nyelftanilag nem ír ide, csak máshol üzenget a buzi.
abuzi.
El fogom törni a kibaszott orrodat szilánkosra!
Csak a leakekkel ne várj annyit. Vagy még mindig azokkal próbálsz barátkozni a csopidba?
Lehet, komoly társadalomkritika lesz a filmből.
Én nem tudom, kimaradtam a barbi baba őrületből, olyan csórók voltunk gyerekkoromban, hogy csak rajzolni tudtam magamnak, és kivágtam ollóval... :D
olyan érzés !? ne vicceljünk már! :)
májas óta tényszerűen tudjuk, hogy a fő trashcsopis marcipánkergető retard volt, meg aztán volt itt további büszke malacz-csicska coming out, amit ez a trashcsopis / újhullámos gang szarrá is upvotolt.
messze túl vagyunk azon hogy "olyan érzés". ez már tény.
akiknek az a szórakozása, hogy ilyen tranyókat, privátszabinákat transzműtéteket néznek önként és dalolva, mindent elolvasnak lmbtq témában, majd felháborodnak rajta és játszák a felháborodott pózerkedést, az egyértelmű jele annak, hogy izgatja őket a téma, de nem merik felvállalni. lásd sneci buzigyógyító tüntetése és a többi.
teljesen egyértelmű az analógia köztük és a gyagyás között, nehéz lenne tagadni.
így csak a minuszolás marad nekik, a tagadás, mint a púposnak :)
5p alatt reagált a fenti kijelentésre, de technikailag nem olvassa a fórumot! De nevetek! Az anyja nem engedi ki a fáskamrából - be a házba, a tranyó meg a fórumra / lájvozásra! Becsicskított radar alatti csatornapatkány lett a fifikéből - helyben vagyunk.
Pont az a kép rajzolódik ki az összefoglalás alapján, mint ami az avatarod képe :D
Nem baj, legalább többen látják mekkora hülye, mert még ki is posztolja a púpfalra. :)
akiknek az a szórakozása, hogy ilyen tranyókat, privátszabinákat transzműtéteket néznek önként és dalolva, mindent elolvasnak lmbtq témában, majd felháborodnak rajta és játszák a felháborodott pózerkedést, az egyértelmű jele annak, hogy izgatja őket a téma, de nem merik felvállalni. lásd sneci buzigyógyító tüntetése és a többi.
Neeem, ez csak terepmunka, mint amikor a nemratyi pedofil kimegy az összes pridera!
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Csodás összefoglaló tematikustol
youtu.be/lMvrtgJ85OY
Többször nézős nevetős a balekon
Endy neked akár motiváció is lehet a hétvégi ostromhoz
lol, életemben nem találkoztam és voltam tagja!
Az ominózus jelenetnél egy ismerősöm hívott el, hogy fegyverteszt (lőtéren volt) és kísérjem el, majd azon kaptam magam hogy a kezembe nyomtak valamit, hogy akkor ezt most te próbáld ki (~5-10 ember volt ott összesen) és spontán ment a kamera.
Leszarunk Viktor. Gurulj innen!
Viktor, ez remek hogy ide írsz, de 5 percel ezelőtt amit írtál, derült ki hogy nem igaz.
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
Ki ürült már a szegedi szintetika belőled?
Eldöntötted már hogy melyik oldalon állsz?
Nem bannoltak innen?
Többen kérdezik! ja nem mindenki leszar
Ui.: Remélem nem csak a csúzlidba szakadt el a gumi, hanem a bálnádba is és becsúszott a kankó
Teljesen hétköznapi, bármelyik budai, sok generációs, értelmiségi családban előfordul, hogy az embernek bírósági ügyei vannak és figyelmeztetést kap.
Ahogy az is budai szokás, hogy csöves férfiakat basznak, nudistrandra járnak a lógó pitonjuk mutogatni, illetve, hogy bécsi hajléktalanként, csatornapatkányként bújkálnak gémeskútban.
Ez mind-mind shiker.
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
A legjobb zsinórmérték még mindig a Sodipedia.
"És éppen ez az érdekes a snecológiában, hogy ezek az esetenként eltérő világnézetű és hátterű emberek is közös platformra tudtak helyezkedni - elítélik az élősködő, magas lóról pofázó, munkaundoros, fortyogva gyűlölködő, minőségtelen SoDI-t és a hasonló retard társait. Vagyis ami több, mint figyelemre méltó:
Maga a snecológia teremtette meg azt a nemzeti minimumot és közös platformot, amire a politika évtizedek óta képtelen!
Az pedig óriási csúsztatás, hogy a masztipartis, interneten farokverő videókat közzétevő, külföldről a magyarokat lenéző, a nemzeti értékekre ezerszer rárontó, magát sokszor az istennek tituláló antikeresztény, perverz homo/biszexuális, pedofil hajlamú, világnézetét akár egy napon belül alsógatyaként váltogató SoDI jobboldali meggyőződésű lenne. Ő maga a két lábon járó SZDSZ."
Endre!
Lehet hogy jobb is, hogy nem jöttetek.
Isten nem bocsátott meg a Lacinak úgy néz ki, ott forgatják most a Világvége 13-at.

Szarvasaganccsal végezte ki a pedofilt az aggódó apa
röhögni fogsz, az volt a vége hogy barbie igazi emberré vált, végre lett puncija és az első útja a nőgyógyászhoz vezetett
kissendrevagyok
Akkor azt Tibi is tuti meg akarja majd nézni... szeretné tudni a Titkot.. hátha hozzá kegyes lesz az Univerzum...
A következő az lesz, hogy jönnek a receptek, meg a konyhai trükkök
Kérdezz bátran, segítek szívesen!
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Mosógépet takarítani kéthavonta egyszer, 90 celsius fokos programon egy fél csomaggal belecsűrsz, ragyogni fog.
Szívesen.
nyem nyúlsz a tyeknikai eszközömhöz!
Fél csomag mit kell belecsűrni?
Ezért kell az elsők közt megnézni, mint a menők :D
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Banyek, trisót akartam írni csak az lemaradt.
