"Konkrétan jobban állnék, ha 34 évesen nem kezdek el nyugaton dolgozni."
Szerintem van neki egy magasan képzett egészségügyis ismerőse, akinek rutinja van herélésben :D
Pedofil: én fizetem, ha ingyen nem vállalja!
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Endre! Az eleted te basztad szet.
A donteseiddel. A sajat tetteiddel.
Ahogy a tranyo kerdezte egyszer: “Tartott barki is fegyvert a fejedhez?” Igen/Nem?
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Trollfodrász megy a trollexcelbe
elnézést kérek a kurvától
Ez legfeljebb akcióban ennyi, leginkább 15.000-35.000 HUF rendelőtől függően nőstény macskáknál, plusz járulékos költség, gyógyszer, gallér vagy kisruha a sebvédelemhez, varratszedés, stb. :)
Mondjuk egyszer kell kifizetni, aki erre nem képes, ne tartson állatot, csak Endrét...
Akasszák?
Akasztják**
Budai úri pedofil geci.
Endi, mi ez a helyesírás?
Megint totálkárosra ittad magad?
"Akasszák?"
Ezt tanultad általános iskola negyedik osztályában? Mi a szótő, te hülye!? Ragozd csak...
a trollok nem csak snecológusok, ott vannak a luxustrollok, meg mindenféle más troll csoportok. gézát meg fogják trollkodni, de géza meg tudni fogja, hogy ez a fikás miatt van.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Te teljesen hülye vagy?
Teljesen hülye volt.
Ragzani meg én tudsz. Na csá.
a sodi, mint hithű keresztYény, nyilván tudod, hogy súlyos bűn abban reménykedni, hogy egy ellenségeddel valami rossz történik.
Példabeszédek 24:17-18
"Mikor elesik a te ellenséged: ne örülj; és mikor megütközik: ne vígadjon a te szíved
Hogy az Úr meg ne lássa és gonosz ne legyen szemeiben, és el ne fordítsa arról az ő haragját te reád."
ebből baj lesz, lelkecske.
vérdíj target nr. 1
Mifan? Nyeméjtyem.
Én vagyok funciónális analfabéta, vagy a gyagyásnak kell egy mekmatyarázos flokkot készítenie?
Golda! Engedj be!
rendőrséggel fenyegetőzik, tehát a melócsát nem tudja. ebben eddig lehetett eljutni.
Itt a célpont te vagy, Púp, ezt ne felejtsd el, nem a haverjaiddal beszélsz, zsidó!
Gayzát majd intézik a saját trolljai.
akkor itt mar a csak a betorotroll segithet,aki kepes behatolni a pupszaszi haciendaba XD
"Anyám hibája .Ha minden összeomlik, rágyújtom a házat" KEF 2024.06.29.
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Jóból…
errol jut eszembe,hogy a retardkonferencian emlitette,hogy reszebn o fizetett valakit,hogy fotozza a szegedi riherongyot... errol tud valaki valamit ?
Nekem tetszik a recskakuckó megnevezés. Vagy recskalyiba.
+1 a recskalyiba mellett.
Átlagos alienpörkölt élvező
KaffkaMercédesz Tibornak már az anyja is férfi volt!
" A börtön az börtön :D " --- A fegyház meg fegyház.
a sutyerák trashlamantin ehhez képest még magába is engedte fifit.
továbbra is arra fogadnék nagyobb összegben hogy ennek valami böri lesz a vége,
Úgy legyen [mármint a vége, pl. böri/lekongatás], de bennem kurvamód erős a gyanú, hogy az a lamantinbaszás jó lesz egy 6 egység spúr + 2 levél fiagra által meghajtott kínkeserves, szarrá erőltetett, végelgyengüléses fél combra élvezésnek.
Gyagya szerintem max. kétszer tartózkodott pinában: 1. amikor Golda világra szarta elátkozott ivadékát, 2. gyakorlatilag retúr, Prága.
Igyunk egy sörtöt, he
Recskalyiba. XD
Kövezd már meg, évszázadonként egyszer
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Ez megnit 250 lesz karpiban... Meglatjuk, hogy a Geza ra tud-e licitalni
Ebben eddig lehetett eljutni.
Kicsit még puhítom, utána átadom a smasszereknek. Szerintem a végén könyörögni fog a börtönért. :DDDDDD
Masztursátor
puskapoj
Már több hónapja be lett linkelve a nô adatlapja.
Remélem a szél is átviszi rendesen. Kemény az élet a pusztában, de szokjad csak!
Ingatkanügyek
ideje "felkeresned" az anyosod fikas !!! :D
Megtisztelsz ezzel ... :D Én is éreztem amikor leírtam hogy ez a megnevezés többre hivatott... Szóval NICK KIADÓ:
"Pisilő lamantinok"
Akkor ott elsodikáztam valamit, mert nem láttam.
Közben egy újabb adalék a nevelőapához 2009-ből
www.delmagyar.hu/szeged-es-kornyeke/2009/06/harmincmillios-kocsilopas-egy-alsovarosi-autoszalonbol
szinte azonnal vitte is a púpfalra a retardált faszverő kobold.
csak nem tán akaratgyenge szar a sodi és egész nap a démonfórumot stalkolja??
vérdíj target nr. 1
A recskarém recskarámja
azon kívül, hogy megint érdektelen trashfost öntesz a fórumra, még a gyagyásnak is segítesz. ott örömködik a púpfalon neked köszönhetően.
gratulálok, snecisimogató retard!
többet lóg a fórumon, mint Hahó meg én együtt :D
Nem megerősített retard infó arról szólt, hogy Lilla pasijának fizetett, Náczi-t akarta lencsevégre kapatni, de lau kedves az öcsikéjével volt. De fenntartásokkal kezelni..
