Ezek a rendezvények hétvégén vannak és én azt vetettem fel, hogy csak hétvégére jár haza. :)
-endre, indulás előttkérem jelezzen balra!
*ablakmosó spriccel*
nyem nyúlsz a tyeknikai eszközömhöz!
amennyire én hallottam, a korrupt vizsgabiztosnál a megvesztegetés nem azt jelenti, hogy bármilyen szar lehetsz, hanem hogy elnéz neked olyan bukást jelentő hibákat, amik nem balesetveszélyesek feltétlenül. (pl. egy kihalt mellékutcában körülnézel, de nem teszed ki az irányjelzőt, mielőtt nekiállsz Y megfordulást végrehajtani)
kizárt, hogy a sodi eljusson erre a szintre.
vérdíj target nr. 1
és az a minimum hogy automatán tanul, a kuplung és kéziváltó használata megugorhatatlan egy szoftveréneknek.
El fogom törni a kibaszott orrodat szilánkosra!
Hát a szélsőjobbra, hahaha!
Értik, ugye? Mert mielőtt összejött egy cigány tranyóval, Endre náci volt, hahaha!
Nehogy már korlátozott jogosítványt kapjon. Endrének mindenből a fullos jár, őt nem lehet korlátok közé zárni, egy igaz fatászpika piszony!
Ebben speciel pont igazad van. A díszdobozos, szpesül edisün jogodítványt renódeltem meg.
Vagy az, vagy akkor nyissuk ki a gázt, geci. He.
semekkorát. troll lesz a vizsgabiztos és az oktató is, már ha eljut odáig. az első sikertelen vizsga után legfeljebb kétszer próbálkozik majd (hiszen az ötödik bukás után PÁV van, ahol kegyetlenül rárúgná az ajtót a valóság), aztán kiderül, hogy ebben is eddig lehetett eljutni és szépen elsodikázódik az egész.
spricc spricc
Az még spriccel neki, ha már más nem
Es gibt keinen anderen Geisteskranken auf der Welt wie Herrn Endre Kiss~https://sodipedia.sodika.org
A Te öt....öhh vagyis már 8 milliódból!
O és K együtt OK és minden OK!!
Egy jó kis hatchback való neki tanulóautónak. Ott hátra is tud spriccelni, amit ugye kaffka extibor exközlegény gyúgytótrafóval is bejátszott.
“Soha, seggbe soha!”
nyem nyúlsz a tyeknikai eszközömhöz!
A Jász Világtalálkozó egy szerdai napon volt.
A faszt keresett ott egy vén zsidó kurva?
Szerintem fingja nincs, hogy lehet választani.
🕎Endigame🕎
adda egy simlis es kamus drogos szar, ennyike!
Ez így ebben a formában pont annyira igaz, mint hogy asodi egy heteroszexuális jómunkásember. :D
Na tejhabosítás, csá.
szerinted!
Igen, hiszen én írtam.
Na tejhabosítás, csá.
melyik nem igaz a 3 ållitåsombol?
Szerintem én ezt most passzolom, mert teljesen parttalan és offtopic vita kerekedne belőle. Értsünk egyet abban, hogy nem értünk egyet, és igyál még valamit. :)
Na tejhabosítás, csá.
nem iszom ma, mert meg vezetek, de te probålkozhatnål addånål egy kis anyagert, ha mår ennyire megy a rajongås, na sic!
Simlis - ez honnan jött, meglopott valakit? Vagy lehúzott? Aki donatelt neki az azért tette mert jó volt a müsor, te is kapsz fizetést vagy nyugdíjt ;)
Kamus - Csacsi öreg migráns, hát itt kamuzásban pont neked nem kellene megszólalni ;) Csövesek hogy vannak?
Drogos - Hát annyira amennyire a magadfajta vén alkeszek olyan könnyen dobálják ezt a címkét ;) Sok nem ragadt rád ott Skandináv földön …
Jásznak adta ki magát és beépült a faluközösségbe, még gúnyát is kapott. Lehet, hogy ő imposztorkodott tegnap is álgennyes nickkel :D
Drogos - Hát annyira amennyire a magadfajta vén alkeszek olyan könnyen dobálják ezt a címkét ;) Sok nem ragadt rád ott Skandináv földön …
dE hÁt Az AlKoHoL lEgÁlIs A fŰ mEg NeM hÖhÖ
+1 az itt felsoroltaknak, de ha már kihúzzuk a walk-in fridge-ből ezt az unalomig rágott Addaboy-témát, akkor emlékezzünk vissza, miért vált igazából páriává itt: Nem az 1-2 spanglitól, hanem attól, amitől bármelyik neo-retard: Figyelemkurvult, és próbálta megosztani a fórumot. Rbaliék, turulmadárék, meg már a Jahve tudja még kik ugyan ezt próbálták több-kevesebb sikerrel. Csak egyet felejtenek el, ez sodi fóruma, kurvára nem vágyik senki napiszaros, hereszagú tviccs kontentre. Tessék szépen kibékülni.
🕎Endigame🕎
Mivel minden ATI tájékoztatva lett endre viselt dolgairól, az oktatók már tudhattak róla és különböző kifogásokkal elhajtották. Szerintem emiatt is lett új szemüvege, valószínűleg nagy nehezen valaki bevállalta őt és ezt most siker élményként éli meg. :)
Ettől még nem lesz jogsija. :)
Majd' 30 éve volt az, de az a karton az nem simán csak az oktatónál van, hogy beleírja épp akkor amikor tanulsz nála? Mi értelme lenne hogy a pedofilnál legyen?
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Hát ez az. Nem az első órán tölti ki az oktató, aztán magánál tartja? Hogy került hétköznap a gyagyáshoz, ha nem úgy, hogy órára készültek, de hazakullogás lett belőle?
NEm tudom, de egy biztos: a valóság sokkal durvább.
Hogy fogunk röhögni amikor majd decemberben elmeséli :D
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Ez könnyen lehet, de azért felmerülnek kérdések:
Az öreg, akiről beszélt a tranyónak a déliben visszamondta volna? Vagy ő lenne aki bevállalta?
És vajon miért nem kapott egyből időpontot és miért nem ment el pár napon belül az első órájára? Szinte biztosan kong az ürességtől az autósiskola, ugyanis idén nagyon durván visszaesett a fogyasztás, nyaralástól kezdve élelmiszeren át benzinig mindenből kevesebb fogy, gondolom nem a vezetési órák mennek a legjobban.
Az persze lehetséges, hogy az illető pont szabira ment és annak a végére vár sodi. Augusztusban már többet fogunk tudni.
Szerintem se adják ki. Velem pl a 8. óra után íratta alá és mondta el mi az. Talán nagyobb szőnyegbombázást akart a pedofil, hogy kijátsza a cyberbulling kártyát.
Akkor tudnám elképzelni, ha sulit vált és átviszi az új oktatóhoz a levezetett órák számát meg a km-et.
Arra nem is emlékeztem, hogy alá kellett írni minden alkalommal :)
"Elkészült" az annyit jelent pasztmek, hogy egy a/5-ös füzetke első oldalára tollal (megváltoztathatatlanul, az komoly dolog) ráírták, hogy Pedofil Endre, 1982 :D :D :D
Igen, én is ezen röhögök :D Aznapra is megvolt a komoly ügyintézés.
