És felesége, meg gyereke.
Púpnak utóbbi kettő sem lesz. Szerintem ez shiker.
Kawasaki, Hahó!
Vegyél fel hitelt, forgasd bele a vállalkozásodba, jövedelemből fizesd a részleteket, ha kifut a hitel, a vállalkozás okádni fogja a pénzt.
Púp meg abban van, hoty amit más thut, aszt ő ish.
Videó van?????
Oké, de az öreg Kissnek volt honnan lezüllenie. Fifi tulajdonképpen mindig is a számítógép előtt ülve fütyizett. A nyugati kaland is csak IT cégek átveréséről szólt, semmilyen karriert sem épített.
Igazából Endre esetében a lezüllés nem is jó kifejezés. Tulajdonképpen gyerekkora óta ugyanezt a naplopó életet folytatja, mellette iszik és fütyizik. A négy egyetemre járó budai úrifiú ugyanígy lófaszt sem csinált egész nap, csak ivott, Rocskaiék irodájában is csak a pitont gyömöszölte, Németországban és Ausztriában sem végzett hasznos munkát. Tulajdonképpen nem züllött le, középiskolás kora óta semmit sem változott. Csak kezd elpukkanni a májacska, már nagyon látszik rajta a 25+ évnyi piálás meg ugye elfogytak a támogatók, akik milliókkal segítenék a jobb sorsra érdemes fiatalembert. Nélkülük már 2000 óta így élne.
Szerintem egy visszere pattan el előbb a Sodinak, abba hal bele.
Egyértelműen az egyetlen dolog, amit életében jól csinált, hogy nem szaporodott.
Lillácskának volt / van valami Ádám vagy Márió gyerek a dílere Szegeden.
Mayer Laura Edda fiókja
Boldog Vekni
+látszik rajt hogy egy incel nyomorék aki először és utoljára a szalagavatón táncolt az osztályfőnökkel.
Tényleg Tibikéről most mi a tanszéki konszenzus? Így hogy leszakadt varangyosomról + látszólag elfogyott az örökség + ismét a púpszászi fedopilt védi mehetnének neki is a faszerdők? Perpillanat úgy sincs mit lehúzzon Endréről (bár állítom fele akkora sincs a baj, mint amit tegnap hazudozott, lehet benn valami hogy ez inkább Gayzanak szólt). Azért vicces lenne a hitelkiváltó hitelke után rá küldeni ismét a poloskát. Dehát addigra meg remélem úgyis börtönben lesz a rakétranyózás miatt.
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Nagyon röhögök rajtad pedofil.
Csak áttöri a valóság a kibaszott autiködöt...
Nincs min meglepődnöd: nézd meg jól a "kancsal asszonyt", mert ő a tisztes átlagember, amit meg mond az a tisztes átlagember véleménye rólad. Pedig nem "tjoll".
Ezt a hányingert váltod ki mindenkiből, aki csak tudomást szerez a létezésedről, vagy akár csak elmegy melletted az utcán. Hát még ha megtudják a viselt dolgaid...
Tényleg nem csodálom, hogy minden egyes emberszabású ember meg akar gyilkolni, saját magam is belértve. Nem is gyilkosság lenne az hanem kártevőírtás. Már maga az a tény felbassza az ember agyát, hogy ilyen mint te egyáltalán létezhet. Igazából minden másodperc a vegetációdból egy hergelés.
Szóval röviden: nem kell csodálkozni a max 5 jóakaródon, kiknek száma az utóbbi időben igencsak megnövekedett.
Max 7-re igaz, te életképtelen hikomat fos?
" A börtön az börtön :D " --- A fegyház meg fegyház.
Boldog Vekni
Nézve a tegnapi tranyó liveot,azon lamentáltam, hogy mi az oka, hogy ez az egy hírhedt kurva nadrága van?- leszámítva, hogy egy igènytelen, ruppótlan, húgyos tranyó.-
Még a helyi hobónak is, akinek néha dobok, van több szettje.
Endre, hogy a kurva anyàdba tudtad elviselni a lefosott, lepisált, bőrrel eggyé vált nadrágot a cicàn?? Legaljának legalja vagy.
Endre, hogy a kurva anyàdba tudtad elviselni a lefosott, lepisált, bőrrel eggyé vált nadrágot a cicàn?? Legaljának legalja vagy.
Nincs szaglása, nincs látása. Fifire jobban illik a vakond jelző, mint Vkára.
Ja és persze szépérzéke sincs abszolút semmi, lásd rocskai fashion. + a párducmintás kabátot talán pont tőle kapta a tranyedli.
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Nem is hangzik rosszul:
"És vakondot ellé a hód, ki zugügyvédnek hazudá tenmagát..."
A trash-szcénától a társadalom söpredéke nem áll csak távol.
Irónia :)) amikor Tibor szétüti a fejed, neked folyik a vér a pofádból, az is csak valami kifinomult írónia, színészkedés? :))
Dehogynem, kezelte.
Magzatpózban összekucorodott a flaszteron, miközben nyomkodta a telefonját.
Kvázi űrdiplomata megoldás.
Egy párhuzamos univerzumban így halt meg
Lebuktál Coach Greg!
🕎Endigame🕎
Abból ered szerintem, hogy azt gondolja ha jó a hitel képessége a bankok szemében akkor ő sokat ér mint ember.
Ez egy olyan mérőszám amibe az auti logikája bele kapaszkodott.
Akkor rábaszott, mert most már nem hogy hitelt, de folyószámlát sem nyithat, azokat is visszadobják a bankok.
