"Fürdőzéssel egybekötött, halk zene, kellemes hangulat várja minden Kedves Vendégünket"
Eközben a fürdőt egy öblös, dohányfüsttől és alkoholtól rekedt férfihang zengi be:
"Megmondtam, hogy kurvára leszarom baszki! 2 napig dolgoztam 12 órában a faszom! Ha újra elkezdesz lúpolni erről az egész faszságról, én esküszöm ököllel baszlak pofán!!"
Mivel nem vagyok drogos, ezért a Csengét sem veszik el az apukájától
sOhAnEmÍrOkIdE hÖhÖhÖhÖhÖhÖhÖ
*A halas sztori*
Mikor még gémeskútországban laktam, és hazaértem a melóból, valami fura szagra lettem figyelmes a konyhából ,és amikor beléptem, láttam hogy a barátnőm valami citromos halat preparál. (snecológiai sóhaj)
Na ott imádkoztam szótlanul, hogy nehogy a múltat ismétlő szituációt a saját bőrömön kelljen tapasztalni...majd a következő párbeszéd zajlott le:
- Csak nehogy úgy sikerüljön, mint a púpos pedofilnak..
- Mi?
- Mi?
:DDDDDddd szegény nem értette a snecológiai ráhatást, és én se voltam túl éles kés a fiókban, mert nem tudtam ösztönszerűen, készségesen reagálni, tehát az első körben fura szagúnak tűnő hal elfogyasztása közben egy kis bevezetőt adtam neki abból ami elhagyta a számat, és amikor megmutattam neki a balfasz korcs konyhája videót, ott szarrá röhögtük magunkat evés közben. :D
Es gibt keinen anderen Geisteskranken auf der Welt wie Herrn Endre Kiss~https://sodipedia.sodika.org
Az, hogy fogyatékos, nem volt kérdés. Szellemileg és testileg is az, és beszédfogyatékos is. Halmozottam fogyatékos a gyagya.
Jó, szevasz! Le vagy tiltva.
Idézem szó szerint:
"Én is megtehetném, eladni a lelkem, mint ahogy a Sodi tette. A Sodi is egy élharcos volt. A Sodi is, a Sodi egy élharcos magyar náci volt. Jó, zsidó gyerek, de akkor is baszd meg... Kiss Endre Farkasról beszélek. Szerette a magyar népet, a Magyarországot, a magyarok földjét és védte baszd meg és felháborodott ő is ezeken a faszszopó buzikon meg pedofilokon. Ebből, erre mi lett belőle pár évre rá, baszd meg, buzi! Egy köcsög, baszd meg, aki egy transzvestitával jött össze, transzneművel, bocsánat. És egy iszonyatos alkoholista, én már, amikor megismertem 2012-13, 2012-ben azt hiszem, már akkor mondtam neki Sodi, hogy nem normális, hogy te minden nap borozgatsz, sörözgetsz. Eleinte csak lightosan nyomta, sörözgetett, aztán borozgatott, aztán most meg már, húúúú, geci."
11:35-nél van:
www.facebook.com/100070898284380/videos/983049086272382
Kivételesen nem alkoholt iszok, mert elfogyott.
Tranyó tiktoksz videóból az jön le, hogy balekok voltak és nappal mentek szóval 2700 forcsi volt fejenként 😂😅
kissendrevagyok
Jóhogy,holnap dolgozom bazdmeg.
Jozsii Busák
Ez elég pontos jóslatnak bizonyult.
Nem fatyok buzi, mert múltkor is három nap könyörgéssel rávettem Tibit, hogy fesse ki a körmét. Egy buzinak fontos lenne hogy a párjának festett körme legyen?
Másrészt Gábor nem láthatta Tibi MRI-jét, így tévesen abból a tényből indul ki, hogy férfi. Mondom is az uramnak: Tibi, neked már nincs péniszed, hiszen gondos kezek a makkodból csiklót, herezacskódból nagyajkakat varázsoltak. Hát ilyen lenne egy buzi? Szerintem nem. Szerintem buzi az, aki beismeri, mint a Szetey. Én sosem fogom beismerni, tőlem ilyet nem hallhattál hogy buzi lennék. Heteró vagyok és a pasim, Tibi is az.
Na de van John Harris karkotoje?
Es hany feliratkozoja van?
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Hát azért hetyetye, ahhoz nekem is lesz egy-két szavam! Na boxmeccs, csá!
Sodinak van egy Samsonite táskája amit az üzletemberek szoktak használni
Arra, hogy kétszer 6-7 sört cipeljenek haza a kisboltból egy macskaólba!
az endre szereti szüpürtyölni a komlóból származó erjedt dolgokat
Mert a transzvesztita meg a transznemű nem ugyan az, csak ezért. Ilyen natyon etyszerű esz.
nyem nyúlsz a tyeknikai eszközömhöz!
Hála a jó Istennek. Nem hiányzik most egyik mellék-retard sem.
Ősztől úgyis indul megint a padlógázas leépülős örjöngés a recskástól, addig kicsit tudunk regenerálódni. Talán nem vagyok egyedül azzal, hogy nagyon kellemes ez a nyugi itt a fórumon.
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
tajgi be lett csicskítva, éppen azzal szembesül, hogy a pimaszkodásnak ára van.
kisrühes meg nincs őrjöngős kedvében, múltkor talán beírt, és méltatlankodott, hogy még élek. vicces, hogy a trollok puszta létezése is irritálja.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
a papagájfogós cselfenomén maga ellen hívja ki a sorsot, de a tiszafaszomi herbáldílert sem értem. stnií alatt jöhetnének lejáratni magukat, de nyilván ne fenyegetőzzenek.
tajgi ráadásul teljesen kioffolta magát, tényleg csak az ugrás hiányzik
Fizet már a bokorbaszaró ? A másikat pedig mindig menthetőnek gondoltam, ha jó kezekbe kerül. A gyógyszeradagját kell beállítani, hogy ne hullámozzon úgy a hangulata, és kész.
