Màr értem tibi miért kopaszodik
contains language which some may find offensive
No meg az ilyesfajta "szaporualt korlátozás" mindennapos bevett szokás falun. Csak a városi népeket botránkoztatja meg. Sajnos
Üdvözlettel: PS - Puha Slag | LMBTQ SODI | LMBTQ Propagandista Sodi
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Én azért tartom elképzelhetetlennek, mert nincs az az oktató aki nem hogy 30 órán keresztül, 3 órán keresztül elviseli ezt a retardált korcsot.
Javaslom, hogy akkor üljünk fel a nosztaligavonatra.
www.youtube.com/@hajnaliugyeletes9354
Egyebkent erdekfeszito ez az auticunami. 2015 -ben Endrenek meg volt szegyenerzete, amikor eszlelte, hogy tiz perce nem bir valaszolni egy egyszeru kerdesre, bontotta a hivast es letiltotta az arcot. Manapsag ilyen gatlasai mar nincsenek, rohogve vegigul szaz interjut is, egyaltalan nem zavarjak az ilyen megalaztatasok.
Szerintem egy visszere pattan el előbb a Sodinak, abba hal bele.
Is!
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Akkor ebbol buzivonat lesz. 🤢🤮
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Most milyen megoldással jön le a gyagyás?
Merthogy a kalauz is troll, a buszsofőr is troll, meg persze minden taxisofőr troll
Az állomásokon váró csapatokról ne is beszéljünk
Gayza elviszi jelképes 200 euróért.
Nyírd ki anyád Sneci | Blekk ket csöcsképek kapcsán keress protonmailen
Már összesen nincsen annyi a kártyeneken, el lett baszva jogsira meg faszpinára
Tranyó nagyon meg akarta már nézni a john wick 4-et, mert nem tudta kamerásba letölteni sehol. Alle plázában lesz 21:30-kor, Westendbe 20:45
kissendrevagyok
Amíg nincs élő, addig emlékezzünk meg egy klasszikus Sodi féle jellemtelen, csúszómászó csicskulásról, amiről a zoomer trollok talán még nem tudnak.
Sherlock Porks anno egy egész blogposztot szentelt Sodinak a bombagyáron, amiben kielemezte, hogy mekkora nyomorék droid, majd az egyik tüntetésen le is fejelte. Ezt követően történt, hogy egy troll megszerezte a Porks és Gabucino közötti "aggyadalá, reccs" féle chatlogot, ami Porksra nézve felettébb kínos volt. Ezt a chatlogot a trollok előszeretettel posztolgatták Endre freeblogjára is a kommentszekcióba. Amikor Porks meglátta, küldött egy e-mailt a púpnak benne az ominózus kommentek linkjével, majd annyit írt oda, hogy "ezt törlöd. most". A lefejelt orrú sodicsicska mindig azonnal teljesítette a parancsot.
De ez még semmi, majd arra került sor, hogy "szo-szórakoztak a nézők", vagyis feltörték Endre szélerőmű-webshopját, és onnan kiküldtek egy csomó troll emailt, többek között Porks e-mail címére is. A púpos csicska ezen annyira megrettent, hogy Porks két telefonjára is küldött bocsánatkérő SMS-t ezzel a szöveggel: "Mint a rólam szóló topikban olvashatod, az indexesek éjjel tomboltak az egyik védelem nélküli oldalamon, és kiment csomó e-mail. Már javítottam. Elnézést. SoDI"
A csicskulásból nem volt elég, annak csimborasszója csak ezután következett. Egy ál-Porks az ő stílusában írt egy fenyegető kommentet sodi blogjára, ezzel a szöveggel: "Késő bánat, Snecike. Majd a legközelebbi találkozásunkkor megbeszéljük. Megkaptad karácsonyra a mankót? Kezdd el gyakorolni vele a járást."
Ezen a korcs annyira megrémült, hogy egy "továbblépek, győztél" tárgyú e-mailt küldött az igazi Porksnak, amiben az alábbi védelmi pénz iránti ajánlatot tette korábbi támadójának, amennyiben a jövőben nem fogja tovább bántani: "Havi 5 ezer HUF 10 hónapon át, plusz blog-közlemény, hogy a stílusom indokolatlanul sértő volt." Ekkora szánalmas, beszari, önbecsülés nélküli, jellemtelen csicskát ritkán hord hátán a föld, mint Kiss Endre Farkas.
nekem ez kimaradt, pedig követtem a szcénát nagyjából. Mi volt ez?
El fogom törni a kibaszott orrodat szilánkosra!
Pénteken utazott Bécsbe, ahogy a főnök parancsolta neki. Az egész terelés csak azért kellett a hétfői időponttal, hogy a trollokat félrevezesse. Valószínűleg induláskor posztolt, vélhetőleg a főnök nem péntek délben szólt neki, hogy pénteken be kéne jönnie, hanem egy-két nappal előtte.
Valószínűleg a reggeli flokkot odafele vette föl a vonaton, utána ment is egyenesen Bécsbe, csicskulni a főnökúrnak. Fél tizenegytől kettőig utazott kifele, azért posztolgatott a fórumra minden faszságot. Kettőkor eltűnt, akkor volt a felkérdezés a bőbeszédű főnökkel. Gondolom ezért volt olyan ideges, mert a meeting nem hétfőn kezdődött, hanem egy-két órán belül, ezért dolgozott az agya lázasan kifogásokon.
Most éppen seggrészegen fetreng, próbálja megemészteni a kibaszásocskát.
Ez megerősített, vagy csak feltételezés?
Golda! Engedj be!
Elbújt a wcbe míg elviszik a hullát.
Feltételezés.
Tegnap délután volt púpszászi fideó, ma Szolnokon csámborgott, aztán pedig a púpszászi vasúton. A videók alapján a hétvégén nem volt Bécsben.
Előbb feltűnt hogy nem fél literes Heinekent iszik Endre hanem 0,33-ast.Ez tudatos spórolás vagy csak figyelmetlenségből vett kisebbet?
Jó, csak én ilyenkor általában szoktam inni egy sört.
Írtam is, hogy baleset történt akkor és utána tette fel a viktorszos flokkot újszászról, tehát nem őt csapta el a vonat.
kissendrevagyok
Párszor már próbált terelni a recskagnóm azzal,hogy kirakott egy videot ami nem akkor készült.
Tisztán feltételezés.
Holnap azért repülök egy kört, a Keletiben, Regiojet ellenőrzésre.
