Nekem volt egy teóriám miszerint legbelül ő is tranyó akar lenni.
- Semmi férfias nincs benne
- Nőiesen viselkedik
- Nagyon beleásta magát abba hogyan is van az átműttetés, elis rendezte magában hogy ez teljesen oké (még a női hanghordozást is megtanulta)
- Nyelftanilag nem lenne buzi miután tranyóként szopna faszokat
- Valójában azért próbál fatászpikának tűnni és azért gyűlőli a nőket mert ők lehetnek nők, ő pedig nem
- Azért a tranyó a fő példaképe mert ő megmerte lépni és ezek mellett még fuck the system figura is a szemébe, tehát ő még andinál is jobb mentor
- Egyre biztosabb hogy valaki megrontotta (talán sodiapu a haverjaival) ezért ez lehetett nála egy ilyen gyújtópont, tiborral is esélyesen ez történt
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
Jozsii Busák
Amikor Addabboy betelefonált hozzá live közben, bedobta neki hogy táncoljon a just dance-re női ruhában. Teljesen fel lelkesült a recskás hogy majd legközelebb mert az jó ötlet.
Itt volt ez már világos hogy lenne nő.
Incel buzi! Szoktad anyád ruháit is hordani amikor a hímző klubba elmegy?
Recskázol anyád nagyi bugyijaira is mint Tibi combjára?
a vicces színű gammer teljesen legyőzte a fikást a szegedi fronton.
egyrészt a fikás soha többé nem mehet le a bálnához, aki amúgy egyértelműen kamunak minősítette, hogy dugott volna a "nyomorék" fikással, kizavarta a szobából amikor fikás rá akarta verni a faszát:
trashcity.net/video/3906/sodi-leak-kiss-endre-farkas-%C3%A9s-mayer-laura-szexu%C3%A1lis-egy%C3%BCttl%C3%A9te-combra-recsk%C3%A1z%C3%A1s
ezzel szemben gammernek barátnője volt a bálna.
másrészt gammer és múmia nem válnak, gammer nem esett két szék közé a pad alá, fikás pofára esett ezzel is, hiába próbálta manipulálni a múmiát, hogy indítsa el a válópert a bíróságon. csenge boldogan él az apjával, ennek sem tud örülni a fikás.
a cigány totálisan legyőzte a fikást, és röhög rajta, hogy az anyjával lakik és egy tibor nevű herélt faszit kúr.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
ja tényleg, meg amikor valamelyik streamer beöltözött csajnak arra is azt mondta milyen jó, ő is tolná. Nem hiába mondta lyudka is linzben hogy sodi is egy rossz tranyó akar lenni. Gyagyás, irány tündérmeseország és csapasd le a pitonszt! Úgyse jó már semmire
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
Ez még mindig kérdéses szerintem, lamantin se megbízható ilyen fronton. Gammert is letagadta sokszor, meg tegnap Viktort is. Egyik liveban azt mondta nincs senkije a végén már párja volt.
Abból a kurvából kinézem, hogy hagyta Endrét fajtalankodni a sarokban sőt még a szopást is kinézem csak ugye nem működő pitonszal nehéz bármit is kezdeni.
De hiszen sodrák megtiltotta neki, hogy hazudjon, hahó!
Nyírd ki anyád Sneci | Blekk ket csöcsképek kapcsán keress protonmailen
ez igaz, de május 1. óta a fikás is pont annyiszor volt a bálnánál, mint gammer: nulla.
tehát gammer győzött.
Az természetes, hogy a 8 általánosos cigány megint fölbebaszta az egyetemen tanult budai úri fiúcskát :D
De viszont volt egy este mikor Géza apu nem volt ott, az ominózus pénztárca leselkedés. Akkor csak fikás , nyuszifül és kankó Lilla volt a swingerben.
de akkor a fikás sem állította, hogy megbaszta volna a bálnát. a baszás hazugsága akkor került elő, amikor gézával voltak szegeden. és ugye közös baszást hazudtak.
Endrénk közlési kényszeréből indulva, ha lett volna bármi a Swingerben, az már rég kint lenne az interneten.
* ásít *
Én mindig úgy vagyok ezekkel a storykkal, hogy a valóság brutálisabb mint amit mesélnek.

Így néz ki egy baszásra kész (és képes) fatászpika
Jozsii Busák
Akkor mihamarabb meg kell indítani a buzi puccsot Újszászon! Mehet a hosszú villák éjszakája.
Mint élősködő az élősködőnek. Trashek egymás közt.
Na tejhabosítás, csá.

MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Senki nem akar egy impotens gnómmal szenvedni...
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Erre nem lett volna muszáj vízjelet rakni, recskarém úgyse beszél külföldiül
Endre egy pedofil!
Inkabb rakok, mielott ellopja es aztan itt megszolnak.
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Koszi! A fehernegyzetek valoban lemaradtak.
Ezaz 55ezres hitel mennyire tuti?
Nem úgy volt, hogy van az már 60+ ?
Miért vagy egy elitélt bűnöző geci, Stoki?!
Fúúú ne is mondd. Most néztem meg a legutolsó videóját ahol konkrétan direkt cukkolja az idős édesanyját és leszipírtyózza meg lealkoholistázza. Ezeket se tudom megérteni, ugyanúgy ahogy a Golda mamát se, hogy miért nem küldik el intézetbe a skizo autistákat. Konkrétan szétbasszák a békés nyugdíjas éveiket ezek a fogyatékosok.
kissendrevagyok
Elképzelhető, Endre esetében abból a szempontból mindegy, hogy itt a könyv vége, képtelen visszafizetni.
