Telefont feltöltsük?
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Vótmá, Endre írt is róla egy bejegyzésben a púpfalon, de balekcsicskasodiként le is szedte :)))
Mifaaaaaaaaaaaan
Protipp: ne éld túl, dögölj meg!
Már közel van hozzá, szerintem jó ideje nem dolgozik, vagy csak valami himi humi munkát végez, ami nem foglalja le rendesen, mert mostanában újraindult nála az erős retard live korszak. Pár napja leült pizzát enni az aluljáróban, a földre... közben fóka hangon röhögcsélt, és motyogta, hogy ez poén.
Hasonló tetynikai próbákat tart mint Sneci, és még sorohatnám.
De miért kell túlélni? Semmid sincs. Jövőkép sem áll rendelkezésre. Mi motivál, ami miatt nem adod fel?
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
jusztis
Mifaaaaaaaaaaaan
szerencsére uzsorázik, tehát exponenciálisan növekszik...majd lesz witzes, ha a kirúgáscsá után nem talál gyorsan 60ezer ojrós gányoldát, az uzsorakamat meg ketyeg...
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
pia, fütyizés, mások zaklatása, hergelés, figyelemkurvulás (sorrend mindegy) szabadon (oltatlanul :o))), amíg lehet....
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
A dilemma mióta megoldás bármire is??
Minden O és K
Fifi kutya vagy, nem cica :)
Mifaaaaaaaaaaaan
A macskaólban se olyan kötél, sem pedig olyan mestergerenda nincs, ami alatt nem szabadna le.
Nyírd ki anyád Sneci | Blekk ket csöcsképek kapcsán keress protonmailen
Ez sértő a kutyákra nézve! :D
hetyetye
Ki az a Sebestyén Janka? Mit foglalkozik vele a pedofil? Talán ö is egy tranyó?
Miért vagy egy elitélt bűnöző geci, Stoki?!
Pedig április elején a hekk vadászós videóban megígérte hogy ez az utolsó trash kaja, utána diétázni fog. Hazudós Viktor a Viktor is.
Konzervatív politikai tartalomgyártónak tűnik
Jó, csak én ilyenkor általában szoktam inni egy sört.
A gyagyás nagyobb propagandát tol mint a netflix vagy akárki
Gecis hányós lavór
nem figyelsz!
- épp "szünet" van a "kapcsolatukban"
- tranyó nem vállal közösséget a transzokkal (csak tudnám akkor mi ő, de ezek szerint még saját maga szerint is se nem férfi se nem nő. írj be Tibi!), csak gyagya erőltette a rakétranyózás idején is hogy írjanak a különböző lmtq szerveknek :DD
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Leugrik Miskolcra egy állas interjúra.
"Az egész napomat elvette az idő..."
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Bárkit példaképnek képes tekinteni, akivel a torz narratíváit alá tudja támasztani, vagy félremagyarázni.
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Én inkább arra tippelnék, hogy már ő sem tudja. Mindenhova tartozik, vagy nyolc banknál van kártyahitele, mindenféle személyi kölcsönök, én kinézek még valami áruhitelt is. Lehet, már akadoznak az előfizetések is (amiket nyilván nem mondott le, mert elmebeteg), azokról is kap már felszólításokat, uzsora, miegymás. Lehet, már az autiexceleket sem vezeti. Még pakolássza a pénzt a számlák között, de már azt is csak reflexből. Elengedett mindent. Pia van, fütyizés, meg retardkodás.
Szerintem egy visszere pattan el előbb a Sodinak, abba hal bele.
Annak is szar lenne! De talpnyaló csicskának talán beválna!
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Azért akar cirmi lenni a fifikutya, mert macskaólban lakik.
Logikus.
" A börtön az börtön :D " --- A fegyház meg fegyház.
Na húzzál csicskulni, csá
"Konkrétan jobban állnék, ha 34 évesen nem kezdek el nyugaton dolgozni."
érzékeny a téma kis lelkednek , azt máris itt vagy magyarázkodni ? lehet ezt csűrni csavarni, de a fasz nem pina, a sodi meg nem hetero.
KURVArangy
Olyat viszont mondott, hogy aki őt megkívánja, az buzi.
Már megint tolod a genderpropagandát fikás? Meló nincs? Kirúgtak? Kresz halad?
Gecis hányós lavór
...akkor sem nő, és sosem lesz az....te meg búza fagy :P
Azt viszont részegen elárulta, hogy megbánta az egész herélést mert nem érzi magát nőnek.
Minden O és K
Abszolúte ráhúzható az identitás politika, mivel a saját született nemétől eltérő nemet vall magának és annak a csoportnak a vélt vagy valós jogait kéri magának, te woke debil.
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
Ne keverjük a szezont a fazonnal.
itt csak te kevered a pinát a faszokkal.
vérdíj target nr. 1
Már megint ez a hetyetye, hogy tibor csak azért nem nő, mert csökken, meg a nemek harca...
Recskásfiam!
A tibor csak neked nő.
Mert neked nem jut más.
Ez a te koncepciód a nőről, mert ehhez fértél hozzá.
De amilyen undorító állat vagy -és ráadásul istentelen balfasz- még ezt a szarszagú, hugyszagú, csöves elbaszott transzformációkísérlet olcsó csöves tranyót sem tudtad megtartani.
Ha vissza is megy bármikor, jobb ha tudod:
semmi másért, csak hogy élősködjön.
De persze hamar megunja, mert téged még egy ilyen sem képes elviselni (nem szeretni, hangsúlyozom!).
Még egy ilyen alantas visszataszító véglény bele is kifordul tőled.
És ezen csak te csodálkoznál.
Ha nem lennél segghülye elmebeteg felfogni.
