én is a gyagyásra verném. xd
mármint a perköltséget. xdd
golda gyűjti az esővizet, abból főzhet, Hahó!
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Majd megissza a vizet6 Bagolyka kristálytiszta tálkájából *ásít*
Megértem, hogy a pityeket megforgatók tiktiklivejára soka nem kívancsiak, de azér az ananászt ne kezeljük úgy mintha az lenne vele a baj, hogy koldus meg aprót juttat endre zsebébe.
Egy veszélyes agresszív elmebeteg aki gyerekek megerőszakolásáról fantáziál liveban.
Ha itthon lenne már rég sitten lenne.
Tudom hogy ez sodikafórum, de amiből endrének jut(faszerdő) abból jusson pityeknek is
segíteni akajtam meg bajátkozni mejt annyija egyedüj voltam.
én ezt értem, csak akkor legyen róla szó, amikor van relevanciája, mert meg lehetne tölteni a fórumot az összes retarddal és nem lenne vége
💕Vádemelés💕 + 💕AMS seggbekuki💕 + 💕Gondosóra marad💕
Arról már nem is beszélve, hogy a Hordó leginkább csak egy ostoba bohóc. És kurvára unalmas már ezt az őt körülvevő "műsorozás". Amikor a Cucu már annyit sem keresett, hogy szállásra elég legyen, bedobták ezt az "Emese-témát". És azóta a Cucu, és az őt körülvevő néhány "troll", akik minden nap újra és újra előveszik, és erőltetik ezt az "Emese-témát", ismét jól bekeresnek az online Mónika-show jóvoltából. Ha már a fejkörzéses, és guggolásos tétek nem bizonyítottak jól hosszú távon, most ezt találta ki a Cucu, és néhány segítője.
Ezúton visszavonhatatlanul visszavonom minden korábbi bejelentésemet.
Nem mcisti.koca.dk a domain még mindig.
Ha olyan veszélyes lenne, ott is sitten lenne. De a Cucunak csak a pofája nagy. Kiül egy bokorba, összeveszik a madarakkal, a sétáló kutyákkal, messziről ordibál a járókelőknek. Aztán valaki megunja, becsicskítja, elzavarja a halál faszára. A Cucu pedig megfogja a bőröndöt, és áthúzza a szomszéd városba, és kezdődik minden elölről. Ennyi történik valójában, semmi több. Azok próbálják triggerelni azt, hogy mindenki többet lásson ebből, akik maguk is érdekeltek, hogy a Hordó balfaszkodása mindig porondon legyen, így vagy úgy.
Most akkor aztán tényleg hőböröghet Goldával hogy hozzál shört mert nem tudok vizet inni!
Hova szarjon? Majd szarik a gazok között a favela bódék mögött.
Golda betárazott már pohár vízből, mint a fura kissrác a Jelek c. filmben.

az a 40ezer amit még a disznóval bekeresett szerintem még tart. rengeteg söre van, hamarosan örjöngés várható
Szeritnem kicsit így az ő "criminal mastermind" narratíváját vette át trollega.
A gyernőtt egyszerűen az ami, visszamaradott és pszichopata.
Szó nincsen semmiféle mesteri manipulációkról, csak olyan mint az 1-2 évesek, akiknél még az empátia nincs, nem érti, hogy anyának fáj, ha meghúzom a haját, és akkor ne, vagy anyát nem kellene leköpni a főzelékkel, mert felesleges, csak mocsok lesz, kiköphetem a tányérba is.
A világ és a jogrend úgy van berendezve, hogy a normális, valamire jutni akaró, nagyjából egy agyi szintet elért, valamelyest szocializált emberekre van kalibrálva. Hogy a terroral, a nyomorral, a szeméttel, a fanatikussal sem tud hatékonyan mit kezdeni a liberális jogrend, ez egy nattyon messzire vezető dolog.
A recskás azonban pontosan annyira "úszik meg mindent", mint az egész életét is "megúszta".
Nem gondolnám, hogy valaha, valaki, egy percre is irigyelte őt. Akár a legnehezebb helyzetű legcsóróbb troll is fényévekkel jobb életet élt összességében.
Még amikor az anyagi javai megvoltak, akkor is csak a saját gyermeteg monomániája ment, 8 szaros kamera, 2km kábel, napi nyüszítés, képzelt gamer-streamer karrier. Amit szintén nem élvezett, a saját tudathasadása kényszerítette rá, hogy csinálja.
Egyszer bekapcsolt legnagyobb kiépítésű méregdrága hordtáskás pótaksis drón, milliós összegért. A bankok pénzéből. Amit azután elhagyott. A többi szar meg menetrendszerűen sok-sok millióért mostanra elavult vagy elrohadt.
Ez volt a gagya "fénykorában", ma pedig már egy roncs.
Pont azt az életet éli, ami a mindent megúszás, mindennel hergelés kiváló és példaszerű vége, eredménye.
Szesz, elmebaj, vergődés, testi és lelki pokol, fizikai nyomor, börtön.
Olyan epizódokkal, hogy szerintem a dögkútból vacsorázó saját családjukkal ipari méretben fajtalankodó mélyputrisok is szégyenkezni kezdednének.
A hatóságok meg nem akarnak már belemászni a dologba jobban, egyfelől működik a kincstári leszarás, másfelől a beágyazottsága goldának a helyi közéletbe.
Egyetlen szerencsénk, és egyben a teknős kurva nagy vicce, hogy a helyi főrendőr egy magasrangú fiatalabb nő. Akinek csak így meg kellett löknie a hatóság kerekét, és az szépen, lassan, módszeresen, megállíthatatlanul le fogja darálni a recskást.
Ilyen piti szarok nem zavarják a hatóságot, hogy kosz van egymelléképületben vagy olyan életveszélyes a villany, mint a falus putrik 80%ban, meg mi van egy falusi macskával.
A neten tombolás is általában nem éri el az ingerküszöböt, de most a gyagya beleszaladt a faszerdőbe ezzel is. Mint mindennel, mert mindig magához vonzza a lehúzós főbérlőt, a lehúzós cigánypajtikat, a herélt elmebeteg agresszív csövest, stb.
Ez egyfajta generális ellentételezés, hogy ahogy a világgal viselkedsz, az tükröződik vissza rád. A tyodi egy született rohadék, tehát ő is pont ebben a közegben ugyananezt kapja vissza.
Mostmár olyan mélyan keverte magát a szarba, hogy sosem fog kimászni. Úgy fog sok-sok évet ülni, a börtönhierarchia legalján, hogy bűnözőnek is egy nulla szar volt.
A fizikai dolgokhoz nem volt meg a kellő testi képessége, ereje, gyorsasága, ügyessége, a fehérgalléros dolgohoz pedig csak próbált a legalján belefolyni, ilyen segélycsalás, meg covid cégcsalás, netes csalás elősegítése, meg munkahelyi szédelgés, meg stb, de ezek a legszarabb legpitibb aránytalan jellegű dolgok.
Normális ember, ennyi ráfordítással, normális legális dolgoból többet húz, mint ez a selejt a szédelgéseibe beletett, csak mert ez tetszett neki, erre volt képes, majd végül pofára esett mindig, mindennel.