Pont ezért ennyire letört. Ha megfigyeltétek semmi se volt nagyobb ütés neki mint 1-1 zárolt hitelkártya vagy elutasított hitel kérelem.
csoda hogy le nem rohad róla igénytelen egy gyökér
Hivd ki a rendört.Csinálj már valami vacsorát
Mert még magára robbantaná a házat. Bár... hajrá Fikás, csinálj csak!
El fogom törni a kibaszott orrodat szilánkosra!
Ha pedig már nagyon megy a háztáji sörfőzés, vehetsz egy pálinkafőző szereléket (hatvenezer fütyi a belépő szintű, egy felhőéneknek az semmi), aztán mehet a töményezés a hajléktalanoknak! Gondolj bele, azzal már egész komoly pénzeket kereshetsz!
Amennyi esze van…

Lenyomom reggel az interjút, te meg kivered reggel a faszom!
Kezdjük talán a cipőfűzővel..
Gayza kifingott putrija

kissendrevagyok
Géjza lecsúszott...Kevinke csúzdázott.
O és K együtt OK és minden OK!!
Géza, egy csiszolopapir és egy kis festék kifutotta volna Endre pénzéből arra a keritesre.
Kellemes!!!
Rohadt autokorrekt.
Ez csak a csipszes spejz, vagy tényleg ebben az apró vályogban lakik a buddha?
🕎Endigame🕎
felmerül a kérdés, hogy akkor ez is mibe teszi a sok lóvét, amit emberektől kicsal?
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Elzabálja!
töpörtő, zsírszalonna és a legkomolyabb szegecsek
valszeg szerencsejatek.. rohogunk a "tippmixen",de azert kemeny milliokat el lehet ott verni :D
"Anyám hibája .Ha minden összeomlik, rágyújtom a házat" KEF 2024.06.29.
Buzi sunka egyszer nyert tipszmikszen, akkor is megette a szelvényt, mert már két hosszú perce éhezett, és nem volt más a közelben.
Boldog nyúlpörköltet!
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Az én alienpürkütem már szart se ér?
Vagy az enyém?
Tacskót szabad enni naaaagypénteken?
És alient?
a gyagyás megkért h hármoszögeld be geyza lakását és te rögtön pattantál is a füttyentésére?
remélem tudod, hogy ezzel olyan patináns társaságba kerültél ahova tex, kisbori és tajgi tratozik. eddig ők csicskuétak és dolgoztak ingyen a kboldnak.
"Itt eszem a nyuszit, baaszdmeg."
/Endre szegedi gasztronómia turnéja/
:D :D :D
Kár, hogy nem tud csomót kötni arra a kötélre
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
nem elég h hazaköltözve nem hagyja pihennni az anyját és valószínűleg kopra felcsavarja a termosztátot de mindezek után nem ad semmit a közösbe.
mivel erre nem regáltál, recskás, így ezt COMFIRMED-nak vesszük.
nem ragozám túl, hogy mennyire egy alja söpredék vagy. erre már tényleg nincsenek szavak.
viszont ha ezt golda tényleg eltűri, akkor már értem honnan örökölted azt a tulajdonságod, hogy a téged lehúzó élősködőtől nem tudsz megszabadulni.
Szerinted ki fog bánópénzt fizetni ha géza házánál trollkodni kezdenek?
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról

Milyen mémek, the szharrr? A holokauszt-tagadás? Diplomával nem rendelkezők lenézése? Közös masztiparti hirdetés?
Milyen mémek, the szharrr? A holokauszt-tagadás? Diplomával nem rendelkezők lenézése? Közös masztiparti hirdetés?
Endike, a vén irigy ruppótlan zsidó.
Egyébként Endre, megnéztem, SütőKarcsynak sokkal több a feliratkozója, szóval a pofádat befogtad, értve?:)
Ez a szabályod, nem szólhatsz be neki semmit.
értem amit mondasz, de chipes buddha nélkülünk is le tudja húzni a gyagyást bánópénzekre.
nálam elvi kérdés, hogy semmiben sem segítek a pedofil nácinak.
Senki nem fog trollkodni a sunkánál, kitalálni meg a semmire is tud valamit. Tegnap be is lett írva, hogy már bejelentkezett a korcsnál arra, amennyit a fikás kiírt a címéről. Pont ezért már irreleváns a dolog, de Fifi most azért megjegyzi, hogy sikerrel járt.
Nem érdemes eszköz lenni a korcs kezében, amikor ravaszkodik. Nevelési célzattal a kilincsorrára kell koppintani, mert különben rászokik arra, hogy manipulálni tudja a kommenthaverokat. Ez ugyanolyan, mint mikor feljön programozási tanácsért és segítenek neki. Rakja csak ki tisztességesen a címet, ha bosszút akar állni a retardcimboráján.
vagy eppen reszegen probaljak osszereakni azt a szart, amit vettek :D
Had csinálja, ha élvezi.
Nem a tudással van a gond, vagy a valósággal, hanem azzal, hogy ki hogyan használja.
Sosem értem az emberek felháborodását, ha "kiderülnek" a dolgaik.
Rinyálnak azon, amit mondtak, vagy tettek...
Teljesen skizó hozzáállás.
A fosputtony Gayza is lakik valahol, ez tény.
A gyagyás meg 40 éves szűz buzi.
Mindenki nézzen szembe magával és a tetteivel.
Ez az Isten igéje!
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Vajon golda most is viszi majd fifit a barátnőihez, meg a rokonsághoz, hogy plakáton hirdetik a pedoságot?
Nem is feltételezed róla, hogy böjtöl, imádkozik és lelkigyakorlatokat tart a húsvétra készülvén?
Vaaaaagy... esetleeeeeeeg.... Meghalt?
