Szerző:
Szentendre
Apr 05, 2013 11:21:33
Válasz
(2)
kiss! hanyni lehet toled, itt beszeled ki a flodnist a hata mogott, aki moslekot ad neked? milyen egy szemet ember(?) vagy te?
Apr 05, 2013 11:21:33
Géntolvaj református
Apr 05, 2013 11:21:46
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Pedig de, csak nem hallgatja végig sose, amikor racionálisan elmondanám a dolgokat.
ÁÁÁÁÁ!! :DDDD</div>
A rabszolgákat nem szokás meghallgatni. Ez már az Ókorban se volt szokás.
A rabszolgákat nem szokás meghallgatni. Ez már az Ókorban se volt szokás.
Apr 05, 2013 11:21:46
Szentendre
Apr 05, 2013 11:23:05
kiss! most, hogy kiderult a hazugsagotok, kit fogsz tudni lehuzni egy tal etellel, mert a flodnis fele projektnek ezekszerint vege.
Apr 05, 2013 11:23:05
sodika
Apr 05, 2013 11:23:17
<b>Ami engem illet, fél órája azon röhögök széles vigyorral, hogy amikor elmondom Eszternek, hogy az általa furcsának tartott dologra mi a logikus magyarázat, akkor gondolkodás nélkül lehurrog, hogy "lófaszt, nem értesz hozzá, te csak a kamerát tartod", amikor pedig hajszálpontosan ugyanaz történik, és az bizonyosodik be, mint amit jó előre megmondtam, akkor meg már azt kiabálja, hogy dehogy mondtam én ilyet. :DDDDD</b>
Apr 05, 2013 11:23:17
Szentendre
Apr 05, 2013 11:26:16
kiss! azert nagy a pofad a gazdad fele a hata mogott, mert mar tudod, hogy nem fizet tobbet neked? xdxd
Apr 05, 2013 11:26:16
sodilegnagyobbrajongoja
Apr 05, 2013 11:27:57
"Nem tudom, mi a rosszabb, a stílus vagy a minőség
ápr. 5. 09:31 Tárgyaló
Egy valamivel rögzített mobiltelefonos beszélgetést hallgatunk, ahol a hívott fél rögzítette a dolgokat, így szinte semmit sem hallani abból, amit mond. Néha olyan foszlányokat elkapni, hogy "liberális hülye picsa", "cigányokkal való bánásmód", de alapvetően szinte teljesen érthetetlen, amit mond. Azt állítja a telefonáló, hogy ő látta utoljára életben a sértettet.
A beszélgetést rögzítő pedig mintha egyszerre porszívózna, inna, gyűrne össze papírzacskókat és indexelne az autójával a háttérben hallható hangok alapján, amik elnyomják az alpári betelefonálót. Egészen bizarr felvétel."
ápr. 5. 09:31 Tárgyaló
Egy valamivel rögzített mobiltelefonos beszélgetést hallgatunk, ahol a hívott fél rögzítette a dolgokat, így szinte semmit sem hallani abból, amit mond. Néha olyan foszlányokat elkapni, hogy "liberális hülye picsa", "cigányokkal való bánásmód", de alapvetően szinte teljesen érthetetlen, amit mond. Azt állítja a telefonáló, hogy ő látta utoljára életben a sértettet.
A beszélgetést rögzítő pedig mintha egyszerre porszívózna, inna, gyűrne össze papírzacskókat és indexelne az autójával a háttérben hallható hangok alapján, amik elnyomják az alpári betelefonálót. Egészen bizarr felvétel."
Apr 05, 2013 11:27:57
sodilegnagyobbrajongoja
Apr 05, 2013 11:29:49
Hogy is volt ez a felvetel? Ezt Forizsek keszitettek?
Apr 05, 2013 11:29:49
El Snesí
Apr 05, 2013 11:30:24
Nesze púpos, újabb mosdatnivaló pécsi bűnüző:
<a href="http://hvg.hu/itthon/20130405_Pava_Zsolt_Brutalis_tamadas_erte_a_20_eve" rel="nofollow" target="_blank">http://hvg.hu/itthon/20130405_Pava_Zsolt_Brutalis_tamadas_erte_a_20_eve</a>
<a href="http://hvg.hu/itthon/20130405_Pava_Zsolt_Brutalis_tamadas_erte_a_20_eve" rel="nofollow" target="_blank">http://hvg.hu/itthon/20130405_Pava_Zsolt_Brutalis_tamadas_erte_a_20_eve</a>
Apr 05, 2013 11:30:24
gennyes féregzsidó
Apr 05, 2013 11:31:38
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>kocsonya, vége a hazudozásnak a "bizonyítékról", meg arról, hogy "nem hallgatták meg", stb.</div>
Én mondtam Eszternek, hogy ha meghallgatták a rendőrségen, akkor erről nyilván a bíró előtt vannak az iratok csak leszarja.
De erre kiabálni kezdett belem, hogy lófaszt papírok, ez nem így megy, miért nem hallgatják meg a többi tanúval.
Most meg, hogy mondom neki a telefonba, hogy Eszter, na ugye megmondtam, már azt kiabálja, hogy neki igenis jó a memóriája, én pedig nem mondtam ilyet, hogy nyilván a bíró előtt van az, ha meghallgatták, csak jelentéktelennek gondolja.
Pedig de, csak nem hallgatja végig sose, amikor racionálisan elmondanám a dolgokat.
azt a kurva istenit, hogy milyen mocskos módon hazudozol már megint!!! ilyenkor kéne téged jól pofán baszni!!
amikor kitetted a videót, akkor rögtön mondtuk neked, hogy mi ez a szar, te meg váltig erősködtél, hogy nem hallgatták meg a tanút, és a térfigyelős felvételeket sem mutatták be rendesen. végig lebegtetted, hogy a "tanú" igazat mond, és ez alátámasztja péntek "igazát".
hogy van pofád ekkorát hazudni, te szar?
Én mondtam Eszternek, hogy ha meghallgatták a rendőrségen, akkor erről nyilván a bíró előtt vannak az iratok csak leszarja.
De erre kiabálni kezdett belem, hogy lófaszt papírok, ez nem így megy, miért nem hallgatják meg a többi tanúval.
Most meg, hogy mondom neki a telefonba, hogy Eszter, na ugye megmondtam, már azt kiabálja, hogy neki igenis jó a memóriája, én pedig nem mondtam ilyet, hogy nyilván a bíró előtt van az, ha meghallgatták, csak jelentéktelennek gondolja.
Pedig de, csak nem hallgatja végig sose, amikor racionálisan elmondanám a dolgokat.
azt a kurva istenit, hogy milyen mocskos módon hazudozol már megint!!! ilyenkor kéne téged jól pofán baszni!!
amikor kitetted a videót, akkor rögtön mondtuk neked, hogy mi ez a szar, te meg váltig erősködtél, hogy nem hallgatták meg a tanút, és a térfigyelős felvételeket sem mutatták be rendesen. végig lebegtetted, hogy a "tanú" igazat mond, és ez alátámasztja péntek "igazát".
hogy van pofád ekkorát hazudni, te szar?
Apr 05, 2013 11:31:38
El Snesí
Apr 05, 2013 11:31:44
Bocs, látom, már volt, és persze megint relativizál a recskagnóm, nem vagyok meglepve.
Apr 05, 2013 11:31:44
Ószövetségi Düh
Apr 05, 2013 11:32:47
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>kocsonya, vége a hazudozásnak a "bizonyítékról", meg arról, hogy "nem hallgatták meg", stb.</div>
Ilyen a pincsik sorsa, senki sem kíváncsi a véleményükre.
Ilyen a pincsik sorsa, senki sem kíváncsi a véleményükre.
Apr 05, 2013 11:32:47
gennyes féregzsidó
Apr 05, 2013 11:32:54
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><b>Ami engem illet, fél órája azon röhögök széles vigyorral, hogy amikor elmondom Eszternek, hogy az általa furcsának tartott dologra mi a logikus magyarázat, akkor gondolkodás nélkül lehurrog, hogy "lófaszt, nem értesz hozzá, te csak a kamerát tartod", amikor pedig hajszálpontosan ugyanaz történik, és az bizonyosodik be, mint amit jó előre megmondtam, akkor meg már azt kiabálja, hogy dehogy mondtam én ilyet. :DDDDD</b></div>
fogd be a pofád, te szar hazudozó. fórizs ökörségeit böfögted vissza.
fogd be a pofád, te szar hazudozó. fórizs ökörségeit böfögted vissza.