Mármint önelégült pofával beadott baszókkal való fenyegetőzés
olyan ellenséges vagy velem
Az a baj hogy magától a sörtől nagyon nem őrjöng, max ha valami rossz hír érkezik ügyfélkapura. Mondjuk a héten szerinte megérkezik a vádirat, amibe pontosan benne lesz, hogy hány évet kérnek rá, mit ajánlanak neki vádalkuba. Szóval ott talán várható egy kis jó műsor majd. Enélkül viszont azután, hogy tegnap "sikeres" napja volt, mert megkaphatta a 40k, talán telefont se hagyott el, és még tovább is auti jogászkodhat majd, mert megy tovább az Angélás ügy, mi miatt tudna jelenleg őrjöngeni.
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Falvis live-ba azért kellet és szerencsére volt ott egy Hafré is, hogy beterhelje magát. :)
Egyébként én úgy figyeltem meg, pont a mult héten hogy a meleg idö + sőr kombó elég hamar kiüti most már, kb a kajával van egy szinten jelenleg ez a kombó. Ez retadfalvinál is látszott, hogy 2-3 doboz sör után már csak pilleget a lócán sokszor. Pedig szerintem 2-3 éve még jobban bírta még igy is a sört. Tényleg kezdi feladni a szervezettecske. Gyagyás, mikor van 40k akkor menyi sört veszel és menyi fogy el a melegbe mostanában 2 kimenő közt?
igazabol a hatóságoknak is a kurva anyját hogy nem basztak még rá rendbírságot a napi 1-2 tyúkper miatt
A hatóságoknak ez végül bevétel. Rendszerint Endre elbukja a tyúkpereket, a perköltséget ráterhelik, amit egyszer így vagy úgy behajtanak rajta.
ha a baromnak lett volna agya erre kérhetett volna kimenőt, hogy vizet vételezhessen, de ezt már a zügyész nem fogja jóváhagyni :)
nice try fikas :D gondolom mennyire adtad be ,amit soha nem fogsz :D Majd nemsokara nyuszithetsz !
"Anyám hibája .Ha minden összeomlik, rágyújtom a házat" KEF 2024.06.29.
ezen felnevettem.
Minden ilyen esetbe mikor behívjak mondjuk kihallgatásra aki ellen baszót adott be, azzal kéne kezdeni, hogy tartozik a börtönnek a gyógyszerek árával, tartozik a bíróságoknak a bűnügyi költségekkel meg tartozik és nem fizeti ki a büntetéseket a másik félnek, miközben napi 10-15 sört iszik és igy foglalkozzanak ők is általa beadót baszókkal.
Vaják trolléga felrakta tegnap.
www.bitchute.com/video/nTn899FdjQV7
Így jött ki a matek.
Fent van már itt, tegnap óta.
old.bitchute.com/video/nTn899FdjQV7/
Hűtőben az avas szalonna mellett ott sorakoznak a legkomolyabb Fiji Water palackok. Zuhanyozni pedig Eviannal fog egy óra hosszat, a WC-t is azzal fogja leöblíteni kakálás után a putrilakó úrifiú!
Hát elvileg Julius 7. De volt itt olyan info is pár napja hogy a vádemeléssel automatikusan hosszabbodik. Nem tudom ez menyire lehet igaz. De elvileg van talán olyan is, hogy vádemelés után, iratismertetéskor a bíró dönt, hogy rácsos, házi őrizet vagy szabadlábon védekezés.
lehet lájvban fogom beadni a baszót.
Hagyd már fent a liveokat legalább egy ideig, mindig lemaradok róla!
ó, azt majd meglátjuk.
mi a faszért érzi magát a buzeráns ennyire nyeregben? egy hét se telt el mióta megbaszták a bíróságon - ismét!
A Gyagyás abban is biztos volt, hogy Kaffka Tibi nő.
Nem is tűnt annyira idegesnek. Mondhatni nyugodtan mondta.
Jozsii Busák
Nem hírtelen felindulásból, hanem előre jól megtervezte. Azért
Nekem se könnyű
Volt pénze sörre. Most megint ő a világ császára, abban az ostoba jávorszarvas fejében.
nem igazán érzékeli a valóságot az elmúlt időben
shör->be van baszva->őrjöngés->újabb ügyek
Jozsii Busák
kezdett a sodi egyeseket idegesíteni, néhányan azt gondolták, ő bármit megúszott. a fórumon kezdett eluralkodni a harag.
pont gondolkodtam: itt már csak egy C64korszak elemzés segíthet. és lőn!!
ahogy az expert levezetés megerősítette: a sodi nem úszott meg semmit, végignyomorogta az egész szánalmas szar életét, végül pedig bűnügyi felügyelet alá baszva remeg egy omladozó viskóban, súlyos börtönévekkel a nyakában.
az Univerzum tette és teszi a dolgát, a trolloknak nem kell idegeskednie semmin, csak teát szürcsölgetve kezelni a technikát a háttérben. bizony.
vérdíj target nr. 1
szerencsére elúszott az a pénz is. pedig mekkora volt az arca a freeblogon, hogy ez a pénz nyugdíj kiegészítésként fog szolgálni neki, passzív jövedelemként.
meg amikor már látta, hogy meg fogja kapni, akkor a csaló kurvának úgy adta elő, hogy lett egy ingatlana, aztán pedig azt mondta, hogy 10 és 100 millió között bármennyi lehet az összeg amit kapni fog. a debil.:)
Én elmegyek iszom egy-két sörtöt. Miért ne?
Mára már vége a melócsának, mehetek is meg píz is van.
Nekem szabad, recsinek nem.
¯\_(ツ)_/¯
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
A criminal mastermindról csak annyit, hogy 7 év középmértékkel fenyegetik, miután fél évet a sitten volt + egy másik országban is körözik.
Nem a képességeiről beszéltem vagy arról, hogy megúszta-e, hanem a motivációjáról, a kinkjéről. Neki az okoz örömöt, ha 1. hergelhet azzal, 2. hogy eldicsekszik vele, 3. hogy átlépte a határt és 4. megúszta.
Ugyanerről szól a buzigőzös magamutogatástól a terrorcselekménnyel fenyegetésig minden. Neki a bűnözés nem egy eszköz, amivel eléri a célját, hanem a lényeg, a cél, az örömforrás, de ha túl durva a bűncselekmény, nem büszkélkedhet el vele. Ebből ered az a bosszantó jelenség, hogy mindennek csak az alsó határát nyaldosta, de persze elszámolta magát.
Láttam én is ilyen beírást,de mint tudjuk, ezt a fórumot Kiss Endre Farkas admin fejleszti és üzemelteti,innen indulunk.
Így, bár ez elvileg lehetetlen, ha mégis kizárná magát, a klónozott emailek világában kétseget kizáróan kell igazolnia, hogy tényleg ő az, keresztlevéllel, jogosítvánnyal,vagy bejegyzésmentes erkölcsi bizonyítvánnyal, de munkáltatói igazolás, vagy bankszámla kivonat is elfogadható méltányosságból.
Ó ö Hi sztrápácská no food faszom gyere már
egy diplomát is el tudunk fogadni, de a vádirat is megfelelő lehet
Vagy PÁV.
Mindenkinek tök egyértelmű volt, hogy a hikomat balfasznak sosem fog összejönni a jogositvány, teljesen mindegy hányszor éget el rá százezreket, de a 80IQs baromnak csak nem akart leesni.
Gyönyörű volt, ahogy képtelen volt belátni és elengedni ezt.