Nekem továbbra is az az érzésem, hogy valódi szándék nincs is mögötte. Goldának próbál csak megfelelni, mert fél, hogy kibassza.
60 + már az, csak nyilván ő se tudja számontartani. Agyhalott gyagyás
A hangulat jóindulatú és tréfás
Persze, hogy nincs. abban bízik, hogy elévül, vagy nem jönnek ide után a bankok. De lesz majd neki meglepetés. Már olyan mély gödröt ásott magának, hogy abból nem fog tudni kimászni.
Ja, persze.
Másrészt feladta már. Egyébként, Endre, letelt a 3 hónap, tessék szépen bejelentkezni Púpszászra és a hamis lakcímedet feladni!!
Ohh... tartozás el tud évülni?
Megint tanultam valamit.
Idióta. Abban az esetben az ő helyében én is a Jutkát választanám. Életre való szisza a szisza. Na elsősegély-tanfolyam, csá!
Valoszinuleg sehol
Punszisza a lekjopp!
Azért itt simán tolható záhonyig
na mi van? előkerültél pedofil faszverő?
Laurát is meg a Kresz vizsgát is buktad TE BALEK
tehát megbuktál xd
Idejottel terelni, vagyis csunyan meghuztak.
Nagyon nevetek :D
Ne hazudj, te félkegyelmű!
Álmodjatok Rémeket!
Kezed hogyan gyógyul? Kiscicákkal mi a helyzet?
Jó, csak én ilyenkor általában szoktam inni egy sört.
Durva Autipajzs , hogy még azt is , hogy egy hivatásos kurva sem kiváncsi rád, a hülye kis fejedben úgy adod elő magadnak, hogy ez a te döntésed
Le a kalappal Fikás , orvosi eset vagy! :)
Wise flokk
kerekdombi buzigőz tisztázós
hol van eltemetve az apja?
nud mappa
pedofilakták
Mondd nekik nem tehetsz róla így születtél.
contains language which some may find offensive
A petricsészére gondolt, nem a jogsira.
szerzödéshosszabbitást: buktad
laurát: buktad
jogosítványt: buktad
mi maradt neked? a bajszos berci, de ott meg anyukád miatt nem mered vállalni hogy buzi vagy. szóval azt is buktad. ezek tények. ennyike. :)
Na bumm.
Csá Gyagya! Hogy megy a minden? Sodikázódnak már a dolgok? Kéne egy tasklist azokkal a dolgokkal amit Gyagya maga előtt görget.
Ingatkanügyek
Lefordítom neked… Amíg nincs újra elég pénzed, hogy lehúzzon, és élősködjön rajtad.
Lenyomom reggel az interjút, te meg kivered reggel a faszom!
Látod Endre, nem lenne ez az egész féltékenykedés, ha már megkérted volna a szisza kezét! Ha meg elveszed, akkor anyukád sem kifogásolhatja ha hazaviszed, hiszen a feleséged.
Szarvasaganccsal végezte ki a pedofilt az aggódó apa
Elbuktad, képtelen vagy teljesíteni. Ahogyan a pitonsz sem áll fel, úgy a jogosítványt is képtelen vagy megszerezni. De tulajdonképpen nem is értem minek kell neked jogsi. Alkoholista vagy, nem bírod ki sör nélkül, akkor meg hogy akarsz így vezetni?
Endre, te SOSEM buksz, hahó! Minden egy folyamat és te eddig is mindenből tanultál.
Tapasztalt Sodi lesz a Sodi.
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Ennek volt értelme ennek a mondatnak? Nem buktál hanem Merci kérte hogy hanyagold. Mit? A kreszt?????? 🤣🤣🤣🤣🤣 Ember beszélj már normálisan
Levágott fasz, herékből összefércelt pina, szaros segg, nemibetegségek, hugy,kosz, ez kell a Sodinak
Ja most akkor mégse maradt abba?
Takarodj már anyádba hazudozni. Szinte AZONNAL kapsz időpontot. De lehet rájöttek ki vagy és le akarnak szedni néhány fütyivel amíg NEM kapsz jogosítványt.
Utána nagyon ne szervezz Programot. Bevisznek egyből szerintem az elfekvőre , ha meglátják a Vekni fejedet
Ez már a Dancsó mód?
Mifaaaaaaaaaaaan
Bebaszva?
Normális orvos, semmi féle képen nem engedne vezetni!
Kár, hogy ez Magyarország. Itt még a féllábú-félkezű 70 évesek is megkapnak mindent...
Álmodjatok Rémeket!
Ezt a wishes chat-gpt fogalmazta meg helyetted?
Hogy működik az elsősegély? Találtál doktort aki bevállal? Csak mondom mindenki másnak az autosiskola szervez dokit
Levágott fasz, herékből összefércelt pina, szaros segg, nemibetegségek, hugy,kosz, ez kell a Sodinak
Ha az egészségügyi vizsgálatot valóban komolyan vennék csúnyán el kéna buknod rajta.
Ha mar sakal reszeg vagy, akkor a melocsat is elengedted, ugye? Keszulsz a blahai lama evadra?
A (stresszmentes) nyugalom tengere kráter.
Púpszászi napelem
(
x13)
May 30, 2023 13:32:41
x13)
Az kurva nagy vicc lenne ha Fikás kés alá feküdne és ugyanolyan mocsokronda tranyó lesz belőle mint Tibiből.
