Linz vibes.
Messze nem a májzsugor állapotában van , ez zsírmáj jelenleg.
Itt még bőven dolgozik a máj, sőt ha holnap letenné a piát ( amire szerencsére képtelen ) 1 éven belül visszaépülne .
KURVArangy
A saját szagától nem érezte :D
KURVArangy
Mindenesetre én szívesen megnéznék egy teljes laboreredményt. Az összes kis horzsolása szerintem azért gyúgyul olyan lassan, mert a hegesedő mája nem termel elég alvadási faktort.
SEO. Endre Farkas Kiss, criminal, assaulting women, pedophile, fraudster
Abban inkább a cukrot látom reálisnak.
KURVArangy
*Hogyan legyél csóró buzi 1 lépésben?
Konszolidált kinézetű, középosztálybeli fehér ember
Én arra lennék kiváncsi hányszor faggatta Laurát a korcs hogy Gáspár Laci fasza kemény volt-e ?

A homi könyvjelzős lebukás tájáról egy szép emlék. Endre, meg van a szerelem? Lesz család alapítás? María a favellában készülhet?
Endre egy pedofil!
Egyebkent meg akar sikeres is lehetne egy szokasos neolibsi tortenet a megtert nacirol, aki vegul elfogadta sajat magat es egy transznovel hazasodott ossze. De termeszetesen Endre olyan gecibuta, hogy sohasem tudna megirni.
A legjobban azzal jarna, ha megehyezne a trollokkal, hogy kiadjak konyv alakban az eletet, cserebe megkapja a jogdijak harmadat.
Én ilyenkor szoktam inni egy sört.
Harmadát? :D Egy nagy lófaszt! Nem kapna az semmit, mivel Trottel még írni/értelmezni se tud rendesen, elég az, hogy az elbasztott életével hozzájárul a könyvhöz, és mivel róla szól, így nyelftanilag övé minden befolyt pénz, a valóságban meg elégedjen meg max. ígéretekkel. Ha időközben megdöglik, akkor talán annyi, hogy a dögkútba utánalökni 1,5 méter HDMI kábelt.
Igyunk egy sörtöt, he
Azt az egy-két évet már gugolva is kibírja!
Szerintem egy visszere pattan el előbb a Sodinak, abba hal bele.
Ha annyira bánná már rég abbahagyta volna.
Ingatkanügyek
Olyan ez mint a cápa. Ha abbahagyja az úszást meghal. Endre ugyanez. Örök életében fosni fogja a szemetet a netre.
Érdekes fícsöröket kapott.
Csak alá kell írni. :DD
Ezt nee, most nee....Szerintem a ticketezésről már rég leszoktak, Gyagyának az a szerencséje, hogy mindig van olyan feladat és olyan pozíció amiben mímelni lehet a munkát, és a végén mindig ott köt ki. Gyagya "munkavégzésében" nem a munkáról van szó, hanem az alkudozásról és a rettegésről. Sosem tudhatja, hogy mikor jön el érte Menedzser Ahmed, aki szépen kijelenti, hogy holnap már ne gyere. Nem véletlenül mondta legutóbb is, hogy "ha túlélem a holnapot, akkor faszaság van". Megint megfoghatott valami pitonverős pozit és most örül magának, ráadásul már pontosan tudja, hogy kinek mit és hogy kell könyörögni hogy csak még egy napot melócsában maradhasson. Kialakult a rutin, de itt távolról sem melóról van szó, hanem egyezkedésről, esetleg perrel való fenyegetésről.
Ingatkanügyek

endiii én tényleg nem értem miért bohóckodtok állandóan ezzel a "nyugodt, normális életet szeretnék, abbahagyom a fiteózás" dologgal. mint látható nem megy ez nektek. tessék szépen fellőni a nyomorflokkot a macskaólból a kurva anyád!
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Zsozé azért más világ, mint a gyagya
Kőműves segédből kialakított egy brandet maga köré .
Szerintem elismerendő amit elért .
A humora meg olyan, hogy vagy tetszik, vagy nem
De a Trashtől olyan messze van , mint makótól Jeruzsálem
Én nagyon nem csípem azt, hogy a szórakoztatása annyiból áll, hogy stream közben ordibál, mellé meg "kurvaanyád/fasszopóköcsög/buzi". Tinik körében elhiszem hogy vicces, de huszonévesen úgy gondolom, hogy kurva gáz.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
A proli építőmunkás dodge rammal jár, saját stúdió, saját családi ház, fiatal feleség, saját kocsma, saját üdítő és energiaital, 3 gyerek és több vállalkozás.
Mindeközben a sokadik generációs értelmiségi aki nyugatra dolgozik:
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie

Endre! Megint majomkodsz???!!
Ő mondjuk Mercivel kempingezik, nem valami kommersz szarral (mi is ez? valami vw konszern suvnak látszik)
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
jelenleg épp az MC Isti az elérhetetlen példakép számára. Neki telik Coca Colára a hűtőbe, meg nyugati nyaralásra a lajongóktól, snecinek NEM. Ebben eddig lehetett eljutni.
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
"Cseh"(szlovák, Hahó!) Skoda, reméljük Mogyorósi tüdőcskéje bírja az újautó illatát. Hol is van a Superb meg a Tesla, Gyagya?
🕎Endigame🕎
Max Tesla magnóra telik a gechinek :D
KURVArangy
Olvasok itt mindent, de holnap érek csak haza nyaralásból.
Jelentkezem amint otthon vagyok, itt azt nem tudom nézni. :/
(Letölteném a mobilappot de nem tudnám oda a jelszómat fejből. :D)
Achtung!!
nszksz.
amolono a jelszó Hahó!
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Ugye ez semmi jót nem jelent Endrének?!
Hmmm...A fórum nickjei case sensitive-ek?
Ingatkanügyek
Remélem Broni vagy
Van egy jó összefoglaló videó: www.youtube.com/watch?v=cQI6Ejz8xxg
Mifaaaaaaaaaaaan
Írj Zulunak az evilzorg-ra szerintem vissza lehet aktiválni az igazi accountot. Mióta nem jártál itt?
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."

