Csak annyit tud róla, hogy "Da...höhöhö...Da"
Sörre nincs pénzem bazmeg, hol lenne pénzem adóra.
Most jön majd a barkóba, hogy ki rak téged kakilóba!
Boncz Géza után szabadon
Barátnőm bonyolult okokból terméketlen
Naná ezek ugyanabban az alértelmiségi, belpesti kommunista nyugger manufaktúrában készültek. Ugyanaz a modell. Golda is azért nem öregszik semmit mert már öregként született ősz hajjal, mint Havas Henrik.
Inkább hagyjuk ki, jó?
Azért a vén retek azt hazudta Natikának a telefonba, hogy szokott kertészkedni...
Azt el tudom képzelni, hogy a falubelieknek is ezt hazudja - mert nemigen akarja senki a pofájába vágni, hogy akkor miért nőtte be a szar dzsumbuj az egészet, csak bólintanak rá egyet, aztán annyi.
bitóra
olyan ellenséges vagy velem
Ezek még a régi beidegződések, hogy ha van kert, akkor szeretünk-szoktunk kertészkedni, ezt böfögi vissza. Meg városiként gondolom státuszszimbólumnak gondolja a kertet még a komcsi érából, hogy Ő Ő Ő nem lakásban lakik, hanem kertes házban. Most már azért ez nem egy akkora dolog, de ha már van az embernek kertje, akkor tartsa normális állapotok között. Én bevallom nektek őszintén, hogy nem szeretek kertészkedni, ez másnak biztos jó hobbi, én párszor nekimentem, hogy majd milyen jó lesz, de nem fogott meg annyira. De azért a gazt kiirtom, a füvet lenyírom, a virágokat meglocsolom és minden évben veszek valami ehető dolgot, ami utána vagy megdöglik, vagy nem lesz rajta semmi termés xD A kertet egy extra helységnek számolom, ahol a szabad ég alatt lehet enni, sütögetni, barátokkal lenni. Éppen ezért olyan állapotban tartom, hogy ne legyen már nekem is ciki kimenni oda, szóval ha nem is kapnék díjakat, hogy milyen gyönyörű kertem van, azért a növények normális állapotban vannak, a fű sem egy két méteres dzsungel tele gazzal. A méheket, pillangókat szeretem ha jönnek, mert mégiscsak közelebb érzem magam a természethez, mint a betondzsungelben, de túlzásba azért nem viszem. Nálam azok a növények érzik jól magukat, amiket nem kell halálra babusgatni, kibírják a ridegtartást. Van fa is, szóval a lehulló leveleket is össze kell gereblyézni, de az még belefér. Ha viszont a hátam közepére kívánnám az egészet, ahogy szerintem Golda is teszi, akkor eladnám a házat a picsába és vennék egy lakást saját kert nélkül.
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Meg gondolom, ha lenne egy bűnöző fattyad, akkor nem a falunapon zabáltatnád.
Úgy meg pláne nem, hogy a bűnöző kölyök pedofil is, buzi is, zaklató is, bűnöző is.
Meg nem biztatnád arra, hogy a csöves patkány adó- és segélycsaló életvitelével nyugodtan lopja csak meg Labanciát meg Tündérmeseországot.
Szóval, elég sok minden van, amit, ha nem vagyunk fehércigány patkányok, másképp csinálnánk, mint Golda :D
(És, javító-nevelő jelleggel, ha már a kezünkben van a kapanyél, nem csak simogatnánk a korcsot, hanem rendesen odabasznánk. Jóéjt.)
A lakóközösség biztos kurva boldog lenne, ha hallgathatnák 24/7 az AI felolvasót meg a retardált üvöltést :D
"Az egész napomat elvette az idő..."
Stokit szerintem senki nem fogja interjúra felkérni a leendő büntetése alatt. Bőven elég elolvasni a neten a sodipediát és a videóit és már lehet is látni a lényeget erről a szubhumán szarról. Amikor megdöglik, akkor csak egy pár mondatos rövid közlemény fogja csak hírül adni, hogy nem szennyezi tovább a Földet. Ezért az eddigi életműért és dicstelen végkifejletért igazán felesleges volt megszületned és élned, Fikazabáló. Apád legalább lediplomázott és önként fokozta le magát alkesz nincstelen kutyaszarrá és veled ellentétben az ő hajléktalanja legalább vélhetően szerette őt (legalább a italozáson kívül a buziság is közös bennetek), viszont a te két eddig patronált csövesed gyűlöl mint a szart. Nagy karrier vagy Fikás.
Buszjegyet is tudjál megvenni, te nemzetvédő! :D
éppen megy a szipiszopi közösen
onnan lehet tudni, hogy asztalos krisztián bolond, hogy elviseli a fikás társaságát. épeszű ember erre képtelen
💕négy nap és tárgyalás!💕
Nyem kell, már megnésztem.
A Steve Buscemi hasonmás, Barcsai Zsolt jött be a legjobban, de Törpe és a bajszos nevelő is jó pasi volt.
100%
Jóffan, de te tudod mi az a fűszer? 😂
Hú egy ilyen Hitleres videó nagyon adná! AI beadványos!
" Es bleiben im Katzenhaus: Addaboy, Jenes, Krokker, und Barnabas.
DAS WAR EIN EINGABE!
DER ANGRIFF MAIERS WAR EIN EINGABE!"
🤣
óóó paszmek, bevonzottam
Le is pedofilozta a hordó.
"Te egy pedofil vagy. Hát az egész ország ezt mondja"
"Te sodi te nekem küldesz ebből a pénzből."
Nem mer visszaszólni neki a kobold :D Csak a 320kbps stokify megy.
Sebaj, rövidesen Fikásnak szájjal kell majd csinálnia a fingás hangját, mert annyira bejáratják majd a rabtársak, hogy már ez is a múlté lesz hamarosan. Ha elkezdi majd grafomán módon megírni az élettörténetét, akkor javaslom ezt a címet: Budai kényelemből a felsőágyig
Már ilyen nyálkásat pisál a seggén keresztül évek óta. Előbbre haladott alkoholistáknál ez teljesen természetes, hogy a belső szerveiket szép lassan feloldják és kifossák.
Tán nem próbálod meg elhetyetyézni az első ünnepi alkalmat fifi?
Nem kell már nézned a korcsot, itt az AI összefoglaló: https://kronika-400.pages.dev/
Amióta masszív alkoholista...
Plusz a koffein miatt felgyorsul a bélműködés is és azért láttuk, hogy néha este 10-kor is beficcen egy kávé. Jó párosítás!
Állatkínzó, nőverő, rendőröket fenyegető, kiskorúakat bántalmazó sodi asodi
Büntetőügyben én úgy tudom az ügyvéd nem képviselheti őt. Illetve a Büdös esetében szerintem simán elő is vezethetnék vagy egyből menne a börtönbe ahonnan meg a következő alkalommal már távmeghallgatás keretein belül nem tudna újabb kifogásokat találni. Az ostoba pedofil tuti megkérdezte már ezt mind az öt AI-tól és akárhogy húzta-vonta meg írta neki hogy DEFASZOM NE EZT MONDJAD MÁJ TE SZHARR! Akkor sem kapta meg a szokásos jutifaliját a Fifi kutya " Ez zseniális ötlet! " kezdettel, hanem megerősítette az AI hogy ennek még a gondolata is kedvezőtlen előjelű.
4 nap Endre! Reméljük védelmi lájv még lesz a rajongóknak.
The satisfying downfall of: Sodi
A válasz : NEM!
Csak főzve ès nagyon ritkán.
Púpp a púp hátán
Kèt fürdès közben folyamatosan.
A lényeg az utolsó két percben van még TCn sem kell ezt a selejtet nézni.

