Semmi papir vagy hivatalos dolog nincs itt. Endi 41 evesen az annya kegyei alatt sinylodik.
Vicces, hogy ezzel nincs egyedul a retard univerzumban.
A szánalmas ebben az, hogy ha ezt húsz évvel ezelőtt teszi meg a vén kurva, most százmilliós ingatlanvagyonon ülnének.
Szerintem egy visszere pattan el előbb a Sodinak, abba hal bele.
Minek küldtél magyar ambuláns lapot, ha nem mentél táppénzre és lecsúsztatod a kötözésen töltött munkaórákat?
Ezt csak kitaláltad, hogy ne legyen nyilvánvaló, hogy kibasztak április 10-én, de még állományban vagy a 3 hónap miatt. A céges gépet leadtad a tárgyalás után.
A vén kurva is sárgalapos
Punszisza a lekjopp!
Tehetőben sem lennél biztonságban, de hát ezt te kerested magadnak.
Lenyomom reggel az interjút, te meg kivered reggel a faszom!
Miért nem tudsz te végre megdögleni a faszba ?
KURVArangy
Reális !
KURVArangy
De mi történt április 10-én? A Bíró valamikor az idő tájt telefonált a főnöknek emlékeim szerint. Viszont akkor mi volt múlt héten az, hogy chaten írtak neki az új irodáról?
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
A tanára, Sas Péter viszont nem az egyetemen tanította, hanem még az ISZTIben. Itt találta meg a kicsit debil, zsidó Endikét, hogy bevonja egy remek projektbe. Egy vidéki judaika múzeumot akart létrehozni a Bittner nevű apósával együtt, amihez Endre odaadta az egész nagyanyai örökségét és jelzáloghitelt vett fel a házára, hogy ezért cserébe élete végéig az intézmény rendszergazdája lehessen. Ez nem világos, miért érte volna meg neki, de sokkal érdekesebb, hogy ekkoriban akarta az anyja gondnokság alá helyeztetni a retardált fiát, miután nagy nehezen töröltette a jelzáloghitelt az ingatlanról. Apró csavar a történetben, hogy ezután "elfelejtették" visszatenni Bandibá haszonélvezeti jogát a lakásra.
Hiába nyerte meg a pert Endre (azaz inkább az anyja), mivel Bittner nevén semmi nem volt, ezért a hárommillió forint úgy tűnt, végleg elúszott.
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Zsodrák, ha még egyszer leírod, hogy "anyukám" én esküszöm lemegyek Púpszászra és felképellek.
Ingatkanügyek
Úgy tudom a Sas tanár úr elleni perben az átvert, lehúzott púpos balek ügyvédje nem az anyja volt, hanem az anyjának egyik ügyvéd barátnője. Az anyja valószínűleg lószart nem ért a joghoz, azon kívül, hogy adásvételi szerződéseket körmölt össze, amire egy jobban kitanított gyakornok vagy jogi asszisztens is képes. Ez volt az összes tudománya, egy bonyolultabb pert már nem tudott volna vinni. A fiacskájához hasonlóan egy kókler nulla volt a szakmában, annyi különbséggel, hogy az egyetemet azért elbírta végezni.
Hiába nyerte meg a pert Endre (azaz inkább az anyja), mivel Bittner nevén semmi nem volt, ezért a hárommillió forint úgy tűnt, végleg elúszott.
Nszksz!
De ha nem volt a neven semmi, es ez egy eleg regi story lehet, akkor most hogy hogy megis kap 3 milliot?
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Bittneréknek adott kölcsön Judaika múzeumra milliókat. Sokáig nem fizetek neki semmit se vissza. Majd mikkor talán nyugdíjas lett Bittner akkor a nyugdíjából elkezdték a korcsék behajtani a tartozást ez 2018-BA kezdődött. Ügyes trollégák elintézték, hogy a NAV és a diákhitel központ megtudja hogy a korcsnak igy bevétele van, mire a tartozást átengedményezte Goldára. Viszont Bittner meghalt 2020 augusztusába (?) igy leállt a tartozás visszafizetése, viszont most az örökösöknek jó eséllyel kikell fizetniük azt amivel Bittner még tartozott. Ezért kap most Golda milliókat.
Anutám
Gyeje tjojj! Majd anutám mekfét! Támadj mama, Támadj!
Kappancsoport, jogvédőgecik, boborjánék integetnek.
" A börtön az börtön :D " --- A fegyház meg fegyház.
Meg Zsery 50 eurója.
Ingatkanügyek
Hindsight bias. Igazabol ha 20 eve az annyanak sikerult volna leallitania akkor valszeg ott helyben torlik a szerzodest es mindenki ment volna az utjara. Csak az az ut ugyan ide vezetett volna. Elobb vagy utobb a kis endikenek csak sikerult volna meg a gondnoksag alatt is addig hisztiznie amig az annya koldusbotra jut, az apja meleg kalandozasa hajlektalanokkal bebaszva sem alakult volna mashogy. Talan annyi, hogy Golda megmentette volna az internet nepet a fia amokfutasatol egy kis idore.
Az igazan izgalmas kerdes az az, hogy goldanak mikor lesz elege a 41 eves gyernott szajhabzasabol.
Nyilvan van egy ido amikor ki fogja baszni. Vajon azutan is fentmarad a gazdasagi zsarnokoskodas? Mert ha igen akkor a mi kis endrenk egy berlini melosszallason fog recsizni a napi 6 sorrel a szatyraban amire az annya penzt kuld neki.
Ebben eddig lehetett eljutni.
A háromezerrel is erősen túloztál, korcs!
41 éves gyakornok asodi
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Szerintem is kibaszták, csak azért nem görbül miatta a picsaszáj, mert pénz áll a házhoz.
KURVArangy
Persze, hogy ráteszi, eleve a tartozásaira megy, amit maga halmozott fel, de a kártya fizikai letétbe tételével se megy semmire se az anyja.
Ha fifike nem fényképezné le előre a kártyát, akkor is tudná használni utalásra, ahogy fogja is, az ostoba anyja pedig boldogan őrizgetni fogja a kiürült, hitelekkel terhelt kártyát.
Vicces lenne ha azért kellet volna képet küldeni a kezéről, mert nem értette a főnök, hogy mit akar a pszichiátriás lappal a reumatológiás lap helyet. :D
Április 10 egy hétfői nap volt, az előző csütörtökön hívta a bíró a főnökét. Pénteken bekérdezte a fórumon, hogy adekvát-e Selenium tesztet írni egy code review keretében (= lebaszták) és előfizetett a Chat GPT-re (=bevonzó költekezés). Hétfőn azt mondta a flokkban, hogy legközelebb őszre fogja összeszedni magát (=eltolódott a 3 hónapos munkaviszonnyal felvehető hitelfelvétel időpontja, pedig korábban és később is júniust mondogatta), valamint követelni kezdte a tartozásokat. Másnaptól minden nap elmondott valamit a cégről, a technológiákról (= már úgyis mindegy volt) és szóba hozta, hogy 3 hónapig fizetnie kell a cégnek. Csütörtöktől kezdődtek a délben sörözős flokkok.
