Azért mert ugyanolyan hibbant mint a kedves fia, illetve nincs férfi a háznál, aki a "férfimunkákat" elvégezze. Szakembert megfizetni meg nincs pénze, persze Zsodráknak van. Ez az egész ház Golda hibája, mondom, el kellene ismernie, hogy a Bata-klán komoly ütyfét sarja bizony csődbe ment és hibbant fia is jobban keres nála. Utána fel kellene mérni, hogy mit kell felújítani, Sodrákból kiverni a pénzt, oszt már jobb lenne minden. De Golda büszke zsidó, ő nem fog a kisfia (osztrák/német bankok) pénzére fanyalodni, megoldja ő egyedül. Lehet látni milyen eredménnyel....
Ingatkanügyek
Es örül, hogy üdülési adót is fizethet most miattad, visszamenőlegesen is?
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Borsózott a hátam, ugyanaz a negédes hangnem, mint amit tranyónál szokott tolni.
Most ez hogy a verés elkerülése végett vagy valami durvább dolog miatt mindenki döntse el magának.
Amúgy tiszta szörnyecskék feeling, Markó Gergő vibe. Tényleg, vele mi lehet, visszaengedték azóta a házba? :d
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
azt is írta valaki, hogy ott dumál pár emberkével, szóval meg kéne próbálni Endre!
Mifaaaaaaaaaaaan
Tardik elég sűrűn bombázza :D
kissendrevagyok
Tolvajtranyó azt hiszi elbújhat? :D
Youtubon is reggel törölgette a kommenteket ...Jucit is nagyon távol akarja tartani a trolloktól ...sportcsíkos már a mercica gatyó
Lyucifer is fent van és Tranyóval egymás ismerősei szóval tudnak privátba chatelni
twitter.com/szedunka
kissendrevagyok
te ki a fasz vagy?
Rövid pályafutásod lesz itt. Gurulj szépen.
Üdvözlettel: PS - Puha Slag | LMBTQ SODI | LMBTQ Propagandista Sodi
Jelképes hú-húszezer forintért kigyógyítalak förtelmes függőségedből.

Minden O és K
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Itt meg volt pénz lovera.
kissendrevagyok
Laumónak Endre lóg. Nem fordítva.
Miért Endre? Azt gondoltad, hogy ingyen tették szét a lábuk ezek a szűzlányok? Naugye.
Úgyhogy tessék szépen kifizetni a pásztorórákat.
Na nehogy már erre se teljen.
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Kivel kezded pupszi? Szerencsétlen Szandika 10 eurójával? *pr*
Először a saját tartozásodat rendezd Zsery meg Oszy felé te retek!
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
ahhoz illene tudni a lakcímeket 📯📨🏤📬📮
kissendrevagyok
fikás, nem akarod elsütni a szokásos hazugságot, hogy jelenleg senki nincs elmaradásban?
A nyugalom jegyében alapvetően most amnesztiát adok mindenkinek.
néztem, de csak annyi új infó volt, hogy a múmia ma délután drogos kurvázta laurát telefonon, amiért gammer vissza akar menni laurához, ezt leakelték. ez csak azért érdekes, mert akkor nyilván a fikásnak még kisebbek lettek az esélyei a szegedi költözésre.
igaz, fikás? egy pár sörike emiatt indokolt lett.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Ennek az egesz faszkodasnak az lesz a vege, hogy a Csenge osszepakol es elkoltozik a faszba a Laurahoz, baszdmeg. Az a gyerek meg egy prostitualtnal is nagyobb biztonsagban van mint a szuleinel.
Ebben eddig lehetett eljutni.
onnan indult az egész, hogy gammer, miután még csak pár napja volt lauránál, de a múmiával már elindult a szájkarate, azt mondta lájvban teljes magabiztossággal, hogy elpereli csengét az anyjától, és laurával ketten fogják felnevelni. eközben laura a kanapén nyomkodta a telefonját, és egy szava sem volt az egészhez, tehát egyetértett vele.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Endi van egy rossz hírem.....
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
Az a baj, hogy múmiának semmi szavahihetősége nincs. Mikor majd a mentő megint elviszi Szegedről a felpuffadt cigányt gyomormosásra, utána ugyanúgy vissza fogja engedni a házba.
kissendrevagyok
Tetyó, inkább nézz meg egyet az alkotásaim közül. Hidd el, jobban jársz Michelle Wild művésznővel.
A legnagyobb baj hogy nem fekete zsákban viszik el
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
Nehany het szegeden es lesz majd video ahogy a sodi meg a geza hajnali negykor cipelik ki az autoba a hullat, hogy ne a lamantin lakasaban zsizsegjenek a zsaruk.
@kissendrevagyok
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
5500 Gyomaendrőd, Zrínyi Miklós utca 56
kissendrevagyok
Nszksz, továbbítom Kovács Márknak,majd ő intézkedik.
XD LOMKORONASÉTÁNY ENDRE VERZIÓ: IMPOTENS FÉRFINEK BABAVÁRÓ TÁMOGATÁS XD
Hetti neni mar nagyon varja endret.