Kicsit hasonlít a mostani ügyeire is. Mindenki megmondhatja, hogy bizony ülni fog, csak folytatja az elmebajait. Hihetetlen mennyire retard!
Én most hátradőlök és várom ezt.
Hihihi, Trolléga egészségedre! A ser a legjobb ital, csak elviselhetetlen feszíti a hólyagodat!
Lehet Hafré elsodikázta a baszót. De annyi gyakorlati értelme van annak hogy csepp a tengerben. És a rá fordítandó időből lenyírhatja otthon a füvet.
Ez most buzisan fog hangzani, de heteró vagyok
Miről beszélsz? Nyelvtanilag megszerezte a jogosítványt mert vizsgázni volt és el tudod indulni, csak még nem kapta kézbe!
Adminisztráció bökkenő de a CV-be biztos beírta hogy postázásra vár. Így kell ügyesen bevonzani.

a bittner pénz felélésére új mesét talált ki a pajzs.
azt mondogatja most, hogy ez a pénz azért fogyott el, mert a trollok támadták a házat, és a károk helyreállítása heti 60 ezer forintba került, amit ebből a pénzből fizettek.
tehát a matek úgy néz ki, hogy a 2,5 milliónyi kárt okoztak a támadók, és kb. 40 héten, vagyis 10 hónapon át minden héten 60 ezer volt a kár. ennyit még golda sem hazudott.
a valóságban persze az történt, hogy többet költött mint amennyi bevétele volt, és ebből a pénzből pótolta ki, hogy tudjon vedelni.
Tegyük hozzá ehhez azt, hogy néhány hete azt hazudoszta, hogy a putri elleni támadások költségei emésztették fel a pénzt amivel visszaakart menni Bécsbe, külföldre, így lett ö ellehetetlenitve végleg szerinte. És akkor most nézzük meg mi történt.
2023 Február : Baszki ez is már 3 éve volt. Hazamenekül Púpszászra, akkori tervei szerint csak 2-3 hónapra.
2023 Március : Elkezd a Solarysnál dolgozni távmunkába.Március 16 : Indul a jogsi őrület.
2023 Május : Érkezik a Bittner pénz.
Szar, hazug, elmebeteg, mért is nem takarodtál vissza legkésőbb 2023 Májusába, mikkor megjött a Bittner pénz és még munkád is volt?
Szerző:
molos troll
(
x2)
Jun 16, 2026 09:44:05
Válasz
(7)
x2)
Válasz
(7)
Van még sör, gyagya? Mert dobit ma ne akarj főzni!
LaCI
Jun 16, 2026 09:44:06
Vicces lesz ez... Ahogy dagad egy ügy aktája, úgy nő a perköltség, gondolom. És az eddigiek kapcsán azt láttuk, hogy a végén ezt általában a Gyagyásra verik rá. Endre, még száz éves korodban is a tyúkláb-mintás rabruhát kell varrnod a börtönvarrodában, csak azért, hogy a perköltségeket ledolgozd.
én is a gyagyásra verném. xd
mármint a perköltséget. xdd
Jun 16, 2026 09:44:06
Hahó
(
x136)
Jun 16, 2026 09:46:10
x136)
Van még sör, gyagya? Mert dobit ma ne akarj főzni!
kérdezhetek valamit
(
x2)
Jun 16, 2026 09:49:50
x2)
Majd megissza a vizet6 Bagolyka kristálytiszta tálkájából *ásít*
NBVNG
(
x1)
Jun 16, 2026 09:53:07
x1)
jó ezt nye tiltalak
kissendrevagyoknak a trafó nagyon beakadt, csak az a baj, hogy akkor, amikor nem kurvára nem volt relevanciája és erre többször is felhívták a figyelmét
halászlé legalább pistáról loopol, aki valóban egy ingyenélő geci, aki közvetetten pénzeli a korcsot tényleg érdemes ütni - akkor amikor endrével játszik, nem mindig
kissendrevagyoknak a trafó nagyon beakadt, csak az a baj, hogy akkor, amikor nem kurvára nem volt relevanciája és erre többször is felhívták a figyelmét
halászlé legalább pistáról loopol, aki valóban egy ingyenélő geci, aki közvetetten pénzeli a korcsot tényleg érdemes ütni - akkor amikor endrével játszik, nem mindig
Megértem, hogy a pityeket megforgatók tiktiklivejára soka nem kívancsiak, de azér az ananászt ne kezeljük úgy mintha az lenne vele a baj, hogy koldus meg aprót juttat endre zsebébe.
Egy veszélyes agresszív elmebeteg aki gyerekek megerőszakolásáról fantáziál liveban.
Tudom hogy ez sodikafórum, de amiből endrének jut(faszerdő) abból jusson pityeknek is
PúpszásziRePont
(
x6)
Jun 16, 2026 09:55:04
x6)
Endre, a mai vízhiány kapcsán aktuálissá vált az általad gyakran használt szófordulat:
"Most hova szarjak?"
"Most hova szarjak?"
herr_schwechater
(
x8)
Jun 16, 2026 09:55:26
x8)
én ezt értem, csak akkor legyen róla szó, amikor van relevanciája, mert meg lehetne tölteni a fórumot az összes retarddal és nem lenne vége
Nemzet Krónikása
(
x21)
Jun 16, 2026 09:58:37
x21)
Pista egészen addig marad valid a fórumon, amíg a Gyagyással párbajozik és/vagy a Gyagyásnak visszaoszt pénzeket. Nyilván ha közben történik valami (megy vissza csücsülni, Pistát lekapcsolják) akkor onnantól kezdve off topik lesz a malac, de addig (sajnos) valid téma. Viszont jelenleg a Pista egy olyan profilt használt, amelyet a Gyagya adott neki.
Állatkínzó, nőverő, rendőröket fenyegető, kiskorúakat bántalmazó sodi asodi
PúpszásziRePont
(
x6)
Jun 16, 2026 10:04:31
x6)
Arról már nem is beszélve, hogy a Hordó leginkább csak egy ostoba bohóc. És kurvára unalmas már ezt az őt körülvevő "műsorozás". Amikor a Cucu már annyit sem keresett, hogy szállásra elég legyen, bedobták ezt az "Emese-témát". És azóta a Cucu, és az őt körülvevő néhány "troll", akik minden nap újra és újra előveszik, és erőltetik ezt az "Emese-témát", ismét jól bekeresnek az online Mónika-show jóvoltából. Ha már a fejkörzéses, és guggolásos tétek nem bizonyítottak jól hosszú távon, most ezt találta ki a Cucu, és néhány segítője.
Darth Tibor
(
x8)
Jun 16, 2026 10:07:26
x8)
Ha nem raktátok volna ki ide, hogy ma nincs víz púpszászon, lehet fel sem tűnne neki! Legfeljebb abból, hogy a kurva anyja nem önti le!
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
Nemzet Krónikása
(
x21)
Jun 16, 2026 10:08:26
x21)
Vízügyi szankciók, powered by Dobozi
Állatkínzó, nőverő, rendőröket fenyegető, kiskorúakat bántalmazó sodi asodi
herr_schwechater
(
x8)
Jun 16, 2026 10:08:33
x8)
Jun 16, 2026 10:08:33
Ha nem raktátok volna ki ide, hogy ma nincs víz púpszászon, lehet fel sem tűnne neki! Legfeljebb abból, hogy a kurva anyja nem önti le!
nem tud órákig fürödni szarás után Jun 16, 2026 10:08:33
PúpszásziRePont
(
x6)
Jun 16, 2026 10:09:15
x6)
Reméljük, holland víz azért rendelkezésre áll ma is Púpszászon.
