Szerző: PúpszásziRePont (Snecológus-pontszám: 16457x8) Sep 12, 2026 16:59:27
Válasz
(5)
Endre, mi volt a neve az orosz csajodnak? Mása, vagy Szása?
Ezúton visszavonhatatlanul visszavonom minden korábbi bejelentésemet.
Sep 12, 2026 16:59:27

Szerző: Sodi_linzi_sult_hala (Snecológus-pontszám: 2271x1) Sep 12, 2026 17:08:53
Válasz
(1)
PúpszásziRePont
Endre, mi volt a neve az orosz csajodnak? Mása, vagy Szása?

Csak annyit tud róla, hogy "Da...höhöhö...Da"
Sörre nincs pénzem bazmeg, hol lenne pénzem adóra.
Sep 12, 2026 17:08:53

Szerző: nyilvános faszkiverő (Snecológus-pontszám: 77472x38) Sep 12, 2026 17:37:01
Válasz
(3)
Endre, hogy telik az utolsó hétvégéd? Kimostad a bevonulós szettet? Extra réteg celluxot tekertél a szemüvegedre? Anyáddal együtt ettétek a moslékot? Vagy csak fetrengesz egy sörrel a kezedben és pörgeted az autivalóságot a fejedben? Hallod? HALLOD??!!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Sep 12, 2026 17:37:01

Szerző: Sodragon legendája (Snecológus-pontszám: 5736x2) Sep 12, 2026 17:40:57
Válasz
(3)
Stoki, ha már anno a seregbe nem vonultál be, akkor itt az ideje, hogy a magyar társadalom legnagyobb örömére végre bevonulj a börtönbe. Mit tipppelsz, Golda milyen gyakran fog veled kontaktálni, ha kiderül hogy 10+évet kaptál? Valószínűleg a vén kurvában van egy 5 de max 10 év még, így lehet meg sem fogja élni a szabadulásod, de simán esélyes, hogy te is a szabadulásod előtt fogsz megdögleni, így win win a magyar társadalomnak.
Buszjegyet is tudjál megvenni, te nemzetvédő! :D
Sep 12, 2026 17:40:57

Szerző: Endre priusza (Snecológus-pontszám: 22613x11) Sep 12, 2026 17:43:40
Válasz
(2)
Sodragon legendája
Azt nem tudtad megmondani, hogy ki volt az állítólagos orosz lány akit megdugtál Fikás, de azt biztos meg fogod tudni mondani, hogy kik basznak majd meg téged a sitten. Az utóbbit biztosan jobban meg fogod jegyezni, mert egy buzi csicska vagy alapvetően.

Most jön majd a barkóba, hogy ki rak téged kakilóba!

Boncz Géza után szabadon
Barátnőm bonyolult okokból terméketlen
Sep 12, 2026 17:43:40

Szerző: Zámbó Jimmy zsírleszívás (Snecológus-pontszám: 7929x3) Sep 12, 2026 17:49:28
Válasz
(2)
Redditen posztolta valaki nemrég.
Endre, TikTok koldusként neked van hozzáfűznivalód a témához?

Sep 12, 2026 17:49:28

Szerző: again mine the refund (Snecológus-pontszám: 16135x8) Sep 12, 2026 18:01:11
Válasz
(0)
hahó úr! tessék már a parlamentből kicsit ránézni az eseményekre, és betiltani a tiktikszet! nszksz!
Sep 12, 2026 18:01:11

Szerző: Flixbus utas (Snecológus-pontszám: 4829x2) Sep 12, 2026 18:32:11
Válasz
(3)
Zsénó
A piros ruhás nő Flepnis mellett kiköpött Golda:

Naná ezek ugyanabban az alértelmiségi, belpesti kommunista nyugger manufaktúrában készültek. Ugyanaz a modell. Golda is azért nem öregszik semmit mert már öregként született ősz hajjal, mint Havas Henrik.
Sep 12, 2026 18:32:11

Szerző: Golda Sep 12, 2026 19:11:49
Válasz
(0)
Jó megmondtam, nem érdekel! Legyen itthon Gléda, nézhessem a kínai sorozataimat meg néha a HírTV-t, a többi nem érdekel!
Sep 12, 2026 19:11:49