Apr 05, 2013 11:32:54
sodika
Apr 05, 2013 11:33:24
Eszter egyébként azért van annyira ráállva erre az ügyre, mert párhuzamot lát a saját perével, ahol valóban történt a perdöntőnek tűnő bizonyítékban utólagos javítgatás vélhetően a rendőrségen, és erről okirati bizonyíték áll rendelkezésére.
(Ezt 100%, hogy nem csupán kitalálja, ugyanis a magam nagyon kritikus és kötözködő szemléletével is végigmustráltam a kétféle verzióban rendelkezésre álló iratot - egyik a bíróságon fekvő verzió, a másik egy egyéb módon kikért változat -, és ezeken világosan látszik, hogy történt utólagos javítgatás.)
Ráadásul azt is kétséget kizárólag bebizonyította az Eszter, hogy nem is az írta az iratot, akinek az aláírása szerepel alatta, ugyanis szerzett írásmintát.
Az innentől pedig nézőpont kérdése, hogy ez az jelenti-e, hogy hanyag idióták a szentendrei rendőrök és egészségügyesek, vagy azt, hogy tudatosan hamisítottak rá valamit a politikai tevékenysége miatt.
(Ezt 100%, hogy nem csupán kitalálja, ugyanis a magam nagyon kritikus és kötözködő szemléletével is végigmustráltam a kétféle verzióban rendelkezésre álló iratot - egyik a bíróságon fekvő verzió, a másik egy egyéb módon kikért változat -, és ezeken világosan látszik, hogy történt utólagos javítgatás.)
Ráadásul azt is kétséget kizárólag bebizonyította az Eszter, hogy nem is az írta az iratot, akinek az aláírása szerepel alatta, ugyanis szerzett írásmintát.
Az innentől pedig nézőpont kérdése, hogy ez az jelenti-e, hogy hanyag idióták a szentendrei rendőrök és egészségügyesek, vagy azt, hogy tudatosan hamisítottak rá valamit a politikai tevékenysége miatt.
Apr 05, 2013 11:33:24
sodika
Apr 05, 2013 11:34:34
<div class="quote"><div class="author">El Snesí</div>Nesze púpos, újabb mosdatnivaló pécsi bűnüző:
<a href="http://hvg.hu/itthon/20130405_Pava_Zsolt_Brutalis_tamadas_erte_a_20_eve" rel="nofollow" target="_blank">http://hvg.hu/itthon/20130405_Pava_Zsolt_Brutalis_tamadas_erte_a_20_eve</a></div>
Ja, fél órája hívtam fel Esztert, hogy lám-lám, Isten megmutatja a Fidesznek, tényleg van-e közbiztonság.
<a href="http://hvg.hu/itthon/20130405_Pava_Zsolt_Brutalis_tamadas_erte_a_20_eve" rel="nofollow" target="_blank">http://hvg.hu/itthon/20130405_Pava_Zsolt_Brutalis_tamadas_erte_a_20_eve</a></div>
Ja, fél órája hívtam fel Esztert, hogy lám-lám, Isten megmutatja a Fidesznek, tényleg van-e közbiztonság.
Apr 05, 2013 11:34:34
Ószövetségi Düh
Apr 05, 2013 11:35:12
<div class="quote"><div class="author">El Snesí</div>Nesze púpos, újabb mosdatnivaló pécsi bűnüző:
Nem is értem, hogy történhetett ez.
Hiszen Pintér elvtárs már rendet tett 2 hét alatt.
Nem is értem, hogy történhetett ez.
Hiszen Pintér elvtárs már rendet tett 2 hét alatt.
Apr 05, 2013 11:35:12
sodilegnagyobbrajongoja
Apr 05, 2013 11:35:29
Politikai tevekenysege?
Forizsnak nincs politikai tevekenysege.
Forizsnak nincs politikai tevekenysege.
Apr 05, 2013 11:35:29
Szentendre
Apr 05, 2013 11:36:02
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Eszter egyébként azért van annyira ráállva erre az ügyre, mert párhuzamot lát a saját perével, ahol valóban történt a perdöntőnek tűnő bizonyítékban utólagos javítgatás vélhetően a rendőrségen, és erről okirati bizonyíték áll rendelkezésére.
Az innentől pedig nézőpont kérdése, hogy ez az jelenti-e, hogy hanyag idióták a szentendrei rendőrök és egészségügyesek, vagy azt, hogy tudatosan hamisítottak rá valamit a politikai tevékenysége miatt.</div>
ki a kurva anyadnak kepzeled magad? te senki! van egy erettsegid, semmihez nem ertesz, van 4 folyamatban levo pered, amibol ketto tuti vesztes! te nezed kritikus szemmel a flodnis pereinek iratait??? te nem vagy normalis tenyleg!!
Az innentől pedig nézőpont kérdése, hogy ez az jelenti-e, hogy hanyag idióták a szentendrei rendőrök és egészségügyesek, vagy azt, hogy tudatosan hamisítottak rá valamit a politikai tevékenysége miatt.</div>
ki a kurva anyadnak kepzeled magad? te senki! van egy erettsegid, semmihez nem ertesz, van 4 folyamatban levo pered, amibol ketto tuti vesztes! te nezed kritikus szemmel a flodnis pereinek iratait??? te nem vagy normalis tenyleg!!
Apr 05, 2013 11:36:02
Ószövetségi Düh
Apr 05, 2013 11:36:18
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">El Snesí</div>Nesze púpos, újabb mosdatnivaló pécsi bűnüző:
Ja, fél órája hívtam fel Esztert, hogy lám-lám, Isten megmutatja a Fidesznek, tényleg van-e közbiztonság.</div>
Matolcsy apád nem fog örülni, hogy a Fideszt fikázod.
Ja, fél órája hívtam fel Esztert, hogy lám-lám, Isten megmutatja a Fidesznek, tényleg van-e közbiztonság.</div>
Matolcsy apád nem fog örülni, hogy a Fideszt fikázod.
Apr 05, 2013 11:36:18
sodika
Apr 05, 2013 11:39:44
<div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>Politikai tevekenysege?
Forizsnak nincs politikai tevekenysege.</div>
2006-2007-ben ő vezette a Nemzeti Szervezetek Szövetségét. Sok százezer forintot beleölt a munkába, míg végül - elmondása szerint - veszélyes lett a hatalomra, és ezért elvágták az akkori anyagi forrását, és kreált büntetőügyekkel próbálták ellehetetleníteni.
Ez egyébként még igaz is lehet. Tatár Józsival is ez történt. Volt egy fasza nyomdája. Kapott a rendőrség egy fülest, hogy fegyverek vannak elrejtve a nyomdagépekben. Szétszedték, üzletnek annyi. Kártérítést kérni pedig nem tud, mert nem volt meg maradéktalanul minden hivatalos engedélye a nyomdához.
2006-2007-ben ő vezette a Nemzeti Szervezetek Szövetségét. Sok százezer forintot beleölt a munkába, míg végül - elmondása szerint - veszélyes lett a hatalomra, és ezért elvágták az akkori anyagi forrását, és kreált büntetőügyekkel próbálták ellehetetleníteni.
Ez egyébként még igaz is lehet. Tatár Józsival is ez történt. Volt egy fasza nyomdája. Kapott a rendőrség egy fülest, hogy fegyverek vannak elrejtve a nyomdagépekben. Szétszedték, üzletnek annyi. Kártérítést kérni pedig nem tud, mert nem volt meg maradéktalanul minden hivatalos engedélye a nyomdához.
Apr 05, 2013 11:39:44
sodika
Apr 05, 2013 11:40:48
<div class="quote"><div class="author">Szentendre</div>van 4 folyamatban levo pered</div>
Minden héten hozzáadsz egyet?
Minden héten hozzáadsz egyet?
