abba van a sör.
sodi egy ndc npc. egy olyan npc amelyik nem vezet: non-driving.
A tibi körömcipője van benne,meg az övé:-D
Azon gondolkodtam, Golda csak úgy odaadta (átutalta) volna a bittner vagyont? Arról volt szó, azzal ki kell váltani valamelyik kártyent.
Vagy feladta a vénasszony, tirhuljon a kölyök a portáról? Esetleg a púpos kutya a fizetését szórja, mint bolond a lisztet?
Akkor viszont minek nyomorog hónapok óta spórolás címszóval Púpszászon, eszi el az anyja elől a fél adag kaját, és tűri, hogy Golda bepofozza a fémkunyhóba?
Igen, Endre, bőven lejárt a három hónap, úgyhogy illene mindenhol be- és átjelentkezni, mielőtt a trollok unatkozni kezdenek!
Fiteós sutupot viszi benne
Akkor viszont minek nyomorog hónapok óta spórolás címszóval Púpszászon, eszi el az anyja elől a fél adag kaját, és tűri, hogy Golda bepofozza a fémkunyhóba?
minek, mindek...hát hogy elvihesse ezt a szép sziszát a száundra! mindenki rá fog iligykedni! meg majd mindenki meg akarja phaszni! még vékának is volt ott egyiccakás kalandja; ezek alapján a sziszát simán partiba vágják :o)))
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Oké Lé, lehet már öreg vagyok, de mi a franc olyan érdekes a száundon, 41-42 évesen? XD
Azt megértem, ha valakinek egy életérzés, minden évben visszajár, mert na...
De ez a két vén hülye életében először megy oda, kiöregedett hippiként...
Tibinek? Ingyenpia, ingyenkaja, valószínűleg ingyenszállás (hacsak nem mennek haza hajnalban) és valaki, akit fegyelmezhet. Hogy szól-e a zene hangosan, az szinte mindegy neki.
Sodinak pedig szerintem a pénzköltés. Feltűnően elkezdte égetni a zsebét a pénzt. Először elment 3 napra berlinbe, ott meglátogatott 2 méregdrága spa-t is tibivel, az egész hétvége közel volt az 1000 euróhoz, mindezt azért, hogy 15 percen keresztül papírozzon az ogréval. Most pedig itt a sound, az ország legdrágább fesztiválja. Én látok egy mintát.
csikkezni mennek, hátha van valami okos törmelék a maradék dekkekben
kissendrefarkas életét irigyellem
Most szembesül a négy égtájjal, pedig földrajz órán még az ő idejében is tanították. :)
nincs gyereke.
kaffka tibi imposztor. kell vigyazni mert hamisitjak oket mint a pokemon kartyakat.
Nem de lebuktál troll mész az excellbe
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Oooaaargh!
Vágó István nem volt nő
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Közönségszavazásra bíznám.
megjelölöd?

O és K együtt OK és minden OK!!
Szép kezdés, majdnem visszajött a reggelim!
Gratulálok!
Konszolidált kinézetű, középosztálybeli fehér ember
jó-jó-jó de a trollokat "idegesíteni" kell... :D
Szép munka! Viszont sajnos ez kép nekem azt bizonyítja, hogy sikeres buzipuccs folyt le púpszászon... Remélem golda seregei, még tartják a "nagy" házat, és a csőcselék irányítása, csak a bádog putrik felett van..
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
Az öreg zsidó asszony jelenleg pont azt kapja amit megérdemel!
Konszolidált kinézetű, középosztálybeli fehér ember
Pontosan! Akkor kellett volna orvoshoz vinni, meg nevelni, amikor lepasszolta, a nagymamának... Minden "pofon", jó helyre megy!.
Ketten élnek 6 m2-en a húgyszagú macskaólban. Egyszemélyes ágyon alszanak ketten.
Nagyon vicces, hogy így nyomorognak. 1 millió fütyiből.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Nagyon remélem hogy nem volt még órája csak azért ilyen optimista az öreg. Majd ha meglátja a pókujjakat és meghallja a süsüzést egyből kibassza a kocsiból.
Az az 53 éves fényévekkel recskás felett állt gondolom mind mentálisan mind fizikailag.
Beüthetne már valami krach, vagy NAV vagy rángóarcú formájában. Igen vidám a buzipár, a jó kurva anyjukat.
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
:D
sajnos nem állíthatunk minden mém mellé rendőrt, hogy ne lopja el a pedofil :)
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
nevetni fogsz, de a spottoló szerint tőlük másfél méterre csak az áporodott sörszagot lehet érezni, az elnyomja az izzadtság bűzét.
kvázi dezodorként használják a testükből kiáramló sörbűzt. ez szerintem shaját megoldás.
És ezt hol írta a spotoló, akinek csak 1 darab kommentje volt, a képpel?
sehol. szándékosan dezinformálok.
Én is így képzelem, ismerve az előzményeket.
Tibi őszintén örülni csak a sörnek és az 54 szálas piros Winstonnak tud.
A két buzi most valószínűleg rácsodálkozik a képedre, hogy "jéééé, már a Fenyő ABC-vel szemben is kurva trollok vannak."
XD
Jársz még arra, csinálj pár képet! Na rakd fel egyszerre, szépen adagold, az elmebetegnek.. Minden egyes spottolt kép, újabb harapás a picsaszájba..xd
Kidob 4 sörtös dobozt, odatermel 9-et.
Az egyik tippem nekem is ö.
Tamási Ferenc - 41 éves oktatói tapasztalat - Opel Corsa - 20/9566711 ( ö van nálad a képen)
De rajta kívül, életkor alapján, van még talán 2 de minimum 1 potenciális jelölt is.
Úri-Kovács István - 16 éves oktatói tapasztalat - Opel Astra - 70/3335103
Rimóczi József - 6 éves oktatói tapasztalat - Citroen C3 - 30/1605395
Indulhat az átképzés trollá. :)
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Mityoda asz hoty alsónemű?
Én se tudok rájönni, hogy mi szüksége van erre, mért megy ezekbe bele. Valami tényleg lehet a háttérbe, amiről még nem tudunk. Főleg úgy nem értem, ha a gyagyás megszerezte és most a Bittner pénzt költi, hogy akkor nem lett volna egyszerűbb azzal a pénzel kipaterolnia Púpszászról mondván menjen belőle Szolnokra, Budapestre, Berlinbe lakni, de soha többet ne lássa.