O és K együtt OK és minden OK!!
Jó tölet. Amúgy 2018-19 környékén léptem le
a sodi kitrükközte az apja alól a lakáshasználati jogát. bizony.
Nem tudom mennyire erős a gyomrod... azóta nagyon durván leépült az űrdiplomata.
kissendrevagyok
AHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHA, kemény lesz :D
www.youtube.com/watch?v=F-HlX0ZmHe4 Én a tematikust ajánlom, meg a sodipedia összefoglalót.
Illetve van egy ilyen is: sodidigest.com, ha konkrét napokat néznél meg és nem akarsz napi 1500 hozzászólást elolvasni.
Nagyszerű hír. De tényleg. Bár már akkoriban megjósoltuk, hogy ez lesz, amikor még az asztal alatt csövezett a Kolosyn. A boros tea már kevés lett, ha jól látom rászokott a töményre?
Gyagyás! Anyád mit szólt ehhez? Hát ezért taníttatott? Te világ balfasza, te....
köcsög buzi
Azokon a deformált gumicsöcsökön mindig elnevetem magam 😂 Még a bimbók se stimmelnek. Alul meg úgy kotorászik mint amikor valaki belezi a grillcsirkét
kissendrevagyok
Tömény... :D ezt lesd meg:
sodipedia.sodika.org/wiki/Pszichi%C3%A1triai_jelent%C3%A9s
A valóság mindig rosszabb :DDDD
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Kezdesnek jobb, ha ezen mar most tulesel:

A munka nem megoldás.
udv. a fedelzeten, az a nyerö, ha zulunak irsz, megoldja.
Ezt eléglett volna linkelned.
Nem voltak barátai szerintem. Komlón volt buzikurva, az ottani kuncsaftjait kellene megkérdezni.
Akkor lehet megint összevesztek?!

Nem tudom, de fikás leszedte a szakítós flokkot.
Éljen bobby lee molesztálója.
Van egy fiú testvére, aki közösen gyepálta tibit a haverjaival, azt kellene megkeresni, biztos tudna miről mesélni. :)
Nem ekkora csicskának ismertem meg Endrét!
Mifaaaaaaaaaaaan
én sem. áprilisban is hiszen hogy faszultatta már Becsületes Gayzát, Márkcicát meg a többi adóst. következő hónapban pedig az ügyvédurat.
*insert HALÁL HALÁL HALÁL gif*
Nem baszná meg, tehát nem ratyi :D
Hahó

Rövid összefoglaló:
Kaffka Mercédesz (született Kaffka Tibor) aki egy trash szintű youtube csatornát vezetett barátnőjével Szedunka Judittal. Tiborról azt kell tudni, hogy közveszélyes munkakerülő és elmebeteg, saját magát kezdte el kiherélni otthon. Élettársát folyamatosan ütötte verte addig amíg Juditnak betört a feje és koponyaműtétet kellet elvégezni rajta. Azóta Jutka nehézkesen beszél. A két véglény az alkoholizmus, munkanélküliség, és a botrányos viselkedés után hajléktalan lett (ismét). Először egy másik trash bújtatta őket a padláson, majd a képbe jött sneci. sodika folyamatosan követte az eseményeket és rettentően irigy volt Tranyóra, hogy rendszeresen 500-600 nézője volt, rengeteg donés és nagy reklámbevételek (Tranyó fénykorában olyan 350 ezer forintot keresett). Mivel teljesen egyedül érezte magát Linzben és Tibor hátán akarta felfuttatni a saját csatornáját ezért úgy döntött befogadja a két csövest a linzi recskabarlangjába. A siker nagyon gyorsan jött, rekordszinten volt a nézőszám és a legszürreálisabb élők akkor forogtak. Viszont a rengeteg hitelkártya elszabadította a poklot, brutális szinten költekeztek a véglények, drog/pia/cigi/rendelt kaják stb és Jutka teljesen bedilizett a bezártságtól és soditól. Itt történt, hogy sodi megverte Jutkát az élő alatt és a szőrös punciját belevilágította a kamerába. A nézőknek és a szomszédok se tolerálták az egész napos üvöltözéseket ezért kihívtak az osztrák yardot. Jutka megmutatta, hogy kékzöld foltos és sodira mutatott mire a rendőrök snecikét a saját albérletéből kirakták 2 hétre és dühterápiára ítélték + elvesztette a fegyverhasználati jogát is. Az élők alatt többször kiderült sneci munkahelye amik tényfeltárás után megszűntek. Ez ment egy darabig utána viszont a két csöves evakuált Linzből és visszatértek Budapestre. sodika a történtek utána nagyon megutálta Linzet és úgy döntött Bécsben vállal melót. Itt ismét elbaszta a számolásokat és több hónapig fizetett két albérletet is. Bécsben úgy nézett ki a dolog, hogy minden stimmel és sínen van az élete viszon a magány felemésztette az üres lakásban, hiányzott neki Tranyó akibe közbe beleszeretett. A nagy magányban és elkeseredettségben felajánlotta Tibornak, hogy egyedül kiköltözhet hozzá Bécsbe és Jutka nélkül már boldogan élhetik a tyúkszaros életüket. Tranyó azonnal indult is a hajléktalanszállóról és patkánykodó élőzésekre álltak át nehogy a trollok beháromszögeljék őket. 1 hónapig működött a dolog utána viszont sikerült őket megtalálni, onnan tól már jöttek az utcán sétálós lájvok, főzős lájvok stb. Közben sneci ismét elvesztette a munkahelyét és egyre többet maradt otthon Tiborral. Ez gyilkos kombináció volt, mivel Tibi nem tudja eltűrni sodikát huzamosabb ideig ezért egy Fargo koncert után ismét dobbantott Pestre de rövid időn belűl újra a bécsi recskabarlangba heherészett. Utána egy trash lehúzta sodikát többszáz euróval amire annyira berágott, hogy agyonverte sodikát (ömlött a vér, vekni pofája szép kék és zöld volt). Kijött a rendőrség, a rendőrség értesítette a főbérlőt, a főbérlő pedig kibaszta őket. Itt sokáig cigánykodtak airbnb albérletekben és booking.com-os szállásokon de Tranyónak egy idő után elege lett és ismét Budapestre evakuált (nem akart cipekedni). Sodi utána talált egy új albérletet és újra csatornapatkánykodós élők következtek. Beköszöntött a tél és egyre hidegebbek voltak az éjszakák, Tranyó és Jutka otthon fagyoskodtak az utcán, vonatoztak stb, viszont Tranyó megint megelégelte a hajléktalan életmódot és újra beénekelte magát a második bécsi recskabunkerbe. Itt újra leépülés következett, drogozás, cigizés, playstationös élők, minden játszott pörögtek a hitelkártyák, amíg snecikét ismét kibaszták a munkahelyéről. Tranyó megérezte, hogy itt már nem lesz neki semmi ezért a pénzügyi összeomlás előtt távozott, mint egy jó patkány. Sneci még 1-2 hétig maradt odakint amíg a főbérlő nem talált új lakókat (itt történt egy szafari, amikor pár néző elment megnézni sodit és a kiadó lakást). Sodika miután megtudta a főbérlőtől, hogy mikor jönnek az új lakok elhagyta a lakást és evakuált Púpszászra. Azóta sodi megkeserítette Golda életét, az egész falut kiplakátolták, hogy hazaköltözött egy pedofil, minden üzletben és rendelőintézeben tudnak a viselt dolgairól. Tranyó közben ismét hoppon maradt és kibaszták a csöviszállóról, ezért beénekelte magát a púpszászi putriba.
Itt tartunk most.
kissendrevagyok
Mielőtt nagyon belendülne az összefoglalós spam:

