Ne vicceljunk mar.Hát buzi.Nem anya komplexusa van hanem apa.Milye volt a vén fasznak ,? Tibi hajléktalanja.Milye van a korcsnak? Na ugye
Punszisza a lekjopp!
...vitte is jóhírünket tündérmeseországban...
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Klein Endre Farkas, Son of Divine Israel mikor volt magyar?
Ingatkanügyek
ezt elmentem, ha egy jót akarok röhögni vagy hányni :D
Szégyellem magam, hogy ez a mém nem nekem jutott eszembe...
*Szomcsi*
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Majd értesitjük.
Minden a Sodi hibája, érted!
Minden!
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Mínuszért rinyálás instant mínusz
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
És Ennek a fordítottja is igaz!
Fifi a rendszeren kívüli rohadékokhoz "vonzódik", akik olyan kártékony férgek, mint ő, de akikről azt hiszi, hogy tanulhat valamit, amivel sikeresebb (népszerűbb, gazdagabb, profibb csaló) legyen. Nem számít a nem, neki az infó kell, és abszolút nem gond neki, ha nem szeretetből csinálja a másik (tudja jól, hogy ő sem abból csinálná), az tökéletesen megfelel neki, ha valamilyen anyagi okból tűrik meg maguk mellett, hogy tanulhasson tőlük. Sőt, ez biztonságot is nyújt neki, mert megpróbálhatja kiépíteni az anyagi függést, hogy magához kösse a mentorát. A normálisan sikeres emberek egyszerűen nem érdeklik, egymással identikus, unalmasabb npc-k.
Hosszabb időre viszont csak a középkorú/idős nők (akik szintén rendszeren kívüli gennyládák) képesek elviselni, akiknél valamiért megpendülnek az anyai ösztönök a nyomorult fogyi álcája miatt (ugyanamiatt, amit a munkahelyein is bevet). Vera néni, a Fordos néni, valamilyen módon Fórizs is ide tartozik. Goldában nincs anyai ösztön, de ő tényleg az anyja. Ők naphosszat hallgatják az autiloopot, aztán ha elegük van, nyakon vágják és elmennek a barátnőikkel valahova. De a púp nem tudatosan keresi ezt a típust, egyszerűen ezek nem kopnak ki mellőle, vagy csak lassan.
ott van az
de fent van...dr cserno tette fel...
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
trashcity.net/video/3173/trany%C3%B3-g%C3%A9za-loopja-1-r%C3%A9sz
trashcity.net/video/3176/trany%C3%B3-g%C3%A9za-loop-2-r%C3%A9sz
Làtod. Nem is fatyok puzi
Tibi egy vàltozó korban lévö méhnyakràkmentes alkesz
Valaki össze tudja foglalni hogy mi a gyászt történt a tranyó meg fifi között tegnap hogy megint fifit okolja a tiktok csatornája miatt?
Fenn van a Busák szabadulás utáni, első is!
trashcity.net/video/3177/bus%C3%A1k-ali-els%C5%91-live
Igen
Jozsii Busák
fifi elment szögedre, aztán gondolom ez nemtetszett neki..pláne, hogy ott költött pénzt és nem kifingott opelba tankolta...
Plusznak örülés instant plusz?
Csak mert én most vettem észre, h végre megvan a 23. csillag. Többet nem akarok, senki ne upvote-oljon többé. NSZKSZ :)
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
hol lájvol?
A kevesebb, néha több.
Faszság, 2020-ban is tudta ki a pedofil
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
2 év seggbekuki és mosás a börtönben eltompítja az elmét. Nézd csak meg tajgit
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
A hétvégén kétszer is vendégségben voltam amikor sunyiban megpörgetve a fórumot megláttam ezt a képet.
Na most képzeljétek el azt a kibaszott kínt hogy nem vehettem elő a rajzprogramot ott hogy a pisilő lamantint rárakjam... Esetleg milyen égés lett volna ha a telefonon bűvészkedek valami képszerkesztővel ilyet és odajön a házigazda hogy "Mit csinálsz?" :D
Egy külső szemlélőnek már az is durva, hogy bűzlik belőle az alkohol szag…
Amennyit iszik, szépen belakja a teret az illat, még csak közel sem kell menni hozzá.
Lenyomom reggel az interjút, te meg kivered reggel a faszom!
Fura, de egy hete , a Keletiben, nem volt szaga.
Mondjuk a Keletiben az alaphang is durva :D
[img src=https://i.imgur.com/ddFcYz5.jpg]
Valaki kreatív volt Tiktokon
SEO. Endre Farkas Kiss, criminal, assaulting women, pedophile, fraudster

Az előbb elbasztam.
SEO. Endre Farkas Kiss, criminal, assaulting women, pedophile, fraudster
Mas hazaban, sakal reszegen futyizni youtube videokra, mikozben cisszen a kovetkezo sor.
Neki ez maga a kanaan.
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
ahh, nem érdekli...mostantól arra számít, h minden héten szögeden lehet + melegszik az idő, lehet menni onnan a nudistrandra is...remélem, hétvégre laumó ismét "megbízhatatlan" lesz...
Apránként, először a keze lesz eltávolítva.
Bíróságok, remegőarcú felkérdezések, BP, Szeged, Szolnok ügyek, 2 naponta kötözés, biztos sokat fog tudni "dolgozni". :DD
Tényleg nem értek egyeseket, hogy arra élveznek el, amikor a rendőrök haza járnak hozzájuk. Ott voltak a linzi, bécsi lakáskiadók, most meg Laumó (meg az ő főbérlője). Nagyon laza a világ itt egyeseknek, azért nincs akkora rend, na.
Ingatkanügyek
szerencsére ez a nem liberális nyugat; mindenki ismer mindenkit...előbb-utóbb vki megúnja...
KRESZ tanulas befejezve, egyszerre sajatitotta el a magyar, az osztrak, a nemet es az indonez KRESZ szabalyokat. Vizsga nem all rendelkezesre a gazdasagi valsag miatt.
Szerintem egy visszere pattan el előbb a Sodinak, abba hal bele.
Hahó!
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Mikor jön onlyfansra a lamantinnal egy nudi strandos flokk? Már mindenki látott mindent, Tibivel meg kihagytad az onlyfans videó gyártást ami nagy hiba mert most kitermelné a sörikéket. Ne legyél balek megint! Laujának fizetsz egy kicsit és hajlandó lesz, hisz ez befektetés!!!
Sajnos épségben ért haza.
jah, csak az egyik kezét kell leamputálni nemsokára.
sodi egy ndc npc. egy olyan npc amelyik nem vezet: non-driving.
Intézem.
Pont kell egy új mártir a Budaházy elvtárs rehabilitációja után.
Emlékeztek amikor a pályaudvaron odamentek hozzá a rendőrök akkor gyorsan térdre ereszkedett nekik? Gondolom most is megkérdezte hogy "mivel szolgálhatok kegyelmes uraim?"
Persze persze,azért szavazzák meg ma újabb 180 napra a morális válsághelyzetet.
Feri is tudod a 2006-os bent rohad a sitten.Kaleta,Szájer,Kocsis,Budaházy.
Komcsi zászlóval vonulnak a jobberek majálison,hogy ki kell lépni a natobol eubol.
Az,hogy endre retardált tudható mert akinek volt esze lelépett magyarországról,a maradék meg ott hömpölyög.
Pont olyan kemény magyarország mint a herélt kappantibi.
Srácok egy régi vasutas mondás szerint kevesebbet a sipra többet a hajtásra.
Mi lenne ha álmodozás meg elsodikázás helyett történne is valami nálatok.
3:50- nél mintha egy kertkapu csapódott volna... Sneciéknek két oldalt is van kapujuk..
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
Mert 4 percesre akata, amiből persze 4:01 lett.
Balfasz.