Előbb feltűnt hogy nem fél literes Heinekent iszik Endre hanem 0,33-ast.Ez tudatos spórolás vagy csak figyelmetlenségből vett kisebbet?
Valoszinuleg reggel hatkor, remegve, 'szarazon' levette az elso heinekent, amit a girhes karjaval elert a polcrol.
Egyebkent napi 15 0.33-as sorrel szamolva az meg mindig 5 liter. Nincs vele sokkal elorebb :D
A munka nem megoldás.
Szerintem celszerubb, ha a fuleddel keresed oket. Juci mostanra nagyjabol mar uzemi hofokon van.
A munka nem megoldás.
Ha a sorfozeshez kreten is, nem ertem miert nem vesz egy csapolot meg egy nagy hordot. Ugyis a hugymeleg sort imadja.
De nekunk igy a jobb, mert keptelen sporolni.
Ma látták Lyucifert és Józsit fagyizni a népszínháznál, nem hiszem, hogy most Tranyóval van. Nagy a harag.
kissendrevagyok
Hahó?
Majdnem jó csak ezt a kb 14:50-kor kirakot flokkot nem tudod beilleszteni ebbe. Plusz ha a főnök berendeli péntekre azt biztos nem Péntek délután 2-3 órára teszi.
www.bitchute.com/video/IOlQm0LIidPh/
Ráadásul ha délután, este vissza is jött lásd ma már Szolnokon volt vizsgára jelentkezni, akkor valószínűleg nem ment volna haza, hanem megint tibivel marad legalább éjszakára. Csütörtöki haza érkező flokkjába pont azt emlegette hogy sokkal jobban megoldható neki ha a Szolnoki 25-30000 ft/éj szobák helyet a Budapesti 10000ft/éj szobákat preferálják majd ezután mert azt még kitudja gazdálkodni.
Ez alapján elmehet ma Budapestre (mindketten elvannak tűnve) majd holnap Bécsbe, hogy Hétfő reggel a melócsába legyen. Vagy akár Hétfő hajnalba 5:40-kor is indulhat Budapestről úgy, hogy 8:21-re Bécsbe van.
Ha Hétfőn kell jelentkeznie és a legolcsóbb vonattal akar kimenni akkor holnap a 14:58 Regiojettel fog menni valószínűleg. Arra már nem kaphatók jegyek, de azt megvehete már korábban is. De mint írtam mehet hétfő reggeli 5:40 drágább vonattal is, amennyibe Hétfőn lesz pofavizit.Valoszinüleg mikkor Februárba 2x is visszament 1-1 napra akkor is azzal mehetet. És akkor a flixbus meg társai féle buszokat még nem is vettük számitásba nála.
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
minden egy folyamat.
vérdíj target nr. 1
A hajléktalan HAZA viszi a cuccát. Tehát ahová hívják ott van a haza mert viszi a putyerkáját is.
nyem nyúlsz a tyeknikai eszközömhöz!
Milyen igaz... A karma is dolgozik a háttérben!
Lehet benne valami. Csak nagyon furcsállom magát a történetet, hogy a főnök tajtékzik, berendeli Recskaboyt péntekre, aki rejtélyes módon gerincet növesztett és kiáll az érdekeiért, csak szól neki, hogy majd hétfőn. Ez teljesen idegen a csicska jellemétől.
Púpfalon üzenget a büdös tranyó pont akkor mikor szóba jön itt, hogy talán egyűt vannak, ahelyett hogy belájvozna? Ugyanezt csinálta Szerdán mielőtt a korcsal találkozott "Felelőtlen vagy Endi tönkre teszed az életünk szedd össze magad!!!"
Gyanús, nagyon gyanús. Élősködő, lőjétek felfelé a live-ot ha nem vagytok egyűt!
Hagyd már, állítólag már szépen gyógyul.
Most a screenshotot nem találom, de a Malacz meg a Kabos utánzat Gabucino között zajlott, röhögtek a búza Bloginon, meg valami csajon:
Bérczi Gábor3/10/09 12:05 leírta, hogy mit duhajkodtak egymással, én meg röhögtem jól.3/10/09 12:06 pedig lilinek csak egy kiadós análszeksz hiányzk
Kárpótolt Szurony3/10/09 12:06 wehh3/10/09 12:06 nem hagyja?3/10/09 12:06 ahhoz érteni kell.
Bérczi Gábor3/10/09 12:06 mindig olyan savanyú képet vág, hogy rögtön erre gondolok...
Kárpótolt Szurony3/10/09 12:07 Már Lili vagy Blogin?
Bérczi Gábor3/10/09 12:07 elõbbi
Kárpótolt Szurony3/10/09 12:08 Most õszintén, kinézed belõle, hogy ilyet megbír?
Bérczi Gábor3/10/09 12:08 nem, de kurvára nem is kérdezném a véleményét.
Kárpótolt Szurony3/10/09 12:08 aggyadalá, reccs...
m.facebook.com/video.php/?video_id=765558921883146
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Marmint gyogyul a faszpina? Jo sokaig tartott.
nevetséges, hogy nem tud videót készíteni anélkül, hogy ne legyen sör a kezében 🤣
Brutál nagy alkesz.
kissendrevagyok
Es ezt vajon mikor rogzitette?
Elot toljal pedofil!
Szerintem pánik reakció a faszpina durculására.
Csodalatosan otvarul nemgyogyulnak a sebei.
Ez mar shiker, ugye pedofil Endre?!
Remélem senki sem írja a tranyónak, hogy Endre Szegedre tart vagy már ott is van
Mifaaaaaaaaaaaan
Ez azt jelenti,hogy Tibit válassza ,nem a bálnát ?
Kurvajó,hogy még mindig egyből ugrik Tibire :D
a bálna mindig is csak arra kellett neki, hogy féltékennyé tegye a herélt köcsögöt és hogy nekünk vetítsen a nem létező heteroszexualitásáról.
vérdíj target nr. 1
Póló, pulóver az amit otthon szoktál viselni.
Lenyomom reggel az interjút, te meg kivered reggel a faszom!
Szerintem csak akkor fogy 15 alatt, ha van kozte literes is.
Link lemarad…

Nem biztos hogy a főnök tajtékzott, nincs erre szüksége mikor 2 hét múlva lejár a 3 hónapos szerződése. Valószínűleg csak ki akarja helybe is próbálni a korcsot, hogy úgy mire képes, mert azt már tudja hogy HO-ba nem sokra. Nem lepne meg ha nem lesz azonali kibaszás akkor simán bent tartja majd egész héten helyszini munkára.
