Ez csak egy internetes fórum, ne ragaszkodj hozzá túlságosan.
Szokjunk már le arról,hogy ha endre 1 napig nem ír be akkor egymást kezdjük el marni..vicc
Nyem eszek el semmit, nem vagyok éhes meg ő sem mostanában , pont ejeg a fel adag nekünk

Öngól rovat 1000. Rész
A nemalkoholista sodi
Nem fér bele! Ez kérem egy tudományos platform, tessék felnőni a feladathoz
Nem basznám meg, tehát nem vok ratyi.
Öngól rovat 1000. Rész
A nemalkoholista sodi
mindig jó, amikor a sodi megnyugtatja a trollokat, hogy továbbra is valami bohókás, vicces, mémlordos dolognak tartja a kőkemény alkoholizmusát, ezáltal tudatva a kommenthaverokkal: semmit sem kíván tenni a gyógyulás érdekében.
vérdíj target nr. 1
Nem mintha nem csinálná mindenben az ellentétesen a dolgokat, mint amit mond vagy ír.
Lenyomom reggel az interjút, te meg kivered reggel a faszom!
Ezekből a megosztásokból kivaloan latszik a “sajat maga szallitja a kotelet az akasztasahoz” “”””jellem””””vonas.
Öngól rovat 1000. Rész
A nemalkoholista sodi
"Ha ha, onreflektiv, sajat hibain neveto Sodi a Sodi." a belso hang meg nyuszit
-Autószervízre tarhálás, majd soha át nem iratás
Lehet huszár gayzától vették ők is?
Jelentkezik a Megafonos influencerképzőre vagy vallási szektát alapít.
Hát azért hetyetyetye.
Porks a régi nickjein kommentel a mai napig (tolvajkéregetők, efraim canuck) több platformon is. Úgyhogy a radar alatt maradás részben igaz csak.
De az szház szházalékig igaz, hogy megöregedett közben a gyesznyó
Nemzeti hős vok, jah.
Trolléga, szerintem ezt a karaktert engedd el, mert szemmel láthatóan nem jön be a többségnek.
Üdvözlettel: PS - Puha Slag | LMBTQ SODI | LMBTQ Propagandista Sodi
Miskolcigany trollega kifejezett ellenerzeset fejezte ki, hahó!
Nekem is ez jott le. Egy szoval nem emlitette, hogy szereti.
Na tejhabosítás, csá.
Senki nem védte be a malacot a fórumon az utóbbi időben, de mióta Zulu kibaszta Viktorsz retardot és a pedofilvédő trashvodos arcokat, eléggé megnőtt az igény további boszorkányvadászatra egyes fórumozók részéről.
Azt gondolom, hogy korrekt is volt, emellett még mindig kerültek itt elő malaczot magasztaló kommentek.
Ne értsetek félre, anno én is követtem az elején, aztán a verekedős, dublinba repkedős, szlovákügyvédezős, rencerre tarhálós korszaknál esett le végleg az ötforintos, mekkora tróger is a malacz, sok egyéb gazságára meg itt világítottak rá.
Egyedül sodinak késő megvilágosodni, mindenki másnak lehet, ezért is írok ide.
Nemzeti hős vok, jah.
sodi egy ndc npc. egy olyan npc amelyik nem vezet: non-driving.

Hogy az anyádba nézel ki, púpos?
Kivalo osszefoglalo nekem kb. a zsidoprovokalos resznel (nyugati teri szirenazas) esett le, h mekkora fasz a malacz.
Szep sarga, de ugye azok a franya fenyviszonyok.
Endre nem "a vonaton" iszik, hanem ott, ahol éppen a picsaszája van. Tehát ahol a picsaszáj van, ott iszik az Endre.
Nem szórakozik többet a jogosítvánnyal, arra fog törekedni hogy minél hamarabb meglegyen, és egyeztet az oktatóval a leggyorsabb haladás érdekében
Ezt holnapra ígérte, tehát soha nem fog megtörténni.
Nagyon úgy tűnik, amíg ezt a feladatot nem oldja meg, nem engedik a nagy projekt közelébe. Amit már leadott, arra eddig nem is reagáltak, szerintem emiatt is ideges, tudja eljött a melócsá ideje. :)
Nem szórakozik többet a jogosítvánnyal, arra fog törekedni hogy minél hamarabb meglegyen, és egyeztet az oktatóval a leggyorsabb haladás érdekében
Szerintem rájött hogy jogosítvánnyal még több pénzt le fog tudni húzni a munkaadóktól, mivel ezen a helyen már itt a vég emiatt sürgősen le akarja rakni, hogy a következő áldozati melócsát még jobban meg tudja pumpolni. :)
Hát azért hetyetye.
Egyertelmuen cukorbeteg, ami magyarazza is az impotenciajat. Ezen felul gyakorlatilag folyamatosan reszeg. Egyaltalan nem csoda, ha nem all mar a pitonsz.v
Szerintem egy visszere pattan el előbb a Sodinak, abba hal bele.
Gyakorlatilag kirugtak mar, csak meg nem szoltak neki. Valoszinuleg harom honapos hatarozott ideju szerzodessel vettek fol, azzal, hogy ha bevalik, kotnek majd hatarozatlan idejut. Ugyhogy semmit sem kell mondaniuk, vagy tenniuk, eltelik a harom honap, lejar a szerzodes, mehet amerre lat. Ki sem kell rugniuk, hiszen eleve csak projektmunkara vettek fol.
Hallod Endre! Eletedben eloszor tenyleg projektmunkat csinaltal egy cegnel, aminek harom honap utan vege lett!
Ezért kellene rá vízjel !
KURVArangy
Ha már ennek örül a gyagyás, akkor az alkohol százalék közelít a 100-hoz.
Álmodjatok Rémeket!
Malacz munkásságát nem nagyon ismerem, de az biztos, hogy kurva nagyot néztem, amikor az egyik kanadai videojában Orbánt és rendszerét dicsérte; hát Malacz baszkikám, a bűnözőpártoló, sokat szidott korrupt rezsim bazmeg elvileg téged basztatott & üldözött el, most meg Magyarország és Európa utolsó esélye? Bokámat lefosom...
