ez kurva jó. tehát nem érti az egésznek a logikáját, próbálja kitalálni, hogy kalapáccsal, csavarkulccsal, vagy csavarhúzóval kéne hozzáfogni a gyújtás beállításához a kocsin, de nem érti hogyan működik a gyújtás a kocsin.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Az hatalmas volt!
Mennyit, vagy egy orat orjongott ott at utszelen, mikozben le volt nemitva? Pedig folyamat irtak be neki, hogy nincs hang, dehat gyagyas a gecije! :D
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Csak a szokásos :)
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Mondjuk úgy, hogy gyújtást kéne szerelnie, de eddig a fásólban fütyizett, csak Hétfőn szólt a főnökúr, hogy a garázsban vannak a szerszámok. :)
tl;dr endre meg akarta gányolni a 3 soros csodafixel, a főnökúr meg azt mondta hogy inkább a probléma okát kéne felszámolni. endrének ez rossz hír, mivel nem tudja reprodukálni a hibát annak ellenére hogy a nála jobb fejlesztők biztosak benne hogy a hiba bizony ott van.
[img src=https://sodipedia.sodika.org/images/8/80/Gettolive.gif]
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Imadom!
Nem tudom mit magyaraz orjongve, de zsenialis!
Itt kellett volna moge allni aztan felrugni a Holdig.
A féladagos torzszülött kalimpál a csápjaival :)
Itt még nagykrumplis nagykólás bigmac-es torzszülött volt :)
Fixen nem, egy férfinek egész adag jár, a fikás meg a budáros hód kurva anyja éhen maradnának
nagyon nevetek.
atyaisten, mekkora gánymester, nemhogy a megoldás nincs meg, addig sem jutott el, hogy a hibás működést előhívja a rendszerből, amire aztán megoldást kéne keresnie.
vagyis a bugfix előkészületi szakaszára való lelki ráhangolódás felkészülési fázisánál tart.
Tehát a füstölő kipufogóra rakott egy wunderbaumot.
Szia, natyütyfél!
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
és pont ezért gyanús, hogy ez csak kitalált hetyetye, és inkább valid amit ascites kollega irt... 3000 nettot egy valós szenyor kap. egy valós szenyor meg nem gányol 3 hónapig, rég kibasszák. szóval (szerintem) 2 opció van
1. tényleg nincs meló, ez meg próbál angolnázni, magyarázná a féladag kaja kérdést is
2. van meló, viszont valami retek szar dzsunior poziban van, viszont fele annyi pénzért
mindkét eset kurva vicces, és tuti, hogy a kettö közül valamelyik stimmt.
Na bumm.

Lenyomom reggel az interjút, te meg kivered reggel a faszom!
erre szavazok, mert folyamatosan sír, hogy nincs pénze, pedig 1000 euróval kevesebb kiadása van az albérlet hiánya miatt, és ráadásul kajára sem költ semmit.
szerintem 2200-2300 körül lehet a nettója.
Kurva anyád geci troll, hármat rakott a sodi mert ő a zisten!
nekem is ez a gyanúsabb, mivel 3000 nettó... bazki abból minden kártyára ha el is megy 2000, a maradék 1000böl nemcsak az alkoholizmusát tudná röhögve fizetni, de még a kaján se kéne csöveskedniük...
vagy a háttérben még a nyakába basztak valami kemény kiadást (pénzbünti, tartozások, inkasszómanó)
Na bumm.
Ez mire megy el nagyjából?
Ha tudjuk, hogy 600-700 ejrót elver sörre egy hónapban? :D
Gémeskútországban. Ausztriában ez sajna nem így van, életkor, stb.
Azért "szereti" a Tibit meg a prostit mert tud miről looopolni, flokkokat gyártani . Szandika prosti volt de rendes életre vágyik, Snecinek ezért volt idegesítő és unalmas. Mellette nem játszhatta volna az áldozatot de mivel elmebeteg alkoholista figyelemkurva , a legalja trashek körében akar maradni ,hogy fenntartsa a trollok figyelmét !Tudja ,hogy Tibi,Laumó, dögevő, géjza csak ártanak neki de megéri mert róla beszélünk,foglalkozunk vele!Elmegy egy dagadt prostihoz és a kádban veri a faszát sokkal jobb nőkre , ennyit a szerelemről * ásít * A Tibi/Laumó utáni futása , "féltékenysége" már inkább szánalmas mint vicces én is így gondolom !Meg úgyis előre tudunk mindent , Tibi lefogja húzni, Laumó átbassza!Ebben mi az érdekes? Sajnos nem fog megtörténni de ami igazán izgalmas lenne , ha az anyja kibaszná az utcára!Csöves évad ütős lenne :)
Csak a Tibor csak egy napja került 200 euróba (és még vádlira se verte), hahó! :)
ausztriában a kollektiv határoz meg sok mindent, mai gazdasági helyzetben meg nem osztogatnak itt sem 4700+ bruttót, de ha igen, akkor azért el is várnak valamit, nem 3 hónapig 3 soros kódon való gányolást
persze az teljesen igaz, hogy életkor/korábbi tapasztalatokkal sok mindent ki lehet alkudozni, föleg itt, de ha körbenézek csak a saját cégemnél, senior fejlesztök közül is ritka aki ennyit keres (és ez egy jól fizetö cég + ezek a seniorok tényleg azok akik a hátukon viszik ezt a szart ami nálunk megy néha :D)
aztán lehet én basztam el és vagyok rossz tartományban, következö megálló, BÈCS! xD
Na bumm.
1000 hitel + kártyen
200 raktár
300 előfizetések
500 sör
ez összesen 2000. ha 3000 lenne a fizetése, akkor kéne legyen 1000 eur költőpénze, amiből nem lehet gond egy 70 ezres tranyózás.