- Nőiesen viselkedik
- Nagyon beleásta magát abba hogyan is van az átműttetés, elis rendezte magában hogy ez teljesen oké (még a női hanghordozást is megtanulta)
- Nyelftanilag nem lenne buzi miután tranyóként szopna faszokat
- Valójában azért próbál fatászpikának tűnni és azért gyűlőli a nőket mert ők lehetnek nők, ő pedig nem
- Azért a tranyó a fő példaképe mert ő megmerte lépni és ezek mellett még fuck the system figura is a szemébe, tehát ő még andinál is jobb mentor
- Egyre biztosabb hogy valaki megrontotta (talán sodiapu a haverjaival) ezért ez lehetett nála egy ilyen gyújtópont, tiborral is esélyesen ez történt
koszos
(
x11)
May 30, 2023 13:39:49
x11)
amikor szoba kerultel a tiktokon miert mondja a laura,hogy "nem voltam avval a nyomorekkal" ?:D
"Anyám hibája .Ha minden összeomlik, rágyújtom a házat" KEF 2024.06.29.
JohnCramer
(
x1)
May 30, 2023 13:41:43
x1)
hu.depositphotos.com/stock-photos/barbet-rouge-et-jaune.html
Fifikém! Nekem is van egy jó ötletem! Menj el egy kisállatkereskedésbe és vegyél magadnak egy ilyen madarat, a tranyó távolléte esetére! Tüzesorrú bajszika ez is- az is, beszélni is könnyedén megtaníthatod. Pedofil vagy meg buzeráns is, élek a gyanúperrel, azon is elfantáziáltál már, milyen lehet egy dromedárral vagy egy kacsacsőrű emlőssel... úgyhogy hajrá csak biztatni tudlak
Ez most buzisan fog hangzani, de heteró vagyok
Fifikém! Nekem is van egy jó ötletem! Menj el egy kisállatkereskedésbe és vegyél magadnak egy ilyen madarat, a tranyó távolléte esetére! Tüzesorrú bajszika ez is- az is, beszélni is könnyedén megtaníthatod. Pedofil vagy meg buzeráns is, élek a gyanúperrel, azon is elfantáziáltál már, milyen lehet egy dromedárral vagy egy kacsacsőrű emlőssel... úgyhogy hajrá csak biztatni tudlak
linziasztal01
(
x78)
May 30, 2023 13:41:58
x78)
Lamantin a szarcigánynak kifizette az 50 ezres taxit, Endrének nem.
Endre, a szarcigány is mérföldekkel feletted áll.
Jozsii Busák
(
x5)
May 30, 2023 13:42:59
x5)
May 30, 2023 13:42:59
amikor szoba kerultel a tiktokon miert mondja a laura,hogy "nem voltam avval a nyomorekkal" ?:D
Gyagyás legutóbb az volt hogy mèg nem döntöttèl Tibor ès malac között.. Erre kiderül hogy látni sem akar,lenèz ès nyomorèknak tart. Melocsá leak nèlkül át sem lèpheted a küszöböt. Ezt tisztázni kell mièrt is nem vagy megint balek May 30, 2023 13:42:59
linzi fapóleon
(
x8)
May 30, 2023 13:47:13
x8)
- Nőiesen viselkedik
- Nagyon beleásta magát abba hogyan is van az átműttetés, elis rendezte magában hogy ez teljesen oké (még a női hanghordozást is megtanulta)...
- Nőiesen viselkedik
- Nagyon beleásta magát abba hogyan is van az átműttetés, elis rendezte magában hogy ez teljesen oké (még a női hanghordozást is megtanulta)...
Amikor Addabboy betelefonált hozzá live közben, bedobta neki hogy táncoljon a just dance-re női ruhában. Teljesen fel lelkesült a recskás hogy majd legközelebb mert az jó ötlet.
Hahó
(
x136)
May 30, 2023 13:48:20
x136)
Lamantin a szarcigánynak kifizette az 50 ezres taxit, Endrének nem.
a vicces színű gammer teljesen legyőzte a fikást a szegedi fronton.
egyrészt a fikás soha többé nem mehet le a bálnához, aki amúgy egyértelműen kamunak minősítette, hogy dugott volna a "nyomorék" fikással, kizavarta a szobából amikor fikás rá akarta verni a faszát:
trashcity.net/video/3906/sodi-leak-kiss-endre-farkas-%C3%A9s-mayer-laura-szexu%C3%A1lis-egy%C3%BCttl%C3%A9te-combra-recsk%C3%A1z%C3%A1s
ezzel szemben gammernek barátnője volt a bálna.
másrészt gammer és múmia nem válnak, gammer nem esett két szék közé a pad alá, fikás pofára esett ezzel is, hiába próbálta manipulálni a múmiát, hogy indítsa el a válópert a bíróságon. csenge boldogan él az apjával, ennek sem tud örülni a fikás.
a cigány totálisan legyőzte a fikást, és röhög rajta, hogy az anyjával lakik és egy tibor nevű herélt faszit kúr.
Púpszászi napelem
(
x13)
May 30, 2023 13:49:26
x13)
ja tényleg, meg amikor valamelyik streamer beöltözött csajnak arra is azt mondta milyen jó, ő is tolná. Nem hiába mondta lyudka is linzben hogy sodi is egy rossz tranyó akar lenni. Gyagyás, irány tündérmeseország és csapasd le a pitonszt! Úgyse jó már semmire
Hahó
(
x136)
May 30, 2023 13:56:10
x136)
fikás, amúgy neked ez így szokásod, hogy meghívnak vendégségbe, aztán éjjel bemész a vendéglátód hálószobájába, és megpróbálod ráverni a faszodat?
ekkora elmebeteget bazmeg!
ekkora elmebeteget bazmeg!
