Hát ez kész, kiégtem ezen a képen. Nem akarom elhinni hogy ez nem ps munka. Ilyen már tényleg nincs.
Gyagyás az a jó a mostani csatorna patkánykodásba, hogy
1 nem szennyezitek a netet a sok mocskotokkal.
2 sokkal nagyobbat durran egy egy ilyen kép, leak, intervenció....
Amúgy ha abból indulunk ki, hogy múltkor ha igaz, képes volt bezárni őrjöngés közbe Goldát bezárni a kádárkockába, ebbe az esetbe felmerül a kérdés , hogy hogyan mikor nincs kulcsa a nagy házhoz, most meg itt van ez a kép, akkor simán lehet hogy Golda már rendesen terrorba van tartva, akár csak Tibi által is. Mert ugye más különbbe mért használhatnák ezt a guruló széket. Amennyibe igy van akkor reméljük a legjobbak és, hogy emiatt hamarosan egy tragédia történik pl valaki meghal a trióból ami által a másik kettő élete gyökeresen megváltozik.
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Állítólag kívülről valami reteszt hajtott rá az ajtóra
Átnéztem én is a lehetséges útvonalkat ahol a lakók sűrűn érezhetnek szarszagot, de nincs ilyen járda-padka-zöldterület-Orbit tábla kombó...
Buzi soDI a soDI
mikbe fagy...ahogy a Trollégák írták, a szisza lábára ráment az ádéhádé, nem tud gazolni....endit lerokkantosították a púpjára, már csak rokimobillal bír közlekedni...
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Raadasul dumb es dumber nem velejeig romlott, gonosz szubhumanok.

Igyunk egy sörtöt, he
Kemény vagy csoki.
Nyírd ki anyád Sneci | Blekk ket csöcsképek kapcsán keress protonmailen
De nem ök vannak a képen, és a kommentek szerint, Hódmezővásárhelyen készült. (trash csopi)
Faszom!
:)
Konszolidált kinézetű, középosztálybeli fehér ember
Nyugalom! Az univerzum dolgozik, és a valóság sokkal rosszabb lesz!.
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
De azért az bíztató, hogy több száz troll simán benézi a rokkant bácsit a fatászpikának :)
Nekem az volt gyanús, hogy a tranyó papucsban van. Pedig ő hírhedten szereti még szobában is rohasztani a lábát bakancsban.
Tibi tetoválásán lehet látni, hogy ps kép, de akkor is hatalmas poén , és remek munka!
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
az a vicc hogy szerintem a rokkant bácsinak fényévekkel jobbak az életkilátásai és -körülményei mint a 40es felpüffedt nyugati szenyorének fhatászpikának
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
kissendrevagyok
Szerintem az a rokkant bácsi, 20 év hátrányba van snecivel, de túl fogja élni..
Bár akinek nem tűnt fel, hogy nincs púpja annak bizony pótvizsga.. endre, ülne rajta akkor vízszintbe lenne háttámla..
fhaszom, ez is miattad van Sneci, Tibi basszál már oda neki egyet !
Sokan kinéztük belőled,hogy egy ilyet eltudnál vezetni...jah de még a cipődet se tudod bekötni !

Tehát Gyagya ott folytatja, ahol Bécsben abbahagyta, ugyanaz az igénytelenség van körülötte mindenhol. Ami fura, hogy Golda sem vágja a füvet, lehet hogy már az öreglány sem olyan fürge mint eddig. Ha pedig Golda kihal onnan, akkor kezdődik csak a jóvilág Snecinek, mert ez a putri nem osztrák meg német kégli, hogy bírja a gyűrődést. Ha Snegó és Merga ott egyedül maradnak, akkor a ház vagy összedől vagy Lyucus mintájára eladják, onnan pedig egyenes út vezet a Blahára.
Ingatkanügyek
Öregem, ezzel várhattál volna pár napot, a tanszék most lendült bele igazán :(
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Duplacsavar!
Álmodjatok Rémeket!
Mestermunka volt az tény. Elsőre én is beszoptam , aztán feltűnt a púp hiánya :)
KURVArangy
Hát ezen nagyon megkönnyeztem :"D
Ity vajami tyeknikai pjobjéma vany

Ity vajami tyeknikai pjobjéma vany
Az, hogy egy ilyen abszurd jelenetet siman elhittunk szerintem a fikasrol tobbet elmond, mint rolunk :D
A munka nem megoldás.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Endrével mindig ez van.
Két szék közt a pad alá esik... :)
barátkozik a padokkal,lassan azlesz az ágya
Holnap lesz egy oriási loop akkor a Tibitől liveban, állítom
A legjobb, ahogy nulla reakciót kap. Remélem ilyenkor mindig újraéli a képekkel dokumentált osztálytalálkozót, ahol még fiatal buzeránsként volt leszart 🦊.
Endre egy pedofil!
Holnap Pride?
Nem hiszem, hogy mennének, Tibi gyűlöli a LMBTQTV2RTLM1 mozgalom minden tagját.
Nem tartozik közéjük, ő természetes szépség egy kiló festék és szépítő filter nélkül is.
Ő...egyszerűen Kaffka Tibi, az egyetlen és utánozhatatlan.