" A börtön az börtön :D " --- A fegyház meg fegyház.
Micsoda? Sorkatona volt a Mercédesz? Dehát nő!!!!!!
Mifaaaaaaaaaaaan
Áll már a fáskamra, ha a pitonsz már döglött?
Na-na-na, hiszen te is telitorokból tranyóztál, Fikás:

5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
Egyébként Tibcédesz tényleg sehova sem illik, ő egyáltalán nem akar csoportokhoz csatlakozni. Az látszik rajta, hogy nem nemi diszfóriája volt, ebben a pszichiátereknek igazuk volt, ő alapvetően nem nőnek érezte magát, egyéb gondjai voltak. A transzneműek általában nagyon igényesek a másik nemhez tartozás kifejezésére, egy transznő nagy gonddal sminkel, válogat ruhákat, csináltat körmöket, parfümözi magát, figyel a mozdulataira, éppen azért, mert hangsúlyozni akarja, hogy ő nő. Tibcédesz ezeket teljesen leszarja, ugyanabban a mackónadrágban feszít hónapokon át, egyáltalán nem törekszik nőiesen viselkedni. Nagyon nagy volt a kontraszt Judkával, amikor kicsit abbahagyta a piálást és napokra kijózanodott Judka rögtön nőies ruhákat vett föl, láthatóan igényes volt magára abban a rövid időben amíg nem süllyedt újra a vodkaivásba. Tibcédesz ellenben ezzel egyáltalán nem foglalkozott.
Valószínűleg annyiban igaza van, hogy ő nem skatulyázható be ennyire egyszerűen, teljesen egyedi életutat járt be, igazán nem vádolható azzal, hogy bármilyen csoport befolyásolta volna.
Az más
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Valószínűleg annyiban igaza van, hogy ő nem skatulyázható be ennyire egyszerűen, teljesen egyedi életutat járt be, igazán nem vádolható azzal, hogy bármilyen csoport befolyásolta volna.
Vagy csak simán egy totális elmebeteg, akin még a legnagyobb jószándék ellenére is képtelenség segíteni. Tibor elbukott a legnagyobb retard-Turing teszten: összesodikázta magát. Innentől kezdve teljesen menthetetlen.
Focista meg favágó is volt. Ezek mellet olyan ádámcsutkája van, hogy azt még a bolygó legférfiasabb férfija is megirigyelné!
A Nemek forradalma c. deviáns propagandafilm magyarországi nagykövetét hallhattuk.
Jézus vagyok, nem uzsorás. (...) Én vagyok a Szent Magdolna személyesen.
talán az világos neki, hogy a pisi honnan jön :P
Oké, de elmebetegből is van olyan, aki beáll focidrukkernek vagy akár a társasjátékklubba lép be és onnantól feloldódik a csoportban, az egész életét annak szenteli. Ő viszont mindig azt csinálta, amihez éppen akkor kedve volt, leszarta, hogy milyen csoportba kéne tartoznia.
Két konyakkal, ha nem vagyok szemtelen. Nszksz.
8 órázó szürkeegér
A golyóimból!!!!
Lehet az se. Tibi a púpját hugyozta le, nem?
De púp a befordított faszt a seggtől se tudja megkülönböztetni...
Amúgy a szánalmassági skálán hol helyezkedik el azzal a magyarázattal, mi szerint azért nem tud windowst telepíteni (amit egyébként 8 évesek is simán abszolválnak), mert ö nem rendszergazda? :D
minek annak jogsi, aki 1 évig a fiókban akarja pihentetni?
Meg aki minden nap iszik es az elso nap elvennek tőle?
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító

O és K együtt OK és minden OK!!
Fúj
Kiss Farkas Farkas
Este még lamantin volt a cica nem?
Endre, anyáddal vetess egy Tesz-Vesz könyvsorozatot mert fogalmad sincs semmiről.
Most már a szegedi kurvát cicázza? :D
Tudom jól, hogy mit írtam gyagyás, és a legkevésbé sem érdekel minek vallja magát a volt férjed, mert a tranyó egy olyan ember számára aki nem ismeri, első látásra pizony nem bináris, mert ugyebár faszpinája van, és hányingerkeltő fürtöcskéi, de a tiédhez hasonló alkoholizmusának köszönhetően full férfias kinézete van, némi dementor effektussal krémezve.
Úgyhogy az egyetlen fazonkeverés a vízfejedben van gyagya
Es gibt keinen anderen Geisteskranken auf der Welt wie Herrn Endre Kiss~https://sodipedia.sodika.org
binaris,nem binarais,meg az apam fasza.... hagyjuk mar ezeket a baromsagokat
te egy buzerans impotens "ferfi" vagy,o pedig egy herelt pali,akinek papirja van rola,hogy nonek kepzeli magat,vagyis elmebeteg.ki a faszt erdekel,hogy milyen muteteket vallalt... egy beteg homokos pali,mint mailyen te is vagy
ennyike.
"Anyám hibája .Ha minden összeomlik, rágyújtom a házat" KEF 2024.06.29.
na mivan ratyító, már idézni sem tudsz? nehéz rákattintani a válasz gombra?
insert trashvod "fiú vagyok" videó. nagyon reklámozni akarod a genderelméletet mi, buzikám? ő nem elembutik... akkor? született férfi. ja nem, mert levágatta a faszát. viszont méhe sincs, így nő sem lehet. na akkor mi van fikás? Csíki Róling is megmondta: aki nem vérzik az nem nő. Most akkor mifaaaaan? Nyeméjtyem.
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Mert a hapsi kurvája elárulta és elkezdet róla leakelni. Lásd a tegnapi videót amit Szegedröl küldőt neki februárba.
