Szarvasaganccsal végezte ki a pedofilt az aggódó apa
Jozsii Busák
Az elmúlt hetekben a faszpinás biztosan a macskaólban volt a boldozott napokon, a dőlttel jelölt napokon pedig nagyon valószínű, hogy ott volt:
28 29 30 01 02 03 04
05 06 07 08 09 10 11 – 10-11: Bécs
12 13 14 15 16 17 18 – 17-18: Bécs
19 20 21 22 23 24 25 – 22-26 Berlin
26 27 28 29 30 01 02 – 1-2: Balaton
03 04 05 06 07 08 09 - ???
A fenti időszakban összesen 4.-6., 13., 15., 18-20, és júli 3.-máig nem tudjuk, hogy volt a faszpinás (vagyis akár lehetett is a macskaólban), a többi napon viszont vagy tudjuk, hogy hol volt (mert elmondta/bemutatta) vagy nagy valószínűséggel lehet sejteni a másnapi programjából. Néhány kérdéses napon is kommunikált, de nem derült ki a tartózkodási helye.
Ebből nekem határozottan úgy tűnik, hogy bár az időszakban többször volt lebukás Golda előtt és kitiltás (l. a részleteket lejjebb), a tranyó egyre többet volt a macskaólban a tudomásunk szerint is. Simán lehettek napok, amikor ott volt, csak mi nem tudunk róla. Az utolsó hét teljesen kérdéses, mert szinte teljes volt a kuss mindkét fél részéről.
Részletek:
- Tibi június 2-án mesélte, hogy Golda egyszer korábban rajtakapta őket a macskaólban
- 3-án (szo) volt a közjáték, hogy a tranyó bebaszott és „fenn maradt” a forgalomból kiállított vonaton Szolnokon, de amikor a másnap előadott nagy mese alapján előző éjjel éppen a sötétben vagonban botorkált, lájvban telefonált a dögevővel, szóval egyértelmű, hogy kamu volt, aznap éjjel is a macskaólban aludt. Vasárnap Pesten volt, mert állítólag szpottolták, bár kép nem volt.
- 8-án (cs) éjjel Tibi belájvolt a púpszászra tartó vonatról és felszólította korcsot, hogy szerezzen neki kaját, valamint elmesélte, hogy olyan is volt a közelmúltban, hogy Golda dohányzáson kapta a főépületben
- másnap, 9-én (p) délután fél 2-kor feltöltöttek egy videót, ahogy Púpszászon mászkálnak
- másnap, 10-én (szo) együtt jelentkeztek a bécsi vonatról (nem kizárt, de kicsi az esélye, hogy a korcs felküldte volna Tibit az előző éjszaka csövezni Pestre), 11-én valószínűleg együtt macskaólaztak, mert
- másnap, 12-én (hétfőn) a púpos jelentette, hogy botrány volt otthon és Golda kitiltotta a házból + bejelentette, hogy kirúgja, ha még egyszer ott találja Tibit
- 14-én biztos, hogy a tranyó Budapesten volt, mert akkor volt a gombás/öngyilkos videója + látták a Merényiben. 16-án is külön voltak, mert Tibi féltékenykedett a tranyófalon a fikáshoz rendelt tranyszi kurvák miatt. 17-18-án együtt utaztak Bécsbe, 18-án éjjel a korcs feltöltött egy dühös videót púpszászi vonatról, hogy a tranyónak a megbeszéltek szerint ott kellene lennie vele, de mivel munkára akarta kötelezni Szolnokon, inkább Pesten maradt
- 19-én (hétfőn) a tranyó azt állította egy facebookos kommentben, hogy a „jelen létével” támogatta a fikást az aznap reggeli elsősegélyvizsgáján Szolnokon. Lehet, hogy csak nagy szavak voltak és egyáltalán nem volt ott / az is lehet, hogy csak reggel ment le és az éjszakát nem töltötte a macskaólban / vagy 18-án mégiscsak utánament a tranyó
- 21-én (sze) a tranyó Pesten videózott
- 22 és 26 között Berlinben voltak. Hétfőn és kedden folyamatosan csökkent a korcs púpfalas aktivitása (ami mindig azt jelenti, hogy intenzíven loopol valakinek), csak a flokkokat tolta ki.
- 28-án (szerdán) negyed 12-kor és másnap, csütörtökön este 7-kor is szpottolták őket Púpszászon (csütörtökön nap közben csináltatta a szemüveget a korcs, vagyis ő Púpszászon volt egész nap). Pénteken megvolt a nagy balhé, Golda kibaszta őket, elmentek a Balatonra. Vagyis ekkor 5 napot szinte biztos, hogy egyhuzamban ott volt a herélt.
- Mivel a motyók mérete alapján nem vitte a faptopot, a korcsnak hétfőn délelőtt haza kellett mennie, azóta szinte 0 kommunikáció van kifelé. Csütörtök délután (15:30) jött a legutóbbi veknifotó Púpszászról (vagyis ő a macskaólban van). Szandi szerint a tranyó péntek este nem volt a hasziendán, de ennek ellenére egészen a múlt éjszakáig kussolt.
Nem akarok faszfejkedni!
Pocsánat, de ez nem volt egyértelmű?
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Ugyanezt akartam írni. Szerintem ez most csak neki nem esett le, hiaba beszéltük meg, hogy ugyanazt a videót rakta ki :DD
Már az fura volt, hogy lokációzza a tranyót :DD
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Igy jár, aki kihagy néhány napot!
Tessék szépen, mindennap itt függeni kissendrevagyok!!!
Mint rendes irigykedő troll.
:D vagy csak visszaolvasni egy fél oldalt. Majd legközelebb erre is jobban otafityel
Tuti csajozik, azért nem fityel!
Jó a kérdés! A biztonság kedvéért azért rákerestem a válaszra a googliban.
Ez adta: :D

Ezek itt cigányok!!!
O és K együtt OK és minden OK!!
Ez is azért fotózkodik mindig fekve meg leszegett állal, hogy ne látszódjon az öklömnyi ádámcsutkája.
Biztos maga alá is piszkít!
nyem nyúlsz a tyeknikai eszközömhöz!
Képtelen leszek minden sorodra válaszolni, de azt pl kizártnak tartanám, hogy 12-én megvan a lebukás és ott marad a tranyó 13-án.
27-i szpottolást nem találtam, csak 28-án délelőtt, meg ugye 30-án a Déliben. Nekem nem egyértelmű, hogy Berlintől Balatonig végig a macskaólban lett volna a tranyó, ez is csak feltételezés. Egy hét az baromi sok idő, kizárt, hogy Golda engedélyével lett volna ott ennyit, ha pénteken ő maga bassza ki mindkét torzszülöttet. Akkor látok rá esélyt, ha Golda elment volna nyaralni és felügyelet nélkül marad a putri.
