Som kimaradt, hete.
Nincs túl hideg kempingezni ? Én valami wellness lófaszra tippelnék.
kissendrevagyok
Arra nincs pénzük.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
A történet úgy indult 5 hónapja, hogy 1 évre be lesz baszva a plasztik kártya a fiokba, mert csak 1 vagy 2 év után jöhet szóba a car sharing ami a terv. Majd ez változott úgy először, mert volt ilyen kijelentése is, hogy 500.000 alatt nem érdemes autót venni és hogy kisbusz lesz, amivel körbejárják Europát és onnan fog gányolni. Ne ezek után tartunk most 5 hónap után ott amit írsz.
Elmebeteg, biztos, hogy csak egy picit is tudod, hogy mit akarsz pontosan?
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Rég csinált valami ennyire okosat a sodi, ezek elég jó helyek, hogy ne tudják a trollok videózni :)
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Lehet, hogy szokás szerint rosszalkodott és nyúlkált a kormányhoz, úgyhogy Zsolt megparancsolta, hogy dugja ki a kezét, addog biztosan nem tapogatózik.
A tranyó a tegnapi szaga alapján pedig üszkös. Teljesen analóg módon ő is kaphatna ilyen ragadványnevet.
Nem véletlenül hívta Golda üszkös picsának.
"Hö hö höhö zsolti nézd csak, a másik kezem még szabad, azzal kiverhetem a faszodat amíg kiérünk az ipartelepre hö hö höhö"
Ez a pedofilra nem vonatkozik, hahó!

Mondta neki: El tudnálak képzelni luxuskörülmények között.
Zsolti: Nem te laksz anyád melléképületében és szűkölsz? Na cseréljünk csak helyet, meguntam haza akarok menni.
Nekem csak most esett le, hogy azert reagalhatott igy az apolo mert ez a felkegyelmu egesz este loopolt neki. Konkretan azert lett benyugtatozva, hogy fogja be a pofajat vegre :D
A munka nem megoldás.
Másfél éve volt akkor az első soha többet ne gyere ide tibivel időszaka goldának?

Lyofan ma! Eny ijenko megszoktam innyi ety sört
hetyetye-hetyetye endre mindig a számára kedvezőbb ország jogszabályait tekinti magára tekintve érvényben lévőnek.
egy a baj gyagyás fhasz, az hogy a munkáltatód azt hiszi hogy te a bécsi raktárból gányolsz, valójában meg gémesből, anyád macskaóljából azzal kurvára meg fogod ütni a bokád. na puszi-puszi.
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Ebből is látszik, hogy mekkora idióta vagy, úgy egyébként.
Tudod mi a szerencse, kicsi zsidó? Az, hogy mindig minden körülmények között a MUNKAVÁLLALÓ KÖTELEZETTSÉGE bejelenteni. Ezzel sokan trükköztek a Covid idején több kevesebb sikerrel, (oltatlanul kétszer oltott faszkalap) azonban az állam kacsója szépen utánuk nyúlt, pedig ők mérföldekkel rafináltabbak voltak nálad (mondjuk bárki az).
Tehát, hiába fogsz kisírt malacszemekkel segítséget kérni a gányoldától, mert egy egyszerű vállrándítást fogsz kapni, sőt, még el is beszélgetnek veled, hogy honnan is dolgozol és miért kellett nekik hazudni? :))
Vert helyzetben vagy, ismét. Amit kapni fogsz, az a mostani milliós NAV követelések mellett kismiska.
Álló fasszal várom, amikor mindent visznek majd. Tudod mid marad (sajnos, mert törvény van rá)? Az asztalkád, faptopod és havi kb 28 ezer forintod.
Szerintem frissítsd az excelt. :) Jóból.
hol maradtál le ?
kissendrevagyok
A csehek fotoszintetizalnak, nem lehet naluk sztapacskat kapni, hete.
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Amúgy ennyit ér Szandika gyámja is: egy körözött bűnözővel lájvozgat, él együtt (?)
Pont ennyire fogják recskástól is eltiltani. Ebben eddig lehetett eljutni. De remélkül endre letett már a született pináról, a hajléktalan befordított fasz a te szinted, gyagya.
Pédia.
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
A lényeg: Endre buzi, de még nem meri magának bevallani. Ja, és azt hazudja, hogy jogsicsá van.
Minden O és K
Merci live- nal este, mikor mondta, hogy Endre nem nyúl hozza.
Van foganatosított bejelentés a NAV felé ebben az ügyben?
Szerelmes a kibaszott "Mercibe" de már nincs pénz, nem tudjuk megoldani.
Minden O és K
Nem volt semmi különös. Tranyó arról mesélt, hogy snecitől összeszedett valami viszketős nemibetegséget ami szerencsére "elmúlt magától". Vonatozott Cegléd és Szolnok között, hogy tudja tölteni a telefonját, utána pedig pont akkor lemerült amikor indult az utolsó vonat púpszász felé, és 5 perccel később, hogy megállt a vonat újszásznál a tegnapi élőt privátolta és eltűnt.
kissendrevagyok
Erre sajnos nem látok rá, azonban mindig örömmel veszik, ha a ladal alatt lévő szubhumán csaló szarháziakat feljelentik. Egyszerű polgári kötelezettség.
Nevetni fogsz, de a fizetése 50%-át tilthatják le maximálisan (bár neked a jogszabályok nem újak), ami éppen elég, hogy boruljon a kártyenvár, ugyanis hatósági felszólításra a bank tiltja az adott összeg hányadát, és nem nézheti milyen jogcímen érkezett be az összeg.
Biztos a betadin segitett.
Meg tudod írni a bejelentést ide? Lesz aki beadja.
Endre töltötte be a hússzelepbe, ezért nem sikerült a fertőtlenítés.
Köszi. És akkor Endrét meg kiraktak az autós iskolából?
Rajta vagyok tesómsz.
Ez meg nem nyert megerositest.
Egyébként Gyagya, ha neked levágják a faszodat és beléd raknak két implantátumot akkor te is nő leszel? Nem feltétlenül nem lesz kipróbálva, ha útnak indul a Ducato. Aztán csinálunk rólad meg Tibiről egy MRI-t és akkor majd meglássuk, hogy ki lesz a nőiesebb, bár már most van egy tippem.
Ingatkanügyek
Nszksz. Az adatokat amiket nem tudsz pontozd ki. Nem kell nagyon precízre, csak annyi tény legyen benne legalább amire megindítják az eljárást.
