De ez, az 2*5 percet beszélek a telefonhoz... ennyivel kielégül a lelkecske?
24 órából, ennyit akar kihozni?
A többi időben meg pörgeti a natyonficces facebook csoportjait, meg piál, meg alszik?
Ha unatkozna, játszhatna 1-1 órát valami szarral.
5 perc telefonba dadogás, nem hiszem, hogy elűzi az unalom démonait.
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Hát azért hetyetye. Varangyos volt az egyetlen aki lehajolt fikáshoz mikor a Blahán az anyja után sírt. Szerencsétlen varangyosom állítom egyszer nem vett le a kártyáról összeget (totál le van épülve, legtöbbször azt se tudja hol van), Tibi hazugsága volt az hogy Jucura kente. Szház szházalék
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Ilyen produktív dolgokat sose csinált ez a félkegyelmű. :D Régen is csak a Narutó ment, meg a szomszédok, és a fütyizés, amíg állt a piton.
De ezek a trash-sztárok rákapatták egy veszélyes drogra, a társaság illúziójára. Ahol egymásról lájfozunk, ahol infó infó van, aztán reakció, aztán megindulás, aztán a megindulásnak a kielemzése, retard-konferenciák. Az volt az érzése, hogy végre tartozik valahova, része egy szubkultúrának. És mivel most nincs pénze, a trashek offolták szegény párárt, most hiányzik neki ez a fajta "pörgés", és az interakciók.
Elnézést, bocsánat, bocsi.... Ez a "varangyos" nagyon NácziLacis, nehogy azt gondolja valaki, hogy te vagy az....
Üdvözlettel: PS - Puha Slag | LMBTQ SODI | LMBTQ Propagandista Sodi
Ő nem a Náczi Laci, erre megesküszöm testvérem! - Lóri voltam
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Azért Gayzát kérdezzük meg, én csak neki hiszek.
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
No ban plííz

Es gibt keinen anderen Geisteskranken auf der Welt wie Herrn Endre Kiss~https://sodipedia.sodika.org
Csak be kell költözi RGL mellé a napelemes mobil cigánytáborba és kész is
Üdvözlettel: PS - Puha Slag | LMBTQ SODI | LMBTQ Propagandista Sodi
Ha lenne saját lakókocsija, ő lenne a király a híd alatt!
Szerintem egy visszere pattan el előbb a Sodinak, abba hal bele.
be iratkozott, de már vagy 5. hete csak nézegeti az etitánt. Lassan letelik a hozzáférés recskás! Hányadik tananyagnál tartasz? Bevezetés? Lol
Már online megy az egész elmélet
Áhh, szerintem be se tudott jelentkezni :DDD
Épp a trolloknak panaszkodtam.
Hahó nem faszult még? Csalódott vagyok, nem így ismertelek meg Endre, húzzál bele!
OFF Hahó én magát meg halászlét nagyon kedvelem ! off vége
KURVArangy
NSZKSZ. Gyagya, akkor meg hol vannak a nagy dicsekvések, hogy hol tartasz meg hogy miket vittél át? Ez nem doksiolvasás, hogy buksisimit kapsz akkor is, ha nem csinálsz semmit. Vagy le tudsz vizsgázni vagy nem. Egyelőre az elméleti rész is ott van a diploma, keresztlevél meg a kifizetett tartozások mellett. Nem áll rendelkezésre.
Ingatkanügyek
Szerintem veri az anyja :DDD 40 évesen is elvan fenekelve a korcs :D mekkora shiker
hetyetye
Értem ez alatt pl. hogy (be)fogadhatsz-e kasztrált alkoholista gázsprayt szipuzó tranyókat ebbe a második házba vagy semmilyen beleszólásod sincs és az van amit Golda mond ?
Hogy jön ő ahhoz, hogy megmondja, hogy a FÉRJEMMEL nem lakhatok együtt? Sodi az én ÉLETTÁRSAM és GOLDA MAMA NEM ENGED BE!!!! Golda Mama, a Golda Mama.
Jut eszembe gyagyás, a bejelentés...
Hogy is volt ez, be volt a tranyó jelentve Bécsben vagy nem? IGEN / NEM
Lemondta közben az itthoni hajléktalan járandóságait? IGEN / NEM
Mindenért te vagy a hibás! IGEN / IGEN
Golda! Engedj be!
Ezt én is néztem, pont olyan, mintha arra a pontra odabasztak volna valamivel :DDD Már nem csak villa van recskás? Gyere, meséld el nekünk mit baszott hozzád a vén zugügyvéd zsidó kurva anyád!
Már szerdán is ilyen volt, amikor még nem volt mokesza, csak akkor túl messze ült a fikás a kamerához, és nem volt egyértelmű a cellux (https://ok.ru/video/4617184348828). A fürdőben roppanthatta össze, azért nem viseli mostanában gyakran.
Ez nem az ?
hu-hu.facebook.com/horvath.kitti.5249
kissendrevagyok
Orrba rúgta, amikor éjjel arra ébredt, hogy a combjára akar recskázni.
Áhh, hagyni kell, egy normális oktató meglátja, be se engedi ülni az autóba. Vagy lehúzzák a gecibe. Esélye sincs sikeres forgalmi vizsgára. Első próbálkozás után megy szerintem pszichológiára.
www.facebook.com/nora.kovacs.73744801
"Konkrétan jobban állnék, ha 34 évesen nem kezdek el nyugaton dolgozni."
Nem ez egy régebbi profilja. A mostani szerintem inaktiválva lett. Vagy törölve
Vagy reggel, fél 6-kor vette fel a flokkot..
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
Új-Zélandon már holnap van, ezért már 2X4 sört is lehet inni!
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
Március 25-én dobták ki a fürdőből, aztán több napig szemüveg nélkül volt. 2-án (mikor körbemutatta a putrit) nem tudom, mert az a videó már nem elérhető, de április 4-én már törött volt a szemüveg: www.bitchute.com/video/Xm9kUOrS9nYH/
Akkor elképzelhető hogy a füjciben sérült meg? Mondjuk lehet, amekkora jávorszarvas feje van, ahogy elesett, érhette az ütés pont ott a szemüveget :DDDD
Vagy satu részegen botorkált a macskaólban aztán pofára elesett, szemüveg meg repült.
"Konkrétan jobban állnék, ha 34 évesen nem kezdek el nyugaton dolgozni."
Igen, de véletlenül beleül.
,,Nehezítésnek” nem betűk, hanem színek vannak.
endre csak két színt ismer
fehér, odatartom, piros
le vagy tiltva, kurva anyád
Zöld - zöld
Sárga - majdnem zöld
Piros - veszélyes zöld
Ez nagyon könnyű, a recskásnak is megy már csuklóból.
nem feltétlenül nem a kispesti kapitányságon van.:)
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
egyenlőre az azt jelenti, hogy a FRADI a félidő végére egyenlőre hozza a meccset az UTE ellen. kábé...
vattatyúk

Álló pecekkel várom a fejleményeket :DD
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
Lassan jönnek majd a matyrázkodó bejegyzések a gyagyástól, mert az autipajzs mindig azt képzeli, hogy a rendőrség azt olvassa, és igazat ad neki. XD
Golda! Engedj be!
