Azért is kértem proofot....
Üdvözlettel: PS - Puha Slag | LMBTQ SODI | LMBTQ Propagandista Sodi
Endre amúgy te ilyenkor viccesnek képzeled magad? Tényleg érdekel
Nem basznám meg, tehát nem vok ratyi.
Jozsii Busák
Ezek ostoba véglények…. a társadalom legalja, a maradék a tányér szélen. Ne várj semmit
Amikor Tibivel először találkozott akkor egy pofontól Tiborsz seggre is esett a kocsma előtt. Vahúr már kialakította a domináns szerepét tranyónál.
kissendrevagyok
Jozsii Busák
14:33-ra ér be a Napfény IC Szegedre
kissendrevagyok
Jozsii Busák
Túl rövid cunami.
Be ült valahova zabálni a féreg.
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Budai úrfi, senior programozó krónikás mit gondolsz, mièrt ez a tàrsasàg jutott csak neked? Igènytelen, mosdatlan, alkoholista, szájholokausztos, deviáns, piti ,vèglény szarok.
Felfele ismerkedem.
Nem fityelsz: tegnap megbeszéltük, asodi nem tartozik a fenti bagázsba. Őt még a trashek is kiközösítik. Hát hol bolt pl a tranyó tiktokszból? Naugye!
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Budai úrfi, senior programozó krónikás mit gondolsz, mièrt ez a tàrsasàg jutott csak neked?
Azért mert Sodi konkrétan hajléktalan akar lenni, csak az ördögi gondviselés még nem hagyta, hogy oda jusson. Tehát még ezeknél az aljadékoknál is lejjebb akar csúszni. Azért ha megnézzük, a legtöbbjüknek shikerült kialakítani valami normális kapcsolatot más emberekkel, van "párjuk", ha időlegesen is. Sodin látszik, hogy nem a saját személyisége meg a körülmények miatt csúszott le idáig, ő konkrétan ezt akarta. Az alja prolik általában olyan helyekre születtek, esetleg nem volt meg a szellemi kapacitásuk, hogy vigyék valamire az életben, de sosem önszántukból csinálták, ellentétben a Recskással.
Ingatkanügyek
Szóval van az, hogy ez valami olyan szinten proli, aminek az elolvasásától undorodom.
Tiktok linkeket nem lehetne bannolni?
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
Tranyó legutolsó FB posztja alatt kommentelték videóban a részletet.
Az operatőrt is bebaszom a vízbe
Csak az én véleményem, de szerintem óvatosan kéne ezzel a tiltással-bannolással-eltiltással meg ilyesmivel. Attól, hogy tiltatod, attól még a valóság undorító része, ha nem tetszik, pontozd le. Viktorszról is ez a véleményem, kitiltani nem tudod, és van az a mennyiségű minusz, amivel lehet jelezni eltakarodási igényt. Amúgy bocs, de ezt azért írtam, mert ebben az agyonérzékenyített kultúrában, médiában már a faszom kivan cancel-ezéssel, meg azzal, hogy tilos kimondani, leírni szavakat. Szerintem kurvára nem vezet semmi jóra, még akkor se, ha kellemetlen jelenségekről van szó.
Igyunk egy sörtöt, he
NSZKSZ. Pont azt olvastam, de rá se nyomtam a videóra mert azt hitem hogy az egy kép. xD
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Közvetlenül jobban szeretem fogyasztani.
Hasonlóan érzek, én hiányoltam legjobban egy tressvúd alternatívát. DE: -oké ez valahol kétélű dolog- annyira nem nyomatják (reklámozzák) magukat. Néha tök elfelejtem hogy lézetik egyáltalán az oldal, köszönhető részben annak is, hogy a mirrorok inkább bitchute-ra mennek. + tvoddal valahogy közvetlenebb volt a kommunikációja, kapcsolata a fórumnak.
Kurva anyját BBI-nek, hogy be kellett szántani az előző oldalt és hajrá TrashCity! Rohadtjó, hogy vagytok!
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Mert ezek olyanok mint az állatok, ki tud felöklelni kit, ösztönlények. Mondjuk aprócigány még ennek a ligának is a legalján játszik, hiszen nincs olyan állat ami levágná a saját faszát és kifordítaná és nincs olyan ember aki ne hajtogatná össze ezt a kis pelenkát.
www.tiktok.com/@szutyokszabi/video/7239739358218145051
kissendrevagyok
Csak szeretné, de a korcs inkább Szegedre meg kanosszát járni.
Már látom előre a hetyetyét, hogy az nem fasz, hanem valami fejlődési/születési rendellenesség és piszony a szabi nő. :DDD
"HALÁLT ÉRDEMELNÉL! HALÁLT HALÁLT HALÁLT!" - by SoDI
Ha ez megtörténik az minimum a fele tanszéket kivégzi majd, szerintem. Hajrá gyagyás, mindig van lejjebb, győzd le a trollokat!
Eléggé épül lefelé a tranyedli... Lehet az idei télen, a fagyokat már nem éli túl.
Akkor jöhet Szabinéni.