Az IMEI után viszont anál (Érted?! Anál, hát ez óriási!!!!) jobban fájt.
Minden O és K
majd a végrehajtónak fizetni fog, már másfél millió fölött jár az összeg. most még abban a hitben van, hogy jaj de ügyeset húzott az ingatlana elajándékozásával, csak megfeledkezett egy nem jelentéktelen körülményről.
és persze indul a többi ügy, mert egyetlen pimaszkodás sem marad megtorlatlanul, mindegyik után fizetni kell. ha tippelnem kéne, a trollokkal szembeni baszakodás olyan 5-6 millióba fog kerülni mire minden ügy lezáródik.
Hallod, púp?
Ha kifingik a tiborod, lesz kivel csövezni. Ráadásul vele még a másik fél engedélye esetén is kizárható a homo-szex.
Not yet = not
Állatkínzó, nőverő, rendőröket fenyegető, kiskorúakat bántalmazó sodi asodi
Lol b+ Fifi

Minden O és K
Ezt geci körbeküldöm a cégnél, hadd sikoltozzon a komplett HR!
pitonsz
Szerintem nem történt semmi, ez eddig is fenn volt.
Azért emlékszem rá, mert eredetileg úgy frissítette, hogy a Vital és a GVS közé berakta a márkos kamualkalmazást, aztán mikor a trollok észrevették, azt levette. Mint később kiderült, addigra már mindegy volt, mert már megvolt a mostani gányoldája.
Egyetlen nagybetű van ebben a kommentben, az elég árulkodó.
Szóval szerintem ki lettél bannolva valamiért, szívesen.
Csak tippelek, hogy nem veszett el,csak átalakult, és most valamilyen világoskék nicken fut.
Akkor tárgytalan bocsi 😅
kissendrevagyok
Ja, nem en vagyok Anschluss kollega hala Isten. Csak anno nekem a semmibol bukkant fel es nagyon adta az ivet itt. Aztan meg gyorsan el is tunt, bar akkoriban kevesebbet voltam itt a forumon szoval lehet elkerulte a figyelmemet.
Endre szerintem képtelen arra, hogy magába nézzen és meglásson összefüggéseket a korábbi tettei és a jelenlegi állapota között.
Ha képes lenne rá, már magára gyújtotta volna a macskaólat.
pitonsz
Na és kinek ajándékozta? A Fordos Néninek? Ugye vele lógott legutóbb ami kiderült. Pisztos ő az új tanácsadója
Nevetni fogsz de a tesójának.
mielőtt leminuszoljátok szegényt van snecológiai kapcsolat
wikiről:
Blogin
Sipos Zoltán, aka. Blogin, Blogadmin. A Bombagyár egykori szerzője, az Énmagam blog tulajdonosa. SoDI-t fogyatékosnak tartja, erkölcsileg elítéli. Ennek a véleményének többször hangot adott. Újabban vállalkozó, a Tolvajkéregetők websorozat orrhangú narrátora. Harcos kereszténynek vallja magát. Egyre közelebb kerül az idült alkoholizmushoz.
kissendrevagyok
Hinnye, neki sem tett jót az idő...
pitonsz
a fénylénybaszó jól tartja magát:
-bendő
-kancsöcs
-lezuhant, alkoholista arc
-pálcika karok
vérdíj target nr. 1
Mégis ő az egyetlen aki sikeres Rexitet hajtott végre.
Üdvözlettel: PS - Puha Slag | LMBTQ SODI | LMBTQ Propagandista Sodi
Az drága lesz, több évnyi szmekkleves ára fog elmenni erre a trükkre!
Majd sajtkrém nélkül eszem, úgy marad pénz tippmixre.
Lawyers hate this one simple trick!
El fogom törni a kibaszott orrodat szilánkosra!
Nem figyelsz, a csatornája törlésével minden bűnéért meglakolt, megmonta
Köszönjük a lehetőséget, szuper tool volt!
Na tejhabosítás, csá.
Végrehajtási jog volt az ingatlanon ? 😂
kissendrevagyok
Tibinek lehet, fifinek nem.
Jól van ez így.
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Most láttam csak az easter egg-et: Tempo autosiskola & Vadászbolt
de legalább így is egyben tartja a térdvédő
lehet már csak levésni lehet róla a sok dzsuvától
le vagy tiltva, kurva anyád
Lehet az volt a deal Goldával, hogy odaadta fifinek a bittner pénzt, ha fifi megígéri, hogy elhúz a faszba (szó szerint - is - értendő).
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Nagyon úgy néz ki, hogy tibor szolnokon vagy púpszászon lakik.
12 órás munka? Éppen melócsából jön?
hát, nem éppen gyakran vált ruhát...
El fogom törni a kibaszott orrodat szilánkosra!
kissendrevagyok
(
x48)
Jul 30, 2023 22:00:52
x48)
megoldódott közbe a fekete bigyó is a szekrényen :D:D:D
kissendrevagyok
Túltöltött Tejhabosító
(
x5)
Jul 30, 2023 22:00:59
x5)
Jezusom mi van itt. Endre, inkabb gyere vissza retardkodni. :D
Na tejhabosítás, csá.
Éjféli ebéd
Jul 30, 2023 22:01:51
"Fürdőzéssel egybekötött, halk zene, kellemes hangulat várja minden Kedves Vendégünket"
Eközben a fürdőt egy öblös, dohányfüsttől és alkoholtól rekedt férfihang zengi be:
"Megmondtam, hogy kurvára leszarom baszki! 2 napig dolgoztam 12 órában a faszom! Ha újra elkezdesz lúpolni erről az egész faszságról, én esküszöm ököllel baszlak pofán!!"