Gyagyás, rájöttél már az eldrogozott, piált agyaddal, hogy hogyan szerezték meg a trollok az a videót amit a tibinek küldtél el? Az autipajzs milyen kifogást talált ki a válaszra?
Eladó!
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Komoly pénzeket tennék rá, hogy ez a fogyatékos nem tudja, hogy a nőknél "honnan jön a pisi". 😀
Ezt nyjem értyem
endre! a nőknek lent hány lyukuk van?
1? 2?
1, és meglepően hasonlít mind kinézetre mind szagra egy nyílt sebhez
Na meló, csá.
Ezért jó a gayza. Ahová akarod oda dugod a hájas testén.
Nyírd ki anyád Sneci | Blekk ket csöcsképek kapcsán keress protonmailen
Amennyit az orvos kialakít nekik. Höhöhö
Höhöhöhö

woke csitipi
Akkor lehet csak siman a recskás egy transzmacska. MRI van az agyáról?
nah trolléga megkérdezte, mire leírtam XXDDD

bolgár jeti
(
x30)
Apr 12, 2023 09:43:44
x30)
A helyzet az, hogy túl sokat még legalább 2 hónapon át nem tudok pörögni az 50 ezren, mert az elvan magában. Utána dilemma lesz a megfelelő megoldás, de addig túl kell élni.
Ennyi.
Ennyi.
Telefont feltöltsük?
Ásó27
(
x68)
Apr 12, 2023 09:44:01
x68)
Nem tudom, vótná e, de Morár Robika újabb Laurás videót csinált. Úgyhogy Fikás ideje jelentkezned a szerelmedhez testőrnek. Talán természetben fizetnek majd
Vótmá, Endre írt is róla egy bejegyzésben a púpfalon, de balekcsicskasodiként le is szedte :)))
max5enutálnak
(
x47)
Apr 12, 2023 09:46:28
x47)
Mindig is 50ezres adósságról beszélt. Amikor pedzegettük, hogy több az, 52 ezret ismert be. Simán van az már 55 is.
Sportoló Művészúr
(
x2)
Apr 12, 2023 09:46:44
x2)
A helyzet az, hogy túl sokat még legalább 2 hónapon át nem tudok pörögni az 50 ezren, mert az elvan magában. Utána dilemma lesz a megfelelő megoldás, de addig túl kell élni.
Ennyi.
Ennyi.
Protipp: ne éld túl, dögölj meg!
max5enutálnak
(
x47)
Apr 12, 2023 09:50:39
x47)
A nem alkoholista ismérvei:
-200-250ezer forintot költ havonta 350 forintos sörre
-Az anyagi csődből egy csapásra kihúzná magát, ha ezt az összeget 0ra redukálná, de inkább csődbe megy és az anyjánál lakik
-200-250ezer forintot költ havonta 350 forintos sörre
-Az anyagi csődből egy csapásra kihúzná magát, ha ezt az összeget 0ra redukálná, de inkább csődbe megy és az anyjánál lakik
erős off
Apr 12, 2023 09:51:34
Viktor, tényleg abszolút jószándékkal mondom ezt: Menj el egy pszichológushoz
Már közel van hozzá, szerintem jó ideje nem dolgozik, vagy csak valami himi humi munkát végez, ami nem foglalja le rendesen, mert mostanában újraindult nála az erős retard live korszak. Pár napja leült pizzát enni az aluljáróban, a földre... közben fóka hangon röhögcsélt, és motyogta, hogy ez poén.
Apr 12, 2023 09:51:34
MaxPayne
(
x24)
Apr 12, 2023 09:51:56
x24)
Ennyi.
Ennyi.
De miért kell túlélni? Semmid sincs. Jövőkép sem áll rendelkezésre. Mi motivál, ami miatt nem adod fel?
tyodika
Apr 12, 2023 09:52:44
Márk azt mondta nem tud fizetni, de összekötött egy barátjával aki a Providentnél dolgozik. Jóformán ingyen szórják utánad a pénzt, jó lesz ez.
Apr 12, 2023 09:52:44
Ásó27
(
x68)
Apr 12, 2023 09:52:53
x68)
jusztis
halászlé
(
x24)
Apr 12, 2023 09:53:04
x24)
Mindig is 50ezres adósságról beszélt. Amikor pedzegettük, hogy több az, 52 ezret ismert be. Simán van az már 55 is.
szerencsére uzsorázik, tehát exponenciálisan növekszik...majd lesz witzes, ha a kirúgáscsá után nem talál gyorsan 60ezer ojrós gányoldát, az uzsorakamat meg ketyeg...
halászlé
(
x24)
Apr 12, 2023 09:54:21
x24)
pia, fütyizés, mások zaklatása, hergelés, figyelemkurvulás (sorrend mindegy) szabadon (oltatlanul :o))), amíg lehet....
Nem vagyok őrült
(
x3)
Apr 12, 2023 09:56:26
x3)
Ennyi.
Ennyi.
A dilemma mióta megoldás bármire is??
mondomkusskuss
(
x21)
Apr 12, 2023 09:57:29
x21)
Hogy mi a kurva anyád vagy Fikás?

