Combon ruglak kutya szurkálak megfele mégecer le irod nevem indulunk tesókal le fele szólnoki újszászi pujárok ot lesznek kapud előt foglak üttetni
Te kinek akarsz tippeket adni, fogyaték? Leszarjuk.
Mi a véleményed a szisszifikációról, Gyagyás? Nem szeretnéd ha végre egy működő pitonszú legény túrná a farpinádat?
Ne neee ne ezt most netiltalak a gecibe beidézek egy fél oldalas kommentet:-DD
De aranyos, ahogy a pedofil könyörög a trolljainak, hogy helyette büntessék meg az adósát :DDD
Nem basznám meg, tehát nem vok ratyi.
Az igazi atombomba az lenne, ha a sunka meg náczi laci és Lauramó indítana egy live-ot amiben hármasban söröznek és röhögnek a gyagyáson meg kibeszélik
Valóban! A púpfalra is azért rakott ki Laura tesójáról infót, mert tudta, hogy ezzel szóra bírja a kedvest. Már az is mindegy ha épp fenyegeti ès lehordja mindennek az Endrét, de van kommunikàció! Nagyon beteg Sodi a Sodi.
"Meme them until they cry.. then make memes about them crying" -Sun Tzu

Mit tettél velem kisgazdám? 😢
Még ki is verném rá. :DDDDDDDDDDDD Igy is porrá van alázva a fikazabáló, de ott.... szerintem egy széttépett sörösdobozzal vágná fel az ereit. :D Imádnám minden percét.
Na bumm.
endi, jól sejtem, hogy lőttek a melócsának? valld csak be, laumó kisszobájába csak munkás embörként mehettél volna....:o))
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Akkor el kell venni Csengét az apjától.
Lenyomom reggel az interjút, te meg kivered reggel a faszom!
Könnybelábadt a szemem is :)
RIPSZ
sodika:
jaj ne! bent felejtettem az egyetemi diplomákat, a jogsimat, és a keresztlevelemet is a kocsiba.
sodi egy ndc npc. egy olyan npc amelyik nem vezet: non-driving.
Kevinkét nem lehetne inkább?
Nem az eredeti vagyok, még mielőtt bekerülök napi összefoglalóba :)
Ki a faszt érdekel, bazmeg...
Szarunk rá, ne terelj, te zaklató, elmebeteg!
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
Ha én vettem valamit, akkor azok a Mazda papírjai.
Ez a véleményem. Át kellett volna tudnunk írni.
Te semmit sem vettel, Endre. A poloskaid huztak le ujabb penzekre.
Szerintem egy visszere pattan el előbb a Sodinak, abba hal bele.
Gördeszka eladó!
Nyírd ki anyád Sneci | Blekk ket csöcsképek kapcsán keress protonmailen
Képtelen felfogni az autista agyával, hogy mi is történt valójában !
KURVArangy
* ásít *
Golda! Engedj be!
Penzt ajandekozott egy hajlektalannak, amibol az vett maganak egy kocsit. Endre sehol sem szerepelt ebben az ugyletben, csak mint balek.
Szerintem egy visszere pattan el előbb a Sodinak, abba hal bele.
hitelpénzt, pocsánat!
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Jövő héten biztosan.
Ingatkanügyek

mikor Kevinke apja kivonja a forgalomból a meleg párodtól kapott Mazdát
Meg saját magaddal törődjél már hülyegyerek. Ott vagy a puszta közepén a macskaólban, először azt mondjad, hogy onnan hogyan fogsz kijönni, minden más másodlagos. Eddig a németek meg az osztrákok a segged alá toltak mindent, most viszont a kis magyar valóságban vagy. Ahhoz, hogy továbbra is Géjzázhass meg Bandizhass meg Laulázhass ahhoz először vissza kell kapaszkodnod vagy Germanisztánba vagy Labancföldjére, mert legyünk őszinték te Magyarországon meg fogsz dögleni. Mondjuk az a mi részünkről nem olyan nagy baj, csak ha már tovább akarod vinni a sót, szerintem így állítsd fel a prioritásokat.
Ingatkanügyek
Az első a felesleges jogsi, amihez kell egy szar kocsi is (Géjza intézi)
Mifaaaaaaaaaaaan

szép kerek :)
Rózsaszín 3szög rang mikor lesz neki?
"HALÁLT ÉRDEMELNÉL! HALÁLT HALÁLT HALÁLT!" - by SoDI
Uj Péter, lebuktál!!!! Hol van broni higítója????
Azt felejti el, hogy itt MINDENKI őt gyűlöli, abban igaza van, hogy rajta kívül mindenki NPC.
A retardok, trashek valójában senkit sem érdekelnek, csak addig érdekesek, amíg a púpos szatírnak ártani lehet vele.
Ha a púpos szatír mazdát vesz, akkor azt a mazdát szétbasszák a trollok Mercivel, Gézával karöltve.
Ha a púpos szatírnak az fáj, a trollok segítő jobbot nyújtanak a retardoknak, hogy még véletlenül se adják meg a tartozásaikat.
Ha a trollok nevetni szeretnének és megtrollkodják valamelyik retardot vagy trashcelebet, mindig nagyon fityelnek arra, hogy PONTOSAN tudják, ki miatt volt a trollkodás.
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
"nőkkel", khm-khm
férfias Flódnis
gnóm K.Andi
kan Márkcica
műttetett kan Mejszisza
férfias arcélű Lauramó
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Nyilván ezt hívja felfelé bukásnak! Egyre szebbek jöttek :D
+ szexnagyi lemaradt
Andi olyan volt amilyen, de született pinás volt. utána erős visszaesés következett be.
20 év után most, a szegedi kurvával került ismét közel egy született nőhöz? azért valahol megértem, hogy rápörgött a kis ratyi :D
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
* felkészül *
Igyunk egy sörtöt, he
Ki a faszomat érdekli a loopolásod? Takarodj az ólba!
Adj enni a macskáknak HÁTHA addig hajlandóak elviselni hogy beszélsz hozzájuk... De már ebben se vagyok biztos.
Nem akarsz beszélgetni inkább a chatgpt-vel hogy laulya most ceret vagy nem és hány százalékon áll?
