Szerző:
sodika
Apr 21, 2013 17:59:19
Válasz
(4)
<b>Igenis tiszteletet érdemlek, amiért az utóbbi időben ekkora hatalmas mértékű alternatív költséget szántam rá a nemzeti célokra. Leszarhattam volna mindent, és most ugyanebből a pénzből éppen Krétán nyaralhatnék. De nem tettem, mert számomra ennyire fontos a hazám.</b>
Apr 21, 2013 17:59:19
snecigeci
Apr 21, 2013 18:01:07
- Miért tereled a témát?
- A pécsi cigánymosdatásban mi volt a hazafias tett?
- Mikor kerestél te mcdonaldsos órabért púpos?
- A pécsi cigánymosdatásban mi volt a hazafias tett?
- Mikor kerestél te mcdonaldsos órabért púpos?
Apr 21, 2013 18:01:07
sodilegnagyobbrajongoja
Apr 21, 2013 18:01:45
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><b>Igenis tiszteletet érdemlek, amiért az utóbbi időben ekkora hatalmas mértékű alternatív költséget szántam rá a nemzeti célokra. Leszarhattam volna mindent, és most ugyanebből a pénzből éppen Krétán nyaralhatnék. De nem tettem, mert számomra ennyire fontos a hazám.</b></div>
Jó műsor volt tegnap az ál-sodika, de az igazi combcsapkodós röhögést mindig az igazi tudja szolgáltatni.
Jó műsor volt tegnap az ál-sodika, de az igazi combcsapkodós röhögést mindig az igazi tudja szolgáltatni.
Apr 21, 2013 18:01:45
Lázár
Apr 21, 2013 18:01:46
A hazádnak viszont nem kellenek bűnöző cigányokkal parolázó, azoknak szállást adó és azokat mentegető emberek.
Apr 21, 2013 18:01:46
nyilvános faszkiverő
Apr 21, 2013 18:01:53
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><b>Igenis tiszteletet érdemlek, amiért az utóbbi időben ekkora hatalmas mértékű alternatív költséget szántam rá a nemzeti célokra. Leszarhattam volna mindent, és most ugyanebből a pénzből éppen Krétán nyaralhatnék. De nem tettem, mert számomra ennyire fontos a hazám.</b></div>
Szart sem erdemelsz te, nem tiszteletet. Esetleg egy kurvanagy puponbaszast!
Semmifele nemzetmento tevekenyseget nem vegzel, csak a szociopata barataidat kamerazod.
Az alternativ koltsegeidet pedig szamszerusitsd, faszszopo! Semmilyen megrendelesed nincs, Hahó!
Kretan legfeljebb akkor nyaralhatnal, ha titanek levisznek a tengerpartra, te belefulladsz, mert nem tudsz uszni, es a hullamok kisodornak a sziget partjara.
Eletedben nem volt meg annyi penzed, hogy egy repulojegyet vegyel belole, szoval ne hazudozz.
Apropo, tegnap vettem egy 1000$-os repulojegyet magamnak.
Szart sem erdemelsz te, nem tiszteletet. Esetleg egy kurvanagy puponbaszast!
Semmifele nemzetmento tevekenyseget nem vegzel, csak a szociopata barataidat kamerazod.
Az alternativ koltsegeidet pedig szamszerusitsd, faszszopo! Semmilyen megrendelesed nincs, Hahó!
Kretan legfeljebb akkor nyaralhatnal, ha titanek levisznek a tengerpartra, te belefulladsz, mert nem tudsz uszni, es a hullamok kisodornak a sziget partjara.
Eletedben nem volt meg annyi penzed, hogy egy repulojegyet vegyel belole, szoval ne hazudozz.
Apropo, tegnap vettem egy 1000$-os repulojegyet magamnak.
Apr 21, 2013 18:01:53
LOL
Apr 21, 2013 18:02:00
És a "hatalmas alternatív költséggel" teremtettél valamit, ami többet ér a kutyaszarnál, amibe beleléptél, te hazug geci?
És a "hatalmas alternatív költséggel" teremtettél valamit, ami többet ér a kutyaszarnál, amibe beleléptél, te hazug geci?
Apr 21, 2013 18:02:00
gennyes féregzsidó
Apr 21, 2013 18:02:39
krétán? miért nem egyből balin?
Apr 21, 2013 18:02:39
Csak egy olvasó
Apr 21, 2013 18:03:23
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Igenis tiszteletet érdemlek, amiért az utóbbi időben ekkora hatalmas mértékű alternatív költséget szántam rá a nemzeti célokra. Leszarhattam volna mindent, és most ugyanebből a pénzből éppen Krétán nyaralhatnék. De nem tettem, mert számomra ennyire fontos a hazám.</div>
Te nem vagy képes pénzt keresni. Ha hozzá is jutsz valamennyi pénzhez, azt azonnal elbaszod hülyeségekre. Te meg egy krétai nyaralás, na persze. Ha valóban ennyit tudnál keresni, mit kerestél napokig Pécsen? "Lacika" mosdatásában mi volt a hazafias cél?
Te nem vagy képes pénzt keresni. Ha hozzá is jutsz valamennyi pénzhez, azt azonnal elbaszod hülyeségekre. Te meg egy krétai nyaralás, na persze. Ha valóban ennyit tudnál keresni, mit kerestél napokig Pécsen? "Lacika" mosdatásában mi volt a hazafias cél?
Apr 21, 2013 18:03:23
Lázár
Apr 21, 2013 18:03:35
Azt írtad hogy a TASZ a hibás amiért a részeg péntek nem tudott az áldozatába behatolni.
Ezzel meggyaláztad Kata emlékét és kiírtad magad a hazafiak sorából.
Ezzel meggyaláztad Kata emlékét és kiírtad magad a hazafiak sorából.
Apr 21, 2013 18:03:35
tigriss
Apr 21, 2013 18:03:40
hát akkor menj el az indiai vagy izraeli követségre a pénzedért, de Magyarországot hagyd békén végre!
hát akkor menj el az indiai vagy izraeli követségre a pénzedért, de Magyarországot hagyd békén végre!
Apr 21, 2013 18:03:40
snecigeci
Apr 21, 2013 18:03:59
Sneci, Krétán hogy foglalnál szállást? Hogy kérnél kenyeret a boltban? Ott nem tudnak magyarul.
Apr 21, 2013 18:03:59
tigriss
Apr 21, 2013 18:05:00
sodi te a keresztény hazafi szerint (akit te megloptál) kiírtad magad a nemzeti oldalró.
ennyit erről.
ne a krétai nyaralásról ábrándozz, hanem hogy megfizeted a magyar állammal szemben fennálló adósságaid!
ennyit erről.
ne a krétai nyaralásról ábrándozz, hanem hogy megfizeted a magyar állammal szemben fennálló adósságaid!
Apr 21, 2013 18:05:00
sodilegnagyobbrajongoja
Apr 21, 2013 18:06:31
<div class="quote"><div class="author">snecigeci</div>Sneci, Krétán hogy foglalnál szállást? Hogy kérnél kenyeret a boltban? Ott nem tudnak magyarul.</div>
Vinne magával tolmácsot.