"A debugolassal nehezen haladok, mert nehez talalni olyan proba adatot, amire az ugy reprodukalhato lenne. Most probalok elokesziteni egy teszt esetet, nem tudom egyszeruen *sohaj* reprodukalni azt a cuccot, a hotfix meg itt rossz otlet, itt az okokat kell feltarni azt beszeltuk meg a hetfoi meetingen."
A boldozott resz a lenyeg. Olyan kaliberu megoldas ez, mint mikor kisminkelte a beesett szemeit, ezzel kvazi megoldva a lappango majelegtelenseget. Az pedig, hogy ezt a fonoknek kulon el kellett magyaraznia a senior fejleszto fele magaert beszel :)
A munka nem megoldás.
Lehet most kell törlesztenie az év elején felvett uzsorát is.
Mivel nem vagyok drogos, ezért a Csengét sem veszik el az apukájától
aztán lehet én basztam el és vagyok rossz tartományban, következö megálló, BÈCS! xD
Szerintem te valami belső pozicióban lehetsz, ott kevesebb a pénz, sodi meg "consultant", mindenféle natyütyfeleknek eladva, mint senior full stack :)
Ha nem keres annyit, akkor szerintem nem adja ki és már rég nem tudná fizetni a hitelkéket.
lolbazmeg, ez milyen megalázó lehet, amikor a főnök a többi fejlesztő előtt elkezdi magyarázni, hogy "hülyegyerek, hát rákentél egy réteg szart a problémára, ahelyett, hogy megoldottad volna".
elég biztosan halad a kibaszáscsá felé.
ez pontosan igy van, cég, saját (szoftver)terméket fejlesztünk és adjuk el, amiket aztán a projekt részlegünk megvalósít, épp ezért a saját tapasztalataimmal szemben nem mernék egy 100%-os párhuzamot vonni
mindenesetre fura, amit Hahó kolléga is írt, hogy ha meg ekkora dellákat keres, nem jön ki a matek, hogy mire is megy el ha közben kajára sincs pénz xD
valami valahol sántít és ugye itt jön az általános sodi igazság... a valóság mindig durvább
Na bumm.
ez, meg a gyomai lájv gammernál, a szemüveglopás után.
meg a macskaólban is van egy ilyen rész, amikor kikerekedett szemekkel magyarázza a halálhalálhalált.
csak kérdezze meg a premium chatGPT-t!
Na bumm.
De ő a fordított Midász király. Etyetem alatt élt mint az urak, dőzsölt, most meg munka mellett nyomorog.
nyem nyúlsz a tyeknikai eszközömhöz!
A gumiszobás verzió egyszerűen tökéletes, 10 percenként visszascrollozok röhögni :D
az inkább bushfix.
megmondta saját maga is, teljesen felesleges volt elmennie dolgozni mert azóta vannak hitelek, majd azoknak okán a nyomorgás
le vagy tiltva, kurva anyád
Nálunk is jó fizunak számít a 4700 euró egyébként, pedig itt az adó is magasabb. De a csodacv + a szakemberhiány segít, ráadásul a sodi még autót se kér :)
A pénzek szerintem adják:
- 600 hitel
- 400 kártyák kamatai
- 400 gyorshitel törlesztő
- 500 alkohol
- 200 előfizetések (hbo, seedserver, netflix meg a stb)
- bérlet, kaja, kötszer, laumantin, tranyó
a munkával akarja megölni a rendszer. és hiába menekült nyugatra, kiderült, hogy a rendszer ott is ugyanúgy az életére tör.
most itthon van, de nyugatra dolgozik, tehát a két rendszer duplán tör az életére. nem is értem hogy bírja. 15-20 sör kell neki naponta, hogy védekezzen.
Egyébként azt sem értem, hogy miért evett eddig egyáltalán? Egy igazi alkoholista a következőkre költ: kávé, cigi, pia. A többi lényegtelen.
Ingatkanügyek
és ezzel még tibi is egyetért. tegnap bement a metróba, azonnal levett a polcról 5 sört, majd elkezdett kaját válogatni, de mivel minden drága volt, ezért csak a sört vette meg. az jó árban volt. előtte meg a ketyerűt már megvette.
És az se segített hogy németül volt, amit Endre nem beszél
a személyiségzavar miatt meg nem emléxik, hogy ki volt a meetingen...
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Világ balfasza amúgy, hogy 350 forintért veszi a sörtöt. Egész életében alkesz volt, de a mai napig nem tudja hol érdemes meg nem érdemes sört venni. Pont mint a kedves felesége.
"Az egész napomat elvette az idő..."
Ez ilyen alkoholista dolog, hogy holnaptól leszokik ezért csak ma vesz még 6-8-12 sört utoljára.
Plusz fizeti az ogrénak a német címet :D
Gecis hányós lavór
John harris kondibérlet is fizetve van szerintem..
El lett sodikázva a lemondás
2 hónapra szüneteltette majd a maradék pár hónapot ki kell fizetnie
Gecis hányós lavór
Szerintem már lemondta mert elég malac feje van a gyagyásnak (pr).
Ezt nyjem értyem
NSZKSZ
Látszik is, össze van esve amióta nem jár ugye :) :)
ezt ne ezt ne ezt ne
Magyar címe sincs. Mármint érvényes.
Orbitális faszerdő szagú ez a szitu.
Tuti nem dolgozik sehol sem.Gondolom a fél ebéd esete forog fent,Gyöngy néni finanszirozza a púpost.
Sncológiában a valóság mindig rettenetesebb mint amit feltételezünk.
contains language which some may find offensive
Így-így :) Már harmadik hete dolgozik a feladaton, nem írhatja be a groupchat-be hogy "hogy kell belépni a tesztrendszerbe?" :D
Hahó
(
x135)
May 17, 2023 09:49:27
x135)
Nem lehet segíteni, nagyjából annyit mond, hogy úgy próbált megoldani valamit, hogy nem is tudja, hogy kéne tesztelnie a megoldását, csak gányolt 3 sort ami "csinált valamit" :D
ez kurva jó. tehát nem érti az egésznek a logikáját, próbálja kitalálni, hogy kalapáccsal, csavarkulccsal, vagy csavarhúzóval kéne hozzáfogni a gyújtás beállításához a kocsin, de nem érti hogyan működik a gyújtás a kocsin.
