41 évesen phasztál meg egy buzit hátulról... "rendesen", életedben először
Endre egy kibaszott xbox gamebar pittyogást nem tudtál kikapcsolni, szerinted egy programozónál ez normális? Én úgy tudom, hogy nektek a problémamegoldó képesség fontos skill :)))
Neked még az sincs meg, miről beszélünk?
KAKÁLSZ MIKÖZBEN A SZERELMED BASZIK
Gvs.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Meg vagy 17 állással többed is volt, ahonnan szintén kirúgtak.
Ingatkanügyek
Diploma not found..
mennyit költöttél a buzikurvára az utóbbi pár napban, buzi?
vérdíj target nr. 1
Nekem itthol is kb akkora berem van mint neked nyugaton es 16 evvel fiatalabb vagyok mint te. Sajat 4 szobas lakasba es most vettem az elso sajat autom es a legnagyobb problemam hogy hova menjek egy szuletett pinassal nyaralni. Neked mid van amire lehet irigykedni? Fillereket ero tech cuccok? Adossag? Anyad villaja? A hajlektalan ferfid?
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
akkor egy hello world megy már gondolom.
contains language which some may find offensive
Nem igaz, mert pont aznap.
Különben eszük ágában se lett volna pont a szülinapomon kirúgni.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Akkor minek kell neked allandoan a chat-gpt, hm?
Egy kurva foreach-et nem tudnal rendesen megirni nelkule, te fasz!
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Te Endre, akkor mutassál már egyetlen működő programot, amit te írtál és valaki használja is!
Ha valaki azt állítja negyven fölött, hogy ő cipész, de még sohasem készített cipőt, csak sokat pofázott róla, hogy képes rá, akkor azért ezt alapból kétségbe fogják vonni. Ha valaki azt állítja, hogy ő negyven éve karatemester, de még sohasem volt egyetlen edzésen vagy versenyen sem, azért nem nagyon hiszik el neki.
Te úgy tartod magad programozónak, hogy működő programot még sohasem írtál.
Szerintem egy visszere pattan el előbb a Sodinak, abba hal bele.
Kutyát se érdekel a szülinapod te szar. A hozzánemértésed miatt basztak ki, utána a tényfeltárás csak megerösitette öket. Ez bizonyitott tény. Ennyike. Endre egy kókler. Pont.
Na bumm.
a hatalmas a sodi születésnapját minden cég ismeri, soha nem mernék kirúgni a nemzet krónikását ezen a szent napon.
vérdíj target nr. 1
5 év egyetem...
diploma nem áll rendelkezésre 😂😅
kissendrevagyok
Azt jelenti, hogy 1 hónap alatt meg tudsz oldani egy bugot. De te nem tudsz.
Az egy kalapács.
Ezt már megbeszéltük.
Ha nem csalás, hogy az ember kalapács SEGÍTSÉGÉVEL ver be szöget, akkor nem csalás az sem, ha az AI SEGÍTSÉGÉVEL végzed el.
A trollok nagy része csak nevet rajtad csacsi öreg homokos! :)
1 millió fütyire verni magad nagyon kínos ... ráadásul Ausztriában, úgyhogy te elvileg "senior" tartod magad.
Pesten ez egy medior bér. Ezt sikerült elérned.
Azt miért nem reklámozod, hogy már 6-7 éve is ennyit kerestél? Épelméjű fejlesztők ennyi idő alatt juniorból lead-ek lesznek. Te meg még most is osztrák junior bérért gányolsz meg remegsz, hogy ki ne basszanak a hitel előtt.
Gechi szánalmas vagy ENDRE! :)
A több pjogjamoszó is chatgpt-t használ?
Ingatkanügyek
ha nem gond, hogy terhes nők halálát kívántad, akkor nem gond az sem, hogy mi a te halálodat kívánjuk.
vérdíj target nr. 1
Mivel beadod a ceg kodjat igy megszegef a szerzodesed te jogaszisten
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
Ez csak egy autista feltételezès. A ténx pedig az, amit hallottál a gennyedző füleddel. Azt hittem a pszichiátriai kezelésed óta megtanultad, hogy nem szabad felülírni a valóságot, mert jön a rendor bácsi és elvisz a doktor nénihez, aki nem beszélget, csak adja a szurit. Jól viselkedjél!
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Persze,persze.
Ezért vagy felesleges.
Munkakételen snecigeci
Hazudsz.
Visual flaws:
Page load of about 7 Seconds until you see more than a headline. The graphql request takes about 5-6 seconds of that but there is no loading indicator.
No cursor pointer or click indicator on list items
Very minimalist styling
No images in detail view (which were requested in the assignment!)
If you put links in detail view, they should at least be clickable. They are not.
null and undefined printed in the detail view
Implementation flaws:
Too much data in the initial graphql request, all detail in the first request and no pagination (so this is the only request ever sent) - pagination is only in the frontend. (This causes long initial wait)
String concatenations instead of template literals (ES6 basics!)
Mixing of ' and " for strings in code - uniformity!
Not making use of basic react functionality but setting detail view with ...
.innerHTML = ...
Not using npm, no package.json (was not requested, but should be self-evident)
Spaghetti-Code, all in one single file
Not using any library for graphql, but writing the query as string-concatenation
no proper error handling in graphql request
console logs not removed - code style!
No indentations in surrounding HTML frame - code style!
Missing semicolon (line 289) - code style!
No linting / test cases (were not requested but should at least be mentioned as "To be considered before release" - which was requested but is completely missing from the readme)
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
Ja, egy év alatt nyolc kirúgás csak azért, mert minden munkaadó homofób és neked LMBTQ barátnőd van, ugye? Autipajzs töltődik, ahogy látom.