Jézus vagyok, nem uzsorás. (...) Én vagyok a Szent Magdolna személyesen.
Én se hallottam még róla. Valószínüleg, aki neki áll csinálni, nem csak figyelem kurvul, leszarja magasról.
puskapoj
Csinálj egy jogsit, bele lesz írva, hogy cucksodi 16:30-tól 17:15-ig 23 km autópálya és alírhatod óránként
A gyagyásból kiindulva ez egy kis félrevezetősdi, mert fosik a trolloktól, akár egy hasmenéses galamb, és a bódult alkesz azért próbál óvatos lenni, de hiába. :)
A másik lehetőség, hogy annyira alacsony már a sikerélmény rátája a megvénült pedofilnak, hogy totális győzelemnek éli meg az írásos csigalépteket.
(Itt szeretnék köszönetet mondani a Magyar Honvédség előőrsének, vagyis hínárhaj Tiborsz honvédnek, aki annyira kiakasztotta a veknit, hogy a legutóbbi flokkjában megint láttam habzani a púpos gnóm száját.)
Mondjuk aki egy nem túl szobatiszta reverzáltfaszú véglénybe szerelmes, és AZT nőként integrálja, azon nem nagyon lehet túlságosan meglepődni..
Tehát, lehetséges hogy ez csak egy egyszerű terelés, mert balfaszkám mindig örül , ha kivételesen félre torpedóznak a trollok, de hát ez egy ilyen szakma.
Én úgy érzem időt, és teret akar nyerni, mert tudja, hogy a nemzetközi figyelemkurvulástól amúgy sem tud szabadulni a fattya, és arra azért mozdul a pitonsz, hogyha meg tudja osztani a világgal ezeket a mára már Bibliába foglalatos sikereket.
Normál esetben nem támaszkodnék spekulációra, de osztom a tézised, már csak azért is, mert remélem hogy az alkoholista pondrót a macskaólig átkozta az oktató. :D
Es gibt keinen anderen Geisteskranken auf der Welt wie Herrn Endre Kiss~https://sodipedia.sodika.org
Van jogsim, emlékszem is, hogy aláírogattam ezeket az vezetési alkalmakat és lehet, hogy ez az én szegénységi bizonyítványom, de pont nem érdekelt, hogy kartonnak vagy jelenlétiívnek hívják:)
puskapoj
"nyem fityeltéj? 600 órás gyakorlatom van. 600 órás, több, mint bárki másnak. Négy autyósiskojába jártam etyszejje! "
Senki se tudja, hát 14 éves taknyos kölyökként csináltam az elsőt, ki foglalkozott vala? Csak anyáztunk, hogy már kötelező lett a bukósisak :D

A 15 nézőből egy én voltam 10 másodpercig, egy pedig garantáltan Endre lesz, hiszen a mestere beszél.
Szerintem is egy öreg vállalta be a végén, nem elszólás volt. Biztos hogy passzolgatták ide-oda és a legvégén a legtapasztaltabbhoz került.
A vezetési karton meg szerintem azért kerülhetett hozzá, mert aki először elvállalta az kidobta a kocsijából a kartonnal együtt. Utána meg hurcolgatta magával egyik oktatótól a másikhoz. Mi csak azért nem tudjuk mi a szösz ez, mert ennek jobb esetben az oktatónál kell lennie. Ahogy valaki írta, valószínűleg sima jelenléti ívnek hitte ezt mindenki.
Endre, ugye így volt? :)
Pályaalkalmassági koreográfiák
🕎Endigame🕎
Amikor meglátom mindig felnevetek! Itt hencegett, hogy milliókat nyert az állam ellen elsőfokon. Abból ajánlott fel 1 milliót vérdíjra, ha leszállít valaki neki egy trollt.
Aztán másodfokon mindent bukott, sőt extra perköltséget is rávertek. :)
Nem véletlenül mondhatta az öregnek, fél, hogy nem fog sikerülni.. Az öreg meg megnyugtatta, hogy 54 évesnek is sikerült.. Szerintem is járt már más oktatónál is! Nála az oktató a vizsga előtt íratta alá az összes órát, azt sem tudtam, hogy létezik ilyen papír is..
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
Nem férne el ott mögötte az installációban egy bontatlan, legkomolyabb, legprofibb, drágapénzen vett ablakpucoló flakon Felső-Ausztria fővárosából személyesen a legnagyobb nemzeti recskahős kollekciójából?
Szerintem új szemüvege is azért lett, mert vagy nem sikerült neki valami vezetés közben és erre fogta, vagy kidobták a szemüvege miatt. :)
Válasszunk ki egyet, ami alapján nem tűnik diszlexiás gyps-nek Endi!
sodileak
-Nem látta a táblát?
-ö dedede öö vetyek új tyemüveget..
Kb. így történhetet és repült is a kartonjával együtt. :)
Végre értelmes kontent. Nyilván az aláíráshoz kapcsolódó dokumentumokat nem rakhatod be, csak egy számot írj, hogy hány ügyben gyanúsított.
Illetve 1től 5ig skálán hol tartanak az ügyek?
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Szerintem a 2. sor első aláírásakor lehetett a legrészegebb. :)
És tényleg KFC aláírása van ennek a debilnek.
:DDD
NSZKSZ! Lementettem, hátha jó lesz még valamire. :)
Esküszöm, ennél még a nyálbuborékos, testi-lelki-szellemi fogyatékos törpapának is szebb lehet az írásképe, pedig életében nem írt le egy szót sem helyesen.
Dögölj meg!
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
Végtelen türelme van a nyomozóknak, hogy nem törik el a kezét, amikor meglátják ezt a macskakaparást.
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Szép gyűjtemény!
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Ha le van fizetve a vizsgabiztos az azt jelenti, hogy elnéz mondjuk olyan hibákat, hogy ha a vizsgázó nem rakja ki az indexet, vagy mondjuk nem áll meg a zebra előtt gyalogosnál, erre nem buktat azonnal. Ha összejön 10 hibapont, akkor mondja hogy vezessen vissza a telephelyre, tehát nem kell a teljes vizsgaútvonalat levezetni, hanem elég mondjuk a felét, harmadát. De ha valaki életveszélyesen vezet, veszélyeztet másokat, vagy olyan balfasz, hogy alapszinten sem tudja kezelni az autót, azt a lefizetett vizsgabiztos sem szokta átengedni...
forzza streamek integetnek
Gecis hányós lavór
...él!
Endre! Remélem látod mi ez, TAKTIKAI autó! Ugye ennél alább nem is fogod adni? Pont bele is férsz a célközönségbe, retardált, impotens koravén faszoknak való

Endre egy pedofil!
Ott kínaiul kell kitenni! Intézem a fordítást.
Ezt oldja meg a korcs a kizsarolt referencia levelekkel és arra nem telefonálnak. Nekem is van pár ilyen (de persze nem zsarolt)
A githubos dologról annyit hogy sokkal több valódi referenciával nekem sincs public githubos dolgom, mert amit legálisan kitehetnék szerződés sértés nélkül az meg saját kereskedelmi forgalomban lévő dolog amit meg azért lennék hülye kitenni.