Pedofil, te meg nem sokáig vagy ilyen idegesítően, szétütnivalóan stresszmentesen nyugiban. Indul a hét, hahó! Kösd fel az egynadrágot! Mész a faszerdőbe szüretelni!
" A börtön az börtön :D " --- A fegyház meg fegyház.
Inkább hipót mert az lúgos és semlegesíti a savat.
Jó, csak én ilyenkor általában szoktam inni egy sört.
Valantical mi a helyzet, volt onnan valami visszajelzés? Nem látom a listába, pedig onnan is került le álláshirdetés Március 3-án. Tehát egy újabb rájuk mutató jel.
s2-melocsa.pupszasz.com/companies/1842-valantic-more-at-gmbh/72875-front-end-developer-valantic-more-at-gmbh
Ezért lenne jó tudni, hogy hogyan álluk velük. Az is egy info, hogy ha visszajeleztek és nem náluk van. Esetleg ma meg holnap még várni picit ha még nem érkezett visszajelzés, hátha jeleznek mert Csütörtök délután került ide be, Pénteken talán nem dolgoznak, lásd a korcs is Péntek délután már utazott Szegedre, igy talán ma vagy holnap történik majd valami.
A Fenti listával az a gond szerintem, hogy soknál nemhogy e-mail cím ahova írni lehetne, de még weboldal sincs. Persze lehet hozzájuk keresni e-mailt, de ez ellégé elnyújtja a dolgot.
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
köszi a hogyvoltot ,egy ideje nem nézek flokkot,megfekszi a gyomrom
ma reggel megnézte a bankszámláját, és eldöntötte, hogy mi lesz: semmi.
ahogy április 15-től, április 17-től sem lett semmi. majd most megint kitalál új autihatáridőket, és akkor sem lesz semmi.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
A Lenti linken 21-én történt tárgyalásoknál a W141 2266856-1 számú jegyzőkönyvre gyanakszunk. Nincsenek nevesítve a felek, de ügy leírása és a bene szereplő dátumok ellégé egybevágnak a korcs ügyével. A Korcs tagadta hogy az övé lenne, mikor kikerült, és beirt ide egy ügyszámot. De mint látszik a dátumok pl 2022.07.28-2022.09.12 közöti és hogy Bécsi AMS ügyről van szó benne alapján ez simán az övé lehet.
www.ris.bka.gv.at/Ergebnis.wxe?Abfrage=Bvwg&Entscheidungsart=Undefined&SucheNachRechtssatz=True&SucheNachText=True&GZ=&VonDatum=01.01.2014&BisDatum=27.04.2023&Norm=&ImRisSeitVonDatum=&ImRisSeitBisDatum=&ImRisSeit=Undefined&ResultPageSize=100&Suchworte=&Position=1&SkipToDocumentPage=true
Ne kelljen már...Minden egy folyamat. Én csak azt mondom, hogy Sodigeci natyon mindenhatónak képzeli magát, csúnya pofáraesések lesznek ebből. Illetve ő is volt a hanyatló nyugaton, de visszajött. Illetve ő nem bennfentes fideszes, csak egy kis csicska. Éppen ez a lényeg, hogy akarva-akaratlanul mindenki a Fidesznek nyal mostmár. Ha valaki lázad a rendszer ellen, az meg lesz baszva. Ezek a TC meg Sodi félék mindenkinél okosabbnak hiszik magukat, még a saját oldaluknál is. Ők még a Mi Hazánk jobbereinél is jobban tudják a tudnivalót, mert ők a "saját útjukat járják". Ezért szopnak.
Ingatkanügyek
Persze.A vészhelyzet meghosszabitását is a felvonulók kérték.
Ott éltek magyarországon és nem értitek,hogy amit láttok az tényleg van.
Endre hamarabb lesz államtitkár nálatok mint börtöntöltelék
streamable.com/3f8eux
Hagyjuk már ezt a politizálást. Endrének a jelenlegi rendszer nem kedvez és itt ez a lényeg. A többiről meg beszélgess valami fórumon vagy nem is tudom.
fürcsi, néni, husi
egy szó, egy csont!
Jut eszembe, Endre, ez esetben mehetsz hetyetyézni a bíróságra, mert nem adják oly könnyen ám! :)
- bemész a vizsgálóbizottság elé, ahol leírják feketén fehéren hogy az önkiszolgáló képességed egyenlő a nullával.
- ezt megkapja a kormányhivatal akik ezen véleményt kurvára nem veszik figyelembe, és küldenek egy elutasító határozatot, amit bíróságon lehet megtámadni.
- megfogalmazol egy 4 oldalas sajtpapír keresetet, a kormányhivatal ellen
- a kormányhivatal megfenyeget, hogy a per elvesztése esetén neked kell állnod a költségeket
- a bíró látja rajtad hogy alkoholista szar vagy, tehát elveszted a pert
- fizethet a sodi. :))))))
broni ♥
Pitonsz Professzor
(
x17)
May 01, 2023 22:23:18
x17)
Az anyakomolexusa nagyon durva. Kizarolag azokhoz vonzodik akik ugy bannak vele mint a golda. Megalazzak, elhagyjak es csak tranzakcio alapon van kapcsolatuk a pedoval.
Ne vicceljunk mar.Hát buzi.Nem anya komplexusa van hanem apa.Milye volt a vén fasznak ,? Tibi hajléktalanja.Milye van a korcsnak? Na ugye
Fatászpika
(
x2)
May 01, 2023 22:29:35
x2)
Alapból már az ijesztő, hogy hogy lehet ilyen debil, hogy ennyire szétcsapja magát, aztán a mekiben alszik basszameg. Tényleg elképesztő hogy lehet valakiben ennyire 0 szégyenérzet, nem azért, tudom mennyire igénytelen fasz sodi, de azért ez egy külső szemlélőnek milyen durva lehet.
Ma meg már se videó se semmi, szépen el lett némulva, hogy a pókhasú biztonsági őre nincs ott mellette. Teljesen be van fosva, most hogy már elbaszta az első fizucsát is a szegedi swingerben és a hétvégén, szerintem az egész napos sörözést és ketyerűzést is ő állta a maradék hitelkártya kerettel.
Megérte a szegedi hétvége amire nem is emlékszel ugye debil?
Ma meg már se videó se semmi, szépen el lett némulva, hogy a pókhasú biztonsági őre nincs ott mellette. Teljesen be van fosva, most hogy már elbaszta az első fizucsát is a szegedi swingerben és a hétvégén, szerintem az egész napos sörözést és ketyerűzést is ő állta a maradék hitelkártya kerettel.
Megérte a szegedi hétvége amire nem is emlékszel ugye debil?
halászlé
(
x24)
May 01, 2023 22:30:26
x24)
Alapból már az ijesztő, hogy hogy lehet ilyen debil, hogy ennyire szétcsapja magát, aztán a mekiben alszik basszameg. Tényleg elképesztő hogy lehet valakiben ennyire 0 szégyenérzet, nem azért, tudom mennyire igénytelen fasz sodi, de azért ez egy külső szemlélőnek milyen durva lehet.
...vitte is jóhírünket tündérmeseországban...
seymour schwartz
(
x6)
May 01, 2023 22:31:01
x6)
Endre,tudom,hogy a magyarságot fent kell tartani.De örülünk Előddel,hogy te már nem fogsz szaporodni
Klein Endre Farkas, Son of Divine Israel mikor volt magyar?
Mercis Hambi
(
x3)
May 01, 2023 22:35:18
x3)
Bocs a késői reakcióért. Na szóval ez történt szerintem a szegedi bázison 500 euró értékben.
Na sneci ezt tedd be facebookon!
ezt elmentem, ha egy jót akarok röhögni vagy hányni :D
SyntaxError
(
x24)
May 01, 2023 22:35:47
x24)
Bocs a késői reakcióért. Na szóval ez történt szerintem a szegedi bázison 500 euró értékben.