Vinne magával tolmácsot.
Apr 21, 2013 18:06:31
nyilvános faszkiverő
Apr 21, 2013 18:06:34
amugymeg te okadek szar, ha ennyi alternativ jovedelmed van, akkor HOL VAN PALMARCI PENZE???
HOL VAN ANYAD 10.000-RE?
HOL A POWER KING?
Minden nap az uveg borodra kunyeralsz, te szarfoshugy, ne nevettesd mar ki magad! Meghogy alternativ jovedelem... Esetleg a lubeyourtube-os videoidon kapod a PPC penzt? Meg az elvart fuggvenyt sem irtad meg nekunk, ne gondold mar, hogy elhisszuk, hogy az elmult egy hetben BARMIT dolgoztal volna... Egesz nap a FB-n logsz, a faszod vered, es a forumot olvasgatod.
ARRA NEM VOLTAL KEPES, hogy rendesen felkeszulj a mai koszfetyityesre, te pupos gnom!!!!
Hol a mai video? Hol a mobilstick? Hol a mai nap NORMALIS MINOSEGU kozvetitese?
Te amator szar!
HOL VAN ANYAD 10.000-RE?
HOL A POWER KING?
Minden nap az uveg borodra kunyeralsz, te szarfoshugy, ne nevettesd mar ki magad! Meghogy alternativ jovedelem... Esetleg a lubeyourtube-os videoidon kapod a PPC penzt? Meg az elvart fuggvenyt sem irtad meg nekunk, ne gondold mar, hogy elhisszuk, hogy az elmult egy hetben BARMIT dolgoztal volna... Egesz nap a FB-n logsz, a faszod vered, es a forumot olvasgatod.
ARRA NEM VOLTAL KEPES, hogy rendesen felkeszulj a mai koszfetyityesre, te pupos gnom!!!!
Hol a mai video? Hol a mobilstick? Hol a mai nap NORMALIS MINOSEGU kozvetitese?
Te amator szar!
Apr 21, 2013 18:06:34
Rejsz felügyelő
Apr 21, 2013 18:07:46
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><b>És most csak egy jelképes McDonald's-os órabérrel számoljuk már ki, hogy az elmúlt egy évben alternatív költségként mennyi pénzt szántam rá a nemzeti célokra. Nem állítom, hogy eléri Eszter ráfordításait, de azt, hogy erősen mérhető mellette, nagyon is.</b></div>
Inkább azt számold ki, hogy ha elmész legalább a Mekibe dolgozni, az ott kapott minimálbér járulékaival mennyit tehettél volna a nemzet közös kasszájába.
Segítek: a minimálbér idén bruttó 98, nettó 64.000 Ft. Ha ezt elköltöd, 27% ÁFA terheli a fogyasztásod, ha esetleg jövedékiadó-köteles termékeket is vásárolsz, több.
Számoljunk tehát, 17.280 Ft ÁFA + 34.000 Ft járulék = 51.280 Ft/hó, <b>615.360 Ft/év.</b>
Ennyivel lopod meg a nemzetet 2013-ban, te korcs. Nem szégyelled magad?
Inkább azt számold ki, hogy ha elmész legalább a Mekibe dolgozni, az ott kapott minimálbér járulékaival mennyit tehettél volna a nemzet közös kasszájába.
Segítek: a minimálbér idén bruttó 98, nettó 64.000 Ft. Ha ezt elköltöd, 27% ÁFA terheli a fogyasztásod, ha esetleg jövedékiadó-köteles termékeket is vásárolsz, több.
Számoljunk tehát, 17.280 Ft ÁFA + 34.000 Ft járulék = 51.280 Ft/hó, <b>615.360 Ft/év.</b>
Ennyivel lopod meg a nemzetet 2013-ban, te korcs. Nem szégyelled magad?
Apr 21, 2013 18:07:46
snecigeci
Apr 21, 2013 18:09:50
ÁFÁ-t így is fizet, amikor Fórizs pénzét költi a sikeres vadászbika. xD
Apr 21, 2013 18:09:50
snecigeci
Apr 21, 2013 18:11:27
Amikor 3000 forintos KFC menüt kér, azzal a nemzetet szolgálja. Ugyan 1000 forintból is megtömhetné a púpját, de ő segíteni akarja a nemzetét, ezért kimaxolja a Fórizstól kapott keretet.
Apr 21, 2013 18:11:27
nyilvános faszkiverő
Apr 21, 2013 18:14:44
viszont egyetlen dolog azert elismerest igenyel.
vegre (madjnem) a helyeden kezeled magad.
az egyetlen munka, amit megkapnal, az a McDonald's-ban a pultos allas.
De 1-2 honap utan kibasznanak, mert ugye nem birja az allast a <s>pupod</s> hatad, es a vevok undorodnanak a javorszarvas-pofadtol.
De legalabb addig napi 1 sajtburger-menut ehetnel ebedre.
<b>Endre, egy McDonald's-os eladonak sem vagy alkalmas!!! A te kovetkezo 'allasod' a Balha aluljaroban a hajlektalansag lesz!!</b>
vegre (madjnem) a helyeden kezeled magad.
az egyetlen munka, amit megkapnal, az a McDonald's-ban a pultos allas.
De 1-2 honap utan kibasznanak, mert ugye nem birja az allast a <s>pupod</s> hatad, es a vevok undorodnanak a javorszarvas-pofadtol.
De legalabb addig napi 1 sajtburger-menut ehetnel ebedre.
<b>Endre, egy McDonald's-os eladonak sem vagy alkalmas!!! A te kovetkezo 'allasod' a Balha aluljaroban a hajlektalansag lesz!!</b>
Apr 21, 2013 18:14:44
snecigeci
Apr 21, 2013 18:20:23
Sodi azt mondta, úgy akar meghalni, hogy egy percet sem dolgozott. Úgy tűnik nem viccelt, komolyan veszi a küldetést.
Apr 21, 2013 18:20:23
sodilegnagyobbrajongoja
Apr 21, 2013 18:21:02
Számoljunk egy kicsit, Csicskaboy!
Mennyit kameráztál az idén? Saccperkábé heti 3-4 alkalommal, 4-5 órán keresztül, összesen 15-20 óra egy héten. Néha több, néha kevesebb, és ebben már a jobbikos sajtótájékoztatók is benne vannak.
Szóval ha heti 20 órát elpazarolsz ezekre a faszságokra, akkor miért nem tudsz mellette még 6-7 vagy akár 8 órát dolgozni?
Mert egy órát sem dolgozol, 10.000 forint bevételed sincs.
Mennyit kameráztál az idén? Saccperkábé heti 3-4 alkalommal, 4-5 órán keresztül, összesen 15-20 óra egy héten. Néha több, néha kevesebb, és ebben már a jobbikos sajtótájékoztatók is benne vannak.
Szóval ha heti 20 órát elpazarolsz ezekre a faszságokra, akkor miért nem tudsz mellette még 6-7 vagy akár 8 órát dolgozni?