Golda kibaszta remélem.
Latom nem erted!
Ha olyan kurva jo szakember lennel, nem kellene a chat-gpt hasznalnod!
Te tenyleg ennyire hulye vagy?
Juniorok sem hasznaljak te fasz!
Ha nem csalás akkor miért titkoltad el amikor bent gányoltál az irodában?
Lehet ultimátumot kapott az anyjától, kiszavazták a macskákkal a macskaólból mert be csempészett egy tranyót.
Endre, ezt írd meg a főnöködnek így, jó? Kérjél tőle állásfoglalást, hogy te programozhatsz -e ChatGPT -vel? A válaszlevelét majd oszd meg a fórumon, jó?
1 millió fütyire verni magad nagyon kínos ... ráadásul Ausztriában, úgyhogy te elvileg "senior" tartod magad.
Ezt is megbeszéltük már.
Egy 8 órában dolgozó bécsi postás (levélkihordó) ennek kevesebb, mint a felét keresi. Egy postásnak ott 1800 bruttó a bére, nettó 1454.
Az én nettóm több mint a duplája ennek.
Most tényleg arra vágsz fel hogy 41 évesen úgy, hogy eddig semmi mást nem dolgoztál, kamerázás egy tál főzelékért integet, havi egy milliót keresel IT szektorba? Amúgy hogy jön ki a 1 millió nettó, 2040 euros fizetés mellet ahogy múltkor itt ki lett számolva? Te szar, hazug, csaló, mutasd az átutalást Májusról, hány eurot utaltak. Látod te papiros elmebeteg, még hazugnak is szar vagy!
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Kalapáccsal a fejedet kéne beverni baszdmeg!
Én azt hittem, hogy mindig felfelé kell hasonlítani, nem lefelé. Mennyit is keres egy senior full stack programozó Ausztriában? :)))
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
púpom...tod, én nem fagyok iligy fajta....ha valaki rábízott feladatot ellátja, ezzel a cég értékét és jó hírnevét növeli természetes, hogy ezért megkapja a megfelelő javadalmazást...de te hazudozol, angolnázol, vedelsz átbaszod a céget, az osztrák hivatalokat + elveszed a lehetőséget a valódi szakemberek elől! mindennel foglalkozol, csak érdemi munkát nem végzel...és kurvára lejáratod a magyarokat a tranyóddal együtt!!
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Tudod, hogy mi az igazi kalapács Endre? A diploma. A tiéd hol van a sok abszolválatlan elsőéves tárggyal és elbocsátott státusszal?
Egyedül vagyunk Tibor.
Mert nem kísérletezgetek az egzisztenciám terhére.
Ez ugyan egy kalapács, de az ember nem kockáztat, ha ismeri, hogy léteznek az övétől eltérő, őrült álláspontok is a kérdésben.
Ennyit errol, csak a fogyatekos fejedben vannak ilyen faszsagok
És a postás is az anyukájával lakik egy putriban fél adag kaján vegetálva???
kissendrevagyok
Hazudsz. Putris fehércigány sodi a sodi.
Na bumm.
Hol laksz buzi?
Na, erre pl. nem jelentkeznék, mert nincs meg 3 év NodeJs, csak pár hónap.
A postáshoz méred magad? Miért? Mert szakmabelivel szemben beégnél?
42 évesen junior bérért gányolsz.
Őrült álláspont = céges kódot és adatot külső programon átfuttatni :DD
Hol laksz buzi,ne terelj.
Anyád kidobott?
a soha többet nem írás közben ne felejtsd el, hogy:
a merci tibor, a sodi buzi!
vérdíj target nr. 1
Arról makogj, hogy mennyit fizettél a hétvégi dugásért!
Szarvasaganccsal végezte ki a pedofilt az aggódó apa
Tehát magad is tudod, hogy csalás.
Te tenyleg teljesen fogyatekos vagy ha nem ertetted a kep lenyeget
Ez is csak annyit jelent, hogy te képességeid szerint egy semmihez sem értő kezdő postással azonosítod magad, csak ebben a megvilágításban tűnik sikernek az elbaszott, nyomorúságos életed. Piszony!
Amúgy mi a faszt szemtelenkedsz itt reggelről? Megigényelted a hitelt fogykos?
Lesz újra buzi-kuckó a bajszos köcsöggel? juhúú :)
Endre ezt nagyon egyszeru eldonteni: mutassal egy programot, amit te irtal es mukodik! A szakma szabalyai szerint. Ha sikerul, akkor elhisszuk, hogy tudsz programozni.
Mert en meg vagy husz eve jarok egy peksegbe, megse lettem ettol pek. Ahogy te se lettel programozo attol, hogy az egyetemen melengetted a seggedet, aztan tiz ev alatt sem sikerult lediplomazni. Erted ugye, a tudas szamit, nem az, hogy meddig meresztetted a segged es alibiztel egy oktatasi intezmenyben.
Én ilyenkor szoktam inni egy sört.
Illetve -feltehetően-szerződésszegés is.
Egzisztencia? A te esetedben fura ezt a szót olvasnom :DD
Egzisztencia = az anutámnál élek 41 éfesen a macskaólban egy átoperált csöves buzival
+ fél adag kaján
Na ez nem semmi egzisztencia Endre!!!
púpom, én nő létemre 11 évet jártyam etyetyemre....ki tudod, számolni, hogy hány diplomám fan? :o)))
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
...igen, azt is megpheszltük, nem tudsz felmutatni annyi egzisztenciát sem, mint egy magyar postás....
Versenyezzünk, én csak tanítani tanítottam egyetemen öt évet. Na, Endre, hány tárgyat tanítottál az egyetemen?