Igyunk egy sörtöt, he
Vegulis ez az o foruma...
Lehet pont azert jott haza, hogy vegre nyugodtan elhessen a foldi paradicsomban, a haldoklo Kanada helyett.
Hetyetyezett sokat arrol, hogy a cegnel a probaido harom honap, pedig csak egy lehetne. Valoszinuleg itt lehet a megoldas, a ceg valamilyen modszerrel megnyujtja a probaidot. Az Ausztriaban dolgozo haveromnal ezt ugy tettek, hogy kotottek vele egy hatarozott ideju szerzodest hat honapra es csak utana szerzodtek le vele hatarozatlanra. Konnyen lehet, hogy a Recskaboy is igy jart, a szerzodese csak harom honapra szol,utana vagy szerzodnek vele ujra, vagy nem. Ugye Endrerol beszelunk, tehat nem.
Viszont ilyenkor az elso szerzodes idejet mar kitolto, mert a cegnek dragabb lenne kirugni ( foleg, ha itt is pereskedik majd ), mint odaadni a beret a harom honapra es hagyni lejarni a szerzodest. Valoszinuleg ezert van meg allasban.
Ezt mutatja, hogy a nagy feladatrol meg semmit sem szoltak neki, latjak, hogy hulye, de senki sem akarja magat stresszelni foloslegesen. Az irodaba nem jar be, otthon futyizik Pupszaszon, senkit sem zavar. Minek csinalna maganak kellemetlenseget a fonok? Hallgassa, ahogy sir a Recskagnom es fenyegetozik? Nem szolnak hozza es kesz.
Endre, meselj a kommenthaveroknak! Mostanaban valaszol a fonok az emailjeidre? A telefonjaidra? Kaptal feladatot a kovetkezo hetre? A kollegakkal tudsz meg beszelni, vagy csak nem valaszolnak, ha keresed oket?

MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Aznap érkezik el az én időm
Tehat betalalt, mert azonnal idejottel terelni.
Hát akkor ebben eddig lehetett eljutni :DDD Azon a napon leszel kibaszva
Nem basznám meg, tehát nem vok ratyi.
Kilépést intézed
contains language which some may find offensive
Kiscicák megszülettek már? Flokkban be fogod mutatni őket?
Jó, csak én ilyenkor általában szoktam inni egy sört.
Inkább ne menjen a közelükbe.
Konszolidált kinézetű, középosztálybeli fehér ember
Sodi első csótánya
(
x1)
May 19, 2023 00:32:26
x1)
fórum morális és intellektuális hanyatlását.
Betöjt Laptop
(
x39)
May 19, 2023 00:41:04
x39)
Aki lemaradt annak összefoglalom a Tranyó elmúlt hetét.
Össze foglalom Endre tegnapi Shikkerét.
Nincs egy hete, Endre 70 000-et költött, egy göthös csövesre, fajtalankodás elmaradt.
Nincs egy hete, hogy a Púpszászi buzipuccs, elsodikázódott.
Tranyó sikeresen elhagyott, kettő telefont, a két esemény között volt ideje véreset fosni a keletinél, kétszer is!
Az estét egy random csöves bácsival összebújva csöveskedte át.
Aztán össze barátkozott egy nyóckeres random oláh cigánnyal. Gyenge minőségű drogokat fogyasztottak és cserébe leszopta.
2 nap kellett, megnéztek egy szar filmet a moziban, aztán az 5-6 napja mosatla, csövesbácsi, drogoscigós, robbantott résű tranyóval probált fajtalankodni Endike, a maradék rossz minőségű drogoktól kábultan.
Funfact: nem állt fel, 2 viagrával sem, ahogy azt már egy ideje megszokhattuk.
A blokk végén egy szép nagy összeg szerepel, a csöves tranyó mai, verbális pedofilszopó megnyilvánulásaiból ítélve.
Szép volt ENDÍÍÍÍ!!!!!!!!!!!
Mind iligyek vagyunk :D
( a blokk végén a szokásos szöveg is szerepel, miszerint: -A pénztártól való távozás után reklamációt nem fogadunk el! )
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Össze foglalom Endre tegnapi Shikkerét.
Nincs egy hete, Endre 70 000-et költött, egy göthös csövesre, fajtalankodás elmaradt.
Nincs egy hete, hogy a Púpszászi buzipuccs, elsodikázódott.
Tranyó sikeresen elhagyott, kettő telefont, a két esemény között volt ideje véreset fosni a keletinél, kétszer is!
Az estét egy random csöves bácsival összebújva csöveskedte át.
Aztán össze barátkozott egy nyóckeres random oláh cigánnyal. Gyenge minőségű drogokat fogyasztottak és cserébe leszopta.
2 nap kellett, megnéztek egy szar filmet a moziban, aztán az 5-6 napja mosatla, csövesbácsi, drogoscigós, robbantott résű tranyóval probált fajtalankodni Endike, a maradék rossz minőségű drogoktól kábultan.
Funfact: nem állt fel, 2 viagrával sem, ahogy azt már egy ideje megszokhattuk.
A blokk végén egy szép nagy összeg szerepel, a csöves tranyó mai, verbális pedofilszopó megnyilvánulásaiból ítélve.
Szép volt ENDÍÍÍÍ!!!!!!!!!!!
Mind iligyek vagyunk :D
( a blokk végén a szokásos szöveg is szerepel, miszerint: -A pénztártól való távozás után reklamációt nem fogadunk el! )
-
May 19, 2023 01:10:35
Szokjunk már le arról,hogy ha endre 1 napig nem ír be akkor egymást kezdjük el marni..vicc
May 19, 2023 01:10:35
kissendrevagyok
(
x48)
May 19, 2023 01:25:33
x48)
sodi azt flokkolta, hogy délután dolgozik, Tranyó azt mondja holnap egész nap dolgoznia kell :D:D
A baleknak még hosszúhétvégén is folyamatosan gányolni kell, mert nem halad egyáltalán amit rábíztak. A sok stressz remélhetőleg a szívére megy.
kissendrevagyok
A baleknak még hosszúhétvégén is folyamatosan gányolni kell, mert nem halad egyáltalán amit rábíztak. A sok stressz remélhetőleg a szívére megy.
pekkujjunki sodi
(
x5)
May 19, 2023 01:32:24
x5)
tibor szarás után közli,hogy teli hassal jobb neki amikor müsort vezet.
közben ránésztem egy rakás pénzt donételtek púpos streamlabs fiókjára.Tényleg nem értem azokat akik nem,hogy ezt nézik de még támogatják a buzipárost.Valami nagyon el van baszva srácok.
