Rutinpálya használat van még, ott kérdezgethet az oktató bőven.
10 ezer forint/ 10 órányi használatért
Viszont nincs külön rutinpályás vizsga. Az úr irgalmazzon minden JNSZ megyei lakosnak amikor ez kiszabadul városi vezetésre.
Hammer time!
Mekkora az a szájba baszott vekni te jó ég :dD
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Ilyen ez a Június. Tavaly is Június 30 halt meg, és fejezte be a videózást. Ami után mellesleg hamarosan összekötözőt Tibivel a Thaliába. Nem lennék meglepve ha most is ilyesmire készülne, amennyibe Golda tényleg kibaszta.
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Alkalomhoz illően öltözött.
Rohadt büdös lehet.
úgy látom, a héten még nem volt meeting...poopom, mutasd a munkaszerdősést meg bérpapírt is! addig nem hisszük el, hogy dolgozol!
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Hiába keresel 1 millió forintot, ha 70 százalékban elviszi a bank. Ne azt írkáld mennyi a bevételed, a lényeg, hogy mennyire vagy eladósodva. A matekozás végén az jön ki, hogy egy 8 általánossal rendelkező segédmunkásnak is több pénze marad, mint neked. Mit tudsz felmutatni ennyi idősen? Egy herélt buzit, egy putris fészert és hatalmas hitel hegyeket, ahol egy apró hógolyó is elég, hogy elindíts a lavinát, ami maga alá fog temetni. Se nő, se lakás, se egzisztencia. Aztán mehetsz majd a Blahára. Ez a fellengzős stílus, amit használsz viszont kurvára felháborító. Gratulálok, nyertél + 1 trollt. Soha többet nem írok ide.
Ütőképesek vagyunk, mint Leonidász
Mintha valami nem tudom mekkora eredményt ért volna el.
Endre, ez egy szaros elsősegély vizsga a jogsihoz. Az általad kedvelt 17 éves viccesszínű purdék százával csinálják ezt a tesztet, nem 3 hónap rákészüléssel.
Plusz mindegy ez, mert világi balfasz vagy, max. a 30 órát felügyelettel levezeted, aztán bukó.
Utána 10 óra+vizsgadíj és megint bukó, és ebben fognak hintáztatni.
Te alkoholista rühes buzi!
Ez igaz de egy tapasztalt oktató csak ki tudja szűrni hogy a fikás életveszélyes magára és másokra is, nem?
Auti kutya a korcs (lásd bemagolt interjúcsá válaszok) úgyhogy a jövő heti elmélet is meglehet még neki, a gyakorlat viszont valóban esélytelenek nyugalma (lásd Forza lájfsz).
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Vagy új HR átbaszós interjú nem volt... :))
ez lesz most a követendő irány. ki kell menni terepre, és minél többször kitenni képeket és videókat tibiről, hogy érezze, a trollok ott vannak a nyomában. bevállalósak le is tibizhetik. egy pár ilyen után indítani fogja a fenyegetős lájvot, így pedig a fikás is meg fog indulni.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Jéghideg Lehellet on the Tarkó Operation?
És most mondd azt, hogy nem a trollok irányítják a nyomorúságos életednek csúfolt vegetációt gecikorcs :D
Erre várt itt mindenki, hogy már eltakarodj a fasszopó geci hód kurva anyádba és ne fossd a netszemetet.
Bár úgysem fogod kibírni. Majd a tranyó jól púponbasz egyszer-kétszer, goldahód meg kitagad. Mondjuk ezek jó témák lennének, ilyenekből mehet a közvetítés.
" A börtön az börtön :D " --- A fegyház meg fegyház.
Nem a logopedian vizsgazott. Ha el tudott dadogni valaszkent par egyszeru mondatot, atengedtek.
Én ilyenkor szoktam inni egy sört.
Álltalában mindenkit átengednek ezeken , emlékszem én a vizsgámon kb meg sem szólaltam, csak a biztos beszélt :D
Gondolom megsajnálták a sodikát
Biztos megkérdezte, hogy magának mint csövesnek minek jogsi?
Anukám ultimátumot adott :(((
Nabasszus es meglett neki. Szerintem vette, jelkepes huhuhu huszerzer forcsiert.
Ha van olyan troll aki kicsit ráér és van egy autója amit nem sajnál akkor nyugodtan lehet követni az oktató autót. Illetve elémenni és várni mikor pukkan bele. Mondanám hogy rá is segíthetne, de szerintem nem kell
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie

Hogyne lebegtetné.
AZ ELMÚLT PÁR ÉV EGYETLEN LÁTHATÓ EREDMÉNYE ez a papír.
Viccen kívül mindjárt nevemet-címemet vállalva beszélek Éva nénivel hogy azért gondolkozzon már, ki a jó kurva anyjának adott elsősegély papírost...
Egy diagnosztizált alkoholista elmebetegnek.
+ tranyózás
+ Golda mama hergelése
Most nem szabad leállni.
Teljesen felesleges. Ugyanezt tettem, még ő volt felháborodva, "ő szarik rá" idézem. Más vonalon megy tovább a dolog már több mint egy hete.
Nyírd ki anyád Sneci | Blekk ket csöcsképek kapcsán keress protonmailen
De megnézném az oktató fejét, amikor 10 sör után megy órára. Lazán érződni fog rajta a piaszag, az oktató nem lesz hajlandó vele kocsiba ülni...:DDDD
Ingatkanügyek
Vidéken vizsgáztam nem rég, az oktató mondta hogy a vizsgabiztos lefizetése már nem opció, mert több vizsgáztatót megbasztak miatta, remélem Szolnokon is ez a helyzet. Bár szerintem a levezetett 30 óráig sem fog eljutni.
Minden felelősség az oktatóé. Ezért lesznek viccesek az órái..:D
Ingatkanügyek
Hát azért hetyetye. Itt még meg lehet kenni a vizsgabiztosokat, de csak amelyik pestről jön vizsgáztatni.
De ha látják hogy életveszély ahogy vezet meghúzzák hiába fizet. Ezért nem is kérik előre a pénzt, meg van beszélve az oktatóval előre, neki kell fizetni és a vizsga végén ő adja át.
50-70 pisztolyorrú mátyás közt mozog a tarifa jelenleg.
Vicces lenne ha gyakorlati órákon trollok is részt vennének különbözö szerepkörökben pl. valaki megprobálná ledudálni az utrol stb...
Hogy? Az oktatód végig ott ül melletted.
Ingatkanügyek
Ha neki szabad, akkor nekem is!
Piszony!
Attól meg ne féljetek, hogy jogsija lesz, mert soha nem viszi végig.
