Kapni fog a Fikás a macskázásért. Fifi, nehogy Laura által legyen melócsá.. ismét:D
Holnap viszi anyukája kötözésre megint, nem? Beugorhatnának Dr. Molnárhoz egy konzultációra a fegyverrel kapcsolatban :D
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
2 hétig magának kell kötözni, utána varratszedés.
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Erről lemaradtam.
Akkor piszony RIP sodi.
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Anyja magadan képzett jogi ajtótámasz huzat ellen, majd megoldják.
Tuti a nyakára tekeri a kötszert, a baromja.
Pedig a barátnője okleveles ápolónő. Hallod Gyagya, hol van mosta a Szisza, miért nem gyógyít meg téged? Ilyenek ezek a nők, ugye? Főleg Tibi.
Ingatkanügyek
Nem szeretem a szegedi örökösnőt, de akárhányszor a Gyagya odakerül, mindig csúnya vége lesz Endrének és totál padlóra kerül :D
38. § (1) A lőfegyvert, gáz- és riasztófegyvert tartó személy *
c) * fegyverét nem viselheti és működőképes lőfegyverét, illetve gáz- és riasztófegyverét nem használhatja szeszes italtól befolyásolt állapotban, illetve, ha szervezetében kábítószer, illetve pszichotróp anyag van;
Ráadásul a NEAK rendszerben már benne van, hogy személyiségzavaros. :)
Is.
4-es térítési kategória, amit nem fog tudni kifizettetni. Több okból sem :DDD
Ezért lyukas mindig a tetőkárpit…
🕎Endigame🕎
Szép munka, zsidó!
Mire mondta amúgy? Volt valami kérdés? Felvétel esetleg?
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Emberölésért akar ülni a Sodi, a Sodi?
Nem lesz ennek (sem) jó vége, more.
Jóból.
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Megint sakal reszeg vagy es megint nem erted amit olvasol. Idiota!
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Trollt?? Milyen jogszabály mondja ezt ki, hogy trollt?
Egy elmebajos mondja? Az hát.
Dehogy fogsz te troll ölni. Most megint egy újabb verést intéztél magadnak. Nekem megéri a pénzt.
A támadó nem ember.
Hanem démon.
Nem tudsz emberölést elkövetni, ha megtámadnak.
Benne van a törvényben, hogy az ijedtség felment.
A támadó visel minden kockázatot.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Elestél bebaszva. Idióta.
A flokkban mondtad, eleste a fa... jajj itt a sziszaa.:)))
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
Endre, erre csak annyit lehet mondani, hogy 4026 és DGTLS
Ó ö Hi sztrápácská no food faszom gyere már
Rendben. Latlak elsetalni kisgyermekek mellett. Mivel tudom, hogy pedofil vagy, ezert jogosan ijedek meg es a gyermekek vedelmeben felruglak a Holdig. Torvenyes tehat szabad.
Démonok támadták meg, riasztópisztollyal lövöldozött egy hajléktalan Újszászon :))) remek headline
Ember most jöttem ki a templomból , miért teszed le a telefont ,hogy nem érsz rá? Forumozni mindig van időd Endre? Normális vagy te? Egyébként annyit akartam mondani, hogy édesanyád nagyon jól mondta. Minden a te hibád "Endy" minden a te hibád.
Kresszezzél még kicsit.
Jozsii Busák
Már nem is KRESZ-el köszönsz,te szerencsétlen?
Ó ö Hi sztrápácská no food faszom gyere már
Latom atutotte az autipajzsot a valaszom.
Helyes.
Addig orulj meg nem a koponyadat uti at valami!
Hajaj, Zsodika meg akar ölni valakit. És mégis hogy fogod ezt az akciót kivitelezni? Részletezd már légy szíves, hogy hogy akarsz te embert ölni?
Ingatkanügyek
Majdnem elütött egy autó tegnap, ha 1 méterrel előrébb járok akkor talán el is üt. Ha elüt akkor akár meg is halhattam volna. Legközelebb utána megyek és megölöm!
Vesz egy gázriasztó vagy gumilövedékes revolvert, aztán egy holdfényes éjszakán Golda agyonveri vele a macskaólban :D
Jozsii Busák
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
Betalált a melócsá, hogy troll vérre éhezel fifi ? :D
KURVArangy
Sneci, kapjál már a fejedhez. 6 rendőr, egy sürgősségi orvos, egy pszichiáter és a saját jó kurva anyád sem hitte el, hogy téged bárki is megtámadott. Alkoholista pszichopata vagy, kezelhetetlen dührohamokkal, aki delíriumos hallucinálásai közepette SÍMASZKOS trollokat képzelt magának. Egyelőre ennyi a történet, semmi másra nincs bizonyíték. Voltak kint a rendőrök vérnyomokat rögzíteni a kerítésről például? Szemérmesen hallgatsz arról, hogy indult-e nyomozás, és ha igen, akkor milyen bizonyítékokat találtak arra, hogy ténylegesen támadás áldozata lettél-e, vagy csak konfabulálsz.
Aki 69 éves és kurvára fizetnie kellene az ingatlanadót. :)))
Tűpontos !
