Normális ember
- nem hallucinál trollokat
- nem iszik napi 8 sört
- nem hív mentőt egy kis kézvágásra
- nem flokkol mentőautóból
- nincs a nevén 100 ügy a helyi kapitányságon
Ebben eddig lehetett eljutni.
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
elképzelem, ahogy vérző kézzel, full bebaszva próbálsz menekülni a rendőrök és a pszichiátriai kezelés elől.
hát nagyon röhögök, te vaskarika. :))
vérdíj target nr. 1
miért nem mondtad, hogy te 2006-os hős faty, jogodban áll szabadon védekezni?
ha tudtad magadról hogy épelméjű vagy miért mentél velük a psszichiátriára? nyeméjtyem.
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
mégis hogy a faszomba szöktél volna el, te szerencsétlen? mondanám, hogy egy átlagos rendőr egy szempillantás alatt bilincsbe vert volna, ha elfutsz, de valószínűleg te még azelőtt orra estél volna a lógó cipőfűződben, idióta
spricc spricc
úgy álltál ahogy a faszod ? :D
KURVArangy
állandó veszély , taktikai gócpont Sodi a Sodi?
Tekesek nem voltak a 6 rendőr mellé?
NAgyon megnézném mi történt valójában
Állítom 2 járőr volt ott, azok is unták a fejüket, Sodinak meg lemerült a telefonja és ebből lett az autipajzs bekapcsolása után 6 rendőr és rendőri túlkapás :D :D
Elmebetegkém, ha nem lenne semmi bajod, az lenne a diagnózishoz írva, hogy sine morbo. Pedig nekem shemmi közöm az egészségügyhöz.
nyem nyúlsz a tyeknikai eszközömhöz!
És te ezt hagytad mikor téged vertek el, nem sokkal ellötte? Mit mondtak, mi a intézkedés oka, ami miatt kikell kapcsolni a telefont és ami miatt 6 vesznek körbe? Ugye megindítottad már a BRFK-nál, xD emiatt ellenük az eljárást, hogy ezt mégis hogyan képzelték?
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Miért nem ordítottad, hogy "a technikai eszközeimhez nem nyúlsz, a technikai eszközeimhez nem nyúlsz!!!"??
Mifaaaaaaaaaaaan
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Az a pofonreflexhez hasonlóan, csak magatehetetlen öregasszonyoknál jön elö
puskapoj
És milyen okból álltál intézkedés alatt? Hiszen te sértett voltál.
Idióta vagy. Meg sem kérdezted, hogy intézkedés hatálya alatt vagy-e. Az hogy 6 rendőr áll körülötted, nem jogi kategória.
Ismét bizonyítottad, hogy nem értesz a joghoz. Meg sem kérdezted, hogy milyen jogszabályi alapon visznek pszichiátriára.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
DÉMON DÉMON DÉMON! Rendőrtroll! Megvagy snecigeci, fakenguru, kakaspina, hahó lebuktál! Ilyeneket kiabáltál, igaz endrus? Ja, várjunk az első kettő még igaz is :DD ELMEBETEG BALFASZ
Érezte legbelül, hogy a rendőröknek van igaza.
Szia csetcsipiti, végre egy üde színfolt a fórumos karakterek közt! :DD
Nahát, ezt is rosszul tudta Endre? Meg sem lepődök.
Vagy csak ugyanúgy be volt fosva, mint amikor bárki odalép hozzá. Fatászpika, aki megfordult kiütni a trollt, jó vicc:D
puskapoj
Pontosan így szoktak bánni egy támadás áldozatával. Endre, te valamit nem mondasz el a kommenthaveroknak, úgy érzem.
normålis embert szoktak a zsaruk hatan körbevenni szerinted?
Lolbazmeg mekkora csicska vagy. Mégis milyen jogszabály alapján? Meg sem kérdezted, hogy sértettként miért kéne kikapcsolnod a telót?
Na ilyenkor derül ki, hogy neked mekkora jogi tudásod van.
Télapógecinek is meséld el, hadd röhögjön rajtad!
Nyilván őrjöngött ,és trollokról hadovált akik nem emberek , hanem démonok . ( ezt a szót kedvelik a dilidokik nagyon ! )
KURVArangy
hát igen, a magyar rendőrbácsik nem migránssimogatók, mint tündérmeseországban...próbálta volna itt eljátsznai, mint linzben meg bécsben, hogy ugat, meg a képébe röhög a szerveknek...na, az 8 napon túl gyógyuló találkozás...(a jegyzőkönyben természetesen csak annyi szerepelt volna, hogy megbotlott....)
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Oké, dehát ha terhelt volt, akkor is vannak jogai amikkel élhetett volna.
Ez meg ott csicskult a rendőröknek. Miközben itt nekünk a jogilag erős fatászpikát adja elő.
Amiota eloszor olvastam errol, allitom, hogy a harom simaszkos troll egy az egyben hazugsag. Az a forumos hir sokkal valoszinubb, hogy kapott egy csicskalangost mert vegighugyozta a szomszed kertjet.
Szerintem egy visszere pattan el előbb a Sodinak, abba hal bele.
Na ez tényleg egy jó ötlet gyagya. Foshná!
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.

szerintem megismerték. plusz itt írják: fiteózni akarta őket is. na mesélj csak fifi, hogy is volt az az este?
azt azért megnéztem volna ahogy Goldának ordibál, hogy hívjon orvost-papot a bibijére :DD
Csak az igazi gondolatod jött ki belőled. Mert tudod hogy az a Merci valójában egy férfi, csak ő át van műtve.