Főleg, hogy Gennyes prof azóta is jelen van a fórumon, más nickkel.
🕎Endigame🕎
Fixed
nyem nyúlsz a tyeknikai eszközömhöz!
elvesztettük bronit, de gennyes féregzsidó visszatért!! ahányszor eszembe jut a velős "konkrétan mire készülsz, tüdőcske?" kérdésed a sodi kredenc tüdőcske felé, röhögnöm kell. :))
vérdíj target nr. 1
Autismus Maximus
(
x16)
Jul 16, 2023 22:32:54
x16)
9 órája még úgy volt, hogy Tibi sohasem verheti át többé a gyagyást! Erre megint ott ül egyedül a pedofil, és az egyetlen társasága egy döglött hal. Balek!
Linz vibes.
koszos
(
x11)
Jul 16, 2023 23:11:18
x11)
az nudi meg szauna mania... :D mindiog mit tol ra "chillllelek" :D AHHHA
nagyobb osszeget mernek tenni ra,hogy valamelyik szaunaban mar legyurtak egymast valami palival,tuti csak az ilyen dolok miatt jar oda,erdekes a john harrisbe nem hasznalta.. :D ven buzerans sodi a sodi :D
"Anyám hibája .Ha minden összeomlik, rágyújtom a házat" KEF 2024.06.29.
nagyobb osszeget mernek tenni ra,hogy valamelyik szaunaban mar legyurtak egymast valami palival,tuti csak az ilyen dolok miatt jar oda,erdekes a john harrisbe nem hasznalta.. :D ven buzerans sodi a sodi :D
seymour schwartz
(
x6)
Jul 16, 2023 23:44:47
x6)
Gyagya, gyerünk, mondjad megfele, hogy mikor lesznek kifizetve az adósságok, mikor költözöl ki a macskaólból és mikor mész valami élhetőbb helyre (Budapest, Bécs, random német nagyváros)?
Ingatkanügyek
fogcsonkos angolna
(
x3)
Jul 17, 2023 00:02:51
x3)
Recskás, egyébként hihetetlen hogy a bőrödet egy kicsit sem fogta meg a nap, pont ugyanolyan hamuszúrke halottszínű vagy, mint voltál.
A szemek alatti sárga mokányokról most szót se ejtek. Májzsugor. Mindegy.
mikedp
(
x9)
Jul 17, 2023 00:10:27
x9)
Recskás, egyébként hihetetlen hogy a bőrödet egy kicsit sem fogta meg a nap, pont ugyanolyan hamuszúrke halottszínű vagy, mint voltál.
Itt még bőven dolgozik a máj, sőt ha holnap letenné a piát ( amire szerencsére képtelen ) 1 éven belül visszaépülne .
Betöjt Laptop
(
x39)
Jul 17, 2023 00:13:26
x39)
Endre, mennyire volt tegnap, csöves férfi szaga a csövesednek?
mikedp
(
x9)
Jul 17, 2023 00:15:06
x9)
Endre, mennyire volt tegnap, csöves férfi szaga a csövesednek?
A saját szagától nem érezte :D
fogcsonkos angolna
(
x3)
Jul 17, 2023 00:21:01
x3)
Mindenesetre én szívesen megnéznék egy teljes laboreredményt. Az összes kis horzsolása szerintem azért gyúgyul olyan lassan, mert a hegesedő mája nem termel elég alvadási faktort.
mikedp
(
x9)
Jul 17, 2023 00:29:29
x9)
Abban inkább a cukrot látom reálisnak.
Golda csiklója
(
x8)
Jul 17, 2023 03:02:30
x8)
A bejegyzett élettársad, szaró tranyó tibor felköszöntött a névnapodon, vagy azzal kedveskedik, hogy nem üt ki a gecibe???
A plakátos trollszoknak ajánlom figyelmükbe a Délegyházi tavak és környékét. Hatalmas csapás lenne, ha a saját közege vetté ki maguk közzül a pedofilt, mint egy leprást.
A plakátos trollszoknak ajánlom figyelmükbe a Délegyházi tavak és környékét. Hatalmas csapás lenne, ha a saját közege vetté ki maguk közzül a pedofilt, mint egy leprást.
Dadogós Kisnyugdíjas
(
x5)
Jul 17, 2023 03:48:28
x5)
"Gyagya, gyerünk, mondjad megfele, hogy mikor lesznek kifizetve az adósságok..."
lol XDDDDDDD
ezt te se gondolod komolyan.
sodi egy ndc npc. egy olyan npc amelyik nem vezet: non-driving.
lol XDDDDDDD
ezt te se gondolod komolyan.
Karib
(
x10)
Jul 17, 2023 05:59:43
x10)
Endre, rendben lecsúszott a hajnali hármas sörike?
Jézus vagyok, nem uzsorás. (...) Én vagyok a Szent Magdolna személyesen.
Ábel bábel
Jul 17, 2023 06:34:04
Jul 17, 2023 06:34:04
Hektor a Traktor
(
x8)
Jul 17, 2023 07:35:37
x8)
Endre! A buzi gyógyítás nem jött be. Viszont buzi lettél. Ebben pénz van. Ajánlom, hogy írd meg könyvben. Mondjuk lehetne a címe, hogy Hogyan legyél cső buzi 10 lépésben. Vagy Élet a pinán túl a faszon innen.
Heki a traki
egynadrág
(
x2)
Jul 17, 2023 07:39:26
x2)
Endre! A buzi gyógyítás nem jött be. Viszont buzi lettél. Ebben pénz van. Ajánlom, hogy írd meg könyvben. Mondjuk lehetne a címe, hogy Hogyan legyél cső buzi 10 lépésben. Vagy Élet a pinán túl a faszon innen.
*Hogyan legyél csóró buzi 1 lépésben?
linzi fapóleon
(
x8)
Jul 17, 2023 07:49:42
x8)
szegedtourism.hu/hu/esemeny/gaspar-laci-koncert/
Gyagya, itt a lehetőség!
Gyagya, itt a lehetőség!
Én arra lennék kiváncsi hányszor faggatta Laurát a korcs hogy Gáspár Laci fasza kemény volt-e ?
buniBanki
(
x2)
Jul 17, 2023 08:03:21
x2)