Kurvák vére folyjon patakokban.
A mosógép a konyhában van? Többen nem értik
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
Bármit, a 90 fok a lényeg, az önmagában is kinyírja a baktériumokat :) Ha semmit nem raksz bele az is jó, sőt még jobb mert nem terheled vegyszerekkel a környezetet
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Nekem kiírja az LG, mikor kell, van saját programja a tisztításnak, talán azt is 90 fokon, mert jó illata van.
(És a Groby-s futár pakolja hűtőmet :D
# én vagyok a Groby-s futár)
Én a citromsavra esküszök. Szedi a vízkövet és szagtalanít, ráadásul környezetbarát (persze nem nagy töménységben)
Mosókonyha. Mindegy. Andi.
Tündérkonyha
Mifaaaaaaaaaaaan
:DDD Maradék pürküttszaft egy éjszakán át a zsömlében rohasztva, ahogy a pedofilok szeretik. Nyammm
Endrének ez is angyalszárny, minden tekintetben.
lehet igert neki egy masztipartyt es nyilvan erre ugrott a ven buzerans :D
tuti legbelul banod,hogy tibor levagatta a farkat,felesleges tagadnod.
"Anyám hibája .Ha minden összeomlik, rágyújtom a házat" KEF 2024.06.29.
Ez tényleg így van.
Amit meg nem nyír ki, azt a vegyszer sem nyírná, azt túl kell élni, vagy nem.
Régen keverőtárcsással mostunk, még régebben meg a patakban.
Endre!
Te magadra mosol?
De hogyan, ha a bécsi raktárban van a mosógép? Beosonsz anyádhoz?
Akkor viszont a cica ruháit hogyan mossátok? Belekevered a tiédbe, és teregetéskor azt hazudod, hogy te hordod a párducmintás gatyót?
Vagy a Tibi ruháit nem is kell mosni, mert öntisztuló, már lepereg róla a retek?
Azért téged sem kell félteni, amikor megjelent a szegedi szirén a látóhatáron te voltál az elsők közt akik jobban felszopták mint a gyagyás. De nyugi péntek este van, kereshetsz új trashribit ticcsen simpelni és zaklatni!
Vagy a Tibi ruháit nem is kell mosni, mert öntisztuló, már lepereg róla a retek?
Brit tudósok megállapították, hogy tranyónak a ruháira csak egy centimétert ragad a kosz, utána lepereg.
Kedvenc hobbim.. beállva.. egyedül itthon..
Soha többet ne írj ide
teljesen egyértelmű az analógia köztük és a gyagyás között, nehéz lenne tagadni.
ha tudnek 2x upvoteolni, akkor 4x upvoteolnam ezt
Engem kifejezett örömmel tölt el, hogy tibicica farkát és tökeit lefűrészelték.
Az is sok, hogy soderátor mutogatja a pendelyét.
Ha soderák úgy dönt, hogy ő is kasztráltatja magát, az örvendetes hír lesz.
Endre!
Te magadra mosol?
Van egy pár ilyen kérdés, amit nem értek: borotválkozás közben a barom hogy nem vágja szét magát? Ha az egynadrágot önmaga mosta, hogy tudta beindítani a mosógépet - jó, ez talán 20. próbálkozásra sikerült -, vagy hogy nem szúrta még le senki, hogy nem esett még a vonat alá? Gondolom azért, mert 1: szerencséje van (ebben is), pl. azon a késes gifen is csak egy kicsi kellett volna, hogy átvágja az ereit, 2: az oltári balfaszkodásai mellett vannak ilyen sunyi patkány túlélési technikái: cipőfűzőt kötni nem tud, de a banktól kicsalja a pénzt... Legalábbis eddig. Mindegy, ilyen kutyaszarban éldegélő galandféreg zsodi azsodi.
Igyunk egy sörtöt, he
Fogadja fel Endrét jogi tanácsadónak.
A mosógéppel még Berlinben meggyűlt a baja. Sokat nevettünk még az első berlini kaland alatt, amikor a gyagyás nagy vagányan elvonult a mosodába, aztán hazatért 10 kiló vizes ruhával a púpján, amit még ki sem mosott a gép, csak összevizezett. Először elnyelte a pénzét a masina, aztán elfelejtett mosószert rakni bele, aztán mikor végzett, nem tudta, hogy hogy működik a szárító és hazacihelődött, mint a vert sereg :D
Borotválkozáskor pedig rendszeresen össze-vissza vágja magát, valószínűleg ezért szokott le róla mostanában:

Vén hülye Púpos!
Szerintem VBalázs ott lesz, kitört a hétvége, tehát menj vissza felkérdezni, ha nem válaszol üsd arcon, mielőtt a kutya letépi a kezed!
Tibi közben videózhat, majd a halálod után közzéteszi...
Egyébként ma nem jutú kifizetés van?
Vagy ilyenkor átcsúszik a következő hétre? (Minden hónap huszonkettő. XD )
Néhány ketyerű és sör csak kijön belőle, de hol van már a havi háromszázezer fütyis bevétel... Erről is te tehetsz, Endi!
NSZKSZ
Igyunk egy sörtöt, he
Megint nem veszi fel a tranyó
Mifaaaaaaaaaaaan
Gyagya, ez meg a másik. Most már indítsad a tisztázós lájfszot arról, hogy hol laktok, mert le lesztek vadászva kábítólövedékkel és be lesztek csippelve, mint a vándor vadak, mert azok vagytok. Az meg nem kifogás, hogy az urad vagy az anyád megtiltotta a fitejózást. Milyen fatászpika az ilyen?
Ingatkanügyek
Tetszik a pedofil logikája. Ha a csöves nem kommunikál vele, akkor bosszúból lebuzizza saját magát.
szerintem a nagy része úgysem fogja érteni a filmet...csak divatból mennek, mert rózsaszínben illik beülni a moziba...ebben eddig lehetett eljutni...
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Lé, én nagyon lemaradtam, még csak most hallgatom a vocaroo-t, de nekem annyira furcsa az egész.