KURVArangy
Mindjárt felriadsz egy sörikéért :D
Endre, te megint melyik filmet nézed?
A férfiszerelmed állandó bántalmazása - aki rendesen bele is vert a veknibe - az rendben van, de egy lökés már nem okés?
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
A sztori szerint eleve telibefújták gázsprayel, ami természetesen meg sem kottyant neki a gyerekszemüveg miatt és vígan szelfizett már a mentőből.
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
Fizikailag képtelen vagy az önvédelemre. Neked konkrétan golyós fegyverre lenne szükséged ahhoz, hogy bármiféle sanszod legyen, azt viszont nem kaphatsz itthon legálisan. Minden máshoz teljesen hikomat vagy, képtelen vagy erőt kifejteni az elhalt izmaiddal. Ha teljes testsúllyal beledőlnél egy ütésbe, apait-anyait beleadnál, egy átlag férfi azt is nagyon könnyedén kihordaná lábon. Második ütésre pedig semmi esélyed. Ekkor jön az, hogy a troll tökön rúg, hogy felemelkedsz tőle a Szaturnusz mellé bazmeg, aztán pedig lehugyozza a fetrengő testedet és elsétál. Géppisztolyt vegyél.
Saját telken belül... BALFASZ!
Üdvözlettel: PS - Puha Slag | LMBTQ SODI | LMBTQ Propagandista Sodi
Hagyd, fogyatékos. Endre egy démon.
Szeretem, ahogy csemegéz a kritériumokból. De ez bármire igaz
Üdvözlettel: PS - Puha Slag | LMBTQ SODI | LMBTQ Propagandista Sodi
Valószínűleg ez volt az a történetszál, ami a rendőröknél megszólaltatta a vészcsengőt. Ha valakit lefújnak, az megérzi, ha felfogja a szemüveg, ha nem. Könnygázzal, kapszaicinnel, tök mindegy. Kicsípi a pofádat, hogy úgy fogsz tőle kinézni, mint egy mosómedve, ráadásul órákig köhécselsz utána, mert irritál. Endre viszont minden látható nyom nélkül mondta azt, hogy őt lefújták, ami nonszensz.
Fég pisztoly, emlékszem, még a bolgár jeti is pózolt vele a blogján. Kb 2-3 évig arra verte magát, hogy torkolattűz, még ballisztikai zselére is koldult a plogján
🕎Endigame🕎
Ezt a jogász anyukád mondta?
Amit fel tudott dolgozni az agyacska.

A remegős kezét valaki be tudná ide tenni?
Golda villája
Apr 25, 2023 22:35:50
megint hintáztatja :D
ja nem, eddig is láthattuk ,hogy szereti Endrét
átbaszni:D
ja nem, eddig is láthattuk ,hogy szereti Endrét
átbaszni:D
Kapni fog a Fikás a macskázásért. Fifi, nehogy Laura által legyen melócsá.. ismét:D
Apr 25, 2023 22:35:50
noikabatgomb
(
x10)
Apr 25, 2023 22:35:53
x10)
Gammer ott bukta a csajt, hogy o csak majdnem halt meg de endre egy kicsit sulyosabban majdnem halt meg. A lanyok szeretik az ilyen rossz fiukat, akik nem tudjak bekotni a cipojuket majd tekony reszegen pofaraesnek a sotetben. Gammernek vege. Mehet vissza a mumia kitagitott uszkos likat pamacsolni a gyerek bekamerazott szobajaban. Endre mar biztos befuto a premium kupiban! Mar a ps5 helye is ki van nezve.
Ebben eddig lehetett eljutni.
Sportoló Művészúr
(
x2)
Apr 25, 2023 22:36:15
x2)
Geyza
Remegőszáj
(
x1)
Apr 25, 2023 22:36:28
x1)
Annyira bàjos, hogy az Endre azt hiszi, hogy egy “jàtèkpisztolytól” ès egy anál vibrátortól Rambo lesz!
Ha támadás érne és elő akarnád venni ezeket a szarokat,addig haza is ér a támadód! Vagy ha mégis időben előkapod, körberöhög. Megtorló Endre. Ez még mindig nem megy, àprilis ide vagy oda.
Ha támadás érne és elő akarnád venni ezeket a szarokat,addig haza is ér a támadód! Vagy ha mégis időben előkapod, körberöhög. Megtorló Endre. Ez még mindig nem megy, àprilis ide vagy oda.
tranyókiller
(
x2)
Apr 25, 2023 22:37:20
x2)
telex.hu/belfold/2023/04/21/sajoszentpeter-gumilovedek-kerites-vizeles-jogeros-itelet
Endike úgy gondolta fordul a kocka, most Ő lövi le azokat ahova vizel. :D
Achtung!!
Endike úgy gondolta fordul a kocka, most Ő lövi le azokat ahova vizel. :D
rezsidémon
(
x8)
Apr 25, 2023 22:38:13
x8)
Ezt a gázpisztolyos ötletedet elmondtad már anyádnak?
És mit szólt hozzá?
Apropó: Mizu a melócsával?
