Ettol mar nem kell felnie. Van taktikai tolla es vakitolampaja is.
Szerintem egy visszere pattan el előbb a Sodinak, abba hal bele.
Plusz a dentálisholokausztszag-pajzs is aktív 0-24-ben!
8 órázó szürkeegér
Bár szegény lány kénytelen volt szagolni a korcsot, szerepelni a lajfban kéretlenül, ide azért nem kéne posztolni
Endre egy pedofil!
histclo.com/essay/war/ww2/after/ost/oo-eco.html
Endre egy pedofil!
Az osztrákok (meg általában a nyugati gondolkodású társadalmak) nincsenek felkészülve az ilyen sodronyfélékre. Őnáluk nem volt 40 év “szocializmus” + egy elbaszott gengszterváltás ami azt nevelte bele generációkba, hogy ügyeskedni, csalni kell. Nem feltételezik ezt senkiről.
Minden O és K
Erre van a legkevesebb esely. Nagy cegeknel ellehet alibizni, de egy startup altalaban sokkal kemenyebb kornyezet, ott biztosan nem babusgatnanak egy ilyen semmirekellot.
A munka nem megoldás.
De azert csak talalkoztak mar drogfuggokkel, kiegettekkel. Oke, hogy sok eselyt adnak, de ha nem dolgozol, kirugnak elobb-utobb.
Ha Sodi nem lenne Sodi, akkor már rég a passzív bevételéből kefélhetné Tibit és Nyuszifület felváltva a Nándorfejérvár közi lakásában, miközben Papa és Mama egy otthonban zavarja az egyre kevesebb vizet. Az az igazság, hogy mindent belead, hogy elbassza a tyúxaros életét, csakhát a származása visszahúzza. Egy ilyen szép fajtajelleges fiatalemberrel nem mernek az osztrákok ujjat húzni.
Ingatkanügyek
Közepes méretű cég, kevés policy.
Aztán úgyis megtudjuk, mert még nem volt olyan, hogy ne tudtuk volna meg.
Nem is kell mar sokaig varni erre. A gyozelmi jelentes hianya egyertelmusiti, hogy nem ment ez olyan siman.
Work in progress.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Nem kell bejárnom, de ettől még a következő két hétben érdemes látványosan kaparnom, és eredményeket dobálnom.
Ez a mostani helyzet, ami van, MÉG ad esélyt arra, hogy lassacskán kimásszak a szarból.
Nem beszélgetünk!
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
Ja, te meg az eredmények....
Ingatkanügyek
Es hogyan tervezel ket het alatt eredmenyeket hozni, ha harom honapja semmi sem sikerult? Van erre valamilyen elkepzelesed? Mostantol majd nem bebaszva fetrengesz allo nap?
Az hogy tibikét dolgoztatod nem passzív jövedelem, hahó!
Etoros nénit nem követtél 10 évvel ezelőtt mikor még lett volna lehetőséged, ebben eddig lehetett eljutni
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Igyunk egy sörtöt, he
Meséld el a főnökeidnek hogyan adósodtál el és mekkora pénzügyi zseni vagy valamint mekkora szarba navigáltad magad. Te csak ezt tudod felmutatni. Semmi mást
"Nem tudunk kenyeret venni. Éhezünk"
Jozsii Busák
Tehát végső ultimátum.
Mit kellene csinálnod 2 hét alatt, hiszen már korábban feladtad...
Tehát akkor napi 1 karton sör hogy valamit kiizzadj magadból? :D Pedofil nem kerülheted el a sorsod. Kirúgáscsá is coming.
ezért mit csinálsz munkaidőben? a rajongói forumodon loopolsz. önsorsrontó vagy gyagyás, én már csak egy kávét kérek.
egy keresztYény, konzervatívfiatalember középkorú ember soha nem reagálna pozitívan arra a felvetésre, hogy egy herélt köcsögöt kefélget.
saját definíciója szerint is buzi sodi a sodi!
vérdíj target nr. 1
Ez a mostani helyzet, ami van, MÉG ad esélyt arra, hogy lassacskán kimásszak a szarból.
Nagyon tetszik a nagybetűs MÉG.
Akkor a melócsában közölték, hogy csak napjaid vannak aztán bye-bye.
kissendrevagyok
Az kizárt! Figyeld a mintázatot!
Szarvasaganccsal végezte ki a pedofilt az aggódó apa
A mintázat az, hogy valami váratlan jó dolog mindig kihúz a szarból.
Jozsii Busák
Hova akarsz még több hitelt te barom geci? :DDDD Az eddig felhalmozott tartozásodat se bírod visszafizetni soha az életbe, hogy lehetsz ekkora retardált? :D
hetyetye
Most olvasd vissza mit fostál ide. Megint be vagy baszva.
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
A mintázat az, hogy egyre mélyebbre süllyedsz és mi egyre jobban szórakozunk!
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
Sörhöz hozzájutottál az éjjel miután elfogyott?
Jó, csak én ilyenkor általában szoktam inni egy sört.
Permanens szarban, nyomorban vagy évtizedek óta. A karma intézkedett, hogy amit elloptál másoktól, az visszavegye tőled.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Tetttyó ne zavarjon, hogy tiltólistán vagy.
kissendrevagyok
a sodi, anno egyik cégnél én 2 éven keresztül szállítottam a mérnöki megoldásokat, mégis egy tollvonással kihúzták alólam a csapatomat, kurvára nem voltam bebetonozva.
ezt a bebetonozást a te kvalitásaiddal (próbaidős csetdzsípítí) szerintem gondold át. :D
vérdíj target nr. 1
magyarul kisírtál egy utólsó utáni esélyt; simán kinézem, hogy beodbtad az üldözött LMBTQ+ propagandát, közben mutogatottad tibor fényképét, mint igényes bajátnőt, aki nem tudja eldönteni, hogy melyik luxusmunkásszállóra költözzetek..
passzív jövedelem: eltartatni magát laumóval és fütyizni a kisszobában....
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
De csak azért hogy utána még jobban belepasszírozzon, te recskarém
Magyarul, Örülhetünk!
Álmodjatok Rémeket!
Tehát mindössze két hét maradt hátra az összeomlásig.
Minden O és K
Ne örülj pedofil, átnéztem február 8 óta mindent, amit tudunk a melócsádról: a cégvezető interjúztatott, ő a főnököd és a kollegáidról úgy hadoválsz hogy az ő kollegái, vagyis egyedül lehetsz fejlesztő egy kis cégnél és közvetlenül a cégvezető főnöködnek számolsz be.