Egyébként miért akarod jogilag megbaszni a rendőröket, amikor önként és kérdés nélkül engedelmeskedtél nekik, és utólagos panaszt nem tettél.
Csomó panaszt utasítottak el már emiatt....... mert megalapozott volt az intézkedés :)
"Konkrétan jobban állnék, ha 34 évesen nem kezdek el nyugaton dolgozni."
Nojmájis tyodi a tyodi:

Hát ott írják, ott írják!!, hogy Endréről rengeteg anyaguk van. :D
A Frictional Games egy új, a SOMAhoz hasonló játékon dolgozik. Szerintem el kellene nekik küldeni sneciröl pár gifet, képet, hogy itt van egy remek karakterötlet az egyik proxy szerü ellenséghez. Ilyet még tuti ök sem láttak.
Miért vagy egy elitélt bűnöző geci, Stoki?!
Hatalmas müsör igérkezik. Álló fasszal várom.
Miért vagy egy elitélt bűnöző geci, Stoki?!
Mert pszichiátriai esetnek vélelmeznek, mint mondták.
Abban a pillanatban kb. elveszíted minden jogodat.
Ebben ez a csapda.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Ezt a vélelmet erősítette meg a szakorvos.
a jogrendszer nem asszisztál abban hogy az őrületedet externalizáld? hát ez szörnyű pedofil, mesélj még.
Rendőri utasítás volt. Igazoltattak, majd így látták jónak.
Kb. ez a szitu, amikor nem szólhatsz semmit, ha rád mondják, hogy biztos pszichiátriai eset vagy.
Endre, mi a véleményed arról, hogy iszonyatosan kövér lettél? Géza apádat próbálod utánozni?
"Az egész napomat elvette az idő..."
Ha szerinted igen, akkor olvasd el még egyszer, mit írt le.
ÉS amúgy az benne van a pakliban, nem? Bárkit vélelmezhetnek pszichiátriai esetnek, ez teljesen normális :)
Ott van, kódokkal ellátva.
Személyiségzavar stb.
Olvastam, kisköcsög, nyugi :))
Beleesett sodi a kibaszott mercibe, ja nem , a csapdába :D
nagyon röhögök fifi kutya :D
KURVArangy
Mifaaaaaaaaaaaan
Az ott egy pszichiátria. Ha vitatkozol, lefognak.
Láttam elég filmet erről, hogy nem vitatkozhatsz ilyen helyen, mert megszűnik a jogod még ahhoz is, hogy megszólalj, ha az orvos úgy dönt.
Mikor mutatod meg a kerítést? Az érdekel mindenkit, nem a klesz.
Mifaaaaaaaaaaaan
Tényleg? És milyen jogszabályi alapon? Mert "mondták"?
Megkérdezted?
És mondtad, hogy nem vagy hajlandó alávetni magad a vizsgálatnak?
És kérdezted a jelvényszámukat?
Mesélj, milyen jogaidat vesztetted el? Élethez való jog is benne van?
ez ennyire azért nem ilyen egyszerű; mindenestre, ha anyád kérné a gondnokoltatásodat, ezzel a diagnózissal valamivel könnyebb dolga lesz :o)))
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Te mi a faszról beszélsz???
Hol van ilyen leírva a törvényben?
Egyszerűen csak becsicskultál. Te sértett voltál, nem terhelt.
Hazug Endre, akkor most kihívtad őket, vagy pedig igazoltattak? Rálöktek a kerítésre, vagy menekülés közben estél? Egyre jobban belekeveredsz a hülyeségedbe te balfasz.
"Az egész napomat elvette az idő..."
Filmet???
Kapaszkodj meg: törvények alapján dől nem, nem filmek alapján.
Debil. Csicska. Elmebeteg.
A műtét előtt kérte a rendőrnő, hogy ha végeztem, menjek oda hozzájuk a váróba, mert beszélni szeretnének velem. Mondom ok. Összevarrták, megyek oda, erre közli velem a nyomozó, hogy "össze-vissza beszélek", mert az összevarrás előtt azt mondtam a kolléganőjének, aki éppen mellette áll, hogy "semmi nem történt", ami konkrét hazugság, mert azt mondtam neki, hogy "megtámadtak", amire ő azt válaszolta, hogy "nem erre a válaszra számított" (WTF???)...
Szóval odajött ezután hat készenlétis, hogy körülálljanak, és közben a hazug rendőrnő (aki ugye azt hazudta, hogy mondtam neki olyat az összevarrás előtt, hogy "semmi"), felszólított, hogy kapcsoljam ki a telefont.
Ezután a nyomozó felhívta anyukámat telefonon, és úgy döntött, hogy ő meg egy társa bekísér a pszichiátriára.
A váróban két szondát fújattak velem, majd hozattak villogós autóval egy harmadikat, mert nem hitték el, hogy negatív (a harmadik is 0.0%-ot mutatott).
Ha azt mondja egy nyomozó, hogy menjek vele meg a kollégájával, hova sétáltam volna el?
Látta filmekbe!! xD Áljj le, bazd meg, mert halára röhögőm magamat. Nekem 0.5 órán belül vezetnem kell, de igy, hogy merjek elindulni?
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Nem csodálom hogy pszichiátriára kerültél :DDDDDD
Ehhez képest a bevitelem után egy órával kijövök a folyosóra. Ott a doktornő.
Mondom:
- Elnézést.
- Nem beszélgetünk.
- Jó, csak én ilyenkor általában szoktam inni egy sört.
- Hát itt nem fog.