A való életben a bűz ömlik a pofádból, itt meg a digitális hulladék.
ki tudja, hogy mikbe fan; egész éjjel pörgött, szerintem döglik....
hát az fix, hogy nincs meló :D
A matyarázkodós flokk alapján csak akkor nem zavarja goldát, ha fejhallgatóval a fején ülve dolgozik, és nem dobál sörösdobozokat.
Ezek alapján kb. 09,00-tól 17,00-ig lehet bent.
Ezt az időt persze rövidítheti a alkoholizmusa, és megszüntetheti a meló elvesztése.
Ha nem jön gyorsan felmelegedés, akkor nemsokára megfázik a tüdőcske, és a penész is segíti a leépülést.
Hajrá golda, így tovább!
Golda! Engedj be!
Azon röhögök, hogy anno a péniszmentőnél meg akkor mehetett "haza" amikor a dolgozók távoztak
Most a sufniban kell a luxusfüggöny mögött lapulnia mert ha a házban telefonál (márpedig egész nap zaklatja a laukedvest és másokat is) akkor az anyja elveri.
Ez gyönyörű! :)
....esetleg szabin van; de mivel azt loopolta tegnap, hogy ma munkanap; talán még boldozva is volt = terelés = kibaszták a próbaidő letelte előtt....
de tuti folyamatosan felvételziik; szal már be lehet készítve a másik balek cég; azért is pörög megint dátumokon meg az adósság megadásán...
szerencsére a baráti körének, meg a drága jó édes anyjának köszönhetően kereshet akármennyit, úgyse marad belőle; örülhet, ha sörike kijön....
púpom, majd sz örökségről mesélj mán kicsit....
Ha nem jön gyorsan felmelegedés, akkor nemsokára megfázik a tüdőcske, és a penész is segíti a leépülést.
Endi így edzi magát a Blahára és a börtöntűrő képessége is növekszik a fészerben.
na már világos, azért pörgött a Géza lakhelyén hátha valaki beháromszögeli, aztán ő meg majd jól megküldi a fizetési meghagyást XXXDDDD
remélem, a cejelmi cerződés egyszer a bíróság elég kerül - csak ne essen senkinek bántódása, mert annyira röhög....
a mazda ügyet meg már hiába piszkálja, majd a sziszamiszától leinkasszózzák, oszt jóidő...

"Konkrétan jobban állnék, ha 34 évesen nem kezdek el nyugaton dolgozni."
A finoman porló száradtszürkeegérszar is jót tesz ám.
8 órázó szürkeegér
Ahogy nezem mar most sakalreszeg.
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Endre már megint olyan hülye vagy mint a segg. Gayzának volt köztes szerződése és azzal adta le a papírokat a kormányhivatalnál.
kissendrevagyok
Fontos dolgok ezek. Szerencsére semmi más fontosabb dolog nem történik az életedben fikás, ami több figyelmet érdemelne.
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
..egyébként lehet h ez is opció...leközölte a púposnak, hogy tudja a melócsát (amit endi validált) és most árulja az infót...
biztos rárakja megint egy pendrivera
Mifaaaaaaaaaaaan
felelősségteljes, tisztességes, dógózó állampógár....a bíróságon majd ezt a kártyát húzza elő: kérem tisztejettel, részeg foltam, nem tudtam, hogy épp információt veszek XXDDDD
Szerintem arra játszik a korcs, hogy bírósággal szerezze meg, Kevinke használati jogát.
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Kovács Márk, CigóCEO
Apr 04, 2023 11:13:02
Ma megírtam a Gézának, hogy 17-én nem ő lesz az első, hanem a Márk.
Összehozta, hogy megbaszhassam a Laurát, cserébe ennyi előzékenység jár neki.
Összehozta, hogy megbaszhassam a Laurát, cserébe ennyi előzékenység jár neki.
Combon ruglak kutya szurkálak megfele mégecer le irod nevem indulunk tesókal le fele szólnoki újszászi pujárok ot lesznek kapud előt foglak üttetni
Apr 04, 2023 11:13:02
Sportoló Művészúr
(
x2)
Apr 04, 2023 11:13:17
x2)
Egyébként pro tipp: ha a Google helyett a Bing térképével nézitek, akkor az már nem üres telek lesz. :)
Te kinek akarsz tippeket adni, fogyaték? Leszarjuk.
Marsi Milán
Apr 04, 2023 11:14:03
Egyébként pro tipp: ha a Google helyett a Bing térképével nézitek, akkor az már nem üres telek lesz. :)
Mi a véleményed a szisszifikációról, Gyagyás? Nem szeretnéd ha végre egy működő pitonszú legény túrná a farpinádat?
Apr 04, 2023 11:14:03
MegintKezded
(
x6)
Apr 04, 2023 11:14:33
x6)
Endre, leírom még egyszer, úgy hogy még egy 5 éves ( a kedvenc korcsoportod pedofilkám, bár agyilag és tanultság tekintetében is stimmeltek) is megértse.
Minket nem érdekel se Géyza, se Náczi Laci, se Gammer, se Tranyedli (ha nincs veled). Minket csak TE érdekelsz és ott pusztítunk ahol tudunk. SIKERESEN, hiszen egy cigányputriban éled az alkesz mindennapjaidat, rettegve, patkánykodva, eladósodva, tönkretéve. A trollok mindig gyöznek és szarrá aláznak. TÈGED Ennyike. :)))))))
Na bumm.
Minket nem érdekel se Géyza, se Náczi Laci, se Gammer, se Tranyedli (ha nincs veled). Minket csak TE érdekelsz és ott pusztítunk ahol tudunk. SIKERESEN, hiszen egy cigányputriban éled az alkesz mindennapjaidat, rettegve, patkánykodva, eladósodva, tönkretéve. A trollok mindig gyöznek és szarrá aláznak. TÈGED Ennyike. :)))))))
Dadogós Kisnyugdíjas
(
x5)
Apr 04, 2023 11:14:48
x5)
az a Mazda amit vettél itt van most velünk a fórumon?
trolléga
(
x30)
Apr 04, 2023 11:14:57
x30)
Szépen szájba szartad magad megint Fifi kutya! Tegnapelőtt még arról volt szó hogy most 2 hétig nem lamantinozol, nem Gézázol. Te tényleg ennyire egy akaratgyenge szhar vagy? :DD
Tessék szépen KRESZ-t tanulni, spagettikódot írni te féreg. MEGÍGÉRTED!