Megnézném, ahogy véresre veri a korcsot :DDDDDD
Mérgében beül a vadászétterembe és eszik egy nyúlpörit.
kissendrevagyok
Persze az is játszik mondjuk, hogy azért próbálta valami random kifogással lemondani, mert a Bálnaszirén magához hívta, miután kiderült, hogy leszopta Májast, és most megint játszani kell a "Sodi ments meg" Damsel in distress mesét.
Kettőt, mert ugye két nyuszi van.
Meg megy a hídra kamerázni, a krumpli telefonjával, 640*480-as felbontásban.
A többi filmre nem viszik a fehér négyzeteket a szülök, és ugye sneci fehér négyzetek között szeretne lenni.
kissendrevagyok
A sok bújtatott Z miatt nem lehet jelenteni orosz propagandáért ? 🤔
kissendrevagyok
Evidenciakat! Endre ek az lenne a fonyeremeny. Sohasem vonzodott puncikhoz. Az o autoszexualis modjan legalabb tudna kezdeni valamit a masik poccsel.
Szerintem egy visszere pattan el előbb a Sodinak, abba hal bele.
Az szép. Még jó, hogy a fikás semmiben nem korlátozza a faszpinást, szophat, baszhat, csinálhat bármit. Csak éppen ha nem fekszik le idöben, nincs másnapi szálloda.
Jo az irany Endre! Basztasd csak az orvosokat, mintha nem ok vegeznek majd az elmeoevosi kivizsgalasodat.
Most nem tudja, időpontja van tetőkárpit cserére, foggal szedi ki a popszegecseket épp.
Nyírd ki anyád Sneci | Blekk ket csöcsképek kapcsán keress protonmailen
Törlesztős lájv?
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Nemtörlesztős lájfsz.
Púpp a púp hátán
Már törlesztett, többen elismerik!
Látod ez is csak azt bizonyítja gyagyás, hogy amit Viktornak szabad, azt neked nem!
Ő dughatja a lamantint, te nem
Ő felveheti a dugást, te nem
Neki van kocsija és jogsija, neked nincs és nem is lesz
mindenben alulmaradtál egy pizzafutárral szemben IS!
nézettséggel fizeti vissza a pénzt
Mifaaaaaaaaaaaan
Ezt őszintén sajnálom.
Púpos, te tényleg nem tanulsz semmiből? Mennyivel tud még levenni a buzikurvád? Utaltál neki a raktárra, Berlinbe röptetnéd, szerintem fogod is, elég, ha elfingja magát...
Anyád meg fél adag ételt eszik miattad.
Minusz tizedik. Ott kene jarnia a napi egy csokkentessel.
Mibol te csoveskukorica?
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Ahhoz Lyudgának is lesz egy-két szava... XD
Mesélj ! Már írod a könyörgő üzeneteket Tibinek ,hogy menjen veled Bejlinbe , hogy megvehesd a jegyét {hahaha} ,hogy aztán ne menjen el veled ? :)
Társasoznak Csabival. Állítólag ki nevet a végént játszanak.

Szarvasaganccsal végezte ki a pedofilt az aggódó apa
Shajat megoldash! Dohanyultetveny!
Endre, te egyszeruen kizarod a valosagot. Tibcedesz egy politoxikoman, elmebeteg csoves. Az agya egy veletlenszam-generatorkent mukodik senki sem tudja megjosolni mit fog csinalni a kovetkezo oraban. Ha kedve tamad, lemegy hozzad Pupszaszra, ha az jut eszebe alafekszik Vahurnak vagy Dariusznak. Soha sem tudsz vele tervezni vagy szamitani ra, egyedul arra epithetsz biztosan, hogy a penzedet lenyulja.
Kar, hogy most ultetett fol, megneztem volna a lekonyulo picsaszadat, ahogy a repteren varod hiaba az elore megvett jegyekkel.
Ugye ezzel arra utal, hogy a dagadt hugyos bálna diplomája a szabadkai piacon lett beszerezve?!
O és K együtt OK és minden OK!!
Kiütötték vagy megoldotta maga? :DDD
Na bumm.
A kurva anyját de röhögök.:)))
XXXDDD
Meg is jött a válasz Endre segítségkérős flokkjára. XXDD
Már majdnem felszállt.
Mifaaaaaaaaaaaan
Ez friss? Szoval Tibcedesz a szerelem hivasa helyett eszmeletlenre kristalyozta magat a vasutallomason?
Azon csodálkozom hogy nem egy hugyos tócsában fekszik
Szerintem nem lenne példátlan
tűpontos :D
le vagy tiltva, kurva anyád
Mondjátok, hogy meztelen.