Hetyetye... ugye melyik bank a tízből, amelyiknél valami hitele van?
Hazudsz te buzi. A Születésnapodon csak felfüggesztetek 2 hétre , majd utána basztak ki, Január végén. De a tibi is megmondta hogy azért basztak ki onnan is mert lassú voltál és a főnök ezért utazott rád.
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
mondjuk te napi 16-18 órát görnyedezel részeg a feladatok felett amiket végül nem tudsz elvégezni, technikailag a postás jobban keres a 8 órájában amiben el is végzi a feladatát. nagyon nevetek XD
Na bumm.
Aki eltart egy csövest is. Evidenciákat!
Youtubeon freecodecamp-en keress szimpatikus topicokat es nyomd oket vegig es mar is jobb leszel mint a hikomat buzi
Egy kőtörő sincs úgy eladósodva, mint te. 1 millió fütyit keresel? Mégis anyádnál kell laknod, egy Jászságbeli zsákfaluban, egy olyan házban, amit félig már benőtt a dzsungel. Magasról beszélsz megint, Fikás. A tibidről inkább már nem is írok, mert hányingerem lesz a palidtól, ha csak meglátom.
Ennek az ugatásnak mindig az a vége, hogy mi nevetünk, ne feledd!
Ha a chatgpt-nek értelmesen tudsz kérdéseket feltenni máris jobb vagy.
Egy chatgpt kérdések előzmény néznék gyagyástól miket és hogy kérdezett rá.
trashcity.net/video/3676/g%C3%A9za-lebuktatja-sodi-t-exkluz%C3%ADv-hangfelv%C3%A9tel
Arról mesélj, mikor a 10 évvel fiatalabb kibaszott Júlia megríkatott a hibalistákkal :)
Holnap tudunk reggel indulni
Milyen egzisztencia? Anyád fáskamrájában laksz és a segélyebédje maradékát eszed. Ennél lejjebb már nem nagyon zuhanhatsz a társadalomban. Egy magyar postás is csak kinevetne, nem hogy egy osztrák.
seymour schwartz
(
x6)
Jun 12, 2023 10:19:14
x6)
Ne hetyetyézzél, innen is ki fognak rúgni. Ha annyira jó pjogjamoszó vagy akkor miért rúgnak ki állandóan?
Ingatkanügyek
4dd4m
Jun 12, 2023 10:19:27
Még egyszer: 41 éves vagyok, és sose csináltam mást.
Ha valaki 41 évesen egy dolgot csinált, akkor az az ember az.
41 évesen phasztál meg egy buzit hátulról... "rendesen", életedben először
Jun 12, 2023 10:19:27
sodika
Jun 12, 2023 10:19:34
Az utolsó cég, ahonnan szakmai indoklással küldtek el a DefShop volt. 7 éve. Azóta 7 év gyakorlattal fejlettebb és tapasztaltabb vagyok.
Jun 12, 2023 10:19:34
sodika
Jun 12, 2023 10:19:52
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Soha többet nem írok ide
Jun 12, 2023 10:19:52
MegintKezded
(
x6)
Jun 12, 2023 10:20:03
x6)
GVStöl is kibaszták mert egy kókler szar, és még csak utána értek be a tényfeltárások. Ez volt a sorrend, ez bizonyitott tény. Ergo Endre kókler szar.
Na bumm.
hejneken
(
x3)
Jun 12, 2023 10:20:04
x3)
Ha 3 év programozói képzés, 5 év egyetem, és közel 13 év gyakorlat ezek után nem készített fel arra, hogy "tudjak" programozni (akármit is jelentsem ez), akkor nem tudom, mi.
Endre egy kibaszott xbox gamebar pittyogást nem tudtál kikapcsolni, szerinted egy programozónál ez normális? Én úgy tudom, hogy nektek a problémamegoldó képesség fontos skill :)))
Neked még az sincs meg, miről beszélünk?
Hahó
(
x136)
Jun 12, 2023 10:20:05
x136)
Az utolsó cég, ahonnan szakmai indoklással küldtek el a DefShop volt. 7 éve. Azóta 7 év gyakorlattal fejlettebb és tapasztaltabb vagyok.
Gvs.
seymour schwartz
(
x6)
Jun 12, 2023 10:20:10
x6)
Meg vagy 17 állással többed is volt, ahonnan szintén kirúgtak.
Endi Vajna
(
x11)
Jun 12, 2023 10:20:11
x11)
5 év egyetem
Diploma not found..
Szarszagú Cicamobil
(
x1)
x1)
kit idegesít hülyegyerek? minket max meglep...
itt a fórumon 1 valaki lehet folyton ideges, TE PHASZDMEK
mert tudod h bármikor kibaszhatnak
na kotródás visszafelé gányolni meg vedelni
te szhar
Nyemééééétyeeem
itt a fórumon 1 valaki lehet folyton ideges, TE PHASZDMEK
mert tudod h bármikor kibaszhatnak
na kotródás visszafelé gányolni meg vedelni
te szhar
Akkor miért idegesít titeket, hogy ezt mégis sikerült? ;)
Kötőjel
(
x12)
Jun 12, 2023 10:20:14
x12)
mennyit költöttél a buzikurvára az utóbbi pár napban, buzi?
Púpszászi napelem
(
x13)
Jun 12, 2023 10:20:22
x13)
Amikor valakinek ennyire fáj, hogy sikerült megcsípnek egy full-remote melót, mindig elgondolkodok, hogy az illető mi a faszt csinálhat nettó 1 milliónál is alacsonyabb havi bérért? Követ tör 12 órában, utat aszfaltoz a tűző napon vagy mi a gecitől ennyire frusztrált?