*Szomcsi*
maci berregő fasza
May 01, 2023 22:37:38
seggfájás
Majd értesitjük.
May 01, 2023 22:37:38
Betöjt Laptop
(
x39)
May 01, 2023 22:39:51
x39)
Natya fütyim
Minden a Sodi hibája, érted!
Minden!
Púpszászi napelem
(
x13)
May 01, 2023 22:39:56
x13)
seggfájás
Betöjt Laptop
(
x39)
May 01, 2023 22:42:50
x39)
ascites
(
x57)
May 01, 2023 22:51:01
x57)
Az anyakomolexusa nagyon durva. Kizarolag azokhoz vonzodik akik ugy bannak vele mint a golda. Megalazzak, elhagyjak es csak tranzakcio alapon van kapcsolatuk a pedoval.
Fifi a rendszeren kívüli rohadékokhoz "vonzódik", akik olyan kártékony férgek, mint ő, de akikről azt hiszi, hogy tanulhat valamit, amivel sikeresebb (népszerűbb, gazdagabb, profibb csaló) legyen. Nem számít a nem, neki az infó kell, és abszolút nem gond neki, ha nem szeretetből csinálja a másik (tudja jól, hogy ő sem abból csinálná), az tökéletesen megfelel neki, ha valamilyen anyagi okból tűrik meg maguk mellett, hogy tanulhasson tőlük. Sőt, ez biztonságot is nyújt neki, mert megpróbálhatja kiépíteni az anyagi függést, hogy magához kösse a mentorát. A normálisan sikeres emberek egyszerűen nem érdeklik, egymással identikus, unalmasabb npc-k.
Hosszabb időre viszont csak a középkorú/idős nők (akik szintén rendszeren kívüli gennyládák) képesek elviselni, akiknél valamiért megpendülnek az anyai ösztönök a nyomorult fogyi álcája miatt (ugyanamiatt, amit a munkahelyein is bevet). Vera néni, a Fordos néni, valamilyen módon Fórizs is ide tartozik. Goldában nincs anyai ösztön, de ő tényleg az anyja. Ők naphosszat hallgatják az autiloopot, aztán ha elegük van, nyakon vágják és elmennek a barátnőikkel valahova. De a púp nem tudatosan keresi ezt a típust, egyszerűen ezek nem kopnak ki mellőle, vagy csak lassan.
SyntaxError
(
x24)
May 01, 2023 22:59:40
x24)
Endre! Hány sörike volt a mai adag? Több, mint nyolc?
IGEN / IGEN
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
IGEN / IGEN
Jozsii Busák
(
x5)
May 01, 2023 23:00:41
x5)
Valahova felkerült Tibor tegnapi vitèzkedèse? Trashcityn nem találom
Jozsii Busák
Betöjt Laptop
(
x39)
May 01, 2023 23:02:46
x39)
ott van az
halászlé
(
x24)
May 01, 2023 23:03:02
x24)
Betöjt Laptop
(
x39)
May 01, 2023 23:03:27
x39)
Konzekvens Sodi
May 01, 2023 23:04:12
Fifi a rendszeren kívüli rohadékokhoz "vonzódik", akik olyan kártékony férgek, mint ő, de akikről azt hiszi, hogy tanulhat valamit, amivel sikeresebb (népszerűbb, gazdagabb, .
Làtod. Nem is fatyok puzi
Tibi egy vàltozó korban lévö méhnyakràkmentes alkesz
May 01, 2023 23:04:12
Fatászpika
(
x2)
May 01, 2023 23:05:30
x2)
Valaki össze tudja foglalni hogy mi a gyászt történt a tranyó meg fifi között tegnap hogy megint fifit okolja a tiktok csatornája miatt?
Betöjt Laptop
(
x39)
May 01, 2023 23:06:16
x39)
Fenn van a Busák szabadulás utáni, első is!
trashcity.net/video/3177/bus%C3%A1k-ali-els%C5%91-live
Betöjt Laptop
(
x39)
May 01, 2023 23:06:56
x39)
Igen
Jozsii Busák
(
x5)
May 01, 2023 23:09:33
x5)
May 01, 2023 23:09:33
A kocsis livera gondoltam de azèrt köszi ezt sem láttam. Gyagyás ettől az állapotátol retteg a legjobban.. Tudja jól hogy egy rossz szó ès Tibi üt. :D Hogy kussolt a sarokban mindig a fèleszű May 01, 2023 23:09:33
halászlé
(
x24)
May 01, 2023 23:14:44
x24)
fifi elment szögedre, aztán gondolom ez nemtetszett neki..pláne, hogy ott költött pénzt és nem kifingott opelba tankolta...
bolgár jeti
(
x30)
May 01, 2023 23:31:52
x30)
Plusznak örülés instant plusz?
Csak mert én most vettem észre, h végre megvan a 23. csillag. Többet nem akarok, senki ne upvote-oljon többé. NSZKSZ :)
Soderátor
May 01, 2023 23:38:50
Egyelőre Busák nem tudja ki az a Sodi, de liveba több nickről nyomattam neki ma tiktokon hogy Kaffkával 2 éven át szidták őt több liveba is míg börtönbe volt.
May 01, 2023 23:38:50
halászlé
(
x24)
May 01, 2023 23:39:28
x24)
Egyelőre Busák nem tudja ki az a Sodi, de liveba több nickről nyomattam neki ma tiktokon hogy Kaffkával 2 éven át szidták őt több liveba is míg börtönbe volt.
hol lájvol?
Betöjt Laptop
(
x39)
May 01, 2023 23:39:52
x39)
A kevesebb, néha több.
max5enutálnak
(
x47)
May 01, 2023 23:53:19
x47)
Púpszászi napelem
(
x13)
May 01, 2023 23:56:24
x13)
2 év seggbekuki és mosás a börtönben eltompítja az elmét. Nézd csak meg tajgit
linzi fapóleon
(
x8)
May 02, 2023 00:05:28
x8)
*Szomcsi*
*Szomcsi*
A hétvégén kétszer is vendégségben voltam amikor sunyiban megpörgetve a fórumot megláttam ezt a képet.
Na most képzeljétek el azt a kibaszott kínt hogy nem vehettem elő a rajzprogramot ott hogy a pisilő lamantint rárakjam... Esetleg milyen égés lett volna ha a telefonon bűvészkedek valami képszerkesztővel ilyet és odajön a házigazda hogy "Mit csinálsz?" :D
gyagyás irigye2
(
x3)
May 02, 2023 00:20:24
x3)
Endi!
Remélem, Bandicu összeragasztotta a szemüveged, hogy jól lásd az online meetinget, amin keresztül kirúgnak.
Golda anyád nem fogja megragasztani, az kurvaélet! Meg eleve, a felét elhagytad volna hazafelé.
Irigyellek!
kissendrefarkas életét irigyellem
Remélem, Bandicu összeragasztotta a szemüveged, hogy jól lásd az online meetinget, amin keresztül kirúgnak.
Golda anyád nem fogja megragasztani, az kurvaélet! Meg eleve, a felét elhagytad volna hazafelé.
Irigyellek!
Nemvoltdurex
(
x13)
May 02, 2023 00:29:36
x13)
Amennyit iszik, szépen belakja a teret az illat, még csak közel sem kell menni hozzá.
Betöjt Laptop
(
x39)
May 02, 2023 00:34:55
x39)
Fura, de egy hete , a Keletiben, nem volt szaga.
Mondjuk a Keletiben az alaphang is durva :D
fogcsonkos angolna
(
x3)
May 02, 2023 02:50:42
x3)
[img src=https://i.imgur.com/ddFcYz5.jpg]
Valaki kreatív volt Tiktokon
fogcsonkos angolna
(
x3)
May 02, 2023 02:54:42
x3)

Az előbb elbasztam.
MaxPayne
(
x24)
May 02, 2023 07:13:42
x24)
Hogy udvozolt anyad pupszaszon, Endre?