Pontozd ki a beadványban, majd én kitöltöm. A cégjegyzékben minden adata benne van, batali bt.
Nem tudom erről van-e klinikai bizonyíték, én ha lehet addig amíg ez csak feltételezés maradok a "papíros elmebeteg" kifejezésnél hiszen ez tényszerűen bizonyítható!
Konszolidált kinézetű, középosztálybeli fehér ember
sodileak
nszksz, még a mai napon megírom és beküldöm ide.
Javaslom, hogy ne menjen nagy strike a bejelentés felé, mert több és ugyanazon tartalmú bejelentést kvázi kötelesek mellőzni.
Egy nagy MikeTyson ütést kell mérni a veknire.
Ebben tudod mi a varázslatos? Hogy a bejelentéshez lehet dokumentum(okat) csatolni. :DDDDDD
A gyanúsított kvázi fejléc kifejezetten figyelemfelkeltő.
e, arab faszok a bécsi swingerben....
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
kimaradt a faszpina, azt mindennel jobban szereti :DDDDD
☨RIP Bagolyka 2024. április - 2026. június | forum kepbeszuros segedbuzi: sodika.gay
Szerintem a sorrend általában az hogy faszul a pedofil és ilyenkor az autipajzs inverz hatására kezd másokat fenyegetni.
Persze ebből mindig az lesz hogy a háromszögelőtroll, ügyfélkapus troll és Hahó ijedtében elkezd aknákat fektetni.
Ez a retardált meg szaladgál az aknamezőn!
Konszolidált kinézetű, középosztálybeli fehér ember
f) az arab, hires, feher kebabszosza 🤢🤮
A snecológiában kemény versengés folyik a rivaldafényért amibe a ragadvány gúnynevek is beletartoznak.
A rühest már kisrühes kisajátította bő fél évtizede.
A üszkös trademark pedig bécigány lábán figyel a mai napig.
Az adatok már fenn vannak a Sodipédia Sodi elérhetőségei szócikkben is: sodipedia.sodika.org/wiki/SoDI_el%C3%A9rhet%C5%91s%C3%A9gei
az elmeorvosi zárójelentésbe asszem említi, hogy "anyukájával lakik" újszászon
Ket okbol volt ez halalraitelt kezdemenyezes. Egyreszt az ilyen nagy tarsadalmi es jellembeli kulonbsegek nem tesznek jot egy kapcsolatnak. Szandika egy osszeszedett, kuzdi tipusu ember, dolgozik, kepezi magat, probal javitani az eleten. A Sodi meg csak egy akaratgyenge lumpen alkoholista, aki soha semmit sem tett eleteben az eliorejutasert. Nehezen epitenenek kozos eletet, hiszen masok a celjaik, elvarasaik. Meglepo modon Tibcedesz eletvitele, vilagfelfogasa sokkal kozelebb all Endreehez.
Masreszt a Sodi csontbuzi.
Én ilyenkor szoktam inni egy sört.
Ugyanazt, amit negyven eve folyamatosan: Semmit.
Én ilyenkor szoktam inni egy sört.
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
Lehetne screenshootot csinálni a saját youtube csatornájának videólistájáról, ami mutatja, hogy a videók hónapok óta Magyarországon készülnek: www.youtube.com/@vagatlan/videos
+ Szolgáltatásokat is vett igénybe dögivel Gémeskútországban, bár ezek többségéről nincs dokumentum, de esetleg fel lehet sorolni, a NAV tudja ellenőrizni. Van, ahol képek is vannak (pl. a debil pózol a sikeres eü-s vizsgabizonyítványával):
- szállásokat foglalt, azokat pedig le kell jelenteni már személyivel (Kerekdombi termálfürdő (márc. 25.), délegyházi kemping (07.15.)),
- Tempó autósiskolában vezetésórákra járt intenzíven,
- elsősegély vizsgát tett (06.13-án, erről kép is van: sodipedia.sodika.org/images/f/f5/Elsosegely.jpg)
- kötözésre járt az SZTK-ba (04.21 és 06.02 között),
- szemüveget csináltatott (06.29-én Púpszászon, én csak egy optikust találtam csak: Tündérszem Optika Kft. Újszász, Damjanich út 14, 5052 Magyarország),
- háziorvosnál volt (06.01-én Púpszászon Dr. Székely Évánál [email protected]),
- kihallgatáson volt (március 29-én, erről kép is van: sodipedia.sodika.org/images/8/81/Ezmegintmi.png + elvileg 05.06-án is a texisverés ügyében Szegeden, eredetileg 05.04-re hívták be, de átkérte az időpontot szombatra, hogy ne kelljen szabadságot kivennie).
+ vannak fényképek, amiket a gyagyásról csináltak vagy éppen ő rakott ki a púpfalra a vonatról, kávézóból stb. (pl. ahol azt mondja, hogy Somon volt, de kidobták) Ha kell, bemásolok párat, de azoknak nem biztos, hogy van értelme.
Háde cica a cica, a csöves.

MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Endre primitív agyában a mozi, a buzifürcsi meg esetleg a múzeum van.
Nem tud felfogni többet a világból a pedofil.
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Cicaeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Na, ez legalább egy aranyos macskae, nem úgy mint a herélt kandúrod, Gyagyás geci. Anyád macskáival mizu?
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Sztem tibor a földön.
Azért tényleg megéri pedofil simogatónak, szopkodónak lenni. Főleg úgy, hogy a Telekom tartozás 94.5 százalékát is magának kell kifizetnie. Valóban egy pénzügyi okos szisza a szisza!
jó asszony módjára :DDD
Amúgy egy új tiszta ágyra nem futja ,de sörikére,jogsira, autóra, hétvégi kiruccanásokra igen?
Még a végén hereszagú lesz az ágy a tibitől, azért nem engedi bele.
nyem nyúlsz a tyeknikai eszközömhöz!
Nem tudom akarom-e látni, csak olvastam, de full komolyan tök nyersen berámolt egy csirkecombot?
"Ha bugyinak használnálak akkor legalább nyugodtan be tudnék fosni." - Kaffka Tibor
Én azon fetrengek még mindig, hogy "Az utcán is odajönnek hozzás sokszor, mondanak neki valamit, jelképesen a koponyájára ütnek"
Amit a sapkás trolltól kapott, az azért nem jelképes volt :D
röviden: igen.
#50euro + kamatok
Igen: forum.sodika.org/?pageNo=12801&highlight=1295510#comment-1295510
Meg leöblítette n+1 darab borsodival. De biztos a cöliákiától fosik endre férje.
nyem nyúlsz a tyeknikai eszközömhöz!