Ha Tibi ott lenne Golda engedélyével, akkor simán bejelentkezne, akkor is megtette, amikor feketén volt ott. Szerintem most olyan ideiglenes szálláson lehet, amit félt a trollszok miatt, ezért van kuss.
Az itteni kettes csatorna, azaz Tonncat és a Bombagyár időszakából ered. Akkoriban Tonncat és belső köre próbált ilyen-olyan csapatépítőket szervezni az őket párás szemmel, tűzön-vízen követő tini rajongóiknak. Akiket amúgy megvetettek, mint a szart, kiszivárgott screenshotok alapján a Bombagyár admin felületén "szánalmas szaroknak" nevezték a követőiket.
Mindenféle önégető produkciókra vették rá őket, pl. egy május 1-i majálison a csúcsteljesítményük az volt, hogy egy dombról kellett legurulniuk, amit kameráztak és a bajszuk alatt röhögtek rajtuk.
Így ragadt az ilyen-olyan felszopókon a gurulka kifejezés. Lásd még: na guruljál le a dombról, lehet menni a kurva anyádba legurulni a dombról, gurulj a picsába, stb.
És az a vicc, hogy tuti hogy még ez az úriember is beszél németül, nincs eladósodva, és fel is áll neki.
Azaz mindenben veri a fatászpikát.
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
A 13-át aláhúzva jelöltem, akkor nem tudjuk, hogy hol volt. Aznap szerintem sem volt ott, pláne hogy 14-én csinálta az öngyivideóját. Akkor valószínűleg azt hitte, hogy tényleg vége van.
27-én nem volt szpottolás, csak 28-án és 29-én (https://forum.sodika.org/?pageNo=12678&highlight=1283183#comment-1283183). 30-án volt a lebukás (ergo aznap reggel/délelőtt ott volt még a tranyó), ami miatt Golda kidobta a fikást is egy hétvégére.
Nagyon úgy tűnik, hogy Goldának nincs nagyon ideje/kedve hétköznap a gyagyással foglalkozni, hétvégén pedig mindig elutaztak valahova. Amikor hazajöttek valahonnan, szerintem mindig megpróbálta hazacsempészni az urát: az első bécsi kaland után szinte biztos (akkor volt az egyik balhé), a második bécsi kaland után biztosan (csak a tranyó lefarolt a munka hírére). Ebből gondolom, hogy Berlin után is megpróbálta. Plusz hogy utána több napot is ott volt.
De abban igazad van, hogy csak az álló boldos napok a biztosak, az összes többi csak spekuláció.
Elnézést pocsánat 😅
kissendrevagyok
Volt itt hír róla, hogy fikás egy újabb sufnival akarta bevásárolni a faszpinást a macskaólba, kártyen átadással.
De Goldát nem lehet megvenni (ennyivel)
Ezt felejtsd el, az anyjának soha nem fog semmiért fizetni. Még tibi kedvéért sem. :)
Kicseréltette a macskaól ajtaját, nyílászárókat vett meg fáskamrát. :DD
Rikácsol annyit az anyja, hogy inkább fizet.
Imádom az ilyencvisszaemlékező kommenteket :D azt sajnálom, hogy az ős tonncat és sodi időkben még túlságosan fiatal voltam. Volt egy szép hangulata annak az troll időszaknak így visszaolvasva :D
A hangulat jóindulatú és tréfás
jófanna, nyelFtanilag nem az anyjának vette, hanem magának...körbejelölték a sziszával a macskaólat, szal már az övék...
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
"Bekapcsolt motor" állapotában, elindulás nem áll rendelkezésre.
Most oktató anyagot keres a reflexei javítására, 1970 előtti dokumentumfilm formájában.
Az más ha megveszi, de ő pénzt soha nem fog adni. Balogh annyit írt, hogy miért nem ad pénzt goldának, erre reagáltam. :)
Valóban arra gondoltam, hogy pénzt adott neki. De csak azért, mert a tető felújítása többe került volna :)
Erre gondolsz? Sajtpapír komförm.

A keresési előzményeid alapján generálja a google, az megvan? :)
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Amúgy az anyja nevéhez nem simán Bata Gyöngyi kellene mint leánykori név?
Sajtpapír.
Ez nekem új. Hát hol a k*rva anyámba voltam?
Púpos! Ha a tarnyód elver, akkor pont annyi ellátást tudsz magadon eszközölni mint az urad!
Ezt láttad már? Aki lemarad, kimarad.
www.youtube.com/watch?v=cQI6Ejz8xxg&t=18s
Akkora jogászisten a vén kurva is, hogy mikor megszületett, már kezében volt a doktori.
El fogom törni a kibaszott orrodat szilánkosra!
Nem kezdődhet egy leánykori név Dr. megnevezéssel. Nem úgy született! Szóval itt is csaltak és hazudtak!
pisztos a púpos diktálta így....
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Jaj... én már láttam ilyet ügyfélszolgálatom.
Ügyintéző: - Neve?
Ügyfél:- Doktor Endre.
Ügyintéző: - Igen, dr. Endre, de szeretném a keresznevét is.
Ügyfél:- Endre.
...
...
...
Na itt egy 5 perces loop jött...
Azt hittem soha nem érünk a végére, de sikerült :D
Sneci utoljára kb. tíz éve nézett ki ilyen szinten hajléktalannak. Csak azóta egy pedofil megőszült bácsi lett belőle pluszban.
Jézus vagyok, nem uzsorás. (...) Én vagyok a Szent Magdolna személyesen.
Anutám azt monda: MeaCuplázni jöjjek ide, de én jobban tudom.
Funfact: nem tudta jobban.
A SoDI és a Duna régóta nem értik meg egymást. Nem lepne meg ha egyikük belfulladna a másikba.
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Ezt nem diktálni szokják, hanem valamilyen hivatalos okmányról rögzíteni.
De már anno is találkoztam ezzel a Dr . Bata Gyöngyi Éva névvel sodipédián, ez nem újkeletű.
Azért a vén kurva is megérne egy misét a rendőrségen meg a navnál a fekete könyvelés miatt.
Meg amikor mondta a jegyzőkönyből:
- A cég nem lett felkérdezve... így... egy bíróságon.
Púpszászon biztosan Tiszának van kultikus hatalma.
Endrének elég egy folyó nevet tudni, hiszen mindegyik összefolyik, kvázi ugyanaz.
Tisza az összes.
a gimiben megbukott irodalomból.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Az önálló életre is alkalmatlan, te meg általános iskolai irodalmat kérnél számon?
A ló pedig kérődzik :)
A régészet területén meg szakértője lett a gázai piramisoknak.