Orom sugarzott a szemebol, mosoly jelent meg az arcan es alig varta, hogy megolelhessen, megpusziljon?
Vagy undorral es hanyingerrel vegyes mimikaval vette tudomasul, hogy megint nala rontod a levegot?
Ugye latod, hogy meg a sajat anyad is szivbul gyulol teged?
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Orom sugarzott a szemebol, mosoly jelent meg az arcan es alig varta, hogy megolelhessen, megpusziljon?
Vagy undorral es hanyingerrel vegyes mimikaval vette tudomasul, hogy megint nala rontod a levegot?
Ugye latod, hogy meg a sajat anyad is szivbul gyulol teged?
gyogyóstoll
May 02, 2023 07:15:31
Endre! Most hogy vége a 3 napos fesztiválnak, ideje végre körbe nézni!
Megint otthon vagy anyád házában a macskaszaros ólban, kezedben a szar sör (már ha van rá pénzed) és értelmetlenül bámulod a monitort. Anyád visít a háttérben ha épp nem a horgász kúrja.
Ez neked az élet te korcs?
Profil · Digitális tartalomkészítő
Megint otthon vagy anyád házában a macskaszaros ólban, kezedben a szar sör (már ha van rá pénzed) és értelmetlenül bámulod a monitort. Anyád visít a háttérben ha épp nem a horgász kúrja.
May 02, 2023 07:15:31
linziasztal01
(
x77)
May 02, 2023 07:17:32
x77)
Lesz "Mi történt Szegeden 5 percben összefoglalva."? /05:02/
Vagy egy bulika utáni nyomorflokk?
Vagy egy bulika utáni nyomorflokk?
MaxPayne
(
x24)
May 02, 2023 07:17:51
x24)
Mas hazaban, sakal reszegen futyizni youtube videokra, mikozben cisszen a kovetkezo sor.
Neki ez maga a kanaan.
halászlé
(
x24)
May 02, 2023 07:19:22
x24)
ahh, nem érdekli...mostantól arra számít, h minden héten szögeden lehet + melegszik az idő, lehet menni onnan a nudistrandra is...remélem, hétvégre laumó ismét "megbízhatatlan" lesz...
trolléga
(
x30)
May 02, 2023 07:24:44
x30)
Meghalt már az ország fikás maszturbátor LMBTQ propagandistája?
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
linziasztal01
(
x77)
May 02, 2023 07:30:03
x77)
Meghalt már az ország fikás maszturbátor LMBTQ propagandistája?
Apránként, először a keze lesz eltávolítva.
Bíróságok, remegőarcú felkérdezések, BP, Szeged, Szolnok ügyek, 2 naponta kötözés, biztos sokat fog tudni "dolgozni". :DD
seymour schwartz
(
x6)
May 02, 2023 08:06:57
x6)
Trashcsoportból, Endre mi lett a házicigányoddal? Nyomj egy liveot , mehet a #freegammercigány , hívd Krokkót is!
Tényleg nem értek egyeseket, hogy arra élveznek el, amikor a rendőrök haza járnak hozzájuk. Ott voltak a linzi, bécsi lakáskiadók, most meg Laumó (meg az ő főbérlője). Nagyon laza a világ itt egyeseknek, azért nincs akkora rend, na.
halászlé
(
x24)
May 02, 2023 08:10:18
x24)
szerencsére ez a nem liberális nyugat; mindenki ismer mindenkit...előbb-utóbb vki megúnja...
Dadogós Kisnyugdíjas
(
x5)
May 02, 2023 08:12:01
x5)
gyagyas mi a helyzet a kresz-el? tanulgatod? beiratkozol 4 kreszsuliba egyszerre vagy mi most a terv?
PúpszásziVámpír
(
x10)
May 02, 2023 08:39:29
x10)
Mivan Endre? Elittad a maradék agyad is a hétvégén? Mennyi pénzel gomboltak le? Maradt még a fizucskáából?
Álmodjatok Rémeket!
Mitokondrium
(
x7)
May 02, 2023 08:48:59
x7)
gyagyas mi a helyzet a kresz-el? tanulgatod? beiratkozol 4 kreszsuliba egyszerre vagy mi most a terv?
KRESZ tanulas befejezve, egyszerre sajatitotta el a magyar, az osztrak, a nemet es az indonez KRESZ szabalyokat. Vizsga nem all rendelkezesre a gazdasagi valsag miatt.
Hahó
(
x135)
May 02, 2023 08:52:38
x135)
itt a lista a melócsákról, amelyek márc.1-5. között inaktiválták a hirdetésüket.
[86] TOWA - the digital growth company s2-melocsa.pupszasz.com/companies/5871-towa-the-digital-growth-company
[75] iteratec GmbH s2-melocsa.pupszasz.com/companies/273-iteratec-gmbh
[67] Lingvano s2-melocsa.pupszasz.com/companies/5688-lingvano
[67] REWE Group Österreich s2-melocsa.pupszasz.com/companies/288-rewe-group-osterreich
[63] udm Web Solutions GmbH s2-melocsa.pupszasz.com/companies/1218-udm-web-solutions-gmbh
[57] Four Panels GmbH s2-melocsa.pupszasz.com/companies/9336-four-panels-gmbh
[57] Sportradar Austria s2-melocsa.pupszasz.com/companies/7-sportradar-austria
[56] Cortical.io s2-melocsa.pupszasz.com/companies/1300-corticalio
[52] softwareXperts GmbH s2-melocsa.pupszasz.com/companies/5175-softwarexperts-gmbh
[50] HR-SCOPE Scheiber Professional Staffing GmbH s2-melocsa.pupszasz.com/companies/350-hr-scope-scheiber-professional-staffing-gmbh
[45] epunkt GmbH s2-melocsa.pupszasz.com/companies/2-epunkt-gmbh
[44] Capgemini s2-melocsa.pupszasz.com/companies/946-capgemini
[44] NTS s2-melocsa.pupszasz.com/companies/395-nts
[44] IBM s2-melocsa.pupszasz.com/companies/9918-ibm
[44] Experis s2-melocsa.pupszasz.com/companies/217-experis
[42] apsa personnel concepts gmbh s2-melocsa.pupszasz.com/companies/5177-apsa-personnel-concepts-gmbh
[42] TECHSEARCH s2-melocsa.pupszasz.com/companies/142-techsearch
[41] United Nations s2-melocsa.pupszasz.com/companies/9997-united-nations
[40] InfraSoft Datenservice GmbH s2-melocsa.pupszasz.com/companies/425-infrasoft-datenservice-gmbh
[40] Vima Werbeagentur GmbH s2-melocsa.pupszasz.com/companies/1529-vima-werbeagentur-gmbh
[40] Flughafen Wien AG s2-melocsa.pupszasz.com/companies/242-flughafen-wien-ag
[39] BLUEBIRD s2-melocsa.pupszasz.com/companies/11805-bluebird
[38] Accenture s2-melocsa.pupszasz.com/companies/2108-accenture
[37] epunkt GmbH s2-melocsa.pupszasz.com/companies/9614-epunkt-gmbh
[37] Nagarro GmbH s2-melocsa.pupszasz.com/companies/494-nagarro-gmbh
[37] ReQuest GmbH s2-melocsa.pupszasz.com/companies/9840-request-gmbh
[37] New Mobility Enterprise - NME GmbH s2-melocsa.pupszasz.com/companies/8965-new-mobility-enterprise-nme-gmbh
[37] STIWA Group s2-melocsa.pupszasz.com/companies/451-stiwa-group
[35] Iventa. The Human Management Group s2-melocsa.pupszasz.com/companies/616-iventa-the-human-management-group