MaxPayne
(
x24)
May 17, 2023 09:50:59
x24)
+1
Kedvenceim voltak a hang nélküli a livestream-ek, főleg a linzi, amikor a tinik kérdezték fel :)
Kedvenceim voltak a hang nélküli a livestream-ek, főleg a linzi, amikor a tinik kérdezték fel :)
Az hatalmas volt!
Mennyit, vagy egy orat orjongott ott at utszelen, mikozben le volt nemitva? Pedig folyamat irtak be neki, hogy nincs hang, dehat gyagyas a gecije! :D
bolgár jeti
(
x30)
May 17, 2023 09:52:52
x30)
Csak a szokásos :)
linziasztal01
(
x77)
May 17, 2023 09:52:53
x77)
Viszont ha ennyire megtűrik lehet, hogy tényleg csak fix 3 hónapig írt alá.
Túl nyogodt ahhoz képest.
Túl nyogodt ahhoz képest.
D_Dezső
(
x29)
May 17, 2023 09:52:54
x29)
Mondjuk úgy, hogy gyújtást kéne szerelnie, de eddig a fásólban fütyizett, csak Hétfőn szólt a főnökúr, hogy a garázsban vannak a szerszámok. :)
balek
(
x10)
May 17, 2023 09:53:06
x10)
Gyönyörűséges cica
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
hejneken
(
x3)
May 17, 2023 09:53:36
x3)
Endre!
Ha Tibor hozzátok költözne akkor három felé osztanátok el az ebédmenüt? :DDD
KAKÁLSZ MIKÖZBEN A SZERELMED BASZIK
40_éves_junior
(
x6)
May 17, 2023 09:53:41
x6)
valami infós troll dekódolja nekem a flokk végi kudarcbeismerést, de anélkül, hogy az segítség lenne a fikásnak. nszksz.
tl;dr endre meg akarta gányolni a 3 soros csodafixel, a főnökúr meg azt mondta hogy inkább a probléma okát kéne felszámolni. endrének ez rossz hír, mivel nem tudja reprodukálni a hibát annak ellenére hogy a nála jobb fejlesztők biztosak benne hogy a hiba bizony ott van.
bolgár jeti
(
x30)
May 17, 2023 09:54:04
x30)
Az hatalmas volt!
[img src=https://sodipedia.sodika.org/images/8/80/Gettolive.gif]
MaxPayne
(
x24)
May 17, 2023 09:54:26
x24)
Basszatok meg!
Veletlen beleneztem a reggeli flokkba.
Hat ez a torzszulott mar megint hogy a kurva anyjaba nez ki?! 🤮🤮🤮
Hogy letezik, hogy kepes naprol napra ocsmanyabbul kinezni?
Veletlen beleneztem a reggeli flokkba.
Hat ez a torzszulott mar megint hogy a kurva anyjaba nez ki?! 🤮🤮🤮
Hogy letezik, hogy kepes naprol napra ocsmanyabbul kinezni?
MaxPayne
(
x24)
May 17, 2023 09:55:39
x24)
Imadom!
Nem tudom mit magyaraz orjongve, de zsenialis!
Itt kellett volna moge allni aztan felrugni a Holdig.
D_Dezső
(
x29)
May 17, 2023 09:56:49
x29)
horgász
(
x10)
May 17, 2023 09:58:02
x10)
Logic:
Ha a konditerembérlettől lett "nemkövér" a recskás, akkor most az "üszjethemphejeknekh fhaló" táskától (ami egyébként egy iskolatáska) lesz üzletember xD
Elmebeteg vagy recskásgeci :D
Te meg az objektív valóság...vigyorgóba azonnal!
De inkább a föld alá!
" A börtön az börtön :D " --- A fegyház meg fegyház.
Ha a konditerembérlettől lett "nemkövér" a recskás, akkor most az "üszjethemphejeknekh fhaló" táskától (ami egyébként egy iskolatáska) lesz üzletember xD
Elmebeteg vagy recskásgeci :D
Te meg az objektív valóság...vigyorgóba azonnal!
De inkább a föld alá!
bolgár jeti
(
x30)
May 17, 2023 09:58:11
x30)
Itt még nagykrumplis nagykólás bigmac-es torzszülött volt :)
bekapcsolt motor
May 17, 2023 09:58:28
Endre!
Fixen nem, egy férfinek egész adag jár, a fikás meg a budáros hód kurva anyja éhen maradnának
May 17, 2023 09:58:28
Hahó
(
x135)
May 17, 2023 10:00:34
x135)
nagyon nevetek.
atyaisten, mekkora gánymester, nemhogy a megoldás nincs meg, addig sem jutott el, hogy a hibás működést előhívja a rendszerből, amire aztán megoldást kéne keresnie.
vagyis a bugfix előkészületi szakaszára való lelki ráhangolódás felkészülési fázisánál tart.
PúpszásziVámpír
(
x10)
May 17, 2023 10:00:58
x10)
Ezért kapsz fizetést, hogy vedelsz meg kötözésekre jársz?
Rohadj meg te szhaar!
Álmodjatok Rémeket!
Rohadj meg te szhaar!
Ásó27
(
x68)
May 17, 2023 10:01:51
x68)
Hallod Endre, amikor elutaztál Szegedre nyulat zabálni, remélem azért előtte lenyúltad anyád adagját otthon!
Mifaaaaaaaaaaaan
max5enutálnak
(
x47)
May 17, 2023 10:02:44
x47)
Szia, natyütyfél!
EasybankosPedo
(
x23)
May 17, 2023 10:05:05
x23)
Samsonite táska = üzletember!