Jul 30, 2023 22:01:51
Soderák
(
x1)
Jul 30, 2023 22:03:28
x1)
nem tudom ezen voltak-e tegnap, bár én nem láttam ott őket
www.szolnoktersegiprogramok.hu/burger-piknik-erre-biztosan-raharapsz-7580.html
www.szolnoktersegiprogramok.hu/burger-piknik-erre-biztosan-raharapsz-7580.html
kripli figyelő
(
x12)
Jul 30, 2023 22:06:29
x12)
Már most kacagok ahogy ezek a patkányok minden erejüket megfeszítve próbálnak dezinformálni,bujkálni,patkánykodni.Mindent belead a csöves brigád és most megmutatják hogy túljárnak a trollok eszén.Eközben a trollok nyaralnak,pihennek,élvezik az életet.
Most biztosan sikerül a pedofilnak és szház szházalék hogy a mestertervük nem robban a pudvás pofájukba. :D
Most biztosan sikerül a pedofilnak és szház szházalék hogy a mestertervük nem robban a pudvás pofájukba. :D
Soderák
(
x1)
Jul 30, 2023 22:08:57
x1)
Már most kacagok ahogy ezek a patkányok minden erejüket megfeszítve próbálnak dezinformálni,bujkálni,patkánykodni.Mindent belead a csöves brigád és most megmutatják hogy túljárnak a trollok eszén.Eközben a trollok nyaralnak,pihennek,élvezik az életet.
Akkor lenne sikeres a mesterterv, ha a transzformersz is letörölné magát mindenhonnan xDDD De mivel a tibit nem tarthatja kordában senki, így jönnek az infók... Most biztosan sikerül a pedofilnak és szház szházalék hogy a mestertervük nem robban a pudvás pofájukba. :D
Dadogós Kisnyugdíjas
(
x5)
Jul 30, 2023 22:10:13
x5)
normalis ember: gyakorlom a vezetest es tanulmanyozom a kreszt minden nap hogy megszerezzem a jogsimat.
sodika: szuneteltetem a facebookomat, amig nincs jogsim es sajat autom.
sodi egy ndc npc. egy olyan npc amelyik nem vezet: non-driving.
Csicsó_VOD
(
x4)
Jul 30, 2023 22:10:43
x4)
Írjátok meg, mik voltak azok a legcikibb sztorik, amikor hangosan felröhögtetek valamilyen Sodis baromságon, egy totál nem odaillő helyzetben (családdal, munkahelyen, stb), elmagyarázhatatlan módon?
*A halas sztori*
Mikor még gémeskútországban laktam, és hazaértem a melóból, valami fura szagra lettem figyelmes a konyhából ,és amikor beléptem, láttam hogy a barátnőm valami citromos halat preparál. (snecológiai sóhaj)
Na ott imádkoztam szótlanul, hogy nehogy a múltat ismétlő szituációt a saját bőrömön kelljen tapasztalni...majd a következő párbeszéd zajlott le:
- Csak nehogy úgy sikerüljön, mint a púpos pedofilnak..
- Mi?
- Mi?
:DDDDDddd szegény nem értette a snecológiai ráhatást, és én se voltam túl éles kés a fiókban, mert nem tudtam ösztönszerűen, készségesen reagálni, tehát az első körben fura szagúnak tűnő hal elfogyasztása közben egy kis bevezetőt adtam neki abból ami elhagyta a számat, és amikor megmutattam neki a balfasz korcs konyhája videót, ott szarrá röhögtük magunkat evés közben. :D
kripli figyelő
(
x12)
Jul 30, 2023 22:12:36
x12)
Jul 30, 2023 22:12:36
Akkor lenne sikeres a mesterterv, ha a transzformersz is letörölné magát mindenhonnan xDDD De mivel a tibit nem tarthatja kordában senki, így jönnek az infók...
A faszpinás infóira semmit se kell alapozni,fából vaskarika.Megbízhatatlan drogos aki alkalmatlan a feladat elvégzésére.Gyagyás szállítja majd a kötelet magának,a faszpina csak egy jelentéktelen mellékszereplő marad. Jul 30, 2023 22:12:36
Trollok harca
(
x5)
Jul 30, 2023 22:14:15
x5)
500 forintos jegyekre futja hétvégi programnak, mi ez ha nem shiker?
Miskolci alvósejt
Soderák
(
x1)
Jul 30, 2023 22:14:27
x1)
normalis ember: gyakorlom a vezetest es tanulmanyozom a kreszt minden nap hogy megszerezzem a jogsimat.
Én mostanában nagyon figyelgetem az összes tanuló autót szolnokon, hátha kiszúrnám a púpost, de eddig nem jártam sikerrel... sodika: szuneteltetem a facebookomat, amig nincs jogsim es sajat autom.
Dadogós Kisnyugdíjas
(
x5)
Jul 30, 2023 22:16:59
x5)
ahogy elerkezett a gyakorlati fazishoz, nagyon kusba lett. tenyleg lehet valami fogyatekossaga amiatt nem tud vezetni es ezt o is tudja.
öklendező szerelő
(
x4)
Jul 30, 2023 22:27:58
x4)
ahogy elerkezett a gyakorlati fazishoz, nagyon kusba lett. tenyleg lehet valami fogyatekossaga amiatt nem tud vezetni es ezt o is tudja.
Az, hogy fogyatékos, nem volt kérdés. Szellemileg és testileg is az, és beszédfogyatékos is. Halmozottam fogyatékos a gyagya.
Zsénó
(
x22)
Jul 30, 2023 22:33:13
x22)
RGL azt mondta ma a facebook lájvjába ,hogy alkoholista és egy köcsög buzi vagy ! Sneci mi a véleményed erről?