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
Ami tenyleg nem volt lehuzas, csak igy jott ki a lepes!
Ebben eddig lehetett eljutni.
Azért várjuk ki a végét! Az ilyen felpörgésekből lesz a legnagyobb műsor, és pofára esés!
meg bánópénzek
Kivételesen nem alkoholt iszok, mert elfogyott.
Gyagya szerintem max. kétszer tartózkodott pinában: 1. amikor Golda világra szarta elátkozott ivadékát,
Elnézést, bocsi, rosszul fogalmaztam; végtére is Golda született, megátalkodott, romlást hozó pinás, a Golda Meir imitátor succubus, a szocionista Gonosz helytartója, nem szarta, hanem vulvájának igazi mocskát a világ elé tárva, aszott, kéntől, emberi salaktól és sárga karmoktól bűzlő lábait szétrakva, bolygónk nagyobb szégyenére, a téboly hangján fennhangon üvöltve, ebbe a dimenzióba tolta csótányokkal, férgekkel és jelentős mennyiségű barna undormánnyal együtt - a másik bűnös, a dekadens alkoholista csövesmérnök által megtermékenyítve - torzszülött, zöld genyóval bevont, jávorszarvas fejű, sörösüveg vállú, púpos, vézna csápokkal rendelkező humanoid, égő patkányok hangján vonyító, fényre kúszó parazita lényt, Endrét.
Csak ennyit akartam korrigálni, jó éjszakát gyerekuxok.
Igyunk egy sörtöt, he
Örömmel tölt el, hogy a szenyijor felhőének még mindig nem tudja használni önállóan a Google keresőjét, ezért mások kereséseire támaszkodik.
Az eltelt 15 percben Laumo anyjának hány száz olvasatlan messenger üzit toltál?
blabla
Legyen:
41 évesen az anyád macskaólában laksz!
LoooooooL :D
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Kussolj.
Kérdezzem meg tőle, hogy óra van?
Hát kiírja a gépem.
Kérdezzem meg tőle, milyen az idő?
Hát kimegyek az udvarra, oszt fázok.
Kérdezzem meg tőle, egy diplomának jobban örült-e volna?
Ez evidens :D
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
És hányszor hívtad a Laut és a hozzátartozóit? Legalább ötvenszer?
És kit érdekel az hogy te mit nyomozgatsz amúgy?
Anyádnak segítettél legalább valamit vagy csak leüvöltötte a fejed?
Ezekre válaszolj te szégyentelen!
Én lelövök párat
- Akkora elmebeteg vagy hogy a legalapvetőbb szociális kapcsolatokat nem érted
- Javasolt adag hatszorosával sem áll fel a faszod
- Egy férfival vesztetted el a szűzességed
- Rosszabb vagy mint Viktor
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
Vettél egy fáskamrát, amit össze sem tudtok rakni, mert egy kalapácsot nem fogtatok még a kezetekben anyáddal. :D
De várj, tudok jobban.: Egyedül fogsz megdögleni. :))))
Rossz ratyi!
Takarodj vissza a recskamrába, Gyagyás, senki nem hívott ide.
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
Mert nakünk csak az a poén ha TE szenvedsz!!
Kérdezd meg anyádat, hogy egy abortusznak jobban örült-e volna.
Ez evidens.
Nyomjad kobold, hátha felszeletelik a vekni fejedet!!
Minden O és K
www.bitchute.com/video/k92lMNMM1gHx/
Ott mondja géza, hogy te csak férfisegget basztál.
EZ ma a legnagyobb poén.
Ettől a nagy nyomozásodtól hogyan fog bárkinek is tönkremenni az élete fifkutyám?
Előástál valami szart a fórumról, beírtad a google-be, és? Hogyan tovább te kötözni való fasszopó púpos bolond? xD
Mit nem mersz te agyalágyult? :D
Már saját magad sem érted mit vonnyogsz össze csak valahogy rossz legyen a bálnakurvának.
De elárulok egy nagy titkot hókuszpók:
Néhány csökkentebb képességű egyénen kívül kilométerekről szarják le a trollok a lamantint, a khéjszhát, a bolhás vahúrkutyát, meg az összes senkiházi hulladék szart, amit a jóvoltodból megismertünk, hogy dögölnél meg ezért is kínok között.
Mi nem fogunk a retkes pókujjaid alá dolgozni te elmebeteg biohulladék faszkalap...hát mi a hód geci anyádat képzelsz te magadról, "nézel te TV-t"? :D
Nekünk csak a te szenvedésed a fontos és az, hogy mihamarabb föld alá kerülj.
" A börtön az börtön :D " --- A fegyház meg fegyház.
lol az ott balra a madárbaszó Gálik úr a másik meg a szőkehajúcigány akivel folyton tiktokozik - szegediek biztos vágják a nevét
A mai nap LEGNAGYOBB poénja, hogy 41 évesen egy férfi seggébe gyömöszölted a döglött pitonodat, amire olyan büszke voltál mindig is és így veszítetted el a szüzességedet. Te fatászpika.