Ásó27
(
x68)
Apr 12, 2023 09:58:06
x68)
Kakaspina
(
x24)
Apr 12, 2023 09:59:00
x24)
A macskaólban se olyan kötél, sem pedig olyan mestergerenda nincs, ami alatt nem szabadna le.
trolléga
(
x30)
Apr 12, 2023 09:59:02
x30)
de ki a kandúr: te, vagy a Tibi szisza? xD
tolja az lmbtq propagandát rendesen a nagy libsi.
tolja az lmbtq propagandát rendesen a nagy libsi.
kaffkaendree
(
x1)
Apr 12, 2023 09:59:38
x1)
Ez sértő a kutyákra nézve! :D
fedélzetiBalta
Apr 12, 2023 10:01:16
Apr 12, 2023 10:01:16
Dörpepúp
(
x7)
Apr 12, 2023 10:01:26
x7)
Gyagyás te nem cica vagy hanem krumplibogár. Az is van olyan kártékony, mint te.
nyem nyúlsz a tyeknikai eszközömhöz!
off off
Apr 12, 2023 10:05:10
Pedig április elején a hekk vadászós videóban megígérte hogy ez az utolsó trash kaja, utána diétázni fog. Hazudós Viktor a Viktor is.
Apr 12, 2023 10:05:10
rezsidémon
(
x8)
Apr 12, 2023 10:07:04
x8)
Hiheted magad akárminek, attól a fórumrangod "Pedofil szatír" marad :)
És a valóságban is pedofil szatír vagy :)))))
"Konkrétan jobban állnék, ha 34 évesen nem kezdek el nyugaton dolgozni."
És a valóságban is pedofil szatír vagy :)))))
Kötőjel
(
x12)
Apr 12, 2023 10:09:17
x12)
na mi van, a sodi, bekapcsolt a "kejesztyény, kojnzerfatif" pluginod?
miért követsz olyan tartalomgyártókat, akik az ellen küzdenek, amit te képviselsz?
belenéztem janka tiktok csatornájába és hát hogy mondjam, nem kedveli túlzottan a tranyókat.
neked a saját bevallásod szerint is transz barátnőd van/volt (nem tudom, éppen melyik párkapcsolati állapotra van kapcsolva az autipajzs), szóval nagyon mélyen kussolnod kellene a transz mozgalommal kapcsolatban. végképp nevetséges, amikor a tranyókat próbálod gúnyolni, hisz confirmed, hogy seggbebasztál egy befordított faszú férfit.
vérdíj target nr. 1
miért követsz olyan tartalomgyártókat, akik az ellen küzdenek, amit te képviselsz?
belenéztem janka tiktok csatornájába és hát hogy mondjam, nem kedveli túlzottan a tranyókat.
neked a saját bevallásod szerint is transz barátnőd van/volt (nem tudom, éppen melyik párkapcsolati állapotra van kapcsolva az autipajzs), szóval nagyon mélyen kussolnod kellene a transz mozgalommal kapcsolatban. végképp nevetséges, amikor a tranyókat próbálod gúnyolni, hisz confirmed, hogy seggbebasztál egy befordított faszú férfit.
EgyetemistaSrác
(
x1)
Apr 12, 2023 10:10:12
x1)
Konzervatív politikai tartalomgyártónak tűnik
Sörike
(
x3)
Apr 12, 2023 10:11:21
x3)
na mi van, a sodi, bekapcsolt a "kejesztyény, kojnzerfatif" pluginod?
A gyagyás nagyobb propagandát tol mint a netflix vagy akárki
EasybankosPedo
(
x23)
Apr 12, 2023 10:14:01
x23)
Gyagyás, ha komoly anyagi nehézségeket okoz a jövö heti bíróságon való megjelenés, akkor mi lesz veled ha a héten a trollégák miatt, de legkésőbb jövő Hétfőn(17) a hozzá nemértésed miatt kibasznak a melócsábol, hogyan, miből fogsz igy tudni utána állás interjúkra járni majd?
halászlé
(
x24)
Apr 12, 2023 10:17:01
x24)
na mivan púpom, működik a kód? főni még szabin a héten? nagyon ráérsz....
EasybankosPedo
(
x23)
Apr 12, 2023 10:18:14
x23)
trollégák miatt = a tényfeltárások, rólad való igazság elmondása miatt.
Csicsó_VOD
(
x4)
Apr 12, 2023 10:22:18
x4)
Beszarás Endre, hogy éveken át szórtad a nagyobbnál, nagyobb összegeket a bankok jóvoltából, és az ilyen nem bináris, szarszaggal telített egyénekre, meg nem túl hasznos kütyükre költötted a pénzt, ahelyett, hogy rendbe szedted volna az elkúrt életed.
Most se ingatlanod, se autód, vagyis konkrétan nulla az önálló anyagi egzisztenciád, ahogy a hajlandóságod is biztos anyagi lét felé.
Téged végérvényesen el kéne már törölni, mert életképtelen vagy, és mellette olyan toxikus is, hogy spóraszerűen ömleszted magadból a faszságot amiből lassan egy országnak elege van.
Es gibt keinen anderen Geisteskranken auf der Welt wie Herrn Endre Kiss~https://sodipedia.sodika.org
Most se ingatlanod, se autód, vagyis konkrétan nulla az önálló anyagi egzisztenciád, ahogy a hajlandóságod is biztos anyagi lét felé.
Téged végérvényesen el kéne már törölni, mert életképtelen vagy, és mellette olyan toxikus is, hogy spóraszerűen ömleszted magadból a faszságot amiből lassan egy országnak elege van.
trolléga
(
x30)
Apr 12, 2023 10:22:57
x30)
nem figyelsz!
- tranyó nem vállal közösséget a transzokkal (csak tudnám akkor mi ő, de ezek szerint még saját maga szerint is se nem férfi se nem nő. írj be Tibi!), csak gyagya erőltette a rakétranyózás idején is hogy írjanak a különböző lmtq szerveknek :DD
Semper Snecifisz
(
x2)
Apr 12, 2023 10:23:21
x2)
miből fogsz igy tudni utána állás interjúkra járni majd?
xray
(
x21)
Apr 12, 2023 10:28:48
x21)
Apr 12, 2023 10:28:48
márk az őrkutya helyett alkalmazná? Apr 12, 2023 10:28:48
Betöjt Laptop
(
x39)
Apr 12, 2023 10:32:15
x39)
Bárkit példaképnek képes tekinteni, akivel a torz narratíváit alá tudja támasztani, vagy félremagyarázni.