Tessék szépen KRESZ-t tanulni, spagettikódot írni te féreg. MEGÍGÉRTED!
Ahmed von der WU kasse
(
x8)
Apr 04, 2023 11:15:27
x8)
Igen, Endrét lehúzzák több ezer euróval, de nem mer semmit csinálni. Nagyon nevetek!
Ne neee ne ezt most ne
Nemfatyle
(
x7)
Apr 04, 2023 11:15:29
x7)
De aranyos, ahogy a pedofil könyörög a trolljainak, hogy helyette büntessék meg az adósát :DDD
linzi fapóleon
(
x8)
Apr 04, 2023 11:15:43
x8)
Itt mindenki leszarja a sunkát, meg a náczi lacit, meg a gammercigányt. Rühelljük öket persze, meg kurva anyjukat, de alapvetöen szarunk bele. Te pusztuljál, ennyi a lényeg.
Az igazi atombomba az lenne, ha a sunka meg náczi laci és Lauramó indítana egy live-ot amiben hármasban söröznek és röhögnek a gyagyáson meg kibeszélik
Koraimagömlés
Apr 04, 2023 11:15:55
a mai flokk legfőbb üzenete nem az adósok felé ment, nekik már üzenget több éve, hogy jövő héten meg lesznek baszva szárazon, hanem laurának.
ki is mondja, hogy azt megtorlandó átverésnek értékeli, ha laura megígéri neki, hogy feloldja, de aztán mégsem teszi.
az elmebeteg zaklató tehát az áldozatát fenyegette meg további zaklatással, ha nem azt teszi, amit a beteg zaklató elméje szerint kellene.
ki is mondja, hogy azt megtorlandó átverésnek értékeli, ha laura megígéri neki, hogy feloldja, de aztán mégsem teszi.
az elmebeteg zaklató tehát az áldozatát fenyegette meg további zaklatással, ha nem azt teszi, amit a beteg zaklató elméje szerint kellene.
Valóban! A púpfalra is azért rakott ki Laura tesójáról infót, mert tudta, hogy ezzel szóra bírja a kedvest. Már az is mindegy ha épp fenyegeti ès lehordja mindennek az Endrét, de van kommunikàció! Nagyon beteg Sodi a Sodi.
Apr 04, 2023 11:15:55
SzarszagúFadászpika
(
x4)
Apr 04, 2023 11:16:12
x4)
Ha Bing-be írom be hogy Kiss Endre Farkas akkor egy sikeres pjogjamozót fogok látni nem egy lefosott alkoholista csövest? Ha én vettem valamit, akkor azok a Mazda papírjai.
Mazda 323
Apr 04, 2023 11:16:21

Apr 04, 2023 11:16:21
MegintKezded
(
x6)
Apr 04, 2023 11:16:47
x6)
Még ki is verném rá. :DDDDDDDDDDDD Igy is porrá van alázva a fikazabáló, de ott.... szerintem egy széttépett sörösdobozzal vágná fel az ereit. :D Imádnám minden percét.
Baromarc
(
x1)
Apr 04, 2023 11:17:21
x1)
Recskás miután fizettél Lauránat €500-t sikerült megbaszni?
IGEN/NEM
Kég eset van gnóm, vagy szexért fizettél vagyis Laura kurva (újabb kerestény erkölcsi cselekedet a masszázsszalonos pitonveretés után) vagy akkora istenverte balfasz vagy, hogy veled kurva még pénzért sem kúrna.
IGEN/NEM
Kég eset van gnóm, vagy szexért fizettél vagyis Laura kurva (újabb kerestény erkölcsi cselekedet a masszázsszalonos pitonveretés után) vagy akkora istenverte balfasz vagy, hogy veled kurva még pénzért sem kúrna.
halászlé
(
x24)
Apr 04, 2023 11:18:20
x24)
endi, jól sejtem, hogy lőttek a melócsának? valld csak be, laumó kisszobájába csak munkás embörként mehettél volna....:o))
Nemvoltdurex
(
x13)
Apr 04, 2023 11:18:44
x13)
Recskás miután fizettél Lauránat €500-t sikerült megbaszni?
IGEN/NEM
IGEN/NEM
Autismus Maximus
(
x16)
Apr 04, 2023 11:19:09
x16)
Elnézést, bocsi, rosszul fogalmaztam; végtére is Golda született, megátalkodott, romlást hozó pinás, a Golda Meir imitátor succubus, a szocionista Gonosz helytartója, nem szarta, hanem vulvájának igazi mocskát a világ elé tárva, aszott, kéntől, emberi salaktól és sárga karmoktól bűzlő lábait szétrakva, bolygónk nagyobb szégyenére, a téboly hangján fennhangon üvöltve, ebbe a dimenzióba tolta csótányokkal, férgekkel és jelentős mennyiségű barna undormánnyal együtt - a másik bűnös, a dekadens alkoholista csövesmérnök által megtermékenyítve - torzszülött, zöld genyóval bevont, jávorszarvas fejű, sörösüveg vállú, púpos, vézna csápokkal rendelkező humanoid, égő patkányok hangján vonyító, fényre kúszó parazita lényt, Endrét.
Csak ennyit akartam korrigálni, jó éjszakát gyerekuxok.
Csak ennyit akartam korrigálni, jó éjszakát gyerekuxok.
Jonciii
(
x8)
Apr 04, 2023 11:19:20
x8)
RIPSZ
SyntaxError
(
x24)
Apr 04, 2023 11:21:03
x24)
A Napiszarra is felrakattad Laura kedvest te alkoholista szélhámos?! Hát nincs benned semmi becsület, Endre?
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Dadogós Kisnyugdíjas
(
x5)
Apr 04, 2023 11:21:26
x5)
sodika:
jaj ne! bent felejtettem az egyetemi diplomákat, a jogsimat, és a keresztlevelemet is a kocsiba.
Tyodika
Apr 04, 2023 11:22:55
Kevinkét nem lehetne inkább?
Apr 04, 2023 11:22:55
Mazda 323
Apr 04, 2023 11:23:10
Nem az eredeti vagyok, még mielőtt bekerülök napi összefoglalóba :)
Apr 04, 2023 11:23:10
kripli figyelő
(
x12)
Apr 04, 2023 11:23:20
x12)
De hát azért nem írattad át mert inkasszó manó és behajtó brumi elvitte volna a jobb sorsra érdemes autót.Te nem írattad át.Te írtad hogy nem lehet a neveden.Miért van inkasszó a számládon? Ha én vettem valamit, akkor azok a Mazda papírjai.
