ki szeretném emelni, hogy mekkora egy rohadt patkánnyal van dolgunk.
nem elég h hazaköltözve nem hagyja pihennni az anyját és valószínűleg kopra felcsavarja a termosztátot (mert a pedobarlangban 26 fokot szokott meg) de mindezek után nem ad semmit a közösbe.
sneci saját szavaival élve, egy ilyen erkölcsileg zéró ember ellen BÁRMI megengedett!
Es ki terhelte szarra a hitelkartyait? A bankok a hozzad hasonlo fogyatekosokbol elnek, akik azonnal kimaxoljak a hitelkeretuket, elszorjak hulyesegekre, aztan tiz even at fizetik vissza az adossagukat.
Neked nincs mar kiut innen, csak a csod. Egyetlen bank sem fog hitelt adni a het darab, tokig terhelt kartyadra es a regi hitelkivalto hiteledre. Bankvalsag van, pedofil, eppen mi den letezo bank szigorit a hitelezesen, mivel megegettek magukat az allampapirok elszallt kamatain. Senki sem fog neked hitelt adni a harom honapos munkaviszonyodra, evekig kene gurizned es fizetni a hitelkartyak kamatait, hogy a kozelebe kerulj egy ujabb hitelnek.
Ez itt az ut vege. Az anyagi csod.
Szerintem egy visszere pattan el előbb a Sodinak, abba hal bele.
Ez az a pont, ahonnan nélkülünk basznak ki, mert alapszintű feladatokat várnak el tőled, de nem fog menni.
Ez a Sodi tuti vedelme a trollok ellen. Ha elobb rugja ki a ceg magatol, mint hogy a trollok beharomszogelnek a melocsat, akkor a trollok nem arthatnak tobbe neki.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Kalákában mehetne az epitkezed es anyad hordharna a kobanyaikat!
Ebben eddig lehetett eljutni.
Az igazan vicces dolog endre mindennapjaiban, hogy az alkoholistakra jellemzo tehetelten aktivitassal telik a napja. Amit csinal azt is csak megallas nelkuli megszakitasokkal es hatekonytalanul csinalja. A prosztataja miatt a rendszeres pisalnijarasra iszik, akkor az IBS miatt a wc-n ul. Ugy tunik, hogy o egesz nap megallas nelkul "csinalt" valamit de igazabol a hatekony munka abbol 30perc nem volt. A koncentracioja borzalmas. Es akkor ott van a fugges, hogy egyszerre ezt a szar forumot is olvasnia kell meg az uzengetesek.
Ebben eddig lehetett eljutni.
Ez, ez. A Reichlnél is az volt a mondás, hogy 3 nap alatt összekókányolt valamit, ami lefutott, a maradék 3 hétben pedig „csinosítgatta” és ment a „refactoring”. Az új helyen is lemehettek már azok a körök, amikor a felhőének rácsodálkozott az alapokra és megköszönte a konstruktív kritikát esküdözve, hogy kétszer nem követi el ugyanazt a hibát.
Gyagyás, ahol szükség van a gányolmányodra, onnan kurva hamar kirúgnak, ezt a helyet nem neked találták ki. Add fel inkább és igyál meg pár ketyerűt, így ha megint elküldenek az anyádba, hazudhatod magadnak azt, amit a Seggpresztó után: nem az van, hogy nem tudsz programozni, hanem az, hogy lamantinoztál munka helyett.
Ez nem az volt, amikor azt a tesztelőprogit, ami a hibátlant zölddel jelezte, írta át hogy mindent zölddel jelezzen, és amikor felkérdezték, akkor azzal védekezett, hoty neki asz folt a dolka, hoty minden szöld letyen...
Van az 20 is, napi 8 rugóval számolva...
Nyelftanyilak...hetyetyetyetye
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Anygyifal is az volt a gond, hoty leírta neki úty, hoty nyelftanilak, értyelmilek, logikailak, mindenhotyany, amit nem tudott segoty se kiforgatnyi, hogy véklek akadjon le róla.
Az még a Seggpresztónál volt egy évvel korábban. :D Nincsenek szavak arra, hogy mennyire hülye. Nem csak hogy programozni nem tud, de nem érti, hogy mit csinál a program, amit tesztelnie kell és fingja sincs, hogy milyen célra vannak a tesztek.
Mondjuk azt fel nem foghatom, hogy a francba képes valaki ennyi sört bevedelni.
Tegyük fel, hogy 250 Ft egy doboz sör.
Az 1000 doboz havonta.
Az napi 32 doboz sör, baszki.
16 liter.
Ennek még a fele is brutál mennnyiség.
Sportos, erős, fiatal. Atletikus génekkel.
Nyírd ki anyád Sneci | Blekk ket csöcsképek kapcsán keress protonmailen
Szerintem itt egy "kamatospénz" esete lesz. Ugye felvett kétszer(?) is uzsora hitelt. Gondolom nem tudja visszaadni egyben ezért kapja az uzsora kamat fizetést büntiből, vagy agyonverik.
Az lesz az autimegoldás, hogy mielőtt kirúgják bedobja ide a cégnevet, így az agya úgy "kódolja", hogy miattunk van.
400
Főleg egy falusi kisboltban
a pedofil faszverő koboldot minél előbb el kell pusztítani mert ő maga a gonosz. ez előrébb való a szórakozásunknál.
vérdíj target nr. 1
Csak halkan megjegyezném hogy a hölgy férje a facebook szerint A LINZI AMS-NÉL DOLGOZIK!
Én megpróbáltam felvenni a kapcsolatot a csajjal de nem reagált. Esetleg nálam ügyesebbek NEM endrés facebook profilról megpróbálhatnák.
180.000 ft (500 eur) - sör
225.000 ft (600 eur ) - törlesztőrészlet
150.000 ft (400 eur) - kártyenkamatok
75.000 ft (200 eur) - raktár
75.000 ft (200 eur) – előfizetések
338.000 ft (700+kb. 200 eur) februárban felvett uzsorahitel
400.000 ft (kb.1000 euró) macskaól
18.000 ft (50 eur) osztrák cím
40.000 ft (kb. 100 eur) kresz-tanfolyam
Az áprilisi költségei kb. 1,4 millába fájnak. +/-200 euró, a vonatjegyek, lesifotók, hdmi-kábelek stb. nincsenek benne, de lehet, hogy az uzsorakamat ezúttal alacsonyabb volt.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
A végén egy lájv a fergeteges házavató buliról.
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
Vegyen fel rá hitelt.
Természetesen ugyer. Rosszabb, mint miskolc meg bronx együtt.
ez igaz, van nálunk egy sokkal durvább trollja endrének: a sodi.
vérdíj target nr. 1
Gondolom ez egy ilyen furcsa módja a barátvásárlásnak. Így legalább tud valakinek loopolni.