Nem érdemes eszköz lenni a korcs kezében, amikor ravaszkodik. Nevelési célzattal a kilincsorrára kell koppintani, mert különben rászokik arra, hogy manipulálni tudja a kommenthaverokat. Ez ugyanolyan, mint mikor feljön programozási tanácsért és segítenek neki
köszönöm a megerősítést.
téged szerencsére nem mernek lepontozni a trashrajongó gurulkák.
"Mennyünk bóóótbaaaaaaraghhghghrghgagh"
"Aztán üljünk le és beszéljük meg!"
Nem rosszból.
Hiába van igazad, ha bunkó paraszt módjára nyilvánulsz meg.
Ez velem is sokszor előfordul.
seymour schwartz
(
x6)
Apr 07, 2023 09:39:03
x6)
Ezt a mániás hitelfelvételt nem értem egyébként nála. Retardjobberként aztán tényleg tudnia kellene hogy az mivel jár.
Ingatkanügyek
banshee
(
x24)
Apr 07, 2023 09:39:29
x24)
Egyaltalan nem koveti az apjat. Az oregnek volt diplomaja, karrierje, munkahelyi sikerei es penze.
banshee
(
x24)
Apr 07, 2023 09:42:54
x24)
Ezt a mániás hitelfelvételt nem értem egyébként nála. Retardjobberként aztán tényleg tudnia kellene hogy az mivel jár.
Kawasaki, Hahó!
Vegyél fel hitelt, forgasd bele a vállalkozásodba, jövedelemből fizesd a részleteket, ha kifut a hitel, a vállalkozás okádni fogja a pénzt.
Púp meg abban van, hoty amit más thut, aszt ő ish.
Asztrális utazó
Apr 07, 2023 09:43:00
Endre büszke lehetsz a sziszára! Igazi divatikon lett. Ezt a született pinás nőt a Tibi szettben nemrég tartóztatták le, mert a neten közvetítette ahogy egy kutyával kefél. :D:D:D
Videó van?????
Apr 07, 2023 09:43:00
Mitokondrium
(
x7)
Apr 07, 2023 09:45:28
x7)
En a lezullesre, az alkohizmusra es annak kovetkezmenyeire gondoltam.
Oké, de az öreg Kissnek volt honnan lezüllenie. Fifi tulajdonképpen mindig is a számítógép előtt ülve fütyizett. A nyugati kaland is csak IT cégek átveréséről szólt, semmilyen karriert sem épített.
Igazából Endre esetében a lezüllés nem is jó kifejezés. Tulajdonképpen gyerekkora óta ugyanezt a naplopó életet folytatja, mellette iszik és fütyizik. A négy egyetemre járó budai úrifiú ugyanígy lófaszt sem csinált egész nap, csak ivott, Rocskaiék irodájában is csak a pitont gyömöszölte, Németországban és Ausztriában sem végzett hasznos munkát. Tulajdonképpen nem züllött le, középiskolás kora óta semmit sem változott. Csak kezd elpukkanni a májacska, már nagyon látszik rajta a 25+ évnyi piálás meg ugye elfogytak a támogatók, akik milliókkal segítenék a jobb sorsra érdemes fiatalembert. Nélkülük már 2000 óta így élne.
Mitokondrium
(
x7)
Apr 07, 2023 09:47:12
x7)
Egyértelműen az egyetlen dolog, amit életében jól csinált, hogy nem szaporodott.
Sodifater szelleme
Apr 07, 2023 09:48:33
Mit mondott az öreg Kiss?
Ne csak együnk, IGYUNK IS!
Ne csak együnk, IGYUNK IS!
Apr 07, 2023 09:48:33
A szauna szatírja
(
x1)
Apr 07, 2023 09:58:12
x1)
Szerintem a szegedi komoly dilereknek joga van tudni hogy az egyik prostituált vevőjük kuncsaftja dobálja fel az embereket ha megtudja hogy fogyasztót az anyagukból. Mindenki jobban aludna ott is ha kitépnék a spicli nyelvét.
Boldog Vekni
A szauna szatírja
(
x1)
Apr 07, 2023 09:59:50
x1)
Mert ugye a nyilvános spicliskedésel a dílereket és az üzletüket veszélyezteti.
Boldog Vekni
Szegedi troll
Apr 07, 2023 10:02:22
Szerintem a szegedi komoly dilereknek joga van tudni hogy az egyik prostituált vevőjük kuncsaftja dobálja fel az embereket ha megtudja hogy fogyasztót az anyagukból. Mindenki jobban aludna ott is ha kitépnék a spicli nyelvét.
Apr 07, 2023 10:02:22
A szauna szatírja
(
x1)
Apr 07, 2023 10:07:01
x1)
Apr 07, 2023 10:07:01
nem hiszem hogy Ádám vagy Márió örülne ha megláttnák hogy a vevőiket egy púpos kripli buktatja le nagy nyilvánosság előtt. Apr 07, 2023 10:07:01
trolléga
(
x30)
Apr 07, 2023 10:09:39
x30)
gyagyás egy rossz ratyi! hányinger ez a táncolós képe.
+látszik rajt hogy egy incel nyomorék aki először és utoljára a szalagavatón táncolt az osztályfőnökkel.
Tibi messze gusztustalanabb, őt egy pedofil púpos baszta seggbe!