Dadogós Kisnyugdíjas
(
x5)
Apr 04, 2023 11:24:31
x5)
tyodika:
sőt benne felejtettem az úszótanfolyamról kapott diplomámat amit 2-szer is megszereztem.
sőt benne felejtettem az úszótanfolyamról kapott diplomámat amit 2-szer is megszereztem.
trolléga
(
x30)
Apr 04, 2023 11:24:42
x30)
Endre! Figyelj, leegyszerűsítem:
Tibikux a Juci örökségéből TUDOTT autót a nevére venni
Tibikux a te (hitel)pénzedből NEM TUDOTT autót a nevére venni
Mi következik ebből?Laura díler és Cshenkét el kell venni akarom mondani MINDEN A TE HIBÁD!
Mi következik ebből?
banshee
(
x24)
Apr 04, 2023 11:26:10
x24)
Hát pupornyák, nem volt shiker a függőségkialakítás a Mazdával...ez se volt shiker...
banshee
(
x24)
Apr 04, 2023 11:27:48
x24)
Gayza lakhely hetyetye
Ki a faszt érdekel, bazmeg...
Klohek
(
x12)
Apr 04, 2023 11:29:52
x12)
Szarunk rá, ne terelj, te zaklató, elmebeteg!
sörtötbontok
(
x8)
Apr 04, 2023 11:29:54
x8)
Az sem elhanyagolható, hogy legutóbb nem Sunka volt a nepper. Tibikux a te (hitel)pénzedből NEM TUDOTT autót a nevére venni
gobesug
(
x30)
Apr 04, 2023 11:33:05
x30)
Sunka cars kft.
Mitokondrium
(
x7)
Apr 04, 2023 11:34:41
x7)
SyntaxError
(
x24)
Apr 04, 2023 11:35:28
x24)
Kurucon hirtelen azt hittem Sodi van a címlapon.
"Szeretője ölte meg a ferde hajlamú péket Csornán Féltékeny volt a fiatal köcsög, mészárszékké változtatta a lakást."
Csak a pék dolog nem stimmelt. Tibi soha nem dolgozna pékségben. Illetve Sodi sem fiatal már.
Róla a Kurucon egészen más szavakkal emlékeznének meg...
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
"Szeretője ölte meg a ferde hajlamú péket Csornán Féltékeny volt a fiatal köcsög, mészárszékké változtatta a lakást."
Csak a pék dolog nem stimmelt. Tibi soha nem dolgozna pékségben. Illetve Sodi sem fiatal már.
Róla a Kurucon egészen más szavakkal emlékeznének meg...
Kakaspina
(
x24)
Apr 04, 2023 11:35:29
x24)
Gördeszka eladó!
mikedp
(
x9)
Apr 04, 2023 11:36:04
x9)
max5enutálnak
(
x47)
Apr 04, 2023 11:37:32
x47)
Kurva unalmas, ahogy rimánkodsz a figyelmünkért. Takarodjál a cipőtalpunk alól, le van szarva Gayza háza, Laczi bácsi arcképe, meg minden más nyomorékságod, amivel csak az eszköztelenséged és tehetetlenséged bizonyítod. Nemsokára itt van május, egy új hónap, új átbaszások. Készülgessél rá, te impotens nyomorék.
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Mack
(
x1)
Apr 04, 2023 11:38:27
x1)
* ásít *
Mitokondrium
(
x7)
Apr 04, 2023 11:40:17
x7)
Penzt ajandekozott egy hajlektalannak, amibol az vett maganak egy kocsit. Endre sehol sem szerepelt ebben az ugyletben, csak mint balek.
halászlé
(
x24)
Apr 04, 2023 11:41:49
x24)
hitelpénzt, pocsánat!
seymour schwartz
(
x6)
Apr 04, 2023 11:42:57
x6)
Bármelyik pillanatban megjöhet Gejzu utalása
Jövő héten biztosan.
Dadogós Kisnyugdíjas
(
x5)
Apr 04, 2023 11:45:55
x5)

mikor Kevinke apja kivonja a forgalomból a meleg párodtól kapott Mazdát
max5enutálnak
(
x47)
Apr 04, 2023 11:57:54
x47)
Amerikának 50 Cent jutott, nekünk meg 50 Calls: Get unblocked, or die tryin’
Tracklist:
In da kád
P.E.D.O.
Drunk all the time
Poor limp dick
21 Kölcsönz
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Tracklist:
In da kád
P.E.D.O.
Drunk all the time
Poor limp dick
21 Kölcsönz
seymour schwartz
(
x6)
Apr 04, 2023 12:00:45
x6)
Kurva unalmas, ahogy rimánkodsz a figyelmünkért. Takarodjál a cipőtalpunk alól, le van szarva Gayza háza, Laczi bácsi arcképe, meg minden más nyomorékságod, amivel csak az eszköztelenséged és tehetetlenséged bizonyítod. Nemsokára itt van május, egy új hónap, új átbaszások. Készülgessél rá, te impotens nyomorék.
Meg saját magaddal törődjél már hülyegyerek. Ott vagy a puszta közepén a macskaólban, először azt mondjad, hogy onnan hogyan fogsz kijönni, minden más másodlagos. Eddig a németek meg az osztrákok a segged alá toltak mindent, most viszont a kis magyar valóságban vagy. Ahhoz, hogy továbbra is Géjzázhass meg Bandizhass meg Laulázhass ahhoz először vissza kell kapaszkodnod vagy Germanisztánba vagy Labancföldjére, mert legyünk őszinték te Magyarországon meg fogsz dögleni. Mondjuk az a mi részünkről nem olyan nagy baj, csak ha már tovább akarod vinni a sót, szerintem így állítsd fel a prioritásokat.
Ásó27
(
x68)
Apr 04, 2023 12:05:29
x68)
csak ha már tovább akarod vinni a sót, szerintem így állítsd fel a prioritásokat.
Az első a felesleges jogsi, amihez kell egy szar kocsi is (Géjza intézi)
Sportoló Művészúr
(
x2)
Apr 04, 2023 12:08:13
x2)
Endre! Dél van, kész már a patiszonos pite haragos anyu módra, villára tűzött jávorszarvas filével?