Bátor_bikagolyó
(
x2)
Jun 16, 2026 10:22:43
x2)
Nem mcisti.koca.dk a domain még mindig.
PúpszásziRePont
(
x6)
Jun 16, 2026 10:45:01
x6)
Ha olyan veszélyes lenne, ott is sitten lenne. De a Cucunak csak a pofája nagy. Kiül egy bokorba, összeveszik a madarakkal, a sétáló kutyákkal, messziről ordibál a járókelőknek. Aztán valaki megunja, becsicskítja, elzavarja a halál faszára. A Cucu pedig megfogja a bőröndöt, és áthúzza a szomszéd városba, és kezdődik minden elölről. Ennyi történik valójában, semmi több. Azok próbálják triggerelni azt, hogy mindenki többet lásson ebből, akik maguk is érdekeltek, hogy a Hordó balfaszkodása mindig porondon legyen, így vagy úgy.
Vízhiány
Jun 16, 2026 10:56:22
Büdös(ebb) vagy Sneci!
Jun 16, 2026 10:56:22
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x6)
Jun 16, 2026 11:11:37
x6)
Endre, a mai vízhiány kapcsán aktuálissá vált az általad gyakran használt szófordulat:
"Most hova szarjak?"
"Most hova szarjak?"
Most akkor aztán tényleg hőböröghet Goldával hogy hozzál shört mert nem tudok vizet inni!
Hova szarjon? Majd szarik a gazok között a favela bódék mögött.
Flixbus utas
(
x1)
Jun 16, 2026 11:25:25
x1)
Az milyen vicces lenne, ha pont most nem volna sört, meg víz sem, így a pedofil üres bögrével elégítené ki a fixációját :D abszolút nyomorpornó
Zámbó Jimmy zsírleszívás
(
x3)
Jun 16, 2026 11:31:05
x3)
Golda betárazott már pohár vízből, mint a fura kissrác a Jelek c. filmben.
kérdezhetek valamit
(
x2)
Jun 16, 2026 11:33:34
x2)
Reméljük, holland víz azért rendelkezésre áll ma is Púpszászon.

EasybankosPedo
(
x24)
Jun 16, 2026 11:35:41
x24)
Ha nincs víz otthon, akkor kell strandra meg wellnesbe menni.
dogoljmegsodi
(
x5)
Jun 16, 2026 11:39:08
x5)
Az milyen vicces lenne, ha pont most nem volna sört, meg víz sem, így a pedofil üres bögrével elégítené ki a fixációját :D abszolút nyomorpornó
az a 40ezer amit még a disznóval bekeresett szerintem még tart. rengeteg söre van, hamarosan örjöngés várható
C64korszak
(
x2)
Jun 16, 2026 11:54:11
x2)
Ez az egyik legbosszantóbb a korcsban. Folyamatosan úgy lépi át az illegalitás vonalát, hogy éppen csak átpofátlankodik rajta. Direkt azért, hogy ne lehessen igazán megfogni
Szó nincsen semmiféle mesteri manipulációkról, csak olyan mint az 1-2 évesek, akiknél még az empátia nincs, nem érti, hogy anyának fáj, ha meghúzom a haját, és akkor ne, vagy anyát nem kellene leköpni a főzelékkel, mert felesleges, csak mocsok lesz, kiköphetem a tányérba is.
A világ és a jogrend úgy van berendezve, hogy a normális, valamire jutni akaró, nagyjából egy agyi szintet elért, valamelyest szocializált emberekre van kalibrálva. Hogy a terroral, a nyomorral, a szeméttel, a fanatikussal sem tud hatékonyan mit kezdeni a liberális jogrend, ez egy nattyon messzire vezető dolog.
A recskás azonban pontosan annyira "úszik meg mindent", mint az egész életét is "megúszta".
Nem gondolnám, hogy valaha, valaki, egy percre is irigyelte őt. Akár a legnehezebb helyzetű legcsóróbb troll is fényévekkel jobb életet élt összességében.
Még amikor az anyagi javai megvoltak, akkor is csak a saját gyermeteg monomániája ment, 8 szaros kamera, 2km kábel, napi nyüszítés, képzelt gamer-streamer karrier. Amit szintén nem élvezett, a saját tudathasadása kényszerítette rá, hogy csinálja.
Egyszer bekapcsolt legnagyobb kiépítésű méregdrága hordtáskás pótaksis drón, milliós összegért. A bankok pénzéből. Amit azután elhagyott. A többi szar meg menetrendszerűen sok-sok millióért mostanra elavult vagy elrohadt.
Ez volt a gagya "fénykorában", ma pedig már egy roncs.
Pont azt az életet éli, ami a mindent megúszás, mindennel hergelés kiváló és példaszerű vége, eredménye.
Szesz, elmebaj, vergődés, testi és lelki pokol, fizikai nyomor, börtön.
Olyan epizódokkal, hogy szerintem a dögkútból vacsorázó saját családjukkal ipari méretben fajtalankodó mélyputrisok is szégyenkezni kezdednének.
A hatóságok meg nem akarnak már belemászni a dologba jobban, egyfelől működik a kincstári leszarás, másfelől a beágyazottsága goldának a helyi közéletbe.
Egyetlen szerencsénk, és egyben a teknős kurva nagy vicce, hogy a helyi főrendőr egy magasrangú fiatalabb nő. Akinek csak így meg kellett löknie a hatóság kerekét, és az szépen, lassan, módszeresen, megállíthatatlanul le fogja darálni a recskást.
Ilyen piti szarok nem zavarják a hatóságot, hogy kosz van egymelléképületben vagy olyan életveszélyes a villany, mint a falus putrik 80%ban, meg mi van egy falusi macskával.
A neten tombolás is általában nem éri el az ingerküszöböt, de most a gyagya beleszaladt a faszerdőbe ezzel is. Mint mindennel, mert mindig magához vonzza a lehúzós főbérlőt, a lehúzós cigánypajtikat, a herélt elmebeteg agresszív csövest, stb.
Ez egyfajta generális ellentételezés, hogy ahogy a világgal viselkedsz, az tükröződik vissza rád. A tyodi egy született rohadék, tehát ő is pont ebben a közegben ugyananezt kapja vissza.
Mostmár olyan mélyan keverte magát a szarba, hogy sosem fog kimászni. Úgy fog sok-sok évet ülni, a börtönhierarchia legalján, hogy bűnözőnek is egy nulla szar volt.
A fizikai dolgokhoz nem volt meg a kellő testi képessége, ereje, gyorsasága, ügyessége, a fehérgalléros dolgohoz pedig csak próbált a legalján belefolyni, ilyen segélycsalás, meg covid cégcsalás, netes csalás elősegítése, meg munkahelyi szédelgés, meg stb, de ezek a legszarabb legpitibb aránytalan jellegű dolgok.
Normális ember, ennyi ráfordítással, normális legális dolgoból többet húz, mint ez a selejt a szédelgéseibe beletett, csak mert ez tetszett neki, erre volt képes, majd végül pofára esett mindig, mindennel.