Vagy annyira ostoba a vénlány, hogy azt gondolja, jól jön majd a gyagyásék segítsége öreg korára?
Most látom, hogy bolgár jeti képét lopta el és vágta le a tolvaj. Ez alapján szerintem pont a gyagyásra vagy tibire kell a vízjelet rakni. Aztán akkor vághatja vagy kitakarhatja, ahogy egyszer már az utóbbit megtette.
Vagy annyira ostoba a vénlány, hogy azt gondolja, jól jön majd a gyagyásék segítsége öreg korára?
Vén korára előjöttek az anyai ösztönök. Értem ez alatt azt, hogy dögöljön meg a fia, csak ne ott a kádárkockába, vagy annak környékén.
Mostanában egy újfajta divathullám érte el a fórumot, ez pedig az ész nélküli minuszolás és picsogás ha minuszolnak.
Lépj túl rajta, a minusz gyökerek pedig pont annyit is érnek mint a minusz amit megnyomnak
Nem meglepö, Limzben ugyanez ment. Azért picsogott folyamatosan a Gyagyás, hogy a tranyó nem beszél vele meg folyamatosan “rossz hangulata van”.
Bécsben aztán kicsit megszelídült a herélt kandúr, valószínü azért mert nonstop bevolt gyógyszerezve/kristályozva, ráadásul kint -5 fok volt, úgyh inkább beletörödött sorsába és áttelelt.
Valahol örömteli, hogy a Gyagyás 10+ millió elverése után csak egy herélt parazita férfit tudott bevonzani aki még arra sem hajlandó, hogy ideig-óráig kedvességet imitáljon.
Továbbá, olyan szempontból is jó ez a storty, hogy Tiborunk addig sem valami jóravaló idös embert vagy fogyatékost tesz tönkre hanem lehorgonyoz ennél a szarházinál amíg tartanak a kártyenek.
Ohhh én leszarom ha minuszolnak, még vissza se pluszozpm magam . :) Csak tényleg érdekelne és ezért írtam ha nem a gyagyás volt, akkor vajon egy ilyen hsz-el mi lehet annak a baja aki minuszol. Ha már tudja nyomni a mínuszt akkor gondolom azt is megtudja indokolni ilyenkor, akkár csak - nickel is, hogy mért.
Ha meg a gyagyás volt, annak meg még örülök is, mert tudom, hogy akkor betalált a hsz. Tehát elmebeteg, nyugodtan minuszolj engem, ha te vagy az. xD
Annyi esze azért még van az öregasszonynak, hogy azt kristálytisztán látja, hogy a fogyatékos fia elöbb fog pelenkázásra szorulni mint ö.
Ha tippelnem kellene szerintem belefáradt a hülyeségbe. Fél éve hallgatja az éjszakákba menö hetyetyéket a Gyagyás telefonján kihangosítva, ki-kit paszott mek, ki-mit lopott el. Közben nézi, hogy napi egy rekesz sört beszürcsög a fogyatékos fia.
Inkább átmegy a “90 éves bácsihoz” vagy a horgászhoz, aztán azt csinálja amit az elmúlt 41 évben is, ha nem tud róla, ha nem látja akkor nem idegesíti magát.
Ez a két buzeráns mastermind meg azt képzeli, hogy Golda nem veszi észre öket a macskaólban, Golda meg inkább úgy van, hogy bezárja a nagy házat a két buzi meg csináljon a sufnyiban amit akar, addig sem az Újszászi coop elött szégyentelenkednek meg járatják le a falubeliek elött.
Abban mondjuk 100% biztos vagyok, hogy Endre már nem mehet be a nagy házba csak ha Golda beengedi :)
Valahol örömteli, hogy a Gyagyás 10+ millió elverése után csak egy herélt parazita férfit tudott bevonzani aki még arra sem hajlandó, hogy ideig-óráig kedvességet imitáljon.
az a jó, hogy ez egyszerre kétféle büntetés a gyagyásnak:
1) megerősítés abban, hogy annyira unalmas, idegesítő, buta, jelentéktelen a személyisége hogy amit mond arra nem érdemes figyelni. és ezt egyébként a pedofil is tudja, ha más nem tudat alatt.
2) a gyagyás is ugyanúgy szokta ignorálni más emberek mondanivalóját mint tibó. csak a saját - viccesnek, frappánsnak vélt - gondolatait looplja. ez pedig ugye a visszaható karma büntetése.
Abban mondjuk 100% biztos vagyok, hogy Endre már nem mehet be a nagy házba csak ha Golda beengedi :)
Szerintem is csak munkaidőben engedheti be, utána taka van..
Még ez se biztos mióta vett talán 2 új de egyet biztosan wifi erősítőt, pár hete. Nem véletlenül lehetet rájuk talán szüksége. Korábban mikor még csak 1 jel erősítő volt bent a nagy házba azt mondta, hogy dolgozni bemehet, de utána taka van a recskaólba. Ekkor még bent tudott a rendes netröl dolgozni, kint meg talán a mobil netet használhatta. És ezek után kellet megoldani hogy legyen kint is wifije, valószínűleg a munkához.
Lépj túl rajta, a minusz gyökerek pedig pont annyit is érnek mint a minusz amit megnyomnak
Csak a rohadt 5 perces várakozási idő a gáz!
Akinek meg fáj a mínuszolgatás azonnal lépjen le, mert fikás beindul.
Nem is értem minek foglalkozik bárki is ezzel.
Ha arra járok legközelebb beköszönök Goldához. Viszonylag sűrűn. Jelenleg a Lamantin háza előtt hajtok el napi 2x már egy ideje, de ott semmi mozgás. Nem, nem én voltam a tojásos troll. :D
Buzi soDI a soDI
ha egyaltalan nem oldották fel egy hordóban… már bármit kinézek ezekből, gyanús ez a pénzcsap nyitogatás
le vagy tiltva, kurva anyád
Ostoba levél. Semmi boldozás, semmi színezés, semmi sodizmus, normális íráskép. Ez sajnos elégtelen
Nézd!
Ilyen formán ír asodi.

MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Nulla, azaz nulla, forintot eddig!!
Épp tegnap gondolkodtam rajta, hogy az erkélyem vajon nagyobb-e, mint a macskaól...
És máris itt a shör!
nevetni fogsz, de az én macskáimnak egy saját 8 nm-es szobája van a házban, nem valami mellékputriban.
ők mondjuk igényes állatok, és szeretetre méltóak, snecivel ellentétben.