A rákövetkező héten ment a nyafogás, hogy meghal az unalomtól, a nosztalgiaposztok a vásárlásairól, csütörtökön pedig ment Bécsbe.
Április 12-től kezdve szerintem taktikusan dezinformált a melócsával, elszórta a spéci technológiákat, irodába behívós üzeneteket. Utóbbiakat kaphatta korábban is vagy akár az új melócsától is, mert lehet, hogy azonnal megkereste azokat a helyeket, ahol már a márciusi gányolda előtt is előrehaladottak voltak az interjús folyamatai és sikerrel járt.
Tibitől megtanult hazudni, volt olyan, hogy Bécsben azt állította, hogy nem rúgták ki vagy hogy kirúgták, csak hamar kiderült, mert röhögcséltek egy órával később a tranyóval. A nyelvtanfolyamos próbálkozással megpróbálta elfedni, hogy munkába áll. A live-ok buktatták le akkor, de a csírája már megvolt.
Ott van minden a Sodipédián, csak azzal a szemmel kell olvasni, hogy vajon miért nincs céges gépe?
Ezt majd tegyétek be valami viccesbe. Nszksz.
Anyádnak van igaza. Egyesêvel fel kell számolni a kártyákat. Nem értesz te semmihez, agyrokkant szar.
Szerintem csak olyanok lehetnek neki a hitelkártyák mind az előfizetések. Inkább fizet minnél többet, többfelé, de egyet sem lenne hajlando lemondani közülük.
Ne hallgass anyadra meg a trollokra endre, minel tobb hitelkartya annal gazdagabbak!
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
Hitelpénz=megtakarítás.
According to the Púpos Nyomorék Pedofil.
Az ambuláns lap full kamu, ez szerintem is egyértelmű. A buta fasz vérszemet kapott, hogy eddig bevettük a hazugságait és egyre merészebb faszságokat próbál beadni a kommenthaveroknak.
Napi öngól rovat vol. kiszámolja már.
"Konkrétan jobban állnék, ha 34 évesen nem kezdek el nyugaton dolgozni."
Endi, kicsit gyere ki a fenyre, egy kerdesem van hozzad?
Szerinted mennyire kell fogyatékosnak lenni ahhoz, egy hitelkartyadon a nyolcbol(!!!!!) - ezek szerint - par millio hufnal tobb adossagot legyen? Baszki!!!
Ezt a kenyszeres kozleskenyszert sosem fogom megerteni. Ki az, aki azt posztolja ki rendszeresen, hogy mennyire egy balfasz idiota?
Nem dolgoznod kellene pup? Akkor mit unatkozol?
Dolgozzal te gecilada, ne a pupfalat porgesd!
A főproli királyunk - aki anyánál lakik a macskaólban és szarrá recskázott laptopról gányol hétvégén- akarja megmondani hogy ki számít prolinak. Eggészen HIHHHETETLEN!
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
!!!
Autikorrekt, ez is a te hibad gyagyás, minden a te hibad! Minden!
Ha megpróbálja majd beadni, hogy csak a papucsa miatt megy Bécsbe, akkor nagy eséllyel az új gányoldába vándorol az új gépért.
Akkor le kell kovetni.
Igyekszem majd, csak legyen info mikor varhato a megjelenese.
Gyagyásbuzi,havonta hány euroba kerül a bécsi ruhásszekrényed? :-D
Idióta:-D
De amúgy tényleg mire gondolt a költő? Most komolyan nincs pénze 2 pólóra meg szigorúan 1 rövidnadrágra? Majd anyád turkál neked, te ostoba fasz!
Én még arra gondolok hogy a piciklire meg a gopro-ra (vagy ezt is elhagyta már?) értette.

Csekonics nem tanul higiéniát, inkább pénzért kötteti az ótvaros kezét.
Nyilván valami ápoló volt, csak fehér köpeny + kórház = orvos az értelmiségi pedofilnak :)
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Hatalmas balek vagyok poszt.
Mifaaaaaaaaaaaan
Meg a HDMI 1.4 kábelekre! Annál jobban talán csak az arany tartja az árát :D
Fifinél a szaros segg olyan, mint a cipőfűző.
Úgy marad, ahogy van.
Ilyen egyszerű ez.
Tudom, hogy feleslegesen írom ezt le neked, akinek érettségi a legmagasabb iskolai végzettsége, de:
-biztonságot a 20 ezer eurós megtakarítást jelentene
-A hitelkeret felhasználásával csak egy dolgot tudsz növelni: az adósságodat.
Ezt minden természetesen mindenki megérti, de ugye nem nekünk van lassan 60.000 eurós adósságunk, szerintem ez érthető.
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
te már tuti nem élsz 20 évet, szóval nyelftanilag éppen igazad van
Nyemééééétyeeem
:D :D :D
"Visszalépett a helyszín tulajdonosa, ezért máshol rendezik meg most hétvégén az európai szélsőjobboldali nacionalisták budapesti óriásrendezvényét, az Európai Harc Éjszakáját."
Gold megfúrta a neonácik partiját :(
Olyat csak a szarprolik csinálnak.
Endre itt ismered be, hogy egy prolinak tartod magad, csak te a "jó" prolik közé sorolod magad
Hajléktalannak is tartod magad
Mi lett a több generációs értelmiségi budai úrfiúval?
Már csak egy dolgot kell beismerni (félig már az is megvolt Gayzának) hogy buzi vagy
Várom a pillanatot amikor teljesen leolvad az auti pajzs és felkötöd magad!
egyelőre a masnikötés sem megy a cipőfűzőre, de azért reméljük a jobbakat
spricc spricc
vagy igy :D
"Anyám hibája .Ha minden összeomlik, rágyújtom a házat" KEF 2024.06.29.
Kivéve ha tiboré. Akkor beledugja a kampós orrát
puskapoj
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
és ott van sodi, vagy mond vele kapcsolatban valamit ?
szutyok
Leszarom nem vagyok viktorsz.