A V betűs cég így ki is esett, mivel kis cégről beszélünk nem biztos hogy megírta a sajtó a bécsi iroda megnyitását (sőt biztos).
Az eü-re való utalás az lehet termék is.
Akár akarod, akár nem, de szűkül a kör. :)
Elég csak egyszer sakálrészegen megnyitnia a ChatGPT-t a céges gépről, utána komoly felkérdezések várhatóak.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Szerintem az álma a 20 ezer ejró
Jozsii Busák
De de. 2 gépről ""dolgozik"", értsd ctrl c ctrl v.
Na ezt mi is szeretnénk már látni, épül még új stadion tuti biztos aminek az alapjában elférsz, de ha más nincs, Duna mélyén betonpapucsban fókaüvöltés is megteszi.
blabla
Bárcsak anyád betonozna már be a fáskamra alapjaiba.
lehet, h kár volt ide kiírni, hogy monitorozni akarják; lehet h simán nekiállt volna a céges gépen is a "kalapácsot" használni...
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Legyen 100.000
Aty tyép kejek
Nyírd ki anyád Sneci | Blekk ket csöcsképek kapcsán keress protonmailen
Csak 50 ezerig tud felvenni, mivel az osztrák raiffeisen bank chatfalán előadtuk hogy fifi vagyunk. Vagyis az ő paramétereivel kértünk hitelt, sajnos meg fogja kapni. 50 ezerig teljesen szabad-felhasználású, nem érdekli őket a német hitel se, és az se ha azt akarja kiváltani.
Viszont 50 ezer felett jelzálogalapú. Ráadásul a németeknél sem olcsó a végtörlesztés, most abban van hogy annyit kell adnia a német bankoknak amivel tartozik.
Lesznek még itt süsüzések, mert a végtörlesztésnél ha kiderül hogy abszolute nem németországban él, már benyújthatják az egy összegű betörlesztést. Vagyis mínuszban is kerülhet és 2 országban teljesen eladósodva. :)
Ez tényleg jó hír!
Szép munka, zsidók!
Dehát asodi semmiből sem tanul, Hahó! :D
Amúgy ez kurva érdekes. A Transferwise születése óta használom a szolgáltatásaikat és ilyenről még nem hallottam. Mivel hiteleket nem helyez ki a Wise, nem értem, milyen bírálaton nem ment át a Gyagyás.
Max. azt tudom elképzelni, hogy az idiótája Wise Business számlát akart nyitni, ahol valóban utánanéznek a céges adatoknak.
🕎Endigame🕎
Én csak nevetek, mert a hitelkártyákat nem annyiért tudja kiváltani mint egy sima hitelt, szóval meglehet dupla adósságot csinál magának. :)
Viszont 50 ezer felett jelzálogalapú. Ráadásul a németeknél sem olcsó a végtörlesztés, most abban van hogy annyit kell adnia a német bankoknak amivel tartozik.
Lesznek még itt süsüzések, mert a végtörlesztésnél ha kiderül hogy abszolute nem németországban él, már benyújthatják az egy összegű betörlesztést. Vagyis mínuszban is kerülhet és 2 országban teljesen eladósodva. :)
ebben az a szomorú, hogy majd azt a pénzt is elfütyizi; addig is jól érzi magát; aztán behajtani meg nem lehet rajta; masszírozza tovább a halott pitonszt gondtalanul...
Úgy emlékszem hogy valaki azt írta hogy a hitelkártyák közötti pénz utaztatást pénzmosásnak vette a Wise ezért tiltották a számlát.
Jó, csak én ilyenkor általában szoktam inni egy sört.
Pont az ilyen debil, notórius csalók miatt magasak a banki kamatok -nem a hitel kártyákra értem- rajtunk hajtják be a fifi félék miatt elmaradt hasznot.
En is tudom a megoldast, de en el is arulom neked Endre!
AKASZD FEL MAGAD TE PEDOFIL FEREG!!!
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
2023 nyara = Ratyító 100.000 eurós tartozást halmoz fel.
Gratulálunk -40.000 millió forintos pjokjamoszó úrhölgy!
Minden nagyon fasza, mert neten fent a fasza!
Jozsii Busák
Akkor talán nem kéne napi 20 sört inni, Endre. Ez már eszedbe jutott? Többen kérdezik.
Nem mindegy a vén szipirtyónak, hogy féladag moslékot kap, vagy harmad adagot?
Mitokondrium
(
x7)
May 24, 2023 09:11:14
x7)
Rossz reggelt Gyagya! Hány kerítés kötött beléd az éjszaka?
Telebetyár_Időtelefon
May 24, 2023 09:17:35
Plusz a dentálisholokausztszag-pajzs is aktív 0-24-ben!
May 24, 2023 09:17:35
Sodmány a tokmányorrú
(
x4)
May 24, 2023 09:20:16
x4)
Tyodika mennyit aludtál ma? Kipihenten kezded a melócsát?
Mennyire kell hogy elbaszott világképed legyen, hogy az osszes munkahelyedre ugy jelentlezel hogy nem tudod megugorni a kovetelmenyeket es nagyon jol tudod hogy ki leszel baszva mert semmit nem tudsz!
A hangulat jóindulatú és tréfás
Mennyire kell hogy elbaszott világképed legyen, hogy az osszes munkahelyedre ugy jelentlezel hogy nem tudod megugorni a kovetelmenyeket es nagyon jol tudod hogy ki leszel baszva mert semmit nem tudsz!
EasybankosPedo
(
x23)
May 24, 2023 09:28:57
x23)
Vajon menyire bevett gyakorlat hogy a főnök állás interjuztat ebéd közbe, majd mikor 3 hónap múlva megint találkoztok akkor megint elvisz ebédelni? Ezek mellet 02.08 volt a állas interjú majd 03.06 kezdet "dolgozni" a korcs. Tehát kb 3 hét után szolhatak neki, hogy jól van akkor gyere dolgozni, talán mert nem találtak senki mást. Talán ezért szopják be az ilyen nem tudok bejárni mert a barátnőm.... dumákat is, és mondják azt, hogy jól van akkor maradj HO-ba. Az hogy bekelt csöngetnie tegnapreggel, hogy beengedjék azt sejteti hogy talán valami társasház féle épületbe lehet a iroda. Ezek alapján nem kizárt hogy valami új ( új iroda) kisebb (főnöki ebéd,) cég, talán tényleg startup lesz ez.