Sportoló Művészúr
(
x2)
Apr 04, 2023 12:10:55
x2)
Arról mesélj korcs, hogy mennyit adsz bele a púpszászi háztartásba? Fizeted a villanyt és elmész bevásárolni legalább? (*pr)
Anyád hányszor ordított veled ma eddig?
Anyád hányszor ordított veled ma eddig?
töjbedara
Apr 04, 2023 12:12:16
Vers mindenkinek:
Laura Kedves
(Bálnavadászati technika)
Elmondja:Trafik Tibor
Kedves Laura!
Laura kedves!
Kamudra felülve szemem százszor nedves
Hívlak sírva, szomorúan,
Míg te kurfircolsz Náci úrral
Nyeldeklem könnyeim magamra maradva,
Bontatlan marad a kamagra
Nem vagyok zaklató, hisz elérni nem értelek,
Hogy mit szeretél, nem értelek
Fütyim nagy, fizetésem nincs is,
Szeretlek őrülten és őrülten szeretlek,
Ennél többet nem tehetek
Ennyi nem elég?
Mi kell még?
Folt pénz, megoldhattuk volna,
Örök bánatom hogy nem lettem lehugyozva
Macskaól az én otthonom,
Nem maradt a hotelszintű ellátás,
Cserébe ordibál velem a jó kurva anyám
Ezért volt minden?
Hogy a fáskamra hideg falai nyeljék el bánatos fókaüvöltésem?
Hát baszódj te meg, ha már én nem tudtalak,
És kívánom, hogy ma este feloldva mulathassak
elnézést kérek a kurvától
Laura Kedves
(Bálnavadászati technika)
Elmondja:Trafik Tibor
Kedves Laura!
Laura kedves!
Kamudra felülve szemem százszor nedves
Hívlak sírva, szomorúan,
Míg te kurfircolsz Náci úrral
Nyeldeklem könnyeim magamra maradva,
Bontatlan marad a kamagra
Nem vagyok zaklató, hisz elérni nem értelek,
Hogy mit szeretél, nem értelek
Fütyim nagy, fizetésem nincs is,
Szeretlek őrülten és őrülten szeretlek,
Ennél többet nem tehetek
Ennyi nem elég?
Mi kell még?
Folt pénz, megoldhattuk volna,
Örök bánatom hogy nem lettem lehugyozva
Macskaól az én otthonom,
Nem maradt a hotelszintű ellátás,
Cserébe ordibál velem a jó kurva anyám
Ezért volt minden?
Hogy a fáskamra hideg falai nyeljék el bánatos fókaüvöltésem?
Hát baszódj te meg, ha már én nem tudtalak,
És kívánom, hogy ma este feloldva mulathassak
Apr 04, 2023 12:12:16
-
Apr 04, 2023 12:13:34

Apr 04, 2023 12:13:34
sztárprogramozó
(
x2)
Apr 04, 2023 12:14:33
x2)
Rózsaszín 3szög rang mikor lesz neki?
Érdeklődő
(
x6)
Apr 04, 2023 12:15:14
x6)
Uj Péter, lebuktál!!!! Hol van broni higítója????
Kovács Márk, CigóCEO
Apr 04, 2023 12:19:47
Kedvesbarátóm Sódi!
Mai napón keden átakar tam útalni 7 ezer 342 eúrót neked!!!
De el rómlót a net bank!!! Csakk 1-egyest meg núlát lehet be irni!!! NEMTOK MIT TENI!!!
Kűgyé barátóm 3 ezer hét száz eúrót az akó pont 10 ezer és akó visza küdőm röktön a 10 ezert mer akó má be tudóm irni!!!
Nagyón szeret lek, púszi púszi
Mai napón keden átakar tam útalni 7 ezer 342 eúrót neked!!!
De el rómlót a net bank!!! Csakk 1-egyest meg núlát lehet be irni!!! NEMTOK MIT TENI!!!
Kűgyé barátóm 3 ezer hét száz eúrót az akó pont 10 ezer és akó visza küdőm röktön a 10 ezert mer akó má be tudóm irni!!!
Nagyón szeret lek, púszi púszi
Apr 04, 2023 12:19:47
Jozsii Busák
(
x5)
Apr 04, 2023 12:21:02
x5)
Biztos megy a háttérben a konferencia beszélgetések, Géza/Laura/Bandi..Gyagyás vajon mi lehet a téma és közben mennyire nevethetnek rajtad? Alig várod már hogy Hahó csepegtessen kicsit mi? Egy biztos gyagyás tódi a vége MINDIG ugyan az!
Jozsii Busák
balek
(
x10)
Apr 04, 2023 12:23:50
x10)
Sodi kurvára nem fogsz te abból a pénzből már semmit nem látni , remélem tudod .
Este meg azt is láthattad, hogy bármit csinálsz, bárkit leakelsz itt le se szarjuk, minket csak a te szenvedésed érdekel te szamárfaszú pedofil geci , hogy ott rohadnál csak el, ajol ér i a nap a csoffadt debil tested :D * ásít *
Teljesen gyagyás a 60iq-s pedofil.Este meg azt is láthattad, hogy bármit csinálsz, bárkit leakelsz itt le se szarjuk, minket csak a te szenvedésed érdekel te szamárfaszú pedofil geci , hogy ott rohadnál csak el, ajol ér i a nap a csoffadt debil tested :D * ásít *
Azt felejti el, hogy itt MINDENKI őt gyűlöli, abban igaza van, hogy rajta kívül mindenki NPC.
A retardok, trashek valójában senkit sem érdekelnek, csak addig érdekesek, amíg a púpos szatírnak ártani lehet vele.
Ha a púpos szatír mazdát vesz, akkor azt a mazdát szétbasszák a trollok Mercivel, Gézával karöltve.
Ha a púpos szatírnak az fáj, a trollok segítő jobbot nyújtanak a retardoknak, hogy még véletlenül se adják meg a tartozásaikat.
Ha a trollok nevetni szeretnének és megtrollkodják valamelyik retardot vagy trashcelebet, mindig nagyon fityelnek arra, hogy PONTOSAN tudják, ki miatt volt a trollkodás.