Idézem szó szerint:
"Én is megtehetném, eladni a lelkem, mint ahogy a Sodi tette. A Sodi is egy élharcos volt. A Sodi is, a Sodi egy élharcos magyar náci volt. Jó, zsidó gyerek, de akkor is baszd meg... Kiss Endre Farkasról beszélek. Szerette a magyar népet, a Magyarországot, a magyarok földjét és védte baszd meg és felháborodott ő is ezeken a faszszopó buzikon meg pedofilokon. Ebből, erre mi lett belőle pár évre rá, baszd meg, buzi! Egy köcsög, baszd meg, aki egy transzvestitával jött össze, transzneművel, bocsánat. És egy iszonyatos alkoholista, én már, amikor megismertem 2012-13, 2012-ben azt hiszem, már akkor mondtam neki Sodi, hogy nem normális, hogy te minden nap borozgatsz, sörözgetsz. Eleinte csak lightosan nyomta, sörözgetett, aztán borozgatott, aztán most meg már, húúúú, geci."
www.facebook.com/100070898284380/videos/983049086272382
kissendrevagyok
(
x48)
Jul 30, 2023 22:33:41
x48)
500 forintos jegyekre futja hétvégi programnak, mi ez ha nem shiker?
Tranyó tiktoksz videóból az jön le, hogy balekok voltak és nappal mentek szóval 2700 forcsi volt fejenként 😂😅
Sztrapacska
(
x6)
Jul 30, 2023 22:33:53
x6)
Autiagy:
Egy 2 milliós nagyvárosban már nagyon feltűnő vagyok, ezért egy 70 ezres vidéki megyeszékhelyre járok szórakozni, strandolni autót vezetni tanulni.
Ó ö Hi sztrápácská no food faszom gyere már
Egy 2 milliós nagyvárosban már nagyon feltűnő vagyok, ezért egy 70 ezres vidéki megyeszékhelyre járok szórakozni, strandolni autót vezetni tanulni.
kissendrevagyok
(
x48)
Jul 30, 2023 22:39:45
x48)
ha Tiborsz ténylegesen a strandról töltötte fel a videót akkor 21:09-kor indult egy vonat amit simán elérhetett, most fog bedöcögni a Keletibe 23:10-re (késés miatt 23:16-ot írnak)
kissendrevagyok
Tibie
Jul 30, 2023 22:41:14
ha Tiborsz ténylegesen a strandról töltötte fel a videót akkor 21:09-kor indult egy vonat amit simán elérhetett, most fog bedöcögni a Keletibe 23:10-re (késés miatt 23:16-ot írnak)
Jóhogy,holnap dolgozom bazdmeg.
Jul 30, 2023 22:41:14
Soderák
(
x1)
Jul 30, 2023 22:51:48
x1)
Most azt nem tudom, hogy most, hogy leprivátolta a facebookját, így is posztolgat magának? xD
MEgnéztem az insagramját, ott is profilképet változtatott, messengeren megtalálható a "profil" de semmi használható nincs...
MEgnéztem az insagramját, ott is profilképet változtatott, messengeren megtalálható a "profil" de semmi használható nincs...
Dadogós Kisnyugdíjas
(
x5)
Jul 30, 2023 23:10:07
x5)
zsido gyerek XD
Dadogós Kisnyugdíjas
(
x5)
Jul 30, 2023 23:11:29
x5)
rgl nem azon haborodik fel hogy sodi zsido gyerekbol naci lett, hanem azon hogy heterobol buzi lett. XD
Jozsii Busák
(
x5)
Jul 30, 2023 23:15:37
x5)
Idézem szó szerint:
facebook.com/100070898284380/videos/983049086272382
Látod gyagya te nem meleg vagy hanem egy kis sunyi buzi... "Én is megtehetném, eladni a lelkem, mint ahogy a Sodi tette. A Sodi is egy élharcos volt. A Sodi is, a Sodi egy élharcos magyar náci volt. Jó, zsidó gyerek, de akkor is baszd meg... Kiss Endre Farkasról beszélek. Szerette a magyar népet, a Magyarországot, a magyarok földjét és védte baszd meg és felháborodott ő is ezeken a faszszopó buzikon meg pedofilokon. Ebből, erre mi lett belőle pár évre rá, baszd meg, buzi! Egy köcsög, baszd meg, aki egy transzvestitával jött össze, transzneművel, bocsánat. És egy iszonyatos alkoholista, én már, amikor megismertem 2012-13, 2012-ben azt hiszem, már akkor mondtam neki Sodi, hogy nem normális, hogy te minden nap borozgatsz, sörözgetsz. Eleinte csak lightosan nyomta, sörözgetett, aztán borozgatott, aztán most meg már, húúúú, geci."
Dadogós Kisnyugdíjas
(
x5)
Jul 30, 2023 23:17:51
x5)
gyere sodi tisztazd magad:
-zsido vagy?
-buzi vagy?
-alkoholista vagy?
-naci vagy?
-zsido vagy?
-buzi vagy?
-alkoholista vagy?
-naci vagy?
Dadogós Kisnyugdíjas
(
x5)
Jul 30, 2023 23:19:46
x5)
nem hiszem hogy rgl hazudna mert nagyon pontosan fogalmazott, a tranyot nem transzvesztitanak hivta hanem transz nemunek. sodi biztos emlitette neki a zsido felmenoket. az alkoholizmusat sajat szemevel tapasztalta es a nacizmust is. a buzulasrol meg mar csak a facebookrol es a youtube videokbol ertesult.
Klohek
(
x12)
Jul 30, 2023 23:45:27
x12)
rgl egy szent ember, igaz minden szava, és evvel tajgi is egyetért..xd
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
koszos
(
x11)
Jul 31, 2023 00:03:16
x11)
tibor 10 napja nem iszik,napi 12 orat "dolgozik",megfurdott.......
a hazugsagok hetvegeje volt ez :D
"Anyám hibája .Ha minden összeomlik, rágyújtom a házat" KEF 2024.06.29.
a hazugsagok hetvegeje volt ez :D
-
Jul 31, 2023 00:05:17
A fikás valami buzigőzben nudizhat (mert hétvégén mindig ki akar mozdulni) és zabáltatja a tranyót (különben utóbbi nyomatná a faszságokat az interneten).
Ez elég pontos jóslatnak bizonyult.