A Céges gép amennyibe most kapott, felvett viszont egy problémát és egy kérdést. 2 héttel a szerződés lejárta elött mért adnának céges gépet neki, ha eddig nem tették meg? Ez alapján itt simán hosszabbítás várható akkor, ami teljesen nonszensz. Március 15-én kb délbe mért unmoutos betűvel írt a puptube csatornáján, ha csak most kapta meg a gépet?
Meghalgattam mit mondott februárba az ebédről. Levest ettek, meg úgy mondja valami húsos, kukoricás és még valamit mond amit nem értetem tisztán és nem jövök rá mi lehet az. 27:19-töl beszél róla itt, hátha valaki kitalálja mi akar az lenni és közelebb kerülünk az étteremhez ezáltal talán.
ok.ru/video/5058844756636
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
A Céges gép amennyibe most kapott, felvett viszont egy problémát és egy kérdést. 2 héttel a szerződés lejárta elött mért adnának céges gépet neki, ha eddig nem tették meg? Ez alapján itt simán hosszabbítás várható akkor, ami teljesen nonszensz. Március 15-én kb délbe mért unmoutos betűvel írt a puptube csatornáján, ha csak most kapta meg a gépet?
Meghalgattam mit mondott februárba az ebédről. Levest ettek, meg úgy mondja valami húsos, kukoricás és még valamit mond amit nem értetem tisztán és nem jövök rá mi lehet az. 27:19-töl beszél róla itt, hátha valaki kitalálja mi akar az lenni és közelebb kerülünk az étteremhez ezáltal talán.
ok.ru/video/5058844756636
buniBanki
(
x2)
May 24, 2023 09:37:44
x2)
Nézem vissza az esti szenvedést(nem ajánlom senkinek). Gyagyás, szerinted miért néznek vissza rád ilyen megvetően az emberek? Egy korcsot látnak akiből árad a pia szag és a gennyedző sebedről nem is beszéltünk. Rettegnek az emberek tőled!!
Bár szegény lány kénytelen volt szagolni a korcsot, szerepelni a lajfban kéretlenül, ide azért nem kéne posztolni
buniBanki
(
x2)
May 24, 2023 09:40:22
x2)
Volt pár évszázaduk vagyont összerabolni míg mások védték őket.
Most pedig szépen visszafizetik a teknősnek az ilyen sodi-félék ezreinek eltartásával, mivel kevésbé egyedi eset mint hinnéd.
Most pedig szépen visszafizetik a teknősnek az ilyen sodi-félék ezreinek eltartásával, mivel kevésbé egyedi eset mint hinnéd.
histclo.com/essay/war/ww2/after/ost/oo-eco.html
Mitokondrium
(
x7)
May 24, 2023 09:56:02
x7)
A ceges laptopra van egy tippem:azon fut az aktivitasfigyelo program, ami szepen loggolja, mit is csinal a Gyagyas. Aztan ha kiderul, hogy napi tizenket oraban Fannikah videoit porgeti, mar kesz is az ugy a kirugashoz.
Nem vagyok őrült
(
x3)
May 24, 2023 09:59:02
x3)
Ezt amúgy valaki meg tudná magyarázni: hát így is elégedetlenek a munkájával a cégnél, 2 hét múlva letelik a fix 3 hónap, mi a halál faszáért nyomnak a kezébe céges laptopot? Reménykednek benne, hogy ATOS módra majd jól elhagyja aztán lehet perelni a korcs gecit?
Az osztrákok (meg általában a nyugati gondolkodású társadalmak) nincsenek felkészülve az ilyen sodronyfélékre. Őnáluk nem volt 40 év “szocializmus” + egy elbaszott gengszterváltás ami azt nevelte bele generációkba, hogy ügyeskedni, csalni kell. Nem feltételezik ezt senkiről.
JohnCramer
(
x1)
May 24, 2023 10:10:38
x1)
Szerintem igazi vegetáriánus a Fifi. Mert úgy szereti a (fasz)pipát, ha kívül retkes, belül gombás
Ez most buzisan fog hangzani, de heteró vagyok
Nemzet Krónikása
(
x21)
May 24, 2023 10:11:39
x21)
Mondjuk fikás, ha nem lennél egy kókler geci, akkor első körben nem kellett volna hazamenekülnöd Gémeskútországra Labanciából, így nem kéne Újszász-Bécs között ingáznod ha a szar munkád miatt behív a főnök a bécsi irodába dolgozni.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
miskolcigány
(
x5)
May 24, 2023 10:13:24
x5)
talán tényleg startup lesz ez.
Erre van a legkevesebb esely. Nagy cegeknel ellehet alibizni, de egy startup altalaban sokkal kemenyebb kornyezet, ott biztosan nem babusgatnanak egy ilyen semmirekellot.
Mitokondrium
(
x7)
May 24, 2023 10:15:27
x7)
De azert csak talalkoztak mar drogfuggokkel, kiegettekkel. Oke, hogy sok eselyt adnak, de ha nem dolgozol, kirugnak elobb-utobb.
seymour schwartz
(
x6)
May 24, 2023 10:15:59
x6)
Mondjuk fikás, ha nem lennél egy kókler geci, akkor első körben nem kellett volna hazamenekülnöd Gémeskútországra Labanciából, így nem kéne Újszász-Bécs között ingáznod ha a szar munkád miatt behív a főnök a bécsi irodába dolgozni.
Ha Sodi nem lenne Sodi, akkor már rég a passzív bevételéből kefélhetné Tibit és Nyuszifület felváltva a Nándorfejérvár közi lakásában, miközben Papa és Mama egy otthonban zavarja az egyre kevesebb vizet. Az az igazság, hogy mindent belead, hogy elbassza a tyúxaros életét, csakhát a származása visszahúzza. Egy ilyen szép fajtajelleges fiatalemberrel nem mernek az osztrákok ujjat húzni.
sörtötbontok
(
x8)
May 24, 2023 10:26:26
x8)
Nagy cegeknel ellehet alibizni
Előbb-utóbb úgyis kiderül, de szerintem a GVS-hez hasonló gányolda lesz a munkáltató.Közepes méretű cég, kevés policy.