Apr 05, 2013 11:40:48
sodika
Apr 05, 2013 11:42:17
Mondjuk Tatár Józsi vesztét az okozta, hogy nem válogatta meg, kit enged be a Kossuth tériek közül a nyomdába aludni, és az egyik hülye éles fegyverrel pózolt a nyomdagépek között, és feltöltötte iWiW-re, vagy valami ilyesmi.
Apr 05, 2013 11:42:17
Ószövetségi Düh
Apr 05, 2013 11:48:42
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>Politikai tevekenysege?
Ez egyébként még igaz is lehet. Tatár Józsival is ez történt. Volt egy fasza nyomdája. Kapott a rendőrség egy fülest, hogy fegyverek vannak elrejtve a nyomdagépekben. Szétszedték, üzletnek annyi. Kártérítést kérni pedig nem tud, mert nem volt meg maradéktalanul minden hivatalos engedélye a nyomdához.</div>
Miért kéne, hogy kártérítést kapjon egy adócsaló?
(Remélem nem azt akarod elmesélni nekünk, hogy az engedély nélküli tevékenysége után adózott.)
Ez egyébként még igaz is lehet. Tatár Józsival is ez történt. Volt egy fasza nyomdája. Kapott a rendőrség egy fülest, hogy fegyverek vannak elrejtve a nyomdagépekben. Szétszedték, üzletnek annyi. Kártérítést kérni pedig nem tud, mert nem volt meg maradéktalanul minden hivatalos engedélye a nyomdához.</div>
Miért kéne, hogy kártérítést kapjon egy adócsaló?
(Remélem nem azt akarod elmesélni nekünk, hogy az engedély nélküli tevékenysége után adózott.)
Apr 05, 2013 11:48:42
gennyes féregzsidó
Apr 05, 2013 11:50:35
kocsonya, ugye nem tüntetted el a fb-ról, a blogodról a postot, amiben kitetted a "tanú" felvételét?
Apr 05, 2013 11:50:35
Szentendre
Apr 05, 2013 11:51:19
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Szentendre</div>van 4 folyamatban levo pered</div>
Minden héten hozzáadsz egyet?</div>
te fasz! te irtad, visszakeressem?
Minden héten hozzáadsz egyet?</div>
te fasz! te irtad, visszakeressem?
Apr 05, 2013 11:51:19
Ószövetségi Düh
Apr 05, 2013 11:51:38
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Kapott a rendőrség egy fülest, hogy fegyverek vannak elrejtve a nyomdagépekben. Szétszedték, üzletnek annyi.</div>
Tatár Józsi miért nem rakja össze a nyomdagépeket?
Nincs csavarhúzója? Szarból van?
Tatár Józsi miért nem rakja össze a nyomdagépeket?
Nincs csavarhúzója? Szarból van?
Apr 05, 2013 11:51:38
speakboard
Apr 05, 2013 11:52:05
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Úristen, tegnap éjjel én is egyedül sétáltam ezeken az utcákon itt Pécsen. Milyen szerencse, hogy nem engem szemelt ki magának az ismeretlen támadó. :D</div>
Örülsz, hogy helyetted egy lányt vertek félholtra? A kurva anyádat te buzi!!!
Örülsz, hogy helyetted egy lányt vertek félholtra? A kurva anyádat te buzi!!!
Apr 05, 2013 11:52:05
sodika
Apr 05, 2013 11:55:01
<div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>kocsonya, ugye nem tüntetted el a fb-ról, a blogodról a postot, amiben kitetted a "tanú" felvételét?</div>
Miért tüntetném el? Én semmiről sem állítottam, hogy igaz. Annyit állítottam, hogy elhangzott, és hogy senki nem olyan hülye, hogy marhaságokat mondjon a rendőrségen.
Miért tüntetném el? Én semmiről sem állítottam, hogy igaz. Annyit állítottam, hogy elhangzott, és hogy senki nem olyan hülye, hogy marhaságokat mondjon a rendőrségen.
Apr 05, 2013 11:55:01
sodilegnagyobbrajongoja
Apr 05, 2013 11:56:26
Mi a faszt csinaltal te tegnap ejjel Pecsen? Es ha tegnap ejjel Pecsen voltal, akkor most miert nem a targyalason puposkodsz?
Valami nem stimmel itt. Megint hazudsz.
Valami nem stimmel itt. Megint hazudsz.
Apr 05, 2013 11:56:26
Fórisz Ezster
Apr 05, 2013 11:56:55
<i>A polgármester egyúttal arra kér minden újságírót, tanúsítson önmérsékletet, hagyja, hogy gyermekük a média jelenléte nélkül gyógyulhasson. "Mint édesapa, arra kérem önöket, ne a "szenzációt" keressék ebben az ügyben, hanem az emberséget, amelyre most gyermekemnek a legnagyobb szüksége van - zárta közleményét a polgármester.</i>
Lábhoz Pincsi! Indulunk Pécsre. Ha valaki ennyire titkolózik az nem véletlen. Végigjárjuk a tett színhelyét, interjút készítünk a szomszédokkal és megpróbálunk bejutni a kórházba.
KAPD ÖSSZE MAGAD, MÁRIS INDULUNK!
Lábhoz Pincsi! Indulunk Pécsre. Ha valaki ennyire titkolózik az nem véletlen. Végigjárjuk a tett színhelyét, interjút készítünk a szomszédokkal és megpróbálunk bejutni a kórházba.
KAPD ÖSSZE MAGAD, MÁRIS INDULUNK!
Apr 05, 2013 11:56:55
Szentendre
Apr 05, 2013 11:57:32
kiss=csuszomaszo angolna xdxd
Apr 05, 2013 11:57:32
Szentendre
Apr 05, 2013 11:59:03
kiss! holnap raersz, szemelyesen egyeztetni, hogy hany ugyed van?
kiss! remelem nem fosol es ezt bevallalod??
kiss! remelem nem fosol es ezt bevallalod??
Apr 05, 2013 11:59:03
Fórisz Ezster
Apr 05, 2013 12:02:45
<i>Kiss Endre Farkas megosztott egy hivatkozást.
48 perce
Páva Zsolt, pécsi polgármester lánya ma hajnalban kis híján Bándy Kata sorsára jutott. Szerencsére én is itt vagyok Pécsett, még ha nem is a bíróságon. Mászkálok kicsit délután, és készítek felvételeket ezzel kapcsolatban is.</i>
Helyes! Az engedelmes pincsikutya mintapéldánya vagy. Ezért ma is étteremben vacsorázhatsz.
48 perce
Páva Zsolt, pécsi polgármester lánya ma hajnalban kis híján Bándy Kata sorsára jutott. Szerencsére én is itt vagyok Pécsett, még ha nem is a bíróságon. Mászkálok kicsit délután, és készítek felvételeket ezzel kapcsolatban is.</i>
Helyes! Az engedelmes pincsikutya mintapéldánya vagy. Ezért ma is étteremben vacsorázhatsz.
Apr 05, 2013 12:02:45
sodilegnagyobbrajongoja
Apr 05, 2013 12:05:36
Pecsen van, de nincs a targyalason?
Mi tortent? Hajlektalanokat mar nem engednek be a birosag epuletebe?
Mi tortent? Hajlektalanokat mar nem engednek be a birosag epuletebe?
Apr 05, 2013 12:05:36
sodilegnagyobbrajongoja
Apr 05, 2013 12:06:48
Endre, ez te voltal?
"
Leszidtak egy operatőrt
ápr. 5. 10:26 Tárgyaló
Percek óta az egyetlen igazán érdekes történés a nagy felolvasásban – most éppen arról, hogy hol találhatóak a kamerák, amelyek felvételeit megnézték – hogy bejött egy operatőr, a vállán a kamerájával és a statívval, és kinyitotta az ajtót, majdnem kirántva a teremből a kilincset fogó teremőrt. Aki persze aztán jól leszidta az operatőrt, hogy nincs ki-be mászkálás. A teremőr agyvérzés-kockázatát aztán azzal növelte az operatőr, hogy kb. 1 perccel az incidens után távozott a teremből."