Konszolidált kinézetű, középosztálybeli fehér ember
Endre Szolnokon van moziban. A Galaxis örzőit nézi. Endre többet nem teheti be a lábát oda, kankósbandival együtt. Mondjuk ezt már mondta. De valaki van nála és piálnak.
a diákhiteledet évekig nem fizetted, a trollok indíttaták el a behajtást.
tehát a saját defínciciód szerint is SZARPROLI vagy.
befogadott a házába (miután te cserben hagytad pátyon),
mindezért cserébe:
O forint rezsit fizetsz neki,
nem hagyod aludni,
lejáratod a faluban,
rendszeresen rendőröket hozol haza.
és mindezek után még hülyézed is.
Ebből két dolog következik:
1) Hálátlan zsidó vagy - amit korábban te is a legnagyobb bűnnek tartottál.
2) amíg a nagypofádat a féreg apádtól, addig a balekságod a szerencsétlen anyádtól örökölted.
azt is mondta,hogy hetero,nem fideos,tibit vegleg elengedte(3x),gazyat szarazon megbassza+minden adosat,teslat vesz,lesz jogsija,stbstbstb
HAZUGSZARBUZERANS!HAZUGSZARBUZERANS!HAZUGSZARBUZERANS!HAZUGSZARBUZERANS!HAZUGSZARBUZERANS!HAZUGSZARBUZERANS!HAZUGSZARBUZERANS!HAZUGSZARBUZERANS!
"Anyám hibája .Ha minden összeomlik, rágyújtom a házat" KEF 2024.06.29.
Ahogy az állandó 5 nő is kijön, ami néha 3, meg 4, meg 6, úgy jött ki a pár milla is. Kurva ciki az igazság, így hazudik. Az is lehet, hogy 1,1-et kap, de ami egy forinttal is több, mint 1 millió, az már pár.
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
A "hazug geci varangy" loop kutya fasza ehhez képest.
Nyírd ki anyád Sneci | Blekk ket csöcsképek kapcsán keress protonmailen
mármint a Lamantin mondta, hogy ott van, mivel egy ideje kuss van, és hétvége, az is lehet.
El fogom törni a kibaszott orrodat szilánkosra!
Mitokondrium
(
x7)
May 06, 2023 12:25:42
x7)
Semmi papir vagy hivatalos dolog nincs itt. Endi 41 evesen az annya kegyei alatt sinylodik.
Vicces, hogy ezzel nincs egyedul a retard univerzumban.
A szánalmas ebben az, hogy ha ezt húsz évvel ezelőtt teszi meg a vén kurva, most százmilliós ingatlanvagyonon ülnének.
-
May 06, 2023 12:29:52
Tudják, hogy itt az anyukámnál sérültem meg, a magyar nyelvű ambuláns lapot küldtem el nekik róla.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Minek küldtél magyar ambuláns lapot, ha nem mentél táppénzre és lecsúsztatod a kötözésen töltött munkaórákat?
Ezt csak kitaláltad, hogy ne legyen nyilvánvaló, hogy kibasztak április 10-én, de még állományban vagy a 3 hónap miatt. A céges gépet leadtad a tárgyalás után.
May 06, 2023 12:29:52
Pitonsz Professzor
(
x17)
May 06, 2023 12:31:20
x17)
A vén kurva is sárgalapos
Nemvoltdurex
(
x13)
May 06, 2023 12:34:16
x13)
Amíg nem érzem magam biztonságban (
Tehetőben sem lennél biztonságban, de hát ezt te kerested magadnak.
EasybankosPedo
(
x23)
May 06, 2023 12:35:05
x23)
Dél elmúlt és nem volt még ma flokk, csak ide írogatót 1.5 óra hosszan, elhintve pár infót amin rágódhatunk. Nem lehet hogy útba van Szegedre mert 2 órája hallgat? Macskákat etetni is Szombaton és délután ment.
mikedp
(
x9)
May 06, 2023 12:38:51
x9)
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Soha többet nem írok ide
Miért nem tudsz te végre megdögleni a faszba ?
MaxPayne
(
x24)
May 06, 2023 12:39:08
x24)
Nekem is ez jutott eszembe. Lehet mar uton van, hogy lakantinhugyba aztathassa a gennyes marfan kezét.
mikedp
(
x9)
May 06, 2023 12:39:46
x9)
Reális !
MaxPayne
(
x24)
May 06, 2023 12:48:51
x24)
Amugy mi ez a milliokat kap egy ugy kapcsan story?
Tudom, tudom. Evismetles. Majd befizetem az IV dijat, ha utalt a Geyza.
EasybankosPedo
(
x23)
May 06, 2023 12:50:46
x23)
De mi történt április 10-én? A Bíró valamikor az idő tájt telefonált a főnöknek emlékeim szerint. Viszont akkor mi volt múlt héten az, hogy chaten írtak neki az új irodáról?
bolgár jeti
(
x30)
May 06, 2023 12:51:21
x30)
A tanára, Sas Péter viszont nem az egyetemen tanította, hanem még az ISZTIben. Itt találta meg a kicsit debil, zsidó Endikét, hogy bevonja egy remek projektbe. Egy vidéki judaika múzeumot akart létrehozni a Bittner nevű apósával együtt, amihez Endre odaadta az egész nagyanyai örökségét és jelzáloghitelt vett fel a házára, hogy ezért cserébe élete végéig az intézmény rendszergazdája lehessen. Ez nem világos, miért érte volna meg neki, de sokkal érdekesebb, hogy ekkoriban akarta az anyja gondnokság alá helyeztetni a retardált fiát, miután nagy nehezen töröltette a jelzáloghitelt az ingatlanról. Apró csavar a történetben, hogy ezután "elfelejtették" visszatenni Bandibá haszonélvezeti jogát a lakásra.
seymour schwartz
(
x6)
May 06, 2023 12:57:37
x6)
Anyukám
Zsodrák, ha még egyszer leírod, hogy "anyukám" én esküszöm lemegyek Púpszászra és felképellek.
Lenin atomjégtörő
May 06, 2023 12:59:01
Úgy tudom a Sas tanár úr elleni perben az átvert, lehúzott púpos balek ügyvédje nem az anyja volt, hanem az anyjának egyik ügyvéd barátnője. Az anyja valószínűleg lószart nem ért a joghoz, azon kívül, hogy adásvételi szerződéseket körmölt össze, amire egy jobban kitanított gyakornok vagy jogi asszisztens is képes. Ez volt az összes tudománya, egy bonyolultabb pert már nem tudott volna vinni. A fiacskájához hasonlóan egy kókler nulla volt a szakmában, annyi különbséggel, hogy az egyetemet azért elbírta végezni.
May 06, 2023 12:59:01
MaxPayne
(
x24)
May 06, 2023 13:00:42
x24)
Nszksz!
