kissendrevagyok
lehet most a sulyák nyert
le vagy tiltva, kurva anyád
Mindnek mindig maszkban kéne járnia...
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Mondjuk az biztos, hogy nem Géza, vagy Sodi volt.
Amúgy hol osztotta meg ezt a képet ?
www.tiktok.com/@nico_stiletto
kissendrevagyok
Én itt látom, de lehet valamit én nézek be.

Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító

A buzipuccs után Jutka, Goldamama és Tranyótibi megfőzik a dentális holokauszttól elcsúfított veknifejet, hogy ne Goldamama menzás kajáján kelljen hármuknak osztoznia (utólag színezett)
Írd le művelettel
16 fele :
16 : 2 = 8
16 fele 8, nem 2.
Szerintem a válasz: 23 centi.
Szájkosár van a vahúr kutyán, rend van na :D
Nem basznám meg, tehát nem vok ratyi. -megbaszta
És jól is megy neki, 12-4=9 :-D
Erre kivételesen válaszolok: jelenleg csak picit vagyok osztrák illetőségű, pont annyira hogy megkárosítsam a munkáltatómat (amíg észre nem veszi a főnök úr, hogy a munkám 100%ban kiváltható ChatGPT-vel), picit meg a 100 éves anyámon élősködök.
A művelet helyes, de nem ez volt a feladat.
Így kellett volna: 16:2=8
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
Mi történt a bolhással? Megtámadta egy kerítés?
Én is erről beszélek, hahó!
Nem értem miért lettem leminuszolva, de ok. :)
a fejem fogom, amikor azzal jön, hogy x évig tanult egyetemi szintű matematikát
gondolom inkább a fütyizés ment évekig, és jó, ha a négy alapműveletet nem rontja el
Jó, szevasz! Le vagy tiltva.
Beült előadásra, vagyis szerinte tanulta.
Mint a híres karkötő.
A pszichológia és pedagógia tárgyairól ne is beszéljünk. A hideg ráz amikor elképzelem ahogy gyerekekkel “dolgozik”.
Ezt nyjem értyem
Mert offolsz.
Totál off a téma, de a gyagyás amúgy is sztrájkol.
Teljesen nyilvánvaló, hogy a gyerek érti a feladatot, ki is számolta, és ha megkérdezik, mennyi tizenhat fele, fogja tudni. Egy igazi faszparaszt tanár persze kaphat az alkalmon, és bevésheti a pontlevonást, sőt meg is alázhatja nyilvánosan, a jó tanár meg kipipálja.
Sajnos pont az utóbbiak hagyják el a pályát most, és az előbbiek maradnak, mert nekik a gyerekek szopatása a cafeteria, és így már elégedettek. Ilyen tanár lenne Sodi is.
Időarányosan több sikerélményem is lehetett volna, de hát ott van még a szeptember.
A matek, itt mindig is fontos volt!
Meg a pénzért baszó buzikurvák is!

Előre is elnézést az offért, általában nem foglalkozom túlzottan a tranyedlivel, mert már csak egy ócska mellék/cameo szereplőnek tartom, de most ezt olvasva megfogalmazódott pár keresetlen gondolat a trafóhoz.
Tibikém, hogy te mekkora egy nyomorult vagy, minden kis abberáltságodat ebbe a szar pontozgatásba forgatod, mert a befércelt nemiszerved attól merevedik, hogy hatalmad van - és ezt az érzést megadja, ha random józan gondolkodású embereket tilthatsz le, mert azok "tiszteletlenek" voltak veled.
Te, aki csupán nálad gyengébb emberekre mersz támadni és azokat a végtelenségig kihasználod hol a kurva életbe érdemelsz tiszteletet? Vállonveregetést ne adjanak neked az emberek, mert egy elmebeteg idióta vagy? Anyád miközben felnevelt nem tanított valamit valamilyen szociális normáról? Elviekben rendet tett, elég gáz mondjuk, hogy pont a kis fiacskájából nem sikerült embert nevelnie.
Összeilletek a másik elmebeteggel, mindketten saját magatokat intéztétek el. Na sztapacska.
Egyedül vagyunk Tibor.
Kéne egy sodi last login/open rublika ide a fórumra, ami csak a csillagos zsidóknak jelenik meg.
"HALÁLT ÉRDEMELNÉL! HALÁLT HALÁLT HALÁLT!" - by SoDI
broni prof hiányzik nagyon és a felejthetetlen éjszakai szemináriumai!
Taot!
Átalakult hajnal 3-as sörikévé, sajnos.
#50euro + kamatok
sodinak plusz az összes haverjának ha összeadjuk a fogaik számát akkor 31-et kapunk.
sodi egy ndc npc. egy olyan npc amelyik nem vezet: non-driving.
hát azért hetyetye
Én kevesebbet számoltam. Valaki tuti csalt a számolásban, vagy vett magának még a piacon.
Meg is gyógyult. Igazi Buzi lett nem csak félig XDDD
Pontosabban a bejárat előtt kéreget aprót.
10:32-re van Bécsben a regiojet vonat
kissendrevagyok
Na de serpa nélkül mit képes elhozni onnan a korcs ? 1 szatyor cuccnal többet nem bír el .
