sodi egy ndc npc. egy olyan npc amelyik nem vezet: non-driving.
Mondjuk a halálba is követhetné a két gyökeret!
O és K együtt OK és minden OK!!
3 impotens buzi
Kiss Farkas Farkas
Elnézést bocsánat, de született, vagy MRi-s?
endre feltalalja a bunteto lefulladast. remelhetoleg egy vonat elott.
Sok sikert! Pötty körforgalomba figyelj oda ott szeretnek buktatni, illetve a Széchenyi útra kanyarodásnál besoroláshoz használdd a megfelelő sávot, én ott hasaltam el egyszer.
Hetyetye
van egy fegyvered és egy golyód a 3 közül melyiket lövöd fejbe?
Amelyik még él
És ha a vizsgán nem egy lófej, hanem egy konzerv májkrém fogad a hátsó ülésen, akkor lebuktál troll, menekülj!!!!

Még egyszer: nem létezik tanpálya, és a forgalom csak KRESZ kérdése, ha már úgy megy az autó, ahogy akarod.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Takarodj már innen a jó kurva anyádba. Akinek a volt cukorgyár az egyetlen hely ahol engedik vezetni, az akkor is tanpálya lesz, ha az autipajzs 1000 fokon izzik.
Nyírd ki anyád Sneci | Blekk ket csöcsképek kapcsán keress protonmailen
Na épp vezetni indulsz vagy mivan?
nem tudom
nem, púpom, nem...nekem 20+ éve van jogsim, és ne akarj olyannal szembetalálkozni, aki szarik a kreszre....kurvára elfelejted, hogy akad még pár hozzád hasonló debil a forgalomban...
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
És az mikor lesz? Jövő héten?
Ingatkanügyek
reméljük, sosem jön el az a nap; de tartok tőle, hogy az iskola rájött, hogy fejős tehenet talált; aztán egyszer majd kap vmit pénzéért...
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Kurva okos vagy megint úgy hogy 1 percet nem vezettél forgalomban. Nem baj endre, engem nem triggerelsz a tudatlanságoddal, majd koppansz, ha az életben eljutsz odáig.
És tudod, szeretlek puszi puszi
puskapoj

Akkor ez szerinted micsoda, te értelmi fogyatékos? Szegeden a mai napig ide viszik azokat, akik még nem vezettek. Egymást kerülgetik itt a tanuló vezetők. Megint idejössz iskolázatlanul faszságokat beszélni.
Jó, szevasz! Le vagy tiltva.
Még egyszer: Olyan létezik, amit tanpályaként használnak az ilyen értelmi fogyatékosok számára, ahol nincs más autó a tanulón kívül, a te esetedben ez egy ipartelep, ahol sorozatosan fullasztod le az autót a 8. óra után is.
Még egyszer : Pedofil férfiseggbaszó, papiros elmebeteg vagy, aki 8 óra vezetés után is, óránként le fullasztja az autót a telepen!
Korcs, arra válaszolj, hogy az oktató legalább kifuvarozza a hombár fejedet a telepre, meg vissza visz a vasútállomásra, vagy neked kell ezeket is megoldanod?
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Milyen férfi?
"HALÁLT ÉRDEMELNÉL! HALÁLT HALÁLT HALÁLT!" - by SoDI
Magyarázd már meg, hogy a "forgalom csak KRESZ kérdése" mit jelent mert nem értem. Lehet én vagyok a hülye.
Buzi soDI a soDI
Egyébként meg egy ismeretlen témában vagyok annyira szerény, hogy ne akarjak okosabb lenni az oktatónál: ő majd tudja, mi a jó. Ezen nekem nem kell gondolkodnom.
Te meg a szerénység egy mondatban xD
Tehát akkor az oktató is lehúz, átbasz, megaláz. Pont mint ogre, Márk cica, Gayza. Rend van na.
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Egyébként meg egy ismeretlen témában vagyok annyira szerény, hogy ne akarjak okosabb lenni az oktatónál: ő majd tudja, mi a jó. Ezen nekem nem kell gondolkodnom.
Ugye nem azt akarod ezzel írni, hogy akkor 9+1 óra után se fogsz a telepen kívül, valódi forgalomba vezetni? Te debil, mi lesz igy a tematikával? Takarodj már a hód kurva anyádba, ha csak ennyire futja! Inkább arról beszélj, hogy megvan már a hitelkiváltó hitelt kiváltó hitel már, vagy az se sikerült?
*kresz tudás
Azt hiszi azzal, hogy beseggelte a kérdésekre a választ és megvan az elmélet ő azzal már a forgalomban vezethet. Lesz még itt pofára esés :DD
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
púpom, oztán amikor vége az oskolának, ki fog melletted ülni? tibor? XXXDD egyedül félelmetes lesz ám.....
Egyébként meg egy ismeretlen témában vagyok annyira szerény, hogy ne akarjak okosabb lenni az oktatónál: ő majd tudja, mi a jó.
Mivel gyógypedagógus, hozzá van szokva a hozzád hasonló idiótákhoz, ezért tényleg tudja, hogy hegy kell jól lehúzni te buzi. A palidat még nem zavarták ki a hajleszszállóról, hogy ideírogatsz?
Amúgy a szintén fogyatékos kollégád, Pistike - tudod, akinek már lassan kétszer annyi feliratkozója van mint neked, korcs - már büszkén mutogatja, hogy ő kurvának állt, az öreg buzi fizet neki mindent, óra, cigi, pia, kaja, minden játszik, nem a proli nudikempingbe megy panaszkodni mint te meg a csövesed ;)
Igyunk egy sörtöt, he
Én az oktatót sajnálom, hogy el kell tűrnie a bénázását meg a gyomorforgató személyiségét. Remélem hamar rájön, hogy a púpos balfaszságán röhögni kell és szívatni ott, ahol lehet.