A homi könyvjelzős lebukás tájáról egy szép emlék. Endre, meg van a szerelem? Lesz család alapítás? María a favellában készülhet?
buniBanki
(
x2)
Jul 17, 2023 08:08:36
x2)
Elnézést, olvastam tovább és egy igazi váteszre bukkantam, nem merte leírni, hogy egy levágott faszú, de a szociális státuszt már eltalálta
Endre egy pedofil!

Bécsi hajléktalan
(
x1)
Jul 17, 2023 08:44:54
x1)
Egyebkent meg akar sikeres is lehetne egy szokasos neolibsi tortenet a megtert nacirol, aki vegul elfogadta sajat magat es egy transznovel hazasodott ossze. De termeszetesen Endre olyan gecibuta, hogy sohasem tudna megirni.
A legjobban azzal jarna, ha megehyezne a trollokkal, hogy kiadjak konyv alakban az eletet, cserebe megkapja a jogdijak harmadat.
seymour schwartz
(
x6)
Jul 17, 2023 08:46:59
x6)
Mondjuk itt valami továbbra sincs rendben, ha a Gyagyásnak 2011-ben és MOST is milliós adósságai voltak/vannak és nem történik semmi! Ami negatívum éri, azt mind magának csinálja, talán kicsit szándékosan is, a behajtó manók meg ülnek seggükön és lapítanak. Ez így nincs rendjén.
Ingatkanügyek
Carpenter
(
x2)
Jul 17, 2023 08:49:39
x2)
Endre van olyan szerencsénk hogy a szálka a torkodon akadt és kínok közepette kimúltál?
Ténfép
(
x5)
Jul 17, 2023 08:52:04
x5)
kiadjak konyv alakban az eletet, cserebe megkapja a jogdijak harmadat.
Harmadát? :D Egy nagy lófaszt! Nem kapna az semmit, mivel Trottel még írni/értelmezni se tud rendesen, elég az, hogy az elbasztott életével hozzájárul a könyvhöz, és mivel róla szól, így nyelftanilag övé minden befolyt pénz, a valóságban meg elégedjen meg max. ígéretekkel. Ha időközben megdöglik, akkor talán annyi, hogy a dögkútba utánalökni 1,5 méter HDMI kábelt.
Ceglédi Májkrémipari Zrt
Jul 17, 2023 09:10:10
Endre, San Diegóban van egy nagyon híres nudista strand, nem akarod kipróbálni az uraddal?
[img=https://i.ibb.co/JdjmB2g/sandiego.jpg]
[img=https://i.ibb.co/JdjmB2g/sandiego.jpg]
Jul 17, 2023 09:10:10
öklendező szerelő
(
x4)
Jul 17, 2023 09:26:07
x4)
Endre, akkora szemetet halmoztál fel magadról az interneten, hogy életed végéig passzívan égetni fogod magad vele. Ez az életed. Egy impotens, torzszülött fogyatékos vagy, akin bűtudat nélkül lehet nevetni.
Jó, szevasz! Le vagy tiltva.
Mitokondrium
(
x7)
Jul 17, 2023 09:31:12
x7)
Endre, akkora szemetet halmoztál fel magadról az interneten, hogy életed végéig passzívan égetni fogod magad vele. Ez az életed. Egy impotens, torzszülött fogyatékos vagy, akin bűtudat nélkül lehet nevetni.
Azt az egy-két évet már gugolva is kibírja!
seymour schwartz
(
x6)
Jul 17, 2023 09:40:50
x6)
Carpenter
(
x2)
Jul 17, 2023 09:45:28
x2)
Olyan ez mint a cápa. Ha abbahagyja az úszást meghal. Endre ugyanez. Örök életében fosni fogja a szemetet a netre.
PúpszásziVámpír
(
x10)
Jul 17, 2023 10:18:56
x10)
Remélem meglincseltek a strandon, mert kisgyerekekre políroztad a slagot te féreg!
Álmodjatok Rémeket!
AutiAdsense
Jul 17, 2023 10:27:07
Hát ebben a cikkben se rólad van szó fikás..