Geci.
NEKEM nincs időm nyomozni.
Ez a szép ebben :D
Férfival elveszteni a szüzességedet viszont volt időd.
Fene a gusztusodat buzikám!!!
Pedofil degenerált;
wise flokk
Buzigőz balhé flokk
Keresztlevél
Faszpina előtt szűz fag voltál
Jogosítvány
ÉS HOL VAN APÁD ELTEMETVE?
Nyírd ki anyád Sneci | Blekk ket csöcsképek kapcsán keress protonmailen
A sörikézés, a pitoncibálás, vagy a mániákus púpfalpörgetés viszi el ennyire az energiád?
Anyáddal is kipróbálhatod. Prága, tudod.
Igazad van, neked az autiexcelekre van időd! Meg piálni!
Sütő Karcsy
www.reddit.com/r/talk_hunfluencers/comments/12athlj/suto_karcsy_gallik_ur/
Szerző:
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Apr 03, 2023 21:08:36
Válasz
(15)
x11)
Válasz
(15)

Szteppen
(
x3)
Apr 03, 2023 21:09:27
x3)
Van 1 igazán jótanácsom korcs.
Mond meg anyádnak, hogy felelősségteljes állattartó vagy és szeretnéd, ha a 2 macska ivartalanítva lenne. Kifizeted azt a kb 2x10k-t.
Ha anyád ravasz, akkor a doki 2-t fizet 3-at kap tavaszi ajánlatként neked is visszavágja a lógó golyókat.
Na?
Ez ety fosh!
Mond meg anyádnak, hogy felelősségteljes állattartó vagy és szeretnéd, ha a 2 macska ivartalanítva lenne. Kifizeted azt a kb 2x10k-t.
Ha anyád ravasz, akkor a doki 2-t fizet 3-at kap tavaszi ajánlatként neked is visszavágja a lógó golyókat.
Na?
rezsidémon
(
x8)
Apr 03, 2023 21:12:06
x8)
bolgár jeti
(
x30)
Apr 03, 2023 21:12:29
x30)
Na?
Na?
Szerintem van neki egy magasan képzett egészségügyis ismerőse, akinek rutinja van herélésben :D
Pedofil: én fizetem, ha ingyen nem vállalja!
MaxPayne
(
x24)
Apr 03, 2023 21:17:25
x24)
Endre! Az eleted te basztad szet.
A donteseiddel. A sajat tetteiddel.
Ahogy a tranyo kerdezte egyszer: “Tartott barki is fegyvert a fejedhez?” Igen/Nem?
töjbedara
Apr 03, 2023 21:20:15
Tuti kibaszásból vágta neki ilyen fosra. Látta rajta hogy balek
Trollfodrász megy a trollexcelbe
Apr 03, 2023 21:20:15
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Apr 03, 2023 21:20:30
x11)
Na?
Na?
Ez legfeljebb akcióban ennyi, leginkább 15.000-35.000 HUF rendelőtől függően nőstény macskáknál, plusz járulékos költség, gyógyszer, gallér vagy kisruha a sebvédelemhez, varratszedés, stb. :)
Mondjuk egyszer kell kifizetni, aki erre nem képes, ne tartson állatot, csak Endrét...
Csendesmegfigyelő
(
x6)
Apr 03, 2023 21:21:40
x6)
Trollégák egy hotyfolttal megszan valaki a mai fejleményekről? Próbálok újra naprakész lenni,ha már ennyi időm lett.
Nszksz
Hetyetye ne ezt ne.
Nszksz
Hahó
(
x136)
Apr 03, 2023 21:22:00
x136)
fikás, gézának nincsenek nőverő videói, amikkel ki lehet baszatni 8szor egymás után egy éven belül, úgy, hogy közben durván eladósodik.
remélem tudtam segíteni. ha nem, akkor kérjél meg valakit, aki tud gondolkodni, és ő majd elmagyarázza neked.
remélem tudtam segíteni. ha nem, akkor kérjél meg valakit, aki tud gondolkodni, és ő majd elmagyarázza neked.
linziasztal01
(
x77)
Apr 03, 2023 21:22:14
x77)
Akasszák?
Akasztják**
Budai úri pedofil geci.
Alienpörkölt
Apr 03, 2023 21:26:26
elvan tévedve ez az idióta, minek basznák szét a trollok a sunka életét?
Egyrészt elbassza az magától is másrészt minek ártanának a trollok a te ellenségednek? Mióta mondod meg a trolloknak mit csináljanak?
Te teljesen hülye vagy?
Egyrészt elbassza az magától is másrészt minek ártanának a trollok a te ellenségednek? Mióta mondod meg a trolloknak mit csináljanak?
Te teljesen hülye vagy?
Apr 03, 2023 21:26:26
koszos
(
x11)
Apr 03, 2023 21:26:43
x11)
fikas!
roviden osszefoglalom!
akirol beszel most kap egy "pofont" valoszinuleg,de te draga baratom egesz hatralevo eletedben kapni fogod az aldast a joakaroidtol,mert megerdemled.
ennyike.
roviden osszefoglalom!
akirol beszel most kap egy "pofont" valoszinuleg,de te draga baratom egesz hatralevo eletedben kapni fogod az aldast a joakaroidtol,mert megerdemled.
ennyike.