Nesze neked, élősködő.
www.samsonite.hu/disney-ultimate-2.0-backpack-wh--minnie-neon/106712-7065.html
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Nesze neked, élősködő.
www.samsonite.hu/disney-ultimate-2.0-backpack-wh--minnie-neon/106712-7065.html
MegintKezded
(
x6)
May 17, 2023 10:05:37
x6)
nagyon nevetek.
és pont ezért gyanús, hogy ez csak kitalált hetyetye, és inkább valid amit ascites kollega irt... 3000 nettot egy valós szenyor kap. egy valós szenyor meg nem gányol 3 hónapig, rég kibasszák. szóval (szerintem) 2 opció van
1. tényleg nincs meló, ez meg próbál angolnázni, magyarázná a féladag kaja kérdést is
2. van meló, viszont valami retek szar dzsunior poziban van, viszont fele annyi pénzért
mindkét eset kurva vicces, és tuti, hogy a kettö közül valamelyik stimmt.
max5enutálnak
(
x47)
May 17, 2023 10:06:04
x47)
A pedolfil összeköltözött Kaffka honvéddel -> Kaffka honvéd éhezni kezdett
A pedofil összeköltözött az anyjával -> az anyja éhezni kezdett
Te zsíros dagadt kurva, hagyd, hogy odaköltözzön az elmebeteg pedofil és azonnal lefogysz 100 kilóra!
A pedofil összeköltözött az anyjával -> az anyja éhezni kezdett
Te zsíros dagadt kurva, hagyd, hogy odaköltözzön az elmebeteg pedofil és azonnal lefogysz 100 kilóra!
Nemvoltdurex
(
x13)
May 17, 2023 10:06:14
x13)

Éjféli ebéd
May 17, 2023 10:07:04
Pedofil korcs! Anyád a púpszászi élősködésed alatt hány villát koptatott el rajtad? A mai menzás rakott krumplit már csak kanállal tudjátok megfelezni?
Mivel nem vagyok drogos, ezért a Csengét sem veszik el az apukájától
Hahó
(
x135)
x135)
csinált egy 3 soros csodamegoldást arra a hibára, amit egyébként nem tud előhívni a rendszerből, ezért a csodamegoldást sem tudta tesztelni, de azért bemutatta a főnök úrnak a meetingen, hogy itt a csodamegoldás, látja főnök bátyi, ilyen ütyes pjogjamozó sodi a sodi.
a főnök úr erre: oké, akkor kezdjük az elején. ez itt a számítógép, ez itt a program....eddig megvan, endre?
a főnök úr erre: oké, akkor kezdjük az elején. ez itt a számítógép, ez itt a program....eddig megvan, endre?
max5enutálnak
(
x47)
May 17, 2023 10:08:27
x47)
A főnök nem elég türelmes!
Hahó
(
x135)
May 17, 2023 10:09:37
x135)
erre szavazok, mert folyamatosan sír, hogy nincs pénze, pedig 1000 euróval kevesebb kiadása van az albérlet hiánya miatt, és ráadásul kajára sem költ semmit.
nem vagy elég türelmes
(
x2)
May 17, 2023 10:11:20
x2)
Tehát akkor Endre egy junior csóró balek?
tyodika
May 17, 2023 10:11:40
Kurva anyád geci troll, hármat rakott a sodi mert ő a zisten!
May 17, 2023 10:11:40
MegintKezded
(
x6)
May 17, 2023 10:11:44
x6)
nekem is ez a gyanúsabb, mivel 3000 nettó... bazki abból minden kártyára ha el is megy 2000, a maradék 1000böl nemcsak az alkoholizmusát tudná röhögve fizetni, de még a kaján se kéne csöveskedniük...
vagy a háttérben még a nyakába basztak valami kemény kiadást (pénzbünti, tartozások, inkasszómanó)
linziasztal01
(
x77)
May 17, 2023 10:12:38
x77)
bolgár jeti
(
x30)
May 17, 2023 10:12:57
x30)
és pont ezért gyanús, hogy ez csak kitalált hetyetye, és inkább valid amit ascites kollega irt... 3000 nettot egy valós szenyor kap.
nem vagy elég türelmes
(
x2)
May 17, 2023 10:13:03
x2)
Endre mekkora a baj? A fel adag kajahoz meg odafersz?
Mercis Hambi
(
x3)
May 17, 2023 10:14:27
x3)
A reggeli flokkhoz:
Ez a Szeged is olyan mint anno a hitelek meg a cica.
Egy idő után evidens, sőt üvöltve mondják neki, hogy hagyja a picsába, mert csak q szar van belőle, de a korcs mindig jobban tudja.
Filléreken tengődik a kurva anyja mellett, ahol egymás elől zabálják el a kaját az idült alkoholizmusukban, de q legfontosabb a Szeged és a hazug prosti.
Ez az egész már nem is vicces, hanem kurva szánalmas, egy elmebeteg ember vergődése a halál faszán.
Ez a Szeged is olyan mint anno a hitelek meg a cica.
Egy idő után evidens, sőt üvöltve mondják neki, hogy hagyja a picsába, mert csak q szar van belőle, de a korcs mindig jobban tudja.
Filléreken tengődik a kurva anyja mellett, ahol egymás elől zabálják el a kaját az idült alkoholizmusukban, de q legfontosabb a Szeged és a hazug prosti.
Ez az egész már nem is vicces, hanem kurva szánalmas, egy elmebeteg ember vergődése a halál faszán.