[35] CATRO Personalberatung und Media GmbH s2-melocsa.pupszasz.com/companies/1470-catro-personalberatung-und-media-gmbh
[35] get permission M.Kopp GmbH s2-melocsa.pupszasz.com/companies/8604-get-permission-mkopp-gmbh
[34] Dynatrace Austria GmbH s2-melocsa.pupszasz.com/companies/207-dynatrace-austria-gmbh
[34] Webgears GmbH s2-melocsa.pupszasz.com/companies/1941-webgears-gmbh
[34] TECHsearch s2-melocsa.pupszasz.com/companies/5360-techsearch
[32] Croma-Pharma Ges. m.b.H s2-melocsa.pupszasz.com/companies/55-croma-pharma-ges-mbh
[32] fynk s2-melocsa.pupszasz.com/companies/5723-fynk
[32] New Work SE s2-melocsa.pupszasz.com/companies/10036-new-work-se
[32] Robert Bosch AG s2-melocsa.pupszasz.com/companies/1781-robert-bosch-ag
[31] Pavelka-Denk Personalberatung s2-melocsa.pupszasz.com/companies/13318-pavelka-denk-personalberatung
[31] solvistas GmbH s2-melocsa.pupszasz.com/companies/9954-solvistas-gmbh
[30] Hill Woltron Management Partner s2-melocsa.pupszasz.com/companies/214-hill-woltron-management-partner
[30] Computer Futures s2-melocsa.pupszasz.com/companies/199-computer-futures
[30] Hays s2-melocsa.pupszasz.com/companies/9855-hays
[25] BearingPoint GmbH s2-melocsa.pupszasz.com/companies/247-bearingpoint-gmbh
[86] TOWA - the digital growth company s2-melocsa.pupszasz.com/companies/5871-towa-the-digital-growth-company
[75] iteratec GmbH s2-melocsa.pupszasz.com/companies/273-iteratec-gmbh
[67] Lingvano s2-melocsa.pupszasz.com/companies/5688-lingvano
[67] REWE Group Österreich s2-melocsa.pupszasz.com/companies/288-rewe-group-osterreich
[63] udm Web Solutions GmbH s2-melocsa.pupszasz.com/companies/1218-udm-web-solutions-gmbh
[57] Four Panels GmbH s2-melocsa.pupszasz.com/companies/9336-four-panels-gmbh
[57] Sportradar Austria s2-melocsa.pupszasz.com/companies/7-sportradar-austria
[56] Cortical.io s2-melocsa.pupszasz.com/companies/1300-corticalio
[52] softwareXperts GmbH s2-melocsa.pupszasz.com/companies/5175-softwarexperts-gmbh
[50] HR-SCOPE Scheiber Professional Staffing GmbH s2-melocsa.pupszasz.com/companies/350-hr-scope-scheiber-professional-staffing-gmbh
[45] epunkt GmbH s2-melocsa.pupszasz.com/companies/2-epunkt-gmbh
[44] Capgemini s2-melocsa.pupszasz.com/companies/946-capgemini
[44] NTS s2-melocsa.pupszasz.com/companies/395-nts
[44] IBM s2-melocsa.pupszasz.com/companies/9918-ibm
[44] Experis s2-melocsa.pupszasz.com/companies/217-experis
[42] apsa personnel concepts gmbh s2-melocsa.pupszasz.com/companies/5177-apsa-personnel-concepts-gmbh
[42] TECHSEARCH s2-melocsa.pupszasz.com/companies/142-techsearch
[41] United Nations s2-melocsa.pupszasz.com/companies/9997-united-nations
[40] InfraSoft Datenservice GmbH s2-melocsa.pupszasz.com/companies/425-infrasoft-datenservice-gmbh
[40] Vima Werbeagentur GmbH s2-melocsa.pupszasz.com/companies/1529-vima-werbeagentur-gmbh
[40] Flughafen Wien AG s2-melocsa.pupszasz.com/companies/242-flughafen-wien-ag
[39] BLUEBIRD s2-melocsa.pupszasz.com/companies/11805-bluebird
[38] Accenture s2-melocsa.pupszasz.com/companies/2108-accenture
[37] epunkt GmbH s2-melocsa.pupszasz.com/companies/9614-epunkt-gmbh
[37] Nagarro GmbH s2-melocsa.pupszasz.com/companies/494-nagarro-gmbh
[37] ReQuest GmbH s2-melocsa.pupszasz.com/companies/9840-request-gmbh
[37] New Mobility Enterprise - NME GmbH s2-melocsa.pupszasz.com/companies/8965-new-mobility-enterprise-nme-gmbh
[37] STIWA Group s2-melocsa.pupszasz.com/companies/451-stiwa-group
[35] Iventa. The Human Management Group s2-melocsa.pupszasz.com/companies/616-iventa-the-human-management-group
[35] CATRO Personalberatung und Media GmbH s2-melocsa.pupszasz.com/companies/1470-catro-personalberatung-und-media-gmbh
[35] get permission M.Kopp GmbH s2-melocsa.pupszasz.com/companies/8604-get-permission-mkopp-gmbh
[34] Dynatrace Austria GmbH s2-melocsa.pupszasz.com/companies/207-dynatrace-austria-gmbh
[34] Webgears GmbH s2-melocsa.pupszasz.com/companies/1941-webgears-gmbh
[34] TECHsearch s2-melocsa.pupszasz.com/companies/5360-techsearch
[32] Croma-Pharma Ges. m.b.H s2-melocsa.pupszasz.com/companies/55-croma-pharma-ges-mbh
[32] fynk s2-melocsa.pupszasz.com/companies/5723-fynk
[32] New Work SE s2-melocsa.pupszasz.com/companies/10036-new-work-se
[32] Robert Bosch AG s2-melocsa.pupszasz.com/companies/1781-robert-bosch-ag
[31] Pavelka-Denk Personalberatung s2-melocsa.pupszasz.com/companies/13318-pavelka-denk-personalberatung
[31] solvistas GmbH s2-melocsa.pupszasz.com/companies/9954-solvistas-gmbh
[30] Hill Woltron Management Partner s2-melocsa.pupszasz.com/companies/214-hill-woltron-management-partner
[30] Computer Futures s2-melocsa.pupszasz.com/companies/199-computer-futures
[30] Hays s2-melocsa.pupszasz.com/companies/9855-hays
[25] BearingPoint GmbH s2-melocsa.pupszasz.com/companies/247-bearingpoint-gmbh
Hahó!
linzi fapóleon
(
x8)
May 02, 2023 09:18:37
x8)
Induljon a reggel egy kávéval és a NYERS ERŐVEL! :D

tyodika
May 02, 2023 09:21:08
ma fixen fütyizek
May 02, 2023 09:21:08
Kriptozsidó
(
x6)
May 02, 2023 09:23:45
x6)
Kértétek, itt a 4:02 flokk
El fogom törni a kibaszott orrodat szilánkosra!
linzi fapóleon
(
x8)
May 02, 2023 09:25:43
x8)
Mikor jön onlyfansra a lamantinnal egy nudi strandos flokk? Már mindenki látott mindent, Tibivel meg kihagytad az onlyfans videó gyártást ami nagy hiba mert most kitermelné a sörikéket. Ne legyél balek megint! Laujának fizetsz egy kicsit és hajlandó lesz, hisz ez befektetés!!!
Dadogós Kisnyugdíjas
(
x5)
May 02, 2023 09:29:20
x5)
jah, csak az egyik kezét kell leamputálni nemsokára.
Nyehljudov
May 02, 2023 09:31:22
"Lehet, hogy most ez a hétvége, ez az eltúlzott fogyasztás vezetett engem az absztinencia útjára. Hurá-hurá-hurá!"
May 02, 2023 09:31:22
Dr Orbán Viktor
May 02, 2023 09:31:39
Intézem.
Pont kell egy új mártir a Budaházy elvtárs rehabilitációja után.
