tuti direkt szopatjak. gondolom elso nap mikor megjelent, poenbol felajanlottak neki a premium tagsagot, ez a barom meg nem ertette mi mennyi es belement. azota harom havonta egyszer bekacsazik, budosen, sortol szedelegve, gondolom ki van adva a recepciosoknak hogy csak bologassanak arra amit mond, aztan hozza se nyulnak a tagsagahoz.
majd előadja a TEK-nek, hogy tulképp ő nem ott lakik, fizikailag nem ott van, keressék bécshben, oussamánál...
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Gyagyás te elmebeteg. 1 hete, 05.25-én, még csak kb 20.000 forintot fizettél egészségügyi ellátásokra. Lásd itt 14:45 után mit mondasz.
www.bitchute.com/video/QHqFGX7UI9QS/
Hogy lett ebből 6 nap alatt, 50 ezer forint? Te fogyatékos, te tényleg nem tudod, hova, mennyit költesz?
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Én ezt fel nem fogom: jelenlegi melócsá mit lát ebben a gnómban, hogy az első felkérdezés alkalmával nem baszták már ki. Tuti valami startup, ott nem gáz ha havi 3000 eurócsát elégetnek a semmire.
Amúgy meg majd kezeli. Ha kérdezik az osztrák lakcímet megadja a raktárét. :DD Adócsaló fikás geci. Dögölnél meg végre. Előadja megint a jobb sorsra érdemes szenyoréneket akinek a csöves faszija nem tud albérletben dönteni és kéri a home officet. Egészen hihetetlen hogy a semmire megadták neki, azt hinné az ember HO-ban azért néha ránéznek a körmére mit is gányol... De nem. Hülye labancok, labanc hülyék.
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Mit szmájlizol buzi gyerek? Ha Márkcica megindul Púpszászra lefelé fog konyulni a picsaszáj, kapni fogsz a veknire, mint 2 hónapja. Vagy már akkor is a zsidó kurva anyád picsázott el? Erről jöhetne pl flokk *pr*
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
nah jo,de ennek se prosztataja,se bajsza....pfujjj
ha egy ilyen dogre locsoltal volna el 10+ millat, a kutyat nem erdekelne,de hat te ven alkesz buzerans a tibire toltad el.
"Anyám hibája .Ha minden összeomlik, rágyújtom a házat" KEF 2024.06.29.
Nem valószínű, hogy a gyagyás féle 10+ millió ennek a nőnek annyit jelentett volna, mint a bájos Tibisziszának
Endre egy pedofil!
Mondjuk Tibcedesznek semmit sem jelentett. Masnap lelepett, ahogy elfogyott a penz.
Szerintem egy visszere pattan el előbb a Sodinak, abba hal bele.
Szóljunk neki azért,hogy itt vagy? Gondolom nem baj.
Ez volt a sajat megoldas Endre? Nincstelen csoveskent elve, masok maradekat kajalva, masok levetett ruhait hordva nem talal rajtad fogast a NAV? De irigylunk mindannyian, hogy csatornapatkanykent bujkalva elhettel annyi even at!
Erre kivételesen válaszolok: a cipőfűzőm bekötése.
Na elsősegély, csá.
Paszpinav?
URISTEN! Ez tamadni akar!!!
Nye moszt eszt nyeee. Épp betyipte a fütyimet a cipszár.
pont amikor az utolsó 2 hét felpörgés melócsára * ásít * "jövő héten", "holnaptól"
Tegnap a felhőének rendkívül udvarias levelet kapott a főnökétől hogy szeretnének neki személyesen feltenni pár udvarias kérdést a munkájával kapcsolatosan!
Szóval korán kellett kelnie a digitális hajléktalannak.
Konszolidált kinézetű, középosztálybeli fehér ember
Golda biztos otthon maradt megint füvet nyírni, ezért nem tudta felvenni. Majd talán dél körül sikerül felvenni mikor elmegy az élősködő fele kajájáért.
Anutámnak lehet, hogy igaza van: holnaptól már tényleg Dancsó-mód és nem osztok meg minden információt a tjojjokkal. Tyejintyem esz éjthető.
Na jó, de a 17.5 éves Rikárdó az egy rafkós, cigány, tini, a 32 éves apjával maga mögött. Endre meg egy 41 éves fogyatékos gyermöt, a 85 éves zugügyvéd kurva anyjával maga mögött.
Orulhetunk?
Punszisza a lekjopp!
Jövő hétig.
Ingatkanügyek
Recskás,
Rajtad már azt sem segítene, ha a max 5(száz) trollod hirtelen egy varázsütésre eltünne. Egyszerűen olyan automata vagy te már baszdmeg, mint sokunknak a saját megoldása. Ha pár hétig nem baszunk ki veled éppen, azt bepótolod magadtól, de mindig kamatosan. Egyenes az utad a Blahára/föld alá.
És ha tudnál sem változtatnál ezen, mert egy hikomat agyhalott elmebeteg állati jószág vagy.
" A börtön az börtön :D " --- A fegyház meg fegyház.
Igyunk egy sörtöt, he
oks de akkor mit pörög a púpján, h szar, szemét hely? tán nem ennyire számított? jééé. ezt is megmondtuk!
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Ezt én sem tudom felfogni, trolléga, már többször agyvérzést kaptam volna a helyében.
Ebből látszik, hogy a retardált púpos gnómnak nincsenek igényei, a napi alkohol és internet hozzáférés meglegyen, a többi ahogy esik, úgy puffan...
Régebben azt gondoltam, nyugaton megtapasztalta, és nem adná fel a "kényelem" iránti igényét, de ennek a trógernek mindegy.
Dancsó mód hahó!
Én sajnos csak 20 millió fütyit köszönhetek a jutyu csatornámnak. Mínuszban.