Na bej, rossz ratyik.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Na bej, rossz ratyik.
elnézééést öööö
Na bej, rossz ratyik.
Lyudga itt a lobotómia előtt vagy után van? XD
Geci Tibi!
Itt már betörted a vénasszony fejét?
Isteni szerencséd, hogy nem jelentett fel, az nem próbababa verés, vagy fantomrakétázás ügy lett volna.
Itt már megvolt a beavatkozás..xd De most is jobban néz ki jucy, mint amikor a tibivel van.. (trash csopis leak mai)

De tényleg sokkal jobban néz ki, pont mint aki megszabadult egy tranyó méretű piócától.
Viszont ha ilyen jól karcolgat, előbb-utóbb felbukkan majd Tibi a közelében, hogy újra szétbassza az életét.
= mindhárom felbassza a libsiket, vagyis vicces.
Legalább a haja nem tocsog a zsírtól, mint Caffka Tibinek.
Pföjj!!
Lyucifer nagyon kiegyensúlyozottnak tűnik a képen. Én örülök, hogy sikerült megszabadulnia a parazita tranyótól. Kicsit korábban kapcsol akkor most a parádi vályogpalotából befolyt pénzből kivehettek volna Józsival egy albérletet.
kissendrevagyok
pimasz sodi a sodi. de majd padra kerül.
vérdíj target nr. 1

O és K együtt OK és minden OK!!
Dehát már voltak nyaralni. Egy napos nyaralás a balatonnál. Úgy végződött ahogy kell.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
...akarod mondani Hegyeshalmon!
O és K együtt OK és minden OK!!
a kommentek szerint, Hódmezővásárhelyen készült.
NSZKSZ akkor megvan
Hódmezővásárhely, Dózsa György utca 106, 6800
kissendrevagyok
De mit csináltak vajon ott?
Mégis előbb volt kartonja az elmeosztályon, hahó!
El fogom törni a kibaszott orrodat szilánkosra!
Bronit keresték fel a hivatalban, hogy luppoljanak neki.
Igyunk egy sörtöt, he
most azt mondják, hogy csak ráphotoshoppolták tranyó fejét meg tetkóját vadidegenekre. Én meg csak csillapítottam a háromszögelési kényszeremet 🤣
kissendrevagyok
De nem ök vannak a képen
Így igaz. Viszont be kell vallani, hogy szellemes volt. 😅
kissendrevagyok
Szép munka, zsidó!
Ez mit jelent?
"és még kérdezi tőle hogy ez meg keres."
Nyárra meglett. A vezetési karton.
Legkomolyabb elsodikázások mennek.
A nagypofájú pedofil, azt magyarázta, hogy már 2 hónappal ezelőtt, megszerzi a jogsit.
fél év alatt, már kipipált egy egyhetes tanulási folyamatot, meg kressz vizsgát.
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM

MÁVos trolléga
Jul 14, 2023 08:00:29
Ma reggel fél8-kor, ha már Púpszász vasútállomást ellenőriztem, ránéztem a macskaólra is.
Sajnos autihangok nem szűrődtek az ólból, de az udvar kurvára gazos, a környékbeli háakhoz képest is sajnos igénytelen..
www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=51520230714_073547.jpg
www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=34020230714_073534.jpg
Sajnos szembe sütött a nap, így nem sok látszik. Kövi állomás felé tartva még egyszer arra mentem, csak az öregasszonyt spottoltam egy fehér kockás gúnyában :D gondolom tette kifele a szelektívet, ma viszik el.
Jah és Trottel, a helyi Privát boltban csak 398 a tyoproni, nem sokkal több mint a pennyben, de mondjuk úgyis milliókat keresel, nem kell spórolnod :D
Elnézést trollégák ha ingerszegény lett, előrébb nem jutottunk, de ha erre járok, megint benézek, hátha :D
Jaah, és a macsek az út közepén gubbasztot nem az óljában, szegényt kilakoltatták :(
Púpszász állomás, Púpszász állomás, köszöntjük kedves utasainkat.
Sajnos autihangok nem szűrődtek az ólból, de az udvar kurvára gazos, a környékbeli háakhoz képest is sajnos igénytelen..
www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=51520230714_073547.jpg
www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=34020230714_073534.jpg
Sajnos szembe sütött a nap, így nem sok látszik. Kövi állomás felé tartva még egyszer arra mentem, csak az öregasszonyt spottoltam egy fehér kockás gúnyában :D gondolom tette kifele a szelektívet, ma viszik el.
Jah és Trottel, a helyi Privát boltban csak 398 a tyoproni, nem sokkal több mint a pennyben, de mondjuk úgyis milliókat keresel, nem kell spórolnod :D
Elnézést trollégák ha ingerszegény lett, előrébb nem jutottunk, de ha erre járok, megint benézek, hátha :D
Jaah, és a macsek az út közepén gubbasztot nem az óljában, szegényt kilakoltatták :(
Jul 14, 2023 08:00:29
Kakaspina
(
x24)
Jul 14, 2023 08:04:22
x24)
Végülis szegről végről ez is valósággá vált.