Nekem itthol is kb akkora berem van mint neked nyugaton es 16 evvel fiatalabb vagyok mint te. Sajat 4 szobas lakasba es most vettem az elso sajat autom es a legnagyobb problemam hogy hova menjek egy szuletett pinassal nyaralni. Neked mid van amire lehet irigykedni? Fillereket ero tech cuccok? Adossag? Anyad villaja? A hajlektalan ferfid?
pekkujjunki sodi
(
x5)
Jun 12, 2023 10:20:38
x5)
akkor egy hello world megy már gondolom.
sodika
Jun 12, 2023 10:20:40
GVStöl is kibaszták mert egy kókler szar, és még csak utána értek be a tényfeltárások.
Jun 12, 2023 10:20:40
MaxPayne
(
x24)
Jun 12, 2023 10:20:58
x24)
Egy kurva foreach-et nem tudnal rendesen megirni nelkule, te fasz!
Mitokondrium
(
x7)
Jun 12, 2023 10:21:11
x7)
Te Endre, akkor mutassál már egyetlen működő programot, amit te írtál és valaki használja is!
Ha valaki azt állítja negyven fölött, hogy ő cipész, de még sohasem készített cipőt, csak sokat pofázott róla, hogy képes rá, akkor azért ezt alapból kétségbe fogják vonni. Ha valaki azt állítja, hogy ő negyven éve karatemester, de még sohasem volt egyetlen edzésen vagy versenyen sem, azért nem nagyon hiszik el neki.
Te úgy tartod magad programozónak, hogy működő programot még sohasem írtál.
MegintKezded
(
x6)
Jun 12, 2023 10:21:17
x6)
Kutyát se érdekel a szülinapod te szar. A hozzánemértésed miatt basztak ki, utána a tényfeltárás csak megerösitette öket. Ez bizonyitott tény. Ennyike. Endre egy kókler. Pont.
Szarszagú Cicamobil
(
x1)
x1)
+ azóta 7 évnyit ittál ez az agyadból
ronda vagy, igénytelen és egyre hülyébb
ez shiker
Nyemééééétyeeem
ronda vagy, igénytelen és egyre hülyébb
ez shiker
Kötőjel
(
x12)
Jun 12, 2023 10:21:23
x12)
a hatalmas a sodi születésnapját minden cég ismeri, soha nem mernék kirúgni a nemzet krónikását ezen a szent napon.
Rumci
(
x2)
Jun 12, 2023 10:21:28
x2)
Egyetemre is hiába jártál te elmebeteg, ha nem végezted el...sok értelme volt annak is!
Mi az elmebaj biztos ismérve? Ha valaki újra meg újra ugyanazt teszi, de más eredményt vár.
kissendrevagyok
(
x48)
Jun 12, 2023 10:21:47
x48)
Ha 3 év programozói képzés, 5 év egyetem, és közel 13 év gyakorlat ezek után nem készített fel arra, hogy "tudjak" programozni (akármit is jelentsem ez), akkor nem tudom, mi.
5 év egyetem...
diploma nem áll rendelkezésre 😂😅
seymour schwartz
(
x6)
Jun 12, 2023 10:22:00
x6)
Gyagya, téged megtűrnek. Mindig a főnökurakon múlik, hogy meddig.
Ingatkanügyek
Hahó
(
x136)
Jun 12, 2023 10:22:01
x136)
Azt jelenti, hogy 1 hónap alatt meg tudsz oldani egy bugot. De te nem tudsz.
sodika
Jun 12, 2023 10:22:13
Az egy kalapács.
Ezt már megbeszéltük.
Ha nem csalás, hogy az ember kalapács SEGÍTSÉGÉVEL ver be szöget, akkor nem csalás az sem, ha az AI SEGÍTSÉGÉVEL végzed el.
Jun 12, 2023 10:22:13
D_Dezső
(
x29)
Jun 12, 2023 10:22:14
x29)
Akkor miért idegesít titeket, hogy ezt mégis sikerült? ;)
A trollok nagy része csak nevet rajtad csacsi öreg homokos! :)
Pesten ez egy medior bér. Ezt sikerült elérned.
Azt miért nem reklámozod, hogy már 6-7 éve is ennyit kerestél? Épelméjű fejlesztők ennyi idő alatt juniorból lead-ek lesznek. Te meg még most is osztrák junior bérért gányolsz meg remegsz, hogy ki ne basszanak a hitel előtt.
Gechi szánalmas vagy ENDRE! :)
MegintKezded
(
x6)
Jun 12, 2023 10:22:34
x6)
Endre, gyere meséld el a kisegitö sulid történetét :DDDDDDDDDDDDD Arra még úgyse reagáltál :DDDDD Kisegitös sodi a sodi :DDDDDDDDDDDDDDD
Na bumm.
seymour schwartz
(
x6)
Jun 12, 2023 10:22:39
x6)
Az egy kalapács.
Ezt már megbeszéltük.
Ezt már megbeszéltük.
A több pjogjamoszó is chatgpt-t használ?
Endi Vajna
(
x11)
Jun 12, 2023 10:22:42
x11)
Igen Endre itt mindenki irigy rád. A ""lakásodra"", kerti sufnikra, férjedre. Mi ez ha nem shiker?
Kötőjel
(
x12)
Jun 12, 2023 10:22:55
x12)
Az egy kalapács.
Ezt már megbeszéltük.
Ezt már megbeszéltük.
ha nem gond, hogy terhes nők halálát kívántad, akkor nem gond az sem, hogy mi a te halálodat kívánjuk.
Púpszászi napelem
(
x13)
x13)
Az egy kalapács.
Ezt már megbeszéltük.
Ezt már megbeszéltük.