Szerző:
Betöjt Laptop
(
x39)
Jun 03, 2023 13:26:26
Válasz
(15)
x39)
Válasz
(15)
( Amiről nincs kép, az meg se történt )
Puha Slag
(
x7)
Jun 03, 2023 13:30:01
x7)
Világoskèk lehet terel
koszos
(
x11)
Jun 03, 2023 13:32:02
x11)
tetszik,ahogy a vahur meg a tibi jatszak a kemenyet,bezzeg amikor a vahur ajtajat rugdosta a cigo,nem mert kimenni:D a tibit pedig amikor meglatogattak idgenek mindig osszefosta magat,megijedt elsore mindig,foleg mikor az a 3 fiatal cigo odament hozza :D
a masik amit nem ertek,hogy miert avval kerkednek ezek trashek es cigok,hogy kinek mekkora karja,meg utokepesseg stb :D nem tudom hol elnek ezek :D
"Anyám hibája .Ha minden összeomlik, rágyújtom a házat" KEF 2024.06.29.
a masik amit nem ertek,hogy miert avval kerkednek ezek trashek es cigok,hogy kinek mekkora karja,meg utokepesseg stb :D nem tudom hol elnek ezek :D
Nemfatyle
(
x7)
Jun 03, 2023 13:35:19
x7)
Fikás is megjelent:
Endre amúgy te ilyenkor viccesnek képzeled magad? Tényleg érdekel
Jozsii Busák
(
x5)
x5)
Viszont lehet megindult valahova.. Tegnap tiszta ideg volt,rosszul van hogy Tibi pasizik úgy lehet vele hogy neki is jár valami. Csakhát mindig ugyan azt kapja a faszerdőt! Lehet szegedre ment este Dejavu fesztivál van. Egèsz szeged lázban èg tuti a laura is otthon fog egyedül drogozni,lehet oda indult. Akkor laura küldetèsben van! Estefele ráèrek párszor elgurulunk arra Jun 03, 2023 13:35:19
Ilyen nincs
(
x4)
Jun 03, 2023 13:37:12
x4)
Megint vonatozhat, pörög a púpfal ismét.
RECSKABUNKER
(
x3)
Jun 03, 2023 13:37:28
x3)
tetszik,ahogy a vahur meg a tibi jatszak a kemenyet,bezzeg amikor a vahur ajtajat rugdosta a cigo,nem mert kimenni:D a tibit pedig amikor meglatogattak idgenek mindig osszefosta magat,megijedt elsore mindig,foleg mikor az a 3 fiatal cigo odament hozza :D
Ezek ostoba véglények…. a társadalom legalja, a maradék a tányér szélen. Ne várj semmit
kissendrevagyok
(
x48)
Jun 03, 2023 13:37:31
x48)
Amikor Tibivel először találkozott akkor egy pofontól Tiborsz seggre is esett a kocsma előtt. Vahúr már kialakította a domináns szerepét tranyónál.
Jozsii Busák
(
x5)
Jun 03, 2023 13:39:36
x5)
Jun 03, 2023 13:39:36
Az a baj tiszán horgaszunk szegedi vonatállomáson kell várni. De mindjárt felpakolunk ez mozgalmas este lesz Jun 03, 2023 13:39:36
kissendrevagyok
(
x48)
Jun 03, 2023 13:43:34
x48)
Az a baj tiszán horgaszunk szegedi vonatállomáson kell várni. De mindjárt felpakolunk ez mozgalmas este lesz
EasybankosPedo
(
x23)
Jun 03, 2023 13:47:25
x23)
Lehet, hogy tényleg fürdőbe akart menni, csak aztán ugye a helyszínen jött rá, hogy hoppá az még mindig zárva van. Trolléga se a fürdőt írta, hanem azt hogy a liget buszmegálojába szpottolták. A Kérdés az, hogy innen mi lehet a terv akkor. Vajon haza mer menni úgy, hogy Golda arra számit, hogy legalább ma nyugta le a horgásszal?
Gyagyás az internet nem csak flokkolásra meg döglött pitonsz mutogatásra jó ám!
Gyagyás az internet nem csak flokkolásra meg döglött pitonsz mutogatásra jó ám!
Jozsii Busák
(
x5)
Jun 03, 2023 13:47:35
x5)
Jun 03, 2023 13:47:35
Annyit tud csinálni hogy kisteleken leszáll èn onnan busz akkor marstèr Jun 03, 2023 13:47:35
Betöjt Laptop
(
x39)
Jun 03, 2023 13:52:09
x39)
Túl rövid cunami.
Be ült valahova zabálni a féreg.
SyntaxError
(
x24)
Jun 03, 2023 13:54:44
x24)
Throwback Saturday:
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
kissendrevagyok
(
x48)
Jun 03, 2023 13:59:35
x48)
Közelgő Vahúros lájv tranyónál beharangozva
youtu.be/-HfWQ44jLd8
kissendrevagyok
youtu.be/-HfWQ44jLd8
Remegőszáj
(
x1)
Jun 03, 2023 14:01:15
x1)
Mai napig nèha fogom a fejem, hogy a trash vilàg legalja mennyire egymásra talált ( Sodi, Tibi, Sonka, vahúr, Jutka, stb) oké, hogy összenő, ami összetartozik, de…
Budai úrfi, senior programozó krónikás mit gondolsz, mièrt ez a tàrsasàg jutott csak neked? Igènytelen, mosdatlan, alkoholista, szájholokausztos, deviáns, piti ,vèglény szarok.
EasybankosPedo
(
x23)
Jun 03, 2023 14:04:17
x23)
Gyagyás, olyan jó hogy 3 nap múlva dől el a sorsod a melócsába, ha egyáltalán nem dőlt már el 3 nappal ezelőtt, te szar, hazug, buzi erre te ilyenkor is kurvákat kergetsz meg pitonszt lóbálsz. Ahelyett, hogy a munkára koncentrálnál, hogy biztos rendbe legyen minden, 3 nap múlva.
tyodika
Jun 03, 2023 14:05:52
Felfele ismerkedem.