- Értem, de az lenne a kérdésem, hogy kaphatnék-e valami gyógyszert annak kiváltására.
- Éppen most kapott.
- Értem, jó. Köszönöm szépen.
A lényeget kiemeltem.
Ha ilyen helyen vagy, nem pofázhatsz, a személyzet az isten, aki dönt feletted. Elég filmet láttam, hogy tudjam.
Milyen műtét, te fasz? Összevarrták a kezedet, az nem műtét. Vagy ha igen, akkor engem műtöttek, miután elcsúsztam a tengerparton egy algás kövön és felvágtam a combom? :D
Igen.
A picsa meg állt ott, és mosolygott, és egy szót sem szólt.
Aztakurva :DDD
Szerző:
Klohek
(
x12)
Apr 27, 2023 10:39:29
Válasz
(4)
x12)
Válasz
(4)
Tegnap volt melócsá?
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
trolléga
(
x30)
Apr 27, 2023 10:40:19
x30)
Egy normális embert (értsd: nem olyan agyhalottat mint te) szerinted miért nem állnak körbe 6an?
Normális ember
- nem hallucinál trollokat
- nem iszik napi 8 sört
- nem hív mentőt egy kis kézvágásra
- nem flokkol mentőautóból
- nincs a nevén 100 ügy a helyi kapitányságon
Ebben eddig lehetett eljutni.
Kötőjel
(
x12)
Apr 27, 2023 10:40:20
x12)
De álltam.
6 rendőr állt körül a váróban, hogy ne szökhessek el.
elképzelem, ahogy vérző kézzel, full bebaszva próbálsz menekülni a rendőrök és a pszichiátriai kezelés elől.
hát nagyon röhögök, te vaskarika. :))
linziasztal01
(
x77)
Apr 27, 2023 10:40:49
x77)
Szerintem érvényes személyid sincs, idióta
trolléga
(
x30)
Apr 27, 2023 10:41:32
x30)
De álltam.
miért nem mondtad, hogy te 2006-os hős faty, jogodban áll szabadon védekezni?
ha tudtad magadról hogy épelméjű vagy miért mentél velük a psszichiátriára? nyeméjtyem.
ebcont beforr
Apr 27, 2023 10:41:57
De álltam.
mégis hogy a faszomba szöktél volna el, te szerencsétlen? mondanám, hogy egy átlagos rendőr egy szempillantás alatt bilincsbe vert volna, ha elfutsz, de valószínűleg te még azelőtt orra estél volna a lógó cipőfűződben, idióta
Apr 27, 2023 10:41:57
Ásó27
(
x68)
Apr 27, 2023 10:42:29
x68)
Kérem a személyiségzavaros elmebeteget, hogy hagyja el a keresztény-konzervatív vitafórumot
Mifaaaaaaaaaaaan
Ásó27
(
x68)
Apr 27, 2023 10:43:19
x68)
Alkalmazkodási zavar = sokk
Ezek az orvosok is hülyék, mert ők nem jöttek erre rá, asodi rakta össze, a pedosodi, az okj-s sodi.
Mifaaaaaaaaaaaan
Ezek az orvosok is hülyék, mert ők nem jöttek erre rá, asodi rakta össze, a pedosodi, az okj-s sodi.
linziasztal01
(
x77)
Apr 27, 2023 10:43:20
x77)
Próbáltad listázni a 6 rendőrt?
Családkiírtós haluzás is volt?
Családkiírtós haluzás is volt?
mikedp
(
x9)
Apr 27, 2023 10:43:31
x9)
De álltam.
úgy álltál ahogy a faszod ? :D
sírógörcs
(
x4)
Apr 27, 2023 10:43:58
x4)
De álltam.
állandó veszély , taktikai gócpont Sodi a Sodi?
Tekesek nem voltak a 6 rendőr mellé?
NAgyon megnézném mi történt valójában
Állítom 2 járőr volt ott, azok is unták a fejüket, Sodinak meg lemerült a telefonja és ebből lett az autipajzs bekapcsolása után 6 rendőr és rendőri túlkapás :D :D
Dörpepúp
(
x7)
Apr 27, 2023 10:43:59
x7)
Az nem diagnózis, hanem fából vaskarika.
Elmebetegkém, ha nem lenne semmi bajod, az lenne a diagnózishoz írva, hogy sine morbo. Pedig nekem shemmi közöm az egészségügyhöz.
EasybankosPedo
(
x23)
Apr 27, 2023 10:44:03
x23)
Még a telefon kikapcsolására is felszólítottak, annyira álltam.
És te ezt hagytad mikor téged vertek el, nem sokkal ellötte? Mit mondtak, mi a intézkedés oka, ami miatt kikell kapcsolni a telefont és ami miatt 6 vesznek körbe? Ugye megindítottad már a BRFK-nál, xD emiatt ellenük az eljárást, hogy ezt mégis hogyan képzelték?
kissendrevagyok
(
x48)
Apr 27, 2023 10:44:41
x48)
Endre azt vágod, hogy a kenguruzseb után a kezeden is lesz egy baromi szép heg ? :D
Akárhányszor rátekintesz majd, mindig az fog az eszedbe jutni, hogy mennyire magatehetetlen gyenge szarkupac voltál.
A taktikai toll helyett vegyél inkább egy rape whistle-t, az való neked.
kissendrevagyok
Akárhányszor rátekintesz majd, mindig az fog az eszedbe jutni, hogy mennyire magatehetetlen gyenge szarkupac voltál.
A taktikai toll helyett vegyél inkább egy rape whistle-t, az való neked.