Azért "szereti" a Tibit meg a prostit mert tud miről looopolni, flokkokat gyártani . Szandika prosti volt de rendes életre vágyik, Snecinek ezért volt idegesítő és unalmas. Mellette nem játszhatta volna az áldozatot de mivel elmebeteg alkoholista figyelemkurva , a legalja trashek körében akar maradni ,hogy fenntartsa a trollok figyelmét !Tudja ,hogy Tibi,Laumó, dögevő, géjza csak ártanak neki de megéri mert róla beszélünk,foglalkozunk vele!Elmegy egy dagadt prostihoz és a kádban veri a faszát sokkal jobb nőkre , ennyit a szerelemről * ásít * A Tibi/Laumó utáni futása , "féltékenysége" már inkább szánalmas mint vicces én is így gondolom !Meg úgyis előre tudunk mindent , Tibi lefogja húzni, Laumó átbassza!Ebben mi az érdekes? Sajnos nem fog megtörténni de ami igazán izgalmas lenne , ha az anyja kibaszná az utcára!Csöves évad ütős lenne :)
bolgár jeti
(
x30)
May 17, 2023 10:15:03
x30)
Csak a Tibor csak egy napja került 200 euróba (és még vádlira se verte), hahó! :)
Nemvoltdurex
(
x13)
May 17, 2023 10:16:11
x13)
Endre, legalább nem sokan mondhatják el azt magukról, amit te. Seniornak hívod magad, ha úgy nézzük gyakornokként tényleg seniorban tolod, mert 20 éve képtelen vagy fejlődni.
Ne stresszelj a munkán, rakd ide ki a melócsá nevét, és megy a szőnyegbombázás, te meg nyugodtan fütyizhetsz. Lassan itt vagy az országban 3 hónapja, mikor jelented le?
Ne stresszelj a munkán, rakd ide ki a melócsá nevét, és megy a szőnyegbombázás, te meg nyugodtan fütyizhetsz. Lassan itt vagy az országban 3 hónapja, mikor jelented le?
MegintKezded
(
x6)
May 17, 2023 10:17:44
x6)
ausztriában a kollektiv határoz meg sok mindent, mai gazdasági helyzetben meg nem osztogatnak itt sem 4700+ bruttót, de ha igen, akkor azért el is várnak valamit, nem 3 hónapig 3 soros kódon való gányolást
persze az teljesen igaz, hogy életkor/korábbi tapasztalatokkal sok mindent ki lehet alkudozni, föleg itt, de ha körbenézek csak a saját cégemnél, senior fejlesztök közül is ritka aki ennyit keres (és ez egy jól fizetö cég + ezek a seniorok tényleg azok akik a hátukon viszik ezt a szart ami nálunk megy néha :D)
max5enutálnak
(
x47)
May 17, 2023 10:18:14
x47)
Egész flakon tusfürdő>fél adag kaja
Hahó
(
x135)
May 17, 2023 10:18:22
x135)
1000 hitel + kártyen
200 raktár
300 előfizetések
500 sör
ez összesen 2000. ha 3000 lenne a fizetése, akkor kéne legyen 1000 eur költőpénze, amiből nem lehet gond egy 70 ezres tranyózás.
miskolcigány
(
x5)
May 17, 2023 10:20:26
x5)
valami infós troll dekódolja nekem a flokk végi kudarcbeismerést, de anélkül, hogy az segítség lenne a fikásnak. nszksz.
"A debugolassal nehezen haladok, mert nehez talalni olyan proba adatot, amire az ugy reprodukalhato lenne. Most probalok elokesziteni egy teszt esetet, nem tudom egyszeruen *sohaj* reprodukalni azt a cuccot, a hotfix meg itt rossz otlet, itt az okokat kell feltarni azt beszeltuk meg a hetfoi meetingen."
A boldozott resz a lenyeg. Olyan kaliberu megoldas ez, mint mikor kisminkelte a beesett szemeit, ezzel kvazi megoldva a lappango majelegtelenseget. Az pedig, hogy ezt a fonoknek kulon el kellett magyaraznia a senior fejleszto fele magaert beszel :)
Éjféli ebéd
May 17, 2023 10:20:36
Lehet most kell törlesztenie az év elején felvett uzsorát is.
May 17, 2023 10:20:36
bolgár jeti
(
x30)
May 17, 2023 10:20:58
x30)
Szerintem te valami belső pozicióban lehetsz, ott kevesebb a pénz, sodi meg "consultant", mindenféle natyütyfeleknek eladva, mint senior full stack :)
Ha nem keres annyit, akkor szerintem nem adja ki és már rég nem tudná fizetni a hitelkéket.
kaffkaendree
(
x1)
May 17, 2023 10:22:57
x1)
Minek enni, ha lehet sorozni is. Nem, korcs?
hetyetye
Hahó
(
x135)
May 17, 2023 10:25:19
x135)
lolbazmeg, ez milyen megalázó lehet, amikor a főnök a többi fejlesztő előtt elkezdi magyarázni, hogy "hülyegyerek, hát rákentél egy réteg szart a problémára, ahelyett, hogy megoldottad volna".
elég biztosan halad a kibaszáscsá felé.
MegintKezded
(
x6)
May 17, 2023 10:26:38
x6)
ez pontosan igy van, cég, saját (szoftver)terméket fejlesztünk és adjuk el, amiket aztán a projekt részlegünk megvalósít, épp ezért a saját tapasztalataimmal szemben nem mernék egy 100%-os párhuzamot vonni
mindenesetre fura, amit Hahó kolléga is írt, hogy ha meg ekkora dellákat keres, nem jön ki a matek, hogy mire is megy el ha közben kajára sincs pénz xD
valami valahol sántít és ugye itt jön az általános sodi igazság... a valóság mindig durvább
Hahó
(
x135)
May 17, 2023 10:28:48
x135)
fikás, ne dolgozz, feladhatod nyugodtan, már tudja a főnök, hogy síkhülye vagy az egészhez, ki fognak baszni. ezt a bugfixet nem fogod tudni megoldani úgysem, és a nagy feladatot még meg sem nézték, az ezek alapján horror lehet.