Szerző: Kendra (Snecológus-pontszám: 8120x4) Sep 12, 2026 19:33:53
Válasz
(0)
Porondra gyagyás mutasd hogy csillog villog a macskaól!
Na papucspörgetés Csá!
Sep 12, 2026 19:33:53

Szerző: nyilvános faszkiverő (Snecológus-pontszám: 77472x38) Sep 12, 2026 19:34:44
Válasz
(4)
Golda is azért van már ennyire felpörögve, mert nagyon várja, hogy ASODI végre bevonuljon, és nyugalma legyen. Szerintem ezt a kertes házat is el fogja engedni, ha végre eltakarodik a púpos fattya a sufniból. Ahogy a kert kinéz, csak jó ötletnek tűnt, hogy a pátyi hacienda után megint ilyet vegyen, de elengedte már évek óta a kertészkedést. Gondolom a kínai sorozatok sokkal kevésbé fárasztóak, mint a dugványozás meg a locsolás, szóval teljesen fölösleges a vén kurvának a kert. Plusz ugye így van hely a fattyúnak, ha a Blaha szele megérinti. Ha csak egy másfél szobás lyukban lakna, amiben elfér az ő ágya, egy TV, egy fotel meg egy pogácsás szekrény, akkor ez a gond azonnal megoldódna, és ASODI szabadulása után mehetne isten hírével oda, ahova csak akar. Mivel már úgyis önkormányzati könyörkaján él, és láttuk is, hogy mennyire rendben tartja a konyhát, igazából arra sincs nagy igény, egy pár négyzetméteres főzőlyuk pont elég lenne neki, ahol mikrózhatná a moslékot, plusz egy zuhanykabin+mosdó+wc kombós vizesblokk, a viszeres lábaival már nem fog kádba mászkálni túl sokáig. Ez a konfiguráció szerintem simán kijönne, ha eladná a púpszászi rohadást, vagy ha még trükkösebb akar lenni, akkor nyugdíjasotthonba költözik az árából, ahol élete végéig etetik ugyanazzal a moslékkal, méretben hasonló lakóteret kapna, amit még takarítanának is, és a korcsnak esélye sem lenne arra, hogy bekönyörögje magát hozzá. Abszolút win-win szituáció Goldának is és a trolloknak is. Ha olvasod, vén retek, akkor jól gondolkozz el ezen az opción, mert a kölyköd közelsége években mérhetően rövidíti meg a haszontalan életedet, és ezt te is tudod pontosan. Itt a lehetőség, hogy emelkedjen a komfortszint, és a ballaszt is örökre leszakadjon. Jóból, nyanya!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Sep 12, 2026 19:34:44

Szerző: Porond Sep 12, 2026 19:36:44
Válasz
(4)
Kendra
Porondra gyagyás

Inkább hagyjuk ki, jó?
Sep 12, 2026 19:36:44

Szerző: koszos (Snecológus-pontszám: 23859x11) Sep 12, 2026 19:40:22
Válasz
(3)
"ALadar.... a bortonben a legszivatosabb zarkaban sem basztatjak ennyit az embert"

ez is valszeg jol fog oregedni

isteni volt a tegnapi agymenesed,anyad johetne minden nap XD
"Anyám hibája .Ha minden összeomlik, rágyújtom a házat" KEF 2024.06.29.
Sep 12, 2026 19:40:22

Szerző: koszos (Snecológus-pontszám: 23859x11) Sep 12, 2026 19:43:54
Válasz
(0)
"Nem ajánlott a macskának nyers tojást adni, mert komoly egészségügyi kockázatokat rejt magában.

Miért veszélyes a nyers tojás?
Szalmonella és E. coli: A nyers tojás fertőzött lehet veszélyes baktériumokkal, amelyek súlyos hányást, hasmenést és fertőzést okozhatnak a macskánál.

Avidin enzim: A nyers tojásfehérje tartalmaz egy avidin nevű enzimet, amely gátolja a B7-vitamin (biotin) felszívódását. Ez hosszabb távon hiánybetegséghez, bőrproblémákhoz és szőrhulláshoz vezethet."

mindig mindent jol csinalsz
"Anyám hibája .Ha minden összeomlik, rágyújtom a házat" KEF 2024.06.29.
Sep 12, 2026 19:43:54

Szerző: dogoljmegsodi (Snecológus-pontszám: 13775x6) Sep 12, 2026 19:43:59
Válasz
(1)
hétvége van, főszabály szerint ilyenkor lapít a Büdös. hiszen a tiktok munka, és ő hétvégén nem dolgozik. sábeszkor legalábbis
Sep 12, 2026 19:43:59

Szerző: - Sep 12, 2026 19:48:13
Válasz
(1)
nyilvános faszkiverő
Ahogy a kert kinéz, csak jó ötletnek tűnt, hogy a pátyi hacienda után megint ilyet vegyen, de elengedte már évek óta a kertészkedést.