Jun 03, 2023 14:05:52
trolléga
(
x30)
Jun 03, 2023 14:06:28
x30)
Mai napig nèha fogom a fejem, hogy a trash vilàg legalja mennyire egymásra talált ( Sodi, Tibi, Sonka, vahúr, Jutka, stb) oké, hogy összenő, ami összetartozik, de…
Nem fityelsz: tegnap megbeszéltük, asodi nem tartozik a fenti bagázsba. Őt még a trashek is kiközösítik. Hát hol bolt pl a tranyó tiktokszból? Naugye!
kissendrevagyok
(
x48)
Jun 03, 2023 14:07:33
x48)
Tranyóra rendesen kapaszkodnak a trashlegyek, Vahúr után már Gammer cigány is nézettséget próbál hajszolni a tiktokon. 😂
Természetesen Laumó beperlése a téma.
www.tiktok.com/@gammerbandieredet/video/7240340070195072283
kissendrevagyok
www.tiktok.com/@gammerbandieredet/video/7240340070195072283
seymour schwartz
(
x6)
Jun 03, 2023 14:08:47
x6)
Budai úrfi, senior programozó krónikás mit gondolsz, mièrt ez a tàrsasàg jutott csak neked?
Azért mert Sodi konkrétan hajléktalan akar lenni, csak az ördögi gondviselés még nem hagyta, hogy oda jusson. Tehát még ezeknél az aljadékoknál is lejjebb akar csúszni. Azért ha megnézzük, a legtöbbjüknek shikerült kialakítani valami normális kapcsolatot más emberekkel, van "párjuk", ha időlegesen is. Sodin látszik, hogy nem a saját személyisége meg a körülmények miatt csúszott le idáig, ő konkrétan ezt akarta. Az alja prolik általában olyan helyekre születtek, esetleg nem volt meg a szellemi kapacitásuk, hogy vigyék valamire az életben, de sosem önszántukból csinálták, ellentétben a Recskással.
Hekker Henrik
Jun 03, 2023 14:09:37
Fent van a trashcityn a balna/tranyo live.
De: ety kis eszrevetel. Felmerult itt korabban a hozzaallas a ~cityhez.
Ne tekintsunk elsodleges forraskent ra. Jo es szep kezdemenyezes, de sajnos tobb sebbol verzik. A ~vod kifinomultabb volt, ami a motort es a hatteret illeti, ezert is a jokurva anyjat az azt uzemelteto pedofilgeciknek, hogy pedofil gecik voltak.
A ~citynek kevesebb jovot josolok, mint a ~vode volt, de hangsulyozom: ne igy legyen! Gyakoriak az adatbazishibak, akadasok, fagyasok. Egy minimalis terhelesre mar doccen. Jo, hianypotlo, de egy peertube alap valami cloud megoldassal jobb lenne kesobb, a jelenlegi szerver egy sima colocation, ra fog menni a gatyajuk a hostingra es akkor jon a kolduscsik es tsai. es megsem lesz jo.
Ami dicseretes: lett nekik szolva es 1 nap alatt beallitottak a cloudflare-t (asodi szolt nekik a [email protected]). Ezeket csak jobol mondom, nem akarom gyengiteni az opsecjuket es biztos vagyok abban is, hogy idovel kinovik a gyerekbetegsegeket.
De legyen redundancia! Bitchute, odysee es tarsai. Nem bizhatjuk magunkat kizarolagosan tisza(faszom)virag eletu probalkozasokra.
Ceterum censeo: hajra trashcity!
Ne tekintsunk elsodleges forraskent ra. Jo es szep kezdemenyezes, de sajnos tobb sebbol verzik. A ~vod kifinomultabb volt, ami a motort es a hatteret illeti, ezert is a jokurva anyjat az azt uzemelteto pedofilgeciknek, hogy pedofil gecik voltak.
A ~citynek kevesebb jovot josolok, mint a ~vode volt, de hangsulyozom: ne igy legyen! Gyakoriak az adatbazishibak, akadasok, fagyasok. Egy minimalis terhelesre mar doccen. Jo, hianypotlo, de egy peertube alap valami cloud megoldassal jobb lenne kesobb, a jelenlegi szerver egy sima colocation, ra fog menni a gatyajuk a hostingra es akkor jon a kolduscsik es tsai. es megsem lesz jo.
Ami dicseretes: lett nekik szolva es 1 nap alatt beallitottak a cloudflare-t (asodi szolt nekik a [email protected]). Ezeket csak jobol mondom, nem akarom gyengiteni az opsecjuket es biztos vagyok abban is, hogy idovel kinovik a gyerekbetegsegeket.
De legyen redundancia! Bitchute, odysee es tarsai. Nem bizhatjuk magunkat kizarolagosan tisza(faszom)virag eletu probalkozasokra.
Jun 03, 2023 14:09:37
SyntaxError
(
x24)
Jun 03, 2023 14:27:56
x24)
Laumo hova járt egyetemre és miből diplomázott? Többen kérdezik.