Hafré
(
x10)
Jun 16, 2026 11:54:36
x10)
hamarosan örjöngés várható
Mármint önelégült pofával beadott baszókkal való fenyegetőzés
EasybankosPedo
(
x24)
Jun 16, 2026 11:54:43
x24)
Az a baj hogy magától a sörtől nagyon nem őrjöng, max ha valami rossz hír érkezik ügyfélkapura. Mondjuk a héten szerinte megérkezik a vádirat, amibe pontosan benne lesz, hogy hány évet kérnek rá, mit ajánlanak neki vádalkuba. Szóval ott talán várható egy kis jó műsor majd. Enélkül viszont azután, hogy tegnap "sikeres" napja volt, mert megkaphatta a 40k, talán telefont se hagyott el, és még tovább is auti jogászkodhat majd, mert megy tovább az Angélás ügy, mi miatt tudna jelenleg őrjöngeni.
Semper Snecifisz
(
x2)
Jun 16, 2026 12:04:50
x2)
Falvis liveban is elég volt a sör ahhoz, hogy megint beterhelje magát. Alkesz, annyit iszik amennyihez hozzáfér. Sok pénz, sok alsó polcos sör.
"Az egész napomat elvette az idő..."
Bagolyka
(
x7)
Jun 16, 2026 12:18:12
x7)
A recskás csak ilyet iszik ha már víz:
www.vizbolt.hu/APSU-PATAGONIAI-LUXUS-VIZ-075l-elegans-uveg-palack?gad_source=1&gad_campaignid=21419224456&gbraid=0AAAAADuKwXWn0S4So3JZ7_dPLYn6adMQW
A spórolás az proli dolog Hahó!
www.vizbolt.hu/APSU-PATAGONIAI-LUXUS-VIZ-075l-elegans-uveg-palack?gad_source=1&gad_campaignid=21419224456&gbraid=0AAAAADuKwXWn0S4So3JZ7_dPLYn6adMQW
A spórolás az proli dolog Hahó!
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x6)
Jun 16, 2026 12:25:36
x6)
Endre ugye nem hagyod ki idén az Amazon Prime Dayt? 3000 eurós kosárka?? HDMI kábel kollekció? Elgato wc kefe?

EasybankosPedo
(
x24)
Jun 16, 2026 12:30:32
x24)
Falvis liveban is elég volt a sör ahhoz, hogy megint beterhelje magát. Alkesz, annyit iszik amennyihez hozzáfér. Sok pénz, sok alsó polcos sör.
Falvis live-ba azért kellet és szerencsére volt ott egy Hafré is, hogy beterhelje magát. :)
Egyébként én úgy figyeltem meg, pont a mult héten hogy a meleg idö + sőr kombó elég hamar kiüti most már, kb a kajával van egy szinten jelenleg ez a kombó. Ez retadfalvinál is látszott, hogy 2-3 doboz sör után már csak pilleget a lócán sokszor. Pedig szerintem 2-3 éve még jobban bírta még igy is a sört. Tényleg kezdi feladni a szervezettecske. Gyagyás, mikor van 40k akkor menyi sört veszel és menyi fogy el a melegbe mostanában 2 kimenő közt?
stokihivas
Jun 16, 2026 12:30:37
Csatolta a "hafre " ellen a bizonyitékokat,tegnap este már beadta.
Ma Gézázik .
Ma Gézázik .
Jun 16, 2026 12:30:37
dogoljmegsodi
(
x5)
Jun 16, 2026 12:32:07
x5)
Ma Gézázik .
Ma Gézázik .
igazabol a hatóságoknak is a kurva anyját hogy nem basztak még rá rendbírságot a napi 1-2 tyúkper miatt
Hafré
(
x10)
Jun 16, 2026 12:34:30
x10)
Milyen bizonyitékokat? Hogy lumpen szarnak neveztem?
Vagy hogy olyan debil volt, hogy személyes adatokat publikált a neten?
Szerintem ha versenyeznénk ki kerül előbb sittre te nyernél Endre!
again mine the refund
(
x6)
Jun 16, 2026 12:36:12
x6)
Még jó hogy raktak ki egy IBC-t, így a gyagyás is ki tud menni feltankolni a dobi masiná..
ja várjál 🤣
ja várjál 🤣
PúpszásziRePont
(
x6)
Jun 16, 2026 12:37:30
x6)
A hatóságoknak ez végül bevétel. Rendszerint Endre elbukja a tyúkpereket, a perköltséget ráterhelik, amit egyszer így vagy úgy behajtanak rajta.
herr_schwechater
(
x8)
Jun 16, 2026 12:37:41
x8)
Még jó hogy raktak ki egy IBC-t, így a gyagyás is ki tud menni feltankolni a dobi masiná..
ja várjál 🤣
ja várjál 🤣
ha a baromnak lett volna agya erre kérhetett volna kimenőt, hogy vizet vételezhessen, de ezt már a zügyész nem fogja jóváhagyni :)
koszos
(
x11)
Jun 16, 2026 12:38:27
x11)
Milyen bizonyitékokat? Hogy lumpen szarnak neveztem?
csak probalkozik,hogy hatha meggondolod magad :D cask azt felejti el az anyjan eloskodo alkholista lumpen szar,hogy nalad az elony :DVagy hogy olyan debil volt, hogy személyes adatokat publikált a neten?
nice try fikas :D gondolom mennyire adtad be ,amit soha nem fogsz :D Majd nemsokara nyuszithetsz !
Hahó
(
x136)
Jun 16, 2026 12:39:49
x136)
Ma Gézázik .
Ma Gézázik .
ezen felnevettem.
koszos
(
x11)
Jun 16, 2026 12:41:07
x11)
sztojkaekra anno miert nem hivtal rendort , vagy tettel barmit ?:D azon kivul,hogy etetted itattad az egesz pereputtyot napokig meg nyuszitettel ,bezzeg gayza akkor jo volt,nyilvan te kerted meg,hogy beszeljen a cigoval XD
BALEK
BALEK
stokihivas
Jun 16, 2026 12:42:13
korábbi "hafre" feljelentéshez csatolt bizonyitékokat így mondta,tud mindent Hafréról.
Torokelvágásra kérdezed, bontja a vonalat.
Torokelvágásra kérdezed, bontja a vonalat.
Jun 16, 2026 12:42:13
Hahó
(
x136)
Jun 16, 2026 12:42:23
x136)
valaki kivágta a hafrés torokelvágós részt?
lécci töltsétek fel valahova a 12 mp-t, megy a bíróságra, nehogy kiengedjék.
EasybankosPedo
(
x24)
Jun 16, 2026 12:43:01
x24)
Minden ilyen esetbe mikor behívjak mondjuk kihallgatásra aki ellen baszót adott be, azzal kéne kezdeni, hogy tartozik a börtönnek a gyógyszerek árával, tartozik a bíróságoknak a bűnügyi költségekkel meg tartozik és nem fizeti ki a büntetéseket a másik félnek, miközben napi 10-15 sört iszik és igy foglalkozzanak ők is általa beadót baszókkal.
Szolnoki ninja troll
(
x3)
Jun 16, 2026 12:45:11
x3)
Vaják trolléga felrakta tegnap.
www.bitchute.com/video/nTn899FdjQV7
EasybankosPedo
(
x24)
Jun 16, 2026 12:45:28
x24)
Hafré
(
x10)
Jun 16, 2026 12:46:08
x10)
Hát feljelentéshez csatolni éppenséggel én is tudok. Mikor is kell hosszabbitani az óráját?