KURVArangy
Gondolom vitte a buzikurvát is, hogy ne unatkozzon. Biciklit akarta nagyon hazahozni, meg szerintem még odakint van a nintendotól kezdve a VR szemüvegen át minden gyernőtt szarja is.
kissendrevagyok
Javaslom a trollégának a követés leállítása opciót.
Na tejhabosítás, csá.
Na de a buzikurvának fáj a bokája! Most mivel csalta el a pedo? Van még valami értéke amit Tibi lenyúlhat?
Már csak ennyi maradt a Digitális tartalomkészítő recskaboynak. Meg a kb 55.000 eurós tartozása.
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Szerintem ha vitte volna akkor nem lenne a posztcunami a púpfalon. Én inkább arra gondolok, hogy tegnap kiment ma meg a kedvenc korhatár nélküli nudista fürdőbe lóbálja a döglött pitonszt. Meg púpfalazik két recska közt az öltözőbe.
Vagyis nem két recska közt, hanem miközben recskázik az öltözőbe.
Megérdemelné ez is, hogy a tranyó, judga meg a gyagyás legyen a felső szomszédja egy fél évig, majd tudná értékelni a jelenlegi helyzetet.
Szarvasaganccsal végezte ki a pedofilt az aggódó apa
Hát azért biztos van ott pár kacat ami megér még 3 tyopronit,2 keserűt meg 1 db kristályt. Pl Gammer PC.
Gyagyás, ps4 meg a monitort mikor láttad utoljára, akár csak képen is?
Igenis Troll Tábornok!
Nem ismerek semmiféle tibort! :)
Konszolidált kinézetű, középosztálybeli fehér ember
Nszksz! Ásó a letiltási tábornok, de most nem ér rá.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Még szerencse, hogy itt mindenki Sodi, mert én igen, a szomszédomat is Tibornak hívják. De jelen esetbe arról az elmebeteg Tibiröl van szó, aki Mercinek hívatja magát. Mert egy szarszagú, büdös tranyó, akinek a felesége egy pedofil.
A buzipuccsot elveszítő tiborról van szó.
Kicsit zavaros a fejemben a történet, utólag követtem. Nem volt a buzipuccsnak egy ilyen részleges félshiker állapota? Nyilván nem sokáig, de mintha korábban ilyen hírek is felröppentek volna.
"Ha bugyinak használnálak akkor legalább nyugodtan be tudnék fosni." - Kaffka Tibor
Szerinem szarrágó, azért nem vitte, ha nem vitte. Panaszkodott a visszavonulás elött, hogy csak railjettel tud hazajönni, mert csak azon lehet biciklit szállítani.
Jó hát a szarszag nem véd egy 95 éves zsidó asszony precízen elhelyezett villázásától!
Konszolidált kinézetű, középosztálybeli fehér ember
Vannak részshikerek a puha slag felállításánál is, de végül győz az impotencia.
Szánalmas frusztrált törpe. Kiköltözik vidékre, ahol a legnyugodtabb az élet, erre ott is csak hőbörögni tud, mert néha este 7-kor zajos a fűkasza, meg fél kilométerrel arrébb buli van. A következő rinya gondolom amiatt lesz, hogy a kakas miért kukorékol hajnalban. Ja nem, az kisboros volt.
Kisrühes szépen kapitulált. Lehet, hogy végül megmosta a haját is, és azóta színesz lett hollywoodban, alexander néven.
annyira tipikus önérzetes fasz :D
El fogom törni a kibaszott orrodat szilánkosra!
A himbálódzó gatyamadzagja keményebb és potensebb mint a döglött pitonsz
"Ha bugyinak használnálak akkor legalább nyugodtan be tudnék fosni." - Kaffka Tibor
Az lehet nem hatrany ha eltakarodtak a kurva anyjukba
Punszisza a lekjopp!
Pride van, ünnepli magukat.
Ezt úgy kell meghackelni hogy regisztrálni egy "megfogadom.hu" oldalt ahol lenne pár gomb. Az egyik lenne az "ez lesz az utolsó söröm ma" gomb. Ahányszor a recskás rányom, külön számolnánk. Ő meg kényszeresen nyomná minden sör előtt mint a STNI gombot.
Most még a mellékretardok is kikoptak. Szegeden rádiócsend, muzsikus cigányt mosdatja az RTL, duffadt fejű sehol, vahúrról volt egy kép tegnap, remélem valami jófajta áttétes gyors lefolyású rák segít rajta épp. Gayza, dögevő más vizeken.
Hivatalosan is uborkaszezon van.
Nyírd ki anyád Sneci | Blekk ket csöcsképek kapcsán keress protonmailen
Hát azért hetyetye ... este 11kor tényleg irritáló az ordító zene. Büdösparaszt angol szomszédokból én is kaptam vagy 5 évet. Azok területtől független jellemző kurjongatással ordítanak hajnali 4-5-ig lazán. Amikor átmész szólni mondjuk kettőkor hogy bazdmeg 3 méterre van az ablakom tőletek, akkor NEM ÉRTIK mi a baj.
