A gmail-es e-mail cím is bizalomgerjesztő. Egyértelműen egy ügyfélközpontú, MNB engedéllyel rendelkező pénzügyi intézetről van szó. Gyagyás, itt a lehetőség a hitelkiváltó hitelecskére!
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
Hát azért hetyetye!
Judga legalább nyalni tudott.
Konszolidált kinézetű, középosztálybeli fehér ember
Endre ezt igényli.
Balek mentaliti.
Endre nem tud ennél jobbat. Vagy ez, vagy a magány.
Így legalább az auti logika szerint nincs egyedül, csak heti hat és fél napot.
De ez anyagilag nem fenntartható.
Nincs már hitelke.
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
:DDDDDDD

Hát én már szart sem érek?
Kvázi Endre tett kárt, saját magában!
A kerítés csak "kalapács" volt.
Ne felejtsd el a macskát, akit kitúrt
Púpszász állomás, Púpszász állomás, köszöntjük kedves utasainkat.
Mifaaaaaaaaaaaan
ez a resz fennt van valahol? sehol sem talalom :D
ha valaki linkelne,halas lennek
amug yez a video jo pelda arra,hogy mennyire egy elmebeteg szar vagy fikas !!!!!
"Anyám hibája .Ha minden összeomlik, rágyújtom a házat" KEF 2024.06.29.
ez már a titán szemüveg?
jah nem.. am pedofilgeci, azt vágod hogy a TITÁN az nem jó. lásd a Titán turista tengeralattjárót, nálad csilliárdokkal gazdagabb emberek (mondjuk, nem nehéz annak lenni) hagyták ott a foguk miatta. :D (bocsánat ha morbid)
#50euro + kamatok
A bal oldali lencsén, konkrétan nem látni át:-D
El nem tudom képzelni,hogy a faszba lehet igy viselni egy szemüveget.
Nekem,ha már 1db mikro pötty van valahol már idegesít,és tisztitom is.
Megisztítaná és kb 3 dioptriát javulna a látása :D
Kütyütök meg utaugatok // A SoDI fényhozó, geci.
Provokáló Sodi a Sodi.
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
még azt sem. ha nem lenne hitelpénz és lenne egy kérő a láthatáron endre már fasorban se lenne.
varangyosomhoz egy csomószor visszament már ez a retek, még úgy is, hogy az az utcán aludt, hahó!
15 év az 15 év. egy lobotómián átesett demens vénasszonnyal szemben is alulmaradt asodi. piszony.
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Boldog Vekni
Erről a Filmkiller "kancsi vett egy laptopot" videója jut eszembe xD
szíjjel lesztek bombázva
Boldog Vekni
google street view fejlesztő speciálba
KAKÁLSZ MIKÖZBEN A SZERELMED BASZIK
a retardált agyával annyit fogott fel a trollok rosszallásából az alkoholizmusát illetőleg, hogy "höhöhö, a sört idegesíti a trollokat", ezért posztolgatja az idióta mémeket.
ez persze óriási hiba a sodi részéről, hisz minket nem idegesít, amikor bizonygatja, hogy a lelkecske elveszett az alkoholizmus útvesztőjében. sőt, mi örülünk minden ilyen bugyuta mémnek.
szóval így tovább, a sodi! ciccenjenek a sörtök, dübörögjenek az alkoholizmust dicsőítő, tibi atya színvonalú mémek!! a sodi.
vérdíj target nr. 1
Helyesen így írjuk:
"eggy hajlék tallan szállás adókat provokkál magga ellen."
Dörppe, te vagy az?
Ez tényleg így van.
Hogy bosszantaná, ha tudná, hogy milyen elégedettséggel tölt el minden alkalommal, amikor segg részegen jelentkezik. Szinte látom minden egyes sörnél, ahogy csúszik a szög a koporsójába. A részeg mámort egyáltalán nem is sajnálom tőle. Igyon csak, attól hízik a májacska.
Nem én vagyók!
*Idegenforgalmi adó
Üdvözlettel: PS - Puha Slag | LMBTQ SODI | LMBTQ Propagandista Sodi
A faszpinást viszont kitilhatja Golda néni.
pocsánat, de hogyne gondolkodott volna rajta? amikor a tresvúdra felkerült valamilyen felnőtt tartalmú videó arról az aberráltról, az üzemeltetők statisztikái szerint egy bizonyos linzi ip-címről gyakorlatilag maratonjelleggel nézték folyamatosan – ez anno talán itt is szerepelt a fórumon.
más kérdés, hogy ezt a fannikát félhomályban, távolról legalább tényleg nőnek lehet nézni, endrének meg csak a mélynövésű előgerinchúros félszerzet szart sikerült bevonzania, de hát ebben eddig lehetett eljutni.
spricc spricc
Ne vessük el annak a lehetőségét, direkt hívta meg a két csövest, hogy utána kidobhassa és kiröhöghesse őket :D
Jézus vagyok, nem uzsorás. (...) Én vagyok a Szent Magdolna személyesen.
Önfeláldozó troll Balázs :D
Endre nagyon vonzza a troll Balázsokat
Én még annak se vetném el a lehetőségét hogy ennél komolyabb oka is volt a "meghívásnak".
Abból gondolom hogy mennyire jött utána az auticunami fosrészegen, majd a csicskulás.
De nem nehéz kideríteni, el kell menni és meg kell kérdezni, rögtön kiderülne hogy felszopó-e.
Kivéve persze ha van hozzá kontakt.
(Azért nem sok felújított szürke tetejű ház van arra ahogy néztem streetview-on.)
Digitális nomád, mindig ott lakik, ahol az aktuális érdeke kívánja.
Lehet berlini vlogger, bécsi hajléktalan, magyarországi bécsi hajléktalan, akit az édesanyja szívességből ideiglenesen befogadott...
Hát itt írta, csak most nem találom. :)
Aztmondod Groby futár lett aSodi? Bepakolja a hűtődet?
Amekkora balek, mindezt saját hitelből + 25 % :D
Ezt bevonzotta a fikaevő :D
Jah,lehet neki ennyit megért :D
Azért legtöbbünk távolról szeret rajtunk röhögni !
Sztem 10 , 30 éve utcán élő hajléktalan ,tisztábbak, nem rombolnának , szocializálódnának , megbecsülnék a lehetőséget, hálásak lennének ha kapnának kaját , tudnának hol aludni .
De ez a két retek buzi ?
Trollkodásból is veszélyes ezeket meginvitálni !
Több kárt tesznek mint "hasznot" hoznak!