Nyírd ki anyád Sneci | Blekk ket csöcsképek kapcsán keress protonmailen

EasybankosPedo
(
x23)
Jul 14, 2023 08:08:19
x23)
megvan a jogsi. irigykedsz troll?
Hát ez kész, kiégtem ezen a képen. Nem akarom elhinni hogy ez nem ps munka. Ilyen már tényleg nincs.
Amúgy ha abból indulunk ki, hogy múltkor ha igaz, képes volt bezárni őrjöngés közbe Goldát bezárni a kádárkockába, ebbe az esetbe felmerül a kérdés , hogy hogyan mikor nincs kulcsa a nagy házhoz, most meg itt van ez a kép, akkor simán lehet hogy Golda már rendesen terrorba van tartva, akár csak Tibi által is. Mert ugye más különbbe mért használhatnák ezt a guruló széket. Amennyibe igy van akkor reméljük a legjobbak és, hogy emiatt hamarosan egy tragédia történik pl valaki meghal a trióból ami által a másik kettő élete gyökeresen megváltozik.
trolléga
(
x30)
Jul 14, 2023 08:13:53
x30)
twitter.com/georainbolt
Ha már a forumos AI sem boldogul vele valaki küldje be ennek a geoguessr mestörnek :DD Kammer czibány te meg oszd meg a teljes képet is.
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Ha már a forumos AI sem boldogul vele valaki küldje be ennek a geoguessr mestörnek :DD Kammer czibány te meg oszd meg a teljes képet is.
Dadogós Kisnyugdíjas
(
x5)
Jul 14, 2023 08:14:18
x5)
hol csövezik most a két ratyibánat?
sodi egy ndc npc. egy olyan npc amelyik nem vezet: non-driving.
Sodihitele
Jul 14, 2023 08:14:47
Jul 14, 2023 08:14:47
Soditorottszemuvege
Jul 14, 2023 08:21:04
Állítólag kívülről valami reteszt hajtott rá az ajtóra
Jul 14, 2023 08:21:04
Propi
Jul 14, 2023 08:25:48
Próbáltam Google mapsen megkeresni, de nem értem.
2023 májusi szinte az összes street view kép ujszászról, még sincs sehol olyan patka meg orbit tábla, pedig a táblán látszik, hogy nem mai darab.
Ide a tanszéki háromszögelő angolna kell.
2023 májusi szinte az összes street view kép ujszászról, még sincs sehol olyan patka meg orbit tábla, pedig a táblán látszik, hogy nem mai darab.
Ide a tanszéki háromszögelő angolna kell.
Átnéztem én is a lehetséges útvonalkat ahol a lakók sűrűn érezhetnek szarszagot, de nincs ilyen járda-padka-zöldterület-Orbit tábla kombó...
Jul 14, 2023 08:25:48
halászlé
(
x24)
Jul 14, 2023 08:32:15
x24)
Ma reggel fél8-kor, ha már Púpszász vasútállomást ellenőriztem, ránéztem a macskaólra is.
mikbe fagy...ahogy a Trollégák írták, a szisza lábára ráment az ádéhádé, nem tud gazolni....endit lerokkantosították a púpjára, már csak rokimobillal bír közlekedni...
Dadogós Kisnyugdíjas
(
x5)
Jul 14, 2023 08:41:35
x5)
sodi lecserélnéd tibit a verácskára?
Erkelyszimulator
(
x2)
Jul 14, 2023 08:52:02
x2)
Ikertornyok. Főleg, mert szintén két férfi. Szellemi képességek tekintetében nem. Fifiék nagyságrendekkel ezek alatt vannak.
Raadasul dumb es dumber nem velejeig romlott, gonosz szubhumanok.
mondomkusskuss
(
x21)
Jul 14, 2023 08:58:56
x21)

Dadogós Kisnyugdíjas
(
x5)
Jul 14, 2023 09:13:32
x5)
gyagyás meglátlak az úton bezbozutovel verem széjjel a fejed. a ratyikurvadat pedig felakasztom a legkozelebbi fara. jobol mondom. meg ne lassalak az uton vezetni.
Ténfép
(
x5)
Jul 14, 2023 09:21:26
x5)
Dörpepúp
(
x7)
Jul 14, 2023 09:21:43
x7)
Igazából ez a gyagya álomautója. Piros, tehát gyors. Elektromos is. Cica is beleül. Kosárban elfér a sör meg ketyerű is.
nyem nyúlsz a tyeknikai eszközömhöz!
Kakaspina
(
x24)
Jul 14, 2023 09:21:58
x24)
gyagyás meglátlak az úton bezbozutovel verem széjjel a fejed. a ratyikurvadat pedig felakasztom a legkozelebbi fara. jobol mondom. meg ne lassalak az uton vezetni.
Kemény vagy csoki.
Klohek
(
x12)
Jul 14, 2023 09:53:01
x12)
Trollegák, bár én is látnám már roki kocsiban a recskást, és úgy ahogy már egy trollega említette is, hogy szívószállal, a szájában, tudja csak irányítani a kocsi joystickját..
De nem ök vannak a képen, és a kommentek szerint, Hódmezővásárhelyen készült. (trash csopi)

Bár akinek nem tűnt fel, hogy nincs púpja annak bizony pótvizsga.. endre, ülne rajta akkor vízszintbe lenne háttámla..