Mivel beadod a ceg kodjat igy megszegef a szerzodesed te jogaszisten
max5enutálnak
(
x47)
Jun 12, 2023 10:22:57
x47)
Ez csak egy autista feltételezès. A ténx pedig az, amit hallottál a gennyedző füleddel. Azt hittem a pszichiátriai kezelésed óta megtanultad, hogy nem szabad felülírni a valóságot, mert jön a rendor bácsi és elvisz a doktor nénihez, aki nem beszélget, csak adja a szurit. Jól viselkedjél!
pekkujjunki sodi
(
x5)
Jun 12, 2023 10:23:02
x5)
Az egy kalapács.
Ezt már megbeszéltük.
Ezt már megbeszéltük.
Persze,persze.
Ezért vagy felesleges.
Munkakételen snecigeci
Hahó
(
x136)
Jun 12, 2023 10:23:10
x136)
Hazudsz.
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Jun 12, 2023 10:23:11
x13)
Az egy kalapács.
Ezt már megbeszéltük.
Ezt már megbeszéltük.
Visual flaws:
Page load of about 7 Seconds until you see more than a headline. The graphql request takes about 5-6 seconds of that but there is no loading indicator.
No cursor pointer or click indicator on list items
Very minimalist styling
No images in detail view (which were requested in the assignment!)
If you put links in detail view, they should at least be clickable. They are not.
null and undefined printed in the detail view
Implementation flaws:
Too much data in the initial graphql request, all detail in the first request and no pagination (so this is the only request ever sent) - pagination is only in the frontend. (This causes long initial wait)
String concatenations instead of template literals (ES6 basics!)
Mixing of ' and " for strings in code - uniformity!
Not making use of basic react functionality but setting detail view with ...
.innerHTML = ...
Not using npm, no package.json (was not requested, but should be self-evident)
Spaghetti-Code, all in one single file
Not using any library for graphql, but writing the query as string-concatenation
no proper error handling in graphql request
console logs not removed - code style!
No indentations in surrounding HTML frame - code style!
Missing semicolon (line 289) - code style!
No linting / test cases (were not requested but should at least be mentioned as "To be considered before release" - which was requested but is completely missing from the readme)
Remegőszáj
(
x1)
Jun 12, 2023 10:23:26
x1)
A kérdés: mi törtènt Endre, hogy jöttèl hergelni? : ) mi fàj? Mi talàlt be ennyire?
Mitokondrium
(
x7)
Jun 12, 2023 10:23:29
x7)
Ja, egy év alatt nyolc kirúgás csak azért, mert minden munkaadó homofób és neked LMBTQ barátnőd van, ugye? Autipajzs töltődik, ahogy látom.
pekkujjunki sodi
(
x5)
Jun 12, 2023 10:23:56
x5)
A kérdés: mi törtènt Endre, hogy jöttèl hergelni? : ) mi fàj? Mi talàlt be ennyire?
Golda kibaszta remélem.
MaxPayne
(
x24)
Jun 12, 2023 10:24:00
x24)
Az egy kalapács.
Ezt már megbeszéltük.
Ezt már megbeszéltük.
Latom nem erted!
Ha olyan kurva jo szakember lennel, nem kellene a chat-gpt hasznalnod!
Te tenyleg ennyire hulye vagy?
Juniorok sem hasznaljak te fasz!
Szarszagú Cicamobil
(
x1)
Jun 12, 2023 10:24:21
x1)
ergó, saját definícód alapján is alkesz vagy
grat
hisz kb azóta iszol hogy 'dolgozol'
mit mond erre az autilogika? tiltatalak a gecibe? vagy mit?
hallgatom
Nyemééééétyeeem
grat
hisz kb azóta iszol hogy 'dolgozol'
mit mond erre az autilogika? tiltatalak a gecibe? vagy mit?
hallgatom
Hahó
(
x136)
x136)
Az egy kalapács.
Ezt már megbeszéltük.
Ezt már megbeszéltük.
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
x13)
"If you put links in detail view, they should at least be clickable. They are not."
:DDDD
Ezen mindig felvonyítok :)
:DDDD
Ezen mindig felvonyítok :)
Kötőjel
(
x12)
Jun 12, 2023 10:24:34
x12)
a sodi, inkább azt meséld el, miért basztál meg egy faszt nemzeti konzervatív keresztény fiatalemberként középkorú alkoholistaként?
vérdíj target nr. 1
Endi Vajna
(
x11)
Jun 12, 2023 10:24:38
x11)
Lehet ultimátumot kapott az anyjától, kiszavazták a macskákkal a macskaólból mert be csempészett egy tranyót.
Mitokondrium
(
x7)
Jun 12, 2023 10:24:51
x7)
Az egy kalapács.
Ezt már megbeszéltük.
Ezt már megbeszéltük.
Endre, ezt írd meg a főnöködnek így, jó? Kérjél tőle állásfoglalást, hogy te programozhatsz -e ChatGPT -vel? A válaszlevelét majd oszd meg a fórumon, jó?
sodika
Jun 12, 2023 10:24:55
Ezt is megbeszéltük már.
Egy 8 órában dolgozó bécsi postás (levélkihordó) ennek kevesebb, mint a felét keresi. Egy postásnak ott 1800 bruttó a bére, nettó 1454.
Jun 12, 2023 10:24:55
EasybankosPedo
(
x23)
Jun 12, 2023 10:25:00
x23)
Most tényleg arra vágsz fel hogy 41 évesen úgy, hogy eddig semmi mást nem dolgoztál, kamerázás egy tál főzelékért integet, havi egy milliót keresel IT szektorba? Amúgy hogy jön ki a 1 millió nettó, 2040 euros fizetés mellet ahogy múltkor itt ki lett számolva? Te szar, hazug, csaló, mutasd az átutalást Májusról, hány eurot utaltak. Látod te papiros elmebeteg, még hazugnak is szar vagy!
pekkujjunki sodi
(
x5)
Jun 12, 2023 10:25:29
x5)
Merre csövezel?
ha nem csinálsz lájfot azt gondoljuk anyád kibaszott.
ha nem csinálsz lájfot azt gondoljuk anyád kibaszott.
hejneken
(
x3)
Jun 12, 2023 10:25:37
x3)
Az egy kalapács.