Házhoz viszi GaySodi, olcsóbb mint a GRoby.
A kínálat: sört, főtt tojás, vekni
Igyunk egy sörtöt, he
Ajjaj, deja vu-m van.
Ugyanez volt Árpival és a petricsészével is. A kezdeti nagy remények után kiderült, hogy mindkettő csak egy közönséges pedofilsimogató, utóbbi ráadásul még trollszerűségek pénzére is vadászott.
Mindenki azzal jár a legjobban, ha nem kapargatja és kérdezgeti (pláne személyesen) ezt a Balázst, mert ha az, aminek kinéz, akkor simán begyűjti az adatokat – nem lenne példátlan ugyebár. Ha nem pedószopó, akkor meg örül, hogy a radar alatt maradhat.
Fannika egy ronda csávó volt és most egy ronda tranyó. Egy viszont látszik, ők keni a tibigélt és/vagy a citromixet :) mert változott. Ami viszont meglepett amikor láttam a "barátnőjét" Dorinát én frankón azt hittem arra hogy csaj
hogyne... szerintem keresi a lehetőséget hogy nyilváníttassa magát öngondoskodásra képtelennek hogy aztán fenyegesse Goldát hogy neki kell ellátni különben bepejeli.
Hát én azért nem próbálnám ki..
Úty kültyem ej nyekety a kétyszátyetyret, hoty fajójápan nyem folt já fetezetem -sodi kobold
Nem néztem nőnek (azt a "csajára" mondtam) hanem azt hogy LÁTSZIK rajta hogy hormon kezelés alatt áll, szemben a szépen férfiasodó Tiborral.
De ugye a gnóm szerint megbolondító feromonokat bocsájt ki magából aminek senki nem tud ellenállni.
Fura definíció ez a szarral kevert húgyszagra...
Szerintem nem képes erre. Például a hiteleit se meri elengedni, mondván onnan vége a pénzügyi történetnek. Lásd mikor talán Golda is mondta neki, hogy próbálkozzon a magáncsőddel, neki az volt a válasza, hogy nem, mert onnan mások mondják meg neki mit csináljon a pénzel, hogyan gazdálkodjon. Ezek után kizárt, hogy feladná a saját "függetlenségét". Márpedig a ön gondoskodásra képtelen minősítéssel ez történne és beletörödne, hogy más irányítsa az életét több dologba is.
Ez egy olyan embernek, mint a korcs, aki egész életébe a saját feje után ment, szinte mindig a forgalommal szembe, annak maga lenne a pokol. Főleg ha olyan embernek kellene engedelmeskednie mint Golda, akit jó eséllyel utál.
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Labanciában és a németeknél is tudna magáncsődöt jelenteni, de gémeskútban maximum beszámíthatatlannak tudná magát nyílváníttatni, gyámság alá helyeztetni magát és így esetleg Gold lehetne a gyámja.
Miután pjogjamozóként képezni nem képzi magát, a tudása fénysebességgel avul el, így normális fizetésre már nem számíthat.
Ilyen adósságheggyel a háta (púpja) mögött pedig egyenes az út az utcára, vagy az OPNI-ba.
Ne sürgesd a védtelen Vámost, zsidó! Nagyon nagy pöcögtetések mennek a háttérben!
Mifaaaaaaaaaaaan
Miután pjogjamozóként képezni nem képzi magát, a tudása fénysebességgel avul el, így normális fizetésre már nem számíthat.
Én attól tartok valami csak ragad rá az évek alatt, max más tempóban mint a normális emberekre és ezért tud átmenni a szűrőkön, mi meg csodálkozunk rajta hogy lehet ez.
Tudom tudom fogyatékos, de mechanikus dolgokat ezek is meg tudnak tanulni.
Simán, egy volt főnököm mondta, hogy "szükség van favágókra is". Gondolj bele, hány napig bírnád, hogy színeket változtatsz a weboldalon, meg copy-paste módszerrel csinálsz új endpoint-okat az api-hoz? :) Én a második napon biztos ki lennék borulva.
Meg hát már láttam rosszabbat is :)
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Pocsánat, véletlenül ment a minusz!
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
(Ahogy Hahó olyan szépen leírta a hivatalos, NAV-hoz szóló levelében, Kaffka Mercédesz, előző neve ifj. Kaffka Tibor, lakcíme: 7300 Komló, Anna akna 4. fszt. 2.)
Előző? Nem úgy írják, hogy fiúkori neve? :D
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Részeg vagy! Menj haza!
Majd ha Ásó27 megengedi, írhat ide a púpos.
De csak a fenszi setup mögül, esetleg.
Talán egy tisztázós lájfsz... 720PÉben...
Homó-ofiszban...
Végülis, mivel Tibi közölte, hogy neki mindegy hogy férfi vagy nő a párja, Golda tökéletesen illik a leírásra.
Golda lesz az új judga?
Endre, ez lenne a csúcspont, Tibi összejön anyáddal, majd feléli az örökséged.
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
Fifendro örülne,ha férfiszerelmét a púpszászi haciendán tarthatná.
Goldát viszont idazi női katonai capo-vá trenírozták a Negev-sivatagban.
Először csalódást okozott a vénlány, mivel tiborka túl könnyen bejutott.
A menekúlős távozás viszont azt sejteti, hogy golda meier azért megmutatta tibornak a villát:)))
Szerző:
Sörike
(
x3)
Jul 03, 2023 12:28:06
Válasz
(3)
x3)
Válasz
(3)
Endi gyere mesélj nekünk a balatoni élményeidről! 25 perces flokk foschná most nagyon!
Gecis hányós lavór
Nyergesi_Predátor
(
x2)
Jul 03, 2023 12:28:36
x2)
Nézd már Fikás.
ALEE nevű "énekes" is belépőt nyert a kankóbarlangba..
Ez is a te hibád lesz, ha kiderül..
Újabb sztárbotrány, csá.

Puncicája van a cicának.
ALEE nevű "énekes" is belépőt nyert a kankóbarlangba..
Ez is a te hibád lesz, ha kiderül..
Újabb sztárbotrány, csá.

Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Jul 03, 2023 12:30:36
x13)
Endre!
Malacz posztját linkelte néhány napja valaki és az egyik kommentet a figyelmedbe ajánlom!
Ettől a szimpatikus fiatalembertől felmarkolsz 70 ezer eurót és csak 2% a kamat, ezt még anyád nyugdíjából is tudod finanszírozni, ha éppen nincs meló!