Ostoba retard szharok, pedig
- akár a tvod lelövetése (többen írtátok hogy inkább kontraproduktív volt számukra)
- akár a trashcity indulása
tökéletes alkalom lett volna nekik a nézőszerzésre
Gyeháty a tranyedli visszavonult + sneci lelövette 2-3 csatornáját
Kammer haldoklik
Gayza a hatóságok elől menekül
Vahúr épp csak szabadult, azért nem akar szem előtt lenni
Ebben eddig lehetett eljutni, MC Pistiben van minden reménységünk
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Sodragon legendája
(
x2)
Jun 17, 2023 22:22:04
x2)
Na mi van te koravén alkoholista, pedofil buzeráns?
Hanyadik taktikai, kamu rádiócsend ez már tőled?
Hiába taktikázol Recskás, mindenkinek világos hogy pár napnál tovább nem bírod ki, hogy ki ne éld a közlési kényszered és a figyelemkurvulásod. Csak idő kérdése, hogy valami mondvacsinált indokkal jártasd a picsaszádat a kamerába, miközben olcsó, alsópolcos prolisört vedelsz.
A buzikurvád is faceposztokban adja le a rendelését irányodba, mert direkt annak sincs fasza (pontosabban van csak befordítva), hogy elmondja mit akar tőled.
Remélem a vén kurva zugügyvéd rikácsoló anyád egyszer, amikor éppen merev részeg vagy a fasztalan fehér cigány hapsiddal együtt, akkor megfojt benneteket egy párnával. Legalább ezzel elkerülné, hogy bármit is rád hagyjon, pontosabban a hitelezőidre.
Buszjegyet is tudjál megvenni, te nemzetvédő! :D
Hanyadik taktikai, kamu rádiócsend ez már tőled?
Hiába taktikázol Recskás, mindenkinek világos hogy pár napnál tovább nem bírod ki, hogy ki ne éld a közlési kényszered és a figyelemkurvulásod. Csak idő kérdése, hogy valami mondvacsinált indokkal jártasd a picsaszádat a kamerába, miközben olcsó, alsópolcos prolisört vedelsz.
A buzikurvád is faceposztokban adja le a rendelését irányodba, mert direkt annak sincs fasza (pontosabban van csak befordítva), hogy elmondja mit akar tőled.
Remélem a vén kurva zugügyvéd rikácsoló anyád egyszer, amikor éppen merev részeg vagy a fasztalan fehér cigány hapsiddal együtt, akkor megfojt benneteket egy párnával. Legalább ezzel elkerülné, hogy bármit is rád hagyjon, pontosabban a hitelezőidre.
kissendrevagyok
(
x48)
Jun 17, 2023 22:22:14
x48)
Nem tudom a trolléga hol lát itt 16:8-as műveletet...
Az eredeti képen valami egészen mást pipált ki a tanár.
Csicsó_VOD
(
x4)
Jun 17, 2023 22:24:53
x4)
Tranyó is mindent kitalál a meszes lábára hivatkozva, csak hogy szőnyeg alá tudja söpörni, az itt-ott felemlegetett munkát. :D
Ráadásul úgy, hogy a bohócnak maximum részleges szalagszakadása van, amivel még néha sportolni is lehet.
Persze ha sörért cserébe kell athéni távgyalogló skillt húzni, akkor egyből godmodeba kapcsol a virgács, és lohol az igénytelen csöves a nedűért, szóval Tibikém, ma méginkább undorító vagy, mint tegnap, de még nem annyira, mint amennyire holnap leszel.
Anyád forog az úrnában, hogy ilyen szégyentelen fia van
Es gibt keinen anderen Geisteskranken auf der Welt wie Herrn Endre Kiss~https://sodipedia.sodika.org
Ráadásul úgy, hogy a bohócnak maximum részleges szalagszakadása van, amivel még néha sportolni is lehet.
Persze ha sörért cserébe kell athéni távgyalogló skillt húzni, akkor egyből godmodeba kapcsol a virgács, és lohol az igénytelen csöves a nedűért, szóval Tibikém, ma méginkább undorító vagy, mint tegnap, de még nem annyira, mint amennyire holnap leszel.
Anyád forog az úrnában, hogy ilyen szégyentelen fia van
EasybankosPedo
(
x23)
Jun 17, 2023 22:32:29
x23)
Ezt a mc istis videót rakta ki púpfal történetekbe a gyagyás 3 órája.
www.tiktok.com/@fullkreten/video/7245663720385383707
Féltékeny vagy gyagyás, hogy míg Pisti világot lát addig te az anyád ebédjét eszed el a macskaólba, miközben mindenki leszar téged?

www.tiktok.com/@fullkreten/video/7245663720385383707
Féltékeny vagy gyagyás, hogy míg Pisti világot lát addig te az anyád ebédjét eszed el a macskaólba, miközben mindenki leszar téged?

kissendrevagyok
(
x48)
Jun 17, 2023 22:35:54
x48)
OFF:
Vahúrt közben elvitte a mentő és maszkban van :D Csak nem kiverték a maradék fogát is ? 😅
kissendrevagyok
Vahúrt közben elvitte a mentő és maszkban van :D Csak nem kiverték a maradék fogát is ? 😅
hugykoszagu pinaszor
(
x7)
Jun 17, 2023 22:38:05
x7)
OFF:
lehet most a sulyák nyert
bolgár jeti
(
x30)
Jun 17, 2023 22:44:19
x30)
OFF:
Mindnek mindig maszkban kéne járnia...