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
kissendrevagyok
(
x48)
Jun 03, 2023 14:33:38
x48)
Te figyi már Endre! Akkor te most Vahúr ondóját fogod kilefetyelni később a faszpinából??? 🤔
kissendrevagyok
A helyzet megoldása
(
x44)
Jun 03, 2023 14:38:14
x44)
Tranyóra rendesen kapaszkodnak a trashlegyek, Vahúr után már Gammer cigány is nézettséget próbál hajszolni a tiktokon. 😂
tiktok.com/@gammerbandieredet/video/7240340070195072283
tiktok.com/@gammerbandieredet/video/7240340070195072283
Szóval van az, hogy ez valami olyan szinten proli, aminek az elolvasásától undorodom.
EasybankosPedo
(
x23)
Jun 03, 2023 14:41:15
x23)
OFF. Nagyon nem bírom nézni a Privát Szabolcsot, a gyomrom felfordul töle, de olvasom hogy kivágták a mekiböl, hogy ne az ö wifijükröl videozón? Ezt valahol meglehet nézni esetleg? Trahcity-t néztem de ott nem találok ilyent. Előre is köszönöm a segítséget.
Vízbebaszott Operatőr
Jun 03, 2023 14:47:13
Ezt valahol meglehet nézni esetleg
Jun 03, 2023 14:47:13
Ténfép
(
x5)
Jun 03, 2023 14:49:34
x5)
Csak az én véleményem, de szerintem óvatosan kéne ezzel a tiltással-bannolással-eltiltással meg ilyesmivel. Attól, hogy tiltatod, attól még a valóság undorító része, ha nem tetszik, pontozd le. Viktorszról is ez a véleményem, kitiltani nem tudod, és van az a mennyiségű minusz, amivel lehet jelezni eltakarodási igényt. Amúgy bocs, de ezt azért írtam, mert ebben az agyonérzékenyített kultúrában, médiában már a faszom kivan cancel-ezéssel, meg azzal, hogy tilos kimondani, leírni szavakat. Szerintem kurvára nem vezet semmi jóra, még akkor se, ha kellemetlen jelenségekről van szó.
EasybankosPedo
(
x23)
Jun 03, 2023 14:52:15
x23)
Tranyó legutolsó FB posztja alatt kommentelték videóban a részletet.
NSZKSZ. Pont azt olvastam, de rá se nyomtam a videóra mert azt hitem hogy az egy kép. xD
tyodika
Jun 03, 2023 14:53:23
Te figyi már Endre! Akkor te most Vahúr ondóját fogod kilefetyelni később a faszpinából??? 🤔
Közvetlenül jobban szeretem fogyasztani.
Jun 03, 2023 14:53:23
trolléga
(
x30)
Jun 03, 2023 14:59:14
x30)
Hasonlóan érzek, én hiányoltam legjobban egy tressvúd alternatívát. DE: -oké ez valahol kétélű dolog- annyira nem nyomatják (reklámozzák) magukat. Néha tök elfelejtem hogy lézetik egyáltalán az oldal, köszönhető részben annak is, hogy a mirrorok inkább bitchute-ra mennek. + tvoddal valahogy közvetlenebb volt a kommunikációja, kapcsolata a fórumnak.
Kurva anyját BBI-nek, hogy be kellett szántani az előző oldalt és hajrá TrashCity! Rohadtjó, hogy vagytok!
Negermann
Jun 03, 2023 15:10:54
Mert ezek olyanok mint az állatok, ki tud felöklelni kit, ösztönlények. Mondjuk aprócigány még ennek a ligának is a legalján játszik, hiszen nincs olyan állat ami levágná a saját faszát és kifordítaná és nincs olyan ember aki ne hajtogatná össze ezt a kis pelenkát.
Jun 03, 2023 15:10:54
kissendrevagyok
(
x48)
Jun 03, 2023 15:13:08
x48)
OFF. Nagyon nem bírom nézni a Privát Szabolcsot, a gyomrom felfordul töle, de olvasom hogy kivágták a mekiböl, hogy ne az ö wifijükröl videozón? Ezt valahol meglehet nézni esetleg? Trahcity-t néztem de ott nem találok ilyent. Előre is köszönöm a segítséget.
www.tiktok.com/@szutyokszabi/video/7239739358218145051
Betöjt Laptop
(
x39)
Jun 03, 2023 15:15:42
x39)
Csak szeretné, de a korcs inkább Szegedre meg kanosszát járni.
Szarszagú Cicamobil
(
x1)
Jun 03, 2023 15:21:40
x1)
hurrá...
Nyemééééétyeeem
Fent van a trashcityn a balna/tranyo live.
kissendrevagyok
(
x48)
Jun 03, 2023 15:25:37
x48)
Én még továbbra is reménykedem benne, hogy sikerül összeboronálni a gyagyást és a publikus szabolcsot. Tökéletesen illenének egymáshoz, ráadásul szabolcsnak a személyi igazolványába is NŐ van írva, tehát snecinek nőként kell tekintenie rá még ha ott van alatta a lompos is.
kissendrevagyok
sztárprogramozó
(
x2)
Jun 03, 2023 15:30:53
x2)
Én még továbbra is reménykedem benne, hogy sikerül összeboronálni a gyagyást és a publikus szabolcsot. Tökéletesen illenének egymáshoz, ráadásul szabolcsnak a személyi igazolványába is NŐ van írva, tehát snecinek nőként kell tekintenie rá még ha ott van alatta a lompos is.