Tényleg Tibikéről most mi a tanszéki konszenzus? Így hogy leszakadt varangyosomról + látszólag elfogyott az örökség + ismét a púpszászi fedopilt védi mehetnének neki is a faszerdők? Perpillanat úgy sincs mit lehúzzon Endréről (bár állítom fele akkora sincs a baj, mint amit tegnap hazudozott, lehet benn valami hogy ez inkább Gayzanak szólt). Azért vicces lenne a hitelkiváltó hitelke után rá küldeni ismét a poloskát. Dehát addigra meg remélem úgyis börtönben lesz a rakétranyózás miatt.
horgász
(
x10)
Apr 07, 2023 10:25:11
x10)
Én minden egyes, rólam szóló videót meg szoktam nézni, de ez az egyetlen, amit nem bírtam, mert annyira nyomasztó érzés volt hallgatni.
Nagyon röhögök rajtad pedofil.
Csak áttöri a valóság a kibaszott autiködöt...
Nincs min meglepődnöd: nézd meg jól a "kancsal asszonyt", mert ő a tisztes átlagember, amit meg mond az a tisztes átlagember véleménye rólad. Pedig nem "tjoll".
Ezt a hányingert váltod ki mindenkiből, aki csak tudomást szerez a létezésedről, vagy akár csak elmegy melletted az utcán. Hát még ha megtudják a viselt dolgaid...
Tényleg nem csodálom, hogy minden egyes emberszabású ember meg akar gyilkolni, saját magam is belértve. Nem is gyilkosság lenne az hanem kártevőírtás. Már maga az a tény felbassza az ember agyát, hogy ilyen mint te egyáltalán létezhet. Igazából minden másodperc a vegetációdból egy hergelés.
Szóval röviden: nem kell csodálkozni a max 5 jóakaródon, kiknek száma az utóbbi időben igencsak megnövekedett.
Max 7-re igaz, te életképtelen hikomat fos?
A szauna szatírja
(
x1)
Apr 07, 2023 10:26:16
x1)
Egy lecsúszott homokos alkoholista drogosokat provokál maga ellen.
Boldog Vekni
A szauna szatírja
(
x1)
Apr 07, 2023 10:28:15
x1)
Apr 07, 2023 10:28:15
Egy lecsúszott homokos alkoholista drogosokat provokál maga ellen.
* lecsúszott vén buzi Apr 07, 2023 10:28:15
linziasztal01
(
x77)
Apr 07, 2023 10:28:45
x77)
Remélem hamarosan a Kékfényben:
Dílereket akart lebuktatni, de ő került rácsok mögé.
Dílereket akart lebuktatni, de ő került rácsok mögé.
Koraimagömlés
Apr 07, 2023 10:30:07
Nézve a tegnapi tranyó liveot,azon lamentáltam, hogy mi az oka, hogy ez az egy hírhedt kurva nadrága van?- leszámítva, hogy egy igènytelen, ruppótlan, húgyos tranyó.-
Apr 07, 2023 10:30:07
-
Apr 07, 2023 10:31:00
A szegedi alvilágnak tudnia kell hogy púpman rájuk vadászik és lebuktatja őket.
Apr 07, 2023 10:31:00
Nemvoltdurex
(
x13)
Apr 07, 2023 10:32:33
x13)
Törlesztés nem áll rendelkezésre…

Schwezoff Dávid
(
x6)
Apr 07, 2023 10:35:19
x6)
Sodi, ide téged nem hívtak meg?
24.hu/belfold/2023/04/07/tizenket-eve-meg-listazta-volna-a-zsidokat-most-kipaval-unnepelte-a-zsido-husvetot/
hát azért hetyetye
24.hu/belfold/2023/04/07/tizenket-eve-meg-listazta-volna-a-zsidokat-most-kipaval-unnepelte-a-zsido-husvetot/
trolléga
(
x30)
Apr 07, 2023 10:36:13
x30)
Nincs szaglása, nincs látása. Fifire jobban illik a vakond jelző, mint Vkára.
Ja és persze szépérzéke sincs abszolút semmi, lásd rocskai fashion. + a párducmintás kabátot talán pont tőle kapta a tranyedli.
Och-Kom Taot
(
x3)
Apr 07, 2023 10:49:02
x3)
Jó hír a hárömszögező trolloknak: mától már Apple Maps-en is van street view Magyarországon (és Ausztriára is ígérik pár hónap múlvára, de arra már valószínűleg nem lesz szükség).
filmeket is unom, játékokat is persze, igazából az utazgatások se nyújtanak nagy élményt
horgász
(
x10)
Apr 07, 2023 10:50:43
x10)
Fifire jobban illik a vakond jelző, mint Vkára.
Nem is hangzik rosszul:
"És vakondot ellé a hód, ki zugügyvédnek hazudá tenmagát..."
Értetlen
(
x1)
Apr 07, 2023 10:58:43
x1)
Ennek a hölgynek elkezdtem két hete egy hosszabb választ írni, de végül nem raktam ki. Rájöttem ugyanis, hogy annyira távol áll ettől a videós kultúrától, és hogy ez ironikusan legyen képes szemlélni, hogy amúgy se találnám vele a közös hangot. Kb. a videó feléig jutottam, amikor rájöttem, hogy ennyire őszintén ideges emberrel még nem beszéltem, és hogy a mérges embernek ezt a szintét már nem tudom kezelni.
Irónia :)) amikor Tibor szétüti a fejed, neked folyik a vér a pofádból, az is csak valami kifinomult írónia, színészkedés? :))
linziasztal01
(
x77)
Apr 07, 2023 11:03:49
x77)
Dehogynem, kezelte.
Magzatpózban összekucorodott a flaszteron, miközben nyomkodta a telefonját.
Kvázi űrdiplomata megoldás.
Nemvoltdurex
(
x13)
Apr 07, 2023 11:10:47
x13)
Én azért mindig is hiányolni fogom a sodiverzumból azt a részt, amikor az elektromos roller boost módjától taknyol egy nagyot.