De ha nem volt a neven semmi, es ez egy eleg regi story lehet, akkor most hogy hogy megis kap 3 milliot?
seymour schwartz
(
x6)
May 06, 2023 13:03:28
x6)
Judaika múzeumnál ugye gondolom az volt a gondolatmenet, hogy mivel zsidó dologról van szó, az állam úgy is ad majd pénzt, aztán nem adott. És ezt a gondolkodásmódot Gyagya azóta sem nőtte ki, hogy "azért van az állam, hogy ENGEM kiszolgáljon". Ezért is szopik agyba-főbe bár igaz, hogy még így is túl keveset.
Ingatkanügyek
EasybankosPedo
(
x23)
May 06, 2023 13:04:40
x23)
Bittneréknek adott kölcsön Judaika múzeumra milliókat. Sokáig nem fizetek neki semmit se vissza. Majd mikkor talán nyugdíjas lett Bittner akkor a nyugdíjából elkezdték a korcsék behajtani a tartozást ez 2018-BA kezdődött. Ügyes trollégák elintézték, hogy a NAV és a diákhitel központ megtudja hogy a korcsnak igy bevétele van, mire a tartozást átengedményezte Goldára. Viszont Bittner meghalt 2020 augusztusába (?) igy leállt a tartozás visszafizetése, viszont most az örökösöknek jó eséllyel kikell fizetniük azt amivel Bittner még tartozott. Ezért kap most Golda milliókat.
Tyodika
May 06, 2023 13:05:57
Anutám
Gyeje tjojj! Majd anutám mekfét! Támadj mama, Támadj!
May 06, 2023 13:05:57
horgász
(
x10)
May 06, 2023 13:06:34
x10)
Nem maradok el egyetlen részlettel sem. Soha nem maradtam, és nem is fogok.
A rendes ember fizeti a hiteleit.
Az az első.
Az az első.
seymour schwartz
(
x6)
May 06, 2023 13:07:53
x6)
Meg Zsery 50 eurója.
ascites
(
x57)
May 06, 2023 13:09:24
x57)
Bittner Sass tanár úr kezese volt (és egyben a veje). Sasstól semmit nem lehetett visszaszedni, csak a lakás tulajdonjogát, a tartozás viszont Bittnerre maradt, aki szintén nyugger volt és a nyugdíjából abból vonták apránként. Mikor meghalt, az örökségén indult meg a harc, most valószínűleg sikerült eladni az öreg házát (korábban a korcs azzal szédítette a petricsészét, hogy tulajdonjoga lesz egy ingatlanban), abból jön a zsé.
noikabatgomb
(
x10)
May 06, 2023 13:11:59
x10)
Hindsight bias. Igazabol ha 20 eve az annyanak sikerult volna leallitania akkor valszeg ott helyben torlik a szerzodest es mindenki ment volna az utjara. Csak az az ut ugyan ide vezetett volna. Elobb vagy utobb a kis endikenek csak sikerult volna meg a gondnoksag alatt is addig hisztiznie amig az annya koldusbotra jut, az apja meleg kalandozasa hajlektalanokkal bebaszva sem alakult volna mashogy. Talan annyi, hogy Golda megmentette volna az internet nepet a fia amokfutasatol egy kis idore.
Az igazan izgalmas kerdes az az, hogy goldanak mikor lesz elege a 41 eves gyernott szajhabzasabol.
Nyilvan van egy ido amikor ki fogja baszni. Vajon azutan is fentmarad a gazdasagi zsarnokoskodas? Mert ha igen akkor a mi kis endrenk egy berlini melosszallason fog recsizni a napi 6 sorrel a szatyraban amire az annya penzt kuld neki.
trolléga
(
x30)
May 06, 2023 13:14:26
x30)
Az a kurva 3000 euró bejön, de még itt is kimegy.
4750 bruttó (osztrák, tehát 14x)
A háromezerrel is erősen túloztál, korcs!

41 éves gyakornok asodi
-
May 06, 2023 13:16:15
Fifi, hova lett a céges géped?
May 06, 2023 13:16:15
MaxPayne
(
x24)
May 06, 2023 13:18:53
x24)
Nszksz kollegak!
Szivbol sajnalom, hogy penzhez jut ez takonygerincu pedofil geci. Marmint ertem, hogy az anyja kapja, de felek valahogy rateszi a gennyes kezet. Persze remelem Golda lesz annyira zsido, hogy a teljes osszeget a putri felujitasara kolti.
Szivbol sajnalom, hogy penzhez jut ez takonygerincu pedofil geci. Marmint ertem, hogy az anyja kapja, de felek valahogy rateszi a gennyes kezet. Persze remelem Golda lesz annyira zsido, hogy a teljes osszeget a putri felujitasara kolti.
mikedp
(
x9)
May 06, 2023 13:20:32
x9)
Fifi, hova lett a céges géped?
Szerintem is kibaszták, csak azért nem görbül miatta a picsaszáj, mert pénz áll a házhoz.
mikedp
(
x9)
May 06, 2023 13:21:16
x9)
Vajon tranyó mikor bukkan fel ezek után újra fifi körül ?
KURVArangy
-
May 06, 2023 13:21:22
Nszksz kollegak!
Persze, hogy ráteszi, eleve a tartozásaira megy, amit maga halmozott fel, de a kártya fizikai letétbe tételével se megy semmire se az anyja.
Ha fifike nem fényképezné le előre a kártyát, akkor is tudná használni utalásra, ahogy fogja is, az ostoba anyja pedig boldogan őrizgetni fogja a kiürült, hitelekkel terhelt kártyát.
May 06, 2023 13:21:22
hugykoszagu pinaszor
(
x7)
May 06, 2023 13:25:40
x7)
Fifi, ugye amikor elküldted az ambuláns lapot a főnök úrnak, akkor ezt az oldalt is csatoltad?

(remélem jó a beillesztés)
le vagy tiltva, kurva anyád

EasybankosPedo
(
x23)
May 06, 2023 13:32:58
x23)
Fifi, ugye amikor elküldted az ambuláns lapot a főnök úrnak, akkor ezt az oldalt is csatoltad?
Vicces lenne ha azért kellet volna képet küldeni a kezéről, mert nem értette a főnök, hogy mit akar a pszichiátriás lappal a reumatológiás lap helyet. :D
JohnCramer
(
x1)
May 06, 2023 13:33:15
x1)
Fifi!
Tegnap azt mondtad sosem írsz ide többet. Ne bonyolódjon hazugság a az, aki nem bízhatik az emlékezőtehetségében. Hazugságot mondani annyi mint hamis dolgot állítani, amelyet viszont mások igaznak fogadnak először tévedésből el. De ez egy akkor is utálatos bűn.