Jozsii Busák
Felkészült már mindenre, tegnap megnézte a John Wick 4-et. XD
Golda! Engedj be!
Tényleg, nem lehet hogy a privát üzeneteket akarja igy eltüntetni?
Szorul a hurok nőverő korcs!
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Endre! Indulhatunk?

Lenyomom reggel az interjút, te meg kivered reggel a faszom!
Mack
(
x1)
Apr 15, 2023 19:48:28
x1)
Sok púpfal megosztás, flokkos terelés...
Mesélj a melócsáról gyagyás!
Ne kezdj el magánéletre hivatkozni, mert annál hogy mennyire vagy szörnyeteg már a főnökúrnál, sokkal intimebb, és egyben gusztustalanabb dolgokat is borítottál ránk mostanában.
Szóval mi a helyzet szörnyeteg, szorul a hurok?
Golda! Engedj be!
Mesélj a melócsáról gyagyás!
Ne kezdj el magánéletre hivatkozni, mert annál hogy mennyire vagy szörnyeteg már a főnökúrnál, sokkal intimebb, és egyben gusztustalanabb dolgokat is borítottál ránk mostanában.
Szóval mi a helyzet szörnyeteg, szorul a hurok?
Betöjt Laptop
(
x39)
Apr 15, 2023 19:48:40
x39)
Unalom.
De ez, az 2*5 percet beszélek a telefonhoz... ennyivel kielégül a lelkecske?
24 órából, ennyit akar kihozni?
A többi időben meg pörgeti a natyonficces facebook csoportjait, meg piál, meg alszik?
Ha unatkozna, játszhatna 1-1 órát valami szarral.
5 perc telefonba dadogás, nem hiszem, hogy elűzi az unalom démonait.
max5enutálnak
(
x47)
Apr 15, 2023 19:51:38
x47)
Natyon jó volt ez a flokk. Megborotválkozva még jobban látszik, hogy akkora és olyan alakú a fejed, mint egy kifordított kád. Iszonyat hájas a jávorszarvasfej.
2:45-nél arról mesélsz, hogy zsákutcába terelted magad. A Balek utcába. Rettegsz a fizetési meghagyástól, mert tudod, hogy nem biztos a siker és az neked kurva drága lesz. Ha nem így lenne, már tavaly elindítottad volna a folyamatot. Ráadásul már nincs is annyi pénzed, hogy ezt megtedd. Eközben a huszadik határidőd is lejár, az adósok meg basznak rád, mert ha eddig nem mertél lépni, ezután sem fogsz. És milyen igazuk van. Hétfőn sem fogsz semmit csinálni, max kiraksz egy videót, így baleksodit örök életre ítéled. Az egészben meg az a legnevetségesebb, hogy mindezt egy borsodi cigányputriból nyomod, ami még csak nem is a tiéd, csak egy megtűrt hajléktalan vagy ott, pont mint anno az íróasztal alatt. Összeköltöztél a 75 éves anyáddal és ez már örökre így marad. Ami persze nem fog sokáig tartani, mert hamarosan megdöglesz. Na idd meg nyolcadjára a mai második sörödet, te lepusztult, felpüffedt fejű, alkoholista szar!
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
2:45-nél arról mesélsz, hogy zsákutcába terelted magad. A Balek utcába. Rettegsz a fizetési meghagyástól, mert tudod, hogy nem biztos a siker és az neked kurva drága lesz. Ha nem így lenne, már tavaly elindítottad volna a folyamatot. Ráadásul már nincs is annyi pénzed, hogy ezt megtedd. Eközben a huszadik határidőd is lejár, az adósok meg basznak rád, mert ha eddig nem mertél lépni, ezután sem fogsz. És milyen igazuk van. Hétfőn sem fogsz semmit csinálni, max kiraksz egy videót, így baleksodit örök életre ítéled. Az egészben meg az a legnevetségesebb, hogy mindezt egy borsodi cigányputriból nyomod, ami még csak nem is a tiéd, csak egy megtűrt hajléktalan vagy ott, pont mint anno az íróasztal alatt. Összeköltöztél a 75 éves anyáddal és ez már örökre így marad. Ami persze nem fog sokáig tartani, mert hamarosan megdöglesz. Na idd meg nyolcadjára a mai második sörödet, te lepusztult, felpüffedt fejű, alkoholista szar!
trolléga
(
x30)
Apr 15, 2023 19:53:24
x30)
És még az agyhalott varangy is leszedte a pénzt a kártyádról. Te a Judka alatt vagy a táplálékláncban, pedig nem egy nívós banda.
Hát azért hetyetye. Varangyos volt az egyetlen aki lehajolt fikáshoz mikor a Blahán az anyja után sírt. Szerencsétlen varangyosom állítom egyszer nem vett le a kártyáról összeget (totál le van épülve, legtöbbször azt se tudja hol van), Tibi hazugsága volt az hogy Jucura kente. Szház szházalék
Hahó
(
x135)
Apr 15, 2023 19:53:58
x135)
Ez a második söröm reggel óta - ezen hangosan felnevettem.
Érdeklődő
(
x6)
Apr 15, 2023 19:54:20
x6)
A magány, mint egyedüllét, inkább a befele fordulást indikálná nem?
Kigyúrná magát, a fáskamrát össze szögelné, jogsit csinálna...
Inkább valami megfelelés kényszert sejtenék, de kinek akar megfelelni, ha senki le sem szarja, az auti világában pedig úgyis kézeleg össze-vissza, az impotens buzi.
Kigyúrná magát, a fáskamrát össze szögelné, jogsit csinálna...
Inkább valami megfelelés kényszert sejtenék, de kinek akar megfelelni, ha senki le sem szarja, az auti világában pedig úgyis kézeleg össze-vissza, az impotens buzi.
Ilyen produktív dolgokat sose csinált ez a félkegyelmű. :D Régen is csak a Narutó ment, meg a szomszédok, és a fütyizés, amíg állt a piton.
De ezek a trash-sztárok rákapatták egy veszélyes drogra, a társaság illúziójára. Ahol egymásról lájfozunk, ahol infó infó van, aztán reakció, aztán megindulás, aztán a megindulásnak a kielemzése, retard-konferenciák. Az volt az érzése, hogy végre tartozik valahova, része egy szubkultúrának. És mivel most nincs pénze, a trashek offolták szegény párárt, most hiányzik neki ez a fajta "pörgés", és az interakciók.