Sodi első csótánya
(
x1)
Jun 17, 2023 22:49:57
x1)
OFF:
kissendrevagyok
(
x48)
Jun 17, 2023 22:50:28
x48)
www.tiktok.com/@nico_stiletto
MaxPayne
(
x24)
Jun 17, 2023 22:51:28
x24)

Autismus Maximus
(
x16)
Jun 17, 2023 22:52:30
x16)
Ha valaki jatszott mar a Witcher 3-al
Gyagyas buzidemona kb olyan mint Gaunter O Dimm
Endre kert egy kivansagot, hogy szeretne egy part maganak
Azt nem mondta hogy milyen nemu, milyen nemiszerve van es csak akkor szereti ha elfogy a penz
Gyagyas buzidemona kb olyan mint Gaunter O Dimm
Endre kert egy kivansagot, hogy szeretne egy part maganak
Azt nem mondta hogy milyen nemu, milyen nemiszerve van es csak akkor szereti ha elfogy a penz

A buzipuccs után Jutka, Goldamama és Tranyótibi megfőzik a dentális holokauszttól elcsúfított veknifejet, hogy ne Goldamama menzás kajáján kelljen hármuknak osztoznia (utólag színezett)
.
Jun 17, 2023 22:52:44
Írd le művelettel
Jun 17, 2023 22:52:44
MaxPayne
(
x24)
Jun 17, 2023 22:54:14
x24)
Írd le művelettel
16 fele :
16 fele 8, nem 2.
Sodi első csótánya
(
x1)
Jun 17, 2023 22:56:47
x1)
16 fele :
16 fele 8, nem 2.
16 fele 8, nem 2.
Szerintem a válasz: 23 centi.
dilomalo
(
x1)
Jun 17, 2023 22:57:52
x1)
OFF:
Szájkosár van a vahúr kutyán, rend van na :D
Fatászpika
(
x2)
Jun 17, 2023 22:58:56
x2)
Endi most néztem vissza a vodra feltöltött mai flokkot
Ott azt mondtad hogy osztrákban vagy nagyon ott vagy vagy nagyon nem vagy ott
Akkor te most melyik vagy gyagya?
Sodi első csótánya
(
x1)
Jun 17, 2023 23:01:11
x1)
Majd Sodi tudja a választ, hiszen ő akart matekszakos tanár lenni anno XDD
Ahmed von der WU kasse
(
x8)
Jun 17, 2023 23:03:03
x8)
És jól is megy neki, 12-4=9 :-D
tyodika
Jun 17, 2023 23:06:32
Endi most néztem vissza a vodra feltöltött mai flokkot
Erre kivételesen válaszolok: jelenleg csak picit vagyok osztrák illetőségű, pont annyira hogy megkárosítsam a munkáltatómat (amíg észre nem veszi a főnök úr, hogy a munkám 100%ban kiváltható ChatGPT-vel), picit meg a 100 éves anyámon élősködök.
Jun 17, 2023 23:06:32
Darth Tibor
(
x7)
Jun 17, 2023 23:15:32
x7)
Darth Tibor
(
x7)
Jun 17, 2023 23:16:29
x7)
OFF:
Mi történt a bolhással? Megtámadta egy kerítés?
MaxPayne
(
x24)
Jun 17, 2023 23:18:44
x24)
öklendező szerelő
(
x4)
Jun 17, 2023 23:20:09
x4)
gondolom inkább a fütyizés ment évekig, és jó, ha a négy alapműveletet nem rontja el
MaxPayne
(
x24)
Jun 17, 2023 23:22:13
x24)
Beült előadásra, vagyis szerinte tanulta.
Mint a híres karkötő.
SyntaxError
(
x24)
Jun 17, 2023 23:23:02
x24)
Farkas Flóri troll lebuktál.
Megy a neved a troll excelbe.
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Megy a neved a troll excelbe.
habos babafos
(
x3)
Jun 17, 2023 23:33:40
x3)
A pszichológia és pedagógia tárgyairól ne is beszéljünk. A hideg ráz amikor elképzelem ahogy gyerekekkel “dolgozik”.
Betöjt Laptop
(
x39)
Jun 17, 2023 23:35:15
x39)
Teszek, jelképes hu-hu-húszezret arra, hogy holnap lesz flokk, a mai patkánykodás és serpázásról.
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
.
Jun 17, 2023 23:53:25
Mert offolsz.
Jun 17, 2023 23:53:25
Józan Becsület
(
x2)
Jun 18, 2023 00:01:20
x2)
Totál off a téma, de a gyagyás amúgy is sztrájkol.
Teljesen nyilvánvaló, hogy a gyerek érti a feladatot, ki is számolta, és ha megkérdezik, mennyi tizenhat fele, fogja tudni. Egy igazi faszparaszt tanár persze kaphat az alkalmon, és bevésheti a pontlevonást, sőt meg is alázhatja nyilvánosan, a jó tanár meg kipipálja.