Mert egy órát sem dolgozol, 10.000 forint bevételed sincs.
Apr 21, 2013 18:21:02
jiddise máme
Apr 21, 2013 18:23:40
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Igenis tiszteletet érdemlek, amiért az utóbbi időben ekkora hatalmas mértékű alternatív költséget szántam rá a nemzeti célokra. Leszarhattam volna mindent, és most ugyanebből a pénzből éppen Krétán nyaralhatnék. De nem tettem, mert számomra ennyire fontos a hazám.</div>
Mucuska, te most bennünket hülyítesz, vagy saját magadat? Leszarod te a hazádat, neked csak az a fontos, hogy valaki kiskálázza a napi betevődet, mert egy életképtelen fos vagy.
Mucuska, te most bennünket hülyítesz, vagy saját magadat? Leszarod te a hazádat, neked csak az a fontos, hogy valaki kiskálázza a napi betevődet, mert egy életképtelen fos vagy.
Apr 21, 2013 18:23:40
sodilegnagyobbrajongoja
Apr 21, 2013 18:24:27
Sodit sose vennék fel a McDonald'sba pultosnak, mert a zsíros, kócos hajával, a büdös szájszagával és a bamba jávorszarvas képével elriasztana minden vevőt.
Apr 21, 2013 18:24:27
Lázár
Apr 21, 2013 18:26:02
Sodi még telefonos operátornak sem ment el, pedig az ülőmunka, ahol 8 órát állni kell az neki meg sem fordul a fejében.
Apr 21, 2013 18:26:02
Géntolvaj református
Apr 21, 2013 18:32:59
<div class="quote"><div class="author">Lázár</div>Sodi még telefonos operátornak sem ment el, pedig az ülőmunka, ahol 8 órát állni kell az neki meg sem fordul a fejében.</div>
Onnan is kibasznák, ha a kuncsaftok reklamálnának, mert nem értik Sodi makogását, és fogalmuk sincs, hogy mi az a kukuku és a hetyetye.
Onnan is kibasznák, ha a kuncsaftok reklamálnának, mert nem értik Sodi makogását, és fogalmuk sincs, hogy mi az a kukuku és a hetyetye.
Apr 21, 2013 18:32:59
Haim
Apr 21, 2013 18:36:15
<div class="quote"><div class="author">Géntolvaj református</div><div class="quote"><div class="author">Lázár</div>Sodi még telefonos operátornak sem ment el, pedig az ülőmunka, ahol 8 órát állni kell az neki meg sem fordul a fejében.</div>
Onnan is kibasznák, ha a kuncsaftok reklamálnának, mert nem értik Sodi makogását, és fogalmuk sincs, hogy mi az a kukuku és a hetyetye.</div>
Fekete Pákóval alkothatnának egy duót.
Egyiket sem lehet érteni,hogy mit makog.
Kb. egy szellemi szinten vannak.
Mindkettőnek nagy a pöcse.
Mindkettő fogyatékos.
Mindketten félnek Sherlock Porkstól.
Onnan is kibasznák, ha a kuncsaftok reklamálnának, mert nem értik Sodi makogását, és fogalmuk sincs, hogy mi az a kukuku és a hetyetye.</div>
Fekete Pákóval alkothatnának egy duót.
Mindkettő fogyatékos.
Mindketten félnek Sherlock Porkstól.
Apr 21, 2013 18:36:15
sodika
Apr 21, 2013 18:37:10
<div class="quote"><div class="author">Lázár</div>Azt írtad hogy a TASZ a hibás amiért a részeg péntek nem tudott az áldozatába behatolni</div>
:D LOL
Mesélj még, miket mondtam?
Nagyon érdekes.
:D LOL
Mesélj még, miket mondtam?
Nagyon érdekes.
Apr 21, 2013 18:37:10
Haim
Apr 21, 2013 18:38:37
Te csak ne nyaralni akarjál bazdmeg, hanem fizesd be a tartozásaidat az államnak, Marcinak, Anyádnak utána pedig vegyél egy kibaszott nagy ajándékkosarat annak a jólelkű embernek, aki befogadott titeket.
Te csak ne nyaralni akarjál bazdmeg, hanem fizesd be a tartozásaidat az államnak, Marcinak, Anyádnak utána pedig vegyél egy kibaszott nagy ajándékkosarat annak a jólelkű embernek, aki befogadott titeket.
Apr 21, 2013 18:38:37
Géntolvaj református
Apr 21, 2013 18:38:42
Sodi, mesélj! Fórizs mobilstickje nélkül hogyan tovább? Mik a kilátásaid, ha Fórizs nem támogat többé pénzzel?
Apr 21, 2013 18:38:42
sodika
Apr 21, 2013 18:40:05
<div class="quote"><div class="author">Haim</div>hanem fizesd be a tartozásaidat az államnak</div>
Ó, Kásler Árpád ma erre zseniálisakat mondott.
Ez nem a mi hazánk, kurva anyját, át kell lépni a határt, ki kell játszani a végrehajtásokat.
Röviden.
Mindjárt jön egy 66 másodperces videó.
Ez nem a mi hazánk, kurva anyját, át kell lépni a határt, ki kell játszani a végrehajtásokat.
Röviden.
Mindjárt jön egy 66 másodperces videó.
Apr 21, 2013 18:40:05
Hitvány Patkány
Apr 21, 2013 18:41:00
Már megint az alternatívaköltséges panel.
* ásít *
Az "alternatívaköltség" akkor lenne tetemes összeg, ha képes lennél megkeresni, az igazság azonban az, hogy 28 félév etyetem után eddig csak szégyenteles, bagatell összegeket sikerült kiskálázni, az ároktisztító közmunkás is többet keresne nálad. A "hazafias" küzdelem épp arra való, hogy arra hivatkozva ne kelljen dolgozni, de legyen valami, amivel megindokolod, hogy miért nem vagy teljesen haszontalan. Valójában viszont az vagy.
* ásít *
Az "alternatívaköltség" akkor lenne tetemes összeg, ha képes lennél megkeresni, az igazság azonban az, hogy 28 félév etyetem után eddig csak szégyenteles, bagatell összegeket sikerült kiskálázni, az ároktisztító közmunkás is többet keresne nálad. A "hazafias" küzdelem épp arra való, hogy arra hivatkozva ne kelljen dolgozni, de legyen valami, amivel megindokolod, hogy miért nem vagy teljesen haszontalan. Valójában viszont az vagy.
Apr 21, 2013 18:41:00
Lázár
Apr 21, 2013 18:42:31
A lényeg hogy ezek amikkel te foglalozol marginális, szélsőséges jelenségek melyeknek nincs közük a magyar nemzethez és kulturához.
Majd akkor lesz köze hozzá ha valami jót cselekszel.
Majd akkor lesz köze hozzá ha valami jót cselekszel.
Apr 21, 2013 18:42:31
Haim
Apr 21, 2013 18:43:13
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Haim</div>hanem fizesd be a tartozásaidat az államnak</div>
Röviden.