Szerző:
Ásó27
(
x68)
Jun 30, 2023 22:39:59
Válasz
(17)
x68)
Válasz
(17)
Elképzelem, ahogy Endre úgy vágja a képeket, hogy ne legyen rajta a pedofil vízjel :))))
Mifaaaaaaaaaaaan
kripli figyelő
(
x12)
Jun 30, 2023 22:47:51
x12)
Jun 30, 2023 22:47:51
Elképzelem, ahogy Endre úgy vágja a képeket, hogy ne legyen rajta a pedofil vízjel :))))
Ha vízjel nem is de egy pedofil biztosan rajta marad a képen. Jun 30, 2023 22:47:51
gyagyás irigye2
(
x3)
Jun 30, 2023 22:48:52
x3)
Gyagyás!
Ha szandra bemész, oda tról sem kell, telibevernek!
Kevesen viselik a lupolásod, még a cicád is eldádázott miatta.
Irigyellek!
Ha szandra bemész, oda tról sem kell, telibevernek!
Kevesen viselik a lupolásod, még a cicád is eldádázott miatta.
Irigyellek!
max5enutálnak
(
x47)
Jun 30, 2023 23:08:58
x47)
Ezért kell triggerelni ezt a konzumidióta buta kutyát :DD Nyomni kell folyton, hogy mit csinál Vká, meg MC Isti, ez a fasz meg azonnal ugrik!
A Bittner borravaló úgy lángol, mint a Sötét Lovagban a pénzhalom, amit Joker felgyújtott.
A Bittner borravaló úgy lángol, mint a Sötét Lovagban a pénzhalom, amit Joker felgyújtott.
Dadogós Kisnyugdíjas
(
x5)
Jun 30, 2023 23:09:17
x5)
filmkillert meg mc istit valahogy el kell jutatni a soundra. vegyetek kaparos sorsjegyeket de ne kaparjatok le oket, hanem postazzatok nekem. a nyeremenyeket en majd atadom nekik.
Dadogós Kisnyugdíjas
(
x5)
Jun 30, 2023 23:11:08
x5)
ha lehet akkor a farajok kincset.
Dadogós Kisnyugdíjas
(
x5)
Jun 30, 2023 23:19:57
x5)
zsebbenyulos sztori lesz ez sodinak ha tenyleg a soundra mennek. varom majd a panaszkodos vlogokat a nyitott excel tablazattal hogy mennyit koltott a tibire.
linziasztal01
(
x77)
Jun 30, 2023 23:20:44
x77)
Endre, hete, az a bőrönd mi a fasznak?
Büdös vagy, mint a kolera, a férjedről ne is beszéljünk...
Minek?
Cipeled a kosztümöd vagy mi??
Minek?
Dadogós Kisnyugdíjas
(
x5)
Jun 30, 2023 23:21:24
x5)
Minek?
Minek?
abba van a sör.
Ahmed von der WU kasse
(
x8)
Jun 30, 2023 23:24:09
x8)
Minek?
Minek?
A tibi körömcipője van benne,meg az övé:-D
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Jun 30, 2023 23:28:30
x11)
Ezért kell triggerelni ezt a konzumidióta buta kutyát :DD Nyomni kell folyton, hogy mit csinál Vká, meg MC Isti, ez a fasz meg azonnal ugrik!
Azon gondolkodtam, Golda csak úgy odaadta (átutalta) volna a bittner vagyont? Arról volt szó, azzal ki kell váltani valamelyik kártyent.
Vagy feladta a vénasszony, tirhuljon a kölyök a portáról? Esetleg a púpos kutya a fizetését szórja, mint bolond a lisztet?
Igen, Endre, bőven lejárt a három hónap, úgyhogy illene mindenhol be- és átjelentkezni, mielőtt a trollok unatkozni kezdenek!
Dadogós Kisnyugdíjas
(
x5)
Jun 30, 2023 23:28:49
x5)
-tibi mi a faszom van ebbe a táskába, kurva nehéz.
-sör.
-neked van söröd?
-sör.
-neked van söröd?
-
Jun 30, 2023 23:30:44
Minek?
Minek?
Fiteós sutupot viszi benne
Jun 30, 2023 23:30:44
linziasztal01
(
x77)
Jun 30, 2023 23:33:24
x77)
Szerintem nem száúnd lesz, de ha mégis nagyon nevetni fogok.
Pedofil, ha "Balcsiztok" majd, akkor miért a déli partra mentek a mocskos kurva anyádat? :))
Pedofil, ha "Balcsiztok" majd, akkor miért a déli partra mentek a mocskos kurva anyádat? :))
gyagyás irigye2
(
x3)
Jun 30, 2023 23:39:08
x3)
Endi!
Hamár elmentetek a szand parkolójáig, hogy a maradék söröket feligyátok, meg a kiszűrődő zajra Mercike bemutathassa a jogvédett tánckoreográfiáit, akkor már menjetek be, kint méginkább bebasszák a púpod!
Irigyellek!
Hamár elmentetek a szand parkolójáig, hogy a maradék söröket feligyátok, meg a kiszűrődő zajra Mercike bemutathassa a jogvédett tánckoreográfiáit, akkor már menjetek be, kint méginkább bebasszák a púpod!
Irigyellek!
Ásó27
(
x68)
Jun 30, 2023 23:46:43
x68)
VKÁ megteheti, a fikás nem. Egyébként egynapos nyaralás lesz?
Mifaaaaaaaaaaaan
halászlé
(
x24)
Jun 30, 2023 23:49:17
x24)
minek, mindek...hát hogy elvihesse ezt a szép sziszát a száundra! mindenki rá fog iligykedni! meg majd mindenki meg akarja phaszni! még vékának is volt ott egyiccakás kalandja; ezek alapján a sziszát simán partiba vágják :o)))
Hektor a Traktor
(
x8)
Jun 30, 2023 23:55:22
x8)
Drága napok vannak a Vekni mögött és előtt. Hajrá Tranyó égesd a kártyeneket. Ez már a vég.:)
Heki a traki
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Jun 30, 2023 23:59:47
x11)
Egyébként úgyis fórumozik mind a két köcsög, a született buzi, és az átműttetett fostalicska, hoztam egy képet, remélem ezt is kirakja homár Endre a púpfalra.
Ha jó látom ez a gatyó még megvan, itt éppen a szükségét végezte a keletiben, de a mostani képek szerint már egy hete ugyanezt hordja. :)

Ha jó látom ez a gatyó még megvan, itt éppen a szükségét végezte a keletiben, de a mostani képek szerint már egy hete ugyanezt hordja. :)

Hektor a Traktor
(
x8)
Jul 01, 2023 00:04:00
x8)
Nos Ehndiii!!!