Csörögj rá, nagyon szimpatikus az úr!
Malacz posztját linkelte néhány napja valaki és az egyik kommentet a figyelmedbe ajánlom!
Ettől a szimpatikus fiatalembertől felmarkolsz 70 ezer eurót és csak 2% a kamat, ezt még anyád nyugdíjából is tudod finanszírozni, ha éppen nincs meló!
Csörögj rá, nagyon szimpatikus az úr!
A gmail-es e-mail cím is bizalomgerjesztő. Egyértelműen egy ügyfélközpontú, MNB engedéllyel rendelkező pénzügyi intézetről van szó. Gyagyás, itt a lehetőség a hitelkiváltó hitelecskére!
EasybankosPedo
(
x23)
Jul 03, 2023 12:31:31
x23)
Gyagyás amúgy megint hazudik. Azt akarja elhitetni, hogy miután Golda talán Péntek délután kiadta az útjukat, Péntek kora este máris rendelkezésre állt a meghívás Vámostól. Mert ugye véletlenül se arról van szó, hogy tibi elkezdte kérdezgetni az "ismerőseit" és igy talált rá Vámosra, hogy nem találkozhatnának e és tölthetnének el nála kis időt, bulizódva.
Gyagyás, kezdj el felkészülni, hogy az vár majd rátok hamarosan mindenhol, ami Vámosnál is történt!
Gyagyás, kezdj el felkészülni, hogy az vár majd rátok hamarosan mindenhol, ami Vámosnál is történt!
gobesug
(
x30)
Jul 03, 2023 12:31:48
x30)
Látom Tibor egyedi rendszamot is kapott a lakókocsihoz

MÁVos trolléga
Jul 03, 2023 12:36:48
Vekni, te szar, ha már ide evett a fórumra megint a retek, ajánlok valamit:
Ha Tibcédesz legközelebb megint ideges rád (ami elég gyakran van), és éppen szarik a szoba közepére, oldásnam kérdezd meg tőle:
- "Nini, csak nem abortusz? Hetyetyetye"
Ha Tibcédesz legközelebb megint ideges rád (ami elég gyakran van), és éppen szarik a szoba közepére, oldásnam kérdezd meg tőle:
- "Nini, csak nem abortusz? Hetyetyetye"
Jul 03, 2023 12:36:48
A helyzet megoldása
(
x44)
Jul 03, 2023 12:42:27
x44)
Endre, az új judga.
Tibi érdekből van vele, belül utálja mint a szart, lehúzza, együtt csöveznek, megveri, lenézi, és állandóan kiabál vele mint egy baka.
Egy demens öregasszony helyét sikerült betölteni Endre, ezaz.
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
Tibi érdekből van vele, belül utálja mint a szart, lehúzza, együtt csöveznek, megveri, lenézi, és állandóan kiabál vele mint egy baka.
egynadrág
(
x2)
Jul 03, 2023 12:56:47
x2)
Endre, az új judga.
Hát azért hetyetye!
Betöjt Laptop
(
x39)
Jul 03, 2023 13:01:58
x39)
Endre, az új judga.
Endre ezt igényli.
Balek mentaliti.
Endre nem tud ennél jobbat. Vagy ez, vagy a magány.
Így legalább az auti logika szerint nincs egyedül, csak heti hat és fél napot.
De ez anyagilag nem fenntartható.
Nincs már hitelke.
Betöjt Laptop
(
x39)
Jul 03, 2023 13:03:46
x39)
Endi!
A "trollok" hányszor verték be a bofádat?
Hányszor verte be a csövesed, a szerrelmen alapuló párkapcsolatod?

Betöjt Laptop
(
x39)
Jul 03, 2023 13:05:16
x39)
Endi!

kissendrevagyok
(
x48)
Jul 03, 2023 13:05:23
x48)
Endre a milliós fütyis fizetésből mit tudsz felmutatni ?
-Diplomád nincs
-Nyelvvizsgád nincs
-Házad nincs
-Autód nincs
-Családod nincs
-Háziállatod nincs
-Megtakarításod nincs
-Befektetésed nincs
-Vállalkozásod nincs
-Youtube karriered nincs
-Egészséges életmód nincs
Szerinted ha 50 ezer euró hitelből a fent említettekből semmit se sikerült elérned akkor minek élsz egyáltalán ? Csak azért szenvedsz még, hogy eltarts egy mosdatlan munkakerülő csonkoltfaszú alkoholistát aki időnként leszop ?
kissendrevagyok
-Diplomád nincs
-Nyelvvizsgád nincs
-Házad nincs
-Autód nincs
-Családod nincs
-Háziállatod nincs
-Megtakarításod nincs
-Befektetésed nincs
-Vállalkozásod nincs
-Youtube karriered nincs
-Egészséges életmód nincs
Szerinted ha 50 ezer euró hitelből a fent említettekből semmit se sikerült elérned akkor minek élsz egyáltalán ? Csak azért szenvedsz még, hogy eltarts egy mosdatlan munkakerülő csonkoltfaszú alkoholistát aki időnként leszop ?
Betöjt Laptop
(
x39)
Jul 03, 2023 13:05:56
x39)
Betöjt Laptop
(
x39)
Jul 03, 2023 13:10:35
x39)
:DDDDDD

Betöjt Laptop
(
x39)
Jul 03, 2023 13:10:58
x39)
Bocs a spamért.
Ma már nem jövök!
:DDDDDDDD
Ma már nem jövök!
:DDDDDDDD
Troll kerítés
Jul 03, 2023 13:18:04
Endi!
Jul 03, 2023 13:18:04
Bogdányi úti buszmegálló
Jul 03, 2023 13:19:11
*integet*
Jul 03, 2023 13:19:11
kripli figyelő
(
x12)
Jul 03, 2023 13:21:47
x12)
Endre, az új judga.
Ez nem teljesen igaz.Gyagyás felét sem éri a varangynak.A csöves vénasszony több shikeres youtube csatornát felépített,több donétet szedett be és több lajongója van.Gyagyás képtelen ezt a szintet megugrani. Tibi érdekből van vele, belül utálja mint a szart, lehúzza, együtt csöveznek, megveri, lenézi, és állandóan kiabál vele mint egy baka.
-
Jul 03, 2023 13:22:09
Kvázi Endre tett kárt, saját magában!
A kerítés csak "kalapács" volt.
Jul 03, 2023 13:22:09
A helyzet megoldása
(
x44)
Jul 03, 2023 13:22:15
x44)
Annyira jó lenne, ha a nagy télikabát terror megismétlődne Tibivel, és jönnének a boldozott levelek, csak az a baj, hogy már senkid nincs aki valaha küldene neked bármit.