A púpszászi lakhatás dologra meg annyit hogy esélyesebb hogy a bittner pénzből lecsípve kivettek valamit szolnokon és nem a macskaólban nyomorognak akárhogy szeretnénk.
Szép munka zsidó. Nyalom a makkodat.
Nem feltétlen értek egyet azzal hogy ez így oké, szerintem nem lehet bárhova bármit csak úgy kiragasztani. De majd endre a 96-os péhával kihetyetyézi ha esetleg bajba kerülnél.
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Endrével szemben minden eszköz megengedett
A hangulat jóindulatú és tréfás
kissendrevagyok
(
x48)
Jul 18, 2023 17:38:34
x48)
Elképzelem ahogy a gyakorlaton sodi ismét bénázik valamit sokadik alkalommal és az oktató már rutinosan benyomja a satuféket amire a kocsi lefullad. sneci addigra már olyan szinten frusztrált és ideges lesz, hogy rá fog üvölteni az oktatóra:
"KUJVA ANYÁD BÜDÖS TROLL!"
😂🤣😅
kissendrevagyok
"KUJVA ANYÁD BÜDÖS TROLL!"
😂🤣😅
Hektor a Traktor
(
x8)
Jul 18, 2023 17:50:51
x8)
Azt se fogja megtanulni, hogy a jobb vagy a bal lábával melyik pedált kell nyomnia. Sőt még azt se tudja megjegyezni, hogy melyik bajuszkapcsoló kapcsolja az ablaktörlőt, s melyik az indexet.
Heki a traki
Biztatási kár
(
x10)
Jul 18, 2023 18:02:55
x10)
Golda július elején biztosan otthon volt, mert az első két hetében két falusi rendezvényen is részt vett a facebookos fényképek alapján.
Szerintem ott lakik Púpszászon, csak annyira utálja a korcsot, hogy a kertbe se megy ki szívesen, nehogy összefusson vele.
Szerintem ott lakik Púpszászon, csak annyira utálja a korcsot, hogy a kertbe se megy ki szívesen, nehogy összefusson vele.
Ezek a rendezvények hétvégén vannak és én azt vetettem fel, hogy csak hétvégére jár haza. :)
Dörpepúp
(
x7)
Jul 18, 2023 18:04:04
x7)
Azt se fogja megtanulni, hogy a jobb vagy a bal lábával melyik pedált kell nyomnia. Sőt még azt se tudja megjegyezni, hogy melyik bajuszkapcsoló kapcsolja az ablaktörlőt, s melyik az indexet.
*ablakmosó spriccel*
Biztatási kár
(
x10)
Jul 18, 2023 18:04:17
x10)
Nem értem ezt a HR-s problémát. Endre kiváló ajánlólevelet csatol a cv-hez, minden munkahelyétől. Miért is kellene felhívni bármelyik előző munkahelyét. :)
Kötőjel
(
x12)
Jul 18, 2023 18:05:55
x12)
Nincs olyan, hogy ezzel a produkcióval átcsúszik a vizsgán. Csak akkor kap jogosítványt, ha veszteget, de valószínűleg el sem kezdi a gyakorlati órákat vagy elsodikázza szépen az alkalmakat.
amennyire én hallottam, a korrupt vizsgabiztosnál a megvesztegetés nem azt jelenti, hogy bármilyen szar lehetsz, hanem hogy elnéz neked olyan bukást jelentő hibákat, amik nem balesetveszélyesek feltétlenül. (pl. egy kihalt mellékutcában körülnézel, de nem teszed ki az irányjelzőt, mielőtt nekiállsz Y megfordulást végrehajtani)
Kriptozsidó
(
x6)
Jul 18, 2023 18:06:12
x6)
és az a minimum hogy automatán tanul, a kuplung és kéziváltó használata megugorhatatlan egy szoftveréneknek.
Hektor a Traktor
(
x8)
Jul 18, 2023 18:09:25
x8)
Mondják neki, hogy jobbra, megkérdezi melyik jobbra?
Heki a traki
Galla Miki
Jul 18, 2023 18:11:13
Mondják neki, hogy jobbra, megkérdezi melyik jobbra?
Hát a szélsőjobbra, hahaha!
Értik, ugye? Mert mielőtt összejött egy cigány tranyóval, Endre náci volt, hahaha!
Jul 18, 2023 18:11:13
mifaaan
(
x1)
Jul 18, 2023 18:12:32
x1)
Nehogy már korlátozott jogosítványt kapjon. Endrének mindenből a fullos jár, őt nem lehet korlátok közé zárni, egy igaz fatászpika piszony!
Éjféli ebéd
Jul 18, 2023 18:14:07
Kínáncsi vagyok mekkora rést fog majd ütni az autipajzson, amikor a szenyor szoftverének nem lesz képes felmutatni a jogosítványát, miközben a herélt csövesének és Gayzának is van.
Mivel nem vagyok drogos, ezért a Csengét sem veszik el az apukájától
Jul 18, 2023 18:14:07
Tyodika
Jul 18, 2023 18:15:03
Ebben speciel pont igazad van. A díszdobozos, szpesül edisün jogodítványt renódeltem meg.
Vagy az, vagy akkor nyissuk ki a gázt, geci. He.
Jul 18, 2023 18:15:03
ebcont beforr
Jul 18, 2023 18:38:53
Kínáncsi vagyok mekkora rést fog majd ütni az autipajzson, amikor a szenyor szoftverének nem lesz képes felmutatni a jogosítványát, miközben a herélt csövesének és Gayzának is van.
semekkorát. troll lesz a vizsgabiztos és az oktató is, már ha eljut odáig. az első sikertelen vizsga után legfeljebb kétszer próbálkozik majd (hiszen az ötödik bukás után PÁV van, ahol kegyetlenül rárúgná az ajtót a valóság), aztán kiderül, hogy ebben is eddig lehetett eljutni és szépen elsodikázódik az egész.
Jul 18, 2023 18:38:53
Csicsó_VOD
(
x4)
Jul 18, 2023 18:44:56
x4)
*ablakmosó spriccel*
*ablakmosó spriccel*
Golda csiklója
(
x8)
Jul 18, 2023 18:45:25
x8)
Fikás te amúgy miből akarsz lakóautót venni, amikor nyilvánvalóan csóró vagy?
A Te öt....öhh vagyis már 8 milliódból!
Hektor a Traktor
(
x8)
Jul 18, 2023 18:54:15
x8)
Kb ilyen lesz az elindulás a vezetésnél.
-Kérem adjon gázt!
-Azt nem hoztam magammal, de a táskámban van Tyoproni meg keserke.
-Állítsa le a gépjárművet és húzzon a picsába.
-Most azért mert lmbtq a Szisza johatt tjolll!
Heki a traki
-Kérem adjon gázt!
-Azt nem hoztam magammal, de a táskámban van Tyoproni meg keserke.
-Állítsa le a gépjárművet és húzzon a picsába.
-Most azért mert lmbtq a Szisza johatt tjolll!