Korcs se állt ki az érdekeiért igazából. Simán csak próbál angolnázni és elkerülni ezt, ezért rakata át Hétfőre vagy nem tudhatjuk hogy nem e Keddre a találkozást. Akár arra hivatkozva is, hogy Pénteken és Hétfőn kötözésre kell mennie a kezével.
Illetve ne feledjük a korcsnak csak online, távolról van nagy pofája, minden más esetbe egy csicskulos, megúszós, meghunyászkodó, kis féreg, igy nincs itt gerinc növesztés.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
A gyoztes atveheti Endre barmelyik diplomajat.
Ez azért volt annyira kínos Porksnak, mert egyrészt Blogint buzizták (ők mint a "barátai") majd Gabucino kifejtette, hogy Lilit, Blogin akkori barátnőjét seggbe dugná, mire Porks közölte, hogy ő amikor seggbe dugta Athinát, akkor véres volt a lepedő utána.
Bérczi Gábor 3/10/09 12:14 tényleg ti most akkor így mennyire békültetek vissza? 3/10/09 12:14
Kárpótolt Szurony 3/10/09 12:14 nemtom, most mostam le a vérfoltokat az ágyról, kurva nehezen jött ki 3/10/09 12:14 szóval eléggé
Endre képtelen, logikus döntéseket hozni.
Endre képtelen, döntést hozni.
Endre buzi.
Tibcedesz sincs neki. Csak ha mast nem tud lehuzni, akkor uzenget Recskaboynak. Egyebkent fele se nez. Ok semmilyen kapcsolatban sincsenek.
Porks is mindig tolta a nagy kerszteny dumat. Ezek szerint azt is csak masokra nezve erezte kotelezonek.
Az 8 napon túl gyógyuló sérülés volt?
Az egy életereszölő, maradandó, fogyatékossággal járó sérülés..
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
Geyza utalt mar?
Mért nem kérdezed meg kapucinot személyesen?
EasybankosPedo
(
x23)
May 20, 2023 19:16:39
x23)
metropol.hu/eletmod/2022/05/onkielegites-hajhullas-a-vitamin
"Egy hajbeültetést végző orvos, Dr. Umear Ahmad arra figyelmeztette pácienseit, hogy a túl sok önkielégítés hajhullást okozhat. Azért nem kell pánikba esni, hozzátette, hogy ez csak akkor történhet meg, ha valaki „megállás nélkül” maszturbál."
Mesélj recskás, mennyit is vered egy nap a döglött pitonszt? Látod te elmebeteg, hogy az impotenciád menyi mindenre kihatással van, ugy hogy azt nem is sejted?
Ezért kopaszodsz annyira nem csak jobboldalt, lásd a profilképemet de lassan baloldalon is. Utóbbi például a ma reggeli flokkba is megfigyelhető.

"Egy hajbeültetést végző orvos, Dr. Umear Ahmad arra figyelmeztette pácienseit, hogy a túl sok önkielégítés hajhullást okozhat. Azért nem kell pánikba esni, hozzátette, hogy ez csak akkor történhet meg, ha valaki „megállás nélkül” maszturbál."
Mesélj recskás, mennyit is vered egy nap a döglött pitonszt? Látod te elmebeteg, hogy az impotenciád menyi mindenre kihatással van, ugy hogy azt nem is sejted?
Ezért kopaszodsz annyira nem csak jobboldalt, lásd a profilképemet de lassan baloldalon is. Utóbbi például a ma reggeli flokkba is megfigyelhető.

pekkujjunki sodi
(
x5)
May 20, 2023 19:18:15
x5)
metropol.hu/eletmod/2022/05/onkielegites-hajhullas-a-vitamin
"Egy hajbeültetést végző orvos, Dr. Umear Ahmad arra figyelmeztette pácienseit, hogy a túl sok önkielégítés hajhullást okozhat. Azért nem kell pánikba esni, hozzátette, hogy ez csak akkor történhet meg, ha valaki „megállás nélkül”
"Egy hajbeültetést végző orvos, Dr. Umear Ahmad arra figyelmeztette pácienseit, hogy a túl sok önkielégítés hajhullást okozhat. Azért nem kell pánikba esni, hozzátette, hogy ez csak akkor történhet meg, ha valaki „megállás nélkül”
Màr értem tibi miért kopaszodik
Puha Slag
(
x7)
May 20, 2023 19:19:39
x7)
Meglehet próbálni, de volt itt írás, hogy más ügybe lett nekik szólva de semmi reakció, közbelépés nem történt részükről és, hogy valószínűleg ók csak olyanokal foglalkoznak amikből nagyobb hírverést, reklámot lehet csinálni.
Sajnos az ilyen állatvédelmis, állatmentéses dolgok elégé pénz és idő igényes dolgok tudnak lenni, amik miatt ezeknek a szervezeteknek és elkell dönteniük hogy melyik ügyel foglalkoznak. Ilyen szempontból viszont tényleg jobb akár egy Púpszászi kicsit talán harciasabb állatvédőt keresni és neki szólni ahogy talán az ma is megtörtént egy hozzászólás alapján mint egy ilyen országosan ismert szervezetnek szólni. Max az a púpszászi állatvédő értesíti azokat a szervezeteket ahonnan tudja hogy számíthat segítségre, ha úgy alakul.
Én amúgy pár hete találtam egy elvileg púpszászi egyesületet lásd a linkeket, viszont mivel a fb oldaluk lassan 1 éve nem mutat semmi aktivitást igy nem hirdetem itt. De azért most beteszem hátha valaki megpróbál velük kapcsolatba lépni
Harcos Civilek Gazdikeresői
gazditkeresek.hu/szervezetek/harcos-civilek-gazdikeresoi-/626
FB
facebook.com/profile.php?id=100057344024002
Sajnos az ilyen állatvédelmis, állatmentéses dolgok elégé pénz és idő igényes dolgok tudnak lenni, amik miatt ezeknek a szervezeteknek és elkell dönteniük hogy melyik ügyel foglalkoznak. Ilyen szempontból viszont tényleg jobb akár egy Púpszászi kicsit talán harciasabb állatvédőt keresni és neki szólni ahogy talán az ma is megtörtént egy hozzászólás alapján mint egy ilyen országosan ismert szervezetnek szólni. Max az a púpszászi állatvédő értesíti azokat a szervezeteket ahonnan tudja hogy számíthat segítségre, ha úgy alakul.