Jó, szevasz! Le vagy tiltva.
Nem tudom, hogy van-e annyi önkontrollja, hogy ne olvadjon le és óbégasson, amikor lefullad.
Nem ember. Démon!
Ezaz Gyagya! Nyomjad, legyél okosabb az oktatónál!!!! A rutinpálya nem létezik!
Ingatkanügyek
Soha többet nem írok ide
Adná az ég, de mind tudjuk, hogy egy akaratgyenge, takonygerincű telifosott-búvárruha vagy, akihez képest még P. Tamás is Nemzeti Kaszinó rendes tagja.
Na csá, majd soha többet ne írj ide jövőhéten!
8 órázó szürkeegér
Amikor nem voltàl szerèny, azokban az esetekben milyen szépen lerántottak, akkor most mi lesz, mikor szerèny is vagy? Sok fütyibe fog ez fájni.
Azért rendszeresen van az hogy beleugatsz olyan témákba amihez vagy semmi közöd nincs vagy fogalmad nincs a témával kapcsolatban
Például mások pénzügyeibe vagy magánéletébe
"Konkrétan jobban állnék, ha 34 évesen nem kezdek el nyugaton dolgozni."
Mint az úszás oktatásnál, gondolom.
Endre, kérdezd csak meg az oktatódat, hogy forgalomban gyakorolsz e vagy sem. :))
Érdekes lesz, amit mondani fog, persze nem mered megkérdezni.
“Fából vaskarika. Nyelvtanilag forgalom.”
Meg lehet kenni a vizsgabiztost, de ha látja hogy elmebeteg vagy és közveszélyes esélyed sem lesz, nem fogja elfogadni.
Tegnap óta gondolkozok azon, hogy vajon ez a balfasz tudja egyáltalán, hogy is megy ez a megkenés? Azért nem úgy, hogy vizsga kezdetekor, hátrafordul (LOL még erre se képes ez a balfasz) az autóba és oda csúsztatja neki a pénzt, hogy okosan pontozzál bácsi/néni!
Régen a kis fényképes vizsga lapba rejtve adtak egy 20-ast kávére.
Endre: höhhöhh itt ety hu-hu-húszezer sörre, hitelből.
leszamolja neki a tizezreseket, mint a kozma tetyonak
aztan majd konyorog miutan meghuztak hogy oldjuk meg, van még pénz
le vagy tiltva, kurva anyád
Minden témában okosabbak vagyunk nálad. Nekünk van diplománk, neked nincs. Szóval ülj le, egyes. Jó kutyus. Tanulatlan buta pedofil Endre az Endre. a Sodi.
Na bumm.
szóval 9-10 óra után nem sikerült elsajátítani az 1,2 esetleg 3-mas sebességfokozatba kapcsolást és a fékezést ?
VAKMELEG
kissendrevagyok
6 óra után kezdte a tolatást, szerintem még azt sem sikerült megtanulnia
Mifaaaaaaaaaaaan
de a tolatás már megy! csak néznie ne kelljen, hogy merre tolat, mert azt nem tudja hogy kell.
Na bumm.
Mint az úszásnál, nem?
Mifaaaaaaaaaaaan
Mivel itt mindenki asodi elmondom a menetét. Oktató reggel megnézi, hogy ki a vizsgabiztos a mai napon, már előre tudja melyiket lehet megkenni melyiket nem. Vizsga előtt négyszemközt felajánlja neked, hogy élsz-e a lehetőséggel, ha igen akkor az oktató és a vizsgabiztos egymás közt intézik, de te ezt nem fogod látni. Másnap meg megkeres az oktató, hogy mennyit adott a vizsgabiztosnak amit te kifizetsz neki.
nyem nyúlsz a tyeknikai eszközömhöz!
A legbiztonságosabb az lenne, ha Géjza lenne a hídember.
Mifaaaaaaaaaaaan
De neked bármilyen téma ismeretlen.
amúgy megkérdeztem több jó barátomat tegnap este egy sör mellett, és mindegyik szinte azt válaszolta hogy azt ahogyan többen is írták, az első vett óra után már vitték mindegyikőjüket forgalomba vezetni, szóval csak te vagy balfasz.
#50euro + kamatok
Pont arról vagy Híres gyagya , hogy nem pofázol bele olyan dolgokba amihez semmi közöd :D
Én azokat szoktam kiröhögni, akik bármiről végletekben beszélnek. Vicces ugyanis, amikor ezután még a kérdés árnyalt megközelítésétől is dührohamot kap. :D
Mindenhol van valamilyen rutinpálya trottel. Egyszerűen fent kell tartani, mert például a motoros jogosítványhoz szükséges rutinfeladatokat ott kell elvégezni, nem lehet máshol, és hogyha már az autósiskola fent tartja a telepet, akkor az autósokat is oda viszik, hogy ne a forgalomban ismerkedjenek meg a pedálokkal, meg ne fulladjanak le 3-szor a piros lámpánál
Egyébként szerintem az oktató magyarázott be neki valamit a tematikáról meg a rutinpályáról ahova kijárnak, hogy így elkerülje a hisztit meg az autirohamot.