Sajnos pont az utóbbiak hagyják el a pályát most, és az előbbiek maradnak, mert nekik a gyerekek szopatása a cafeteria, és így már elégedettek. Ilyen tanár lenne Sodi is.
nabejj
(
x3)
Jun 18, 2023 00:11:28
x3)
Tegnap még transzi escortok, ma 16 felén való veszekedés.
Szép is ez a szakma :D
irodalmi szófordulatokkal beszél
KicsiNéző
(
x13)
Jun 18, 2023 00:39:56
x13)
Trollégák, élvezzétek, hogy a Gyagyás nem szemeteli az internetet az undorító szarjaival.
Az a legjobb, ha egyáltalán nem lesz flokk, nem érdekel a szaros élete.
Az a legjobb, ha egyáltalán nem lesz flokk, nem érdekel a szaros élete.
12-4=9
Jun 18, 2023 01:35:00
Tegnap még transzi escortok, ma 16 felén való veszekedés.
Jun 18, 2023 01:35:00
Tibicica
Jun 18, 2023 01:35:39
Meg a pénzért baszó buzikurvák is!
Jun 18, 2023 01:35:39
mondomkusskuss
(
x21)
Jun 18, 2023 02:39:12
x21)

Hajnali hármas sörike
Jun 18, 2023 02:40:21
szisssssz idő előtt
a gazdám nyugtalan
valami médiabirodalomról meg fityeóskarrierről makogott erős delíriumban mielőtt beöntött a picsaszáján keresztül az undorító testébe, épp a kenguruzseb környékén lötyögök
ne kérdezzétek hogy, de jutott belőlem a púpra is...
na májzsugorítás csá
a gazdám nyugtalan
valami médiabirodalomról meg fityeóskarrierről makogott erős delíriumban mielőtt beöntött a picsaszáján keresztül az undorító testébe, épp a kenguruzseb környékén lötyögök
ne kérdezzétek hogy, de jutott belőlem a púpra is...
na májzsugorítás csá
Jun 18, 2023 02:40:21
tyodika, az absztinens
Jun 18, 2023 02:54:58
A hajnali 2:55-ös sörike a felkészülés a hajnali hármas sörikére.
Jun 18, 2023 02:54:58
sneciaagycella
Jun 18, 2023 02:55:53
Előre is elnézést az offért, általában nem foglalkozom túlzottan a tranyedlivel, mert már csak egy ócska mellék/cameo szereplőnek tartom, de most ezt olvasva megfogalmazódott pár keresetlen gondolat a trafóhoz.
Tibikém, hogy te mekkora egy nyomorult vagy, minden kis abberáltságodat ebbe a szar pontozgatásba forgatod, mert a befércelt nemiszerved attól merevedik, hogy hatalmad van - és ezt az érzést megadja, ha random józan gondolkodású embereket tilthatsz le, mert azok "tiszteletlenek" voltak veled.
Te, aki csupán nálad gyengébb emberekre mersz támadni és azokat a végtelenségig kihasználod hol a kurva életbe érdemelsz tiszteletet? Vállonveregetést ne adjanak neked az emberek, mert egy elmebeteg idióta vagy? Anyád miközben felnevelt nem tanított valamit valamilyen szociális normáról? Elviekben rendet tett, elég gáz mondjuk, hogy pont a kis fiacskájából nem sikerült embert nevelnie.
Összeilletek a másik elmebeteggel, mindketten saját magatokat intéztétek el. Na sztapacska.
Jun 18, 2023 02:55:53
mondomkusskuss
(
x21)
Jun 18, 2023 03:00:08
x21)
Hajnali 3-as söröket szisszent.
RECSKABUNKER
(
x3)
Jun 18, 2023 03:00:21
x3)
ENDRE!!!
Azért az VAKMELEG hogy a csávód annyira kétségbe van esve a pénztelenség miatt hogy facebook videóban uszítja az embereket hogy menjenek basztatni a jutkát és leakeli hogy hol szokott lenni. Csak azért hogy ezzel triggerelje őt és figyelmet szerezzen. Kibaszott ingyenélő mocskos féreg akár csak te vagy. :))))))))))))))))
További jó kussolást és rádiócsendet eddig fényesen megy.
KURVA ANYÁTOKAT
Azért az VAKMELEG hogy a csávód annyira kétségbe van esve a pénztelenség miatt hogy facebook videóban uszítja az embereket hogy menjenek basztatni a jutkát és leakeli hogy hol szokott lenni. Csak azért hogy ezzel triggerelje őt és figyelmet szerezzen. Kibaszott ingyenélő mocskos féreg akár csak te vagy. :))))))))))))))))
További jó kussolást és rádiócsendet eddig fényesen megy.
KURVA ANYÁTOKAT
Dadogós Kisnyugdíjas
(
x5)
Jun 18, 2023 06:21:23
x5)
bejelentkezel vagy nem jelentkezel be?
sztárprogramozó
(
x2)
Jun 18, 2023 06:48:35
x2)
bejelentkezel vagy nem jelentkezel be?
Kéne egy sodi last login/open rublika ide a fórumra, ami csak a csillagos zsidóknak jelenik meg.