Endi Vajna
(
x11)
May 30, 2023 13:56:43
x11)
aegyrészt a fikás soha többé nem mehet le a bálnához, aki amúgy egyértelműen kamunak minősítette, hogy dugott volna a "nyomorék" fikással, kizavarta a szobából amikor fikás rá akarta verni a faszát:
Ez még mindig kérdéses szerintem, lamantin se megbízható ilyen fronton. Gammert is letagadta sokszor, meg tegnap Viktort is. Egyik liveban azt mondta nincs senkije a végén már párja volt.
Abból a kurvából kinézem, hogy hagyta Endrét fajtalankodni a sarokban sőt még a szopást is kinézem csak ugye nem működő pitonszal nehéz bármit is kezdeni.
Mitokondrium
(
x7)
May 30, 2023 13:57:14
x7)
Valoszinuleg senki sem fogja elvallalni a mutetet, az elso rutin laboron tobb lesz a voros kereszt mint egy mentostalalkozon.
Szerintem egy visszere pattan el előbb a Sodinak, abba hal bele.
Endi Vajna
(
x11)
May 30, 2023 13:58:25
x11)
Sőt meg kockáztatom azt is, hogy fikás Lau kedves mellett aludt. Ezek a tagadások meg mind csak mosdatás, hogy őt hagyja mindenki Sodival.
Kakaspina
(
x24)
May 30, 2023 13:58:42
x24)
De hiszen sodrák megtiltotta neki, hogy hazudjon, hahó!
Hahó
(
x136)
May 30, 2023 13:59:13
x136)
ez igaz, de május 1. óta a fikás is pont annyiszor volt a bálnánál, mint gammer: nulla.
tehát gammer győzött.
MaxPayne
(
x24)
May 30, 2023 14:00:09
x24)
Endre barmelyik nap:

Endi Vajna
(
x11)
May 30, 2023 14:00:18
x11)
tehát gammer győzött.
tehát gammer győzött.
Az természetes, hogy a 8 általánosos cigány megint fölbebaszta az egyetemen tanult budai úri fiúcskát :D
Hahó
(
x136)
May 30, 2023 14:00:41
x136)
de ne feledkezzünk el arról, hogy géza kivételesen egyszer igazat mondott, és elismerte, hogy a fikás 200 eurót fizetett neki azért, hogy hazudja azt, baszott a bálnával.
Endi Vajna
(
x11)
May 30, 2023 14:01:41
x11)
de ne feledkezzünk el arról, hogy géza kivételesen egyszer igazat mondott, és elismerte, hogy a fikás 200 eurót fizetett neki azért, hogy hazudja azt, baszott a bálnával.
De viszont volt egy este mikor Géza apu nem volt ott, az ominózus pénztárca leselkedés. Akkor csak fikás , nyuszifül és kankó Lilla volt a swingerben.
Endi Vajna
(
x11)
May 30, 2023 14:03:05
x11)
A lényeg nyuszifül is egy trash szar aki ugyan úgy hazudik mint bármelyik. Sodi meg rábaszott se szisza, se nyuszifül. Marad Golda és a villa.
Hahó
(
x136)
May 30, 2023 14:03:07
x136)
de akkor a fikás sem állította, hogy megbaszta volna a bálnát. a baszás hazugsága akkor került elő, amikor gézával voltak szegeden. és ugye közös baszást hazudtak.
sírógörcs
(
x4)
May 30, 2023 14:03:50
x4)
Endrénk közlési kényszeréből indulva, ha lett volna bármi a Swingerben, az már rég kint lenne az interneten.
* ásít *
Endi Vajna
(
x11)
May 30, 2023 14:04:00
x11)
Én mindig úgy vagyok ezekkel a storykkal, hogy a valóság brutálisabb mint amit mesélnek.
Kakaspina
(
x24)
May 30, 2023 14:06:48
x24)

Így néz ki egy baszásra kész (és képes) fatászpika
Endi Vajna
(
x11)
May 30, 2023 14:07:48
x11)
Ha Lau ketyves egy kankós cigány faszra lazán rábukott akkor egy 23-as puha slag semmi neki.
Jozsii Busák
(
x5)
May 30, 2023 14:09:32
x5)
May 30, 2023 14:09:32
A lényeg nyuszifül is egy trash szar aki ugyan úgy hazudik mint bármelyik. Sodi meg rábaszott se szisza, se nyuszifül. Marad Golda és a villa.
Tibor mèg játèkban van!! Ki nem állhatja gyagyást ès sohasem fog neki megbocsájtani amièrt tönkretette a live karierjèt. Igazi trolljai nem voltak tibinek mindenki jót szórakozott a hajlèktalan liveokon nem kevès nèzővel ès bevètelel. Gyagyás minden figyelmeztetès nèlkül direk összesodikázta hogy utánna ketten vivják a fosvihart egymásra utalva. Tibor játèkban van mègpedig azèrt mert gyagyásnak ez a hitelpènzèbe fog kerülni,járneki!!! May 30, 2023 14:09:32
seymour schwartz
(
x6)
May 30, 2023 14:10:47
x6)
Jó az az utolsó pár másodperc a felvételből.