Tologasd, bazmeg, te a kosarat a Tesco-ban.
Egyébként Gémeskútlandben sodriboy max a közmunkarendszerbe lenne beilleszthető.
Matek...
Földrajz...
A biológiát hagyjuk is!
A pótvizsga után a tanári kar, "Aranyszájúként" utalt, sodi anutájára..
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
A hajkoronákhoz viszont nagyon ért, lincben' elmondta, hogy Judkának haja száRa sem fog görbülni, Tibivel viszont párbajhelyzet van, mert kiderült, hogy meg akarta erőszakolni a magatehetetlen tranyót.
Párbajozó Endre.
Oda sem. Azért a közmunkások ipari mennyiségben tudják ledönteni a szájukon a szeszt a tűző napon is.
A gyagya már a második doboz húgymeleg sör után hányna a napon. Arról nem is beszélve, hogy már a sárga mellénytől összeroppanna a horpadt kehes teste, hát még ha lapátnyelet kéne emelnie.
Mondjuk a púpos serényen dolgozik ennek a leküzdésén. Legalábbis a hasában lassan több víz van, mint a Dunában.
%-os rángatózás kb? :D
Füstölt autipajzs tízóraira.
Nyírd ki anyád Sneci | Blekk ket csöcsképek kapcsán keress protonmailen
Látod, Endre, na ez a "nyamm".
Viszel neki kutyaszartot?
Néhány hét múlva járok arra, már eldöntöttem ha találok valami jól mozdítható elgázolt állatot, azt kapják.
Legalább lesz mit enni.
Többek között emiatt is van felháborodva a főnök úr teljes joggal.
Szánalmas vagy, Endre, megint...
Egyrészt nem levelezhetsz MCIstivel, mert neki sokkal több feliratkozója van, hiába akarsz a hátán felmászni nem fog összejönni, ehhez is hülye vagy, maximum annyi jutott neked, hogy néha MCIsti megemlít, mint egy emailben zaklató retardot...
Másrészt örülök, hogy próbálod a szart kavarni, mert abból mindig hatalmas pofára esések lesznek neked.
Kép lemaradt, pocsánat!

Pocsánat, elnézést, mondhatok valamit?
Nem hitelre veszi ezeket, mint Endre, nem pláne 25%-os kamatra.
Nem egy nagy koponya, de Endréhez képest egy atomfizikus, ugyanis nem költ 15 millát egy hajléktalan tranyóra, utazgat stb.
Kacsint és nevet :D
Volt itt infó, talán az hallotta aki múlt pénteken Budapesten lefotózta, hogy arról beszélt a tibivel hogy az "idős" oktatója nyugtatgatta, hogy biztos menni fog a vezetés neki. Ez alapján talán már vezetett, de lehet csak az oktatót választotta ki és csak beszéltek pár percet. Esélyes, hogy az öreg mondta neki akkor, hogy csináltasson új szemüveget is. Mert mikor megmutatta Csütörtökön az új szemüveget, akkor is azt fűzte hozzá, hogy most már mehet a vezetés.
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
lolbazmeg, bezárta a házba goldát részegen. nagyon kemény napja lehetett pénteken.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
sOhAnEmÍrOkIdE hÖhÖhÖhÖhÖhÖhÖ
Úgy emlékszem, közmegeggyezés tárgya, hogy a szolnoki Sprint autós iskolába jár a fikaevő.
Az árakból jött a következtetés.
Választhatott volna, csinos, fiatal, hozzáértő hölgyet is...
De úgye....Endre...
Szerző:
Ilyen nincs
(
x4)
Jul 09, 2023 17:21:09
Válasz
(16)
x4)
Válasz
(16)

Jozsii Busák
(
x5)
Jul 09, 2023 17:33:27
x5)
Jul 09, 2023 17:33:27
Nekem meg az az érzésem hogy oda már befészkelte magát és Golda nem tud mit csinálni.
Azèrt a kapcsolattartók goldát fel tudják kèszíteni,illetve szomszèdnak kiadva magukat èrtesithetik.. Golda lehet leszarja már hisz elfogadta hogy alkoholista meleg a fia de a falu szègyenètől jobban tart. Az lesz mindig az első hogy a szomszèdok meg ne tudják. Ezzel az eggyel rá lehet venni a harcra,esetleg egy komoly plakátozás ami bata gyöngyire a pedofil fiára ès az újdonsült homoszexuális kapcsolatára terjed ki. Golda totál ki lehet már. Jul 09, 2023 17:33:27
Kérdező
Jul 09, 2023 17:37:22
Miért hívjuk a trash proli rajongókat gurulkának?
Köszi
Köszi
Jul 09, 2023 17:37:22
ascites
(
x57)
Jul 09, 2023 17:39:17
x57)
mikor bizonyosodott be, hogy életvitelszerűen volt a melléképületben a herélt buzi?
Az elmúlt hetekben a faszpinás biztosan a macskaólban volt a boldozott napokon, a dőlttel jelölt napokon pedig nagyon valószínű, hogy ott volt:
28 29 30 01 02 03 04
03 04 05 06 07 08 09 - ???
A fenti időszakban összesen 4.-6., 13., 15., 18-20, és júli 3.-máig nem tudjuk, hogy volt a faszpinás (vagyis akár lehetett is a macskaólban), a többi napon viszont vagy tudjuk, hogy hol volt (mert elmondta/bemutatta) vagy nagy valószínűséggel lehet sejteni a másnapi programjából. Néhány kérdéses napon is kommunikált, de nem derült ki a tartózkodási helye.
Ebből nekem határozottan úgy tűnik, hogy bár az időszakban többször volt lebukás Golda előtt és kitiltás (l. a részleteket lejjebb), a tranyó egyre többet volt a macskaólban a tudomásunk szerint is. Simán lehettek napok, amikor ott volt, csak mi nem tudunk róla. Az utolsó hét teljesen kérdéses, mert szinte teljes volt a kuss mindkét fél részéről.
Részletek:
- Tibi június 2-án mesélte, hogy Golda egyszer korábban rajtakapta őket a macskaólban
- 3-án (szo) volt a közjáték, hogy a tranyó bebaszott és „fenn maradt” a forgalomból kiállított vonaton Szolnokon, de amikor a másnap előadott nagy mese alapján előző éjjel éppen a sötétben vagonban botorkált, lájvban telefonált a dögevővel, szóval egyértelmű, hogy kamu volt, aznap éjjel is a macskaólban aludt. Vasárnap Pesten volt, mert állítólag szpottolták, bár kép nem volt.