Hafré
(
x9)
Jul 18, 2023 19:09:43
x9)
lépek ki mert hülyék vagytok
Dörpepúp
(
x7)
Jul 18, 2023 19:10:27
x7)
Egy jó kis hatchback való neki tanulóautónak. Ott hátra is tud spriccelni, amit ugye kaffka extibor exközlegény gyúgytótrafóval is bejátszott.
“Soha, seggbe soha!”
Johann Hölzel
(
x1)
Jul 18, 2023 19:21:05
x1)
Nem feltétlenül nem lesz a "vezetési karton" (bármi legyen is az) az új Herisz János karkötő...
Van kartonja tehát már folyamatban van a jogsi, szóval baszódjon meg aki ezt számon kéri.
Csak az a jó hogy idővel elévül aztán minden eddigi mehet a levesbe, ebben eddig lehetett eljutni. (:
Van kartonja tehát már folyamatban van a jogsi, szóval baszódjon meg aki ezt számon kéri.
Csak az a jó hogy idővel elévül aztán minden eddigi mehet a levesbe, ebben eddig lehetett eljutni. (:
linziasztal01
(
x77)
Jul 18, 2023 19:34:11
x77)
Gayzának tud váltalni
Tibi tud váltani
Endre, váltás nem áll rendelkezésre!
Tibi tud váltani
Endre, váltás nem áll rendelkezésre!
ascites
(
x57)
Jul 18, 2023 19:50:24
x57)
Golda csiklója
(
x8)
Jul 18, 2023 19:52:17
x8)
Penzmento
(
x6)
Jul 18, 2023 19:55:41
x6)
Szerintem fingja nincs, hogy lehet választani.
öklendező szerelő
(
x4)
Jul 18, 2023 19:56:28
x4)
Ez a karton dolog olyan lehet emdinél, mint a kondibérlet
Jó, szevasz! Le vagy tiltva.
Ténfép
(
x5)
Jul 18, 2023 20:00:31
x5)
Takonyzabáló pedofil köcsög, kérdezd már meg Kammer Dögevő haverodat, hogy a new-yorki lakása mennyiért kiadó? Éppen arra keresek albérletet, meg is tudom fizetni, van a Gazdálkodj okosan!-ból egy csomó stex, rulett társasjátékból zsetonok is bőven, meg Kinder-tojásból 2 aranygyűrű. Közvetítői díjként természetesen te is kapsz némi csurranót, a tied lehet 1 panellakásból laminált padlólerakás miatt felszedett, origin 30 m^2 használt padlószőnyeg + 20 előre összenyomott üres sörösdoboz! Na deal, torzszülött barátom? Ha nem, akkor dögöljél te meg.
Igyunk egy sörtöt, he
Örebro
(
x17)
Jul 18, 2023 20:08:21
x17)
ezerszer értelmesebb sztrím eket tolt, mint a sodi, csak sokszor volt nókontent hetyetye. "mennek a szúratások, pöcögtetések, nagy dolgok vannak készülőben", aztán nem történt semmi. az viszont vicces volt, hogy próbált segíteni endrének, még goldával is beszélt, hogy egy kicsit istápolja, aztán ahogy eltűnt az öreglány, folytatódtak a pénzügyi banzájrohamok. endrének segíteni lehetetlen, mert mindent jobban tudó sodi a sodi, de pont ez adja az egész pikantériáját, sava borsát.
meg ugye hahó összebalhézott addával, utána tűnt el. nem akarom hahó érdemeit elvitatni, pláne beleállni, de szopd le magad hahó!
meg ugye hahó összebalhézott addával, utána tűnt el. nem akarom hahó érdemeit elvitatni, pláne beleállni, de szopd le magad hahó!
Túltöltött Tejhabosító
(
x5)
Jul 18, 2023 20:16:39
x5)
Ez így ebben a formában pont annyira igaz, mint hogy asodi egy heteroszexuális jómunkásember. :D
Örebro
(
x17)
Jul 18, 2023 20:17:47
x17)
szerinted!
Túltöltött Tejhabosító
(
x5)
Jul 18, 2023 20:18:13
x5)
szerinted!
Igen, hiszen én írtam.
Örebro
(
x17)
Jul 18, 2023 20:18:37
x17)
Túltöltött Tejhabosító
(
x5)
Jul 18, 2023 20:21:14
x5)
Szerintem én ezt most passzolom, mert teljesen parttalan és offtopic vita kerekedne belőle. Értsünk egyet abban, hogy nem értünk egyet, és igyál még valamit. :)
Örebro
(
x17)
Jul 18, 2023 20:24:43
x17)
nem iszom ma, mert meg vezetek, de te probålkozhatnål addånål egy kis anyagert, ha mår ennyire megy a rajongås, na sic!
Autismus Maximus
(
x16)
Jul 18, 2023 20:27:58
x16)
Na ez tényleg parttalan és sehová sem vezet, hagyjátok már abba.
D_Dezső
(
x29)
Jul 18, 2023 20:32:43
x29)
Simlis - ez honnan jött, meglopott valakit? Vagy lehúzott? Aki donatelt neki az azért tette mert jó volt a müsor, te is kapsz fizetést vagy nyugdíjt ;)
Kamus - Csacsi öreg migráns, hát itt kamuzásban pont neked nem kellene megszólalni ;) Csövesek hogy vannak?
Púpszászi napelem
(
x13)
Jul 18, 2023 20:35:02
x13)
pedofil, gyere már terelni inkább
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
unpopular opinion
Jul 18, 2023 20:41:39
Bajusznak megvolt a maga sajátos humora, könnyed szórakoztató esti mesét szolgáltatott. Sokszor mondta, hogy ne is küldjenek neki donate-et, ne subboljanak fel rá. Nagyon fújod ezt az anyagosozást, de ő ezzel nem ártott senkinek, senki sem tudja milyen cigit szívott, mindenki maga döntse el. Csak a szórakoztatásért csinálta az egész streamelősdit. Attól, hogy fújod akárhányszor felmerül a neve egyből habzó szájjal megjelensz itt és fújod a magadét. Van akinek tetszett az nézte akinek meg nem az nem nézte. Nem kell itt háborogni mint egy 5 éves óvodás.
Jul 18, 2023 20:41:39
ascites
(
x57)
Jul 18, 2023 20:42:12
x57)
Jásznak adta ki magát és beépült a faluközösségbe, még gúnyát is kapott. Lehet, hogy ő imposztorkodott tegnap is álgennyes nickkel :D
unpopular opinion
Jul 18, 2023 20:47:53
dE hÁt Az AlKoHoL lEgÁlIs A fŰ mEg NeM hÖhÖ
Jul 18, 2023 20:47:53
Penzmento
(
x6)
Jul 18, 2023 20:50:39
x6)
+1 az itt felsoroltaknak, de ha már kihúzzuk a walk-in fridge-ből ezt az unalomig rágott Addaboy-témát, akkor emlékezzünk vissza, miért vált igazából páriává itt: Nem az 1-2 spanglitól, hanem attól, amitől bármelyik neo-retard: Figyelemkurvult, és próbálta megosztani a fórumot. Rbaliék, turulmadárék, meg már a Jahve tudja még kik ugyan ezt próbálták több-kevesebb sikerrel. Csak egyet felejtenek el, ez sodi fóruma, kurvára nem vágyik senki napiszaros, hereszagú tviccs kontentre. Tessék szépen kibékülni.
ascites
(
x57)
Jul 18, 2023 20:52:51
x57)
Nem tudom letenni, hogy a púpos miért reklámozta annyira be, hogy elkészült a vezetési kartonja (ami elvileg az oktatónál van, hogy felvésse rá az órákat) és miért esküdözött ennek ellenére, hogy most már tuti elkezdi a hónapban az órákat.