Ha igen, akkor az első kereszteződésben agyon fogják ütni. :)
Akkor te egy normális helyen voltál. Mellettem átengedtek egy lányt, aki semmit nem tudott, nem tudta elmondani az artériás és vénás vérzés közti különbséget. És átment. (Adja az ég, hogy senki élete ne rajta múljon)
Teljesen egyértelmű, hogy nem itt fog elhasalni.
ezt szajkózom már mióta.
tök felesleges és amatőr azzal hergelni h nem lesz meg neki a az eü-i meg a kressz vizsga. így csak az lett elérve, hogy zsodi egója megint nagyobb lett két számmal, mintha sikeres államvizsgát tett volna.
a forgalmin fog elhasalni. várjuk ki türelemmel!
a "nem-lesz-meg-a-kresz-vizsgád" témát meg hanyagoljuk addig, mert csak hencegő-vigyorgó vekni lesz az eredménye. nszksz.
Akkor szokott a legjobban pofara esni, ha dagad a vekni a buszkesegtol?
Az lesz neki a nagy szerencséje, hogy Szolnokon kurvára nincs forgalom, és egy csomó szituációval egyszerűen a hely adottságai miatt nem fog találkozni.
Reméljük lájvolni fogja amikor előszőr felmegy kocsival pestre a Cicához :)
Csodálkoznék ha be tunná tenni sebességbe!
Ezt nyjem értyem
Most őszintén: bárki el tudja képzelni azt Endréről, hogy egy dombtetőn lévő stoptáblánál/lámpánál meg tud állni úgy, hogy induláskor ne guruljon vissza a mögötte jövőre? Vagy azt, hogy egy egyenrangú kereszteződésben 3 autós jobbról-balról-kisívben-nagyívben szituációt le tud kezelni flottul?
pont ezt gondolm én is, ha lesz is jogsija, nem fog vezetni; pont ezért, amit mondasz...a forgami helyzetet rögtön le kell reagálni, ő meg csak hetyetyézni meg angolnázni tud...
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
ha lesz is autója, az a sziszánál lesz....tartósan...
Nem megy automata váltós jogsira, vótmá téma. Nagy bölcsen megállapította (miután kb 2 oldalon át ecseteltük neki) h azzal csak automata kocsit vezethet. Úgy meg nem éri meg neki.
Ahhoz kell jogsi
Mifaaaaaaaaaaaan
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Azok intézik :)
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
....hidega sör, fázik....

Tudtommal ennél árnyaltabb:
“A végső felelősség az autóvezetőn, mint vezetőn, marad, mivel a volán mögött ő hozza meg az irányítással kapcsolatos döntéseket. A tanuló autóvezetőnek kell felelősségteljesen és biztonságosan vezetnie, függetlenül attól, hogy van-e oktató jelen.”
Ha ittasan vezet, akkor meg főleg.És nem feltètlen nem lesz 1-2 alkalom mikor aznap már benne lesz 1-2 söcike.

Én is így gondolom.
Most dagad a vekni, fülig ér a picsaszáj -de a legnagyobb szopások előtt mindig ez van, figyeld a mintát-, abszolvált valamit, amit nagyjából a világon mindenki. Én személy szerint remélem, hogy ugyanilyen gyorsan "döglődik át" a kresz-en is, mert az igazi zsebbenyúlós sztorival egybekötött "életre"szóló kínhalál a púposnak a gyakorlati órák lesznek.
Sajnos ennek van egy rossz oldala is, hogy egy ilyen hikomat balfasz egysejtű géntemető kimegy a forgalomba, mégha oktatóval is. AZért szívesen megnézném a fejét az első 15 perc után és kiváncsi lennék hányadik órát követően basz bele egy kurva nagyot a teleszart veknibe félretéve az önuralmát.
Akárhogy is: ebből jogosítvány sehogy nem lesz, erre millókat tennék fel bármikor.
" A börtön az börtön :D " --- A fegyház meg fegyház.
Ötödik bukás után meg lehet menni neki a Corvin negyedbe PÁV IV. vizsgára, ahol lesz pszichológiai-, reflex- és vizuális memóriavizsgálatra.
Egy haverom (aki egyébként nem endre kaliberű retard) megjárta ezt és mondta, hogy a reflexvizsgálat egy szimulátorgépen történik, ahol a fejedre rakott fejhallgatón és a képernyőn felvillanó instrukcióknak megfelelően kell időben reagálnod különböző színű és alakú gombokkal, valamint két pedállal.
Ez az összpontosító-képességet is vizsgálja, mert elmondása szerint egy idő után begyorsult az egész műveletsorozat.
Ha Endre autószimulátoros játékokban nyújtott teljesítményét vesszük, akkor a PÁV IV.-en 1000%, hogy megbukik, amivel nincs örökre elvágva az újbóli jogsiszerzéstől, csak 2 (vagy 5, nem emlékszem) évig pihentetnie kell. Az alatt elévül a KRESZ és kezdheti az elejéről.
Sose lesz ebből jogsi, te féreg.
Vagy csak futárnak készül a gyagyás.
Majd valahol nyugaton elbújkálva, hogy ki ne derüljön, hogy azzá vált, amit megvetett.
Golda! Engedj be!

Nyírd ki anyád Sneci | Blekk ket csöcsképek kapcsán keress protonmailen
én is így gondolom....kisírja a mamától a kocsi árát, mert ő gyakorolni akar; így golda lehet, a saját nevére meg is veszi; aztán majd a szisza vezeti - ugye most az a mesterterv, hogy nem műshoroznak, lehet, h pont ezért...
még szerencse, hogy nem ismeri senki a pofájukat :o)))
Lehet én is nekiállok a nagymotor jogsinak, sztem ha most kezdem is előbb végeznék mint korcs
Motoros talalkozo majd Kifőzde a Gombás Halhoz, elott!
Hetyetye, soha elött azért nem nehéz végezni.
puskapoj
Hetedik Hitelkártyen
Jun 13, 2023 12:21:37
Én úgy tudom már nincs Rutin vizsga.
Egyből forgalomba megy a tanuló.
Egyből forgalomba megy a tanuló.
Jun 13, 2023 12:21:37
Norina
(
x2)
Jun 13, 2023 12:23:03
x2)
Engem már 10 évvel ezelőtt sem vittek ki a rutin pályára, egyből forgalom.
Betöjt Laptop
(
x39)
Jun 13, 2023 12:23:10
x39)
Fikás balek, megint abbahagyja a fiteózást?
Jófan...
Én akkor megint olvasó üzemmódba kapcsolok.
Nekem is kell a felfrissülés.
Amíg a korcs kibírja átengedem a terepet, a nálam potensebb embereknek.
Holnap találkozunk
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Jófan...
Én akkor megint olvasó üzemmódba kapcsolok.
Nekem is kell a felfrissülés.
Amíg a korcs kibírja átengedem a terepet, a nálam potensebb embereknek.
Holnap találkozunk
Avrahammer
Jun 13, 2023 12:23:45
Viszont nincs külön rutinpályás vizsga. Az úr irgalmazzon minden JNSZ megyei lakosnak amikor ez kiszabadul városi vezetésre.