Pontosan. Az igazi buli majd valamikor ősz vége, télen kezdödik majd csak. Max abba lehet bízni, hogy talán új bíró van, aki most találkozik előszőr a gyagyással és elötte is ott lesz hogy miket csinált házi őrizetbe pl az elején nem ért haza, töltö elhagyása, 2x elítélték, új ügyek ellene.... és ezek miatt visszabasza a rácsosba! De ha nem ,akkor se feledjétek házi őrizetbe 4 nap számolódik el 1 rácsosba töltőt napnak a végén majd, ha nem szabadlábon védekezhet majd, ha utóbbi lesz akkor még ennyi se lesz, hogy azzal rövidüljenek majd az évek. Szóval igyis úgyis jó. xD
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Valamiről lemaradtam esetleg? Tényleg vizelet- és széklettartartási gondjai vannak már a Gyagyásnak?
Tibit másolja csak. Tényleg "nőként" fog kijönni a rácsosból, ha kijön egyáltalán.
Vajon Tibcédesz vagy Stoki marad tovább életben? Valahogy nehezen tudnám elképzelni, hogy Tibi úgy haljon meg Stoki karjaiban, mint a faterja házicsövese egykoron, aki követte őt vidékre.
azt meg kell hagyni a gyagyásnak hogy jó eséllyel belőle lesz a legcsúnyább legtorzabb nő, jutkán és tibin is túltesz gusztustalanságban
kb zagyvarékás után fellövi a lájvot, majd élőzi, ahogy eltotyog tárgyalásra. nagyjából hasonló műsor lesz, mint márciusban, esetleg több trollal az út közben, leolvadás a bíróságon, pénteken pajzs újratöltődés, hétvégén buzulás Asztalos Krisztián pedofilsimogató buzival. majd hétfőtől vissza a kerékvágásba, a pajzs létrehozta neki az alternatív valóságot a bukováriról, őrjöngés tovább
💕négy nap és tárgyalás!💕
Ezt a a videót kéne a bírónak látnia, hogy mit él át a vén kurva anyád miattad otthon meg a vároisban. Alighanem nem lenne kérdés, hogy vissza kell e téged baszni a rácsosba.
Egyébként volt egy live a héten mikkor a gazdád a Csőveskényi arról beszélt neked, hogy a NAV elakarja venni az egyik nevén lévő ingatlanját. Mért is nem kérdeztél ott vissza, hogy de mi miatt? Kurva anyátokat, nagyon nevetek rajtatok, ti nagy, csöves, tiktok sztárok.
Egyetértek, de lenne egy kérdésem.
A híres hírhedt rendörlistás ügytöl kezdve a linzi perpatvarokon át egészen a rpalis szolnoki csicskulásig látszik egy pattern.
Az, hogy Endre az interneten szájhösködik de amikor oda kell állni a bíró elé, akkor egy megtört, elhanyagolt, szerencsétlen hülyét láttunk, aki szinte mindig beletörödött abba, amit az ügyvéd mondott neki.
Tényleg úgy tünik, hogy Endre foggal körömmel harcol majd, de szerintetek nem fogja elfogadni az ügyvéd javaslatát?
Szerintetek nem fogja elfogsdni a 3 évet és azzal érvelni, hogy ez egyébként is a max és miután nem büntetett elöéletü és még gyagyás papírjai is vannak egy felfüggesztett lezárná ezt a dolgot hamar?
Kérdezem, nem mondom.
Ebben eddig lehetett eljutni.
a bíró itt dobja be a duplázókesztyűt
💕négy nap és tárgyalás!💕
az steve "mester" ladyboya szerencsére nem tud magyarul
Szerző:
PúpszásziRePont
(
x8)
Sep 12, 2026 16:59:27
Válasz
(5)
x8)
Válasz
(5)
Endre, mi volt a neve az orosz csajodnak? Mása, vagy Szása?
Ezúton visszavonhatatlanul visszavonom minden korábbi bejelentésemet.
Sodi_linzi_sult_hala
(
x1)
Sep 12, 2026 17:08:53
x1)
Endre, mi volt a neve az orosz csajodnak? Mása, vagy Szása?
Csak annyit tud róla, hogy "Da...höhöhö...Da"
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Sep 12, 2026 17:37:01
x38)
Endre, hogy telik az utolsó hétvégéd? Kimostad a bevonulós szettet? Extra réteg celluxot tekertél a szemüvegedre? Anyáddal együtt ettétek a moslékot? Vagy csak fetrengesz egy sörrel a kezedben és pörgeted az autivalóságot a fejedben? Hallod? HALLOD??!!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Sodragon legendája
(
x2)
Sep 12, 2026 17:40:57
x2)
Stoki, ha már anno a seregbe nem vonultál be, akkor itt az ideje, hogy a magyar társadalom legnagyobb örömére végre bevonulj a börtönbe. Mit tipppelsz, Golda milyen gyakran fog veled kontaktálni, ha kiderül hogy 10+évet kaptál? Valószínűleg a vén kurvában van egy 5 de max 10 év még, így lehet meg sem fogja élni a szabadulásod, de simán esélyes, hogy te is a szabadulásod előtt fogsz megdögleni, így win win a magyar társadalomnak.
Endre priusza
(
x11)
Sep 12, 2026 17:43:40
x11)
Azt nem tudtad megmondani, hogy ki volt az állítólagos orosz lány akit megdugtál Fikás, de azt biztos meg fogod tudni mondani, hogy kik basznak majd meg téged a sitten. Az utóbbit biztosan jobban meg fogod jegyezni, mert egy buzi csicska vagy alapvetően.
Most jön majd a barkóba, hogy ki rak téged kakilóba!
Boncz Géza után szabadon
Zámbó Jimmy zsírleszívás
(
x3)
Sep 12, 2026 17:49:28
x3)
Redditen posztolta valaki nemrég.
Endre, TikTok koldusként neked van hozzáfűznivalód a témához?

Endre, TikTok koldusként neked van hozzáfűznivalód a témához?

again mine the refund
(
x8)
Sep 12, 2026 18:01:11
x8)
hahó úr! tessék már a parlamentből kicsit ránézni az eseményekre, és betiltani a tiktikszet! nszksz!
Flixbus utas
(
x2)
Sep 12, 2026 18:32:11
x2)
A piros ruhás nő Flepnis mellett kiköpött Golda:
Naná ezek ugyanabban az alértelmiségi, belpesti kommunista nyugger manufaktúrában készültek. Ugyanaz a modell. Golda is azért nem öregszik semmit mert már öregként született ősz hajjal, mint Havas Henrik.
Golda
Sep 12, 2026 19:11:49
Jó megmondtam, nem érdekel! Legyen itthon Gléda, nézhessem a kínai sorozataimat meg néha a HírTV-t, a többi nem érdekel!
Sep 12, 2026 19:11:49
Kendra
(
x4)
Sep 12, 2026 19:33:53
x4)
Porondra gyagyás mutasd hogy csillog villog a macskaól!
Na papucspörgetés Csá!