Puha Slag
(
x7)
Apr 15, 2023 19:55:01
x7)
Elnézést, bocsánat, bocsi.... Ez a "varangyos" nagyon NácziLacis, nehogy azt gondolja valaki, hogy te vagy az....
kaffkaendree
(
x1)
Apr 15, 2023 19:55:23
x1)
fu de jól esne belerúgni egy hatalmasat abba a vekni fejedbe te korcs
hetyetye
trolléga
(
x30)
Apr 15, 2023 19:55:58
x30)
Sztrapacska
(
x6)
Apr 15, 2023 19:56:31
x6)
Endre,te szerencsétlen nyomorult, te már csak így szólhatsz emberekhez, videókon keresztül.
A saját anyád gyűlöl és le sem szar.A "barátaid" már semmi hasznot nem látnak benned,ezért le sem szarnak.
Veled már csak pénzért, vagy érdekből áll szóba bárki.
Ha megdöglesz,csak szívességet teszel a világnak, egy könnycseppet nem éjt érted senki.
Ez örvendetes.
Ó ö Hi sztrápácská no food faszom gyere már
A saját anyád gyűlöl és le sem szar.A "barátaid" már semmi hasznot nem látnak benned,ezért le sem szarnak.
Veled már csak pénzért, vagy érdekből áll szóba bárki.
Ha megdöglesz,csak szívességet teszel a világnak, egy könnycseppet nem éjt érted senki.
Ez örvendetes.
Betöjt Laptop
(
x39)
Apr 15, 2023 19:57:49
x39)
Azért Gayzát kérdezzük meg, én csak neki hiszek.
Csicsó_VOD
(
x4)
Apr 15, 2023 19:58:17
x4)
"Alapvetően jó lenne ha nem egyedül mászkálnak ez ember ez még ki fog kristályosodni."
Endre, Endre. Ezzel még Ricóval sem tudod felvenni a versenyt.
Te furgonos pedofil barom.
Endre, Endre. Ezzel még Ricóval sem tudod felvenni a versenyt.
Te furgonos pedofil barom.
No ban plííz

Mitokondrium
(
x7)
Apr 15, 2023 19:59:04
x7)
Endre, a lakóautó kivételesen jó ötlet (nem véletlen javasoltam neked évekkel ezelőtt). Ha jól értem, te most már a halálodig azt tervezed, hogy felveteted magad programozócégekhez, ahol három-hat hétig nem dolgozol semmit, majd kirúgnak, de addigra már ott a következő cég, ahol megint négy hetet fütyizhetsz. Ehhez viszont a lakóautó nagyon jó választás. Nem lennél lakáshoz kötve, gyakorlatilag bárhol találsz munkát, odagurulsz, leállítod egy közeli kempingben, aztán négy hétig mehet is a fütyizés a cég pénzén. Amikor tovább kell állnod, csak ráadod a gyújtást és estére már másik városban dolgozhatsz pikkdata szájentisztként.
Kell hozzá egy online bankban számla, például a Revoluton, meg egy mobilinternet előfizetés, mindkettő messze olcsóbb, mint egy albérlet bárhol. A kocsiba beszerelhetsz egy tábori vécét (Pl: pepita.hu/hordozhato-wc-k-c4644/bontour-szoba-wc-szagmentes-kemping-wc-20-l-p2481910?gclid=Cj0KCQjwlumhBhClARIsABO6p-xxq-NOi7TVCIpA6WbJ1Np6rvE3mxaGPAwPpOGP6fjwq1nbWPSj9vAaArhYEALw_wcB ). Kell még majd fűtés is, de megoldható, ha veszel vagy tizenkét ilyen akkumulátort ( www.hobbycity.hu/oupes-1200-hordozhato-eromu-992wh1200w?utm_source=google_shopping&utm_medium=cpp&utm_campaign=direct_link&gclid=Cj0KCQjwlumhBhClARIsABO6p-z_ofljeSP7ENjRqTRlJ7hRHQ60-CMaHLFECmK0qQmtBjkib-wfz9kaAkpWEALw_wcB ) és mellé egy darab 500W -os mini hősugárzót, ezzel símán fűtesz egy teljes napon át ( mindentolcson.hu/PTC-Keramia-Hosugarzo?gclid=Cj0KCQjwlumhBhClARIsABO6p-yg2KWh7UdgG1-zS7afZAqTyxpjmzAK0n4T3uK6z6Luq3vjdA9JXMQaApNOEALw_wcB ). Vagy mivel amúgy is van időd, az akksikból kevesebb is elég, mondjuk öt és akkor folyamatosan töltesz egyet-kettőt, amíg a többit használod. Bár, ha kempingekben gondolkozol, ott áramot is adnak, lehet nem is lesz szükséged az akksikra, de ugye fő a biztonság, nem akarsz fűtés nélkül maradni egy hideg téli napon.
Enni úgysem eszel, a napi egy döner neked elég, sört pedig mindenhol árulnak, ahhoz bőven elég a lakókocsi is.
Kell hozzá egy online bankban számla, például a Revoluton, meg egy mobilinternet előfizetés, mindkettő messze olcsóbb, mint egy albérlet bárhol. A kocsiba beszerelhetsz egy tábori vécét (Pl: pepita.hu/hordozhato-wc-k-c4644/bontour-szoba-wc-szagmentes-kemping-wc-20-l-p2481910?gclid=Cj0KCQjwlumhBhClARIsABO6p-xxq-NOi7TVCIpA6WbJ1Np6rvE3mxaGPAwPpOGP6fjwq1nbWPSj9vAaArhYEALw_wcB ). Kell még majd fűtés is, de megoldható, ha veszel vagy tizenkét ilyen akkumulátort ( www.hobbycity.hu/oupes-1200-hordozhato-eromu-992wh1200w?utm_source=google_shopping&utm_medium=cpp&utm_campaign=direct_link&gclid=Cj0KCQjwlumhBhClARIsABO6p-z_ofljeSP7ENjRqTRlJ7hRHQ60-CMaHLFECmK0qQmtBjkib-wfz9kaAkpWEALw_wcB ) és mellé egy darab 500W -os mini hősugárzót, ezzel símán fűtesz egy teljes napon át ( mindentolcson.hu/PTC-Keramia-Hosugarzo?gclid=Cj0KCQjwlumhBhClARIsABO6p-yg2KWh7UdgG1-zS7afZAqTyxpjmzAK0n4T3uK6z6Luq3vjdA9JXMQaApNOEALw_wcB ). Vagy mivel amúgy is van időd, az akksikból kevesebb is elég, mondjuk öt és akkor folyamatosan töltesz egyet-kettőt, amíg a többit használod. Bár, ha kempingekben gondolkozol, ott áramot is adnak, lehet nem is lesz szükséged az akksikra, de ugye fő a biztonság, nem akarsz fűtés nélkül maradni egy hideg téli napon.
Enni úgysem eszel, a napi egy döner neked elég, sört pedig mindenhol árulnak, ahhoz bőven elég a lakókocsi is.