Jun 13, 2023 12:23:45
trolléga
(
x30)
Jun 13, 2023 12:24:28
x30)
púpfalon a piszonyíték.
mostantól ez lesz. nem fiteózhat, ezért itt és a púpfalon fog figyelemkurvulni.
mostantól ez lesz. nem fiteózhat, ezért itt és a púpfalon fog figyelemkurvulni.
EasybankosPedo
(
x23)
Jun 13, 2023 12:24:57
x23)
Akkor most megint meghaltál endre?
Ilyen ez a Június. Tavaly is Június 30 halt meg, és fejezte be a videózást. Ami után mellesleg hamarosan összekötözőt Tibivel a Thaliába. Nem lennék meglepve ha most is ilyesmire készülne, amennyibe Golda tényleg kibaszta.
linziasztal01
(
x77)
Jun 13, 2023 12:25:06
x77)
Rohadt büdös lehet.
linziasztal01
(
x77)
Jun 13, 2023 12:26:13
x77)
Nagy költözések, lakás nézegetések lesznek tibikével, Endre?
Azt hiszed ha nem videózol akkor nem szúrunk ki?:)))
Te balek geci.
Te balek geci.
halászlé
(
x24)
Jun 13, 2023 12:26:18
x24)
Rohadt büdös lehet.
Rohadt büdös lehet.
úgy látom, a héten még nem volt meeting...poopom, mutasd a munkaszerdősést meg bérpapírt is! addig nem hisszük el, hogy dolgozol!
Nincs bírás a testvérrel
Jun 13, 2023 12:27:22
Amikor valakinek ennyire fáj, hogy sikerült megcsípnek egy full-remote melót, mindig elgondolkodok, hogy az illető mi a faszt csinálhat nettó 1 milliónál is alacsonyabb havi bérért? Követ tör 12 órában, utat aszfaltoz a tűző napon vagy mi a gecitől ennyire frusztrált?
Hiába keresel 1 millió forintot, ha 70 százalékban elviszi a bank. Ne azt írkáld mennyi a bevételed, a lényeg, hogy mennyire vagy eladósodva. A matekozás végén az jön ki, hogy egy 8 általánossal rendelkező segédmunkásnak is több pénze marad, mint neked. Mit tudsz felmutatni ennyi idősen? Egy herélt buzit, egy putris fészert és hatalmas hitel hegyeket, ahol egy apró hógolyó is elég, hogy elindíts a lavinát, ami maga alá fog temetni. Se nő, se lakás, se egzisztencia. Aztán mehetsz majd a Blahára. Ez a fellengzős stílus, amit használsz viszont kurvára felháborító. Gratulálok, nyertél + 1 trollt. Soha többet nem írok ide.
Jun 13, 2023 12:27:22
Bátor_bikagolyó
(
x2)
Jun 13, 2023 12:27:38
x2)
faszszopó zsidók vagytok anyáddal együtt endre
Mintha valami nem tudom mekkora eredményt ért volna el.
Endre, ez egy szaros elsősegély vizsga a jogsihoz. Az általad kedvelt 17 éves viccesszínű purdék százával csinálják ezt a tesztet, nem 3 hónap rákészüléssel.
Plusz mindegy ez, mert világi balfasz vagy, max. a 30 órát felügyelettel levezeted, aztán bukó.
Utána 10 óra+vizsgadíj és megint bukó, és ebben fognak hintáztatni.
Te alkoholista rühes buzi!
Hetedik Hitelkártyen
Jun 13, 2023 12:28:01
Ez igaz de egy tapasztalt oktató csak ki tudja szűrni hogy a fikás életveszélyes magára és másokra is, nem?
Jun 13, 2023 12:28:01
trolléga
(
x30)
Jun 13, 2023 12:28:15
x30)
Ne aggódjatok.Talán az életében az első és utolsó sikeres vizsgája
Auti kutya a korcs (lásd bemagolt interjúcsá válaszok) úgyhogy a jövő heti elmélet is meglehet még neki, a gyakorlat viszont valóban esélytelenek nyugalma (lásd Forza lájfsz).
linziasztal01
(
x77)
Jun 13, 2023 12:28:39
x77)
Vagy új HR átbaszós interjú nem volt... :))
Hahó
(
x135)
Jun 13, 2023 12:29:03
x135)
Nagy költözések, lakás nézegetések lesznek tibikével, Endre?
Te balek geci.
Te balek geci.
ez lesz most a követendő irány. ki kell menni terepre, és minél többször kitenni képeket és videókat tibiről, hogy érezze, a trollok ott vannak a nyomában. bevállalósak le is tibizhetik. egy pár ilyen után indítani fogja a fenyegetős lájvot, így pedig a fikás is meg fog indulni.
Szarszagú Cicamobil
(
x1)
Jun 13, 2023 12:30:14
x1)
hát azért hetyetye
1 dolgot tudunk, hogy nem sörtöt iszik
vodka?
pálesz?
borovicska?
stop sodi washing
Nyemééééétyeeem
1 dolgot tudunk, hogy nem sörtöt iszik
vodka?
pálesz?
borovicska?
stop sodi washing
Történelmi pillanat, Fikás vizet iszik:
linziasztal01
(
x77)
Jun 13, 2023 12:30:24
x77)
Jéghideg Lehellet on the Tarkó Operation?
seymour schwartz
(
x6)
Jun 13, 2023 12:30:45
x6)
Éreztetni kell velük, hogy hiába nincsenek lájfszok, ezt már nem lehet visszacsinálni. Úgyis visszamegy minden a régibe záros határidőn belül.
Ingatkanügyek
horgász
(
x10)
Jun 13, 2023 12:31:01
x10)
ez egy örülhettek flokk.
"legyőztek minket a trollok, tibor visszavonul, és engem is becsicskított, így én is eltűnök"
nagyon nevetek.
"legyőztek minket a trollok, tibor visszavonul, és engem is becsicskított, így én is eltűnök"
nagyon nevetek.
És most mondd azt, hogy nem a trollok irányítják a nyomorúságos életednek csúfolt vegetációt gecikorcs :D
Erre várt itt mindenki, hogy már eltakarodj a fasszopó geci hód kurva anyádba és ne fossd a netszemetet.
Bár úgysem fogod kibírni. Majd a tranyó jól púponbasz egyszer-kétszer, goldahód meg kitagad. Mondjuk ezek jó témák lennének, ilyenekből mehet a közvetítés.
-
Jun 13, 2023 12:32:02
Meg tudná nézni valaki, meddig van bevétel szerzés csá a tranyó csatornán?
Csak hogy tudjam, mikor patkánykodik vissza.
Csak hogy tudjam, mikor patkánykodik vissza.