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Sep 12, 2026 19:34:44
x38)
Golda is azért van már ennyire felpörögve, mert nagyon várja, hogy ASODI végre bevonuljon, és nyugalma legyen. Szerintem ezt a kertes házat is el fogja engedni, ha végre eltakarodik a púpos fattya a sufniból. Ahogy a kert kinéz, csak jó ötletnek tűnt, hogy a pátyi hacienda után megint ilyet vegyen, de elengedte már évek óta a kertészkedést. Gondolom a kínai sorozatok sokkal kevésbé fárasztóak, mint a dugványozás meg a locsolás, szóval teljesen fölösleges a vén kurvának a kert. Plusz ugye így van hely a fattyúnak, ha a Blaha szele megérinti. Ha csak egy másfél szobás lyukban lakna, amiben elfér az ő ágya, egy TV, egy fotel meg egy pogácsás szekrény, akkor ez a gond azonnal megoldódna, és ASODI szabadulása után mehetne isten hírével oda, ahova csak akar. Mivel már úgyis önkormányzati könyörkaján él, és láttuk is, hogy mennyire rendben tartja a konyhát, igazából arra sincs nagy igény, egy pár négyzetméteres főzőlyuk pont elég lenne neki, ahol mikrózhatná a moslékot, plusz egy zuhanykabin+mosdó+wc kombós vizesblokk, a viszeres lábaival már nem fog kádba mászkálni túl sokáig. Ez a konfiguráció szerintem simán kijönne, ha eladná a púpszászi rohadást, vagy ha még trükkösebb akar lenni, akkor nyugdíjasotthonba költözik az árából, ahol élete végéig etetik ugyanazzal a moslékkal, méretben hasonló lakóteret kapna, amit még takarítanának is, és a korcsnak esélye sem lenne arra, hogy bekönyörögje magát hozzá. Abszolút win-win szituáció Goldának is és a trolloknak is. Ha olvasod, vén retek, akkor jól gondolkozz el ezen az opción, mert a kölyköd közelsége években mérhetően rövidíti meg a haszontalan életedet, és ezt te is tudod pontosan. Itt a lehetőség, hogy emelkedjen a komfortszint, és a ballaszt is örökre leszakadjon. Jóból, nyanya!
Porond
Sep 12, 2026 19:36:44
Porondra gyagyás
Inkább hagyjuk ki, jó?
Sep 12, 2026 19:36:44
koszos
(
x11)
Sep 12, 2026 19:40:22
x11)
"ALadar.... a bortonben a legszivatosabb zarkaban sem basztatjak ennyit az embert"
ez is valszeg jol fog oregedni
isteni volt a tegnapi agymenesed,anyad johetne minden nap XD
"Anyám hibája .Ha minden összeomlik, rágyújtom a házat" KEF 2024.06.29.
ez is valszeg jol fog oregedni
isteni volt a tegnapi agymenesed,anyad johetne minden nap XD
koszos
(
x11)
Sep 12, 2026 19:43:54
x11)
"Nem ajánlott a macskának nyers tojást adni, mert komoly egészségügyi kockázatokat rejt magában.
Miért veszélyes a nyers tojás?
Szalmonella és E. coli: A nyers tojás fertőzött lehet veszélyes baktériumokkal, amelyek súlyos hányást, hasmenést és fertőzést okozhatnak a macskánál.
Avidin enzim: A nyers tojásfehérje tartalmaz egy avidin nevű enzimet, amely gátolja a B7-vitamin (biotin) felszívódását. Ez hosszabb távon hiánybetegséghez, bőrproblémákhoz és szőrhulláshoz vezethet."
mindig mindent jol csinalsz
Miért veszélyes a nyers tojás?
Szalmonella és E. coli: A nyers tojás fertőzött lehet veszélyes baktériumokkal, amelyek súlyos hányást, hasmenést és fertőzést okozhatnak a macskánál.
Avidin enzim: A nyers tojásfehérje tartalmaz egy avidin nevű enzimet, amely gátolja a B7-vitamin (biotin) felszívódását. Ez hosszabb távon hiánybetegséghez, bőrproblémákhoz és szőrhulláshoz vezethet."
mindig mindent jol csinalsz
dogoljmegsodi
(
x6)
Sep 12, 2026 19:43:59
x6)
hétvége van, főszabály szerint ilyenkor lapít a Büdös. hiszen a tiktok munka, és ő hétvégén nem dolgozik. sábeszkor legalábbis
-
Sep 12, 2026 19:48:13
Ahogy a kert kinéz, csak jó ötletnek tűnt, hogy a pátyi hacienda után megint ilyet vegyen, de elengedte már évek óta a kertészkedést.
Azért a vén retek azt hazudta Natikának a telefonba, hogy szokott kertészkedni...
Azt el tudom képzelni, hogy a falubelieknek is ezt hazudja - mert nemigen akarja senki a pofájába vágni, hogy akkor miért nőtte be a szar dzsumbuj az egészet, csak bólintanak rá egyet, aztán annyi.
Sep 12, 2026 19:48:13
Hafré
(
x12)
Sep 12, 2026 19:56:10
x12)
Porondra gyagyás
bitóra
Nemzet Krónikása
(
x23)
Sep 12, 2026 19:57:21
x23)
A Kádár lakosztály belső része is csupa retek. Érdemes megnézni a tegnapi Golda ambient adásból a belső tér állapotát.

Konyhába beköltözött Pók Polla

Bejárati ajtó mellett, a fogas alatt vállfás dobozok hada.

Konyhában az elektromos rezsó és sütő felett, a konyhapulton valami sárgás folyadék ásványvizes üvegben (Bolerós limonádé), mellette lazán a macskakaja, tőle kicsit távolabb meg már a kajás ételhordó.

Konyhába beköltözött Pók Polla

Bejárati ajtó mellett, a fogas alatt vállfás dobozok hada.

Konyhában az elektromos rezsó és sütő felett, a konyhapulton valami sárgás folyadék ásványvizes üvegben (Bolerós limonádé), mellette lazán a macskakaja, tőle kicsit távolabb meg már a kajás ételhordó.
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Sep 12, 2026 20:01:44
x38)
Ezek még a régi beidegződések, hogy ha van kert, akkor szeretünk-szoktunk kertészkedni, ezt böfögi vissza. Meg városiként gondolom státuszszimbólumnak gondolja a kertet még a komcsi érából, hogy Ő Ő Ő nem lakásban lakik, hanem kertes házban. Most már azért ez nem egy akkora dolog, de ha már van az embernek kertje, akkor tartsa normális állapotok között. Én bevallom nektek őszintén, hogy nem szeretek kertészkedni, ez másnak biztos jó hobbi, én párszor nekimentem, hogy majd milyen jó lesz, de nem fogott meg annyira. De azért a gazt kiirtom, a füvet lenyírom, a virágokat meglocsolom és minden évben veszek valami ehető dolgot, ami utána vagy megdöglik, vagy nem lesz rajta semmi termés xD A kertet egy extra helységnek számolom, ahol a szabad ég alatt lehet enni, sütögetni, barátokkal lenni. Éppen ezért olyan állapotban tartom, hogy ne legyen már nekem is ciki kimenni oda, szóval ha nem is kapnék díjakat, hogy milyen gyönyörű kertem van, azért a növények normális állapotban vannak, a fű sem egy két méteres dzsungel tele gazzal. A méheket, pillangókat szeretem ha jönnek, mert mégiscsak közelebb érzem magam a természethez, mint a betondzsungelben, de túlzásba azért nem viszem. Nálam azok a növények érzik jól magukat, amiket nem kell halálra babusgatni, kibírják a ridegtartást. Van fa is, szóval a lehulló leveleket is össze kell gereblyézni, de az még belefér. Ha viszont a hátam közepére kívánnám az egészet, ahogy szerintem Golda is teszi, akkor eladnám a házat a picsába és vennék egy lakást saját kert nélkül.
-
Sep 12, 2026 20:21:41
Ha viszont a hátam közepére kívánnám az egészet, ahogy szerintem Golda is teszi, akkor eladnám a házat a picsába és vennék egy lakást saját kert nélkül.
Meg gondolom, ha lenne egy bűnöző fattyad, akkor nem a falunapon zabáltatnád.
Úgy meg pláne nem, hogy a bűnöző kölyök pedofil is, buzi is, zaklató is, bűnöző is.