Most hova kell neki menni holnap? Annyi ügy van már, nem lehet számon tartani... Endre! Tedd elérhetővé a rendőrségi ügyes atuiexcelt, hogy naprakészek lehessünk éppen miért basznak seggbe a kihallgatóban!
Épp a trolloknak panaszkodtam.
🥲 lezárult egy kedvenc flokker korszak tetyóú :(
Csütörtökön biztosan megy Linzbe, hogy pénteken reggel a bíróságon standupolhasson, hogy miért is nem az ő hibája, hogy megverte Jutkát.
A héten ezen kívül feltehetően Bécsbe is megy (mert az illető, akitől ma kapta a rejtélyes telefonhívást, nem megyar nyelvű) egy meghallgatás miatt. Ez egy új ügy lehet, de nem tudni biztosan, hogy mikor megy. Keddre tippelnék, mert csak holnap akar szabadságot kérni miatta.
Egy másik duó ment a raktárhoz lefoglalni :D
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Mibűl hotelezik? Az anutája ad neki rá, vagy lyudga pénzéből tervezi kifizetni?
NSZKSZ, Bécsben egyébként milyen ügye lehet? A jogosulatlanul felvett segély meg a drogozás, de azon kívül?
Hamisított bejelentő paír, esetleg a rendőr a lájvban, akinek az ügyvédje már egyébként is kereste.
Golda! Engedj be!
Miffaaann? Volt bármi, amit legálisan csinált ez a fasz?
Amúgy melyik rendőrről van szó? Jelentek meg páran lájfszban...
Amelyik pisztollyal átnézte a lakást, amíg ő meg a szisza a lépcsőházban voltak, és a gyagyás vérzett közben. XD
Golda! Engedj be!
Egy Szegedi jogászkodásra*pr*, mennyi lehet az odds?
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
azt mondta, hogy tárgyalásra megveszi a jegyeket, szal lehet a drága jó édes anyjával megy...
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Jajj, a púpszászi haszienda nehogy veszélybe kerüljön!
kissendrefarkas életét irigyellem
A legjobb tudomásom szerint jelenleg home officeban dolgozik egy ideje, szóval elvileg fizetést is kaphatott már.
De ha nem, akkor mi jobbra kezdené el költeni a varangy pénzét, amit kicsaltak tőle a tranyóval?
Golda! Engedj be!
Még működnek a hitelkártyák. Hó elején a fizuból kifizeti a személyi kölcsön törlesztőjét a maradékot meg betolja a hitelkártyákba, aztán azokat használva fizeti a sörikét meg stb.
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Nem mertem rákérdezni, de megnézném, pláne, hogy elindult a Trashcity.
Elrettentő, szörnyülködő jelleggel csak természetesen.
Olyan dolog ez, amin jobb tulesni. Szoval akinek megvan, linkelje be, essunk tul rajta, es tobbet ne beszeljunk rola.
A munka nem megoldás.
Erre akartam válaszolni.
- Át akarja tetetni az ügyet egy másik kerületbe (Ami csak Budapesten és Bécsben van)
Linzben is van.
Fene az ízléseteket. Inkább nézzetek meg egy horror filmet, abban több izgalom van.
Szerinted ott feltűnő, hogy valaki piát vesz minden nap? :)
Az egymillió alkoholista országában egy vidéki kisvárosban?
Viszont pipa a rendőrre és azt mondta, hogy már ismeri és az illető pikkel rá.
Linzben egy rendőrnő foglalkozott a nőverős ügyével és őt különösebben nem szidta. Ott a tolmácsra volt dühös, mert az nem szarakodott az autista körmondataival. Az AMS-es esetben nem hallgatta meg rendőr, mert az egy polgári követelés, ott csak bíróság lesz már.
Bécsben viszont sokkal több rendőri kontaktja van, a szalutálás és a drogozás miatt is kihallgatták, sőt nagyon fel volt háborodva a nyomozóra, aki a lakcímbejelentős okirathamisítás ügyében hallgatta ki. Hosszasan hisztériázott róla, többször is vissza-visszatért hozzá. Szerintem ő lesz az arcidegrángásos Columbo.
Bécsben viszont sokkal több rendőri kontaktja van, a szalutálás és a drogozás miatt is kihallgatták, sőt nagyon fel volt háborodva a nyomozóra, aki a lakcímbejelentős okirathamisítás ügyében hallgatta ki. Hosszasan hisztériázott róla, többször is vissza-visszatért hozzá. Szerintem ő lesz az arcidegrángásos Columbo.
Esélyes.
Kár, hogy soha nem tudjuk meg mert Dancsó-mód van. *pr*
Mivel banyatank hírét sem láttuk az egyik nyomortour alatt sem, valószínű, hogy serpázza a söröket. Mivel 5-6-nál többet nem bír el a púpján, naponta többször is kisétálhat a boltba. Biztos azt hiszi az eladó, hogy magányos alkesz Golda mellett és szociális program neki a piavásárlás.