Az egész olyan, mintha a trolloknak vették volna fel. Van benne kaja, Lyudga, megint kaja... Faszom...Óbégatás...
Kiss Endre Farkas és Kaffka Tibor, mivel semmilyen lehetőségük, jövőjük nincs az életben nem a trolloknak vették fel direkt, ők csak a trollokért élnek.
Semmi más szerepe nincs ennek a 2 nyomorultnak az életben, minthogy 100-200 ember bohóca, és boxzsákja legyen.
Ez csak azt mutatja, hogy semennyit nem színészkednek akkor sem, ha lájv van. Ugyanolyan egymást leszaró loopgép mindkettő privátban is.
Adja kölcsön minden pénzét Gézának, és majd a törlesztőből vegyen kaját.
szerintem meg elszívták már a maradék agyukat is és ez a mindennapos...
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
"De baszd meg, zabálni szerettem volna ember, egész nap nem ettem egy falatot sem!" Tibi éhezik.
"Együk már meg azt a szar húst!" - mondja Endre, nem gond neki, hogy az a "szar" hús még olyan nyers, mint amikor kivágták a sertésből. XD
Nem is kell kép, ez így is tökéletes. :D
Több az azért. Pangás van és "130 látogató online."
Ingatkanügyek
Selmeczi Gabi, RECSKAAAAAAAA
Állatkínzó, nőverő, rendőröket fenyegető, kiskorúakat bántalmazó sodi asodi
A kiszivargott laborleletei alapjan semmin sem kell valtoztatnia, jo uton halad.
Én ilyenkor szoktam inni egy sört.
Snecicsalogató
Jul 21, 2023 18:27:35

Jul 21, 2023 18:27:35
Balázs Padre
(
x13)
Jul 21, 2023 18:30:30
x13)
Pisztos vagyok, hogy sodrák már vörös fejjel keményen hokizik Kenre
EgyetemistaSrác
(
x1)
Jul 21, 2023 18:32:30
x1)
Legújabb púpfal poszt
Jó, csak én ilyenkor általában szoktam inni egy sört.
Kriptozsidó
(
x6)
Jul 21, 2023 18:33:36
x6)
Legújabb púpfal poszt
nyelftanilag nem ír ide, csak máshol üzenget a buzi.
abuzi.
verebvagy
Jul 21, 2023 18:34:18
Csak a leakekkel ne várj annyit. Vagy még mindig azokkal próbálsz barátkozni a csopidba?
Jul 21, 2023 18:34:18
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Jul 21, 2023 18:36:19
x11)
úgy látom, ez a barbie film is olyan lesz, mint a barbie punci..csak a palik foglalkoznak vele XXDD
Én nem tudom, kimaradtam a barbi baba őrületből, olyan csórók voltunk gyerekkoromban, hogy csak rajzolni tudtam magamnak, és kivágtam ollóval... :D
Balázs Padre
(
x13)
Jul 21, 2023 18:36:20
x13)
Lehet a szétbaszott faptopon vótt a jelszó megjegyezve, de annak már kakukk.Snecike írna ide is mint a vakparaszt,csak nem tud.
sittessanyi
(
x7)
Jul 21, 2023 18:37:31
x7)
nszksz, mostanában tényleg olyan érzés, mint a tarhagyár kistèrségi gurulkái szoktak volna ide. Lehet, hogy ez a malacz mesterterve, és hatalomátvétel lesz a fórumon? Mondjuk egy broni-blogina podcastot meghallgatnék…
májas óta tényszerűen tudjuk, hogy a fő trashcsopis marcipánkergető retard volt, meg aztán volt itt további büszke malacz-csicska coming out, amit ez a trashcsopis / újhullámos gang szarrá is upvotolt.
ascites
(
x57)
Jul 21, 2023 18:38:53
x57)
Korcs, ha a púpfalon üzengetsz a trolloknak, akkor még többen látják (köztük anyád haverjai is), hogy kommunikálsz velük, mintha a narancs nicked mögé bújva fosnád ide a szemetet a fórumra. Csak szólok.
max5enutálnak
(
x47)
Jul 21, 2023 18:39:56
x47)
Szóval leveszik arról a fogyatékos vízfejedről a szemüveget, élőben, a rendőrök előtt lepedofiloznak, lekésed a vonatod, új jegyet kell venned és cigányoknál éjszakáznod, majd a bíróságtól figyelmeztetést kapsz, mert a rendőrök feljelentenek :DDDDD hahahaha
theman
Jul 21, 2023 18:41:10
Legújabb púpfal poszt
5p alatt reagált a fenti kijelentésre, de technikailag nem olvassa a fórumot! De nevetek! Az anyja nem engedi ki a fáskamrából - be a házba, a tranyó meg a fórumra / lájvozásra! Becsicskított radar alatti csatornapatkány lett a fifikéből - helyben vagyunk.
Jul 21, 2023 18:41:10
ascites
(
x57)
Jul 21, 2023 18:41:58
x57)
Szóval leveszik arról a fogyatékos vízfejedről a szemüveget, élőben, a rendőrök előtt lepedofiloznak, lekésed a vonatod, új jegyet kell venned és cigányoknál éjszakáznod, majd a bíróságtól figyelmeztetést kapsz, mert a rendőrök feljelentenek :DDDDD hahahaha
Pont az a kép rajzolódik ki az összefoglalás alapján, mint ami az avatarod képe :D
linziasztal01
(
x78)
Jul 21, 2023 18:45:03
x78)
Milyen figyelmeztetést fogadtál el, Endre?:)))
ascites
(
x57)
Jul 21, 2023 18:46:13
x57)
Amúgy a recskásnál korán kezdődik a tavasz. Február 16-án hencegett először azzal, hogy csak megrovást kapott.
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Jul 21, 2023 18:46:25
x11)
Nem baj, legalább többen látják mekkora hülye, mert még ki is posztolja a púpfalra. :)
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Jul 21, 2023 18:48:35
x13)
Annyi bírói megrovása van már ennek a gecinek, mintha gyűjtené. Kinek mi a hobbija, illetve ki mennyire retardált alkoholista.