Szerintem most pár napig csak bogyó és babócát fogok nézni.
contains language which some may find offensive
közben ránésztem egy rakás pénzt donételtek púpos streamlabs fiókjára.Tényleg nem értem azokat akik nem,hogy ezt nézik de még támogatják a buzipárost.Valami nagyon el van baszva srácok.
Szerintem most pár napig csak bogyó és babócát fogok nézni.
Nonbinary Gayfish
(
x1)
May 19, 2023 02:16:32
x1)
Endre a hitelfizetés összeszedem magamcsá az úgy is belefér,hogy eltartód a munkaképes de dolgozni nem akaró herélt pasidat is? A napokban beszélve lesz édes anyáddal azaz a jó kurva anyáddal de szigoruan udvariasan,hogy szerinte rendben van-e,hogy a milliós programozó fia eleszi előle a félételt. Már csak ezért az egy dologért akasztást érdemelnél.
Levéltári revizor
May 19, 2023 02:21:34
A sodipédián, az egyik tanszéki vizsgasoron a következő kérdés szerepel:
“-Mikorra ígérte Sodi a weblap beindulását az Erzsébet téri ideggörcs idején?”
Viszont az nem derül ki sehol, hogy a vizsgasor készítője a szándékosság okán tette fel ezt a kérdést így, vagy hibás a kérdés. Mivel az Erzsébet téri ideggörcs alkalmával a megbízás szórólapra szólt nem weblapra.
“-Mikorra ígérte Sodi a weblap beindulását az Erzsébet téri ideggörcs idején?”
Viszont az nem derül ki sehol, hogy a vizsgasor készítője a szándékosság okán tette fel ezt a kérdést így, vagy hibás a kérdés. Mivel az Erzsébet téri ideggörcs alkalmával a megbízás szórólapra szólt nem weblapra.
May 19, 2023 02:21:34
Sör
May 19, 2023 03:00:20
Már megint én jövök, itt az időm.
May 19, 2023 03:00:20
dggmester
May 19, 2023 03:51:16
www.ekozben.hu/2023/05/tizmillio-forint-ertekben-lopott-lime-e.html?m=1
Hm. púpszászi becsületes emberek ;)
Hm. púpszászi becsületes emberek ;)
May 19, 2023 03:51:16
Mitokondrium
(
x7)
May 19, 2023 06:49:28
x7)
Endre, vegyel egy HDMI kabelt! Te is tudod, hogy utana mennyivel jobban erzed majd magad!
Soderák
(
x1)
May 19, 2023 06:58:14
x1)
Sodi ma is mész az SZTK-ba? Óvatosan menj, nehogy megint lencsevégre kapjanak...
sOhAnEmÍrOkIdE hÖhÖhÖhÖhÖhÖhÖ
Keegan
May 19, 2023 07:09:01
Sodika, találtam neked elfoglaltságot a B-s jogsi után. 

May 19, 2023 07:09:01
PúpszásziVámpír
(
x10)
May 19, 2023 07:10:22
x10)
Jumma nyomorék gyagyás!
Álmodjatok Rémeket!
Erkelyszimulator
(
x2)
May 19, 2023 07:18:01
x2)
Gyagyas, ma mit zabalsz el a 193 eves hod kurva anyad elol?
Tyodika
May 19, 2023 07:37:55
Gyagyas, ma mit zabalsz el a 193 eves hod kurva anyad elol?
Nyem eszek el semmit, nem vagyok éhes meg ő sem mostanában , pont ejeg a fel adag nekünk
May 19, 2023 07:37:55
nem vagy elég türelmes
(
x2)
May 19, 2023 07:43:57
x2)

Öngól rovat 1000. Rész
A nemalkoholista sodi
Nemfatyle
(
x7)
May 19, 2023 07:53:17
x7)
Ez van, nem csak az endre sörikézhet be,belefér néha ez snecológia oldalról is.
Kötőjel
(
x12)
May 19, 2023 07:57:26
x12)
Öngól rovat 1000. Rész
A nemalkoholista sodi
mindig jó, amikor a sodi megnyugtatja a trollokat, hogy továbbra is valami bohókás, vicces, mémlordos dolognak tartja a kőkemény alkoholizmusát, ezáltal tudatva a kommenthaverokkal: semmit sem kíván tenni a gyógyulás érdekében.
Nemvoltdurex
(
x13)
May 19, 2023 08:03:44
x13)
Nem mintha nem csinálná mindenben az ellentétesen a dolgokat, mint amit mond vagy ír.
Erkelyszimulator
(
x2)
May 19, 2023 08:07:50
x2)
Ezekből a megosztásokból kivaloan latszik a “sajat maga szallitja a kotelet az akasztasahoz” “”””jellem””””vonas.
fonatkoszás
May 19, 2023 08:32:22
A tolvajkéregető kedves gyerekektől kérdezem:
Milyen érzés, hogy a malacz a szátokba hugyozott, beleszart, majd megrágatta és lenyelette veletek?
Lehúzás vonalon:
-Dublinba repkedés
-Juhászkutya tarhálás
-Titokzatos programozóra tarhálás
-Fáraókincse sorsjegyen eltűnt adományok
-Huculfarmra tarhálás
És ezek csak a lehúzások
Ezen kívül még:
-Csoportos garázdaság
-Súlyos testű sertés
-Önbíráskodás
...volt ebben a gittegyletben.
Akármennyire is volt/van létjogosultsága a spybacon inc. kezdeményezésnek, ilyen renomé mellett mennyire kell csicskának lenni, hogy még mindig szeresd a malaczot?
Nemzeti hős vok, jah.
Milyen érzés, hogy a malacz a szátokba hugyozott, beleszart, majd megrágatta és lenyelette veletek?