"Konkrétan jobban állnék, ha 34 évesen nem kezdek el nyugaton dolgozni."
És mit szólt hozzá?
Dadogós Kisnyugdíjas
(
x5)
Apr 25, 2023 22:41:08
x5)
sodi a legnagyobb fegyver az lenne ha nem innál alkoholt. nemlétező trollokat akarsz bántalmazni taktikai golyóstollakkal meg vakító lámpákkal. XD
sodi egy ndc npc. egy olyan npc amelyik nem vezet: non-driving.
Gilda villája
Apr 25, 2023 22:43:51
Fifi, mi van ha Laumó most épp gáz pisztollyal a kezében vár majd Szegeden azért mert meg akartad enni a nyulát mikor nem tudtál bemenni?
Apr 25, 2023 22:43:51
bolgár jeti
(
x30)
Apr 25, 2023 22:44:51
x30)
Ezt a gázpisztolyos ötletedet elmondtad már anyádnak?
És mit szólt hozzá?
És mit szólt hozzá?
Holnap viszi anyukája kötözésre megint, nem? Beugorhatnának Dr. Molnárhoz egy konzultációra a fegyverrel kapcsolatban :D
linziasztal01
(
x78)
Apr 25, 2023 22:45:22
x78)
Endre, a jelenlegi melócsában (nem sokáig, tekerj vissza sokat infóztam a társakkal együtt) ezt tolerálják?
Endre baszdmeg, az átlag életkor itt a kimutatás szerint 30-32 év szenyorként, te mit keresel ott?
Endre baszdmeg, az átlag életkor itt a kimutatás szerint 30-32 év szenyorként, te mit keresel ott?
Betöjt Laptop
(
x39)
Apr 25, 2023 22:45:45
x39)
2 hétig magának kell kötözni, utána varratszedés.
Nemzet Krónikása
(
x21)
Apr 25, 2023 22:47:32
x21)
Fikás, felhőénekként tisztában vagy azzal, hogy a gázpisztoly simán megszivathat téged is, ha olyan a szélirány?
A taktikai toll használatához kéne egy minimális fizikai erő, a vakítólámpától meg pofánröhögnek.
Neked egy éles maroklőfegyver kell, akkor nem baszakodnak veled a geci trollok
Állatkínzó, nőverő, rendőröket fenyegető, kiskorúakat bántalmazó sodi asodi
A taktikai toll használatához kéne egy minimális fizikai erő, a vakítólámpától meg pofánröhögnek.
Neked egy éles maroklőfegyver kell, akkor nem baszakodnak veled a geci trollok
mikedp
(
x9)
x9)
Terelösdit játszik a korcs ?
A mai melócsára semmi reakciót nem adott.
KURVArangy
A mai melócsára semmi reakciót nem adott.
bolgár jeti
(
x30)
Apr 25, 2023 22:47:46
x30)
2 hétig magának kell kötözni
Erről lemaradtam.
Akkor piszony RIP sodi.
hegesztőnő
(
x3)
Apr 25, 2023 22:48:18
x3)
endre tudunk indulni?
linziasztal01
(
x78)
Apr 25, 2023 22:49:15
x78)
Erről lemaradtam.
Akkor piszony RIP sodi.
Akkor piszony RIP sodi.
Anyja magadan képzett jogi ajtótámasz huzat ellen, majd megoldják.
max5enutálnak
(
x47)
Apr 25, 2023 22:50:59
x47)
Hallucináció és kerítés ellen nem gáz pisztoly, meg töltőtoll kell, hanem pszichiátria, meg gyógyszeres kezelés, te gyogyós rajzfilmfigura
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Betöjt Laptop
(
x39)
Apr 25, 2023 22:51:15
x39)
Erről lemaradtam.
Akkor piszony RIP sodi.
Akkor piszony RIP sodi.
Tuti a nyakára tekeri a kötszert, a baromja.
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Apr 25, 2023 22:51:17
x38)
Sneci, vettél már magadnak taktikai Viagrát? Egész nap csendben voltál, még mindig képtelen vagy felállítani a pitont?
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
seymour schwartz
(
x6)
Apr 25, 2023 22:51:34
x6)
Erről lemaradtam.
Akkor piszony RIP sodi.
Akkor piszony RIP sodi.
Pedig a barátnője okleveles ápolónő. Hallod Gyagya, hol van mosta a Szisza, miért nem gyógyít meg téged? Ilyenek ezek a nők, ugye? Főleg Tibi.
Aboyasser
Apr 25, 2023 22:52:46
Nem régen követem napi szinten az eseményeket, de ennyi idő alatt is megdöbbentővé vált számomra mennyi ellentmondásba keveredett az évek soran. És hogy mennyi ilyen abszurd videót lehetne még csinálni mint amit kiraktam róla tegnap: vm.tiktok.com/ZGJmstQj6/
Grat Endre egy két lábon járó mém vagy, és ez a legjóindulatúbb amit rólad lehet mondani.
Grat Endre egy két lábon járó mém vagy, és ez a legjóindulatúbb amit rólad lehet mondani.