Ingatkanügyek
Endi Vajna
(
x11)
May 30, 2023 14:10:54
x11)
Tibor mèg játèkban van!! Ki nem állhatja gyagyást ès sohasem fog neki megbocsájtani amièrt tönkretette a live karierjèt. Igazi trolljai nem voltak tibinek mindenki jót szórakozott a hajlèktalan liveokon nem kevès nèzővel ès bevètelel. Gyagyás minden figyelmeztetès nèlkül direk összesodikázta hogy utánna ketten vivják a fosvihart egymásra utalva. Tibor játèkban van mègpedig azèrt mert gyagyásnak ez a hitelpènzèbe fog kerülni,járneki!!!
Akkor mihamarabb meg kell indítani a buzi puccsot Újszászon! Mehet a hosszú villák éjszakája.
Túltöltött Tejhabosító
(
x5)
May 30, 2023 14:12:39
x5)
markó gergely megmondja a tutit
Betöjt Laptop
(
x39)
May 30, 2023 14:13:10
x39)
Endre barmelyik nap:

Betöjt Laptop
(
x39)
May 30, 2023 14:14:06
x39)
Ha Lau ketyves egy kankós cigány faszra lazán rábukott akkor egy 23-as puha slag semmi neki.
Senki nem akar egy impotens gnómmal szenvedni...
buniBanki
(
x2)
May 30, 2023 14:14:55
x2)
Endre barmelyik nap:
Arthur Dent
(
x1)
May 30, 2023 14:16:08
x1)
Endre, a jelenlegi fejlemények teljesen világossá tették hogy
Gammer és a Te rivalizálásod a Szegedi lamantin kegyeiért egy párbaj helyzetet teremtett.
Kivont kardal vérbosszúra szomjazva kellne vonulnod a gammert előkeríteni akár a föld alól is, LIVE-ba !!!
Gammer és a Te rivalizálásod a Szegedi lamantin kegyeiért egy párbaj helyzetet teremtett.
Kivont kardal vérbosszúra szomjazva kellne vonulnod a gammert előkeríteni akár a föld alól is, LIVE-ba !!!
MaxPayne
(
x24)
May 30, 2023 14:23:27
x24)
Inkabb rakok, mielott ellopja es aztan itt megszolnak.
MaxPayne
(
x24)
May 30, 2023 14:23:53
x24)
Koszi! A fehernegyzetek valoban lemaradtak.
linziasztal01
(
x78)
May 30, 2023 14:29:27
x78)
A szarcigány: Lamantinnal kapcsolat, Szegedezés, 50 ezres taxi fizetve, feleség, gyerekek, hitelmentes ház....
Endre: Fáskamra, 55ezres hitel, nincs Szegedezés, anyja maradék kajája....
Mi nem egyértelmű, Endre?
Pitonsz Professzor
(
x17)
May 30, 2023 14:30:04
x17)
Fogyatékos buzi.A buzikurvád nem féltékeny csak a nem létező lóvédra irigy.Van kulonbseg
Punszisza a lekjopp!
fedélzetiBalta
May 30, 2023 14:32:54
A szarcigány: Lamantinnal kapcsolat, Szegedezés, 50 ezres taxi fizetve, feleség, gyerekek, hitelmentes ház....
May 30, 2023 14:32:54
kissendrevagyok
(
x48)
May 30, 2023 14:35:38
x48)
Fúúú ne is mondd. Most néztem meg a legutolsó videóját ahol konkrétan direkt cukkolja az idős édesanyját és leszipírtyózza meg lealkoholistázza. Ezeket se tudom megérteni, ugyanúgy ahogy a Golda mamát se, hogy miért nem küldik el intézetbe a skizo autistákat. Konkrétan szétbasszák a békés nyugdíjas éveiket ezek a fogyatékosok.
linziasztal01
(
x78)
May 30, 2023 14:35:58
x78)
Elképzelhető, Endre esetében abból a szempontból mindegy, hogy itt a könyv vége, képtelen visszafizetni.
Pitonsz Professzor
(
x17)
May 30, 2023 14:38:25
x17)
Holnap érkezik a képeslap a kurva anyádnak.Várod? Mi igen
Punszisza a lekjopp!
fedélzetiBalta
May 30, 2023 14:40:26
Nekem továbbra is az az érzésem, hogy valódi szándék nincs is mögötte. Goldának próbál csak megfelelni, mert fél, hogy kibassza.
May 30, 2023 14:40:26
Sodmány a tokmányorrú
(
x4)
May 30, 2023 14:40:30
x4)
60 + már az, csak nyilván ő se tudja számontartani. Agyhalott gyagyás
Sodmány a tokmányorrú
(
x4)
May 30, 2023 14:41:26
x4)
Persze, hogy nincs. abban bízik, hogy elévül, vagy nem jönnek ide után a bankok. De lesz majd neki meglepetés. Már olyan mély gödröt ásott magának, hogy abból nem fog tudni kimászni.
linziasztal01
(
x78)
May 30, 2023 14:41:40
x78)
Ja, persze.
Másrészt feladta már. Egyébként, Endre, letelt a 3 hónap, tessék szépen bejelentkezni Púpszászra és a hamis lakcímedet feladni!!
linzi fapóleon
(
x8)
May 30, 2023 14:42:39
x8)
Kerestem egy képet most, erre szembe jött ez, egy korábbi kép egy trollégától.
Most ugye ez a téma aktuális, facsarom a szíved vele:

Most ugye ez a téma aktuális, facsarom a szíved vele:

linziasztal01
(
x78)
May 30, 2023 14:43:15
x78)
Anukád ma is elvette az összes telefonodat, ugye?
fedélzetiBalta
May 30, 2023 14:46:39
Ohh... tartozás el tud évülni?