Szegedi troll
Apr 04, 2023 12:24:17
Fikás, ne zaklasd Laumót se az öccsét , de Nàczi Lacit nyugodtan meg a Golyót, ők adnak a pofádra addig Laurázol. :D:D:D
Apr 04, 2023 12:24:17
xray
(
x21)
Apr 04, 2023 12:24:37
x21)
gyagyás, próbálkoztál nőkkel, nem jött be. próbáld férfikkal, röhögni szeretnénk!
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
aniko_titkos_szerelme
(
x2)
Apr 04, 2023 12:27:27
x2)
Endre miért nem fogadod el, hogy egy balek vagy? Egyszerűen nem értem!
trolléga
(
x30)
Apr 04, 2023 12:27:55
x30)
gyagyás, próbálkoztál nőkkel, nem jött be. próbáld férfikkal, röhögni szeretnénk!
"nőkkel", khm-khm
férfias Flódnis
gnóm K.Andi
kan Márkcica
műttetett kan Mejszisza
férfias arcélű Lauramó
Mercis Hambi
(
x3)
Apr 04, 2023 12:32:06
x3)
"nőkkel", khm-khm
férfias Flódnis
gnóm K.Andi
kan Márkcica
műttetett kan Mejszisza
férfias arcélű Lauramó
férfias Flódnis
gnóm K.Andi
kan Márkcica
műttetett kan Mejszisza
férfias arcélű Lauramó
Szegedi troll
Apr 04, 2023 12:35:15
Endre, azt is a cigánytól kell megtudnunk, hogy Laumóra és Golyóra akarod fogni a leakelést, mert mindkettő tiltott téged??! Emszí Istinek mikor szólsz, hogy Golyó, az ősellensége megy a szegedi swingerbe?? :D:D fogjatok össze , féltékeny mamahotel lakók:D:D:D
Apr 04, 2023 12:35:15
trolléga
(
x30)
Apr 04, 2023 12:37:51
x30)
+ szexnagyi lemaradt
Andi olyan volt amilyen, de született pinás volt. utána erős visszaesés következett be.
20 év után most, a szegedi kurvával került ismét közel egy született nőhöz? azért valahol megértem, hogy rápörgött a kis ratyi :D
Kiszel Tünde
Apr 04, 2023 12:38:11
* felkészül *
Apr 04, 2023 12:38:11
Fatászpika
(
x2)
Apr 04, 2023 12:40:11
x2)
Bazdmeg Endre ha nem tudnám hogy ilyen retardált vagy el se hinném hogy létezik ilyen hülye ember.
Az elmúlt pár hónapodat össze tudom annyiban foglalni, hogy a csöves alkoholista befordított faszú urad elhagyott a gecibe, miután konkrétan ráköltöttél több millió forintot az elmúlt kb 1 évben, azért, mert az alkoholista gányoldás életmódoddal nem tudtál megtartani egy munkahelyet sem, így amikor szar kezdett látszódni a palacsintában, gyorsan elhagyta a süllyedő hajót, és egy bomlott elméjű varangyhoz költözött, mert elege volt abból hogy seggbe basztad állandóan ( fél tucat viagrával)
Az elmúlt pár hetedet le tudom azzal írni, hogy füled farkad behúzva menekültél vissza gémeskútországba, és a pár évvel ezelőtti meglátásod most kivételesen igaznak bizonyult, mert MAXIMUM az a sors várhat rád, hogy kocsmatöltelékként töltöd majd mindennapjaidat, és az italpajtásoknak meséled hogy egyszer voltam programozó külföldön, de sikerült több mint 50 ezer eurós hitelspirált csinálnom, ami a világ 8. csodája. Véleményem szerint esélyesebb a blaha.
Az elmúlt pár napodat pedig le tudom úgy írni, hogy a 6 osztályt végzett debil által vezetett kompánia is szarik rád, sőt lehet nem is csak szarik rád, de ha meglátnak úgy basznak púpon hogy elképesztő. Az egyetlen nő aki magára engedett végre pénzért (megjegyzem nem az első alkalom volt hogy fizettél bármilyen szolgáltatásért, de hogy most először tudtál nőt megbaszni így külön mutatja mekkora debil vagy), azok után hogy már egyből összeköltözést fontolgattál vele állandóan beszopatott a picsába, te meg úgy ugráltál, ahogy ő fütyült. Anyád pedig a kádár kockájában se tűr meg, kibaszott egy 2x1 m-es fás kamrába 41 éves létedre, ahol én még macskát se tartanék, de még így is szerintem a te érdekedben teszi, mert én biztos megfojtanálak álmodban az első hónapban.
Tudod mi az ami nem volt ebben az egész történetben? Így van Endi, SHIKER. Na az az ami teljesen hiányzik az életedből, de ebben a maradék pár hónapban szerintem ez nem fog változni. Kellemes megpusztulást Gyagyás :)
Az elmúlt pár hónapodat össze tudom annyiban foglalni, hogy a csöves alkoholista befordított faszú urad elhagyott a gecibe, miután konkrétan ráköltöttél több millió forintot az elmúlt kb 1 évben, azért, mert az alkoholista gányoldás életmódoddal nem tudtál megtartani egy munkahelyet sem, így amikor szar kezdett látszódni a palacsintában, gyorsan elhagyta a süllyedő hajót, és egy bomlott elméjű varangyhoz költözött, mert elege volt abból hogy seggbe basztad állandóan ( fél tucat viagrával)
Az elmúlt pár hetedet le tudom azzal írni, hogy füled farkad behúzva menekültél vissza gémeskútországba, és a pár évvel ezelőtti meglátásod most kivételesen igaznak bizonyult, mert MAXIMUM az a sors várhat rád, hogy kocsmatöltelékként töltöd majd mindennapjaidat, és az italpajtásoknak meséled hogy egyszer voltam programozó külföldön, de sikerült több mint 50 ezer eurós hitelspirált csinálnom, ami a világ 8. csodája. Véleményem szerint esélyesebb a blaha.