- 8-án (cs) éjjel Tibi belájvolt a púpszászra tartó vonatról és felszólította korcsot, hogy szerezzen neki kaját, valamint elmesélte, hogy olyan is volt a közelmúltban, hogy Golda dohányzáson kapta a főépületben
- másnap, 9-én (p) délután fél 2-kor feltöltöttek egy videót, ahogy Púpszászon mászkálnak
- másnap, 10-én (szo) együtt jelentkeztek a bécsi vonatról (nem kizárt, de kicsi az esélye, hogy a korcs felküldte volna Tibit az előző éjszaka csövezni Pestre), 11-én valószínűleg együtt macskaólaztak, mert
- másnap, 12-én (hétfőn) a púpos jelentette, hogy botrány volt otthon és Golda kitiltotta a házból + bejelentette, hogy kirúgja, ha még egyszer ott találja Tibit
- 14-én biztos, hogy a tranyó Budapesten volt, mert akkor volt a gombás/öngyilkos videója + látták a Merényiben. 16-án is külön voltak, mert Tibi féltékenykedett a tranyófalon a fikáshoz rendelt tranyszi kurvák miatt. 17-18-án együtt utaztak Bécsbe, 18-án éjjel a korcs feltöltött egy dühös videót púpszászi vonatról, hogy a tranyónak a megbeszéltek szerint ott kellene lennie vele, de mivel munkára akarta kötelezni Szolnokon, inkább Pesten maradt
- 19-én (hétfőn) a tranyó azt állította egy facebookos kommentben, hogy a „jelen létével” támogatta a fikást az aznap reggeli elsősegélyvizsgáján Szolnokon. Lehet, hogy csak nagy szavak voltak és egyáltalán nem volt ott / az is lehet, hogy csak reggel ment le és az éjszakát nem töltötte a macskaólban / vagy 18-án mégiscsak utánament a tranyó
- 21-én (sze) a tranyó Pesten videózott
- 22 és 26 között Berlinben voltak. Hétfőn és kedden folyamatosan csökkent a korcs púpfalas aktivitása (ami mindig azt jelenti, hogy intenzíven loopol valakinek), csak a flokkokat tolta ki.
- 28-án (szerdán) negyed 12-kor és másnap, csütörtökön este 7-kor is szpottolták őket Púpszászon (csütörtökön nap közben csináltatta a szemüveget a korcs, vagyis ő Púpszászon volt egész nap). Pénteken megvolt a nagy balhé, Golda kibaszta őket, elmentek a Balatonra. Vagyis ekkor 5 napot szinte biztos, hogy egyhuzamban ott volt a herélt.
- Mivel a motyók mérete alapján nem vitte a faptopot, a korcsnak hétfőn délelőtt haza kellett mennie, azóta szinte 0 kommunikáció van kifelé. Csütörtök délután (15:30) jött a legutóbbi veknifotó Púpszászról (vagyis ő a macskaólban van). Szandi szerint a tranyó péntek este nem volt a hasziendán, de ennek ellenére egészen a múlt éjszakáig kussolt.
Betöjt Laptop
(
x39)
Jul 09, 2023 17:39:29
x39)
Gyerekuxok full terelés az egész amit Tranyó kibaszott!!!
Konkrétan fikás pont ugyanabban a szerelésben van mint a 2 héttel ezelőtti videóban és persze pont ugyanott
És a szemüvege is a régi nem pedig az új aranymintás
Konkrétan fikás pont ugyanabban a szerelésben van mint a 2 héttel ezelőtti videóban és persze pont ugyanott
És a szemüvege is a régi nem pedig az új aranymintás
Nem akarok faszfejkedni!
max5enutálnak
(
x47)
Jul 09, 2023 17:40:39
x47)
Nem akarok faszfejkedni!
Ugyanezt akartam írni. Szerintem ez most csak neki nem esett le, hiaba beszéltük meg, hogy ugyanazt a videót rakta ki :DD
Betöjt Laptop
(
x39)
Jul 09, 2023 17:43:53
x39)
Betöjt Laptop
(
x39)
Jul 09, 2023 17:45:27
x39)
Vajon az úriember baszna vagy pofánbaszna?

max5enutálnak
(
x47)
Jul 09, 2023 17:47:44
x47)
:D vagy csak visszaolvasni egy fél oldalt. Majd legközelebb erre is jobban otafityel
Betöjt Laptop
(
x39)
Jul 09, 2023 17:48:21
x39)
Tuti csajozik, azért nem fityel!
-
Jul 09, 2023 17:52:47
Meg kell lennie a napi 20 posztnak kell a plusz
Jul 09, 2023 17:52:47
Ilyen nincs
(
x4)
Jul 09, 2023 17:59:44
x4)

Golda csiklója
(
x8)
Jul 09, 2023 18:06:20
x8)
No offense, de ezek kik?
Ezek itt cigányok!!!
ascites
(
x57)
Jul 09, 2023 18:08:23
x57)
Legyen meg így is.
bold = Tibi a macskaólban
dőlt+bold = Tibi valószínűleg a macskaólban
aláhúzott = Tibi ismeretlen helyen volt
áthúzott = elutaztak, a korcs sem volt a macskaólban
28 29 30 01 02 03 04
05 06 07 08 0910 11 – 10-11: Bécs
12 13 14 15 1617 18 – 17-18: Bécs
19 20 2122 23 24 25 – 22-26 Berlin
26 27 28 29 3001 02 – 1-2: Balaton
03 04 05 06 07 08 09
28 29 30 01 02 03 04
05 06 07 08 09
12 13 14 15 16
19 20 21
26 27 28 29 30
03 04 05 06 07 08 09
Vahúr pofonja
Jul 09, 2023 18:30:46
KUTYAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Jul 09, 2023 18:30:46
Dörpepúp
(
x7)
Jul 09, 2023 18:41:45
x7)
www.szeretlekmagyarorszag.hu/felfedezo/transznemu-no-lett-iden-hollandia-szepe/
Na bazdmeg...
Na bazdmeg...
Ez is azért fotózkodik mindig fekve meg leszegett állal, hogy ne látszódjon az öklömnyi ádámcsutkája.
Biztos maga alá is piszkít!
max5enutálnak
(
x47)
Jul 09, 2023 18:41:49
x47)
Legyen meg így is.
28 29 30 01 02 03 04
03 04 05 06 07 08 09
28 29 30 01 02 03 04
03 04 05 06 07 08 09
Képtelen leszek minden sorodra válaszolni, de azt pl kizártnak tartanám, hogy 12-én megvan a lebukás és ott marad a tranyó 13-án.
27-i szpottolást nem találtam, csak 28-án délelőtt, meg ugye 30-án a Déliben. Nekem nem egyértelmű, hogy Berlintől Balatonig végig a macskaólban lett volna a tranyó, ez is csak feltételezés. Egy hét az baromi sok idő, kizárt, hogy Golda engedélyével lett volna ott ennyit, ha pénteken ő maga bassza ki mindkét torzszülöttet. Akkor látok rá esélyt, ha Golda elment volna nyaralni és felügyelet nélkül marad a putri.