Jun 13, 2023 12:32:02
Szarszagú Cicamobil
(
x1)
Jun 13, 2023 12:32:26
x1)
Endi, hány nap múlva szarod magad szájba egy villámgyors bejelentkezős, tényleg legutolsó flokkal?
Én max 3 napot adok neked, esetleg hétvégéig bírod ki.
Oddsos troll?
Nyemééééétyeeem
Én max 3 napot adok neked, esetleg hétvégéig bírod ki.
Oddsos troll?
Erkelyszimulator
(
x2)
Jun 13, 2023 12:34:07
x2)
Az csak nekem tunt fel, h ismet az orrat piszkalja, amikor hazudik az elsosegelyvizsga sikeressegerol?
A hazudos hod kurva anyadat mar fikas!
Bécsi hajléktalan
(
x1)
Jun 13, 2023 12:34:37
x1)
Most komolyan meglett neki az elsosegely?
Az hogy? Beszelni nem tud normalisan, haho!
En ezt most tenyleg nem ertem.
Nem a logopedian vizsgazott. Ha el tudott dadogni valaszkent par egyszeru mondatot, atengedtek.
sörtötbontok
(
x8)
Jun 13, 2023 12:35:00
x8)
Volt már ilyen "mostantól nem vagyok fityeós" flokk, talán éppen Púpszászott készült a sárga fal előtt.
Aztán a falbaszarós lukszus előtti bécsi ingatlanban meg olyan flokk készült, hogy "mostantól fityeós vagyok".
Most megint nem fityeós sodi asodi.
Egy dolog fixen változatlan: az alkoholizmusa. Alkoholista csacsi a vén sodi.
Aztán a falbaszarós lukszus előtti bécsi ingatlanban meg olyan flokk készült, hogy "mostantól fityeós vagyok".
Most megint nem fityeós sodi asodi.
Egy dolog fixen változatlan: az alkoholizmusa. Alkoholista csacsi a vén sodi.
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Jun 13, 2023 12:35:02
x13)
Úgy lobogtatja azt a szaros cetlit, mint más az államvizsgáját :D
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
sírógörcs
(
x4)
Jun 13, 2023 12:35:59
x4)
Most komolyan meglett neki az elsosegely?
Álltalában mindenkit átengednek ezeken , emlékszem én a vizsgámon kb meg sem szólaltam, csak a biztos beszélt :D
Dr. Vizsgabiztos troll
Jun 13, 2023 12:36:36
Hipásztunk!
Még jó, hogy friss emlékeket felidézve megvan Évikének és főnökének elérhetősége.
Még jó, hogy friss emlékeket felidézve megvan Évikének és főnökének elérhetősége.
Jun 13, 2023 12:36:36
mikedp
(
x9)
Jun 13, 2023 12:37:09
x9)
Nem mindegy hogy fideozik vagy sem ? Úgyis egész nap a fórumot bújja a félállat.
KURVArangy
linziasztal01
(
x77)
Jun 13, 2023 12:37:19
x77)
Biztos megkérdezte, hogy magának mint csövesnek minek jogsi?
Anukám ultimátumot adott :(((
hejneken
(
x3)
Jun 13, 2023 12:39:29
x3)
Gáspár Lacis videókat meg kell futtatni még egyszer, arra reagálni fog még "utoljára" a buzeránsa.
KAKÁLSZ MIKÖZBEN A SZERELMED BASZIK
Erkelyszimulator
(
x2)
Jun 13, 2023 12:39:45
x2)
Az csak nekem tunt fel, h ismet az orrat piszkalja, amikor hazudik az elsosegelyvizsga sikeressegerol?
Nabasszus es meglett neki. Szerintem vette, jelkepes huhuhu huszerzer forcsiert.
MegintKezded
(
x6)
Jun 13, 2023 12:40:28
x6)
Nálam is kb annyi volt a vizsga, hogy pár 20 éves kiscsaj (egyedüli srác voltam akkor ott) rajtam mutatta be a dolgokat. ebböl állt az ö vizsgájuk, ebböl állt az én vizsgám és egyböl állt az én faszom. :D
Na bumm.
trashWOODstock varangya
(
x3)
Jun 13, 2023 12:41:16
x3)
nekem van egy olyan feltételezésem, hogy azért is engednek itt át boldog-boldogtalant, mert az igaza pénzeket (pótvizsga díjak, pótórák, stb) ezután lehet legombolni minden vezetésre alkalmatlantól. anyagilag csak jobban megéri nekik, mint az eü-s díjjat fizettetni vele
Púpszászi napelem
(
x13)
Jun 13, 2023 12:41:46
x13)
nevetni fogsz, de az az oktató felelőssége. ismerek olyat, aki balesetezett tanulóként.
nagyon nevetnék amúgy ha a fikás összetörné az oktató kocsiját.
nagyon nevetnék amúgy ha a fikás összetörné az oktató kocsiját.
Ha van olyan troll aki kicsit ráér és van egy autója amit nem sajnál akkor nyugodtan lehet követni az oktató autót. Illetve elémenni és várni mikor pukkan bele. Mondanám hogy rá is segíthetne, de szerintem nem kell
Klohek
(
x12)
Jun 13, 2023 12:44:45
x12)
endre, tibi csak elakar szeparálni, hogy nyugodtan parazitásodhasson rajtad, te csótány! Mi az, hogy nem krónikázhatsz hee?? Be lettél csicskítva, te BALEK!
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
sírógörcs
(
x4)
Jun 13, 2023 12:44:53
x4)

linzi fapóleon
(
x8)
Jun 13, 2023 12:47:16
x8)
Úgy lobogtatja azt a szaros cetlit, mint más az államvizsgáját :D
Hogyne lebegtetné.
AZ ELMÚLT PÁR ÉV EGYETLEN LÁTHATÓ EREDMÉNYE ez a papír.
trolléga
(
x30)
Jun 13, 2023 12:47:38
x30)
Hipásztunk!
Viccen kívül mindjárt nevemet-címemet vállalva beszélek Éva nénivel hogy azért gondolkozzon már, ki a jó kurva anyjának adott elsősegély papírost...
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jun 13, 2023 12:51:22
x37)
Nem kell aggódni. Az egészségügyin mindenki átmegy kb, a 8 általánost végzett putris cigányok is. Az egész jogsiszerzős folyamatban a gyakorlati vizsga az egyértelmű szóró buktatópont. Odáig mindenkit elrugdosnak valahogy, mert az egész rendszer az oktatókra épül, ők pedig a pénzük nagy részét a forgalmi órákból szerzik. Ergo nincs értelme mindenkit szarrá buktatni KRESZ-en meg eü vizsgán, el kell őket juttatni a vezetésig. Endre 150-200 óra vezetés után, 4 sikertelen vizsgával fog pszichikai alkalmasságira menni, ha onnan nem szórják ki, akkor két vizsgabiztosos "nehezített" vizsga, végül eltanácsolják. Bármi, ami ettől eltér, arról tudni fogjuk, hogy komoly kenőpénz eredménye (amit én kinézek a csaló geci Endréből és a kókler kurva anyjából egyébként is).
trolléga
(
x30)
Jun 13, 2023 12:53:19
x30)
Gáspár Lacis videókat meg kell futtatni még egyszer, arra reagálni fog még "utoljára" a buzeránsa.