Én amúgy pár hete találtam egy elvileg púpszászi egyesületet lásd a linkeket, viszont mivel a fb oldaluk lassan 1 éve nem mutat semmi aktivitást igy nem hirdetem itt. De azért most beteszem hátha valaki megpróbál velük kapcsolatba lépni
Harcos Civilek Gazdikeresői
gazditkeresek.hu/szervezetek/harcos-civilek-gazdikeresoi-/626
FB
facebook.com/profile.php?id=100057344024002
No meg az ilyesfajta "szaporualt korlátozás" mindennapos bevett szokás falun. Csak a városi népeket botránkoztatja meg. Sajnos
max5enutálnak
(
x47)
May 20, 2023 19:32:43
x47)
kissendrevagyok
(
x48)
May 20, 2023 19:33:12
x48)
sneci elkussolt, nincs tranyó lájv... nekem ez gyanús 🤨
kissendrevagyok
Vasaltheréspatkány
May 20, 2023 19:35:18
Gondolom megy a patkány settenkedés Szegedre vagy valahova. May 20, 2023 19:35:18
Lenin atomjégtörő
May 20, 2023 19:35:50
En elkepzelhetetlennek tartom.
Meg ha nem is lenne massziv alkoholista, akkor is keptelen lenne sikeresen levizsgazni. A gyagyasrol beszelunk, haho!
Meg ha nem is lenne massziv alkoholista, akkor is keptelen lenne sikeresen levizsgazni. A gyagyasrol beszelunk, haho!
Én azért tartom elképzelhetetlennek, mert nincs az az oktató aki nem hogy 30 órán keresztül, 3 órán keresztül elviseli ezt a retardált korcsot.
May 20, 2023 19:35:50
Hajnali Ugyeletes
May 20, 2023 19:38:35
Javaslom, hogy akkor üljünk fel a nosztaligavonatra.
www.youtube.com/@hajnaliugyeletes9354
May 20, 2023 19:38:35
Mitokondrium
(
x7)
May 20, 2023 19:42:46
x7)
Az egészet érdemes elolvasni innen: forum.sodika.org/?pageNo=3938&highlight=404138#comment-404138
"Vártam, hogy egyszer csak megszólal, hogy "rendben, nézzük a következő kérdést", elvégre majdnem 10 perc eltelt, erre ez meg tovább mered néha bólogatva a kamerába.
Mindegy."
"Vártam, hogy egyszer csak megszólal, hogy "rendben, nézzük a következő kérdést", elvégre majdnem 10 perc eltelt, erre ez meg tovább mered néha bólogatva a kamerába.
Mindegy."
Egyebkent erdekfeszito ez az auticunami. 2015 -ben Endrenek meg volt szegyenerzete, amikor eszlelte, hogy tiz perce nem bir valaszolni egy egyszeru kerdesre, bontotta a hivast es letiltotta az arcot. Manapsag ilyen gatlasai mar nincsenek, rohogve vegigul szaz interjut is, egyaltalan nem zavarjak az ilyen megalaztatasok.
Betöjt Laptop
(
x39)
May 20, 2023 19:57:15
x39)
Is!
Kakaspina
(
x24)
May 20, 2023 19:57:30
x24)
Sodrák, hányan álltok épp az árboc utcai fertő ajtaja előtt?
Dögevő cigány, duffadt fejű és te?
MaxPayne
(
x24)
May 20, 2023 20:01:06
x24)
Akkor ebbol buzivonat lesz. 🤢🤮
kissendrevagyok
(
x48)
May 20, 2023 20:01:33
x48)
Amíg nincs élő addig az unatkozó fórumozóknak ajánlom a következő anyagok reportolását:
youtu.be/yZGTs_r5OKo?t=660
youtu.be/yZGTs_r5OKo?t=1182
youtu.be/cBMwdNTS-Wc?t=534
youtu.be/YTWdrwIoUz8?t=450
youtu.be/cBMwdNTS-Wc?t=1830
youtu.be/ucR5KZ5yRTo?t=4006
kissendrevagyok
youtu.be/yZGTs_r5OKo?t=660
youtu.be/yZGTs_r5OKo?t=1182
youtu.be/cBMwdNTS-Wc?t=534
youtu.be/YTWdrwIoUz8?t=450
youtu.be/cBMwdNTS-Wc?t=1830
youtu.be/ucR5KZ5yRTo?t=4006
Fatászpika
(
x2)
May 20, 2023 20:07:06
x2)
Merthogy a kalauz is troll, a buszsofőr is troll, meg persze minden taxisofőr troll
Kakaspina
(
x24)
May 20, 2023 20:08:32
x24)
Fatászpika
(
x2)
May 20, 2023 20:16:30
x2)
Már összesen nincsen annyi a kártyeneken, el lett baszva jogsira meg faszpinára
Okjs Snecologus
(
x1)
May 20, 2023 20:16:50
x1)
Gyanúsan csendben van a sziasza, megint "filmezünk" gyagyás ? !
szutyok
Betöjt Laptop
(
x39)
May 20, 2023 20:17:34
x39)
kissendrevagyok
(
x48)
May 20, 2023 20:21:35
x48)
Tranyó nagyon meg akarta már nézni a john wick 4-et, mert nem tudta kamerásba letölteni sehol. Alle plázában lesz 21:30-kor, Westendbe 20:45
Lenin atomjégtörő
May 20, 2023 20:32:39
Amíg nincs élő addig az unatkozó fórumozóknak ajánlom a következő anyagok reportolását:
Amíg nincs élő, addig emlékezzünk meg egy klasszikus Sodi féle jellemtelen, csúszómászó csicskulásról, amiről a zoomer trollok talán még nem tudnak.
Sherlock Porks anno egy egész blogposztot szentelt Sodinak a bombagyáron, amiben kielemezte, hogy mekkora nyomorék droid, majd az egyik tüntetésen le is fejelte. Ezt követően történt, hogy egy troll megszerezte a Porks és Gabucino közötti "aggyadalá, reccs" féle chatlogot, ami Porksra nézve felettébb kínos volt. Ezt a chatlogot a trollok előszeretettel posztolgatták Endre freeblogjára is a kommentszekcióba. Amikor Porks meglátta, küldött egy e-mailt a púpnak benne az ominózus kommentek linkjével, majd annyit írt oda, hogy "ezt törlöd. most". A lefejelt orrú sodicsicska mindig azonnal teljesítette a parancsot.