Endre! Nem akarsz venni a táskához már egy rollert?
Értetlen
(
x1)
Apr 07, 2023 11:13:25
x1)
Én azért mindig is hiányolni fogom a sodiverzumból azt a részt, amikor az elektromos roller boost módjától taknyol egy nagyot.
Egy párhuzamos univerzumban így halt meg
Penzmento
(
x6)
Apr 07, 2023 11:15:36
x6)
Hát azért hetyetye. Matek. Kalória in-kalória out.
Ha többet viszel be kalóriából, mint amennyit felhasználsz, az raktározódik, és ebből a szempontból hóttmindegy hogy a plusz kalória zsír, szénhidrát, fehérje vagy alkohol.
Ha többet viszel be kalóriából, mint amennyit felhasználsz, az raktározódik, és ebből a szempontból hóttmindegy hogy a plusz kalória zsír, szénhidrát, fehérje vagy alkohol.
Lebuktál Coach Greg!
Dörpepúp
(
x7)
Apr 07, 2023 11:16:49
x7)
Tyodika!
Ma Nagypéntek alkalmából jó keresztény módjára csendes napot tartasz, vagy számíthatunk auticunamira és/vagy vekniflokkra? Lesz ma laruamónak őrjöngés?
nyem nyúlsz a tyeknikai eszközömhöz!
Ma Nagypéntek alkalmából jó keresztény módjára csendes napot tartasz, vagy számíthatunk auticunamira és/vagy vekniflokkra? Lesz ma laruamónak őrjöngés?
Farkas Endi Brék
Apr 07, 2023 11:19:01
Abból ered szerintem, hogy azt gondolja ha jó a hitel képessége a bankok szemében akkor ő sokat ér mint ember.
Apr 07, 2023 11:19:01
Mitokondrium
(
x7)
Apr 07, 2023 11:31:51
x7)
Akkor rábaszott, mert most már nem hogy hitelt, de folyószámlát sem nyithat, azokat is visszadobják a bankok.
Dadogós Kisnyugdíjas
(
x5)
Apr 07, 2023 11:33:09
x5)
Mit mondott az Endre Kiss?
Ne csak igyunk, vegyünk fel uzsorahitelt IS!
sodi egy ndc npc. egy olyan npc amelyik nem vezet: non-driving.
Ne csak igyunk, vegyünk fel uzsorahitelt IS!
Klohek
(
x12)
Apr 07, 2023 11:33:18
x12)
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
Farkas Endi Brék
Apr 07, 2023 11:35:11
Pont ezért ennyire letört. Ha megfigyeltétek semmi se volt nagyobb ütés neki mint 1-1 zárolt hitelkártya vagy elutasított hitel kérelem.
Apr 07, 2023 11:35:11
Dadogós Kisnyugdíjas
(
x5)
Apr 07, 2023 11:39:45
x5)
Mit mondott a Golda Kiss?
Kapcsold le a villanyt. Itt nem videózol. Mars vissza a macskaólba.
Kapcsold le a villanyt. Itt nem videózol. Mars vissza a macskaólba.
Badoer
(
x1)
Apr 07, 2023 11:41:39
x1)
csoda hogy le nem rohad róla igénytelen egy gyökér
Dadogós Kisnyugdíjas
(
x5)
Apr 07, 2023 11:43:33
x5)
-Neve?
-Kiss Mercédesz.
-Leánykori neve?
-Kaffka Tibor.
-Kiss Mercédesz.
-Leánykori neve?
-Kaffka Tibor.
linziasztal01
(
x77)
Apr 07, 2023 11:45:10
x77)
Ma ki a zaklatás tárgya, Endre?
Mitokondrium
(
x7)
Apr 07, 2023 11:48:51
x7)
Endre, egyébként gondolkodtam a tegnapi javaslatomon. Amúgy miért nem készítesz sört házilag? Semmi sem kell hozzá, csak cukor, kukoricaliszt, meg élesztő. Minden más hozzávaló, mint maláta, komló, fityfene csak hab a tortán, az alkoholhoz nem szükséges. Fillérekből készíthetnél egy nagyobb adag házisört, legalábbis a napi söradagod árából meglenne a havi kukoricamurci. (Például: sorforum.blog.hu/2015/09/26/sorfozes_levesesfazekkal_es_tesztaszurovel_hazisor_malatabol_konyhaeszkozokkel ) Hely akad a púpszászi putri udvarán, időd meg tengernyi.
Ha szerzel valamilyen olcsóbb cukros hozzávalót, még olcsóbban kijössz, ha elkéred a boltból a lejárt üdítőket, gyümölcsleveket, azokat is cefrézheted viszonylag egyszerűen.
A végén még a Szisza is visszajönne hozzád, ha azzal kecsegtethetnéd, hogy kifogyhatatlan sörkészleted van! Akár még üzletet is csinálhatnál, hogy a lecsúszott alkesz haverjaidnak házisört mérsz!
Ha pedig már nagyon megy a háztáji sörfőzés, vehetsz egy pálinkafőző szereléket (hatvenezer fütyi a belépő szintű, egy felhőéneknek az semmi), aztán mehet a töményezés a hajléktalanoknak! Gondolj bele, azzal már egész komoly pénzeket kereshetsz!
Ha szerzel valamilyen olcsóbb cukros hozzávalót, még olcsóbban kijössz, ha elkéred a boltból a lejárt üdítőket, gyümölcsleveket, azokat is cefrézheted viszonylag egyszerűen.
A végén még a Szisza is visszajönne hozzád, ha azzal kecsegtethetnéd, hogy kifogyhatatlan sörkészleted van! Akár még üzletet is csinálhatnál, hogy a lecsúszott alkesz haverjaidnak házisört mérsz!