Mindjárt jön egy 66 másodperces videó.</div>
Na végre egyetértünk.
Ez nem a ti hazátok, hanem a miénk. Keresztényeké, zsidóké, akik dolgoznak, adót fizetnek,gyereket nevelnek és eltartják ezt a sok naplopó parazitát. De ne aggódj, előbb utóbb lerázunk titeket magunkról!
Röviden.
Na végre egyetértünk.
Ez nem a ti hazátok, hanem a miénk. Keresztényeké, zsidóké, akik dolgoznak, adót fizetnek,gyereket nevelnek és eltartják ezt a sok naplopó parazitát. De ne aggódj, előbb utóbb lerázunk titeket magunkról!
Apr 21, 2013 18:43:13
Csak egy olvasó
Apr 21, 2013 18:43:36
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Haim</div>hanem fizesd be a tartozásaidat az államnak</div>
Röviden.
Szóval most egy, a saját meghatározásod szerint hazaárulásra buzdításért lelkesedsz? Ez egyre jobb.
Röviden.
Szóval most egy, a saját meghatározásod szerint hazaárulásra buzdításért lelkesedsz? Ez egyre jobb.
Apr 21, 2013 18:43:36
Géntolvaj református
Apr 21, 2013 18:45:00
Ebben az esetben Hermán, Tyrion, Bécigány, RGL és Kaufmann is tiszteletet érdemelnek, mert hatalmas áldozatot hoznak a hazának azzal, hogy basznak dolgozni, és tetemes alternatív költségtől esnek így el, amiből már rég Balin nyaralhatnának.
Apr 21, 2013 18:45:00
nyilvános faszkiverő
Apr 21, 2013 18:46:00
Röviden.
ma osszesen 66 masodpercig forgott a kamera?
utana lemerult a faptop es krampusz elvette a mobilnetet?
amugy meg hazaarulasra buzditasz ezzel, te szardarab!
te tenyleg atlepted a hatart...
Röviden.
ma osszesen 66 masodpercig forgott a kamera?
utana lemerult a faptop es krampusz elvette a mobilnetet?
amugy meg hazaarulasra buzditasz ezzel, te szardarab!
te tenyleg atlepted a hatart...
Apr 21, 2013 18:46:00
Orbán Viktor
Apr 21, 2013 18:46:17
Röviden.
Hmmmm...
Röviden.
Hmmmm...
Apr 21, 2013 18:46:17
jiddise máme
Apr 21, 2013 18:47:03
Mi történt, hogy a recskagnóm mégis ír ide?
Apr 21, 2013 18:47:03
jiddise máme
Apr 21, 2013 18:47:54
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Ó, Kásler Árpád ma erre zseniálisakat mondott.
Ez nem a mi hazánk, kurva anyját, át kell lépni a határt, ki kell játszani a végrehajtásokat.</div>
És mikor húztok el innét?
Ez nem a mi hazánk, kurva anyját, át kell lépni a határt, ki kell játszani a végrehajtásokat.</div>
És mikor húztok el innét?
Apr 21, 2013 18:47:54
Géntolvaj református
Apr 21, 2013 18:48:40
Tajgi, szólalj már meg! Te is hazaszeretetből baszol elmenni dolgozni?
Apr 21, 2013 18:48:40
jiddise máme
Apr 21, 2013 18:49:09
<div class="quote"><div class="author">Haim</div>Fekete Pákóval alkothatnának egy duót.
Mindkettő fogyatékos.
Mindketten félnek Sherlock Porkstól.</div>
Viszont Pákó annyival jobb a recskagnómnál, hogy nem tartatja el magát.
Mindkettő fogyatékos.
Mindketten félnek Sherlock Porkstól.</div>
Viszont Pákó annyival jobb a recskagnómnál, hogy nem tartatja el magát.
Apr 21, 2013 18:49:09
nyilvános faszkiverő
Apr 21, 2013 18:49:19
<div class="quote"><div class="author">jiddise máme</div>Mi történt, hogy a recskagnóm mégis ír ide?</div>
ma akkorat egett, hogy senkinek se mer a szeme ele kerulni.
krampusztol pofont var, a "nezoi" kirohogik, az anyja leuvoltene a fejet az elmaradt tizezres miatt, rosza pedig feldugna a capslockot a valagaba.
mar annyiszor kiverte, hogy sajog a piton.
a fb-re se mer posztolni, mert fel a haverjaitol.
inkabb itt angolnazik, hazaarulasra buzdit, es kinevetteti magat.
sneci, az utolso menedeked ez a forum, tudod-e?
ma akkorat egett, hogy senkinek se mer a szeme ele kerulni.
krampusztol pofont var, a "nezoi" kirohogik, az anyja leuvoltene a fejet az elmaradt tizezres miatt, rosza pedig feldugna a capslockot a valagaba.
mar annyiszor kiverte, hogy sajog a piton.
a fb-re se mer posztolni, mert fel a haverjaitol.
inkabb itt angolnazik, hazaarulasra buzdit, es kinevetteti magat.
sneci, az utolso menedeked ez a forum, tudod-e?
Apr 21, 2013 18:49:19
sodileaks
Apr 21, 2013 18:57:09
Akkor most visszaadtad fórizsnak a mobil sticket vagy nem?! Ha még mindig nálad van, annak ellenére, hogy visszakérte, az lopásnak számít!
Apr 21, 2013 18:57:09
tigriss
Apr 21, 2013 18:57:45
Röviden.
ezt ugatjuk mi is mióta! ez nem a te hazád! Magyarország nem a ti hazátok! Magyarellenesek vagytok, úgyhogy eltakarodhattok innen a kurva anyátokba.
Röviden.
ezt ugatjuk mi is mióta! ez nem a te hazád! Magyarország nem a ti hazátok! Magyarellenesek vagytok, úgyhogy eltakarodhattok innen a kurva anyátokba.
Apr 21, 2013 18:57:45
Ószövetségi Düh
Apr 21, 2013 18:58:25
Ez nem a mi hazánk, kurva anyját</div>
Pedig milyen kurva jó arcok a magyarok, hogy ideengedtek titeket szaporodni, aztán ez a hála.
Pedig milyen kurva jó arcok a magyarok, hogy ideengedtek titeket szaporodni, aztán ez a hála.
Apr 21, 2013 18:58:25
Karalábé Hadnagy
Apr 21, 2013 18:58:31
<div class="quote"><div class="author">Géntolvaj református</div>Tajgi, szólalj már meg! Te is hazaszeretetből baszol elmenni dolgozni?</div>
Micsoda?! Választott hazája, Észak-Korea épp atomháborúra készül és ez az a naplopó tajgetosz még mindig Magyarországon rohad? Hát milyen kommunista az ilyen?
Micsoda?! Választott hazája, Észak-Korea épp atomháborúra készül és ez az a naplopó tajgetosz még mindig Magyarországon rohad? Hát milyen kommunista az ilyen?
Apr 21, 2013 18:58:31
Tanàr úr
Apr 21, 2013 18:58:33
Szódáj, ma sikerült alulmúlni magad, minden szempontból. Gratulálok.