Ásó27
(
x68)
Apr 27, 2023 10:44:52
x68)
Miért nem ordítottad, hogy "a technikai eszközeimhez nem nyúlsz, a technikai eszközeimhez nem nyúlsz!!!"??
linziasztal01
(
x77)
Apr 27, 2023 10:45:31
x77)
Kár, pedig egy "Rendőri Intézkedős, Elszökős Lájv" fhosta volna.
xray
(
x21)
Apr 27, 2023 10:46:03
x21)
De egyébként nem rossz ötlet.
Vidéken még úgyse majálisoztam.
a a majális neked a kontroll nélküli berúgást jelenti. seggrészegen botorkálás a tömegben. néha megállsz egy sátor mellett hányni. Vidéken még úgyse majálisoztam.
cucksodi
(
x3)
Apr 27, 2023 10:46:28
x3)
Az a pofonreflexhez hasonlóan, csak magatehetetlen öregasszonyoknál jön elö
Hahó
(
x136)
Apr 27, 2023 10:46:30
x136)
De álltam.
Idióta vagy. Meg sem kérdezted, hogy intézkedés hatálya alatt vagy-e. Az hogy 6 rendőr áll körülötted, nem jogi kategória.
Ismét bizonyítottad, hogy nem értesz a joghoz. Meg sem kérdezted, hogy milyen jogszabályi alapon visznek pszichiátriára.
ChatGPT
Apr 27, 2023 10:47:09
Az osztrák KRESZ (Kraftfahrzeugstraßenverordnung) szerint, ha Ön a főútvonalon halad és a főútvonalon kívülre nem kanyarodik, akkor az indexelés nem kötelező.
Az indexelésre vonatkozó szabályok az egyes európai országokban eltérőek lehetnek, de általánosságban elmondható, hogy ha egy jármű a főútvonalon halad és a főútvonalon marad, és csak a főútvonalon kanyarodik, akkor az indexelés nem szükséges. Az indexelés általában akkor szükséges, ha egy jármű az adott úton elhagyja a főútvonalat, vagy ha jelzést ad a járművezető szándékáról a közlekedési irány változtatására.
Az indexelésre vonatkozó szabályok az egyes európai országokban eltérőek lehetnek, de általánosságban elmondható, hogy ha egy jármű a főútvonalon halad és a főútvonalon marad, és csak a főútvonalon kanyarodik, akkor az indexelés nem szükséges. Az indexelés általában akkor szükséges, ha egy jármű az adott úton elhagyja a főútvonalat, vagy ha jelzést ad a járművezető szándékáról a közlekedési irány változtatására.
Apr 27, 2023 10:47:09
trolléga
(
x30)
Apr 27, 2023 10:47:10
x30)
DÉMON DÉMON DÉMON! Rendőrtroll! Megvagy snecigeci, fakenguru, kakaspina, hahó lebuktál! Ilyeneket kiabáltál, igaz endrus? Ja, várjunk az első kettő még igaz is :DD ELMEBETEG BALFASZ
Hahó
(
x136)
Apr 27, 2023 10:47:54
x136)
Megijedtél a rendőröktől. Ez az igazság. Becsicskultál, és azt tetted amit mondanak.
linziasztal01
(
x77)
Apr 27, 2023 10:47:59
x77)
linziasztal01
(
x77)
Apr 27, 2023 10:48:44
x77)
Már majdnem megnyomta a GO Live gombot :(
trolléga
(
x30)
Apr 27, 2023 10:49:09
x30)
Az osztrák KRESZ (Kraftfahrzeugstraßenverordnung) szerint, ha Ön a főútvonalon halad és a főútvonalon kívülre nem kanyarodik, akkor az indexelés nem kötelező.
Szia csetcsipiti, végre egy üde színfolt a fórumos karakterek közt! :DD
Nahát, ezt is rosszul tudta Endre? Meg sem lepődök.
cucksodi
(
x3)
Apr 27, 2023 10:50:02
x3)
Vagy csak ugyanúgy be volt fosva, mint amikor bárki odalép hozzá. Fatászpika, aki megfordult kiütni a trollt, jó vicc:D
Ásó27
(
x68)
Apr 27, 2023 10:50:05
x68)
Endrét senki sem korlátozhatja a videózásban, kivéve a trollok, Tibi, Jutka, Szandika, Golda mama, a rendőrök és a doktor néni.
Mifaaaaaaaaaaaan
töppedt buzigolyók
(
x37)
Apr 27, 2023 10:50:45
x37)
De álltam.
Pontosan így szoktak bánni egy támadás áldozatával. Endre, te valamit nem mondasz el a kommenthaveroknak, úgy érzem.
Örebro
(
x17)
Apr 27, 2023 10:51:09
x17)
De álltam.
linziasztal01
(
x77)
Apr 27, 2023 10:51:46
x77)
Endre, kellett volna kicsit csibészesen árnyékolgatni a 6 rendőrnek, tuti beszartak volna és hagynak megszökni a fáskamrád biztonságába.
cucksodi
(
x3)
Apr 27, 2023 10:52:01
x3)
Endre itt az ideje listát csinálni a 6 rendörröl
puskapoj
Hahó
(
x136)
Apr 27, 2023 10:52:43
x136)
Lolbazmeg mekkora csicska vagy. Mégis milyen jogszabály alapján? Meg sem kérdezted, hogy sértettként miért kéne kikapcsolnod a telót?
Na ilyenkor derül ki, hogy neked mekkora jogi tudásod van.