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
Ásó27
(
x68)
Jul 21, 2023 18:50:05
x68)
Akkor megint megbaszatak a bíróságon? Czenki mama is ott volt, hogy nem vitted tovább az ügyet??? Rendőrökkel halkan suttogó.
Mifaaaaaaaaaaaan
MÁVos trolléga
Jul 21, 2023 18:50:50
Trottel a púpszászi állomási pénztárosoknál szoktad venni a vonatjegyet vagy online? Personal szerintem már ki sem adják mert ismerik a vekni fejedet
Púpszász állomás, Púpszász állomás, köszöntjük kedves utasainkat.
Jul 21, 2023 18:50:50
max5enutálnak
(
x47)
Jul 21, 2023 18:51:59
x47)
Neeem, ez csak terepmunka, mint amikor a nemratyi pedofil kimegy az összes pridera!
-
Jul 21, 2023 18:53:21
majd a bíróságtól figyelmeztetést kapsz, mert a rendőrök feljelentenek :DDDDD hahahaha
Csodás összefoglaló tematikustol
youtu.be/lMvrtgJ85OY
Többször nézős nevetős a balekon
Endy neked akár motiváció is lehet a hétvégi ostromhoz
Jul 21, 2023 18:53:21
VIKTROLLSZ
Jul 21, 2023 18:55:36
Az ominózus jelenetnél egy ismerősöm hívott el, hogy fegyverteszt (lőtéren volt) és kísérjem el, majd azon kaptam magam hogy a kezembe nyomtak valamit, hogy akkor ezt most te próbáld ki (~5-10 ember volt ott összesen) és spontán ment a kamera.
Jul 21, 2023 18:55:36
-
Jul 21, 2023 18:56:21
Leszarunk Viktor. Gurulj innen!
Jul 21, 2023 18:56:21
A helyzet megoldása
(
x45)
Jul 21, 2023 18:56:39
x45)
Viktor, ez remek hogy ide írsz, de 5 percel ezelőtt amit írtál, derült ki hogy nem igaz.
Picsogó Péntek
Jul 21, 2023 18:57:19
* véget érhetne már *
Jul 21, 2023 18:57:19
kaffcsolatiszakerto
Jul 21, 2023 19:00:01
Gyagyás, milyen volt a született pinás film? Egy befordított faszú Kennel jobban tetszett volna, mi?
Jul 21, 2023 19:00:01
duffduff
Jul 21, 2023 19:03:51
Ki ürült már a szegedi szintetika belőled?
Eldöntötted már hogy melyik oldalon állsz?
Nem bannoltak innen?
Többen kérdezik! ja nem mindenki leszar
Ui.: Remélem nem csak a csúzlidba szakadt el a gumi, hanem a bálnádba is és becsúszott a kankó
Jul 21, 2023 19:03:51
SyntaxError
(
x24)
Jul 21, 2023 19:04:22
x24)
Legújabb púpfal poszt
Teljesen hétköznapi, bármelyik budai, sok generációs, értelmiségi családban előfordul, hogy az embernek bírósági ügyei vannak és figyelmeztetést kap.
Ahogy az is budai szokás, hogy csöves férfiakat basznak, nudistrandra járnak a lógó pitonjuk mutogatni, illetve, hogy bécsi hajléktalanként, csatornapatkányként bújkálnak gémeskútban.
Ez mind-mind shiker.
max5enutálnak
(
x47)
Jul 21, 2023 19:04:36
x47)
Anyád elenged hétvégén bosszút állni, balfasz? A képességeid tekintve pazar végeredménye lesz, hajrá!
Balázs Padre
(
x13)
Jul 21, 2023 19:15:47
x13)
Snecike!!!
Az hogy van mánnn, hogy tavaly nyáron tégedet mélytorkos deeo thrat style-ban szopatott szét a nem túl pengeelméjű szőőőőke laura és tündér kis barátnői.
Tudod!!! Vót minden mint a búcsúba:fehérpor fekete tálcáról szatyorba okádós,Atoscsácsápá.
Osztán visszamentél párszor, hogy megint szétszívassanak.
Itt van ez a Vámos Balázsos eset.
Valahogy kapcsolatba kerültél Báddzsóval.
Nem ismerted az illetőt.Soha nem hallottál róla.
Mondja neked Báddzó,gyere máár snecike roston sütögetni isten háta mögöti tanyámra.
Te meg első szóra ugrasz egy vadidegen hívására.
Ezután is NORMÁLISNAK VALLOD MAGAD????
Az hogy van mánnn, hogy tavaly nyáron tégedet mélytorkos deeo thrat style-ban szopatott szét a nem túl pengeelméjű szőőőőke laura és tündér kis barátnői.
Tudod!!! Vót minden mint a búcsúba:fehérpor fekete tálcáról szatyorba okádós,Atoscsácsápá.
Osztán visszamentél párszor, hogy megint szétszívassanak.
Mondja neked Báddzó,gyere máár snecike roston sütögetni isten háta mögöti tanyámra.
Balázs Padre
(
x13)
Jul 21, 2023 19:17:24
x13)
deeo thrat helyett DEEP THROAT javítva .
Sorry
Sorry
Autismus Maximus
(
x16)
Jul 21, 2023 19:22:44
x16)
Ha mar mindenki beirja a tutit (btw retard ez is a te hibad, mar megint lurkolsz es unatkozasbol egymasnak esnek a trollszok), akkor szogezzuk le, hogy nem lehet labjegyzetben megjegyezni hogy a bal es jobb oldali politika bullshit majd ugyanazzal a hangvetellel osztalyharcra uszitani...
Szemely szerint en meg nem erre nem vagyok kivancsi, plane a Sneci forumon.
Szemely szerint en meg nem erre nem vagyok kivancsi, plane a Sneci forumon.
A legjobb zsinórmérték még mindig a Sodipedia.