Én már csak fórumot olvasok , nem nézek tranyó lájvot de így is a hányinger kerülgetett !
Nem könnyű ám bebútorozni a 6 négyzetméteres macskaóllat. Gondolj bele, mi van ha 10cm nagyobb az új ágy, ami miatt nem marad elég hely a munkaállomásnak?

viszont nektek fogadjunk nincs ízléses zsiráf bőr függönyötök!
linziasztal01
(
x77)
Aug 11, 2023 10:30:07
x77)
Egyébként nem túl bonyult, hogy mi lesz a hétvégi luxushely ahova érdemes már előre tényfeltárást küldeni:
Délegyháza, Naturista Oázis Kemping
Balatonakali, Levendula Naturista Kemping
Balatonberény, Naturista Strand és Kemping
Sziksósfürdő, Naturista Strand és Kemping
Szigetmonostor, Naturista Park
Nemesbük, Angela Farm Naturista Kemping
Som kimaradt, hete.
kissendrevagyok
(
x48)
Aug 11, 2023 10:30:34
x48)
Egyébként nem túl bonyult, hogy mi lesz a hétvégi luxushely ahova érdemes már előre tényfeltárást küldeni:
Vaják
(
x6)
Aug 11, 2023 10:31:04
x6)
Tisztelt Tanszék,
A tegnapi események fejében, jogos lenne tanszékünk fő témájaként szolgáló Kiss Endre Farkas-t új becenévvel felruházni?
Az új becenév:”Rühes”
Amennyiben indítványomat támogatják, kérem válaszoljanak erre a bejegyzésre
A tegnapi események fejében, jogos lenne tanszékünk fő témájaként szolgáló Kiss Endre Farkas-t új becenévvel felruházni?
linziasztal01
(
x77)
Aug 11, 2023 10:31:31
x77)
Endre, nyugtass meg, hogy a gányolda elvégzi az arányosítást adózás fonatkozásában, mert ha nem akkor hamarosan integet a NAV. :))
Ugye elvégzi?:))
Ugye elvégzi?:))
Hahó
(
x135)
Aug 11, 2023 10:32:29
x135)
Arra nincs pénzük.
bolgár jeti
(
x30)
Aug 11, 2023 10:33:28
x30)
Miről beszélsz? Full hetero sodi a sodi. :-)
EasybankosPedo
(
x23)
Aug 11, 2023 10:34:52
x23)
...már lejjebb engedte; 250e ftos bontószökevényt akar venni és majd a 150e ftos kamerarendszerrel figyelni....amennyiben kimozdul az autóval, közlekedési pereket fog provokálni maga ellen...
A történet úgy indult 5 hónapja, hogy 1 évre be lesz baszva a plasztik kártya a fiokba, mert csak 1 vagy 2 év után jöhet szóba a car sharing ami a terv. Majd ez változott úgy először, mert volt ilyen kijelentése is, hogy 500.000 alatt nem érdemes autót venni és hogy kisbusz lesz, amivel körbejárják Europát és onnan fog gányolni. Ne ezek után tartunk most 5 hónap után ott amit írsz.
Elmebeteg, biztos, hogy csak egy picit is tudod, hogy mit akarsz pontosan?
trolléga
(
x30)
Aug 11, 2023 10:36:09
x30)
egyébként tényleg, mit rejtélyeskedsz fikás, hogy hova mentek hétvégén?
-mozi
-nudifürcsi
ez a két lehetőség, Gémeskútban csakis ide rángattad a herélt kanodat. esetleg azzal akarod beetetni a trollokat hogy Sziget fesztiválra mentek? pont te, akinek 10 ezer forcsija nincs befizetni a kedvese számláit? *pr*
-mozi
-nudifürcsi
ez a két lehetőség, Gémeskútban csakis ide rángattad a herélt kanodat. esetleg azzal akarod beetetni a trollokat hogy Sziget fesztiválra mentek? pont te, akinek 10 ezer forcsija nincs befizetni a kedvese számláit? *pr*
mikedp
(
x9)
Aug 11, 2023 10:36:23
x9)
Endre , szerintem vetesd fel az LMBTQ-ba F betűt, nem mint fifi, hanem faszpinabaszó :D
KURVArangy
bolgár jeti
(
x30)
Aug 11, 2023 10:36:53
x30)
Rég csinált valami ennyire okosat a sodi, ezek elég jó helyek, hogy ne tudják a trollok videózni :)
ascites
(
x57)
Aug 11, 2023 10:40:04
x57)
Szerintem nem integetés volt az.
Az oktató mondta neki, hogy engedjen el mindent, mielőtt valaki meghal, átnyúlt kezelni a kormányt (is), és a gyagyásnak ezért volt szabad a keze.
Az oktató mondta neki, hogy engedjen el mindent, mielőtt valaki meghal, átnyúlt kezelni a kormányt (is), és a gyagyásnak ezért volt szabad a keze.
Lehet, hogy szokás szerint rosszalkodott és nyúlkált a kormányhoz, úgyhogy Zsolt megparancsolta, hogy dugja ki a kezét, addog biztosan nem tapogatózik.
SzjaManó
Aug 11, 2023 10:41:06
"Tegyük fel, hogy egy magyar illetőségű magánszemély osztrák munkáltatója irodájában dolgozik, de van lehetősége home office munkavégzésre is magyarországi lakásából. Ilyen helyzetben meg kell osztani az adóztatást az érintett országok között. Azokon a napokon, amikor a magánszemély az ausztriai irodában dolgozik, akkor a bérének időarányos része után Ausztriában, viszont amikor Magyarországról, home office-ból dolgozik, akkor a bérének arányos része után Magyarországon keletkezik Szja fizetési kötelezettsége."
Ezzel hogy állunk, Endre?
Annyiban kiegészíteném, hogy "időarányosan" csak a macskaólból dolgozik, ha dolgozik. Mázli, hogy ez "nem évül el", Fifike. :))
Ezzel hogy állunk, Endre?
Annyiban kiegészíteném, hogy "időarányosan" csak a macskaólból dolgozik, ha dolgozik. Mázli, hogy ez "nem évül el", Fifike. :))
Aug 11, 2023 10:41:06
ceglédi troll
Aug 11, 2023 10:41:45
Tisztelt Tanszék,
A tranyó a tegnapi szaga alapján pedig üszkös. Teljesen analóg módon ő is kaphatna ilyen ragadványnevet.