Igen, ez tényleg vicces, pl. amikor végletekben beszéltél arról, hogy NEKED KÉTSZER MONDTA, HOGY NE VEGYED... Az tényleg szép dührohamocska volt :))))
Mifaaaaaaaaaaaan
Fasiszta cigányok vertek össze egy tranyót, tehát nem emberek.
Végletek.
Mit nem értesz?
kissendrevagyok
Na erre céloztam, csak nem akartam leírni ilyen pontosan, hogy ne segítsem a korcsot vele. :)
Egyébként meg egy ismeretlen témában vagyok annyira szerény, hogy ne akarjak okosabb lenni az oktatónál
Korcs milyen ismeretlen téma? A Kresz megtanulása, az ncore
-ról letöltött videók, akkor mire voltak? Az oktatód hányszor magyarázta el neked, 8 óra alatt, mit csinálj, hogy ne fullaszd le azt a szerencsétlen autót? 4 hónapja benne vagy és mégse tudsz még mindig el indulni se normálisan, akkor milyen ismeretlen témáról pofázol? Nem ismeretlen téma van itt, hanem egy alkoholista, debil papiros elmebeteg, aki a cipőfűzőjét nem tudja bekötni, de azért ö jogosítványt akar szerezni!
Milyen meló? Nem az van hogy kirúgtak?
Szarvasaganccsal végezte ki a pedofilt az aggódó apa

A nyugalom megtestesülése ittis..
Amugy Gergely naptárat használsz gyagya?
Nálam még nicns október 23 :(
tupontosan korulirtad magd alkesz baratom!
tobb egyetemet is megjart jogaszisten :D amsrol miert nem nyilatkozol ???? csak nem elkentek a picsaszadat buzeranskam ?
"Anyám hibája .Ha minden összeomlik, rágyújtom a házat" KEF 2024.06.29.
Há' mer' az körforgalom.
8 órázó szürkeegér
A legszórakoztatóbb rovat. Ráadásul soha nem fullad ki.
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090

Sicc Fifi.
Ha kaphatna minden kommentje után 5 perc timeoutot, megőrülne, hogy nem tud azonnal reagálni dolgokra.
Szerző:
Dadogós Kisnyugdíjas
(
x5)
Aug 09, 2023 03:43:51
Válasz
(21)
x5)
Válasz
(21)
Golda csiklója
(
x8)
Aug 09, 2023 04:41:24
x8)
Jutka műbarack
(
x5)
Aug 09, 2023 05:24:58
x5)
3 impotens buzi
Tibikux
Aug 09, 2023 05:41:04
Én is most járok vezetni! Már a legelső alkalomkor a forgalomba vitt ki az oktató! Nem valami eldugott ipartelepen fulladoztam le😂😂pedig én nő vagyok! Mondjuk én nem vagyok sztár pjogjamozo :) 19 - én vizsgázok Cegléden. Neked soha nem lesz jogsid!!!
Aug 09, 2023 05:41:04
Golda csiklója
(
x8)
Aug 09, 2023 05:47:00
x8)
😂😂pedig én nő vagyok!
Tibikux
Aug 09, 2023 06:04:04
született 😂borzalmas, hogy ilyeneket kell kérdezni. Ez is a te hibád Endi te fasz Aug 09, 2023 06:04:04
sodiesribi
Aug 09, 2023 06:05:02
ez nem sodi és tibi véletlenül? :D
Aug 09, 2023 06:05:02
Fullkamu
(
x2)
Aug 09, 2023 06:06:06
x2)
endre feltalalja a bunteto lefulladast. remelhetoleg egy vonat elott.
ceglédi troll
Aug 09, 2023 06:15:01
Én is most járok vezetni! Már a legelső alkalomkor a forgalomba vitt ki az oktató! Nem valami eldugott ipartelepen fulladoztam le😂😂pedig én nő vagyok! Mondjuk én nem vagyok sztár pjogjamozo :) 19 - én vizsgázok Cegléden. Neked soha nem lesz jogsid!!!
Sok sikert! Pötty körforgalomba figyelj oda ott szeretnek buktatni, illetve a Széchenyi útra kanyarodásnál besoroláshoz használdd a megfelelő sávot, én ott hasaltam el egyszer.
Aug 09, 2023 06:15:01
Kitti
Aug 09, 2023 06:23:22
köszönöm szépen a tanácsot! Oda fogok figyelni ezekre! Aug 09, 2023 06:23:22
Dadogós Kisnyugdíjas
(
x5)
Aug 09, 2023 06:31:37
x5)
Golda csiklója
(
x8)
Aug 09, 2023 06:43:25
x8)
Amelyik még él
Autismus Maximus
(
x16)
Aug 09, 2023 06:46:57
x16)
És ha a vizsgán nem egy lófej, hanem egy konzerv májkrém fogad a hátsó ülésen, akkor lebuktál troll, menekülj!!!!
nemet mondtak
(
x4)
Aug 09, 2023 07:05:33
x4)
Endre, amikor a 14+1. ipartelepi órádon sem sikerül két vonal közé beállni, nyugodtan vedd elő a mindent vivő matyarászatot, miszerint:
"Csak mek fatyok szeppenve!"
Ez múltkor is bejött, tudod, amikor az impotenciád miatt nem állt fel a farkad. Emlékszel!?
"Csak mek fatyok szeppenve!"