Puha Slag
(
x7)
Apr 15, 2023 20:01:18
x7)
Endre, a lakóautó kivételesen jó ötlet ...
Mitokondrium
(
x7)
Apr 15, 2023 20:04:13
x7)
Ha lenne saját lakókocsija, ő lenne a király a híd alatt!
seymour schwartz
(
x6)
Apr 15, 2023 20:04:19
x6)
De most ez beiratkozott tanfolyamra? Van remote melója, kapja a fütyiket, de egy rohadt autósiskolába nem tud elmenni? Jó, a wise-ról letiltották, de mi akadályozza meg abban, hogy az euróit forintra váltsa? Nyem éjtyek ety rakat dolgot.
Ingatkanügyek
Penzmento
(
x6)
Apr 15, 2023 20:06:46
x6)
A lakóautó nem rossz ötlet, de egyszerübb, ha veszel egy használt Tesla Model 3-t, aminek le tudod hajtani a hàtsó ülését, és kényelmes felfújhatós matracot tudsz bele rendelni AliExpresszről:
m.aliexpress.com/item/1005005188989186.html
Vagy ha a zsidó bankok adnak még uzsorát, kicsit urizálhatsz, itt van egy luxuskivitel jelképes hu-hu—hu-hétszáz euróért
dreamcase.eu/product/model3/
A kocsiban van kemping mód 28 fokos fűtéssel, áramot lopni meg megtanít az aprócigány.
Foschná
🕎Endigame🕎
m.aliexpress.com/item/1005005188989186.html
Vagy ha a zsidó bankok adnak még uzsorát, kicsit urizálhatsz, itt van egy luxuskivitel jelképes hu-hu—hu-hétszáz euróért
dreamcase.eu/product/model3/
A kocsiban van kemping mód 28 fokos fűtéssel, áramot lopni meg megtanít az aprócigány.
Foschná
EasybankosPedo
(
x23)
Apr 15, 2023 20:08:38
x23)
Gyagyás, mértnem áll még a fáskamra? Kifizettétek a szaki 100000 forintos napidíját az ajtó kicseréléséért és elfogyott a pénz, ezért a fáskamrát majd a következő fizu után állítja fel? Ugye tudod, hogy az egy minimum 4 napos munka lesz neki, úgyhogy egy újabb 400000 forintos kiadás vár rád!
Ásó27
(
x68)
Apr 15, 2023 20:09:26
x68)
Vajon ha nem adsz pénzt minden bűnöző trógernek, nem fizetsz elő sok szarságra, nem költesz milliókat a 0 forintot hozó flokkra, akkor most lenne pénzed egy lakóautóra? Vagy esetleg egy egész lakásra?
Balek szar vagy.
Mifaaaaaaaaaaaan
Balek szar vagy.
Hotyfolt
Apr 15, 2023 20:09:39
A NYUGALOM JEGYÉBEN MOST BÉKÉN HAGYOK MINDENKIT EGYENLŐRE
bitchute.com/video/a8DEhEioJvyW/
Helyszín púpszászi putri verandája
Cicca
Mai második söre - hazudja
Csakis a jogosítvány miatt próbál visszavenni
Vezetés miatt majd estig ki kell bírnia työrike nélkül
Lett ajtó a vendégházra
"ez már a továbbiakban nem a macskák birodalma"
Fáskamra még mindig nincs összerakva
Teljes értékű második ház már a macskaól
Minden régi videót levesz
Nem gyakorolja más trashek neveit
Attól még az adósok fizessenek, a korábbi követelések érvényben vannak továbbra is hetyetye
A továbbiakban a megszegett ígéretek még mindig megtorlásra kerülnek
Adósok megbüntetéséről álmodozás az omladozó házfal mellől
Elhalad egy autó az utcán, összerezzenik
Adósoknak holnapi nap az utolsó határidő, elkezdi intézni a behajtásokat
Semmi rosszindulat, csak ez az utolsó mentsvára
Hetyetye: költséges eljárás, aminek semmi értelme
Legalább hajlandóságot lásson
Nem fatyok balek
Örül már a hirtelen jött nyugalomnak
Nem kapott kivételesen trollkodást se Szegedről, se -kortyol- a héten más történetszál ment, onnan se (meg sem meri említeni tranyót?)
Próbálja összeszedni magát
Cél hogy lgyen meg a jogsi
Utána 1 millió fütyi erejéig jó állapotú furgon vásárlás
Hálózsák hátulra, aztán mászkálás és remote melócsá
Jó lenne nem egyedül
Majd ha oda jutunk hetyetye
Lehet hogy lesz folytatás, lehet hogy nem
5:02
Helyszín púpszászi putri verandája
Cicca
Mai második söre - hazudja
Csakis a jogosítvány miatt próbál visszavenni
Vezetés miatt majd estig ki kell bírnia työrike nélkül
Lett ajtó a vendégházra
"ez már a továbbiakban nem a macskák birodalma"
Fáskamra még mindig nincs összerakva
Teljes értékű második ház már a macskaól
Minden régi videót levesz
Nem gyakorolja más trashek neveit
Attól még az adósok fizessenek, a korábbi követelések érvényben vannak továbbra is hetyetye
A továbbiakban a megszegett ígéretek még mindig megtorlásra kerülnek
Adósok megbüntetéséről álmodozás az omladozó házfal mellől
Elhalad egy autó az utcán, összerezzenik
Adósoknak holnapi nap az utolsó határidő, elkezdi intézni a behajtásokat
Semmi rosszindulat, csak ez az utolsó mentsvára
Hetyetye: költséges eljárás, aminek semmi értelme
Legalább hajlandóságot lásson
Nem fatyok balek
Örül már a hirtelen jött nyugalomnak
Nem kapott kivételesen trollkodást se Szegedről, se -kortyol- a héten más történetszál ment, onnan se (meg sem meri említeni tranyót?)
Próbálja összeszedni magát
Cél hogy lgyen meg a jogsi
Utána 1 millió fütyi erejéig jó állapotú furgon vásárlás
Hálózsák hátulra, aztán mászkálás és remote melócsá
Jó lenne nem egyedül
Majd ha oda jutunk hetyetye
Lehet hogy lesz folytatás, lehet hogy nem
5:02
Apr 15, 2023 20:09:39
seymour schwartz
(
x6)
Apr 15, 2023 20:10:24
x6)
Bazmeg Gyagya, az elméleti része a jogsinak 28 óra, ami 7 alkalom. Te amióta "készülsz a jogsira" hányszor csinálhattad volna meg a forgalmit vagy az egészségügyit? Illetve miért nem mentél még el egy rohadt autósiskolába?
Ingatkanügyek
Remegőszáj
(
x1)
Apr 15, 2023 20:10:55
x1)
A mai napig egyszerre szànalmas és vicces, hogy a videóid tartalmàt egy normális embet a baràtaival osztja meg szóban, vagy azzal, akiről szó van!