Markó Gergelynek van diplomája. S már gyereke is. Neked se diplomád, se gyereked nem lesz. ;) Tranyó csak szarni tud s nem szülni.:)
Heki a traki
Markó Gergelynek van diplomája. S már gyereke is. Neked se diplomád, se gyereked nem lesz. ;) Tranyó csak szarni tud s nem szülni.:)
max5enutálnak
(
x47)
Jul 01, 2023 00:06:06
x47)
Mások bombatestű 20 éves picsákat szoptatnak halálra sound belépőért, a pedofil meg egy középkorú, herélt hajléktalan szaros seggét szagolgatja.
Nem vagyunk egyformák.
Nem vagyunk egyformák.
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Jul 01, 2023 00:11:46
x11)
Oké Lé, lehet már öreg vagyok, de mi a franc olyan érdekes a száundon, 41-42 évesen? XD
-
Jul 01, 2023 00:16:18
Tibinek? Ingyenpia, ingyenkaja, valószínűleg ingyenszállás (hacsak nem mennek haza hajnalban) és valaki, akit fegyelmezhet. Hogy szól-e a zene hangosan, az szinte mindegy neki.
Sodinak pedig szerintem a pénzköltés. Feltűnően elkezdte égetni a zsebét a pénzt. Először elment 3 napra berlinbe, ott meglátogatott 2 méregdrága spa-t is tibivel, az egész hétvége közel volt az 1000 euróhoz, mindezt azért, hogy 15 percen keresztül papírozzon az ogréval. Most pedig itt a sound, az ország legdrágább fesztiválja. Én látok egy mintát.
Jul 01, 2023 00:16:18
gyagyás irigye2
(
x3)
Jul 01, 2023 00:16:39
x3)
csikkezni mennek, hátha van valami okos törmelék a maradék dekkekben
démondémon
(
x2)
Jul 01, 2023 00:22:44
x2)
Fikas, te amugy azt hitted, hogy trollok csak a keletiben vannak? Komolyan meglepodtel, hogy a deliben is felismert valaki? Ti eleve egy remsegek cirkusza latvanyossag vagytok az uraddal, es sok mocsoksag miatt meg amit a netre okadtal plusz seregek vannak a nyakadban. Neked meszeltek. Remelem valaki mar elkalapalt a Balaton kornyeken :)
Attól még hogy itt bőgök, nem fogok hazamaterializálódni.
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Jul 01, 2023 00:26:07
x11)
Fikas, te amugy azt hitted, hogy trollok csak a keletiben vannak? Komolyan meglepodtel, hogy a deliben is felismert valaki?
Most szembesül a négy égtájjal, pedig földrajz órán még az ő idejében is tanították. :)
-
Jul 01, 2023 00:29:17
Jul 01, 2023 00:29:17
Dadogós Kisnyugdíjas
(
x5)
Jul 01, 2023 00:30:10
x5)
Nos Ehndiii!!!
nincs gyereke.
-
Jul 01, 2023 00:35:00
Jul 01, 2023 00:35:00
Dadogós Kisnyugdíjas
(
x5)
Jul 01, 2023 00:37:13
x5)
ez nem a kaffka tibi volt?
clips.twitch.tv/ViscousHonorableSandpiperFreakinStinkin-UTgSC_yQGTJbhbiV
kaffka tibi imposztor. kell vigyazni mert hamisitjak oket mint a pokemon kartyakat.
-
Jul 01, 2023 00:41:44
ez nem a kaffka tibi volt?
Nem de lebuktál troll mész az excellbe
Jul 01, 2023 00:41:44
SyntaxError
(
x24)
Jul 01, 2023 00:49:18
x24)
Vajon ma is lesz három órai sörike, vagy addigra már alkoholmérgezéses Sodi lesz a Sodi?
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
SyntaxError
(
x24)
Jul 01, 2023 00:59:09
x24)
broniGPT
Jul 01, 2023 01:25:57
Hiányzol, broni!
Sokat gondolunk rád.
Sokat gondolunk rád.
Oooaaargh!
Jul 01, 2023 01:25:57
Dadogós Kisnyugdíjas
(
x5)
Jul 01, 2023 01:27:49
x5)
nekem van egy konteos elmeletem. szerintem broni no volt. csak megjatszotta hogy feri.
max5enutálnak
(
x47)
Jul 01, 2023 01:29:02
x47)
nekem van egy konteos elmeletem. szerintem broni no volt. csak megjatszotta hogy feri.
Vágó István nem volt nő
Jewcat
Jul 01, 2023 01:34:12
Vágó István nem volt nő
Közönségszavazásra bíznám.
Jul 01, 2023 01:34:12
Dadogós Kisnyugdíjas
(
x5)
Jul 01, 2023 01:45:23
x5)
Vágó István nem volt nő
megjelölöd?
In-kal
Jul 01, 2023 03:08:41
balatonsound.com/hu/safetyfirst
A biztonság mindenek előtt!
Megvédjük a szórakozni vágyó fiatalokat/családokat!
(Kiss Endre Farkasnak szétbasszuk a fejét)
A biztonság mindenek előtt!
Megvédjük a szórakozni vágyó fiatalokat/családokat!
(Kiss Endre Farkasnak szétbasszuk a fejét)
Jul 01, 2023 03:08:41
Golda csiklója
(
x8)
Jul 01, 2023 03:49:03
x8)

3 órás sörike
Jul 01, 2023 04:51:15
Ma a nagy bulizódás közepette felváltott a ketyerű, de ne aggódjatok, hamarosan cisszenek a picsaszájba.
Jul 01, 2023 04:51:15
Balaton Sound
Jul 01, 2023 07:35:51
Büdös van.
Jul 01, 2023 07:35:51
Propi
Jul 01, 2023 07:40:21
Kedves Trollégák!
3-4 hónapja követem a gyagyás féle brancs elmeháborodott életét, de csak a napokban jutottam el oda, hogy regisztráljak a fórumra.
A képet kicsit megkésve töltöm fel nektek, ne haragudjatok.
Csütörtökön átutazóban voltam Púpszászon és gondoltam ,hogy elkanyarodok a vasútállomás felé hátha látom Őket....és láttam Őket. A képet autóból, menet közben készítettem a Dózsa György út és a József Attila út kereszteződésénél 18:52 -kor.