+ tranyózás
+ Golda mama hergelése
Most nem szabad leállni.
Kakaspina
(
x24)
Jun 13, 2023 12:54:41
x24)
Teljesen felesleges. Ugyanezt tettem, még ő volt felháborodva, "ő szarik rá" idézem. Más vonalon megy tovább a dolog már több mint egy hete.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jun 13, 2023 12:55:51
x37)
Nagyon jól fog jönni most egy kis STNÍI és videócsend. Annyira telítődtem már ezzel a gusztustalan buziskodással, amit Endre és Tibor művelnek, hogy kell egy kis rekreáció. Ez az évad a szegedi kurvákkal amúgy is unalmas kezdett már lenni.
habos babafos
(
x3)
Jun 13, 2023 12:57:00
x3)
Gratulálok Fifi! Sőt én megmondom az igazat annak is örülnék ha átmennél a KRESZ vizsgán is (mondjuk úgy 5. alkalommal, izzanak azok a hitelkártyák). Annál viccesebb lesz majd ahogy a gyakorlattal szenvedsz. Ott az kurva élet, hogy soha nem fogsz átmenni, mivel ittasan nem lehet autóba ülni. A motorikus és koordinációs képességeidet már meg sem említem. Akkor azért majd kezdj el megint videós lenni, mert szeretnénk jókat röhögni a troll haverokkal. Na puszi puszi.
Ezt nyjem értyem
Lumpenproli
Jun 13, 2023 12:58:32
Néma megfigyeloként csak annyit szeretnék ide beírni, hogy nagyon jók vagytok bár kicsit elszomorító látni hogy ilyen alakok mint a Sodi meg a pasija ezer és egy lehetoseget kapnak minden nap az élettõl. Más már valszeg felakasztotta volna saját magát ha csak egy pillanatra is feleszmél a saját trágya mivoltára. Na mindegy is a vezetésrõl annyit hogy én ilyesmit nézek ki Sodibol majd.
youtu.be/jqyOYYAyWBw
Minden olyan ember biztonsága miatt aki valaha a kozelebe kerül szerintem reméli itt mindenki hogy soha nem szerez jogosíyványt. Bát ha megis szerzi nemhiszem hogy sokáig müködöképes lenne a kocsija majd.
youtu.be/jqyOYYAyWBw
Minden olyan ember biztonsága miatt aki valaha a kozelebe kerül szerintem reméli itt mindenki hogy soha nem szerez jogosíyványt. Bát ha megis szerzi nemhiszem hogy sokáig müködöképes lenne a kocsija majd.
Jun 13, 2023 12:58:32
Rhossz Rhatyee
Jun 13, 2023 13:04:59
Kar hogy nincs mar a Soforok cimu tv sorozat. Gyurit siman lekorozne a fasszopo sneci.
Jun 13, 2023 13:04:59
seymour schwartz
(
x6)
Jun 13, 2023 13:10:07
x6)
mivel ittasan nem lehet autóba ülni.
De megnézném az oktató fejét, amikor 10 sör után megy órára. Lazán érződni fog rajta a piaszag, az oktató nem lesz hajlandó vele kocsiba ülni...:DDDD
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jun 13, 2023 13:12:56
x37)
Ha Endre aznap nem is iszik, akkor is problémái lesznek a vezetéssel. Az elvonási tünetektől remegni fog, izzadni, dekoncentrált lesz, stb. Ez egy olyan csapda, amiből nem fog tudni kimászni, csak ha teljesen lerakja a piát, ami nála esélytelen.
Ceglédi Májkrémipari Zrt
Jun 13, 2023 13:13:34
Nem kell aggódni. Az egészségügyin mindenki átmegy kb, a 8 általánost végzett putris cigányok is. Az egész jogsiszerzős folyamatban a gyakorlati vizsga az egyértelmű szóró buktatópont. Odáig mindenkit elrugdosnak valahogy, mert az egész rendszer az oktatókra épül, ők pedig a pénzük nagy részét a forgalmi órákból szerzik. Ergo nincs értelme mindenkit szarrá buktatni KRESZ-en meg eü vizsgán, el kell őket juttatni a vezetésig. Endre 150-200 óra vezetés után, 4 sikertelen vizsgával fog pszichikai alkalmasságira menni, ha onnan nem szórják ki, akkor két vizsgabiztosos "nehezített" vizsga, végül eltanácsolják. Bármi, ami ettől eltér, arról tudni fogjuk, hogy komoly kenőpénz eredménye (amit én kinézek a csaló geci Endréből és a kókler kurva anyjából egyébként is).
Vidéken vizsgáztam nem rég, az oktató mondta hogy a vizsgabiztos lefizetése már nem opció, mert több vizsgáztatót megbasztak miatta, remélem Szolnokon is ez a helyzet. Bár szerintem a levezetett 30 óráig sem fog eljutni.
Jun 13, 2023 13:13:34
Dashcam-es troll
Jun 13, 2023 13:14:59
le leszel vadászva endi
lehet, hogy te nem fogsz fityeózni
de az összes lefulladásod lájfszban fog menni
szóval nézzél sűrűn hátra, még sűrűbben is mint a KRESZ előírja
lehet, hogy te nem fogsz fityeózni
de az összes lefulladásod lájfszban fog menni
szóval nézzél sűrűn hátra, még sűrűbben is mint a KRESZ előírja
Jun 13, 2023 13:14:59
seymour schwartz
(
x6)
Jun 13, 2023 13:16:27
x6)
A kresz-t átviszi, lehet hogy nem elsőre, de meglesz. Utána pedig elszórakoztathatják egymást az oktatóval, mind a 30 órát fel kellene venni, hatalmas show lesz. És akkor ott az abba is fog maradni, mert ki fog derülni, hogy több órát kell vennie, ami aztán szépen el fog sodikázódni.
Ingatkanügyek
Soderátor
Jun 13, 2023 13:21:51
Ha a gyakorlati oktatáson okoz balesetet akkor számonkérhetik vagy ilyenkor minden esetben az oktató a felelőségre vonható csak?