Ezt honnan? Nincs fél éve, hogy egész tálca sörrel érkezett meg a bécsi kecóba.
Főszabály szerint, előbb a Sodinak kell küldenie az adósoknak, hogy abból lehessen törlesztésképp visszautalni neki.
Miután a kártyenek üresek, Sodi nem tud küldeni az adósoknak, így már azok sem tudnak törleszteni.
Impotens leszel, mint Púp ha megnézed. Jóból mondom! Egy ezer éves,halott múmia és egy dagadt, kankós cigány kufircol a saját gyerekük ágyában, a játékai közé rejtett kamerával felvéve. Tényleg ez izgatna. Én csak egy képet láttam, de...
Impotencia elleni termékeimet itt találjátok:
koviluxx.com/kovilux-sx-man-pakk-1
Endre, neked dupla áron van minden, a kurva anyád!
Fannikah és Szabina úrnő után minden játszik.
seymour schwartz
(
x6)
Apr 16, 2023 19:56:37
x6)
Szégyellheti magát az öreglány. Nagyon elhanyagolt az ingatlana.
Azért mert ugyanolyan hibbant mint a kedves fia, illetve nincs férfi a háznál, aki a "férfimunkákat" elvégezze. Szakembert megfizetni meg nincs pénze, persze Zsodráknak van. Ez az egész ház Golda hibája, mondom, el kellene ismernie, hogy a Bata-klán komoly ütyfét sarja bizony csődbe ment és hibbant fia is jobban keres nála. Utána fel kellene mérni, hogy mit kell felújítani, Sodrákból kiverni a pénzt, oszt már jobb lenne minden. De Golda büszke zsidó, ő nem fog a kisfia (osztrák/német bankok) pénzére fanyalodni, megoldja ő egyedül. Lehet látni milyen eredménnyel....
ascites
(
x57)
Apr 16, 2023 20:06:00
x57)
Púp, anyád mit szólt az új ügyedhez? Arra is azt mondta, hogy ismerd be, hogy hibáztál?
kissendrevagyok
(
x48)
Apr 16, 2023 20:15:35
x48)
Endre van egy ötletem! Miért nem a twitteren baszogatod Tibit ?
Amit a kleine tranyó csatornára kirakott képernyőfotós fenyegetés, azon látszik, hogy kapja az értesítéseket!
twitter.com/mercike81
kissendrevagyok
Amit a kleine tranyó csatornára kirakott képernyőfotós fenyegetés, azon látszik, hogy kapja az értesítéseket!
twitter.com/mercike81
MaxPayne
(
x24)
Apr 16, 2023 20:18:13
x24)
Púp, anyád mit szólt az új ügyedhez? Arra is azt mondta, hogy ismerd be, hogy hibáztál?
Es örül, hogy üdülési adót is fizethet most miattad, visszamenőlegesen is?
trolléga
(
x30)
Apr 16, 2023 20:19:05
x30)
Endre, a flokkjaidban az a legjobb pillanat, amikor Golda vagy a hangja megjelenik… Nagyon vicces látni azt, ahogy megállsz a gondolkodásban, és egy hangyafasznyival megemelt hangon visszaszólsz neki valami faszságot, hogy itt bizony te vagy a nagyfiú. Közben minden mondatod végén egy kis nevetés, hogy ez csak ,,poén” volt.
Nehogy ott helyben legyél megvillázva, vagy elverve 41 évesen xD
Nehogy ott helyben legyél megvillázva, vagy elverve 41 évesen xD
Borsózott a hátam, ugyanaz a negédes hangnem, mint amit tranyónál szokott tolni.
Most ez hogy a verés elkerülése végett vagy valami durvább dolog miatt mindenki döntse el magának.
Amúgy tiszta szörnyecskék feeling, Markó Gergő vibe. Tényleg, vele mi lehet, visszaengedték azóta a házba? :d
Ásó27
(
x68)
Apr 16, 2023 20:20:17
x68)
Endre van egy ötletem! Miért nem a twitteren baszogatod Tibit ?
twitter.com/mercike81
twitter.com/mercike81
azt is írta valaki, hogy ott dumál pár emberkével, szóval meg kéne próbálni Endre!
kissendrevagyok
(
x48)
Apr 16, 2023 20:22:15
x48)
Tardik elég sűrűn bombázza :D
SyntaxError
(
x24)
Apr 16, 2023 20:27:12
x24)
Endre! Rég mondtuk már, de mindig aktuális: Minden a te hibád! Minden!
Hahó
(
x135)
Apr 16, 2023 20:27:40
x135)
Fikás elég szomorú, hogy nem mutatod be egy 2006-os nemzeti hős harcát az elnyomó osztrák állam rendőrsége ellen, hanem titkolózol.
Miért nincs erről külön yt csatorna sodi hárczol néven?
Miért nem csinálsz ebből diplomáciai botrányt?
Miért nincs erről külön yt csatorna sodi hárczol néven?
Miért nem csinálsz ebből diplomáciai botrányt?