Ez múltkor is bejött, tudod, amikor az impotenciád miatt nem állt fel a farkad. Emlékszel!?
trolléga
(
x30)
Aug 09, 2023 07:07:49
x30)
Endiii ma vagy csak holnap lesz meg a 9+1edik óra? Tudod ami után a tematika szerint is forgalomba kéne menned.
linziasztal01
(
x77)
Aug 09, 2023 07:22:38
x77)
Túl vagy a hajnali 3-as sörikén, mivel ma is mész vezetni gondolom már most izgulsz és remegsz amit 2-3 energiaitallal kompenzálsz, de nem ihatsz sokat abból sem, mert attól is remegés jön rád. :D
Darth Tibor
(
x7)
Aug 09, 2023 07:28:56
x7)
Endre!
Mennyi óra után válthattál fel 3as ba?
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
Mennyi óra után válthattál fel 3as ba?
ikertornyok
Aug 09, 2023 07:39:11

Aug 09, 2023 07:39:11
sodika
Aug 09, 2023 07:58:37
Sneci, akit nem visznek első óra végén forgalomba, az reménytelen eset.
Még egyszer: nem létezik tanpálya, és a forgalom csak KRESZ kérdése, ha már úgy megy az autó, ahogy akarod.
Aug 09, 2023 07:58:37
Kakaspina
(
x24)
Aug 09, 2023 08:00:16
x24)
Takarodj már innen a jó kurva anyádba. Akinek a volt cukorgyár az egyetlen hely ahol engedik vezetni, az akkor is tanpálya lesz, ha az autipajzs 1000 fokon izzik.
veszettai
(
x1)
Aug 09, 2023 08:00:46
x1)
Na épp vezetni indulsz vagy mivan?
Dadogós Kisnyugdíjas
(
x5)
Aug 09, 2023 08:00:58
x5)
se a pénz sem a tanpálya nem léteznek.
Dadogós Kisnyugdíjas
(
x5)
Aug 09, 2023 08:03:12
x5)
a jogsid se létezik.
Dadogós Kisnyugdíjas
(
x5)
Aug 09, 2023 08:03:45
x5)
az impotens faszod viszont igen.
halászlé
(
x24)
Aug 09, 2023 08:04:03
x24)
nem, púpom, nem...nekem 20+ éve van jogsim, és ne akarj olyannal szembetalálkozni, aki szarik a kreszre....kurvára elfelejted, hogy akad még pár hozzád hasonló debil a forgalomban...
seymour schwartz
(
x6)
Aug 09, 2023 08:04:07
x6)
halászlé
(
x24)
Aug 09, 2023 08:05:33
x24)
reméljük, sosem jön el az a nap; de tartok tőle, hogy az iskola rájött, hogy fejős tehenet talált; aztán egyszer majd kap vmit pénzéért...
cucksodi
(
x3)
Aug 09, 2023 08:06:18
x3)
Kurva okos vagy megint úgy hogy 1 percet nem vezettél forgalomban. Nem baj endre, engem nem triggerelsz a tudatlanságoddal, majd koppansz, ha az életben eljutsz odáig.
És tudod, szeretlek puszi puszi
öklendező szerelő
(
x4)
Aug 09, 2023 08:07:48
x4)

Akkor ez szerinted micsoda, te értelmi fogyatékos? Szegeden a mai napig ide viszik azokat, akik még nem vezettek. Egymást kerülgetik itt a tanuló vezetők. Megint idejössz iskolázatlanul faszságokat beszélni.
linziasztal01
(
x77)
Aug 09, 2023 08:09:54
x77)
Még egyszer: Olyan létezik, amit tanpályaként használnak az ilyen értelmi fogyatékosok számára, ahol nincs más autó a tanulón kívül, a te esetedben ez egy ipartelep, ahol sorozatosan fullasztod le az autót a 8. óra után is.
sodika
Aug 09, 2023 08:11:19
A szolnokit meg 6 éve lebontották xD
www.szoljon.hu/helyi-kozelet/2018/02/kadetkozpont-lesz-szolnoki-rutinpalya-helyen-galeria
www.szoljon.hu/helyi-kozelet/2018/02/kadetkozpont-lesz-szolnoki-rutinpalya-helyen-galeria
Aug 09, 2023 08:11:19
Dadogós Kisnyugdíjas
(
x5)
Aug 09, 2023 08:11:23
x5)
ami nem létezik sodinak:
-egyetemi diploma
-keresztlevel
-jogsi
-kemeny fasz
-tanpalya
-penz
-egyetemi diploma
-keresztlevel
-jogsi
-kemeny fasz
-tanpalya
-penz
Dadogós Kisnyugdíjas
(
x5)
Aug 09, 2023 08:12:28
x5)
ha nem létezik akkor hogy bontottak le?
sodika
Aug 09, 2023 08:12:57
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Soha többet nem írok ide
Aug 09, 2023 08:12:57
EasybankosPedo
(
x23)
Aug 09, 2023 08:13:55
x23)
Még egyszer : Pedofil férfiseggbaszó, papiros elmebeteg vagy, aki 8 óra vezetés után is, óránként le fullasztja az autót a telepen!
Korcs, arra válaszolj, hogy az oktató legalább kifuvarozza a hombár fejedet a telepre, meg vissza visz a vasútállomásra, vagy neked kell ezeket is megoldanod?
sztárprogramozó
(
x2)
Aug 09, 2023 08:16:17
x2)
Jóvanazúgy :)
Milyen férfi?
Propi
Aug 09, 2023 08:16:34
Magyarázd már meg, hogy a "forgalom csak KRESZ kérdése" mit jelent mert nem értem. Lehet én vagyok a hülye.