Hahó
(
x136)
Apr 03, 2023 21:26:45
x136)
az lesz a vége, hogy géza megkéri kozmát, menjen el púpszászra, és verje agyon a fikást.
MegintKezded
(
x6)
Apr 03, 2023 21:27:28
x6)
De Endre, mi Gézát leszarjuk, meg kb minden troll. Max hergelni szokták (az igazsággal), hogy egy dagadt buzeráns, aki szarik a gyerekére meg úgy az egész családjára... A trollok csak a te életed cseszik szét (illetve cseszték, mert innen nincs felállás :D:D:D::DD) Ennyike.
Na bumm.
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Apr 03, 2023 21:28:04
x11)
"Akasszák?"
Ezt tanultad általános iskola negyedik osztályában? Mi a szótő, te hülye!? Ragozd csak...
Hahó
(
x136)
Apr 03, 2023 21:28:45
x136)
elvan tévedve ez az idióta, minek basznák szét a trollok a sunka életét?
Te teljesen hülye vagy?
Te teljesen hülye vagy?
a trollok nem csak snecológusok, ott vannak a luxustrollok, meg mindenféle más troll csoportok. gézát meg fogják trollkodni, de géza meg tudni fogja, hogy ez a fikás miatt van.
Narrátor
Apr 03, 2023 21:29:41
Te teljesen hülye vagy?
Teljesen hülye volt.
Apr 03, 2023 21:29:41
tyodika
Apr 03, 2023 21:30:32
"Akasszák?"
"Akasszák?"
Ragzani meg én tudsz. Na csá.
Apr 03, 2023 21:30:32
koszos
(
x11)
Apr 03, 2023 21:34:53
x11)
GAYZA!!!!!!!!!!!!!!
tudjuk,hogy itt figyleed a toerteneseket,szal bedobhatnad a beigert melocsat !!!!!!!!!!!!!!
tudjuk,hogy itt figyleed a toerteneseket,szal bedobhatnad a beigert melocsat !!!!!!!!!!!!!!
Kötőjel
(
x12)
Apr 03, 2023 21:34:57
x12)
DRUKKOLOK, hogy ugyanúgy szétbasszák az egész életét, mint ahogy az enyém szét lett baszva Linzben.
Ámen.
Ámen.
a sodi, mint hithű keresztYény, nyilván tudod, hogy súlyos bűn abban reménykedni, hogy egy ellenségeddel valami rossz történik.
"Mikor elesik a te ellenséged: ne örülj; és mikor megütközik: ne vígadjon a te szíved
Hogy az Úr meg ne lássa és gonosz ne legyen szemeiben, és el ne fordítsa arról az ő haragját te reád."
Mack
(
x1)
Apr 03, 2023 21:35:58
x1)
Mifan? Nyeméjtyem.
Én vagyok funciónális analfabéta, vagy a gyagyásnak kell egy mekmatyarázos flokkot készítenie?
Hahó
(
x136)
Apr 03, 2023 21:36:18
x136)
GAYZA!!!!!!!!!!!!!!
rendőrséggel fenyegetőzik, tehát a melócsát nem tudja. ebben eddig lehetett eljutni.
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Apr 03, 2023 21:36:28
x11)
Itt a célpont te vagy, Púp, ezt ne felejtsd el, nem a haverjaiddal beszélsz, zsidó!
Gayzát majd intézik a saját trolljai.
koszos
(
x11)
Apr 03, 2023 21:38:51
x11)
akkor itt mar a csak a betorotroll segithet,aki kepes behatolni a pupszaszi haciendaba XD
seymour schwartz
(
x6)
Apr 03, 2023 21:39:27
x6)
Gyagya, a kurva anyádat már. Most szálljál ki ebből az egészből, mert kurva szar helyzetben vagy. Púpszászon vagy, Hahó! Minden ott töltött perccel és minden egyes internetes megszólalással közelebb vonzod magadhoz azt, hogy valaki lemenjen és kiegyenesítse a púpodat. Ezt akarod? Már nem védenek se a labancok, se a friccek! Egyedül vagy, lebegsz a macskaól és a Blaha között. Ha valamikor, akkor most kurvára húzd meg magad. Persze te ennek a szöges ellenkezőjét fogod csinálni, ami nem baj, mert az eddigi legnagyobb show kerekedhet belőle.
Ingatkanügyek
Gunnar
(
x2)
Apr 03, 2023 21:43:09
x2)
Egy ilyen fejleményt is eltudnék képzelni:
Recskás "saját" pénzén felépíti(?) a fáskamrát (IKIEA-s ágyösszerakós csidejó jut eszembe), kipakol a macskaólból, ajtót is megcsináltatja, horgász egy villanás alatt beelőz és bevackol, Golda meg kikúrja recskást a Blahára.
Bónusz:
Reméljük Gayza csak addig tartja magában a melócsát, amíg Fifike tud jattolni mert van miből.
blabla
Recskás "saját" pénzén felépíti(?) a fáskamrát (IKIEA-s ágyösszerakós csidejó jut eszembe), kipakol a macskaólból, ajtót is megcsináltatja, horgász egy villanás alatt beelőz és bevackol, Golda meg kikúrja recskást a Blahára.
Bónusz:
Reméljük Gayza csak addig tartja magában a melócsát, amíg Fifike tud jattolni mert van miből.