May 02, 2023 09:31:39
seymour schwartz
(
x6)
May 02, 2023 09:32:34
x6)
Jóvan Zsodrák, csináljad csak a perek provokálását. Semmi időd nem lesz semmire, a végén meg szét leszel szopatva. Ez nem a hanyatló nyugat, itt komoly faszulás lesz, ha végeredményben talán nem is, de amíg oda jutsz addig mindenképp. Itt nem mennek olyan simán a dolgok mint Germániában, csicskáztatva leszel, ráadásul ha a (fideszes) hatóságok megjegyzik a neved, akkor nem feltétlenül nem fognak elkezdeni ők is szopatni. A hatalmuk meg van hozzá, csak te azt hiszed magadról, hogy Jéghideg Jogász™ vagy, anutád meg megvéd mindentől. Lesznek itt még meglepetések! Kezed hogy fan?
Ingatkanügyek
sörtötbontok
(
x8)
May 02, 2023 09:36:05
x8)
Endre nem kívánja a sört.
ENDRE HALÁLOS BETEG
ENDRE HALÁLOS BETEG
halászlé
(
x24)
May 02, 2023 09:36:24
x24)
szal megint a rendőr képébe röhögtél...púpom, ezt nagyon meg fogod bánni, jóbó...
aszongya hétközben a munkára tudjon koncentrálni...mindent csinálsz bakker, csak nem dolgozol..
aszongya hétközben a munkára tudjon koncentrálni...mindent csinálsz bakker, csak nem dolgozol..
Hackwork
May 02, 2023 09:36:40
2 percet tudtam megnézni a flokkodból gyagyás.
Józanul is undorító jelenség vagy!
Dögölj már meg pls!
Józanul is undorító jelenség vagy!
Dögölj már meg pls!
May 02, 2023 09:36:40
nemet mondtak
(
x4)
May 02, 2023 09:37:50
x4)
Azt mondja a féreg, hogy 1 percen keresztül röhögött, amikor megjelentek a rendőrök.
Dehát korábban is azt mesélte, hogy ő mindig szemberöhögi az ogrét, amikor felkérdezi, ugyanakkor élő egyens adásban láttuk, hogy fülét farkát behúzva, összerezenve csuldikunkozott, amikor váratlanul rányitott a vén lágerőr.
Alighanem itt is hasonló történhetett... Borsónyira összemehetett a Fifikutya gnóm teste, talán még maga alá is piszkított, nemám 1 percen keresztül röhögött...
Már megint hazudsz, korcs!
Dehát korábban is azt mesélte, hogy ő mindig szemberöhögi az ogrét, amikor felkérdezi, ugyanakkor élő egyens adásban láttuk, hogy fülét farkát behúzva, összerezenve csuldikunkozott, amikor váratlanul rányitott a vén lágerőr.
Alighanem itt is hasonló történhetett... Borsónyira összemehetett a Fifikutya gnóm teste, talán még maga alá is piszkított, nemám 1 percen keresztül röhögött...
Semper Snecifisz
(
x2)
May 02, 2023 09:38:13
x2)
Endre annyi töményet ivott, hogy már nem kívánja a sört - az absztinencia útjára lépett. Olyan lehet mint az idős állatok, amik a halál közelében már nem akarnak enni sem? Reméljük a legrosszabbakat.
"Az egész napomat elvette az idő..."
JuDKa
(
x1)
May 02, 2023 09:38:30
x1)
:DDDDDDDDDDD
Mi ez az elköszönés, 40+os fatászpika? csak nem kijött az anutád? :)
broni ♥
májcirrózis
May 02, 2023 09:40:14
*vadul integet*
May 02, 2023 09:40:14
linziasztal01
(
x77)
May 02, 2023 09:41:01
x77)
Az AMS-per hivatalos jegyzőkönyve elérhető már?
Nem mentettem le a linket, sry.
Sportoló Művészúr
(
x2)
May 02, 2023 09:41:56
x2)
Már megint a rendőrökkel a cicaharc. Endre, ha téged egyszer faszra akar húzni magyar rendőr akkor az ellen nem fogsz tudni tenni semmit.
Itt nincs megértés és jogaid sincsenek. Úgy röhögjél.
Itt nincs megértés és jogaid sincsenek. Úgy röhögjél.
linzi fapóleon
(
x8)
May 02, 2023 09:42:31
x8)
Azt mondja a féreg, hogy 1 percen keresztül röhögött, amikor megjelentek a rendőrök.
Emlékeztek amikor a pályaudvaron odamentek hozzá a rendőrök akkor gyorsan térdre ereszkedett nekik? Gondolom most is megkérdezte hogy "mivel szolgálhatok kegyelmes uraim?"
Lezárult egy buziszerelem
May 02, 2023 09:45:40
JItt nem mennek olyan simán a dolgok mint Germániában, csicskáztatva leszel, ráadásul ha a (fideszes) hatóságok megjegyzik a neved, akkor nem feltétlenül nem fognak elkezdeni ők is szopatni. A hatalmuk meg van hozzá
Persze persze,azért szavazzák meg ma újabb 180 napra a morális válsághelyzetet.
Feri is tudod a 2006-os bent rohad a sitten.Kaleta,Szájer,Kocsis,Budaházy.
Komcsi zászlóval vonulnak a jobberek majálison,hogy ki kell lépni a natobol eubol.
Az,hogy endre retardált tudható mert akinek volt esze lelépett magyarországról,a maradék meg ott hömpölyög.
Pont olyan kemény magyarország mint a herélt kappantibi.
Srácok egy régi vasutas mondás szerint kevesebbet a sipra többet a hajtásra.
May 02, 2023 09:45:40
Vaják
(
x6)
May 02, 2023 09:47:34
x6)
Megy fel a flokk, készül a hotyfolt
linziasztal01
(
x77)
May 02, 2023 09:48:17
x77)
A kurva anyád, Endre, az elvonásos kézremegésed a kép stabilizátor sem tudta leküzdeni, alig tudtam leolvasni, hogy a KönigAblakkal cseréltettétek a putrin.
Mázli, hogy kizárólag prémium anyagokkal dolgoznak, anyád jól lehúzott.
Na, mennyibe került? :))
Mázli, hogy kizárólag prémium anyagokkal dolgoznak, anyád jól lehúzott.
Na, mennyibe került? :))
Klohek
(
x12)
May 02, 2023 09:48:38
x12)
3:50- nél mintha egy kertkapu csapódott volna... Sneciéknek két oldalt is van kapujuk..
Sportoló Művészúr
(
x2)
May 02, 2023 09:48:57
x2)
Vannak szép emberek, az átlagosak, az átlag alattiak, a rondák, a kibaszott rondák, az undorítóan rusnyák és ezek alatt van egy kategóra amit Kiss Endre Farkasnak hívnak.
Nem túlzás, hogy nincs egyetlen olyan része ami ne lenne undorító vagy hibás. Fizikai és mentális értelemben egyaránt.
Mindig rá tudok csodálkozni, hogy néz ki ez az "ember".
Nem túlzás, hogy nincs egyetlen olyan része ami ne lenne undorító vagy hibás. Fizikai és mentális értelemben egyaránt.
Mindig rá tudok csodálkozni, hogy néz ki ez az "ember".
Rumci
(
x2)
May 02, 2023 09:50:07
x2)
Hogyfolt:
Nya szép jó reggelt, fikás örül hogy épségben hazaért.
Kicsit hiányzott már egy kis kiruccanás.
Cigány majd mesél a történésekről. Vasárnapról este, vagy hétfő hajnalban kopogtak az ajtón, jaj laumó nye nyisd khi...
Benyomult 6 zsaru, mikor fikás megtudta miről van szó nevetett, hetyetye...
Fikásnak jót tett a szegedi kiruccanás, fent van a sava tömény italoktól, nem kivánja a sörikét már.
Strand nem volt, gammer nem akart menni.
Mászkáltak az éjszakában...
Fikást megtalálták rajongók, kértek tőle szelfit.
Nem érti tibinek mi baja.
Fikást 2 ember elzavarta pénteken SZTK-ba, hogy nézesse meg a sebét mert el van fertőződve.