Ezt már megbeszéltük.
Ezt már megbeszéltük.
Kalapáccsal a fejedet kéne beverni baszdmeg!
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Jun 12, 2023 10:25:44
x13)
Ezt is megbeszéltük már.
Én azt hittem, hogy mindig felfelé kell hasonlítani, nem lefelé. Mennyit is keres egy senior full stack programozó Ausztriában? :)))
halászlé
(
x24)
Jun 12, 2023 10:25:55
x24)
Amikor valakinek ennyire fáj, hogy sikerült megcsípnek egy full-remote melót, mindig elgondolkodok, hogy az illető mi a faszt csinálhat nettó 1 milliónál is alacsonyabb havi bérért? Követ tör 12 órában, utat aszfaltoz a tűző napon vagy mi a gecitől ennyire frusztrált?
púpom...tod, én nem fagyok iligy fajta....ha valaki rábízott feladatot ellátja, ezzel a cég értékét és jó hírnevét növeli természetes, hogy ezért megkapja a megfelelő javadalmazást...de te hazudozol, angolnázol, vedelsz átbaszod a céget, az osztrák hivatalokat + elveszed a lehetőséget a valódi szakemberek elől! mindennel foglalkozol, csak érdemi munkát nem végzel...és kurvára lejáratod a magyarokat a tranyóddal együtt!!
sneciaagycella
Jun 12, 2023 10:25:57
Az egy kalapács.
Ezt már megbeszéltük.
Ezt már megbeszéltük.
Tudod, hogy mi az igazi kalapács Endre? A diploma. A tiéd hol van a sok abszolválatlan elsőéves tárggyal és elbocsátott státusszal?
Jun 12, 2023 10:25:57
sodika
Jun 12, 2023 10:26:14
Ez ugyan egy kalapács, de az ember nem kockáztat, ha ismeri, hogy léteznek az övétől eltérő, őrült álláspontok is a kérdésben.
Jun 12, 2023 10:26:14
Púpszászi napelem
(
x13)
Jun 12, 2023 10:26:26
x13)
sodika
Jun 12, 2023 10:26:28
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Soha többet nem írok ide
kissendrevagyok
(
x48)
x48)
Ezt is megbeszéltük már.
És a postás is az anyukájával lakik egy putriban fél adag kaján vegetálva???
MegintKezded
(
x6)
Jun 12, 2023 10:26:51
x6)
Ezt is megbeszéltük már.
Hazudsz. Putris fehércigány sodi a sodi.
pekkujjunki sodi
(
x5)
Jun 12, 2023 10:27:03
x5)
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Soha többet nem írok ide
Hol laksz buzi?
Kötőjel
(
x12)
Jun 12, 2023 10:27:11
x12)
faszbaszó, nagyon magányos vagy most? azért jöttél vigasztalódni a kommenthaverokhoz, ugye? meséld csak el érkezésed igazi okát, szarunk mi a netto/brutto hetyetyére!
vérdíj target nr. 1
sodika
Jun 12, 2023 10:27:13
Jun 12, 2023 10:27:13
Hahó
(
x136)
Jun 12, 2023 10:27:14
x136)
Ezt is megbeszéltük már.
A postáshoz méred magad? Miért? Mert szakmabelivel szemben beégnél?
42 évesen junior bérért gányolsz.
sodika
Jun 12, 2023 10:27:23
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Soha többet nem írok ide
Jun 12, 2023 10:27:23
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Jun 12, 2023 10:27:26
x13)
Őrült álláspont = céges kódot és adatot külső programon átfuttatni :DD
hejneken
(
x3)
Jun 12, 2023 10:27:46
x3)
Endre ki az ügyesebb?
Aki nettó 1 millió fütyiből elkölt 2 milliót/hó
vagy
Aki nettó 500-ból félrerak havi 150 ezret? :)))
Vigyázz, beugratós!!!
vagy
Vigyázz, beugratós!!!
pekkujjunki sodi
(
x5)
Jun 12, 2023 10:27:53
x5)
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Soha többet nem írok ide
Hol laksz buzi,ne terelj.
Anyád kidobott?
Bejlin
(
x8)
Jun 12, 2023 10:28:03
x8)
Gyagyás fasz! Ha ennyire vered magad a nettó 1 millió fütyi feletti fizetésedre akkor áruld már el mi a geciért élsz egy olyan vidéki putriban amiben akkor volt legutoljára kifestve amikor még Lenin élt + omlik a vakolat mindenhol?
"Nem tudunk kenyeret venni. Éhezünk"
Kötőjel
(
x12)
Jun 12, 2023 10:28:09
x12)
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Soha többet nem írok ide
a soha többet nem írás közben ne felejtsd el, hogy:
a merci tibor, a sodi buzi!
max5enutálnak
(
x47)
x47)
Mikor veszel ki végre egy albérletet, hogy elérd a társadalom csődje szintet?
Ilyen nincs
(
x4)
Jun 12, 2023 10:28:19
x4)
Arról makogj, hogy mennyit fizettél a hétvégi dugásért!