A jó portás csak baszik!
Most kezdtem a visszaolvasást, de erre muszáj reagálnom.
Sokan azt gondolják, ha "csak" sört iszik valaki, az nem alkoholista, és a sör nem árt.
Dehogynem.
Nem fogok most alkoholfokokat, meg mennyiséget számolgatni a torzszülöttnél, csak rá kell nézni.
Ez a szerencsétlen vén hülye gnóm úgy dönti a picsaszájába a sörtöt, mintha nem lenne holnap, neki lehet nem is lesz...
Soha nem láttam egy fotón vagy videón sem, hogy az étel mellett egy pohár víz lett volna kitöltve. Mindig csak sör.
Én is voltam gyakorló alkoholista, volt amikor csak sört ittam, de az ételt akkor sem tudtam sörrel lekísérni.
A sör alattomos, abban a tudatban ringat, hogy nincs semmi baj, ez nem árthat, pedig gyilkol ám!
Főleg az ilyen idiótáknál, akik egy napot nem hagyják a májukat pihenni. Előbb-utóbb ennek vége lesz...
Endi! Csináltass egy májfunkció vizsgálatot, meg fogsz lepődni, jóból mondom. :)
Kevinke, mi az anyádért pofázol ki mindent???
Megint odaadlak hétvégére a púpos bácsinak, ha nem tudsz kussolni!!!
Erre akartam válaszolni na, csak olyan mérges vagyok, mindjárt meg is eszek egy oldal szalonnát
A karodnál csak az akaraterőd a gyengébb te idióta!
O és K együtt OK és minden OK!!
Ekkora mennyiségnél már konkrétan felborulhat a nátriumháztartás is. Vagy 6 litert iszik egy nap.
Várják, hogy legyen neki.
Ahhoz meg hagyniuk kell, hogy szerezzen valami melócsát még élve.
Golda! Engedj be!
Nevetni fogsz, de van olyan videóm amelyiken valaki ráveri laura arcára.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Elnézést, bocsánat, ezt Ascites kollégának válaszoltam volna, csak SoDI elrontotta, fene azt a béna kezét! :(
Egy vastag kötél is kiút lehet, csak jóból.
Ez csak a show része, hahó! Kamerán kívül megiszik tíz liter vizet! *pr
Amúgy vizet max akkor iszik, ha hajmosás közben véletlen a picsaszájba kerül és már nem tudja kiköpni.
Épp a trolloknak panaszkodtam.
"Volt nekem egy locsolóm, sok kölni volt benne, de most már csak faszpina, így csak genny eredne."
Nyírd ki anyád Sneci | Blekk ket csöcsképek kapcsán keress protonmailen
Negyedik hónapban?
Terhes vagy?
Ki lesz az apja?
Veletlen se rakd ki! Meg a vegen oromet szereznel vele a pedofilnak.
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Tetyáó, rég vettél shört
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
ő teríti szegeden a sütőport.
Nekem van egy enyhén depressziós, de barátságos középkorú hölgy troll profilom facebookon, azt be tudom adni erre a célra ha megmondjátok, hogy mit kell csinálni.
Minden O és K
Akkor fel kell jelenteni Endre, nem a púpfalon írogatni róla.
Mifaaaaaaaaaaaan
beszéltem privátban karcsyval. ezt válaszolta arra, hogy miért tiltotta le a fikást:
"rákerestem, hogy ki a fasz ez, és kiadta a google, hogy ez egy pedofil. azonnal tiltottam a gecibe, tesó"
Megtaníthatná erre az osztrák HR-eseket is
Mifaaaaaaaaaaaan
A retardok mindent megpróbálnak + 1 nézőért.
A jó portás csak baszik!
kivéve a minőségi tartalmat
Mifaaaaaaaaaaaan
az utne nagyot ha pupszaszrol liveolnal be !!
"Anyám hibája .Ha minden összeomlik, rágyújtom a házat" KEF 2024.06.29.
Remélem gimbalt legalább vittél magaddal Hahó prof úr!
sittessanyi
(
x7)
Apr 06, 2023 12:38:15
x7)
... Minden el is megy albérlet, rezsi, közlekedési bérlet nélkül...
ki szeretném emelni, hogy mekkora egy rohadt patkánnyal van dolgunk.
nem elég h hazaköltözve nem hagyja pihennni az anyját és valószínűleg kopra felcsavarja a termosztátot (mert a pedobarlangban 26 fokot szokott meg) de mindezek után nem ad semmit a közösbe.
sneci saját szavaival élve, egy ilyen erkölcsileg zéró ember ellen BÁRMI megengedett!
Hahó
(
x135)
x135)
Fikás ilyen anyagi helyzetben hogy akartál laurázni?
Lolbazmeg hát egy gramm kokót sem tudsz neki venni.
Lolbazmeg hát egy gramm kokót sem tudsz neki venni.
Mitokondrium
(
x7)
Apr 06, 2023 12:38:27
x7)
A szarra terhelt hitelkártyák nulla forint tőketörlesztéssel jelentenek önmagukban akkora kamatterhet, amekkora egy átlag magyar CSALÁD összes havi törlesztője összesen, a lakáshitelt is beleszámítva. Minden el is megy albérlet, rezsi, közlekedési bérlet nélkül. Szóval a kiút az tényleg az lesz, ha összevonok mindent egy nagy hitelbe majd később.
Es ki terhelte szarra a hitelkartyait? A bankok a hozzad hasonlo fogyatekosokbol elnek, akik azonnal kimaxoljak a hitelkeretuket, elszorjak hulyesegekre, aztan tiz even at fizetik vissza az adossagukat.
Neked nincs mar kiut innen, csak a csod. Egyetlen bank sem fog hitelt adni a het darab, tokig terhelt kartyadra es a regi hitelkivalto hiteledre. Bankvalsag van, pedofil, eppen mi den letezo bank szigorit a hitelezesen, mivel megegettek magukat az allampapirok elszallt kamatain. Senki sem fog neked hitelt adni a harom honapos munkaviszonyodra, evekig kene gurizned es fizetni a hitelkartyak kamatait, hogy a kozelebe kerulj egy ujabb hitelnek.
Ez itt az ut vege. Az anyagi csod.
linziasztal01
(
x77)
Apr 06, 2023 12:39:12
x77)
Endre, nem azt csinálod amire felvettek.
Hogy miből gondolom?
A szokásos mintázat itt SEM fog működni. Felvettek nagy nehezen.