Remélem első kommentnek ez megteszi :D
Ja és Gyagyás, a gyomrod hüljön ki te pedofil féreg.
Buzi soDI a soDI
3-4 hónapja követem a gyagyás féle brancs elmeháborodott életét, de csak a napokban jutottam el oda, hogy regisztráljak a fórumra.
A képet kicsit megkésve töltöm fel nektek, ne haragudjatok.
Csütörtökön átutazóban voltam Púpszászon és gondoltam ,hogy elkanyarodok a vasútállomás felé hátha látom Őket....és láttam Őket. A képet autóból, menet közben készítettem a Dózsa György út és a József Attila út kereszteződésénél 18:52 -kor.
Jul 01, 2023 07:40:21
egynadrág
(
x2)
Jul 01, 2023 07:45:42
x2)
Kedves Trollégák!
Szép kezdés, majdnem visszajött a reggelim!
Gratulálok!
linzi fapóleon
(
x8)
Jul 01, 2023 08:06:55
x8)
Ha 60.000 € adósságom lenne, nálam is a Balaton Sound lenne a fő prioritás.
jó-jó-jó de a trollokat "idegesíteni" kell... :D
Klohek
(
x12)
Jul 01, 2023 08:07:21
x12)
Kedves Trollégák!
Szép munka! Viszont sajnos ez kép nekem azt bizonyítja, hogy sikeres buzipuccs folyt le púpszászon... Remélem golda seregei, még tartják a "nagy" házat, és a csőcselék irányítása, csak a bádog putrik felett van..
egynadrág
(
x2)
Jul 01, 2023 08:10:16
x2)
Klohek
(
x12)
Jul 01, 2023 08:16:37
x12)
Pontosan! Akkor kellett volna orvoshoz vinni, meg nevelni, amikor lepasszolta, a nagymamának... Minden "pofon", jó helyre megy!.
Hahó
(
x136)
Jul 01, 2023 08:28:06
x136)
Ketten élnek 6 m2-en a húgyszagú macskaólban. Egyszemélyes ágyon alszanak ketten.
trolléga
(
x30)
Jul 01, 2023 08:29:46
x30)
Nem fityeltek! Párizsba indultak sziszával a déliből.
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
trolléga
(
x30)
Jul 01, 2023 08:33:58
x30)
amit még shikerült megtudnia a spottolónak:
"A gyagyás intèzi a vezetèst, de nagyon be van szarva, hogy öreg ès rosszak a reflexei. Az okatatója egy "öregember", aki próbalta nyugtatni, hogy most vizsgázott egy 53 èves tanítványa."
"A gyagyás intèzi a vezetèst, de nagyon be van szarva, hogy öreg ès rosszak a reflexei. Az okatatója egy "öregember", aki próbalta nyugtatni, hogy most vizsgázott egy 53 èves tanítványa."
Nagyon remélem hogy nem volt még órája csak azért ilyen optimista az öreg. Majd ha meglátja a pókujjakat és meghallja a süsüzést egyből kibassza a kocsiból.
Az az 53 éves fényévekkel recskás felett állt gondolom mind mentálisan mind fizikailag.
Beüthetne már valami krach, vagy NAV vagy rángóarcú formájában. Igen vidám a buzipár, a jó kurva anyjukat.
Klohek
(
x12)
Jul 01, 2023 08:39:48
x12)
endre, parádés vagy! Húgyszagban alszol, egy húgyszagú ágyban, egy jó eséllyel húgyszagú csöves mellett, belebújsz a hugyos cipődbe, és jössz minket hergelni, egy összehokizott faptopon keresztül.. Irigyellek..
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Jul 01, 2023 08:40:17
x11)
Úgy látom a kép a helyi coop-al szemben készült. Nyilván. XD
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Jul 01, 2023 08:54:44
x11)
A csütörtöki képen és a pénteki vasútállomásoson is ugyanabban a ruhában van Kaffka Tibor. 30 celsius fokban. Gondolom a pizsama is az volt.
Gratulálok Endre, szerintem az összes troll irigy rád.
Nemhogy Párizsba, de a világ végére is elmenne bárki és akárki ezzel az igénytelen, szakadt csövessel.
Nemhogy Párizsba, de a világ végére is elmenne bárki és akárki ezzel az igénytelen, szakadt csövessel.
bolgár jeti
(
x30)
Jul 01, 2023 08:58:00
x30)
:D
sajnos nem állíthatunk minden mém mellé rendőrt, hogy ne lopja el a pedofil :)
Hahó
(
x136)
Jul 01, 2023 08:58:14
x136)
A csütörtöki képen és a pénteki vasútállomásoson is ugyanabban a ruhában van Kaffka Tibor. 30 celsius fokban. Gondolom a pizsama is az volt.
nevetni fogsz, de a spottoló szerint tőlük másfél méterre csak az áporodott sörszagot lehet érezni, az elnyomja az izzadtság bűzét.
kvázi dezodorként használják a testükből kiáramló sörbűzt. ez szerintem shaját megoldás.
Propi
Jul 01, 2023 08:58:48
NSZKSZ a pozitív hozzászólásokat. Vasútállomás felől jöttek tehát biztos buzipuccs volt csütörtök este.
Milyen volt gyagyás? Pitonsz becserkészése sikerült? Oh wait...
Buzi soDI a soDI
Jul 01, 2023 08:58:48
-
Jul 01, 2023 09:02:13
Jul 01, 2023 09:02:13
Hahó
(
x136)
Jul 01, 2023 09:06:10
x136)
egyébként a spottoló tudósításából még az jön le, hogy tibor ugyanúgy kezeli a fikást, mint judgát.
a fikás bármit mond, tibi kussoltatja: jóvan, haggyámá.
nincs közöttük értelmes beszélgetés. a fikás loopol valamit, tibor meg emelt hangon idegesen reagál, kussoltatja, bármit is mond a fikás. tibor a fikás minden megnyilvánulására hisztizik, kvázi folyamatos sértődésben van, látványosan idegesíti őt a fikás.
nincs közöttük értelmes beszélgetés. a fikás loopol valamit, tibor meg emelt hangon idegesen reagál, kussoltatja, bármit is mond a fikás. tibor a fikás minden megnyilvánulására hisztizik, kvázi folyamatos sértődésben van, látványosan idegesíti őt a fikás.
Hahó
(
x136)
Jul 01, 2023 09:07:07
x136)
sehol. szándékosan dezinformálok.