Mitokondrium
(
x7)
May 24, 2023 10:27:47
x7)
Előbb-utóbb úgyis kiderül, de szerintem a GVS-hez hasonló gányolda lesz a munkáltató.
Nem is kell mar sokaig varni erre. A gyozelmi jelentes hianya egyertelmusiti, hogy nem ment ez olyan siman.
sodika
May 24, 2023 10:29:13
Ha Sodi nem lenne Sodi, akkor már rég a passzív bevételéből kefélhetné Tibit és Nyuszifület felváltva a Nándorfejérvár közi lakásában
Work in progress.
May 24, 2023 10:29:13
sodika
May 24, 2023 10:31:11
Nem kell bejárnom, de ettől még a következő két hétben érdemes látványosan kaparnom, és eredményeket dobálnom.
May 24, 2023 10:31:11
Klohek
(
x12)
May 24, 2023 10:31:45
x12)
Work in progress.
Nem beszélgetünk!
seymour schwartz
(
x6)
May 24, 2023 10:32:49
x6)
Ja, te meg az eredmények....
Mitokondrium
(
x7)
May 24, 2023 10:32:58
x7)
Es hogyan tervezel ket het alatt eredmenyeket hozni, ha harom honapja semmi sem sikerult? Van erre valamilyen elkepzelesed? Mostantol majd nem bebaszva fetrengesz allo nap?
trolléga
(
x30)
May 24, 2023 10:33:25
x30)
Work in progress.
Az hogy tibikét dolgoztatod nem passzív jövedelem, hahó!
Etoros nénit nem követtél 10 évvel ezelőtt mikor még lett volna lehetőséged, ebben eddig lehetett eljutni
Ténfép
(
x5)
May 24, 2023 10:33:37
x5)
Nem kell bejárnom, de ettől még hetyetye továbbra is egy fogyatékos faszszopó angolnázó pedofil buzi féreg vagyok, aki az emberek szánalmából él
Bejlin
(
x8)
May 24, 2023 10:34:13
x8)
Meséld el a főnökeidnek hogyan adósodtál el és mekkora pénzügyi zseni vagy valamint mekkora szarba navigáltad magad. Te csak ezt tudod felmutatni. Semmi mást
Jozsii Busák
(
x5)
May 24, 2023 10:34:24
x5)
May 24, 2023 10:34:24
Látják rajta hogy született lúzer akinek anyja veszi a ruháit ès anyja veri a faszát èppen ezèrt bíznak benne hogy szorgos balek. El sem tudják kèpzelni mennyire romlott gonosz kobold.Az ilyen szürke egerek akiken mindenki átnèz èszre se veszik azok általába szorgosak. Mikor elkezd dolgozni már kezdhetik sejteni hogy egy lecsúszott igènytelen büdös alkoholista kókler.. Egyedül a kamuzott CVji miatt lehet ott.. Letelik a három hónap tuti repül. Valószínű megkapja a hitelt is akkor meg Tibort azonnal mellè kell tenni ès indulhat a tánc!!:) May 24, 2023 10:34:24
trolléga
(
x30)
May 24, 2023 10:35:13
x30)
Endre! Ez hogy visszaosontál Púpszászra ezzel is csak magad alatt vágod a fát, ugyanúgy napi 8-10 työrike fog lecsúszni. Hallgatni kellett volna Főnökúrra és bejárni Bécsbe. Akkor esetleg lett volna esélyed 2 hét alatt megváltani magadat xD
linziasztal01
(
x77)
May 24, 2023 10:35:36
x77)
Tehát végső ultimátum.
Mit kellene csinálnod 2 hét alatt, hiszen már korábban feladtad...
Carpenter
(
x2)
May 24, 2023 10:35:54
x2)
Tehát akkor napi 1 karton sör hogy valamit kiizzadj magadból? :D Pedofil nem kerülheted el a sorsod. Kirúgáscsá is coming.
40_éves_junior
(
x6)
May 24, 2023 10:36:45
x6)
ezért mit csinálsz munkaidőben? a rajongói forumodon loopolsz. önsorsrontó vagy gyagyás, én már csak egy kávét kérek.
trolléga
(
x30)
May 24, 2023 10:37:27
x30)
Bécsben tanulhattál volna a valódi szenyoroktól, a macskaólban ugyanúgy csak fütyizés, Tibizés, lamantinozás lesz. Fincsi a krém?
Kötőjel
(
x12)
May 24, 2023 10:37:49
x12)
Work in progress.
egy keresztYény, konzervatív
saját definíciója szerint is buzi sodi a sodi!
kissendrevagyok
(
x48)
May 24, 2023 10:38:11
x48)
Nagyon tetszik a nagybetűs MÉG.
Akkor a melócsában közölték, hogy csak napjaid vannak aztán bye-bye.
Ilyen nincs
(
x4)
May 24, 2023 10:38:47
x4)
sodika
May 24, 2023 10:38:56
A hitelre július elején nem a legtöbb esélyem, amikor már négy fizetés is jött (tehát látják a banknál, hogy be vagyok betonozva) de mást (pl. dispo-emeléssel) előtte is megpróbálkozom.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
May 24, 2023 10:38:56
sodika
May 24, 2023 10:39:33
May 24, 2023 10:39:33
Jozsii Busák
(
x5)
May 24, 2023 10:39:46
x5)
Tuti be kell járnod!!! :D Az a legkisebb gondod mert biztos le leszel követve!!!! A másik hogy sötètben kell haza járnod ami a rèmálmod!!!! Tegnap szerinted hányan vártak??? Ez a mostani helyzet, ami van, MÉG ad esélyt arra, hogy lassacskán kimásszak a szarból.
kaffkaendree
(
x1)
May 24, 2023 10:39:54
x1)
A hitelre július elején nem a legtöbb esélyem, amikor már négy fizetés is jött (tehát látják a banknál, hogy be vagyok betonozva) de mást (pl. dispo-emeléssel) előtte is megpróbálkozom.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Hova akarsz még több hitelt te barom geci? :DDDD Az eddig felhalmozott tartozásodat se bírod visszafizetni soha az életbe, hogy lehetsz ekkora retardált? :D
nemet mondtak
(
x4)
May 24, 2023 10:40:09
x4)
Ez a bebetonozás már múltkor is bejött!