Aug 11, 2023 10:41:45
ascites
(
x57)
Aug 11, 2023 10:42:31
x57)
Hahó
(
x135)
Aug 11, 2023 10:42:52
x135)
"Hö hö höhö zsolti nézd csak, a másik kezem még szabad, azzal kiverhetem a faszodat amíg kiérünk az ipartelepre hö hö höhö"
MaxPayne
(
x24)
Aug 11, 2023 10:46:00
x24)
Anyad mondta mar neked, felbeszakitva a loopodat, hogy: NEM BESZELGETUNK!
?
?
bolgár jeti
(
x30)
Aug 11, 2023 10:49:17
x30)
Ez a pedofilra nem vonatkozik, hahó!

linziasztal01
(
x77)
Aug 11, 2023 10:56:13
x77)
Mondta neki: El tudnálak képzelni luxuskörülmények között.
Zsolti: Nem te laksz anyád melléképületében és szűkölsz? Na cseréljünk csak helyet, meguntam haza akarok menni.
miskolcigány
(
x5)
Aug 11, 2023 10:57:42
x5)
Anyad mondta mar neked, felbeszakitva a loopodat, hogy: NEM BESZELGETUNK!
?
?
Nekem csak most esett le, hogy azert reagalhatott igy az apolo mert ez a felkegyelmu egesz este loopolt neki. Konkretan azert lett benyugtatozva, hogy fogja be a pofajat vegre :D
bolgár jeti
(
x30)
Aug 11, 2023 10:57:54
x30)
Másfél éve volt akkor az első soha többet ne gyere ide tibivel időszaka goldának?

tyodika
Aug 11, 2023 10:59:21
Lyofan ma! Eny ijenko megszoktam innyi ety sört
Aug 11, 2023 10:59:21
kissendrevagyok
(
x48)
Aug 11, 2023 11:03:14
x48)
Endre nem vagy féltékeny Szandikára ? Boldogan vígan éli az életét Ausztriában, már majdnem perfekt a német nyelvtudása. Minden héten fejleszti önmagát, jókat eszik, eljár az állatkertbe sétálni, van munkahelye.
Volt egy szűk rövid ablak az életed során amikor lett volna lehetőséged egy normális keresztény konzervatív életet élni egy született pinással aki fülig szerelmes volt beléd és a gyerekedet akarta megszülni.
Helyette inkább választottál egy mosdatlan, tüdőbeteg, alkoholista, hajléktalan, csonkoltfaszú inkontinens buzikurvát aki csak a pénzedért szeret és semmi másért, akivel nem tudsz családot alapítani, akivel ha bárhova mész olyan igénytelenül viselkedik, hogy az első alkalommal kibasznak titeket. Szerencsére nem kell sokáig szenvedned, mert ez a folyamatos züllés és ivászat nagyon hamar a sírba fog vinni. Ha megnézed Tranyó már annyira lefogyott, hogy csontos a(z)arca pofája. Szerencsétlen már annyira éhes hogy nyers csirkecombot zabál, hogy valahogy túlélje az éjszakát.
kissendrevagyok
Volt egy szűk rövid ablak az életed során amikor lett volna lehetőséged egy normális keresztény konzervatív életet élni egy született pinással aki fülig szerelmes volt beléd és a gyerekedet akarta megszülni.
Helyette inkább választottál egy mosdatlan, tüdőbeteg, alkoholista, hajléktalan, csonkoltfaszú inkontinens buzikurvát aki csak a pénzedért szeret és semmi másért, akivel nem tudsz családot alapítani, akivel ha bárhova mész olyan igénytelenül viselkedik, hogy az első alkalommal kibasznak titeket. Szerencsére nem kell sokáig szenvedned, mert ez a folyamatos züllés és ivászat nagyon hamar a sírba fog vinni. Ha megnézed Tranyó már annyira lefogyott, hogy csontos a(z)
trolléga
(
x30)
Aug 11, 2023 11:04:06
x30)
hetyetye-hetyetye endre mindig a számára kedvezőbb ország jogszabályait tekinti magára tekintve érvényben lévőnek.
egy a baj gyagyás fhasz, az hogy a munkáltatód azt hiszi hogy te a bécsi raktárból gányolsz, valójában meg gémesből, anyád macskaóljából azzal kurvára meg fogod ütni a bokád. na puszi-puszi.
SzjaManó
Aug 11, 2023 11:12:19
Azt meg adócsalásnak SENKI nem fogja megállapítani, hogy lavancba adózom, miközben Mészáros Lőrincnek adózva havi kb. 150 ezer nettóval jobban járnék, LOL.
Miféle "adócsalás" az, ahol ÉN járok rosszabbul?
LOL.
Miféle "adócsalás" az, ahol ÉN járok rosszabbul?
LOL.
Tudod mi a szerencse, kicsi zsidó? Az, hogy mindig minden körülmények között a MUNKAVÁLLALÓ KÖTELEZETTSÉGE bejelenteni. Ezzel sokan trükköztek a Covid idején több kevesebb sikerrel, (oltatlanul kétszer oltott faszkalap) azonban az állam kacsója szépen utánuk nyúlt, pedig ők mérföldekkel rafináltabbak voltak nálad (mondjuk bárki az).
Tehát, hiába fogsz kisírt malacszemekkel segítséget kérni a gányoldától, mert egy egyszerű vállrándítást fogsz kapni, sőt, még el is beszélgetnek veled, hogy honnan is dolgozol és miért kellett nekik hazudni? :))
Vert helyzetben vagy, ismét. Amit kapni fogsz, az a mostani milliós NAV követelések mellett kismiska.
Álló fasszal várom, amikor mindent visznek majd. Tudod mid marad (sajnos, mert törvény van rá)? Az asztalkád, faptopod és havi kb 28 ezer forintod.
Aug 11, 2023 11:12:19
Norina
(
x2)
Aug 11, 2023 11:12:32
x2)
Uristen, mi van itt?
Valaki egy rövid hotyvolt- ot , legyszi?!
kissendrevagyok
(
x48)
Aug 11, 2023 11:13:00
x48)
Uristen, mi van itt?
hol maradtál le ?
MaxPayne
(
x24)
Aug 11, 2023 11:13:51
x24)
…akivel ha bárhova mész olyan igénytelenül viselkedik, hogy az első alkalommal kibasznak titeket.