Elaludtal reggel, vagy mi? Radparancsolt Forizs, hogy huzzal kozvetiteni?
"
Leszidtak egy operatőrt
Percek óta az egyetlen igazán érdekes történés a nagy felolvasásban – most éppen arról, hogy hol találhatóak a kamerák, amelyek felvételeit megnézték – hogy bejött egy operatőr, a vállán a kamerájával és a statívval, és kinyitotta az ajtót, majdnem kirántva a teremből a kilincset fogó teremőrt. Aki persze aztán jól leszidta az operatőrt, hogy nincs ki-be mászkálás. A teremőr agyvérzés-kockázatát aztán azzal növelte az operatőr, hogy kb. 1 perccel az incidens után távozott a teremből."
Elaludtal reggel, vagy mi? Radparancsolt Forizs, hogy huzzal kozvetiteni?
Apr 05, 2013 12:06:48
gennyes féregzsidó
Apr 05, 2013 12:07:54
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>kocsonya, ugye nem tüntetted el a fb-ról, a blogodról a postot, amiben kitetted a "tanú" felvételét?</div>
Miért tüntetném el? Én semmiről sem állítottam, hogy igaz. Annyit állítottam, hogy elhangzott, és hogy senki nem olyan hülye, hogy marhaságokat mondjon a rendőrségen.</div>
végre megtaláltam.
a kurva anyádat, te rohadék hazudozó! azt állítottad, hogy a tanútok nem hazudik!!!
"- SoDI leírása -
Jelentkezett telefonon egy tanú, aki beszámolt arról, hogy személyesen tudja igazolni: Bándy Kata ügyében nem a valóságot tükrözi a rendőrség hivatalos álláspontja. Pontos személyleírást adott a rendőröknek még Kata megtalálása előtt, ezért jóformán kizárható, hogy hazudozna."
utána amikor a bíróság ismertette a térfigyelős felvételeket, és szóltam neked, hogy eszerint is hazugság amit ti és a tanú állít, akkor pedig azzal jöttél, hogy nem mutatták azokat a felvételeket, amelyek cáfolnák a tanú szavait.
végig mosdattad lacikát a titkos tanúra hivatkozva!!!
Miért tüntetném el? Én semmiről sem állítottam, hogy igaz. Annyit állítottam, hogy elhangzott, és hogy senki nem olyan hülye, hogy marhaságokat mondjon a rendőrségen.</div>
végre megtaláltam.
a kurva anyádat, te rohadék hazudozó! azt állítottad, hogy a tanútok nem hazudik!!!
"- SoDI leírása -
Jelentkezett telefonon egy tanú, aki beszámolt arról, hogy személyesen tudja igazolni: Bándy Kata ügyében nem a valóságot tükrözi a rendőrség hivatalos álláspontja. Pontos személyleírást adott a rendőröknek még Kata megtalálása előtt, ezért jóformán kizárható, hogy hazudozna."
utána amikor a bíróság ismertette a térfigyelős felvételeket, és szóltam neked, hogy eszerint is hazugság amit ti és a tanú állít, akkor pedig azzal jöttél, hogy nem mutatták azokat a felvételeket, amelyek cáfolnák a tanú szavait.
végig mosdattad lacikát a titkos tanúra hivatkozva!!!
Apr 05, 2013 12:07:54
-
Apr 05, 2013 12:08:41
<div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>Pecsen van, de nincs a targyalason?
Mi tortent? Hajlektalanokat mar nem engednek be a birosag epuletebe?</div>
Szerintem fosik attól, hogy a "bizonyíték" meghallgatása után egyszercsak felkérdezi a bíró. Bár én nem tudom, hogy zajlik egy ilyen tárgyalás...
Mi tortent? Hajlektalanokat mar nem engednek be a birosag epuletebe?</div>
Szerintem fosik attól, hogy a "bizonyíték" meghallgatása után egyszercsak felkérdezi a bíró. Bár én nem tudom, hogy zajlik egy ilyen tárgyalás...
Apr 05, 2013 12:08:41
Szentendre
Apr 05, 2013 12:09:52
<div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>kocsonya, ugye nem tüntetted el a fb-ról, a blogodról a postot, amiben kitetted a "tanú" felvételét?</div>
végre megtaláltam.
"- SoDI leírása -
végig mosdattad lacikát a titkos tanúra hivatkozva!!!</div>
kissnek az elete egy hazugsag,miert lenne ez ebben az esteben maskent?
azt sem O irta, hogy 4 folyamatban levo ugye van:) csak lusta vagyok kikeresni..........
végre megtaláltam.
"- SoDI leírása -
végig mosdattad lacikát a titkos tanúra hivatkozva!!!</div>
kissnek az elete egy hazugsag,miert lenne ez ebben az esteben maskent?
azt sem O irta, hogy 4 folyamatban levo ugye van:) csak lusta vagyok kikeresni..........
Apr 05, 2013 12:09:52
-
Apr 05, 2013 12:10:30
<div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>Endre, ez te voltal?
"
Leszidtak egy operatőrt
Elaludtal reggel, vagy mi? Radparancsolt Forizs, hogy huzzal kozvetiteni?</div>
HAHAHAHAHA xDDDD
"
Leszidtak egy operatőrt
Elaludtal reggel, vagy mi? Radparancsolt Forizs, hogy huzzal kozvetiteni?</div>
HAHAHAHAHA xDDDD
Apr 05, 2013 12:10:30
Haim
Apr 05, 2013 12:13:18
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Úristen, tegnap éjjel én is egyedül sétáltam ezeken az utcákon itt Pécsen. Milyen szerencse, hogy nem engem szemelt ki magának az ismeretlen támadó. :D</div>
Pedig bírtad volna, ha fojtogatva megerőszakol egy cigány fiú, mi?
Rohadt perverz!!!
Pedig bírtad volna, ha fojtogatva megerőszakol egy cigány fiú, mi?
Rohadt perverz!!!
Apr 05, 2013 12:13:18
gennyes féregzsidó
Apr 05, 2013 12:15:49
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>
tegnap egy olyan felvételt adtál péntek anyjának, amiről bebizonyosodott, hogy hazugság. aztán még, mintha erről nem is tudnál, megkérdezed, hogy az ügyvéd miért nem terjesztette elő a bizonyítékként a felvételt. mintha nem tudnál arról, hogy hazugság.</div>
Sok a kérdés. Például hogy az összes felvételt láttuk-e.</div>
a hazudós kurva anyádat, kocsonya!
tegnap egy olyan felvételt adtál péntek anyjának, amiről bebizonyosodott, hogy hazugság. aztán még, mintha erről nem is tudnál, megkérdezed, hogy az ügyvéd miért nem terjesztette elő a bizonyítékként a felvételt. mintha nem tudnál arról, hogy hazugság.</div>
Sok a kérdés. Például hogy az összes felvételt láttuk-e.</div>
a hazudós kurva anyádat, kocsonya!
Apr 05, 2013 12:15:49
Haim
Apr 05, 2013 12:17:51
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Mondjuk Tatár Józsi vesztét az okozta, hogy nem válogatta meg, kit enged be a Kossuth tériek közül a nyomdába aludni, és az egyik hülye éles fegyverrel pózolt a nyomdagépek között, és feltöltötte iWiW-re, vagy valami ilyesmi.</div>
Efy feltöltött fényképről honna állapítod meg,hogy milyen egy fegyver? Elárulom. Sehonnan.
Lehet replika,hatástalanított vagy airsoft.
Efy feltöltött fényképről honna állapítod meg,hogy milyen egy fegyver? Elárulom. Sehonnan.
Lehet replika,hatástalanított vagy airsoft.
Apr 05, 2013 12:17:51
Szentendre
Apr 05, 2013 12:17:55
kiss! remelem hamarosan torott csontokkal leszel kenytelen csuszni-maszni xdxd
Apr 05, 2013 12:17:55
El Snesí
Apr 05, 2013 12:19:41
<div class="quote"><div class="author">Ószövetségi Düh</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">El Snesí</div>Nesze púpos, újabb mosdatnivaló pécsi bűnüző:
Matolcsy apád nem fog örülni, hogy a Fideszt fikázod.</div>
Azzal mit mutatott meg Isten a szüleidnek, hogy hagyta, hogy egy munkanélküli, alkesz és nyilvános faszkiverő legyen belőled?