Meg nem biztatnád arra, hogy a csöves patkány adó- és segélycsaló életvitelével nyugodtan lopja csak meg Labanciát meg Tündérmeseországot.
Szóval, elég sok minden van, amit, ha nem vagyunk fehércigány patkányok, másképp csinálnánk, mint Golda :D
(És, javító-nevelő jelleggel, ha már a kezünkben van a kapanyél, nem csak simogatnánk a korcsot, hanem rendesen odabasznánk. Jóéjt.)
Sep 12, 2026 20:21:41
Kendra
(
x4)
Sep 12, 2026 20:24:43
x4)
Endre ezt a börtöninterjús videót bejátszhatnád. Börtönsztorikról szó. 39:30 -tól a Pedofilokról van szó!
www.youtube.com/watch?v=L68f3xVAk-I
Na papucspörgetés Csá!
www.youtube.com/watch?v=L68f3xVAk-I
Semper Snecifisz
(
x3)
Sep 12, 2026 20:31:20
x3)
akkor eladnám a házat a picsába és vennék egy lakást saját kert nélkül.
A lakóközösség biztos kurva boldog lenne, ha hallgathatnák 24/7 az AI felolvasót meg a retardált üvöltést :D
Sodragon legendája
(
x2)
Sep 12, 2026 20:31:58
x2)
Endre ezt a börtöninterjús videót bejátszhatnád. Börtönsztorikról szó. 39:30 -tól a Pedofilokról van szó!
youtube.com/watch?v=L68f3xVAk-I
youtube.com/watch?v=L68f3xVAk-I
Stokit szerintem senki nem fogja interjúra felkérni a leendő büntetése alatt. Bőven elég elolvasni a neten a sodipediát és a videóit és már lehet is látni a lényeget erről a szubhumán szarról. Amikor megdöglik, akkor csak egy pár mondatos rövid közlemény fogja csak hírül adni, hogy nem szennyezi tovább a Földet. Ezért az eddigi életműért és dicstelen végkifejletért igazán felesleges volt megszületned és élned, Fikazabáló. Apád legalább lediplomázott és önként fokozta le magát alkesz nincstelen kutyaszarrá és veled ellentétben az ő hajléktalanja legalább vélhetően szerette őt (legalább a italozáson kívül a buziság is közös bennetek), viszont a te két eddig patronált csövesed gyűlöl mint a szart. Nagy karrier vagy Fikás.
dogoljmegsodi
(
x6)
Sep 12, 2026 20:46:36
x6)
mi van Büdös?! nem vitt Asztalos Krisztián billentyűzetet?
herr_schwechater
(
x10)
Sep 12, 2026 20:49:18
x10)
mi van Büdös?! nem vitt Asztalos Krisztián billentyűzetet?
éppen megy a szipiszopi közösen
onnan lehet tudni, hogy asztalos krisztián bolond, hogy elviseli a fikás társaságát. épeszű ember erre képtelen
öklendező szerelő
(
x4)
Sep 12, 2026 20:52:00
x4)
várják, hogy hasson a kamagra
"Három hónpaja ilyen, hogy nem tud enni." https://www.youtube.com/shorts/xzVI3RA5XX0
tart wars
Sep 12, 2026 20:58:30
Sep 12, 2026 20:58:30
cucksodi
(
x3)
Sep 12, 2026 21:21:51
x3)
endre, megnézzük valamikor élőlájvban a bebukottak című dokumentum filmet?
puskapoj
tyodika
Sep 12, 2026 21:30:04
endre, megnézzük valamikor élőlájvban a bebukottak című dokumentum filmet?
Nyem kell, már megnésztem.
A Steve Buscemi hasonmás, Barcsai Zsolt jött be a legjobban, de Törpe és a bajszos nevelő is jó pasi volt.
Sep 12, 2026 21:30:04
again mine the refund
(
x8)
Sep 12, 2026 21:33:28
x8)
vagy elevenítsük fel az untergang hangulatát, kicsit viccesben?
"mein fütyrer..maier..maier nem mozgósított elég beadványt. maier jogi ellentámadás helyett magára vallott."
🤣
"mein fütyrer..maier..maier nem mozgósított elég beadványt. maier jogi ellentámadás helyett magára vallott."
🤣
Nemzet Krónikása
(
x23)
Sep 12, 2026 21:48:21
x23)
Vajon várható valamilyen megőrülés jövőhét csütörtök előtt?
dogoljmegsodi
(
x6)
Sep 12, 2026 21:49:20
x6)
Vajon várható valamilyen megőrülés jövőhét csütörtök előtt?
100%
Jonciii
(
x9)
Sep 12, 2026 21:57:26
x9)
Recskás, a hordó apád mindenkit fel akar jelenteni a NAV-nál. Szerinted te kimaradsz? Miért nem?
éjszakai olvasó
Sep 12, 2026 22:17:13
Korcs! Én olyat tettem, amit te soha, könyvet olvastam, de nem fogyatékos számító balfasz patkány módon, hanem értő olvasással. Nézd csak, milyen jó kis jellemzést találtam, a te veknidre is 100%-ra igaz! :D :D :D
(Amúgy R. E. Howard "Vörös szögek" c. novellájából)
"... a vészjósló koponyára pillantott... Mintha álmában látta volna. Tagadhatatlanul emberi volt, mégis zavaróan torz és idomtalan. A koponya tulajdonosa, míg élt, idegen és szörnyű kinézetű lehetett."
(Amúgy R. E. Howard "Vörös szögek" c. novellájából)
"... a vészjósló koponyára pillantott... Mintha álmában látta volna. Tagadhatatlanul emberi volt, mégis zavaróan torz és idomtalan. A koponya tulajdonosa, míg élt, idegen és szörnyű kinézetű lehetett."
Sep 12, 2026 22:17:13
again mine the refund
(
x8)
Sep 12, 2026 22:19:57
x8)
Én olyat tettem, amit te soha, könyvet olvastam,
Jóffan, de te tudod mi az a fűszer? 😂
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x6)
Sep 12, 2026 22:40:56
x6)
vagy elevenítsük fel az untergang hangulatát, kicsit viccesben?
🤣
🤣
again mine the refund
(
x8)
Sep 12, 2026 22:56:03
x8)
" Es bleiben im Katzenhaus: Addaboy, Jenes, Krokker, und Barnabas.
DAS WAR EIN EINGABE!
DER ANGRIFF MAIERS WAR EIN EINGABE!"
🤣
gobesug
(
x30)
Sep 12, 2026 23:58:33
x30)
közegészségügyileg ez a 3 felnőtt plusz 4-5 kölyök macska plusz étel tojás, patkányok mi? anyád fizetni fog te takony!
(te nem, mert nincstelen adós geci vagy).
[email protected]
én megtettem, sokkal gyorsabb, mint a hatósági bejelentés és el kell járniuk, ez a jegyző felelőssége.

(te nem, mert nincstelen adós geci vagy).
[email protected]
én megtettem, sokkal gyorsabb, mint a hatósági bejelentés és el kell járniuk, ez a jegyző felelőssége.

gobesug
(
x30)
Sep 13, 2026 00:00:09
x30)
tik - tak!
éj-fél!
4 nap múlva találkozunk! ;D
éj-fél!
4 nap múlva találkozunk! ;D
koszos
(
x11)
Sep 13, 2026 00:07:00
x11)
buszkesegrol beszelsz ?:DDDD amikor a malac pedofilnak es fogyatekosnak nevez,te pedig turod egy ket ezer forintert,akkor hol a buszkeseg ?
Bagolyka
(
x7)
Sep 13, 2026 00:07:25
x7)
recsi! Mit gondolsz? A sitten többen lesznek rád kíváncsiak?