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Jul 01, 2023 09:10:19
x11)
egyébként a spottoló tudósításából még az jön le, hogy tibor ugyanúgy kezeli a fikást, mint judgát.
Én is így képzelem, ismerve az előzményeket.
Tibi őszintén örülni csak a sörnek és az 54 szálas piros Winstonnak tud.
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Jul 01, 2023 09:13:07
x11)
NSZKSZ a pozitív hozzászólásokat. Vasútállomás felől jöttek tehát biztos buzipuccs volt csütörtök este.
A két buzi most valószínűleg rácsodálkozik a képedre, hogy "jéééé, már a Fenyő ABC-vel szemben is kurva trollok vannak."
XD
Klohek
(
x12)
Jul 01, 2023 09:14:01
x12)
Jársz még arra, csinálj pár képet! Na rakd fel egyszerre, szépen adagold, az elmebetegnek.. Minden egyes spottolt kép, újabb harapás a picsaszájba..xd
mondomkusskuss
(
x21)
Jul 01, 2023 09:31:10
x21)
Fikás már volt egyszer Párizsban, hahó!

Klohek
(
x12)
Jul 01, 2023 09:34:36
x12)
Most értettem meg, mit értett tibi, a "munka" kapcsán pár napja.. 6nm2-es macskaól takarítás..xd

linziasztal01
(
x77)
Jul 01, 2023 09:38:14
x77)
Most értettem meg, mit értett tibi, a "munka" kapcsán pár napja.. 6nm2-es macskaól takarítás..xd
Kidob 4 sörtös dobozt, odatermel 9-et.
EasybankosPedo
(
x23)
Jul 01, 2023 09:45:51
x23)
tippem szerint ő lehet az:
Az egyik tippem nekem is ö.
Tamási Ferenc - 41 éves oktatói tapasztalat - Opel Corsa - 20/9566711 ( ö van nálad a képen)
De rajta kívül, életkor alapján, van még talán 2 de minimum 1 potenciális jelölt is.
Úri-Kovács István - 16 éves oktatói tapasztalat - Opel Astra - 70/3335103
Rimóczi József - 6 éves oktatói tapasztalat - Citroen C3 - 30/1605395
Indulhat az átképzés trollá. :)
linzi fapóleon
(
x8)
Jul 01, 2023 09:53:41
x8)
444.hu/2023/06/30/ausztraliaban-engedelyezik-az-mdma-es-a-varazsgomba-gyogyaszati-alkalmazasat
IRÁNY AUSZTRÁLIA GYAGYÁS!
Le kell választani a szisza központi idegrendszerét!
IRÁNY AUSZTRÁLIA GYAGYÁS!
Le kell választani a szisza központi idegrendszerét!
linzi fapóleon
(
x8)
Jul 01, 2023 09:56:53
x8)
Endre ez a Csinibaba Fannika is nagyon erős cica! Nem gondolkodtál azon még hogy bevedd a hárembe és akkor lenne két ilyen amazonod aki csak téged szeret meg csodál?
trashcity.net/video/4692/trany%C3%B3baba-fannika-liveja-telefonom-m%C3%A9ly%C3%A9r%C5%91l-2021-febru%C3%A1r
Szintet kéne lépni és a stream-ek is foschnák
trashcity.net/video/4692/trany%C3%B3baba-fannika-liveja-telefonom-m%C3%A9ly%C3%A9r%C5%91l-2021-febru%C3%A1r
Szintet kéne lépni és a stream-ek is foschnák
EasybankosPedo
(
x23)
Jul 01, 2023 09:58:36
x23)
Gyagyás te igénytelen, proli, előember. Tibi minimum 3 napig ugyanabba a göncbe volt. Lásd Szerdai Szolnokra utazás, Csütörtöki Púpszászi szpotolás az új trolléga részéröl (Üdv itt, szép munka volt) Pénteki Budapesti szpotolás. De ez semmi mert nálad is majdnem ugyanez van, annyi kivétellel hogy te Pénteken képes voltál pólót váltani. Igy mentetek el a Soundra.
Ti igénytelen szardarabok, alsóneműt hány naponta váltotok?
kissendrevagyok
(
x48)
Jul 01, 2023 10:00:34
x48)
azért Golda sem normális, hogy ezt hagyja
kissendrevagyok
EasybankosPedo
(
x23)
Jul 01, 2023 10:03:31
x23)
Most jut eszembe az új trolléga képe miatt. Ha valaki Púpszászon jár majd és belefér neki, az ugorjon el a kádárkockához, hogy vajon hogyan áll a 2 új "fáskamra. Gyagyás említtette, pár hete, hogy az első után még 2 másikat is vettek.
tyodika
Jul 01, 2023 10:12:49
Gyagyás te igénytelen, proli, előember.
Mityoda asz hoty alsónemű?
Jul 01, 2023 10:12:49
EasybankosPedo
(
x23)
Jul 01, 2023 10:13:33
x23)
azért Golda sem normális, hogy ezt hagyja
Én se tudok rájönni, hogy mi szüksége van erre, mért megy ezekbe bele. Valami tényleg lehet a háttérbe, amiről még nem tudunk. Főleg úgy nem értem, ha a gyagyás megszerezte és most a Bittner pénzt költi, hogy akkor nem lett volna egyszerűbb azzal a pénzel kipaterolnia Púpszászról mondván menjen belőle Szolnokra, Budapestre, Berlinbe lakni, de soha többet ne lássa.
EasybankosPedo
(
x23)
Jul 01, 2023 10:22:09
x23)
Most látom, hogy bolgár jeti képét lopta el és vágta le a tolvaj. Ez alapján szerintem pont a gyagyásra vagy tibire kell a vízjelet rakni. Aztán akkor vághatja vagy kitakarhatja, ahogy egyszer már az utóbbit megtette.
Balogh
(
x1)
Jul 01, 2023 10:24:15
x1)
Vén korára előjöttek az anyai ösztönök. Értem ez alatt azt, hogy dögöljön meg a fia, csak ne ott a kádárkockába, vagy annak környékén.
EasybankosPedo
(
x23)
Jul 01, 2023 10:28:21
x23)
Gyagyás, te minuszolsz? Gyere írj be. Ha nem te voltál , akkor azt kérdem aki igen, hogy mi is a baj ezzel? Az adatok innen voltak.
www.sprintjogositvany.hu/oktatok/oktatoink.html
Szóval semmi olyant nem írtam ami nem nyilvános. Megnyitott képnél írják azokat amit írtam.