Na elsősegély, csá!
x2
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Pedig neki cigánymárkja sem volt
Mifaaaaaaaaaaaan
Nyaminyami. Höhöhö
Valószínüleg ennek hatására "minösítették gyógyultnak" a kezét.
Múlt szerdán mondhatták neki, hogy nem látják el tovább, ha nem fizeti ki a számlákat (addig csak halmozta a csekkeket, mondván majd kifizetteti az osztrákokkal), mert csütörtökön már rinyált, hogy lehet, hogy ezentúl máshol kötteti majd a kezét. Pénteken lehet, hogy volt kötözésen (aznap ment Peste a tranyóhoz, lehet, hogy összekötötte a kettöt és nem csinált videót), de az is lehet, hogy nem, ezt nem lehet tudni. Aztán nem is a szokásos módon hétfön, hanem kedden ment, és akkor be is jelentette fancsali pofával, hogy már csak pénteken megy utoljára.
Az is lehet, hogy magánba kellett mennie, mert az sztk-ban már nem látták el és a két kötözés volt 50k :D
Sokba kerul ez igy, hogy egy maximum ket hetes gyogyulasi folyamat hat honapon at huzodik.
Ez miért biztos?
Bocsi, ha nagyon hülye a kérdés.
Egyik közeli ismerösöm, aki Ausztriában él és dolgozik, járt már úgy, hogy Magyarországon nagyon gyorsan kellett egy fogorvos. Magánba ment. Fizetett és német nyelvü számlát kért. A 80%-át téritették meg neki, ami azért nem rossz. Legalábbis jóval több, mint a semmi.
Miért vagy egy elitélt bűnöző geci, Stoki?!
Endre se nem dolgozik, se nem él Ausztriában. *pr*
Nem tagadják meg az ellátást, csak akkor ha nem együttműködő. Nincs korlátja hogy mennyit halmoz fel, mert az már NAV feladat, hogy behajtsák. :)
Ijigy tjojjok! működött a cyber bully hetyetye. Na elsősegély, csá!
Ezt mi tudjuk, de az osztrákok sajnos nem.
Azt is el tudom képzelni, hogy a NAV már értesítette, hogy tartozása van az egészségügyi ellátás miatt és közben értesítették arról is hogy áll a diákhitel számlája. :)
És velem mi van?
Mert ő nem munkanapon járt Magyarországon, hanem gondolom a szabadsága idején. :)
(Bocsánat, a válasz gomb helyet - lett, pótolni fogom egy plusszal a jövőben!)
Ez megint csak mit számit? Az ismerös is szabadság alatt járt úgy, hogy hirtelen kellett neki fogászati ellátás.
Mert a munkavégzésének a helye Ausztria és nem Magyarország. :)
Igen, ahogy az ismerösnek is.
Mégis téritettek neki 80%-ot. :)
De az ismerősöd a szabadsága ideje alatt vette igénybe, gyagya meg eltitkolta hogy nem szabadságon van itthon, hanem munkavégzés céljából érkezett haza. Magyarul csalt! De ez a része már nav-os ügy. :)
sodika: SZISZA TÁMADJ TÁMADJ!!!
Én ezt a részét értem, de ettöl még a jóhiszemü osztrákok a számlák ellenében valamennyit tuti téritenek majd neki és ebböl indult a beszélgetés. :)
Csuldige.Faszpina bedeutet,dass für meine Schätzi eingesteckte Penis hat.Sie ist Frau.Aber muss für sie(oder es) zum Urulogie gehen.Ich hoffe,dass es schon verständlich ist.
Punszisza a lekjopp!
más a biztosítási rendszer; szerintem az ismerősödnek az alap biztosíáton kívül most más kiegészítő is;
pl. az egyik barátnőm Ausztriában kif. olyan, magasabb összegű biztosítást között, hogy tudja vinni a gyereket magán fogászatra....
Esetleg az első számlát. :) Nem fejthetem ki a többit a cél érdekében.
Szerző:
Szarszagú Cicamobil
(
x1)
Jun 01, 2023 06:31:20
Válasz
(7)
x1)
Válasz
(7)
Úgy tűnik neked reszeltek korcs
Nyemééééétyeeem
Fullkamu
(
x2)
Jun 01, 2023 06:31:46
x2)
szerintem most se tudta lemondani a kondibérletet. mar tibi is mondogatta neki mikor meg együtt voltak hogy mondja le. az kb több hónappal ezelőtt volt. ezek a gymmek híresek arról hogy nagyon könnyű beiratkozni, viszont nagyon nehéz lemondani a feliratkozast es automatikusan meghosszabbitjak. látják hogy a gyagyás nem is tud jól németül, jól kibasznak vele. minden hónapba vonjak le a nagy osszegeket.
tuti direkt szopatjak. gondolom elso nap mikor megjelent, poenbol felajanlottak neki a premium tagsagot, ez a barom meg nem ertette mi mennyi es belement. azota harom havonta egyszer bekacsazik, budosen, sortol szedelegve, gondolom ki van adva a recepciosoknak hogy csak bologassanak arra amit mond, aztan hozza se nyulnak a tagsagahoz.
EasybankosPedo
(
x23)
Jun 01, 2023 06:40:29
x23)
Gyagyás, ma milyen ügyet intézel? Feljelented a 3 ninja trollt vagy esetleg az az ügy már a hatóság félrevezetésénél tart és azt kell kezelned?
Rumci
(
x2)
Jun 01, 2023 06:41:29
x2)
Jó reggelt trollégák!
Tudtál aludni fikás berci? Munkahely meg van még?
Mi az elmebaj biztos ismérve? Ha valaki újra meg újra ugyanazt teszi, de más eredményt vár.
Tudtál aludni fikás berci? Munkahely meg van még?