Ez most buzisan fog hangzani, de heteró vagyok
Tegnap azt mondtad sosem írsz ide többet. Ne bonyolódjon hazugság a az, aki nem bízhatik az emlékezőtehetségében. Hazugságot mondani annyi mint hamis dolgot állítani, amelyet viszont mások igaznak fogadnak először tévedésből el. De ez egy akkor is utálatos bűn.
mikedp
(
x9)
May 06, 2023 13:33:27
x9)
Púpos a napiszaron...
Szólj hozzá te is!
Sodit testi sértették nyolc napon innen
2023 május 06
KURVArangy
Szólj hozzá te is!
Sodit testi sértették nyolc napon innen
2023 május 06
-
May 06, 2023 13:36:08
Április 10 egy hétfői nap volt, az előző csütörtökön hívta a bíró a főnökét. Pénteken bekérdezte a fórumon, hogy adekvát-e Selenium tesztet írni egy code review keretében (= lebaszták) és előfizetett a Chat GPT-re (=bevonzó költekezés). Hétfőn azt mondta a flokkban, hogy legközelebb őszre fogja összeszedni magát (=eltolódott a 3 hónapos munkaviszonnyal felvehető hitelfelvétel időpontja, pedig korábban és később is júniust mondogatta), valamint követelni kezdte a tartozásokat. Másnaptól minden nap elmondott valamit a cégről, a technológiákról (= már úgyis mindegy volt) és szóba hozta, hogy 3 hónapig fizetnie kell a cégnek. Csütörtöktől kezdődtek a délben sörözős flokkok.
A rákövetkező héten ment a nyafogás, hogy meghal az unalomtól, a nosztalgiaposztok a vásárlásairól, csütörtökön pedig ment Bécsbe.
Április 12-től kezdve szerintem taktikusan dezinformált a melócsával, elszórta a spéci technológiákat, irodába behívós üzeneteket. Utóbbiakat kaphatta korábban is vagy akár az új melócsától is, mert lehet, hogy azonnal megkereste azokat a helyeket, ahol már a márciusi gányolda előtt is előrehaladottak voltak az interjús folyamatai és sikerrel járt.
Tibitől megtanult hazudni, volt olyan, hogy Bécsben azt állította, hogy nem rúgták ki vagy hogy kirúgták, csak hamar kiderült, mert röhögcséltek egy órával később a tranyóval. A nyelvtanfolyamos próbálkozással megpróbálta elfedni, hogy munkába áll. A live-ok buktatták le akkor, de a csírája már megvolt.
Ott van minden a Sodipédián, csak azzal a szemmel kell olvasni, hogy vajon miért nincs céges gépe?
May 06, 2023 13:36:08
töppedt buzigolyók
(
x37)
May 06, 2023 13:59:09
x37)
Még a Merciről is lemondtam, bakker, csak hogy a hiteleket fizetni tudjam. Nem maradok el egyetlen részlettel sem. Soha nem maradtam, és nem is fogok.
Az az első.
Az az első.
Ezt majd tegyétek be valami viccesbe. Nszksz.
töppedt buzigolyók
(
x37)
May 06, 2023 14:03:24
x37)
Azt mondja, hogyha bejön az a pár millió a héten, akkor szépen leülünk, az egyik kártyát 100%-osan visszafizetem vele, utána meg odaadom neki fizikailag kártyát, és ő őrzi.
Különben egy fillért nem ad oda, nem hogy milliókat.
Szerintem értelmesebb a 8 kártya között egyenletesen szétönteni, de ő tudja.
Egy kártya, utána másik, utána harmadik, mondja.
Na mindegy.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Különben egy fillért nem ad oda, nem hogy milliókat.
Szerintem értelmesebb a 8 kártya között egyenletesen szétönteni, de ő tudja.
Egy kártya, utána másik, utána harmadik, mondja.
Na mindegy.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Anyádnak van igaza. Egyesêvel fel kell számolni a kártyákat. Nem értesz te semmihez, agyrokkant szar.
xray
(
x21)
May 06, 2023 14:04:01
x21)
anyádat rendesen megverte a sors, amikor világra hozott.
buniBanki
(
x2)
May 06, 2023 14:07:36
x2)
Endre! Van egy rossz hírem : ötvenezer eurónyi fogyasztási hitelt csak szarprolik vesznek fel.
Endre egy pedofil!
Baromarc
(
x1)
May 06, 2023 14:10:35
x1)
Szerintem csak olyanok lehetnek neki a hitelkártyák mind az előfizetések. Inkább fizet minnél többet, többfelé, de egyet sem lenne hajlando lemondani közülük.
Púpszászi napelem
(
x13)
May 06, 2023 14:12:44
x13)
Ne hallgass anyadra meg a trollokra endre, minel tobb hitelkartya annal gazdagabbak!
horgász
(
x10)
May 06, 2023 14:14:53
x10)
Hitelpénz=megtakarítás.
According to the Púpos Nyomorék Pedofil.
Fatászpika
(
x2)
May 06, 2023 14:19:23
x2)
Végülis egy normális ember tényleg inkább kifizetné a kártyent egyesével, és amint le van nullázva fel is vágná a gecibe. Csak nem értem hogy anyádnak ér-e annyit az a fabatkányi esély hogy még életedben eltakarodsz púpszászról, hogy odaad megint több millió forintot.
De végülis sodinak értelmesebb az, hogy a 8 (vicc bazdmeg) hitelkártya között szétosztja a pénzt, így megint tud zsonglőrködni következő hónapban a pénzek átküldözgetésével.
De végülis sodinak értelmesebb az, hogy a 8 (vicc bazdmeg) hitelkártya között szétosztja a pénzt, így megint tud zsonglőrködni következő hónapban a pénzek átküldözgetésével.
Baxi
(
x2)
May 06, 2023 14:24:04
x2)
Gyagyás fasz, mióta elvégeztem az egyetemet és dolgozom, azóta se anyám se senki más nem szólt bele a pénzügyeimbe.
A helyedben kurvára szégyellném magam, hogy vénségedre még anyád fogja az enyves kezed.
A helyedben kurvára szégyellném magam, hogy vénségedre még anyád fogja az enyves kezed.
ascites
(
x57)
May 06, 2023 14:24:49
x57)
Az ambuláns lap full kamu, ez szerintem is egyértelmű. A buta fasz vérszemet kapott, hogy eddig bevettük a hazugságait és egyre merészebb faszságokat próbál beadni a kommenthaveroknak.
Erkelyszimulator
(
x2)
May 06, 2023 14:28:34
x2)
Elfelejted, hogy ők ezt nulla forint bevétel mellett teszik. :))
Mondja nekem a napokban a Géza, a szokásos stílusában:
- Valahogy ki kéne szedni alóluk a kocsit, nem?
mondom
- Á, ugyan. Kiszedik ezek saját maguk alól. A WC-re is autóval mennek, és egész nap égetik a 600 forintos benzint nulla forintos bevétel mellett. Kiélvezik, amíg van, aztán évekig erről fognak beszélni, hogy nekik volt.