Apr 25, 2023 22:52:46
-
Apr 25, 2023 22:55:39
Endre, miért nem a drónt fegyverzed fel?
Apr 25, 2023 22:55:39
ascites
(
x57)
Apr 25, 2023 22:56:14
x57)
Tárgyalótermi beszélgetés egy képezelt univerzumból, ahol a gyagyásnak volt pénze megvenni az önvédelmi eszközöket:
korcs: Az úgy volt, hogy kiengedtek a pszichiátriáról, ahova eredetileg azért vittek be, mert a rendőrök nem látták a biztonsági kamera felvételén a három ninja trollt, akik az életemre törtek, és annak ellenére benn tartottak, hogy jobban viselkedtem, mint egy átlagember. Ezután úgy döntöttem, hogy fel kell fegyverkeznem, hogy megvédjem magam.
bíró: Mit gondolt, mit fog magával tenni a babakocsis anyuka, akit legfújt a gázspray-vel?
korcs: Korábban rám fogták, hogy pedofil vagyok, csak mert egy, később az fbi által bezárt nudistaoldalról letöltött pucér gyerekes képeket mutattam be egy lájvomban, hogy így bizonyítsam, hogy nem vagyok pedofil, hiszen a képen felnőttek is voltak. Azóta kisgyerekes szülők is üldöznek.
bíró: És a két 12 éves kislányt miért fújta le a buszon?
korcs: Láttam, hogy néznek. Amit szeretek, de nevetek is. Senki nem nevet ki egy csámpás púpost rénszarvasfejjel, ezek csakis trollok lehettek.
bíró: Értem. Mi a helyzet az idős járókeretes nénivel?
korcs: Az is jogos önvédelem volt, túl közel csoszogott a kerítéshez. A tuja benőtte a kaput, nem láttam pontosan, hogy ki ólálkodik arra.
bíró: A trolljai között nincs egyetlen felnőtt férfi sem?
Fél óra múlva felizzik a púpfal:
„Fellebbezek!”
korcs: Az úgy volt, hogy kiengedtek a pszichiátriáról, ahova eredetileg azért vittek be, mert a rendőrök nem látták a biztonsági kamera felvételén a három ninja trollt, akik az életemre törtek, és annak ellenére benn tartottak, hogy jobban viselkedtem, mint egy átlagember. Ezután úgy döntöttem, hogy fel kell fegyverkeznem, hogy megvédjem magam.
bíró: Mit gondolt, mit fog magával tenni a babakocsis anyuka, akit legfújt a gázspray-vel?
korcs: Korábban rám fogták, hogy pedofil vagyok, csak mert egy, később az fbi által bezárt nudistaoldalról letöltött pucér gyerekes képeket mutattam be egy lájvomban, hogy így bizonyítsam, hogy nem vagyok pedofil, hiszen a képen felnőttek is voltak. Azóta kisgyerekes szülők is üldöznek.
bíró: És a két 12 éves kislányt miért fújta le a buszon?
korcs: Láttam, hogy néznek. Amit szeretek, de nevetek is. Senki nem nevet ki egy csámpás púpost rénszarvasfejjel, ezek csakis trollok lehettek.
bíró: Értem. Mi a helyzet az idős járókeretes nénivel?
korcs: Az is jogos önvédelem volt, túl közel csoszogott a kerítéshez. A tuja benőtte a kaput, nem láttam pontosan, hogy ki ólálkodik arra.
bíró: A trolljai között nincs egyetlen felnőtt férfi sem?
Fél óra múlva felizzik a púpfal:
„Fellebbezek!”
Pitonsz
Apr 25, 2023 22:56:23
Fifi, mi van ha Laumó most épp gáz pisztollyal a kezében vár majd Szegeden azért mert meg akartad enni a nyulát mikor nem tudtál bemenni?
Nem szeretem a szegedi örökösnőt, de akárhányszor a Gyagya odakerül, mindig csúnya vége lesz Endrének és totál padlóra kerül :D
Apr 25, 2023 22:56:23
Kékfény
Apr 25, 2023 23:05:57
Kirúgták, riasztófegyverrel fenyegetőzött egy osztrák illetőségű hajléktalan Újszászon.
A TEK felvételeit láthatják...
A TEK felvételeit láthatják...
Apr 25, 2023 23:05:57
Kötőjel
(
x12)
Apr 25, 2023 23:08:13
x12)
a sodi, erre milyen megoldást eszeltél ki abban az élére állított kiloskenyér fejedben?
c) * fegyverét nem viselheti és működőképes lőfegyverét, illetve gáz- és riasztófegyverét nem használhatja szeszes italtól befolyásolt állapotban, illetve, ha szervezetében kábítószer, illetve pszichotróp anyag van;
ráadásul kéne venned egy normális (nem susogós, lefingott, kihízott, lógó, rólad lecsúszó) nadrágot, egy övet és egy pisztolytokot, hogy tudd is viselni a fegyvert.
persze ez paródiarovat, soha nem lesz neked gázpisztolyod, ahogy jogosítványod sem.
vérdíj target nr. 1
ráadásul kéne venned egy normális (nem susogós, lefingott, kihízott, lógó, rólad lecsúszó) nadrágot, egy övet és egy pisztolytokot, hogy tudd is viselni a fegyvert.
persze ez paródiarovat, soha nem lesz neked gázpisztolyod, ahogy jogosítványod sem.