AutiAdsense
Jun 01, 2023 06:42:56
Endre, ha Radics Petihez fegyveres NAVosok szálltak ki a Süsü a sárkány miatt, akkor hozzád hogyan fognak 5 milliós tartozás behajtása végett?
Csak hangosan gondolkodom.. :D
Jun 01, 2023 06:42:56
halászlé
(
x24)
Jun 01, 2023 07:23:50
x24)
Endre, ha Radics Petihez fegyveres NAVosok szálltak ki a Süsü a sárkány miatt, akkor hozzád hogyan fognak 5 milliós tartozás behajtása végett?
majd előadja a TEK-nek, hogy tulképp ő nem ott lakik, fizikailag nem ott van, keressék bécshben, oussamánál...
EasybankosPedo
(
x23)
Jun 01, 2023 07:25:31
x23)
Csak ebben a hónapban kb. 50 ezer forintot költöttem olyan egészségügyi ellátásokra, melyek magyar TB-re ingyen járnak.
Éppen most készítem elő az űrlapot az osztrák TB-nek, hogy ezt térítsék meg nekem, mert eközben velük volt érvényes jogviszonyom. Erre szerencsére van külön űrlap.
Éppen most készítem elő az űrlapot az osztrák TB-nek, hogy ezt térítsék meg nekem, mert eközben velük volt érvényes jogviszonyom. Erre szerencsére van külön űrlap.
Gyagyás te elmebeteg. 1 hete, 05.25-én, még csak kb 20.000 forintot fizettél egészségügyi ellátásokra. Lásd itt 14:45 után mit mondasz.
www.bitchute.com/video/QHqFGX7UI9QS/
Hogy lett ebből 6 nap alatt, 50 ezer forint? Te fogyatékos, te tényleg nem tudod, hova, mennyit költesz?
Rufus
Jun 01, 2023 07:35:53
Szegény NAV/TEK megint rossz címre fog kiszállni...
- bejlin
- linz
- bécs
- púpszász
- végül megtalálják a blahán és minden reményt elveszítenek, hogy behajthatják a pénzt..
heló
- bejlin
- linz
- bécs
- púpszász
- végül megtalálják a blahán és minden reményt elveszítenek, hogy behajthatják a pénzt..
Jun 01, 2023 07:35:53
hegesztőnő
(
x3)
Jun 01, 2023 07:42:49
x3)
[quote=sodika]Élnem kell, bakker.
Az adósaimnak meg nem... feltétlenül :D
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide[/quote
Te beszélsz adósokról?
meg amúgy is felmerül mindenkinek a fejében hogy 10 év IT munkával a nyugaton hogy lehetett összehozni egy teszlányi adóságot te lúzer?
Shikeres agy endre!
Az adósaimnak meg nem... feltétlenül :D
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide[/quote
Te beszélsz adósokról?
meg amúgy is felmerül mindenkinek a fejében hogy 10 év IT munkával a nyugaton hogy lehetett összehozni egy teszlányi adóságot te lúzer?
Shikeres agy endre!
Hektor a Traktor
(
x8)
Jun 01, 2023 07:45:08
x8)
Az a vicc az egészben, hogy a balfasz Sodit mindenki lehúzta, s lehúzza a mai napig. Annyira hülye a gyerek, hogy ez már messziről süt róla. Ezek az adóságok akkora összeget tesznek ki, hogy egy normális embernek is egy élet lenne visszafizetni. A Vekni ezt soha nem tudja megtenni. Itt már nem összeomlás van, hanem vegetáció. Az anyja ameddig él eltartja ez szerintem biztos. Kocsmajáró sodi lesz a sodi. Aztán szépen lassan egyszer elalszik egy sör felett, s nem ébred fel többé.
Heki a traki
Dadogós Kisnyugdíjas
(
x5)
Jun 01, 2023 07:47:14
x5)
Merkur bevetesi egyseg Junius 5, Ujszasz:
Alfa: Bravo itt Alfa itt vagyunk a az ajto elott, vetel.
Bravo. Vettem Alfa, a macskaolba van, vetel.
Alfa: Ok itt vagyunk a macskaol elott, vetel.
Bravo: Rendben, vetel. Akcio indul.
Kopp kopp.
sodika: mifan, huzzal a gecibe. minden a te hibad ha beszeltel volna gezaval akkor nem rugtak volna ki.
Alfa: Itt a NAV Merkur bevetesi egysege. Felszolitom fegyvertelenul felemelt kezzel jojjon ki a macskaolbol.
sodika: mifan?
Alfa: granat, granat...
sodi egy ndc npc. egy olyan npc amelyik nem vezet: non-driving.
Kopp kopp.
sodika: mifan, huzzal a gecibe. minden a te hibad ha beszeltel volna gezaval akkor nem rugtak volna ki.
Alfa: Itt a NAV Merkur bevetesi egysege. Felszolitom fegyvertelenul felemelt kezzel jojjon ki a macskaolbol.
nemet mondtak
(
x4)
Jun 01, 2023 07:50:07
x4)
Reménykedem, hogy Hahó trolléga által mára beígért atombomba feltöri a betont, bár ahogy látom ebben a sodiverzumban kicsit másképp működnek a fizikai törvények, mint a való világban...
Lényeg hogy faszulj, korcs, ahogy mindig is szoktál!!!
Lényeg hogy faszulj, korcs, ahogy mindig is szoktál!!!
MaxPayne
(
x24)
Jun 01, 2023 07:56:14
x24)
Jo reggelt!
Neked termeszetes nem Endre!
Neked oklomnyi vesekoveket kivanok, amik epp vesegörcsöt okoznak!
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Neked termeszetes nem Endre!