Az elmúlt pár napodat pedig le tudom úgy írni, hogy a 6 osztályt végzett debil által vezetett kompánia is szarik rád, sőt lehet nem is csak szarik rád, de ha meglátnak úgy basznak púpon hogy elképesztő. Az egyetlen nő aki magára engedett végre pénzért (megjegyzem nem az első alkalom volt hogy fizettél bármilyen szolgáltatásért, de hogy most először tudtál nőt megbaszni így külön mutatja mekkora debil vagy), azok után hogy már egyből összeköltözést fontolgattál vele állandóan beszopatott a picsába, te meg úgy ugráltál, ahogy ő fütyült. Anyád pedig a kádár kockájában se tűr meg, kibaszott egy 2x1 m-es fás kamrába 41 éves létedre, ahol én még macskát se tartanék, de még így is szerintem a te érdekedben teszi, mert én biztos megfojtanálak álmodban az első hónapban.
Tudod mi az ami nem volt ebben az egész történetben? Így van Endi, SHIKER. Na az az ami teljesen hiányzik az életedből, de ebben a maradék pár hónapban szerintem ez nem fog változni. Kellemes megpusztulást Gyagyás :)
Ténfép
(
x5)
Apr 04, 2023 12:43:58
x5)
Dadogós Kisnyugdíjas
(
x5)
Apr 04, 2023 12:45:41
x5)
reggel hánykor mehet vissza a házba?
Marsi Milán
Apr 04, 2023 12:46:01
Sodi powerbottom crossdresser onlyfans mikor?
Apr 04, 2023 12:46:01
Farkas Endi Brék
Apr 04, 2023 12:46:26
Ki a faszomat érdekli a loopolásod? Takarodj az ólba!
Adj enni a macskáknak HÁTHA addig hajlandóak elviselni hogy beszélsz hozzájuk... De már ebben se vagyok biztos.
Nem akarsz beszélgetni inkább a chatgpt-vel hogy laulya most ceret vagy nem és hány százalékon áll?
A való életben a bűz ömlik a pofádból, itt meg a digitális hulladék.
Apr 04, 2023 12:46:26
halászlé
(
x24)
Apr 04, 2023 12:48:06
x24)
sírógörcs
(
x4)
Apr 04, 2023 12:48:53
x4)
Mack
(
x1)
Apr 04, 2023 12:50:55
x1)
A matyarázkodós flokk alapján csak akkor nem zavarja goldát, ha fejhallgatóval a fején ülve dolgozik, és nem dobál sörösdobozokat.
Ezek alapján kb. 09,00-tól 17,00-ig lehet bent.
Ezt az időt persze rövidítheti a alkoholizmusa, és megszüntetheti a meló elvesztése.
Hajrá golda, így tovább!
Sportoló Művészúr
(
x2)
Apr 04, 2023 12:52:33
x2)
Azon röhögök, hogy anno a péniszmentőnél meg akkor mehetett "haza" amikor a dolgozók távoztak
Most a sufniban kell a luxusfüggöny mögött lapulnia mert ha a házban telefonál (márpedig egész nap zaklatja a laukedvest és másokat is) akkor az anyja elveri.
Ez gyönyörű! :)
halászlé
(
x24)
Apr 04, 2023 12:54:14
x24)
....esetleg szabin van; de mivel azt loopolta tegnap, hogy ma munkanap; talán még boldozva is volt = terelés = kibaszták a próbaidő letelte előtt....
Karvaj Tőke
Apr 04, 2023 12:56:13
Mazda 323
"-Kisgazda a k.....anyád! " Hofi után szabadon. : )
Hehehe!
"-Kisgazda a k.....anyád! " Hofi után szabadon. : )
Apr 04, 2023 12:56:13
Mack
(
x1)
Apr 04, 2023 12:57:42
x1)
Golda! Engedj be!
halászlé
(
x24)
Apr 04, 2023 12:57:50
x24)
de tuti folyamatosan felvételziik; szal már be lehet készítve a másik balek cég; azért is pörög megint dátumokon meg az adósság megadásán...
szerencsére a baráti körének, meg a drága jó édes anyjának köszönhetően kereshet akármennyit, úgyse marad belőle; örülhet, ha sörike kijön....
púpom, majd sz örökségről mesélj mán kicsit....
egynadrág
(
x2)
Apr 04, 2023 12:58:07
x2)
Nahát púpos, most olvasom itt hogy már a trash legalja szerint is balek vagy?
Konszolidált kinézetű, középosztálybeli fehér ember
Sportoló Művészúr
(
x2)
Apr 04, 2023 13:00:31
x2)
Endi így edzi magát a Blahára és a börtöntűrő képessége is növekszik a fészerben.
halászlé
(
x24)
Apr 04, 2023 13:02:59
x24)
Púpfal matyarázkodás:
imgur.com/a/76pa2c0
imgur.com/a/76pa2c0
na már világos, azért pörgött a Géza lakhelyén hátha valaki beháromszögeli, aztán ő meg majd jól megküldi a fizetési meghagyást XXXDDDD
remélem, a cejelmi cerződés egyszer a bíróság elég kerül - csak ne essen senkinek bántódása, mert annyira röhög....
a mazda ügyet meg már hiába piszkálja, majd a sziszamiszától leinkasszózzák, oszt jóidő...
rezsidémon
(
x8)
Apr 04, 2023 13:03:32
x8)

Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Apr 04, 2023 13:03:38
x13)
Fikás, két éve ugyanígy ultimátumot adtál mindenkinek, aztán természetesen semmi nem történt. Nem lesz behajtva semmi pénz, ugyanúgy lehúz továbbra is mindenki. Jogsi sem lesz. Ebben eddig lehetett eljutni, balek balfasz.
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
Telebetyár_Időtelefon
Apr 04, 2023 13:04:03
A finoman porló száradt
Apr 04, 2023 13:04:03
MaxPayne
(
x24)
Apr 04, 2023 13:05:34
x24)
Ahogy nezem mar most sakalreszeg.
Ásó27
(
x68)
Apr 04, 2023 13:06:28
x68)
"Mostantól már nem vagyok balek, hanem olyasvalaki vagyok, akivel nem jó ötlet szórakozni."
hahahahahaha
Mifaaaaaaaaaaaan
hahahahahaha
halászlé
(
x24)
Apr 04, 2023 13:06:58
x24)
nagyon frusztrált a púpos, komoly lájfdéndzsör lehet XXDD
kissendrevagyok
(
x48)
Apr 04, 2023 13:07:11
x48)
Endre már megint olyan hülye vagy mint a segg. Gayzának volt köztes szerződése és azzal adta le a papírokat a kormányhivatalnál.