Kértél két hetet, hogy dokumentációt olvass, hetyetye. Utána produkálni kellett valamit, ami meglepő módon nem működött. Kaptál 1-2 napot, hogy helyre hozd a hibád, de mivel a ChatGPT nem tudta megoldani, ezért nem lett kijavítva ami szült némi idegeskedést a cégnél. Ezek után kaptál egy levelet, hogy mit és hogyan kellett volna megcsinálnod, egyáltalán mi volt a feladat, amitől totál idegbe jöttél, hogy asodinak ne mondja meg senki mit kell csinálni.
Persze, rendes pszichopataként a megbeszélésen mosolyogtál és heherésztél, hogy "jaaa, tényleg, de izgi."
Ezek után összeült a stáb és egy utolsó utáni esélyt adtak, mivel lebasztak tesztelőnek, ami ugye szintén bajos, mert nem érted mit és hogyan kell csinálni.
Ez az a pont, ahonnan nélkülünk basznak ki, mert alapszintű feladatokat várnak el tőled, de nem fog menni.
Hogy miből gondolom?
A szokásos mintázat itt SEM fog működni. Felvettek nagy nehezen.
Kértél két hetet, hogy dokumentációt olvass, hetyetye. Utána produkálni kellett valamit, ami meglepő módon nem működött. Kaptál 1-2 napot, hogy helyre hozd a hibád, de mivel a ChatGPT nem tudta megoldani, ezért nem lett kijavítva ami szült némi idegeskedést a cégnél. Ezek után kaptál egy levelet, hogy mit és hogyan kellett volna megcsinálnod, egyáltalán mi volt a feladat, amitől totál idegbe jöttél, hogy asodinak ne mondja meg senki mit kell csinálni.
Persze, rendes pszichopataként a megbeszélésen mosolyogtál és heherésztél, hogy "jaaa, tényleg, de izgi."
Ezek után összeült a stáb és egy utolsó utáni esélyt adtak, mivel lebasztak tesztelőnek, ami ugye szintén bajos, mert nem érted mit és hogyan kell csinálni.
max5enutálnak
(
x47)
Apr 06, 2023 12:40:28
x47)
Az is nagyon vicces, hogy minden létező ember, aki minimális időt töltött el a pedofillal, azt mondja, hogy nem csinál semmit egész nap, csak iszik és vállalhatatlan. Még az alkoholista Tibinek is ez a véleménye. A tulajdon anyjának is. Negyed millió forintot költ el havonta alkoholra, de nem ám 15 éves Macallanre, hanem akciós alsópolcos sörre. A szervezete egy alvást nem tud már alkohol nélkül lehozni, remeg a keze, izzad, ha nem iszik. De szerinte nem alkoholista. Mint ahogy nem buzi, nem pedofil, nem impotens, nem balek. Nem, dehogy.
MaxPayne
(
x24)
Apr 06, 2023 12:40:47
x24)
Ajjaj Endre.
Hahó
(
x135)
Apr 06, 2023 12:42:46
x135)
Fikás hogy is fogalmaztál a legutóbbi kirúgásodról?
Hogy az is elhangzott, hogy te milyen tehetséges programozó vagy?
Hogy az is elhangzott, hogy te milyen tehetséges programozó vagy?
Mitokondrium
(
x7)
Apr 06, 2023 12:42:58
x7)
Ez a Sodi tuti vedelme a trollok ellen. Ha elobb rugja ki a ceg magatol, mint hogy a trollok beharomszogelnek a melocsat, akkor a trollok nem arthatnak tobbe neki.
Andi
(
x13)
Apr 06, 2023 12:45:37
x13)
Endre, hogy halad a kecófelújítás? Hány barátod, exed megy a hétvégén segíteni? Van egy frissen szabadult építési vállalkozó, egy profi vasmegmunkáló, egy szuper kartonos, és egy kőművesnek látszó villanyszerelő. Légyszíves örökítsétek meg az utókornak. Ez tényleg nem mindennapi, hogy így összefognak a barátok, ha valakinek segítségre van szüksége.
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
xray
(
x21)
Apr 06, 2023 12:57:21
x21)
Apr 06, 2023 12:57:21
Endre, hogy halad a kecófelújítás? Hány barátod, exed megy a hétvégén segíteni? Van egy frissen szabadult építési vállalkozó, egy profi vasmegmunkáló, egy szuper kartonos, és egy kőművesnek látszó villanyszerelő. Légyszíves örökítsétek meg az utókornak. Ez tényleg nem mindennapi, hogy így összefognak a barátok, ha valakinek segítségre van szüksége.
és az anyja lesz a munkálatok vezetője? parádés lenne. xd Apr 06, 2023 12:57:21
noikabatgomb
(
x10)
Apr 06, 2023 12:58:22
x10)
Kalákában mehetne az epitkezed es anyad hordharna a kobanyaikat!
linzicsibe
(
x2)
Apr 06, 2023 13:01:38
x2)
Kezdem felvenni a fonalat, mert megint elejtettem. Tudod recskás, van aki TÉNYLEG dolgozik és nem a fórumon lóg egész nap.
Nagyon nevetek bazzeg, hogy a ChatGPT-vel SE tudja a feladatát elvégezni. Mennyire kell ehhez inkompetens kókler szar gecinek lenni? :DDDD
A KRESZ meg külön jó lesz. Recskás! Kérlek live-ban tanuld és a próbavizsgákat is úgy csináld, szeretnék már egy igazán nagyot és jóízűt nevetni!
Megnézném egy rendőrök által irányított kereszteződésben mit művelne akár gyalog is :DDDDD
Épp a trolloknak panaszkodtam.
Nagyon nevetek bazzeg, hogy a ChatGPT-vel SE tudja a feladatát elvégezni. Mennyire kell ehhez inkompetens kókler szar gecinek lenni? :DDDD
A KRESZ meg külön jó lesz. Recskás! Kérlek live-ban tanuld és a próbavizsgákat is úgy csináld, szeretnék már egy igazán nagyot és jóízűt nevetni!
Megnézném egy rendőrök által irányított kereszteződésben mit művelne akár gyalog is :DDDDD
max5enutálnak
(
x47)
Apr 06, 2023 13:03:59
x47)
Meg kell dönteni a 4 el nem végzett egyetemi szakot, 5 sikertelen KRESZ vizsgával.
noikabatgomb
(
x10)
Apr 06, 2023 13:04:03
x10)
Az is nagyon vicces, hogy minden létező ember, aki minimális időt töltött el a pedofillal, azt mondja, hogy nem csinál semmit egész nap, csak iszik és vállalhatatlan. Még az alkoholista Tibinek is ez a véleménye. A tulajdon anyjának is. Negyed millió forintot költ el havonta alkoholra, de nem ám 15 éves Macallanre, hanem akciós alsópolcos sörre. A szervezete egy alvást nem tud már alkohol nélkül lehozni, remeg a keze, izzad, ha nem iszik. De szerinte nem alkoholista. Mint ahogy nem buzi, nem pedofil, nem impotens, nem balek. Nem, dehogy.