Neked oklomnyi vesekoveket kivanok, amik epp vesegörcsöt okoznak!
trolléga
(
x30)
Jun 01, 2023 08:18:16
x30)
Talál magának új gányoldát, szóval szinte mindegy. A NAV-os 5 millió az jobb vicc :D
Én ezt fel nem fogom: jelenlegi melócsá mit lát ebben a gnómban, hogy az első felkérdezés alkalmával nem baszták már ki. Tuti valami startup, ott nem gáz ha havi 3000 eurócsát elégetnek a semmire.
Amúgy meg majd kezeli. Ha kérdezik az osztrák lakcímet megadja a raktárét. :DD Adócsaló fikás geci. Dögölnél meg végre. Előadja megint a jobb sorsra érdemes szenyoréneket akinek a csöves faszija nem tud albérletben dönteni és kéri a home officet. Egészen hihetetlen hogy a semmire megadták neki, azt hinné az ember HO-ban azért néha ránéznek a körmére mit is gányol... De nem. Hülye labancok, labanc hülyék.
trolléga
(
x30)
Jun 01, 2023 08:24:54
x30)
"Ásó27
Emlékeztetsz Márkra és Géjzára"
Tudom :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
de ne gyakorolj neveket, még a végén megsértődnek :DDDDD
Emlékeztetsz Márkra és Géjzára"
Tudom :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
de ne gyakorolj neveket, még a végén megsértődnek :DDDDD
Mit szmájlizol buzi gyerek? Ha Márkcica megindul Púpszászra lefelé fog konyulni a picsaszáj, kapni fogsz a veknire, mint 2 hónapja. Vagy már akkor is a zsidó kurva anyád picsázott el? Erről jöhetne pl flokk *pr*
Bölcs közmondás
Jun 01, 2023 08:30:37
A púpos pedofil verve jó.
Jun 01, 2023 08:30:37
linziasztal01
(
x77)
Jun 01, 2023 08:32:24
x77)
Miffan, újabb 5 milliot akartok tőlem?
NAV: Igen.
Pfú, hogy passzátok a kecit.
NAV: Igen.
Pfú, hogy passzátok a kecit.
EasybankosPedo
(
x23)
Jun 01, 2023 08:32:42
x23)
Gyagyás, látod ezt te buzi? Ilyen az igazi vadászbika.

5 hónap után már úton is volt a baba.
"A hírek szerint Al Pacino és Noor Alfallah 2022 áprilisa óta alkot egy párt,...a 29 éves Noor Alfallah a várandósság nyolcadik hónapjában jár. "
Te meg fele annyi idősen mint Pacino, már impotens vagy!
index.hu/kultur/2023/05/31/al-pacino-gyermekvallalas-varandossag-noor-alfallah-hollywood-szinesz/

5 hónap után már úton is volt a baba.
"A hírek szerint Al Pacino és Noor Alfallah 2022 áprilisa óta alkot egy párt,...a 29 éves Noor Alfallah a várandósság nyolcadik hónapjában jár. "
Te meg fele annyi idősen mint Pacino, már impotens vagy!
index.hu/kultur/2023/05/31/al-pacino-gyermekvallalas-varandossag-noor-alfallah-hollywood-szinesz/
koszos
(
x11)
Jun 01, 2023 08:42:04
x11)
Gyagyás, látod ezt te buzi? Ilyen az igazi vadászbika.
ha egy ilyen dogre locsoltal volna el 10+ millat, a kutyat nem erdekelne,de hat te ven alkesz buzerans a tibire toltad el.
gobesug
(
x30)
Jun 01, 2023 08:42:17
x30)
Most olvasom csak a NAVot, imadom ezt a filmet gyagyás :'D
NAV adoellenor
Jun 01, 2023 08:47:11
Koszonjuk Kiss Ur, hogy onkent tette ki egy publikus forumra az elmult evi beveteleit.
Jun 01, 2023 08:47:11
buniBanki
(
x2)
Jun 01, 2023 08:51:37
x2)
Nem valószínű, hogy a gyagyás féle 10+ millió ennek a nőnek annyit jelentett volna, mint a bájos Tibisziszának
Biztatási kár
(
x10)
Jun 01, 2023 08:55:07
x10)
Biztos vagyok benne, hogy megjött a bittner pénz azért ekkora a pofája, és júniusban abból akar kocsit venni, ami megmarad belőle. :)
Mitokondrium
(
x7)
Jun 01, 2023 08:57:24
x7)
Mondjuk Tibcedesznek semmit sem jelentett. Masnap lelepett, ahogy elfogyott a penz.
Nonbinary Gayfish
(
x1)
Jun 01, 2023 08:59:35
x1)
Most komolyan, 14 éve röhgöm körbe a NAV-ot, LOL. xD
Eddig se tudtak behajtani tőlem semmit, nyalják ki :DDDDDD
Szóljunk neki azért,hogy itt vagy? Gondolom nem baj.
Dadogós Kisnyugdíjas
(
x5)
Jun 01, 2023 08:59:39
x5)
NAV: 3000 euró havonta?
Ilyen nincs
(
x4)
Jun 01, 2023 09:00:24
x4)
Endre már 9 óra van! Mi lesz a mai megoldandó feladat?
Szarvasaganccsal végezte ki a pedofilt az aggódó apa
Mitokondrium
(
x7)
Jun 01, 2023 09:03:32
x7)
Most komolyan, 14 éve röhgöm körbe a NAV-ot, LOL. xD
Ez volt a sajat megoldas Endre? Nincstelen csoveskent elve, masok maradekat kajalva, masok levetett ruhait hordva nem talal rajtad fogast a NAV? De irigylunk mindannyian, hogy csatornapatkanykent bujkalva elhettel annyi even at!
tyodika
Jun 01, 2023 09:04:44
Endre már 9 óra van! Mi lesz a mai megoldandó feladat?