Zámbó Jimmy zsírleszívás
(
x3)
Jun 16, 2026 12:46:19
x3)
ja várjál 🤣
ja várjál 🤣
Hűtőben az avas szalonna mellett ott sorakoznak a legkomolyabb Fiji Water palackok. Zuhanyozni pedig Eviannal fog egy óra hosszat, a WC-t is azzal fogja leöblíteni kakálás után a putrilakó úrifiú!
PúpszásziRePont
(
x6)
Jun 16, 2026 12:46:38
x6)
Az a vicc, miközben ilyen értelmetlen tyúkperekre koncentrál, és erre pazarolja minden idejét, a főügyében szép lassan ráhúzzák a vizes lepedőt majd.
De sebaj. Legfeljebb arról is lesz papírja, hogy egy lumpen, munkakerülő alkoholista. Mert ebben az ügyben nagyon mást nem lehet mondani. :D
De sebaj. Legfeljebb arról is lesz papírja, hogy egy lumpen, munkakerülő alkoholista. Mert ebben az ügyben nagyon mást nem lehet mondani. :D
EasybankosPedo
(
x24)
Jun 16, 2026 12:50:09
x24)
Hát feljelentéshez csatolni éppenséggel én is tudok. Mikor is kell hosszabbitani az óráját?
Hát elvileg Julius 7. De volt itt olyan info is pár napja hogy a vádemeléssel automatikusan hosszabbodik. Nem tudom ez menyire lehet igaz. De elvileg van talán olyan is, hogy vádemelés után, iratismertetéskor a bíró dönt, hogy rácsos, házi őrizet vagy szabadlábon védekezés.
Hahó
(
x136)
Jun 16, 2026 12:56:55
x136)
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x6)
Jun 16, 2026 12:58:03
x6)
Hagyd már fent a liveokat legalább egy ideig, mindig lemaradok róla!
énishivtam
Jun 16, 2026 13:00:29
Fullfing beadványain kacag, le fog kerülni az óra aszondja ebben biztos. Hafrénak beadta a baszóóóót!
Jun 16, 2026 13:00:29
Hahó
(
x136)
Jun 16, 2026 13:01:34
x136)
le fog kerülni az óra aszondja ebben biztos.
ó, azt majd meglátjuk.
herr_schwechater
(
x8)
Jun 16, 2026 13:01:36
x8)
Fullfing beadványain kacag, le fog kerülni az óra aszondja ebben biztos. Hafrénak beadta a baszóóóót!
mi a faszért érzi magát a buzeráns ennyire nyeregben? egy hét se telt el mióta megbaszták a bíróságon - ismét!
koszos
(
x11)
Jun 16, 2026 13:02:17
x11)
Jun 16, 2026 13:02:17
ez igaz,hisz a sitten nem kell mar hordani. Jun 16, 2026 13:02:17
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jun 16, 2026 13:02:36
x38)
ASODI kilátásai nagyon jók. Nekünk. Ha csücsire fogják ítélni, akkor meg fog reccsenni, főleg, ha tényleg felgyorsulnak az események, és be is viszik. Ha pedig valamilyen csoda folytán nem lesz a vége börtön, akkor is meg fog reccsenni, mert akkor kibújik a fényre a kilátástalan élete, amire nem gyógyír már semmilyen pótcselekvés sem. Az anyja könyörületéből él, ezt ő is pontosan tudja, de most "nem ér rá" ezzel foglalkozni, mert éppen baszókat kell gyártani és Demokrész is fölötte lebeg. Ahogy elszállnak a fellegek, kisüt a nap, és ASODI meglátja a bűzös árnyékát, ami bevonzza Depi Dezsőt. Annak a vége pedig mindig szomcsyzás és a benne lurkoló betegségek táplálása. Pontosan tudja, hogy minden irányból vége már a könyvnek, már csak levágott fejű csirkeként rohangál körbe-körbe, amíg a háta bírja. De ez már nem tart sokáig, ezt Sodiapu példájából is jól láthatta. Szép kilátások ezek, Endre, gratulálok!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
PúpszásziRePont
(
x6)
Jun 16, 2026 13:03:02
x6)
A Gyagyás abban is biztos volt, hogy Kaffka Tibi nő.
MaxPayne
(
x24)
Jun 16, 2026 13:07:44
x24)
Hafré! Kérlek nyugtass meg, hogy te is beadtad a torokelvágós fenyegetésre a baszót!
Elkezdődött a nyári szünet, jobb lenne a rácsosban tudni ezt az elvetemült, pedofil szörnyeteget.
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Elkezdődött a nyári szünet, jobb lenne a rácsosban tudni ezt az elvetemült, pedofil szörnyeteget.
Kakaspina
(
x25)
Jun 16, 2026 13:10:14
x25)
Szegény Büdös, gyakorlatilag fél év alatt nem jött rá arra, hogy a gondosóra az ő védelmére szolgál.
Ha esetleg lekerülne róla (nem fog) akkor bizony onnantól kezdve szabad a vásár, lépten nyomon vekni dagasztások lesznek.
Nyírd ki anyád Sneci | Blekk ket csöcsképek kapcsán keress protonmailen
Ha esetleg lekerülne róla (nem fog) akkor bizony onnantól kezdve szabad a vásár, lépten nyomon vekni dagasztások lesznek.
-
Jun 16, 2026 13:11:09
Ebédeltem valakivel, felvázoltam Endrét nagy vonalakban,
a valaki azt mondta, ha torokelvágásról beszélt Endre, órával a kezén, kőkeményen bebesszák oda ahová való.
a valaki azt mondta, ha torokelvágásról beszélt Endre, órával a kezén, kőkeményen bebesszák oda ahová való.
Jun 16, 2026 13:11:09
banshee
(
x24)
Jun 16, 2026 13:13:57
x24)
Bubuka
(
x13)
Jun 16, 2026 13:14:56
x13)
Ittam egy jó nagy pohár hideg vizet és most elmegyek fűnyírás után lezuhanyozni, ma már másodszor.
Szomjas vagy, Endi?
Szomjas vagy, Endi?
!
Jun 16, 2026 13:22:46
Ebédeltem valakivel, felvázoltam Endrét nagy vonalakban,
Csak már látnám! a valaki azt mondta, ha torokelvágásról beszélt Endre, órával a kezén, kőkeményen bebesszák oda ahová való.
Jun 16, 2026 13:22:46
Jozsii Busák
(
x5)
Jun 16, 2026 13:24:18
x5)
Jun 16, 2026 13:24:18
le fog kerülni az óra aszondja ebben biztos. !
Dolgozik a sör,ez úgy jön be mint a vádemeléses jóslata. Így van jól, annál nagyobbat fog koppani Jun 16, 2026 13:24:18
Skynetsodi
(
x2)
Jun 16, 2026 13:25:03
x2)
Nem hírtelen felindulásból, hanem előre jól megtervezte. Azért
SporoloProli
(
x3)
Jun 16, 2026 13:28:01
x3)
Volt pénze sörre. Most megint ő a világ császára, abban az ostoba jávorszarvas fejében.
Autismus Maximus
(
x16)
Jun 16, 2026 13:39:45
x16)
Nem tudom, mi a szar ez a vita itt a fórumon, holott bődületesen egyszerű a kérdés.