Gólya
(
x2)
Jun 18, 2023 07:05:15
x2)
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de picit nekem hiányzik Baszó, aki hajnalban mindig baszott.
2 napig csicskultam.
Dadogós Kisnyugdíjas
(
x5)
Jun 18, 2023 07:24:07
x5)
orovos:-milyenre vágjam?
tibi:-origamisra.
tibi:-origamisra.
még éltet a remény
(
x1)
Jun 18, 2023 07:24:14
x1)
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de picit nekem hiányzik Baszó, aki hajnalban mindig baszott.
broni prof hiányzik nagyon és a felejthetetlen éjszakai szemináriumai!
Twiccs Chat
(
x5)
Jun 18, 2023 07:40:11
x5)
Átalakult hajnal 3-as sörikévé, sajnos.
Dadogós Kisnyugdíjas
(
x5)
Jun 18, 2023 07:52:11
x5)
OFF:
sodinak plusz az összes haverjának ha összeadjuk a fogaik számát akkor 31-et kapunk.
Balogh
(
x1)
Jun 18, 2023 07:57:50
x1)
hát azért hetyetye
Én kevesebbet számoltam. Valaki tuti csalt a számolásban, vagy vett magának még a piacon.
Darth Tibor
(
x7)
Jun 18, 2023 08:05:29
x7)
1 órája pörgött a púpfal. 7 random faszságot rakott ki a visszavonult fikazabáló + storyban az új szerelmével, MC Ananásszal akarja féltékennyé tenni Tibit.
Rumci
(
x2)
Jun 18, 2023 08:28:49
x2)
Mocskos buzi asodi.
Mi lett a nagy 2009-es buzigyógyítóból? Házasságra lép egy férfival...
Szép karrier sodi, te agyhalott kötöznivaló bolond vagy!
Mi az elmebaj biztos ismérve? Ha valaki újra meg újra ugyanazt teszi, de más eredményt vár.
Nem vagyok őrült
(
x3)
Jun 18, 2023 08:38:12
x3)
Endi, Anyud nyitott már rád a recskaólban miközben verted?
Minden O és K
Balogh
(
x1)
Jun 18, 2023 08:43:42
x1)
Mocskos buzi asodi.
Meg is gyógyult. Igazi Buzi lett nem csak félig XDDD
Dadogós Kisnyugdíjas
(
x5)
Jun 18, 2023 09:21:31
x5)
ne zavarjatok a sodit, mert most a templomba van.
Dadogós Kisnyugdíjas
(
x5)
Jun 18, 2023 09:22:26
x5)
apák napja van sodi. hívd fel apádat és kérj tőle kölcsön pénzt hiszen jó nagy nyugdíja van.
linziasztal01
(
x77)
Jun 18, 2023 09:26:27
x77)
ne zavarjatok a sodit, mert most a templomba van.
Pontosabban a bejárat előtt kéreget aprót.
Dadogós Kisnyugdíjas
(
x5)
Jun 18, 2023 09:29:36
x5)
mutasd be apádnak a tibit. tudja meg hogy homoflexibilis vagy.
Ilyen nincs
(
x4)
Jun 18, 2023 09:59:53
x4)
Gyagyás már megint vonatozás közben pörgti a púpfalat.
Szarvasaganccsal végezte ki a pedofilt az aggódó apa
Nyergesi_Predátor
(
x2)
Jun 18, 2023 10:00:30
x2)
Szomorú nap ez a mai. Még mindig nem döglöttél meg az uraddal.
A büdös kurva anyátokat.
Puncicája van a cicának.
A büdös kurva anyátokat.
kissendrevagyok
(
x48)
Jun 18, 2023 10:01:26
x48)
Gyagyás már megint vonatozás közben pörgti a púpfalat.
mikedp
(
x9)
Jun 18, 2023 10:02:54
x9)
Na de serpa nélkül mit képes elhozni onnan a korcs ? 1 szatyor cuccnal többet nem bír el .
mondomkusskuss
(
x21)
Jun 18, 2023 10:04:42
x21)
13 Fikás poszt eddig... Unatkozunk? Unatkozunk?
kissendrevagyok
(
x48)
Jun 18, 2023 10:06:53
x48)
Gondolom vitte a buzikurvát is, hogy ne unatkozzon. Biciklit akarta nagyon hazahozni, meg szerintem még odakint van a nintendotól kezdve a VR szemüvegen át minden gyernőtt szarja is.
bro_spy
Jun 18, 2023 10:09:15
Iszonyatos auticunami van a féjszbukkon tele van a feedem ezzel a buzerátorral
Nyergesújfalu Über Alles
Jun 18, 2023 10:09:15
Túltöltött Tejhabosító
(
x5)
Jun 18, 2023 10:13:48
x5)
Javaslom a trollégának a követés leállítása opciót.
Darth Tibor
(
x7)
Jun 18, 2023 10:14:26
x7)
Na de a buzikurvának fáj a bokája! Most mivel csalta el a pedo? Van még valami értéke amit Tibi lenyúlhat?