A csehek fotoszintetizalnak, nem lehet naluk sztapacskat kapni, hete.
trolléga
(
x30)
Aug 11, 2023 11:14:05
x30)
Hintós cigány és szandika újra együtt. Oké oké mellék retardok, na de mi a tanulság? Mert van. Hát,hogy még a skrizofén apró cigány is született pinába rakja a faszát ellenben a vezetésre alkalmatlan shodival,neki csak egy ország által megvetett csöves munkakerülő férfi kurva jut
youtube.com/watch?v=FD5o596qeRg
youtube.com/watch?v=FD5o596qeRg
Amúgy ennyit ér Szandika gyámja is: egy körözött bűnözővel lájvozgat, él együtt (?)
Pont ennyire fogják recskástól is eltiltani. Ebben eddig lehetett eljutni. De remélkül endre letett már a született pináról, a hajléktalan befordított fasz a te szinted, gyagya.
Uristen, mi van itt?
Pédia.
Nem vagyok őrült
(
x3)
Aug 11, 2023 11:14:13
x3)
Uristen, mi van itt?
A lényeg: Endre buzi, de még nem meri magának bevallani. Ja, és azt hazudja, hogy jogsicsá van.
Norina
(
x2)
Aug 11, 2023 11:14:18
x2)
hol maradtál le ?
Hahó
(
x135)
Aug 11, 2023 11:14:54
x135)
Nem vagyok őrült
(
x3)
Aug 11, 2023 11:15:05
x3)
Szerelmes a kibaszott "Mercibe" de már nincs pénz, nem tudjuk megoldani.
kissendrevagyok
(
x48)
Aug 11, 2023 11:19:19
x48)
Nem volt semmi különös. Tranyó arról mesélt, hogy snecitől összeszedett valami viszketős nemibetegséget ami szerencsére "elmúlt magától". Vonatozott Cegléd és Szolnok között, hogy tudja tölteni a telefonját, utána pedig pont akkor lemerült amikor indult az utolsó vonat púpszász felé, és 5 perccel később, hogy megállt a vonat újszásznál a tegnapi élőt privátolta és eltűnt.
csicskovics
Aug 11, 2023 11:20:09
A melóban nem kérdezték azóta, hogy a barátnődnek sikerült-e már eldönteni fél év után, hogy 2 vagy 3 szobás kecót akar?
Aug 11, 2023 11:20:09
KicsiNéző
(
x13)
Aug 11, 2023 11:20:50
x13)
Tudom, hogy most történnek dolgok, de ajánlanám az egyik kedvenc lávjomat az újaknak, vagy a nosztalgiára vágyóknak.
Vannak benne olyan jó dolgok, mint ahogy Endre kifejti, hogy seggbe nem nem soha, kérésre sem.
Vagy hogy szerinte egy munkahelynél bele kell férnie, hogy elviszi a férfiszerelmét dugni, és ha nem, akkor ő mondana fel (ezt megtettük helyetted, szívesen Endi!):
trashcity.net/video/2510/sodi-kaffka-merci-v%C3%A9gs%C5%91-tisztt%C3%A1z%C3%B3s-r%C3%A9szeg-live-2022-02-27
Vannak benne olyan jó dolgok, mint ahogy Endre kifejti, hogy seggbe nem nem soha, kérésre sem.
Vagy hogy szerinte egy munkahelynél bele kell férnie, hogy elviszi a férfiszerelmét dugni, és ha nem, akkor ő mondana fel (ezt megtettük helyetted, szívesen Endi!):
trashcity.net/video/2510/sodi-kaffka-merci-v%C3%A9gs%C5%91-tisztt%C3%A1z%C3%B3s-r%C3%A9szeg-live-2022-02-27
SzjaManó
Aug 11, 2023 11:22:24
Erre sajnos nem látok rá, azonban mindig örömmel veszik, ha a ladal alatt lévő szubhumán csaló szarháziakat feljelentik. Egyszerű polgári kötelezettség.
Nevetni fogsz, de a fizetése 50%-át tilthatják le maximálisan (bár neked a jogszabályok nem újak), ami éppen elég, hogy boruljon a kártyenvár, ugyanis hatósági felszólításra a bank tiltja az adott összeg hányadát, és nem nézheti milyen jogcímen érkezett be az összeg.
Aug 11, 2023 11:22:24
MaxPayne
(
x24)
Aug 11, 2023 11:22:27
x24)
Hahó
(
x135)
Aug 11, 2023 11:24:30
x135)
linziasztal01
(
x77)
Aug 11, 2023 11:24:42
x77)
Endre töltötte be a hússzelepbe, ezért nem sikerült a fertőtlenítés.
Norina
(
x2)
Aug 11, 2023 11:27:10
x2)
SzjaManó
Aug 11, 2023 11:28:01
Rajta vagyok tesómsz.
Aug 11, 2023 11:28:01
MaxPayne
(
x24)
Aug 11, 2023 11:28:41
x24)
Ez meg nem nyert megerositest.
Hahó
(
x135)
Aug 11, 2023 11:28:58
x135)
SzjaManó
Aug 11, 2023 11:30:11
KCf összes (friss) személyi adata kellene, aki ráér.
a bejelentett nevét,
a jogsértés helyét, illetve ha ismert
a bejelentett lakóhelyét
adóazonosító jelét
születési helyét és idejét
anyja nevét
esetleg telefonszámát vagy
internetes elérhetőségeit, például honlapját, e-mail-címét.
a bejelentett nevét,
a bejelentett lakóhelyét
adóazonosító jelét
anyja nevét
Aug 11, 2023 11:30:11
seymour schwartz
(
x6)
Aug 11, 2023 11:30:32
x6)
Miről beszélsz? Full hetero sodi a sodi. :-)
Egyébként Gyagya, ha neked levágják a faszodat és beléd raknak két implantátumot akkor te is nő leszel? Nem feltétlenül nem lesz kipróbálva, ha útnak indul a Ducato. Aztán csinálunk rólad meg Tibiről egy MRI-t és akkor majd meglássuk, hogy ki lesz a nőiesebb, bár már most van egy tippem.
Hahó
(
x135)
Aug 11, 2023 11:30:41
x135)
Rajta vagyok tesómsz.
Nszksz. Az adatokat amiket nem tudsz pontozd ki. Nem kell nagyon precízre, csak annyi tény legyen benne legalább amire megindítják az eljárást.
Hahó
(
x135)
Aug 11, 2023 11:31:55
x135)
a bejelentett nevét,
a bejelentett lakóhelyét
adóazonosító jelét
anyja nevét
a bejelentett nevét,
a bejelentett lakóhelyét
adóazonosító jelét
anyja nevét
Pontozd ki a beadványban, majd én kitöltöm. A cégjegyzékben minden adata benne van, batali bt.