Lehúzás vonalon:
-Dublinba repkedés
-Juhászkutya tarhálás
-Titokzatos programozóra tarhálás
-Fáraókincse sorsjegyen eltűnt adományok
-Huculfarmra tarhálás
És ezek csak a lehúzások
Ezen kívül még:
-Csoportos garázdaság
-Súlyos testű sertés
-Önbíráskodás
...volt ebben a gittegyletben.
Akármennyire is volt/van létjogosultsága a spybacon inc. kezdeményezésnek, ilyen renomé mellett mennyire kell csicskának lenni, hogy még mindig szeresd a malaczot?
May 19, 2023 08:32:22
Púp Pinata
May 19, 2023 08:35:40
Öngól rovat 1000. Rész
A nemalkoholista sodi
"Ha ha, onreflektiv, sajat hibain neveto Sodi a Sodi." a belso hang meg nyuszit
May 19, 2023 08:35:40
Kovi
(
x2)
May 19, 2023 08:42:37
x2)
Lehet huszár gayzától vették ők is?
sörtötbontok
(
x8)
May 19, 2023 08:47:12
x8)
Endrével ellentétben Porks valóban próbál a radar alatt maradni.
Endréhez hasonlóan azonban figyelemkurva és 40 feletti (megnéztem: 46!), nincs esély arra, hogy megváltozzon.
Bizonyára nem talált még olyan történetet (párhuzamos valóságot), amit hitelesen előadhatna, hogy miért is tért vissza a migránskeltető, kirekesztő, undorító Kanadából ebbe a fantasztikus Gémeskútországba.
Csak nem a csokipuding miatt?
Endréhez hasonlóan azonban figyelemkurva és 40 feletti (megnéztem: 46!), nincs esély arra, hogy megváltozzon.
Bizonyára nem talált még olyan történetet (párhuzamos valóságot), amit hitelesen előadhatna, hogy miért is tért vissza a migránskeltető, kirekesztő, undorító Kanadából ebbe a fantasztikus Gémeskútországba.
Kóser Szalonna
May 19, 2023 08:52:41
Jelentkezik a Megafonos influencerképzőre vagy vallási szektát alapít.
May 19, 2023 08:52:41
fonatkoszás
May 19, 2023 08:53:19
Hát azért hetyetyetye.
Porks a régi nickjein kommentel a mai napig (tolvajkéregetők, efraim canuck) több platformon is. Úgyhogy a radar alatt maradás részben igaz csak.
De az szház szházalékig igaz, hogy megöregedett közben a gyesznyó
May 19, 2023 08:53:19
ChatGPT
May 19, 2023 08:54:55
Sok szoftverfejlesztéssel és informatikával foglalkozó érdeklődő keres alkalmi szállásokat, segítségemmel.
Az érintett felhasználók általában a harmincas éveikben járó férfiak, akik párkapcsolatuk elején állnak. Ez egyértelműen kiderül a statisztikákból és a velük kapcsolatos kérdésekből.
Az alkalmi szálláskeresés során elmondható, hogy a 10 000 forintos szállás lehetősége teljesen kizárt ezen csoport számára. A kezdőérték általában 40 000-50 000 forint, a középkategóriás szállások ára pedig általában 70 000-80 000 forint között mozog. Az általános felső határ pedig általában 200 000 és 300 000 forint között helyezkedik el.
Ennek oka az, hogy az alkalmi vagy jövőbeli remélt hosszabb távú partnereiket valódi kényelemben szeretnék vendégül látni, és ezek a szállásdíjak nem terhelik meg jelentősen a költségvetésüket.
Az idősebb korosztályhoz tartozó, tapasztalt szoftverfejlesztők viszont általában magasabb árkategóriában gondolkodnak. Az árak kezdőértéke általában 70 000-80 000 forint, az átlagos ár tartomány 120 000-150 000 forint között mozog, míg a felső határ általában 200 000-350 000 forint között található az alkalmi légyottaik során.
Az érintett felhasználók általában a harmincas éveikben járó férfiak, akik párkapcsolatuk elején állnak. Ez egyértelműen kiderül a statisztikákból és a velük kapcsolatos kérdésekből.
Az alkalmi szálláskeresés során elmondható, hogy a 10 000 forintos szállás lehetősége teljesen kizárt ezen csoport számára. A kezdőérték általában 40 000-50 000 forint, a középkategóriás szállások ára pedig általában 70 000-80 000 forint között mozog. Az általános felső határ pedig általában 200 000 és 300 000 forint között helyezkedik el.
Ennek oka az, hogy az alkalmi vagy jövőbeli remélt hosszabb távú partnereiket valódi kényelemben szeretnék vendégül látni, és ezek a szállásdíjak nem terhelik meg jelentősen a költségvetésüket.
Az idősebb korosztályhoz tartozó, tapasztalt szoftverfejlesztők viszont általában magasabb árkategóriában gondolkodnak. Az árak kezdőértéke általában 70 000-80 000 forint, az átlagos ár tartomány 120 000-150 000 forint között mozog, míg a felső határ általában 200 000-350 000 forint között található az alkalmi légyottaik során.
May 19, 2023 08:54:55
Sportoló Művészúr
(
x2)
May 19, 2023 08:55:58
x2)
Puha Slag
(
x7)
May 19, 2023 09:00:17
x7)
unalmas hetyetye
Trolléga, szerintem ezt a karaktert engedd el, mert szemmel láthatóan nem jön be a többségnek.
Erkelyszimulator
(
x2)
May 19, 2023 09:06:29
x2)
A tolvajkéregető analizis
mennyire kell csicskának lenni, hogy még mindig szeresd a malaczot?
mennyire kell csicskának lenni, hogy még mindig szeresd a malaczot?
Túltöltött Tejhabosító
(
x5)
May 19, 2023 09:10:03
x5)
Kóser Szalonna
May 19, 2023 09:11:58
Senki nem védte be a malacot a fórumon az utóbbi időben, de mióta Zulu kibaszta Viktorsz retardot és a pedofilvédő trashvodos arcokat, eléggé megnőtt az igény további boszorkányvadászatra egyes fórumozók részéről.
May 19, 2023 09:11:58
KicsiNéző
(
x13)
May 19, 2023 09:12:38
x13)
Fent van az új kötözős flokk.