Az igazan vicces dolog endre mindennapjaiban, hogy az alkoholistakra jellemzo tehetelten aktivitassal telik a napja. Amit csinal azt is csak megallas nelkuli megszakitasokkal es hatekonytalanul csinalja. A prosztataja miatt a rendszeres pisalnijarasra iszik, akkor az IBS miatt a wc-n ul. Ugy tunik, hogy o egesz nap megallas nelkul "csinalt" valamit de igazabol a hatekony munka abbol 30perc nem volt. A koncentracioja borzalmas. Es akkor ott van a fugges, hogy egyszerre ezt a szar forumot is olvasnia kell meg az uzengetesek.
banshee
(
x24)
Apr 06, 2023 13:05:56
x24)
Púp bazmeg. Sírsz itt a kártyenek kamatai miatt.
Holott többe kerül a havi piálásod. Ha egymillás fizuval számolunk, annak 20%-a piára megy el, mert neked mindennap be kell basznod, mint az albán szamárnak.
És akkor még nem volt drog...
Holott többe kerül a havi piálásod. Ha egymillás fizuval számolunk, annak 20%-a piára megy el, mert neked mindennap be kell basznod, mint az albán szamárnak.
És akkor még nem volt drog...
koszos
(
x11)
Apr 06, 2023 13:07:10
x11)
azt a suto karcsyt minek zaklatod te elmeroggyant baromarc???
"Anyám hibája .Ha minden összeomlik, rágyújtom a házat" KEF 2024.06.29.
BodiTesok
(
x1)
Apr 06, 2023 13:09:24
x1)
Szerintem az a legviccesebb, hogy jelenleg a hitelcsa a legnagyobb baja, mikozben az elmult hetekben kiderult, hogy ferfisegg volt az elso amibe berakhatta a pitont a nagy kereszteny hazafy.
Anyad tud rola?
Sherlock Porks-al felvetted mar a kapcsolatot amiota hazatakarodott? Indithatnatok egy kozos Podcastet, mint hazatakarodott semmirekellok.
Én programozó vagyok, nem rendszergazda!
Anyad tud rola?
Sherlock Porks-al felvetted mar a kapcsolatot amiota hazatakarodott? Indithatnatok egy kozos Podcastet, mint hazatakarodott semmirekellok.
ascites
(
x57)
Apr 06, 2023 13:11:50
x57)
Ez, ez. A Reichlnél is az volt a mondás, hogy 3 nap alatt összekókányolt valamit, ami lefutott, a maradék 3 hétben pedig „csinosítgatta” és ment a „refactoring”. Az új helyen is lemehettek már azok a körök, amikor a felhőének rácsodálkozott az alapokra és megköszönte a konstruktív kritikát esküdözve, hogy kétszer nem követi el ugyanazt a hibát.
Gyagyás, ahol szükség van a gányolmányodra, onnan kurva hamar kirúgnak, ezt a helyet nem neked találták ki. Add fel inkább és igyál meg pár ketyerűt, így ha megint elküldenek az anyádba, hazudhatod magadnak azt, amit a Seggpresztó után: nem az van, hogy nem tudsz programozni, hanem az, hogy lamantinoztál munka helyett.
Betöjt Laptop
(
x39)
Apr 06, 2023 13:14:14
x39)
Endre!
Jól értem, hogy egy forintot sem dobsz, az öregasszonyodnak, miközben ott laksz, ő etet és a rezsit is teljes mértékben ő fizeti?
Helyette megiszol 10-15 sört meg némi rövidet gondolom.
Nem szégyelled magad...
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Jól értem, hogy egy forintot sem dobsz, az öregasszonyodnak, miközben ott laksz, ő etet és a rezsit is teljes mértékben ő fizeti?
Nem szégyelled magad...
banshee
(
x24)
Apr 06, 2023 13:14:59
x24)
Ez nem az volt, amikor azt a tesztelőprogit, ami a hibátlant zölddel jelezte, írta át hogy mindent zölddel jelezzen, és amikor felkérdezték, akkor azzal védekezett, hoty neki asz folt a dolka, hoty minden szöld letyen...
banshee
(
x24)
Apr 06, 2023 13:15:44
x24)
Endre!
Nem szégyelled magad...
Nem szégyelled magad...
Van az 20 is, napi 8 rugóval számolva...
seymour schwartz
(
x6)
Apr 06, 2023 13:16:23
x6)
"A szarra terhelt hitelkártyák nulla forint tőketörlesztéssel jelentenek önmagukban akkora kamatterhet, amekkora egy átlag magyar CSALÁD összes havi törlesztője összesen, a lakáshitelt is beleszámítva. "
Zsodrák, ezt fogalmazd már át egy kicsit rövidebbre, bele akarom tenni az aláírásomba.
Ingatkanügyek
Zsodrák, ezt fogalmazd már át egy kicsit rövidebbre, bele akarom tenni az aláírásomba.
Betöjt Laptop
(
x39)
Apr 06, 2023 13:17:49
x39)
banshee
(
x24)
Apr 06, 2023 13:20:04
x24)
Anygyifal is az volt a gond, hoty leírta neki úty, hoty nyelftanilak, értyelmilek, logikailak, mindenhotyany, amit nem tudott segoty se kiforgatnyi, hogy véklek akadjon le róla.
ascites
(
x57)
Apr 06, 2023 13:22:30
x57)
Az még a Seggpresztónál volt egy évvel korábban. :D Nincsenek szavak arra, hogy mennyire hülye. Nem csak hogy programozni nem tud, de nem érti, hogy mit csinál a program, amit tesztelnie kell és fingja sincs, hogy milyen célra vannak a tesztek.
fekélyes faszú cigány
Apr 06, 2023 13:23:15
Az 1000 doboz havonta.
16 liter.
Apr 06, 2023 13:23:15
linziasztal01
(
x77)
Apr 06, 2023 13:24:07
x77)
Előző főnök úr azt is nehezményezte, hogy Endre mindent elismétellegalább kétszer utána, de mégsem azt csinálja/érti amit kell.
Papagájfhasz.
Papagájfhasz.
linziasztal01
(
x77)
Apr 06, 2023 13:26:21
x77)
Az 1000 doboz havonta.
16 liter.
Az 1000 doboz havonta.
16 liter.
Sportos, erős, fiatal. Atletikus génekkel.