Bassamassad
Apr 16, 2023 20:28:10
Youtubon is reggel törölgette a kommenteket ...Jucit is nagyon távol akarja tartani a trolloktól ...sportcsíkos már a mercica gatyó
Apr 16, 2023 20:28:10
kissendrevagyok
(
x48)
Apr 16, 2023 20:31:10
x48)
Lyucifer is fent van és Tranyóval egymás ismerősei szóval tudnak privátba chatelni
twitter.com/szedunka
Screemcheese
Apr 16, 2023 20:31:22
Na várjál te rohadék fikazabáló! Eltiltott a családom attól, hogy bármit olvassak vagy tudjak rólad. De engem érdekelt és érdekel, mikor kerülsz oda ahová való vagy, erre a családi béke is rámehet! Ezért vigyázz a gigádra, te nyomoronc!
screemcheese
Apr 16, 2023 20:31:22
SyntaxError
(
x24)
Apr 16, 2023 20:31:29
x24)
Leak! Leak!
Az első fotók a Behajtó Brumikról.
Endre! Ők inkasszóznak, mennek majd felkérdezni és lefoglalni a cuccaid.
Szerintem nem lesz elég az agyneműtartóban elbújni.
balek
(
x10)
Apr 16, 2023 20:33:17
x10)
Endi te miért provokálsz még mindig pereket magad ellen? Ha az alacsony iq-d miatt nem tudtál lediplomázni, akkor életed végéig egyetemistának számítasz és továbbra is provokálod a pereket?
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
noikabatgomb
(
x10)
Apr 16, 2023 20:46:06
x10)
Anyad nem kepes nem gyulolettel a hangjaban hozzad szolni.
Baszod, endre. En nem egyszer beszeltem anyaddal es amikor beszeltunk akkor egyaltalan nem ebben a hangnemben beszelt.
Szerinted mennyire gyulol teged az anyad?
Ez nagyon durva, endre. Nagyon durva.
Baszod, endre. En nem egyszer beszeltem anyaddal es amikor beszeltunk akkor egyaltalan nem ebben a hangnemben beszelt.
max5enutálnak
(
x47)
Apr 16, 2023 20:51:14
x47)
Egy 41 éves alkoholista mamahoteles pereket provokál maga ellen.
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
MaxPayne
(
x24)
Apr 16, 2023 20:53:41
x24)
Lehet Golda kinyirta a korcsot?
Screemcheese
Apr 16, 2023 20:55:07
Minden lehetséges fórumon, platformon elmondom amit akarok! Nem határzik sem mínuszolás,sem pluszolás. Egyik minősítés sem befolyásolja az életemet🙂
screemcheese
Apr 16, 2023 20:55:07
40_éves_junior
(
x6)
Apr 16, 2023 20:57:48
x6)
Minden lehetséges fórumon, platformon elmondom amit akarok! Nem határzik sem mínuszolás,sem pluszolás. Egyik minősítés sem befolyásolja az életemet🙂
te ki a fasz vagy?
Soderák
(
x1)
Apr 16, 2023 20:57:59
x1)
Endre! Remélem a jogsiszerzés is úgy omlik szét, ahogy a legobuszt basztad szét egy idegállapotban!
sOhAnEmÍrOkIdE hÖhÖhÖhÖhÖhÖhÖ
trashcity.net
Apr 16, 2023 20:58:09
trashcsopi

Trashvod 2.0? (remélhetőleg okosabban):
www.trashcity.net/
trashcity.net/videos/sodi
Azért párhuzamosan a bitchute feltöltéseket megtartanám!

Trashvod 2.0? (remélhetőleg okosabban):
www.trashcity.net/
trashcity.net/videos/sodi
Azért párhuzamosan a bitchute feltöltéseket megtartanám!
Apr 16, 2023 20:58:09
Puha Slag
(
x7)
Apr 16, 2023 21:00:10
x7)
Seggfájás
Rövid pályafutásod lesz itt. Gurulj szépen.
Dr.Addikt
Apr 16, 2023 21:13:57
Eltiltott a családom attól, hogy bármit olvassak vagy tudjak rólad.
Jelképes hú-húszezer forintért kigyógyítalak förtelmes függőségedből.
Apr 16, 2023 21:13:57
Nem vagyok őrült
(
x3)
Apr 16, 2023 21:15:47
x3)

xray
(
x21)
Apr 16, 2023 21:19:12
x21)
már elgurult. xd
Klein
Apr 16, 2023 21:19:20
Még itt milyen boldog voltál gyagyás. Emlékszel?
Apr 16, 2023 21:19:20
Norina
(
x2)
Apr 16, 2023 21:20:57
x2)
Még itt milyen boldog voltál gyagyás. Emlékszel?
Itt meg volt pénz lovera.
mayer
Apr 16, 2023 21:27:09
hétfőtől mindenki faszolni fog
Apr 16, 2023 21:27:09
kissendrevagyok
(
x48)
Apr 16, 2023 21:28:59
x48)
SyntaxError
(
x24)
Apr 16, 2023 21:30:00
x24)
Laumónak Endre lóg. Nem fordítva.