Anyád jobban utál mint a trolljaid fele, Vera néni volt az utolsó aki nem undorodott tőled.
Anyád jobban utál mint a trolljaid fele, Vera néni volt az utolsó aki nem undorodott tőled.
MÁVos trolléga
Jul 03, 2023 13:28:53
Annyira jó lenne, ha a nagy télikabát terror megismétlődne Tibivel, és jönnének a boldozott levelek, csak az a baj, hogy már senkid nincs aki valaha küldene neked bármit.
Ne felejtsd el a macskát, akit kitúrt
Jul 03, 2023 13:28:53
Ténfép
(
x5)
Jul 03, 2023 13:30:41
x5)
Gyagyás, mielőtt megdöglesz, remélem valaki úgy szétbassza azt a jégtörő álladat, hogy többet nem szólalsz meg azzal a buzeráns úriköcsög balfasz hanglejtéseddel.

Igyunk egy sörtöt, he

Ásó27
(
x68)
Jul 03, 2023 13:34:07
x68)
koszos
(
x11)
Jul 03, 2023 13:45:19
x11)
ez a resz fennt van valahol? sehol sem talalom :D
ha valaki linkelne,halas lennek
amug yez a video jo pelda arra,hogy mennyire egy elmebeteg szar vagy fikas !!!!!
Twiccs Chat
(
x5)
Jul 03, 2023 13:48:59
x5)
ez már a titán szemüveg?
jah nem.. am pedofilgeci, azt vágod hogy a TITÁN az nem jó. lásd a Titán turista tengeralattjárót, nálad csilliárdokkal gazdagabb emberek (mondjuk, nem nehéz annak lenni) hagyták ott a foguk miatta. :D (bocsánat ha morbid)
Ahmed von der WU kasse
(
x8)
Jul 03, 2023 13:56:13
x8)
Remegőszáj
(
x1)
Jul 03, 2023 14:01:14
x1)
Elmegy az ember nyaralni, egy hétig nem nèz fel, azzal kell szembesülni, hogy hajléktalan sodi a sodi?! Nagyon nevetek rajtad!:D
Erős az idei évad.
Ha valakit tönkre akar tenni az ember, elèg elküldeni hozzá a Tibit kèt napra. :D
Erős az idei évad.
Ha valakit tönkre akar tenni az ember, elèg elküldeni hozzá a Tibit kèt napra. :D
Budai-úrifiú
(
x9)
Jul 03, 2023 14:01:37
x9)
Megisztítaná és kb 3 dioptriát javulna a látása :D
mondomkusskuss
(
x21)
Jul 03, 2023 14:02:59
x21)
Öngól:
SyntaxError
(
x24)
Jul 03, 2023 14:07:41
x24)
Öngól:
Provokáló Sodi a Sodi.
trolléga
(
x30)
Jul 03, 2023 14:09:18
x30)
Endre, az új judga.
még azt sem. ha nem lenne hitelpénz és lenne egy kérő a láthatáron endre már fasorban se lenne.
varangyosomhoz egy csomószor visszament már ez a retek, még úgy is, hogy az az utcán aludt, hahó!
15 év az 15 év. egy lobotómián átesett demens vénasszonnyal szemben is alulmaradt asodi. piszony.
A szauna szatírja
(
x1)
Jul 03, 2023 14:36:35
x1)
Jajj Gyagyás szép időket élünk. Itt az ideje választanod: ha Tibikével buzulgatsz tovább akkor irány az utca mert őt sehol sem tűrik meg hiszen annyira se tudja megjátszani magát mint te. Vagy kibaszod és mész vissza könyörögni a jó kurva anyádhoz akivel verekedni szoktál. Hajléktalan tyodi lett a tyodi!
Boldog Vekni
SyntaxError
(
x24)
Jul 03, 2023 14:39:06
x24)
Hamar eljutottunk a Berlinbe repülő fifi-szisza párostól, a gémeskútországon csövező hajléktalan kutyákig.
Ez shiker!
Ez shiker!
A szauna szatírja
(
x1)
Jul 03, 2023 14:40:13
x1)
Hamar eljutottunk a Berlinbe repülő fifi-szisza párostól, a gémeskútországon csövező hajléktalan kutyákig.
Ez shiker!
a picsájára vertek ahogy kell Ez shiker!
A szauna szatírja
(
x1)
Jul 03, 2023 14:41:06
x1)
Tyodika az utcai programozó😄 Majd bedugja tölteni a laptopot a kökinél!
Boldog Vekni
fantomgolyók
Jul 03, 2023 14:45:14
Jul 03, 2023 14:45:14
Ásó27
(
x68)
Jul 03, 2023 14:49:05
x68)
Hol alszol ma fikás?
Mifaaaaaaaaaaaan
A szauna szatírja
(
x1)
Jul 03, 2023 14:49:13
x1)
Jul 03, 2023 14:49:13
a csöves vett egy laptopot! Jul 03, 2023 14:49:13
ascites
(
x57)
Jul 03, 2023 14:49:42
x57)
A korcsnak ma haza kellett mennie, mert a gurulósba nem fért bele a faptopkomplexum, máshogy viszont nem tud dolgozni. Vagy kávézókritikát ír valahonnan, vagy az értékes munkaállomását koptatja.
Utóbbi esetben kérdés, hogy hol tárolja addig Tibit? Tuti Szolnokon bolyong valahol vagy a púpszászi kocsmában dekkol. Nem hiszem, hogy megkockáztatja, hogy a tranyó a macskaól szekrényében buziskodjon :D
Utóbbi esetben kérdés, hogy hol tárolja addig Tibit? Tuti Szolnokon bolyong valahol vagy a púpszászi kocsmában dekkol. Nem hiszem, hogy megkockáztatja, hogy a tranyó a macskaól szekrényében buziskodjon :D
hejneken
(
x3)
Jul 03, 2023 14:52:57
x3)
google street view fejlesztő speciálba
Tyodika
Jul 03, 2023 14:53:01
Hol alszol ma fikás?
Blaha Lujza tér. Jul 03, 2023 14:53:01
A szauna szatírja
(
x1)
Jul 03, 2023 14:54:47
x1)
Utcáról hamar elmegy a laptop.