Hahó
(
x135)
May 17, 2023 10:32:33
x135)
meg a macskaólban is van egy ilyen rész, amikor kikerekedett szemekkel magyarázza a halálhalálhalált.
xray
(
x21)
May 17, 2023 10:33:19
x21)
a gánymester most vadul guglizik, nem ér rá válaszolni.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
MegintKezded
(
x6)
May 17, 2023 10:33:58
x6)
a gánymester most vadul guglizik, nem ér rá válaszolni.
csak kérdezze meg a premium chatGPT-t!
bekapcsolt motor
May 17, 2023 10:34:40
kollégista módszer, elég elcsépelt, de valóban éltünk mi is úgy, hogy
"Ha éhes vagy, feküdj le aludni, ha szomjas, akkor igyál egy sört "
Így van, Endre?
Így van, Endre?
May 17, 2023 10:34:40
xray
(
x21)
May 17, 2023 10:35:36
x21)
Már a kérdést sem tudja megfogalmazni.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
max5enutálnak
(
x47)
May 17, 2023 10:36:29
x47)
Mondd meg a főnöknek, hogy te fél ember vagy, fél adag jár neked, félmegoldásokat tudsz adni.
pekkujjunki sodi
(
x5)
May 17, 2023 10:37:00
x5)
Endre mi az a hàtfix?
Púpodra adtàk?
Púpodra adtàk?
Dörpepúp
(
x7)
May 17, 2023 10:37:13
x7)
kollégista módszer, elég elcsépelt, de valóban éltünk mi is úgy, hogy
Így van, Endre?
Így van, Endre?
De ő a fordított Midász király. Etyetem alatt élt mint az urak, dőzsölt, most meg munka mellett nyomorog.
max5enutálnak
(
x47)
May 17, 2023 10:39:13
x47)
Ugyanitt féldiploma, féljogosítvány, félheteroszexualitás, félmerevedés több személyiségzavarra cserélhető.
bolgár jeti
(
x30)
May 17, 2023 10:40:17
x30)
A gumiszobás verzió egyszerűen tökéletes, 10 percenként visszascrollozok röhögni :D
Hahó
(
x135)
May 17, 2023 10:40:30
x135)
Endre mi az a hàtfix?
Púpodra adtàk?
Púpodra adtàk?
az inkább bushfix.
hugykoszagu pinaszor
(
x7)
May 17, 2023 10:44:39
x7)
megmondta saját maga is, teljesen felesleges volt elmennie dolgozni mert azóta vannak hitelek, majd azoknak okán a nyomorgás
max5enutálnak
(
x47)
May 17, 2023 10:46:23
x47)
Pedofil, ha azt hiszed, hogy egy jogilag 41 éves férfinak annyi tápanyagot kell a szervezetébe juttatnia, mint egy 75 éves töpörödött vénasszonynak, akkor én nagyon elégedett vagyok!
EasybankosPedo
(
x23)
May 17, 2023 10:47:04
x23)
Az az érdekes igazából hogy Április elején kitudott még kb 1000 eurot adni a fáskamrára meg ajtóra. Pedig a március nem is teljes hónap volt neki, mert március 6 kezdet dolgozni.
Májusba meg ami olyan nagyobb kiadás lehetet neki eddig az a tibi 250-300 eurós látogatása, elszállásolása volt. De akkor már nagyon bevolt szarva, hogy ezt nem tudja tovább csinálni. Egy Púpszász - Szeged oda vissza útiköltség 7-8000 forint (20-23 euró). Szóval az nem egy nagy tétel.
Májusba meg ami olyan nagyobb kiadás lehetet neki eddig az a tibi 250-300 eurós látogatása, elszállásolása volt. De akkor már nagyon bevolt szarva, hogy ezt nem tudja tovább csinálni. Egy Púpszász - Szeged oda vissza útiköltség 7-8000 forint (20-23 euró). Szóval az nem egy nagy tétel.
bolgár jeti
(
x30)
May 17, 2023 10:47:24
x30)
Nálunk is jó fizunak számít a 4700 euró egyébként, pedig itt az adó is magasabb. De a csodacv + a szakemberhiány segít, ráadásul a sodi még autót se kér :)
- 600 hitel
- 400 kártyák kamatai
- 500 alkohol
pekkujjunki sodi
(
x5)
May 17, 2023 10:47:58
x5)
etimológiai értelemben endre és tibi is saklál.meg a többi trashceleb is.
A sakál a kutyafélék családjában a Canis nem három fajának tagjait jelenti, melyek Afrikában, Ázsiában és Délkelet-Európában élnek. Ezeken a területeken az észak-amerikai prérifarkashoz hasonló ökológiai fülkét (niche-t) töltenek be: kis- és közepes termetű állatokra vadásznak, dögevők és mindenevők. Hosszú lábaik és görbe szemfogaik kisebb emlősök, madarak és rovarok elejtéséhez alkalmazkodtak. Lábaik alkalmassá teszik őket arra, hogy hosszú időn keresztül mintegy 16 km/órás sebességgel fussanak. Főként hajnalban és szürkületkor aktívak.
Társadalmuk alapvető egysége a monogám pár, amely területét megvédi a többi pártól. Territóriumuk határait vizelettel és ürülékkel megjelölik, a behatolókat pedig kiűzik. A terület elég nagy ahhoz, hogy eltartsa utódaikat is, amíg saját területet nem keresnek. A sakálok időnként csoportokba tömörülnek, például egy nagyobb tetem körül, de általában egyedül vagy párban vadásznak.
A sakál a kutyafélék családjában a Canis nem három fajának tagjait jelenti, melyek Afrikában, Ázsiában és Délkelet-Európában élnek. Ezeken a területeken az észak-amerikai prérifarkashoz hasonló ökológiai fülkét (niche-t) töltenek be: kis- és közepes termetű állatokra vadásznak, dögevők és mindenevők. Hosszú lábaik és görbe szemfogaik kisebb emlősök, madarak és rovarok elejtéséhez alkalmazkodtak. Lábaik alkalmassá teszik őket arra, hogy hosszú időn keresztül mintegy 16 km/órás sebességgel fussanak. Főként hajnalban és szürkületkor aktívak.