Gyagyásról van szó = megírod
Nem a gyagyásról van szó = nem írod meg.
Nszksz.
Nszksz.
herr_schwechater
(
x8)
Jun 16, 2026 13:44:08
x8)
nem igazán érzékeli a valóságot az elmúlt időben
shör->be van baszva->őrjöngés->újabb ügyek
EasybankosPedo
(
x24)
Jun 16, 2026 13:50:53
x24)
Egyébként szerintem minden snecológusnak és trollnak akik akár más trasht vagy retardot trollkodnak, legyen intő jel a mostani Hafrés eset is, hogy menyire fedik fel magukat akár csak sikeres trollkodás miatt is a retard előtt. Mert igen, Hafré sokat adót nekünk is, azokkal amiket csinált és ha most sikeresen visszalöki idő előtt a korcsot a rácsosba, akkor ugy megfog dicsöülni majd ahogy nagyon kevesen talán, de nézzük meg, hogy mi ennek az ára akkor is. A Korcs nagyon sok mindent tud róla és igy kezdet már támadásba egyik napról a másikra hirtelen és míg az első támadás csak a szokásos jogászkodás volt, addig ma már ott tartunk hogy életveszélyesen fenyegeti. És ne legyen kétségünk ha nem egy hikomat, lumpen, balfaszról lenne szó, akin egy gondos óra van épen, akkor akár ténylegesen életveszélybe is lehetne. Szóval mindenki csak átgondoltan és okosan trollkodjon akár másokat is és jól gondolja meg mit és hogyan vállal be a cél érdekébe, nehogy tényleg bajba kerüljön a másik miatt.
Utóirat : Hafré, ha már ennyit tettél, amit köszönünk, akkor itt az idő, hogy a szörnyeteg a igazi megérdemelt helyére kerüljön általad.
Utóirat : Hafré, ha már ennyit tettél, amit köszönünk, akkor itt az idő, hogy a szörnyeteg a igazi megérdemelt helyére kerüljön általad.
Jozsii Busák
(
x5)
Jun 16, 2026 13:54:09
x5)
Nem tudom, mi a szar ez a vita itt a fórumon, holott bődületesen egyszerű a kérdés.
Nszksz.
Szerintem menő dolog lett az Isti trollok között flexelni azzal hogy a forum is rá lett uszítva. Gyagyás ennek csak örül mikor látja hogy a példaképènek sincs jobb sorsa.. Èrtem én hogy pénzt keres vele néha de akkor tudja mindenki a dolgát, itt mindenki jelenti anélkül is hogy be lenne írva. Amit másnak lehet azt gyagyásnak nem. Ezután is ugyanúgy jelentse mindenki ahogy eddig de kár itt emlegetni annak csak a felnotás örül. Ki tudja hány csoport van már ellene ott lehet lurkolni Gyagyásról van szó = megírod
Nszksz.
again mine the refund
(
x6)
Jun 16, 2026 13:58:06
x6)
szkodi, az már komoly hogy lassan a zuhanyzás is a prolihergelés rovatba kerül xdd
Kötőjel
(
x12)
Jun 16, 2026 14:01:01
x12)
(vérprofi pszichoanalízis a szegény sodi tüdőcskéről)
kezdett a sodi egyeseket idegesíteni, néhányan azt gondolták, ő bármit megúszott. a fórumon kezdett eluralkodni a harag.
pont gondolkodtam: itt már csak egy C64korszak elemzés segíthet. és lőn!!
ahogy az expert levezetés megerősítette: a sodi nem úszott meg semmit, végignyomorogta az egész szánalmas szar életét, végül pedig bűnügyi felügyelet alá baszva remeg egy omladozó viskóban, súlyos börtönévekkel a nyakában.
az Univerzum tette és teszi a dolgát, a trolloknak nem kell idegeskednie semmin, csak teát szürcsölgetve kezelni a technikát a háttérben. bizony.
tiktik
Jun 16, 2026 14:03:46
sodi amikor kiszabadultál mit is igértél meg mindenkinek még a bírónak is? hol tartasz most benne?
Jun 16, 2026 14:03:46
A helyzet megoldása
(
x45)
Jun 16, 2026 14:10:08
x45)
Kedvezőtlen előjelek a fórumon
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
?
Jun 16, 2026 14:15:58
Egyébként, ha a pedofil lumpen szar megint ide akarná büfögni a tévképzeteit, Zulu engedné neki és adna neki újra belépési lehetőséget, vagy ez az esély már sokkal régebben elúszott számára és örökre ki lett tiltva a fórumról?
Csak sima kiváncsiság.
Csak sima kiváncsiság.
Jun 16, 2026 14:15:58
dogoljmegsodi
(
x5)
Jun 16, 2026 14:21:22
x5)
Büdös! oké hogy kerestél 40ezret de az hamarosan el fog fogyni. akkor mi a terv, ha már liveozni se vagy hajlandó az apróért?
A helyzet megoldása
(
x45)
Jun 16, 2026 14:23:19
x45)
Halálba kergetted bittner ferencet!
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
Hahó
(
x136)
Jun 16, 2026 14:48:43
x136)
Halálba kergetted bittner ferencet!
szerencsére elúszott az a pénz is. pedig mekkora volt az arca a freeblogon, hogy ez a pénz nyugdíj kiegészítésként fog szolgálni neki, passzív jövedelemként.
meg amikor már látta, hogy meg fogja kapni, akkor a csaló kurvának úgy adta elő, hogy lett egy ingatlana, aztán pedig azt mondta, hogy 10 és 100 millió között bármennyi lehet az összeg amit kapni fog. a debil.:)
Bagolyka
(
x7)
Jun 16, 2026 14:54:50
x7)
Ittam egy jó nagy pohár hideg vizet és most elmegyek fűnyírás után lezuhanyozni, ma már másodszor.
Szomjas vagy, Endi?
Szomjas vagy, Endi?
¯\_(ツ)_/¯
MaxPayne
(
x24)
Jun 16, 2026 14:55:32
x24)
Ehhez képest ma ő tartozik milliókkal a magyar, a német és az osztrák államnak/bankoknak. Nagy siker ez elitélt lumpen! :) meg amikor már látta, hogy meg fogja kapni, akkor a csaló kurvának úgy adta elő, hogy lett egy ingatlana, aztán pedig azt mondta, hogy 10 és 100 millió között bármennyi lehet az összeg amit kapni fog. a debil.:)
ascites
(
x58)
Jun 16, 2026 15:01:32
x58)
A criminal mastermindról csak annyit, hogy 7 év középmértékkel fenyegetik, miután fél évet a sitten volt + egy másik országban is körözik.
Nem a képességeiről beszéltem vagy arról, hogy megúszta-e, hanem a motivációjáról, a kinkjéről. Neki az okoz örömöt, ha 1. hergelhet azzal, 2. hogy eldicsekszik vele, 3. hogy átlépte a határt és 4. megúszta.
Ugyanerről szól a buzigőzös magamutogatástól a terrorcselekménnyel fenyegetésig minden. Neki a bűnözés nem egy eszköz, amivel eléri a célját, hanem a lényeg, a cél, az örömforrás, de ha túl durva a bűncselekmény, nem büszkélkedhet el vele. Ebből ered az a bosszantó jelenség, hogy mindennek csak az alsó határát nyaldosta, de persze elszámolta magát.