Jun 13, 2023 13:21:51
seymour schwartz
(
x6)
Jun 13, 2023 13:22:24
x6)
Ha a gyakorlati oktatáson okoz balesetet akkor számonkérhetik vagy ilyenkor minden esetben az oktató a felelőségre vonható csak?
koszos
(
x11)
Jun 13, 2023 13:23:00
x11)
a sokadik bucsu toletek flokk :D
amint a tibi lelep(elobb utobb igy lesz),azonnal jon majd a sok semmitmondo szar :D
"Anyám hibája .Ha minden összeomlik, rágyújtom a házat" KEF 2024.06.29.
amint a tibi lelep(elobb utobb igy lesz),azonnal jon majd a sok semmitmondo szar :D
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jun 13, 2023 13:23:08
x38)
Volt amúgy ilyen ismerősöm középiskolából, akit pont egy sodinyi koordinációs képességgel áldott meg a Teknős, és ő kb. fél évig nyomta egy oktatóval, amíg kvázi meg nem tanult vele vezetni és összeszedni elég gyakorlatot, hogy sikeres vizsgát tehessen. Mázlija volt, hogy kifogott egy jó oktatót (aki persze meglátta az üzletet), akinek volt hozzá türelme. Negyedikre ment át, kb. két havonta megpróbált egy-egy vizsgát, mire sikerült. Én is ültem mellette párszor utána, kb úgy vezetett, mint azok, akiket még éppen csak tolerálsz, ha előtted mennek a forgalomban :DD
Szóval elvileg van esélye bárkinek jogsit szerezni.
De ez egy értelmes, jó fej arc története, nem pedig egy púpos ótvarhalomé, mint ASODI. Bűzlő pofáját, éjsötét ostobaságát egyetlen oktató sem viselné el hosszú távon, csak lehúzni fogják, aztán végül alkalmatlannak nyilvánítják majd, amit rá fog fogni a gyenge hátára. Lefizetésről sem biztos, hogy beszélhetünk, mert először is van egy határ, amit a vizsgabiztosok sem lépnek át, mert nem akarják veszélyeztetni a többi embert. Alkalmatlan sodi ASODI, bizony!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Szóval elvileg van esélye bárkinek jogsit szerezni.
De ez egy értelmes, jó fej arc története, nem pedig egy púpos ótvarhalomé, mint ASODI. Bűzlő pofáját, éjsötét ostobaságát egyetlen oktató sem viselné el hosszú távon, csak lehúzni fogják, aztán végül alkalmatlannak nyilvánítják majd, amit rá fog fogni a gyenge hátára. Lefizetésről sem biztos, hogy beszélhetünk, mert először is van egy határ, amit a vizsgabiztosok sem lépnek át, mert nem akarják veszélyeztetni a többi embert. Alkalmatlan sodi ASODI, bizony!
ceglédi troll
Jun 13, 2023 13:23:21
Hát azért hetyetye. Itt még meg lehet kenni a vizsgabiztosokat, de csak amelyik pestről jön vizsgáztatni.
De ha látják hogy életveszély ahogy vezet meghúzzák hiába fizet. Ezért nem is kérik előre a pénzt, meg van beszélve az oktatóval előre, neki kell fizetni és a vizsga végén ő adja át.
50-70 pisztolyorrú mátyás közt mozog a tarifa jelenleg.
Jun 13, 2023 13:23:21
Soderátor
Jun 13, 2023 13:24:14
Vicces lenne ha gyakorlati órákon trollok is részt vennének különbözö szerepkörökben pl. valaki megprobálná ledudálni az utrol stb...
Jun 13, 2023 13:24:14
Soderátor
Jun 13, 2023 13:27:02
Amúgy ha akar 1%-nyi esélyt a gyakorlati részre, akkor az automata váltos only változatra megy.
Jun 13, 2023 13:27:02
Biztatási kár
(
x10)
Jun 13, 2023 13:30:24
x10)
Amint merga fellövi az első lájfot, gyagya is flokkolni fog. :)
seymour schwartz
(
x6)
Jun 13, 2023 13:31:07
x6)
Itt még meg lehet kenni a vizsgabiztosokat, de csak amelyik pestről jön vizsgáztatni.
Bécsi hajléktalan
(
x1)
Jun 13, 2023 13:32:30
x1)
Amint merga fellövi az első lájfot, gyagya is flokkolni fog. :)
Biztatási kár
(
x10)
Jun 13, 2023 13:33:44
x10)
Piszony!
Attól meg ne féljetek, hogy jogsija lesz, mert soha nem viszi végig.
Ha igen, akkor az első kereszteződésben agyon fogják ütni. :)
Értetlen
(
x1)
Jun 13, 2023 13:39:37
x1)
Akivel voltam eü tanfolyamon azt a vizsgán azért buktatták meg mert a 30 mellkaskompresszió után 2 befújás helyett 3-mat mondott.
Akkor te egy normális helyen voltál. Mellettem átengedtek egy lányt, aki semmit nem tudott, nem tudta elmondani az artériás és vénás vérzés közti különbséget. És átment. (Adja az ég, hogy senki élete ne rajta múljon)
Teljesen egyértelmű, hogy nem itt fog elhasalni.
SyntaxError
(
x24)
Jun 13, 2023 13:39:56
x24)
Akkor sincs semmi, ha lesz jogsija.
A.: feltekeredik az első fára és indul a kórház - később pedig az IMEI live,
B.: feltekeredik az első fára és lesz ravatal flokk és így kimarad a Blaha évad,
C.: Nem tekeredik fel, de ahogy a szisza az autó is elviszi minden pénzét, és indul a Blaha évad.
Úgyhogy ebből a "jogosítvány" szerzésből csak egyetlen dolog sülhet ki: felhőtlen szórakozás - a trollszoknak.
És mi ez? Shiker!
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
A.: feltekeredik az első fára és indul a kórház - később pedig az IMEI live,
B.: feltekeredik az első fára és lesz ravatal flokk és így kimarad a Blaha évad,
C.: Nem tekeredik fel, de ahogy a szisza az autó is elviszi minden pénzét, és indul a Blaha évad.
Úgyhogy ebből a "jogosítvány" szerzésből csak egyetlen dolog sülhet ki: felhőtlen szórakozás - a trollszoknak.
És mi ez? Shiker!
sittessanyi
(
x7)
Jun 13, 2023 13:40:24
x7)
Nem kell aggódni. Az egészségügyin mindenki átmegy kb, a 8 általánost végzett putris cigányok is. Az egész jogsiszerzős folyamatban a gyakorlati vizsga az egyértelmű szóró buktatópont. Odáig mindenkit elrugdosnak valahogy,
ezt szajkózom már mióta.
tök felesleges és amatőr azzal hergelni h nem lesz meg neki a az eü-i meg a kressz vizsga. így csak az lett elérve, hogy zsodi egója megint nagyobb lett két számmal, mintha sikeres államvizsgát tett volna.
a "nem-lesz-meg-a-kresz-vizsgád" témát meg hanyagoljuk addig, mert csak hencegő-vigyorgó vekni lesz az eredménye. nszksz.
Bécsi hajléktalan
(
x1)
Jun 13, 2023 13:44:03
x1)
ezt szajkózom már mióta.