Sértő lesz a három zárkatárs? :)
Sértő lesz a három zárkatárs? :)
again mine the refund
(
x8)
Sep 13, 2026 00:11:11
x8)
Most azért jöttél 23:50 után, hogy a hordó apádnak így nem kellesz utalni? xdddddddd
koszos
(
x11)
Sep 13, 2026 00:16:29
x11)
most komolyan szerinted ki a faszom kivancsi arra,hogy megint aival felolvastass ilyen szarsagaokat....
"rangon aluli"..... ezt potosan hogyan is erted ????
hisz nalad lejjebb nem nagyon van,egy igenytelen lumpen alkesz felallat vagy,aki az anyjan eloskodik.. ennel van szerinted gazabb ?
"rangon aluli"..... ezt potosan hogyan is erted ????
hisz nalad lejjebb nem nagyon van,egy igenytelen lumpen alkesz felallat vagy,aki az anyjan eloskodik.. ennel van szerinted gazabb ?
again mine the refund
(
x8)
Sep 13, 2026 00:16:47
x8)
hordó apád
óóó paszmek, bevonzottam
Bagolyka
(
x7)
Sep 13, 2026 00:19:33
x7)
csicska keci!
Most, hogy itt van akinek a faszát szopkodod hirtelen nem rangon aluli a száz?
again mine the refund
(
x8)
Sep 13, 2026 00:21:10
x8)
csicska keci!
Le is pedofilozta a hordó.
"Te egy pedofil vagy. Hát az egész ország ezt mondja"
"Te sodi te nekem küldesz ebből a pénzből."
Nem mer visszaszólni neki a kobold :D Csak a 320kbps stokify megy.
Bagolyka
(
x7)
Sep 13, 2026 00:33:16
x7)
A két pedofil buzi, néz egy nőt a képernyőn (közelebb nem juthatnak egyhez sem) és abban maradnak "vagány csaj".
Nem baj recsi. Már csak 4 nap. :)
Nem baj recsi. Már csak 4 nap. :)
again mine the refund
(
x8)
Sep 13, 2026 00:36:44
x8)
hordó: "nirvannának vót olyan száma szmejsz lájkenszpirit."
ezt tényleg nem lehet józanul bírni.
ezt tényleg nem lehet józanul bírni.
Bagolyka
(
x7)
Sep 13, 2026 00:41:18
x7)
Egy akkora csicska mint te recsi, fele olyan zárkamenő se lesz mint Tajgi volt, pedig őt seggbepahszák. Piszony.
koszos
(
x11)
Sep 13, 2026 00:41:43
x11)
Ez mar a bevonulasra varo buli ?
Bagolyka
(
x7)
Sep 13, 2026 00:59:28
x7)
recskás! Tudod mit csinál az olyan "hekker" mint te a börtönben? Letölti a büntetését! XD
again mine the refund
(
x8)
Sep 13, 2026 01:01:47
x8)
ezek most egy olyan huszadrangú filmet ajnároznak, ami már akkor is zs kategóriás volt amikor megjelent.
"gyerekkorunk legnagyobb filmje vót" ejha.
"gyerekkorunk legnagyobb filmje vót" ejha.
again mine the refund
(
x8)
Sep 13, 2026 01:03:05
x8)
a sztalonnás kamionosra ment a fenti, nem a falling downra. nem figyeltem hogy filmet váltottak :D
-
Sep 13, 2026 01:18:25
A két buzeráns éppen videót néz, amin Mc Szarost elemzi valaki
- Korcs belepofázik
- Mc Szarfétis kussoltatja: "Hallgassuk már meg, mit akar ez mondani!"
- Korcs bekussol
- Mc Szarfétis: "De én közbe fogok szólni."
- Korcs: "Rendpen!"
Világ csicskájának patkányszar csicskája vagy korcs.
HA kijössz a kaptárból, az 100.0% hogy csakis kivágott faszú buzi ribanc kurvaként. És ez még a "jobbik" eset.
- Korcs belepofázik
- Mc Szarfétis kussoltatja: "Hallgassuk már meg, mit akar ez mondani!"
- Korcs bekussol
- Mc Szarfétis: "De én közbe fogok szólni."
- Korcs: "Rendpen!"
Világ csicskájának patkányszar csicskája vagy korcs.
HA kijössz a kaptárból, az 100.0% hogy csakis kivágott faszú buzi ribanc kurvaként. És ez még a "jobbik" eset.
Sep 13, 2026 01:18:25
again mine the refund
(
x8)
Sep 13, 2026 01:29:15
x8)
"István, szia mennem kell mert hasmenésem van" 🤣🤣🤣🤣🤣
-
Sep 13, 2026 01:30:07
"ityván, ityván, el kell búcsúznom tőled, mert hasmenésem van, viszlát."
Na erre az éjszakára remélhetőleg ennyi az érdektelen fosból.
Korcs, vissza ne gyere, mert amit kifolyatsz magadból, még az is értékesebb, mint amit eddig produkáltál. Mármint az egész tiktikkarriered koldulásod.
Na erre az éjszakára remélhetőleg ennyi az érdektelen fosból.
Korcs, vissza ne gyere, mert amit kifolyatsz magadból, még az is értékesebb, mint amit eddig produkáltál. Mármint az egész tiktik
Sep 13, 2026 01:30:07
noikabatgomb
(
x10)
Sep 13, 2026 02:52:01
x10)
Mai nap 3x fostunk, endi?
Már minden fingásnál baj van?
Az "elnézést de nem tudtam elmenni a tárgyalásra, mert a bíróságon nem tudok lefürdeni ha beszarok" kb annyira vicces mint az, hogy ma felhívták az önkormányzatot azzal kapcsolatban, hogy a pénteken kiszállított ebéd miatt a kiss Endre farkas fosik és emiatt a polgármester úrat hibáztatta nyilvánosan.
Ebben eddig lehetett eljutni.
Az "elnézést de nem tudtam elmenni a tárgyalásra, mert a bíróságon nem tudok lefürdeni ha beszarok" kb annyira vicces mint az, hogy ma felhívták az önkormányzatot azzal kapcsolatban, hogy a pénteken kiszállított ebéd miatt a kiss Endre farkas fosik és emiatt a polgármester úrat hibáztatta nyilvánosan.
-
Sep 13, 2026 05:49:05
Vajon ez a krónikus hasmenès mióta áll fenn?
A tranyó már a bècsu lilafalúban is rinyált èrte.
Endre tudod!
Ez nem betegsèg hanem állapot!
Endre tudod!
Sep 13, 2026 05:49:05
Sodragon legendája
(
x2)
Sep 13, 2026 07:24:55
x2)
Mai nap 3x fostunk, endi?
Sebaj, rövidesen Fikásnak szájjal kell majd csinálnia a fingás hangját, mert annyira bejáratják majd a rabtársak, hogy már ez is a múlté lesz hamarosan. Ha elkezdi majd grafomán módon megírni az élettörténetét, akkor javaslom ezt a címet: Budai kényelemből a felsőágyig
Kendra
(
x4)
Sep 13, 2026 07:52:29
x4)
Endre képzeld megint eltelt egy nap! Attól hogy este kelsz nem lesz később holnap!
Na papucspörgetés Csá!
Bubuka
(
x14)
Sep 13, 2026 08:49:03
x14)
Endre tudod!
Endre tudod!
Már ilyen nyálkásat pisál a seggén keresztül évek óta. Előbbre haladott alkoholistáknál ez teljesen természetes, hogy a belső szerveiket szép lassan feloldják és kifossák.
Tán nem próbálod meg elhetyetyézni az első ünnepi alkalmat fifi?
Hafré
(
x12)
Sep 13, 2026 08:56:30
x12)
És konstans okádik.
olyan ellenséges vagy velem
púpostulok
(
x2)
Sep 13, 2026 08:59:30
x2)
!