Ez honnan jött? Csak úgy felhívta az oktató, hogy kitöltötte a papírt? Vagy a korcs bement Szolnokra, leperkálta az első x órát és a kezébe adták, hogy majd hozza vissza, mikor jön az első órára? Nem igazán adja…
Az lehetett, hogy a fikás piszony elment az első oktatásra, de mivel beverte a hajnali/ebédidős sörikéjét, az oktató kiszúrta, hogy bűzlik, dühödten hozzávágta a kartont és megmondta, hogy aznap nem ihat, amikor jön vezetni. A fikás pedig azért nem kezdte el még az órákat, mert nem képes józan maradni a macskaólban.
Ez honnan jött? Csak úgy felhívta az oktató, hogy kitöltötte a papírt? Vagy a korcs bement Szolnokra, leperkálta az első x órát és a kezébe adták, hogy majd hozza vissza, mikor jön az első órára? Nem igazán adja…
Az lehetett, hogy a fikás piszony elment az első oktatásra, de mivel beverte a hajnali/ebédidős sörikéjét, az oktató kiszúrta, hogy bűzlik, dühödten hozzávágta a kartont és megmondta, hogy aznap nem ihat, amikor jön vezetni. A fikás pedig azért nem kezdte el még az órákat, mert nem képes józan maradni a macskaólban.
Biztatási kár
(
x10)
Jul 18, 2023 21:05:40
x10)
Nem tudom letenni, hogy a púpos miért reklámozta annyira be, hogy elkészült a vezetési kartonja (ami elvileg az oktatónál van, hogy felvésse rá az órákat) és miért esküdözött ennek ellenére, hogy most már tuti elkezdi a hónapban az órákat.
Mivel minden ATI tájékoztatva lett endre viselt dolgairól, az oktatók már tudhattak róla és különböző kifogásokkal elhajtották. Szerintem emiatt is lett új szemüvege, valószínűleg nagy nehezen valaki bevállalta őt és ezt most siker élményként éli meg. :)
Ettől még nem lesz jogsija. :)
bolgár jeti
(
x30)
Jul 18, 2023 21:08:47
x30)
Majd' 30 éve volt az, de az a karton az nem simán csak az oktatónál van, hogy beleírja épp akkor amikor tanulsz nála? Mi értelme lenne hogy a pedofilnál legyen?
ascites
(
x57)
Jul 18, 2023 21:12:26
x57)
Hát ez az. Nem az első órán tölti ki az oktató, aztán magánál tartja? Hogy került hétköznap a gyagyáshoz, ha nem úgy, hogy órára készültek, de hazakullogás lett belőle?
bolgár jeti
(
x30)
Jul 18, 2023 21:13:33
x30)
NEm tudom, de egy biztos: a valóság sokkal durvább.
Hogy fogunk röhögni amikor majd decemberben elmeséli :D
-
Jul 18, 2023 21:13:41
Szerintem emiatt is lett új szemüvege, valószínűleg nagy nehezen valaki bevállalta őt és ezt most siker élményként éli meg. :)
Az öreg, akiről beszélt a tranyónak a déliben visszamondta volna? Vagy ő lenne aki bevállalta?
És vajon miért nem kapott egyből időpontot és miért nem ment el pár napon belül az első órájára? Szinte biztosan kong az ürességtől az autósiskola, ugyanis idén nagyon durván visszaesett a fogyasztás, nyaralástól kezdve élelmiszeren át benzinig mindenből kevesebb fogy, gondolom nem a vezetési órák mennek a legjobban.
Az persze lehetséges, hogy az illető pont szabira ment és annak a végére vár sodi. Augusztusban már többet fogunk tudni.
Jul 18, 2023 21:13:41
Tényleg létezik
Jul 18, 2023 21:14:36
A fikás nem azt írta,hogy nála van, csak azt hogy elkészült. Mindenesetre tényleg van ilyen, azzal együtt hogy most hallok róla először.

Jul 18, 2023 21:14:36
verebvagy
Jul 18, 2023 21:16:29
Szerintem se adják ki. Velem pl a 8. óra után íratta alá és mondta el mi az. Talán nagyobb szőnyegbombázást akart a pedofil, hogy kijátsza a cyberbulling kártyát.
Akkor tudnám elképzelni, ha sulit vált és átviszi az új oktatóhoz a levezetett órák számát meg a km-et.
Jul 18, 2023 21:16:29
bolgár jeti
(
x30)
Jul 18, 2023 21:18:11
x30)
A fikás nem azt írta,hogy nála van, csak azt hogy elkészült. Mindenesetre tényleg van ilyen, azzal együtt hogy most hallok róla először.
"Elkészült" az annyit jelent pasztmek, hogy egy a/5-ös füzetke első oldalára tollal (megváltoztathatatlanul, az komoly dolog) ráírták, hogy Pedofil Endre, 1982 :D :D :D
Sztrapacska
(
x6)
Jul 18, 2023 21:19:47
x6)
-Jó napot kívánok,közúti ellenőrzés.
Forgalmit, vezetési kartont, személyi igazolványt kérek.
Ó ö Hi sztrápácská no food faszom gyere már
Forgalmit, vezetési kartont, személyi igazolványt kérek.
Karib
(
x10)
Jul 18, 2023 21:28:46
x10)
Igen, én is ezen röhögök :D Aznapra is megvolt a komoly ügyintézés.
cucksodi
(
x3)
Jul 18, 2023 21:29:24
x3)
Én se hallottam még róla. Valószínüleg, aki neki áll csinálni, nem csak figyelem kurvul, leszarja magasról.
JohnCramer
(
x1)
Jul 18, 2023 21:31:51
x1)
Látod Fifi?
Tesómmal, és a lányommal elmentünk a legjobb barátomhoz, ki egyébként a kollégám a melócsámban. Mi is tanítottuk a lányom vezetni. De esküszöm jobban szedi a kanyarokat mint te valaha is fogod. Egyáltalán, van veled valaki olyan nexusban ezen a kerek egy világon, hogy elhívjon magához mondjuk egy italra, fenntartások nélkül? Vannak elég erős kétségeim ez ügyben, Pedó
Ez most buzisan fog hangzani, de heteró vagyok
Tesómmal, és a lányommal elmentünk a legjobb barátomhoz, ki egyébként a kollégám a melócsámban. Mi is tanítottuk a lányom vezetni. De esküszöm jobban szedi a kanyarokat mint te valaha is fogod. Egyáltalán, van veled valaki olyan nexusban ezen a kerek egy világon, hogy elhívjon magához mondjuk egy italra, fenntartások nélkül? Vannak elég erős kétségeim ez ügyben, Pedó
bolgár jeti
(
x30)
Jul 18, 2023 21:32:07
x30)
Csinálj egy jogsit, bele lesz írva, hogy cucksodi 16:30-tól 17:15-ig 23 km autópálya és alírhatod óránként
Csicsó_VOD
(
x4)
Jul 18, 2023 21:32:58
x4)
A gyagyásból kiindulva ez egy kis félrevezetősdi, mert fosik a trolloktól, akár egy hasmenéses galamb, és a bódult alkesz azért próbál óvatos lenni, de hiába. :)
A másik lehetőség, hogy annyira alacsony már a sikerélmény rátája a megvénült pedofilnak, hogy totális győzelemnek éli meg az írásos csigalépteket.