Ha Tibi ott lenne Golda engedélyével, akkor simán bejelentkezne, akkor is megtette, amikor feketén volt ott. Szerintem most olyan ideiglenes szálláson lehet, amit félt a trollszok miatt, ezért van kuss.
Autismus Maximus
(
x16)
Jul 09, 2023 18:43:21
x16)
Miért hívjuk a trash proli rajongókat gurulkának?
Köszi
Köszi
Az itteni kettes csatorna, azaz Tonncat és a Bombagyár időszakából ered. Akkoriban Tonncat és belső köre próbált ilyen-olyan csapatépítőket szervezni az őket párás szemmel, tűzön-vízen követő tini rajongóiknak. Akiket amúgy megvetettek, mint a szart, kiszivárgott screenshotok alapján a Bombagyár admin felületén "szánalmas szaroknak" nevezték a követőiket.
Mindenféle önégető produkciókra vették rá őket, pl. egy május 1-i majálison a csúcsteljesítményük az volt, hogy egy dombról kellett legurulniuk, amit kameráztak és a bajszuk alatt röhögtek rajtuk.
Így ragadt az ilyen-olyan felszopókon a gurulka kifejezés. Lásd még: na guruljál le a dombról, lehet menni a kurva anyádba legurulni a dombról, gurulj a picsába, stb.
linziasztal01
(
x77)
Jul 09, 2023 18:49:17
x77)
Endre, holnap menetrendszerint ordibálni, felkérdezni és elégedetlenkedni fog veled a főnök úr!
Várod már? :))
Készüljön az "anyám lekapcsolta az áramot" autimagyarázat.
Várod már? :))
Készüljön az "anyám lekapcsolta az áramot" autimagyarázat.
SyntaxError
(
x24)
Jul 09, 2023 18:55:49
x24)
És az a vicc, hogy tuti hogy még ez az úriember is beszél németül, nincs eladósodva, és fel is áll neki.
Azaz mindenben veri a fatászpikát.
ascites
(
x57)
Jul 09, 2023 19:00:38
x57)
27-i szpottolást nem találtam, csak 28-án délelőtt, meg ugye 30-án a Déliben.
27-i szpottolást nem találtam, csak 28-án délelőtt, meg ugye 30-án a Déliben.
A 13-át aláhúzva jelöltem, akkor nem tudjuk, hogy hol volt. Aznap szerintem sem volt ott, pláne hogy 14-én csinálta az öngyivideóját. Akkor valószínűleg azt hitte, hogy tényleg vége van.
27-én nem volt szpottolás, csak 28-án és 29-én (https://forum.sodika.org/?pageNo=12678&highlight=1283183#comment-1283183). 30-án volt a lebukás (ergo aznap reggel/délelőtt ott volt még a tranyó), ami miatt Golda kidobta a fikást is egy hétvégére.
Nagyon úgy tűnik, hogy Goldának nincs nagyon ideje/kedve hétköznap a gyagyással foglalkozni, hétvégén pedig mindig elutaztak valahova. Amikor hazajöttek valahonnan, szerintem mindig megpróbálta hazacsempészni az urát: az első bécsi kaland után szinte biztos (akkor volt az egyik balhé), a második bécsi kaland után biztosan (csak a tranyó lefarolt a munka hírére). Ebből gondolom, hogy Berlin után is megpróbálta. Plusz hogy utána több napot is ott volt.
De abban igazad van, hogy csak az álló boldos napok a biztosak, az összes többi csak spekuláció.
kissendrevagyok
(
x48)
Jul 09, 2023 19:04:23
x48)
Nem akarok faszfejkedni!
Elnézést pocsánat 😅
Kriptozsidó
(
x6)
Jul 09, 2023 19:11:32
x6)
El fogom törni a kibaszott orrodat szilánkosra!
Balogh
(
x1)
Jul 09, 2023 19:15:09
x1)
Ha viszont Golda pénzhiányba szenved, esetleg elképzelhető a fikás pénzt adott neki, hogy a "barátja" 1-2 napot ott maradhasson. 1-2 nap pedig az mikor csak lebuknak. A többiről amit nem tud Golda az nem is történt meg.
Balázs Padre
(
x13)
Jul 09, 2023 19:21:10
x13)
Soderitto!!!!!!
Kommunikációs propagandagyárad most feltűnően csendes.
BBC szintű videók, egyéb médiafelületeken történő megjelenések tekintetében némi törés tapasztalható.
Mi lehet az ok???
-a szokásos napi 23 sörike helyett csak 3 dobozra futotta golda pénzéből?
-Khezellledh a szeszhiányt????
-Kínodban vakarod már a sárga vakolatot ???
-Alkoholhiány egyéb tüneteiről beszámolnál?????
-Mikor lesz Mario stream????
Kommunikációs propagandagyárad most feltűnően csendes.
BBC szintű videók, egyéb médiafelületeken történő megjelenések tekintetében némi törés tapasztalható.
Mi lehet az ok???
-a szokásos napi 23 sörike helyett csak 3 dobozra futotta golda pénzéből?
-Khezellledh a szeszhiányt????
-Kínodban vakarod már a sárga vakolatot ???
-Alkoholhiány egyéb tüneteiről beszámolnál?????
-Mikor lesz Mario stream????
Betöjt Laptop
(
x39)
Jul 09, 2023 19:21:35
x39)
Ha viszont Golda pénzhiányba szenved, esetleg elképzelhető a fikás pénzt adott neki, hogy a "barátja" 1-2 napot ott maradhasson. 1-2 nap pedig az mikor csak lebuknak. A többiről amit nem tud Golda az nem is történt meg.
Volt itt hír róla, hogy fikás egy újabb sufnival akarta bevásárolni a faszpinást a macskaólba, kártyen átadással.
De Goldát nem lehet megvenni (ennyivel)
Biztatási kár
(
x10)
Jul 09, 2023 19:22:51
x10)
Ezt felejtsd el, az anyjának soha nem fog semmiért fizetni. Még tibi kedvéért sem. :)
linziasztal01
(
x77)
Jul 09, 2023 19:23:18
x77)
1éj/tranyó = 2 fáskamra meg némi apró.
Endrének semmi üzleti érzéke nincs.