Télapógecinek is meséld el, hadd röhögjön rajtad!
linziasztal01
(
x77)
Apr 27, 2023 10:52:59
x77)
A legendák szerint a 6 rendőr azóta rajtad röhög.
PúpszásziVámpír
(
x10)
Apr 27, 2023 10:53:35
x10)
Gondolom leakartad kamerázni a rendőröket is. Kellett volna a bizonyíték a rendőri túlkapás miatt??
Jól tették, hogy kinyomatták veled a telefonod!
Szét is kellett volna verniük, mint anno a férjednek a mobilját!
Álmodjatok Rémeket!
Jól tették, hogy kinyomatták veled a telefonod!
Szét is kellett volna verniük, mint anno a férjednek a mobilját!
mikedp
(
x9)
Apr 27, 2023 10:53:55
x9)
Nyilván őrjöngött ,és trollokról hadovált akik nem emberek , hanem démonok . ( ezt a szót kedvelik a dilidokik nagyon ! )
Hahó
(
x136)
Apr 27, 2023 10:56:01
x136)
Fikás a nevüket, rendfokozatukat, jelvényszámukat rögzítetted az "intézkedés" során, vagy még azt sem?
Mekkora csicska vagy te. Jogászisten mi?:)))
töppedt buzigolyók
(
x37)
Apr 27, 2023 10:57:10
x37)
Endre piszony nem sértettként volt az SBO-n, hanem gyanúsítottként. Ilyen nagyon egyszerű ez. Bármit is hazudozik itt, a tények bizony arra mutatnak, hogy csinált valamit, amitől bibis lett a keze, és a rendőröket nagyon érdekelte, hogy részeg-e és hogy beszámítható-e. Endike piszony nem áldozat, hanem elkövető.
linziasztal01
(
x77)
x77)
A rendőrök imádhatták a "nem vagy ember, nem vagy ember" loopot. :D
halászlé
(
x24)
Apr 27, 2023 10:58:51
x24)
Megijedtél a rendőröktől. Ez az igazság. Becsicskultál, és azt tetted amit mondanak.
hát igen, a magyar rendőrbácsik nem migránssimogatók, mint tündérmeseországban...próbálta volna itt eljátsznai, mint linzben meg bécsben, hogy ugat, meg a képébe röhög a szerveknek...na, az 8 napon túl gyógyuló találkozás...(a jegyzőkönyben természetesen csak annyi szerepelt volna, hogy megbotlott....)
xray
(
x21)
Apr 27, 2023 10:59:01
x21)
Fikás a nevüket, rendfokozatukat, jelvényszámukat rögzítetted az "intézkedés" során, vagy még azt sem?
úgy be volt szarva, h remegett, mint a kocsonya. Mekkora csicska vagy te. Jogászisten mi?:)))
Ténfép
(
x5)
Apr 27, 2023 10:59:02
x5)
De a mocskos trafónyaló férfiseggnyaló buzeráns Endike hogy be lehetett gerjedve arra, hogy 6 (egyenruhás) faszi állja körül?
Igyunk egy sörtöt, he
Hahó
(
x136)
Apr 27, 2023 10:59:48
x136)
Endre piszony nem sértettként volt az SBO-n, hanem gyanúsítottként. Ilyen nagyon egyszerű ez. Bármit is hazudozik itt, a tények bizony arra mutatnak, hogy csinált valamit, amitől bibis lett a keze, és a rendőröket nagyon érdekelte, hogy részeg-e és hogy beszámítható-e. Endike piszony nem áldozat, hanem elkövető.
Oké, dehát ha terhelt volt, akkor is vannak jogai amikkel élhetett volna.
Ez meg ott csicskult a rendőröknek. Miközben itt nekünk a jogilag erős fatászpikát adja elő.
Mitokondrium
(
x7)
Apr 27, 2023 10:59:51
x7)
Amiota eloszor olvastam errol, allitom, hogy a harom simaszkos troll egy az egyben hazugsag. Az a forumos hir sokkal valoszinubb, hogy kapott egy csicskalangost mert vegighugyozta a szomszed kertjet.
mifaaan
(
x1)
Apr 27, 2023 11:03:01
x1)
Taktikai lófaszok helyett vegyél 360 fokos testkamerát és menjen a live 24/7.
linziasztal01
(
x77)
Apr 27, 2023 11:03:41
x77)
A falu bolodja kapott egy sallert mert állat módjára behugyozott a szomszéd kertjébe, aki menekülés közben megbotlott és szétbaszta a kezét, hatalmas őrjöngés közben kihívatta magára a rendőrséget a kurva anyjával. Ennyike :))
Ugye, Endre?
Ugye, Endre?
linziasztal01
(
x77)
Apr 27, 2023 11:05:45
x77)
Na rakd ki szépen a jegyzőkönyvet:))
Hahó
(
x136)
Apr 27, 2023 11:06:17
x136)
Fikás jóból mondom, hogy czenki nénivel nem tudták volna ezt tenni a rendőrök, hogy sértettként így becsicskítják.
SyntaxError
(
x24)
Apr 27, 2023 11:07:08
x24)
Taktikai lófaszok helyett vegyél 360 fokos testkamerát és menjen a live 24/7.
Na ez tényleg egy jó ötlet gyagya. Foshná!
linziasztal01
(
x77)
Apr 27, 2023 11:07:27
x77)
A 6 rendőrnek akartál adni sört, hogy beszéljétek meg?
3 sör volt nálad, 2 rendőrre jutott volna egy.