!
Amióta masszív alkoholista...
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x6)
Sep 13, 2026 09:01:11
x6)
Endi!
444!!!44!!44!!!!!!444!!!!4444!!!444!!!!444!4!!!!44!44!!!!44!!!4!!!444!!!44!!44!!!!!!444!!!!4444!!!444!!!!444!4!!!!44!44!!!!44!!!4!!!444!!!44!!44!!!!!!444!!!!4444!!!444!!!!444!4!!!!44!44!!!!44!!!4!!!444!!!44!!44!!!!!!444!!!!4444!!!444!!!!444!4!!!!44!44!!!!44!!!4!!!444!!!44!!44!!!!!!444!!!!4444!!!444!!!!444!4!!!!44!44!!!!44!!!4!!!444!!!44!!44!!!!!!444!!!!4444!!!444!!!!444!4!!!!44!44!!!!44!!!4!!!444!!!44!!44!!!!!!444!!!!4444!!!444!!!!444!4!!!!44!44!!!!44!!!4!!!444!!!44!!44!!!!!!444!!!!4444!!!444!!!!444!4!!!!44!44!!!!44!!!4!!!444!!!44!!44!!!!!!444!!!!4444!!!444!!!!444!4!!!!44!44!!!!44!!!4!!!444!!!44!!44!!!!!!444!!!!4444!!!444!!!!444!4!!!!44!44!!!!44!!!4!!!444!!!44!!44!!!!!!444!!!!4444!!!444!!!!444!4!!!!44!44!!!!44!!!4!!!444!!!44!!44!!!!!!444!!!!4444!!!444!!!!444!4!!!!44!44!!!!44!!!4!!!444!!!44!!44!!!!!!444!!!!4444!!!444!!!!444!4!!!!44!44!!!!44!!!4!!!444!!!44!!44!!!!!!444!!!!4444!!!444!!!!444!4!!!!44!44!!!!44!!!4!!!444!!!44!!44!!!!!!444!!!!4444!!!444!!!!444!4!!!!44!44!!!!44!!!4!!!444!!!44!!44!!!!!!444!!!!4444!!!444!!!!444!4!!!!44!44!!!!44!!!4!!!
444!!!44!!44!!!!!!444!!!!4444!!!444!!!!444!4!!!!44!44!!!!44!!!4!!!444!!!44!!44!!!!!!444!!!!4444!!!444!!!!444!4!!!!44!44!!!!44!!!4!!!444!!!44!!44!!!!!!444!!!!4444!!!444!!!!444!4!!!!44!44!!!!44!!!4!!!444!!!44!!44!!!!!!444!!!!4444!!!444!!!!444!4!!!!44!44!!!!44!!!4!!!444!!!44!!44!!!!!!444!!!!4444!!!444!!!!444!4!!!!44!44!!!!44!!!4!!!444!!!44!!44!!!!!!444!!!!4444!!!444!!!!444!4!!!!44!44!!!!44!!!4!!!444!!!44!!44!!!!!!444!!!!4444!!!444!!!!444!4!!!!44!44!!!!44!!!4!!!444!!!44!!44!!!!!!444!!!!4444!!!444!!!!444!4!!!!44!44!!!!44!!!4!!!444!!!44!!44!!!!!!444!!!!4444!!!444!!!!444!4!!!!44!44!!!!44!!!4!!!444!!!44!!44!!!!!!444!!!!4444!!!444!!!!444!4!!!!44!44!!!!44!!!4!!!444!!!44!!44!!!!!!444!!!!4444!!!444!!!!444!4!!!!44!44!!!!44!!!4!!!444!!!44!!44!!!!!!444!!!!4444!!!444!!!!444!4!!!!44!44!!!!44!!!4!!!444!!!44!!44!!!!!!444!!!!4444!!!444!!!!444!4!!!!44!44!!!!44!!!4!!!444!!!44!!44!!!!!!444!!!!4444!!!444!!!!444!4!!!!44!44!!!!44!!!4!!!444!!!44!!44!!!!!!444!!!!4444!!!444!!!!444!4!!!!44!44!!!!44!!!4!!!444!!!44!!44!!!!!!444!!!!4444!!!444!!!!444!4!!!!44!44!!!!44!!!4!!!
Nemzet Krónikása
(
x23)
Sep 13, 2026 09:18:08
x23)
Hülyék vagytok, hát Endre kifejtette, hogy az Újszász Jagellók olyanok, mint a nácik, ő pedig egy partizán. Ergó a macskák, akik ott vannak náluk, azok zsidók és Ő csak a vészkorszakban menti őket, mint anno Schindler. Evidenciák.
Kriptozsidó
(
x6)
Sep 13, 2026 09:50:36
x6)
A krónikus alkoholistáknál a májbetegség mellett bélbetegség is lehet a sok alkohol és a kevés minőségi táplálék miatt (ugye endi keveset eszik és abból is a szemetet).
Reméljük a legjobbakat pl egy jó kis colitis ulcerosát vagy akár vastagbélrákot!
El fogom törni a kibaszott orrodat szilánkosra!
Reméljük a legjobbakat pl egy jó kis colitis ulcerosát vagy akár vastagbélrákot!
Nemzet Krónikása
(
x23)
Sep 13, 2026 09:51:45
x23)
A krónikus alkoholistáknál a májbetegség mellett bélbetegség is lehet a sok alkohol és a kevés minőségi táplálék miatt (ugye endi keveset eszik és abból is a szemetet).
Plusz a koffein miatt felgyorsul a bélműködés is és azért láttuk, hogy néha este 10-kor is beficcen egy kávé. Jó párosítás!
EasybankosPedo
(
x24)
Sep 13, 2026 10:06:09
x24)
Múltkor mutatta hogy mit irt az ügyvédjének hogy mivel bízza meg, mit akar elérni büntetésnek, meg talán hogy miket akar beterjeszteni, 7 vagy 8 melléklet volt csatolva a levélhez. Neve most nem jut eszembe, de valami megbízási "szerződés" lehetet talán. Kérdésem az lenne, ha mondjuk fosás, egészségügyi okok miatt nem jelenik meg a tárgyaláson, de az ügyvédje igen, akkor az ügyvéd eljárhat a nevébe igy, és mondhatja azt, hogy nem fogadják el a 3 éves ajánlatott, inkább tárgyalásra mennek, hogy igy ne húzzák az időt és ne keljen elnapolni már az előkészítő ülést?
Csak azért kérdem mert igy akár az időt is húzhatja mert talán úgy van hogy első megjelenésnél nincs büntetés, másodiknál már pénzbüntetés is befigyel, ami nála tudjuk mennyit ér és csak a harmadiknál állíthatják elő rendörökkel. De mi van ha az ügyvédje jelen van és ö eltud járni nélküle?
Csak azért kérdem mert igy akár az időt is húzhatja mert talán úgy van hogy első megjelenésnél nincs büntetés, másodiknál már pénzbüntetés is befigyel, ami nála tudjuk mennyit ér és csak a harmadiknál állíthatják elő rendörökkel. De mi van ha az ügyvédje jelen van és ö eltud járni nélküle?
C64korszak
(
x2)
Sep 13, 2026 10:18:39
x2)
Normálisan itt nem ez van, ha kimentés nélkül (orvosi igazolás) nem jelenik meg, megy vissza a kaptárba. Kvázi előzetben van, ez a 3 alkalmas csak szabad emberre ( szabadlábon védekezhet ) igaz.
És ideje lenne szigorítani, mert ezek miatt körözik bíróságok a fél országot, és ezek miatt tart egy tyúklopás itélete évekig, majd kap egy ejnyebejnyét, ami nulla visszatartó erő a piti bűnözésből élő rétegnek.