Akkor szokott a legjobban pofara esni, ha dagad a vekni a buszkesegtol?
tyodika
Jun 13, 2023 13:45:59
A sikeres elsősegélyvizsgához szükséges tanulmányi idő és a vizsgák száma is rendelkezésre áll.
Lepecsételt kartonpapír nem áll rendelkezésre.
Lepecsételt kartonpapír nem áll rendelkezésre.
Jun 13, 2023 13:45:59
halászlé
(
x24)
Jun 13, 2023 13:47:22
x24)
t. Torllégák, kimeneteltől függően, a jogosítvány plojekt nagggyon sok pénzébe fog kerülni a púpnak - amit természetesen tibor sem fog jószemmel nézni, mert nem rá költi...sok-sok plusz óra, esetleg leszoktató gyógyszer, mint trutymónál - ez mind a semmiért, mert nem fog vezetni a kocsonya...
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jun 13, 2023 13:48:06
x37)
Kőkemény lesz, mikor Sneci éles forgalmi szituban kezd el idióta módon heherészni meg süsüzni. Minden is fog játszani. Telezöldben fogalmatlanul kevergés, kereszteződés közepén lefulladás, jobbkéz figyelmen kívül hagyása, körforgalomba féltéglaként bevágódás, jajj nem láttam, hogy ott volt az a stoptábla, le volt kopva a záróvonal, nem láttam hogy jönnek szembe, volt gyalogos a zebránál hehehe? Vészfékezések, melléváltások, kanyarívben járdára felfutás, párhuzamos parkolásnál járdának nekitolatás, autónak nekitolatás, hehe legközelebb majd jobban figyelek a kuplungra, stb.
Most őszintén: bárki el tudja képzelni azt Endréről, hogy egy dombtetőn lévő stoptáblánál/lámpánál meg tud állni úgy, hogy induláskor ne guruljon vissza a mögötte jövőre? Vagy azt, hogy egy egyenrangú kereszteződésben 3 autós jobbról-balról-kisívben-nagyívben szituációt le tud kezelni flottul?
Az lesz neki a nagy szerencséje, hogy Szolnokon kurvára nincs forgalom, és egy csomó szituációval egyszerűen a hely adottságai miatt nem fog találkozni.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jun 13, 2023 13:50:21
x37)
-Miért ment át a piroson 75-tel, Endre? Az ott egy ötvenes tábla!
-Beváltott sárgára, és azt hittem, még átérünk, ezért gyorsítottam.
Én ilyenekre számítok napi szinten.
sírógörcs
(
x4)
Jun 13, 2023 13:50:53
x4)
habos babafos
(
x3)
Jun 13, 2023 13:51:15
x3)
-Miért ment át a piroson 75-tel, Endre? Az ott egy ötvenes tábla!
Csodálkoznék ha be tunná tenni sebességbe!
halászlé
(
x24)
Jun 13, 2023 13:51:47
x24)
pont ezt gondolm én is, ha lesz is jogsija, nem fog vezetni; pont ezért, amit mondasz...a forgami helyzetet rögtön le kell reagálni, ő meg csak hetyetyézni meg angolnázni tud...
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jun 13, 2023 13:52:05
x37)
-Miért vészfékezett a sárgánál, Endre? Belénk jöttek hátulról!
-Megijedtem, hogy nem fogunk átérni, meg akartam állni.
-De miért nem nézett a tükörbe???
-Nem volt rá időm, kerestem a kuplungot, le ne fulladjon az autó.
-Megijedtem, hogy nem fogunk átérni, meg akartam állni.
-De miért nem nézett a tükörbe???
-Nem volt rá időm, kerestem a kuplungot, le ne fulladjon az autó.
halászlé
(
x24)
Jun 13, 2023 13:52:11
x24)
ha lesz is autója, az a sziszánál lesz....tartósan...
trolléga
(
x30)
Jun 13, 2023 13:52:19
x30)
Amúgy ha akar 1%-nyi esélyt a gyakorlati részre, akkor az automata váltos only változatra megy.
Nem megy automata váltós jogsira, vótmá téma. Nagy bölcsen megállapította (miután kb 2 oldalon át ecseteltük neki) h azzal csak automata kocsit vezethet. Úgy meg nem éri meg neki.
démondémon
(
x2)
Jun 13, 2023 13:52:28
x2)
Fikas a bal labat alig tudja a jobb utan tenni, meg talan a gatyajat tudja fogni kozben, de ennyi.
Az hogy majd kormanyoz, valt, pedaloz, az utat es a tukroket is figyeli, meg a tobbi kozlekedot is es a szabalyokat is eszben tartja es betartja az angyalszarny. Lehuznak rola jo sok oranyi vezetest, megbuktatjak parszor es eltanacsoljak a vezetestol.
Attól még hogy itt bőgök, nem fogok hazamaterializálódni.
Az hogy majd kormanyoz, valt, pedaloz, az utat es a tukroket is figyeli, meg a tobbi kozlekedot is es a szabalyokat is eszben tartja es betartja az angyalszarny. Lehuznak rola jo sok oranyi vezetest, megbuktatjak parszor es eltanacsoljak a vezetestol.
Carpenter
(
x2)
Jun 13, 2023 13:53:38
x2)
A sofőrök című műsor nem indul újra mostanában véletlen? A viasaton ment régen. Endrét benevezhetnénk.
Työrike
Jun 13, 2023 13:54:58
twitter.com/historyinmemes/status/1668510231897288704
A 70-es években kellett volna élned, korcs!
A 70-es években kellett volna élned, korcs!
Jun 13, 2023 13:54:58
Ásó27
(
x68)
Jun 13, 2023 13:55:13
x68)
A sofőrök című műsor nem indul újra mostanában véletlen? A viasaton ment régen. Endrét benevezhetnénk.
Ahhoz kell jogsi
EasybankosPedo
(
x23)
Jun 13, 2023 13:56:18
x23)
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
bolgár jeti
(
x30)
Jun 13, 2023 13:59:35
x30)
bolgár jeti
(
x30)
Jun 13, 2023 14:00:24
x30)
Azok intézik :)
PúpszásziVámpír
(
x10)
Jun 13, 2023 14:00:46
x10)
Amúgy, hogy a picsába tudsz, felvenni pulóvert ilyen melegben?
Dolgozik az alkoholizmus gyagyás?
Álmodjatok Rémeket!
halászlé
(
x24)
Jun 13, 2023 14:01:35
x24)
Amúgy, hogy a picsába tudsz, felvenni pulóvert ilyen melegben?
....hidega sör, fázik....
-
Jun 13, 2023 14:03:11

Jun 13, 2023 14:03:11
Remegőszáj
(
x1)
Jun 13, 2023 14:04:34
x1)
Tudtommal ennél árnyaltabb:
“A végső felelősség az autóvezetőn, mint vezetőn, marad, mivel a volán mögött ő hozza meg az irányítással kapcsolatos döntéseket. A tanuló autóvezetőnek kell felelősségteljesen és biztonságosan vezetnie, függetlenül attól, hogy van-e oktató jelen.”