Ebből is làzszik fikás, hogy
A: nincsenek baràtaid.
B: azokkal szemben nem mersz fellépni akik átbasztak.
Mi ez a “lakóautó” faszsàg az utóbbi napokban? Nemtán lufi is lesz benne, meg cukorka! Te féreg!
Egyébként meg hetyetye ide vagy oda, balek voltál, balek vagy, és leszel! Sodi lèt alapja ez! 41 év kevès volt felismerni?
Ebből is làzszik fikás, hogy
A: nincsenek baràtaid.
B: azokkal szemben nem mersz fellépni akik átbasztak.
Mi ez a “lakóautó” faszsàg az utóbbi napokban? Nemtán lufi is lesz benne, meg cukorka! Te féreg!
Egyébként meg hetyetye ide vagy oda, balek voltál, balek vagy, és leszel! Sodi lèt alapja ez! 41 év kevès volt felismerni?
trolléga
(
x30)
Apr 15, 2023 20:11:50
x30)
De most ez beiratkozott tanfolyamra? Van remote melója, kapja a fütyiket, de egy rohadt autósiskolába nem tud elmenni? Jó, a wise-ról letiltották, de mi akadályozza meg abban, hogy az euróit forintra váltsa? Nyem éjtyek ety rakat dolgot.
be iratkozott, de már vagy 5. hete csak nézegeti az etitánt. Lassan letelik a hozzáférés recskás! Hányadik tananyagnál tartasz? Bevezetés? Lol
linzicsibe
(
x2)
Apr 15, 2023 20:12:23
x2)
Most nézem a flokkot... Estig ki kell bírnia sörike nélkül? Csak nem alkoholista vagy Endre? Nagyon nevetek!
linzicsibe
(
x2)
Apr 15, 2023 20:13:30
x2)
Áhh, szerintem be se tudott jelentkezni :DDD
trolléga
(
x30)
Apr 15, 2023 20:14:27
x30)
Endre! Tudod mit fogsz te hétfőn intézni? Nagy büdös semmit. Pont ahogy elsején hahó sem faszult. Tudod miért? MERT EGY BALEK VAGY!
Kurvára összeszedetlen volt még magadhoz képest is ez a flokk te alkoholista szardarab!
Kurvára összeszedetlen volt még magadhoz képest is ez a flokk te alkoholista szardarab!
Biztatási kár
(
x10)
Apr 15, 2023 20:15:29
x10)
A lakóautó vásárlásának a megismétlése is azt mutatja, amit délelőtt írtam, hogy kiáll a szekér a golda tanyáról. Mikor vagy kirúgva? :)
linzicsibe
(
x2)
Apr 15, 2023 20:15:45
x2)
Endre! Tudod mit fogsz te hétfőn intézni? Nagy büdös semmit. Pont ahogy elsején hahó sem faszult. Tudod miért? MERT EGY BALEK VAGY!
Hahó nem faszult még? Csalódott vagyok, nem így ismertelek meg Endre, húzzál bele!
cucksodi
(
x3)
Apr 15, 2023 20:15:58
x3)
Endre nagy zseni, egyszerre vitelezi ki a medences irodát és a teslát is. Lehet, hogy lerugott dízel furgon és nem tesla, illetve medence helyett hugy folt lesz benne, de ez most csak részlet kérdés.
puskapoj
trolléga
(
x30)
Apr 15, 2023 20:18:22
x30)
"most képzeljük el hogy ha sikerül a kresz vizsgám, akkor a gyakorlati foglalkozásokon nem tudok részt venni ittasan tehát estig ki kell - általában- bírnom hogy józan maradjak"
Igen, egy épeszű ember ezt pont így mondaná :D
Igen, egy épeszű ember ezt pont így mondaná :D
mikedp
(
x9)
Apr 15, 2023 20:18:36
x9)
Ez a második söröm reggel óta - ezen hangosan felnevettem.
OFF Hahó én magát meg halászlét nagyon kedvelem ! off vége
Mack
(
x1)
Apr 15, 2023 20:18:59
x1)
A flokk alapján, a gyagyásból kiindulva, ma este gyülölködés áradat jön még.
Golda! Engedj be!
kissendrevagyok
(
x48)
Apr 15, 2023 20:20:26
x48)
Endre!!!!
Mondtad, hogy lényegében egy második ház van a telken!
A kérdésem az, hogy rendelkezel-e bármilyen jogkörrel felette?
Értem ez alatt pl. hogy (be)fogadhatsz-e kasztrált alkoholista gázsprayt szipuzó tranyókat ebbe a második házba vagy semmilyen beleszólásod sincs és az van amit Golda mond ?
kissendrevagyok
Mondtad, hogy lényegében egy második ház van a telken!
A kérdésem az, hogy rendelkezel-e bármilyen jogkörrel felette?
Kötőjel
(
x12)
Apr 15, 2023 20:20:28
x12)
a sodi, már az sem teheti meg, hogy megveszi a sört és nem issza meg, aki ún. problémás ivó, mert óhatatlanul meg fogják inni a sört, ha van otthon.
na, te nem problémás ivó vagy, hanem teljes mértékben alkoholista. kézremegéssel, felriadással, izzadással, mindennel együtt. úgyhogy gondolj bele, meddig fognak megmaradni otthon a "nem iszom meg" sörök.
az pedig végképp angyalszárny, hogy te "estig nem iszol". tipikus akaratgyenge, alkoholista faszok által szajkózott mantra ez, amit rendre megsértenek.
a pofátlanul egyszerű, mégis zseniális megoldást nem fogom elárulni, mert hálátlan sodi a sodi. tárazz csak be 20-30 sört, the szhar.
vérdíj target nr. 1
na, te nem problémás ivó vagy, hanem teljes mértékben alkoholista. kézremegéssel, felriadással, izzadással, mindennel együtt. úgyhogy gondolj bele, meddig fognak megmaradni otthon a "nem iszom meg" sörök.
az pedig végképp angyalszárny, hogy te "estig nem iszol". tipikus akaratgyenge, alkoholista faszok által szajkózott mantra ez, amit rendre megsértenek.
a pofátlanul egyszerű, mégis zseniális megoldást nem fogom elárulni, mert hálátlan sodi a sodi. tárazz csak be 20-30 sört, the szhar.
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Apr 15, 2023 20:21:35
x13)
Második söre otthon, de a kocsmában ivott vagy hatot, így nyelftanilag igazat mond a Fikás!
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
seymour schwartz
(
x6)
Apr 15, 2023 20:22:10
x6)
NSZKSZ. Gyagya, akkor meg hol vannak a nagy dicsekvések, hogy hol tartasz meg hogy miket vittél át? Ez nem doksiolvasás, hogy buksisimit kapsz akkor is, ha nem csinálsz semmit. Vagy le tudsz vizsgázni vagy nem. Egyelőre az elméleti rész is ott van a diploma, keresztlevél meg a kifizetett tartozások mellett. Nem áll rendelkezésre.
trolléga
(
x30)
Apr 15, 2023 20:22:25
x30)
Tematikus észrevétele: hogy a kurva anyàdba néz ki az új szemüveg? Ráültél te állat vagy Golda baszott oda egyet?