EasybankosPedo
(
x23)
Jun 18, 2023 10:14:29
x23)
Már csak ennyi maradt a Digitális tartalomkészítő recskaboynak. Meg a kb 55.000 eurós tartozása.
kissendrevagyok
(
x48)
Jun 18, 2023 10:17:32
x48)
kissendrevagyok
EasybankosPedo
(
x23)
Jun 18, 2023 10:19:16
x23)
Szerintem ha vitte volna akkor nem lenne a posztcunami a púpfalon. Én inkább arra gondolok, hogy tegnap kiment ma meg a kedvenc korhatár nélküli nudista fürdőbe lóbálja a döglött pitonszt. Meg púpfalazik két recska közt az öltözőbe.
Mitokondrium
(
x7)
Jun 18, 2023 10:19:44
x7)
Kemény vagy Endre a sok transzneműs poénnal. Mintha nem te lennél az egyetlen, aki egy tranyót dug.
Szerintem egy visszere pattan el előbb a Sodinak, abba hal bele.
EasybankosPedo
(
x23)
Jun 18, 2023 10:22:00
x23)
Meg púpfalazik két recska közt az öltözőbe.
Vagyis nem két recska közt, hanem miközben recskázik az öltözőbe.
Ilyen nincs
(
x4)
Jun 18, 2023 10:22:13
x4)
Megérdemelné ez is, hogy a tranyó, judga meg a gyagyás legyen a felső szomszédja egy fél évig, majd tudná értékelni a jelenlegi helyzetet.
EasybankosPedo
(
x23)
Jun 18, 2023 10:27:19
x23)
Hát azért biztos van ott pár kacat ami megér még 3 tyopronit,2 keserűt meg 1 db kristályt. Pl Gammer PC.
Gyagyás, ps4 meg a monitort mikor láttad utoljára, akár csak képen is?
Hahó
(
x135)
Jun 18, 2023 10:38:56
x135)
Tibor videóit jelentsétek pls zaklatás miatt.
-
Jun 18, 2023 10:51:03
Igenis Troll Tábornok!
Jun 18, 2023 10:51:03
egynadrág
(
x2)
Jun 18, 2023 10:52:42
x2)
Hahó
(
x135)
Jun 18, 2023 11:00:11
x135)
Igenis Troll Tábornok!
Nszksz! Ásó a letiltási tábornok, de most nem ér rá.
EasybankosPedo
(
x23)
Jun 18, 2023 11:00:26
x23)
Még szerencse, hogy itt mindenki Sodi, mert én igen, a szomszédomat is Tibornak hívják. De jelen esetbe arról az elmebeteg Tibiröl van szó, aki Mercinek hívatja magát. Mert egy szarszagú, büdös tranyó, akinek a felesége egy pedofil.
Hahó
(
x135)
Jun 18, 2023 11:02:13
x135)
Söröskorsó
Jun 18, 2023 11:03:31
Kicsit zavaros a fejemben a történet, utólag követtem. Nem volt a buzipuccsnak egy ilyen részleges félshiker állapota? Nyilván nem sokáig, de mintha korábban ilyen hírek is felröppentek volna.
Jun 18, 2023 11:03:31
ascites
(
x57)
Jun 18, 2023 11:04:04
x57)
Szerinem szarrágó, azért nem vitte, ha nem vitte. Panaszkodott a visszavonulás elött, hogy csak railjettel tud hazajönni, mert csak azon lehet biciklit szállítani.
Hahó
(
x135)
Jun 18, 2023 11:05:30
x135)
Fikás nem lehetne, hogy a púpfal helyett csak egy sörszámlálóval adjál életjelet magadról?
Nagyon vicces lenne látni, hogy munkanapokon délben már 8-nál tart.
egynadrág
(
x2)
Jun 18, 2023 11:07:11
x2)
Jó hát a szarszag nem véd egy 95 éves zsidó asszony precízen elhelyezett villázásától!
Hahó
(
x135)
Jun 18, 2023 11:08:02
x135)
Vannak részshikerek a puha slag felállításánál is, de végül győz az impotencia.
Lenin atomjégtörő
Jun 18, 2023 11:11:33
Szánalmas frusztrált törpe. Kiköltözik vidékre, ahol a legnyugodtabb az élet, erre ott is csak hőbörögni tud, mert néha este 7-kor zajos a fűkasza, meg fél kilométerrel arrébb buli van. A következő rinya gondolom amiatt lesz, hogy a kakas miért kukorékol hajnalban. Ja nem, az kisboros volt.
Jun 18, 2023 11:11:33
Hahó
(
x135)
Jun 18, 2023 11:14:18
x135)
Kisrühes szépen kapitulált. Lehet, hogy végül megmosta a haját is, és azóta színesz lett hollywoodban, alexander néven.
Kriptozsidó
(
x6)
Jun 18, 2023 11:15:04
x6)
annyira tipikus önérzetes fasz :D
Hahó
(
x135)
Jun 18, 2023 11:16:50
x135)
A bálnát kellett volna összehozni kisukránnal.
Hahó
(
x135)
Jun 18, 2023 11:18:29
x135)
Söröskorsó
Jun 18, 2023 11:23:34
trashcity.net/video/4142/rave-party-sodi
A kurva életbe!!!!
A kurva életbe!!!!