Már látom előre a hetyetyét, hogy az nem fasz, hanem valami fejlődési/születési rendellenesség és piszony a szabi nő. :DDD
EasybankosPedo
(
x23)
Jun 03, 2023 15:34:45
x23)
Ha ez megtörténik az minimum a fele tanszéket kivégzi majd, szerintem. Hajrá gyagyás, mindig van lejjebb, győzd le a trollokat!
Betöjt Laptop
(
x39)
Jun 03, 2023 15:38:46
x39)
Eléggé épül lefelé a tranyedli... Lehet az idei télen, a fagyokat már nem éli túl.
Akkor jöhet Szabinéni.
Megnézném, ahogy véresre veri a korcsot :DDDDDD
Betöjt Laptop
(
x39)
Jun 03, 2023 15:40:48
x39)
Szerintem a púpos megint meg lett szopatva :DDDDDD

kissendrevagyok
(
x48)
Jun 03, 2023 15:45:19
x48)
Szerintem a púpos megint meg lett szopatva :DDDDDD
KicsiNéző
(
x13)
Jun 03, 2023 15:54:15
x13)
Valszeg moziban van. Ha végighallgattátok a Tranyó hajnali lájvját, akkor játszott be egy csomó hangfelvételt Fifitől, ahol Fifi épp próbálja lemondani a közös mozit (Pókember), mert hogy a cica még mindig ébren (Sodi aludt egy kicsit).
Erre persze Tibi kiakad, hogy ő nem néz ilyen animációs szarokat, csak normális filmeket.
Erre persze Tibi kiakad, hogy ő nem néz ilyen animációs szarokat, csak normális filmeket.
KicsiNéző
(
x13)
Jun 03, 2023 15:55:13
x13)
Valszeg moziban van. Ha végighallgattátok a Tranyó hajnali lájvját, akkor játszott be egy csomó hangfelvételt Fifitől, ahol Fifi épp próbálja lemondani a közös mozit (Pókember), mert hogy a cica még mindig ébren (Sodi aludt egy kicsit).
Persze az is játszik mondjuk, hogy azért próbálta valami random kifogással lemondani, mert a Bálnaszirén magához hívta, miután kiderült, hogy leszopta Májast, és most megint játszani kell a "Sodi ments meg" Damsel in distress mesét.
Betöjt Laptop
(
x39)
Jun 03, 2023 15:56:50
x39)
Kettőt, mert ugye két nyuszi van.
Meg megy a hídra kamerázni, a krumpli telefonjával, 640*480-as felbontásban.
Rumci
(
x2)
Jun 03, 2023 15:57:25
x2)
Endim vegyél egyet te is...

Mi az elmebaj biztos ismérve? Ha valaki újra meg újra ugyanazt teszi, de más eredményt vár.

kissendrevagyok
(
x48)
Jun 03, 2023 16:02:03
x48)
A többi filmre nem viszik a fehér négyzeteket a szülök, és ugye sneci fehér négyzetek között szeretne lenni.
kissendrevagyok
(
x48)
Jun 03, 2023 16:06:55
x48)
A sok bújtatott Z miatt nem lehet jelenteni orosz propagandáért ? 🤔
mirrortroll
Jun 03, 2023 16:14:34
Jun 03, 2023 16:14:34
Mitokondrium
(
x7)
Jun 03, 2023 16:20:32
x7)
Evidenciakat! Endre ek az lenne a fonyeremeny. Sohasem vonzodott puncikhoz. Az o autoszexualis modjan legalabb tudna kezdeni valamit a masik poccsel.
ascites
(
x57)
Jun 03, 2023 16:21:08
x57)
Az szép. Még jó, hogy a fikás semmiben nem korlátozza a faszpinást, szophat, baszhat, csinálhat bármit. Csak éppen ha nem fekszik le idöben, nincs másnapi szálloda.
Ásó27
(
x68)
Jun 03, 2023 16:21:46
x68)
Géjza lődd fel a liveot
Mifaaaaaaaaaaaan
Mitokondrium
(
x7)
Jun 03, 2023 16:22:18
x7)
Jo az irany Endre! Basztasd csak az orvosokat, mintha nem ok vegeznek majd az elmeoevosi kivizsgalasodat.
Kakaspina
(
x24)
Jun 03, 2023 16:22:39
x24)
Géjza lődd fel a liveot
Most nem tudja, időpontja van tetőkárpit cserére, foggal szedi ki a popszegecseket épp.
Hahó
(
x135)
Jun 03, 2023 16:24:13
x135)
Géjza lődd fel a liveot
Törlesztős lájv?
Púpp
(
x1)
Jun 03, 2023 16:26:25
x1)
Törlesztős lájv?
Nemtörlesztős lájfsz.
linziasztal01
(
x77)
Jun 03, 2023 16:26:46
x77)
Törlesztős lájv?