Erre kivételesen válaszolok: a cipőfűzőm bekötése.
Na elsősegély, csá.
Jun 01, 2023 09:04:44
Dadogós Kisnyugdíjas
(
x5)
Jun 01, 2023 09:05:31
x5)
Zsidók NAVtok.
NAV meló, csá.
Jövő hétNAV.
NAVo!
Az NAV.
Soha többet NAV írok ide.
* NAV *
NAV meló, csá.
Jövő hétNAV.
NAVo!
Az NAV.
* NAV *
gobesug
(
x30)
Jun 01, 2023 09:08:47
x30)
Zsidók NAVtok.
NAV meló, csá.
Jövő hétNAV.
NAVo!
Az NAV.
* NAV *
NAV meló, csá.
Jövő hétNAV.
NAVo!
Az NAV.
* NAV *
Paszpinav?
Tyoproni2
Jun 01, 2023 09:25:37
Kopp kopp.
Kopp kopp.
URISTEN! Ez tamadni akar!!!
Jun 01, 2023 09:25:37
PúpszásziVámpír
(
x10)
Jun 01, 2023 09:27:11
x10)
Mikor indul a nyári felpörgés Endre?
Készen állsz már?
Álmodjatok Rémeket!
Készen állsz már?
tyodika
Jun 01, 2023 09:29:49
Készen állsz már?
Készen állsz már?
Nye moszt eszt nyeee. Épp betyipte a fütyimet a cipszár.
Jun 01, 2023 09:29:49
trolléga
(
x30)
Jun 01, 2023 09:32:14
x30)
nagyon nevetek amúgy, és full komolyan beírja hogy ő akkor elsősegélyt tanul :DD egyrészt éjfélkor, full bebaszva. másrészt meg: amit a kis Rikárdók 17,5 évesen, első próbálkozásra megcsinálnak.
41 évesen, az anyja macskaóljában lakva, 20 millió adóssággal a háta mögött. a fhatászpika sodi, asodi

engedékeny vagyok, a 2019-eset nem is fényképeztem ki, meg volt 1 hónap kihagyás amikor nem írta be, de ha csak 20-a óta nézem is, nevetséges. másfél hét alatt, úgy hogy közben nem csinál semmi mást (na jó nem igaz, tranyót kerget, kondi előfizetést mond le)... a kb 2 órás tanfolyamot eddig tanulja a sokadik generációs értelmiségi. vicc vagy gyagya!
41 évesen, az anyja macskaóljában lakva, 20 millió adóssággal a háta mögött. a fhatászpika sodi, asodi

engedékeny vagyok, a 2019-eset nem is fényképeztem ki, meg volt 1 hónap kihagyás amikor nem írta be, de ha csak 20-a óta nézem is, nevetséges. másfél hét alatt, úgy hogy közben nem csinál semmi mást (na jó nem igaz, tranyót kerget, kondi előfizetést mond le)... a kb 2 órás tanfolyamot eddig tanulja a sokadik generációs értelmiségi. vicc vagy gyagya!
trolléga
(
x30)
Jun 01, 2023 09:32:52
x30)
Készen állsz már?
Készen állsz már?
pont amikor az utolsó 2 hét felpörgés melócsára * ásít * "jövő héten", "holnaptól"
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Jun 01, 2023 09:40:59
x13)
VR Janinak Tesla, SoDInak meg ötmilliós Navos behajtás jutott.
Ahogy Endre fogalmazta: mindenki pont annyira életképes, amennyire annak látszik, ebben -kivételesen- tényleg nyelftanilag is igaza van. Hát, ebben eddig lehetett eljutni.
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
Ahogy Endre fogalmazta: mindenki pont annyira életképes, amennyire annak látszik, ebben -kivételesen- tényleg nyelftanilag is igaza van. Hát, ebben eddig lehetett eljutni.
MaxPayne
(
x24)
Jun 01, 2023 09:44:42
x24)
Mi most a terv pup?
Meddig ganyolsz meg otthonrol?
Mi lesz a tranyoval? Ugy tunik nem fogod tudni bekoltozteni a macskaolba.
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Mi lesz a tranyoval? Ugy tunik nem fogod tudni bekoltozteni a macskaolba.
Nemvoltdurex
(
x13)
Jun 01, 2023 09:45:41
x13)
Endre, gratulálok az újabb 5 milliódhoz. Teljesen őszintén mondom!
Lenyomom reggel az interjút, te meg kivered reggel a faszom!
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Jun 01, 2023 09:52:58
x11)
Endre!
Ma nem volt reggeli flokk!
Vagy megint "nem kell mindent tudniuk a trolloknak" van?
egynadrág
(
x2)
Jun 01, 2023 10:00:09
x2)
Endre!
Tegnap a felhőének rendkívül udvarias levelet kapott a főnökétől hogy szeretnének neki személyesen feltenni pár udvarias kérdést a munkájával kapcsolatosan!
Szóval korán kellett kelnie a digitális hajléktalannak.
EasybankosPedo
(
x23)
Jun 01, 2023 10:08:38
x23)
Endre!
Golda biztos otthon maradt megint füvet nyírni, ezért nem tudta felvenni. Majd talán dél körül sikerül felvenni mikor elmegy az élősködő fele kajájáért.
tyodika
Jun 01, 2023 10:10:22
Endre!
Anutámnak lehet, hogy igaza van: holnaptól már tényleg Dancsó-mód és nem osztok meg minden információt a tjojjokkal. Tyejintyem esz éjthető.