(Itt szeretnék köszönetet mondani a Magyar Honvédség előőrsének, vagyis hínárhaj Tiborsz honvédnek, aki annyira kiakasztotta a veknit, hogy a legutóbbi flokkjában megint láttam habzani a púpos gnóm száját.)
Mondjuk aki egy nem túl szobatiszta reverzáltfaszú véglénybe szerelmes, és AZT nőként integrálja, azon nem nagyon lehet túlságosan meglepődni..
Tehát, lehetséges hogy ez csak egy egyszerű terelés, mert balfaszkám mindig örül , ha kivételesen félre torpedóznak a trollok, de hát ez egy ilyen szakma.
Én úgy érzem időt, és teret akar nyerni, mert tudja, hogy a nemzetközi figyelemkurvulástól amúgy sem tud szabadulni a fattya, és arra azért mozdul a pitonsz, hogyha meg tudja osztani a világgal ezeket a mára már Bibliába foglalatos sikereket.
Normál esetben nem támaszkodnék spekulációra, de osztom a tézised, már csak azért is, mert remélem hogy az alkoholista pondrót a macskaólig átkozta az oktató. :D
bolgár jeti
(
x30)
Jul 18, 2023 21:47:22
x30)
Pedofil, akkor a vezetési karton majd csatolod a CV-hez, mint az igazolást, hogy tanulmányi szerződéses viszonyban voltál az etyemekkel csak vezetői engedély nem áll rendelkezésre? :D
cucksodi
(
x3)
Jul 18, 2023 21:57:18
x3)
Van jogsim, emlékszem is, hogy aláírogattam ezeket az vezetési alkalmakat és lehet, hogy ez az én szegénységi bizonyítványom, de pont nem érdekelt, hogy kartonnak vagy jelenlétiívnek hívják:)
Galla Miki
Jul 18, 2023 21:58:41
Sodi benyújtotta a vezetést a Mario Kart-on
Jul 18, 2023 21:58:41
tigris
(
x1)
Jul 18, 2023 22:00:36
x1)
Pedofil, akkor a vezetési karton majd csatolod a CV-hez, mint az igazolást, hogy tanulmányi szerződéses viszonyban voltál az etyemekkel csak vezetői engedély nem áll rendelkezésre? :D
"nyem fityeltéj? 600 órás gyakorlatom van. 600 órás, több, mint bárki másnak. Négy autyósiskojába jártam etyszejje! "
bolgár jeti
(
x30)
Jul 18, 2023 22:00:37
x30)
Senki se tudja, hát 14 éves taknyos kölyökként csináltam az elsőt, ki foglalkozott vala? Csak anyáztunk, hogy már kötelező lett a bukósisak :D
Golda csiklója
(
x8)
Jul 18, 2023 22:06:53
x8)

noikabatgomb
(
x10)
Jul 18, 2023 22:10:04
x10)
PÁV 0
Ebben eddig lehetett eljutni.
Klohek
(
x12)
Jul 18, 2023 22:19:09
x12)
Off
kjoko vörös fejjel jogászkodik... Persze a háttér, megint nem mutatja takarítás nyomát..
www.youtube.com/watch?v=iSWwnQDi92o
kjoko vörös fejjel jogászkodik... Persze a háttér, megint nem mutatja takarítás nyomát..
www.youtube.com/watch?v=iSWwnQDi92o
-
Jul 18, 2023 22:22:29
Off
youtube.com/watch?v=iSWwnQDi92o
A 15 nézőből egy én voltam 10 másodpercig, egy pedig garantáltan Endre lesz, hiszen a mestere beszél.
Jul 18, 2023 22:22:29
Biztatási kár
(
x10)
Jul 18, 2023 22:26:05
x10)
Szerintem is egy öreg vállalta be a végén, nem elszólás volt. Biztos hogy passzolgatták ide-oda és a legvégén a legtapasztaltabbhoz került.
A vezetési karton meg szerintem azért kerülhetett hozzá, mert aki először elvállalta az kidobta a kocsijából a kartonnal együtt. Utána meg hurcolgatta magával egyik oktatótól a másikhoz. Mi csak azért nem tudjuk mi a szösz ez, mert ennek jobb esetben az oktatónál kell lennie. Ahogy valaki írta, valószínűleg sima jelenléti ívnek hitte ezt mindenki.
Endre, ugye így volt? :)
Penzmento
(
x6)
Jul 18, 2023 22:30:42
x6)
PÁV 0
Pályaalkalmassági koreográfiák
Biztatási kár
(
x10)
Jul 18, 2023 22:31:41
x10)
Off
Amikor meglátom mindig felnevetek! Itt hencegett, hogy milliókat nyert az állam ellen elsőfokon. Abból ajánlott fel 1 milliót vérdíjra, ha leszállít valaki neki egy trollt.
Aztán másodfokon mindent bukott, sőt extra perköltséget is rávertek. :)
Klohek
(
x12)
Jul 18, 2023 22:33:02
x12)
Nem véletlenül mondhatta az öregnek, fél, hogy nem fog sikerülni.. Az öreg meg megnyugtatta, hogy 54 évesnek is sikerült.. Szerintem is járt már más oktatónál is! Nála az oktató a vizsga előtt íratta alá az összes órát, azt sem tudtam, hogy létezik ilyen papír is..
bolgár jeti
(
x30)
Jul 18, 2023 22:36:32
x30)
Off
Nem férne el ott mögötte az installációban egy bontatlan, legkomolyabb, legprofibb, drágapénzen vett ablakpucoló flakon Felső-Ausztria fővárosából személyesen a legnagyobb nemzeti recskahős kollekciójából?
Biztatási kár
(
x10)
Jul 18, 2023 22:37:08
x10)
Szerintem új szemüvege is azért lett, mert vagy nem sikerült neki valami vezetés közben és erre fogta, vagy kidobták a szemüvege miatt. :)
sodileak
(
x1)
Jul 18, 2023 22:38:48
x1)
Klohek
(
x12)
Jul 18, 2023 22:42:31
x12)
-Nem látta a táblát?
Biztatási kár
(
x10)
Jul 18, 2023 22:43:53
x10)
-Nem látta a táblát?
Kb. így történhetet és repült is a kartonjával együtt. :)
max5enutálnak
(
x47)
Jul 18, 2023 22:44:38
x47)
Végre értelmes kontent. Nyilván az aláíráshoz kapcsolódó dokumentumokat nem rakhatod be, csak egy számot írj, hogy hány ügyben gyanúsított.
Illetve 1től 5ig skálán hol tartanak az ügyek?