SyntaxError
(
x24)
Apr 03, 2023 21:44:21
x24)
HolnapVonatÉsKész
Apr 03, 2023 21:45:33
www.youtube.com/watch?v=no4gCrwjTtA
Kicsit lemaradtam, nem is láttam még ezt az anyagot, pedig nem mostani. Hallod te aljadék...Ahogy feljebb is írták.: Idő kérdése, hogy szétcsapjanak mint a taknyot. Nem baj, örvendezve várjuk. Ezt érdemled...
Rossz ratyi!
Kicsit lemaradtam, nem is láttam még ezt az anyagot, pedig nem mostani. Hallod te aljadék...Ahogy feljebb is írták.: Idő kérdése, hogy szétcsapjanak mint a taknyot. Nem baj, örvendezve várjuk. Ezt érdemled...
Apr 03, 2023 21:45:33
Ferenc pápa
Apr 03, 2023 21:49:44
Jóból…
Apr 03, 2023 21:49:44
Klohek
(
x12)
Apr 03, 2023 21:52:12
x12)
endre, akkor most CVI Huang-ot a baltás, beteg, barmot, uszítod sunkára, vagy tajgit??
koszos
(
x11)
Apr 03, 2023 21:54:34
x11)
endre, akkor most CVI Huang-ot a baltás, beteg, barmot, uszítod sunkára, vagy tajgit??
errol jut eszembe,hogy a retardkonferencian emlitette,hogy reszebn o fizetett valakit,hogy fotozza a szegedi riherongyot... errol tud valaki valamit ?
Autismus Maximus
(
x16)
Apr 03, 2023 21:55:01
x16)
Bocsánat, de egy sufni ennél tisztább és rendezettebb.
Ez egy lomtároló.
Endre új recskakuckója :DDDDDDDDDDDD
Kéne neki valami jó név!
Volt már barlang, kuckó, ól, lyuk, de ez minden alatt van.
Recska ....ládika, ládikó, skatulya, láda...
Ez egy lomtároló.
Endre új recskakuckója :DDDDDDDDDDDD
Kéne neki valami jó név!
Volt már barlang, kuckó, ól, lyuk, de ez minden alatt van.
Recska ....ládika, ládikó, skatulya, láda...
Mack
(
x1)
Apr 03, 2023 21:57:13
x1)
Gyagyás, eljött az idő.
Valld be a bűneidet, mert még a börtön is jobb, mint a macskaodú, és most úgy látom, hogy hasonlóan rossz arcokat is kezdesz magadra uszítani, mint amilyenek ott várnak.
Golda! Engedj be!
Valld be a bűneidet, mert még a börtön is jobb, mint a macskaodú, és most úgy látom, hogy hasonlóan rossz arcokat is kezdesz magadra uszítani, mint amilyenek ott várnak.
Harmadik Hannes AKibaszó
(
x1)
Apr 03, 2023 21:58:20
x1)
+1 a recskalyiba mellett.
horgász
(
x10)
Apr 03, 2023 21:59:20
x10)
a kurva anyád a nő, te buzi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kaffka
Ténfép
(
x5)
Apr 03, 2023 22:00:26
x5)
a sutyerák trashlamantin ehhez képest még magába is engedte fifit.
továbbra is arra fogadnék nagyobb összegben hogy ennek valami böri lesz a vége,
Úgy legyen [mármint a vége, pl. böri/lekongatás], de bennem kurvamód erős a gyanú, hogy az a lamantinbaszás jó lesz egy 6 egység spúr + 2 levél fiagra által meghajtott kínkeserves, szarrá erőltetett, végelgyengüléses fél combra élvezésnek.
Gyagya szerintem max. kétszer tartózkodott pinában: 1. amikor Golda világra szarta elátkozott ivadékát, 2. gyakorlatilag retúr, Prága.
Kovi
(
x2)
Apr 03, 2023 22:00:41
x2)
Recskalyiba. XD
bolgár jeti
(
x30)
Apr 03, 2023 22:06:04
x30)
"Akasszák?"
"Akasszák?"
Kövezd már meg, évszázadonként egyszer
50 ezres
Apr 03, 2023 22:06:23
Hideg van a macskaólban, gyagyás?
Apr 03, 2023 22:06:23
xray
(
x21)
Apr 03, 2023 22:06:49
x21)
Apr 03, 2023 22:06:49
Recskalyiba. XD
faszverde Apr 03, 2023 22:06:49
noikabatgomb
(
x10)
Apr 03, 2023 22:07:38
x10)
az lesz a vége, hogy géza megkéri kozmát, menjen el púpszászra, és verje agyon a fikást.
Ez megnit 250 lesz karpiban... Meglatjuk, hogy a Geza ra tud-e licitalni
Golda
Apr 03, 2023 22:07:42
Gyagyás, eljött az idő.