www.sprintjogositvany.hu/oktatok/oktatoink.html
Szóval semmi olyant nem írtam ami nem nyilvános. Megnyitott képnél írják azokat amit írtam.

-
Jul 01, 2023 10:32:50
Gyagyás, te minuszolsz? Gyere írj be. Ha nem te voltál , akkor azt kérdem aki igen, hogy mi is a baj ezzel? Az adatok innen voltak.
sprintjogositvany.hu/oktatok/oktatoink.html
sprintjogositvany.hu/oktatok/oktatoink.html
Mostanában egy újfajta divathullám érte el a fórumot, ez pedig az ész nélküli minuszolás és picsogás ha minuszolnak.
Jul 01, 2023 10:32:50
D_Dezső
(
x29)
Jul 01, 2023 10:38:33
x29)
Nem meglepö, Limzben ugyanez ment. Azért picsogott folyamatosan a Gyagyás, hogy a tranyó nem beszél vele meg folyamatosan “rossz hangulata van”.
Bécsben aztán kicsit megszelídült a herélt kandúr, valószínü azért mert nonstop bevolt gyógyszerezve/kristályozva, ráadásul kint -5 fok volt, úgyh inkább beletörödött sorsába és áttelelt.
Továbbá, olyan szempontból is jó ez a storty, hogy Tiborunk addig sem valami jóravaló idös embert vagy fogyatékost tesz tönkre hanem lehorgonyoz ennél a szarházinál amíg tartanak a kártyenek.
EasybankosPedo
(
x23)
Jul 01, 2023 10:39:49
x23)
Ohhh én leszarom ha minuszolnak, még vissza se pluszozpm magam . :) Csak tényleg érdekelne és ezért írtam ha nem a gyagyás volt, akkor vajon egy ilyen hsz-el mi lehet annak a baja aki minuszol. Ha már tudja nyomni a mínuszt akkor gondolom azt is megtudja indokolni ilyenkor, akkár csak - nickel is, hogy mért.
Ha meg a gyagyás volt, annak meg még örülök is, mert tudom, hogy akkor betalált a hsz. Tehát elmebeteg, nyugodtan minuszolj engem, ha te vagy az. xD
Kötőjel
(
x12)
Jul 01, 2023 10:45:16
x12)
habár furfangos sodinak gondolhatta magát a sodi azzal, hogy ellopta a herélt köcsögét ábrázoló képet a vízjel levágása után, de ki kell ábrándítsam a lelkecskét: kurvára nem hízelgő az állítólagos szerelmed ábrázolása.
csőcselék, alkoholizálás, pusztítás, rombolás. ez tibi, és te önként és dalolva megosztottad a faladon ezt az infót a közérdeművel. csak számodra nem kínos ez a kép. mindenki más röhög rajtad. :))
vérdíj target nr. 1
csőcselék, alkoholizálás, pusztítás, rombolás. ez tibi, és te önként és dalolva megosztottad a faladon ezt az infót a közérdeművel. csak számodra nem kínos ez a kép. mindenki más röhög rajtad. :))
D_Dezső
(
x29)
Jul 01, 2023 10:49:00
x29)
Annyi esze azért még van az öregasszonynak, hogy azt kristálytisztán látja, hogy a fogyatékos fia elöbb fog pelenkázásra szorulni mint ö.
Ha tippelnem kellene szerintem belefáradt a hülyeségbe. Fél éve hallgatja az éjszakákba menö hetyetyéket a Gyagyás telefonján kihangosítva, ki-kit paszott mek, ki-mit lopott el. Közben nézi, hogy napi egy rekesz sört beszürcsög a fogyatékos fia.
Inkább átmegy a “90 éves bácsihoz” vagy a horgászhoz, aztán azt csinálja amit az elmúlt 41 évben is, ha nem tud róla, ha nem látja akkor nem idegesíti magát.
Ez a két buzeráns mastermind meg azt képzeli, hogy Golda nem veszi észre öket a macskaólban, Golda meg inkább úgy van, hogy bezárja a nagy házat a két buzi meg csináljon a sufnyiban amit akar, addig sem az Újszászi coop elött szégyentelenkednek meg járatják le a falubeliek elött.
sittessanyi
(
x7)
Jul 01, 2023 10:52:12
x7)
az a jó, hogy ez egyszerre kétféle büntetés a gyagyásnak:
1) megerősítés abban, hogy annyira unalmas, idegesítő, buta, jelentéktelen a személyisége hogy amit mond arra nem érdemes figyelni. és ezt egyébként a pedofil is tudja, ha más nem tudat alatt.
2) a gyagyás is ugyanúgy szokta ignorálni más emberek mondanivalóját mint tibó. csak a saját - viccesnek, frappánsnak vélt - gondolatait looplja. ez pedig ugye a visszaható karma büntetése.
Klohek
(
x12)
Jul 01, 2023 10:54:37
x12)
EasybankosPedo
(
x23)
Jul 01, 2023 11:07:49
x23)
Még ez se biztos mióta vett talán 2 új de egyet biztosan wifi erősítőt, pár hete. Nem véletlenül lehetet rájuk talán szüksége. Korábban mikor még csak 1 jel erősítő volt bent a nagy házba azt mondta, hogy dolgozni bemehet, de utána taka van a recskaólba. Ekkor még bent tudott a rendes netröl dolgozni, kint meg talán a mobil netet használhatta. És ezek után kellet megoldani hogy legyen kint is wifije, valószínűleg a munkához.
sittessanyi
(
x7)
Jul 01, 2023 11:08:51
x7)
alapvetően mélységesen megvetek minden tranyós (trash)kontentet, de amikor itt látok egy fotót amin a gyagyás a leírhatatlanul csúnya és buta nőnek öltözött faszival lóg, akkor öröm tölti el a szívemet, mert tudom, hogy a nagy lamantinos reménykedések ellenére fifinek végül nem jut született pina, csak az alkesz félszerzett segglyuka és sebe. azzal kell beérnie.
faszaság van :)
faszaság van :)
Balogh
(
x1)
Jul 01, 2023 11:09:46
x1)
Csak a rohadt 5 perces várakozási idő a gáz!
Akinek meg fáj a mínuszolgatás azonnal lépjen le, mert fikás beindul.
Nem is értem minek foglalkozik bárki is ezzel.
trolléga
(
x30)
Jul 01, 2023 11:21:37
x30)
www.nograd24.hu/2023/06/27/ittas-oktatot-fogott-a-szecsenyi-rendorkapitany
Endiii pasztmek rossz oktatót választottál. Mehetne a közös työrikézés két süsüzés közt, foshná!