Társadalmuk alapvető egysége a monogám pár, amely területét megvédi a többi pártól. Territóriumuk határait vizelettel és ürülékkel megjelölik, a behatolókat pedig kiűzik. A terület elég nagy ahhoz, hogy eltartsa utódaikat is, amíg saját területet nem keresnek. A sakálok időnként csoportokba tömörülnek, például egy nagyobb tetem körül, de általában egyedül vagy párban vadásznak.
Hahó
(
x135)
May 17, 2023 10:49:13
x135)
a munkával akarja megölni a rendszer. és hiába menekült nyugatra, kiderült, hogy a rendszer ott is ugyanúgy az életére tör.
most itthon van, de nyugatra dolgozik, tehát a két rendszer duplán tör az életére. nem is értem hogy bírja. 15-20 sör kell neki naponta, hogy védekezzen.
linziasztal01
(
x77)
May 17, 2023 10:49:25
x77)
Endre, remegő arcú keresett azóta?:))
seymour schwartz
(
x6)
May 17, 2023 10:50:22
x6)
Minek enni, ha lehet sorozni is. Nem, korcs?
Egyébként azt sem értem, hogy miért evett eddig egyáltalán? Egy igazi alkoholista a következőkre költ: kávé, cigi, pia. A többi lényegtelen.
bolgár jeti
(
x30)
May 17, 2023 10:51:53
x30)
Ráadásul a forint majdnem 10%-ot erősödött az euróhoz mióta sodi Magyarországra költözött, az sem segít :D
Hahó
(
x135)
May 17, 2023 10:53:09
x135)
és ezzel még tibi is egyetért. tegnap bement a metróba, azonnal levett a polcról 5 sört, majd elkezdett kaját válogatni, de mivel minden drága volt, ezért csak a sört vette meg. az jó árban volt. előtte meg a ketyerűt már megvette.
max5enutálnak
(
x47)
May 17, 2023 10:53:12
x47)
Tetves pedofil geci úton Szolnokra/Szegedre
linziasztal01
(
x77)
May 17, 2023 10:56:34
x77)
Gondolom az alkalmazkodási zavarod nem könnyítette meg, hogy megérts mi folyik a meetingen.
nem vagy elég türelmes
(
x2)
May 17, 2023 10:57:12
x2)
Gondolom az alkalmazkodási zavarod nem könnyítette meg, hogy megérts mi folyik a meetingen.
És az se segített hogy németül volt, amit Endre nem beszél
halászlé
(
x24)
May 17, 2023 10:57:16
x24)
a személyiségzavar miatt meg nem emléxik, hogy ki volt a meetingen...
Semper Snecifisz
(
x2)
May 17, 2023 10:57:22
x2)
Világ balfasza amúgy, hogy 350 forintért veszi a sörtöt. Egész életében alkesz volt, de a mai napig nem tudja hol érdemes meg nem érdemes sört venni. Pont mint a kedves felesége.
bolgár jeti
(
x30)
May 17, 2023 10:58:24
x30)
Ez ilyen alkoholista dolog, hogy holnaptól leszokik ezért csak ma vesz még 6-8-12 sört utoljára.
linziasztal01
(
x77)
May 17, 2023 10:59:09
x77)
Lefogadom, hogy bögrébe tölti a sört a meeting alatt.
Biztos nem volt levágós, hogy atom részeg amikor bele büfögött sorozatosan a proli fasz.
Jófanmá, ha az ember szénsavasat iszik...
Biztos nem volt levágós, hogy atom részeg amikor bele büfögött sorozatosan a proli fasz.
Jófanmá, ha az ember szénsavasat iszik...
Sörike
(
x3)
May 17, 2023 11:00:40
x3)
- 600 hitel
- 400 kártyák kamatai
- 500 alkohol
- 600 hitel
- 400 kártyák kamatai
- 500 alkohol
sírógörcs
(
x4)
May 17, 2023 11:03:10
x4)
Sörike
(
x3)
May 17, 2023 11:03:56
x3)
linziasztal01
(
x77)
May 17, 2023 11:04:14
x77)
Endre, mondtad a főnöknek, hogy neked minden megoldásra van egy problémád?:))
habos babafos
(
x3)
May 17, 2023 11:06:27
x3)
Szerintem már lemondta mert elég malac feje van a gyagyásnak (pr).
Nemvoltdurex
(
x13)
May 17, 2023 11:06:48
x13)
Endre, mekkora stressz érne, ha ma az urad megindulna Púpszászra?
Kell neki cigi, meg pia.. Egy kis apró sem ártana.
sírógörcs
(
x4)
May 17, 2023 11:11:08
x4)
NSZKSZ
Látszik is, össze van esve amióta nem jár ugye :) :)
féregnyulvány
(
x7)
May 17, 2023 11:11:33
x7)
szerintem mostmar elmondhatod hol kokanyolsz endre
ez nem nekedvaló,mi segítünk.
ez nem nekedvaló,mi segítünk.
tibor telefonjai
May 17, 2023 11:12:26
Endre, mekkora stressz érne, ha ma az urad megindulna Púpszászra?
ezt ne ezt ne ezt ne
May 17, 2023 11:12:26
Bátor_bikagolyó
(
x2)
May 17, 2023 11:15:37
x2)
Amúgy faszán letelt a 3 hónap. Még a balfasz autilogika szerint is. Akkor most mivan?
Osztrák cégnél, kamu osztrák lakcímmel gányol Magyarországról, adó és tb osztrák ami fizetve van utána, de a magyar egészségügyet használja, amit ki akar az osztrákkal fizettetni. Az adózásról pedig szó sem esett.