Kicsit még puhítom, utána átadom a smasszereknek. Szerintem a végén könyörögni fog a börtönért. :DDDDDD
Apr 03, 2023 22:07:42
Ábel bábel
Apr 03, 2023 22:08:24
Közben egy pontos forrás alapján megvan Lau anyjának neve azok részére is, akik esetleg eddig nem tudták
library.hungaricana.hu/hu/view/Delmagyarorszag_2006_05/?query=bakaity%20alex&pg=426&layout=s
www.facebook.com/szilvia.berta.98
Mily nagy meglepetés, hogy Lau anyja Mihazánk fan! (természetesen nem)
library.hungaricana.hu/hu/view/Delmagyarorszag_2006_05/?query=bakaity%20alex&pg=426&layout=s
www.facebook.com/szilvia.berta.98
Apr 03, 2023 22:08:24
cucksodi
(
x3)
Apr 03, 2023 22:09:50
x3)
faszverde
Masztursátor
Tlpszchptks Trbmxr
(
x1)
Apr 03, 2023 22:09:52
x1)
Nemtom, szerintem a macskák sokkal jobb fejek, mint ez a biohulladék valaha is volt.
Szerintem.
Igen, végignéztem a vlognak szánt nyekegést. Én szégyelttem magam végig.
Endre. Dögölj meg.
kiveheted a börit a stokiból, de a stokit nem veheted ki a böriből.
Szerintem.
Igen, végignéztem a vlognak szánt nyekegést. Én szégyelttem magam végig.
Endre. Dögölj meg.
Norina
(
x2)
Apr 03, 2023 22:10:57
x2)
Közben egy pontos forrás alapján megvan Lau anyjának neve azok részére is, akik esetleg eddig nem tudták
facebook.com/szilvia.berta.98
seymour schwartz
(
x6)
Apr 03, 2023 22:11:12
x6)
Hideg van a macskaólban, gyagyás?
Remélem a szél is átviszi rendesen. Kemény az élet a pusztában, de szokjad csak!
koszos
(
x11)
Apr 03, 2023 22:12:39
x11)
)
)
ideje "felkeresned" az anyosod fikas !!! :D
linzi fapóleon
(
x8)
Apr 03, 2023 22:13:47
x8)
Ez a legszebb a Snecológiában, hogy olyan szószerkezetek jönnek létre, amikre egyébként senki nem gondolna. "Töpped buzigolyók" és "gennyes féregzsidó" után szabadon...:DDDDD
Megtisztelsz ezzel ... :D Én is éreztem amikor leírtam hogy ez a megnevezés többre hivatott... Szóval NICK KIADÓ:
"Pisilő lamantinok"
Ábel bábel
Apr 03, 2023 22:14:21
www.delmagyar.hu/szeged-es-kornyeke/2009/06/harmincmillios-kocsilopas-egy-alsovarosi-autoszalonbol
Apr 03, 2023 22:14:21
rezsidémon
(
x8)
Apr 03, 2023 22:23:39
x8)
Kötőjel
(
x12)
Apr 03, 2023 22:24:06
x12)
delmagyar.hu/szeged-es-kornyeke/2009/06/harmincmillios-kocsilopas-egy-alsovarosi-autoszalonbol
delmagyar.hu/szeged-es-kornyeke/2009/06/harmincmillios-kocsilopas-egy-alsovarosi-autoszalonbol
Betöjt Laptop
(
x39)
Apr 03, 2023 22:27:44
x39)
A tolvaj, életképtelen pedofil, megint innen gyűjti az okosságot.
Kicsit azt érzem, megtaláltuk, 3. Andreát...
Endre!
Eddig mindig jól sült el, ha valakit zaklattál.
Csak így tovább!
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Kicsit azt érzem, megtaláltuk, 3. Andreát...
Endre!
Eddig mindig jól sült el, ha valakit zaklattál.
Csak így tovább!
40_éves_junior
(
x6)
Apr 03, 2023 22:28:12
x6)
faszverde
A recskarém recskarámja
xray
(
x21)
Apr 03, 2023 22:28:19
x21)
gyagyás, az is megvan, h 2006-ban hányszor fingottál.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
sittessanyi
(
x7)
Apr 03, 2023 22:28:33
x7)
azon kívül, hogy megint érdektelen trashfost öntesz a fórumra, még a gyagyásnak is segítesz. ott örömködik a púpfalon neked köszönhetően.
bolgár jeti
(
x30)
Apr 03, 2023 22:28:46
x30)
többet lóg a fórumon, mint Hahó meg én együtt :D
Klohek
(
x12)
Apr 03, 2023 22:31:07
x12)
Nem megerősített retard infó arról szólt, hogy Lilla pasijának fizetett, Náczi-t akarta lencsevégre kapatni, de lau kedves az öcsikéjével volt. De fenntartásokkal kezelni..
noikabatgomb
(
x10)
Apr 03, 2023 22:33:04
x10)
Ami tenyleg nem volt lehuzas, csak igy jott ki a lepes!
Betöjt Laptop
(
x39)
Apr 03, 2023 22:37:20
x39)
Endre!
Kár az ATOS-ért...
66 000 euró...
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Kár az ATOS-ért...
66 000 euró...
Klohek
(
x12)
Apr 03, 2023 22:38:00
x12)
endre, és mi a jó telibebaszott, retkes, kurva, anyád lesz, ha te elkezdesz nézelődni az e-cégtárba?!!! Elmondom SEMMI!!
Tudod csak azért semmi, mert egy súlytalan senki vagy!
Tudod csak azért semmi, mert egy súlytalan senki vagy!
Ábel bábel
Apr 03, 2023 22:38:26
Azért várjuk ki a végét! Az ilyen felpörgésekből lesz a legnagyobb műsor, és pofára esés!