KicsiNéző
(
x13)
May 19, 2023 09:14:41
x13)
Annyira szürreális, ahogy az alkoholista hajléktalan a vonaton fenyeget "földle kell juttatni", "tölni amit el lehet tölni", "ehhez fegyverkezek"
:DDD
:DDD
PúpszásziVámpír
(
x10)
May 19, 2023 09:15:22
x10)
Endre! Mi a kurva anyádért iszol mindig a vonaton? Agyonvernélek a kaller helyében, a kurva anyád!
Álmodjatok Rémeket!
Kakaspina
(
x24)
May 19, 2023 09:16:01
x24)
Agyhalott askenázi abortuszmaradék, 9 másodperc után már sör.
Továbbá, egy normális ember ennyi idő után már egy komplett új végtagot növesztett volna.
Nyírd ki anyád Sneci | Blekk ket csöcsképek kapcsán keress protonmailen
Továbbá, egy normális ember ennyi idő után már egy komplett új végtagot növesztett volna.
fonatkoszás
May 19, 2023 09:16:04
Azt gondolom, hogy korrekt is volt, emellett még mindig kerültek itt elő malaczot magasztaló kommentek.
Ne értsetek félre, anno én is követtem az elején, aztán a verekedős, dublinba repkedős, szlovákügyvédezős, rencerre tarhálós korszaknál esett le végleg az ötforintos, mekkora tróger is a malacz, sok egyéb gazságára meg itt világítottak rá.
May 19, 2023 09:16:04
Puzsér Spencer
May 19, 2023 09:19:12
May 19, 2023 09:19:12
Erkelyszimulator
(
x2)
May 19, 2023 09:20:32
x2)
Tamogatom a boszorkanyvadaszatot amennyiben a celpontok
- KCF
- malacz
- satobbi
- KCF
- malacz
- satobbi
EgyetemistaSrác
(
x1)
May 19, 2023 09:21:54
x1)
Spórol a Gyagyás, Heineken vagy Gösser helyett már Arany Ászokot vesz.
Dadogós Kisnyugdíjas
(
x5)
May 19, 2023 09:22:39
x5)
trolléga
(
x30)
May 19, 2023 09:24:59
x30)
Fhatászom megint kibaszott sárga a szemed környéke! Már hejnekenre sem telik? Csóró proli szharr! Hát te tényleg ízeket sem érzel ha a lóhugyot ilyen lelkesen vedeled.
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Fatászpika
(
x2)
May 19, 2023 09:26:13
x2)
Mondjuk nem feltétlenül nem hülyeség tudatni azt, hogy melyik napokon találhatja meg a gyagyást a troll osztag, pláne minden nap flokkot kirakni a visszaútról, így belőni azt hogy melyik vonaton lehet megtalálni
sörtötbontok
(
x8)
May 19, 2023 09:26:14
x8)
May 19, 2023 09:26:14
Spórol a Gyagyás, Heineken vagy Gösser helyett már Arany Ászokot vesz.
Nem a szerelmétől kapta? Tibi vásárolt ászokat a Metróban minap, nem? May 19, 2023 09:26:14
Norina
(
x2)
May 19, 2023 09:26:37
x2)
Endre, reggel már korán reggel sakál részeg vagy?! Megint a sok álmodozás..
Carpenter
(
x2)
May 19, 2023 09:28:55
x2)
Endre te a hova a kurva anyádba fegyverkezel? Háborúba készülsz? Hát még a cipőkötés sem megy, amit az óvodában már megtanulnak a gyerekek. Napról napra ocsmányabb a képed.
PúpszásziVámpír
(
x10)
May 19, 2023 09:29:04
x10)
Nagyon ráérsz Endi!
Meg van még a nagy ütyfél?
Álmodjatok Rémeket!
Meg van még a nagy ütyfél?
Kovi
(
x2)
May 19, 2023 09:29:10
x2)

Erkelyszimulator
(
x2)
May 19, 2023 09:30:18
x2)
Kivalo osszefoglalo nekem kb. a zsidoprovokalos resznel (nyugati teri szirenazas) esett le, h mekkora fasz a malacz.
trolléga
(
x30)
May 19, 2023 09:30:47
x30)
Még hetekig megy kötözésre. Lekövetős trollszok?
Amúgy meg nagyon nevetek.
1. Szarból van a sodi ha ilyen lassan gyógyul
2. Még mindig nem tud cipőfűzőt kötni izé kötést cserélni
3. Szép kis vaskos TB csekk lesz ennek a vége
4. Kirúgáscsá/hétvégi gányolások jönnek hogy bepótolja a kieső munkaidőt :DD
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Amúgy meg nagyon nevetek.
1. Szarból van a sodi ha ilyen lassan gyógyul
2. Még mindig nem tud cipőfűzőt kötni izé kötést cserélni
3. Szép kis vaskos TB csekk lesz ennek a vége
4. Kirúgáscsá/hétvégi gányolások jönnek hogy bepótolja a kieső munkaidőt :DD
Erkelyszimulator
(
x2)
May 19, 2023 09:30:49
x2)
Szep sarga, de ugye azok a franya fenyviszonyok.
Dadogós Kisnyugdíjas
(
x5)
May 19, 2023 09:31:05
x5)
mikor látta hogy 3:00 hogy felgyorsított XD
de sajnos nem sikerült a 3:30. XDDDDDDDDDDDDDDDDD
de sajnos nem sikerült a 3:30. XDDDDDDDDDDDDDDDDD
Sportoló Művészúr
(
x2)
May 19, 2023 09:33:11
x2)
Jó az irány, mert a szokásosnál is ápolatlanabb és feszültebb púpot láthattunk ma reggel.
Biztos sok a gondocska a lelkecskének és a kötözés is fájhatott.
Endre, te meg csak fegyverkezzél! Erre bíztatlak, mert ezzel megnő az esélye annak, hogy még komolyabb sérüléseket okozz magadnak.
Biztos sok a gondocska a lelkecskének és a kötözés is fájhatott.
Endre, te meg csak fegyverkezzél! Erre bíztatlak, mert ezzel megnő az esélye annak, hogy még komolyabb sérüléseket okozz magadnak.