Matolcsy apád nem fog örülni, hogy a Fideszt fikázod.</div>
Azzal mit mutatott meg Isten a szüleidnek, hogy hagyta, hogy egy munkanélküli, alkesz és nyilvános faszkiverő legyen belőled?
Apr 05, 2013 12:19:41
gennyes féregzsidó
Apr 05, 2013 12:21:13
kocsonya, akkor foglaljuk össze, hogy mi történt a titkos tanú ügyében:
- most azt állítod, hogy tudtad: a tanút meghallgatta a rendőrség
- utána azt a látszatot keltetted, hogy mégsem hallgatták meg
- azt állítottad, hogy a tanú cáfolja a rendőrség meséjét, és kizárt, hogy hazudna
- amikor előkerültek a térfigyelők felvételei a bíróságon, amelyek egyértelműen cáfolták a tanú állításait, akkor pedig arra céloztál, hogy a bíróság nem mutatta be az összes felvételt
és ezek után mered azt állítani, hogy te nem mosdattad lacikát hazugságokkal?
van pofád ilyet állítani, amikor egyértelműen kiderült, hogy tudatában voltál a hazugságoknak?
- most azt állítod, hogy tudtad: a tanút meghallgatta a rendőrség
- utána azt a látszatot keltetted, hogy mégsem hallgatták meg
- azt állítottad, hogy a tanú cáfolja a rendőrség meséjét, és kizárt, hogy hazudna
- amikor előkerültek a térfigyelők felvételei a bíróságon, amelyek egyértelműen cáfolták a tanú állításait, akkor pedig arra céloztál, hogy a bíróság nem mutatta be az összes felvételt
és ezek után mered azt állítani, hogy te nem mosdattad lacikát hazugságokkal?
van pofád ilyet állítani, amikor egyértelműen kiderült, hogy tudatában voltál a hazugságoknak?
Apr 05, 2013 12:21:13
gennyes féregzsidó
Apr 05, 2013 12:23:52
kocsonya, te az elejétől tudtad, hogy a titkos tanút meghallgatta a rendőrség, és a térfigyelős felvételek bemutatása után azt is tudtad, hogy a tanú nyilvánvalóan hazudik.
mégis tovább mosdattad a gyilkost.
szerinted mit érdemelsz ezért?
mégis tovább mosdattad a gyilkost.
szerinted mit érdemelsz ezért?
Apr 05, 2013 12:23:52
Verő Vendelin
Apr 05, 2013 12:26:57
Remélem izgulsz, sodika.
Apr 05, 2013 12:26:57
gennyes féregzsidó
Apr 05, 2013 12:27:00
kocsonya, egy gyilkosmosdató szardarab vagy. tevőlegesen közreműködtél abban, hogy hazugságokkal elbizonytalanítsátok a széles közvélemény péntek bűnösségét illetően. a hazugságot propagáltad!!
te rohadék szarláda, meglesz még ennek a következménye, meglátod!
te rohadék szarláda, meglesz még ennek a következménye, meglátod!
Apr 05, 2013 12:27:00
Szentendre
Apr 05, 2013 12:39:00
kiss! nem vagy aktiv a kurucon a bandy cikknel,miert is nem???
Apr 05, 2013 12:39:00
Szentendre
Apr 05, 2013 12:39:26
kiss a kurva anyadat te hazudos, miert nem mersz talalkozni??
Apr 05, 2013 12:39:26
gennyes féregzsidó
Apr 05, 2013 12:40:49
kocsonya, neked nagyon súlyos a bűnöd. miután tudtad, hogy a cd-n hallható tanú minden egyes szava hazugság, hagytad, hogy a péntek bűnösségét cáfoló titkos vallomásként keringjen az országos sajtóban, anélkül, hogy legalább a saját fb-odon felvilágosítsd a közönséget, hogy a "tanú" hazudik.
tudatosan a hazugság terjesztését választottad.
tudatosan a hazugság terjesztését választottad.
Apr 05, 2013 12:40:49
sodilegnagyobbrajongoja
Apr 05, 2013 12:42:10
<div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>kocsonya, neked nagyon súlyos a bűnöd. miután tudtad, hogy a cd-n hallható tanú minden egyes szava hazugság, hagytad, hogy a péntek bűnösségét cáfoló titkos vallomásként keringjen az országos sajtóban, anélkül, hogy legalább a saját fb-odon felvilágosítsd a közönséget, hogy a "tanú" hazudik.
tudatosan a hazugság terjesztését választottad.</div>
A tuleles a moral elott van.
tudatosan a hazugság terjesztését választottad.</div>
A tuleles a moral elott van.
Apr 05, 2013 12:42:10
SoDI-generátor
Apr 05, 2013 12:43:54
<div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>kocsonya, neked nagyon súlyos a bűnöd. miután tudtad, hogy a cd-n hallható tanú minden egyes szava hazugság, hagytad, hogy a péntek bűnösségét cáfoló titkos vallomásként keringjen az országos sajtóban, anélkül, hogy legalább a saját fb-odon felvilágosítsd a közönséget, hogy a "tanú" hazudik. tudatosan a hazugság terjesztését választottad.</div>
Esztyej jámpajanycsojt hotyha nyem íty tinálom akkoj nyem khapokh vhacsoját! Nyem tehetekh jóla!
Esztyej jámpajanycsojt hotyha nyem íty tinálom akkoj nyem khapokh vhacsoját! Nyem tehetekh jóla!
Apr 05, 2013 12:43:54
sodika
Apr 05, 2013 12:44:22
Na, máris lefényképeztem az útkereszteződést, ahol ma reggel összeverték Páva Zsolt lányát.
<a href="https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10200969127698267.1073741866.1468622787&type=1" rel="nofollow" target="_blank">https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10200969127698267.1073741866.1468622787&type=1</a>
<a href="https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10200969127698267.1073741866.1468622787&type=1" rel="nofollow" target="_blank">https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10200969127698267.1073741866.1468622787&type=1</a>
Apr 05, 2013 12:44:22
Fotelrocker_Presszócigány
Apr 05, 2013 12:47:23
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Na, máris lefényképeztem az útkereszteződést, ahol ma reggel összeverték Páva Zsolt lányát.</div>
Remélem onnan is lősz majd pár képet, hol téged fognak összeverni :))
Remélem onnan is lősz majd pár képet, hol téged fognak összeverni :))
Apr 05, 2013 12:47:23
Szentendre
Apr 05, 2013 12:48:04
kiss! hanyadik napja van rajtad ez a rongy? ruhanak nem igazan neveznem xdxd, a sibakancs meg mindig ut!
kiss! eszmeletlen budos lehetsz.
kiss! eszmeletlen budos lehetsz.
Apr 05, 2013 12:48:04
TAOT!
Apr 05, 2013 12:48:29
Remélem a JPL-382 frsz-ú Opel Vectra tulajdonosa nem fog sodika képei miatt 30 ezer forintos bírságot kapni, mert tilos helyen várakozik.
Apr 05, 2013 12:48:29
Hitvány Patkány
Apr 05, 2013 12:48:49
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Na, máris lefényképeztem az útkereszteződést, ahol ma reggel összeverték Páva Zsolt lányát.
<a href="https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10200969127698267.1073741866.1468622787&type=1" rel="nofollow" target="_blank">https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10200969127698267.1073741866.1468622787&type=1</a></div>
Ugye direkt megkért mindenkit a polgármester, hogy hagyják a családját és szálljanak le a témáról, de te csak rázod a pofonfát, büdös kobold....
<a href="https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10200969127698267.1073741866.1468622787&type=1" rel="nofollow" target="_blank">https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10200969127698267.1073741866.1468622787&type=1</a></div>
Ugye direkt megkért mindenkit a polgármester, hogy hagyják a családját és szálljanak le a témáról, de te csak rázod a pofonfát, büdös kobold....
Apr 05, 2013 12:48:49
TAOT!