Aug 09, 2023 08:16:34
Dörpepúp
(
x7)
Aug 09, 2023 08:18:06
x7)
trolléga
(
x30)
Aug 09, 2023 08:18:11
x30)
Te meg a szerénység egy mondatban xD
Tehát akkor az oktató is lehúz, átbasz, megaláz. Pont mint ogre, Márk cica, Gayza. Rend van na.
ascites
(
x57)
Aug 09, 2023 08:18:49
x57)
Fikás, a melóban minden rendben van? Ellógsz az órákra?
EasybankosPedo
(
x23)
Aug 09, 2023 08:19:41
x23)
Ugye nem azt akarod ezzel írni, hogy akkor 9+1 óra után se fogsz a telepen kívül, valódi forgalomba vezetni? Te debil, mi lesz igy a tematikával? Takarodj már a hód kurva anyádba, ha csak ennyire futja! Inkább arról beszélj, hogy megvan már a hitelkiváltó hitelt kiváltó hitel már, vagy az se sikerült?
trolléga
(
x30)
Aug 09, 2023 08:19:46
x30)
Magyarázd már meg, hogy a "forgalom csak KRESZ* kérdése" mit jelent mert nem értem. Lehet én vagyok a hülye.
*kresz tudás
Azt hiszi azzal, hogy beseggelte a kérdésekre a választ és megvan az elmélet ő azzal már a forgalomban vezethet. Lesz még itt pofára esés :DD
halászlé
(
x24)
Aug 09, 2023 08:20:05
x24)
szoljon.hu/helyi-kozelet/2018/02/kadetkozpont-lesz-szolnoki-rutinpalya-helyen-galeria
szoljon.hu/helyi-kozelet/2018/02/kadetkozpont-lesz-szolnoki-rutinpalya-helyen-galeria
púpom, oztán amikor vége az oskolának, ki fog melletted ülni? tibor? XXXDD egyedül félelmetes lesz ám.....
Ténfép
(
x5)
Aug 09, 2023 08:21:13
x5)
Egyébként meg egy ismeretlen témában vagyok annyira szerény, hogy ne akarjak okosabb lenni az oktatónál: ő majd tudja, mi a jó.
Mivel gyógypedagógus, hozzá van szokva a hozzád hasonló idiótákhoz, ezért tényleg tudja, hogy hegy kell jól lehúzni te buzi. A palidat még nem zavarták ki a hajleszszállóról, hogy ideírogatsz?
Amúgy a szintén fogyatékos kollégád, Pistike - tudod, akinek már lassan kétszer annyi feliratkozója van mint neked, korcs - már büszkén mutogatja, hogy ő kurvának állt, az öreg buzi fizet neki mindent, óra, cigi, pia, kaja, minden játszik, nem a proli nudikempingbe megy panaszkodni mint te meg a csövesed ;)
Démon Démon Démon
Aug 09, 2023 08:21:37
Nagyon szarul mehet a vezetés, ha így meg kell törnie a csendet, hogy bizonygassa minden rendben van. Ő is érzi, hogy nem lesz ebből semmi.
Nem ember. Démon!
Aug 09, 2023 08:21:37
öklendező szerelő
(
x4)
Aug 09, 2023 08:25:13
x4)
Nagyon szarul mehet a vezetés, ha így meg kell törnie a csendet, hogy bizonygassa minden rendben van. Ő is érzi, hogy nem lesz ebből semmi.
Én az oktatót sajnálom, hogy el kell tűrnie a bénázását meg a gyomorforgató személyiségét. Remélem hamar rájön, hogy a púpos balfaszságán röhögni kell és szívatni ott, ahol lehet.
Démon Démon Démon
Aug 09, 2023 08:28:27
Nem tudom, hogy van-e annyi önkontrollja, hogy ne olvadjon le és óbégasson, amikor lefullad.
Aug 09, 2023 08:28:27
ascites
(
x57)
Aug 09, 2023 08:28:50
x57)
A fönök mit szól, hogy az amúgy is használhatatlan lábtörlöje már el is tünik 2-3 órákra? Szabin van, mi?
seymour schwartz
(
x6)
Aug 09, 2023 08:29:58
x6)
Ezaz Gyagya! Nyomjad, legyél okosabb az oktatónál!!!! A rutinpálya nem létezik!
Telebetyár_Időtelefon
Aug 09, 2023 08:31:23
Soha többet nem írok ide
Adná az ég, de mind tudjuk, hogy egy akaratgyenge, takonygerincű telifosott-búvárruha vagy, akihez képest még P. Tamás is Nemzeti Kaszinó rendes tagja.
Na csá, majd soha többet ne írj ide jövőhéten!
Aug 09, 2023 08:31:23
Dörpepúp
(
x7)
Aug 09, 2023 08:31:31
x7)
Megsúgok valamit fikahuszár!
Az autós iskola nem segélyszervezet, az kőkemény piaci versenyben lévő cég. Régen mikor még rengeteg tanuló volt az volt a lényeg, hogy minél előbb kipörgessék a tanulókat sikeres vizsgával, mert már várólista volt a forgalmi vizsga gyakorlatra.
Ezt is sikerült a legautistább időpontban elkezdened: a mai gazdasági helyzetben ALIG van tanuló, tehát az autósiskolát a seggüket a földhöz csapkodják örömükben amikor meglátnak egy magadfajta balekot. Megpróbálnak minél tovább a rendszerben tartani, meg az utolsó bőrt is lehúzni rólad. Neked ebből nem mostanában lesz jogsid. Sőt, valószínűbb, hogy soha.
Meg lehet kenni a vizsgabiztost, de ha látja hogy elmebeteg vagy és közveszélyes esélyed sem lesz, nem fogja elfogadni.