Kóser Szalonna
May 19, 2023 09:34:27
Fókaüvöltés a lassú szar miatt, sírásba csukló hangocska, törött csontokkal fenyegetőzés, "csúszás" a melócsában. Ebből kirúgásocska lesz, és ezt a pedofil is tudja.
May 19, 2023 09:34:27
Carpenter
(
x2)
May 19, 2023 09:35:12
x2)
Endre azért nem érted a kódot, mert fogalmad sincs az egészről. Kár agyalnod rajta. Kibaszáscsá lesz
sörtötbontok
(
x8)
May 19, 2023 09:36:34
x8)
Mi a kurva anyádért iszol mindig a vonaton?
Félreértésben faty.Endre nem "a vonaton" iszik, hanem ott, ahol éppen a picsaszája van. Tehát ahol a picsaszáj van, ott iszik az Endre.
Vaják
(
x6)
May 19, 2023 09:37:07
x6)
Fent a flokk, készül a hotyfolt:
Megint sebkötözés, és már kezdem unni
www.bitchute.com/video/BG2kYgomgYUu/
Megint sebkötözés, és már kezdem unni
www.bitchute.com/video/BG2kYgomgYUu/
trolléga
(
x30)
May 19, 2023 09:37:10
x30)
Egyre többet pofázik a melóról.
Már megint egy cronjob lesz a végzete :DDD
De ez bazdmeg, hogy 3 hónap után a feladatot se fogta fel és ezért fizetést kap. Ép ésszel fel nem érem.
De ez bazdmeg, hogy 3 hónap után a feladatot se fogta fel és ezért fizetést kap. Ép ésszel fel nem érem.
Erkelyszimulator
(
x2)
May 19, 2023 09:37:53
x2)
Endre, mennyire lehetnek tulterheltek a testecskedben a szervecskek (tudocske, szivecske, majacska, szovetecske stb.) ha meg mindig nem gyogyult meg a kezed?
mikedp
(
x9)
May 19, 2023 09:38:58
x9)
Azon gondolkodom hogy endre impotenciájának csak az alkohol az oka, vagy van valami prosztata gond is a háttérben ?
Akinek nem áll fel a fasza 2 viagra után sem , annál nem kicsi a gond.
Természetesen érdemes tudni a kis kék pirulával kapcsolatban , hogy az alkohol kioltja a hatását.
KURVArangy
Természetesen érdemes tudni a kis kék pirulával kapcsolatban , hogy az alkohol kioltja a hatását.
Sodronyka
(
x4)
May 19, 2023 09:40:08
x4)
Iszol vagy fütyizel?? Komoly
Kérdés Gyagyás
SoDi fatyok ety ikazi anyagi csőőőőőd
Kérdés Gyagyás
Azon gondolkodom hogy endre impotenciájának csak az alkohol az oka, vagy van valami prosztata gond is a háttérben ?
Vaják
(
x6)
May 19, 2023 09:40:27
x6)
Megint sebkötözés, és már kezdem unni HOTYFOLT
Reggel kilenc óra: Újabb péntek, újabb kötéscsere, újabb sörike ciccenés
Holnapután lesz a karcolás hónapfordulója, fifike unja már a kötözést
Még vannak a seben fájó pontok, nincs minden behegesedve de szebben néz ki
Már megint elkezdi hogy nem kell feleslegesen balhézni, csak hatékonyan ki kell ütni a támadó trollt minél rövidebb idő alatt, még akkor is ha a másik fél súlyos sérüléseket szenved el
"Földre kell juttatni és törni amit el lehet rajta törni" határozza el magát a vekni és kijelenti hogy felfegyverkezik
A melóban a debugolással még mindig szenved, elvileg a cronjob-al van elakadva. A gond az hogy nem talál megfelelő próbaadatot
Reggel kilenc óra: Újabb péntek, újabb kötéscsere, újabb sörike ciccenés
Holnapután lesz a karcolás hónapfordulója, fifike unja már a kötözést
Még vannak a seben fájó pontok, nincs minden behegesedve de szebben néz ki
Már megint elkezdi hogy nem kell feleslegesen balhézni, csak hatékonyan ki kell ütni a támadó trollt minél rövidebb idő alatt, még akkor is ha a másik fél súlyos sérüléseket szenved el
"Földre kell juttatni és törni amit el lehet rajta törni" határozza el magát a vekni és kijelenti hogy felfegyverkezik
A melóban a debugolással még mindig szenved, elvileg a cronjob-al van elakadva. A gond az hogy nem talál megfelelő próbaadatot
Kóser Szalonna
May 19, 2023 09:41:15
Ezt holnapra ígérte, tehát soha nem fog megtörténni.
May 19, 2023 09:41:15
Biztatási kár
(
x10)
May 19, 2023 09:41:44
x10)
Egyre többet pofázik a melóról.
Nagyon úgy tűnik, amíg ezt a feladatot nem oldja meg, nem engedik a nagy projekt közelébe. Amit már leadott, arra eddig nem is reagáltak, szerintem emiatt is ideges, tudja eljött a melócsá ideje. :)
Biztatási kár
(
x10)
May 19, 2023 09:44:59
x10)
Szerintem rájött hogy jogosítvánnyal még több pénzt le fog tudni húzni a munkaadóktól, mivel ezen a helyen már itt a vég emiatt sürgősen le akarja rakni, hogy a következő áldozati melócsát még jobban meg tudja pumpolni. :)
Klohek
(
x12)
May 19, 2023 09:45:35
x12)
endre, jogosítványod soha nem lesz! A "fegyvereid" troll erekjék lesznek, már ha egyszer lesz pénzed megvenni öket.. Padlóra te senkit nem tudsz küldeni, magadon kívül! A nagy feladat késik, a hétfőivel meg beégtél, te pancser..
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
trolléga
(
x30)
May 19, 2023 09:46:05
x30)
Endre te mégis hogy akarsz egyeztetni az oktatóval? Ahhoz sikeres elméleti vizsga is kéne, meg egy érvényes orvosi alkalmassági. Ebben eddig lehetett eljutni.