Endiii pasztmek rossz oktatót választottál. Mehetne a közös työrikézés két süsüzés közt, foshná!
Balogh
(
x1)
Jul 01, 2023 11:23:53
x1)
Igazi tolvaj csöves vagy te nyomorék! Nincs saját gondolatod, csak másokból akarsz felkapaszkodni. Nincs életed, nincs pénzed, se munkát se kapcsolatod. Nincsennek barátaid, csak képzeletbeli. Undorító az egész lényed. Anyád már akkor ott akart hagyni a kórházba mikor kiszart téged, csak nem volt ki felszedjen. A mai napig nincs aki felszedjen téged!
Egy szánalmas élettelen buzi vagy. Szó szerint buzi, mert nincs semmi bizonyítékod arra, hogy megbxtál egy született nőt.
Tranyókám! Csak így tovább! Jól kevered a fikás kártyáit!
Egy szánalmas élettelen buzi vagy. Szó szerint buzi, mert nincs semmi bizonyítékod arra, hogy megbxtál egy született nőt.
Tranyókám! Csak így tovább! Jól kevered a fikás kártyáit!
Propi
Jul 01, 2023 11:26:52
Most jut eszembe az új trolléga képe miatt. Ha valaki Púpszászon jár majd és belefér neki, az ugorjon el a kádárkockához, hogy vajon hogyan áll a 2 új "fáskamra. Gyagyás említtette, pár hete, hogy az első után még 2 másikat is vettek.
Ha arra járok legközelebb beköszönök Goldához. Viszonylag sűrűn. Jelenleg a Lamantin háza előtt hajtok el napi 2x már egy ideje, de ott semmi mozgás. Nem, nem én voltam a tojásos troll. :D
Jul 01, 2023 11:26:52
Fatászpika
(
x2)
Jul 01, 2023 11:28:49
x2)
Gyagyás látod csak akkor írhatnád bele az önéletrajzodba hogy egyetemet végeztél, ha ilyened van.

Épp a minap vettem át, de nem sokat segített az se az államvizsgára készüléssel, hogy mindig minden baromságodat követtem, de még így is sikerült
És persze ez nem is az utolsó lesz

Épp a minap vettem át, de nem sokat segített az se az államvizsgára készüléssel, hogy mindig minden baromságodat követtem, de még így is sikerült
És persze ez nem is az utolsó lesz
hugykoszagu pinaszor
(
x7)
Jul 01, 2023 11:33:24
x7)
ha egyaltalan nem oldották fel egy hordóban… már bármit kinézek ezekből, gyanús ez a pénzcsap nyitogatás
A helyzet megoldása
(
x45)
Jul 01, 2023 11:37:11
x45)
Endre, elárulnád miért zaklatod és fenyegeted a rocskaiékat?

Az pedig, hogy beismered, hogy a bedőlt devizahiteleket anyád kamu bevételi pénztár bizonylatokkal tudta meg igényelni dicséretes.
Nem véletlen, hogy neked is kb 2.5 akkora hiteles van a trükközések miatt mint ami lehetne.
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír

Az pedig, hogy beismered, hogy a bedőlt devizahiteleket anyád kamu bevételi pénztár bizonylatokkal tudta meg igényelni dicséretes.
Nem véletlen, hogy neked is kb 2.5 akkora hiteles van a trükközések miatt mint ami lehetne.
EasybankosPedo
(
x23)
Jul 01, 2023 11:42:57
x23)
Gyagyás, menyi bérleti díjat fizetsz Goldának, hogy befogadhattad tibit a recskaólba? Egy Berlini albérlet árának a feléből, kijön a bérleti díj neki Púpszászon?
Beszéld rá, hogy abból a pénzből rendeljen még egy adag kaját magának, amit aztán a tibi eltud lopni majd magának tőle.
Beszéld rá, hogy abból a pénzből rendeljen még egy adag kaját magának, amit aztán a tibi eltud lopni majd magának tőle.
Autismus Maximus
(
x16)
Jul 01, 2023 11:44:14
x16)
Ostoba levél. Semmi boldozás, semmi színezés, semmi sodizmus, normális íráskép. Ez sajnos elégtelen
-
Jul 01, 2023 12:00:21
Csöves tranyót "szerelmi" élete:
-Idegbeteg Jucimama
-Agyvérzéses Terdikccigány
-Szétvert agyú Jucimama
-Alkoholista debil Endre
Alkalmanként:
-random csövesek
-öregemberek
-futóbolondok
-drogos cigányok
Iligy vagyok.
Endre szerelmi élete:
Csak plátói...
-öregemberek, párok
-mosolygós koppány Andi
-márkcica
-képzelt személyek (szakácsnők, oroszok, stb)
-szegedi prostituáltak
Fizika:
Kaffka Tibor hajléktalan, alkoholista.
-Idegbeteg Jucimama
-Agyvérzéses Terdikccigány
-Szétvert agyú Jucimama
-Alkoholista debil Endre
Alkalmanként:
-random csövesek
-öregemberek
-futóbolondok
-drogos cigányok
Iligy vagyok.
Endre szerelmi élete:
Csak plátói...
-öregemberek, párok
-mosolygós koppány Andi
-márkcica
-képzelt személyek (szakácsnők, oroszok, stb)
-szegedi prostituáltak
Fizika:
Kaffka Tibor hajléktalan, alkoholista.
Jul 01, 2023 12:00:21
Betöjt Laptop
(
x39)
Jul 01, 2023 12:05:17
x39)
Nézd!
Ilyen formán ír asodi.

Klohek
(
x12)
Jul 01, 2023 12:13:31
x12)
Gyagyás, menyi bérleti díjat fizetsz Goldának, hogy befogadhattad tibit a recskaólba?
Nulla, azaz nulla, forintot eddig!!
Sörciccentő
Jul 01, 2023 12:17:53
Épp tegnap gondolkodtam rajta, hogy az erkélyem vajon nagyobb-e, mint a macskaól...
Jul 01, 2023 12:17:53
sittessanyi
(
x7)
Jul 01, 2023 12:23:24
x7)
nevetni fogsz, de az én macskáimnak egy saját 8 nm-es szobája van a házban, nem valami mellékputriban.
ők mondjuk igényes állatok, és szeretetre méltóak, snecivel ellentétben.
53 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™