Jun 01, 2023 10:10:22
Mitokondrium
(
x7)
Jun 01, 2023 10:15:52
x7)
Te Endre, azt tudtad, hogy a digitalis csovest mar 1989 -ben kitalalta a Pato Pal software? hungame.blog/2017/04/02/szakadt-csoves-18/
EasybankosPedo
(
x23)
Jun 01, 2023 10:21:06
x23)
amit a kis Rikárdók 17,5 évesen, első próbálkozásra megcsinálnak.
Na jó, de a 17.5 éves Rikárdó az egy rafkós, cigány, tini, a 32 éves apjával maga mögött. Endre meg egy 41 éves fogyatékos gyermöt, a 85 éves zugügyvéd kurva anyjával maga mögött.
Pitonsz Professzor
(
x17)
Jun 01, 2023 10:27:21
x17)
Endre!
Orulhetunk?
seymour schwartz
(
x6)
Jun 01, 2023 10:28:42
x6)
Mi most a terv pup?
Jövő hétig.
lolnomaillolnopwreset
Jun 01, 2023 10:30:25
milyen kellemes ez a csend
Na meló, csá.
100%, hogy 75%ban 50%.
Na meló, csá.
Jun 01, 2023 10:30:25
Klohek
(
x12)
Jun 01, 2023 10:31:29
x12)
endre, a postás mennyire röhögött a képeslapokon, és golda?
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
horgász
(
x10)
Jun 01, 2023 10:37:11
x10)
A legviccesebb, hogy átvert 3-4 cigány, az összes főbérlő lehúzott, kilakoltattak, alkoholista lettél, 20-30 millió adósság, 400Euro Kártya KAMAT havonta, NAV végrehajtás, a piton meghalt, kiderült hogy pedofil vagy, fél hátizsák viagrával néha összejön egy bajszos férfisegg, anyád fél adag kajáját eszed a macskaolban ahol tilos liveoznod, és rettegve kell chatgptzned hátha nem rúgnak ki.
És a legjobb, hogy te ezt úgy adod elő, mintha ebből egyik se lenne.
Te kit nézel hülyének bazdmeg?
És a legjobb, hogy te ezt úgy adod elő, mintha ebből egyik se lenne.
Te kit nézel hülyének bazdmeg?
Recskás,
Rajtad már azt sem segítene, ha a max 5(száz) trollod hirtelen egy varázsütésre eltünne. Egyszerűen olyan automata vagy te már baszdmeg, mint sokunknak a saját megoldása. Ha pár hétig nem baszunk ki veled éppen, azt bepótolod magadtól, de mindig kamatosan. Egyenes az utad a Blahára/föld alá.
És ha tudnál sem változtatnál ezen, mert egy hikomat agyhalott elmebeteg állati jószág vagy.
Kakaspina
(
x24)
Jun 01, 2023 10:41:01
x24)
Content Garden fb oldalán még mindig érintetlenek a kommentek.
Nyírd ki anyád Sneci | Blekk ket csöcsképek kapcsán keress protonmailen
SyntaxError
(
x24)
Jun 01, 2023 10:41:17
x24)
A mai nap várható eseményei elé egy kis reménykeltő illusztráció:
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
trolléga
(
x30)
Jun 01, 2023 10:41:40
x30)
én fel nem foghatom, hogy lehet így élni:
- bejelentett lakcím nélkül
- szaktudás nélkül
- életcél nélkül
- Gémeskútországban 5 millió fütyi adóssággal (még egy bankkártya se lehet a nevén)
41 évesen, állítólagos szenyor felhőénekként. Irigy vagyok, Endre!
- szaktudás nélkül
- életcél nélkül
- Gémeskútországban 5 millió fütyi adóssággal (még egy bankkártya se lehet a nevén)
Ténfép
(
x5)
Jun 01, 2023 10:42:01
x5)
Te Endre, azt tudtad, hogy a digitalis csovest mar 1989 -ben kitalalta a Pato Pal software? hungame.blog/2017/04/02/szakadt-csoves-18/
sörtötbontok
(
x8)
Jun 01, 2023 10:42:59
x8)
Jun 01, 2023 10:42:59
Content Garden fb oldalán még mindig érintetlenek a kommentek.
Na, pont ilyen gányolda való az Endrének. Jun 01, 2023 10:42:59
halászlé
(
x24)
Jun 01, 2023 10:46:09
x24)
Biztos vagyok benne, hogy megjött a bittner pénz azért ekkora a pofája, és júniusban abból akar kocsit venni, ami megmarad belőle. :)
oks de akkor mit pörög a púpján, h szar, szemét hely? tán nem ennyire számított? jééé. ezt is megmondtuk!
Szarszagú Cicamobil
(
x1)
Jun 01, 2023 10:47:04
x1)
Hány sör ment le ma eddig Endi?
- hajnal hármas felriadós sörike - 1db
- reggeli napindító sörike - 1 db
- délelőtti mindjárt ebédszünet sörike - 1 db
- bónusz: NAV és melócsá miatti rettegés oldós sörike - 1 db
azaz összesen 4, jól számolok gyagya? mondjuk azt nem tudom, hogy te még tudsz-e egyáltalán számolni, bár én tanultam egyetemen felsőbb matematikát, de a te autimatekod általában kifog rajtam
Nyemééééétyeeem
azaz összesen 4, jól számolok gyagya? mondjuk azt nem tudom, hogy te még tudsz-e egyáltalán számolni, bár én tanultam egyetemen felsőbb matematikát, de a te autimatekod általában kifog rajtam
linziasztal01
(
x77)
Jun 01, 2023 10:51:44
x77)
Indítsd fizetési meghagyást a tranyód ellen, mégis csak 10 milla, hahó!
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Jun 01, 2023 10:58:02
x11)
én fel nem foghatom, hogy lehet így élni:
- szaktudás nélkül
- életcél nélkül
- szaktudás nélkül
- életcél nélkül
Ezt én sem tudom felfogni, trolléga, már többször agyvérzést kaptam volna a helyében.