"És éppen ez az érdekes a snecológiában, hogy ezek az esetenként eltérő világnézetű és hátterű emberek is közös platformra tudtak helyezkedni - elítélik az élősködő, magas lóról pofázó, munkaundoros, fortyogva gyűlölködő, minőségtelen SoDI-t és a hasonló retard társait. Vagyis ami több, mint figyelemre méltó:
Maga a snecológia teremtette meg azt a nemzeti minimumot és közös platformot, amire a politika évtizedek óta képtelen!
Az pedig óriási csúsztatás, hogy a masztipartis, interneten farokverő videókat közzétevő, külföldről a magyarokat lenéző, a nemzeti értékekre ezerszer rárontó, magát sokszor az istennek tituláló antikeresztény, perverz homo/biszexuális, pedofil hajlamú, világnézetét akár egy napon belül alsógatyaként váltogató SoDI jobboldali meggyőződésű lenne. Ő maga a két lábon járó SZDSZ."
Nemzet Krónikása
(
x21)
Jul 21, 2023 19:27:58
x21)
Jobb vagy bal, fasz és szopó.
Mikor melyik? Már a parasztnak is tökmindegy.
Minden évben mindenki megszavazza a fizetésemelésünket infláció felett.
Amíg a baromarcú tahó az utcán tüntet,
én horvátba’ nyaralok és eszem a homárt.
Hogyan és honnan és mennyit lopunk,
annak csak a fantáziánk szabhat határt.
Az adótokból tripla áron hidat építek,
aztán kurvákra meg kokainra költöm a pénzeteket.
Mikor melyik? Már a parasztnak is tökmindegy.
Minden évben mindenki megszavazza a fizetésemelésünket infláció felett.
Amíg a baromarcú tahó az utcán tüntet,
én horvátba’ nyaralok és eszem a homárt.
Hogyan és honnan és mennyit lopunk,
annak csak a fantáziánk szabhat határt.
Az adótokból tripla áron hidat építek,
aztán kurvákra meg kokainra költöm a pénzeteket.
Ilyen nincs
(
x4)
Jul 21, 2023 19:28:29
x4)
Endre!
Vidd el a sziszát egy jó kis koncertre!
Még lazán leértek Szegedre.
Gáspár Laci koncert
július 21. – 20:00 - 23:00
Csatlakozz hozzánk egy felejthetetlen este erejére, ahol Gáspár László adja elő a legnagyobb slágereit a Garden Stégen a Tiszán Szegeden.
A koncert kiváló lehetőséget kínál arra, hogy élőben hallhasd a tehetséges énekest, miközben a Tisza csodálatos kilátásában gyönyörködsz.
Ne maradj le a buliról, szerezd meg jegyed most!
Jegyek elővételben: 4.900 Ft/fő
Vidd el a sziszát egy jó kis koncertre!
Még lazán leértek Szegedre.
Gáspár Laci koncert
július 21. – 20:00 - 23:00
Csatlakozz hozzánk egy felejthetetlen este erejére, ahol Gáspár László adja elő a legnagyobb slágereit a Garden Stégen a Tiszán Szegeden.
A koncert kiváló lehetőséget kínál arra, hogy élőben hallhasd a tehetséges énekest, miközben a Tisza csodálatos kilátásában gyönyörködsz.
Ne maradj le a buliról, szerezd meg jegyed most!
Jegyek elővételben: 4.900 Ft/fő
Endre!
Lehet hogy jobb is, hogy nem jöttetek.
Isten nem bocsátott meg a Lacinak úgy néz ki, ott forgatják most a Világvége 13-at.

kissendrevagyok
(
x48)
Jul 21, 2023 19:37:12
x48)
úgy látom, ez a barbie film is olyan lesz, mint a barbie punci..csak a palik foglalkoznak vele XXDD
röhögni fogsz, az volt a vége hogy barbie igazi emberré vált, végre lett puncija és az első útja a nőgyógyászhoz vezetett
Ilyen nincs
(
x4)
Jul 21, 2023 19:39:57
x4)
Akkor azt Tibi is tuti meg akarja majd nézni... szeretné tudni a Titkot.. hátha hozzá kegyes lesz az Univerzum...
Ilyen nincs
(
x4)
Jul 21, 2023 19:44:42
x4)
Hát ma tényleg sokakat megsüthetett a nap...
Nem bírnak lejönni a mínuszolgatásról...
Nem bírnak lejönni a mínuszolgatásról...
Ásó27
(
x68)
Jul 21, 2023 19:45:25
x68)
Már a sodifórumon is azon kell aggódni, hogy elspoilereznek-e egy új filmet???? Fhaszooom!
Mifaaaaaaaaaaaan
Kakaspina
(
x24)
Jul 21, 2023 19:45:35
x24)
Szevasz duffadt fejű!
Gyere máskor is.*
*Nem muszáj
Nyírd ki anyád Sneci | Blekk ket csöcsképek kapcsán keress protonmailen
Gyere máskor is.*
*Nem muszáj
-
Jul 21, 2023 19:46:43
te is szeretsz hazudozni. te vitted a saját szar csúzlidat oda, látszott hogy égett a fejed mikor elszakadt az a fos XD Az ominózus jelenetnél egy ismerősöm hívott el, hogy fegyverteszt (lőtéren volt) és kísérjem el, majd azon kaptam magam hogy a kezembe nyomtak valamit, hogy akkor ezt most te próbáld ki (~5-10 ember volt ott összesen) és spontán ment a kamera.
Jul 21, 2023 19:46:43
max5enutálnak
(
x47)
Jul 21, 2023 19:50:58
x47)
Már a sodifórumon is azon kell aggódni, hogy elspoilereznek-e egy új filmet???? Fhaszooom!
Betöjt Laptop
(
x39)
Jul 21, 2023 19:53:21
x39)
Endre!
Nem úgy volt, hogy jogászisten pedofil vagy és mindenkit faszrahúzol?
Ellenben:
- faszrahúzott az Atos és az ASM
- faszrahúztak a vidéki rendőzök is
- kvázi faszrahúzott Viktor is.
Mesélj korcs! Ki húzott még faszra az elmúlt hónapokban?
Többen basznak meg, mint amennyit a tranyód képzelődik róla :DDDDD
Nem fáj a picsád Endre?