HerbertLizzard
Apr 25, 2023 23:10:29
Én beszéltem vele telefonon most. Nem volt kommunikatív. Annyit loopolt el 60-szor egy 30mp hívás alatt, hogy ez ne, ezt ne etc .Nem normális az ürge.
Apr 25, 2023 23:10:29
Biztatási kár
(
x10)
Apr 25, 2023 23:13:41
x10)
linziasztal01
(
x78)
Apr 25, 2023 23:16:31
x78)
Is.
4-es térítési kategória, amit nem fog tudni kifizettetni. Több okból sem :DDD
sodika
Apr 25, 2023 23:16:59
2012 óta menthető ijedtségből ölhetsz is támadó trollt.
A támadás közben Viktoros ügyre gondoltam, sérülés lett a vége.
Mostantól inkább erre gondolok, és simán eltúlzom, nem baj az. Törvényes és szabad.
Mostantól inkább erre gondolok, és simán eltúlzom, nem baj az. Törvényes és szabad.
Apr 25, 2023 23:16:59
Penzmento
(
x6)
Apr 25, 2023 23:17:26
x6)
Geyza
Ezért lyukas mindig a tetőkárpit…
MaxPayne
(
x24)
Apr 25, 2023 23:17:29
x24)
Endre!
Nem lesz tobb melocsa, kozeledik Inkasszo Mano, BAR-listas leszel, mibol fogod fedezni a napi 15 sört, plusz ketyerűt? Az egyeb drogokrol nem is beszelve. Mi a mesterterv?
Nem lesz tobb melocsa, kozeledik Inkasszo Mano, BAR-listas leszel, mibol fogod fedezni a napi 15 sört, plusz ketyerűt? Az egyeb drogokrol nem is beszelve. Mi a mesterterv?
Hahó
(
x136)
Apr 25, 2023 23:17:44
x136)
Én beszéltem vele telefonon most. Nem volt kommunikatív. Annyit loopolt el 60-szor egy 30mp hívás alatt, hogy ez ne, ezt ne etc .Nem normális az ürge.
Szép munka, zsidó!
Mire mondta amúgy? Volt valami kérdés? Felvétel esetleg?
sodika
Apr 25, 2023 23:17:54
Engem életveszélybe sodortak, a koponyám is felnyílhatott volna, innentől kedve pedig teljességgel indokolatlan differenciálnom: aki belém köt, attól megijedek annyira, hogy akár meg is haljon.
Apr 25, 2023 23:17:54
SyntaxError
(
x24)
Apr 25, 2023 23:18:05
x24)
Nem lesz ennek (sem) jó vége, more.
Jóból.
MaxPayne
(
x24)
Apr 25, 2023 23:18:25
x24)
Megint sakal reszeg vagy es megint nem erted amit olvasol. Idiota!
linziasztal01
(
x78)
Apr 25, 2023 23:18:26
x78)
Trollt?? Milyen jogszabály mondja ezt ki, hogy trollt?
Egy elmebajos mondja? Az hát.
Hahó
(
x136)
Apr 25, 2023 23:19:00
x136)
Dehogy fogsz te troll ölni. Most megint egy újabb verést intéztél magadnak. Nekem megéri a pénzt.
Dadogós Kisnyugdíjas
(
x5)
Apr 25, 2023 23:19:14
x5)
neked mindent szabad sodi. sőt a troll családját is megölheted legálisan.
sodika
Apr 25, 2023 23:19:27
A támadó nem ember.
Hanem démon.
Apr 25, 2023 23:19:27
linziasztal01
(
x78)
Apr 25, 2023 23:19:30
x78)
Engem életveszélybe sodortak, a koponyám is felnyílhatott volna, innentől kedve pedig teljességgel indokolatlan differenciálnom: aki belém köt, attól megijedek annyira, hogy akár meg is haljon.
Elestél bebaszva. Idióta.
A flokkban mondtad, eleste a fa... jajj itt a sziszaa.:)))
balek
(
x10)
Apr 25, 2023 23:19:31
x10)
Más a vásárlás és más a viselés.
aosdinak ez is megugorhatatlan feladat. :D
m3vadaszbolt.hu/spg/883077/Fegyverviselesi-jogszabaly
Mert egy elmebajos asodi asodi bizony. :D
* ásít *
Nem baj, ő úgyis csak vásárolni szeret. aosdinak ez is megugorhatatlan feladat. :D
m3vadaszbolt.hu/spg/883077/Fegyverviselesi-jogszabaly
Mert egy elmebajos asodi asodi bizony. :D
* ásít *
Sztrapacska
(
x6)
Apr 25, 2023 23:19:44
x6)
Endre, erre csak annyit lehet mondani, hogy 4026 és DGTLS
MaxPayne
(
x24)
Apr 25, 2023 23:19:53
x24)
Rendben. Latlak elsetalni kisgyermekek mellett. Mivel tudom, hogy pedofil vagy, ezert jogosan ijedek meg es a gyermekek vedelmeben felruglak a Holdig. Torvenyes tehat szabad.
linziasztal01
(
x78)
Apr 25, 2023 23:20:27
x78)
A támadó nem ember.