Jul 17, 2023 10:27:07
nem vagy elég türelmes
(
x2)
Jul 17, 2023 10:49:38
x2)
Endre mizu a meloban? Faszasag van? Pörögnek a ticketek?
linziasztal01
(
x77)
Jul 17, 2023 10:50:34
x77)
Érdekes fícsöröket kapott.
Csak alá kell írni. :DD
Dörpepúp
(
x7)
Jul 17, 2023 11:02:51
x7)
Endi!
Palvin Barbi férjhez ment a hétvégén, a lesifotók szerint szép, mosolygós menyasszony volt.
Nem tervezed elvenni a sziszádat?
Szép uszályos ruha kell neki, meg virágkoszorú a hajába.
Legalább kapná utánad az özvegyi nyugdíjat. Abból jutna neki ketyerűre.
Tegyél jót neki, irány a púpszászi örkormányzat!
nyem nyúlsz a tyeknikai eszközömhöz!
Palvin Barbi férjhez ment a hétvégén, a lesifotók szerint szép, mosolygós menyasszony volt.
Nem tervezed elvenni a sziszádat?
Szép uszályos ruha kell neki, meg virágkoszorú a hajába.
Legalább kapná utánad az özvegyi nyugdíjat. Abból jutna neki ketyerűre.
Tegyél jót neki, irány a púpszászi örkormányzat!
seymour schwartz
(
x6)
Jul 17, 2023 11:08:44
x6)
Ezt nee, most nee....Szerintem a ticketezésről már rég leszoktak, Gyagyának az a szerencséje, hogy mindig van olyan feladat és olyan pozíció amiben mímelni lehet a munkát, és a végén mindig ott köt ki. Gyagya "munkavégzésében" nem a munkáról van szó, hanem az alkudozásról és a rettegésről. Sosem tudhatja, hogy mikor jön el érte Menedzser Ahmed, aki szépen kijelenti, hogy holnap már ne gyere. Nem véletlenül mondta legutóbb is, hogy "ha túlélem a holnapot, akkor faszaság van". Megint megfoghatott valami pitonverős pozit és most örül magának, ráadásul már pontosan tudja, hogy kinek mit és hogy kell könyörögni hogy csak még egy napot melócsában maradhasson. Kialakult a rutin, de itt távolról sem melóról van szó, hanem egyezkedésről, esetleg perrel való fenyegetésről.
trolléga
(
x30)
Jul 17, 2023 11:58:39
x30)

endiii én tényleg nem értem miért bohóckodtok állandóan ezzel a "nyugodt, normális életet szeretnék, abbahagyom a fiteózás" dologgal. mint látható nem megy ez nektek. tessék szépen fellőni a nyomorflokkot a macskaólból a kurva anyád!
Éjféli ebéd
Jul 17, 2023 12:09:03
Púpos! Most, hogy megint hétköznap van és anyád elől zabálod fel a hamis gulyásleves és csikós tokány felét, azért ugye elbüszkelkedtel neki, hogy a hétvégén több tízezer forintot basztál el a tranyóra?
Mivel nem vagyok drogos, ezért a Csengét sem veszik el az apukájától
Jul 17, 2023 12:09:03
Kisegítős Snecológus
(
x2)
Jul 17, 2023 12:10:56
x2)
Endre milyen volt tegnap a nem /életkor arány? Gondolom 100% 70+ os vén buzik. Pont a kedvenced.
Hetyetye
kissendrevagyok
(
x48)
Jul 17, 2023 12:14:24
x48)
Azért dúrva, hogy alig kezdődött el a zsozé stream már sodi és merci a téma a chaten 😂
kissendrevagyok
Ásó27
(
x68)
Jul 17, 2023 12:31:56
x68)
"3 023 néző jelenleg", te hogy állsz Endre?
Mifaaaaaaaaaaaan
Nemzet Krónikása
(
x21)
Jul 17, 2023 12:34:45
x21)
Project Karakk nagyon bejött, ahogy látom. :D
Te sügér, még egy Zsozeatya szintű prolinak (akit a Trashtől maximum a szegedi fűrdőkád választ el) is lett egy saját brandje, csak aSodinak nem.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Te sügér, még egy Zsozeatya szintű prolinak (akit a Trashtől maximum a szegedi fűrdőkád választ el) is lett egy saját brandje, csak aSodinak nem.
PúpszásziVámpír
(
x10)
Jul 17, 2023 12:36:18
x10)
Endrének szerencsére nézője sincs már és gyereke se lesz SOHA, mivel egy impotens buzeráns.
Álmodjatok Rémeket!
sírógörcs
(
x4)
Jul 17, 2023 12:36:31
x4)
Nemzet Krónikása
(
x21)
Jul 17, 2023 12:39:12
x21)
Én nagyon nem csípem azt, hogy a szórakoztatása annyiból áll, hogy stream közben ordibál, mellé meg "kurvaanyád/fasszopóköcsög/buzi". Tinik körében elhiszem hogy vicces, de huszonévesen úgy gondolom, hogy kurva gáz.
Púpszászi napelem
(
x13)
Jul 17, 2023 12:41:01
x13)
A proli építőmunkás dodge rammal jár, saját stúdió, saját családi ház, fiatal feleség, saját kocsma, saját üdítő és energiaital, 3 gyerek és több vállalkozás.
Mindeközben a sokadik generációs értelmiségi aki nyugatra dolgozik:
Dadogós Kisnyugdíjas
(
x5)
Jul 17, 2023 12:52:11
x5)
sodikurva rakd ki az excelt, te sátoros cigány!
Dadogós Kisnyugdíjas
(
x5)
Jul 17, 2023 12:54:17
x5)
Propi
Jul 17, 2023 13:01:50
Endre!
Még a Zsozé gyerekei is néztek amikor Tibivel fajtalankodtatok.
Ez shiker!
Buzi soDI a soDI
Még a Zsozé gyerekei is néztek amikor Tibivel fajtalankodtatok.
Ez shiker!
Jul 17, 2023 13:01:50
fogcsonkos angolna
(
x3)
Jul 17, 2023 13:11:23
x3)