3 sör volt nálad, 2 rendőrre jutott volna egy.
trolléga
(
x30)
Apr 27, 2023 11:09:27
x30)

szerintem megismerték. plusz itt írják: fiteózni akarta őket is. na mesélj csak fifi, hogy is volt az az este?
azt azért megnéztem volna ahogy Goldának ordibál, hogy hívjon orvost-papot a bibijére :DD
rezsidémon
(
x8)
Apr 27, 2023 11:10:44
x8)
Mercit meg tranyóztam, amikor ideges voltam.
És akkor mi van?
Erre visszatérve:És akkor mi van?
Csak az igazi gondolatod jött ki belőled. Mert tudod hogy az a Merci valójában egy férfi, csak ő át van műtve.
Egyébként miért akarod jogilag megbaszni a rendőröket, amikor önként és kérdés nélkül engedelmeskedtél nekik, és utólagos panaszt nem tettél.
Csomó panaszt utasítottak el már emiatt....... mert megalapozott volt az intézkedés :)
linziasztal01
(
x77)
Apr 27, 2023 11:12:27
x77)
Anyád is kiöntötte a lelkét, hogy nem bírja már az alkoholizmussal kevert személyiségzavarod.
Hahó
(
x136)
Apr 27, 2023 11:14:12
x136)
Fikás meséld már el azt a folyamatot, hogy sértettként bevisz a mentő a kórházba, és ott hirtelen rendőri intézkedés történik ELLENED.
És aztán SÉRTETTKÉNT milyen jogi alapon KÖTELEZNEK a rendőrök, hogy menjél a pszichiátriára?
Meséld már el te világ csicskája, hogy hogyan csinálhatták ezt a jogászistennel?
Nagyon nevetek.
És aztán SÉRTETTKÉNT milyen jogi alapon KÖTELEZNEK a rendőrök, hogy menjél a pszichiátriára?
Meséld már el te világ csicskája, hogy hogyan csinálhatták ezt a jogászistennel?
Nagyon nevetek.
mondomkusskuss
(
x21)
Apr 27, 2023 11:15:18
x21)
Google a barátod. A sokkot írják le így.
Azért raktam ki a papírt, mert ott van, hogy normális SoDI a SoDI.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Nojmájis tyodi a tyodi:

linziasztal01
(
x77)
Apr 27, 2023 11:16:29
x77)
Fikás meséld már el azt a folyamatot, hogy sértettként bevisz a mentő a kórházba, és ott hirtelen rendőri intézkedés történik ELLENED.
Nagyon nevetek.
Nagyon nevetek.
Hát ott írják, ott írják!!, hogy Endréről rengeteg anyaguk van. :D
Macilány
Apr 27, 2023 11:17:54
"Google a barátod. A sokkot írják le így.
Nem,nem... hülye sodi a sodi :)
Nem,nem... hülye sodi a sodi :)
Apr 27, 2023 11:17:54
fedélzetiBalta
Apr 27, 2023 11:18:36
Nojmájis tyodi a tyodi:
A Frictional Games egy új, a SOMAhoz hasonló játékon dolgozik. Szerintem el kellene nekik küldeni sneciröl pár gifet, képet, hogy itt van egy remek karakterötlet az egyik proxy szerü ellenséghez. Ilyet még tuti ök sem láttak.
Apr 27, 2023 11:18:36
linziasztal01
(
x77)
Apr 27, 2023 11:20:31
x77)
Ez ilyen magyar kisszínes, de az igazi jogi faszerdő:
AMS per
Remegőarcú ügyészi támogatással nyomozása.
:D
AMS per
Remegőarcú ügyészi támogatással nyomozása.
:D
töppedt buzigolyók
(
x37)
Apr 27, 2023 11:20:35
x37)
Ha voltak is trollok a történetben, akkor azok sértettként. El tudok képzelni egy olyan szcenáriót, hogy Endre féldelíriumban bedől fejjel a Fecskébe három sörért, ahol az épp ott hesszelő alkeszok elkezdik felkérdezni, hogy nem te vagy az a pedofil a plakátról? Endike nekiállt hepciáskodni, hogy trollok, fórum, kurvaanyád, a kocsmabútorok meg kibaszták a műintézmény elé, hogy szikrát vetett a púpja, és ráhívták a rendőröket.
Kovi
(
x2)
Apr 27, 2023 11:20:53
x2)
Gyagya, a menetrend szerinti Hahóleak ma mikor jön?
Pitonsz
Apr 27, 2023 11:21:45
Fikás, úton vagy már Szegedre? Ne aggódj, Laumó leakelte hogy mész ma.
Apr 27, 2023 11:21:45
fedélzetiBalta
Apr 27, 2023 11:25:19
Fikás, úton vagy már Szegedre? Ne aggódj, Laumó leakelte hogy mész ma.
Hatalmas müsör igérkezik. Álló fasszal várom.
Apr 27, 2023 11:25:19
démondémon
(
x2)
Apr 27, 2023 11:25:44
x2)
Fikas, az orvosaid olvassak a forumot, azt remelem tudod.
Attól még hogy itt bőgök, nem fogok hazamaterializálódni.
sztárprogramozó
(
x2)
Apr 27, 2023 11:28:12
x2)
Mondd Endi, az ártalmatlan trollok jelenleg itt vannak a fórumon?
"HALÁLT ÉRDEMELNÉL! HALÁLT HALÁLT HALÁLT!" - by SoDI
sodika
Apr 27, 2023 11:28:16
Ebben ez a csapda.
Apr 27, 2023 11:28:16
Macilány
Apr 27, 2023 11:29:23
A cicával mi a helyzet, korcs púp? Legalább a vén banya anyád csinált neki vackot? Ha már baszol mindenre, és mindenkire te gnóm!