EasybankosPedo
(
x23)
Jul 14, 2023 09:54:27
x23)
Ha nem szerkesztett hanem valódi az eredeti gurulószékes kép, ami szerintem már azért is kérdéses mert nem tudjuk, hol készült és többen se tudtuk beháromszögelni a helyszint Púpszászon, persze lehet nem is ott készült. De ha mégis valódi, akkor felmerül a kérdés, hogy hol van a korcs 135 ezres szemüvege, ami pont a vezetéshez kellet neki?
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
egynadrág
(
x2)
Jul 14, 2023 09:56:01
x2)
Faszom!
Klohek
(
x12)
Jul 14, 2023 09:57:49
x12)
Faszom!
Nyugalom! Az univerzum dolgozik, és a valóság sokkal rosszabb lesz!.
D_Dezső
(
x29)
Jul 14, 2023 10:02:31
x29)
Trollegák, bár én is látnám már roki kocsiban a recskást, és úgy ahogy már egy trollega említette is, hogy szívószállal, a szájában, tudja csak irányítani a kocsi joystickját..
De azért az bíztató, hogy több száz troll simán benézi a rokkant bácsit a fatászpikának :)
Nekem az volt gyanús, hogy a tranyó papucsban van. Pedig ő hírhedten szereti még szobában is rohasztani a lábát bakancsban.
Darth Tibor
(
x8)
Jul 14, 2023 10:05:09
x8)
Tibi tetoválásán lehet látni, hogy ps kép, de akkor is hatalmas poén , és remek munka!
Hahó
(
x136)
Jul 14, 2023 10:06:43
x136)
Fikás itt a péntek, az ügyfélkapus troll faszultatása után tegyél fel egy shikerflokkot arról, hogy
- a melócsában minden rendben, szó sincs arról, hogy kirúgnának
- tibornak béreltél egy szobát, és fizeted a kajáját, piáját, cigijét, mert jövő héten már dolgozik
- a kártyenekkel minden rendben
- eddig levezettél 10 órát, és nagyon jól megy
- tiborral a balatonnál töltitek a hétvégét, mert telik rá
Ha nincs shikerflokk, akkor azt kell gondolnunk, hogy minden fenti témával gond van.
- a melócsában minden rendben, szó sincs arról, hogy kirúgnának
- tibornak béreltél egy szobát, és fizeted a kajáját, piáját, cigijét, mert jövő héten már dolgozik
- a kártyenekkel minden rendben
- eddig levezettél 10 órát, és nagyon jól megy
- tiborral a balatonnál töltitek a hétvégét, mert telik rá
Ha nincs shikerflokk, akkor azt kell gondolnunk, hogy minden fenti témával gond van.
trolléga
(
x30)
Jul 14, 2023 10:08:38
x30)
az a vicc hogy szerintem a rokkant bácsinak fényévekkel jobbak az életkilátásai és -körülményei mint a 40es felpüffedt nyugati szenyorének fhatászpikának
kissendrevagyok
(
x48)
Jul 14, 2023 10:09:32
x48)
tibornak béreltél egy szobát, és fizeted a kajáját, piáját, cigijét, mert jövő héten már dolgozik
Klohek
(
x12)
Jul 14, 2023 10:12:31
x12)
Szerintem az a rokkant bácsi, 20 év hátrányba van snecivel, de túl fogja élni..
PúpszásziVámpír
(
x10)
Jul 14, 2023 10:25:48
x10)
Púpos! Áruld már, hogy mi a faxért vagy ennyire rápörögve arra kibaszott padra? Nemtán sérti a kis buzi lelkivilágod, hogy mindig lefestik? Így már minden világos!
Álmodjatok Rémeket!
seymour schwartz
(
x6)
Jul 14, 2023 10:26:55
x6)
Tehát akkor Gyagyának rokikocsira sincs pénze, csak lapít a macskaólban két lehugyozás között. Ez shiker!
Ingatkanügyek
Mercis Hambi
(
x3)
Jul 14, 2023 10:42:40
x3)
fhaszom, ez is miattad van Sneci, Tibi basszál már oda neki egyet !
Sokan kinéztük belőled,hogy egy ilyet eltudnál vezetni...jah de még a cipődet se tudod bekötni !
fake news
Jul 14, 2023 10:56:05