Kakaspina
(
x24)
Aug 11, 2023 11:35:08
x24)
Gyagya, melyik tibort szeretted jobban, azt amelyik megerőszakolt apád áldásával, vagy a szarszagú férfid?
Nyírd ki anyád Sneci | Blekk ket csöcsképek kapcsán keress protonmailen
egynadrág
(
x2)
Aug 11, 2023 11:37:31
x2)
Tisztelt Tanszék,
Nem tudom erről van-e klinikai bizonyíték, én ha lehet addig amíg ez csak feltételezés maradok a "papíros elmebeteg" kifejezésnél hiszen ez tényszerűen bizonyítható!
sodileak
(
x1)
Aug 11, 2023 11:41:09
x1)
a bejelentett nevét,
a bejelentett lakóhelyét
adóazonosító jelét
anyja nevét
a bejelentett nevét,
a bejelentett lakóhelyét
adóazonosító jelét
anyja nevét
NAVpanasz
Aug 11, 2023 11:43:24
Aug 11, 2023 11:43:24
MaxPayne
(
x24)
Aug 11, 2023 11:43:52
x24)
Miert van az, hogy amint bejelenti a pedofil masok faszultatasat, mindig o az, aki faszul?
Csak nem azert mert kepessegek nelkuli, vegtelenul ostoba idiota?
mozgositott teflontroll
Aug 11, 2023 11:45:05
Gyagyas, szoljak anyadnak, hogy varjon NAV levelre a macskaol postaladajaban?
Szerinted hany masodperc utan fogja szetbaszni a vekni fejed te pedofil?
Szerinted hany masodperc utan fogja szetbaszni a vekni fejed te pedofil?
Aug 11, 2023 11:45:05
SzjaManó
Aug 11, 2023 11:47:56
nszksz, még a mai napon megírom és beküldöm ide.
Javaslom, hogy ne menjen nagy strike a bejelentés felé, mert több és ugyanazon tartalmú bejelentést kvázi kötelesek mellőzni.
Egy nagy MikeTyson ütést kell mérni a veknire.
Aug 11, 2023 11:47:56
MÁVos trolléga
Aug 11, 2023 11:49:01
Sodrák, melyik a finomabb?
a) anyád fél ebédje
b) Tibi alienpörkültje
c) nyers csirkecomb
d) gourmet rizs
Púpszász állomás, Púpszász állomás, köszöntjük kedves utasainkat.
a) anyád fél ebédje
b) Tibi alienpörkültje
c) nyers csirkecomb
d) gourmet rizs
Aug 11, 2023 11:49:01
SzjaManó
Aug 11, 2023 11:49:38
Ebben tudod mi a varázslatos? Hogy a bejelentéshez lehet dokumentum(okat) csatolni. :DDDDDD
A gyanúsított kvázi fejléc kifejezetten figyelemfelkeltő.
Aug 11, 2023 11:49:38
halászlé
(
x24)
Aug 11, 2023 11:50:28
x24)
a) anyád fél ebédje
b) Tibi alienpörkültje
c) nyers csirkecomb
d) gourmet rizs
a) anyád fél ebédje
b) Tibi alienpörkültje
c) nyers csirkecomb
d) gourmet rizs
miklos_akos
(
x1)
Aug 11, 2023 11:50:55
x1)
a) anyád fél ebédje
b) Tibi alienpörkültje
c) nyers csirkecomb
d) gourmet rizs
a) anyád fél ebédje
b) Tibi alienpörkültje
c) nyers csirkecomb
d) gourmet rizs
kimaradt a faszpina, azt mindennel jobban szereti :DDDDD
egynadrág
(
x2)
Aug 11, 2023 11:52:04
x2)
Miert van az, hogy amint bejelenti a pedofil masok faszultatasat, mindig o az, aki faszul?
Szerintem a sorrend általában az hogy faszul a pedofil és ilyenkor az autipajzs inverz hatására kezd másokat fenyegetni.
Persze ebből mindig az lesz hogy a háromszögelőtroll, ügyfélkapus troll és Hahó ijedtében elkezd aknákat fektetni.
Ez a retardált meg szaladgál az aknamezőn!
MaxPayne
(
x24)
Aug 11, 2023 11:53:15
x24)
f) az arab, hires, feher kebabszosza 🤢🤮
sodihate
Aug 11, 2023 11:54:29
sodi milyen érzés, hogy CSAK 5-en utálnak?
(a faluba esetleg, ez inkább megyénként érvényes esetleg így M.o.-n simán 100+ fő lesz az alsóhangon - aki kész rögtön ugrani, csak hogy veled kicsesszen)
(a faluba esetleg, ez inkább megyénként érvényes esetleg így M.o.-n simán 100+ fő lesz az alsóhangon - aki kész rögtön ugrani, csak hogy veled kicsesszen)
Ásó27
(
x68)
x68)
Endre, már megint egy nyilvános fórumon készítik neked a krémet! Mit teszel????
Mifaaaaaaaaaaaan
MaxPayne
(
x24)
Aug 11, 2023 11:55:03
x24)
Amugy anyad arra mit reagalt, hogy buzi vagy es egy beforditott faszba, illetve egy szaros ferfi seggbe gyomoszolod a kokadt faszodat? Buszke volt rad?
kripli figyelő
(
x12)
Aug 11, 2023 11:55:54
x12)
A snecológiában kemény versengés folyik a rivaldafényért amibe a ragadvány gúnynevek is beletartoznak.
A rühest már kisrühes kisajátította bő fél évtizede.
A üszkös trademark pedig bécigány lábán figyel a mai napig.
SzjaManó
Aug 11, 2023 11:56:15
Gyerekukszok.
Összesen 10 db csatolmányt lehet a bejelentésnél eszközölni.
Egy kis ötletbörze nem ártana szerintem, majd hahó kicsemegézi amit csatolni akar.
Ez a gyanúsított papír lehetne az egyik, másik a zárójelentés, valahogyan kétséget kizáróan olyan bizonyíték is kellene, hogy életvitelszerűen Újszászon tartózkodik, látogatásról szó sincs, ezzel egyszersmind megkárosítva 2 államot is.
Egy kis ötletbörze nem ártana szerintem, majd hahó kicsemegézi amit csatolni akar.
Ez a gyanúsított papír lehetne az egyik, másik a zárójelentés, valahogyan kétséget kizáróan olyan bizonyíték is kellene, hogy életvitelszerűen Újszászon tartózkodik, látogatásról szó sincs, ezzel egyszersmind megkárosítva 2 államot is.