Karvaj Tőke
Apr 04, 2023 13:07:24
... Gondolom most sokan rettegnek! : )
Hehehe!
Apr 04, 2023 13:07:24
Rosszratyivagy
Apr 04, 2023 13:07:27
Hallod gyagyás? Ugyan azokat a köröket futod meg újra, és újra. Nem tűnik fel, hogy mindenki, akivel eddig találkoztál úgy átbaszott téged, mint szart a palánkon? 40+ évesen ideje lenne már végre észhez térned nem gondolod? Bár a maradék agysejted is elittad, amit a Mercica nem vert szét a seprűnyéllel. Ekkora balfasz embert, de komolyan. Kíváncsian várom ezt a posztodat mikor fogod törölni, te hikomat.
Két genyó tranyó, két hányinger...
Apr 04, 2023 13:07:27
Ásó27
(
x68)
Apr 04, 2023 13:07:59
x68)
Melócsá közben volt időd ezt az autizmust megfogalmazni? Ezért fizetnek pedofil?
Mifaaaaaaaaaaaan
Ásó27
(
x68)
Apr 04, 2023 13:08:31
x68)
Géjza te meg ne fenyegetőzz, hanem szépen teregess ki itt a fórumon, ha egyáltalán van valamid. Tudod, a mínusz 400-as nicked még elérhető!
Mifaaaaaaaaaaaan
gobesug
(
x30)
Apr 04, 2023 13:08:33
x30)
Megerkezett Linzbol a csoportos feljelentesem!
Nem.
Nem.
Rumci
(
x2)
Apr 04, 2023 13:09:30
x2)
Fikás én úgy vettem észre te féltékenykedsz a Nácira? Há' hogy van ez te címeres "vadászbika"?
Azt mondják laumó vonyított Náci alatt
Mi az elmebaj biztos ismérve? Ha valaki újra meg újra ugyanazt teszi, de más eredményt vár.
Azt mondják laumó vonyított Náci alatt
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Apr 04, 2023 13:09:46
x13)
autista hetyetye screenshot
Fontos dolgok ezek. Szerencsére semmi más fontosabb dolog nem történik az életedben fikás, ami több figyelmet érdemelne.
nemet mondtak
(
x4)
Apr 04, 2023 13:09:59
x4)
Semmi okunk nincs kételkedni abban, amit Endre előrevetít, hiszen eddig is mindent szóról szóra betartott, amit elhatározott és megígért. Éppen ezért én hiszek neki.
Lol, te féreg, a végére akár azt is írhattad volna, hogy
"mostantól nem vagyok egy fogyatékos, púpos torzszülött impotens pedofil, hanem egy jogilag erős, diplomás értelmiségi vadászbika vagyok".
Nagyon nevetek. :D
Lol, te féreg, a végére akár azt is írhattad volna, hogy
"mostantól nem vagyok egy fogyatékos, púpos torzszülött impotens pedofil, hanem egy jogilag erős, diplomás értelmiségi vadászbika vagyok".
Nagyon nevetek. :D
Sportoló Művészúr
(
x2)
Apr 04, 2023 13:10:11
x2)
Akárhogy is, most odamenne gejza és lebaszna neki kettőt akkor sem történne semmi.
A többi hetyetye, meg a félbolond, magában motyogó kauffmandró emlegetése csak az alkoholmámorból felbuggyandó tehetetlen düh jele.
Endre! Aki komolyan gondolja az nem írja le, nem ultimátumozgat, nem üzenget. Te egy koszos lábtörlő vagy, aljanépe seggtörlője.
A többi hetyetye, meg a félbolond, magában motyogó kauffmandró emlegetése csak az alkoholmámorból felbuggyandó tehetetlen düh jele.
Endre! Aki komolyan gondolja az nem írja le, nem ultimátumozgat, nem üzenget. Te egy koszos lábtörlő vagy, aljanépe seggtörlője.
MaxPayne
(
x24)
Apr 04, 2023 13:10:15
x24)
Tenyleg azt hiszed pup, hogy barki is meg fog ijedni toled, mikor:
- semmi sincs a kezedben
- meg par teenager is siman megalazott az emlekezetes nema flokkban
Nem fogsz kapni semmit, max lofaszt a seggedbe
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
- semmi sincs a kezedben
- meg par teenager is siman megalazott az emlekezetes nema flokkban
Nem fogsz kapni semmit, max lofaszt a seggedbe
linziasztal01
(
x77)
Apr 04, 2023 13:10:26
x77)
Jó az irány, pedofil. Családozzal, Gayzázzál még... mi baj lehet belőle?!
rezsidémon
(
x8)
Apr 04, 2023 13:10:36
x8)
Nem tudom hogy vagy vele, de lehet hogy nem részegen kellett volna megvenned. Mert ugye, te a Tibit akartad ezzel magadhoz láncolni. :D
Utólag bezzeg könnyű okoskodni :D
"Konkrétan jobban állnék, ha 34 évesen nem kezdek el nyugaton dolgozni."
halászlé
(
x24)
Apr 04, 2023 13:11:05
x24)
Géjza te meg ne fenyegetőzz, hanem szépen teregess ki itt a fórumon, ha egyáltalán van valamid. Tudod, a mínusz 400-as nicked még elérhető!
..egyébként lehet h ez is opció...leközölte a púposnak, hogy tudja a melócsát (amit endi validált) és most árulja az infót...
Ásó27
(
x68)
Apr 04, 2023 13:12:13
x68)
biztos rárakja megint egy pendrivera
halászlé
(
x24)
Apr 04, 2023 13:12:39
x24)
Nem tudom hogy vagy vele, de lehet hogy nem részegen kellett volna megvenned. Mert ugye, te a Tibit akartad ezzel magadhoz láncolni. :D
felelősségteljes, tisztességes, dógózó állampógár....a bíróságon majd ezt a kártyát húzza elő: kérem tisztejettel, részeg foltam, nem tudtam, hogy épp információt veszek XXDDDD
Betöjt Laptop
(
x39)
Apr 04, 2023 13:13:31
x39)
Jó az irány, pedofil. Családozzal, Gayzázzál még... mi baj lehet belőle?!
Szerintem arra játszik a korcs, hogy bírósággal szerezze meg, Kevinke használati jogát.
158 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Hiába próbálod terelni a trollokat, hogy dolgozzanak neked infókért…