Boldog Vekni
Kötőjel
(
x12)
Jul 03, 2023 14:55:42
x12)
Provokáló Sodi a Sodi.
a retardált agyával annyit fogott fel a trollok rosszallásából az alkoholizmusát illetőleg, hogy "höhöhö, a sört idegesíti a trollokat", ezért posztolgatja az idióta mémeket.
ez persze óriási hiba a sodi részéről, hisz minket nem idegesít, amikor bizonygatja, hogy a lelkecske elveszett az alkoholizmus útvesztőjében. sőt, mi örülünk minden ilyen bugyuta mémnek.
szóval így tovább, a sodi! ciccenjenek a sörtök, dübörögjenek az alkoholizmust dicsőítő, tibi atya színvonalú mémek!! a sodi.
-
Jul 03, 2023 14:58:53
Egy hajléktalan szállás adókat provokál maga ellen.
Jul 03, 2023 14:58:53
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jul 03, 2023 15:02:25
x37)
Helyesen így írjuk:
Dörppe, te vagy az?
ascites
(
x57)
Jul 03, 2023 15:03:29
x57)
Ez tényleg így van.
Hogy bosszantaná, ha tudná, hogy milyen elégedettséggel tölt el minden alkalommal, amikor segg részegen jelentkezik. Szinte látom minden egyes sörnél, ahogy csúszik a szög a koporsójába. A részeg mámort egyáltalán nem is sajnálom tőle. Igyon csak, attól hízik a májacska.
-
Jul 03, 2023 15:04:41
Helyesen így írjuk:
Dörppe, te vagy az?
”hajlék tallan” Dörppe, te vagy az? "eggy hajlék tallan szállás adókat provokkál magga ellen."
Dörppe, te vagy az?
Jul 03, 2023 15:04:41
Pappúccsós Dörpe
Jul 03, 2023 15:05:27
”hajlék tallan” Dörppe, te vagy az?
Nem én vagyók!
Jul 03, 2023 15:05:27
Puha Slag
(
x7)
Jul 03, 2023 15:08:34
x7)
*Idegenforgalmi adó
ascites
(
x57)
Jul 03, 2023 15:12:06
x57)
Jobban belegondolva biztos, hogy a fikás nem engedi magát kirakni a macskaólból. Az ogrétól sem volt hajlandó kiköltözni, most is próbál lukat beszélni az anyja hasába, hogy maradhasson. 5-6 hónapja benn lakik, birtokon belül van, szóval Golda nem kérhet birtokvédelmet. Könnyen lehet, hogy arra spórol, hogy majd a végrehajtó kidobja (Golda úgyse fogja elindítani a folyamatot), közben meg mehet a buzulás a faszpinással.
balek
(
x10)
Jul 03, 2023 15:22:43
x10)
Vámos mégis pedofiltámogató, mehet neki a faszerdő! Hátha a púposon veri le.
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
Tibi_bácsi_feltámadt
Jul 03, 2023 15:30:22
Jobban belegondolva biztos, hogy a fikás nem engedi magát kirakni a macskaólból. Az ogrétól sem volt hajlandó kiköltözni, most is próbál lukat beszélni az anyja hasába, hogy maradhasson. 5-6 hónapja benn lakik, birtokon belül van, szóval Golda nem kérhet birtokvédelmet. Könnyen lehet, hogy arra spórol, hogy majd a végrehajtó kidobja (Golda úgyse fogja elindítani a folyamatot), közben meg mehet a buzulás a faszpinással.
A faszpinást viszont kitilhatja Golda néni.
Jul 03, 2023 15:30:22
ebcont beforr
Jul 03, 2023 15:42:55
Endre ez a Csinibaba Fannika is nagyon erős cica! Nem gondolkodtál azon még hogy bevedd a hárembe és akkor lenne két ilyen amazonod aki csak téged szeret meg csodál?
trashcity.net/video/4692/trany%C3%B3baba-fannika-liveja-telefonom-m%C3%A9ly%C3%A9r%C5%91l-2021-febru%C3%A1r
Szintet kéne lépni és a stream-ek is foschnák
trashcity.net/video/4692/trany%C3%B3baba-fannika-liveja-telefonom-m%C3%A9ly%C3%A9r%C5%91l-2021-febru%C3%A1r
Szintet kéne lépni és a stream-ek is foschnák
pocsánat, de hogyne gondolkodott volna rajta? amikor a tresvúdra felkerült valamilyen felnőtt tartalmú videó arról az aberráltról, az üzemeltetők statisztikái szerint egy bizonyos linzi ip-címről gyakorlatilag maratonjelleggel nézték folyamatosan – ez anno talán itt is szerepelt a fórumon.
más kérdés, hogy ezt a fannikát félhomályban, távolról legalább tényleg nőnek lehet nézni, endrének meg csak a mélynövésű előgerinchúros félszerzet szart sikerült bevonzania, de hát ebben eddig lehetett eljutni.
Jul 03, 2023 15:42:55
kripli figyelő
(
x12)
Jul 03, 2023 15:46:01
x12)
Jul 03, 2023 15:46:01
5-6 hónapja benn lakik, birtokon belül van, szóval Golda nem kérhet birtokvédelmet.
Pont ellenkezőleg,semmilyen kötelességének nem tett eleget a korcs sőt mindent megtett hogy ne lehessen púpszászhoz kötni.Simán kitilthatja a vén ribanc jogilag is. Jul 03, 2023 15:46:01
Karib
(
x10)
Jul 03, 2023 15:51:34
x10)
Ki az a barom aki meghív magához két ilyen drogos alkoholista agresszív munkakerülő férget ?
Az összes negatív jelzőt nem lenne elég rájuk felsorolni!
Az összes negatív jelzőt nem lenne elég rájuk felsorolni!
Ne vessük el annak a lehetőségét, direkt hívta meg a két csövest, hogy utána kidobhassa és kiröhöghesse őket :D
-
Jul 03, 2023 15:55:26
Jul 03, 2023 15:55:26
Betöjt Laptop
(
x39)
Jul 03, 2023 15:57:22
x39)
Endre!
Mennyibe került a faszpina a hétvégén?
Csak írd be a számot, forintban.
Nyugi! Itt biztonságban vagy, hiszen az analfabéta csöves szarházi, nem olvassa a fórumot!
Mennyibe került a faszpina a hétvégén?
Csak írd be a számot, forintban.
Nyugi! Itt biztonságban vagy, hiszen az analfabéta csöves szarházi, nem olvassa a fórumot!
fekete nick
Jul 03, 2023 16:01:00
Endre nagyon vonzza a troll Balázsokat
Jul 03, 2023 16:01:00
-
Jul 03, 2023 16:03:52
Én még annak se vetném el a lehetőségét hogy ennél komolyabb oka is volt a "meghívásnak".