Mitokondrium
(
x7)
Apr 12, 2023 10:32:49
x7)
valaki pont a napokban panaszkodott, hogy miért emlegetjük az 50 ezret, simán lehet hogy kevesebb az adóssága.
nem javította ki fikás = CONFIRMED
sőt, állítom bőven több is.
Én inkább arra tippelnék, hogy már ő sem tudja. Mindenhova tartozik, vagy nyolc banknál van kártyahitele, mindenféle személyi kölcsönök, én kinézek még valami áruhitelt is. Lehet, már akadoznak az előfizetések is (amiket nyilván nem mondott le, mert elmebeteg), azokról is kap már felszólításokat, uzsora, miegymás. Lehet, már az autiexceleket sem vezeti. Még pakolássza a pénzt a számlák között, de már azt is csak reflexből. Elengedett mindent. Pia van, fütyizés, meg retardkodás.
EasybankosPedo
(
x23)
Apr 12, 2023 10:33:51
x23)
márk az őrkutya helyett alkalmazná?
Annak is szar lenne! De talpnyaló csicskának talán beválna!
sodika
Apr 12, 2023 10:36:24
Na-na-na.
Merci soha nem mondott ilyen hülyeséget, hogy ő "nembináris". Sőt: önmagában az identitáspolitika sem húzható rá, ha vállalta a teljes folyamatot.
Soha többet nem írok ide
Na meló, csá.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Merci soha nem mondott ilyen hülyeséget, hogy ő "nembináris". Sőt: önmagában az identitáspolitika sem húzható rá, ha vállalta a teljes folyamatot.
Soha többet nem írok ide
Na meló, csá.
Apr 12, 2023 10:36:24
horgász
(
x10)
Apr 12, 2023 10:38:15
x10)
Logikus.
mikedp
(
x9)
Apr 12, 2023 10:38:17
x9)
Tegnap vettem a fáradtságot, és pár Márkos fideot visszanéztem . Zseniális volt, főleg az erdélyi kaland! Ott aztán volt lehúzás ,meg szopatás bőven :D
Elképesztő ahogy szórta a zsidó bankok pénzét kisebbségi cimborákra :) ( azt már csak halkan kérdem meg , mégis ennek az egész útnak mi volt a célja ? mint utazós video alávaló kategória. Ráadásul márkcicát sem szophatta le, mert vitte magával a haverokat ) Fifi, csak ez az út tokkal -vonyóval (höhö) mennyibe fájt akkor neked ? Megérte ?
KURVArangy
Elképesztő ahogy szórta a zsidó bankok pénzét kisebbségi cimborákra :) ( azt már csak halkan kérdem meg , mégis ennek az egész útnak mi volt a célja ? mint utazós video alávaló kategória. Ráadásul márkcicát sem szophatta le, mert vitte magával a haverokat ) Fifi, csak ez az út tokkal -vonyóval (höhö) mennyibe fájt akkor neked ? Megérte ?
rezsidémon
(
x8)
Apr 12, 2023 10:39:24
x8)
Na-na-na.
Soha többet nem írok ide
Na meló, csá.
Nananananana te inkább húzzál kresz-t tanulni ha már 700-szor leírod ide ;)Merci soha nem mondott ilyen hülyeséget, hogy ő "nembináris". Sőt: önmagában az identitáspolitika sem húzható rá, ha vállalta a teljes folyamatot.
Soha többet nem írok ide
Na meló, csá.
Na húzzál csicskulni, csá
mikedp
(
x9)
Apr 12, 2023 10:39:29
x9)
Na-na-na.
Soha többet nem írok ide
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Na meló, csá.
érzékeny a téma kis lelkednek , azt máris itt vagy magyarázkodni ? lehet ezt csűrni csavarni, de a fasz nem pina, a sodi meg nem hetero.
Mitokondrium
(
x7)
Apr 12, 2023 10:40:02
x7)
Na-na-na.
Soha többet nem írok ide
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Na meló, csá.
Olyat viszont mondott, hogy aki őt megkívánja, az buzi.
Sörike
(
x3)
Apr 12, 2023 10:40:07
x3)
Na-na-na.
Soha többet nem írok ide
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Na meló, csá.
Már megint tolod a genderpropagandát fikás? Meló nincs? Kirúgtak? Kresz halad?
Ásó27
(
x68)
Apr 12, 2023 10:40:13
x68)
Vidd innen a szélsőbaloldali buzilobbidat te féreg!!!!
Mifaaaaaaaaaaaan
halászlé
(
x24)
Apr 12, 2023 10:40:19
x24)
Na-na-na.
Soha többet nem írok ide
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Na meló, csá.
...akkor sem nő, és sosem lesz az....te meg búza fagy :P
Nem vagyok őrült
(
x3)
Apr 12, 2023 10:41:23
x3)
Na-na-na.
Soha többet nem írok ide
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Na meló, csá.
Azt viszont részegen elárulta, hogy megbánta az egész herélést mert nem érzi magát nőnek.
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Apr 12, 2023 10:42:02
x13)
Na-na-na.
Soha többet nem írok ide
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Na meló, csá.
Abszolúte ráhúzható az identitás politika, mivel a saját született nemétől eltérő nemet vall magának és annak a csoportnak a vélt vagy valós jogait kéri magának, te woke debil.
linziasztal01
(
x77)
Apr 12, 2023 10:43:14
x77)
Nananaanaa.