Az autós iskola nem segélyszervezet, az kőkemény piaci versenyben lévő cég. Régen mikor még rengeteg tanuló volt az volt a lényeg, hogy minél előbb kipörgessék a tanulókat sikeres vizsgával, mert már várólista volt a forgalmi vizsga gyakorlatra.
Ezt is sikerült a legautistább időpontban elkezdened: a mai gazdasági helyzetben ALIG van tanuló, tehát az autósiskolát a seggüket a földhöz csapkodják örömükben amikor meglátnak egy magadfajta balekot. Megpróbálnak minél tovább a rendszerben tartani, meg az utolsó bőrt is lehúzni rólad. Neked ebből nem mostanában lesz jogsid. Sőt, valószínűbb, hogy soha.
linziasztal01
(
x77)
Aug 09, 2023 08:32:50
x77)
Számodra ismeretlen témában szerény vagy?
Akkor minden témáról mélységesen kussolnod kellene. :))
Kurvára mindegy, hogyan hívod, de NEM vagy forgalomban, idióta, mit nem értesz?!
Akkor minden témáról mélységesen kussolnod kellene. :))
Kurvára mindegy, hogyan hívod, de NEM vagy forgalomban, idióta, mit nem értesz?!
EasybankosPedo
(
x23)
Aug 09, 2023 08:33:32
x23)
Gyagyás az oktatótól érkező tenyeresek, benne vannak a oktatói díjba vagy még csak üvölt veled, hogy te debil....és külön számláza azt, mikor még mindig lefulasztod az autót, és majd csak a tizedik óra után jönnek a tenyeresek majd?
Remegőszáj
(
x1)
Aug 09, 2023 08:33:33
x1)
Amikor nem voltàl szerèny, azokban az esetekben milyen szépen lerántottak, akkor most mi lesz, mikor szerèny is vagy? Sok fütyibe fog ez fájni.
rezsidémon
(
x8)
Aug 09, 2023 08:33:59
x8)
Szerény azt írja :DAzért rendszeresen van az hogy beleugatsz olyan témákba amihez vagy semmi közöd nincs vagy fogalmad nincs a témával kapcsolatban
Például mások pénzügyeibe vagy magánéletébe
linziasztal01
(
x77)
Aug 09, 2023 08:35:58
x77)
Endre, kérdezd csak meg az oktatódat, hogy forgalomban gyakorolsz e vagy sem. :))
Remegőszáj
(
x1)
Aug 09, 2023 08:37:37
x1)
“Fából vaskarika. Nyelvtanilag forgalom.”
Kakaspina
(
x24)
Aug 09, 2023 08:39:54
x24)
Btw Gyagya. Nem feltétlenül járt arra egy troll, sünszögeket szétszórva a telepen. Gondolom mikor az oktatód a harmadik defektjét kapja miattad, továbbra sem fog hinni a trolloknak.
EasybankosPedo
(
x23)
Aug 09, 2023 08:39:58
x23)
Tegnap óta gondolkozok azon, hogy vajon ez a balfasz tudja egyáltalán, hogy is megy ez a megkenés? Azért nem úgy, hogy vizsga kezdetekor, hátrafordul (LOL még erre se képes ez a balfasz) az autóba és oda csúsztatja neki a pénzt, hogy okosan pontozzál bácsi/néni!
dilomalo
(
x1)
Aug 09, 2023 08:43:00
x1)
Endre, az oktató is úgy adja át a kulcsot mint a pasid? Kulcs a lábtörlő alatt?
Nem basznám meg, tehát nem vok ratyi. -megbaszta
linziasztal01
(
x77)
Aug 09, 2023 08:44:58
x77)
Csendesmegfigyelő
(
x6)
Aug 09, 2023 08:46:25
x6)
Majd amikor az Y-t gyakoroljátok, gondolj arra hogy a tranyónak is van Y-ja. Y kromoszómája
Hetyetye ne ezt ne.
hugykoszagu pinaszor
(
x7)
Aug 09, 2023 08:48:26
x7)
leszamolja neki a tizezreseket, mint a kozma tetyonak
aztan majd konyorog miutan meghuztak hogy oldjuk meg, van még pénz
Ténfép
(
x5)
Aug 09, 2023 08:55:50
x5)
Pedofil buzi: "Eszért kell a titaktikus módszertan, mejt lhépésenként szokik hozzá sodi asodi a tefékenységek pájhuzamosságához. Piszony."
Látom azért maradt még valami az autibullshitből, te idióta buzi :) Remélem nyomsz ilyen szövegeket az oktatónak is, ha meg látod, hogy sík ideg a baromságaidtól, és már nyúl a csavarhúzóért hogy belédbassza, mondjad neki hogy "Oktató pácsi, nem akarod, hoty objektív lenyugtatási aspektusból lelufizzalak?"
Igyunk egy sörtöt, he
Látom azért maradt még valami az autibullshitből, te idióta buzi :) Remélem nyomsz ilyen szövegeket az oktatónak is, ha meg látod, hogy sík ideg a baromságaidtól, és már nyúl a csavarhúzóért hogy belédbassza, mondjad neki hogy "Oktató pácsi, nem akarod, hoty objektív lenyugtatási aspektusból lelufizzalak?"
Hetedik Hitelkártyen
Aug 09, 2023 08:57:53
:D
A Fikás még mindig rutinpályán van (ja bocs tanpálya de az sem létezett szerinte) de még van pofája okoskodni meg “szerénykedni”.