Miért Endre? Azt gondoltad, hogy ingyen tették szét a lábuk ezek a szűzlányok? Naugye.
Úgyhogy tessék szépen kifizetni a pásztorórákat.
Na nehogy már erre se teljen.
trolléga
(
x30)
Apr 16, 2023 21:32:15
x30)
Hahó
(
x135)
Apr 16, 2023 21:34:53
x135)
teljesen világos már hónap, márk esetében már évek óta, hogy nem fognak fizetni, se április 15-ig, se április 17-ig, se azután. annyira uncsi ez a folyamatos határidő tologatás.
fikás, nem akarod elsütni a szokásos hazugságot, hogy jelenleg senki nincs elmaradásban?
kissendrevagyok
(
x48)
Apr 16, 2023 21:35:42
x48)
ahhoz illene tudni a lakcímeket 📯📨🏤📬📮
tyodika
Apr 16, 2023 21:37:15
A nyugalom jegyében alapvetően most amnesztiát adok mindenkinek.
Apr 16, 2023 21:37:15
Kakaspina
(
x24)
Apr 16, 2023 21:37:53
x24)
Sodrák, a nyúlvacsora ára visszajött már?
Nyírd ki anyád Sneci | Blekk ket csöcsképek kapcsán keress protonmailen
kissendrevagyok
(
x48)
Apr 16, 2023 21:40:28
x48)
erről most lemaradtunk
kissendrevagyok
Remegőszáj
(
x1)
Apr 16, 2023 21:40:48
x1)
Pov: Àprilis 16. Este!
Endre!Tipp? Sunka és Márk ujja már az utalás gombom? Izzadnak, hogy ma mèg megkapd a pénzt? Hm?
Vagy esetleg telibe szarnak? Akkor indul ugye holnap a jogi út és a meghagyás? Vagy újabb okot adsz nekünk, hogy nevessünk rajtad és balek legyél!
Miért van olyan érzésem, hogy jön hamarosan egy hetyetye, hogy neked többet èr a nyugalom a pènznél!
Endre!Tipp? Sunka és Márk ujja már az utalás gombom? Izzadnak, hogy ma mèg megkapd a pénzt? Hm?
Vagy esetleg telibe szarnak? Akkor indul ugye holnap a jogi út és a meghagyás? Vagy újabb okot adsz nekünk, hogy nevessünk rajtad és balek legyél!
Miért van olyan érzésem, hogy jön hamarosan egy hetyetye, hogy neked többet èr a nyugalom a pènznél!
Hahó
(
x135)
Apr 16, 2023 21:46:27
x135)
erről most lemaradtunk
néztem, de csak annyi új infó volt, hogy a múmia ma délután drogos kurvázta laurát telefonon, amiért gammer vissza akar menni laurához, ezt leakelték. ez csak azért érdekes, mert akkor nyilván a fikásnak még kisebbek lettek az esélyei a szegedi költözésre.
noikabatgomb
(
x10)
Apr 16, 2023 21:51:13
x10)
Ennek az egesz faszkodasnak az lesz a vege, hogy a Csenge osszepakol es elkoltozik a faszba a Laurahoz, baszdmeg. Az a gyerek meg egy prostitualtnal is nagyobb biztonsagban van mint a szuleinel.
Hahó
(
x135)
Apr 16, 2023 21:57:25
x135)
onnan indult az egész, hogy gammer, miután még csak pár napja volt lauránál, de a múmiával már elindult a szájkarate, azt mondta lájvban teljes magabiztossággal, hogy elpereli csengét az anyjától, és laurával ketten fogják felnevelni. eközben laura a kanapén nyomkodta a telefonját, és egy szava sem volt az egészhez, tehát egyetértett vele.
xray
(
x21)
Apr 16, 2023 22:01:38
x21)
Apr 16, 2023 22:01:38
micsoda alja népek ezek. Apr 16, 2023 22:01:38
Dr. Naftalin Lajos régész
Apr 16, 2023 22:02:02
A múmiás pornó elérhető régész-kutatói hozzáféréssel?
Apr 16, 2023 22:02:02
balek
(
x10)
Apr 16, 2023 22:03:42
x10)
Anyad nem kepes nem gyulolettel a hangjaban hozzad szolni.
A nagyon csúnya emberekre szokták azt mondani, hogy azt az arcot csak egy anya szeretheti.Baszod, endre. En nem egyszer beszeltem anyaddal es amikor beszeltunk akkor egyaltalan nem ebben a hangnemben beszelt.
Endi van egy rossz hírem.....
Csak egy olvasó
(
x9)
x9)
Púpos, már csak két órád van 17-ig. Lesz időd holnap a kihallgatás mellett mindenkit beperelni? Hogyan alakult végül a sorrend, ki lesz az első?
kissendrevagyok
(
x48)
Apr 16, 2023 22:04:42
x48)
néztem, de csak annyi új infó volt, hogy a múmia ma délután drogos kurvázta laurát telefonon, amiért gammer vissza akar menni laurához, ezt leakelték.