Jul 14, 2023 10:56:05
Hahó
(
x136)
Jul 14, 2023 10:56:14
x136)
Valaki nem jár ma 11.30 és 12.30 között a 1171 Budapest Lemberg u. 38-42. környékén?
Ha nincs shikerflokk, akkor könnyen lehet, hogy tibor ingyenkonyhára szorul, és itt szokott zabálni.
Ha nincs shikerflokk, akkor könnyen lehet, hogy tibor ingyenkonyhára szorul, és itt szokott zabálni.
seymour schwartz
(
x6)
Jul 14, 2023 11:19:02
x6)
de az udvar kurvára gazos, a környékbeli háakhoz képest is sajnos igénytelen..
Tehát Gyagya ott folytatja, ahol Bécsben abbahagyta, ugyanaz az igénytelenség van körülötte mindenhol. Ami fura, hogy Golda sem vágja a füvet, lehet hogy már az öreglány sem olyan fürge mint eddig. Ha pedig Golda kihal onnan, akkor kezdődik csak a jóvilág Snecinek, mert ez a putri nem osztrák meg német kégli, hogy bírja a gyűrődést. Ha Snegó és Merga ott egyedül maradnak, akkor a ház vagy összedől vagy Lyucus mintájára eladják, onnan pedig egyenes út vezet a Blahára.
hejneken
(
x3)
Jul 14, 2023 11:24:15
x3)
Endre nem ismerek rád! Hogyhogy nem posztoltad még, hogy elhitték a trollok egy rokkant bácsiról, hogy te vagy az???
KAKÁLSZ MIKÖZBEN A SZERELMED BASZIK
hejneken
(
x3)
Jul 14, 2023 11:27:40
x3)
Emelem kipám a ps troll előtt! Szépen átbaszott minket, de csak nyelvtanilag!
Mégis honnan lenne pénze egy ilyen rokimobilra Endrének? Hahó! A PS5 árából is kristályt vettek, kevesebbet keres mint egy osztrák postás és sorolhatnám...
* ásít *
KAKÁLSZ MIKÖZBEN A SZERELMED BASZIK
Mégis honnan lenne pénze egy ilyen rokimobilra Endrének? Hahó! A PS5 árából is kristályt vettek, kevesebbet keres mint egy osztrák postás és sorolhatnám...
* ásít *
Ténfép
(
x5)
Jul 14, 2023 11:41:32
x5)
Endre te buzi, hiányzik a barna fasz mi? Azért rakod ki a púpfalra az ultra-info videót? Miért nem szólsz a herélt férjednek, ő biztos tud neked szerezni vicces színű faszt. És mivel csak 'alkalmi' lenne, ezért nyelftanilag nem kurvának fizetnél, hogy megbasszon.
Ha az nem lenne elég, hogy tolvaj élettársad egy herélt fószer, az ilyenekből (is) üvölt rólad, hogy sub buzi köcsög vagy. Szerencsére legalább el vagy kussoltatva, Tranyó köcsögje :)
Igyunk egy sörtöt, he
Ha az nem lenne elég, hogy tolvaj élettársad egy herélt fószer, az ilyenekből (is) üvölt rólad, hogy sub buzi köcsög vagy. Szerencsére legalább el vagy kussoltatva, Tranyó köcsögje :)
Dadogós Kisnyugdíjas
(
x5)
Jul 14, 2023 11:42:00
x5)
tibi nem engedne vezetni a gyagyast. ha lenne scooter akkor tibi vezetne es sodi ulne alul.
max5enutálnak
(
x47)
Jul 14, 2023 11:42:39
x47)
Öregem, ezzel várhattál volna pár napot, a tanszék most lendült bele igazán :(
A helyzet megoldása
(
x45)
Jul 14, 2023 11:45:43
x45)
Jó hír m, hogy a megszokott mondás alapján, a valóság még ennél is durvább.
De ez akkor is, jávorszarvas díjas ellentrollkodás volt.
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
De ez akkor is, jávorszarvas díjas ellentrollkodás volt.
Tyodika
Jul 14, 2023 11:50:34
Jól beszoptátok ijigy tjojjok HŐHÖÖÖ HÖHÖHÖ valójában már nincs is meg a lábam. Na rokiautózás, csá!
Jul 14, 2023 11:50:34
PúpszásziVámpír
(
x10)
Jul 14, 2023 12:00:16
x10)
Jól beszoptátok ijigy tjojjok HŐHÖÖÖ HÖHÖHÖ valójában már nincs is meg a lábam. Na rokiautózás, csá!
Duplacsavar!
Kötőjel
(
x12)
Jul 14, 2023 12:00:44
x12)
látod, a sodi, annyira le vagy robbanva, hogy a trolljaid összekevernek egy rokkant bácsival?
hamarosan nem fogunk összekeverni vele, megnyugodhatsz. :))
vérdíj target nr. 1
mikedp
(
x9)
Jul 14, 2023 12:03:57
x9)
látod, a sodi, annyira le vagy robbanva, hogy a trolljaid összekevernek egy rokkant bácsival?
Mestermunka volt az tény. Elsőre én is beszoptam , aztán feltűnt a púp hiánya :)
seymour schwartz
(
x6)
Jul 14, 2023 12:10:21
x6)
index.hu/belfold/2023/07/14/ungar-peter-lmp-selmeczi-gabriella-fidesz-nok-40/
A te csajod pénisszel született, Sneci?
Ingatkanügyek
A te csajod pénisszel született, Sneci?
MacY2
(
x1)
Jul 14, 2023 12:35:47
x1)
megvan a jogsi. irigykedsz troll?
ilyen nincs :DD ezt nem hiszem el :DD Gyagyás hát a kurva anyádat azt,mivel fogsz még meglepni minket? :D Borultatok volna fel vele :D Hát ezen nagyon megkönnyeztem :"D
MacY2
(
x1)
Jul 14, 2023 12:47:04
x1)