Kellemetlen mert őt meghívták Szegedre vendégségbe.
Gyors elköszönés
Mi az elmebaj biztos ismérve? Ha valaki újra meg újra ugyanazt teszi, de más eredményt vár.
Nya szép jó reggelt, fikás örül hogy épségben hazaért.
Kicsit hiányzott már egy kis kiruccanás.
Cigány majd mesél a történésekről. Vasárnapról este, vagy hétfő hajnalban kopogtak az ajtón, jaj laumó nye nyisd khi...
Benyomult 6 zsaru, mikor fikás megtudta miről van szó nevetett, hetyetye...
Fikásnak jót tett a szegedi kiruccanás, fent van a sava tömény italoktól, nem kivánja a sörikét már.
Strand nem volt, gammer nem akart menni.
Mászkáltak az éjszakában...
Fikást megtalálták rajongók, kértek tőle szelfit.
Nem érti tibinek mi baja.
Fikást 2 ember elzavarta pénteken SZTK-ba, hogy nézesse meg a sebét mert el van fertőződve.
Kellemetlen mert őt meghívták Szegedre vendégségbe.
Gyors elköszönés
Sportoló Művészúr
(
x2)
May 02, 2023 09:52:09
x2)
Refluxodra meg szedjél kénsavat Endre, az segít!
horgász
(
x10)
May 02, 2023 09:52:56
x10)
Mert 4 percesre akata, amiből persze 4:01 lett.
Balfasz.
Pedofil, te meg nem sokáig vagy ilyen idegesítően, szétütnivalóan stresszmentesen nyugiban. Indul a hét, hahó! Kösd fel az egynadrágot! Mész a faszerdőbe szüretelni!
EgyetemistaSrác
(
x1)
May 02, 2023 09:53:58
x1)
Refluxodra meg szedjél kénsavat Endre, az segít!
Inkább hipót mert az lúgos és semlegesíti a savat.
EasybankosPedo
(
x23)
May 02, 2023 09:56:39
x23)
Hahó!
Valantical mi a helyzet, volt onnan valami visszajelzés? Nem látom a listába, pedig onnan is került le álláshirdetés Március 3-án. Tehát egy újabb rájuk mutató jel.
s2-melocsa.pupszasz.com/companies/1842-valantic-more-at-gmbh/72875-front-end-developer-valantic-more-at-gmbh
Ezért lenne jó tudni, hogy hogyan álluk velük. Az is egy info, hogy ha visszajeleztek és nem náluk van. Esetleg ma meg holnap még várni picit ha még nem érkezett visszajelzés, hátha jeleznek mert Csütörtök délután került ide be, Pénteken talán nem dolgoznak, lásd a korcs is Péntek délután már utazott Szegedre, igy talán ma vagy holnap történik majd valami.
A Fenti listával az a gond szerintem, hogy soknál nemhogy e-mail cím ahova írni lehetne, de még weboldal sincs. Persze lehet hozzájuk keresni e-mailt, de ez ellégé elnyújtja a dolgot.
linziasztal01
(
x77)
May 02, 2023 09:58:59
x77)
Törlesztések megérkeztek? Miért nem?
Vaják
(
x6)
May 02, 2023 09:59:48
x6)
Gyagyás flokk:Benyomások a szegedi hétvége után HOTYFOLT
Épségben hazaért a swingerből (sajnos)
Hiányzott neki a hétvégi kiruccanás, mióta itthon van csak a kerekdombi fürcsi szétokádása, a linzi tárgyalás és a szegedi kiruccanás votl alkalom kimozdulásra
Vasárnap éjjel dörömböltek a lamantin ajtaján, a fekélyes faszúval azt hitték trollok, viszont rendőrök voltak akik paranccsal állította be hogy elvigyék Bandit egy taxis megveréséért
Erre Sneci reakciója az volt hogy röhögött mint a picsa vagy 1 percig
Reméli hogy nem lesz lerángatva tanúnak Szeged-re, mert munkaidőben inkább szeretne dolgozni
Jót tett a kiruccanás, mert a folyamatos töményezés és a magas sava miatt nem kívánja annyit a sört, a vonatúton is csak egyet ivott meg
Lehet hogy ezaz eltúlzott hétvége vezette az absztinencia útjára (persze gyagyás hidd csak ezt), ami jó mert legalább tud józanul a munkára koncentrálni
Strand nem volt mert Gammer C nem akart nudizni
A többi része elvileg jó volt mert megtalálták Endrét "rajongók", akik selfie-t kértek, ezért irigykedett is a Cickány
Nem tudja mi baja lett hirtelen a tranyónak, azon túl hogy mindenhol elvették a liveozás, illetve bevétel szerzés jogát. Tibi tudta hogy Sneci Szeged-r megy
Ezután gyorsan lezárta a flokkot azzal, hogy ő sem tudta hogy lent lesz a fekélyes faszú
Épségben hazaért a swingerből (sajnos)
Hiányzott neki a hétvégi kiruccanás, mióta itthon van csak a kerekdombi fürcsi szétokádása, a linzi tárgyalás és a szegedi kiruccanás votl alkalom kimozdulásra
Vasárnap éjjel dörömböltek a lamantin ajtaján, a fekélyes faszúval azt hitték trollok, viszont rendőrök voltak akik paranccsal állította be hogy elvigyék Bandit egy taxis megveréséért
Erre Sneci reakciója az volt hogy röhögött mint a picsa vagy 1 percig
Reméli hogy nem lesz lerángatva tanúnak Szeged-re, mert munkaidőben inkább szeretne dolgozni
Jót tett a kiruccanás, mert a folyamatos töményezés és a magas sava miatt nem kívánja annyit a sört, a vonatúton is csak egyet ivott meg
Lehet hogy ezaz eltúlzott hétvége vezette az absztinencia útjára (persze gyagyás hidd csak ezt), ami jó mert legalább tud józanul a munkára koncentrálni
Strand nem volt mert Gammer C nem akart nudizni
A többi része elvileg jó volt mert megtalálták Endrét "rajongók", akik selfie-t kértek, ezért irigykedett is a Cickány
Nem tudja mi baja lett hirtelen a tranyónak, azon túl hogy mindenhol elvették a liveozás, illetve bevétel szerzés jogát. Tibi tudta hogy Sneci Szeged-r megy
Ezután gyorsan lezárta a flokkot azzal, hogy ő sem tudta hogy lent lesz a fekélyes faszú
Vaják
(
x6)
May 02, 2023 10:00:45
x6)
A flokk is felkerült közben:
Gyagyás flokk:Benyomások a szegedi hétvége után
www.bitchute.com/video/w8Z8L1QXukWU/
Gyagyás flokk:Benyomások a szegedi hétvége után
www.bitchute.com/video/w8Z8L1QXukWU/
Mercis Hambi
(
x3)
May 02, 2023 10:00:52
x3)
Hogyfolt
köszi a hogyvoltot ,egy ideje nem nézek flokkot,megfekszi a gyomrom
Hahó
(
x135)
May 02, 2023 10:05:52
x135)
Törlesztések megérkeztek? Miért nem?
ma reggel megnézte a bankszámláját, és eldöntötte, hogy mi lesz: semmi.
ahogy április 15-től, április 17-től sem lett semmi. majd most megint kitalál új autihatáridőket, és akkor sem lesz semmi.
EasybankosPedo
(
x23)
May 02, 2023 10:07:05
x23)
Az AMS-per hivatalos jegyzőkönyve elérhető már?