Kaffka Tibi.
Milyen folyamat? Akkor most mégsem nő?
Nagyon jól sikerült a folyamat amikor tesztoszterontól (neked olyan nincs) felfűtve többször jól megvert, ugye? :DDD
Idiótta.
CsikíRóling, meg a Kurucinfós spanok mit mondtak erről? :D
Kaffka Tibi.
Milyen folyamat? Akkor most mégsem nő?
Nagyon jól sikerült a folyamat amikor tesztoszterontól (neked olyan nincs) felfűtve többször jól megvert, ugye? :DDD
Idiótta.
CsikíRóling, meg a Kurucinfós spanok mit mondtak erről? :D
fedélzetiBalta
Apr 12, 2023 10:44:23
Ráadásul a Padre is megmondta, hogy mivel ellenszegült Tibi Isten akaratának, ezért sem ö, sem te, aki ezzel közösséget vállal, nem lehet keresztény.
Apr 12, 2023 10:44:23
Kötőjel
(
x12)
Apr 12, 2023 10:45:08
x12)
itt csak te kevered a pinát a faszokkal.
max5enutálnak
(
x47)
Apr 12, 2023 10:46:22
x47)
Nananana, te egy közlegénysegg-baszó buzi vagy, ne keverjük a szezont a befordított fasszal!
linziasztal01
(
x77)
Apr 12, 2023 10:46:48
x77)
Egyébként leszarjuk az elmebeteg identitászavaros herélt törpe komlói zsebcigány férjedet.
Melócsá? Fáskamrát kibontottad már, haszontalan Endre?
Melócsá? Fáskamrát kibontottad már, haszontalan Endre?
horgász
(
x10)
Apr 12, 2023 10:47:51
x10)
Tibor nő.
Már megint ez a hetyetye, hogy tibor csak azért nem nő, mert csökken, meg a nemek harca...
Recskásfiam!
A tibor csak neked nő.
Mert neked nem jut más.
Ez a te koncepciód a nőről, mert ehhez fértél hozzá.
De amilyen undorító állat vagy -és ráadásul istentelen balfasz- még ezt a szarszagú, hugyszagú, csöves elbaszott transzformációkísérlet olcsó csöves tranyót sem tudtad megtartani.
Ha vissza is megy bármikor, jobb ha tudod:
semmi másért, csak hogy élősködjön.
De persze hamar megunja, mert téged még egy ilyen sem képes elviselni (nem szeretni, hangsúlyozom!).
Még egy ilyen alantas visszataszító véglény bele is kifordul tőled.
És ezen csak te csodálkoznál.
Ha nem lennél segghülye elmebeteg felfogni.
Ásó27
(
x68)
Apr 12, 2023 10:48:01
x68)
Nananana, te egy közlegénysegg-baszó buzi vagy, ne keverjük a szezont a befordított fasszal!
EasybankosPedo
(
x23)
Apr 12, 2023 10:48:25
x23)
Na-na-na.
Soha többet nem írok ide
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Na meló, csá.
Áll már a fáskamra, ha a pitonsz már döglött?
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Apr 12, 2023 10:49:04
x13)
Na-na-na.
Na-na-na, hiszen te is telitorokból tranyóztál, Fikás:

Mitokondrium
(
x7)
Apr 12, 2023 10:49:31
x7)
nem figyelsz!
Egyébként Tibcédesz tényleg sehova sem illik, ő egyáltalán nem akar csoportokhoz csatlakozni. Az látszik rajta, hogy nem nemi diszfóriája volt, ebben a pszichiátereknek igazuk volt, ő alapvetően nem nőnek érezte magát, egyéb gondjai voltak. A transzneműek általában nagyon igényesek a másik nemhez tartozás kifejezésére, egy transznő nagy gonddal sminkel, válogat ruhákat, csináltat körmöket, parfümözi magát, figyel a mozdulataira, éppen azért, mert hangsúlyozni akarja, hogy ő nő. Tibcédesz ezeket teljesen leszarja, ugyanabban a mackónadrágban feszít hónapokon át, egyáltalán nem törekszik nőiesen viselkedni. Nagyon nagy volt a kontraszt Judkával, amikor kicsit abbahagyta a piálást és napokra kijózanodott Judka rögtön nőies ruhákat vett föl, láthatóan igényes volt magára abban a rövid időben amíg nem süllyedt újra a vodkaivásba. Tibcédesz ellenben ezzel egyáltalán nem foglalkozott.
max5enutálnak
(
x47)
Apr 12, 2023 10:50:02
x47)
Az más
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Apr 12, 2023 10:51:49
x13)
Vagy csak simán egy totális elmebeteg, akin még a legnagyobb jószándék ellenére is képtelenség segíteni. Tibor elbukott a legnagyobb retard-Turing teszten: összesodikázta magát. Innentől kezdve teljesen menthetetlen.
EasybankosPedo
(
x23)
Apr 12, 2023 10:51:56
x23)
Focista meg favágó is volt. Ezek mellet olyan ádámcsutkája van, hogy azt még a bolygó legférfiasabb férfija is megirigyelné!
Karib
(
x10)
Apr 12, 2023 10:52:59
x10)
Na-na-na.
Soha többet nem írok ide
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Na meló, csá.
A Nemek forradalma c. deviáns propagandafilm magyarországi nagykövetét hallhattuk.
banshee
(
x24)
Apr 12, 2023 10:53:12
x24)
Púp azt se tudja, mi az a prosztata, mi az a csikló, mi az hogy nemi kromoszóma, meg hogy mi a különbség a pina és a befordított fasz között.
halászlé
(
x24)
Apr 12, 2023 10:55:05
x24)
Púp azt se tudja, mi az a prosztata, mi az a csikló, mi az hogy nemi kromoszóma, meg hogy mi a különbség a pina és a befordított fasz között.