Ebből látszik, hogy a retardált púpos gnómnak nincsenek igényei, a napi alkohol és internet hozzáférés meglegyen, a többi ahogy esik, úgy puffan...
Régebben azt gondoltam, nyugaton megtapasztalta, és nem adná fel a "kényelem" iránti igényét, de ennek a trógernek mindegy.
Ilyen nincs
(
x4)
Jun 01, 2023 11:06:01
x4)
Endre! Most olvasom hogy a 36 éves Dancsó Peti komoly osztalékot vett ki a cégén keresztül a youtube csatornájából. 50 millát. Nem rossz. Neked is fel kellene lőni a csatornáidat, nem? Vagy most kresz?
Szarvasaganccsal végezte ki a pedofilt az aggódó apa
linziasztal01
(
x77)
Jun 01, 2023 11:08:27
x77)
Van bebetonozott bisztonságagecibe?
Miért nincs?
Miért nincs?
Endi Vajna
(
x11)
Jun 01, 2023 11:10:02
x11)
Endre! Most olvasom hogy a 36 éves Dancsó Peti komoly osztalékot vett ki a cégén keresztül a youtube csatornájából. 50 millát. Nem rossz. Neked is fel kellene lőni a csatornáidat, nem? Vagy most kresz?
Dancsó mód hahó!
tyodika
Jun 01, 2023 11:17:55
Én sajnos csak 20 millió fütyit köszönhetek a jutyu csatornámnak. Mínuszban.
Na elsősegély, csá!
Jun 01, 2023 11:17:55
bolgár jeti
(
x30)
Jun 01, 2023 11:23:05
x30)
Hány sör ment le ma eddig Endi?
azaz összesen 4, jól számolok gyagya?
azaz összesen 4, jól számolok gyagya?
x2
Ásó27
(
x68)
Jun 01, 2023 11:24:42
x68)
Pedig neki cigánymárkja sem volt
PúpszásziVámpír
(
x10)
Jun 01, 2023 11:26:38
x10)
Megvan a mesterterv Endi!
Írjál Dancsónak, hogy csináljon rólad egy vityeót, utána kérjél cserébe, húsz-húszmijió forint jogdíjat!
Álmodjatok Rémeket!
Írjál Dancsónak, hogy csináljon rólad egy vityeót, utána kérjél cserébe, húsz-húszmijió forint jogdíjat!
Kakaspina
(
x24)
Jun 01, 2023 11:27:24
x24)
Sodrák, van egy rossz hírem. A Szisza bajszán az a fehér, az nem tejfel, hanem Dáriuszgeci.
Nyírd ki anyád Sneci | Blekk ket csöcsképek kapcsán keress protonmailen
Endre
Jun 01, 2023 11:30:29
Sodrák, van egy rossz hírem. A Szisza bajszán az a fehér, az nem tejfel, hanem Dáriuszgeci.
Nyaminyami. Höhöhö
Jun 01, 2023 11:30:29
ascites
(
x57)
Jun 01, 2023 11:35:12
x57)
bitchute.com/video/QHqFGX7UI9QS/
bitchute.com/video/QHqFGX7UI9QS/
Múlt szerdán mondhatták neki, hogy nem látják el tovább, ha nem fizeti ki a számlákat (addig csak halmozta a csekkeket, mondván majd kifizetteti az osztrákokkal), mert csütörtökön már rinyált, hogy lehet, hogy ezentúl máshol kötteti majd a kezét. Pénteken lehet, hogy volt kötözésen (aznap ment Peste a tranyóhoz, lehet, hogy összekötötte a kettöt és nem csinált videót), de az is lehet, hogy nem, ezt nem lehet tudni. Aztán nem is a szokásos módon hétfön, hanem kedden ment, és akkor be is jelentette fancsali pofával, hogy már csak pénteken megy utoljára.
Az is lehet, hogy magánba kellett mennie, mert az sztk-ban már nem látták el és a két kötözés volt 50k :D
Mitokondrium
(
x7)
Jun 01, 2023 11:37:30
x7)
Sokba kerul ez igy, hogy egy maximum ket hetes gyogyulasi folyamat hat honapon at huzodik.
ascites
(
x57)
Jun 01, 2023 11:38:55
x57)
Ráadásul a magán ellátást fixen nem tudja kifizettetni az osztrákokkal.
Ásó27
(
x68)
Jun 01, 2023 11:40:05
x68)
Filléres betadin és egy kis géztekergetés 50 ezer lett fikás? Nem csoda, hogy a kondit sem tudod lemondani.
Mifaaaaaaaaaaaan
fedélzetiBalta
Jun 01, 2023 11:46:23
Ráadásul a magán ellátást fixen nem tudja kifizettetni az osztrákokkal.
Ez miért biztos?
Egyik közeli ismerösöm, aki Ausztriában él és dolgozik, járt már úgy, hogy Magyarországon nagyon gyorsan kellett egy fogorvos. Magánba ment. Fizetett és német nyelvü számlát kért. A 80%-át téritették meg neki, ami azért nem rossz. Legalábbis jóval több, mint a semmi.
Jun 01, 2023 11:46:23
linziasztal01
(
x77)
Jun 01, 2023 11:47:00
x77)
Content Garden FB oldalán elkezdődött a soderálás?
-
Jun 01, 2023 11:50:13
Ez miért biztos?
Jun 01, 2023 11:50:13
Biztatási kár
(
x10)
Jun 01, 2023 11:50:17
x10)
Nem tagadják meg az ellátást, csak akkor ha nem együttműködő. Nincs korlátja hogy mennyit halmoz fel, mert az már NAV feladat, hogy behajtsák. :)
tyodika
Jun 01, 2023 11:51:01
Content Garden FB oldalán elkezdődött a soderálás?