Jul 31, 2023 00:05:17
Golda csiklója
(
x8)
Jul 31, 2023 00:21:25
x8)
Lehet a szolnoki fürdő üzemeltetését tájékoztatni kellene, hogy egy pedofil jár hozzájuk egy levágott faszú tranyóval, akit alibiből van vele, hogy tudja a gyerekeket kukkolni.!
Esetleg a strand környékét pár plakáttal megszórni!
O és K együtt OK és minden OK!!
Esetleg a strand környékét pár plakáttal megszórni!
tyodika
Jul 31, 2023 01:22:34
Idézem szó szerint:
Jó erre kivételesen reagálok."Én is megtehetném, eladni a lelkem, mint ahogy a Sodi tette. A Sodi is egy élharcos volt. A Sodi is, a Sodi egy élharcos magyar náci volt. Jó, zsidó gyerek, de akkor is baszd meg... Kiss Endre Farkasról beszélek. Szerette a magyar népet, a Magyarországot, a magyarok földjét és védte baszd meg és felháborodott ő is ezeken a faszszopó buzikon meg pedofilokon. Ebből, erre mi lett belőle pár évre rá, baszd meg, buzi! Egy köcsög, baszd meg, aki egy transzvestitával jött össze, transzneművel, bocsánat. És egy iszonyatos alkoholista, én már, amikor megismertem 2012-13, 2012-ben azt hiszem, már akkor mondtam neki Sodi, hogy nem normális, hogy te minden nap borozgatsz, sörözgetsz. Eleinte csak lightosan nyomta, sörözgetett, aztán borozgatott, aztán most meg már, húúúú, geci."
Nem fatyok buzi, mert múltkor is három nap könyörgéssel rávettem Tibit, hogy fesse ki a körmét. Egy buzinak fontos lenne hogy a párjának festett körme legyen?
Másrészt Gábor nem láthatta Tibi MRI-jét, így tévesen abból a tényből indul ki, hogy férfi. Mondom is az uramnak: Tibi, neked már nincs péniszed, hiszen gondos kezek a makkodból csiklót, herezacskódból nagyajkakat varázsoltak. Hát ilyen lenne egy buzi? Szerintem nem. Szerintem buzi az, aki beismeri, mint a Szetey. Én sosem fogom beismerni, tőlem ilyet nem hallhattál hogy buzi lennék. Heteró vagyok és a pasim, Tibi is az.
Jul 31, 2023 01:22:34
Dadogós Kisnyugdíjas
(
x5)
Jul 31, 2023 01:44:40
x5)
ugy indult a dolog hogy sodi superhetero. de mivel o is elismeri hogy baszott a tibivel igy mar csak hetero.
Dadogós Kisnyugdíjas
(
x5)
Jul 31, 2023 05:46:15
x5)
Csed RGL:
-igazi ferfi
-nem zsido
-nem lehet tudni hany gyereke van
-sajat kezuleg epitett elektromos,napelemes kocsit, abban el
-szarik a jogsira, anelkul is vezet
-facebookon liveozik a kocsijabol
Inszel sodika:
-sorozget, lightosan borozgat, neha drogozgat
-nem igazi ferfi
-zsido
-impotens
-nincs kocsija
-nincs jogsija
-szunetelteti a facebookjat
-igazi ferfi
-nem zsido
Inszel sodika:
-nem igazi ferfi
-zsido
-impotens
-nincs kocsija
-nincs jogsija
MaxPayne
(
x24)
Jul 31, 2023 05:49:08
x24)
Csed RGL:
-igazi ferfi
-nem zsido
Inszel sodika:
-nem igazi ferfi
-zsido
-impotens
-nincs kocsija
-nincs jogsija
-igazi ferfi
-nem zsido
Inszel sodika:
-nem igazi ferfi
-zsido
-impotens
-nincs kocsija
-nincs jogsija
Na de van John Harris karkotoje?
Es hany feliratkozoja van?
Dadogós Kisnyugdíjas
(
x5)
Jul 31, 2023 07:06:31
x5)
golda lekapcsolta a facebookot.
Zuckerberg
Jul 31, 2023 07:55:39
golda lekapcsolta a facebookot.
Hát azért hetyetye, ahhoz nekem is lesz egy-két szavam! Na boxmeccs, csá!
Jul 31, 2023 07:55:39
ReUpTrollZ
Jul 31, 2023 08:02:46
KAFFKA TIBI TIKTOK BEJELENTKEZÉS A SZOLNOKI BUZIGŐZBŐL
www.bitchute.com/video/9ipeoHHFKd7j/
Konvertálás után nézhető
www.bitchute.com/video/9ipeoHHFKd7j/
Konvertálás után nézhető
Jul 31, 2023 08:02:46
Fatászpika
(
x2)
Jul 31, 2023 09:01:18
x2)
Ajjajj Trottel, az urad pont azon a héten kezdi el a tartalmak gyártását amikor te füttyszóra minden közösségi oldalról eltakarodtál
Ez csak egy dolgot jelenthet: HALÁL, HALÁL, HALÁL
Ez csak egy dolgot jelenthet: HALÁL, HALÁL, HALÁL
Dadogós Kisnyugdíjas
(
x5)
Jul 31, 2023 09:19:11
x5)
levagott faszu tibor urfi aki a reszeg leszbi baratnoje fejet rugdosta mikozbe egy pedofil kamerazta liveba fel van haborodva hogy mi megyen a tiktokon. XDDDDDDDDDD
sírógörcs
(
x4)
Jul 31, 2023 10:30:12
x4)
Csed RGL:
-igazi ferfi
-nem zsido
Inszel sodika:
-nem igazi ferfi
-zsido
-impotens
-nincs kocsija
-nincs jogsija
-igazi ferfi
-nem zsido
Inszel sodika:
-nem igazi ferfi
-zsido
-impotens
-nincs kocsija
-nincs jogsija
linziasztal01
(
x78)
Jul 31, 2023 10:31:22
x78)
Arra, hogy kétszer 6-7 sört cipeljenek haza a kisboltból egy macskaólba!