Sztrapacska
(
x6)
Jun 16, 2026 15:08:05
x6)
Egyébként, ha a pedofil lumpen szar megint ide akarná büfögni a tévképzeteit, Zulu engedné neki és adna neki újra belépési lehetőséget, vagy ez az esély már sokkal régebben elúszott számára és örökre ki lett tiltva a fórumról?
Csak sima kiváncsiság.
Csak sima kiváncsiság.
Láttam én is ilyen beírást,de mint tudjuk, ezt a fórumot Kiss Endre Farkas admin fejleszti és üzemelteti,innen indulunk.
Így, bár ez elvileg lehetetlen, ha mégis kizárná magát, a klónozott emailek világában kétseget kizáróan kell igazolnia, hogy tényleg ő az, keresztlevéllel, jogosítvánnyal,vagy bejegyzésmentes erkölcsi bizonyítvánnyal, de munkáltatói igazolás, vagy bankszámla kivonat is elfogadható méltányosságból.
herr_schwechater
(
x8)
Jun 16, 2026 15:15:10
x8)
PúpszásziRePont
(
x6)
Jun 16, 2026 15:16:53
x6)
Vagy PÁV.
-
Jun 16, 2026 15:24:31
Vagy PÁV.
Erről jut eszembe, hogy azzal is mennyire meg lett szivatva. :D Mindenkinek tök egyértelmű volt, hogy a hikomat balfasznak sosem fog összejönni a jogositvány, teljesen mindegy hányszor éget el rá százezreket, de a 80IQs baromnak csak nem akart leesni.
Kicsit hasonlít a mostani ügyeire is. Mindenki megmondhatja, hogy bizony ülni fog, csak folytatja az elmebajait. Hihetetlen mennyire retard!
Jun 16, 2026 15:24:31
Hafré
(
x10)
Jun 16, 2026 15:43:58
x10)
kőkeményen bebesszák oda ahová való.
?
Jun 16, 2026 15:49:53
Beadtad a baszót? Jun 16, 2026 15:49:53
JohnCramer
(
x1)
Jun 16, 2026 15:52:40
x1)
¯\_(ツ)_/¯
¯\_(ツ)_/¯
Hihihi, Trolléga egészségedre! A ser a legjobb ital, csak elviselhetetlen feszíti a hólyagodat!
Lehet Hafré elsodikázta a baszót. De annyi gyakorlati értelme van annak hogy csepp a tengerben. És a rá fordítandó időből lenyírhatja otthon a füvet.
A helyzet megoldása
(
x45)
Jun 16, 2026 15:53:06
x45)
Kiss Endre Farkas balek 74. tankönyvi példa:
1. Bittnerből lesz passzív bevételem, zseni vagyok
2. Elhitetem egy nálam is hülyébb kurvával hogy a bitner halálával 100 milliós házat fogok kapni
3. Mégsem ház, de 10-100 millió közötti összeg lesz
4. Megkapok 2.5 milliót
5. 2x-3x áron vásárlók a szabad piaci ár (pl Allegro)hoz képest, lehuzos magyar forgalmazóktól kerti szerszámtárolókat
6. A trollok az építési hatóságot a helyszínre vezénylik és bírságot szabatnak ki a Kiss családra a 2x-3x áron beszerzett szarokra
7. Bittner pénz elfogyott
Szép volt Endre!
1. Bittnerből lesz passzív bevételem, zseni vagyok
2. Elhitetem egy nálam is hülyébb kurvával hogy a bitner halálával 100 milliós házat fogok kapni
3. Mégsem ház, de 10-100 millió közötti összeg lesz
4. Megkapok 2.5 milliót
5. 2x-3x áron vásárlók a szabad piaci ár (pl Allegro)hoz képest, lehuzos magyar forgalmazóktól kerti szerszámtárolókat
6. A trollok az építési hatóságot a helyszínre vezénylik és bírságot szabatnak ki a Kiss családra a 2x-3x áron beszerzett szarokra
Szép volt Endre!
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x6)
Jun 16, 2026 15:54:11
x6)
Erről jut eszembe, hogy azzal is mennyire meg lett szivatva. :D
Mindenkinek tök egyértelmű volt, hogy a hikomat balfasznak sosem fog összejönni a jogositvány, teljesen mindegy hányszor éget el rá százezreket, de a 80IQs baromnak csak nem akart leesni.
Miről beszélsz? Nyelvtanilag megszerezte a jogosítványt mert vizsgázni volt és el tudod indulni, csak még nem kapta kézbe!
Adminisztráció bökkenő de a CV-be biztos beírta hogy postázásra vár. Így kell ügyesen bevonzani.

-
Jun 16, 2026 15:57:45
Azon a gorbe kilincsorron mindig felnevetek :D Adminisztráció bökkenő de a CV-be biztos beírta hogy postázásra vár. Így kell ügyesen bevonzani.
Jun 16, 2026 15:57:45
Hahó
(
x136)
Jun 16, 2026 15:58:45
x136)
Szép volt Endre!
Szép volt Endre!
a bittner pénz felélésére új mesét talált ki a pajzs.
azt mondogatja most, hogy ez a pénz azért fogyott el, mert a trollok támadták a házat, és a károk helyreállítása heti 60 ezer forintba került, amit ebből a pénzből fizettek.
tehát a matek úgy néz ki, hogy a 2,5 milliónyi kárt okoztak a támadók, és kb. 40 héten, vagyis 10 hónapon át minden héten 60 ezer volt a kár. ennyit még golda sem hazudott.
a valóságban persze az történt, hogy többet költött mint amennyi bevétele volt, és ebből a pénzből pótolta ki, hogy tudjon vedelni.
halottpiton
(
x4)
Jun 16, 2026 16:01:59
x4)
Hallottam olyasmiket, hogy valamelyik felperes/ érdekelt fél twiccsen liveban fog baszót beadni? Nem tudja, valaki, hogy kb mikor lehet erre számítani? Vagy volt már?
aki nem hitelképes az nem ember
Hahó
(
x136)
Jun 16, 2026 16:02:54
x136)
ez egyébként nagyon jellemző a pajzsra. elbassza az életét valamivel, egy ideig beismeri, aztán énkép védelmi okokból átvált a pajzs egy teljesen más verzióra, aka hazugságra. hiszen van egy olyan meséje önmagáról, hogy ő mindig mindent jól csinál, és ez a mese nem sérülhet. az elmeszakértő ezt is kiszúrta, benne van a szakvéleményben.
EasybankosPedo
(
x24)
Jun 16, 2026 16:02:59
x24)
Tegyük hozzá ehhez azt, hogy néhány hete azt hazudoszta, hogy a putri elleni támadások költségei emésztették fel a pénzt amivel visszaakart menni Bécsbe, külföldre, így lett ö ellehetetlenitve végleg szerinte. És akkor most nézzük meg mi történt.
2023 Február : Baszki ez is már 3 éve volt. Hazamenekül Púpszászra, akkori tervei szerint csak 2-3 hónapra.
2023 Március : Elkezd a Solarysnál dolgozni távmunkába.Március 16 : Indul a jogsi őrület.
2023 Május : Érkezik a Bittner pénz.
Szar, hazug, elmebeteg, mért is nem takarodtál vissza legkésőbb 2023 Májusába, mikkor megjött a Bittner pénz és még munkád is volt?
122 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™