Nagyon nevetek. :D
Nagyon nevetek. :D
trolléga
(
x30)
May 24, 2023 10:40:47
x30)
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Most olvasd vissza mit fostál ide. Megint be vagy baszva.
Nemzet Krónikása
(
x21)
May 24, 2023 10:41:20
x21)
Ha tényleg ki akarnál mászni a szarból, akkor az alábbi 3 dolgot instant meg kéne hoznod:
- Internetes "tartalomgyártásod" végleges befejezése,
- Alkohol manóval megszakítod a kapcsolatot,
- A végtelen hitelspirálodhoz pedig felfogadsz egy pénzügyi szakembert vagy egy csődvédelmi eljárást kérsz magad ellen.
Ha ebből a háromból akár egy kimarad, akkor buktad az egészet. Az internetes "tartalomgyártásod" miatt van közel 300 aktív trollod, akik BÁRHONNAN kibaszatnak. A pia miatt a maradék agysejtjeidet is tönkrebaszod, már a ChatGPT-s keresés se megy lassan. A pénzügyek meg tyerintyem éjthető.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
- Internetes "tartalomgyártásod" végleges befejezése,
- Alkohol manóval megszakítod a kapcsolatot,
- A végtelen hitelspirálodhoz pedig felfogadsz egy pénzügyi szakembert vagy egy csődvédelmi eljárást kérsz magad ellen.
Ha ebből a háromból akár egy kimarad, akkor buktad az egészet. Az internetes "tartalomgyártásod" miatt van közel 300 aktív trollod, akik BÁRHONNAN kibaszatnak. A pia miatt a maradék agysejtjeidet is tönkrebaszod, már a ChatGPT-s keresés se megy lassan. A pénzügyek meg tyerintyem éjthető.
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
May 24, 2023 10:42:27
x13)
A mintázat az, hogy egyre mélyebbre süllyedsz és mi egyre jobban szórakozunk!
EgyetemistaSrác
(
x1)
May 24, 2023 10:42:58
x1)
Sörhöz hozzájutottál az éjjel miután elfogyott?
trolléga
(
x30)
May 24, 2023 10:43:00
x30)
3 havi melócsá után felveszi a megahitelt, amit aztán nem fog tudni fizetni mert abban a hónapban ki is basszák. Pénzügyi zseni asodi piszony.
Hahó
(
x136)
May 24, 2023 10:43:20
x136)
Permanens szarban, nyomorban vagy évtizedek óta. A karma intézkedett, hogy amit elloptál másoktól, az visszavegye tőled.
kissendrevagyok
(
x48)
May 24, 2023 10:43:41
x48)
Tetttyó ne zavarjon, hogy tiltólistán vagy.
Kötőjel
(
x12)
May 24, 2023 10:44:34
x12)
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
a sodi, anno egyik cégnél én 2 éven keresztül szállítottam a mérnöki megoldásokat, mégis egy tollvonással kihúzták alólam a csapatomat, kurvára nem voltam bebetonozva.
ezt a bebetonozást a te kvalitásaiddal (próbaidős csetdzsípítí) szerintem gondold át. :D
linziasztal01
(
x77)
May 24, 2023 10:44:39
x77)
Bebetonozás = raportra kell járnia mert nem tud megoldani egy junior feladatot 2 hét alatt.
:DDDD
:DDDD
Jozsii Busák
(
x5)
May 24, 2023 10:44:57
x5)
Gyagyás hogy fogsz minden nap hazajárni a sötètben????
Jozsii Busák
halászlé
(
x24)
May 24, 2023 10:45:39
x24)
magyarul kisírtál egy utólsó utáni esélyt; simán kinézem, hogy beodbtad az üldözött LMBTQ+ propagandát, közben mutogatottad tibor fényképét, mint igényes bajátnőt, aki nem tudja eldönteni, hogy melyik luxusmunkásszállóra költözzetek..
passzív jövedelem: eltartatni magát laumóval és fütyizni a kisszobában....
Vaják
(
x6)
May 24, 2023 10:45:41
x6)
De csak azért hogy utána még jobban belepasszírozzon, te recskarém
Twiccs Chat
(
x5)
May 24, 2023 10:46:30
x5)
Tehát ha lesz dispo emelés, akkor végre megadod a tartozásod?
#50euro + kamatok
halászlé
(
x24)
May 24, 2023 10:47:34
x24)
4 hónapig fizu érkezik a számlára = bankos bebetonozás XXXDDDD
ezt a kolvinuszon tanították, púpom? XXDD
ezt a kolvinuszon tanították, púpom? XXDD
PúpszásziVámpír
(
x10)
May 24, 2023 10:47:46
x10)
Magyarul, Örülhetünk!
Nemzet Krónikása
(
x21)
May 24, 2023 10:48:08
x21)
Amúgy az lesz az igazán szopóroller, ha a Gyagyás otthonról sem tudja majd teljesíteni a feladatait, így a főnök meg fogja kérni, hogy HO helyett járjon már be. Emlékszünk, "papíron" van neki Bécsi lakcíme, szóval a főnök jóhiszeműen "abban van", hogy a pedo nem Újszászról ingázik, hanem Bécsből.
Hogyan fogsz tudni Újszász-Bécs között ingázni mindennap, te istenbarma? Mindennap hajnali háromkor kelsz, hogy reggel 9-re be tudj menni a melóba? A sörtöt hogyan fogod megoldani, ha alapból hajnali háromkor utána kell töltened és még a meló előtt is iszol?
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Hogyan fogsz tudni Újszász-Bécs között ingázni mindennap, te istenbarma? Mindennap hajnali háromkor kelsz, hogy reggel 9-re be tudj menni a melóba? A sörtöt hogyan fogod megoldani, ha alapból hajnali háromkor utána kell töltened és még a meló előtt is iszol?
Kötőjel
(
x12)
May 24, 2023 10:48:12
x12)
ma is 100%-os töltöttségen van az autipajzs.
lebassza a főnök mert hetekig nem tud elvégezni egy juniornak szánt feladatot + csetdzsípítire van utalva a feladatokhoz mert nem érti, amit csinálnia kéne = bebetonozott sodi a sodi.
ezen most kivételesen hangosan felnevettem, a sodi. :))
vérdíj target nr. 1
lebassza a főnök mert hetekig nem tud elvégezni egy juniornak szánt feladatot + csetdzsípítire van utalva a feladatokhoz mert nem érti, amit csinálnia kéne = bebetonozott sodi a sodi.
ezen most kivételesen hangosan felnevettem, a sodi. :))
Nem vagyok őrült
(
x3)
May 24, 2023 10:48:41
x3)
Tehát mindössze két hét maradt hátra az összeomlásig.
linziasztal01
(
x77)
May 24, 2023 10:49:04
x77)
Nem feltétlen nem a monitoring miatt kaptad a céges gépet te vadbarom.