Nemzet Krónikása
(
x21)
Jul 31, 2023 11:01:12
x21)
De nem figyelsz, a sör komlóból készült, tehát félig gabonaféle félig folyadék, azaz egyszerre kenyér és víz is.
gobesug
(
x30)
Jul 31, 2023 11:42:30
x30)
De nem figyelsz, a sör komlóból készült, tehát félig gabonaféle félig folyadék, azaz egyszerre kenyér és víz is.
az endre szereti szüpürtyölni a komlóból származó erjedt dolgokat
technikai_proba
(
x1)
Jul 31, 2023 11:52:18
x1)
tajgi és zsír mostanában miért nem jön őrjöngeni a fórumra?
Dörpepúp
(
x7)
Jul 31, 2023 11:54:08
x7)
nem hiszem hogy rgl hazudna mert nagyon pontosan fogalmazott, a tranyot nem transzvesztitanak hivta hanem transz nemunek.
Mert a transzvesztita meg a transznemű nem ugyan az, csak ezért. Ilyen natyon etyszerű esz.
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Jul 31, 2023 11:56:08
x13)
Hála a jó Istennek. Nem hiányzik most egyik mellék-retard sem.
Ősztől úgyis indul megint a padlógázas leépülős örjöngés a recskástól, addig kicsit tudunk regenerálódni. Talán nem vagyok egyedül azzal, hogy nagyon kellemes ez a nyugi itt a fórumon.
Hahó
(
x136)
Jul 31, 2023 12:05:19
x136)
kisrühes meg nincs őrjöngős kedvében, múltkor talán beírt, és méltatlankodott, hogy még élek. vicces, hogy a trollok puszta létezése is irritálja.
technikai_proba
(
x1)
Jul 31, 2023 12:21:37
x1)
tajgi be lett csicskítva,
a papagájfogós cselfenomén maga ellen hívja ki a sorsot, de a tiszafaszomi herbáldílert sem értem. stnií alatt jöhetnének lejáratni magukat, de nyilván ne fenyegetőzzenek.
tajgi ráadásul teljesen kioffolta magát, tényleg csak az ugrás hiányzik
Tibi_bácsi_feltámadt
Jul 31, 2023 12:24:26
Fizet már a bokorbaszaró ? A másikat pedig mindig menthetőnek gondoltam, ha jó kezekbe kerül. A gyógyszeradagját kell beállítani, hogy ne hullámozzon úgy a hangulata, és kész.
Jul 31, 2023 12:24:26
Sodmány a tokmányorrú
(
x4)
Jul 31, 2023 13:00:31
x4)
Lehetne megint kurvákat lehívni a púpszászi hasziendára! Azt élvezted mi, Recskás?!
A hangulat jóindulatú és tréfás
Kék László
Jul 31, 2023 13:06:34
...
Támogatom a fiók törlése funkciót.
Zulu ezt most ne bazd el.
Nekem legalább nem fáj a seggem, burzsujfosadék. Támogatom a fiók törlése funkciót.
Zulu ezt most ne bazd el.
Jul 31, 2023 13:06:34
Nem vagyok őrült
(
x3)
Jul 31, 2023 13:10:55
x3)
Nekem legalább nem fáj a seggem, burzsujfosadék.
Az IMEI után viszont anál (Érted?! Anál, hát ez óriási!!!!) jobban fájt.
Hahó
(
x136)
Jul 31, 2023 13:11:41
x136)
Fizet már a bokorbaszaró ?
majd a végrehajtónak fizetni fog, már másfél millió fölött jár az összeg. most még abban a hitben van, hogy jaj de ügyeset húzott az ingatlana elajándékozásával, csak megfeledkezett egy nem jelentéktelen körülményről.
és persze indul a többi ügy, mert egyetlen pimaszkodás sem marad megtorlatlanul, mindegyik után fizetni kell. ha tippelnem kéne, a trollokkal szembeni baszakodás olyan 5-6 millióba fog kerülni mire minden ügy lezáródik.
kissendrevagyok
(
x48)
Jul 31, 2023 13:42:02
x48)
Gyagyás mintha updatelte volna a linkedin fiókját, már bent van a 2023 januárig tartó GVS. A nyelvtudásnál a német és angol szakmai nyelvhasználaton felnevettem. Az iskolák felsorolásánál diploma not yet available
at.linkedin.com/in/farkas-kiss-63bb9210a
kissendrevagyok
ascites
(
x57)
Jul 31, 2023 13:44:43
x57)
a trollokkal szembeni baszakodás olyan 5-6 millióba fog kerülni mire minden ügy lezáródik.
Hallod, púp?
Ha kifingik a tiborod, lesz kivel csövezni. Ráadásul vele még a másik fél engedélye esetén is kizárható a homo-szex.
Nemzet Krónikása
(
x21)
Jul 31, 2023 13:48:37
x21)
diploma not yet available
Not yet = not
Nem vagyok őrült
(
x3)
Jul 31, 2023 13:50:09
x3)
Gyagyás mintha updatelte volna a linkedin fiókját, már bent van a 2023 januárig tartó GVS. A nyelvtudásnál a német és angol szakmai nyelvhasználaton felnevettem. Az iskolák felsorolásánál diploma not yet available
Lol b+ Fifi

Nemzet Krónikása
(
x21)
Jul 31, 2023 13:51:14
x21)
Jól mondta RGL, eladtad a Sátának a lelked, te Mammon imádó LMBTQ+ baszó alkoholista szar.
halászlé
(
x24)
Jul 31, 2023 13:54:50
x24)
ennyi plojektárbájt a világon nincs; ki hisz ezt el a púposnak??
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
zsidovagyokdetenyleg
Jul 31, 2023 13:58:18
Ezt geci körbeküldöm a cégnél, hadd sikoltozzon a komplett HR!