Kakaspina
(
x24)
Apr 06, 2023 13:26:58
x24)
Sportos, erős, fiatal. Askenázi* génekkel.
linziasztal01
(
x77)
Apr 06, 2023 13:29:35
x77)
AMS perrel mizuka?
Mercis Hambi
(
x3)
Apr 06, 2023 13:29:40
x3)
Lemaradtam a hölgy videóiról ,most jött velem szembe az uccsó videója Sneciről ,jól beszél.
www.youtube.com/@juliadukel1485
www.youtube.com/@juliadukel1485
egynadrág
(
x2)
Apr 06, 2023 13:33:14
x2)
Tudom hogy én itt egy senki vagyok (legalább nem vagyok púpos pedofil) de szerintem a legjobb szórakozás az lenne ha most a profi trollok nem rugatnák ki ezt a balfaszt a menő szoftveréneki állásából!
Szerintem sokan szeretjük nézni ahogy vergődik és szenved ez a szarházi és hát 17.-én úgyis kibasszák a pedofilt a gecibe és sokkal jobban vonyít ha az egyértelmű alkalmatlansága lesz az ok!
Konszolidált kinézetű, középosztálybeli fehér ember
Szerintem sokan szeretjük nézni ahogy vergődik és szenved ez a szarházi és hát 17.-én úgyis kibasszák a pedofilt a gecibe és sokkal jobban vonyít ha az egyértelmű alkalmatlansága lesz az ok!
linzi fapóleon
(
x8)
Apr 06, 2023 13:33:40
x8)
Fikás tedd ki az excelt!
Hogy a faszba megy el 1 millió úgy, hogy nincsen bécsi albérlet, kaja, rezsi, bérlet, kondibérlet?
Itt valami kibaszottul nem stimmel!
Valamit nem mondtál el. Egy "apró" részletet.
Hogy a faszba megy el 1 millió úgy, hogy nincsen bécsi albérlet, kaja, rezsi, bérlet, kondibérlet?
Itt valami kibaszottul nem stimmel!
Valamit nem mondtál el. Egy "apró" részletet.
Szerintem itt egy "kamatospénz" esete lesz. Ugye felvett kétszer(?) is uzsora hitelt. Gondolom nem tudja visszaadni egyben ezért kapja az uzsora kamat fizetést büntiből, vagy agyonverik.
Ásó27
(
x68)
Apr 06, 2023 13:35:47
x68)
Kurva jó ötlet ez az építő brigád Endre! Mindenki megadhatná a tartozását fizikai munkával! Kipofozzák a macskaólat, és akár még Laura is leköltözik hozzád! Medence meg minden!
Mifaaaaaaaaaaaan
linziasztal01
(
x77)
Apr 06, 2023 13:37:07
x77)
Tudom hogy én itt egy senki vagyok (legalább nem vagyok púpos pedofil) de szerintem a legjobb szórakozás az lenne ha most a profi trollok nem rugatnák ki ezt a balfaszt a menő szoftveréneki állásából!
Az lesz az autimegoldás, hogy mielőtt kirúgják bedobja ide a cégnevet, így az agya úgy "kódolja", hogy miattunk van.
banshee
(
x24)
Apr 06, 2023 13:37:36
x24)
Az 1000 doboz havonta.
16 liter.
Az 1000 doboz havonta.
16 liter.
400
Főleg egy falusi kisboltban
Kötőjel
(
x12)
Apr 06, 2023 13:39:03
x12)
a pedofil faszverő koboldot minél előbb el kell pusztítani mert ő maga a gonosz. ez előrébb való a szórakozásunknál.
linzi fapóleon
(
x8)
Apr 06, 2023 13:39:24
x8)
Lemaradtam a hölgy videóiról ,most jött velem szembe az uccsó videója Sneciről ,jól beszél.
youtube.com/@juliadukel1485
youtube.com/@juliadukel1485
Csak halkan megjegyezném hogy a hölgy férje a facebook szerint A LINZI AMS-NÉL DOLGOZIK!
Én megpróbáltam felvenni a kapcsolatot a csajjal de nem reagált. Esetleg nálam ügyesebbek NEM endrés facebook profilról megpróbálhatnák.
seymour schwartz
(
x6)
Apr 06, 2023 13:40:53
x6)
Zsodrák, akkor kijelenhetjük, hogy ebben eddig lehetett eljutni? Mik a jövőbeli tervek?
Ingatkanügyek
linziasztal01
(
x77)
Apr 06, 2023 13:42:20
x77)
Figyeljétek meg, hogy egy hónap és eljutunk oda, hogy az anyjától fog lopni. :DD
ascites
(
x57)
Apr 06, 2023 13:42:28
x57)
Áruld már el hogy a tarka faszban van annyi kiadásod?
180.000 ft (500 eur) - sör
225.000 ft (600 eur ) - törlesztőrészlet
150.000 ft (400 eur) - kártyenkamatok
75.000 ft (200 eur) - raktár
75.000 ft (200 eur) – előfizetések
338.000 ft (700+kb. 200 eur) februárban felvett uzsorahitel
400.000 ft (kb.1000 euró) macskaól
18.000 ft (50 eur) osztrák cím
40.000 ft (kb. 100 eur) kresz-tanfolyam
Az áprilisi költségei kb. 1,4 millába fájnak. +/-200 euró, a vonatjegyek, lesifotók, hdmi-kábelek stb. nincsenek benne, de lehet, hogy az uzsorakamat ezúttal alacsonyabb volt.
Looper Márton
Apr 06, 2023 13:43:14
Havi 1 millió fütyit keresek, plusz az üres üvegekből is bejön 300 ezer. Nem értem hová tűnik a pénzem.
Apr 06, 2023 13:43:14
Fatászpika
(
x2)
Apr 06, 2023 13:43:42
x2)
Endike érzem hogy érik az elvonós évad, anyád már akkor amikor csak annak a szele megcsapta hogy hazaesz a penész kijelentette, hogy csak és csakis akkor mehetsz a macskaólba, ha befekszel a közeli Orczy kastélyba, és kikúráltatod magadat. Csak jobban illik hozzád egy kastély mint egy rossz kádár kocka
xray
(
x21)
Apr 06, 2023 13:43:48
x21)
Apr 06, 2023 13:43:48
gyagyás saját magát ássa el, akkor is ha senki a kisujját sem mozdítja. így még viccesebb. Apr 06, 2023 13:43:48
Andi
(
x13)
Apr 06, 2023 13:44:02
x13)
Kurva jó ötlet ez az építő brigád Endre! Mindenki megadhatná a tartozását fizikai munkával! Kipofozzák a macskaólat, és akár még Laura is leköltözik hozzád! Medence meg minden!