Endrének semmi üzleti érzéke nincs.
linziasztal01
(
x77)
Jul 09, 2023 19:24:22
x77)
Sodmány a tokmányorrú
(
x4)
Jul 09, 2023 19:25:25
x4)
Imádom az ilyencvisszaemlékező kommenteket :D azt sajnálom, hogy az ős tonncat és sodi időkben még túlságosan fiatal voltam. Volt egy szép hangulata annak az troll időszaknak így visszaolvasva :D
halászlé
(
x24)
Jul 09, 2023 19:26:31
x24)
jófanna, nyelFtanilag nem az anyjának vette, hanem magának...körbejelölték a sziszával a macskaólat, szal már az övék...
Balázs Padre
(
x13)
Jul 09, 2023 19:29:24
x13)
A TÜZES KÁRTYÁK ÉJSZAKÁJA, alias KARTYENGATE után zavaros lehet soderitto y almeira hitelbirodalma.
Lehet hogy eléri a Monte Christo Grófja szintet, és egy börtönszigetre deportálják.
Ott majd szót érthet az oroszlánfókákkal.
Lehet hogy eléri a Monte Christo Grófja szintet, és egy börtönszigetre deportálják.
Ott majd szót érthet az oroszlánfókákkal.
Ilyen nincs
(
x4)
Jul 09, 2023 19:30:34
x4)
Endre!
A jogsival mi újság, hány százalékon állsz már?

linziasztal01
(
x77)
Jul 09, 2023 19:32:08
x77)
Endre!
"Bekapcsolt motor" állapotában, elindulás nem áll rendelkezésre.
Betöjt Laptop
(
x39)
Jul 09, 2023 19:34:57
x39)
Endre!
Most oktató anyagot keres a reflexei javítására, 1970 előtti dokumentumfilm formájában.
Biztatási kár
(
x10)
Jul 09, 2023 19:36:57
x10)
Az más ha megveszi, de ő pénzt soha nem fog adni. Balogh annyit írt, hogy miért nem ad pénzt goldának, erre reagáltam. :)
Balogh
(
x1)
Jul 09, 2023 19:37:04
x1)
Én még mindig úgy tudom, hogy az elsősegélyre pótvizsga megy. A nyomókötést nem tudta. Ha megmutatja a papírt akkor elhiszem. Eddig mindent posztolt amire úgy gondolta k*rva jó volt.
Balogh
(
x1)
Jul 09, 2023 19:45:58
x1)
Valóban arra gondoltam, hogy pénzt adott neki. De csak azért, mert a tető felújítása többe került volna :)
Betöjt Laptop
(
x39)
Jul 09, 2023 19:50:34
x39)
Én még mindig úgy tudom, hogy az elsősegélyre pótvizsga megy. A nyomókötést nem tudta. Ha megmutatja a papírt akkor elhiszem. Eddig mindent posztolt amire úgy gondolta k*rva jó volt.

bolgár jeti
(
x30)
Jul 09, 2023 19:52:02
x30)
A keresési előzményeid alapján generálja a google, az megvan? :)
-
Jul 09, 2023 19:52:48
Jul 09, 2023 19:52:48
Betöjt Laptop
(
x39)
Jul 09, 2023 19:53:40
x39)
Sajtpapír.
Dörpepúp
(
x7)
Jul 09, 2023 19:55:28
x7)
Nem éjtem, matyarázza el valaki: hogyan kezdődhet valakinek a lánykori neve úgy , hogy dr?
Előbb doktorált, mint férjhez ment és így a lánykori neve dr?
Balogh
(
x1)
Jul 09, 2023 19:55:35
x1)
Púpos! Ha a tarnyód elver, akkor pont annyi ellátást tudsz magadon eszközölni mint az urad!
Betöjt Laptop
(
x39)
Jul 09, 2023 20:00:03
x39)
Ezt láttad már? Aki lemarad, kimarad.
www.youtube.com/watch?v=cQI6Ejz8xxg&t=18s
Kriptozsidó
(
x6)
Jul 09, 2023 20:00:09
x6)
Akkora jogászisten a vén kurva is, hogy mikor megszületett, már kezében volt a doktori.
Balogh
(
x1)
Jul 09, 2023 20:02:02
x1)
Nem éjtem, matyarázza el valaki: hogyan kezdődhet valakinek a lánykori neve úgy , hogy dr?
Nem kezdődhet egy leánykori név Dr. megnevezéssel. Nem úgy született! Szóval itt is csaltak és hazudtak!
halászlé
(
x24)
Jul 09, 2023 20:02:03
x24)
Ilyen nincs
(
x4)
Jul 09, 2023 20:02:24
x4)
Jaj... én már láttam ilyet ügyfélszolgálatom.
Ügyintéző: - Neve?
Ügyfél:- Doktor Endre.
...
...
...
Na itt egy 5 perces loop jött...
Azt hittem soha nem érünk a végére, de sikerült :D
Karib
(
x10)
Jul 09, 2023 20:05:41
x10)
szomjas voltál Endre ? csak nem sörike?
Sneci utoljára kb. tíz éve nézett ki ilyen szinten hajléktalannak. Csak azóta egy pedofil megőszült bácsi lett belőle pluszban.
linziasztal01
(
x77)
Jul 09, 2023 20:06:09
x77)
A bíróságon is looplta: "Anukám jokász."
Mennyire röhöghettek rajta?!
Nem mondta a kurva anyád, hogy akkor nem kellene az AMS segéllyel csalni, herr Kiss?
:DDD
Még a jegyzetét is kirakta ez a barom. Komolyabb fejlesztő füzetek vannak 2-3 évesek számára, mint amit a 41 éves vakmeleg jokász firkált.
Nem mondta a kurva anyád, hogy akkor nem kellene az AMS segéllyel csalni, herr Kiss?
Még a jegyzetét is kirakta ez a barom. Komolyabb fejlesztő füzetek vannak 2-3 évesek számára, mint amit a 41 éves vakmeleg jokász firkált.
Balázs Padre
(
x13)
Jul 09, 2023 20:06:44
x13)
Megnézném sodrák érettségi papírjait.
Hogy szerezhetett egy ilyen lángelme érettségit, aki szerint Berlinben csordogál a Duna????
Hogy szerezhetett egy ilyen lángelme érettségit, aki szerint Berlinben csordogál a Duna????
Betöjt Laptop
(
x39)
Jul 09, 2023 20:07:59
x39)
A bíróságon is looplta: "Anukám jokász."
linziasztal01
(
x77)
Jul 09, 2023 20:14:46
x77)
Készülsz a holnapi felkérdezésre, Endre?
Reggel nehogy történjen valami tragikus....
Reggel nehogy történjen valami tragikus....
bolgár jeti
(
x30)
Jul 09, 2023 20:17:53
x30)
Megnézném sodrák érettségi papírjait.
A SoDI és a Duna régóta nem értik meg egymást. Nem lepne meg ha egyikük belfulladna a másikba.