Apr 05, 2013 12:49:08
<div class="quote"><div class="author">Szentendre</div>kiss! hanyadik napja van rajtad ez a rongy? ruhanak nem igazan neveznem xdxd, a sibakancs meg mindig ut!
kiss! eszmeletlen budos lehetsz.</div>
Az ázott kutya mindig büdös.
kiss! eszmeletlen budos lehetsz.</div>
Az ázott kutya mindig büdös.
Apr 05, 2013 12:49:08
sodika
Apr 05, 2013 12:49:15
<div class="quote"><div class="author">Szentendre</div>kiss! hanyadik napja van rajtad ez a rongy? ruhanak nem igazan neveznem xdxd, a sibakancs meg mindig ut!</div>
Zuhog az eső, te fasz.
Szarrá vagyok ázva.
Zuhog az eső, te fasz.
Szarrá vagyok ázva.
Apr 05, 2013 12:49:15
TAOT!
Apr 05, 2013 12:50:12
Azt hiszem, Szilyéknek jelezni kellene, hogy a polgármester kívánsága ellenére a Blikknél is előbb ért a helyszínre, és akaszkodik az ügyre Magyarország legbulvárosabb tényfeltárója.
Apr 05, 2013 12:50:12
TAOT!
Apr 05, 2013 12:51:19
Link lemaradt:
<a href="http://cink.hu/megtamadtak-osszevertek-es-majdnem-megeroszakoltak-a-p-470822864" rel="nofollow" target="_blank">http://cink.hu/megtamadtak-osszevertek-es-majdnem-megeroszakoltak-a-p-470822864</a>
<a href="http://cink.hu/megtamadtak-osszevertek-es-majdnem-megeroszakoltak-a-p-470822864" rel="nofollow" target="_blank">http://cink.hu/megtamadtak-osszevertek-es-majdnem-megeroszakoltak-a-p-470822864</a>
Apr 05, 2013 12:51:19
sodika
Apr 05, 2013 12:51:35
Videóm is előbb lesz mindenkinél.
Apr 05, 2013 12:51:35
sodilegnagyobbrajongoja
Apr 05, 2013 12:51:46
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Szentendre</div>kiss! hanyadik napja van rajtad ez a rongy? ruhanak nem igazan neveznem xdxd, a sibakancs meg mindig ut!</div>
Zuhog az eső, te fasz.
Szarrá vagyok ázva.</div>
Ez hogy jon ide? Esoben csak sibakancsban lehet jarkalni? Az esotol lesznek kopottak es szakadtak az ember ruhai?
Kulonben is, miert nincs esernyod?
Zuhog az eső, te fasz.
Ez hogy jon ide? Esoben csak sibakancsban lehet jarkalni? Az esotol lesznek kopottak es szakadtak az ember ruhai?
Kulonben is, miert nincs esernyod?
Apr 05, 2013 12:51:46
gennyes féregzsidó
Apr 05, 2013 12:51:51
hoppá, úgy látom kocsonyáról már valaki leírta az igazságot a kurucon: <a href="http://kuruc.info/r/2/110276/" rel="nofollow" target="_blank">http://kuruc.info/r/2/110276/</a>
Apr 05, 2013 12:51:51
Apr 05, 2013 12:52:21
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Szentendre</div>kiss! hanyadik napja van rajtad ez a rongy? ruhanak nem igazan neveznem xdxd, a sibakancs meg mindig ut!</div>
Zuhog az eső, te fasz.
Én pedig nagyon röhögök rajtad a meleg szobából forró teát szürcsölgetve. Fincsi az eső púpos? Mindent a vacsoráért pincsike:))
Zuhog az eső, te fasz.
Én pedig nagyon röhögök rajtad a meleg szobából forró teát szürcsölgetve. Fincsi az eső púpos? Mindent a vacsoráért pincsike:))
Apr 05, 2013 12:52:21
Szentendre
Apr 05, 2013 12:52:36
Zuhog az eső, te fasz.
kiss! plane, aporodott szagod van te fasz!! mi koze az esonek a ruhak cserejehez? ja, hogy neked csak ez az egy van, bocsanat kiss ur xdxdxd
Zuhog az eső, te fasz.
kiss! plane, aporodott szagod van te fasz!! mi koze az esonek a ruhak cserejehez? ja, hogy neked csak ez az egy van, bocsanat kiss ur xdxdxd
Apr 05, 2013 12:52:36
sodilegnagyobbrajongoja
Apr 05, 2013 12:52:43
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Videóm is előbb lesz mindenkinél.</div>
Hat ez valami kibaszott nagy shiker.
Hat ez valami kibaszott nagy shiker.
Apr 05, 2013 12:52:43
TAOT!
Apr 05, 2013 12:52:55
Zuhog az eső, te fasz.
Ki kért arra, hogy programozóként a meleg, száraz szobában való pénztermelés helyett ázott kóbor kutyaként barangolj Pécs utcáin a zuhogó esőben?
Zuhog az eső, te fasz.
Ki kért arra, hogy programozóként a meleg, száraz szobában való pénztermelés helyett ázott kóbor kutyaként barangolj Pécs utcáin a zuhogó esőben?
Apr 05, 2013 12:52:55
-
Apr 05, 2013 12:53:31
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Videóm is előbb lesz mindenkinél.</div>
Rákod is előbb legyen te ótvaros gané!
Rákod is előbb legyen te ótvaros gané!
Apr 05, 2013 12:53:31
sodilegnagyobbrajongoja
Apr 05, 2013 12:54:28
Vacsorad is mindenkinel elobb lesz?
Apr 05, 2013 12:54:28
Emil
Apr 05, 2013 12:54:45
Szily meg mindenkinél előbb aláz porba.. Na jó, nálunk nem lehet gyorsabb.
KIBASZOTT NAGY SHIKER!!!
Szily meg mindenkinél előbb aláz porba.. Na jó, nálunk nem lehet gyorsabb.
KIBASZOTT NAGY SHIKER!!!
Apr 05, 2013 12:54:45
gennyes féregzsidó
Apr 05, 2013 12:55:16
Zuhog az eső, te fasz.
kb. 1 hónapja ebben a ruhában jársz mindenhová.
Zuhog az eső, te fasz.
kb. 1 hónapja ebben a ruhában jársz mindenhová.
Apr 05, 2013 12:55:16
Ószövetségi Düh
Apr 05, 2013 12:55:20
Zuhog az eső, te fasz.
Vegyél esőkabátot, te fasz.
Hajléktalanként hihetetlenül hasznos lesz majd, hidd el.
Zuhog az eső, te fasz.
Vegyél esőkabátot, te fasz.
Hajléktalanként hihetetlenül hasznos lesz majd, hidd el.
Apr 05, 2013 12:55:20
TAOT!
Apr 05, 2013 12:56:34
Sodika, a buszmegállóban lévő kukát is lekamráztad remélem!
Következő alkalommal próbáld ki, hogy egy üres McDonalds-os poharat leteszel magad elé, amíg fényképezel. Majdnem biztos vagyok benne, hogy mire végzel, találsz benne egy kis aprót.
Következő alkalommal próbáld ki, hogy egy üres McDonalds-os poharat leteszel magad elé, amíg fényképezel. Majdnem biztos vagyok benne, hogy mire végzel, találsz benne egy kis aprót.
Apr 05, 2013 12:56:34
?
Apr 05, 2013 12:57:06
Kár, hogy senkit érdekel.
Kár, hogy senkit érdekel.
Apr 05, 2013 12:57:06
sodileaks
Apr 05, 2013 12:58:27
A kurucon beindult az angolnázás:
<i>Kiss Endre Farkas · Követed · Kiemelt hozzászóló · Eötvös Loránd University
Én nem készítettem semmiféle felvételt. A szóban forgó telefonhívás Titán Soós József telefonjára érkezett, és a felvételt dr. Fórizs Eszter készítette. Én csupán a postás voltam.
Válasz · Tetszik · 26 másodperce</i>
<i>Kiss Endre Farkas · Követed · Kiemelt hozzászóló · Eötvös Loránd University
Én nem készítettem semmiféle felvételt. A szóban forgó telefonhívás Titán Soós József telefonjára érkezett, és a felvételt dr. Fórizs Eszter készítette. Én csupán a postás voltam.