miskolcigány
(
x5)
Jul 14, 2023 12:59:43
x5)
Az, hogy egy ilyen abszurd jelenetet siman elhittunk szerintem a fikasrol tobbet elmond, mint rolunk :D
tyodika
Jul 14, 2023 13:15:29
Nem én vok a képen, tehát nem vok roki.
Jul 14, 2023 13:15:29
xray
(
x21)
Jul 14, 2023 13:20:57
x21)
Jul 14, 2023 13:20:57
Nem én vok a képen, tehát nem vok roki.
kép nélkül is roki vagy xd Jul 14, 2023 13:20:57
Hektor a Traktor
(
x8)
Jul 14, 2023 13:32:11
x8)
Endre a buzigyógyitó felvonuláson te kigyógyítottad magad a heteroszexualitásból.
Heki a traki
Sodronyka
(
x4)
Jul 14, 2023 14:00:32
x4)
Mozog a púplfal, és még mindig a pad a téma...
SoDi fatyok ety ikazi anyagi csőőőőőd
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Jul 14, 2023 14:07:09
x11)
Endrével mindig ez van.
Két szék közt a pad alá esik... :)
féregnyulvány
(
x7)
Jul 14, 2023 14:07:30
x7)
barátkozik a padokkal,lassan azlesz az ágya
Sodronyka
(
x4)
Jul 14, 2023 14:15:59
x4)
Gyagyás, holnap nagy nap, jöttök Pridera?
sírógörcs
(
x4)
Jul 14, 2023 14:16:39
x4)
Holnap lesz egy oriási loop akkor a Tibitől liveban, állítom
trolléga
(
x30)
Jul 14, 2023 14:18:27
x30)
youtu.be/YDmnOiZ5vhc
Tenyérpinád hogy áll gyagya? 3 hónap alatt begyógyult azért?
Tenyérpinád hogy áll gyagya? 3 hónap alatt begyógyult azért?
Ásó27
(
x68)
Jul 14, 2023 14:20:26
x68)
A régi krónikás hős sodi kiment volna videózni a padhoz, nem a hat négyzetméteres mordori forróságból osztogatná meg más emberek posztjait.
Mifaaaaaaaaaaaan
buniBanki
(
x2)
Jul 14, 2023 14:21:10
x2)
A legjobb, ahogy nulla reakciót kap. Remélem ilyenkor mindig újraéli a képekkel dokumentált osztálytalálkozót, ahol még fiatal buzeránsként volt leszart 🦊.
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Jul 14, 2023 14:25:02
x11)
Holnap Pride?
Nem hiszem, hogy mennének, Tibi gyűlöli a LMBTQTV2RTLM1 mozgalom minden tagját.
Nem tartozik közéjük, ő természetes szépség egy kiló festék és szépítő filter nélkül is.
Ő...egyszerűen Kaffka Tibi, az egyetlen és utánozhatatlan.
Nemzet Krónikása
(
x21)
Jul 14, 2023 14:28:04
x21)

Na bej, rossz ratyik.
sírógörcs
(
x4)
Jul 14, 2023 14:30:19
x4)
Na bej, rossz ratyik.
elnézééést öööö
Nemzet Krónikása
(
x21)
Jul 14, 2023 14:32:47
x21)
Csak nem tudom, hogy a nagy muszlim hitbe hogyan fér bele a Varangynak a:
- Sertés hamburger,
- Vodka,
- Faszpinás szerető,
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
- Sertés hamburger,
- Vodka,
- Faszpinás szerető,
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Jul 14, 2023 14:34:07
x11)
Na bej, rossz ratyik.
Geci Tibi!
Itt már betörted a vénasszony fejét?
Isteni szerencséd, hogy nem jelentett fel, az nem próbababa verés, vagy fantomrakétázás ügy lett volna.
Sodronyka
(
x4)
Jul 14, 2023 14:36:50
x4)
Jumma Mubarak LYudga, te már kint vagy? Foglalod a helyet?
Na bej, rossz ratyik.
Na bej, rossz ratyik.
mondomkusskuss
(
x21)
Jul 14, 2023 15:10:46
x21)
Fikás! Nagyon rá vagy te szállva erre a pad ügyre!

Klohek
(
x12)
Jul 14, 2023 15:11:43
x12)
Geci Tibi!
Geci Tibi!
Itt már megvolt a beavatkozás..xd De most is jobban néz ki jucy, mint amikor a tibivel van.. (trash csopis leak mai)

ascites
(
x57)
Jul 14, 2023 15:21:18
x57)
De tényleg sokkal jobban néz ki, pont mint aki megszabadult egy tranyó méretű piócától.
Viszont ha ilyen jól karcolgat, előbb-utóbb felbukkan majd Tibi a közelében, hogy újra szétbassza az életét.
Nyergesi_Predátor
(
x2)
Jul 14, 2023 15:21:35
x2)
Imádom ezt a képet.. Két semmirekellő balek. :D

Puncicája van a cicának.