De ez még semmi, majd arra került sor, hogy "szo-szórakoztak a nézők", vagyis feltörték Endre szélerőmű-webshopját, és onnan kiküldtek egy csomó troll emailt, többek között Porks e-mail címére is. A púpos csicska ezen annyira megrettent, hogy Porks két telefonjára is küldött bocsánatkérő SMS-t ezzel a szöveggel: "Mint a rólam szóló topikban olvashatod, az indexesek éjjel tomboltak az egyik védelem nélküli oldalamon, és kiment csomó e-mail. Már javítottam. Elnézést. SoDI"
A csicskulásból nem volt elég, annak csimborasszója csak ezután következett. Egy ál-Porks az ő stílusában írt egy fenyegető kommentet sodi blogjára, ezzel a szöveggel: "Késő bánat, Snecike. Majd a legközelebbi találkozásunkkor megbeszéljük. Megkaptad karácsonyra a mankót? Kezdd el gyakorolni vele a járást."
Ezen a korcs annyira megrémült, hogy egy "továbblépek, győztél" tárgyú e-mailt küldött az igazi Porksnak, amiben az alábbi védelmi pénz iránti ajánlatot tette korábbi támadójának, amennyiben a jövőben nem fogja tovább bántani: "Havi 5 ezer HUF 10 hónapon át, plusz blog-közlemény, hogy a stílusom indokolatlanul sértő volt." Ekkora szánalmas, beszari, önbecsülés nélküli, jellemtelen csicskát ritkán hord hátán a föld, mint Kiss Endre Farkas.
May 20, 2023 20:32:39
Kriptozsidó
(
x6)
May 20, 2023 20:36:06
x6)
Ezt követően történt, hogy egy troll megszerezte a Porks és Gabucino közötti "aggyadalá, reccs" féle chatlogot, ami Porksra nézve felettébb kínos volt.
Mitokondrium
(
x7)
May 20, 2023 20:44:57
x7)
Pénteken utazott Bécsbe, ahogy a főnök parancsolta neki. Az egész terelés csak azért kellett a hétfői időponttal, hogy a trollokat félrevezesse. Valószínűleg induláskor posztolt, vélhetőleg a főnök nem péntek délben szólt neki, hogy pénteken be kéne jönnie, hanem egy-két nappal előtte.
Valószínűleg a reggeli flokkot odafele vette föl a vonaton, utána ment is egyenesen Bécsbe, csicskulni a főnökúrnak. Fél tizenegytől kettőig utazott kifele, azért posztolgatott a fórumra minden faszságot. Kettőkor eltűnt, akkor volt a felkérdezés a bőbeszédű főnökkel. Gondolom ezért volt olyan ideges, mert a meeting nem hétfőn kezdődött, hanem egy-két órán belül, ezért dolgozott az agya lázasan kifogásokon.
Most éppen seggrészegen fetreng, próbálja megemészteni a kibaszásocskát.
Mack
(
x1)
May 20, 2023 20:53:54
x1)
Pénteken utazott Bécsbe, ahogy a főnök parancsolta neki. Az egész terelés csak azért kellett a hétfői időponttal, hogy a trollokat félrevezesse. Valószínűleg induláskor posztolt, vélhetőleg a főnök nem péntek délben szólt neki, hogy pénteken be kéne jönnie...
gyagyás irigye2
(
x3)
May 20, 2023 21:02:54
x3)
kissendrefarkas életét irigyellem
Kakaspina
(
x24)
May 20, 2023 21:06:03
x24)
Endi, örülhetünk?
borsonline.hu/aktualis/2023/05/borzalmas-baleset-elgazolt-egy-embert-a-vonat-szolnoknal
borsonline.hu/aktualis/2023/05/borzalmas-baleset-elgazolt-egy-embert-a-vonat-szolnoknal
Elbújt a wcbe míg elviszik a hullát.
Hektor a Traktor
(
x8)
May 20, 2023 21:06:37
x8)
Mi van Korcs. Nagy a csend nálad, meg a Tranyónál is. Csak nem leugrottatok a Balatonra egy kicsit, hogy a Faszpinás belehugyozhasson a magyar tengerbe?
Heki a traki
ascites
(
x57)
May 20, 2023 21:10:30
x57)
Feltételezés.
Tegnap délután volt púpszászi fideó, ma Szolnokon csámborgott, aztán pedig a púpszászi vasúton. A videók alapján a hétvégén nem volt Bécsben.
EgyetemistaSrác
(
x1)
May 20, 2023 21:18:18
x1)
kissendrevagyok
(
x48)
May 20, 2023 21:19:13
x48)
Endi, örülhetünk?
Írtam is, hogy baleset történt akkor és utána tette fel a viktorszos flokkot újszászról, tehát nem őt csapta el a vonat.
pekkujjunki sodi
(
x5)
May 20, 2023 21:19:38
x5)
Feltételezés.
Párszor már próbált terelni a recskagnóm azzal,hogy kirakott egy videot ami nem akkor készült.
Mitokondrium
(
x7)
May 20, 2023 21:21:14
x7)
Tisztán feltételezés.
Betöjt Laptop
(
x39)
May 20, 2023 21:22:43
x39)
Tisztán feltételezés.
Holnap azért repülök egy kört, a Keletiben, Regiojet ellenőrzésre.
Betöjt Laptop
(
x39)
May 20, 2023 21:23:40
x39)
Mellesleg, ha most a hapsikurvával van, az pénzbe kerül neki.
Azzal meg nincs gond :D
Azzal meg nincs gond :D
tranyókiller
(
x2)
May 20, 2023 21:24:13
x2)
Éppen Siófokon vagyok, a Petőfi sétányon nem láttam ma Őket. Van esetleg tipp merre szoktak mozogni ha erre vannak?
Azért szóltam az ismerosomnek aki védi a környéket, hogy Ő és az emberei is járjanak nyitott szemmel, szólnak ha esetleg spottolnák a szerelmes párt.
Achtung!!
Azért szóltam az ismerosomnek aki védi a környéket, hogy Ő és az emberei is járjanak nyitott szemmel, szólnak ha esetleg spottolnák a szerelmes párt.
miskolcigány
(
x5)
May 20, 2023 21:24:53
x5)
Valoszinuleg reggel hatkor, remegve, 'szarazon' levette az elso heinekent, amit a girhes karjaval elert a polcrol.
Egyebkent napi 15 0.33-as sorrel szamolva az meg mindig 5 liter. Nincs vele sokkal elorebb :D
miskolcigány
(
x5)
May 20, 2023 21:26:25
x5)
Éppen Siófokon vagyok, a Petőfi sétányon nem láttam ma Őket. Van esetleg tipp merre szoktak mozogni ha erre vannak?