Én ma futottam 10 kilcsit, utána zabáltam egy hatalmas steak-et és megittam a csajommal egy palack 15 rongyos bort. Délután szundítottam kicsit, most azon agyalunk, hol vacsorázzunk. Mit ajánlasz? :))
Én ma futottam 10 kilcsit, utána zabáltam egy hatalmas steak-et és megittam a csajommal egy palack 15 rongyos bort. Délután szundítottam kicsit, most azon agyalunk, hol vacsorázzunk. Mit ajánlasz? :))
Apr 21, 2013 18:58:33
tigriss
Apr 21, 2013 18:58:56
Röviden.
várjul Kaslergeci hazaárulásra buzdító videóát! TAKARODJATOK AZ ORSZÁGBÓL SZEMÉT HAZAÁRULÓK!
Röviden.
várjul Kaslergeci hazaárulásra buzdító videóát! TAKARODJATOK AZ ORSZÁGBÓL SZEMÉT HAZAÁRULÓK!
Apr 21, 2013 18:58:56
grafikus007
Apr 21, 2013 19:03:01
Endre, szerinted Gyurcsány is hazafi, mert meglopta az országot?
Apr 21, 2013 19:03:01
Ószövetségi Düh
Apr 21, 2013 19:04:23
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>Téged is utál Fórizs, ezt ugye tudod?</div>
Lehetnek kisebbségi érzései, mert nehéz feldolgoznia, hogy általában mennyire igazam van, de ezt én készséggel megbocsátom neki, elvégre szerény vagyok, sosem hajtottam a személyes dicsőségre.</div>
Púpos, te egy kicsit beleszerelmesedtél önmagadba, nem?
Szoktál a tükör előtt recskázni?
Lehetnek kisebbségi érzései, mert nehéz feldolgoznia, hogy általában mennyire igazam van, de ezt én készséggel megbocsátom neki, elvégre szerény vagyok, sosem hajtottam a személyes dicsőségre.</div>
Púpos, te egy kicsit beleszerelmesedtél önmagadba, nem?
Szoktál a tükör előtt recskázni?
Apr 21, 2013 19:04:23
jiddise máme
Apr 21, 2013 19:04:31
Mondsza, recskagnóm, te konkrétan mivel gyarapítottad a hazát?
Dolgozni semmit nem dolgoztál eddigi életed során, semmi kiemelkedőt nem alkottál eddigi életed során, senkin nem segítettél, csak élősködsz másokon és a hazán.
Az, hogy hozzád hasonló idiótákkal szidod a bankok (zsidók, cigányok, stb.) qrva anyját, annak semmi köze a hazafisághoz, arra egy csimpánz is képes.
Mondsza, recskagnóm, te konkrétan mivel gyarapítottad a hazát?
Dolgozni semmit nem dolgoztál eddigi életed során, semmi kiemelkedőt nem alkottál eddigi életed során, senkin nem segítettél, csak élősködsz másokon és a hazán.
Az, hogy hozzád hasonló idiótákkal szidod a bankok (zsidók, cigányok, stb.) qrva anyját, annak semmi köze a hazafisághoz, arra egy csimpánz is képes.
Apr 21, 2013 19:04:31
Ószövetségi Düh
Apr 21, 2013 19:06:20
<div class="quote"><div class="author">Tanàr úr</div>Szódáj, ma sikerült alulmúlni magad, minden szempontból. Gratulálok.
Én ma futottam 10 kilcsit, utána zabáltam egy hatalmas steak-et és megittam a csajommal egy palack 15 rongyos bort. Délután szundítottam kicsit, most azon agyalunk, hol vacsorázzunk. Mit ajánlasz? :))</div>
Rendelj a KFC-ben egy party bucket-et és fényképezd le, a púposnak az a non plus ultra, a hedonizmus netovábbja.
Én ma futottam 10 kilcsit, utána zabáltam egy hatalmas steak-et és megittam a csajommal egy palack 15 rongyos bort. Délután szundítottam kicsit, most azon agyalunk, hol vacsorázzunk. Mit ajánlasz? :))</div>
Rendelj a KFC-ben egy party bucket-et és fényképezd le, a púposnak az a non plus ultra, a hedonizmus netovábbja.
Apr 21, 2013 19:06:20
Tanàr úr
Apr 21, 2013 19:10:20
Szodáj, Kaufmann ma miért inkább Melcsikével és a kislánnyal fagyizgatott a Markó utcában, miért nem vett részt a fontos rendezvényen? Talán hazaáruló a metszettfaszú?
Miért nem viszi fel õket a lakásba? Nem lehet?
Miért nem viszi fel õket a lakásba? Nem lehet?
Apr 21, 2013 19:10:20
banshee
Apr 21, 2013 19:12:10
Melcsike meghívta a szappanmérnököt egy fagyira, ne kelljen már...
Apr 21, 2013 19:12:10
Haim
Apr 21, 2013 19:13:58
<div class="quote"><div class="author">Tanàr úr</div>Szodáj, Kaufmann ma miért inkább Melcsikével és a kislánnyal fagyizgatott a Markó utcában, miért nem vett részt a fontos rendezvényen? Talán hazaáruló a metszettfaszú?
Miért nem viszi fel õket a lakásba? Nem lehet?</div>
Már felvette a zokni szandál kombót?
Már felvette a zokni szandál kombót?
Apr 21, 2013 19:13:58
Ószövetségi Düh
Apr 21, 2013 19:16:11
<div class="quote"><div class="author">Tanàr úr</div>Szodáj, Kaufmann ma miért inkább Melcsikével és a kislánnyal fagyizgatott a Markó utcában, miért nem vett részt a fontos rendezvényen? Talán hazaáruló a metszettfaszú?
Púp, nagyon meglepődnél, ha a szappanmérnök ellened tanúskodna a géntolvajperben? ;-)
Púp, nagyon meglepődnél, ha a szappanmérnök ellened tanúskodna a géntolvajperben? ;-)
Apr 21, 2013 19:16:11
Budaházy György
Apr 21, 2013 19:16:37
Ezért a kijelentésedért a Hunnia Nagytanács azonnal végrehajtandó kötél általi halálbüntetésre ítélt.
Ezért a kijelentésedért a Hunnia Nagytanács azonnal végrehajtandó kötél általi halálbüntetésre ítélt.
Apr 21, 2013 19:16:37
SoDI-penetrátor
Apr 21, 2013 19:17:48
Lehet, hogy nem hallottátok?
<b>IGENIS TISZTELETET ÉRDEMLEK, AMIÉRT AZ UTÓBBI IDŐBEN EKKORA HATALMAS MÉRTÉKŰ ALTERNATÍV KÖLTSÉGET SZÁNTAM RÁ A NEMZETI CÉLOKRA. LESZARHATTAM VOLNA MINDENT, ÉS MOST UGYANEBBŐL A PÉNZBŐL ÉPPEN KRÉTÁN NYARALHATNÉK. DE NEM TETTEM, MERT SZÁMOMRA ENNYIRE FONTOS A HAZÁM.</b>
viccen kívül, Sodi, mi a lófasz az az alternatív költség? amolyan <i>kváziköltség</i>?