Dörpepúp
(
x7)
Jul 09, 2023 20:23:12
x7)
Ezt nem diktálni szokják, hanem valamilyen hivatalos okmányról rögzíteni.
De már anno is találkoztam ezzel a Dr . Bata Gyöngyi Éva névvel sodipédián, ez nem újkeletű.
Azért a vén kurva is megérne egy misét a rendőrségen meg a navnál a fekete könyvelés miatt.
linziasztal01
(
x77)
Jul 09, 2023 20:23:31
x77)
Meg amikor mondta a jegyzőkönyből:
- A cég nem lett felkérdezve... így... egy bíróságon.
Betöjt Laptop
(
x39)
Jul 09, 2023 20:31:02
x39)
Púpszászon biztosan Tiszának van kultikus hatalma.
Endrének elég egy folyó nevet tudni, hiszen mindegyik összefolyik, kvázi ugyanaz.
Tisza az összes.
Balázs Padre
(
x13)
Jul 09, 2023 20:33:15
x13)
Tett sodrákunk már pár olyan megjegyzést történelemmel, irodalommal kapcsolatos témákban, amely arra utalt, hogy általános iskolai szintű hiányosságok vannak nála.
Csak hátszéllel engedték át az érettségin.
Hahó
(
x135)
Jul 09, 2023 20:37:30
x135)
Tett sodrákunk már pár olyan megjegyzést történelemmel, irodalommal kapcsolatos témákban, amely arra utalt, hogy általános iskolai szintű hiányosságok vannak nála.
Sodipatkány
(
x1)
Jul 09, 2023 20:37:52
x1)
fifi kutyus agrármérnöki szakra járt úgy, hogy nem tudja megkülönböztetni a verőköltő bodobácsot a katicabogártól
Tologasd, bazmeg, te a kosarat a Tesco-ban.
bolgár jeti
(
x30)
Jul 09, 2023 20:38:23
x30)
Az önálló életre is alkalmatlan, te meg általános iskolai irodalmat kérnél számon?
bolgár jeti
(
x30)
Jul 09, 2023 20:38:48
x30)
fifi kutyus agrármérnöki szakra járt úgy, hogy nem tudja megkülönböztetni a verőköltő bodobácsot a katicabogártól
Sodipatkány
(
x1)
Jul 09, 2023 20:41:40
x1)
A régészet területén meg szakértője lett a gázai piramisoknak.
Balázs Padre
(
x13)
Jul 09, 2023 20:42:27
x13)
Egyébként Gémeskútlandben sodriboy max a közmunkarendszerbe lenne beilleszthető.
Betöjt Laptop
(
x39)
Jul 09, 2023 20:42:53
x39)
Matek...
Földrajz...
A biológiát hagyjuk is!
Klohek
(
x12)
Jul 09, 2023 20:47:52
x12)
A pótvizsga után a tanári kar, "Aranyszájúként" utalt, sodi anutájára..
Púpszászi Fosórém
Jul 09, 2023 20:48:17
Fikás! Most újra ellenőriztem, és még mindig nem vagy felsorolva a NAV adóhiányosok, hátralékosok, végrehajtás alattiak listáján.
Mennyi kell még a 10 millióhoz, hogy láthassunk rajta?
Nem kellenek nekem pénzügyek. Legyen meg a napi sör, menjen a Netflix és kész.
Mennyi kell még a 10 millióhoz, hogy láthassunk rajta?
Jul 09, 2023 20:48:17
Balázs Padre
(
x13)
Jul 09, 2023 20:48:24
x13)
Goldamama mozgósította barátnői körét.
Csak így kaphatott ez a barom középfokú végzettséget.
Csak így kaphatott ez a barom középfokú végzettséget.
linziasztal01
(
x77)
Jul 09, 2023 20:48:52
x77)
Matek...
Földrajz...
A biológiát hagyjuk is!
Földrajz...
A biológiát hagyjuk is!
A hajkoronákhoz viszont nagyon ért, lincben' elmondta, hogy Judkának haja száRa sem fog görbülni, Tibivel viszont párbajhelyzet van, mert kiderült, hogy meg akarta erőszakolni a magatehetetlen tranyót.
Párbajozó Endre.
Dörpepúp
(
x7)
Jul 09, 2023 20:49:56
x7)
Oda sem. Azért a közmunkások ipari mennyiségben tudják ledönteni a szájukon a szeszt a tűző napon is.
A gyagya már a második doboz húgymeleg sör után hányna a napon. Arról nem is beszélve, hogy már a sárga mellénytől összeroppanna a horpadt kehes teste, hát még ha lapátnyelet kéne emelnie.
linziasztal01
(
x77)
Jul 09, 2023 20:51:44
x77)
Betöjt Laptop
(
x39)
Jul 09, 2023 20:52:53
x39)
Megtekertem a púpfalat.
Endre annyira érdektelen, hogy az utolsó 15 postját, mindössze 1, ugyanaz az inaktív profil röhögőfejezte.
Szerinetem ez a török lesz!
Endre annyira érdektelen, hogy az utolsó 15 postját, mindössze 1, ugyanaz az inaktív profil röhögőfejezte.
Szerinetem ez a török lesz!
Csak egy olvasó
(
x9)
Jul 09, 2023 21:00:49
x9)
A SoDI és a Duna régóta nem értik meg egymást.
Mondjuk a púpos serényen dolgozik ennek a leküzdésén. Legalábbis a hasában lassan több víz van, mint a Dunában.
Kakaspina
(
x24)
Jul 09, 2023 21:01:53
x24)
Gyagya, van egy olyan érzésem, hogy ne nyugodtan feküdj le ma este.
linziasztal01
(
x77)
Jul 09, 2023 21:10:50
x77)
Kakaspina
(
x24)
Jul 09, 2023 21:13:25
x24)
Biztatási kár
(
x10)
Jul 09, 2023 21:13:48
x10)
Lehetséges a dr. előtag használata, ha golda a dr megszerzése után kérte az anyakönyvébe átvezetni. Nem ő az egyetlen aki ezt meglépte és így már csak a dr. megjelöléssel lehet fifi anyja nevét leírni. :)
linziasztal01
(
x77)
Jul 09, 2023 21:14:53
x77)
Látod, Endre, na ez a "nyamm".
Betöjt Laptop
(
x39)
Jul 09, 2023 21:15:26
x39)
Kakaspina
(
x24)
Jul 09, 2023 21:18:24
x24)
Néhány hét múlva járok arra, már eldöntöttem ha találok valami jól mozdítható elgázolt állatot, azt kapják.
Legalább lesz mit enni.
Darth Tibor
(
x7)
Jul 09, 2023 21:30:34
x7)
Az ananász azt mondta, hogy a gyagyás küldött neki bizonyítékokat viktorsz ellen a feljelentéséhez.