Kriptozsidó
(
x6)
Apr 07, 2023 11:51:15
x6)
Endre, egyébként gondolkodtam a tegnapi javaslatomon. Amúgy miért nem készítesz sört házilag?
Mert még magára robbantaná a házat. Bár... hajrá Fikás, csinálj csak!
MaxPayne
(
x24)
Apr 07, 2023 11:53:45
x24)
A sorfozessel aligha robbantana magara. A palinkahoz meg hulye. A sorfozes is angyalszarny. Methlabor kellene neki. Azzal a Holdig kilone magat.
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Nemvoltdurex
(
x13)
Apr 07, 2023 11:54:29
x13)
Amennyi esze van…

Farkas Endi Brék
Apr 07, 2023 11:59:54
Miért gondoljátok ezt róla? Felhőmérnök!! Különben is megkérdezi a ChatGPT-t hogy hogy kell.
Apr 07, 2023 11:59:54
linziasztal01
(
x77)
Apr 07, 2023 12:03:17
x77)
Miért gondoljátok ezt róla? Felhőmérnök!! Különben is megkérdezi a ChatGPT-t hogy hogy kell.
Kezdjük talán a cipőfűzővel..
kissendrevagyok
(
x48)
Apr 07, 2023 12:08:18
x48)
A Mazda forgalmiján még ez volt:
Szentistván, Rákóczi u. 68, 3418
Szentistván, Rákóczi u. 68, 3418
Gayza kifingott putrija

Norina
(
x2)
Apr 07, 2023 12:08:40
x2)
Hellenes Husveti Unnepeket, kedves Trollegak es Trolleginak.
linziasztal01
(
x77)
Apr 07, 2023 12:08:57
x77)
Endre, igazán elárulhatnád Géza mennyit követel...
Mitokondrium
(
x7)
Apr 07, 2023 12:09:13
x7)
De komolyan! A kukoricaliszt kilója 330 fütyi, a cukor ársapkás, kilója 300 fütyi, az élesztőből 50g 122 fütyi.
Húsz liter sörre írnak négy kiló malátát és egy kiló kukoricapelyhet, ha helyettesíted, egy húsz literes fazekat megtömhetsz mondjuk négy kiló cukorral és egy kiló kukoricaliszttel, meg dobsz bele egy kocka élesztőt. Ezerhétszáz fütyiből megvan tizenöt-tizennyolc liter sörike, a napi nyolcezres sörszámládból főzhetsz magadnak hetven liter sört! Nem lesz a legzamatosabb, az biztos, de mégiscsak alkohol és tényleg semmibe sem kerül. Egy tizesből az összes alkoholista barátodat meghívhatod egy friss sörözésre, aztán mehet majd a buli reggeltől estig!
Húsz liter sörre írnak négy kiló malátát és egy kiló kukoricapelyhet, ha helyettesíted, egy húsz literes fazekat megtömhetsz mondjuk négy kiló cukorral és egy kiló kukoricaliszttel, meg dobsz bele egy kocka élesztőt. Ezerhétszáz fütyiből megvan tizenöt-tizennyolc liter sörike, a napi nyolcezres sörszámládból főzhetsz magadnak hetven liter sört! Nem lesz a legzamatosabb, az biztos, de mégiscsak alkohol és tényleg semmibe sem kerül. Egy tizesből az összes alkoholista barátodat meghívhatod egy friss sörözésre, aztán mehet majd a buli reggeltől estig!
Golda csiklója
(
x8)
Apr 07, 2023 12:10:08
x8)
Gayza kifingott putrija
Géjza lecsúszott...Kevinke csúzdázott.
Norina
(
x2)
Apr 07, 2023 12:10:15
x2)
Gayza kifingott putrija
Géza, egy csiszolopapir és egy kis festék kifutotta volna Endre pénzéből arra a keritesre.
Kriptozsidó
(
x6)
Apr 07, 2023 12:11:48
x6)
Endre, azt ugye tudod, hogy Pészach van, és sört is tilos inni mert kovászos terméknek minősül? Ugye tartod?
El fogom törni a kibaszott orrodat szilánkosra!
Norina
(
x2)
Apr 07, 2023 12:11:50
x2)
Hellenes Husveti Unnepeket, kedves Trollegak es Trolleginak.
Kellemes!!!
Rohadt autokorrekt.
Penzmento
(
x6)
Apr 07, 2023 12:14:09
x6)
Gayza kifingott putrija
Ez csak a csipszes spejz, vagy tényleg ebben az apró vályogban lakik a buddha?
Mitokondrium
(
x7)
Apr 07, 2023 12:14:47
x7)
Sőt, Endre, ha kukoricából és cukorból főzöl sört, az a gluténérzékeny Szisza belét sem fogja bántani! Mindent megad majd érte, hogy ne fossa ki a beleit és a te varázssöröd pont ezt adja majd meg neki! Olyat kínálhatsz neki, amit Judka nem! Repül majd vissza hozzád a szerelmed!
Golda csiklója
(
x8)
Apr 07, 2023 12:16:11
x8)
Broni ma csak puliszkát eszik miccs nélkül. Endre meg fikát!
kissendrevagyok
(
x48)
Apr 07, 2023 12:22:42
x48)
Volt anno egy kép amin szerepelt egy ház, lehet az az új.
Szentistván és Mezőkövesd stimmelhet, mert a környéken van egy ház hasonló díszes terasszal.

kissendrevagyok
Szentistván és Mezőkövesd stimmelhet, mert a környéken van egy ház hasonló díszes terasszal.