Biztatási kár
(
x10)
May 24, 2023 10:50:13
x10)
Ne örülj pedofil, átnéztem február 8 óta mindent, amit tudunk a melócsádról: a cégvezető interjúztatott, ő a főnököd és a kollegáidról úgy hadoválsz hogy az ő kollegái, vagyis egyedül lehetsz fejlesztő egy kis cégnél és közvetlenül a cégvezető főnöködnek számolsz be.
A V betűs cég így ki is esett, mivel kis cégről beszélünk nem biztos hogy megírta a sajtó a bécsi iroda megnyitását (sőt biztos).
Az eü-re való utalás az lehet termék is.
Akár akarod, akár nem, de szűkül a kör. :)
Nemzet Krónikása
(
x21)
May 24, 2023 10:50:14
x21)
Elég csak egyszer sakálrészegen megnyitnia a ChatGPT-t a céges gépről, utána komoly felkérdezések várhatóak.
-
May 24, 2023 10:50:33
Miért kell dispo emelés, és új hitel?
Mennyi hitelt akarsz?
Mennyi hitelt akarsz?
May 24, 2023 10:50:33
MaxPayne
(
x24)
May 24, 2023 10:50:36
x24)
Gyagyas fereg!
A tegnapi liveodnak hala lett legalabb neg vagy 50 trollod. Keptelen vagy normalis, emberi modon viselkedni. Azt hiszed vicces amit muvelsz, mert ostoba vagy es kobunko. Nagyon melyen bele lesz baszva a zsido orrod a fosba.
A jogsit meg tenyoeg felejtsd mar el! Meg neked is, 60IQval, fel kell tudnod fogni, hogy te, ellentetben masokkal (meg a tranyoval is) nem rendelkezel olyan kepessegekkel, amikkel eselyed lehetne megtanulni vezetni.
Csak egy szitut kepzelj el!
Haladsz egy varosi uton. Fejedben a teljes kepzavarral es valosagtorzitassal. Valamit elkepzelsz, hogy mi fog kovetkezni a kovetkezo 10meteren. Igy haladsz folyamatosan. Erre tortenik valami varatlan. Lelepnek eled, eled hajtanak, veszfekeznie kell egy elotted haladonak, stb stb stb. Ilyen helyzetekben te keptelen vagy helytallni. Engedd el ezt szepen, mielott megolsz valakit es a racsok utan a hozzatartozok is seggbebasznak.
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
A tegnapi liveodnak hala lett legalabb neg vagy 50 trollod. Keptelen vagy normalis, emberi modon viselkedni. Azt hiszed vicces amit muvelsz, mert ostoba vagy es kobunko. Nagyon melyen bele lesz baszva a zsido orrod a fosba.
A jogsit meg tenyoeg felejtsd mar el! Meg neked is, 60IQval, fel kell tudnod fogni, hogy te, ellentetben masokkal (meg a tranyoval is) nem rendelkezel olyan kepessegekkel, amikkel eselyed lehetne megtanulni vezetni.
Csak egy szitut kepzelj el!
Haladsz egy varosi uton. Fejedben a teljes kepzavarral es valosagtorzitassal. Valamit elkepzelsz, hogy mi fog kovetkezni a kovetkezo 10meteren. Igy haladsz folyamatosan. Erre tortenik valami varatlan. Lelepnek eled, eled hajtanak, veszfekeznie kell egy elotted haladonak, stb stb stb. Ilyen helyzetekben te keptelen vagy helytallni. Engedd el ezt szepen, mielott megolsz valakit es a racsok utan a hozzatartozok is seggbebasznak.
linziasztal01
(
x77)
May 24, 2023 10:50:54
x77)
Miért kell dispo emelés, és új hitel?
Mennyi hitelt akarsz?
Mennyi hitelt akarsz?
Szerintem az álma a 20 ezer ejró
Jozsii Busák
(
x5)
May 24, 2023 10:51:04
x5)
May 24, 2023 10:51:04
Az azonnali kirugás ha meglátják a chatGP meg a homokos társkeresős oldalakat,a homokos videokat nem? May 24, 2023 10:51:04
kissendrevagyok
(
x48)
May 24, 2023 10:51:08
x48)
Endre gondold el, hogy még a WISE is elutasított. Mire gondolsz te, hogy hitelkiváltó hiteleket szeretnél még felvenni ? Egyértelmű, hogy tiltólistán vagy a SCHUFA értéked miatt.
kissendrevagyok
linziasztal01
(
x77)
May 24, 2023 10:52:00
x77)
Az azonnali kirugás ha meglátják a chatGP meg a homokos társkeresős oldalakat,a homokos videokat nem?
De de. 2 gépről ""dolgozik"", értsd ctrl c ctrl v.
Gunnar
(
x2)
May 24, 2023 10:52:45
x2)
(tehát látják a banknál, hogy be vagyok betonozva)
Na ezt mi is szeretnénk már látni, épül még új stadion tuti biztos aminek az alapjában elférsz, de ha más nincs, Duna mélyén betonpapucsban fókaüvöltés is megteszi.
mikedp
(
x9)
May 24, 2023 10:52:49
x9)
Valami mindig kihúz a szarból :D
Ennek jelei : macskaól, hatalmas tartozás, alkoholizmus.
Nem tudom mi az a "valami", de ha így teszi a dolgát , akkor sínen vagy Gyagyás, mint József Attila.
KURVArangy
Ennek jelei : macskaól, hatalmas tartozás, alkoholizmus.
Nem tudom mi az a "valami", de ha így teszi a dolgát , akkor sínen vagy Gyagyás, mint József Attila.
Hahó
(
x136)
May 24, 2023 10:55:07
x136)
Fikás mekkora hitelben gondolkodsz?
60 vagy 70 ezer?
Én támogatlak ebben!!!
60 vagy 70 ezer?
Én támogatlak ebben!!!