Szerintem celszerubb, ha a fuleddel keresed oket. Juci mostanra nagyjabol mar uzemi hofokon van.
MaxPayne
(
x24)
May 20, 2023 21:28:17
x24)
Ha a sorfozeshez kreten is, nem ertem miert nem vesz egy csapolot meg egy nagy hordot. Ugyis a hugymeleg sort imadja.
De nekunk igy a jobb, mert keptelen sporolni.
kissendrevagyok
(
x48)
May 20, 2023 21:29:00
x48)
Ma látták Lyucifert és Józsit fagyizni a népszínháznál, nem hiszem, hogy most Tranyóval van. Nagy a harag.
kissendrevagyok
(
x48)
May 20, 2023 21:29:45
x48)
bocsi tranyókillernek akart menni
kissendrevagyok
tranyókiller
(
x2)
May 20, 2023 21:33:37
x2)
Én Endire gondoltam es a tranyóra... Jutka offos meg nem is érdekel, még a tranyó se csak ha éppen releváns a fórum témájával. :)
Achtung!!
mondomkusskuss
(
x21)
May 20, 2023 21:37:43
x21)
Betöjt Laptop
(
x39)
May 20, 2023 21:38:13
x39)
Hahó?
mondomkusskuss
(
x21)
May 20, 2023 21:39:22
x21)
EasybankosPedo
(
x23)
May 20, 2023 21:40:21
x23)
Pénteken utazott Bécsbe, ahogy a főnök parancsolta neki. Az egész terelés csak azért kellett a hétfői időponttal, hogy a trollokat félrevezesse.
Majdnem jó csak ezt a kb 14:50-kor kirakot flokkot nem tudod beilleszteni ebbe. Plusz ha a főnök berendeli péntekre azt biztos nem Péntek délután 2-3 órára teszi.
www.bitchute.com/video/IOlQm0LIidPh/
Ráadásul ha délután, este vissza is jött lásd ma már Szolnokon volt vizsgára jelentkezni, akkor valószínűleg nem ment volna haza, hanem megint tibivel marad legalább éjszakára. Csütörtöki haza érkező flokkjába pont azt emlegette hogy sokkal jobban megoldható neki ha a Szolnoki 25-30000 ft/éj szobák helyet a Budapesti 10000ft/éj szobákat preferálják majd ezután mert azt még kitudja gazdálkodni.
Ez alapján elmehet ma Budapestre (mindketten elvannak tűnve) majd holnap Bécsbe, hogy Hétfő reggel a melócsába legyen. Vagy akár Hétfő hajnalba 5:40-kor is indulhat Budapestről úgy, hogy 8:21-re Bécsbe van.
Ha Hétfőn kell jelentkeznie és a legolcsóbb vonattal akar kimenni akkor holnap a 14:58 Regiojettel fog menni valószínűleg. Arra már nem kaphatók jegyek, de azt megvehete már korábban is. De mint írtam mehet hétfő reggeli 5:40 drágább vonattal is, amennyibe Hétfőn lesz pofavizit.Valoszinüleg mikkor Februárba 2x is visszament 1-1 napra akkor is azzal mehetet. És akkor a flixbus meg társai féle buszokat még nem is vettük számitásba nála.
pekkujjunki sodi
(
x5)
May 20, 2023 21:40:27
x5)
gyagya nem halt meg

kissendrevagyok
(
x48)
May 20, 2023 21:41:29
x48)
22:34 kor indul egy vonat még pestre Endre!!
Sziszával kivesztek egy airbnb-t és mehet is az ürítés a nyílt sebbe.
kissendrevagyok
Kötőjel
(
x12)
May 20, 2023 21:41:30
x12)
gyagya nem halt meg
minden egy folyamat.
Dörpepúp
(
x7)
May 20, 2023 21:41:32
x7)
A hajléktalan HAZA viszi a cuccát. Tehát ahová hívják ott van a haza mert viszi a putyerkáját is.
Betöjt Laptop
(
x39)
May 20, 2023 21:43:23
x39)
minden egy folyamat.
Milyen igaz... A karma is dolgozik a háttérben!
Mitokondrium
(
x7)
May 20, 2023 21:46:13
x7)
bitchute.com/video/IOlQm0LIidPh/
bitchute.com/video/IOlQm0LIidPh/
Lehet benne valami. Csak nagyon furcsállom magát a történetet, hogy a főnök tajtékzik, berendeli Recskaboyt péntekre, aki rejtélyes módon gerincet növesztett és kiáll az érdekeiért, csak szól neki, hogy majd hétfőn. Ez teljesen idegen a csicska jellemétől.
MaxPayne
(
x24)
May 20, 2023 21:47:55
x24)
Hol vannak a kiscicak te aljas, pedofil geci?!
Hol vannak???
Hol vannak???
mondomkusskuss
(
x21)
May 20, 2023 21:48:37
x21)
sörtötbontok
(
x8)
May 20, 2023 21:49:18
x8)
Romantikusan undorító. Vagy inkább undorítóan romantikus? Sziszával kivesztek egy airbnb-t és mehet is az ürítés a nyílt sebbe.
EasybankosPedo
(
x23)
May 20, 2023 21:49:22
x23)
Tranyó kép
Púpfalon üzenget a büdös tranyó pont akkor mikor szóba jön itt, hogy talán egyűt vannak, ahelyett hogy belájvozna? Ugyanezt csinálta Szerdán mielőtt a korcsal találkozott "Felelőtlen vagy Endi tönkre teszed az életünk szedd össze magad!!!"
Gyanús, nagyon gyanús. Élősködő, lőjétek felfelé a live-ot ha nem vagytok egyűt!
kissendrevagyok
(
x48)
May 20, 2023 21:51:11
x48)
Allee plázába 21:30 kor kezdett a john wick, mondta múltkor tranyó h vagy 20 percig még reklám volt utána... sanszos
kissendrevagyok
sörtötbontok
(
x8)
May 20, 2023 21:52:09
x8)
Hol vannak a kiscicak te aljas, pedofil geci?!
Hol vannak???
Mivel Endi nem csinál semmit a ház körül (és benne is csak sörözik, maradékot zabál, ürít és fütyizik), Golda nyírhatta ki a legfrissebb púpszászi macskaalmot. Hol vannak???