Jul 31, 2023 13:58:18
fantomosz
Jul 31, 2023 14:10:34
bocsanat, elnezest. azt lehet tudni, hogy Anschluss-al mi tortent? azota nem nagyon voltam jelen, de emlekszem a stilusara.
bocsanat, elnezest, koszonom
Jul 31, 2023 14:10:34
ascites
(
x57)
Jul 31, 2023 14:14:37
x57)
Azért emlékszem rá, mert eredetileg úgy frissítette, hogy a Vital és a GVS közé berakta a márkos kamualkalmazást, aztán mikor a trollok észrevették, azt levette. Mint később kiderült, addigra már mindegy volt, mert már megvolt a mostani gányoldája.
-
Jul 31, 2023 14:16:25
bocsanat, elnezest. azt lehet tudni, hogy Anschluss-al mi tortent? azota nem nagyon voltam jelen, de emlekszem a stilusara.
Egyetlen nagybetű van ebben a kommentben, az elég árulkodó.
Szóval szerintem ki lettél bannolva valamiért, szívesen.
Jul 31, 2023 14:16:25
-
Jul 31, 2023 14:16:41
Csak tippelek, hogy nem veszett el,csak átalakult, és most valamilyen világoskék nicken fut.
Jul 31, 2023 14:16:41
kissendrevagyok
(
x48)
Jul 31, 2023 14:17:02
x48)
Akkor tárgytalan bocsi 😅
fantomosz
Jul 31, 2023 14:18:42
Ja, nem en vagyok Anschluss kollega hala Isten. Csak anno nekem a semmibol bukkant fel es nagyon adta az ivet itt. Aztan meg gyorsan el is tunt, bar akkoriban kevesebbet voltam itt a forumon szoval lehet elkerulte a figyelmemet.
Jul 31, 2023 14:18:42
A helyzet megoldása
(
x45)
Jul 31, 2023 14:48:25
x45)
Szolnoki pszichiátria:
- Hogy telt a hétvégéje Endre?
- Ladal alatt részegen a buzigőzben, egy átműtetett férfival
Kemény élet ez Endre, a covid alatt, amikor ilyen álértetlenkedős 3-4 órás hergelés liveokat nyomtál, miközben emberek haltak meg a hozzádhasonlo barmok dezinformációi miatt, az biztos megérte így utólag.
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
Kemény élet ez Endre, a covid alatt, amikor ilyen álértetlenkedős 3-4 órás hergelés liveokat nyomtál, miközben emberek haltak meg a hozzádhasonlo barmok dezinformációi miatt, az biztos megérte így utólag.
zsidovagyokdetenyleg
Jul 31, 2023 14:56:31
Szolnoki pszichiátria:
Endre szerintem képtelen arra, hogy magába nézzen és meglásson összefüggéseket a korábbi tettei és a jelenlegi állapota között.
Jul 31, 2023 14:56:31
linzi fapóleon
(
x8)
Jul 31, 2023 15:38:14
x8)
Na és kinek ajándékozta? A Fordos Néninek? Ugye vele lógott legutóbb ami kiderült. Pisztos ő az új tanácsadója
Hahó
(
x136)
Jul 31, 2023 15:45:03
x136)
Nemzet Krónikása
(
x21)
Jul 31, 2023 15:56:27
x21)
LOL. Tajgi abban van, hogyha nincs a nevén semmi, akkor támadhatatlan? Tessék már neki tényfeltárni, hogy Behajtó Brumi nem minden esetben egy öltönyös gentleman, van hogy kigyúrt kopasz tagokkal veszik rá az adósokat a fizetésre, főleg az ilyen börtönben seggbebaszott Tajgikat.
szörnyeteg
(
x3)
Jul 31, 2023 16:01:39
x3)
Sipos interjú volt már?
www.youtube.com/watch?v=p08J3Ahca9s&pp=ygUNc2lwb3Mgem9sdMOhbg%3D%3D
Ez egy szörnyeteg!!! - főnök úr Linz, Austria környékén
www.youtube.com/watch?v=p08J3Ahca9s&pp=ygUNc2lwb3Mgem9sdMOhbg%3D%3D
kissendrevagyok
(
x48)
Jul 31, 2023 16:05:11
x48)
Sipos interjú volt már?
youtube.com/watch?v=p08J3Ahca9s&pp=ygUNc2lwb3Mgem9sdMOhbg%3D%3D
mielőtt leminuszoljátok szegényt van snecológiai kapcsolat
wikiről:
Blogin
Sipos Zoltán, aka. Blogin, Blogadmin. A Bombagyár egykori szerzője, az Énmagam blog tulajdonosa. SoDI-t fogyatékosnak tartja, erkölcsileg elítéli. Ennek a véleményének többször hangot adott. Újabban vállalkozó, a Tolvajkéregetők websorozat orrhangú narrátora. Harcos kereszténynek vallja magát. Egyre közelebb kerül az idült alkoholizmushoz.
zsidovagyokdetenyleg
Jul 31, 2023 16:13:28
Sipos interjú volt már?
Hinnye, neki sem tett jót az idő...
Jul 31, 2023 16:13:28
Kötőjel
(
x12)
Jul 31, 2023 16:30:14
x12)
Sipos interjú volt már?
-bendő
-kancsöcs
-pálcika karok
Puha Slag
(
x7)
Jul 31, 2023 16:33:36
x7)
-bendő
-kancsöcs
-pálcika karok
-bendő
-kancsöcs
-pálcika karok
Mégis ő az egyetlen aki sikeres Rexitet hajtott végre.
nevető troll
Jul 31, 2023 16:36:28
Jul 31, 2023 16:36:28
álTajgi
Jul 31, 2023 16:45:38
Majd sajtkrém nélkül eszem, úgy marad pénz tippmixre.
Jul 31, 2023 16:45:38
Kriptozsidó
(
x6)
Jul 31, 2023 16:58:35
x6)
Lawyers hate this one simple trick!