Nem úgy volt, hogy jogászisten pedofil vagy és mindenkit faszrahúzol?
Ellenben:
- faszrahúzott az Atos és az ASM
- faszrahúztak a vidéki rendőzök is
- kvázi faszrahúzott Viktor is.
Mesélj korcs! Ki húzott még faszra az elmúlt hónapokban?
Többen basznak meg, mint amennyit a tranyód képzelődik róla :DDDDD
Nem fáj a picsád Endre?
Betöjt Laptop
(
x39)
Jul 21, 2023 19:53:53
x39)
Kérdezz bátran, segítek szívesen!
seymour schwartz
(
x6)
Jul 21, 2023 19:54:58
x6)
Ennyi volt a műsor Gyagya? Egy kiöregedő vín szatír pereket PRÓBÁL provokálni maga ellen, de le se szarják és az utcára sem mehet ki, szóval vége a dalnak. Gyagya, jó lenne ha a saját lábadra állnál, rendeznéd a tartozásaidat és kiköltöznél a macskaólból, mert így az lesz a vége, hogy max a macskák fognak lehugyozni, de ők is csak azért mert az útjukban vagy. Vedd már észre, hogy egy senki vagy, felélted az összes lehetőségedet és megöregedtél, ráadásul az országot is szétkúrtátok, szóval most már állambácsira sem számíthatsz, akárhogy vonyítasz. Ez nagyon nem fog jót tenni a lelkecskédnek, ami egy idő után a tüdőcskében meg az összes szervecskében is meg fog látszódni.
Ingatkanügyek
Dörpepúp
(
x7)
Jul 21, 2023 19:56:10
x7)
Mosógépet takarítani kéthavonta egyszer, 90 celsius fokos programon egy fél csomaggal belecsűrsz, ragyogni fog.
Szívesen.
-
Jul 21, 2023 19:57:12
Szívesen.
Szívesen.
Jul 21, 2023 19:57:12
bolgár jeti
(
x30)
Jul 21, 2023 19:57:43
x30)
Ezért kell az elsők közt megnézni, mint a menők :D
Dörpepúp
(
x7)
Jul 21, 2023 19:58:28
x7)
Banyek, trisót akartam írni csak az lemaradt.
Kurvák vére folyjon patakokban.
A helyzet megoldása
(
x45)
Jul 21, 2023 19:59:22
x45)
Szívesen.
Szívesen.
seymour schwartz
(
x6)
Jul 21, 2023 19:59:36
x6)
Ja, meg akkor most az fan, hogy a macskaólból üzengetsz mert már Pestre sem tudsz felmenni? Ez Shiker!
Ingatkanügyek
bolgár jeti
(
x30)
Jul 21, 2023 20:00:01
x30)
Bármit, a 90 fok a lényeg, az önmagában is kinyírja a baktériumokat :) Ha semmit nem raksz bele az is jó, sőt még jobb mert nem terheled vegyszerekkel a környezetet
Betöjt Laptop
(
x39)
Jul 21, 2023 20:00:49
x39)
Szívesen.
Szívesen.
Nekem kiírja az LG, mikor kell, van saját programja a tisztításnak, talán azt is 90 fokon, mert jó illata van.
(És a Groby-s futár pakolja hűtőmet :D
# én vagyok a Groby-s futár)
-
Jul 21, 2023 20:01:24
Én a citromsavra esküszök. Szedi a vízkövet és szagtalanít, ráadásul környezetbarát (persze nem nagy töménységben)
Jul 21, 2023 20:01:24
Dörpepúp
(
x7)
Jul 21, 2023 20:02:41
x7)
Mosókonyha. Mindegy. Andi.
Ásó27
(
x68)
Jul 21, 2023 20:04:23
x68)
Tündérkonyha
max5enutálnak
(
x47)
Jul 21, 2023 20:06:10
x47)
Tündérkonyha
:DDD Maradék pürküttszaft egy éjszakán át a zsömlében rohasztva, ahogy a pedofilok szeretik. Nyammm
Betöjt Laptop
(
x39)
Jul 21, 2023 20:10:20
x39)
Tündérkonyha
Endrének ez is angyalszárny, minden tekintetben.
Betöjt Laptop
(
x39)
Jul 21, 2023 20:12:36
x39)
Szerintem... beázik a macskaól.
koszos
(
x11)
Jul 21, 2023 20:13:37
x11)
Snecike!!!
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Jul 21, 2023 20:14:17
x11)
Ez tényleg így van.
Amit meg nem nyír ki, azt a vegyszer sem nyírná, azt túl kell élni, vagy nem.
Régen keverőtárcsással mostunk, még régebben meg a patakban.
Endre!
Te magadra mosol?
Akkor viszont a cica ruháit hogyan mossátok? Belekevered a tiédbe, és teregetéskor azt hazudod, hogy te hordod a párducmintás gatyót?
Golda csiklója
(
x8)
Jul 21, 2023 20:15:21
x8)
Szép a panoráma a munkaállomásodnál ülve?
O és K együtt OK és minden OK!!
Vízszigetelés macskaól
Jul 21, 2023 20:15:36
Nem bírom a nyomást
Jul 21, 2023 20:15:36
Simp detektor
Jul 21, 2023 20:15:47
Azért téged sem kell félteni, amikor megjelent a szegedi szirén a látóhatáron te voltál az elsők közt akik jobban felszopták mint a gyagyás. De nyugi péntek este van, kereshetsz új trashribit ticcsen simpelni és zaklatni!
Jul 21, 2023 20:15:47
Balogh
(
x1)
Jul 21, 2023 20:16:56
x1)
Brit tudósok megállapították, hogy tranyónak a ruháira csak egy centimétert ragad a kosz, utána lepereg.
A helyzet megoldása
(
x45)
Jul 21, 2023 20:19:34
x45)
Én amikor cvi reggel beírta, hogy riadó ez nem gyakorlat, sejtettem hogy hosszú nap lesz
Viktrollsz
Jul 21, 2023 20:23:52
zaklatni!
Kedvenc hobbim.. beállva.. egyedül itthon..