Mondja nekem a napokban a Géza, a szokásos stílusában:
- Valahogy ki kéne szedni alóluk a kocsit, nem?
mondom
- Á, ugyan. Kiszedik ezek saját maguk alól. A WC-re is autóval mennek, és egész nap égetik a 600 forintos benzint nulla forintos bevétel mellett. Kiélvezik, amíg van, aztán évekig erről fognak beszélni, hogy nekik volt.
Napi öngól rovat vol. kiszámolja már.
rezsidémon
(
x8)
May 06, 2023 14:29:59
x8)
Erkelyszimulator
(
x2)
May 06, 2023 14:36:01
x2)
Mondom, nem jön sok. Kb. amennyi Jutkának még összesen van.
Talán kicsivel több.
Ezért lenne értelmes egyenlegesen szétosztani a 8 kártya között, de szerinte meg az az őrültség.
Szóval egyetlen kártyára fog menni ezek szerint.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Talán kicsivel több.
Ezért lenne értelmes egyenlegesen szétosztani a 8 kártya között, de szerinte meg az az őrültség.
Szóval egyetlen kártyára fog menni ezek szerint.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Endi, kicsit gyere ki a fenyre, egy kerdesem van hozzad?
Szerinted mennyire kell fogyatékosnak lenni ahhoz, egy hitelkartyadon a nyolcbol(!!!!!) - ezek szerint - par millio hufnal tobb adossagot legyen? Baszki!!!
MaxPayne
(
x24)
May 06, 2023 14:36:18
x24)
Ezt a kenyszeres kozleskenyszert sosem fogom megerteni. Ki az, aki azt posztolja ki rendszeresen, hogy mennyire egy balfasz idiota?
Nem dolgoznod kellene pup? Akkor mit unatkozol?
Dolgozzal te gecilada, ne a pupfalat porgesd!
trolléga
(
x30)
May 06, 2023 14:37:09
x30)
Endre! Van egy rossz hírem : ötvenezer eurónyi fogyasztási hitelt csak szarprolik vesznek fel.
A főproli királyunk - aki anyánál lakik a macskaólban és szarrá recskázott laptopról gányol hétvégén- akarja megmondani hogy ki számít prolinak. Eggészen HIHHHETETLEN!
gyagyás irigye2
(
x3)
May 06, 2023 14:37:29
x3)
Endi!
A cicát azért vitted ki magadhoz, hogy kezelje a pénzügyeidet, belegyömöszölted a halott pitonszt.
Most Golda anyád kezeli a pénzügyeket, ugye nem?
Irigyellek!
kissendrefarkas életét irigyellem
A cicát azért vitted ki magadhoz, hogy kezelje a pénzügyeidet, belegyömöszölted a halott pitonszt.
Most Golda anyád kezeli a pénzügyeket, ugye nem?
Irigyellek!
Erkelyszimulator
(
x2)
May 06, 2023 14:38:05
x2)
!!!
Autikorrekt, ez is a te hibad gyagyás, minden a te hibad! Minden!
Ásó27
(
x68)
May 06, 2023 14:39:30
x68)
Hányszorosát fizetted már ki a nyári cuccaidnak a raktárakra te elmebeteg?
Mifaaaaaaaaaaaan
Ásó27
(
x68)
May 06, 2023 14:40:13
x68)
Minek neked nyári cucc? Egész nyáron gányolni fogsz a nyomorék kezeddel, hát nem is mehetsz víz közelébe LOL
Mifaaaaaaaaaaaan
ascites
(
x57)
May 06, 2023 14:41:27
x57)
Ha megpróbálja majd beadni, hogy csak a papucsa miatt megy Bécsbe, akkor nagy eséllyel az új gányoldába vándorol az új gépért.
Nemzet Krónikása
(
x21)
May 06, 2023 14:42:21
x21)
Milyen nyári cuccaid te elmebeteg? Van maximum 5 rövidujjú pólód meg kettő shortod.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
MaxPayne
(
x24)
May 06, 2023 14:45:57
x24)
Akkor le kell kovetni.
Igyekszem majd, csak legyen info mikor varhato a megjelenese.
Ahmed von der WU kasse
(
x8)
May 06, 2023 14:46:49
x8)
Gyagyásbuzi,havonta hány euroba kerül a bécsi ruhásszekrényed? :-D
Idióta:-D
hugykoszagu pinaszor
(
x7)
May 06, 2023 14:47:12
x7)
hosszúra nyúlt a látogatás
bárkivel előfordul, hogy felugrik az anyjához és ott marad 3 hónapra
le vagy tiltva, kurva anyád
bárkivel előfordul, hogy felugrik az anyjához és ott marad 3 hónapra
trolléga
(
x30)
May 06, 2023 14:54:01
x30)
Milyen nyári cuccaid te elmebeteg? Van maximum 5 rövidujjú pólód meg kettő shortod.
De amúgy tényleg mire gondolt a költő? Most komolyan nincs pénze 2 pólóra meg szigorúan 1 rövidnadrágra? Majd anyád turkál neked, te ostoba fasz!
Én még arra gondolok hogy a piciklire meg a gopro-ra (vagy ezt is elhagyta már?) értette.
max5enutálnak
(
x47)
May 06, 2023 14:56:43
x47)
Ha télen jöttél, az azt jelenti, hogy legkésőbb februárban. Most május van, tehát 3 hónapja vagy Magyarországon.
Ásó27
(
x68)
May 06, 2023 14:57:01
x68)
MC Istinek küldtek ruhára pénzt a rajongói, állítólag neked is vannak. Mikor indul a koldulós flokk-sorozat?
Mifaaaaaaaaaaaan
Púpfal
May 06, 2023 15:02:08

May 06, 2023 15:02:08
trolléga
(
x30)
May 06, 2023 15:09:19
x30)
Endre bazdmeg a trolljaidon kívül senki se nézi a flokkjaidat. Tibi megmondta hogy egyik szarodat se látta még :DD
Érzelmeken alapuló párkapcsolat
Érzelmeken alapuló párkapcsolat
trolléga
(
x30)
May 06, 2023 15:10:07
x30)
Miért kell orvosnak újrakötnie a gézt? Ehhez is balfasz vagy? Többen kérdezik!
ascites
(
x57)
May 06, 2023 15:12:25
x57)
Csekonics nem tanul higiéniát, inkább pénzért kötteti az ótvaros kezét.
bolgár jeti
(
x30)
May 06, 2023 15:12:53
x30)
Nyilván valami ápoló volt, csak fehér köpeny + kórház = orvos az értelmiségi pedofilnak :)
linziasztal01
(
x77)
May 06, 2023 15:13:05
x77)
Hatalmas balek vagyok poszt.