Hanem démon.
Hanem démon.
Démonok támadták meg, riasztópisztollyal lövöldozött egy hajléktalan Újszászon :))) remek headline
sodika
Apr 25, 2023 23:21:13
Na alvás, csá.
Soha többet nem írok ide
Soha többet nem írok ide
Apr 25, 2023 23:21:13
Hahó
(
x136)
Apr 25, 2023 23:21:18
x136)
Olyan jó látni, hogy egy kis lökés mekkora traumát okozott a féregnek.
Azóta ezen pörög.
Azóta ezen pörög.
HerbertLizzard
Apr 25, 2023 23:21:42
Ember most jöttem ki a templomból , miért teszed le a telefont ,hogy nem érsz rá? Forumozni mindig van időd Endre? Normális vagy te? Egyébként annyit akartam mondani, hogy édesanyád nagyon jól mondta. Minden a te hibád "Endy" minden a te hibád.
Apr 25, 2023 23:21:42
linziasztal01
(
x78)
Apr 25, 2023 23:21:46
x78)
Egy "démon" hogy tör az életedre? Az nem létezik, Endre!
Ehhhhezz képest az 55-60 ezer ejrós adósság igen:))
Ehhhhezz képest az 55-60 ezer ejrós adósság igen:))
tranyókiller
(
x2)
Apr 25, 2023 23:21:55
x2)
bárcsak sikerülne egyszer összefutnunk, de rajta vagyok az ügyön nagyon.csak másnak van munkája, családja, stb.
de garantálom hogy te leszel a támadó és nagyon rá fogsz baszni.
Achtung!!
de garantálom hogy te leszel a támadó és nagyon rá fogsz baszni.
Penzmento
(
x6)
Apr 25, 2023 23:21:59
x6)
Dgtls krts?
🕎Endigame🕎
linziasztal01
(
x78)
Apr 25, 2023 23:22:04
x78)
Na alvás, csá.
Soha többet nem írok ide
Soha többet nem írok ide
Kresszezzél még kicsit.
Jozsii Busák
(
x5)
Apr 25, 2023 23:22:05
x5)
Tedd a számba! A támadás közben Viktoros ügyre gondoltam, sérülés lett a vége.
Baxi
(
x2)
Apr 25, 2023 23:22:10
x2)
A gázpisztollyal vagy a lámpával tervezel embert ölni?
Sztrapacska
(
x6)
Apr 25, 2023 23:22:30
x6)
Na alvás, csá.
Soha többet nem írok ide
Soha többet nem írok ide
Már nem is KRESZ-el köszönsz,te szerencsétlen?
MaxPayne
(
x24)
Apr 25, 2023 23:23:12
x24)
Na alvás, csá.
Soha többet nem írok ide
Soha többet nem írok ide
Latom atutotte az autipajzsot a valaszom.
Helyes.
Addig orulj meg nem a koponyadat uti at valami!
seymour schwartz
(
x6)
Apr 25, 2023 23:23:44
x6)
aki belém köt, attól megijedek annyira, hogy akár meg is haljon.
Hajaj, Zsodika meg akar ölni valakit. És mégis hogy fogod ezt az akciót kivitelezni? Részletezd már légy szíves, hogy hogy akarsz te embert ölni?
linziasztal01
(
x78)
x78)
What démon???
Rajongók, közszereplő vagy, idióta
Rajongók, közszereplő vagy, idióta
Ásó27
(
x68)
Apr 25, 2023 23:24:17
x68)
Nagyon nevetek pedofil, te éveken át torkokon akartál ugrálni, aztán amikor szemtől szemben lett volna lehetőséged rá, inkább részegen majdnem megölöd saját magadat.
Most pedig kezded elölről a fantáziálást.
Mifaaaaaaaaaaaan
Most pedig kezded elölről a fantáziálást.
Autilogika
Apr 25, 2023 23:24:18
Majdnem elütött egy autó tegnap, ha 1 méterrel előrébb járok akkor talán el is üt. Ha elüt akkor akár meg is halhattam volna. Legközelebb utána megyek és megölöm!
Apr 25, 2023 23:24:18
töppedt buzigolyók
(
x37)
Apr 25, 2023 23:25:09
x37)
Erre nem kerül majd sor mert ha vesz egyet, akkor majd otthon jászik vele a fészerben trollgyilkolászósdit és megvakítja magát. :))
Vesz egy gázriasztó vagy gumilövedékes revolvert, aztán egy holdfényes éjszakán Golda agyonveri vele a macskaólban :D
MaxPayne
(
x24)
Apr 25, 2023 23:25:19
x24)
Aldozat: En csak egy autogramot akartam kerni a hires urdiplomata, kozszereplo youtuber bacsitol, mire lefujt gazspray-jel. Buruhuhu.
Rendor: Endre! Maga most velunk jon.