Mondjuk engem nem vittek már első alkalomkor forgalomba, de azért már a 3. két órás alkalom után már nem a rutinpályán vezettem…
Ha meg dodgemnek használja az oktató kocsiját akkor azt is ki kell majd perkálni, hitelből, mert előbb utóbb kiszámlázza a lefulladásokat is ha annyira nyomorék vagy hogy a remegésedtől a kuplungot nem tudod rendesen szabályozni meg normálisan gázt adni annak a szerencsétlen kocsinak.
A Fikás még mindig rutinpályán van (ja bocs tanpálya de az sem létezett szerinte) de még van pofája okoskodni meg “szerénykedni”.
Mondjuk engem nem vittek már első alkalomkor forgalomba, de azért már a 3. két órás alkalom után már nem a rutinpályán vezettem…
Ha meg dodgemnek használja az oktató kocsiját akkor azt is ki kell majd perkálni, hitelből, mert előbb utóbb kiszámlázza a lefulladásokat is ha annyira nyomorék vagy hogy a remegésedtől a kuplungot nem tudod rendesen szabályozni meg normálisan gázt adni annak a szerencsétlen kocsinak.
Aug 09, 2023 08:57:53
MegintKezded
(
x6)
Aug 09, 2023 08:58:33
x6)
Minden témában okosabbak vagyunk nálad. Nekünk van diplománk, neked nincs. Szóval ülj le, egyes. Jó kutyus. Tanulatlan buta pedofil Endre az Endre. a Sodi.
MegintKezded
(
x6)
Aug 09, 2023 08:59:32
x6)
Sodi a rutinpálya rabja :(((((((((
Na bumm.
kissendrevagyok
(
x48)
Aug 09, 2023 08:59:56
x48)
szóval 9-10 óra után nem sikerült elsajátítani az 1,2 esetleg 3-mas sebességfokozatba kapcsolást és a fékezést ?
VAKMELEG
Ásó27
(
x68)
Aug 09, 2023 09:00:48
x68)
Mikor basztad meg utoljára a tranyót?
Mifaaaaaaaaaaaan
Ásó27
(
x68)
Aug 09, 2023 09:01:06
x68)
VAKMELEG
VAKMELEG
6 óra után kezdte a tolatást, szerintem még azt sem sikerült megtanulnia
MegintKezded
(
x6)
Aug 09, 2023 09:01:13
x6)
VAKMELEG
VAKMELEG
de a tolatás már megy! csak néznie ne kelljen, hogy merre tolat, mert azt nem tudja hogy kell.
Ásó27
(
x68)
Aug 09, 2023 09:01:37
x68)
Mint az úszásnál, nem?
Ásó27
(
x68)
Aug 09, 2023 09:02:38
x68)
Akkor most a tematika szerint hónapokig azt fogod loopolni itt minden nap, hogy az ipartelep kvázi forgalom?
Mifaaaaaaaaaaaan
Dörpepúp
(
x7)
Aug 09, 2023 09:02:50
x7)
Mivel itt mindenki asodi elmondom a menetét. Oktató reggel megnézi, hogy ki a vizsgabiztos a mai napon, már előre tudja melyiket lehet megkenni melyiket nem. Vizsga előtt négyszemközt felajánlja neked, hogy élsz-e a lehetőséggel, ha igen akkor az oktató és a vizsgabiztos egymás közt intézik, de te ezt nem fogod látni. Másnap meg megkeres az oktató, hogy mennyit adott a vizsgabiztosnak amit te kifizetsz neki.
Ásó27
(
x68)
Aug 09, 2023 09:04:10
x68)
Mivel itt mindenki asodi elmondom a menetét...
A legbiztonságosabb az lenne, ha Géjza lenne a hídember.
Twiccs Chat
(
x5)
Aug 09, 2023 09:05:20
x5)
De neked bármilyen téma ismeretlen.
amúgy megkérdeztem több jó barátomat tegnap este egy sör mellett, és mindegyik szinte azt válaszolta hogy azt ahogyan többen is írták, az első vett óra után már vitték mindegyikőjüket forgalomba vezetni, szóval csak te vagy balfasz.
Soditorottszemuvege
Aug 09, 2023 09:08:15
Azért kérdezd meg a Tibort. Butaság pénzt kínálni neki. Mindenkinek is mindent. Full ingyen
Aug 09, 2023 09:08:15
sírógörcs
(
x4)
Aug 09, 2023 09:09:27
x4)
Pont arról vagy Híres gyagya , hogy nem pofázol bele olyan dolgokba amihez semmi közöd :D
mikedp
(
x9)
Aug 09, 2023 09:12:37
x9)
Ej az oktató pácsi mennyi pénzt elvesz tibike elől . Lehet ez a kappan kínja ?
KURVArangy
sodika
Aug 09, 2023 09:12:45
Én azokat szoktam kiröhögni, akik bármiről végletekben beszélnek. Vicces ugyanis, amikor ezután még a kérdés árnyalt megközelítésétől is dührohamot kap. :D
Aug 09, 2023 09:12:45
Fatászpika
(
x2)
Aug 09, 2023 09:13:03
x2)
Mindenhol van valamilyen rutinpálya trottel. Egyszerűen fent kell tartani, mert például a motoros jogosítványhoz szükséges rutinfeladatokat ott kell elvégezni, nem lehet máshol, és hogyha már az autósiskola fent tartja a telepet, akkor az autósokat is oda viszik, hogy ne a forgalomban ismerkedjenek meg a pedálokkal, meg ne fulladjanak le 3-szor a piros lámpánál
Egyébként szerintem az oktató magyarázott be neki valamit a tematikáról meg a rutinpályáról ahova kijárnak, hogy így elkerülje a hisztit meg az autirohamot.