A Lenti linken 21-én történt tárgyalásoknál a W141 2266856-1 számú jegyzőkönyvre gyanakszunk. Nincsenek nevesítve a felek, de ügy leírása és a bene szereplő dátumok ellégé egybevágnak a korcs ügyével. A Korcs tagadta hogy az övé lenne, mikor kikerült, és beirt ide egy ügyszámot. De mint látszik a dátumok pl 2022.07.28-2022.09.12 közöti és hogy Bécsi AMS ügyről van szó benne alapján ez simán az övé lehet.
www.ris.bka.gv.at/Ergebnis.wxe?Abfrage=Bvwg&Entscheidungsart=Undefined&SucheNachRechtssatz=True&SucheNachText=True&GZ=&VonDatum=01.01.2014&BisDatum=27.04.2023&Norm=&ImRisSeitVonDatum=&ImRisSeitBisDatum=&ImRisSeit=Undefined&ResultPageSize=100&Suchworte=&Position=1&SkipToDocumentPage=true
PúpszásziVámpír
(
x10)
May 02, 2023 10:08:23
x10)
Nem kívánja a sört! Nehazudj féreg! Most is lenyomtál vagy 6ot!
Álmodjatok Rémeket!
Kakaspina
(
x24)
May 02, 2023 10:09:31
x24)
Sodrák, te most komolyan arra játszol, hogy tényleg le kelljen vágni a fütyiző kezed és rokkant nyugdíjas lehess?
Nyírd ki anyád Sneci | Blekk ket csöcsképek kapcsán keress protonmailen
sírógörcs
(
x4)
May 02, 2023 10:12:01
x4)
Gyagyás Geci Nem kívánod a sört.... de azért egyet ittál a vonaton
Munkára koncentrálást meg hagyjuk a gecibe inkább,
Életedben nem dolgoztál te fasszopó
Rábaszol te erre még Gyagyás, csak maradj itthon még egy pár hónapot , aztán mehet a cégnek a hetyetye , hogy nincs pénzed kijutni se hozzájuk .
Jogászistenként előadod majd, hogy nekik kötelességük azt is kifizetni, hogy bemenj dolgozni?
A Yopicsák meg szerintem majd a második nap bepanaszolnak a HR-nél, hogy egy igénytelen büdös elvonási tünetes alkoholistával kell egy irodában lenniük :D :D :D :D
Munkára koncentrálást meg hagyjuk a gecibe inkább,
Életedben nem dolgoztál te fasszopó
Rábaszol te erre még Gyagyás, csak maradj itthon még egy pár hónapot , aztán mehet a cégnek a hetyetye , hogy nincs pénzed kijutni se hozzájuk .
Jogászistenként előadod majd, hogy nekik kötelességük azt is kifizetni, hogy bemenj dolgozni?
A Yopicsák meg szerintem majd a második nap bepanaszolnak a HR-nél, hogy egy igénytelen büdös elvonási tünetes alkoholistával kell egy irodában lenniük :D :D :D :D
seymour schwartz
(
x6)
May 02, 2023 10:14:17
x6)
Ne kelljen már...Minden egy folyamat. Én csak azt mondom, hogy Sodigeci natyon mindenhatónak képzeli magát, csúnya pofáraesések lesznek ebből. Illetve ő is volt a hanyatló nyugaton, de visszajött. Illetve ő nem bennfentes fideszes, csak egy kis csicska. Éppen ez a lényeg, hogy akarva-akaratlanul mindenki a Fidesznek nyal mostmár. Ha valaki lázad a rendszer ellen, az meg lesz baszva. Ezek a TC meg Sodi félék mindenkinél okosabbnak hiszik magukat, még a saját oldaluknál is. Ők még a Mi Hazánk jobbereinél is jobban tudják a tudnivalót, mert ők a "saját útjukat járják". Ezért szopnak.
Lezárult egy buziszerelem
May 02, 2023 10:17:40
Ezért szopnak.
streamable.com/3f8eux
May 02, 2023 10:17:40
Ferde szemüveg
May 02, 2023 10:18:22
Minden alkalommal mikor meghallom a fürcsi, szuri vagy hasonló kifejezéseket görcsbe rándul a gyomrom
May 02, 2023 10:18:22
Sportoló Művészúr
(
x2)
May 02, 2023 10:19:43
x2)
streamable.com/3f8eux
streamable.com/3f8eux
Hagyjuk már ezt a politizálást. Endrének a jelenlegi rendszer nem kedvez és itt ez a lényeg. A többiről meg beszélgess valami fórumon vagy nem is tudom.
Sportoló Művészúr
(
x2)
May 02, 2023 10:21:13
x2)
Minden alkalommal mikor meghallom a fürcsi, szuri vagy hasonló kifejezéseket görcsbe rándul a gyomrom
fürcsi, néni, husi
egy szó, egy csont!
JuDKa
(
x1)
May 02, 2023 10:23:14
x1)
Sodrák, te most komolyan arra játszol, hogy tényleg le kelljen vágni a fütyiző kezed és rokkant nyugdíjas lehess?
Jut eszembe, Endre, ez esetben mehetsz hetyetyézni a bíróságra, mert nem adják oly könnyen ám! :)
- bemész a vizsgálóbizottság elé, ahol leírják feketén fehéren hogy az önkiszolgáló képességed egyenlő a nullával.
- ezt megkapja a kormányhivatal akik ezen véleményt kurvára nem veszik figyelembe, és küldenek egy elutasító határozatot, amit bíróságon lehet megtámadni.
- megfogalmazol egy 4 oldalas sajtpapír keresetet, a kormányhivatal ellen
- a kormányhivatal megfenyeget, hogy a per elvesztése esetén neked kell állnod a költségeket
- a bíró látja rajtad hogy alkoholista szar vagy, tehát elveszted a pert
- fizethet a sodi. :))))))
Kötőjel
(
x12)
May 02, 2023 10:25:05
x12)
fasza a nyomorflokk. fogadkozások, "soha többé nem írok ide iszok" (főszabály szerint azért 1 sört megitt a vonaton a nem alkoholista), autitervek, miközben egy nyomortanyán sétálgat a szeméthalmok között.
jó az irány, a sodi.
vérdíj target nr. 1
jó az irány, a sodi.
Nyehljudov
May 02, 2023 10:27:00
Gyagyás, lőj már egy képet a sebedről. Milyen a színe? Van már szaga?
May 02, 2023 10:27:00
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
May 02, 2023 10:31:57
x13)
"Az alkohol a vércukorszintet befolyásolja. Ezen káros folyamatok késleltetik a sebgyógyulást. A cukorbetegség, vénás elégtelenség, érszűkület, valamint daganatos megbetegedések hatással vannak a sebgyógyulásra. Ezen betegségek során gyakran alakul ki fekély, melynek kezelése hosszas időt igényel."
Shiker!
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
Shiker!
EasybankosPedo
(
x23)
May 02, 2023 10:34:57
x23)
Gyagyás, akkor jól értem, azért nem mentél a nudista strandra mert a dögevő nem ment mert ö nem akarja magát mutogatni ilyen helyeken? Buzi vagy gyagyás.
mikedp
(
x9)
May 02, 2023 10:36:07
x9)
Mi van a melócsával ?
KURVArangy
linziasztal01
(
x77)
May 02, 2023 10:40:13
x77)
Éppen megy a hetyetye a yopicsáknak, miért nem tud bemenni a bécsi irodába :))
Dadogós Kisnyugdíjas
(
x5)
May 02, 2023 10:40:34
x5)
sodi megsimogattad-e legalább a gammer hasát?
EasybankosPedo
(
x23)
May 02, 2023 10:41:07
x23)
Amúgy pont 1 hónapja mutatta (04.02) flokkba az új fáskamrát amit rendeltek és hogy megérkezett. Áll már a fáskamra gyagyás? Golda, Májusba mire hivatkozva vesz majd le, lehet hogy szigetelni akarja majd a recskaólatt?
99 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

szeged meg álmai netovábbja: igényes lakás, amit tele lehet okádni, és van egy idióta, aki feltakarítja; van fürdőkád, lehet vedelni és kvázi "álheteró" kapcsolatban van egy olyan csajjal, akiről azt gondolja, h mindenki ilyenre vágyik...