Aug 11, 2023 11:56:15
Tanszéki Levéltáros
Aug 11, 2023 11:57:37
a bejelentett nevét,
a bejelentett lakóhelyét
adóazonosító jelét
anyja nevét
a bejelentett nevét,
a bejelentett lakóhelyét
adóazonosító jelét
anyja nevét
Az adatok már fenn vannak a Sodipédia Sodi elérhetőségei szócikkben is: sodipedia.sodika.org/wiki/SoDI_el%C3%A9rhet%C5%91s%C3%A9gei
Aug 11, 2023 11:57:37
Dr.sodi
Aug 11, 2023 11:59:13
Gyerekukszok.
az elmeorvosi zárójelentésbe asszem említi, hogy "anyukájával lakik" újszászon
Aug 11, 2023 11:59:13
Bécsi hajléktalan
(
x1)
Aug 11, 2023 12:00:08
x1)
Endre nem vagy féltékeny Szandikára ? Boldogan vígan éli az életét Ausztriában, már majdnem perfekt a német nyelvtudása. Minden héten fejleszti önmagát, jókat eszik, eljár az állatkertbe sétálni, van munkahelye.
Helyette inkább választottál egy mosdatlan, tüdőbeteg, alkoholista, hajléktalan, csonkoltfaszú inkontinens buzikurvát aki csak a pénzedért szeret és semmi másért, akivel nem tudsz családot alapítani, akivel ha bárhova mész olyan igénytelenül viselkedik, hogy az első alkalommal kibasznak titeket. Szerencsére nem kell sokáig szenvedned, mert ez a folyamatos züllés és ivászat nagyon hamar a sírba fog vinni. Ha megnézed Tranyó már annyira lefogyott, hogy csontos a(z) arca pofája. Szerencsétlen már annyira éhes hogy nyers csirkecombot zabál, hogy valahogy túlélje az éjszakát.
Helyette inkább választottál egy mosdatlan, tüdőbeteg, alkoholista, hajléktalan, csonkoltfaszú inkontinens buzikurvát aki csak a pénzedért szeret és semmi másért, akivel nem tudsz családot alapítani, akivel ha bárhova mész olyan igénytelenül viselkedik, hogy az első alkalommal kibasznak titeket. Szerencsére nem kell sokáig szenvedned, mert ez a folyamatos züllés és ivászat nagyon hamar a sírba fog vinni. Ha megnézed Tranyó már annyira lefogyott, hogy csontos a(z) arca pofája. Szerencsétlen már annyira éhes hogy nyers csirkecombot zabál, hogy valahogy túlélje az éjszakát.
Ket okbol volt ez halalraitelt kezdemenyezes. Egyreszt az ilyen nagy tarsadalmi es jellembeli kulonbsegek nem tesznek jot egy kapcsolatnak. Szandika egy osszeszedett, kuzdi tipusu ember, dolgozik, kepezi magat, probal javitani az eleten. A Sodi meg csak egy akaratgyenge lumpen alkoholista, aki soha semmit sem tett eleteben az eliorejutasert. Nehezen epitenenek kozos eletet, hiszen masok a celjaik, elvarasaik. Meglepo modon Tibcedesz eletvitele, vilagfelfogasa sokkal kozelebb all Endreehez.
Masreszt a Sodi csontbuzi.
Bécsi hajléktalan
(
x1)
Aug 11, 2023 12:01:51
x1)
Endre, már megint egy nyilvános fórumon készítik neked a krémet! Mit teszel????
Ugyanazt, amit negyven eve folyamatosan: Semmit.
sodipic
Aug 11, 2023 12:02:18
[img src=https://img.sodika.org/imgur.com/fw0Iair.jpg]
Aug 11, 2023 12:02:18
MaxPayne
(
x24)
Aug 11, 2023 12:03:17
x24)
Emlekszel meg Endre, mikor a benezett es elsodikazott oltasi idopontra mentel, majd reszegen fokauvolto varosnezesbe fogtal, hogy akkor ertetlenkedtel miert unja a Merci meg a Lyudtka a hajlektalansagot?
Hamarosan megtudod te is, pup!
Hamarosan megtudod te is, pup!
sodileak
(
x1)
Aug 11, 2023 12:04:48
x1)
ez még mindig hatalmas. :D
sodileak
balek
(
x10)
Aug 11, 2023 12:07:30
x10)
Aug 11, 2023 12:07:30
Mióta lebukott a Tibivel, a Sodinak homoanamnézise van az édesanyjától Aug 11, 2023 12:07:30
Kötőjel
(
x12)
Aug 11, 2023 12:18:30
x12)
gyilkos, tudom, most kissé lekonyult a pinaszáj, de gondolj arra, hogy mi hangosan felröhögünk folyamatosan az utóbbi 24 órának köszönhetően. :)
vérdíj target nr. 1
Trollok harca
(
x5)
Aug 11, 2023 12:26:18
x5)
anyád tudja már hogy nincs értelme tovább nála maradj vagy ezt is más mondja el neki?
Miskolci alvósejt
EasybankosPedo
(
x23)
Aug 11, 2023 12:27:42
x23)
Gyagyás, akkor most jöhet megint egy újabb 1.5 hónapos STNII, amig meg nem szerzed a jogosítványt? Sokkal viccesebb, mikor igy veszed mélytorokra, 2-3 nap alatt a 23 centis, 1 méteres troll faszt, mint mikor napról napra itt vergődsz.
Söröskorsó
Aug 11, 2023 12:28:42
Trollégák, az utóbbi hetekben nyaralás végett bevallom letettem egy időre a Pédiát és a fórumot, igazán reméltem ha visszatévedek, nem lesz csalódás...
Hát te Jóisten! Betegre röhögöm magam és egyszerre ég ki az agyam a történteken és a kommenteken.
Jó újra itt lenni egy kicsit és bocs a spamért, csak gondoltam ezt megosztom!
"Ha bugyinak használnálak akkor legalább nyugodtan be tudnék fosni." - Kaffka Tibor
Hát te Jóisten! Betegre röhögöm magam és egyszerre ég ki az agyam a történteken és a kommenteken.
Jó újra itt lenni egy kicsit és bocs a spamért, csak gondoltam ezt megosztom!