Rendor: Endre! Maga most velunk jon.
Baxi
(
x2)
Apr 25, 2023 23:25:25
x2)
Adja az ég, hogy a rendőrök azért olvasgatják ezt.
Hahó
(
x136)
Apr 25, 2023 23:25:42
x136)
Fikás egy kibaszott ütést nem tudtál kivitelezni. Ott volt 3 troll, és semmi. Egy kis lökéstől repültél a kerítésnek.
Mit akarsz te bazmeg?:)))
Mit akarsz te bazmeg?:)))
Jozsii Busák
(
x5)
Apr 25, 2023 23:25:55
x5)
Na alvás, csá.
Soha többet nem írok ide
Csak nehogy az legyen megint a vège hogy a rendőrök egy rèszeg pisztollyal hadonászó buzit lássanak csak a felvètelen.:D te szerencsètlen hülye! Legközelebb minimum akkorát lesz lökve rajtad hogy hazáig bukfencezel a koponyádon te szerencsètlen hülye!!!! Soha többet nem írok ide
balek
(
x10)
Apr 25, 2023 23:26:02
x10)
Apr 25, 2023 23:26:02
Akkor a csenget el kell venni a szuleitol. Apr 25, 2023 23:26:02
linziasztal01
(
x78)
Apr 25, 2023 23:26:11
x78)
DGTLS az alvácsát is fizette, múlt időben?🤔
Ásó27
(
x68)
Apr 25, 2023 23:26:18
x68)
Trollok, démonok? Szerintem jöhet a szuri doktornő.
Mifaaaaaaaaaaaan
mikedp
(
x9)
Apr 25, 2023 23:26:32
x9)
Betalált a melócsá, hogy troll vérre éhezel fifi ? :D
Dadogós Kisnyugdíjas
(
x5)
Apr 25, 2023 23:26:46
x5)
anyád majd a taktikai villával megszurkálja a vekni fejed gyagyás.
Hahó
(
x136)
Apr 25, 2023 23:27:49
x136)
Egy 85 éves öregasszonnyal szemben sem tudod megvédeni magad.:))
kripli figyelő
(
x12)
Apr 25, 2023 23:28:19
x12)
Apr 25, 2023 23:28:19
Állításod szerint a bankok,behajtók és mindenkinek aki tartozol életveszélybe sodor.Ha annyira féltenéd a koponyád akkor nem részegen mennél mindenhova.Pont ahogyan a szaunában is amikor betörted a veknit.Tehát a logikád szerint meg kell ölnöd magad. Apr 25, 2023 23:28:19
SyntaxError
(
x24)
Apr 25, 2023 23:28:25
x24)
Miután ma még nem volt beírva, lehet elfelejtette a gyagya:
Ebű börtön lesz more.
Jóból.
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Ebű börtön lesz more.
Jóból.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Apr 25, 2023 23:28:33
x37)
Sneci, kapjál már a fejedhez. 6 rendőr, egy sürgősségi orvos, egy pszichiáter és a saját jó kurva anyád sem hitte el, hogy téged bárki is megtámadott. Alkoholista pszichopata vagy, kezelhetetlen dührohamokkal, aki delíriumos hallucinálásai közepette SÍMASZKOS trollokat képzelt magának. Egyelőre ennyi a történet, semmi másra nincs bizonyíték. Voltak kint a rendőrök vérnyomokat rögzíteni a kerítésről például? Szemérmesen hallgatsz arról, hogy indult-e nyomozás, és ha igen, akkor milyen bizonyítékokat találtak arra, hogy ténylegesen támadás áldozata lettél-e, vagy csak konfabulálsz.
linziasztal01
(
x78)
Apr 25, 2023 23:29:15
x78)
Egy 85 éves öregasszonnyal szemben sem tudod megvédeni magad.:))
Aki 69 éves és kurvára fizetnie kellene az ingatlanadót. :)))
mikedp
(
x9)
Apr 25, 2023 23:29:58
x9)
Tűpontos !
Jonciii
(
x8)
Apr 25, 2023 23:30:27
x8)
Na alvás, csá.
Soha többet nem írok ide
Soha többet nem írok ide
Mindjárt felriadsz egy sörikéért :D
Kvázi Netceleb
Apr 25, 2023 23:31:01
Endre, te megint melyik filmet nézed?
A férfiszerelmed állandó bántalmazása - aki rendesen bele is vert a veknibe - az rendben van, de egy lökés már nem okés?
Apr 25, 2023 23:31:01
kripli figyelő
(
x12)
Apr 25, 2023 23:31:27
x12)
Mennyi idő múlva küldi a számlát a TB?
max5enutálnak
(
x47)
Apr 25, 2023 23:31:39
x47)
Vegyél taktikai sört és túlzóan hívjál mindenkit egyre, aki pofánvág. Ahogy eddig. Ké-ké-ké-ké kéjtyek ety shöjt?
Dadogós elmebeteg
Dadogós elmebeteg
linziasztal01
(
x78)
Apr 25, 2023 23:32:28
x78)
Te fhasz, ügyészségi segítséggel nyomoz utánad a remegőarcó zsernyák.