Ásó27
(
x68)
Aug 09, 2023 09:13:28
x68)
Igen, ez tényleg vicces, pl. amikor végletekben beszéltél arról, hogy NEKED KÉTSZER MONDTA, HOGY NE VEGYED... Az tényleg szép dührohamocska volt :))))
sodika
Aug 09, 2023 09:13:39
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Soha többet nem írok ide
Aug 09, 2023 09:13:39
linziasztal01
(
x77)
Aug 09, 2023 09:14:04
x77)
Én azokat szoktam kiröhögni, akik bármiről végletekben beszélnek.
Fasiszta cigányok vertek össze egy tranyót, tehát nem emberek.
Végletek.
Mit nem értesz?
kissendrevagyok
(
x48)
Aug 09, 2023 09:14:44
x48)
Ásó27
(
x68)
Aug 09, 2023 09:14:55
x68)
Az árnyalatokat ismerő, dührohamokat nem kapó elmebeteg:
Mifaaaaaaaaaaaan
EasybankosPedo
(
x23)
Aug 09, 2023 09:15:00
x23)
Na erre céloztam, csak nem akartam leírni ilyen pontosan, hogy ne segítsem a korcsot vele. :)
Egyébként meg egy ismeretlen témában vagyok annyira szerény, hogy ne akarjak okosabb lenni az oktatónál
Korcs milyen ismeretlen téma? A Kresz megtanulása, az ncore
-ról letöltött videók, akkor mire voltak? Az oktatód hányszor magyarázta el neked, 8 óra alatt, mit csinálj, hogy ne fullaszd le azt a szerencsétlen autót? 4 hónapja benne vagy és mégse tudsz még mindig el indulni se normálisan, akkor milyen ismeretlen témáról pofázol? Nem ismeretlen téma van itt, hanem egy alkoholista, debil papiros elmebeteg, aki a cipőfűzőjét nem tudja bekötni, de azért ö jogosítványt akar szerezni!
Ilyen nincs
(
x4)
Aug 09, 2023 09:15:26
x4)
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Soha többet nem írok ide
Milyen meló? Nem az van hogy kirúgtak?
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Aug 09, 2023 09:15:42
x13)
Nézd csak gyagyás:

Még az is kint volt 4 óra alatt, akinek -vélhetően- nem ment jól az autó kezelése:

Megint végérvényesen bebizonyosodott a végtelen balfaszságod.
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg

Még az is kint volt 4 óra alatt, akinek -vélhetően- nem ment jól az autó kezelése:

Megint végérvényesen bebizonyosodott a végtelen balfaszságod.
Ásó27
(
x68)
Aug 09, 2023 09:17:09
x68)
Valljuk be, hiányzott már, hogy a saját szarába nyomjuk a nyomorék fejét a kis pedofilunknak :)))))
Mifaaaaaaaaaaaan
sírógörcs
(
x4)
x4)

A nyugalom megtestesülése ittis..
Amugy Gergely naptárat használsz gyagya?
Nálam még nicns október 23 :(
Hahó
(
x135)
Aug 09, 2023 09:17:20
x135)
Ha ipartelep = forgalom, akkor miért nincs az ipartelepen 3 sávos út lámpás kereszteződéssel? A forgalomban van.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
max5enutálnak
(
x47)
Aug 09, 2023 09:18:46
x47)
Én azokon szoktam röhögni, akik 41 évesen a nyugdíjas anyjuknál laknak befogadott hajléktalanként és hitelből basznak egy kiherélt, szarszagú csövest. Azokon nagyon.
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
koszos
(
x11)
Aug 09, 2023 09:18:49
x11)
tupontosan korulirtad magd alkesz baratom!
tobb egyetemet is megjart jogaszisten :D amsrol miert nem nyilatkozol ???? csak nem elkentek a picsaszadat buzeranskam ?
Telebetyár_Időtelefon
Aug 09, 2023 09:19:17
Ha ipartelep = forgalom, akkor miért nincs az ipartelepen 3 sávos út lámpás kereszteződéssel? A forgalomban van.
Há' mer' az körforgalom.
Aug 09, 2023 09:19:17
Norina
(
x2)
Aug 09, 2023 09:19:51
x2)
10 evvel ezelőtt csináltam a jogsit, már akkor nem volt rutin vizsga, egyből mentem a forgalomba, Gyagyas.
De ne aggódj amúgy ezen, úgysem lesz ebből jogosítvány.
De ne aggódj amúgy ezen, úgysem lesz ebből jogosítvány.
Hahó
(
x135)
Aug 09, 2023 09:20:22
x135)
Miért vagy ruppótlan csóró szar, aki filléreken rinyál, ha 1 millió fütyit keresel?
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
max5enutálnak
(
x47)
Aug 09, 2023 09:20:36
x47)
Valljuk be, hiányzott már, hogy a saját szarába nyomjuk a nyomorék fejét a kis pedofilunknak :)))))
A legszórakoztatóbb rovat. Ráadásul soha nem fullad ki.
Gyagyás kergető
Aug 09, 2023 09:21:39

Sicc Fifi.
Aug 09, 2023 09:21:39
Kakaspina
(
x24)
Aug 09, 2023 09:22:47
x24)
Ha kaphatna minden kommentje után 5 perc timeoutot, megőrülne, hogy nem tud azonnal reagálni dolgokra.
126 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™