Ijigy tjojjok! működött a cyber bully hetyetye. Na elsősegély, csá!
Jun 01, 2023 11:51:01
fedélzetiBalta
Jun 01, 2023 11:52:06
Ezt mi tudjuk, de az osztrákok sajnos nem.
Jun 01, 2023 11:52:06
linziasztal01
(
x77)
Jun 01, 2023 11:52:26
x77)
Endre, akkor ma kérdeznek fel, hogy mi is volt ez a nőverés??
Biztatási kár
(
x10)
Jun 01, 2023 11:52:45
x10)
Azt is el tudom képzelni, hogy a NAV már értesítette, hogy tartozása van az egészségügyi ellátás miatt és közben értesítették arról is hogy áll a diákhitel számlája. :)
Chat-GPT
Jun 01, 2023 11:53:06
Endre, akkor ma kérdeznek fel, hogy mi is volt ez a nőverés??
És velem mi van?
Jun 01, 2023 11:53:06
Biztatási kár
(
x10)
Jun 01, 2023 11:55:04
x10)
Ez miért biztos?
Mert ő nem munkanapon járt Magyarországon, hanem gondolom a szabadsága idején. :)
fedélzetiBalta
Jun 01, 2023 11:56:25
Ez megint csak mit számit? Az ismerös is szabadság alatt járt úgy, hogy hirtelen kellett neki fogászati ellátás.
Jun 01, 2023 11:56:25
linziasztal01
(
x77)
Jun 01, 2023 11:56:56
x77)
Most nagyon foglalkoznak a FB oldallal, végre, folyamatosan tűnnek el a tényfeltárások.
Csörög a telefon, Endre?
Csörög a telefon, Endre?
Biztatási kár
(
x10)
Jun 01, 2023 11:59:50
x10)
fedélzetiBalta
Jun 01, 2023 12:02:05
Jun 01, 2023 12:02:05
linziasztal01
(
x77)
Jun 01, 2023 12:02:33
x77)
Kibaszott Juliák.
Chef
Jun 01, 2023 12:03:48
Endre, was zum Teufel ist mit unserer Facebook-Seite passiert? Akzeptiere sofort die Einladung zum Zoom-Meeting und erkläre, was das hier ist, du schreckliches Monster!
Jun 01, 2023 12:03:48
Klohek
(
x12)
Jun 01, 2023 12:05:45
x12)
endre, hívott már a főnök úr?
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
Arthur Dent
(
x1)
Jun 01, 2023 12:06:22
x1)
Endre, remélem szopatva érzed magad !
Biztatási kár
(
x10)
Jun 01, 2023 12:08:07
x10)
De az ismerősöd a szabadsága ideje alatt vette igénybe, gyagya meg eltitkolta hogy nem szabadságon van itthon, hanem munkavégzés céljából érkezett haza. Magyarul csalt! De ez a része már nav-os ügy. :)
sörtötbontok
(
x8)
Jun 01, 2023 12:08:25
x8)
Endre, az "örülhettek" már unalmas, írj be csak annyit, hogy "A kurva anyátok!" és máris töltjük fel a táncoló zsidókat.
Bernadette Graf
Jun 01, 2023 12:08:28
Endre, was zum Teufel ist ein "Faszpina" und was ist ein "Varangy", und warum schlägst du letzteres? Das ist schrecklich!
Jun 01, 2023 12:08:28
Rhossz Rhatyee
Jun 01, 2023 12:08:35
Kopp kopp.
Kopp kopp.
sodika: SZISZA TÁMADJ TÁMADJ!!!
Jun 01, 2023 12:08:35
fedélzetiBalta
Jun 01, 2023 12:10:55
Én ezt a részét értem, de ettöl még a jóhiszemü osztrákok a számlák ellenében valamennyit tuti téritenek majd neki és ebböl indult a beszélgetés. :)
Jun 01, 2023 12:10:55
linziasztal01
(
x77)
Jun 01, 2023 12:11:33
x77)
El ne felejtsd kijátszani az lgtvqhd+ kártyát és a fenyegetőzést!!
Pitonsz Professzor
(
x17)
Jun 01, 2023 12:11:54
x17)
Endre, was zum Teufel ist ein "Faszpina" und was ist ein "Varangy", und warum schlägst du letzteres? Das ist schrecklich!
Csuldige.Faszpina bedeutet,dass für meine Schätzi eingesteckte Penis hat.Sie ist Frau.Aber muss für sie(oder es) zum Urulogie gehen.Ich hoffe,dass es schon verständlich ist.
fedélzetiBalta
Jun 01, 2023 12:12:51
Na de vissza Endréhez.
Mondtad már a fönöknek, hogy EU van és nincsenek törvények és egy fasiszta, ha a tartózkodási helyed felöl érdeklödik?
Feljelentenek csalásért és mert harmadik félnek adtad ki a céges kódokat?
Mondtad már a fönöknek, hogy EU van és nincsenek törvények és egy fasiszta, ha a tartózkodási helyed felöl érdeklödik?
Feljelentenek csalásért és mert harmadik félnek adtad ki a céges kódokat?
Jun 01, 2023 12:12:51
halászlé
(
x24)
Jun 01, 2023 12:15:36
x24)
más a biztosítási rendszer; szerintem az ismerősödnek az alap biztosíáton kívül most más kiegészítő is;
pl. az egyik barátnőm Ausztriában kif. olyan, magasabb összegű biztosítást között, hogy tudja vinni a gyereket magán fogászatra....
Biztatási kár
(
x10)
Jun 01, 2023 12:17:23
x10)
Esetleg az első számlát. :) Nem fejthetem ki a többit a cél érdekében.
123 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™