Aug 11, 2023 12:28:42
ascites
(
x57)
Aug 11, 2023 12:34:19
x57)
Lehetne screenshootot csinálni a saját youtube csatornájának videólistájáról, ami mutatja, hogy a videók hónapok óta Magyarországon készülnek: www.youtube.com/@vagatlan/videos
+ Szolgáltatásokat is vett igénybe dögivel Gémeskútországban, bár ezek többségéről nincs dokumentum, de esetleg fel lehet sorolni, a NAV tudja ellenőrizni. Van, ahol képek is vannak (pl. a debil pózol a sikeres eü-s vizsgabizonyítványával):
- szállásokat foglalt, azokat pedig le kell jelenteni már személyivel (Kerekdombi termálfürdő (márc. 25.), délegyházi kemping (07.15.)),
- Tempó autósiskolában vezetésórákra járt intenzíven,
- elsősegély vizsgát tett (06.13-án, erről kép is van: sodipedia.sodika.org/images/f/f5/Elsosegely.jpg)
- kötözésre járt az SZTK-ba (04.21 és 06.02 között),
- szemüveget csináltatott (06.29-én Púpszászon, én csak egy optikust találtam csak: Tündérszem Optika Kft. Újszász, Damjanich út 14, 5052 Magyarország),
- háziorvosnál volt (06.01-én Púpszászon Dr. Székely Évánál [email protected]),
- kihallgatáson volt (március 29-én, erről kép is van: sodipedia.sodika.org/images/8/81/Ezmegintmi.png + elvileg 05.06-án is a texisverés ügyében Szegeden, eredetileg 05.04-re hívták be, de átkérte az időpontot szombatra, hogy ne kelljen szabadságot kivennie).
+ vannak fényképek, amiket a gyagyásról csináltak vagy éppen ő rakott ki a púpfalra a vonatról, kávézóból stb. (pl. ahol azt mondja, hogy Somon volt, de kidobták) Ha kell, bemásolok párat, de azoknak nem biztos, hogy van értelme.
ascites
(
x57)
Aug 11, 2023 12:38:01
x57)
Púp, hol a mai cunami? Csak nem megbántódtál tegnap? :(
Betöjt Laptop
(
x39)
Aug 11, 2023 12:38:56
x39)
Endre, mit szólsz hozzá, hogy a faszpina párod nyersen zabálta a csirkecombot? Szerinted ez is nőies? :D

Tyodika
Aug 11, 2023 12:42:41
Azérty nyem tytutyok félrehúzódni a kotyival mejt Mejci belivozott!!
Aug 11, 2023 12:42:41
Betöjt Laptop
(
x39)
Aug 11, 2023 12:44:20
x39)
Endre primitív agyában a mozi, a buzifürcsi meg esetleg a múzeum van.
Nem tud felfogni többet a világból a pedofil.
ascites
(
x57)
Aug 11, 2023 12:44:37
x57)
Amúgy hogy alszik a két félember ezen a vánkoson? Úgy, mint Somon? A fikás a dohos ágyon, a tranyó a földön?
Nemzet Krónikása
(
x21)
Aug 11, 2023 12:45:24
x21)
Cicaeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Na, ez legalább egy aranyos macskae, nem úgy mint a herélt kandúrod, Gyagyás geci. Anyád macskáival mizu?
Hahó
(
x135)
Aug 11, 2023 12:46:31
x135)
Amúgy hogy alszik a két félember ezen a vánkoson? Úgy, mint Somon? A fikás a dohos ágyon, a tranyó a földön?
Sztem tibor a földön.
EasybankosPedo
(
x23)
Aug 11, 2023 12:52:16
x23)
Sztem tibor a földön.
Azért tényleg megéri pedofil simogatónak, szopkodónak lenni. Főleg úgy, hogy a Telekom tartozás 94.5 százalékát is magának kell kifizetnie. Valóban egy pénzügyi okos szisza a szisza!
Mercis Hambi
(
x3)
Aug 11, 2023 12:52:37
x3)
Sztem tibor a földön.
Amúgy egy új tiszta ágyra nem futja ,de sörikére,jogsira, autóra, hétvégi kiruccanásokra igen?
Dörpepúp
(
x7)
Aug 11, 2023 12:54:17
x7)
Még a végén hereszagú lesz az ágy a tibitől, azért nem engedi bele.
mikedp
(
x9)
Aug 11, 2023 12:59:59
x9)
a belem kihányom a tegnapi tranyós csirkecombos mutatványtól ... bár a farhát szopogatása még undorítóbb lett volna.
vég és ösztönlény a faszpinás.
KURVArangy
Söröskorsó
Aug 11, 2023 13:01:31
a belem kihányom a tegnapi tranyós csirkecombos mutatványtól ... bár a farhát szopogatása még undorítóbb lett volna.
Nem tudom akarom-e látni, csak olvastam, de full komolyan tök nyersen berámolt egy csirkecombot?
Aug 11, 2023 13:01:31
ascites
(
x57)
Aug 11, 2023 13:01:47
x57)
Én azon fetrengek még mindig, hogy "Az utcán is odajönnek hozzás sokszor, mondanak neki valamit, jelképesen a koponyájára ütnek"
Amit a sapkás trolltól kapott, az azért nem jelképes volt :D
Twiccs Chat
(
x5)
Aug 11, 2023 13:04:47
x5)
röviden: igen.
ascites
(
x57)
Aug 11, 2023 13:05:02
x57)
Igen: forum.sodika.org/?pageNo=12801&highlight=1295510#comment-1295510
Dörpepúp
(
x7)
Aug 11, 2023 13:07:08
x7)
Meg leöblítette n+1 darab borsodival. De biztos a cöliákiától fosik endre férje.
gobesug
(
x30)
Aug 11, 2023 13:09:26
x30)
Agyi Poloska van e a macske olban Endre?
Mercis Hambi
(
x3)
Aug 11, 2023 13:10:58
x3)
Én már csak fórumot olvasok , nem nézek tranyó lájvot de így is a hányinger kerülgetett !
Kötőjel
(
x12)
Aug 11, 2023 13:11:57
x12)
a sodi nem tehet semmiről. történelmileg így alakult. (ezt viheted a púpfalra, szerény a sodi a gyilkos)
vérdíj target nr. 1
EasybankosPedo
(
x23)
Aug 11, 2023 13:12:53
x23)
Nem könnyű ám bebútorozni a 6 négyzetméteres macskaóllat. Gondolj bele, mi van ha 10cm nagyobb az új ágy, ami miatt nem marad elég hely a munkaállomásnak?

gobesug
(
x30)
Aug 11, 2023 13:14:58
x30)
viszont nektek fogadjunk nincs ízléses zsiráf bőr függönyötök!
146 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

De a maszturbáló férfiak szépek , piszony :)