A végén egy lájv a fergeteges házavató buliról.
Hahó
(
x135)
Apr 06, 2023 13:44:36
x135)
Oké rájöttem miért jelent meg panaszkodni az anyagi ügyeiről.
Itt üzenget gézának, hogy ne követeljen bánópénzt a lakcíme leakelése miatt, mert nem tud miből fizetni.
Itt üzenget gézának, hogy ne követeljen bánópénzt a lakcíme leakelése miatt, mert nem tud miből fizetni.
linziasztal01
(
x77)
Apr 06, 2023 13:45:34
x77)
Vegyen fel rá hitelt.
Tex
Apr 06, 2023 13:45:52
Apr 06, 2023 13:45:52
Hahó
(
x135)
Apr 06, 2023 13:46:54
x135)
Közben géza közeli forrásból úgy értesültem, hogy géza már be is jelentette az igényét, csak az összeget nem tudom.
linziasztal01
(
x77)
Apr 06, 2023 13:48:32
x77)
Lakcím leak és családozás.
Ajjaj, Endre.
1500 ejró lesz ez.
Ajjaj, Endre.
1500 ejró lesz ez.
Dörpepúp
(
x7)
Apr 06, 2023 13:50:06
x7)
Vettem ma egy új kenyértartót itthonra. Elég nagy, de szerintem az undormány vekni fejed ebbe sem férne bele.
nyem nyúlsz a tyeknikai eszközömhöz!
ceglédi troll
Apr 06, 2023 13:52:30
Természetesen ugyer. Rosszabb, mint miskolc meg bronx együtt.
Apr 06, 2023 13:52:30
Dadogós Kisnyugdíjas
(
x5)
Apr 06, 2023 13:54:06
x5)
tyodika: -elég nagy szarban vagyok: van egy csomó hitelem és anyám macskaóljában élek. sebaj, tudom mit csinálok: beiratkozok egy KRESZ tanfolyamra.
sodi egy ndc npc. egy olyan npc amelyik nem vezet: non-driving.
Kötőjel
(
x12)
Apr 06, 2023 13:54:13
x12)
gyagyás saját magát ássa el, akkor is ha senki a kisujját sem mozdítja. így még viccesebb.
ez igaz, van nálunk egy sokkal durvább trollja endrének: a sodi.
Bódi Ábel Ánuszrózsája
(
x7)
Apr 06, 2023 13:58:28
x7)
Közben géza közeli forrásból úgy értesültem, hogy géza már be is jelentette az igényét, csak az összeget nem tudom.
Gondolom ez egy ilyen furcsa módja a barátvásárlásnak. Így legalább tud valakinek loopolni.
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Apr 06, 2023 13:59:41
x11)
Az 1000 doboz havonta.
16 liter.
Az 1000 doboz havonta.
16 liter.
Most kezdtem a visszaolvasást, de erre muszáj reagálnom.
Sokan azt gondolják, ha "csak" sört iszik valaki, az nem alkoholista, és a sör nem árt.
Dehogynem.
Nem fogok most alkoholfokokat, meg mennyiséget számolgatni a torzszülöttnél, csak rá kell nézni.
Ez a szerencsétlen vén hülye gnóm úgy dönti a picsaszájába a sörtöt, mintha nem lenne holnap, neki lehet nem is lesz...
Soha nem láttam egy fotón vagy videón sem, hogy az étel mellett egy pohár víz lett volna kitöltve. Mindig csak sör.
Én is voltam gyakorló alkoholista, volt amikor csak sört ittam, de az ételt akkor sem tudtam sörrel lekísérni.
A sör alattomos, abban a tudatban ringat, hogy nincs semmi baj, ez nem árthat, pedig gyilkol ám!
Főleg az ilyen idiótáknál, akik egy napot nem hagyják a májukat pihenni. Előbb-utóbb ennek vége lesz...
Endi! Csináltass egy májfunkció vizsgálatot, meg fogsz lepődni, jóból mondom. :)
Felfúvódott Rajzolvasó
Apr 06, 2023 14:01:33
Kevinke, mi az anyádért pofázol ki mindent???
Megint odaadlak hétvégére a púpos bácsinak, ha nem tudsz kussolni!!!
Apr 06, 2023 14:01:33
Felfúvódott Rajzolvasó
Apr 06, 2023 14:03:17
Erre akartam válaszolni na, csak olyan mérges vagyok, mindjárt meg is eszek egy oldal szalonnát
Apr 06, 2023 14:03:17
FifiLegnagyobbLajongója
Apr 06, 2023 14:04:06
Fikás, mit gondolsz hányan locsolják meg Laurát az ünnep végére? Egy valaki biztosan nem, te, te elbaszott korcs :D
Hajléktalan Fifi a jó Fifi
Apr 06, 2023 14:04:06
hugykoszagu pinaszor
(
x7)
Apr 06, 2023 14:07:25
x7)
Rakd ki a Szardínia flokkot
buzi
le vagy tiltva, kurva anyád
buzi
Golda csiklója
(
x8)
Apr 06, 2023 14:07:32
x8)
Anyámmal élek, macskám van. Ne legyek kemény?
A karodnál csak az akaraterőd a gyengébb te idióta!
FifiLegnagyobbLajongója
Apr 06, 2023 14:10:00
Laura húsvét hétfőn
Hajléktalan Fifi a jó Fifi
Apr 06, 2023 14:10:00
ascites
(
x57)
Apr 06, 2023 14:12:29
x57)
Ekkora mennyiségnél már konkrétan felborulhat a nátriumháztartás is. Vagy 6 litert iszik egy nap.
MaxPayne
(
x24)
Apr 06, 2023 14:21:02
x24)
Ha a fikasnak tenyleg nincs tobb penze, akkor mi vedi meg, hogy a zsirgeyza es egyeb trashretardok kiegyenesitsek a pupjat?
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Apr 06, 2023 14:22:53
x11)
Bizony!
A vese 100 %-on kénytelen működni, a szervezete mégis kiszárad az alkohol miatt, ilyenkor jellemző az állandó szomjúság érzet, amit Endre újabb sörökkel próbál csillapítani.
Nagyon sok videón láttuk (bár ne láttuk volna), amikor sűrű, habzó nyállal beszél a kamerába...
A vese 100 %-on kénytelen működni, a szervezete mégis kiszárad az alkohol miatt, ilyenkor jellemző az állandó szomjúság érzet, amit Endre újabb sörökkel próbál csillapítani.
Nagyon sok videón láttuk (bár ne láttuk volna), amikor sűrű, habzó nyállal beszél a kamerába...