Betöjt Laptop
(
x39)
May 20, 2023 21:52:20
x39)
Érdeklődő
(
x6)
May 20, 2023 21:52:24
x6)
Most a screenshotot nem találom, de a Malacz meg a Kabos utánzat Gabucino között zajlott, röhögtek a búza Bloginon, meg valami csajon:
Bérczi Gábor3/10/09 12:05 leírta, hogy mit duhajkodtak egymással, én meg röhögtem jól.3/10/09 12:06 pedig lilinek csak egy kiadós análszeksz hiányzk
Kárpótolt Szurony3/10/09 12:06 wehh3/10/09 12:06 nem hagyja?3/10/09 12:06 ahhoz érteni kell.
Bérczi Gábor3/10/09 12:06 mindig olyan savanyú képet vág, hogy rögtön erre gondolok...
Kárpótolt Szurony3/10/09 12:07 Már Lili vagy Blogin?
Bérczi Gábor3/10/09 12:07 elõbbi
Kárpótolt Szurony3/10/09 12:08 Most õszintén, kinézed belõle, hogy ilyet megbír?
Bérczi Gábor3/10/09 12:08 nem, de kurvára nem is kérdezném a véleményét.
Kárpótolt Szurony3/10/09 12:08 aggyadalá, reccs...
MaxPayne
(
x24)
May 20, 2023 21:52:52
x24)
Most hogy van ez pup?
Amig a lamantint a dogevo, vagy barki mas kurja, addig jo neked a faszpina is? Akkor mit szamit, hogy hazudik-e neked a lamantin vagy sem?
A tranyorol kideritetted mar, hogy demon-e es ha igen, hogyan?
A tranyo tudja, hogy csak szamarnak hasznalod, amig nincs ló?
Amig a lamantint a dogevo, vagy barki mas kurja, addig jo neked a faszpina is? Akkor mit szamit, hogy hazudik-e neked a lamantin vagy sem?
A tranyorol kideritetted mar, hogy demon-e es ha igen, hogyan?
A tranyo tudja, hogy csak szamarnak hasznalod, amig nincs ló?
tranyókiller
(
x2)
May 20, 2023 21:53:15
x2)
Van rövid videós bejelentkezes Gyagyastol a tranyo fb-n.
Achtung!!
Hahó
(
x136)
May 20, 2023 21:53:56
x136)
Van rövid videós bejelentkezes Gyagyastol a tranyo fb-n.
MaxPayne
(
x24)
May 20, 2023 21:54:11
x24)
Marmint gyogyul a faszpina? Jo sokaig tartott.
Ásó27
(
x68)
May 20, 2023 21:54:16
x68)
A tranyó ÉS Endre is előre megtervezetten terelnek, mert közös mozizás van? Az egyik maga alá fosik, a másik a cipőfűzőjét sem tudja bekötni. Ugggyanmá'!
Mifaaaaaaaaaaaan
kissendrevagyok
(
x48)
May 20, 2023 21:54:49
x48)
nevetséges, hogy nem tud videót készíteni anélkül, hogy ne legyen sör a kezében 🤣
Brutál nagy alkesz.
MaxPayne
(
x24)
May 20, 2023 21:56:03
x24)
Elot toljal pedofil!
töjbedara
May 20, 2023 21:56:15
Endre a macskagyilkos kurva anyádat komolyan mondom
elnézést kérek a kurvától
May 20, 2023 21:56:15
kissendrevagyok
(
x48)
May 20, 2023 21:57:28
x48)
Endre hallod toljatok a Tibivel egy közös lájvot, tudod olyan behívósat mint a tiktoksznál csak a youtube-on!
kissendrevagyok
Mercis Hambi
(
x3)
May 20, 2023 21:58:32
x3)
Úgy mondja mintha ő dönthetne mikor megy vagy nem megy Szegedre :DDDDD
Betöjt Laptop
(
x39)
May 20, 2023 21:58:51
x39)
Dikk, mekkora a kráter a veknin, a füle mellett :DDDDDDD
Jó munkát végzett a tranyó a a sörös pohárral!
GRAT.
Meg ugye azok a fránya fényviszonyok...

GRAT.

Betöjt Laptop
(
x39)
May 20, 2023 22:00:30
x39)
Elot toljal pedofil!
Elot toljal pedofil!
MaxPayne
(
x24)
May 20, 2023 22:01:45
x24)
GRAT.
GRAT.
Csodalatosan otvarul nemgyogyulnak a sebei.
Ez mar shiker, ugye pedofil Endre?!
Ásó27
(
x68)
May 20, 2023 22:03:02
x68)
Remélem senki sem írja a tranyónak, hogy Endre Szegedre tart vagy már ott is van
kissendrevagyok
(
x48)
May 20, 2023 22:03:06
x48)
Endre most tök őszintén!
Hány sört ittál a mai nap ? 10 megvolt ?
kissendrevagyok
Mercis Hambi
(
x3)
x3)
Nemvoltdurex
(
x13)
May 20, 2023 22:04:42
x13)
Endre, csak te vagy akkora balfasz, hogy ingben próbálsz meg terelni.. Te se vagy annyira retardált, hogy otthon ingben legyél. Szar lett ez a terelés.
Kötőjel
(
x12)
May 20, 2023 22:05:11
x12)
a bálna mindig is csak arra kellett neki, hogy féltékennyé tegye a herélt köcsögöt és hogy nekünk vetítsen a nem létező heteroszexualitásáról.
Nemvoltdurex
(
x13)
May 20, 2023 22:06:42
x13)
Endre, csak te vagy akkora balfasz, hogy ingben próbálsz meg terelni.. Te se vagy annyira retardált, hogy otthon ingben legyél. Szar lett ez a terelés.
MaxPayne
(
x24)
May 20, 2023 22:06:53
x24)
Endre most tök őszintén!
Szerintem csak akkor fogy 15 alatt, ha van kozte literes is.
Nemvoltdurex
(
x13)
May 20, 2023 22:07:01
x13)
Link lemarad…

miskolcigány
(
x5)
May 20, 2023 22:08:06
x5)
Community challenge: mutasson valaki egy olyat liveot az elmult egy evbol, amikor egyszer sem volt sor a pedofil kezeben.
A munka nem megoldás.
EasybankosPedo
(
x23)
May 20, 2023 22:08:14
x23)
Nem biztos hogy a főnök tajtékzott, nincs erre szüksége mikor 2 hét múlva lejár a 3 hónapos szerződése. Valószínűleg csak ki akarja helybe is próbálni a korcsot, hogy úgy mire képes, mert azt már tudja hogy HO-ba nem sokra. Nem lepne meg ha nem lesz azonali kibaszás akkor simán bent tartja majd egész héten helyszini munkára.