Szarszagú Cicamobil
(
x1)
Jun 12, 2023 10:28:29
x1)
te most komolyan arra vered hogy 2x annyit keresel mint egy postás?
gondolom ezt a tényt a bankok is beszámítják hitertörlesztésnek te hülye
hát ez semmi baszod :D
nade majd a blahán megérted h miről pofázunk itt neked évek óta
Nyemééééétyeeem
gondolom ezt a tényt a bankok is beszámítják hitertörlesztésnek te hülye
hát ez semmi baszod :D
nade majd a blahán megérted h miről pofázunk itt neked évek óta
Ezt is megbeszéltük már.
Hahó
(
x136)
Jun 12, 2023 10:28:32
x136)
újszászi hajléktalan
Jun 12, 2023 10:29:39
örülhettek
Jun 12, 2023 10:29:39
Púpszászi napelem
(
x13)
Jun 12, 2023 10:29:50
x13)
Te tenyleg teljesen fogyatekos vagy ha nem ertetted a kep lenyeget
D_Dezső
(
x29)
Jun 12, 2023 10:30:16
x29)
Ezt is megbeszéltük már.
Ez is csak annyit jelent, hogy te képességeid szerint egy semmihez sem értő kezdő postással azonosítod magad, csak ebben a megvilágításban tűnik sikernek az elbaszott, nyomorúságos életed. Piszony!
Amúgy mi a faszt szemtelenkedsz itt reggelről? Megigényelted a hitelt fogykos?
Lesz újra buzi-kuckó a bajszos köcsöggel? juhúú :)
Bécsi hajléktalan
(
x1)
Jun 12, 2023 10:30:20
x1)
Endre ezt nagyon egyszeru eldonteni: mutassal egy programot, amit te irtal es mukodik! A szakma szabalyai szerint. Ha sikerul, akkor elhisszuk, hogy tudsz programozni.
Mert en meg vagy husz eve jarok egy peksegbe, megse lettem ettol pek. Ahogy te se lettel programozo attol, hogy az egyetemen melengetted a seggedet, aztan tiz ev alatt sem sikerult lediplomazni. Erted ugye, a tudas szamit, nem az, hogy meddig meresztetted a segged es alibiztel egy oktatasi intezmenyben.
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Jun 12, 2023 10:30:26
x13)
Illetve -feltehetően-szerződésszegés is.
hejneken
(
x3)
Jun 12, 2023 10:30:35
x3)
Egzisztencia? A te esetedben fura ezt a szót olvasnom :DD
Egzisztencia = az anutámnál élek 41 éfesen a macskaólban egy átoperált csöves buzival
+ fél adag kaján
Na ez nem semmi egzisztencia Endre!!!
halászlé
(
x24)
Jun 12, 2023 10:30:38
x24)
púpom, én nő létemre 11 évet jártyam etyetyemre....ki tudod, számolni, hogy hány diplomám fan? :o)))
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jun 12, 2023 10:31:01
x38)
Sneci, miért egy postáshoz méred magadat, amikor felhőének vagy évtizedes gyakorlattal? Inkább azt nézd meg, hogy a tényleg senior fejlesztők, vezető fejlesztők, csoportvezetők, és a többi mennyit keresnek. Kóklergeci vagy, piszonj! Nevetséges fizetésért gányolsz 40 fölött, mint a pályakezdő juniorok, piszonj! A fejlesztők, akikkel időnként beszélek, pont 2000 eurót szoktak automatikusan átutalni havonta a megtakarítási számlájukra, mert a maradék fizetésük is elég arra, hogy jól éljenek (nem az anyjuk macskaóljában!).
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Púpszászi napelem
(
x13)
Jun 12, 2023 10:31:15
x13)
Endre, lekerdeztem a banknal mennyit futyi hitelt adnanak nekem ha szeretnek felvenni. Elso korben szo nelkul adnanak ~21500 eurot, csak az online kalkulatoruk szerint. Neked mennyit adna a bankod?
halászlé
(
x24)
Jun 12, 2023 10:31:42
x24)
Ezt is megbeszéltük már.
...igen, azt is megpheszltük, nem tudsz felmutatni annyi egzisztenciát sem, mint egy magyar postás....
Mitokondrium
(
x7)
Jun 12, 2023 10:31:46
x7)
Versenyezzünk, én csak tanítani tanítottam egyetemen öt évet. Na, Endre, hány tárgyat tanítottál az egyetemen?
Mitokondrium
(
x7)
Jun 12, 2023 10:32:35
x7)
Endre, lekerdeztem a banknal mennyit futyi hitelt adnanak nekem ha szeretnek felvenni. Elso korben szo nelkul adnanak ~21500 eurot, csak az online kalkulatoruk szerint. Neked mennyit adna a bankod?
Hetyetye... ugye melyik bank a tízből, amelyiknél valami hitele van?
EasybankosPedo
(
x23)
Jun 12, 2023 10:32:36
x23)
Hazudsz te buzi. A Születésnapodon csak felfüggesztetek 2 hétre , majd utána basztak ki, Január végén. De a tibi is megmondta hogy azért basztak ki onnan is mert lassú voltál és a főnök ezért utazott rád.
pekkujjunki sodi
(
x5)
Jun 12, 2023 10:32:40
x5)
épp a telefonjába dadog.mindjárt lesz buziflokk szerintem.
és azt is elbassza mert három perc egy másodperc lesz.
és azt is elbassza mert három perc egy másodperc lesz.
MegintKezded
(
x6)
Jun 12, 2023 10:32:54
x6)
Ezt is megbeszéltük már.
mondjuk te napi 16-18 órát görnyedezel részeg a feladatok felett amiket végül nem tudsz elvégezni, technikailag a postás jobban keres a 8 órájában amiben el is végzi a feladatát. nagyon nevetek XD
hejneken
(
x3)
Jun 12, 2023 10:33:18
x3)
Off: nagyon irigy vagyok Endre életszínvonalára és szeretnék megtanulni programozni. Mennyi időbe telik ilyen szintre fejlesztenem magam, hogy többet keressek mint egy bécsi postás??