Apr 03, 2023 22:38:26
Norina
(
x2)
Apr 03, 2023 22:39:18
x2)
Meg jó, hogy csend van és semmit nem hallani a korcsrol.
Megint hazudtal, Endre?
Megint hazudtal, Endre?
Zsénó
(
x22)
Apr 03, 2023 22:40:02
x22)
meg bánópénzek
Ténfép
(
x5)
Apr 03, 2023 22:40:32
x5)
Gyagya szerintem max. kétszer tartózkodott pinában: 1. amikor Golda világra szarta elátkozott ivadékát,
Elnézést, bocsi, rosszul fogalmaztam; végtére is Golda született, megátalkodott, romlást hozó pinás, a Golda Meir imitátor succubus, a szocionista Gonosz helytartója, nem szarta, hanem vulvájának igazi mocskát a világ elé tárva, aszott, kéntől, emberi salaktól és sárga karmoktól bűzlő lábait szétrakva, bolygónk nagyobb szégyenére, a téboly hangján fennhangon üvöltve, ebbe a dimenzióba tolta csótányokkal, férgekkel és jelentős mennyiségű barna undormánnyal együtt - a másik bűnös, a dekadens alkoholista csövesmérnök által megtermékenyítve - torzszülött, zöld genyóval bevont, jávorszarvas fejű, sörösüveg vállú, púpos, vézna csápokkal rendelkező humanoid, égő patkányok hangján vonyító, fényre kúszó parazita lényt, Endrét.
Csak ennyit akartam korrigálni, jó éjszakát gyerekuxok.
Gunnar
(
x2)
Apr 03, 2023 22:41:06
x2)
Örömmel tölt el, hogy a szenyijor felhőének még mindig nem tudja használni önállóan a Google keresőjét, ezért mások kereséseire támaszkodik.
sodika
Apr 03, 2023 22:42:29
A faszért nem bassza ki ide ki valaki a mai nap LEGNAGYOBB poénját?
Én - vicceen kívül - egyelőre nem merem :D
Apr 03, 2023 22:42:29
max5enutálnak
(
x47)
Apr 03, 2023 22:43:27
x47)
Legyen:
41 évesen az anyád macskaólában laksz!
LoooooooL :D
Norina
(
x2)
Apr 03, 2023 22:43:38
x2)
Kussolj.
sodika
Apr 03, 2023 22:43:59
Hát kiírja a gépem.
Apr 03, 2023 22:43:59
Norina
(
x2)
Apr 03, 2023 22:45:07
x2)
Na jól van, ez megint matt részeg.
rezsidémon
(
x8)
Apr 03, 2023 22:45:39
x8)
Milyen a macskaól?Én - vicceen kívül - egyelőre nem merem :D
És hányszor hívtad a Laut és a hozzátartozóit? Legalább ötvenszer?
És kit érdekel az hogy te mit nyomozgatsz amúgy?
Anyádnak segítettél legalább valamit vagy csak leüvöltötte a fejed?
Ezekre válaszolj te szégyentelen!
Púpszászi napelem
(
x13)
Apr 03, 2023 22:45:41
x13)
Én lelövök párat
- Akkora elmebeteg vagy hogy a legalapvetőbb szociális kapcsolatokat nem érted
- Javasolt adag hatszorosával sem áll fel a faszod
- Egy férfival vesztetted el a szűzességed
- Rosszabb vagy mint Viktor
HolnapVonatÉsKész
Apr 03, 2023 22:45:46
Vettél egy fáskamrát, amit össze sem tudtok rakni, mert egy kalapácsot nem fogtatok még a kezetekben anyáddal. :D
De várj, tudok jobban.: Egyedül fogsz megdögleni. :))))
Apr 03, 2023 22:45:46
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Apr 03, 2023 22:45:54
x13)
Takarodj vissza a recskamrába, Gyagyás, senki nem hívott ide.
Klohek
(
x12)
Apr 03, 2023 22:45:55
x12)
Mert nakünk csak az a poén ha TE szenvedsz!!
max5enutálnak
(
x47)
Apr 03, 2023 22:46:00
x47)
Ja vagy a másikra gondoltál?
40 évesen vesztetted el a szüzességed egy csöves faszival, de addigra impotens lettèl :DDD
40 évesen vesztetted el a szüzességed egy csöves faszival, de addigra impotens lettèl :DDD
Hahó
(
x136)
Apr 03, 2023 22:46:20
x136)
Hát kiírja a gépem.
Hát kiírja a gépem.
Kérdezd meg anyádat, hogy egy abortusznak jobban örült-e volna.
Ez evidens.
Rosszratyivagy
Apr 03, 2023 22:46:58
Sodika, hány sört ittál meg? Anyád mikor szurkált meg utoljára villákkal? Pöcsöd viszket már?
Két genyó tranyó, két hányinger...
Apr 03, 2023 22:46:58
sodileak
(
x1)
Apr 03, 2023 22:47:02
x1)
Endi tényleg a Laura öccsét kezdi stalkolni! BESZARÁS!
sodileak
Nem vagyok őrült
(
x3)
Apr 03, 2023 22:48:52
x3)
Hát kiírja a gépem.
Hát kiírja a gépem.