<b>IGENIS TISZTELETET ÉRDEMLEK, AMIÉRT AZ UTÓBBI IDŐBEN EKKORA HATALMAS MÉRTÉKŰ ALTERNATÍV KÖLTSÉGET SZÁNTAM RÁ A NEMZETI CÉLOKRA. LESZARHATTAM VOLNA MINDENT, ÉS MOST UGYANEBBŐL A PÉNZBŐL ÉPPEN KRÉTÁN NYARALHATNÉK. DE NEM TETTEM, MERT SZÁMOMRA ENNYIRE FONTOS A HAZÁM.</b>
viccen kívül, Sodi, mi a lófasz az az alternatív költség? amolyan <i>kváziköltség</i>?
Apr 21, 2013 19:17:48
Tanàr úr
Apr 21, 2013 19:17:58
Börcipö-zokni-rövidgatyó kombó volt ma rajta.
Apr 21, 2013 19:17:58
banshee
Apr 21, 2013 19:20:02
Tényleg púp, ez az "alternatív költség" mennyivel járult hozzá a tényfeltárás shikeréhez?
Apr 21, 2013 19:20:02
Toroczkai László
Apr 21, 2013 19:20:36
Megállj csak, te púpos bozgor, ezért még számolunk!
Megállj csak, te púpos bozgor, ezért még számolunk!
Apr 21, 2013 19:20:36
Magyar Harcos
Apr 21, 2013 19:21:00
SoDI, tartós tejet ne vegyél.
Apr 21, 2013 19:21:00
sodika
Apr 21, 2013 19:21:08
<div class="quote"><div class="author">SoDI-penetrátor</div>
viccen kívül, Sodi, mi a lófasz az az alternatív költség?</div>
Vegyél első egy mikro könyvet, oszt benne van.
Vegyél első egy mikro könyvet, oszt benne van.
Apr 21, 2013 19:21:08
Budaházy György
Apr 21, 2013 19:21:48
<div class="quote"><div class="author">Toroczkai László</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Haim</div>hanem fizesd be a tartozásaidat az államnak</div>
Megállj csak, te púpos bozgor, ezért még számolunk!</div>
na mondjuk akinek román felesége van, az csak kussoljon.
Megállj csak, te púpos bozgor, ezért még számolunk!</div>
na mondjuk akinek román felesége van, az csak kussoljon.
Apr 21, 2013 19:21:48
sodika
Apr 21, 2013 19:21:59
<div class="quote"><div class="author">Toroczkai László</div>Megállj csak, te púpos bozgor, ezért még számolunk!</div>
Nem érted. EL VAN FOGLALVA.
Most éppen nem a mienk, vissza kell foglalni.
Most éppen nem a mienk, vissza kell foglalni.
Apr 21, 2013 19:21:59
Tanàr úr
Apr 21, 2013 19:24:09
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Toroczkai László</div>Megállj csak, te púpos bozgor, ezért még számolunk!</div>
Most éppen nem a mienk, vissza kell foglalni.</div>
Foglalod te a kurva anyádat...
Foglalod te a kurva anyádat...
Apr 21, 2013 19:24:09
nyilvános faszkiverő
Apr 21, 2013 19:24:13
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">SoDI-penetrátor</div>
Vegyél első egy mikro könyvet, oszt benne van.</div>
abban lehet, hogy benne van, de te meg soha sem termelted meg.
szoval ennyi erovel azt is szamolhatnad, hogy 4 eve beindult a sajat megoldas, azota okadja a milliokat, szoval te KVAZI 50 milliot tettel bele a tenyfeltarasba.
az igazsag viszont ezzel szemben az, hogy egy lumpen munkakerulo szar vagy, aki csak azert nem doglott meg ehen, mert a tenyfeltaras cimen etelt kap.
szoval neked az alternativ koltseged 0, viszont ha nem lenne tenyfeltaras, akkor mar a fold alatt lennel.
igy kozelitsd meg, te kozgazdasz zseni!
abban lehet, hogy benne van, de te meg soha sem termelted meg.
szoval ennyi erovel azt is szamolhatnad, hogy 4 eve beindult a sajat megoldas, azota okadja a milliokat, szoval te KVAZI 50 milliot tettel bele a tenyfeltarasba.
az igazsag viszont ezzel szemben az, hogy egy lumpen munkakerulo szar vagy, aki csak azert nem doglott meg ehen, mert a tenyfeltaras cimen etelt kap.
szoval neked az alternativ koltseged 0, viszont ha nem lenne tenyfeltaras, akkor mar a fold alatt lennel.
igy kozelitsd meg, te kozgazdasz zseni!
Apr 21, 2013 19:24:13
Danyiil Romanovics
Apr 21, 2013 19:25:05
Sneci, egy tízes skálán hányasra értékeled a mai közvetítésedet?
Apr 21, 2013 19:25:05
Calvin klein
Apr 21, 2013 19:25:53
<div class="quote"><div class="author">Tanàr úr</div>Börcipö-zokni-rövidgatyó kombó volt ma rajta.</div>
Ó jeee!
Ó jeee!
Apr 21, 2013 19:25:53
Ószövetségi Düh
Apr 21, 2013 19:26:05
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">SoDI-penetrátor</div>
Neked milyen kiadásaid származtak abból, hogy ahelyett, hogy otthon facebookoztál volna, inkább a köszfetyítyéseken zabáltattad magad mások pénzén?
Akárhogy is nézzük gyagyás, neked ezen inkább alternatív bevételeid voltak :D
Neked milyen kiadásaid származtak abból, hogy ahelyett, hogy otthon facebookoztál volna, inkább a köszfetyítyéseken zabáltattad magad mások pénzén?
Akárhogy is nézzük gyagyás, neked ezen inkább alternatív bevételeid voltak :D
Apr 21, 2013 19:26:05
nyilvános faszkiverő
Apr 21, 2013 19:26:39
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Toroczkai László</div>Megállj csak, te púpos bozgor, ezért még számolunk!</div>
Ki foglalta el, a demokracia?
Lazalmaid vannak, pupos!
Itt soha a kurva eletbe nem lesz mar semmilyen parancsuralom, se kiralysag, se nemzetvezeto, se semmi. Ezt mar lekestetek, nyomorult tetvek!
Itt demokracia van, ha nem tetszik takarodj a kurva anyaddal egyutt Eszak-Koreaba!
Inkabb valaszolj, hanyas osztalyzatot adnal magadnak a mai teljesitmenyedre?
Ki foglalta el, a demokracia?
Lazalmaid vannak, pupos!
Itt soha a kurva eletbe nem lesz mar semmilyen parancsuralom, se kiralysag, se nemzetvezeto, se semmi. Ezt mar lekestetek, nyomorult tetvek!
Itt demokracia van, ha nem tetszik takarodj a kurva anyaddal egyutt Eszak-Koreaba!