Az a baj, hogy múmiának semmi szavahihetősége nincs. Mikor majd a mentő megint elviszi Szegedről a felpuffadt cigányt gyomormosásra, utána ugyanúgy vissza fogja engedni a házba.
Kovi
(
x2)
Apr 16, 2023 22:12:43
x2)
Tetyó, inkább nézz meg egyet az alkotásaim közül. Hidd el, jobban jársz Michelle Wild művésznővel.
Púpszászi napelem
(
x13)
Apr 16, 2023 22:24:10
x13)
SyntaxError
(
x24)
Apr 16, 2023 22:29:55
x24)
Endre! Nincs más kiút! Fel kell venned a babaváró hitelt!
Amúgy többen kérdezik: mekkora a baj? A sörhöz még odaférsz?
noikabatgomb
(
x10)
Apr 16, 2023 22:31:43
x10)
Nehany het szegeden es lesz majd video ahogy a sodi meg a geza hajnali negykor cipelik ki az autoba a hullat, hogy ne a lamantin lakasaban zsizsegjenek a zsaruk.
Brian
(
x2)
Apr 16, 2023 22:41:36
x2)
Valaki tudja a fekélyesfaszú dögevő gyomai címét? Felbaszott, hogy rejtett kamera van Csenge ágyára irányítva, szerintem a púpszászi pedofilnak készít felvételeket jó pénzért. Gondolom ez is érdekelheti a hatóságokat.
Púpszászi napelem
(
x13)
Apr 16, 2023 22:45:00
x13)
Valaki tudja a fekélyesfaszú dögevő gyomai címét? Felbaszott, hogy rejtett kamera van Csenge ágyára irányítva, szerintem a púpszászi pedofilnak készít felvételeket jó pénzért. Gondolom ez is érdekelheti a hatóságokat.
@kissendrevagyok
kissendrevagyok
(
x48)
Apr 16, 2023 22:45:21
x48)
Valaki tudja a fekélyesfaszú dögevő gyomai címét?.
Brian
(
x2)
Apr 16, 2023 22:46:46
x2)
Nszksz, továbbítom Kovács Márknak,majd ő intézkedik.
linziasztal01
(
x77)
Apr 16, 2023 22:47:39
x77)
Endre, ki szólhat be kinek?
Több feliratkozóm van < Kevesebb jogi ügyem van.
Szóval megint be kell fognod a pofádat!
Több feliratkozóm van < Kevesebb jogi ügyem van.
Szóval megint be kell fognod a pofádat!
Mr Beast
Apr 16, 2023 22:56:17
A SoDI egy pedofil buzi
Apr 16, 2023 22:56:17
dggmester
Apr 16, 2023 22:58:46
Endre! Nincs más kiút! Fel kell venned a babaváró hitelt!
XD LOMKORONASÉTÁNY ENDRE VERZIÓ: IMPOTENS FÉRFINEK BABAVÁRÓ TÁMOGATÁS XD
Apr 16, 2023 22:58:46
Puha Slag
(
x7)
Apr 16, 2023 23:06:06
x7)
Van egy olyan érzésem, hogy ma sem csökkent az elfogyasztott sörök száma...
Üdvözlettel: PS - Puha Slag | LMBTQ SODI | LMBTQ Propagandista Sodi
MaxPayne
(
x24)
Apr 16, 2023 23:12:52
x24)
Azért megnéznem azt a hetyetyet amivel holnap szabadságot könyörog a főnöknel.
max5enutálnak
(
x47)
Apr 16, 2023 23:15:12
x47)
Holnap nagy utazás?
noikabatgomb
(
x10)
Apr 16, 2023 23:18:30
x10)
Holnap nagy utazás?
Hetti neni mar nagyon varja endret.
linzicsibe
(
x2)
Apr 16, 2023 23:20:15
x2)
Holnap nagy utazás?
Most hova kell neki menni holnap? Annyi ügy van már, nem lehet számon tartani... Endre! Tedd elérhetővé a rendőrségi ügyes atuiexcelt, hogy naprakészek lehessünk éppen miért basznak seggbe a kihallgatóban!
40_éves_junior
(
x6)
Apr 16, 2023 23:22:55
x6)
endre, én nem értelek. miért vagy besavanyodott fasz? gyere, nevess velünk, meséld el a kommenthaveroknak hogy mért fognak szárazon, téglaporral faszrahúzni. itt vagyunk, hosszú évek óta hűséges rajongók, hát ezt érdemeljük?
linziasztal01
(
x77)
Apr 16, 2023 23:23:54
x77)
Annyi fix, hogy csütörtökön hotelezik a bíróság közelében, péntek pedig a nagy nap, ugye, Endre? :))
linziasztal01
(
x77)
Apr 16, 2023 23:24:43
x77)
endre, én nem értelek. miért vagy besavanyodott fasz? gyere, nevess velünk, meséld el a kommenthaveroknak hogy mért fognak szárazon, téglaporral faszrahúzni. itt vagyunk, hosszú évek óta hűséges rajongók, hát ezt érdemeljük?