Válasz · Tetszik · 26 másodperce</i>
Apr 05, 2013 12:58:27
Apr 05, 2013 13:01:10
Tehát elismered, hogy asszisztáltál egy gyilkos mosdatásához. Feljegyezve :))
Apr 05, 2013 13:01:10
gennyes féregzsidó
Apr 05, 2013 13:01:26
a kurucon már elindult az angolnázás:
Kiss Endre Farkas · Követés · Kiemelt hozzászóló · Eötvös Loránd University
Válasz · Tetszik · körülbelül egy perce
Kiss Endre Farkas · Követés · Kiemelt hozzászóló · Eötvös Loránd University
Válasz · Tetszik · körülbelül egy perce
Apr 05, 2013 13:01:26
Apr 05, 2013 13:04:39
Tehát elismered, hogy asszisztáltál egy gyilkos mosdatásához. Feljegyezve :))
Apr 05, 2013 13:04:39
Apr 05, 2013 13:05:31
Na tényleges életfogytot kapott ez a gané, már csak azt nem értem miért nem húzzák fel az első villanyoszlopra.
Apr 05, 2013 13:05:31
sodika
Apr 05, 2013 13:05:41
66 másodperces videó a pécsi útkereszteződésről, ahol sajtóhírek szerint ma reggel elkezdték verni Páva Zsolt, fideszes polgármester 20 éves lányát, aki súlyosan megsérült, és kórházba került.
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=E-pYR5HlwzE" rel="nofollow" target="_blank">https://www.youtube.com/watch?v=E-pYR5HlwzE</a>
Sajtóhír:
<a href="http://www.pecsma.hu/vezeto-hir/brutalisan-osszevertek-pava-zsolt-lanyat/" rel="nofollow" target="_blank">http://www.pecsma.hu/vezeto-hir/brutalisan-osszevertek-pava-zsolt-lanyat/</a>
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=E-pYR5HlwzE" rel="nofollow" target="_blank">https://www.youtube.com/watch?v=E-pYR5HlwzE</a>
Sajtóhír:
<a href="http://www.pecsma.hu/vezeto-hir/brutalisan-osszevertek-pava-zsolt-lanyat/" rel="nofollow" target="_blank">http://www.pecsma.hu/vezeto-hir/brutalisan-osszevertek-pava-zsolt-lanyat/</a>
Apr 05, 2013 13:05:41
Emil
Apr 05, 2013 13:05:59
Életfogytiglani fegyházat kapott Péntek.
Apr 05, 2013 13:05:59
Szentendre
Apr 05, 2013 13:06:54
kiss! felnott ferfi(?) letedre nem szegyelled, hogy nincs valtas ruhad? kerjel valami csovestol te fasz!
Apr 05, 2013 13:06:54
gennyes féregzsidó
Apr 05, 2013 13:08:17
kocsonya, milyen érdekes, hogy eddig sehol sem említetted, hogy te csak a postás voltál a gyilkosmosdató cd esetében. a cinken például még azzal dicsekedtél, hogy személyesen te torzítottad el a tanú hangját.
a cinken úgy adták elő, hogy a te sztorid után kullog a bors. miért nem említetted szilynek, hogy te csak a postás vagy, és ez nem a te sztorid?
a cinken úgy adták elő, hogy a te sztorid után kullog a bors. miért nem említetted szilynek, hogy te csak a postás vagy, és ez nem a te sztorid?
Apr 05, 2013 13:08:17
Ószövetségi Düh
Apr 05, 2013 13:09:48
<div class="quote"><div class="author">Szentendre</div>kiss! felnott ferfi(?) letedre nem szegyelled, hogy nincs valtas ruhad? kerjel valami csovestol te fasz!</div>
Púp, annak tükrében, hogy a szakadt, büdös, koszos, nedves ruháidat nem tudod szárazra és tisztára cserélni: még mindig büszke vagy arra, hogy soha életedben nem költöttél ruhára egy fillért sem?
Púp, annak tükrében, hogy a szakadt, büdös, koszos, nedves ruháidat nem tudod szárazra és tisztára cserélni: még mindig büszke vagy arra, hogy soha életedben nem költöttél ruhára egy fillért sem?
Apr 05, 2013 13:09:48
gennyes féregzsidó
Apr 05, 2013 13:11:10
kocsonya, hihetetlen, hogy te minden helyzetben megpróbálsz hazugsággal kibújni a felelősség alól.
"csak postás voltam" - beszarás, bazmeg.
"csak postás voltam" - beszarás, bazmeg.
Apr 05, 2013 13:11:10
Ószövetségi Düh
Apr 05, 2013 13:11:58
<div class="quote"><div class="author">Emil</div>Életfogytiglani fegyházat kapott Péntek.</div>
* pezsgőt nyit, röhög a púpos összeesküvéselméletein *
* pezsgőt nyit, röhög a púpos összeesküvéselméletein *
Apr 05, 2013 13:11:58
sodileaks
Apr 05, 2013 13:12:23
66 másodperces videó/quote]
Ne terelj te mócsingos turha!!! Elítélték a védencedet, akit hazugságokkal próbáltatok tisztára mosni. Most legyen nagy a pofád, te elmebetegekkel parolázó gyökér!
Ne terelj te mócsingos turha!!! Elítélték a védencedet, akit hazugságokkal próbáltatok tisztára mosni. Most legyen nagy a pofád, te elmebetegekkel parolázó gyökér!
Apr 05, 2013 13:12:23
Verő Vendelin
Apr 05, 2013 13:12:33
<div class="quote"><div class="author">Emil</div>Életfogytiglani fegyházat kapott Péntek.</div>
Ezt most megúsztad sodika, de örökké nem lehet szerencséd.
Ezt most megúsztad sodika, de örökké nem lehet szerencséd.
Apr 05, 2013 13:12:33
Szentendre
Apr 05, 2013 13:13:04
kiss! visszanyalt a fagyi? verted a csirke melledet, hogy te vagy az elso aki "titkokat tud" a bandy uggyel kapcsolatban", most, hogy kiderult, hogy hamisan probaltatok manipulalni az embereket, probalsz tagadni mindent.
kiss! teged fobe kellene loni, annyira artalmas vagy az emberisegre!
kiss! teged fobe kellene loni, annyira artalmas vagy az emberisegre!
Apr 05, 2013 13:13:04
Géntolvaj református
Apr 05, 2013 13:14:00
Sodi, most nem lennék a helyedben. Krampusz nagyon ideges lesz, ha megtudja, hogy elmeszelték Lacikát, és rajtad fogja kitölteni a dühét.
Apr 05, 2013 13:14:00
Sodi orra
Apr 05, 2013 13:16:30
*retteg, mibe veri bele az Úrnő*
Apr 05, 2013 13:16:30
sodilegnagyobbrajongoja
Apr 05, 2013 13:17:43
<div class="quote"><div class="author">Géntolvaj református</div>Sodi, most nem lennék a helyedben. Krampusz nagyon ideges lesz, ha megtudja, hogy elmeszelték Lacikát, és rajtad fogja kitölteni a dühét.</div>
Forizs mar igy is nagyon ideges lehet, hogy kifizette Sodi pecsi utazasat, tartozkodasat es kajajat, aztan nem kozvetit, hanem csak boklaszik az utcan.
Valami csunya titok lehet a hatterben.
Ennek igy semmi, de semmi ertelme nincsen...
Forizs mar igy is nagyon ideges lehet, hogy kifizette Sodi pecsi utazasat, tartozkodasat es kajajat, aztan nem kozvetit, hanem csak boklaszik az utcan.
Valami csunya titok lehet a hatterben.
Ennek igy semmi, de semmi ertelme nincsen...
Apr 05, 2013 13:17:43
sodileaks
Apr 05, 2013 13:20:00
Kurvajól indult a napod. Elkésel a tárgyalásról, ahová betrappoltál a méteres bakancsodban, majd hazazavartak a gecibe, és most, hogy a gazdúrhölgyed hasznodat vegye, kénytelen vagy zuhogó esőben, bőrig ázva interjút készíteni egy fallal.