Biztatási kár
(
x10)
May 24, 2023 10:55:28
x10)
Én inkább arra gondolok hogy bedobta hogy szarakodik a gépe, így kapott egyet, mert ha járt volna a munkához azt már az első nap megkapta volna. A kifogások és a hazugságok bajnoka fifike, így ezt haza is kellett cipelnie.
Továbbá adatvédelmi okai is lehetnek, hogy kapott gépet. Amíg nem volt iroda, addig elment hogy a sajátján dolgozott.
De az is lehet, hogy a fejlesztés elérte azt a szintet, amikor tényleg gdpr kényes a dolog. :)
Továbbá adatvédelmi okai is lehetnek, hogy kapott gépet. Amíg nem volt iroda, addig elment hogy a sajátján dolgozott.
De az is lehet, hogy a fejlesztés elérte azt a szintet, amikor tényleg gdpr kényes a dolog. :)
Klohek
(
x12)
May 24, 2023 10:56:31
x12)
Bocsánat... elnézést.. a Linzi ügyéből, nincs valami változás a neten?
Endi Vajna
(
x11)
May 24, 2023 10:57:37
x11)
tehát látják a banknál, hogy be vagyok betonozva
Bárcsak anyád betonozna már be a fáskamra alapjaiba.
halászlé
(
x24)
May 24, 2023 10:57:48
x24)
lehet, h kár volt ide kiírni, hogy monitorozni akarják; lehet h simán nekiállt volna a céges gépen is a "kalapácsot" használni...
töjbedara
May 24, 2023 10:58:02
endre ha már ennyire loopolod, kérdezd meg a portikot, ő fog neked mesélni a bebetonozásról
Jóból
elnézést kérek a kurvától
Jóból
May 24, 2023 10:58:02
PúpszásziVámpír
(
x10)
May 24, 2023 10:58:49
x10)
Mondjad a főninek, hogy a fizetésed a ChatGPT-nek utalja!
Álmodjatok Rémeket!
Kakaspina
(
x24)
May 24, 2023 10:59:21
x24)
60 vagy 70 ezer?
Én támogatlak ebben!!!
60 vagy 70 ezer?
Én támogatlak ebben!!!
Legyen 100.000
Aty tyép kejek
Biztatási kár
(
x10)
May 24, 2023 11:01:17
x10)
60 vagy 70 ezer?
Én támogatlak ebben!!!
60 vagy 70 ezer?
Én támogatlak ebben!!!
Csak 50 ezerig tud felvenni, mivel az osztrák raiffeisen bank chatfalán előadtuk hogy fifi vagyunk. Vagyis az ő paramétereivel kértünk hitelt, sajnos meg fogja kapni. 50 ezerig teljesen szabad-felhasználású, nem érdekli őket a német hitel se, és az se ha azt akarja kiváltani.
Klohek
(
x12)
May 24, 2023 11:02:36
x12)
enre, van egy jó hírem! A sodi játszik csatornának ravatal! 585 videóval kevesebb netszemét!.. Szivesen
Hahó
(
x136)
May 24, 2023 11:04:41
x136)
enre, van egy jó hírem! A sodi játszik csatornának ravatal! 585 videóval kevesebb netszemét!.. Szivesen
Ez tényleg jó hír!
Szép munka, zsidók!
Hahó
(
x136)
May 24, 2023 11:06:23
x136)
A sodi tanul csatorna még él, ez is valami, fikás!
linziasztal01
(
x77)
May 24, 2023 11:11:14
x77)
A sodi tanul csatorna még él, ez is valami, fikás!
Dehát asodi semmiből sem tanul, Hahó! :D
linziasztal01
(
x77)
May 24, 2023 11:11:52
x77)
Endre, nagyon jó irány az újabb bebetonozott hitelke, így is csak a kamatokat tudod fizetni nagy nehezen.
Egy kibaszott gyufát is 205 feletti kamatra veszel. :DDD
Penzmento
(
x6)
May 24, 2023 11:15:09
x6)
Endre gondold el, hogy még a WISE is elutasított. Mire gondolsz te, hogy hitelkiváltó hiteleket szeretnél még felvenni ? Egyértelmű, hogy tiltólistán vagy a SCHUFA értéked miatt.
Amúgy ez kurva érdekes. A Transferwise születése óta használom a szolgáltatásaikat és ilyenről még nem hallottam. Mivel hiteleket nem helyez ki a Wise, nem értem, milyen bírálaton nem ment át a Gyagyás.
Max. azt tudom elképzelni, hogy az idiótája Wise Business számlát akart nyitni, ahol valóban utánanéznek a céges adatoknak.
Biztatási kár
(
x10)
May 24, 2023 11:15:26
x10)
Endre, nagyon jó irány az újabb bebetonozott hitelke, így is csak a kamatokat tudod fizetni nagy nehezen.
Én csak nevetek, mert a hitelkártyákat nem annyiért tudja kiváltani mint egy sima hitelt, szóval meglehet dupla adósságot csinál magának. :)
hejneken
(
x3)
May 24, 2023 11:15:54
x3)
Endre ha az eredménynek számít, hogy egy csöves igénytelen eunuchot kefélgettél, akkor ne legyél büszke magadra! Az ilyet szégyellni kell hahó!
Te aberrált büdös senkiházi buzi!
KAKÁLSZ MIKÖZBEN A SZERELMED BASZIK
Te aberrált büdös senkiházi buzi!
linziasztal01
(
x77)
May 24, 2023 11:16:51
x77)
"Sose érek haza"
What haza?
Hát egy osztrák illetőségű hajléktalan hogy mondhat ilyet?
What haza?
Hát egy osztrák illetőségű hajléktalan hogy mondhat ilyet?
halászlé
(
x24)
May 24, 2023 11:17:57
x24)
ebben az a szomorú, hogy majd azt a pénzt is elfütyizi; addig is jól érzi magát; aztán behajtani meg nem lehet rajta; masszírozza tovább a halott pitonszt gondtalanul...
EgyetemistaSrác
(
x1)
May 24, 2023 11:18:21
x1)
Úgy emlékszem hogy valaki azt írta hogy a hitelkártyák közötti pénz utaztatást pénzmosásnak vette a Wise ezért tiltották a számlát.
Biztatási kár
(
x10)
May 24, 2023 11:19:30
x10)
Gyagya! Én drukkolok hogy fel tud venni a hitelt, így legalább dupla lesz az adósságod. Egyszerűen ennyi osztrák és német hitellel már 50 ezerből sem tudsz hitelmentes lenni egyik országban sem.