Már törlesztett, többen elismerik!
utánozós majom sodi
Jun 03, 2023 16:32:01
esti flokk:
trashcity.net/video/3979/sodi-akkor-én-is-megszólalok-laura-merci-viktor-2023-06-02
trashcity.net/video/3979/sodi-akkor-én-is-megszólalok-laura-merci-viktor-2023-06-02
Látod ez is csak azt bizonyítja gyagyás, hogy amit Viktornak szabad, azt neked nem!
Ő dughatja a lamantint, te nem
Ő felveheti a dugást, te nem
Neki van kocsija és jogsija, neked nincs és nem is lesz
mindenben alulmaradtál egy pizzafutárral szemben IS!
Jun 03, 2023 16:32:01
Ásó27
(
x68)
Jun 03, 2023 16:41:09
x68)
Törlesztős lájv?
nézettséggel fizeti vissza a pénzt
Ásó27
(
x68)
Jun 03, 2023 16:43:55
x68)
Fikás flokk, a tranyót várta, nem érkezett meg
Mifaaaaaaaaaaaan
mondomkusskuss
(
x21)
Jun 03, 2023 16:44:19
x21)
Fikás! Hanyadik sör ez ma már?

mondomkusskuss
(
x21)
Jun 03, 2023 16:46:25
x21)
Klohek
(
x12)
Jun 03, 2023 16:47:22
x12)
tibi már púpszászon rugdossa, anyádra a putri kapuját...
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
kissendrevagyok
(
x48)
Jun 03, 2023 16:49:36
x48)
Endre te totál tévúton vagy!
Te nem akarsz majd egyedül lenni a berlini albérletben és neked lesz szükséged a tranyóra és nem fordítva.
kissendrevagyok
Te nem akarsz majd egyedül lenni a berlini albérletben és neked lesz szükséged a tranyóra és nem fordítva.
Ásó27
(
x68)
Jun 03, 2023 16:50:33
x68)
idén is egyedül mész, egész életedben egyedül leszel
Mifaaaaaaaaaaaan
mikedp
(
x9)
Jun 03, 2023 16:50:46
x9)
mit akart megvenni a fikás ????????
de jót röhögtem endre :D
KURVArangy
de jót röhögtem endre :D
gyagyás irigye2
(
x3)
Jun 03, 2023 16:50:58
x3)
Ne hazudj Endi, Vahúr kutyafaszát akarod leszopni, mit teszed a picsád ezzel a kamurepjegyes nyomorúsággal?
Irigyellek!
kissendrefarkas életét irigyellem
Irigyellek!
pekkujjunki sodi
(
x5)
Jun 03, 2023 16:51:28
x5)
Épp vahúrt szopja
Endre ebben eddig lehetett eljutni
contains language which some may find offensive
Endre ebben eddig lehetett eljutni
Ilyen nincs
(
x4)
Jun 03, 2023 16:51:40
x4)
Nem tud a szisza most beszélni, tele van a szája. Is.
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Jun 03, 2023 16:52:34
x11)
Ezt őszintén sajnálom.
Púpos, te tényleg nem tanulsz semmiből? Mennyivel tud még levenni a buzikurvád? Utaltál neki a raktárra, Berlinbe röptetnéd, szerintem fogod is, elég, ha elfingja magát...
Anyád meg fél adag ételt eszik miattad.
Mitokondrium
(
x7)
Jun 03, 2023 16:52:52
x7)
Fikás! Hanyadik sör ez ma már?
Minusz tizedik. Ott kene jarnia a napi egy csokkentessel.
kissendrevagyok
(
x48)
Jun 03, 2023 16:53:46
x48)
mindenesetre bíztató, hogy Tranyó nem elérhető és lehet megint elhagyta a frissen részletre kihozott második samsung galaxy a54-et :D:D:D:D
kissendrevagyok
MaxPayne
(
x24)
Jun 03, 2023 16:53:58
x24)
Mibol te csoveskukorica?
Ásó27
(
x68)
Jun 03, 2023 16:54:18
x68)
Balek vagy.
Mifaaaaaaaaaaaan
mikedp
(
x9)
Jun 03, 2023 16:54:54
x9)
Nem baj Fifi, majd mentek autóval. Felét te , a másik felét meg a szisza vezeti :D
KURVArangy
Klohek
(
x12)
Jun 03, 2023 16:55:56
x12)
Vegyél jegyet Orsós Zolinak is, úgy hátha megy a buzikurva is bejlinbe.....
Hahó
(
x135)
Jun 03, 2023 16:56:41
x135)
Fikás mi volt a terv? Becsempészni tibort a macskaólba aztán megdugni a befordított faszt a lomokon hátha anyád nem veszi észre?
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Jun 03, 2023 16:56:48
x11)
Nem baj Fifi, majd mentek autóval. Felét te , a másik felét meg a szisza vezeti :D
Ahhoz Lyudgának is lesz egy-két szava... XD
Mercis Hambi
(
x3)
Jun 03, 2023 16:57:17
x3)
Mesélj ! Már írod a könyörgő üzeneteket Tibinek ,hogy menjen veled Bejlinbe , hogy megvehesd a jegyét {hahaha} ,hogy aztán ne menjen el veled ? :)
Ásó27
(
x68)
Jun 03, 2023 16:57:28
x68)
Pedofil, ideje lenne elkezdeni dohányzoni, hogy legközelebb anyád ne figyeljen fel a cigiszagra hahó!