Mitokondrium
(
x7)
Apr 12, 2023 10:59:33
x7)
Oké, de elmebetegből is van olyan, aki beáll focidrukkernek vagy akár a társasjátékklubba lép be és onnantól feloldódik a csoportban, az egész életét annak szenteli. Ő viszont mindig azt csinálta, amihez éppen akkor kedve volt, leszarta, hogy milyen csoportba kéne tartoznia.
Telebetyár_Időtelefon
Apr 12, 2023 11:00:12
Én hátra dőlök a sarokban ülve és csak egy KV-t kérek.
Kv-t valaki?
Kv-t valaki?
Két konyakkal, ha nem vagyok szemtelen. Nszksz.
Apr 12, 2023 11:00:12
tyodika
Apr 12, 2023 11:00:46
A golyóimból!!!!
Apr 12, 2023 11:00:46
linziasztal01
(
x77)
Apr 12, 2023 11:01:24
x77)
Bedobtad ide ezt a baromságot, hogy ezen pörögjünk ne a melócsán? :)))
Majdnem összejött, fifike.
Legközelebb.
Szóval, futnak még a tesztek?
Kibaszott windowst nem tudsz telepíteni, szoftverének.
Legközelebb.
banshee
(
x24)
Apr 12, 2023 11:04:08
x24)
Lehet az se. Tibi a púpját hugyozta le, nem?
De púp a befordított faszt a seggtől se tudja megkülönböztetni...
fedélzetiBalta
Apr 12, 2023 11:06:15
Bedobtad ide ezt a baromságot, hogy ezen pörögjünk ne a melócsán? :)))
Legközelebb.
Legközelebb.
Amúgy a szánalmassági skálán hol helyezkedik el azzal a magyarázattal, mi szerint azért nem tud windowst telepíteni (amit egyébként 8 évesek is simán abszolválnak), mert ö nem rendszergazda? :D
Apr 12, 2023 11:06:15
linziasztal01
(
x77)
Apr 12, 2023 11:09:34
x77)
A céges gépet ne felejtsd el visszaadni, Endre!!!
halászlé
(
x24)
Apr 12, 2023 11:10:13
x24)
Dadogós Kisnyugdíjas
(
x5)
Apr 12, 2023 11:12:53
x5)
nem-nem-bináris tranyó.
sodi egy ndc npc. egy olyan npc amelyik nem vezet: non-driving.
MaxPayne
(
x24)
Apr 12, 2023 11:13:11
x24)
Meg aki minden nap iszik es az elso nap elvennek tőle?
Hahó
(
x135)
Apr 12, 2023 11:14:40
x135)
Fikás hol tartunk most a kirúgatásban?
Már kellett küldened magyarázkodást a főnök úrnak a judgaverésről?
Az egész folyamatról tudósíts, hogy jobban élvezhessük, ne csak egy örülhettek legyen a végén.
Már kellett küldened magyarázkodást a főnök úrnak a judgaverésről?
Az egész folyamatról tudósíts, hogy jobban élvezhessük, ne csak egy örülhettek legyen a végén.
Golda csiklója
(
x8)
Apr 12, 2023 11:14:58
x8)

Jutka műbarack
(
x5)
Apr 12, 2023 11:16:15
x5)
Fúj
Kiss Farkas Farkas
Jutka műbarack
(
x5)
Apr 12, 2023 11:16:46
x5)
Fúj
linziasztal01
(
x77)
Apr 12, 2023 11:17:33
x77)
Este még lamantin volt a cica nem?
Endre, anyáddal vetess egy Tesz-Vesz könyvsorozatot mert fogalmad sincs semmiről.
fedélzetiBalta
Apr 12, 2023 11:17:43
Apr 12, 2023 11:17:43
Jutka műbarack
(
x5)
Apr 12, 2023 11:19:11
x5)
Gratulálok a 70. Diplomához, Hahó prof.
Kiss Farkas Farkas
Csicsó_VOD
(
x4)
Apr 12, 2023 11:20:07
x4)
Na-na-na.
Soha többet nem írok ide
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Na meló, csá.
Tudom jól, hogy mit írtam gyagyás, és a legkevésbé sem érdekel minek vallja magát a volt férjed, mert a tranyó egy olyan ember számára aki nem ismeri, első látásra pizony nem bináris, mert ugyebár faszpinája van, és hányingerkeltő fürtöcskéi, de a tiédhez hasonló alkoholizmusának köszönhetően full férfias kinézete van, némi dementor effektussal krémezve.
Úgyhogy az egyetlen fazonkeverés a vízfejedben van gyagya
koszos
(
x11)
Apr 12, 2023 11:20:57
x11)
Na-na-na.
binaris,nem binarais,meg az apam fasza.... hagyjuk mar ezeket a baromsagokat
te egy buzerans impotens "ferfi" vagy,o pedig egy herelt pali,akinek papirja van rola,hogy nonek kepzeli magat,vagyis elmebeteg.ki a faszt erdekel,hogy milyen muteteket vallalt... egy beteg homokos pali,mint mailyen te is vagy
ennyike.
trolléga
(
x30)
Apr 12, 2023 11:21:07
x30)
Na-na-na.
Soha többet nem írok ide
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Na meló, csá.
na mivan ratyító, már idézni sem tudsz? nehéz rákattintani a válasz gombra?
insert trashvod "fiú vagyok" videó. nagyon reklámozni akarod a genderelméletet mi, buzikám? ő nem elembutik... akkor? született férfi. ja nem, mert levágatta a faszát. viszont méhe sincs, így nő sem lehet. na akkor mi van fikás? Csíki Róling is megmondta: aki nem vérzik az nem nő. Most akkor mifaaaaan? Nyeméjtyem.