🥲 lezárult egy kedvenc flokker korszak tetyóú :(
ascites
(
x57)
Apr 16, 2023 23:31:08
x57)
Csütörtökön biztosan megy Linzbe, hogy pénteken reggel a bíróságon standupolhasson, hogy miért is nem az ő hibája, hogy megverte Jutkát.
A héten ezen kívül feltehetően Bécsbe is megy (mert az illető, akitől ma kapta a rejtélyes telefonhívást, nem megyar nyelvű) egy meghallgatás miatt. Ez egy új ügy lehet, de nem tudni biztosan, hogy mikor megy. Keddre tippelnék, mert csak holnap akar szabadságot kérni miatta.
bolgár jeti
(
x30)
Apr 16, 2023 23:31:26
x30)
Leak! Leak!
Egy másik duó ment a raktárhoz lefoglalni :D
linzicsibe
(
x2)
Apr 16, 2023 23:32:40
x2)
Annyi fix, hogy csütörtökön hotelezik a bíróság közelében, péntek pedig a nagy nap, ugye, Endre? :))
linzicsibe
(
x2)
Apr 16, 2023 23:34:22
x2)
NSZKSZ, Bécsben egyébként milyen ügye lehet? A jogosulatlanul felvett segély meg a drogozás, de azon kívül?
Mack
(
x1)
Apr 16, 2023 23:36:04
x1)
Hamisított bejelentő paír, esetleg a rendőr a lájvban, akinek az ügyvédje már egyébként is kereste.
linzicsibe
(
x2)
Apr 16, 2023 23:39:11
x2)
Mack
(
x1)
Apr 16, 2023 23:41:39
x1)
Amelyik pisztollyal átnézte a lakást, amíg ő meg a szisza a lépcsőházban voltak, és a gyagyás vérzett közben. XD
Klohek
(
x12)
Apr 16, 2023 23:45:57
x12)
halászlé
(
x24)
Apr 16, 2023 23:48:32
x24)
azt mondta, hogy tárgyalásra megveszi a jegyeket, szal lehet a drága jó édes anyjával megy...
gyagyás irigye2
(
x3)
Apr 16, 2023 23:58:18
x3)
Jajj, a púpszászi haszienda nehogy veszélybe kerüljön!
Mack
(
x1)
Apr 16, 2023 23:58:54
x1)
A legjobb tudomásom szerint jelenleg home officeban dolgozik egy ideje, szóval elvileg fizetést is kaphatott már.
De ha nem, akkor mi jobbra kezdené el költeni a varangy pénzét, amit kicsaltak tőle a tranyóval?
bolgár jeti
(
x30)
Apr 17, 2023 00:11:10
x30)
Még működnek a hitelkártyák. Hó elején a fizuból kifizeti a személyi kölcsön törlesztőjét a maradékot meg betolja a hitelkártyákba, aztán azokat használva fizeti a sörikét meg stb.
Bátor_bikagolyó
(
x2)
Apr 17, 2023 00:16:30
x2)
Kakaspina
(
x24)
Apr 17, 2023 00:24:50
x24)
Sodrák, ha esetleg a vén kurva kísér Linzbe, szívesen megetetem a macskákat, tudod, mint te Szegeden.
Nyírd ki anyád Sneci | Blekk ket csöcsképek kapcsán keress protonmailen
miskolcigány
(
x5)
Apr 17, 2023 00:24:51
x5)
Olyan dolog ez, amin jobb tulesni. Szoval akinek megvan, linkelje be, essunk tul rajta, es tobbet ne beszeljunk rola.
bet365
Apr 17, 2023 00:27:51
Elég jól fizetünk rá, mert mondta, hogy
- Le kell fordítani a rantját a haragosának
- Át akarja tetetni az ügyet egy másik kerületbe (Ami csak Budapesten és Bécsben van)
Ez persze nem zárja ki, hogy emellett még szegedi ügye is van, csak nem hiszem, hogy ma arról beszélt.
- Le kell fordítani a rantját a haragosának
Ez persze nem zárja ki, hogy emellett még szegedi ügye is van, csak nem hiszem, hogy ma arról beszélt.
Apr 17, 2023 00:27:51
miskolcigány
(
x5)
Apr 17, 2023 00:27:56
x5)
Hetfo van, Endre. Menni fog a napi 7 (3 es fel liter!) sor?
A munka nem megoldás.
bet365
Apr 17, 2023 00:28:28
Erre akartam válaszolni.
Apr 17, 2023 00:28:28
SyntaxError
(
x24)
Apr 17, 2023 00:30:21
x24)
Még két és fél óra éééééés....

Úgyhogy bírd ki!

Úgyhogy bírd ki!
bolgár jeti
(
x30)
Apr 17, 2023 00:33:48
x30)
Linzben is van.
50 ezres
Apr 17, 2023 00:34:19
Fene az ízléseteket. Inkább nézzetek meg egy horror filmet, abban több izgalom van.