Mifaaaaaaaaaaaan
Ilyen nincs
(
x4)
Jun 03, 2023 16:58:30
x4)
Társasoznak Csabival. Állítólag ki nevet a végént játszanak.

Endre
Jun 03, 2023 16:59:03
Pedofil, ideje lenne elkezdeni dohányzoni, hogy legközelebb anyád ne figyeljen fel a cigiszagra hahó!
Shajat megoldash! Dohanyultetveny!
Jun 03, 2023 16:59:03
Mitokondrium
(
x7)
Jun 03, 2023 17:00:36
x7)
Endre, te egyszeruen kizarod a valosagot. Tibcedesz egy politoxikoman, elmebeteg csoves. Az agya egy veletlenszam-generatorkent mukodik senki sem tudja megjosolni mit fog csinalni a kovetkezo oraban. Ha kedve tamad, lemegy hozzad Pupszaszra, ha az jut eszebe alafekszik Vahurnak vagy Dariusznak. Soha sem tudsz vele tervezni vagy szamitani ra, egyedul arra epithetsz biztosan, hogy a penzedet lenyulja.
Kar, hogy most ultetett fol, megneztem volna a lekonyulo picsaszadat, ahogy a repteren varod hiaba az elore megvett jegyekkel.
Hahó
(
x135)
Jun 03, 2023 17:00:57
x135)
Fikás indulj meg szegedre a bálnához!
Golda csiklója
(
x8)
Jun 03, 2023 17:00:58
x8)
Ugye ezzel arra utal, hogy a dagadt hugyos bálna diplomája a szabadkai piacon lett beszerezve?!
Kakaspina
(
x24)
Jun 03, 2023 17:01:03
x24)
Sodrák, nem ez volt életed legeredményesebb hete, hogy finoman fogalmazzunk.
Klohek
(
x12)
Jun 03, 2023 17:01:49
x12)
Szép álmokat, Tibi.. 

MegintKezded
(
x6)
Jun 03, 2023 17:02:24
x6)
Szép álmokat, Tibi..
Kiütötték vagy megoldotta maga? :DDD
Hahó
(
x135)
Jun 03, 2023 17:02:39
x135)
Szép álmokat, Tibi..
A kurva anyját de röhögök.:)))
kissendrevagyok
(
x48)
Jun 03, 2023 17:03:18
x48)
Endre én tudom, hogy vághatnál vissza Tranyónak.
Tibi tiszta szívből gyűlöli privát szabinát.. én azt mondom irány Bärnbach!!!!
kissendrevagyok
Tibi tiszta szívből gyűlöli privát szabinát.. én azt mondom irány Bärnbach!!!!
Mitokondrium
(
x7)
Jun 03, 2023 17:03:33
x7)
Amugy technikailag, hogyan viszel fol egy beszart-behugyozott, honapok ota nem furdott csovest egy repulore? A pilota folengedne egyaltalan a messzire buzlo koszlidercet, hogy az utasok sugarban hanyjak ki az ebedjuket ahogy tiz percet egy legterben toltenek vele.
Hahó
(
x135)
Jun 03, 2023 17:03:48
x135)
Fikás én látom tiboron az akarást, hogy ő megpróbálta.
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Jun 03, 2023 17:03:52
x11)
Szép álmokat, Tibi..
XXXDDD
Meg is jött a válasz Endre segítségkérős flokkjára. XXDD
Ásó27
(
x68)
Jun 03, 2023 17:04:06
x68)
Már majdnem felszállt.
Mitokondrium
(
x7)
Jun 03, 2023 17:05:33
x7)
Szép álmokat, Tibi..
Ez friss? Szoval Tibcedesz a szerelem hivasa helyett eszmeletlenre kristalyozta magat a vasutallomason?
Hahó
(
x135)
Jun 03, 2023 17:07:32
x135)
Tibi mindjárt gyomán, elveszi csengét gammertől.
Klohek
(
x12)
x12)
endre, látod, így néz ki a stabil oldalfekvés..xd
Csak a képet kaptam, bár azt sem tartom kizártnak, hogy endre meglátta tibit a flaszteren, és simán ott hagyta..
Csak a képet kaptam, bár azt sem tartom kizártnak, hogy endre meglátta tibit a flaszteren, és simán ott hagyta..
Fatászpika
(
x2)
Jun 03, 2023 17:07:45
x2)
Szép álmokat, Tibi..
Azon csodálkozom hogy nem egy hugyos tócsában fekszik
Szerintem nem lenne példátlan
Ásó27
(
x68)
Jun 03, 2023 17:08:22
x68)
Verd rá a combjára
Mifaaaaaaaaaaaan
hugykoszagu pinaszor
(
x7)
Jun 03, 2023 17:09:08
x7)
tűpontos :D
Kakaspina
(
x24)
Jun 03, 2023 17:09:13
x24)
Szép álmokat, Tibi..
Mondjátok, hogy meztelen.
107 látogató online.