EasybankosPedo
(
x23)
Apr 12, 2023 11:24:21
x23)
Mert a hapsi kurvája elárulta és elkezdet róla leakelni. Lásd a tegnapi videót amit Szegedröl küldőt neki februárba.
Gyagyás, rájöttél már az eldrogozott, piált agyaddal, hogy hogyan szerezték meg a trollok az a videót amit a tibinek küldtél el? Az autipajzs milyen kifogást talált ki a válaszra?
linziasztal01
(
x77)
Apr 12, 2023 11:26:55
x77)
Endre, több videó is van arról, ahogy Kaffka Tibor beismeri, hogy seggbe basztad.
A pályaudvaron te is elismerted.
Még TikToksz videó is van róla.
A helyzet úgy áll, hogy te elvitted a korhatár nélküli nudigőzbe ezt az identitászavaros férfit gumicsöcsökkel, hogy ne legyen gyanús, hogy a kisgyerekekre morzsolod a pitonszt és sikerült félig felállítani, ami még ennek a komlói keménykötésű zsebköcsögnek is sok volt és a bérleményben leüvöltötte a fejedet, hogy mekkora egy beteg állat vagy. (Szintén videón megvan.)
www.youtube.com/watch?v=JEO8lClrTQI
(2:12-től az említett felvétel)
Endre, azért van német felirat rajta többek között, hogy gyakorolj a pénteki bíróságra!
:))
A pályaudvaron te is elismerted.
Még TikToksz videó is van róla.
A helyzet úgy áll, hogy te elvitted a korhatár nélküli nudigőzbe ezt az identitászavaros férfit gumicsöcsökkel, hogy ne legyen gyanús, hogy a kisgyerekekre morzsolod a pitonszt és sikerült félig felállítani, ami még ennek a komlói keménykötésű zsebköcsögnek is sok volt és a bérleményben leüvöltötte a fejedet, hogy mekkora egy beteg állat vagy. (Szintén videón megvan.)
www.youtube.com/watch?v=JEO8lClrTQI
(2:12-től az említett felvétel)
Endre, azért van német felirat rajta többek között, hogy gyakorolj a pénteki bíróságra!
:))
Hahó
(
x135)
Apr 12, 2023 11:32:46
x135)
Erről jut eszembe!
Mi volt a kerekdombi szaunában fikás?
Szórakoztass, a kurva anyádat már!
Mi volt a kerekdombi szaunában fikás?
Szórakoztass, a kurva anyádat már!
Hahó
(
x135)
Apr 12, 2023 11:33:08
x135)
Gratulálok a 70. Diplomához, Hahó prof.
Eladó!
habos babafos
(
x3)
Apr 12, 2023 11:33:45
x3)
Komoly pénzeket tennék rá, hogy ez a fogyatékos nem tudja, hogy a nőknél "honnan jön a pisi". 😀
trolléga
(
x30)
Apr 12, 2023 11:36:35
x30)
1? 2?
tyodika
Apr 12, 2023 11:38:11
1? 2?
1? 2?
1, és meglepően hasonlít mind kinézetre mind szagra egy nyílt sebhez
Na meló, csá.
Apr 12, 2023 11:38:11
Kakaspina
(
x24)
Apr 12, 2023 11:38:49
x24)
1? 2?
1? 2?
Ezért jó a gayza. Ahová akarod oda dugod a hájas testén.
Endre
Apr 12, 2023 11:39:22
1? 2?
1? 2?
Amennyit az orvos kialakít nekik. Höhöhö
Apr 12, 2023 11:39:22
habos babafos
(
x3)
Apr 12, 2023 11:41:07
x3)
Ha nem megy IQ-ból a ChatGPT segít, kérdezd meg tőle Fifi, hogy honnan jőn a nőkből a pisi.
Ezt nyjem értyem
tyodika
Apr 12, 2023 11:44:37
Ha nem megy IQ-ból a ChatGPT segít, kérdezd meg tőle Fifi, hogy honnan jőn a nőkből a pisi.
Höhöhöhö

Apr 12, 2023 11:44:37
linziasztal01
(
x77)
Apr 12, 2023 11:49:02
x77)
Endre, mi van akkor ha olyan tényfeltárás ment a cégeknek aminek a végén megpendítik a chatgpt-vel való "varázslást" is?:))
Mint titoktartás megszegése stb.
Mint titoktartás megszegése stb.
trolléga
(
x30)
Apr 12, 2023 11:50:10
x30)
Höhöhöhö
woke csitipi
Baromarc
(
x1)
Apr 12, 2023 11:50:15
x1)
Logikus.
Logikus.
Akkor lehet csak siman a recskás egy transzmacska. MRI van az agyáról?
halászlé
(
x24)
Apr 12, 2023 11:50:27
x24)
sztem meg kéne kérdezni a ChatGPT-t, hogy tibcédesz ffi-e, avagy nő?
halászlé
(
x24)
Apr 12, 2023 11:51:02
x24)
sztem meg kéne kérdezni a ChatGPT-t, hogy tibcédesz ffi-e, avagy nő?
nah trolléga megkérdezte, mire leírtam XXDDD
gobesug
(
x30)
Apr 12, 2023 11:53:44
x30)

trolléga
(
x30)
Apr 12, 2023 11:55:05
x30)
na látod endi, a csitipi megnyugtatott, futhatsz nyugodtan a guruló szisza után. tudunk indulni pestre a red star hotelbe? vagy vonatjegyre sincs már pénzed?
133 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™