El van törve a keret de mintha a lencse is kapott volna

kaffkaendree
(
x1)
Apr 15, 2023 20:24:11
x1)
Tematikus észrevétele: hogy a kurva anyàdba néz ki az új szemüveg? Ráültél te állat vagy Golda baszott oda egyet?
Szerintem veri az anyja :DDD 40 évesen is elvan fenekelve a korcs :D mekkora shiker
Tranyó
Apr 15, 2023 20:24:15
Hogy jön ő ahhoz, hogy megmondja, hogy a FÉRJEMMEL nem lakhatok együtt? Sodi az én ÉLETTÁRSAM és GOLDA MAMA NEM ENGED BE!!!! Golda Mama, a Golda Mama.
Apr 15, 2023 20:24:15
Mitokondrium
(
x7)
Apr 15, 2023 20:25:32
x7)
Endre, Géza biztosan szívesen kerít neked egy lakóautót, hiszen komoly autónepper. Ha mégsem talál ilyet, akkor vegyél egy sima furgont és Nembuzi Márk biztosan jutányos áron átalakítja neked lakóautóvá!
Mitokondrium
(
x7)
Apr 15, 2023 20:26:47
x7)
Endre, másik ötlet: Valahogy vedd rá Goldát, hogy bejelenthesse magát a Szisza a púpszászi haciendára! Akkor utána ki sem dobhatná anyád, teljesen legálisan lakhatna ott a szerelmed!
Mack
(
x1)
Apr 15, 2023 20:29:45
x1)
Endre, másik ötlet: Valahogy vedd rá Goldát, hogy bejelenthesse magát a Szisza a púpszászi haciendára! Akkor utána ki sem dobhatná anyád, teljesen legálisan lakhatna ott a szerelmed!
Jut eszembe gyagyás, a bejelentés...
Hogy is volt ez, be volt a tranyó jelentve Bécsben vagy nem? IGEN / NEM
Lemondta közben az itthoni hajléktalan járandóságait? IGEN / NEM
Mindenért te vagy a hibás! IGEN / IGEN
mifaaan
(
x1)
Apr 15, 2023 20:30:57
x1)
Pocsánat Endre, de ez most akkor a híres Dancsó mód? Vagy ez a nem fityeózok fázis?
Megint terelsz a melócsáról ezzel a szar sörikés dumával. Ennyire nagy a baj?
Megint terelsz a melócsáról ezzel a szar sörikés dumával. Ennyire nagy a baj?
linzicsibe
(
x2)
Apr 15, 2023 20:31:24
x2)
Ezt én is néztem, pont olyan, mintha arra a pontra odabasztak volna valamivel :DDD Már nem csak villa van recskás? Gyere, meséld el nekünk mit baszott hozzád a vén zugügyvéd zsidó kurva anyád!
Ásó27
(
x68)
Apr 15, 2023 20:31:45
x68)
Akkor holnap megint kérdezgethetem, hogy fizetett-e már Géjza? A kurva életbe!
Mifaaaaaaaaaaaan
Remegőszáj
(
x1)
Apr 15, 2023 20:31:51
x1)
Ha valami csoda okàn sikerülne a kresz, amivel már annyi ideje bohóckodsz, hogy lassan változtatnak is benne ..A környékbeli autóiskoláknak nem feltétlen nem fog menni egy e-mail, hogy alkoholista vagy dühkitöréseid vannak. Tudod, az elővigyázatossàg jegyében! Szívesen!
Mack
(
x1)
Apr 15, 2023 20:32:17
x1)
Most nézem csak, olyan sokan felkérdezték a tranyó, hogy törölte a facebook fiókját?
Vagy segített neki Zuckerberg is a bejegyzései miatt?
Golda! Engedj be!
ascites
(
x57)
Apr 15, 2023 20:33:31
x57)
Már szerdán is ilyen volt, amikor még nem volt mokesza, csak akkor túl messze ült a fikás a kamerához, és nem volt egyértelmű a cellux (https://ok.ru/video/4617184348828). A fürdőben roppanthatta össze, azért nem viseli mostanában gyakran.
Nemzet Krónikása
(
x21)
Apr 15, 2023 20:34:57
x21)
Legalább a falusi Margitka fodrászhoz eljutott, vagy esetleg Golda volt a borbély?
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
kissendrevagyok
(
x48)
Apr 15, 2023 20:35:07
x48)
Most nézem csak, olyan sokan felkérdezték a tranyó, hogy törölte a facebook fiókját?
Ez nem az ?
Mitokondrium
(
x7)
Apr 15, 2023 20:35:17
x7)
Orrba rúgta, amikor éjjel arra ébredt, hogy a combjára akar recskázni.
linzicsibe
(
x2)
Apr 15, 2023 20:36:42
x2)
Ha valami csoda okàn sikerülne a kresz, amivel már annyi ideje bohóckodsz, hogy lassan változtatnak is benne ..A környékbeli autóiskoláknak nem feltétlen nem fog menni egy e-mail, hogy alkoholista vagy dühkitöréseid vannak. Tudod, az elővigyázatossàg jegyében! Szívesen!
Áhh, hagyni kell, egy normális oktató meglátja, be se engedi ülni az autóba. Vagy lehúzzák a gecibe. Esélye sincs sikeres forgalmi vizsgára. Első próbálkozás után megy szerintem pszichológiára.
rezsidémon
(
x8)
Apr 15, 2023 20:37:16
x8)
Ez nem az ?
Ezt használta a tibi:hu-hu.facebook.com/horvath.kitti.5249
www.facebook.com/nora.kovacs.73744801
Bassamassad
Apr 15, 2023 20:37:29
Ez nem az ?
Nem ez egy régebbi profilja. A mostani szerintem inaktiválva lett. Vagy törölve
Apr 15, 2023 20:37:29
Klohek
(
x12)
Apr 15, 2023 20:37:59
x12)
Második söre otthon, de a kocsmában ivott vagy hatot, így nyelftanilag igazat mond a Fikás!
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Apr 15, 2023 20:40:14
x13)
Új-Zélandon már holnap van, ezért már 2X4 sört is lehet inni!