És ideje lenne szigorítani, mert ezek miatt körözik bíróságok a fél országot, és ezek miatt tart egy tyúklopás itélete évekig, majd kap egy ejnyebejnyét, ami nulla visszatartó erő a piti bűnözésből élő rétegnek.
PúpszásziRePont
(
x8)
Sep 13, 2026 11:04:13
x8)
Fosol még, Endre?
EasybankosPedo
(
x24)
Sep 13, 2026 11:17:08
x24)
Pedofil simogató Asztalos Krisztián, tegnap célegyenesbe ért a felkészítés a rácsosba? Mi áll a fosás hátterébe!
- Gyros tál a fecske sörözőből.
- Dobi tea, pimpós borral keverve
- Egy picsa szájjal felszopót fasz a seggbe.
- Gyros tál a fecske sörözőből.
- Dobi tea, pimpós borral keverve
- Egy picsa szájjal felszopót fasz a seggbe.
Eazy
(
x12)
Sep 13, 2026 11:42:24
x12)
Most meglesz a böjtje a soderálásnak, fosógép.
Örülök hogy a tiktokos kannibál sablont vetted alapul, mondván hogy milyen vagány dolog a rendőröket fenyegetni az interneten, mert ezzel, (mégha sokáig is tart, de) elintézted magadat a gecibe.
A valóságnak ára van, a tetteinek pedig következménye, és te ezeknek minden másodpercét érezni fogod a rothadó bőrödön.
Gondolom szház szházalékig megérte a sodinak hogy pár másodpercig tranyó tibi, vagy valami hasonló őrjöngő retardált lehetett.
Úty kültyem ej nyekety a kétyszátyetyret, hoty fajójápan nyem folt já fetezetem -sodi kobold
Örülök hogy a tiktokos kannibál sablont vetted alapul, mondván hogy milyen vagány dolog a rendőröket fenyegetni az interneten, mert ezzel, (mégha sokáig is tart, de) elintézted magadat a gecibe.
A valóságnak ára van, a tetteinek pedig következménye, és te ezeknek minden másodpercét érezni fogod a rothadó bőrödön.
Gondolom szház szházalékig megérte a sodinak hogy pár másodpercig tranyó tibi, vagy valami hasonló őrjöngő retardált lehetett.
Flixbus utas
(
x2)
Sep 13, 2026 11:51:08
x2)
Múltkor mutatta hogy mit irt az ügyvédjének hogy mivel bízza meg, mit akar elérni büntetésnek, meg talán hogy miket akar beterjeszteni, 7 vagy 8 melléklet volt csatolva a levélhez. Neve most nem jut eszembe, de valami megbízási "szerződés" lehetet talán. Kérdésem az lenne, ha mondjuk fosás, egészségügyi okok miatt nem jelenik meg a tárgyaláson, de az ügyvédje igen, akkor az ügyvéd eljárhat a nevébe igy, és mondhatja azt, hogy nem fogadják el a 3 éves ajánlatott, inkább tárgyalásra mennek, hogy igy ne húzzák az időt és ne keljen elnapolni már az előkészítő ülést?
Büntetőügyben én úgy tudom az ügyvéd nem képviselheti őt. Illetve a Büdös esetében szerintem simán elő is vezethetnék vagy egyből menne a börtönbe ahonnan meg a következő alkalommal már távmeghallgatás keretein belül nem tudna újabb kifogásokat találni. Az ostoba pedofil tuti megkérdezte már ezt mind az öt AI-tól és akárhogy húzta-vonta meg írta neki hogy DEFASZOM NE EZT MONDJAD MÁJ TE SZHARR! Akkor sem kapta meg a szokásos jutifaliját a Fifi kutya " Ez zseniális ötlet! " kezdettel, hanem megerősítette az AI hogy ennek még a gondolata is kedvezőtlen előjelű.
4 nap Endre! Reméljük védelmi lájv még lesz a rajongóknak.
dogoljmegsodi
(
x6)
Sep 13, 2026 11:53:12
x6)
Büdös! azt vajon miért nem kérdezed meg az éjájtól adható e rendszeresen nyers tojás a macskaféléknek vagy esetleg komolyan megbetegszenek tőle?
a jó kurva anyádat
a jó kurva anyádat
Eazy
(
x12)
Sep 13, 2026 11:57:13
x12)
Ráadásul képes vagy mindent internetes trollokra, anyádra, meg egyéb tényezőkre fogni, holott te voltál akkora balfasz csicska hogy hatósági szerveket fenyegettél, méghozzá nyilvánosan.
Erre nem fog neked az AI felmentést adni, mert ennek piszony ára van.
Ideje abban a tuskó fejedben tudatosítani, mert szorul az időhurok, és porzik az eszköztár. :D
Úty kültyem ej nyekety a kétyszátyetyret, hoty fajójápan nyem folt já fetezetem -sodi kobold
Erre nem fog neked az AI felmentést adni, mert ennek piszony ára van.
Ideje abban a tuskó fejedben tudatosítani, mert szorul az időhurok, és porzik az eszköztár. :D
Shared Car
Sep 13, 2026 12:09:38
The satisfying downfall of: Sodi
Sep 13, 2026 12:09:38
Púpp
(
x1)
Sep 13, 2026 12:10:00
x1)
Büdös! azt vajon miért nem kérdezed meg az éjájtól adható e rendszeresen nyers tojás a macskaféléknek vagy esetleg komolyan megbetegszenek tőle?
a jó kurva anyádat
a jó kurva anyádat
A válasz : NEM!
Csak főzve ès nagyon ritkán.
-
Sep 13, 2026 12:11:58
Fosol még, Endre?
Kèt fürdès közben folyamatosan.
Sep 13, 2026 12:11:58
Nemzet Krónikása
(
x23)
Sep 13, 2026 12:27:58
x23)
Egyébként a jövőhét csütörtöktől ne várja azt senki, hogy utána egyből viszik a BV-be. Emlékeztetőül, a csütörtöki tárgyalás csak egy előkészítő ülés lesz. Ez annyit jelent, hogy a Recskásnak jelen kell lennie, lesz egy vádirat ismertetés, az ügyészség közli az ajánlatát, a bíróság pedig megkérdezi a Gyagyást, hogy elfogadja-e azt (3 év letöltendő) vagy (TikTok sztároktól idézve) "menjünk még egy meccset".
Kurva kevés annak az esélye, hogy elfogadja, elvégre hónapok óta azon kapálózik az éáj segítségével, hogy hogyan ússza meg az egészet.
Viszont a pajzsnak kurva nagy ütés lesz, illetve végre megismerjük a vádiratot, részleteiben. :)
Kurva kevés annak az esélye, hogy elfogadja, elvégre hónapok óta azon kapálózik az éáj segítségével, hogy hogyan ússza meg az egészet.
Viszont a pajzsnak kurva nagy ütés lesz, illetve végre megismerjük a vádiratot, részleteiben. :)
Nemzet Krónikása
(
x23)
Sep 13, 2026 12:35:18
x23)
Közben kikerült a TC-re a munkásőr ambient élőlájv
trashcity.net/video/26457/extrém-golda-attack-a-macskaólban-púp-botozás-telefon-elkobzás-macskát-tojással-etető-hergelés-áramcsá-2026-09-11
trashcity.net/video/26457/extrém-golda-attack-a-macskaólban-púp-botozás-telefon-elkobzás-macskát-tojással-etető-hergelés-áramcsá-2026-09-11
seggen át hugyozó endre
Sep 13, 2026 12:36:45
Ha a gyomrod és beleid már emésztésre alkalmatlanok és főleg folyékony alkoholt fogyasztasz, valamint rettegve stresszelsz a bírósági tàrgyalásodtól,milyen állagú a székleted?