Inkabb valaszolj, hanyas osztalyzatot adnal magadnak a mai teljesitmenyedre?
Apr 21, 2013 19:26:39
jiddise máme
Apr 21, 2013 19:36:09
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Most éppen nem a mienk, vissza kell foglalni.</div>
Soha nem is lesz a "tiétek". Nem adjuk a hazánkat koszlott, ingyenélő lumpenek kezére.
Soha nem is lesz a "tiétek". Nem adjuk a hazánkat koszlott, ingyenélő lumpenek kezére.
Apr 21, 2013 19:36:09
Púp & Sárm
Apr 21, 2013 19:37:46
milyen krétán, te kretén? a járda-szigeteken esetleg. te és a nyaralás, te 15 forintos túrósfaszú gnóm? teljesen elmebeteg vagy, snegma?
milyen krétán, te kretén? a járda-szigeteken esetleg. te és a nyaralás, te 15 forintos túrósfaszú gnóm? teljesen elmebeteg vagy, snegma?
Apr 21, 2013 19:37:46
Tanàr úr
Apr 21, 2013 19:38:03
Hol a forradalom? Leszforradalom? :D
Hol a forradalom? Leszforradalom? :D
Apr 21, 2013 19:38:03
nyilvános faszkiverő
Apr 21, 2013 19:38:57
<div class="quote"><div class="author">jiddise máme</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div>Most éppen nem a mienk, vissza kell foglalni.</div>
Soha nem is lesz a "tiétek". Nem adjuk a hazánkat koszlott, ingyenélő lumpenek kezére.</div>
Nem bizony! Lattuk, hogy az hova vezet... Ket jo pelda is van erre, Kun Bela es Szalasi. Az ilyen csotanyok soha tobbe nem fognak a hatalom kozelebe kerulni, mert a magyar nep tanult a leckebol. Ha meg a lumpenek megprobaljak eroszakkal megdonteni a demokraciat, akkor szep sorban le lesznek tartoztatva, esetleg gumilovedekkel agyon lesznek love. Remelem latni fogom!
Soha nem is lesz a "tiétek". Nem adjuk a hazánkat koszlott, ingyenélő lumpenek kezére.</div>
Nem bizony! Lattuk, hogy az hova vezet... Ket jo pelda is van erre, Kun Bela es Szalasi. Az ilyen csotanyok soha tobbe nem fognak a hatalom kozelebe kerulni, mert a magyar nep tanult a leckebol. Ha meg a lumpenek megprobaljak eroszakkal megdonteni a demokraciat, akkor szep sorban le lesznek tartoztatva, esetleg gumilovedekkel agyon lesznek love. Remelem latni fogom!
Apr 21, 2013 19:38:57
sodileaks
Apr 21, 2013 19:44:22
sodi, szerinted most meg fogjátok dönteni a rendszert?
Apr 21, 2013 19:44:22
nyilvános faszkiverő
Apr 21, 2013 19:48:52
<div class="quote"><div class="author">sodileaks</div>sodi, szerinted most meg fogjátok dönteni a rendszert?</div>
hat ha a rendszert a Gleda borosuveg jelkepezi, akkor BIZTOSAN :)
Amugy meg annyira varom mar, hogy ezek a retardok elkezdjek megdonteni a rendszert. Lovasrendor-attakot akarok latni, kardlaptol verzo feju gnomokat es kilott szemu vernacikat. Azt sajnalom, hogy a TV-ostromnal nem basztak kozejuk par kezigranatot. Jol elbaszta a Gergenyi, hogy osszeterelte a szerencsetlen Fidesz-szimpatizansokat ezekkel az agyhalottakkal. Ott voltak egy rakason, eroszakosak voltak, csak agyon kellett volna verni az osszeset.
hat ha a rendszert a Gleda borosuveg jelkepezi, akkor BIZTOSAN :)
Amugy meg annyira varom mar, hogy ezek a retardok elkezdjek megdonteni a rendszert. Lovasrendor-attakot akarok latni, kardlaptol verzo feju gnomokat es kilott szemu vernacikat. Azt sajnalom, hogy a TV-ostromnal nem basztak kozejuk par kezigranatot. Jol elbaszta a Gergenyi, hogy osszeterelte a szerencsetlen Fidesz-szimpatizansokat ezekkel az agyhalottakkal. Ott voltak egy rakason, eroszakosak voltak, csak agyon kellett volna verni az osszeset.
Apr 21, 2013 19:48:52
banshee
Apr 21, 2013 19:54:18
Errol az alternativ koltsegrol az a vicc jutott eszembe, amikor apuka magyarazza a kisfianak az elmelet es a gyakorlat kozti kulonbseget.
A poen az hogz elmeletileg van 30000 forintunk, gyakorlatilag meg harom kurvaval elunk egyutt.
A poen az hogz elmeletileg van 30000 forintunk, gyakorlatilag meg harom kurvaval elunk egyutt.
Apr 21, 2013 19:54:18
jiddise máme
Apr 21, 2013 20:08:23
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Vegyél első egy mikro könyvet, oszt benne van.</div>
Mucuska, neked nincsenek alternatív költségeid, azok ugyanis csak akkor lennének, ha valami fizetős meló helyett kamerázgatnél, de neked olyanod, hogy fizetős melód nincs. Úgyhogy hagyd a rizsát.
Mucuska, neked nincsenek alternatív költségeid, azok ugyanis csak akkor lennének, ha valami fizetős meló helyett kamerázgatnél, de neked olyanod, hogy fizetős melód nincs. Úgyhogy hagyd a rizsát.
Apr 21, 2013 20:08:23
jiddise máme
Apr 21, 2013 20:09:54
Szóvaql lehet, hogy a többi retardnak elő tudod adni ezt az alternatív költséget és ők nagy valószínűséggel be is veszik, de mindet ne nézz már ennyire hülyének.
Apr 21, 2013 20:09:54
sodika
Apr 21, 2013 20:10:25
Ma egy elkeseredett devizahiteles anyával beszélgettem, akinek választania kell: vagy az uzsorás bankoknak fizet, vagy továbbra is gondoskodik az autista gyermeke megfelelő ellátásáról. A gyermekét választja. Interjú.
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=JDmEeMOGZI0" rel="nofollow" target="_blank">https://www.youtube.com/watch?v=JDmEeMOGZI0</a>
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=JDmEeMOGZI0" rel="nofollow" target="_blank">https://www.youtube.com/watch?v=JDmEeMOGZI0</a>
Apr 21, 2013 20:10:25
Danyiil Romanovics
Apr 21, 2013 20:12:46
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Ma egy elkeseredett devizahiteles anyával beszélgettem, akinek választania kell: vagy az uzsorás bankoknak fizet, vagy továbbra is gondoskodik az autista gyermeke megfelelő ellátásáról. A gyermekét választja. Interjú.
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=JDmEeMOGZI0" rel="nofollow" target="_blank">https://www.youtube.com/watch?v=JDmEeMOGZI0</a></div>
Anyukáddal készítettél interjút, kis autista?