Mondjuk én tudom a megoldást, de nem árulom el. :)
Biztatási kár
(
x10)
May 24, 2023 11:21:41
x10)
Pont az ilyen debil, notórius csalók miatt magasak a banki kamatok -nem a hitel kártyákra értem- rajtunk hajtják be a fifi félék miatt elmaradt hasznot.
MaxPayne
(
x24)
May 24, 2023 11:22:37
x24)
Gyagya! Én drukkolok hogy fel tud venni a hitelt, így legalább dupla lesz az adósságod. Egyszerűen ennyi osztrák és német hitellel már 50 ezerből sem tudsz hitelmentes lenni egyik országban sem.
En is tudom a megoldast, de en el is arulom neked Endre!
AKASZD FEL MAGAD TE PEDOFIL FEREG!!!
-
May 24, 2023 11:22:59
Azért nagyobb dolog a 2. csatorna törlése.
Endre, még 2016-ban kitalálta, hogy 2 csatorna lesz, egy közéleti és egy gaming.
Most, az a csatorna került törlésre, ami kapcsán 25 ezer euró ment HDMI kábelre és USB papa mama átalakítókra.
A legszebb az egészben, hogy lett volna 3 napod törölni a videókat, mert a YouTube elaludt az ügyön.
Endre, még 2016-ban kitalálta, hogy 2 csatorna lesz, egy közéleti és egy gaming.
Most, az a csatorna került törlésre, ami kapcsán 25 ezer euró ment HDMI kábelre és USB papa mama átalakítókra.
A legszebb az egészben, hogy lett volna 3 napod törölni a videókat, mert a YouTube elaludt az ügyön.
May 24, 2023 11:22:59
Pitonverő
(
x2)
May 24, 2023 11:27:29
x2)
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
2023 nyara = Ratyító 100.000 eurós tartozást halmoz fel.
Gratulálunk -40.000 millió forintos pjokjamoszó úrhölgy!
Hahó
(
x136)
May 24, 2023 11:29:00
x136)
Fikás s csatorna törlésre tekintettel kérsz ravatal videót babaréktól?
Náczi csabinál rendeld meg hahó!
Náczi csabinál rendeld meg hahó!
Irónia
Vicces, hogy pont a tegnap esti liveban, kérdezte valaki, hogy mi lesz a HDMI kábelekkel, mire Endre közölte, “majd jó lesz valamire”
Úgy tűnik mégsem.
Úgy tűnik mégsem.
Pitonverő
(
x2)
May 24, 2023 11:29:07
x2)
-40 millió forintos, na.
Minden nagyon fasza, mert neten fent a fasza!
Kakaspina
(
x24)
May 24, 2023 11:33:29
x24)
Endre, te amúgy most boldog vagy?
Nyírd ki anyád Sneci | Blekk ket csöcsképek kapcsán keress protonmailen
Jozsii Busák
(
x5)
May 24, 2023 11:33:42
x5)
Semmi baj meglátjuk legalább Tibor mit tud!!Legutobb is a legroszabb cigánykurvákat megszègyenítő módon verte el a gyagyás pènzèt.50ezer euro max 6hónap ami gyagyásnak maga a pokol lesz. Amint megkapja a pènzt mèg aznap mellè kell tenni Tibort! Az utaztatását vállalom akár az új kocsival is csak előtte letakarófóliázom a bőrt Viszont 50 ezer felett jelzálogalapú. Ráadásul a németeknél sem olcsó a végtörlesztés, most abban van hogy annyit kell adnia a német bankoknak amivel tartozik.
kissendrevagyok
(
x48)
May 24, 2023 11:33:59
x48)
Hahó!
34:50
"Van az a ekis gyerek aki ott Szegeden drogozott, meg akart venni százezrekért, hogy is hívják?? Az a Viktor. Na ő tőle.. róla előkerültek azok a régi videók, hogy ott szórakozott a Tamásmacskával.. azt láttam"
www.bitchute.com/video/JywJ384YX7Xx/
kissendrevagyok
34:50
"Van az a ekis gyerek aki ott Szegeden drogozott, meg akart venni százezrekért, hogy is hívják?? Az a Viktor. Na ő tőle.. róla előkerültek azok a régi videók, hogy ott szórakozott a Tamásmacskával.. azt láttam"
www.bitchute.com/video/JywJ384YX7Xx/
töppedt buzigolyók
(
x37)
May 24, 2023 11:34:58
x37)
Akkor talán nem kéne napi 20 sört inni, Endre. Ez már eszedbe jutott? Többen kérdezik.
tyodika
May 24, 2023 11:35:46
Endre, te amúgy most boldog vagy?
A valósággal akartok hergelni zsidók. Juszt is boldog leszek a herélt pasimmal, ha anyukám végre beengedi a macskaólba.Nem mindegy a vén szipirtyónak, hogy féladag moslékot kap, vagy harmad adagot?
May 24, 2023 11:35:46
153 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Ezt nekem annak idejen ugy magyaraztak, hogy ha ki akarnak rugni valakit, ahhoz egy ugyet kell epiteni ellene. A cegnek le kell fedezni magat egy esetleges munkaugyi perre: dokumentalniuk kell, hogy nem diszkriminaltak a munkavallalot, eppen ugy megkapott minden lehetoseget, mint a tobbiek. Ilyenkor szoktak elkuldeni az embert "performance improvement training" -re. Pont azert, hogy legyen irasos nyoma, hogy mindent de tenyleg mindent megtettek, de a munkavallalo szar.
Nem tudjuk, a Sodi mit adott elo, egy korabbi munkavallalojat siman megvadolta homofobiaval. Lehet itt is bedobta, hogy mekkora pert akaszt a nyakukba, ha kirugjak azert, mert biszexualis zsido es mivel az anyukaja ugyved, elmegy akar Strassbourgig is. Nyilvan a fonok nem tudja, hogy az "ugyved" valojaban egy tanyan myomorgo bolond oregasszony, aki az ebedet is segelybol kapja.
Ugyhogy konnyen lehet, hogy mar a HR es a cegjogasz kozosen dolgozik azon, hogy tokeletes jogi alapja legyen a Gyagyas kirugasanak.
Azt rogton elvetnem, hogy meg akarjak tartani, maga ismerte be, hogy a harom het alatt megszult szokoeves megoldas nem jott be.