halászlé
(
x24)
Apr 07, 2023 12:22:51
x24)
Kellemes Húsvétot! 🐰🐇
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
halászlé
(
x24)
Apr 07, 2023 12:27:51
x24)
Gayza kifingott putrija
felmerül a kérdés, hogy akkor ez is mibe teszi a sok lóvét, amit emberektől kicsal?
Dadogós Kisnyugdíjas
(
x5)
Apr 07, 2023 12:28:38
x5)
tyodika:El kell venni a Kevinkét!
Mercis Hambi
(
x3)
Apr 07, 2023 12:31:25
x3)
Elzabálja!
Golda csiklója
(
x8)
x8)
töpörtő, zsírszalonna és a legkomolyabb szegecsek
koszos
(
x11)
Apr 07, 2023 12:33:54
x11)
valszeg szerencsejatek.. rohogunk a "tippmixen",de azert kemeny milliokat el lehet ott verni :D
horgász
(
x10)
Apr 07, 2023 12:36:26
x10)
Buzi sunka egyszer nyert tipszmikszen, akkor is megette a szelvényt, mert már két hosszú perce éhezett, és nem volt más a közelben.
PúpszásziVámpír
(
x10)
Apr 07, 2023 12:46:44
x10)
Sodi! Megfőzted már a húsvéti gèjza sunkát??
Álmodjatok Rémeket!
Hahó
(
x135)
Apr 07, 2023 12:49:28
x135)
Golyó!
Hol a húsvéti múmiapornó? Jézus nem fog feltámadni ha nem teszed ki!
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Hol a húsvéti múmiapornó? Jézus nem fog feltámadni ha nem teszed ki!
MaxPayne
(
x24)
Apr 07, 2023 12:50:48
x24)
Kellemes Húsvétot! 🐰🐇
Boldog nyúlpörköltet!
seymour schwartz
(
x6)
Apr 07, 2023 12:52:02
x6)
Gyagya, egyébként mit fogsz csinálni, ha ebből a melócsából is kirúgnak? A pénzedet most már biztos hogy elszedi az inkasszómanó, utazni nem tudsz, online fogsz interjúzni, szerződést írni és "dolgozni" is? És a főnökurak nem fognak kérdezni semmit csak vagdossák hozzád a lóvét? Mondjuk eddig is ez volt, de egyre jobban megnehezíted a dolgukat, előbb-utóbb ők is nemet fognak mondani.
Ingatkanügyek
Kaffka Mercédesz
Apr 07, 2023 12:53:04
Boldog nyúlpörköltet!
Apr 07, 2023 12:53:04
Papúcsós Dörppe
Apr 07, 2023 12:55:46
Vagy az enyém?
Apr 07, 2023 12:55:46
Snecológia Tanszék
Apr 07, 2023 12:55:53
Fogadjátok szeretettel az Office home háborúk befejező részét, hiszen ahogy Endre is írta, ha Újszászon ragad, onnantól már nincs esélye újra kitörni onnan. Ez tehát a végjáték.
sodipedia.sodika.org/wiki/Az_office_home_h%C3%A1bor%C3%BAk
Apr 07, 2023 12:55:53
horgász
(
x10)
Apr 07, 2023 12:57:52
x10)
Vagy az enyém?
tyodika
Apr 07, 2023 12:59:02
És alient?
Apr 07, 2023 12:59:02
sittessanyi
(
x7)
Apr 07, 2023 12:59:14
x7)
Volt anno egy kép amin szerepelt egy ház, lehet az az új.
a gyagyás megkért h hármoszögeld be geyza lakását és te rögtön pattantál is a füttyentésére?
remélem tudod, hogy ezzel olyan patináns társaságba kerültél ahova tex, kisbori és tajgi tratozik. eddig ők csicskuétak és dolgoztak ingyen a kboldnak.
linziasztal01
(
x77)
Apr 07, 2023 12:59:19
x77)
Boldog nyúlpörköltet!
"Itt eszem a nyuszit, baaszdmeg."
/Endre szegedi gasztronómia turnéja/
bolgár jeti
(
x30)
Apr 07, 2023 12:59:28
x30)
Fogadjátok szeretettel az Office home háborúk befejező részét, hiszen ahogy Endre is írta, ha Újszászon ragad, onnantól már nincs esélye újra kitörni onnan. Ez tehát a végjáték.
:D :D :D
Kár, hogy nem tud csomót kötni arra a kötélre
sittessanyi
(
x7)
Apr 07, 2023 13:06:52
x7)
nem elég h hazaköltözve nem hagyja pihennni az anyját és valószínűleg kopra felcsavarja a termosztátot de mindezek után nem ad semmit a közösbe.
mivel erre nem regáltál, recskás, így ezt COMFIRMED-nak vesszük.
nem ragozám túl, hogy mennyire egy alja söpredék vagy. erre már tényleg nincsenek szavak.
viszont ha ezt golda tényleg eltűri, akkor már értem honnan örökölted azt a tulajdonságod, hogy a téged lehúzó élősködőtől nem tudsz megszabadulni.
linziasztal01
(
x77)
Apr 07, 2023 13:12:07
x77)
Endre, anyád még mindig nem adott kulcsot a mamahotel nem hotel szintű ellátást biztosító putrijához?
De kár.
De kár.
Hahó
(
x135)
Apr 07, 2023 13:15:26
x135)
linziasztal01
(
x77)
Apr 07, 2023 13:25:06
x77)
Endre, miért kellett kiraknod napiszarra a valamennyire lamantinod, ahogy drogozik?