Apr 27, 2023 11:29:23
linziasztal01
(
x77)
Apr 27, 2023 11:29:39
x77)
Ebben ez a csapda.
Ebben ez a csapda.
rezsidémon
(
x8)
Apr 27, 2023 11:29:40
x8)
Ebben ez a csapda.
Biztonsági intézkedés volt ellened? :DDDDDDDDDDDDD Abban a pillanatban kb. elveszíted minden jogodat.
Ebben ez a csapda.
40_éves_junior
(
x6)
Apr 27, 2023 11:30:09
x6)
Ebben ez a csapda.
Ebben ez a csapda.
a jogrendszer nem asszisztál abban hogy az őrületedet externalizáld? hát ez szörnyű pedofil, mesélj még.
sodika
Apr 27, 2023 11:30:18
Meg sem kérdezted, hogy milyen jogszabályi alapon visznek pszichiátriára.
Kb. ez a szitu, amikor nem szólhatsz semmit, ha rád mondják, hogy biztos pszichiátriai eset vagy.
Apr 27, 2023 11:30:18
Semper Snecifisz
(
x2)
Apr 27, 2023 11:30:23
x2)
Ebben ez a csapda.
Ebben ez a csapda.
Endre, mi a véleményed arról, hogy iszonyatosan kövér lettél? Géza apádat próbálod utánozni?
Hahó
(
x136)
Apr 27, 2023 11:30:25
x136)
Azt sem értem, hogy besétáltál önként a pszichiátriára rendőri kísérettel, és onnan miért nem távoztál miután beszélt veled az orvos?
Miért engedted, hogy injekciót adjanak be?
Te világ csicskája. :)))
Te világ csicskája. :)))
sodika
Apr 27, 2023 11:30:47
Apr 27, 2023 11:30:47
sírógörcs
(
x4)
Apr 27, 2023 11:30:54
x4)
Ebben ez a csapda.
Ebben ez a csapda.
ÉS amúgy az benne van a pakliban, nem? Bárkit vélelmezhetnek pszichiátriai esetnek, ez teljesen normális :)
linziasztal01
(
x77)
Apr 27, 2023 11:31:22
x77)
Ott van, kódokkal ellátva.
Személyiségzavar stb.
Olvastam, kisköcsög, nyugi :))
mikedp
(
x9)
Apr 27, 2023 11:31:28
x9)
Ebben ez a csapda.
Ebben ez a csapda.
Beleesett sodi a kibaszott mercibe, ja nem , a csapdába :D
nagyon röhögök fifi kutya :D
SyntaxError
(
x24)
Apr 27, 2023 11:31:34
x24)
Endre, látom te most abban vagy, hogy lemész a teljesen subhumán szintre, hogy amikor már nem lesz lejjebb (mindig van, hahó), akkor a padlóról felpattanva, főnixmadárként támadj fel.
Nem lesz ennek jó vége, more. Jóból.
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Nem lesz ennek jó vége, more. Jóból.
rezsidémon
(
x8)
Apr 27, 2023 11:31:47
x8)
Mit mondtak? A 37. paragrafus alapján intézkedtek veled szemben? :DDDDD Kb. ez a szitu, amikor nem szólhatsz semmit, ha rád mondják, hogy biztos pszichiátriai eset vagy.
Ásó27
(
x68)
Apr 27, 2023 11:31:49
x68)
sodika
Apr 27, 2023 11:32:00
Azt sem értem, hogy besétáltál önként a pszichiátriára rendőri kísérettel, és onnan miért nem távoztál miután beszélt veled az orvos?
Láttam elég filmet erről, hogy nem vitatkozhatsz ilyen helyen, mert megszűnik a jogod még ahhoz is, hogy megszólalj, ha az orvos úgy dönt.
Apr 27, 2023 11:32:00
Baxi
(
x2)
Apr 27, 2023 11:32:03
x2)
A vérnyomokról nem készítettek fotókat? Szomszédokat kikérdezték?
Ásó27
(
x68)
Apr 27, 2023 11:32:40
x68)
Mikor mutatod meg a kerítést? Az érdekel mindenkit, nem a klesz.
Hahó
(
x136)
Apr 27, 2023 11:34:39
x136)
Ebben ez a csapda.
Ebben ez a csapda.
Tényleg? És milyen jogszabályi alapon? Mert "mondták"?
Megkérdezted?
És mondtad, hogy nem vagy hajlandó alávetni magad a vizsgálatnak?
És kérdezted a jelvényszámukat?
Mesélj, milyen jogaidat vesztetted el? Élethez való jog is benne van?
PúpszásziVámpír
(
x10)
Apr 27, 2023 11:35:12
x10)
Teljesen felesleges mentegetőznöd, hogy te nem vagy elmebeteg!
Rajtad kívül mindenki tudja és látja, hogy elme roggyant vagy!
Álmodjatok Rémeket!
Rajtad kívül mindenki tudja és látja, hogy elme roggyant vagy!
halászlé
(
x24)
Apr 27, 2023 11:36:27
x24)
Ebben ez a csapda.
Ebben ez a csapda.
ez ennyire azért nem ilyen egyszerű; mindenestre, ha anyád kérné a gondnokoltatásodat, ezzel a diagnózissal valamivel könnyebb dolga lesz :o)))
Hahó
(
x136)
Apr 27, 2023 11:36:42
x136)
Te mi a faszról beszélsz???
Hol van ilyen leírva a törvényben?