A himbálódzó gatyamadzagja keményebb és potensebb mint a döglött pitonsz
Jun 18, 2023 11:23:34
Hahó
(
x135)
Jun 18, 2023 11:24:55
x135)
Lackó írjál be, hogy mi újság a jabilban, milyen ára van most a süteménynek a kajárdában!
Kit vágtál ellenzékbe mostanában?
Démoncimbivel jól megvagytok?
Kit vágtál ellenzékbe mostanában?
Démoncimbivel jól megvagytok?
Hahó
(
x135)
Jun 18, 2023 11:27:50
x135)
Régebben volt rendes színpadbeosztás. Amikor a fikás stníi-ben volt, akkor jött a seggbekúrt, kisrühes és zsákfalusi, és nyomták a műsort.
Remegőszáj
(
x1)
Jun 18, 2023 11:31:22
x1)
Kurva anyád Sodi! Hogy vonatozni se lehet nyugodtan. Rànézek a hűtőre az utasellàtóban és egyből a rusnya képed jut eszembe, ahogy remegő szájjal iszod ezt a szart.

Ez is a te hibád.. vagyis MINDEN a te hibád!

Ez is a te hibád.. vagyis MINDEN a te hibád!
Pitonsz Professzor
(
x17)
Jun 18, 2023 11:33:18
x17)
Régebben volt rendes színpadbeosztás. Amikor a fikás stníi-ben volt, akkor jött a seggbekúrt, kisrühes és zsákfalusi, és nyomták a műsort.
Az lehet nem hatrany ha eltakarodtak a kurva anyjukba
linzi fapóleon
(
x8)
Jun 18, 2023 11:38:06
x8)
Kemény vagy Endre a sok transzneműs poénnal. Mintha nem te lennél az egyetlen, aki egy tranyót dug.
Pride van, ünnepli magukat.
linzi fapóleon
(
x8)
Jun 18, 2023 11:40:57
x8)
Fikás nem lehetne, hogy a púpfal helyett csak egy sörszámlálóval adjál életjelet magadról?
Ezt úgy kell meghackelni hogy regisztrálni egy "megfogadom.hu" oldalt ahol lenne pár gomb. Az egyik lenne az "ez lesz az utolsó söröm ma" gomb. Ahányszor a recskás rányom, külön számolnánk. Ő meg kényszeresen nyomná minden sör előtt mint a STNI gombot.
Kakaspina
(
x24)
Jun 18, 2023 11:44:20
x24)
Most még a mellékretardok is kikoptak. Szegeden rádiócsend, muzsikus cigányt mosdatja az RTL, duffadt fejű sehol, vahúrról volt egy kép tegnap, remélem valami jófajta áttétes gyors lefolyású rák segít rajta épp. Gayza, dögevő más vizeken.
linzi fapóleon
(
x8)
Jun 18, 2023 11:45:19
x8)
Hát azért hetyetye ... este 11kor tényleg irritáló az ordító zene. Büdösparaszt angol szomszédokból én is kaptam vagy 5 évet. Azok területtől független jellemző kurjongatással ordítanak hajnali 4-5-ig lazán. Amikor átmész szólni mondjuk kettőkor hogy bazdmeg 3 méterre van az ablakom tőletek, akkor NEM ÉRTIK mi a baj.
Ásó27
(
x68)
Jun 18, 2023 11:53:58
x68)
Jó ez a tranyó irány, youtubeon 0 forintért gyűlölködés helyett facebookon gyűlölködik 0 forintért. Endre tanította.
Mifaaaaaaaaaaaan
trolléga
(
x30)
Jun 18, 2023 11:54:01
x30)
Ostoba retard szharok, pedig
- akár a tvod lelövetése (többen írtátok hogy inkább kontraproduktív volt számukra)
- akár a trashcity indulása
tökéletes alkalom lett volna nekik a nézőszerzésre
Gyeháty a tranyedli visszavonult + sneci lelövette 2-3 csatornáját
Kammer haldoklik
Gayza a hatóságok elől menekül
Vahúr épp csak szabadult, azért nem akar szem előtt lenni
Ebben eddig lehetett eljutni, MC Pistiben van minden reménységünk
Dadogós Kisnyugdíjas
(
x5)
Jun 18, 2023 11:55:36
x5)
ifj Kiss: szia apa!
id. Kiss: szia sodi halottam hogy visszakaptad a bittner penzt. azert jottel hogy adj belole nekem is?
ifj Kiss: nem az a penz csak az enyem. hanem azerjt jottem hogy bemutassam neked a mejszit.
id. Kiss: de hiszen ez egy ferfi.
ifj Kiss: nem. az igazolvanyaba no van irva.
id. Kiss: na jo hagyjal engem. huzzatok a gecibe.
id. Kiss: szia sodi halottam hogy visszakaptad a bittner penzt. azert jottel hogy adj belole nekem is?
ifj Kiss: nem az a penz csak az enyem. hanem azerjt jottem hogy bemutassam neked a mejszit.
id. Kiss: de hiszen ez egy ferfi.
ifj Kiss: nem. az igazolvanyaba no van irva.
id. Kiss: na jo hagyjal engem. huzzatok a gecibe.
130 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

DW jó a pályaelhagyó tanáros videó
16 fele művelettel 16:8 = 2 és pipa 😂