Hahó
(
x135)
Jul 17, 2023 13:25:14
x135)
tranyókiller Hahó!
bolgár jeti
(
x30)
Jul 17, 2023 13:29:21
x30)
Ő mondjuk Mercivel kempingezik, nem valami kommersz szarral (mi is ez? valami vw konszern suvnak látszik)
Ásó27
(
x68)
Jul 17, 2023 13:31:00
x68)
Most van példakép? Magyarósi - VR - Vadász Gyula, most ki jön? Kinél tudnál egyáltalán jobb kontentot gyártani? Kukás Tájszon? Nem hinném...
Mifaaaaaaaaaaaan
trolléga
(
x30)
Jul 17, 2023 13:41:28
x30)
Most van példakép? Magyarósi - VR - Vadász Gyula, most ki jön? Kinél tudnál egyáltalán jobb kontentot gyártani? Kukás Tájszon? Nem hinném...
jelenleg épp az MC Isti az elérhetetlen példakép számára. Neki telik Coca Colára a hűtőbe, meg nyugati nyaralásra a lajongóktól, snecinek NEM. Ebben eddig lehetett eljutni.
Penzmento
(
x6)
Jul 17, 2023 13:43:40
x6)
"Cseh"(szlovák, Hahó!) Skoda, reméljük Mogyorósi tüdőcskéje bírja az újautó illatát. Hol is van a Superb meg a Tesla, Gyagya?
mikedp
(
x9)
Jul 17, 2023 13:47:42
x9)
Max Tesla magnóra telik a gechinek :D
tranyókiller
(
x2)
Jul 17, 2023 13:48:15
x2)
tranyókiller Hahó!
Hahó
(
x135)
Jul 17, 2023 13:49:52
x135)
nszksz.
amolono a jelszó Hahó!
linziasztal01
(
x77)
Jul 17, 2023 13:53:13
x77)
nszksz.
amolono a jelszó Hahó!
amolono a jelszó Hahó!
Ugye ez semmi jót nem jelent Endrének?!
Gennyes féregzsidó
Jul 17, 2023 14:06:00
Jézus atya úr Isten, mi a fasz történt itt!?
Sajnos a jelszavam elkallódott az elmúlt pár évben amíg inaktív voltam. Hát Gyagyás, erre kell visszajönnöm, hogy egy transz férfinőt kúrogatsz?
Hát ez lett a mélykeresztyén erkölcsös krónikásból, aki minden vasárnap keresztet posztolt?
Látom a 'pédia elég erősen megváltozott, lesz mit olvasgatnom. Esetleg a T. Trollégák dobhatnának pár érdekesebb "must have" linket, amivel kicsit felzárkózhatok majd.
NSZKSZ!
Sajnos a jelszavam elkallódott az elmúlt pár évben amíg inaktív voltam. Hát Gyagyás, erre kell visszajönnöm, hogy egy transz férfinőt kúrogatsz?
Hát ez lett a mélykeresztyén erkölcsös krónikásból, aki minden vasárnap keresztet posztolt?
Látom a 'pédia elég erősen megváltozott, lesz mit olvasgatnom. Esetleg a T. Trollégák dobhatnának pár érdekesebb "must have" linket, amivel kicsit felzárkózhatok majd.
NSZKSZ!
Jul 17, 2023 14:06:00
seymour schwartz
(
x6)
Jul 17, 2023 14:09:18
x6)
Hmmm...A fórum nickjei case sensitive-ek?
sírógörcs
(
x4)
Jul 17, 2023 14:09:36
x4)
NSZKSZ!
NSZKSZ!
Remélem Broni vagy
Ásó27
(
x68)
Jul 17, 2023 14:10:01
x68)
Van egy jó összefoglaló videó: www.youtube.com/watch?v=cQI6Ejz8xxg
sírógörcs
(
x4)
Jul 17, 2023 14:10:50
x4)
bolgár jeti
(
x30)
Jul 17, 2023 14:13:10
x30)
NSZKSZ!
NSZKSZ!
Írj Zulunak az evilzorg-ra szerintem vissza lehet aktiválni az igazi accountot. Mióta nem jártál itt?
Golda csiklója
(
x8)
Jul 17, 2023 14:16:59
x8)