Korcs se állt ki az érdekeiért igazából. Simán csak próbál angolnázni és elkerülni ezt, ezért rakata át Hétfőre vagy nem tudhatjuk hogy nem e Keddre a találkozást. Akár arra hivatkozva is, hogy Pénteken és Hétfőn kötözésre kell mennie a kezével.
Illetve ne feledjük a korcsnak csak online, távolról van nagy pofája, minden más esetbe egy csicskulos, megúszós, meghunyászkodó, kis féreg, igy nincs itt gerinc növesztés.
xray
(
x21)
May 20, 2023 22:08:29
x21)
GRAT.
örök emlék a faszpinástól. xd Jó munkát végzett a tranyó a a sörös pohárral!
GRAT.
kissendrevagyok
(
x48)
May 20, 2023 22:10:14
x48)
azt mondja garantálni tudja, hogy nem tud szegedre menni holnap és hétfőn :D
Tehát vasárnap délután megy Bécsbe, kivesz egy szállást hogy ott aludjon mert józanul kéne megjelenni a melócsába (az ideg szét fogja baszni és nem bírja megállni majd h ne igyon), hétfőn megy melócsába h kirúgják és már jön is haza.
kissendrevagyok
Tehát vasárnap délután megy Bécsbe, kivesz egy szállást hogy ott aludjon mert józanul kéne megjelenni a melócsába (az ideg szét fogja baszni és nem bírja megállni majd h ne igyon), hétfőn megy melócsába h kirúgják és már jön is haza.
MaxPayne
(
x24)
May 20, 2023 22:10:18
x24)
Community challenge: mutasson valaki egy olyat liveot az elmult egy evbol, amikor egyszer sem volt sor a pedofil kezeben.
A gyoztes atveheti Endre barmelyik diplomajat.
Lenin atomjégtörő
May 20, 2023 22:10:23
Ez azért volt annyira kínos Porksnak, mert egyrészt Blogint buzizták (ők mint a "barátai") majd Gabucino kifejtette, hogy Lilit, Blogin akkori barátnőjét seggbe dugná, mire Porks közölte, hogy ő amikor seggbe dugta Athinát, akkor véres volt a lepedő utána.
Bérczi Gábor 3/10/09 12:14 tényleg ti most akkor így mennyire békültetek vissza? 3/10/09 12:14
Kárpótolt Szurony 3/10/09 12:14 nemtom, most mostam le a vérfoltokat az ágyról, kurva nehezen jött ki 3/10/09 12:14 szóval eléggé
May 20, 2023 22:10:23
Betöjt Laptop
(
x39)
May 20, 2023 22:11:45
x39)
Endre képtelen, logikus döntéseket hozni.
Endre képtelen, döntést hozni.
Endre buzi.
Ásó27
(
x68)
May 20, 2023 22:13:18
x68)
Géjza féltékeny
Mifaaaaaaaaaaaan
Hahó
(
x136)
May 20, 2023 22:13:26
x136)
Fikás azért nem mehet szegedre a bálnához, mert ott van nála a portik gyerek és kúrja, de úgy adja elő, mintha bármikor mehetne bálnázni, és ez csak rajta múlik, hogy most nem szegeden van.
Mekkora szánalom. Egyedül a herélt tibor van neki, de ő is koccoltatta.:)))
Betöjt Laptop
(
x39)
May 20, 2023 22:14:40
x39)
Endre!
Amikor a hapsikurva széttörte a poharat a fejeden és véresen vonszoltad magad végig a fél városin, félmerev pitonnal...
Tudod, amikor a rendőr fegyverrel pásztázta végig a lakást a Thalia strassén...
Amikor a hapsikurva széttörte a poharat a fejeden és véresen vonszoltad magad végig a fél városin, félmerev pitonnal...
Tudod, amikor a rendőr fegyverrel pásztázta végig a lakást a Thalia strassén...
Mitokondrium
(
x7)
May 20, 2023 22:15:30
x7)
Fikás azért nem mehet szegedre a bálnához, mert ott van nála a portik gyerek és kúrja, de úgy adja elő, mintha bármikor mehetne bálnázni, és ez csak rajta múlik, hogy most nem szegeden van.
Tibcedesz sincs neki. Csak ha mast nem tud lehuzni, akkor uzenget Recskaboynak. Egyebkent fele se nez. Ok semmilyen kapcsolatban sincsenek.
pekkujjunki sodi
(
x5)
May 20, 2023 22:16:53
x5)
mindkét retard el is kussolt egyszerre.
toltak faszkönyvre kis müsort és leléptek.
ezek együtt vannak
toltak faszkönyvre kis müsort és leléptek.
ezek együtt vannak
Mitokondrium
(
x7)
May 20, 2023 22:16:55
x7)
Porks is mindig tolta a nagy kerszteny dumat. Ezek szerint azt is csak masokra nezve erezte kotelezonek.
Klohek
(
x12)
May 20, 2023 22:17:28
x12)
Az egy életereszölő, maradandó, fogyatékossággal járó sérülés..
MaxPayne
(
x24)
May 20, 2023 22:17:41
x24)
Géjza féltékeny
Geyza utalt mar?
Nemfatyle
(
x7)
May 20, 2023 22:17:54
x7)
Endre szerintem te hétfőn annak fogod beállítani a fejlesztői környezetet, akit a helyedre vesznek fel
Nem basznám meg, tehát nem vok ratyi.
Kercaszomor
May 20, 2023 22:18:20
Mért nem kérdezed meg kapucinot személyesen?
May 20, 2023 22:18:20
Hahó
(
x136)
May 20, 2023 22:18:28
x136)
Fikás tedd féltékennyé a portik gyereket, mutasd meg neki, hogy te piszony egy herélt tibort kúrogatsz ha véletlenül feláll a faszod.
kissendrevagyok
(
x48)
May 20, 2023 22:18:43
x48)
Te Endre figyu már! Legalább ha kimész Bécsbe, akkor hétfőn nem tolsz egy sétálós, állatkertezős lájvot miután kibasznak? kb 20 ezer forintba lesz az utazás, kár lenne csak arra kidobni a pénzt h kibasszanak és egyből visszagyere. Legalább intéztél délutánra egy állásinterjút ?
kissendrevagyok
143 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Ütni kell egyből a pedofilt, aztán majd magyarázkodhat utána.