Ha ittasan vezet, akkor meg főleg.És nem feltètlen nem lesz 1-2 alkalom mikor aznap már benne lesz 1-2 söcike.
SyntaxError
(
x24)
Jun 13, 2023 14:08:26
x24)
Endre! Most kell nagyot lépni! Megvan az eü vizsga, mehetsz pilóta tanfolyamra is, hahó!
Pilóta Sodi lesz a Sodi!
Ez foshná!
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Pilóta Sodi lesz a Sodi!
Ez foshná!
mikedp
(
x9)
Jun 13, 2023 14:14:03
x9)
Valszeg tranyó tüzeli a jogsival, hogy az kell neki. Tekintettel az önző púp már csak saját magának hajlandó kocsit venni, amit aztán a faszpinás használ. Nem lepődnék meg ha a bittner pénzből előbb lenne kocsi mint jogsi :D
KURVArangy
Remegőszáj
(
x1)
Jun 13, 2023 14:16:18
x1)

horgász
(
x10)
Jun 13, 2023 14:19:26
x10)
Nem kell aggódni. Az egészségügyin mindenki átmegy kb...
Én is így gondolom.
Most dagad a vekni, fülig ér a picsaszáj -de a legnagyobb szopások előtt mindig ez van, figyeld a mintát-, abszolvált valamit, amit nagyjából a világon mindenki. Én személy szerint remélem, hogy ugyanilyen gyorsan "döglődik át" a kresz-en is, mert az igazi zsebbenyúlós sztorival egybekötött "életre"szóló kínhalál a púposnak a gyakorlati órák lesznek.
Sajnos ennek van egy rossz oldala is, hogy egy ilyen hikomat balfasz egysejtű géntemető kimegy a forgalomba, mégha oktatóval is. AZért szívesen megnézném a fejét az első 15 perc után és kiváncsi lennék hányadik órát követően basz bele egy kurva nagyot a teleszart veknibe félretéve az önuralmát.
Akárhogy is: ebből jogosítvány sehogy nem lesz, erre millókat tennék fel bármikor.
bekapcsolt motor
Jun 13, 2023 14:20:20
Endre 150-200 óra vezetés után, 4 sikertelen vizsgával fog pszichikai alkalmasságira menni, ha onnan nem szórják ki, akkor két vizsgabiztosos "nehezített" vizsga, végül eltanácsolják.
Ötödik bukás után meg lehet menni neki a Corvin negyedbe PÁV IV. vizsgára, ahol lesz pszichológiai-, reflex- és vizuális memóriavizsgálatra.
Egy haverom (aki egyébként nem endre kaliberű retard) megjárta ezt és mondta, hogy a reflexvizsgálat egy szimulátorgépen történik, ahol a fejedre rakott fejhallgatón és a képernyőn felvillanó instrukcióknak megfelelően kell időben reagálnod különböző színű és alakú gombokkal, valamint két pedállal.
Ez az összpontosító-képességet is vizsgálja, mert elmondása szerint egy idő után begyorsult az egész műveletsorozat.
Ha Endre autószimulátoros játékokban nyújtott teljesítményét vesszük, akkor a PÁV IV.-en 1000%, hogy megbukik, amivel nincs örökre elvágva az újbóli jogsiszerzéstől, csak 2 (vagy 5, nem emlékszem) évig pihentetnie kell. Az alatt elévül a KRESZ és kezdheti az elejéről.
Sose lesz ebből jogsi, te féreg.
Jun 13, 2023 14:20:20
Mack
(
x1)
Jun 13, 2023 14:20:40
x1)
Valszeg tranyó tüzeli a jogsival, hogy az kell neki. Tekintettel az önző púp már csak saját magának hajlandó kocsit venni, amit aztán a faszpinás használ. Nem lepődnék meg ha a bittner pénzből előbb lenne kocsi mint jogsi :D
Vagy csak futárnak készül a gyagyás.
Majd valahol nyugaton elbújkálva, hogy ki ne derüljön, hogy azzá vált, amit megvetett.
Kakaspina
(
x24)
Jun 13, 2023 14:20:47
x24)
Endre! Most kell nagyot lépni! Megvan az eü vizsga, mehetsz pilóta tanfolyamra is, hahó!
Pilóta Sodi lesz a Sodi!
Ez foshná!
Pilóta Sodi lesz a Sodi!
Ez foshná!

halászlé
(
x24)
Jun 13, 2023 14:22:41
x24)
én is így gondolom....kisírja a mamától a kocsi árát, mert ő gyakorolni akar; így golda lehet, a saját nevére meg is veszi; aztán majd a szisza vezeti - ugye most az a mesterterv, hogy nem műshoroznak, lehet, h pont ezért...
még szerencse, hogy nem ismeri senki a pofájukat :o)))
Ilyen nincs
(
x4)
Jun 13, 2023 14:28:38
x4)
Endre!!
Mi az hogy nem lesz egyelőre több tartalom?!
Mi lesz így a következő... nem iszol több sört?
Szarvasaganccsal végezte ki a pedofilt az aggódó apa
Mi az hogy nem lesz egyelőre több tartalom?!
Mi lesz így a következő... nem iszol több sört?
Tyoproni2
Jun 13, 2023 14:30:49
Te Pupom, ma fogom elkezdeni masik kategoriara a kresszt
Csak szeretnelek megkerdezni hogy ket honap alatt 1970es evekbol valo konyvek egyszerubbek mint a maiak? Mert akkor inkabb en is azokokbol keszulnek a vizsgara
De azert latom hogy a biztosra mesz az eredeti 5 hetes felkeszules helyett mar lassan 2,5 honapnal tartasz
Csak szeretnelek megkerdezni hogy ket honap alatt 1970es evekbol valo konyvek egyszerubbek mint a maiak? Mert akkor inkabb en is azokokbol keszulnek a vizsgara
De azert latom hogy a biztosra mesz az eredeti 5 hetes felkeszules helyett mar lassan 2,5 honapnal tartasz
Jun 13, 2023 14:30:49
trolléga
(
x30)
Jun 13, 2023 14:32:29
x30)
Te Pupom, ma fogom elkezdeni masik kategoriara a kresszt
Lehet én is nekiállok a nagymotor jogsinak, sztem ha most kezdem is előbb végeznék mint korcs
Tyoproni2
Jun 13, 2023 14:37:39
Motoros talalkozo majd Kifőzde a Gombás Halhoz, elott!
Jun 13, 2023 14:37:39
cucksodi
(
x3)
Jun 13, 2023 14:38:17
x3)
Hetyetye, soha elött azért nem nehéz végezni.
111 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

ezt mondtuk, hogy fekete öves csaló, szélhámos...ugyanezt csinálja a munkáltatókkal is....