Gennyes féregzsidó
Jul 17, 2023 14:18:44
Jul 17, 2023 14:18:44
kissendrevagyok
(
x48)
Jul 17, 2023 14:20:38
x48)
Nem tudom mennyire erős a gyomrod... azóta nagyon durván leépült az űrdiplomata.
bolgár jeti
(
x30)
Jul 17, 2023 14:23:32
x30)
AHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHA, kemény lesz :D
www.youtube.com/watch?v=F-HlX0ZmHe4 Én a tematikust ajánlom, meg a sodipedia összefoglalót.
Illetve van egy ilyen is: sodidigest.com, ha konkrét napokat néznél meg és nem akarsz napi 1500 hozzászólást elolvasni.
tyodika
Jul 17, 2023 14:26:07
Jul 17, 2023 14:26:07
Gennyes féregzsidó
Jul 17, 2023 14:27:35
Nagyszerű hír. De tényleg. Bár már akkoriban megjósoltuk, hogy ez lesz, amikor még az asztal alatt csövezett a Kolosyn. A boros tea már kevés lett, ha jól látom rászokott a töményre?
Gyagyás! Anyád mit szólt ehhez? Hát ezért taníttatott? Te világ balfasza, te....
Jul 17, 2023 14:27:35
Golda csiklója
(
x8)
Jul 17, 2023 14:27:58
x8)
Esz egy finom hölty!
gofile.io/d/lvLhe8
gofile.io/d/lvLhe8
köcsög buzi
kissendrevagyok
(
x48)
Jul 17, 2023 14:27:59
x48)
Esz egy finom hölty!
gofile.io/d/lvLhe8
gofile.io/d/lvLhe8
Azokon a deformált gumicsöcsökön mindig elnevetem magam 😂 Még a bimbók se stimmelnek. Alul meg úgy kotorászik mint amikor valaki belezi a grillcsirkét
bolgár jeti
(
x30)
Jul 17, 2023 14:28:33
x30)
ha jól látom rászokott a töményre?
Betöjt Laptop
(
x39)
Jul 17, 2023 14:29:49
x39)
A valóság mindig rosszabb :DDDD
Ásó27
(
x68)
Jul 17, 2023 14:32:28
x68)
Azt írja "bannolt felhasználó", péküjjünki jött vissza a nickkel???
Mifaaaaaaaaaaaan
miskolcigány
(
x5)
Jul 17, 2023 14:34:32
x5)
Esetleg a T. Trollégák dobhatnának pár érdekesebb "must have" linket, amivel kicsit felzárkózhatok majd.
NSZKSZ!
NSZKSZ!

Örebro
(
x17)
Jul 17, 2023 14:36:33
x17)
udv. a fedelzeten, az a nyerö, ha zulunak irsz, megoldja.
-
Jul 17, 2023 14:37:37
Jul 17, 2023 14:37:37
Betöjt Laptop
(
x39)
Jul 17, 2023 14:39:34
x39)
Ezt eléglett volna linkelned.
Dadogós Kisnyugdíjas
(
x5)
Jul 17, 2023 14:45:07
x5)
tibi baratait jo lenne meginterjuvolni, hogy milyen ferfi volt a tibi. milyen katona volt? mit csinalt a katonasagba. jo katona volt?
Hahó
(
x135)
Jul 17, 2023 14:45:39
x135)
Beszéltem bronival rádiótelefonon, a túl sok komment miatt átment tex fórumára. De majd jön vissza.
Rex felügyelő
Jul 17, 2023 14:46:17
Gennyes retardszagot érzékelek. Fikás miért akarsz újra ide beépülni? Nem jó neked a narancs nick?
Jul 17, 2023 14:46:17
Hahó
(
x135)
Jul 17, 2023 14:47:41
x135)
tibi baratait jo lenne meginterjuvolni, hogy milyen ferfi volt a tibi. milyen katona volt? mit csinalt a katonasagba. jo katona volt?
Nem voltak barátai szerintem. Komlón volt buzikurva, az ottani kuncsaftjait kellene megkérdezni.
Hahó
(
x135)
Jul 17, 2023 14:49:46
x135)
Tibi visszatette a hosszabb lájvot is.
linziasztal01
(
x77)
Jul 17, 2023 14:50:26
x77)
fogcsonkos angolna
(
x3)
Jul 17, 2023 14:51:11
x3)

Hahó
(
x135)
Jul 17, 2023 14:51:14
x135)
Hahó
(
x135)
Jul 17, 2023 14:52:41
x135)
Éljen bobby lee molesztálója.
Biztatási kár
(
x10)
Jul 17, 2023 14:54:00
x10)
Van egy fiú testvére, aki közösen gyepálta tibit a haverjaival, azt kellene megkeresni, biztos tudna miről mesélni. :)
Ásó27
(
x68)
Jul 17, 2023 14:59:10
x68)
trolléga
(
x30)
Jul 17, 2023 15:02:41
x30)
én sem. áprilisban is hiszen hogy faszultatta már Becsületes Gayzát, Márkcicát meg a többi adóst. következő hónapban pedig az ügyvédurat.
*insert HALÁL HALÁL HALÁL gif*
bolgár jeti
(
x30)
Jul 17, 2023 15:04:16
x30)
Nem baszná meg, tehát nem ratyi :D
Betöjt Laptop
(
x39)
Jul 17, 2023 15:10:05
x39)
Hahó