Megint tanultam valamit.
May 30, 2023 14:46:39
linziasztal01
(
x78)
May 30, 2023 14:48:37
x78)
Endre, a 3 hónapos szerződésedben a nem létező bécsi lakcím van, ugye?
Ajjaj... :)) ez probléma!
Ajjaj... :)) ez probléma!
linzi fapóleon
(
x8)
May 30, 2023 14:49:57
x8)
Ez a kankódémon korábbi képe. Itt még nem fejlődött át lamantinná viszont van BAJUSZ a fején!
Mivel Lauját buktad válthatnál fókuszt. Ugye az egyik videón baszta is a felcsatolhatóval azt a dagadt manust akit Lauja szopott, szóval neked pont jó lenne!

Mivel Lauját buktad válthatnál fókuszt. Ugye az egyik videón baszta is a felcsatolhatóval azt a dagadt manust akit Lauja szopott, szóval neked pont jó lenne!

Remegőszáj
(
x1)
May 30, 2023 14:50:20
x1)
Azon lamentàltam-ami szàmunkra egyèbkènt is köztudott-hogy mennyire kell alkalmatlannak lenni egy munkàban és érezni, hogy rezeg a lèc, ha azèrt imàdkozol és adsz hangot annak rendszeresen: csak a 3 hónap meglegyen!
Hogy érzed? Shikeres vagy a munkàdban?
Hogy érzed? Shikeres vagy a munkàdban?
Tyodika
May 30, 2023 14:50:32
fikás, szerinted ha judka azt mondaná tibinek, hogy józsit lekoccoltatta, és mégis tibor a nagy szerelme, itt a hozzáférés a maradék 2 millióhoz, itt a kocsi, legyünk együtt, továbbra is féltékeny lenne tibor, vagy inkább leszarna, és ugyanúgy nem is válaszolna az üzeneteidre ahogy korábban hónapokig amíg judka pénze rendelkezésre állt számára?
Idióta. Abban az esetben az ő helyében én is a Jutkát választanám. Életre való szisza a szisza. Na elsősegély-tanfolyam, csá!
May 30, 2023 14:50:32
fedélzetiBalta
May 30, 2023 14:52:09
Jaj tényleg! Hol tart a púp a Kreszben?
Vizsgaidöpont van már, vagy az is lehet, hogy már volt vizsgázni, csak hát elhasalt, ahogy az meg lett jósólva?
Vizsgaidöpont van már, vagy az is lehet, hogy már volt vizsgázni, csak hát elhasalt, ahogy az meg lett jósólva?
May 30, 2023 14:52:09
Pitonsz Professzor
(
x17)
May 30, 2023 14:55:28
x17)
Jaj tényleg! Hol tart a púp a Kreszben?
Valoszinuleg sehol
Sodmány a tokmányorrú
(
x4)
May 30, 2023 14:59:56
x4)
gyere endi, mesélj nekünk, mennyire volt ciki megbukni a 16 évesek előtt a kresz vizsgán?
Sodmány a tokmányorrú
(
x4)
May 30, 2023 15:03:14
x4)
Emlékeztetnélek sodi, hogy azt mondtad nyárig meglesz a jogsi. Én fogadtam veled hogy 1 milliót hajlandó vagyok utalni ha ez megtörténik. Könnyítek a feltételeken, ha holnapig leteszed a kresz vizsgát akkor is megkapod :D hajrá!
Kakaspina
(
x24)
May 30, 2023 15:04:42
x24)
Szerintem sodrák elbukott, de az EÜ tanfolyamon.
Ugyanis mikor elé tették az élettlen gumibabát, előkapta a puha pitonszt és ráverte annak a combjára.
Ugyanis mikor elé tették az élettlen gumibabát, előkapta a puha pitonszt és ráverte annak a combjára.
-
May 30, 2023 15:05:56
Ez a kankódémon korábbi képe. Itt még nem fejlődött át lamantinná viszont van BAJUSZ a fején!
Azért itt simán tolható záhonyig
May 30, 2023 15:05:56
sodika
May 30, 2023 15:07:07
Nem buktam, Merci kérte, hogy picit (értsd: nem örökre) hanyagoljam, és amíg féltékeny, nem provokálom feleslegesen.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
May 30, 2023 15:07:07
Sodmány a tokmányorrú
(
x4)
May 30, 2023 15:07:53
x4)
Nem buktam, Merci kérte, hogy picit (értsd: nem örökre) hanyagoljam, és amíg féltékeny, nem provokálom feleslegesen.
na mi van? előkerültél pedofil faszverő?
Laurát is meg a Kresz vizsgát is buktad TE BALEK
ascites
(
x57)
May 30, 2023 15:08:07
x57)
Fikás, mi volt a mai meetingen? Megint besültél?
Kakaspina
(
x24)
May 30, 2023 15:08:16
x24)
tehát megbuktál xd
MaxPayne
(
x24)
May 30, 2023 15:08:47
x24)
Idejottel terelni, vagyis csunyan meghuztak.
Nagyon nevetek :D
PúpszásziVámpír
(
x10)
May 30, 2023 15:09:14
x10)
Ne hazudj, te félkegyelmű!
Sodmány a tokmányorrú
(
x4)
May 30, 2023 15:09:16
x4)
majd mejszisza megcirógat a bajuszával és minden rendben lesz endi
EgyetemistaSrác
(
x1)
May 30, 2023 15:09:34
x1)
MaxPayne
(
x24)
May 30, 2023 15:10:23
x24)
Mennyibe faj eddig az eleve kudarcra itelt jogsiszerzo manias szakasz?