Azért a vén retek azt hazudta Natikának a telefonba, hogy szokott kertészkedni...
Azt el tudom képzelni, hogy a falubelieknek is ezt hazudja - mert nemigen akarja senki a pofájába vágni, hogy akkor miért nőtte be a szar dzsumbuj az egészet, csak bólintanak rá egyet, aztán annyi.
Sep 12, 2026 19:48:13

Szerző: Hafré (Snecológus-pontszám: 24356x12) Sep 12, 2026 19:56:10
Válasz
(1)
Kendra
Porondra gyagyás

bitóra
olyan ellenséges vagy velem
Sep 12, 2026 19:56:10

Szerző: Nemzet Krónikása (Snecológus-pontszám: 47578x23) Sep 12, 2026 19:57:21
Válasz
(3)
A Kádár lakosztály belső része is csupa retek. Érdemes megnézni a tegnapi Golda ambient adásból a belső tér állapotát.

Konyhába beköltözött Pók Polla

Bejárati ajtó mellett, a fogas alatt vállfás dobozok hada.

Konyhában az elektromos rezsó és sütő felett, a konyhapulton valami sárgás folyadék ásványvizes üvegben (Bolerós limonádé), mellette lazán a macskakaja, tőle kicsit távolabb meg már a kajás ételhordó.
Állatkínzó, nőverő, rendőröket fenyegető, kiskorúakat bántalmazó sodi asodi
Sep 12, 2026 19:57:21

Szerző: nyilvános faszkiverő (Snecológus-pontszám: 77472x38) Sep 12, 2026 20:01:44
Válasz
(4)
-
Azért a vén retek azt hazudta Natikának a telefonba, hogy szokott kertészkedni...
Azt el tudom képzelni, hogy a falubelieknek is ezt hazudja - mert nemigen akarja senki a pofájába vágni, hogy akkor miért nőtte be a szar dzsumbuj az egészet, csak bólintanak rá egyet, aztán annyi.

Ezek még a régi beidegződések, hogy ha van kert, akkor szeretünk-szoktunk kertészkedni, ezt böfögi vissza. Meg városiként gondolom státuszszimbólumnak gondolja a kertet még a komcsi érából, hogy Ő Ő Ő nem lakásban lakik, hanem kertes házban. Most már azért ez nem egy akkora dolog, de ha már van az embernek kertje, akkor tartsa normális állapotok között. Én bevallom nektek őszintén, hogy nem szeretek kertészkedni, ez másnak biztos jó hobbi, én párszor nekimentem, hogy majd milyen jó lesz, de nem fogott meg annyira. De azért a gazt kiirtom, a füvet lenyírom, a virágokat meglocsolom és minden évben veszek valami ehető dolgot, ami utána vagy megdöglik, vagy nem lesz rajta semmi termés xD A kertet egy extra helységnek számolom, ahol a szabad ég alatt lehet enni, sütögetni, barátokkal lenni. Éppen ezért olyan állapotban tartom, hogy ne legyen már nekem is ciki kimenni oda, szóval ha nem is kapnék díjakat, hogy milyen gyönyörű kertem van, azért a növények normális állapotban vannak, a fű sem egy két méteres dzsungel tele gazzal. A méheket, pillangókat szeretem ha jönnek, mert mégiscsak közelebb érzem magam a természethez, mint a betondzsungelben, de túlzásba azért nem viszem. Nálam azok a növények érzik jól magukat, amiket nem kell halálra babusgatni, kibírják a ridegtartást. Van fa is, szóval a lehulló leveleket is össze kell gereblyézni, de az még belefér. Ha viszont a hátam közepére kívánnám az egészet, ahogy szerintem Golda is teszi, akkor eladnám a házat a picsába és vennék egy lakást saját kert nélkül.
Sep 12, 2026 20:01:44

101 látogató online.

A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™