kissendrevagyok
(
x48)
Jul 17, 2023 15:15:51
x48)
Rövid összefoglaló:
Kaffka Mercédesz (született Kaffka Tibor) aki egy trash szintű youtube csatornát vezetett barátnőjével Szedunka Judittal. Tiborról azt kell tudni, hogy közveszélyes munkakerülő és elmebeteg, saját magát kezdte el kiherélni otthon. Élettársát folyamatosan ütötte verte addig amíg Juditnak betört a feje és koponyaműtétet kellet elvégezni rajta. Azóta Jutka nehézkesen beszél. A két véglény az alkoholizmus, munkanélküliség, és a botrányos viselkedés után hajléktalan lett (ismét). Először egy másik trash bújtatta őket a padláson, majd a képbe jött sneci. sodika folyamatosan követte az eseményeket és rettentően irigy volt Tranyóra, hogy rendszeresen 500-600 nézője volt, rengeteg donés és nagy reklámbevételek (Tranyó fénykorában olyan 350 ezer forintot keresett). Mivel teljesen egyedül érezte magát Linzben és Tibor hátán akarta felfuttatni a saját csatornáját ezért úgy döntött befogadja a két csövest a linzi recskabarlangjába. A siker nagyon gyorsan jött, rekordszinten volt a nézőszám és a legszürreálisabb élők akkor forogtak. Viszont a rengeteg hitelkártya elszabadította a poklot, brutális szinten költekeztek a véglények, drog/pia/cigi/rendelt kaják stb és Jutka teljesen bedilizett a bezártságtól és soditól. Itt történt, hogy sodi megverte Jutkát az élő alatt és a szőrös punciját belevilágította a kamerába. A nézőknek és a szomszédok se tolerálták az egész napos üvöltözéseket ezért kihívtak az osztrák yardot. Jutka megmutatta, hogy kékzöld foltos és sodira mutatott mire a rendőrök snecikét a saját albérletéből kirakták 2 hétre és dühterápiára ítélték + elvesztette a fegyverhasználati jogát is. Az élők alatt többször kiderült sneci munkahelye amik tényfeltárás után megszűntek. Ez ment egy darabig utána viszont a két csöves evakuált Linzből és visszatértek Budapestre. sodika a történtek utána nagyon megutálta Linzet és úgy döntött Bécsben vállal melót. Itt ismét elbaszta a számolásokat és több hónapig fizetett két albérletet is. Bécsben úgy nézett ki a dolog, hogy minden stimmel és sínen van az élete viszon a magány felemésztette az üres lakásban, hiányzott neki Tranyó akibe közbe beleszeretett. A nagy magányban és elkeseredettségben felajánlotta Tibornak, hogy egyedül kiköltözhet hozzá Bécsbe és Jutka nélkül már boldogan élhetik a tyúkszaros életüket. Tranyó azonnal indult is a hajléktalanszállóról és patkánykodó élőzésekre álltak át nehogy a trollok beháromszögeljék őket. 1 hónapig működött a dolog utána viszont sikerült őket megtalálni, onnan tól már jöttek az utcán sétálós lájvok, főzős lájvok stb. Közben sneci ismét elvesztette a munkahelyét és egyre többet maradt otthon Tiborral. Ez gyilkos kombináció volt, mivel Tibi nem tudja eltűrni sodikát huzamosabb ideig ezért egy Fargo koncert után ismét dobbantott Pestre de rövid időn belűl újra a bécsi recskabarlangba heherészett. Utána egy trash lehúzta sodikát többszáz euróval amire annyira berágott, hogy agyonverte sodikát (ömlött a vér, vekni pofája szép kék és zöld volt). Kijött a rendőrség, a rendőrség értesítette a főbérlőt, a főbérlő pedig kibaszta őket. Itt sokáig cigánykodtak airbnb albérletekben és booking.com-os szállásokon de Tranyónak egy idő után elege lett és ismét Budapestre evakuált (nem akart cipekedni). Sodi utána talált egy új albérletet és újra csatornapatkánykodós élők következtek. Beköszöntött a tél és egyre hidegebbek voltak az éjszakák, Tranyó és Jutka otthon fagyoskodtak az utcán, vonatoztak stb, viszont Tranyó megint megelégelte a hajléktalan életmódot és újra beénekelte magát a második bécsi recskabunkerbe. Itt újra leépülés következett, drogozás, cigizés, playstationös élők, minden játszott pörögtek a hitelkártyák, amíg snecikét ismét kibaszták a munkahelyéről. Tranyó megérezte, hogy itt már nem lesz neki semmi ezért a pénzügyi összeomlás előtt távozott, mint egy jó patkány. Sneci még 1-2 hétig maradt odakint amíg a főbérlő nem talált új lakókat (itt történt egy szafari, amikor pár néző elment megnézni sodit és a kiadó lakást). Sodika miután megtudta a főbérlőtől, hogy mikor jönnek az új lakok elhagyta a lakást és evakuált Púpszászra. Azóta sodi megkeserítette Golda életét, az egész falut kiplakátolták, hogy hazaköltözött egy pedofil, minden üzletben és rendelőintézeben tudnak a viselt dolgairól. Tranyó közben ismét hoppon maradt és kibaszták a csöviszállóról, ezért beénekelte magát a púpszászi putriba.
Itt tartunk most.
Csak egy olvasó
(
x9)
Jul 17, 2023 15:37:21
x9)
Rövid összefoglaló:

Penzmento
(
x6)
Jul 17, 2023 15:38:27
x6)
Főleg, hogy Gennyes prof azóta is jelen van a fórumon, más nickkel.
Golda csiklója
(
x8)
Jul 17, 2023 15:39:49
x8)
Ezekkel a Hollandiában élő alkesz magyarokkal mindíg csak a gond van.
Dörpepúp
(
x7)
Jul 17, 2023 15:41:20
x7)
Ezekkel az alkeszokkal mindíg csak a gond van.
Fixed
Kötőjel
(
x12)
Jul 17, 2023 16:07:35
x12)
NSZKSZ!
NSZKSZ!
elvesztettük bronit, de gennyes féregzsidó visszatért!! ahányszor eszembe jut a velős "konkrétan mire készülsz, tüdőcske?" kérdésed a sodi kredenc tüdőcske felé, röhögnöm kell. :))
Ilyen nincs
(
x4)
Jul 17, 2023 16:08:50
x4)
Endre!
Ha már fürdőzés... a szegedi kád nem hiányzik még?
Szarvasaganccsal végezte ki a pedofilt az aggódó apa
Ha már fürdőzés... a szegedi kád nem hiányzik még?
149 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

:DDDDD Endre, hol siklott félre a mesterterv?
Ott, hogy buta mint a fold. A gazdasagi bunozeshez meg azert kellene esz es valami szakertelem is.