Biztatási kár
(
x10)
Jul 18, 2023 22:45:18
x10)
Szerintem a 2. sor első aláírásakor lehetett a legrészegebb. :)
KFC
Jul 18, 2023 22:45:54
És tényleg KFC aláírása van ennek a debilnek.
:DDD
Jul 18, 2023 22:45:54
Biztatási kár
(
x10)
Jul 18, 2023 22:47:10
x10)
NSZKSZ! Lementettem, hátha jó lesz még valamire. :)
halászlé
(
x24)
Jul 18, 2023 23:10:22
x24)
endinek lenne egy javaslatom; ha a fitness klub karkötő = sport; akkor ennek az analógiájára shaját autó = jogosítvány, nemde?
meg kéne venni már azt az autót...a szisza majd elvezetgeti; úri módon lehetne járni alegolcsóbb legkomolyabb nudistrandokra; tibonak sem kéne 50 kilométereket gyalogolni a rekettyébe....
igaz, a benzinköltség megnőne; de közben tibor alkohol- és metanfetamin fogyasztása csökken, hiszen félti a szhnet jogosítványt....mit szólsz, púpom?
a potánciára mit javasoljak neked, minek a birtoklása vonazná be a merevedést? talán egy műpénisz? :o)))
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
meg kéne venni már azt az autót...a szisza majd elvezetgeti; úri módon lehetne járni a
igaz, a benzinköltség megnőne; de közben tibor alkohol- és metanfetamin fogyasztása csökken, hiszen félti a szhnet jogosítványt....mit szólsz, púpom?
a potánciára mit javasoljak neked, minek a birtoklása vonazná be a merevedést? talán egy műpénisz? :o)))
balek
(
x10)
Jul 18, 2023 23:11:59
x10)
Hogy a kurva anyádba lehetsz ennyire nyomorult Endi?Esküszöm, ennél még a nyálbuborékos, testi-lelki-szellemi fogyatékos törpapának is szebb lehet az írásképe, pedig életében nem írt le egy szót sem helyesen.
Dögölj meg!
SyntaxError
(
x24)
Jul 18, 2023 23:20:41
x24)
Végtelen türelme van a nyomozóknak, hogy nem törik el a kezét, amikor meglátják ezt a macskakaparást.
Betöjt Laptop
(
x39)
Jul 19, 2023 00:08:07
x39)
Szép gyűjtemény!
Lenin atomjégtörő
Jul 19, 2023 00:57:39
Ha le van fizetve a vizsgabiztos az azt jelenti, hogy elnéz mondjuk olyan hibákat, hogy ha a vizsgázó nem rakja ki az indexet, vagy mondjuk nem áll meg a zebra előtt gyalogosnál, erre nem buktat azonnal. Ha összejön 10 hibapont, akkor mondja hogy vezessen vissza a telephelyre, tehát nem kell a teljes vizsgaútvonalat levezetni, hanem elég mondjuk a felét, harmadát. De ha valaki életveszélyesen vezet, veszélyeztet másokat, vagy olyan balfasz, hogy alapszinten sem tudja kezelni az autót, azt a lefizetett vizsgabiztos sem szokta átengedni...
Jul 19, 2023 00:57:39
Sörike
(
x3)
Jul 19, 2023 00:59:06
x3)
forzza streamek integetnek
Kötőjel
Jul 19, 2023 01:09:29
Pedofil Kiss Endre Farkas!
Napok óta a ferencvárosi pad tematikáján heherészel, gúnyolódsz. Baranyi Krisztina kiadta az ukázt, hogy bárkinek lehet padja.
Na hát akkor neked is lett néhány! Gyere nevess velünk Kiss Endre Farkas, aki fiatalkorú követőidnek élőben sugárzod a hányingerkeltő fajtalankodásodat az egykori nőjét fogyatékossá ütlegelő, az RTL Klubos X-Faktorban is hírhedtté vált transzvesztita Kaffka Tibor trashvideóssal, meg saját bevallásod szerint "családinak" álcázott, de érdekes módon mégis meztelen kisgyerekekkel csordultig lévő "nudista" oldalakra maszturbálsz. Nesze prájdhónap, megakurvaanyád!

Hogy pontosan hol vannak, azt nem árulom el, keresd meg magad, gyagyás!
Annyit segítek, hogy olyan kerületekben, ahol a városháza térden csúszik-mászik az LGTVUHD+ propaganda előtt, majd vicces lesz nézni, ha felháborodnak és hisztiznek, amikor eltávolítják, mert akkor semmi sem mossa le róluk, hogy pedofil-simogató rohadékok.
A képek és ez a komment szabadon terjeszthetők, megoszthatók!
Alább pedig itt van a sablon, használja nyugodtan bárki, aki a települését, kerületét meg szeretné ismertetni a pedofil Kiss Endre Farkassal. Nem kell betojni, rongálás meg ilyesmi fel se merülhet. Akinek nem tetszik, egy mozdulattal letépi a celluxot, olyan mintha sose lett volna, semmilyen kár nem keletkezik.

Ja és még annyit, hogy dögölj meg, te mocskos pedofil patkány Kiss Endre Farkas, csak hogy a SEO is jól érezze magát.
Napok óta a ferencvárosi pad tematikáján heherészel, gúnyolódsz. Baranyi Krisztina kiadta az ukázt, hogy bárkinek lehet padja.
Na hát akkor neked is lett néhány! Gyere nevess velünk Kiss Endre Farkas, aki fiatalkorú követőidnek élőben sugárzod a hányingerkeltő fajtalankodásodat az egykori nőjét fogyatékossá ütlegelő, az RTL Klubos X-Faktorban is hírhedtté vált transzvesztita Kaffka Tibor trashvideóssal, meg saját bevallásod szerint "családinak" álcázott, de érdekes módon mégis meztelen kisgyerekekkel csordultig lévő "nudista" oldalakra maszturbálsz. Nesze prájdhónap, megakurvaanyád!

Hogy pontosan hol vannak, azt nem árulom el, keresd meg magad, gyagyás!
Annyit segítek, hogy olyan kerületekben, ahol a városháza térden csúszik-mászik az LGTVUHD+ propaganda előtt, majd vicces lesz nézni, ha felháborodnak és hisztiznek, amikor eltávolítják, mert akkor semmi sem mossa le róluk, hogy pedofil-simogató rohadékok.
A képek és ez a komment szabadon terjeszthetők, megoszthatók!
Alább pedig itt van a sablon, használja nyugodtan bárki, aki a települését, kerületét meg szeretné ismertetni a pedofil Kiss Endre Farkassal. Nem kell betojni, rongálás meg ilyesmi fel se merülhet. Akinek nem tetszik, egy mozdulattal letépi a celluxot, olyan mintha sose lett volna, semmilyen kár nem keletkezik.

Ja és még annyit, hogy dögölj meg, te mocskos pedofil patkány Kiss Endre Farkas, csak hogy a SEO is jól érezze magát.
Jul 19, 2023 01:09:29
Kötőjel
Jul 19, 2023 01:13:07
Ma éjszakára meghirdetünk egy tényfeltárás-vadászatot. Vagyis ki lel fel több felragasztott plakátot a városban, amíg a közteresek el nem takarítják. A fotók posztolását ide várjuk.