Ásó27
(
x68)
May 06, 2023 15:23:42
x68)
cucksodi
(
x3)
May 06, 2023 15:24:32
x3)
szóval azegyingnek és papucsnak fizeted a bécsi raktárat púpos?:D pénzügyi zseni vagy
puskapoj
max5enutálnak
(
x47)
May 06, 2023 15:28:19
x47)
Nem is értem az apját. Mit csodálkozott azon, hogy a fogyatékos gyereke nem tanult meg úszni, ha még a cipőfűzőjét sem tudta bekötni? Hány éves koráig törölhette az anyja a seggét? 18?
bolgár jeti
(
x30)
May 06, 2023 15:28:57
x30)
Hányszorosát fizetted már ki a nyári cuccaidnak a raktárakra te elmebeteg?
Meg a HDMI 1.4 kábelekre! Annál jobban talán csak az arany tartja az árát :D
horgász
(
x10)
May 06, 2023 15:34:04
x10)
Hány éves koráig törölhette az anyja a seggét? 18?
Úgy marad, ahogy van.
Ilyen egyszerű ez.
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
May 06, 2023 15:43:39
x13)
Amíg nem érzem magam biztonságban (= hitelképesség legalább 20 ezer euróra), addig inkább nem megyek sehova.
Tudom, hogy feleslegesen írom ezt le neked, akinek érettségi a legmagasabb iskolai végzettsége, de:
-biztonságot a 20 ezer eurós megtakarítást jelentene
-A hitelkeret felhasználásával csak egy dolgot tudsz növelni: az adósságodat.
Ezt minden természetesen mindenki megérti, de ugye nem nekünk van lassan 60.000 eurós adósságunk, szerintem ez érthető.
Norina
(
x2)
May 06, 2023 15:47:19
x2)
Ha ezt Tibi megtudja, remelem rohan vissza a pedofilhoz.. Isten sem menti meg a kartyent, nemhogy Golda:)
Szarszagú Cicamobil
(
x1)
May 06, 2023 15:48:13
x1)
Az élet ilyen.
Én szívesen ülnék 20 évig egy helyen, de sose jön össze.
Én szívesen ülnék 20 évig egy helyen, de sose jön össze.
te már tuti nem élsz 20 évet, szóval nyelftanilag éppen igazad van
bolgár jeti
(
x30)
May 06, 2023 15:57:09
x30)
Ez titok tényleg ne mondjátok el senkinek de én azt hallottam biztos forrásból hogy [b]a "Gombás hal" nevű hely nagytermében lesz a vezetőségi nagygyűlés![b]
Állítólag nagyon finom lesz a vacsora amit saját kezűleg a séf fog elkészíteni a résztvevőknek!
Állítólag nagyon finom lesz a vacsora amit saját kezűleg a séf fog elkészíteni a résztvevőknek!
:D :D :D
"Visszalépett a helyszín tulajdonosa, ezért máshol rendezik meg most hétvégén az európai szélsőjobboldali nacionalisták budapesti óriásrendezvényét, az Európai Harc Éjszakáját."
Gold megfúrta a neonácik partiját :(
Darth Tibor
(
x7)
May 06, 2023 15:58:20
x7)
Endre!
Még mindig tervben van a hitelkiváltó hitel felvétele?
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
Még mindig tervben van a hitelkiváltó hitel felvétele?
nahát
May 06, 2023 16:14:31
Endre itt ismered be, hogy egy prolinak tartod magad, csak te a "jó" prolik közé sorolod magad
Hajléktalannak is tartod magad
Mi lett a több generációs értelmiségi budai úrfiúval?
Már csak egy dolgot kell beismerni (félig már az is megvolt Gayzának) hogy buzi vagy
May 06, 2023 16:14:31
ebcont beforr
May 06, 2023 16:30:30
egyelőre a masnikötés sem megy a cipőfűzőre, de azért reméljük a jobbakat
May 06, 2023 16:30:30
Och-Kom Taot
(
x3)
May 06, 2023 16:43:57
x3)
Minek nyári cucc, ha csak vendégségben vagy anyukádnál max három hónapocskára? Nyemértem.
filmeket is unom, játékokat is persze, igazából az utazgatások se nyújtanak nagy élményt
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
May 06, 2023 16:45:35
x13)
Sneci, a húszezer eurós hitelkeretet biztonsági tartalékként kezelni olyan, mint az mondani, hogy egészséges vagyok, mert anyám fiókja tele van gyógyszerekkel.
Persze miért is várnánk mást a retardáltság zsinórmértékétől.
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
EasybankosPedo
(
x23)
May 06, 2023 16:46:37
x23)
Gyagyás, ezek szerint nem lesz fellebbezés meg másodfok? Golda rád parancsolt, hogy pereskedés helyet inkább fizesd vissza a jogtalanul felvett segélyt? És a nyomozó aki ügyészségi felügyelet alatt nyomoz, tud erről már vajon?

koszos
(
x11)
May 06, 2023 16:55:23
x11)
Sneci, a húszezer eurós hitelkeretet biztonsági tartalékként kezelni olyan, mint az mondani, hogy fitt es sportos vagyok, mert van luxuskondi berletem lassan egy eve,ahova nem jarnak prolik,nah de en sem HOHOHO.
vagy igy :D
cucksodi
(
x3)
May 06, 2023 16:57:28
x3)
Úgy marad, ahogy van.
Ilyen egyszerű ez.
Úgy marad, ahogy van.
Ilyen egyszerű ez.
xray
(
x21)
May 06, 2023 17:09:09
x21)
May 06, 2023 17:09:09
nem érez szagokat, teljesen mindegy mit szagol. May 06, 2023 17:09:09
huller
May 06, 2023 17:14:02
Lájvol a szegedi tehén tiktokon
May 06, 2023 17:14:02
Kovi
(
x2)
May 06, 2023 17:15:15
x2)
Okjs Snecologus
(
x1)
May 06, 2023 17:15:58
x1)
egynadrág
(
x2)
May 06, 2023 17:16:23
x2)
Leszarom nem vagyok viktorsz.
Kriptozsidó
(
x6)
May 06, 2023 17:19:03
x6)
Sodi moziban fütyizik azt mondta
El fogom törni a kibaszott orrodat szilánkosra!