Osztrák cégnél, kamu osztrák lakcímmel gányol Magyarországról, adó és tb osztrák ami fizetve van utána, de a magyar egészségügyet használja, amit ki akar az osztrákkal fizettetni. Az adózásról pedig szó sem esett.
Dadogós Kisnyugdíjas
(
x5)
May 17, 2023 11:15:54
x5)
eltudom képzelni milyen problémákat old meg a 89 ikus sodika 12 sör után.
sodi egy ndc npc. egy olyan npc amelyik nem vezet: non-driving.
fedélzetiBalta
May 17, 2023 11:16:12
De ha lemondta a karkötöt, akkor elismerni, hogy kövér?
Miért vagy egy elitélt bűnöző geci, Stoki?!
May 17, 2023 11:16:12
linziasztal01
(
x77)
May 17, 2023 11:17:06
x77)
Amúgy faszán letelt a 3 hónap. Még a balfasz autilogika szerint is. Akkor most mivan?
Magyar címe sincs. Mármint érvényes.
Endi Vajna
(
x11)
May 17, 2023 11:17:53
x11)
Ezek után már csak a naty coming out van vissza gyagya! Haladunk szépen lassan haladunk, pár éve még Bejlinbe milyen nagy pofa volt azt lásd hova jutottál.
pekkujjunki sodi
(
x5)
May 17, 2023 11:19:00
x5)
Tuti nem dolgozik sehol sem.Gondolom a fél ebéd esete forog fent,Gyöngy néni finanszirozza a púpost.
Sncológiában a valóság mindig rettenetesebb mint amit feltételezünk.
Totyika
May 17, 2023 11:19:13
Megyek Bécsbe a csöves szállóra 1 órara, aztán jövök vissza 3 hónapra anyámhoz csövezni.
Ennyi.
Na meló, csá.
Ennyi.
Na meló, csá.
May 17, 2023 11:19:13
Streamer Koldus
(
x2)
May 17, 2023 11:21:57
x2)
Nézem a flokkot. Megszóltál, hogy iskolatáskával jár, erre azt mondja, ez nem iskolatáska, hanem Samsonite táska. Üzletembereknek való megoldást ne keverjünk másokkal.
Szakadok. Te pedofil buzi, mióta tartod magad üzletembernek? Te nem üzletember vagy, hanem 40 milliós hitellel rendelkező, egy fasziba szerelmes funkcionális analfabéta.:D:D:D
Szakadok. Te pedofil buzi, mióta tartod magad üzletembernek? Te nem üzletember vagy, hanem 40 milliós hitellel rendelkező, egy fasziba szerelmes funkcionális analfabéta.:D:D:D
Streamer Koldus
(
x2)
May 17, 2023 11:24:56
x2)
"A debuggolással nehezen haladok megmondom őszintén, mert nehéz találni olyan próbaadatot, amire az reprodukálható lenne."
Vagyis a chatgpt nem segít :D.
Vagyis a chatgpt nem segít :D.
tranyókiller
(
x2)
May 17, 2023 11:24:58
x2)
én ahány üzletembert ismerek, tényleg mindegyik mamahoteles alkesz pedofil állat, olcsó sörrel a kezében non-stop. :D
maximálisan pörög ma is az autipajzs úgy látom.
Achtung!!
maximálisan pörög ma is az autipajzs úgy látom.
linziasztal01
(
x77)
May 17, 2023 11:28:45
x77)
Tuti volt otthon "üszletemper fatyok" loop :DDD
Annyira bemantrázta ezt a baromságot:D
Annyira bemantrázta ezt a baromságot:D
holland troll üzeni
May 17, 2023 11:29:02
Tibike
látom napokig esni fog az eső.
ahelyett,hogy halandzsáznál szerintem itt hagyom neked a sarki webkamera állandó képét.
www.youtube.com/watch?v=A5kXiKzbBFs
Endi ne idegeskedj most már nemsokára vége lesz.
Melót ne is erőltessed.
A májad.
látom napokig esni fog az eső.
ahelyett,hogy halandzsáznál szerintem itt hagyom neked a sarki webkamera állandó képét.
www.youtube.com/watch?v=A5kXiKzbBFs
Endi ne idegeskedj most már nemsokára vége lesz.
Melót ne is erőltessed.
A májad.
May 17, 2023 11:29:02
EasybankosPedo
(
x23)
May 17, 2023 11:30:09
x23)
Gyagyás, az a jó a HO-s gányolásba, hogy igy nem tudsz egyik kollégádhoz se fordulni az irodába, miközben próbálsz radar alatt maradni, hogy vajon mi lehet a megoldás.
bolgár jeti
(
x30)
May 17, 2023 11:34:19
x30)
Gyagyás, az a jó a HO-s gányolásba, hogy igy nem tudsz egyik kollégádhoz se fordulni az irodába, miközben próbálsz radar alatt maradni, hogy vajon mi lehet a megoldás.
Így-így :) Már harmadik hete dolgozik a feladaton, nem írhatja be a groupchat-be hogy "hogy kell belépni a tesztrendszerbe?" :D
Dadogós Kisnyugdíjas
(
x5)
May 17, 2023 11:34:59
x5)
sodika: sziasztok sodi vagyok berlini üzletember, minden nap elmegyek a macskaólhoz közeli üzletbe és veszek 12 sört.
sodi egy ndc npc. egy olyan npc amelyik nem vezet: non-driving.
Kriptozsidó
(
x6)
May 17, 2023 11:36:28
x6)
Vajon hány bécsi hajléktalan, anyjánál lakó üzletember van?
El fogom törni a kibaszott orrodat szilánkosra!
83 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Megint nem értetted mit pofáztad a meetingen gondolom. :D
Nagyon nevetek.
Egyébként meg nyelftanilag le tudsz jutni Szegedre. Levonatozol, "eszed a nyuszit, baszdmeg", majd haza kotródsz.
Ilyen nagyon egyszerű ez.