A nyertesek között egy aranyozott jávorszarvas fitymát sorsolunk ki.
A nyertesek között egy aranyozott jávorszarvas fitymát sorsolunk ki.
Jul 19, 2023 01:13:07
A helyzet megoldása
(
x45)
Jul 19, 2023 02:55:25
x45)
Üdvözlendő intervenció, remelem kesztyűben raktad és vetted ki a papírt a nyomtatóból, illetve kesztyűben vágtad és ragasztottad.
Továbbá, hogy a papírt és a ragasztót nem egy helyen vetted bankártyával, hanem külön helyen kp-ra, ffp maszkban.
PS: Érdemes megváltoztatni a MacOs Pages alap betűtípusát mert így az is ordít a szövegéről, és a képként rakott qr és linktől nem párhuzamos margótól .
Meg mielőtt valaki azthinné fikázok, ez még véletlenül sem azért írtam, hogy egy következő akcióra tippeket adjak.
10/10-es akció, ezzel hergeli a púpfalon te szotyi flokkja
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
Továbbá, hogy a papírt és a ragasztót nem egy helyen vetted bankártyával, hanem külön helyen kp-ra, ffp maszkban.
PS: Érdemes megváltoztatni a MacOs Pages alap betűtípusát mert így az is ordít a szövegéről, és a képként rakott qr és linktől nem párhuzamos margótól .
Meg mielőtt valaki azthinné fikázok, ez még véletlenül sem azért írtam, hogy egy következő akcióra tippeket adjak.
10/10-es akció, ezzel hergeli a púpfalon te szotyi flokkja
koszos
(
x11)
Jul 19, 2023 03:50:39
x11)
remeljuk ezen felbuzdulva valaki vegre beledveri a valosagot te pupos nyomorek !!!!a buzikurvad is remelm megkapja ami jar neki !!!!
sok sikert!!!!!
"Anyám hibája .Ha minden összeomlik, rágyújtom a házat" KEF 2024.06.29.
sok sikert!!!!!
Dadogós Kisnyugdíjas
(
x5)
Jul 19, 2023 05:07:39
x5)
sodival nem az a gond hogy szemtelen hanem az hogy pedofil.
sodi egy ndc npc. egy olyan npc amelyik nem vezet: non-driving.
Golda csiklója
(
x8)
Jul 19, 2023 05:36:05
x8)
sodival nem az a gond hogy szemtelen hanem az hogy ...
...él!
buniBanki
(
x2)
Jul 19, 2023 06:19:00
x2)
Apropó autó: pedofil, vettél már pon
yvát a kocsinak? :)
yvát a kocsinak? :)
Endre! Remélem látod mi ez, TAKTIKAI autó! Ugye ennél alább nem is fogod adni? Pont bele is férsz a célközönségbe, retardált, impotens koravén faszoknak való

Vasaltheréspatkány
Jul 19, 2023 06:42:00
Remélem került pár plakát Kőbányára is, pont útba esne.
Jul 19, 2023 06:42:00
Golda csiklója
(
x8)
Jul 19, 2023 07:01:03
x8)
Remélem került pár plakát Kőbányára is, pont útba esne.
Vasaltheréspatkány
Jul 19, 2023 07:17:11
Nszksz Jul 19, 2023 07:17:11
Éjféli ebéd
Jul 19, 2023 07:32:24
Emelem kipám az éjjeli plakátolós troll előtt, szép munka zsidó! Endre, még mindig úgy gondolod, hogy maximum 5 utálód van?
Mivel nem vagyok drogos, ezért a Csengét sem veszik el az apukájától
Jul 19, 2023 07:32:24
öklendező szerelő
(
x4)
Jul 19, 2023 07:46:28
x4)
Elképzelem, hogy a vezetési óra végére sík ideg oktatónak is vissza kell majd fognia magát, hogy ne röhögjön hangosan, amikor a gyagya odaveti k F c aláírást a kartonra
Jó, szevasz! Le vagy tiltva.
linzi fapóleon
(
x8)
Jul 19, 2023 07:55:39
x8)
oké nincs githubja, a tech interjún átmegy csetcsipitivel.
DE ez bazdmeg, hogy egyik HR-es kislány nem telefonál oda a korábbi cégeihez, hogy mennyire voltak elégedettek ezzel a púpos kobolddal?
EGÉSZEN HIHHETETLEN
DE ez bazdmeg, hogy egyik HR-es kislány nem telefonál oda a korábbi cégeihez, hogy mennyire voltak elégedettek ezzel a púpos kobolddal?
EGÉSZEN HIHHETETLEN
Ezt oldja meg a korcs a kizsarolt referencia levelekkel és arra nem telefonálnak. Nekem is van pár ilyen (de persze nem zsarolt)
A githubos dologról annyit hogy sokkal több valódi referenciával nekem sincs public githubos dolgom, mert amit legálisan kitehetnék szerződés sértés nélkül az meg saját kereskedelmi forgalomban lévő dolog amit meg azért lennék hülye kitenni.
A púpszászi lakhatás dologra meg annyit hogy esélyesebb hogy a bittner pénzből lecsípve kivettek valamit szolnokon és nem a macskaólban nyomorognak akárhogy szeretnénk.
Dadogós Kisnyugdíjas
(
x5)
Jul 19, 2023 08:05:01
x5)
gyagyasrol azt hiszik hogy o a php jezus, aki majd megmenti a ceget. corvinus egyetem plusz "referenciak", "ajanlolevelek". az ember azt hinne hogy o a magyar zuckerberg. foleg most hogy remoteba tolja, nem kell bemenjen az irodaba ahol latnak hogy egy szellemi fogyatekos aki meg a gepet se tudja bekapcsolni.
sodi egy ndc npc. egy olyan npc amelyik nem vezet: non-driving.
HR-es troll
Jul 19, 2023 08:05:58
Nekem van tapasztalatom a kiválasztásban nagy IT cégnél, ugyan màr nem ezt csinálom, de érthetetlen számomra hogyan csúszik át! Az interjú szakmai részén világi balfasznak kell lenni hogy ne legyen csupa redflag a recskás… Mondjuk én nem falmelléki gányoldákban fordultam meg, hanem jónevű multiknál, de akkor se tudom elfogadni hogy kis cégek ennyire vakok és igénytelenek legyenek.
Jul 19, 2023 08:05:58
trolléga
(
x30)
Jul 19, 2023 08:07:07
x30)
plakátolás
Nem feltétlen értek egyet azzal hogy ez így oké, szerintem nem lehet bárhova bármit csak úgy kiragasztani. De majd endre a 96-os péhával kihetyetyézi ha esetleg bajba kerülnél.
Sodmány a tokmányorrú
(
x4)
Jul 19, 2023 08:24:06
x4)
Endrével szemben minden eszköz megengedett
47 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Nincs olyan, hogy ezzel a produkcióval átcsúszik a vizsgán. Csak akkor kap jogosítványt, ha veszteget, de valószínűleg el sem kezdi a gyakorlati órákat vagy elsodikázza szépen az alkalmakat.
A próféta beszéljen belőled!