Csak nem elmondtak, hogy a te mentalis es fizikai kepessegeiddel sosem lesz jogsid? :D
Csak nem elmondtak, hogy a te mentalis es fizikai kepessegeiddel sosem lesz jogsid? :D
sírógörcs
(
x4)
May 30, 2023 15:10:39
x4)
Durva Autipajzs , hogy még azt is , hogy egy hivatásos kurva sem kiváncsi rád, a hülye kis fejedben úgy adod elő magadnak, hogy ez a te döntésed
Le a kalappal Fikás , orvosi eset vagy! :)
-
May 30, 2023 15:10:42
Tibi helyében én is megtiltanám hogy más kurvára szórjad el anyád örökségét. May 30, 2023 15:10:42
Kakaspina
(
x24)
May 30, 2023 15:11:15
x24)
Wise flokk
kerekdombi buzigőz tisztázós
hol van eltemetve az apja?
nud mappa
pedofilakták
pekkujjunki sodi
(
x5)
May 30, 2023 15:12:23
x5)
ascites
(
x57)
May 30, 2023 15:13:08
x57)
A petricsészére gondolt, nem a jogsira.
MegintKezded
(
x6)
May 30, 2023 15:13:38
x6)
szerzödéshosszabbitást: buktad
laurát: buktad
jogosítványt: buktad
mi maradt neked? a bajszos berci, de ott meg anyukád miatt nem mered vállalni hogy buzi vagy. szóval azt is buktad. ezek tények. ennyike. :)
seymour schwartz
(
x6)
May 30, 2023 15:13:48
x6)
Csá Gyagya! Hogy megy a minden? Sodikázódnak már a dolgok? Kéne egy tasklist azokkal a dolgokkal amit Gyagya maga előtt görget.
linziasztal01
(
x78)
May 30, 2023 15:14:20
x78)
Egy kurva és egy tranyó között a földre ültél, ilyen nagyon egyszerű ez.
Nemvoltdurex
(
x13)
May 30, 2023 15:14:43
x13)
Lefordítom neked… Amíg nincs újra elég pénzed, hogy lehúzzon, és élősködjön rajtad.
Ilyen nincs
(
x4)
May 30, 2023 15:14:49
x4)
Látod Endre, nem lenne ez az egész féltékenykedés, ha már megkérted volna a szisza kezét! Ha meg elveszed, akkor anyukád sem kifogásolhatja ha hazaviszed, hiszen a feleséged.
linziasztal01
(
x78)
May 30, 2023 15:15:48
x78)
Ezek szerint kész a bugfix?:)))
Streamer Koldus
(
x2)
May 30, 2023 15:16:27
x2)
Elbuktad, képtelen vagy teljesíteni. Ahogyan a pitonsz sem áll fel, úgy a jogosítványt is képtelen vagy megszerezni. De tulajdonképpen nem is értem minek kell neked jogsi. Alkoholista vagy, nem bírod ki sör nélkül, akkor meg hogy akarsz így vezetni?
tranyó szép kérése:
May 30, 2023 15:17:00
Na idefigyelj te csicska gyász geci, az a helyzet, hogy lyudga kivette a zopelt a faszpinám alól, mert benne vágtam le a bajszom és tiszta szőr lett belül, a már amúgy is szaros/hugyos kárpit.
így nem tudunk miben lakni és haladni, ezért rám, a FÉRJEDRE kell fordítanod a Bittner örökséget, továbbá addig ne keress míg a cicalak nem kerül a nevemre!
ne bej
így nem tudunk miben lakni és haladni, ezért rám, a FÉRJEDRE kell fordítanod a Bittner örökséget, továbbá addig ne keress míg a cicalak nem kerül a nevemre!
ne bej
May 30, 2023 15:17:00
SyntaxError
(
x24)
May 30, 2023 15:17:10
x24)
Endre, te SOSEM buksz, hahó! Minden egy folyamat és te eddig is mindenből tanultál.
Tapasztalt Sodi lesz a Sodi.
kripli figyelő
(
x12)
May 30, 2023 15:17:29
x12)
May 30, 2023 15:17:29
Beszéljél már értelmesen korcs.Teljesen elengedted már a világot és azt se tudod hol mikor kinek írsz. May 30, 2023 15:17:29
linziasztal01
(
x78)
May 30, 2023 15:18:45
x78)
Féltékeny = még a szegedi vonatpénzt is el akarja szipolyozni.
Kakaspina
(
x24)
May 30, 2023 15:20:11
x24)
Sodrák, mikor pár napja hajnalban hazahúzott a görcs bécsből, még arról flokkoltál, hogy NA EZÉRT KELL AUTÓ.
Tibor ennyire meggyőző érveket hozott?
Te istenverte foshabuszadék, úgy megbuktál mint ahogy szoktál.
Tibor ennyire meggyőző érveket hozott?
Te istenverte foshabuszadék, úgy megbuktál mint ahogy szoktál.
sodika
May 30, 2023 15:21:11
A KRESZ-tanfolyam időpontjára még várok (másfél hete, de ez ilyen), egészségügyi vizsgálatra pedig a héten megyek. Elsősegély vizsgára pedig két hét múlva megyek.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
May 30, 2023 15:21:11
Pietr
(
x2)
May 30, 2023 15:21:25
x2)
Ennek volt értelme ennek a mondatnak? Nem buktál hanem Merci kérte hogy hanyagold. Mit? A kreszt?????? 🤣🤣🤣🤣🤣 Ember beszélj már normálisan
Kakaspina
(
x24)
May 30, 2023 15:22:12
x24)
A KRESZ-tanfolyam időpontjára még várok (másfél hete, de ez ilyen), egészségügyi vizsgálatra pedig a héten megyek. Elsősegély vizsgára pedig két hét múlva megyek.