Soha többet ne írj ide
Jul 21, 2023 20:23:52
Púp Pinata
Jul 21, 2023 20:25:21
ha tudnek 2x upvoteolni, akkor 4x upvoteolnam ezt
Jul 21, 2023 20:25:21
-
Jul 21, 2023 20:29:39
Szia Endre!
Augusztusban indulunk, csak még mindenki nyaral!
Ausztria:
Közokirathamisítás
Magánokirathamisítás
Társadalombiztosítási csalás
Gémeskút:
Adócsalás
Társadalombiztosítàsi csalás
Hamis tanúzás
Drogfogyasztás
Zsarolás
Bűnpártolás
Hatóság félrevezetése
Rágalmazás
Magánlaksértés
Levéltitok megsértése
Puszi puszi ez finom lesz
Augusztusban indulunk, csak még mindenki nyaral!
Ausztria:
Közokirathamisítás
Magánokirathamisítás
Társadalombiztosítási csalás
Gémeskút:
Adócsalás
Társadalombiztosítàsi csalás
Hamis tanúzás
Drogfogyasztás
Zsarolás
Bűnpártolás
Hatóság félrevezetése
Rágalmazás
Magánlaksértés
Levéltitok megsértése
Puszi puszi ez finom lesz
Jul 21, 2023 20:29:39
Balázs Padre
(
x13)
Jul 21, 2023 20:29:50
x13)
Engem kifejezett örömmel tölt el, hogy tibicica farkát és tökeit lefűrészelték.
Az is sok, hogy soderátor mutogatja a pendelyét.
Ha soderák úgy dönt, hogy ő is kasztráltatja magát, az örvendetes hír lesz.
Ténfép
(
x5)
Jul 21, 2023 20:38:26
x5)
Endre!
Te magadra mosol?
Van egy pár ilyen kérdés, amit nem értek: borotválkozás közben a barom hogy nem vágja szét magát? Ha az egynadrágot önmaga mosta, hogy tudta beindítani a mosógépet - jó, ez talán 20. próbálkozásra sikerült -, vagy hogy nem szúrta még le senki, hogy nem esett még a vonat alá? Gondolom azért, mert 1: szerencséje van (ebben is), pl. azon a késes gifen is csak egy kicsi kellett volna, hogy átvágja az ereit, 2: az oltári balfaszkodásai mellett vannak ilyen sunyi patkány túlélési technikái: cipőfűzőt kötni nem tud, de a banktól kicsalja a pénzt... Legalábbis eddig. Mindegy, ilyen kutyaszarban éldegélő galandféreg zsodi azsodi.
-
Jul 21, 2023 20:53:22
Gammer Citrom öngyilkossághoz kér tanácsokat. Ha van tippetek írjátok meg neki.
www.youtube.com/watch?v=UQG-rNYAWA8
www.youtube.com/watch?v=UQG-rNYAWA8
Jul 21, 2023 20:53:22
linziasztal01
(
x78)
Jul 21, 2023 20:56:54
x78)
youtube.com/watch?v=UQG-rNYAWA8
Fogadja fel Endrét jogi tanácsadónak.
seymour schwartz
(
x6)
Jul 21, 2023 21:00:55
x6)
Azt a Laurát sem értem, hogy miért sztárolják, bár ahogy nézem már minden Trashceleb 100 kiló felett van, aztán összefújja a "szél"(tornádó, atomcsapás) a szemetet. A barátnői nem rosszak, de Laumó már kiöregedett a szakmából, vagy legalább a kondiba menjen el, ha a testéből él. Meg kurvákat zaklatni, eszem megáll. Annak örüljön mindegyik, hogy nincs stricijük, mert akkor nagyon gyorsan csend lenne a lányok körül.
Ingatkanügyek
ascites
(
x57)
Jul 21, 2023 21:01:31
x57)
Van egy pár ilyen kérdés, amit nem értek: borotválkozás közben a barom hogy nem vágja szét magát? Ha az egynadrágot önmaga mosta, hogy tudta beindítani a mosógépet [...]?
A mosógéppel még Berlinben meggyűlt a baja. Sokat nevettünk még az első berlini kaland alatt, amikor a gyagyás nagy vagányan elvonult a mosodába, aztán hazatért 10 kiló vizes ruhával a púpján, amit még ki sem mosott a gép, csak összevizezett. Először elnyelte a pénzét a masina, aztán elfelejtett mosószert rakni bele, aztán mikor végzett, nem tudta, hogy hogy működik a szárító és hazacihelődött, mint a vert sereg :D
Borotválkozáskor pedig rendszeresen össze-vissza vágja magát, valószínűleg ezért szokott le róla mostanában:

mondomkusskuss
(
x21)
Jul 21, 2023 21:03:39
x21)
Fikás! Ezzel a bejegyzéssel Tibort gúnyolod?
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Jul 21, 2023 21:05:47
x11)
Nyugi Szolnok, csak az ideg rágja a pedofilt!
Vén hülye Púpos!
Szerintem VBalázs ott lesz, kitört a hétvége, tehát menj vissza felkérdezni, ha nem válaszol üsd arcon, mielőtt a kutya letépi a kezed!
Tibi közben videózhat, majd a halálod után közzéteszi...
Egyébként ma nem jutú kifizetés van?
Vagy ilyenkor átcsúszik a következő hétre? (Minden hónap huszonkettő. XD )
Néhány ketyerű és sör csak kijön belőle, de hol van már a havi háromszázezer fütyis bevétel... Erről is te tehetsz, Endi!
Ténfép
(
x5)
Jul 21, 2023 21:07:54
x5)
A mosógéppel ...