Apr 17, 2023 00:34:19
max5enutálnak
(
x47)
Apr 17, 2023 00:49:39
x47)
Mától a napi megivott sörmennyiség: n-1, ahol “n” az adott napon, 23:59-kor szabadon kigondolt természetes szám.
Karib
(
x10)
Apr 17, 2023 01:04:02
x10)
Sneci, ezt az ipari mennyiségű sört amúgy ki szokta hazaszállítani, anyád vagy te?
Mert ugye eddig bementél a szupermarketbe és senkit se érdekeltél, de most már csak a púpszászi kisbolt, és hát a fogyasztásod alapján három naponta el kell menned egy tálca sörért. És akkor még azzal nem is számoltam, hogy anyád mennyit iszik.
Jézus vagyok, nem uzsorás. (...) Én vagyok a Szent Magdolna személyesen.
Mert ugye eddig bementél a szupermarketbe és senkit se érdekeltél, de most már csak a púpszászi kisbolt, és hát a fogyasztásod alapján három naponta el kell menned egy tálca sörért. És akkor még azzal nem is számoltam, hogy anyád mennyit iszik.
Csicsó_VOD
(
x4)
Apr 17, 2023 01:05:40
x4)
A legutóbbi vernyákolós videódban kb 10 másodpercnél fellelhető egy légy a háttérben, és onnantól kezdve csak azt a legyet kerestem, hogy valami értelme is legyen a videónak, de újra, és újra csak a ronda pofád fogadott
Es gibt keinen anderen Geisteskranken auf der Welt wie Herrn Endre Kiss~https://sodipedia.sodika.org
bolgár jeti
(
x30)
Apr 17, 2023 01:06:42
x30)
ascites
(
x57)
Apr 17, 2023 01:06:45
x57)
Linzben is van.
Viszont pipa a rendőrre és azt mondta, hogy már ismeri és az illető pikkel rá.
Linzben egy rendőrnő foglalkozott a nőverős ügyével és őt különösebben nem szidta. Ott a tolmácsra volt dühös, mert az nem szarakodott az autista körmondataival. Az AMS-es esetben nem hallgatta meg rendőr, mert az egy polgári követelés, ott csak bíróság lesz már.
bolgár jeti
(
x30)
Apr 17, 2023 01:08:41
x30)
Esélyes.
Kár, hogy soha nem tudjuk meg mert Dancsó-mód van. *pr*
ascites
(
x57)
Apr 17, 2023 01:18:09
x57)
Mivel banyatank hírét sem láttuk az egyik nyomortour alatt sem, valószínű, hogy serpázza a söröket. Mivel 5-6-nál többet nem bír el a púpján, naponta többször is kisétálhat a boltba. Biztos azt hiszi az eladó, hogy magányos alkesz Golda mellett és szociális program neki a piavásárlás.
bolgár jeti
(
x30)
Apr 17, 2023 01:29:19
x30)
Mivel 5-6-nál többet nem bír el a púpján
Ezt honnan? Nincs fél éve, hogy egész tálca sörrel érkezett meg a bécsi kecóba.
max5enutálnak
(
x47)
Apr 17, 2023 01:35:24
x47)
Gyere ide alkoholista és tégy igazságot! Egyszerre mennyi sört hozol el a boltból és milyen rendszerességgel? Aztán írd le mennyit ittál tegnap, mert kell a nemfatyokalkoholista.xls-hez
Andi
(
x13)
Apr 17, 2023 01:43:32
x13)
Endre, eljött a te napod. Majdnem két óra eltelt. Utalt már valaki?
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
SyntaxError
(
x24)
Apr 17, 2023 02:35:37
x24)
Endre, eljött a te napod. Majdnem két óra eltelt. Utalt már valaki?
Főszabály szerint, előbb a Sodinak kell küldenie az adósoknak, hogy abból lehessen törlesztésképp visszautalni neki.
Miután a kártyenek üresek, Sodi nem tud küldeni az adósoknak, így már azok sem tudnak törleszteni.
Kovi
(
x2)
Apr 17, 2023 02:48:42
x2)
Impotens leszel, mint Púp ha megnézed. Jóból mondom! Egy ezer éves,halott múmia és egy dagadt, kankós cigány kufircol a saját gyerekük ágyában, a játékai közé rejtett kamerával felvéve. Tényleg ez izgatna. Én csak egy képet láttam, de...
Bátor_bikagolyó
(
x2)
Apr 17, 2023 03:06:26
x2)
Fannikah és Szabina úrnő után minden játszik.
féregnyulvány
(
x7)
Apr 17, 2023 03:09:11
x7)
hidratálás megvolt
de nem alszik a pedofil
még mindig fentvan fbon ,nemtudsz aludni lelkecske?
de nem alszik a pedofil
még mindig fentvan fbon ,nemtudsz aludni lelkecske?
125 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Az egyik szomszédjának egy nagyon takarosan felújított kádárkockája van, nagyon szürreál (szocreál haha) a kettő egymás mellett. Szégyellheti magát az öreglány. Nagyon elhanyagolt az ingatlana.