kissendrevagyok
(
x48)
Jul 14, 2023 15:22:04
x48)
Endre elmeséled, hogy miért osztottad meg ezt a képet ? 🤔
Szerepel rajta 3 dolog ami sehogy se akar összekapcsolódni.
Az egyik a nemzeti színűre festett ferencvárosi LMBTQ pad, a másik egy olyan autópálya amit Magyarország hamarabb fog befejezni, mint Horvátország, a harmadik a lombkorona sétány ami a körülötte levő tarra vágott erdőből készült (uniós pénzek helytelen felhasználásával)
kissendrevagyok
Az egyik a nemzeti színűre festett ferencvárosi LMBTQ pad, a másik egy olyan autópálya amit Magyarország hamarabb fog befejezni, mint Horvátország, a harmadik a lombkorona sétány ami a körülötte levő tarra vágott erdőből készült (uniós pénzek helytelen felhasználásával)
ascites
(
x57)
Jul 14, 2023 15:24:22
x57)
Endre elmeséled, hogy miért osztottad meg ezt a képet ? 🤔
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Jul 14, 2023 15:27:53
x11)
Legalább a haja nem tocsog a zsírtól, mint Caffka Tibinek.
Pföjj!!
kissendrevagyok
(
x48)
Jul 14, 2023 15:36:22
x48)
Lyucifer nagyon kiegyensúlyozottnak tűnik a képen. Én örülök, hogy sikerült megszabadulnia a parazita tranyótól. Kicsit korábban kapcsol akkor most a parádi vályogpalotából befolyt pénzből kivehettek volna Józsival egy albérletet.
Kötőjel
(
x12)
Jul 14, 2023 15:38:53
x12)
pimasz sodi a sodi. de majd padra kerül.
Golda csiklója
(
x8)
Jul 14, 2023 15:40:58
x8)

seymour schwartz
(
x6)
Jul 14, 2023 15:43:41
x6)
Namivan Gyagya, hogy telik a nyár a macskaólban? Viszed a sziszát nyaralni? Miért nem?
Ingatkanügyek
Hahó
(
x136)
Jul 14, 2023 15:45:33
x136)
Namivan Gyagya, hogy telik a nyár a macskaólban? Viszed a sziszát nyaralni? Miért nem?
Dehát már voltak nyaralni. Egy napos nyaralás a balatonnál. Úgy végződött ahogy kell.
Golda csiklója
(
x8)
Jul 14, 2023 15:48:16
x8)
Trollegák a kommentek szerint, Hódmezővásárhelyen készült
...akarod mondani Hegyeshalmon!
Hahó
(
x136)
Jul 14, 2023 15:55:24
x136)
Fikás annyira nevetek mindig, amikor tényszerűen kiderül, mekkora ruppótlan csóró szardarab vagy valójában.
Egész évben azzal arcoskodsz, hogy mennyi pénzt keresel, aztán eljön a nyár, tombol a kánikula, és te a csóróság miatt kénytelen vagy ott szopni a 6 m2-es macskahúgyszagú ólban, mert még egy hétre sem tudsz elmenni egy átlagos tengerparti nyaralásra.
Legyőztek a trollok, te csóró szar! :))
Egész évben azzal arcoskodsz, hogy mennyi pénzt keresel, aztán eljön a nyár, tombol a kánikula, és te a csóróság miatt kénytelen vagy ott szopni a 6 m2-es macskahúgyszagú ólban, mert még egy hétre sem tudsz elmenni egy átlagos tengerparti nyaralásra.
Legyőztek a trollok, te csóró szar! :))
kissendrevagyok
(
x48)
Jul 14, 2023 16:00:31
x48)
a kommentek szerint, Hódmezővásárhelyen készült.
NSZKSZ akkor megvan
mondomkusskuss
(
x21)
Jul 14, 2023 16:04:43
x21)
Fikás! Ez az avatar pont olyan buzis, amilyen jómagad vagy!

Kötőjel
(
x12)
Jul 14, 2023 16:11:36
x12)
a jogsi is olyanná kezd válni a sodinál, mint minden más az életében.
1 ráhangolódási szakasz.
2 rákészülés az előkészületekre.
3 pihenéssel egybekötött agyviharzás a kezdetek előtt.
4 a ráhangolódási szakaszra való rápihenés második szakasza.
5 sörike. mit is csináltam? mindegy.
6 goto 1
vérdíj target nr. 1
1 ráhangolódási szakasz.
2 rákészülés az előkészületekre.
3 pihenéssel egybekötött agyviharzás a kezdetek előtt.
4 a ráhangolódási szakaszra való rápihenés második szakasza.
5 sörike. mit is csináltam? mindegy.
6 goto 1
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Jul 14, 2023 16:13:34
x11)
"Kiábrándítóan férfias minden mozdulatod!... Én heteroszexuális vagyok, nem vagyok buzi!" XD
Kő, papír, olló.

Kő, papír, olló.