Abból gondolom hogy mennyire jött utána az auticunami fosrészegen, majd a csicskulás.
De nem nehéz kideríteni, el kell menni és meg kell kérdezni, rögtön kiderülne hogy felszopó-e.
(Azért nem sok felújított szürke tetejű ház van arra ahogy néztem streetview-on.)
Jul 03, 2023 16:03:52
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Jul 03, 2023 16:04:39
x11)
Én már megint lemaradtam, de honnan vannak Endrének fényképei Védtelen Balázs ingatlanjáról?
Ha felszopó, akkor az még oké, hogy Púpos odabent körbefotóz, bár szerintem ahhoz túl jók a képek.
Na de drónfotói honnan lennének, mindenféle rotációs kapáról, és éppen megművelt földről? :O
Nyem éjtem...
Ha felszopó, akkor az még oké, hogy Púpos odabent körbefotóz, bár szerintem ahhoz túl jók a képek.
Na de drónfotói honnan lennének, mindenféle rotációs kapáról, és éppen megművelt földről? :O
Nyem éjtem...
Ásó27
(
x68)
Jul 03, 2023 16:07:15
x68)
Hogy lakna már púpszászon hónapok óta, hiszen bécsi hajléktalan.
Mifaaaaaaaaaaaan
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Jul 03, 2023 16:09:57
x7)
Messze van az élelmiszer bolt?
A sodi házhoz jön és feltőlti a hűtődet hússal és sörrel.
Olcsobb, mint a GRoby.
|__o__|
Olcsobb, mint a GRoby.
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Jul 03, 2023 16:11:51
x11)
Hogy lakna már púpszászon hónapok óta, hiszen bécsi hajléktalan.
Lehet berlini vlogger, bécsi hajléktalan, magyarországi bécsi hajléktalan, akit az édesanyja szívességből ideiglenesen befogadott...
Betöjt Laptop
(
x39)
Jul 03, 2023 16:12:06
x39)
Olcsobb, mint a GRoby.
Olcsobb, mint a GRoby.
Aztmondod Groby futár lett aSodi? Bepakolja a hűtődet?
Amekkora balek, mindezt saját hitelből + 25 % :D
Ezt bevonzotta a fikaevő :D
Mercis Hambi
(
x3)
Jul 03, 2023 16:12:29
x3)
Jah,lehet neki ennyit megért :D
Azért legtöbbünk távolról szeret rajtunk röhögni !
Sztem 10 , 30 éve utcán élő hajléktalan ,tisztábbak, nem rombolnának , szocializálódnának , megbecsülnék a lehetőséget, hálásak lennének ha kapnának kaját , tudnának hol aludni .
De ez a két retek buzi ?
Trollkodásból is veszélyes ezeket meginvitálni !
Több kárt tesznek mint "hasznot" hoznak!
Betöjt Laptop
(
x39)
Jul 03, 2023 16:14:36
x39)

Ténfép
(
x5)
Jul 03, 2023 16:17:31
x5)
Olcsobb, mint a GRoby.
Olcsobb, mint a GRoby.
Házhoz viszi GaySodi, olcsóbb mint a GRoby.
A kínálat: sört, főtt tojás, vekni
Ásó27
(
x68)
Jul 03, 2023 16:26:52
x68)
Látogatás = anyja elől eleszi a kaját, fogyasztja a netet és az áramot (egy forintot sem ad egyikbe sem), magára nyom napi 1 liter tusfürdőt.
Mifaaaaaaaaaaaan
ascites
(
x57)
Jul 03, 2023 16:30:43
x57)
Ajjaj, deja vu-m van.
Ugyanez volt Árpival és a petricsészével is. A kezdeti nagy remények után kiderült, hogy mindkettő csak egy közönséges pedofilsimogató, utóbbi ráadásul még trollszerűségek pénzére is vadászott.
Mindenki azzal jár a legjobban, ha nem kapargatja és kérdezgeti (pláne személyesen) ezt a Balázst, mert ha az, aminek kinéz, akkor simán begyűjti az adatokat – nem lenne példátlan ugyebár. Ha nem pedószopó, akkor meg örül, hogy a radar alatt maradhat.
fantomosz
Jul 03, 2023 16:37:48
milyen jo is volt gaygyas amikor a berlini evadban amiatt kellett idegeskedni, h ogre radnyit flokkolas kozben. azok voltak aztan a szep idok gaygya. hianyzik?
Jul 03, 2023 16:37:48
linzi fapóleon
(
x8)
Jul 03, 2023 16:48:04
x8)
Fannika egy ronda csávó volt és most egy ronda tranyó. Egy viszont látszik, ők keni a tibigélt és/vagy a citromixet :) mert változott. Ami viszont meglepett amikor láttam a "barátnőjét" Dorinát én frankón azt hittem arra hogy csaj
EasybankosPedo
(
x23)
Jul 03, 2023 16:48:24
x23)
Gyagyás, gondoltál már arra hogy nem egy újabb fáskamrával, hányadik is lenne az udvarba az már, hanem azzal próbálod jobb belátásra bírni annak érdekébe, hogy ne csináljon belőled valódi hajléktalant, hogy fizeted helyette az ebéd rendesélét? Tudod, aminek felét eddig el ettél előle!
linzi fapóleon
(
x8)
Jul 03, 2023 16:50:16
x8)
Gyagyás, gondoltál már arra hogy nem egy újabb fáskamrával, hányadik is lenne az udvarba az már, hanem azzal próbálod jobb belátásra bírni annak érdekébe, hogy ne csináljon belőled valódi hajléktalant, hogy fizeted helyette az ebéd rendesélét? Tudod, aminek felét eddig el ettél előle!
hogyne... szerintem keresi a lehetőséget hogy nyilváníttassa magát öngondoskodásra képtelennek hogy aztán fenyegesse Goldát hogy neki kell ellátni különben bepejeli.
Eazy
(
x11)
Jul 03, 2023 16:51:10
x11)
Hát azért hetyetye!
Hát én azért nem próbálnám ki..
fannikah
Jul 03, 2023 16:51:22
fannikag egy 2méteres debella állat, sosem fogod nőnek nézni, voltak róla paparazzi képek buszmegállóba, ahogy mint egy óriás áll a többi vén ember között pl.