Irigy vagy, hogy más ott drogozhat neked meg nem lehet?! :D
Irigy vagy, hogy más ott drogozhat neked meg nem lehet?! :D
trolléga
(
x30)
Apr 07, 2023 13:32:37
x30)

linziasztal01
(
x77)
Apr 07, 2023 13:35:45
x77)
Endike, a vén irigy ruppótlan zsidó.
Egyébként Endre, megnéztem, SütőKarcsynak sokkal több a feliratkozója, szóval a pofádat befogtad, értve?:)
Ez a szabályod, nem szólhatsz be neki semmit.
sittessanyi
(
x7)
Apr 07, 2023 13:36:52
x7)
értem amit mondasz, de chipes buddha nélkülünk is le tudja húzni a gyagyást bánópénzekre.
nálam elvi kérdés, hogy semmiben sem segítek a pedofil nácinak.
cucksodi
(
x3)
Apr 07, 2023 13:41:47
x3)
Endre meg lettél ma is villázva vagy már macskaólban bujkálsz?
puskapoj
koszos
(
x11)
Apr 07, 2023 13:48:19
x11)
hat a retardkonferenciat erdemes lenne ncore-ra feltolteni:DD tobbszor nezos :DDD
sirok... :D
sirok... :D
cucksodi
(
x3)
Apr 07, 2023 13:49:00
x3)
Macskaól az új ágynemütartó
puskapoj
ascites
(
x57)
Apr 07, 2023 13:57:53
x57)
Senki nem fog trollkodni a sunkánál, kitalálni meg a semmire is tud valamit. Tegnap be is lett írva, hogy már bejelentkezett a korcsnál arra, amennyit a fikás kiírt a címéről. Pont ezért már irreleváns a dolog, de Fifi most azért megjegyzi, hogy sikerrel járt.
Nem érdemes eszköz lenni a korcs kezében, amikor ravaszkodik. Nevelési célzattal a kilincsorrára kell koppintani, mert különben rászokik arra, hogy manipulálni tudja a kommenthaverokat. Ez ugyanolyan, mint mikor feljön programozási tanácsért és segítenek neki. Rakja csak ki tisztességesen a címet, ha bosszút akar állni a retardcimboráján.
ascites
(
x57)
Apr 07, 2023 14:01:30
x57)
Nagyon hallgat a korcs, biztos nagy hepaj van Batáéknál, átmehettek a nagybátyjához vodkázni. Vagy megint valamelyik fürdőben részegedik, előre is sajnálom, aki összefut a lasszófaszú rémmel.
koszos
(
x11)
Apr 07, 2023 14:04:07
x11)
Nagyon hallgat a korcs, biztos nagy hepaj van Batáéknál, átmehettek a nagybátyjához vodkázni. Vagy megint valamelyik fürdőben részegedik, előre is sajnálom, aki összefut a lasszófaszú rémmel.
vagy eppen reszegen probaljak osszereakni azt a szart, amit vettek :D
Betöjt Laptop
(
x39)
Apr 07, 2023 14:17:14
x39)
Had csinálja, ha élvezi.
Nem a tudással van a gond, vagy a valósággal, hanem azzal, hogy ki hogyan használja.
Sosem értem az emberek felháborodását, ha "kiderülnek" a dolgaik.
Rinyálnak azon, amit mondtak, vagy tettek...
Teljesen skizó hozzáállás.
A fosputtony Gayza is lakik valahol, ez tény.
A gyagyás meg 40 éves szűz buzi.
Mindenki nézzen szembe magával és a tetteivel.
Ez az Isten igéje!
50 ezres
Apr 07, 2023 14:22:42
Vajon golda most is viszi majd fifit a barátnőihez, meg a rokonsághoz, hogy plakáton hirdetik a pedoságot?
Apr 07, 2023 14:22:42
Mitokondrium
(
x7)
Apr 07, 2023 14:25:23
x7)
Nem is feltételezed róla, hogy böjtöl, imádkozik és lelkigyakorlatokat tart a húsvétra készülvén?
SEO troll
Apr 07, 2023 14:27:43
Simon Géza Krisztián Mezőkövesd Borsod autókereskedés autókereskedő ingatlan dagadék műanyagbuddha fehércigány csaló pedofil átverés vigyázat homoszexuális
Apr 07, 2023 14:27:43
Betöjt Laptop
(
x39)
Apr 07, 2023 14:33:50
x39)
sittessanyi
(
x7)
Apr 07, 2023 14:37:30
x7)
Juci
Apr 07, 2023 14:40:10
MENJÜNK SÉTÁLNI!!!!!!!!!!!
Apr 07, 2023 14:40:10
sittessanyi
(
x7)
Apr 07, 2023 14:44:38
x7)
Nem érdemes eszköz lenni a korcs kezében, amikor ravaszkodik. Nevelési célzattal a kilincsorrára kell koppintani, mert különben rászokik arra, hogy manipulálni tudja a kommenthaverokat. Ez ugyanolyan, mint mikor feljön programozási tanácsért és segítenek neki
köszönöm a megerősítést.
Betöjt Laptop
(
x39)
Apr 07, 2023 14:44:44
x39)
MENJÜNK SÉTÁLNI!!!!!!!!!!!
"Mennyünk bóóótbaaaaaaraghhghghrghgagh"
"Aztán üljünk le és beszéljük meg!"
Betöjt Laptop
(
x39)
Apr 07, 2023 14:46:40
x39)
köszönöm a megerősítést.
Nem rosszból.
Hiába van igazad, ha bunkó paraszt módjára nyilvánulsz meg.
Ez velem is sokszor előfordul.
Andi
(
x13)
Apr 07, 2023 14:48:26
x13)
trafónyúl lájv
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
101 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

En a lezullesre, az alkohizmusra es annak kovetkezmenyeire gondoltam.