1:30 tól említi.
m.youtube.com/watch?v=JJN3toVMJ-A
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jul 09, 2023 21:33:15
x37)
Endre elkezdett egyáltalán már vezetni? Vagy nagy rössel megcsinálta a KRESZ-t meg az egészségügyit, aztán most rápihen 1-2 évecskét?
linziasztal01
(
x77)
Jul 09, 2023 21:34:31
x77)
Az ananász azt mondta, hogy a gyagyás küldött neki bizonyítékokat viktorsz ellen a feljelentéséhez.
Többek között emiatt is van felháborodva a főnök úr teljes joggal.
Szánalmas vagy, Endre, megint...
Egyrészt nem levelezhetsz MCIstivel, mert neki sokkal több feliratkozója van, hiába akarsz a hátán felmászni nem fog összejönni, ehhez is hülye vagy, maximum annyi jutott neked, hogy néha MCIsti megemlít, mint egy emailben zaklató retardot...
Másrészt örülök, hogy próbálod a szart kavarni, mert abból mindig hatalmas pofára esések lesznek neked.
Betöjt Laptop
(
x39)
Jul 09, 2023 21:39:46
x39)
Endre te balek fhasz!
MC Anananász , 4,5 ojróért zabálja a nagy dönereket, téged meg 5 euróra húzott le az arab, még Linzben, minden alkalommal :DDDDD
Óriási balek vagy Endi :DDDD
MC Anananász , 4,5 ojróért zabálja a nagy dönereket, téged meg 5 euróra húzott le az arab, még Linzben, minden alkalommal :DDDDD
Betöjt Laptop
(
x39)
Jul 09, 2023 21:40:07
x39)
Endre te balek fhasz!
Kép lemaradt, pocsánat!

púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Jul 09, 2023 21:40:09
x7)
Ha tibicica is a macskaolban van, akkor milyen arányban osztoznak a szociális ebéden?
Szerintem Golda a felét teszi a macskatálba, és annak a nagyrészét a domináns tibi kandúr eszi meg.
Szegény sodipoci.
|__o__|
Szerintem Golda a felét teszi a macskatálba, és annak a nagyrészét a domináns tibi kandúr eszi meg.
Szegény sodipoci.
linziasztal01
(
x77)
Jul 09, 2023 21:43:35
x77)
Kép lemaradt, pocsánat!
Nem egy nagy koponya, de Endréhez képest egy atomfizikus, ugyanis nem költ 15 millát egy hajléktalan tranyóra, utazgat stb.
Betöjt Laptop
(
x39)
Jul 09, 2023 21:44:13
x39)
Kacsint és nevet :D
EasybankosPedo
(
x23)
Jul 09, 2023 21:48:28
x23)
Endre elkezdett egyáltalán már vezetni? Vagy nagy rössel megcsinálta a KRESZ-t meg az egészségügyit, aztán most rápihen 1-2 évecskét?
Volt itt infó, talán az hallotta aki múlt pénteken Budapesten lefotózta, hogy arról beszélt a tibivel hogy az "idős" oktatója nyugtatgatta, hogy biztos menni fog a vezetés neki. Ez alapján talán már vezetett, de lehet csak az oktatót választotta ki és csak beszéltek pár percet. Esélyes, hogy az öreg mondta neki akkor, hogy csináltasson új szemüveget is. Mert mikor megmutatta Csütörtökön az új szemüveget, akkor is azt fűzte hozzá, hogy most már mehet a vezetés.
Hahó
(
x135)
Jul 09, 2023 22:01:12
x135)
Nincs ott a Tibi. Valóban volt lebukás de még a Balaton előtt. Sodi ott van és dolgozik. A kártyák miatt 1 napig őrjöngött. Részegen Goldát be zárta a házba, állítólag nem direkt. Tibiről nem tudok semmit. Volt olyan infó hogy látták Judkával de ez nincs megerősítve.
lolbazmeg, bezárta a házba goldát részegen. nagyon kemény napja lehetett pénteken.
Soderák
(
x1)
Jul 09, 2023 22:01:14
x1)
Jul 09, 2023 22:01:14
Remélhjetőleg nem ment másik városba vezetni, így hamar kiderülhet milyen autóban, kivel vezethet, viszont mostanában szolnokon sok a tanulóvezető sajna... Jul 09, 2023 22:01:14
koszos
(
x11)
Jul 09, 2023 22:02:52
x11)
a herelt tanctanar gyorsan levette a "hirdetest" :DDD lehet beutott a valosag ?:D
"Anyám hibája .Ha minden összeomlik, rágyújtom a házat" KEF 2024.06.29.
Soderák
(
x1)
Jul 09, 2023 22:06:46
x1)
lehet-e tudni esetleg, hogy melyik oktatócégnél volt biztosan a kérdőjelhátú?
Betöjt Laptop
(
x39)
Jul 09, 2023 22:10:52
x39)
lehet-e tudni esetleg, hogy melyik oktatócégnél volt biztosan a kérdőjelhátú?
Úgy emlékszem, közmegeggyezés tárgya, hogy a szolnoki Sprint autós iskolába jár a fikaevő.
koszos
(
x11)
Jul 09, 2023 22:17:06
x11)
azt hiszed nemetben biuztonsagban lesz majd a tyukszaros lakoautod fikas (felteve ha lesz valéaha is jogsid)?? ugy fog egni,ahogyan majd te a pokolban !!!!
"Anyám hibája .Ha minden összeomlik, rágyújtom a házat" KEF 2024.06.29.
Soderák
(
x1)
Jul 09, 2023 22:18:38
x1)
Hú, jó sok oktató van ott, nem lesz egyszerű xD De nem hiszem, hogy átment volna másik iskolába , mondjuk ha idősebb nála az leszűkíti a kört Az árakból jött a következtetés.
Betöjt Laptop
(
x39)
Jul 09, 2023 22:19:51
x39)
Hú, jó sok oktató van ott, nem lesz egyszerű xD De nem hiszem, hogy átment volna másik iskolába , mondjuk ha idősebb nála az leszűkíti a kört
Választhatott volna, csinos, fiatal, hozzáértő hölgyet is...
De úgye....Endre...
kaffcsolatiszakerto
Jul 09, 2023 22:21:30
Hogyan lett a Golda a faszpinabaszó világra hozójából?
Jul 09, 2023 22:21:30
Hektor a Traktor
(
x8)
Jul 09, 2023 22:26:01
x8)
Ha valaki Púpszászon jár ragasszon egy biológiai veszély táblát a kapujukra. Mert ha a két csöves a macskaólban héderel akkor azt a szagot nem lehet kibírni.
Heki a traki
90 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™