Jul 03, 2023 16:51:22
linzi fapóleon
(
x8)
Jul 03, 2023 16:53:38
x8)
fannikag egy 2méteres debella állat, sosem fogod nőnek nézni, voltak róla paparazzi képek buszmegállóba, ahogy mint egy óriás áll a többi vén ember között pl.
Nem néztem nőnek (azt a "csajára" mondtam) hanem azt hogy LÁTSZIK rajta hogy hormon kezelés alatt áll, szemben a szépen férfiasodó Tiborral.
De ugye a gnóm szerint megbolondító feromonokat bocsájt ki magából aminek senki nem tud ellenállni.
Fura definíció ez a szarral kevert húgyszagra...
SyntaxError
(
x24)
Jul 03, 2023 16:59:22
x24)
Látod fifi? Még Kozma is shikeresebb nálad!
vamos
Jul 03, 2023 17:00:40
kellett nekem rákeresnem vámos-ra... azóta ilyeneket kapok. :D

nem lehet nála voltatok vagyis ez mondjuk az apja!
"MENTOR" visszaadom az önbecsülésüket

nem lehet nála voltatok vagyis ez mondjuk az apja!
"MENTOR" visszaadom az önbecsülésüket
Jul 03, 2023 17:00:40
mikedp
(
x9)
Jul 03, 2023 17:02:14
x9)
Nem megy ki a fejemből ez a Vámos ...
Amennyiben troll lenne , már felfedte volna magát az akció után, és szivárogna pár infó.
Ha pedosimogató, akkor nagyon jól tudta mit fog élőben kapni.
Itt valami geci nagy csavar lehet a háttérben , mert púp szinte mániás szakaszban volt utána. Bár az is érdekes, hogy a videóban tranyónak szánta a pitbull szerepet,leginkább őt hergelte , és mondatta ki vele amit nem mert . Arról nem is beszélve , hogy a radírpók szépen eltüntetett mindent a púpfalról.
KURVArangy
Amennyiben troll lenne , már felfedte volna magát az akció után, és szivárogna pár infó.
Ha pedosimogató, akkor nagyon jól tudta mit fog élőben kapni.
Itt valami geci nagy csavar lehet a háttérben , mert púp szinte mániás szakaszban volt utána. Bár az is érdekes, hogy a videóban tranyónak szánta a pitbull szerepet,leginkább őt hergelte , és mondatta ki vele amit nem mert . Arról nem is beszélve , hogy a radírpók szépen eltüntetett mindent a púpfalról.
EasybankosPedo
(
x23)
Jul 03, 2023 17:16:31
x23)
Szerintem nem képes erre. Például a hiteleit se meri elengedni, mondván onnan vége a pénzügyi történetnek. Lásd mikor talán Golda is mondta neki, hogy próbálkozzon a magáncsőddel, neki az volt a válasza, hogy nem, mert onnan mások mondják meg neki mit csináljon a pénzel, hogyan gazdálkodjon. Ezek után kizárt, hogy feladná a saját "függetlenségét". Márpedig a ön gondoskodásra képtelen minősítéssel ez történne és beletörödne, hogy más irányítsa az életét több dologba is.
Ez egy olyan embernek, mint a korcs, aki egész életébe a saját feje után ment, szinte mindig a forgalommal szembe, annak maga lenne a pokol. Főleg ha olyan embernek kellene engedelmeskednie mint Golda, akit jó eséllyel utál.
SyntaxError
(
x24)
Jul 03, 2023 17:22:33
x24)
Labanciában és a németeknél is tudna magáncsődöt jelenteni, de gémeskútban maximum beszámíthatatlannak tudná magát nyílváníttatni, gyámság alá helyeztetni magát és így esetleg Gold lehetne a gyámja.
Ilyen adósságheggyel a háta (púpja) mögött pedig egyenes az út az utcára, vagy az OPNI-ba.
Ásó27
(
x68)
Jul 03, 2023 17:23:03
x68)
Nem megy ki a fejemből ez a Vámos ...
Ne sürgesd a védtelen Vámost, zsidó! Nagyon nagy pöcögtetések mennek a háttérben!
Hektor a Traktor
(
x8)
Jul 03, 2023 17:27:28
x8)
Vámos szerintem meghívta őket. Aztán nem gondolta, hogy ezek ennyire embertelenül viselkednek. S kibaszta őket. Tranyó felháborodott, mert valószínű, hogy egy hetes vagy ha nem is annyi mondjuk pár napos ingyenélés be lett ígérve. A Tranyó agyban meg tudjuk, hogy ilyenkor az egész pecó a tulajdonába kerül. Meg hát szerette volna megfőzni a híres alienpörköltet, amihez két tálca húst is vettek. S biztos a kibaszáskor éhes volt, aminek az eredménye, hogy idegállapoba került Mónika. S valószínű, hogy a központi idegrendszert is leválasztotta valami olcsó herbállal. Ennek folyamányát láthattuk a vonaton is, ahol a világát sem tudta. Vekni csak a szokásos autiloopba került, mert a jogászvénája élesedett az elfogyasztott söröknek a hatására. A vonaton szerintem kilátásba lett helyezve egy Vekni dagasztás s ezért hagyhatták el a szerelvényt. S mivel Tranyó nem evett sztrapacskát ezért lefagyott a hardver s kénytelenek voltak a szabad ég alatt csövezni. Endre ennek örült, mert régi álma teljesült, hogy a Tranyó szerelmével csövezhet. Éjszaka elképzelhető, hogy a löttyedt pitonszt odavert Tibi combjához. Az is borítékolható, hogy Tibi szisza hangos ájvékolásba kezdett, hogy a macskaól pedig az ő hq-ja, s neki jogai vannak, s majd megmutatja Goldának. Így teljetett a nyári balatoni kaland. Aztán az is valószínű, hogy Vámos felszopó látta, vagy értesült az uszításról, s bánó kihelyezését tette irányzásnak. Erre a Púpos eltávolította a bizonyítékokat. S itt a vége.
Heki a traki
linzi fapóleon
(
x8)
Jul 03, 2023 17:44:34
x8)
Én attól tartok valami csak ragad rá az évek alatt, max más tempóban mint a normális emberekre és ezért tud átmenni a szűrőkön, mi meg csodálkozunk rajta hogy lehet ez.
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Jul 03, 2023 17:45:07
x11)
Szerintem Endre jobb híján újra a fórumot böngészi a buzikurvájával együtt, és rángógörcsöt kapott a pókujja. :)
Púpos, ahhoz képest, hogy a transzformersz le akart szoktatni a fórumozásról, ő is egész jól rákapott.