Kovi
(
x2)
May 06, 2023 17:19:17
x2)
Endre Szolnokon van moziban. A Galaxis örzőit nézi. Endre többet nem teheti be a lábát oda, kankósbandival együtt. Mondjuk ezt már mondta. De valaki van nála és piálnak.
sittessanyi
(
x7)
May 06, 2023 17:21:53
x7)
Nem maradok el egyetlen részlettel sem. Soha nem maradtam, és nem is fogok.
xray
(
x21)
May 06, 2023 17:23:21
x21)
és még most sincs befizetve. tehát a saját defínciciód szerint is SZARPROLI vagy.
D_Dezső
(
x29)
May 06, 2023 17:27:55
x29)
Amúgy mennyit kaphat vissza a Sas tanáruram pénzből?
Én kurvára kétlem, hogy “pár milliót”. Több sebből vérzik ez a story.
Elvileg anno 3 misivel húzták le a balekot. Bittner nyugdíjából utána vonták éveken keresztül amit az anyja gyűjtött “borítékban” neki.
De a boritékot legalább kétszer leürítette, elöször amikor a Mazdával baszták át Géza meg Tibi, másodszor amikor Bécsben kellett kauciót fizetnie. Tehát emlékeim szerint már 1,5 milliót visszakapott a 3-ból.
Az sem tiszta, hogy ha tényleg “pár milliót kap” miért csak egy kártyát tud kinullázni?
Tavaly előtt nyáron amikor az anyja kint volt nála Linzben kaapott valami nem várt nagyobb összeget, talán 12 ezer eurót amivel kinullázták az összes kártyát. Mondjuk akkoriban lehetett neki 6 kártyjája, tehát átlagosan 2000 eurós hitelkeretek. Nem hiszem, hogy azóta pont amikor folyamatosan segélyes volt sikerült neki beújítani egy 4-5 ezer eurós credit kártyát.
Szóval Gyagyás mennyi az a “pár millió”? Úgy kb. 1,5? Ez az autimatek? :)
Elvileg anno 3 misivel húzták le a balekot. Bittner nyugdíjából utána vonták éveken keresztül amit az anyja gyűjtött “borítékban” neki.
De a boritékot legalább kétszer leürítette, elöször amikor a Mazdával baszták át Géza meg Tibi, másodszor amikor Bécsben kellett kauciót fizetnie. Tehát emlékeim szerint már 1,5 milliót visszakapott a 3-ból.
Az sem tiszta, hogy ha tényleg “pár milliót kap” miért csak egy kártyát tud kinullázni?
Tavaly előtt nyáron amikor az anyja kint volt nála Linzben kaapott valami nem várt nagyobb összeget, talán 12 ezer eurót amivel kinullázták az összes kártyát. Mondjuk akkoriban lehetett neki 6 kártyjája, tehát átlagosan 2000 eurós hitelkeretek. Nem hiszem, hogy azóta pont amikor folyamatosan segélyes volt sikerült neki beújítani egy 4-5 ezer eurós credit kártyát.
sittessanyi
(
x7)
May 06, 2023 17:28:49
x7)
Anyám is hülye tegnap az autóban.
befogadott a házába (miután te cserben hagytad pátyon),
mindezért cserébe:
O forint rezsit fizetsz neki,
nem hagyod aludni,
lejáratod a faluban,
rendszeresen rendőröket hozol haza.
és mindezek után még hülyézed is.
Ebből két dolog következik:
1) Hálátlan zsidó vagy - amit korábban te is a legnagyobb bűnnek tartottál.
2) amíg a nagypofádat a féreg apádtól, addig a balekságod a szerencsétlen anyádtól örökölted.
koszos
(
x11)
May 06, 2023 17:28:59
x11)
Sodi moziban fütyizik azt mondta
azt is mondta,hogy hetero,nem fideos,tibit vegleg elengedte(3x),gazyat szarazon megbassza+minden adosat,teslat vesz,lesz jogsija,stbstbstb
HAZUGSZARBUZERANS!HAZUGSZARBUZERANS!HAZUGSZARBUZERANS!HAZUGSZARBUZERANS!HAZUGSZARBUZERANS!HAZUGSZARBUZERANS!HAZUGSZARBUZERANS!HAZUGSZARBUZERANS!
max5enutálnak
(
x47)
May 06, 2023 17:32:12
x47)
Amúgy mennyit kaphat vissza a Sas tanáruram pénzből?
...
...
Ahogy az állandó 5 nő is kijön, ami néha 3, meg 4, meg 6, úgy jött ki a pár milla is. Kurva ciki az igazság, így hazudik. Az is lehet, hogy 1,1-et kap, de ami egy forinttal is több, mint 1 millió, az már pár.
Kakaspina
(
x24)
May 06, 2023 17:32:26
x24)
A "hazug geci varangy" loop kutya fasza ehhez képest.
Kriptozsidó
(
x6)
May 06, 2023 17:33:40
x6)
mármint a Lamantin mondta, hogy ott van, mivel egy ideje kuss van, és hétvége, az is lehet.
töppedt buzigolyók
(
x37)
May 06, 2023 17:34:56
x37)
A kényszeres vásárló Sodikának most nagyon fáj, hogy kivételesen Goldának van igaza, és a kártyák számának csökkentése a helyes irányvonal.
Ha hagynánk, akkor Endre szétosztaná a milliókat egyenletesen a kártyenek között, majd pár hónap alatt megint kimaxolná az összes hitelkeretet. Golda helyesen mérte fel, hogy a jó kártya a halott kártya, azaz nullára fizetni és azonnal szerződést bontani a kibocsátó zsidóbankkal.
Jó az irány, Endre! Édesanyád végre felelősséget vállal a fogyatékos gyerekéért. 40 évvel ezelőtt kellett volna, de talán most sem késő.
Ha hagynánk, akkor Endre szétosztaná a milliókat egyenletesen a kártyenek között, majd pár hónap alatt megint kimaxolná az összes hitelkeretet. Golda helyesen mérte fel, hogy a jó kártya a halott kártya, azaz nullára fizetni és azonnal szerződést bontani a kibocsátó zsidóbankkal.
Jó az irány, Endre! Édesanyád végre felelősséget vállal a fogyatékos gyerekéért. 40 évvel ezelőtt kellett volna, de talán most sem késő.
töppedt buzigolyók
(
x37)
May 06, 2023 17:39:57
x37)
Vásárolgatnál kütyüket, igaz, Endre? Hát azt neked már nem lehet. Majd úgy 5 év múlva, amikor a kártyenek már nullán vannak, széjjel vagdosva a kuka alján és a személyi hiteledből sincs hátra több, mint maximum 15.000 Euró, akkor TALÁN megengedhetsz magadnak egy új laptopot, persze szigorúan készpénzre, semmi hitel. Úgyhogy jobban teszed, ha elkezdesz vigyázni a telibe gecizett faptopra, mert nem lesz helyette másik egy jó darabig.
125 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Es ha szembejon egy piroslampa?