Norina
(
x2)
Jul 14, 2023 16:15:32
x2)
NSZKSZ akkor megvan
Kriptozsidó
(
x6)
Jul 14, 2023 16:17:14
x6)
Fikás! Ez az avatar pont olyan buzis, amilyen jómagad vagy!
Mégis előbb volt kartonja az elmeosztályon, hahó!
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Jul 14, 2023 16:19:13
x13)
Egy kibaszott kartont úgy ünnepel a debil, mint más a sikeres záróvizsgát.
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
Ténfép
(
x5)
Jul 14, 2023 16:20:27
x5)
Bronit keresték fel a hivatalban, hogy luppoljanak neki.
kissendrevagyok
(
x48)
Jul 14, 2023 16:21:03
x48)
most azt mondják, hogy csak ráphotoshoppolták tranyó fejét meg tetkóját vadidegenekre. Én meg csak csillapítottam a háromszögelési kényszeremet 🤣
mifaaan
(
x1)
Jul 14, 2023 16:21:55
x1)
Pszichiátriai karton után vezetési karton. Siess, nehogy az elmeállapotod miatt erről is lecsússz!
Sodi első csótánya
(
x1)
Jul 14, 2023 16:26:43
x1)
Vezetési karton, és arra várni is kellett, mi a kócoslófasz ez ? Leteszed a kreszt, választasz egy oktatót, és kb már másnap mehetnél vezetni.
Még 2023ban karton XD Ezt vagy lehúzzák mint a szart, vagy az autós iskola egy őskövület.
Még 2023ban karton XD Ezt vagy lehúzzák mint a szart, vagy az autós iskola egy őskövület.
kissendrevagyok
(
x48)
Jul 14, 2023 16:32:21
x48)
De nem ök vannak a képen
Így igaz. Viszont be kell vallani, hogy szellemes volt. 😅
Hahó
(
x136)
Jul 14, 2023 16:39:29
x136)
Itt piszony indírani kell egy vezetési karton ünneplős lájvot!
Ezt a balfaszt bazmeg!
Ezt a balfaszt bazmeg!
Soditorottszemuvege
Jul 14, 2023 16:41:57
Akinek jó szava van Godához és épp nincs a recskás otthon órákat tud mesélni a sérelmekről. Ma recskás otthon van hallgatag az öreg asszony és még kérdezi tőle hogy ez meg keres. Háttérben üvöltések ... Hagyjatok békén.. Fikas a nagy házban.
Jul 14, 2023 16:41:57
Hahó
(
x136)
Jul 14, 2023 16:45:09
x136)
Akinek jó szava van Godához és épp nincs a recskás otthon órákat tud mesélni a sérelmekről. Ma recskás otthon van hallgatag az öreg asszony és még kérdezi tőle hogy ez meg keres. Háttérben üvöltések ... Hagyjatok békén.. Fikas a nagy házban.
Szép munka, zsidó!
Ez mit jelent?
"és még kérdezi tőle hogy ez meg keres."
Hahó
(
x136)
Jul 14, 2023 16:46:41
x136)
Fikás anyád kivételesen beengedett a nagy házba a vezetési karton örömére?
Ez volt a jutalom?
Ez volt a jutalom?
Sztrapacska
(
x6)
Jul 14, 2023 16:58:19
x6)
Endre, te magad vagy egy elkészült cartoon.
Te karton sört vedelő, rendőrségi és kórházi kartonos, kartonpapírházban élő elmebeteg fogyatékos barom.
Ó ö Hi sztrápácská no food faszom gyere már
Te karton sört vedelő, rendőrségi és kórházi kartonos, kartonpapírházban élő elmebeteg fogyatékos barom.
Hahó
(
x136)
Jul 14, 2023 17:00:34
x136)
30 óra?
3 órás alkalmakkal ez 10 alkalom, 5 hétvége, kvázi egy hónap.
Ha szombatonként csinálom, akkor 2.
Nyárra meglesz.
3 órás alkalmakkal ez 10 alkalom, 5 hétvége, kvázi egy hónap.
Ha szombatonként csinálom, akkor 2.
Nyárra meglesz.
Nyárra meglett. A vezetési karton.
Hahó
(
x136)
Jul 14, 2023 17:02:28
x136)
Fikás írd be a cv-be:
2023: vezetési karton megszerzése - jogosítvány nem áll rendelkezésre
2023: vezetési karton megszerzése - jogosítvány nem áll rendelkezésre
Betöjt Laptop
(
x39)
Jul 14, 2023 17:06:53
x39)
Itt piszony indírani kell egy vezetési karton ünneplős lájvot!
Ezt a balfaszt bazmeg!
Ezt a balfaszt bazmeg!
Legkomolyabb elsodikázások mennek.
A nagypofájú pedofil, azt magyarázta, hogy már 2 hónappal ezelőtt, megszerzi a jogsit.
fél év alatt, már kipipált egy egyhetes tanulási folyamatot, meg kressz vizsgát.
Rumci
(
x2)
Jul 14, 2023 17:31:47
x2)
Akkor ha az autista fejével gondolkozunk, asodi lerakta a jogsit
Mi az elmebaj biztos ismérve? Ha valaki újra meg újra ugyanazt teszi, de más eredményt vár.
Sodihitele
Jul 14, 2023 17:40:27

Jul 14, 2023 17:40:27
123 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Én ezt a képet nem vagyok hajlandó elfogadni, ezek csakis valami sneci és tranyó imitátorok lehetnek. És akkor rájössz hogy nem: még 2 másik ilyen véglény nem létezhet. A valóság mindig durvább...
De tényleg mi a kurva anyját akarnak ezek a rokimobillal? Ez már a shaját megoldás recskás? Porondra!
Egy elmebeteg nyugdíjasokat provokál maga ellen.