Nyomjad kobold, hátha felszeletelik a vekni fejedet!!
rezsidémon
(
x8)
Apr 03, 2023 22:48:53
x8)
Sokkal több pénzt kerestél az életed során mint bármelyik ember akit ismertél és és ennek ellenére neked van a legnagyobb adósságod és egy macskaólban kell hogy aludjál :D
NA EZ A POÉN, IDIÓTA :D
NA EZ A POÉN, IDIÓTA :D
Kakaspina
(
x24)
Apr 03, 2023 22:49:16
x24)
Remélem most már tényleg véresre veri valaki.
Nyírd ki anyád Sneci | Blekk ket csöcsképek kapcsán keress protonmailen
Púpszászi napelem
(
x13)
Apr 03, 2023 22:49:39
x13)
Tessék gyagyás, itt a drogos ribanc aki kibaszatott a munkahelyedről és most két másik retekkel drogozik és baszik, neked pedig nem válaszol :)
gofile.io/d/QYLWpT
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
gofile.io/d/QYLWpT
Hahó
(
x136)
Apr 03, 2023 22:49:49
x136)
www.bitchute.com/video/k92lMNMM1gHx/
Ott mondja géza, hogy te csak férfisegget basztál.
EZ ma a legnagyobb poén.
max5enutálnak
(
x47)
Apr 03, 2023 22:49:52
x47)
Hol a diplomád, pedofil?
horgász
(
x10)
Apr 03, 2023 22:49:59
x10)
Ettől a nagy nyomozásodtól hogyan fog bárkinek is tönkremenni az élete fifkutyám?
Előástál valami szart a fórumról, beírtad a google-be, és? Hogyan tovább te kötözni való fasszopó púpos bolond? xD
Mit nem mersz te agyalágyult? :D
Már saját magad sem érted mit vonnyogsz össze csak valahogy rossz legyen a bálnakurvának.
De elárulok egy nagy titkot hókuszpók:
Néhány csökkentebb képességű egyénen kívül kilométerekről szarják le a trollok a lamantint, a khéjszhát, a bolhás vahúrkutyát, meg az összes senkiházi hulladék szart, amit a jóvoltodból megismertünk, hogy dögölnél meg ezért is kínok között.
Mi nem fogunk a retkes pókujjaid alá dolgozni te elmebeteg biohulladék faszkalap...hát mi a hód geci anyádat képzelsz te magadról, "nézel te TV-t"? :D
Nekünk csak a te szenvedésed a fontos és az, hogy mihamarabb föld alá kerülj.
Hahó
(
x136)
Apr 03, 2023 22:52:15
x136)
Lolbazmeg, kiderül róla, hogy egy herélt FÉRFIVAL vesztette el a szüzességét, és megprobál terelni.
Geci mennyire átlátszó!!!
Geci mennyire átlátszó!!!
cucksodi
(
x3)
Apr 03, 2023 22:52:24
x3)
KRESZ hogy megy pedo?
puskapoj
galikur
Apr 03, 2023 22:52:48
Tessék gyagyás, itt a drogos ribanc aki kibaszatott a munkahelyedről és most két másik retekkel drogozik és baszik, neked pedig nem válaszol :)
gofile.io/d/QYLWpT
gofile.io/d/QYLWpT
lol az ott balra a madárbaszó Gálik úr a másik meg a szőkehajúcigány akivel folyton tiktokozik - szegediek biztos vágják a nevét
Kovi
(
x2)
x2)
A mai nap LEGNAGYOBB poénja, hogy 41 évesen egy férfi seggébe gyömöszölted a döglött pitonodat, amire olyan büszke voltál mindig is és így veszítetted el a szüzességedet. Te fatászpika.
sodika
Apr 03, 2023 22:53:46
Geci.
Apr 03, 2023 22:53:46
Hahó
(
x136)
Apr 03, 2023 22:55:07
x136)
Geci.
Férfival elveszteni a szüzességedet viszont volt időd.
Fene a gusztusodat buzikám!!!
Kakaspina
(
x24)
Apr 03, 2023 22:55:37
x24)
Geci.
Pedofil degenerált;
wise flokk
Buzigőz balhé flokk
Keresztlevél
Faszpina előtt szűz fag voltál
Jogosítvány
ÉS HOL VAN APÁD ELTEMETVE?
40_éves_junior
(
x6)
Apr 03, 2023 22:56:06
x6)
Geci.
A sörikézés, a pitoncibálás, vagy a mániákus púpfalpörgetés viszi el ennyire az energiád?
Ásó27
(
x68)
Apr 03, 2023 22:56:07
x68)
Az tényleg nagy poén, hogy Géjza megint elárult téged
Mifaaaaaaaaaaaan
Hahó
(
x136)
Apr 03, 2023 22:56:28
x136)
Kipróbáltad már a cigányoktól vásárolt kamagrát? Egyedül fütyizel?
Hahó
(
x136)
Apr 03, 2023 22:57:40
x136)
Kipróbáltad már a cigányoktól vásárolt kamagrát? Egyedül fütyizel?
Anyáddal is kipróbálhatod. Prága, tudod.
Ábel bábel
Apr 03, 2023 22:57:56
Geci.
Igazad van, neked az autiexcelekre van időd! Meg piálni!
Apr 03, 2023 22:57:56
karcsy
Apr 03, 2023 22:58:18
Sütő Karcsy
www.reddit.com/r/talk_hunfluencers/comments/12athlj/suto_karcsy_gallik_ur/
Apr 03, 2023 22:58:18
156 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™