Mack
(
x1)
Apr 06, 2023 14:23:49
x1)
Ha a fikasnak tenyleg nincs tobb penze, akkor mi vedi meg, hogy a zsirgeyza es egyeb trashretardok kiegyenesitsek a pupjat?
Várják, hogy legyen neki.
Ahhoz meg hagyniuk kell, hogy szerezzen valami melócsát még élve.
Hahó
(
x135)
Apr 06, 2023 14:25:51
x135)
Laura húsvét hétfőn
Rumci
(
x2)
Apr 06, 2023 14:25:53
x2)
Fikás melyiket nehezebb kivitelezni?
Értelmes kódokat?
Vagy értelmes merevedést? (Fiakra nélkül)
Te spagettikódos impilimpi
Mi az elmebaj biztos ismérve? Ha valaki újra meg újra ugyanazt teszi, de más eredményt vár.
Értelmes kódokat?
Vagy értelmes merevedést? (Fiakra nélkül)
Te spagettikódos impilimpi
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Apr 06, 2023 14:26:22
x11)
Bizony!
Elnézést, bocsánat, ezt Ascites kollégának válaszoltam volna, csak SoDI elrontotta, fene azt a béna kezét! :(
Koraimagömlés
Apr 06, 2023 14:28:29
Nem az összeg a lényeg, hanem hogy havi millió forint felett fogy el. Vagyis gyakorlatilag minden, még Újszászon is. A szarra terhelt hitelkártyák nulla forint tőketörlesztéssel jelentenek önmagukban akkora kamatterhet, amekkora egy átlag magyar CSALÁD összes havi törlesztője összesen, a lakáshitelt is beleszámítva. Minden el is megy albérlet, rezsi, közlekedési bérlet nélkül. Szóval a kiút az tényleg az lesz, ha összevonok mindent egy nagy hitelbe majd később.
Egy vastag kötél is kiút lehet, csak jóból.
Apr 06, 2023 14:28:29
Hahó
(
x135)
Apr 06, 2023 14:31:23
x135)
Ha tibi indít lájvot, valaki kérdezze meg, hogy megy-e púpszászra meglocsolni goldát és endreát.
linzicsibe
(
x2)
Apr 06, 2023 14:34:35
x2)
Ez csak a show része, hahó! Kamerán kívül megiszik tíz liter vizet! *pr
Amúgy vizet max akkor iszik, ha hajmosás közben véletlen a picsaszájba kerül és már nem tudja kiköpni.
Kakaspina
(
x24)
Apr 06, 2023 14:35:11
x24)
Ha tibi indít lájvot, valaki kérdezze meg, hogy megy-e púpszászra meglocsolni goldát és endreát.
"Volt nekem egy locsolóm, sok kölni volt benne, de most már csak faszpina, így csak genny eredne."
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Apr 06, 2023 14:38:47
x11)
Majd lesznek, ha ki tudom egyenlíteni őket egy személyi hitellel a negyedik hónapban. Na csá
Negyedik hónapban?
Terhes vagy?
Ki lesz az apja?
MaxPayne
(
x24)
Apr 06, 2023 14:42:20
x24)
Veletlen se rakd ki! Meg a vegen oromet szereznel vele a pedofilnak.
tyodika
Apr 06, 2023 14:43:51
A szervezete egy alvást nem tud már alkohol nélkül lehozni, remeg a keze, izzad, ha nem iszik. De szerinte nem alkoholista. Mint ahogy nem buzi, nem pedofil, nem impotens, nem balek. Nem, dehogy.
Idióta, nézd meg bármelyik videómat. Olyan szinten van egyhelyben a drága pénzen vett okosórám, mintha stabilizátor lenne rajta, te fasz.
Apr 06, 2023 14:43:51
Hahó
(
x135)
Apr 06, 2023 14:45:30
x135)
Farkas Endre Kiss
2 ó
Sütő Karcsy letiltott TikTok-on, amiért megkérdeztem tőle, hogy miért csak bebaszásról beszél, helyette miért nem a hírös szögedi fekete tányárról felszívott anyagról, amit éppen felkínál egy fiatal hölgynek kiszivárgott pucér videón (vö. Btk: terjesztés).
Brühühü, mindjárt öngyi leszek.
az isten basszon meg, fikás, hát nem te mondtad, hogy azon a tányéron sütőpor van, különben csengét el kéne venni gammertől?
a hazudós zsidó kurva anyádat már!
lájvozzad az öngyit!!!
2 ó
Sütő Karcsy letiltott TikTok-on, amiért megkérdeztem tőle, hogy miért csak bebaszásról beszél, helyette miért nem a hírös szögedi fekete tányárról felszívott anyagról, amit éppen felkínál egy fiatal hölgynek kiszivárgott pucér videón (vö. Btk: terjesztés).
Brühühü, mindjárt öngyi leszek.
az isten basszon meg, fikás, hát nem te mondtad, hogy azon a tányéron sütőpor van, különben csengét el kéne venni gammertől?
a hazudós zsidó kurva anyádat már!
lájvozzad az öngyit!!!
Mitokondrium
(
x7)
Apr 06, 2023 14:50:41
x7)
Koraimagömlés
Apr 06, 2023 14:51:31
Vajon minek tudható be a mai kommentek? Magához képest túl őszinte és belátó mondatok!
A cica elmúlt napi agymenései felébresztette a hős szerelmest Endrében? Hiànyzik neki az a fèrfi segg, és próbál minèl konzekvensebben és gyorsabban menteni a menthetőt? - hogy újra Tibi nyilt seb nyalogatás lehessen.-
A cica elmúlt napi agymenései felébresztette a hős szerelmest Endrében? Hiànyzik neki az a fèrfi segg, és próbál minèl konzekvensebben és gyorsabban menteni a menthetőt? - hogy újra Tibi nyilt seb nyalogatás lehessen.-
Apr 06, 2023 14:51:31
max5enutálnak
(
x47)
Apr 06, 2023 14:53:04
x47)
Az 1000 doboz havonta.
16 liter.
Az 1000 doboz havonta.
16 liter.
Tetyáó, rég vettél shört
Ásó27
(
x68)
Apr 06, 2023 14:53:54
x68)
Ki a faszom ez a Sütő Karcsy és kit érdekel? Pedofil, menjen a fészerállítós live, ne ez a felesleges hetyetye!
Mifaaaaaaaaaaaan
Hahó
(
x135)
Apr 06, 2023 14:55:37
x135)
Ki a faszom ez a Sütő Karcsy
max5enutálnak
(
x47)
Apr 06, 2023 14:55:39
x47)
Karcsy azért tiltott le, mert megtudta, hogy az anyád nyugdíjából laksz, eszel és vedelsz és irigy lett rád
Ásó27
(
x68)
Apr 06, 2023 14:56:41
x68)
Az Űrdiplomata pár napja még fehér lovon ült, most meg sír a szája, hogy nem bír bánópénzt sem fizetni? Hoty fan ez?