NSZKSZ
Ásó27
(
x68)
Jul 21, 2023 21:08:59
x68)
Fikás! Ezzel a bejegyzéssel Tibort gúnyolod?
seymour schwartz
(
x6)
Jul 21, 2023 21:11:27
x6)
Gyagya, ez meg a másik. Most már indítsad a tisztázós lájfszot arról, hogy hol laktok, mert le lesztek vadászva kábítólövedékkel és be lesztek csippelve, mint a vándor vadak, mert azok vagytok. Az meg nem kifogás, hogy az urad vagy az anyád megtiltotta a fitejózást. Milyen fatászpika az ilyen?
max5enutálnak
(
x47)
Jul 21, 2023 21:18:11
x47)
Tetszik a pedofil logikája. Ha a csöves nem kommunikál vele, akkor bosszúból lebuzizza saját magát.
cucksodi
(
x3)
Jul 21, 2023 21:23:27
x3)
Mi a helyzet endre? Tibor megint ignorálja a vekni fejedet? Hát miért nem grillezted meg azt az istenverte karajt? Te vén buzi
puskapoj
kissendrevagyok
(
x48)
Jul 21, 2023 21:24:52
x48)
Vki lementette a Gammer férget ? privátolta a videót
kissendrevagyok
Hahó
(
x136)
Jul 21, 2023 21:25:03
x136)
Na mi van fikás megint csak nagy volt a pofád és fosol megindulni somra?
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
halászlé
(
x24)
Jul 21, 2023 21:27:44
x24)
szerintem a nagy része úgysem fogja érteni a filmet...csak divatból mennek, mert rózsaszínben illik beülni a moziba...ebben eddig lehetett eljutni...
kripli figyelő
(
x12)
Jul 21, 2023 21:35:06
x12)
Jul 21, 2023 21:35:06
Dolgozza magát halálra. Jul 21, 2023 21:35:06
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Jul 21, 2023 21:38:10
x11)
Lé, én nagyon lemaradtam, még csak most hallgatom a vocaroo-t, de nekem annyira furcsa az egész.
Az egész olyan, mintha a trolloknak vették volna fel. Van benne kaja, Lyudga, megint kaja... Faszom...Óbégatás...
A helyzet megoldása
(
x45)
Jul 21, 2023 21:42:07
x45)
Kiss Endre Farkas és Kaffka Tibor, mivel semmilyen lehetőségük, jövőjük nincs az életben nem a trolloknak vették fel direkt, ők csak a trollokért élnek.
Semmi más szerepe nincs ennek a 2 nyomorultnak az életben, minthogy 100-200 ember bohóca, és boxzsákja legyen.
ascites
(
x57)
Jul 21, 2023 21:42:13
x57)
Ez csak azt mutatja, hogy semennyit nem színészkednek akkor sem, ha lájv van. Ugyanolyan egymást leszaró loopgép mindkettő privátban is.
A helyzet megoldása
(
x45)
Jul 21, 2023 21:43:05
x45)
Adja kölcsön minden pénzét Gézának, és majd a törlesztőből vegyen kaját.
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Jul 21, 2023 21:43:26
x11)
90.000 forintos sufni? XD Bicikli tárolónak? XD
És még azt sem tudta megrendelni? Meghalok! XD
És még azt sem tudta megrendelni? Meghalok! XD
halászlé
(
x24)
Jul 21, 2023 21:43:42
x24)
Nemzet Krónikása
(
x21)
Jul 21, 2023 21:46:37
x21)
Imádom hogy ezek a retkek kiraknak valami ténylegesen vicceset, de pár percen belül leveszik, az unalmas szarokat meg 10000000 évig fennthagyják.
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Jul 21, 2023 21:49:56
x11)
"De baszd meg, zabálni szerettem volna ember, egész nap nem ettem egy falatot sem!" Tibi éhezik.
"Együk már meg azt a szar húst!" - mondja Endre, nem gond neki, hogy az a "szar" hús még olyan nyers, mint amikor kivágták a sertésből. XD
Nem is kell kép, ez így is tökéletes. :D
seymour schwartz
(
x6)
Jul 21, 2023 21:53:30
x6)
100-200 ember
Több az azért. Pangás van és "130 látogató online."
Betöjt Laptop
(
x39)
Jul 21, 2023 22:06:24
x39)
Endre!
Lesz flokk a Barbie filmről?
Lesz flokk a Barbie filmről?
SyntaxError
(
x24)
Jul 21, 2023 22:08:36
x24)
Endre miért nem mész Tusványosra a sziszával? Az elvtársaid mind ott tobozódnak. Talán még egy bunki bank is összejöhetne valamelyikükkel.
2006-os nemzeti hősként, krónikásként, még mikrofonvégre is tudnál kapni egy-egy hozzád hasonló balfaszt.
Ráadásul a sok faszságoddal annyira nem is tűnnél ki.
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
2006-os nemzeti hősként, krónikásként, még mikrofonvégre is tudnál kapni egy-egy hozzád hasonló balfaszt.
Ráadásul a sok faszságoddal annyira nem is tűnnél ki.
Nemzet Krónikása
(
x21)
Jul 21, 2023 22:09:50
x21)
Endre miért nem mész Tusványosra a sziszával? Az elvtársaid mind ott tobozódnak. Talán még egy bunki bank is összejöhetne valamelyikükkel.
Selmeczi Gabi, RECSKAAAAAAAA
Bécsi hajléktalan
(
x1)
Jul 21, 2023 22:10:34
x1)
A kiszivargott laborleletei alapjan semmin sem kell valtoztatnia, jo uton halad.
Hektor a Traktor
(
x8)
Jul 21, 2023 22:26:12
x8)
Jadal alatt becsúsztál a moziba a Bajbi fijmle Endre?? Elkezded magad kiherélni, hogy Barbi legyél?
Heki a traki
seymour schwartz
(
x6)
Jul 21, 2023 22:29:04
x6)
Egyébként mit akart mondani ezzel, hogy "radar alatt"? Elismételte egy párszor, mint ahogy az ilyen autizmusokat el szokta, de nem igazán jött át, hogy mit akar vele mondani.
Ingatkanügyek
140 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Viszont a Szarvasi rkp.-on még folyamatban van ellene a szemüveglopásos ügy
Amúgy meg sodika szólj mikor vagy pesten van egy kis megbeszélni valónk! :D
Miattam nem kell "radar alatt" lenned, immáron hogy nincs folyamatban a garázdaság. Akad pár meglepi.