Nemzet Krónikása
(
x21)
Apr 15, 2023 20:41:57
x21)
Sőt Gyagyás, ha intravénásan viszed be az alkoholt, akkor nyelvtanilag nem is ittál egy csepp alkoholt sem.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Mitokondrium
(
x7)
Apr 15, 2023 20:42:09
x7)
Endre, én visszakerestem itt a fórumon, de 2019 Aug 15. -én ígérted meg először, hogy elkezded a KRESZ -t. Lehetséges, hogy te négy éve egyhuzamban KRESZ -t tanulsz?
ascites
(
x57)
Apr 15, 2023 20:42:26
x57)
Március 25-én dobták ki a fürdőből, aztán több napig szemüveg nélkül volt. 2-án (mikor körbemutatta a putrit) nem tudom, mert az a videó már nem elérhető, de április 4-én már törött volt a szemüveg: www.bitchute.com/video/Xm9kUOrS9nYH/
linzicsibe
(
x2)
Apr 15, 2023 20:44:22
x2)
Március 25-én dobták ki a fürdőből, aztán több napig szemüveg nélkül volt. 2-án (mikor körbemutatta a putrit) nem tudom, mert az a videó már nem elérhető, de április 4-én már törött volt a szemüveg: bitchute.com/video/Xm9kUOrS9nYH/
Akkor elképzelhető hogy a füjciben sérült meg? Mondjuk lehet, amekkora jávorszarvas feje van, ahogy elesett, érhette az ütés pont ott a szemüveget :DDDD
kaffkaendree
(
x1)
Apr 15, 2023 20:45:04
x1)
te dadogós pedofil geci, ha az a vénkurva anyád is úgy eltud náspángolni téged, hogy a szemüveged is bánja, akkor miért szidsz, na meg fenyegetsz másokat olyan magabiztosan? :D mert hát gyakorlatilag ebből kiindulva bárki eltud verni téged, ami eddig is egyértelmű volt, de így még viccesebb :D
hetyetye
bolgár jeti
(
x30)
Apr 15, 2023 20:45:06
x30)
Lehetne egy betelefonálós KRESZ kérdésekre válaszolós live végre :)
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Sportoló Művészúr
(
x2)
Apr 15, 2023 20:45:44
x2)
Vagy satu részegen botorkált a macskaólban aztán pofára elesett, szemüveg meg repült.
EasybankosPedo
(
x23)
Apr 15, 2023 20:45:49
x23)
Gyagyás leszedte ezt a Judkás posztot púpfalról.
forum.sodika.org/?pageNo=12079&highlight=1223272#comment-1223272
Meg a reggeli flokkos bejegyzést is, ahol ez szóba került először. Menekültök a hapsi kurváddal, gyagyás? Helyes!
forum.sodika.org/?pageNo=12079&highlight=1223272#comment-1223272
Meg a reggeli flokkos bejegyzést is, ahol ez szóba került először. Menekültök a hapsi kurváddal, gyagyás? Helyes!
kissendrevagyok
(
x48)
Apr 15, 2023 20:48:44
x48)
Endre menni fog a KRESZ vizsga??
Itt nem lehet ám átbukdácsolni 40-50%-kal mint az egyetemen. Itt minimum el kell érni 87 százalékot!!!
kissendrevagyok
Itt nem lehet ám átbukdácsolni 40-50%-kal mint az egyetemen. Itt minimum el kell érni 87 százalékot!!!
rezsidémon
(
x8)
Apr 15, 2023 20:49:11
x8)
Lehetne egy betelefonálós KRESZ kérdésekre válaszolós live végre :)
fikagyáros egy kicsit másképp gondolja :))
öklendező szerelő
(
x4)
Apr 15, 2023 20:50:52
x4)
másfél óra alatt megtalálod majd a kéziféket fogyi?
Jó, szevasz! Le vagy tiltva.
Mitokondrium
(
x7)
Apr 15, 2023 20:52:31
x7)
másfél óra alatt megtalálod majd a kéziféket fogyi?
Igen, de véletlenül beleül.
Nemvoltdurex
(
x13)
Apr 15, 2023 20:53:05
x13)
Endre, olyan régen tanulod már a KRESZ-t, hogy erre biztosan tudsz válaszolni.

Csicsó_VOD
(
x4)
Apr 15, 2023 20:54:19
x4)
Az 5 perces macskaól előtti szerencsétlenkedésedből én azt szűrtem le, hogy semmi nem fog változni, mert eddig is mindenki leszarta a fejedet, akinek üzengettél, és ezután is le fogja. :D
Hát mi ez a nagy becsicskulás gyagya?
Sebességbe lettél rakva?
Amúgy meg most vallottad be, hogy pénzed sincs elindítani a káreljárást, akkor meg mit álmodozol te guruló koszfészekmobilon..
Szerintem marad a homályba veszett remény, vagyis ha lóg neked valaki pénzzel, az azt jelenti, hogy rábasztál, mert azt te már nem látod, de te azért csak reménykedj. :))
Es gibt keinen anderen Geisteskranken auf der Welt wie Herrn Endre Kiss~https://sodipedia.sodika.org
Hát mi ez a nagy becsicskulás gyagya?
Sebességbe lettél rakva?
Amúgy meg most vallottad be, hogy pénzed sincs elindítani a káreljárást, akkor meg mit álmodozol te guruló koszfészekmobilon..
Szerintem marad a homályba veszett remény, vagyis ha lóg neked valaki pénzzel, az azt jelenti, hogy rábasztál, mert azt te már nem látod, de te azért csak reménykedj. :))
hugykoszagu pinaszor
(
x7)
Apr 15, 2023 20:56:38
x7)
fehér, odatartom, piros
Hahó
(
x135)
Apr 15, 2023 20:57:32
x135)
jaj, nagyon nevetek.
elkezdtek keringeni olyan pletykák, hogy a troll bejelentések miatt a rendőrök felkérdezték tibit judga pénze és testi épsége kapcsán.
fikás, te mit tudsz erről? téged még nem kerestek? :)))
elkezdtek keringeni olyan pletykák, hogy a troll bejelentések miatt a rendőrök felkérdezték tibit judga pénze és testi épsége kapcsán.
Totyika
Apr 15, 2023 20:57:47
fehér, odatartom, piros
fehér, odatartom, piros
Zöld - zöld
Sárga - majdnem zöld
Piros - veszélyes zöld
Apr 15, 2023 20:57:47
Hahó
(
x135)
Apr 15, 2023 20:58:37
x135)
jaj, eltűnt tibi fészbúkja is? jaj de érdekes....:))
Sodi első csótánya
(
x1)
Apr 15, 2023 20:59:06
x1)
reméljük indul a tranyó rage live, és akkor a háromszögelő trollok nem unatkoznak majd
linzicsibe
(
x2)
Apr 15, 2023 20:59:19
x2)
Endre, olyan régen tanulod már a KRESZ-t, hogy erre biztosan tudsz válaszolni.
Ez nagyon könnyű, a recskásnak is megy már csuklóból.
Klohek
(
x12)
Apr 15, 2023 21:00:31
x12)
Én mag azon nevetek, hogy golda előbb engedi be macskákat a házba, mint a debil kisfiát..xd
Hahó
(
x135)
Apr 15, 2023 21:01:00
x135)
reméljük indul a tranyó rage live, és akkor a háromszögelő trollok nem unatkoznak majd
nem feltétlenül nem a kispesti kapitányságon van.:)
vattatyúk
Apr 15, 2023 21:01:24
Flokk fent van:
egyenlőre az azt jelenti, hogy a FRADI a félidő végére egyenlőre hozza a meccset az UTE ellen. kábé...