Spoiler: nem szilárd
Spoiler: nem szilárd
Sep 13, 2026 12:36:45
-
Sep 13, 2026 12:41:16
A lényeg az utolsó két percben van még TCn sem kell ezt a selejtet nézni.
Sep 13, 2026 12:41:16
PúpszásziRePont
(
x8)
Sep 13, 2026 12:45:37
x8)
Endre, hétvégén napközben nehogy lájvot indíts! Elég lesz majd éjfélkor a ravatal-lájv, majd pár perc múlva a csodálkozás: hihetetlen, hogy nem néznek százan. Jó fideós vagy... Nem hiába ott a sok év tapasztalat...
Nemzet Krónikása
(
x23)
Sep 13, 2026 12:47:56
x23)
Szerdán tuti nem lesz élő, tárgyalás előtti napokon nem szokott feljönni.
prolipredator
Sep 13, 2026 12:53:16
sörserpázós reggelek helyett budipapír portya leszesz
Sep 13, 2026 12:53:16
Bátor_bikagolyó
(
x2)
Sep 13, 2026 12:58:52
x2)

molos troll
(
x3)
Sep 13, 2026 13:00:15
x3)
Vajon a BV TB állni fogja a felnőttpelust a széklettartási gondokkal küzdő büdöspapónak? Azért meg kell hagyni ez egy újabb pimaszul egyszerű shaját megoldás, senki nem meri majd seggbe durrantani a börtönben ha bármikor bekövetkezhet egy kis baleset. Ez shiker!
EasybankosPedo
(
x24)
Sep 13, 2026 13:04:09
x24)
Egyébként a jövőhét csütörtöktől ne várja azt senki, hogy utána egyből viszik a BV-be. Emlékeztetőül, a csütörtöki tárgyalás csak egy előkészítő ülés lesz. Ez annyit jelent, hogy a Recskásnak jelen kell lennie, lesz egy vádirat ismertetés, az ügyészség közli az ajánlatát, a bíróság pedig megkérdezi a Gyagyást, hogy elfogadja-e azt (3 év letöltendő) vagy (TikTok sztároktól idézve) "menjünk még egy meccset".
Pontosan. Az igazi buli majd valamikor ősz vége, télen kezdödik majd csak. Max abba lehet bízni, hogy talán új bíró van, aki most találkozik előszőr a gyagyással és elötte is ott lesz hogy miket csinált házi őrizetbe pl az elején nem ért haza, töltö elhagyása, 2x elítélték, új ügyek ellene.... és ezek miatt visszabasza a rácsosba! De ha nem ,akkor se feledjétek házi őrizetbe 4 nap számolódik el 1 rácsosba töltőt napnak a végén majd, ha nem szabadlábon védekezhet majd, ha utóbbi lesz akkor még ennyi se lesz, hogy azzal rövidüljenek majd az évek. Szóval igyis úgyis jó. xD
Sodragon legendája
(
x2)
Sep 13, 2026 13:07:35
x2)
Vajon a BV TB állni fogja a felnőttpelust a széklettartási gondokkal küzdő büdöspapónak? Azért meg kell hagyni ez egy újabb pimaszul egyszerű shaját megoldás, senki nem meri majd seggbe durrantani a börtönben ha bármikor bekövetkezhet egy kis baleset. Ez shiker!
Valamiről lemaradtam esetleg? Tényleg vizelet- és széklettartartási gondjai vannak már a Gyagyásnak?
EasybankosPedo
(
x24)
Sep 13, 2026 13:13:18
x24)
Tibit másolja csak. Tényleg "nőként" fog kijönni a rácsosból, ha kijön egyáltalán.
Sodragon legendája
(
x2)
Sep 13, 2026 13:15:45
x2)
Vajon Tibcédesz vagy Stoki marad tovább életben? Valahogy nehezen tudnám elképzelni, hogy Tibi úgy haljon meg Stoki karjaiban, mint a faterja házicsövese egykoron, aki követte őt vidékre.
dogoljmegsodi
(
x6)
Sep 13, 2026 13:16:24
x6)
azt meg kell hagyni a gyagyásnak hogy jó eséllyel belőle lesz a legcsúnyább legtorzabb nő, jutkán és tibin is túltesz gusztustalanságban
herr_schwechater
(
x10)
Sep 13, 2026 13:26:59
x10)
Szerdán tuti nem lesz élő, tárgyalás előtti napokon nem szokott feljönni.
kb zagyvarékás után fellövi a lájvot, majd élőzi, ahogy eltotyog tárgyalásra. nagyjából hasonló műsor lesz, mint márciusban, esetleg több trollal az út közben, leolvadás a bíróságon, pénteken pajzs újratöltődés, hétvégén buzulás Asztalos Krisztián pedofilsimogató buzival. majd hétfőtől vissza a kerékvágásba, a pajzs létrehozta neki az alternatív valóságot a bukováriról, őrjöngés tovább
Kendra
(
x4)
Sep 13, 2026 13:30:39
x4)
Vajon sikerült bejutnia a WC-re hajnali fél kettőkor ennek az elmebetegnek? Szerintem bokorbafosás volt a nap záróakordja.
Na papucspörgetés Csá!
EasybankosPedo
(
x24)
Sep 13, 2026 13:32:04
x24)
Ezt a a videót kéne a bírónak látnia, hogy mit él át a vén kurva anyád miattad otthon meg a vároisban. Alighanem nem lenne kérdés, hogy vissza kell e téged baszni a rácsosba.
Egyébként volt egy live a héten mikkor a gazdád a Csőveskényi arról beszélt neked, hogy a NAV elakarja venni az egyik nevén lévő ingatlanját. Mért is nem kérdeztél ott vissza, hogy de mi miatt? Kurva anyátokat, nagyon nevetek rajtatok, ti nagy, csöves, tiktok sztárok.
noikabatgomb
(
x10)
Sep 13, 2026 13:33:03
x10)
Egyetértek, de lenne egy kérdésem.
A híres hírhedt rendörlistás ügytöl kezdve a linzi perpatvarokon át egészen a rpalis szolnoki csicskulásig látszik egy pattern.
Az, hogy Endre az interneten szájhösködik de amikor oda kell állni a bíró elé, akkor egy megtört, elhanyagolt, szerencsétlen hülyét láttunk, aki szinte mindig beletörödött abba, amit az ügyvéd mondott neki.
Tényleg úgy tünik, hogy Endre foggal körömmel harcol majd, de szerintetek nem fogja elfogadni az ügyvéd javaslatát?
Szerintetek nem fogja elfogsdni a 3 évet és azzal érvelni, hogy ez egyébként is a max és miután nem büntetett elöéletü és még gyagyás papírjai is vannak egy felfüggesztett lezárná ezt a dolgot hamar?
Kérdezem, nem mondom.
dogoljmegsodi
(
x6)
Sep 13, 2026 13:34:15
x6)
fellőtte a büdös állatkínzó kislányfogdosó féreg
herr_schwechater
(
x10)
Sep 13, 2026 13:34:52
x10)
az ügyészség közli az ajánlatát, a bíróság pedig megkérdezi a Gyagyást, hogy elfogadja-e azt (3 év letöltendő) vagy (TikTok sztároktól idézve) "menjünk még egy meccset".
a bíró itt dobja be a duplázókesztyűt
koszos
(
x11)
Sep 13, 2026 13:35:32
x11)
az no vagy pali a jobb also sarokban ?
remelem nem egy uj agyhalott retard fog csatlakozni a sodiverzumba
dogoljmegsodi
(
x6)
Sep 13, 2026 13:36:04
x6)
Sep 13, 2026 13:36:04
az no vagy pali a jobb also sarokban ?
az steve "mester" ladyboya szerencsére nem tud magyarul