Púpszászi napelem
(
x13)
Jun 12, 2023 10:33:39
x13)
Del korul tuti jon egy flokk amibe azt ecseteli milyen jol keres, aztan elmegy es felzabalja az anyja elol a kajat
Mitokondrium
(
x7)
Jun 12, 2023 10:34:06
x7)
Endre ki az ügyesebb?
vagy
Vigyázz, beugratós!!!
vagy
Vigyázz, beugratós!!!
Aki eltart egy csövest is. Evidenciákat!
max5enutálnak
(
x47)
Jun 12, 2023 10:34:20
x47)
Bárhogyan is nézzük, a mamahoteles nyomorék egzisztenciája a napi 10-15 doboz sör. Ha kirúgnák, ezt nem tudná megvenni. Semmi másban nem változna az élete. Ez 41 évnyi létezés összes felmutatható eredménye.
Púpszászi napelem
(
x13)
Jun 12, 2023 10:34:40
x13)
Off: nagyon irigy vagyok Endre életszínvonalára és szeretnék megtanulni programozni. Mennyi időbe telik ilyen szintre fejlesztenem magam, hogy többet keressek mint egy bécsi postás??
Youtubeon freecodecamp-en keress szimpatikus topicokat es nyomd oket vegig es mar is jobb leszel mint a hikomat buzi
Kovi
(
x2)
Jun 12, 2023 10:35:13
x2)
Egy kőtörő sincs úgy eladósodva, mint te. 1 millió fütyit keresel? Mégis anyádnál kell laknod, egy Jászságbeli zsákfaluban, egy olyan házban, amit félig már benőtt a dzsungel. Magasról beszélsz megint, Fikás. A tibidről inkább már nem is írok, mert hányingerem lesz a palidtól, ha csak meglátom.
Ennek az ugatásnak mindig az a vége, hogy mi nevetünk, ne feledd!
Endi Vajna
(
x11)
Jun 12, 2023 10:35:55
x11)
Ha a chatgpt-nek értelmesen tudsz kérdéseket feltenni máris jobb vagy.
Egy chatgpt kérdések előzmény néznék gyagyástól miket és hogy kérdezett rá.
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Jun 12, 2023 10:35:58
x13)
Eltakarodott a nyomorék, szép munka, zsidók! Mindig is gyűlölte, ha szembesítik az eszement hazugságaival. Most szépen visszavonul konyuló picsaszájjal és bever 2-3 sört.
regginsnarT
(
x1)
Jun 12, 2023 10:36:24
x1)
trashcity.net/video/3676/g%C3%A9za-lebuktatja-sodi-t-exkluz%C3%ADv-hangfelv%C3%A9tel
Arról mesélj, mikor a 10 évvel fiatalabb kibaszott Júlia megríkatott a hibalistákkal :)
Púpszászi napelem
(
x13)
Jun 12, 2023 10:36:28
x13)
Emlekeim szerint oszi raktaroskent tobbet is keres mint te, amikor bevallal egy kis plusz melot
hejneken
(
x3)
Jun 12, 2023 10:36:32
x3)
Endre!
A postás aki fele annyit keres, na majd ő fogja házhoz vinni a bírósági végzést is! Ezt ne feledd XDD
A postás aki fele annyit keres, na majd ő fogja házhoz vinni a bírósági végzést is! Ezt ne feledd XDD
Remegőszáj
(
x1)
Jun 12, 2023 10:36:54
x1)
Egy hajléktalan vagy. Aki az anyjával él 41 èvesen. Masszív alkoholista, egy mindenki àltal megvetett férfival fajtalankodik. Egyre durvàbb a leèpülèsed, mentálisan és külsőre is.
Következő 10-20 évre elérted, hogy HA(!)Ilyen béred lenne végig, annyi marad, belőle minden hónapban,hogy vegetàlj!
Még te sem lehetsz annyira naív, hogy bárki , bàrmire ie irígy lenne. Az, hogy a felsoroltak mellé pl adót is csalsz, CV-ben hazudsz, trükközöl, az továbbra sem ok az irigységre. BALEK
Következő 10-20 évre elérted, hogy HA(!)Ilyen béred lenne végig, annyi marad, belőle minden hónapban,hogy vegetàlj!
Még te sem lehetsz annyira naív, hogy bárki , bàrmire ie irígy lenne. Az, hogy a felsoroltak mellé pl adót is csalsz, CV-ben hazudsz, trükközöl, az továbbra sem ok az irigységre. BALEK
Mitokondrium
(
x7)
Jun 12, 2023 10:37:42
x7)
Milyen egzisztencia? Anyád fáskamrájában laksz és a segélyebédje maradékát eszed. Ennél lejjebb már nem nagyon zuhanhatsz a társadalomban. Egy magyar postás is csak kinevetne, nem hogy egy osztrák.
MaxPayne
(
x24)
Jun 12, 2023 10:38:32
x24)
Tahat Sode egy:
- tanulatlan
- diploma nelkuli
- csoves
- buzi
- csalo
- alprogramozo
Nagyon irigy fatyok!
- tanulatlan
- diploma nelkuli
- csoves
- buzi
- csalo
- alprogramozo
Nagyon irigy fatyok!
47 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Minden shikered átmenet egy még nagyobb szopáshoz.
Emlékezzünk vissza berlinre, amikor még csak 2000 eur tartozásod volt, nem ittál napi 15 sört, és nem anyádnál laktál a macskaólban.
Szerintem pont jó most a helyzet.