Egyszerűen csak becsicskultál. Te sértett voltál, nem terhelt.
max5enutálnak
(
x47)
Apr 27, 2023 11:37:06
x47)
Nővééérkeeee, güzükének megint elfogyott a gyógyszere, azonnal pótolják, mert mániás szakaszba lépett és megint felülbírálja a diagnózist!
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Semper Snecifisz
(
x2)
Apr 27, 2023 11:37:20
x2)
Hazug Endre, akkor most kihívtad őket, vagy pedig igazoltattak? Rálöktek a kerítésre, vagy menekülés közben estél? Egyre jobban belekeveredsz a hülyeségedbe te balfasz.
rezsidémon
(
x8)
Apr 27, 2023 11:37:49
x8)
Hát igen, ha úgy viselkedtél a kórházban mint a gyomai szemüvegrablás idején, akkor ne csodálkozz hogy a pszichiátriára kerültél rendőri kísérettel ;)
Hahó
(
x136)
Apr 27, 2023 11:38:36
x136)
Filmet???
Debil. Csicska. Elmebeteg.
sodika
Apr 27, 2023 11:38:56
A műtét előtt kérte a rendőrnő, hogy ha végeztem, menjek oda hozzájuk a váróba, mert beszélni szeretnének velem. Mondom ok. Összevarrták, megyek oda, erre közli velem a nyomozó, hogy "össze-vissza beszélek", mert az összevarrás előtt azt mondtam a kolléganőjének, aki éppen mellette áll, hogy "semmi nem történt", ami konkrét hazugság, mert azt mondtam neki, hogy "megtámadtak", amire ő azt válaszolta, hogy "nem erre a válaszra számított" (WTF???)...
Szóval odajött ezután hat készenlétis, hogy körülálljanak, és közben a hazug rendőrnő (aki ugye azt hazudta, hogy mondtam neki olyat az összevarrás előtt, hogy "semmi"), felszólított, hogy kapcsoljam ki a telefont.
Ezután a nyomozó felhívta anyukámat telefonon, és úgy döntött, hogy ő meg egy társa bekísér a pszichiátriára.
A váróban két szondát fújattak velem, majd hozattak villogós autóval egy harmadikat, mert nem hitték el, hogy negatív (a harmadik is 0.0%-ot mutatott).
Ha azt mondja egy nyomozó, hogy menjek vele meg a kollégájával, hova sétáltam volna el?
Apr 27, 2023 11:38:56
EasybankosPedo
(
x23)
Apr 27, 2023 11:39:21
x23)
Látta filmekbe!! xD Áljj le, bazd meg, mert halára röhögőm magamat. Nekem 0.5 órán belül vezetnem kell, de igy, hogy merjek elindulni?
rezsidémon
(
x8)
Apr 27, 2023 11:40:52
x8)
A műtét előtt kérte a rendőrnő, hogy ha végeztem, menjek oda hozzájuk a váróba, mert beszélni szeretnének velem. Mondom ok. Összevarrták, megyek oda, erre közli velem a nyomozó, hogy "össze-vissza beszélek",
Szóval hazudtál a zsaruknak? Gondolom olyan kioktató hangnemben mondtad a magadét.Nem csodálom hogy pszichiátriára kerültél :DDDDDD
sodika
Apr 27, 2023 11:41:14
Filmet???
Mondom:
- Elnézést.
- Nem beszélgetünk.
- Hát itt nem fog.
- Értem, de az lenne a kérdésem, hogy kaphatnék-e valami gyógyszert annak kiváltására.
- Éppen most kapott.
A lényeget kiemeltem.
Ha ilyen helyen vagy, nem pofázhatsz, a személyzet az isten, aki dönt feletted. Elég filmet láttam, hogy tudjam.
Apr 27, 2023 11:41:14
Baxi
(
x2)
Apr 27, 2023 11:41:22
x2)
Szóval te aztmondtad az egyik rendőrnek, hogy a kollegája hazudott neki? XD
töppedt buzigolyók
(
x37)
Apr 27, 2023 11:41:50
x37)
A műtét előtt kérte a rendőrnő,
Milyen műtét, te fasz? Összevarrták a kezedet, az nem műtét. Vagy ha igen, akkor engem műtöttek, miután elcsúsztam a tengerparton egy algás kövön és felvágtam a combom? :D
sodika
Apr 27, 2023 11:41:59
Szóval te aztmondtad az egyik rendőrnek, hogy a kollegája hazudott neki? XD
Igen.
A picsa meg állt ott, és mosolygott, és egy szót sem szólt.
Apr 27, 2023 11:41:59
Bódi Ábel Ánuszrózsája
(
x7)
Apr 27, 2023 11:42:00
x7)
Egy bűnöző elmebeteg geci vagy te patkány! Szegeden is meg leszel baszva Endre! Meg bárhol Magyarországon. Itt nincs jövőd vagy eltakarodsz innen vagy kezelésben lesz folyamatosan a vekni. Zéró tolerancia van veled kapcsolatban!
A jó portás csak baszik!
linziasztal01
(
x77)
Apr 27, 2023 11:42:19
x77)
Mondom:
- Elnézést.
- Nem beszélgetünk.
- Hát itt nem fog.
- Éppen most kapott.
A lényeget kiemeltem.
Mondom:
- Elnézést.
- Nem beszélgetünk.
- Hát itt nem fog.
- Éppen most kapott.
A lényeget kiemeltem.
Aztakurva :DDD
linziasztal01
(
x77)
Apr 27, 2023 11:42:32
x77)
És mindezért fizettél endre!! :D
154 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.