Miért?
Hogy jogilag megtámadhatatlan legyen... azért :))
Miért?
Hogy jogilag megtámadhatatlan legyen... azért :))
xray
(
x21)
Apr 25, 2023 23:33:00
x21)
Endre!
Soha nem lesz jogosítványod.
zt már én is számtalanszor mondtam neki, de azt hiszi hogy vicc. Soha nem lesz jogosítványod.
Ásó27
(
x68)
Apr 25, 2023 23:34:00
x68)
Sör, telefon, golyóstoll, pisztoly. Hány kezed van szerinted?
Mifaaaaaaaaaaaan
Biztatási kár
(
x10)
Apr 25, 2023 23:34:06
x10)
Troll vérre szomjazol, akkor vagy a melóban csá, vagy az unokatestvéred már megkapta a tényfeltáró levelet rólad és anyádról. Mindketten csalók vagytok :)
sörtötbontok
(
x8)
Apr 25, 2023 23:34:45
x8)
Porks is ilyen fegyverbuzeráns, szerintem néhány eurócsiért elvisz téged gyakorlatra, Endre.
Púpszászi napelem
(
x13)
Apr 25, 2023 23:35:52
x13)
A sztori szerint eleve telibefújták gázsprayel, ami természetesen meg sem kottyant neki a gyerekszemüveg miatt és vígan szelfizett már a mentőből.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Apr 25, 2023 23:35:56
x37)
Fizikailag képtelen vagy az önvédelemre. Neked konkrétan golyós fegyverre lenne szükséged ahhoz, hogy bármiféle sanszod legyen, azt viszont nem kaphatsz itthon legálisan. Minden máshoz teljesen hikomat vagy, képtelen vagy erőt kifejteni az elhalt izmaiddal. Ha teljes testsúllyal beledőlnél egy ütésbe, apait-anyait beleadnál, egy átlag férfi azt is nagyon könnyedén kihordaná lábon. Második ütésre pedig semmi esélyed. Ekkor jön az, hogy a troll tökön rúg, hogy felemelkedsz tőle a Szaturnusz mellé bazmeg, aztán pedig lehugyozza a fetrengő testedet és elsétál. Géppisztolyt vegyél.
linziasztal01
(
x78)
Apr 25, 2023 23:36:29
x78)
DGTLS-nél korán kezdesz holnap vagy elengedted?
Stresszmentes fütyizés lesz holnap is?
Stresszmentes fütyizés lesz holnap is?
max5enutálnak
(
x47)
Apr 25, 2023 23:36:58
x47)
Lehet, hogy már az is elegendő önvédelmi kurzus lenne, ha megtanulnál cipőt kötni és akkor nem esnél pofára egy kihalt utcán.
Puha Slag
(
x7)
Apr 25, 2023 23:37:12
x7)
tranyókiller
(
x2)
Apr 25, 2023 23:38:04
x2)
Éles fegyverrel Hamar Jimmy sorsára jutna, full részegen.
Achtung!!
linziasztal01
(
x78)
Apr 25, 2023 23:38:05
x78)
Puha Slag
(
x7)
Apr 25, 2023 23:38:44
x7)
Szeretem, ahogy csemegéz a kritériumokból. De ez bármire igaz
töppedt buzigolyók
(
x37)
Apr 25, 2023 23:39:41
x37)
Valószínűleg ez volt az a történetszál, ami a rendőröknél megszólaltatta a vészcsengőt. Ha valakit lefújnak, az megérzi, ha felfogja a szemüveg, ha nem. Könnygázzal, kapszaicinnel, tök mindegy. Kicsípi a pofádat, hogy úgy fogsz tőle kinézni, mint egy mosómedve, ráadásul órákig köhécselsz utána, mert irritál. Endre viszont minden látható nyom nélkül mondta azt, hogy őt lefújták, ami nonszensz.
Penzmento
(
x6)
Apr 25, 2023 23:40:01
x6)
Porks is ilyen fegyverbuzeráns, szerintem néhány eurócsiért elvisz téged gyakorlatra, Endre.
Fég pisztoly, emlékszem, még a bolgár jeti is pózolt vele a blogján. Kb 2-3 évig arra verte magát, hogy torkolattűz, még ballisztikai zselére is koldult a plogján
bolgár jeti
(
x30)
Apr 25, 2023 23:40:20
x30)
Ezt a jogász anyukád mondta?
linziasztal01
(
x78)
Apr 25, 2023 23:40:56
x78)
Kvázi örülhettek...
Betöjt Laptop
(
x39)
Apr 25, 2023 23:41:19
x39)
A támadás közben Viktoros ügyre gondoltam, hetyetytetye
A támadás közben Viktoros ügyre gondoltam, hetyetytetye
Amit fel tudott dolgozni az agyacska.

Betöjt Laptop
(
x39)
Apr 25, 2023 23:42:22
x39)
Kvázi örülhettek...
A remegős kezét valaki be tudná ide tenni?
128 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Buta Laumó reméli most ,h 1000 eujo készpénzzel a tárcájában menne hozzá Endi ? :)