Mifaaaaaaaaaaaan
Nem vagyok őrült
(
x3)
Apr 06, 2023 14:57:39
x3)
Nekem van egy enyhén depressziós, de barátságos középkorú hölgy troll profilom facebookon, azt be tudom adni erre a célra ha megmondjátok, hogy mit kell csinálni.
Ásó27
(
x68)
Apr 06, 2023 14:57:50
x68)
Akkor fel kell jelenteni Endre, nem a púpfalon írogatni róla.
Bejlin
(
x8)
Apr 06, 2023 14:58:29
x8)
Ez a kresz tanfolyam olyan lesz a gyagyásnak mint amikor kiment németbe és elkezdett járni a nyelviskolába. Eleve nem is tanult, aztán kibaszták a picsába.
Azon is kurvára röhögök hogy amikor anyagilag már nem hogy a szakadák szélén áll hanem már egyenesen zuhan a "barátai" még ilyenkor is leakaják húzni. Ez az elmebeteg meg ahelyett hogy felkötné magát élő adásban abban reménykedik hogyha leér a szakadék aljára akkor egy szalmakazalra esik ami felfogja a becsapódást és megmenekül, jelen esetben egy utolsó nagy hitelt kiváltó hitelben reménykedik. Alig várom már az éhezős liveokat
"Nem tudunk kenyeret venni. Éhezünk"
Azon is kurvára röhögök hogy amikor anyagilag már nem hogy a szakadák szélén áll hanem már egyenesen zuhan a "barátai" még ilyenkor is leakaják húzni. Ez az elmebeteg meg ahelyett hogy felkötné magát élő adásban abban reménykedik hogyha leér a szakadék aljára akkor egy szalmakazalra esik ami felfogja a becsapódást és megmenekül, jelen esetben egy utolsó nagy hitelt kiváltó hitelben reménykedik. Alig várom már az éhezős liveokat
Hahó
(
x135)
Apr 06, 2023 14:58:40
x135)
Karcsy azért tiltott le, mert megtudta, hogy az anyád nyugdíjából laksz, eszel és vedelsz és irigy lett rád
beszéltem privátban karcsyval. ezt válaszolta arra, hogy miért tiltotta le a fikást:
"rákerestem, hogy ki a fasz ez, és kiadta a google, hogy ez egy pedofil. azonnal tiltottam a gecibe, tesó"
Hahó
(
x135)
Apr 06, 2023 15:01:16
x135)
karcsy a másik pedofilt is letiltotta, a fekélyes faszút:
Urbán András
Engem is tiltott a Sütő úr ezért kapott egy tiktok videót
1 ó.
Urbán András
1 ó.
Ásó27
(
x68)
Apr 06, 2023 15:01:35
x68)
Megtaníthatná erre az osztrák HR-eseket is
Szögedisanyi
Apr 06, 2023 15:02:17
Te geci véglény, ASoDI! Egyáltalán nem jó ötlet most Sütő Karcsyt mindenféle kiszivárgott csidejókkal zsarolni! Ennyire nem lehetsz rottyon! Minden bizonyíték ellened szólna!...
Apr 06, 2023 15:02:17
Bódi Ábel Ánuszrózsája
(
x7)
Apr 06, 2023 15:03:26
x7)
karcsy a másik pedofilt is letiltotta, a fekélyes faszút:
Urbán András
1 ó.
Urbán András
1 ó.
Ásó27
(
x68)
Apr 06, 2023 15:04:12
x68)
Géjza! Indítsd a kocsiból a szivárogtatós liveot ala Vitalakademies stream, de az Attila utcáról!!!
Mifaaaaaaaaaaaan
Ásó27
(
x68)
Apr 06, 2023 15:05:49
x68)
kivéve a minőségi tartalmat
linziasztal01
(
x77)
Apr 06, 2023 15:06:48
x77)
Géjza, ha nincs snecinek pénsz', máshogyan kell revansot venned Kevinkéért és a családodért!
Tudod mi a dolgod.
Adok csipszet, hajjakmeg'.
Tudod mi a dolgod.
Adok csipszet, hajjakmeg'.
koszos
(
x11)
Apr 06, 2023 15:06:58
x11)
Géjza! Indítsd a kocsiból a szivárogtatós liveot ala Vitalakademies stream, de az Attila utcáról!!!
az utne nagyot ha pupszaszrol liveolnal be !!
linzi fapóleon
(
x8)
Apr 06, 2023 15:14:59
x8)
Remélem gimbalt legalább vittél magaddal Hahó prof úr!
EasybankosPedo
(
x23)
Apr 06, 2023 15:16:53
x23)
Gyagyás ha 1.5 hónap után a szakmai analfabetizmusod miatt basznak ki a meloból és Golda megtudja ezt és rájön hogy dehogy a trollok, hanem te vagy a kibaszáscsák oka, akkor menyi idő alatt basz ki téged a Blahára?
Mert oké eddig 1.5-2 hónapig elhitte talán, hogy van meló, ezért minden rendbe lesz és dölni fog lóvé neki is, ha mellette vagy. Lásd macskaól rekonstrukció és a vele járó új szerszám tároló neki, dupla áron. Na de a kibaszás után mi lesz a reakciója szerinted? Hogy fogod neki beadni hogy erröl is a Gayza,trashribanc, kommenthaverok stb stb és nem te tehetsz?
Valamiért úgy érzem, hogy hamarosan kurva nagy pezsgőt nyitunk mi itt ki. :)
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Mert oké eddig 1.5-2 hónapig elhitte talán, hogy van meló, ezért minden rendbe lesz és dölni fog lóvé neki is, ha mellette vagy. Lásd macskaól rekonstrukció és a vele járó új szerszám tároló neki, dupla áron. Na de a kibaszás után mi lesz a reakciója szerinted? Hogy fogod neki beadni hogy erröl is a Gayza,trashribanc, kommenthaverok stb stb és nem te tehetsz?
Valamiért úgy érzem, hogy hamarosan kurva nagy pezsgőt nyitunk mi itt ki. :)
dggmester
Apr 06, 2023 15:17:15
hát gyagya sem a statisztikákat javítja: youtu.be/FVkbT8nTsEA
Apr 06, 2023 15:17:15
93 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Felfelé kell bukni he'
Tuti, hogy rácsúszott a szegedi lidokainos kokszira is. Azért néha le kell vonatozni, vagy zsírpárnás szegecselt audival levitetni meg visszahozatni magát sem két forint.