Elképzelni sem tudod mennyire röhejes vagy. És úgy néz ki, hogy végre a kurucon is a helyedre kerülsz, te alja féreg.
Elképzelni sem tudod mennyire röhejes vagy. És úgy néz ki, hogy végre a kurucon is a helyedre kerülsz, te alja féreg.
Apr 05, 2013 13:20:00
Szentendre
Apr 05, 2013 13:21:05
kiss! milyen erzes a fasz rossz oldalan lenni?
kiss! a "munkad" ebben az ugyben egy kalap szart sem ert!
kiss! szerinted a kuruc hogy fog hozzad allni ezekutan?
te fasz!
kiss! a "munkad" ebben az ugyben egy kalap szart sem ert!
kiss! szerinted a kuruc hogy fog hozzad allni ezekutan?
te fasz!
Apr 05, 2013 13:21:05
Emil
Apr 05, 2013 13:22:43
<div class="quote"><div class="author">sodileaks</div>Kurvajól indult a napod. Elkésel a tárgyalásról, ahová betrappoltál a méteres bakancsodban, majd hazazavartak a gecibe, és most, hogy a gazdúrhölgyed hasznodat vegye, kénytelen vagy zuhogó esőben, bőrig ázva interjút készíteni egy fallal.
Elképzelni sem tudod mennyire röhejes vagy. És úgy néz ki, hogy végre a kurucon is a helyedre kerülsz, te alja féreg.</div>
Gyönyörű nap ez a snecológiának. Péntek a megérdemelt helyén, Sodika robog a faszerdő felé. Sör is lesz délután, today was a good day így fél kettőkor :D
Elképzelni sem tudod mennyire röhejes vagy. És úgy néz ki, hogy végre a kurucon is a helyedre kerülsz, te alja féreg.</div>
Gyönyörű nap ez a snecológiának. Péntek a megérdemelt helyén, Sodika robog a faszerdő felé. Sör is lesz délután, today was a good day így fél kettőkor :D
Apr 05, 2013 13:22:43
Hitvány Patkány
Apr 05, 2013 13:25:21
Shiker!
<a href="http://hvg.hu/itthon/20130405_Bandy_Kata_itelet" rel="nofollow" target="_blank">http://hvg.hu/itthon/20130405_Bandy_Kata_itelet</a>
<a href="http://hvg.hu/itthon/20130405_Bandy_Kata_itelet" rel="nofollow" target="_blank">http://hvg.hu/itthon/20130405_Bandy_Kata_itelet</a>
Apr 05, 2013 13:25:21
Danyiil Romanovics
Apr 05, 2013 13:26:16
Na, látom, Sneci, ismét mániás szakaszba kapcsoltál a per hatására. Élvezed, hogy a trollok legszívesebben megagyalnának a perben nyújtott "teljesítményedért", feláll a farkad rá, hogy az index linkelget téged a cink.hu-n keresztül - hogy ott van a velvetes cikk is, úgy még jobb, hiszen a szájkaratén és a megszokásból moderálgatáson azért átüt, hogy te egy ideje már nem szégyelled azt a cikket, sőt.
Bezsongsz attól, hogy már megint valakinek az életéről dönt a bíróság (szerintem ráizgulsz a nemi erőszak részleteire is, de ezt hagyjuk, annyira ocsmány), mert olyan vagy, mint valami ókori plebejus, borsófőzelék meg cirkusz kell, és akkor Sodi örül.
Röhögsz Eszteren a perirat vagy miafrász kapcsán (nem követem), mert ez is a show része. Persze csak itt, a háta mögött mered megtenni, mert élőben leordítja a fejed, meg levág egy nyakast és akkor csicskulsz, mint rendesen. Senkire (még az elhunyt emlékére) sem vagy tekintettel, hogy mondjuk az ott ülő hozzátartózóiról ne is beszéljek, de ez már neked magas.
Külön szörnyű, hogy te ezt az egészet nem is önszántadból csinálod, hiszen ha Eszter nem kényszerítene fizikai agresszióval és a passzív eutanázia lebegtetésével (értsd: ingyenkaja megvonása), akkor te erre az egész ügyre legyintettél volna. Esetleg kitettél volna a bűntett után valami kurucos linket egy vaskos cigányozással egybekötve, aztán elfelejtetted volna az egészet. De persze te azt sem érzed, mennyire gáz ilyen dolgokhoz asszisztálni pár tányér ingyenkajáért.
Kíváncsi vagyok, hogy akkor is annyira babonás leszel-e, amikor a "vonzás törvénye" kamatostul adja vissza neked a következő 1-2 évben azt az ocsmányságot, amit itt összehordtál és össze fogsz még az ítélet után. Szerintem fogsz te még a kórházi rácsos ágyban, kikötözve egy olyan, egy ujjal irányítható wheelchair-ről álmodozni, amilyen Hawkingnak van (segítek: google.hu, Hawking, majd képtalálatok). Majd akkor is gondolkozz el az ok-okozati összefüggéseken, ne csak Tracy-t hallgatva.
Bezsongsz attól, hogy már megint valakinek az életéről dönt a bíróság (szerintem ráizgulsz a nemi erőszak részleteire is, de ezt hagyjuk, annyira ocsmány), mert olyan vagy, mint valami ókori plebejus, borsófőzelék meg cirkusz kell, és akkor Sodi örül.
Röhögsz Eszteren a perirat vagy miafrász kapcsán (nem követem), mert ez is a show része. Persze csak itt, a háta mögött mered megtenni, mert élőben leordítja a fejed, meg levág egy nyakast és akkor csicskulsz, mint rendesen. Senkire (még az elhunyt emlékére) sem vagy tekintettel, hogy mondjuk az ott ülő hozzátartózóiról ne is beszéljek, de ez már neked magas.
Külön szörnyű, hogy te ezt az egészet nem is önszántadból csinálod, hiszen ha Eszter nem kényszerítene fizikai agresszióval és a passzív eutanázia lebegtetésével (értsd: ingyenkaja megvonása), akkor te erre az egész ügyre legyintettél volna. Esetleg kitettél volna a bűntett után valami kurucos linket egy vaskos cigányozással egybekötve, aztán elfelejtetted volna az egészet. De persze te azt sem érzed, mennyire gáz ilyen dolgokhoz asszisztálni pár tányér ingyenkajáért.
Kíváncsi vagyok, hogy akkor is annyira babonás leszel-e, amikor a "vonzás törvénye" kamatostul adja vissza neked a következő 1-2 évben azt az ocsmányságot, amit itt összehordtál és össze fogsz még az ítélet után. Szerintem fogsz te még a kórházi rácsos ágyban, kikötözve egy olyan, egy ujjal irányítható wheelchair-ről álmodozni, amilyen Hawkingnak van (segítek: google.hu, Hawking, majd képtalálatok). Majd akkor is gondolkozz el az ok-okozati összefüggéseken, ne csak Tracy-t hallgatva.
Apr 05, 2013 13:26:16
broni
Apr 05, 2013 13:27:37
na, jol megkapta a büdös retek, éljen a bíróság!!!
Apr 05, 2013 13:27:37
sodilegnagyobbrajongoja
Apr 05, 2013 13:27:45
<div class="quote"><div class="author">sodileaks</div>Kurvajól indult a napod. Elkésel a tárgyalásról, ahová betrappoltál a méteres bakancsodban, majd hazazavartak a gecibe, és most, hogy a gazdúrhölgyed hasznodat vegye, kénytelen vagy zuhogó esőben, bőrig ázva interjút készíteni egy fallal.
Szerintem is ez a legvaloszinubb forgatokonyv.
Valoszinuleg elaludt, Forizs meg ratelefonalt. Amikor meg kitette a FB-re a posztot, hogy azert nem kozvetit, mert az index percrol percre tudosit, akkor Forizs ratelefonalt, es elzavarta.
Szerintem is ez a legvaloszinubb forgatokonyv.
Valoszinuleg elaludt, Forizs meg ratelefonalt. Amikor meg kitette a FB-re a posztot, hogy azert nem kozvetit, mert az index percrol percre tudosit, akkor Forizs ratelefonalt, es elzavarta.
Apr 05, 2013 13:27:45
77 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™