(Ahogy Hahó olyan szépen leírta a hivatalos, NAV-hoz szóló levelében, Kaffka Mercédesz, előző neve ifj. Kaffka Tibor, lakcíme: 7300 Komló, Anna akna 4. fszt. 2.)
Persze vannak régi "élő lájvok", ahol a felvilágosult taxisok csak simán ráordítanak az éjszaka közepén:
"Mi van Tibi?! Nem bírsz a faszoddal?"
XD
Púpos, ahhoz képest, hogy a transzformersz le akart szoktatni a fórumozásról, ő is egész jól rákapott.
Persze vannak régi "élő lájvok", ahol a felvilágosult taxisok csak simán ráordítanak az éjszaka közepén:
XD
bolgár jeti
(
x30)
Jul 03, 2023 17:54:31
x30)
Simán, egy volt főnököm mondta, hogy "szükség van favágókra is". Gondolj bele, hány napig bírnád, hogy színeket változtatsz a weboldalon, meg copy-paste módszerrel csinálsz új endpoint-okat az api-hoz? :) Én a második napon biztos ki lennék borulva.
Meg hát már láttam rosszabbat is :)
Darth Tibor
(
x7)
Jul 03, 2023 17:59:30
x7)
Szerintem Endre jobb híján újra a fórumot böngészi a buzikurvájával együtt, és rángógörcsöt kapott a pókujja. :)
XD
XD
Pocsánat, véletlenül ment a minusz!
bolgár jeti
(
x30)
Jul 03, 2023 18:01:53
x30)
Előző? Nem úgy írják, hogy fiúkori neve? :D
linziasztal01
(
x77)
Jul 03, 2023 18:29:22
x77)
Endre az a fajta küszöbmajom akinek küszöb nem áll rendekezésre.
MÁVos trolléga
Jul 03, 2023 18:36:20
Javaslom a biod átállítását, Vekni:
Kiss Endre Farkas.
Bpi csöves
Programozó (via felmondási idő)
Kapcsolatban vele: Tranyformerci ❤️❤️
Kiss Endre Farkas.
Bpi csöves
Programozó (via felmondási idő)
Kapcsolatban vele: Tranyformerci ❤️❤️
Jul 03, 2023 18:36:20
Púpszászi Fosórém
Jul 03, 2023 18:43:48
Hiányzol púpom, várunk vissza!
Nem kellenek nekem pénzügyek. Legyen meg a napi sör, menjen a Netflix és kész.
Jul 03, 2023 18:43:48
Betöjt Laptop
(
x39)
Jul 03, 2023 18:45:13
x39)
Hiányzol púpom, várunk vissza!
Részeg vagy! Menj haza!
linziasztal01
(
x77)
Jul 03, 2023 18:53:11
x77)
Részeg vagy! Menj haza!
Betöjt Laptop
(
x39)
Jul 03, 2023 18:57:40
x39)
Talán egy tisztázós lájfsz... 720PÉben...
Homó-ofiszban...
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Jul 03, 2023 19:02:18
x11)
Púpos, már tényleg kíváncsiak lennénk komoly dolgokra is.
Elröhögcsélünk rajtad, de mindjárt vége a nyárnak, eljött a július, egy szempillantás alatt itt az ősz, jönnek a nemszeretem idők.
Megvan már az új, kétszobás albérlet?
Kétkeresős háztartás alakul? Hogy fogjátok megosztani Tibivel a havi kiadásokat? Egyáltalán megbeszéltétek már, melyik világvárosban fogtok lakni?
Ma mennyi ügyet intéztél és mit, ha naponta egyet intézel?
Adósok törlesztenek rendesen?
Hahó faszoltatása alakul?
Jogosítvány meglesz egy-két hónapon belül?
Állandóan csak bulizódsz, ezek a komoly kérdések meg elsodikázódnak.
Elröhögcsélünk rajtad, de mindjárt vége a nyárnak, eljött a július, egy szempillantás alatt itt az ősz, jönnek a nemszeretem idők.
Megvan már az új, kétszobás albérlet?
Kétkeresős háztartás alakul? Hogy fogjátok megosztani Tibivel a havi kiadásokat? Egyáltalán megbeszéltétek már, melyik világvárosban fogtok lakni?
Ma mennyi ügyet intéztél és mit, ha naponta egyet intézel?
Adósok törlesztenek rendesen?
Hahó faszoltatása alakul?
Jogosítvány meglesz egy-két hónapon belül?
Állandóan csak bulizódsz, ezek a komoly kérdések meg elsodikázódnak.
Darth Tibor
(
x7)
Jul 03, 2023 19:09:31
x7)
Endre!
Kakukkció + hány hónap albérletbe kerül egy lakóautó? Melyik éri meg jobban?
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
Kakukkció + hány hónap albérletbe kerül egy lakóautó? Melyik éri meg jobban?
A helyzet megoldása
(
x44)
Jul 03, 2023 19:19:44
x44)
Hahó faszulása kapcsán maradjunk annyiban, hogy Tibi bejelentette, hogy ki lesz zárva a kamrából, ám végül Endre lett kizárva a kamrából.
Balázs Padre
(
x13)
Jul 03, 2023 19:20:38
x13)
Ha tiborkának most nincs semmi szállás,akkor nem fogja ereszteni fifikét.
Soderáknak addig kell fizetnie a drága szállásokat, amíg nem jön képbe tibornak valami idősebb, ingatlannal, bővebb pénzforrással rendelkező vén buzi.
Soderáknak addig kell fizetnie a drága szállásokat, amíg nem jön képbe tibornak valami idősebb, ingatlannal, bővebb pénzforrással rendelkező vén buzi.
A helyzet megoldása
(
x44)
Jul 03, 2023 19:24:39
x44)
Ha tiborkának most nincs semmi szállás,akkor nem fogja ereszteni fifikét.
Végülis, mivel Tibi közölte, hogy neki mindegy hogy férfi vagy nő a párja, Golda tökéletesen illik a leírásra.
Golda lesz az új judga?
Balázs Padre
(
x13)
Jul 03, 2023 19:33:24
x13)
Golda lesz az új judga?
Golda lesz az új judga?
Fifendro örülne,ha férfiszerelmét a púpszászi haciendán tarthatná.
Goldát viszont idazi női katonai capo-vá trenírozták a Negev-sivatagban.
Először csalódást okozott a vénlány, mivel tiborka túl könnyen bejutott.
A menekúlős távozás viszont azt sejteti, hogy golda meier azért megmutatta tibornak a villát:)))
103 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™