Ja most akkor mégse maradt abba?
Takarodj már anyádba hazudozni. Szinte AZONNAL kapsz időpontot. De lehet rájöttek ki vagy és le akarnak szedni néhány fütyivel amíg NEM kapsz jogosítványt.
sírógörcs
(
x4)
May 30, 2023 15:22:33
x4)
Utána nagyon ne szervezz Programot. Bevisznek egyből szerintem az elfekvőre , ha meglátják a Vekni fejedet
Ásó27
(
x68)
May 30, 2023 15:22:53
x68)
Ez már a Dancsó mód?
linziasztal01
(
x78)
May 30, 2023 15:22:56
x78)
egészségügyi vizsgálatra pedig a héten megyek. Elsősegély vizsgára pedig két hét múlva megyek.
Bebaszva?
PúpszásziVámpír
(
x10)
May 30, 2023 15:23:19
x10)
Normális orvos, semmi féle képen nem engedne vezetni!
Kár, hogy ez Magyarország. Itt még a féllábú-félkezű 70 évesek is megkapnak mindent...
töppedt buzigolyók
(
x37)
May 30, 2023 15:24:54
x37)
Szerintem azt evidenciaként lehet kezelni, hogy Endre seggét az édesapja Tibor nevű csöves haverja úgy kikormolta, mint hülyegyerek a 2.0-ás kitérdelt TDI Passatot az autópályán.
Gondolom először csak iszogattak együtt a tini Endrével, dugiban, aztán megmutatta neki, hogy hogyan tud magának örömet szerezni húzogatással, és végül papás-mamást is játszottak. Endrében előtte is megvolt a hajlam (bunkibank), erre jelezhetett be az öreg hajléktalan seggkalóz pókösztöne.
Ez 100%, erre pénzt lehet tenni. Tibi előtt az összes nő konfabuláció, az XXXL-es atlétás szexpapinál csak sarokban recskázás volt, stb, ergo Endre olyan homokos, mint az Adria.
Gondolom először csak iszogattak együtt a tini Endrével, dugiban, aztán megmutatta neki, hogy hogyan tud magának örömet szerezni húzogatással, és végül papás-mamást is játszottak. Endrében előtte is megvolt a hajlam (bunkibank), erre jelezhetett be az öreg hajléktalan seggkalóz pókösztöne.
Ez 100%, erre pénzt lehet tenni. Tibi előtt az összes nő konfabuláció, az XXXL-es atlétás szexpapinál csak sarokban recskázás volt, stb, ergo Endre olyan homokos, mint az Adria.
MaxPayne
(
x24)
May 30, 2023 15:25:06
x24)
Ezt a wishes chat-gpt fogalmazta meg helyetted?
Pietr
(
x2)
May 30, 2023 15:25:37
x2)
Hogy működik az elsősegély? Találtál doktort aki bevállal? Csak mondom mindenki másnak az autosiskola szervez dokit
Arthur Dent
(
x1)
May 30, 2023 15:26:29
x1)
Ha az egészségügyi vizsgálatot valóban komolyan vennék csúnyán el kéna buknod rajta.
ascites
(
x57)
May 30, 2023 15:26:56
x57)
Újabb celluxozott szemüvegtöréssel bővült a szetáp:

Ugyanitt jól megfigyelhető, hogy a pofasebe nem csak egy pontszerű mély kráter, hanem egy hatalmas, százas érme nagyságú hasadék. :D

Ugyanitt jól megfigyelhető, hogy a pofasebe nem csak egy pontszerű mély kráter, hanem egy hatalmas, százas érme nagyságú hasadék. :D
Pietr
(
x2)
May 30, 2023 15:27:35
x2)
Azért legyèl kedves leinformálni minket ha megvan a kresz és autoba ülsz mert azonnal bejelentem az autosiskolát a rendőrségen
ascites
(
x57)
May 30, 2023 15:29:29
x57)
Fikás, kezd olyan lenni a vekni, mint egy elbaszott egyiptomi faragványé. Az orrba belefaragtak az arabok, a szem oldalról van ábrázolva, csak lehagyták a fekete kontúrt.
MaxPayne
(
x24)
May 30, 2023 15:29:32
x24)
Ha mar sakal reszeg vagy, akkor a melocsat is elengedted, ugye? Keszulsz a blahai lama evadra?
Kakaspina
(
x24)
May 30, 2023 15:30:54
x24)
Újabb celluxozott szemüvegtöréssel bővült a szetáp:
A (stresszmentes) nyugalom tengere kráter.
159 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Igazad van, Lé!
Köcsög, mélynövésű kis buzi, akit a csajok mindig kiröhögtek, ezért úgy döntött, ő is az akar lenni. Ennyi van a komlói Rambóban... :)
Alakja soha nem volt, férfinak és nőnek sem jó, átoperált rossz ratyi, öregszik, olyan a bőre, mint a pergamenpapír, lassan tényleg múmia lesz belőle. Mi az anyja picsáját akar még 42 évesen? Ettől már csak rosszabb lesz, jobb nem.
Legalább a bajusza nő, ezt serdűlőkorában valószínűleg nem mondhatta el magáról. :) Férfiasodik, na!