De egyébként pontosan fogalmaz: minél gyorsabban akarja a plasztik kártyát, simán lehet úgy érti Ecserin tervezi beszerezni.
De egyébként pontosan fogalmaz: minél gyorsabban akarja a plasztik kártyát, simán lehet úgy érti Ecserin tervezi beszerezni.
sörösdoboz
May 19, 2023 09:47:00
Padlóra te senkit nem tudsz küldeni, magadon kívül!
Hát azért hetyetye.
May 19, 2023 09:47:00
Keegan
May 19, 2023 09:47:27
Farakás, Tajgi legyetek bátrak.

May 19, 2023 09:47:27
Erkelyszimulator
(
x2)
May 19, 2023 09:48:06
x2)
“hatékonyan ki kell ütni a támadó trollt minél rövidebb idő alatt, még akkor is ha a másik fél súlyos sérüléseket szenved el”
Felrohogtem az oktatason te szhar poopos! Hat mi a hod kurva anyadrol deliralsz te féreg?
Felrohogtem az oktatason te szhar poopos! Hat mi a hod kurva anyadrol deliralsz te féreg?
Mitokondrium
(
x7)
May 19, 2023 09:48:29
x7)
Egyertelmuen cukorbeteg, ami magyarazza is az impotenciajat. Ezen felul gyakorlatilag folyamatosan reszeg. Egyaltalan nem csoda, ha nem all mar a pitonsz.v
Ilyen nincs
(
x4)
May 19, 2023 09:50:13
x4)
Balphasz vagy Endre, tanulj már meg logokat olvasni! Cron job, sírok bammeg..
Szarvasaganccsal végezte ki a pedofilt az aggódó apa
Mitokondrium
(
x7)
May 19, 2023 09:52:58
x7)
Gyakorlatilag kirugtak mar, csak meg nem szoltak neki. Valoszinuleg harom honapos hatarozott ideju szerzodessel vettek fol, azzal, hogy ha bevalik, kotnek majd hatarozatlan idejut. Ugyhogy semmit sem kell mondaniuk, vagy tenniuk, eltelik a harom honap, lejar a szerzodes, mehet amerre lat. Ki sem kell rugniuk, hiszen eleve csak projektmunkara vettek fol.
Hallod Endre! Eletedben eloszor tenyleg projektmunkat csinaltal egy cegnel, aminek harom honap utan vege lett!
max5enutálnak
(
x47)
May 19, 2023 09:53:03
x47)
Hatékonyan meg kell hívni mindenkit egy shörre, hehehe hehe hehehehe hehe, aztán letérdelni hehehe he hehehe.
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
mikedp
(
x9)
May 19, 2023 09:54:40
x9)
Endre , ne add fel ! Ha már semmi élet nem lesz a pitonszban , akkor is marad még nemi életed. Majd téged dugnak :D Kár , hogy tibi már fasztalan , és így hasztalan.
KURVArangy
EgyetemistaSrác
(
x1)
May 19, 2023 09:55:21
x1)
Endre ellopta a mémet innen
Klohek
(
x12)
May 19, 2023 09:55:41
x12)
endre, Linzben a kemény faszú migráns kölök, majdnem kitépte a karodat mint egy szöcskének, hetekig véraláfutásos voltál te fostartály.. Közben csak megfogta az egyik pálcikát.. Gondoltam emlékeztetlek, hogy azóta sem tettél magadért egy fekvőtámaszt sem.. Jahhh bazd meg, te filmekben láthattál valamit, arra a nagy önbizalom???
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
mikedp
(
x9)
May 19, 2023 09:57:26
x9)
Ezért kellene rá vízjel !
PúpszásziVámpír
(
x10)
May 19, 2023 09:57:37
x10)
Ha már ennek örül a gyagyás, akkor az alkohol százalék közelít a 100-hoz.
Ténfép
(
x5)
May 19, 2023 09:57:59
x5)
Malacz munkásságát nem nagyon ismerem, de az biztos, hogy kurva nagyot néztem, amikor az egyik kanadai videojában Orbánt és rendszerét dicsérte; hát Malacz baszkikám, a bűnözőpártoló, sokat szidott korrupt rezsim bazmeg elvileg téged basztatott & üldözött el, most meg Magyarország és Európa utolsó esélye? Bokámat lefosom...
Mitokondrium
(
x7)
May 19, 2023 09:58:18
x7)
Vegulis ez az o foruma...
Halálos Iramban 10
May 19, 2023 09:58:33
Aztán Endre azt tudod e, hogy a jogosítványhoz vezetési órákat is kell venni. S akkor nem lehet ám sörike, meg ketyerű azon a napon. Elméletileg már napi nulla doboz sör fogyhatna. Nem hazudik a Sodi.
May 19, 2023 09:58:33
Mitokondrium
(
x7)
May 19, 2023 09:59:29
x7)
Lehet pont azert jott haza, hogy vegre nyugodtan elhessen a foldi paradicsomban, a haldoklo Kanada helyett.
sörtötbontok
(
x8)
May 19, 2023 10:00:47
x8)
Endre, június 1-jén vagy 5-én vonatozol Bécsbe a kilépős papírokért? Esetleg 2023-ban már papírozás nélkül, remote is ki tudnak rúgn, mi a terv?
Dadogós Kisnyugdíjas
(
x5)
May 19, 2023 10:03:15
x5)
jó a kirúgás: együtt nézzük 3 soros cronjobbal és Heinekkenel.
max5enutálnak
(
x47)
May 19, 2023 10:05:43
x47)
Kérdezd már meg az ápolótól, hogy van-e rajtad kívül olyan balfasz, akinek a kezecskéjét a varratszedés után 2 héttel is kórházban kell kötözni, mert olyan nyomorék, hogy magának képtelen megcsinálni!
Az is kurva vicces, hogy baszottul nem gyógyul, mert egy leépült alkoholista fostenger vagy, amit a ma reggeli gusztustalan ábrázatod is jól mutat.
Ráadásul ki fognak baszni, mert egy junior munkáját sem tudod elvégezni.
Egy újabb szép reggel!
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Az is kurva vicces, hogy baszottul nem gyógyul, mert egy leépült alkoholista fostenger vagy, amit a ma reggeli gusztustalan ábrázatod is jól mutat.