76osKressz
Jul 31, 2023 17:05:44
Nem figyelsz, a csatornája törlésével minden bűnéért meglakolt, megmonta
Jul 31, 2023 17:05:44
gobesug
(
x30)
Jul 31, 2023 17:13:29
x30)
értesítek mindenkit, hogy a fifi augusztus végével elkóborol, köszi annak aki használta, jó kis móka volt, főleg új logokat rajzolni :)
Túltöltött Tejhabosító
(
x5)
Jul 31, 2023 17:16:49
x5)
értesítek mindenkit, hogy a fifi augusztus végével elkóborol, köszi annak aki használta, jó kis móka volt, főleg új logokat rajzolni :)
Köszönjük a lehetőséget, szuper tool volt!
kissendrevagyok
(
x48)
Jul 31, 2023 17:21:25
x48)
csak megfeledkezett egy nem jelentéktelen körülményről
Végrehajtási jog volt az ingatlanon ? 😂
kissendrevagyok
(
x48)
Jul 31, 2023 17:38:14
x48)
Tranyó lájv beharangozva
kissendrevagyok
Nemzet Krónikása
(
x21)
Jul 31, 2023 17:43:19
x21)
Zserbóka, Lencsilencsi meg a harmadik felszopó készítheti a kártyent, szükség lesz minden egyes forcsira a tyopronihoz meg a ketyerűhöz. ✌️
sörtötbontok
(
x8)
Jul 31, 2023 17:52:19
x8)
A Levéltáros nem végzi rendesen a munkáját!!
Visszaolvastam egy csomót és nem írta meg, hogy Hahót melyik nap faszultatta meg az Endre a legkomolyabb módokon!
Mert az ugye nem lehet, hogy az Endre hazudós sodi asodi és elsodikázta a legkomolyabb faszrahúzásokat?
Visszaolvastam egy csomót és nem írta meg, hogy Hahót melyik nap faszultatta meg az Endre a legkomolyabb módokon!
Mert az ugye nem lehet, hogy az Endre hazudós sodi asodi és elsodikázta a legkomolyabb faszrahúzásokat?
Tibi_méhe
Jul 31, 2023 18:49:00
Endre megtehette, hogy elvitte a faszpinását a Balatonra nyaralni hisz Gayza törleszt.
Ugye gyagyás?
Fosh Tartay
Ugye gyagyás?
Jul 31, 2023 18:49:00
SyntaxError
(
x24)
Jul 31, 2023 18:51:23
x24)
Tranyó lájv beharangozva
Tibinek lehet, fifinek nem.
Jól van ez így.
sodileak
(
x1)
Jul 31, 2023 18:54:24
x1)
Tibi spotting Szolnokon via trashcsopi

ezek tuti Szolnokon bérelnek lakást, mert golda kibaszta fifikét és radar alatt csatonapatkánykodnak
sodileak

ezek tuti Szolnokon bérelnek lakást, mert golda kibaszta fifikét és radar alatt csatonapatkánykodnak
Trollok harca
(
x5)
Jul 31, 2023 18:57:14
x5)
Szolnokra is ráférne egy plakátolás
Miskolci alvósejt
linziasztal01
(
x78)
Jul 31, 2023 18:59:26
x78)
Össze van esve az urad, Endre!
harmonia tempo
Jul 31, 2023 19:00:55
Most láttam csak az easter egg-et: Tempo autosiskola & Vadászbolt
Jul 31, 2023 19:00:55
hugykoszagu pinaszor
(
x7)
Jul 31, 2023 19:01:10
x7)
Össze van esve az urad, Endre!
de legalább így is egyben tartja a térdvédő
lehet már csak levésni lehet róla a sok dzsuvától
hugykoszagu pinaszor
(
x7)
Jul 31, 2023 19:02:43
x7)
és mint tudjuk, a térdvédő = munkaelhárító eszköz
kétkeresős háztartás, mi?
két semmirekellős
le vagy tiltva, kurva anyád
kétkeresős háztartás, mi?
két semmirekellős
SyntaxError
(
x24)
Jul 31, 2023 19:03:00
x24)
Lehet az volt a deal Goldával, hogy odaadta fifinek a bittner pénzt, ha fifi megígéri, hogy elhúz a faszba (szó szerint - is - értendő).
Hahó
(
x136)
Jul 31, 2023 19:04:32
x136)
Nagyon úgy néz ki, hogy tibor szolnokon vagy púpszászon lakik.
12 órás munka? Éppen melócsából jön?
Hahó
(
x136)
Jul 31, 2023 19:05:45
x136)
És még mindig ugyanaz a felső van rajta mint a pénteki és a vasárnapi flokkban.
Kriptozsidó
(
x6)
Jul 31, 2023 19:16:47
x6)
És még mindig ugyanaz a felső van rajta mint a pénteki és a vasárnapi flokkban.
hát, nem éppen gyakran vált ruhát...
foteltroll
Jul 31, 2023 19:17:55
Szolnoki trollok, indulhat a lekövetés!!
Aztán nem megijedni az ablak alatt dudálóktól, gyagyás!:))
Jul 31, 2023 19:17:55
Soderák
(
x1)
Jul 31, 2023 19:20:06
x1)
Szolnoki trollok, indulhat a lekövetés!!
nem lenne nehéz lekövetni a tranyót, ha egyszer meglenne... a kép alapján 2km-es körben bárhova mehetett, de sajnos nem jut semmi olyan hely az eszembe... Aztán nem megijedni az ablak alatt dudálóktól, gyagyás!:))
Soderák
(
x1)
Jul 31, 2023 19:21:43
x1)
Az is lehet hogy plazmázni ment, az ilyen fajta embereknek könnyű pénz, csak ülni kell, és mielőtt azt gondolnátok, hogy nem engednék be, sajna nála rosszabb embereket is lecsapolnak...
116 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

"Fürdőzéssel egybekötött, halk zene, kellemes hangulat várja minden Kedves Vendégünket!"
"maraggyá má"
"na bej"
"megölleeeeeek"
"Csengét el kell venni az apjától"
"széjjelbaszok mindenkit"
"ennek semmi értelme"
"nyeméjtyem"
"hol a bankkártyááám"
és egyéb ordítozások és loopok