Apr 15, 2023 21:01:24
trolléga
(
x30)
Apr 15, 2023 21:02:15
x30)
jaj, nagyon nevetek.

Álló pecekkel várom a fejleményeket :DD
Hahó
(
x135)
Apr 15, 2023 21:03:13
x135)
igyad a nyugtató sörikéket, fikás. nem feltétlenül nem leszel elszámoltatva felbujtóként, társtettesként, vagy bűnsegédként.
Klohek
(
x12)
Apr 15, 2023 21:05:16
x12)
endre, most gyors 4 sör mehet nyugtatásképp 20 perc alatt..
Púpszászi napelem
(
x13)
Apr 15, 2023 21:05:25
x13)
igyad a nyugtató sörikéket, fikás. nem feltétlenül nem leszel elszámoltatva felbujtóként, társtettesként, vagy bűnsegédként.
Mack
(
x1)
Apr 15, 2023 21:06:37
x1)
Lassan jönnek majd a matyrázkodó bejegyzések a gyagyástól, mert az autipajzs mindig azt képzeli, hogy a rendőrség azt olvassa, és igazat ad neki. XD
Hahó
(
x135)
Apr 15, 2023 21:06:44
x135)
fikás, miért tüntetted el a jutkás flokkokat, posztokat?
csak nincs valami baj, kicsi bogaram?
csak nincs valami baj, kicsi bogaram?
Jozsii Busák
(
x5)
Apr 15, 2023 21:06:57
x5)
jaj, nagyon nevetek.
Nèzd meg Endre mit tettèl..Míg nem voltál kèpben Tibor nyugodtan ütötte verhette Jutkát..Mióta veled van ès együtt elindultatok a homokos szerelem rögös útján rendőrsègről rendőrsègre jár..Már nem is tud nyugodtan lopni sem! Ez vagy te endre egy kupac szar,amihez meg hozzá nyúlsz az fossá válik! elkezdtek keringeni olyan pletykák, hogy a troll bejelentések miatt a rendőrök felkérdezték tibit judga pénze és testi épsége kapcsán.
Kaffka a fogdán
Apr 15, 2023 21:07:33
- Mi, mit szólsz hozzám, ki vagy te? Ki vagy te? Kinek hiszed magadat? Takarodjál innen nagyon gyorsan tőlem te mocskos cigány kurva, vagy kitaposom neked is a beledet baszdmeg.. Velem nem szórakozol, érted? VELEM NEM FOGSZ SZÓRAKOZNI, MEGFOGOM ÉS KITÉPEM A TORKODAT IS BASZDMEG! Én ADHD-s vagyok, vágod? Velem ne szórakozzál bazzeg, JÓBÓÓÓÓÓÓÓÓL mondom baszdmeg, JÓBÓÓÓÓÓL. Ha kikerülök innen, megesküszöm neked baszdmeg, hogy lemegyek Újszászra és kitaposom a belét annak a fasszopó gecinek meg az anyjának is.. a mamának.. a Golda mamának, a Golda faszom geci mamának is baszdmeg..
Apr 15, 2023 21:07:33
Hahó
(
x135)
Apr 15, 2023 21:09:31
x135)
tibi egy folyamatban lévő büntetőüggyel és egy próbára bocsátással a nyakában elkezdett bűnözni, kurva sok esze van.:)
Nemvoltdurex
(
x13)
Apr 15, 2023 21:09:35
x13)
Endre, szólhatnál az uradnak, hogy hiába függesztette a fiókját, vagy törölte…
Ha törölte a fiókját, legrosszabb esetben is 6hónapig tárolja Zuc a beszélgetéseiteket.
Ebben eddig lehetett eljutni.
Ha törölte a fiókját, legrosszabb esetben is 6hónapig tárolja Zuc a beszélgetéseiteket.
Mack
(
x1)
Apr 15, 2023 21:11:39
x1)
tibi egy folyamatban lévő büntetőüggyel és egy próbára bocsátással a nyakában elkezdett bűnözni, kurva sok esze van.:)
Nemzet Krónikása
(
x21)
Apr 15, 2023 21:11:45
x21)
Endre, szerintem hívd fel Szekeres Máriát, hogy meséljen a női börtön ranglétráról, bár gyanítom, hogy a herélt kandúr nem lesz bent a zárkamenő. :DDDD
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Galla Miki
Apr 15, 2023 21:12:03
Tibi nagyon be van csokizva.
Értik, Tibi csoki. Hö hö
Értik, Tibi csoki. Hö hö
Apr 15, 2023 21:12:03
Hahó
(
x135)
Apr 15, 2023 21:12:45
x135)
fikás, tegnap este még egy trollt fenyegettél feljelentéssel. hova lett a nagy arc, bogaram?
visszanyalt a fagyi?
visszanyalt a fagyi?
noikabatgomb
(
x10)
Apr 15, 2023 21:14:09
x10)
Endre! Kene egy kis szabadito penz.
EasybankosPedo
(
x23)
Apr 15, 2023 21:14:47
x23)
Endre, szólhatnál az uradnak, hogy hiába függesztette a fiókját, vagy törölte…
Tényleg, nem lehet hogy a privát üzeneteket akarja igy eltüntetni?
Szorul a hurok nőverő korcs!
Baxi
(
x2)
Apr 15, 2023 21:16:29
x2)
Gondolod fikás a rendőrség előbb kerdezi ki és utána néz utána? Már rég megnéztek minden posztis és videót te faszkalap.
Kötőjel
(
x12)
Apr 15, 2023 21:16:55
x12)
a rendőrök megbeszélik tibivel, hogy mi JÁR neki valójában. a sodi, ide elemzős facebook poszt kell.
vérdíj target nr. 1
trolléga
(
x30)
Apr 15, 2023 21:17:02
x30)
Endre! A tranyó kiszabadítása a börtönből is a saját magánügyed lesz? :DD vagy le van szarva a büdös kurva és majd viszed Lauramót a lakókocsival?
Válaszolj recskás, úgyis itt ólálkodsz, nagyon kussolsz!
Válaszolj recskás, úgyis itt ólálkodsz, nagyon kussolsz!
Nemvoltdurex
(
x13)
Apr 15, 2023 21:17:14
x13)
Endre! Indulhatunk?

127 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

nagyon durván sápad a fejed fikás
egyre sárgább és feketébb a szemed körül is
ha így folytatja fel ev mulva felpuffad a feje is es total bevizesedik mindene :DD
tüdőcskébe lehet vizecske bőven,fújtat mint a kurvaélet
szivecske is gatya meg májacska is :DD