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=JDmEeMOGZI0" rel="nofollow" target="_blank">https://www.youtube.com/watch?v=JDmEeMOGZI0</a></div>
Anyukáddal készítettél interjút, kis autista?
Apr 21, 2013 20:12:46
Fotelrocker_Presszócigány
Apr 21, 2013 20:13:49
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Ma egy elkeseredett devizahiteles anyával beszélgettem, akinek választania kell: vagy az uzsorás bankoknak fizet, vagy továbbra is gondoskodik az autista gyermeke megfelelő ellátásáról. A gyermekét választja. Interjú.
anyukáddal készítettél riportot?
anyukáddal készítettél riportot?
Apr 21, 2013 20:13:49
banshee
Apr 21, 2013 20:14:31
Anyaddal csinaltal interjut?
Apr 21, 2013 20:14:31
IzomTibor
Apr 21, 2013 20:19:53
anyáddal csináltál interjút?
Apr 21, 2013 20:19:53
1337
Apr 21, 2013 20:20:40
Megfordult a fejedben, hogy ez a sztori akár rólatok is szólhat? Autista fiú, mindenét elvesztő anyuka, meg kell a szüvnek hasanni..
Apr 21, 2013 20:20:40
sodileaks
Apr 21, 2013 20:20:46
Azért megtisztelhetted volna annyival, hogy te is felállsz és nem a hátsó ülésen terpeszkedve nyökögöd a kérdéseidet.
Apr 21, 2013 20:20:46
Ószövetségi Düh
Apr 21, 2013 20:22:40
Ahogy anyád is.
Mi volt a vacsora?
Ahogy anyád is.
Mi volt a vacsora?
Apr 21, 2013 20:22:40
Érdeklődő
Apr 21, 2013 20:23:22
Scall Fast 5 perccel ezelőtt
A TE autistasegélyedről van szó masztiboy??? XDDDDDD
:))
A TE autistasegélyedről van szó masztiboy??? XDDDDDD
:))
Apr 21, 2013 20:23:22
szpítsopp
Apr 21, 2013 20:23:38
<div class="quote"><div class="author">sodileaks</div>Azért megtisztelhetted volna annyival, hogy te is felállsz és nem a hátsó ülésen terpeszkedve nyökögöd a kérdéseidet.</div>
A nemzet szolgálatával legalább annyi alternatív költsége keletkezett, ami ellensúlyozza azt, hogy ő közbe ült.
A nemzet szolgálatával legalább annyi alternatív költsége keletkezett, ami ellensúlyozza azt, hogy ő közbe ült.
Apr 21, 2013 20:23:38
jiddise máme
Apr 21, 2013 20:23:42
Menj máér el egy logopédushoz, te retardált kjónikás!
Apr 21, 2013 20:23:42
sodika
Apr 21, 2013 20:24:36
Kásler Árpád azt üzeni: nyugodtan lépjétek át a határokat, amíg nem jön el a végső győzelem, mert jogotok van szipolyozó végrehajtások nélkül élni. Ehhez ma zseniális gyakorlati tanácsokat is adott, amit alább 66 másodpercben foglalok össze.
Hosszabb videó később.
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=a1Gph7oda0Q" rel="nofollow" target="_blank">https://www.youtube.com/watch?v=a1Gph7oda0Q</a>
Hosszabb videó később.
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=a1Gph7oda0Q" rel="nofollow" target="_blank">https://www.youtube.com/watch?v=a1Gph7oda0Q</a>
Apr 21, 2013 20:24:36
sodileaks
Apr 21, 2013 20:24:57
- Köszömzsépen! Őaaa nevét le le le le...
- Karnis Katalin
- Értem, köszömszépen!
- Karnis Katalin
- Értem, köszömszépen!
Apr 21, 2013 20:24:57
-
Apr 21, 2013 20:27:16
hahaha, ez az autistázás kocsonya egyik legnagyobb öngólja volt
Apr 21, 2013 20:27:16
jiddise máme
Apr 21, 2013 20:30:16
Sneckó, te mikor léped át a határt Hegyeshalomnál?
Apr 21, 2013 20:30:16
jiddise máme
Apr 21, 2013 20:30:53
<div class="quote"><div class="author">-</div>hahaha, ez az autistázás kocsonya egyik legnagyobb öngólja volt</div>
Kocsonyát nem lehetne elhelyeztetni abban az autista otthonban?
Kocsonyát nem lehetne elhelyeztetni abban az autista otthonban?
Apr 21, 2013 20:30:53
Haim
Apr 21, 2013 20:35:36
Eddig az itteni trollok csinálták a napi öngól rovatot, de most sodi átvette ezt is. Nem hiába no, mégiscsak az ő fóruma.
Eddig az itteni trollok csinálták a napi öngól rovatot, de most sodi átvette ezt is. Nem hiába no, mégiscsak az ő fóruma.
Apr 21, 2013 20:35:36
banshee
Apr 21, 2013 20:38:50
<div class="quote"><div class="author">jiddise máme</div>Sneckó, te mikor léped át a határt Hegyeshalomnál?</div>
Ferihegynel fogja atlepni, amikor felszall az El Al Tel-Avivi jaratara alijazni.
Ferihegynel fogja atlepni, amikor felszall az El Al Tel-Avivi jaratara alijazni.
Apr 21, 2013 20:38:50
Géntolvaj református
Apr 21, 2013 20:40:15
Sodi fb:
"PONT a torka és a nyaka sérült, hogy PONT ne tudjon beszélni.
Milyen furcsa "véletlenek" vannak..."
Sodi, beteg vagy, ha még emögött is összeesküvést látsz. Ki tudják hallgatni, mivel tud írni. Vagy szerinted levágták mindkét kezét?
"PONT a torka és a nyaka sérült, hogy PONT ne tudjon beszélni.
Milyen furcsa "véletlenek" vannak..."
Sodi, beteg vagy, ha még emögött is összeesküvést látsz. Ki tudják hallgatni, mivel tud írni. Vagy szerinted levágták mindkét kezét?
Apr 21, 2013 20:40:15
Ószövetségi Düh
Apr 21, 2013 20:41:34
Sodi, mi volt a vacsora?
Anyád adott enni, vagy megint kicsikartál a krampusztól egy 3000 forintos KFC-menüt? Esetleg űrlénypaprikást ettél bécigánynál?
Anyád adott enni, vagy megint kicsikartál a krampusztól egy 3000 forintos KFC-menüt? Esetleg űrlénypaprikást ettél bécigánynál?
Apr 21, 2013 20:41:34
Fotelrocker_Presszócigány
Apr 21, 2013 20:50:27
büdös púpos miért véded a bostoni terrorista gyilkost? nem mindegy hogy 19 évesen vagy 50 évesen öl embert? a nyakán lőtték meg? én azon csodálkozom, hogy életben van egyáltalán. mindegy majd mehet a villamos székbe aztán sírhattok utána. rohadt gyilkos-mosdató lelketlen szardarab vagy..
Apr 21, 2013 20:50:27
92 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™