Ráadásul ki fognak baszni, mert egy junior munkáját sem tudod elvégezni.
Egy újabb szép reggel!
Hektor a Traktor
(
x8)
May 19, 2023 10:07:07
x8)
Nem gyógyul a sebecske. Ahogy mondtam a biofilm amit mindig eltávolítanak csipesszel fiacskám. Nem kellett volna a Tranyó seggét csapkodni a mozi után, s akkor lehet, hogy nem fertőződik el. Meg a sok patkányhugyos sörösdoboz fogdosása se tesz jót a dolognak. A sebkötöző nem öklendezik mikor a mocskos gézt távolítja el a kezedről? Lesz ott azon a tenyéren recskalyuk.
Heki a traki
trolléga
(
x30)
May 19, 2023 10:07:32
x30)
De tényleg nekem senki ne mondja, hogy nem az autikvóta miatt foglalkoztatják. Hát próbaidő alatt akkor baszhatnák ki amikor akarnák. 3 hónapig egész jó pénzt kifizetni a semmire... Hát ezt nem hiszem el bassza meg.
Púpszászi napelem
(
x13)
May 19, 2023 10:10:43
x13)
Endre, én szívesen kibérlek egy ringet egy barátságos box meccsre! 1v1, streameljük az egészet, az okozott sérülésekért senki sem vonható majd felelősségre.
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
nem vagy elég türelmes
(
x2)
May 19, 2023 10:11:13
x2)
Endre napjai megvannak számlálva a munkába és ezt pontosan érzi ő is..
Szép lassan kezdi adagolni az infokat a melocsarol, hogy majd rank tudja fogni a kirugast!
De magad miatt rúgnak ki te balek! Hat semmi értékelhető produkciót nem sikerült nyújtani 3 hónap alatt, szerinted ez normális dolog?
Egy igazi alkoholista , semmirekellő szar buzi vagy, és az is maradsz örökre! A Fecske presszó lesz az utolsó állomás számodra, ott majd meselheted a tobbi alkoholistának, hogy egyszer regen mennyit kerestél.
Te undorító csóró buzi!
Szép lassan kezdi adagolni az infokat a melocsarol, hogy majd rank tudja fogni a kirugast!
De magad miatt rúgnak ki te balek! Hat semmi értékelhető produkciót nem sikerült nyújtani 3 hónap alatt, szerinted ez normális dolog?
Egy igazi alkoholista , semmirekellő szar buzi vagy, és az is maradsz örökre! A Fecske presszó lesz az utolsó állomás számodra, ott majd meselheted a tobbi alkoholistának, hogy egyszer regen mennyit kerestél.
Te undorító csóró buzi!
Mitokondrium
(
x7)
May 19, 2023 10:22:16
x7)
De tényleg nekem senki ne mondja, hogy nem az autikvóta miatt foglalkoztatják. Hát próbaidő alatt akkor baszhatnák ki amikor akarnák. 3 hónapig egész jó pénzt kifizetni a semmire... Hát ezt nem hiszem el bassza meg.
Hetyetyezett sokat arrol, hogy a cegnel a probaido harom honap, pedig csak egy lehetne. Valoszinuleg itt lehet a megoldas, a ceg valamilyen modszerrel megnyujtja a probaidot. Az Ausztriaban dolgozo haveromnal ezt ugy tettek, hogy kotottek vele egy hatarozott ideju szerzodest hat honapra es csak utana szerzodtek le vele hatarozatlanra. Konnyen lehet, hogy a Recskaboy is igy jart, a szerzodese csak harom honapra szol,utana vagy szerzodnek vele ujra, vagy nem. Ugye Endrerol beszelunk, tehat nem.
Viszont ilyenkor az elso szerzodes idejet mar kitolto, mert a cegnek dragabb lenne kirugni ( foleg, ha itt is pereskedik majd ), mint odaadni a beret a harom honapra es hagyni lejarni a szerzodest. Valoszinuleg ezert van meg allasban.
Ezt mutatja, hogy a nagy feladatrol meg semmit sem szoltak neki, latjak, hogy hulye, de senki sem akarja magat stresszelni foloslegesen. Az irodaba nem jar be, otthon futyizik Pupszaszon, senkit sem zavar. Minek csinalna maganak kellemetlenseget a fonok? Hallgassa, ahogy sir a Recskagnom es fenyegetozik? Nem szolnak hozza es kesz.
Endre, meselj a kommenthaveroknak! Mostanaban valaszol a fonok az emailjeidre? A telefonjaidra? Kaptal feladatot a kovetkezo hetre? A kollegakkal tudsz meg beszelni, vagy csak nem valaszolnak, ha keresed oket?
Betöjt Laptop
(
x39)
May 19, 2023 10:25:22
x39)

sodika
May 19, 2023 10:28:12
De, jövő héten egy napot az irodában fogok dolgozni.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
May 19, 2023 10:28:12
Melócsá
May 19, 2023 10:29:15
Aznap érkezik el az én időm
Mitokondrium
(
x7)
x7)
Tehat betalalt, mert azonnal idejottel terelni.
Nemfatyle
(
x7)
May 19, 2023 10:29:25
x7)
Hát akkor ebben eddig lehetett eljutni :DDD Azon a napon leszel kibaszva
pekkujjunki sodi
(
x5)
May 19, 2023 10:29:27
x5)
Kilépést intézed
EgyetemistaSrác
(
x1)
May 19, 2023 10:29:32
x1)
egynadrág
(
x2)
May 19, 2023 10:30:43
x2)
Inkább ne menjen a közelükbe.
155 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Összehasonlítva a berlini vlogokat a mostani macskaól flokkokkal, hát, elég sokat süllyedt a vekni tetyó.
Ahogy korábban is megírták gyagyás, csak sikerült bebizonyítanod, hogy apád után, lezárva a vérvonalat, egy genetikai zsákutca vagy. :)
Felfedezted biszexuális mivoltodat, és hobbi buziként, egy bebukott szegedi projektért sóvárogsz, miközben egy befordított fasznak élsz. Shiiiker!
Jut eszembe, púpszászra magaddal vitted a gémer széket amiből a levelibékát püfölted? 🐸