Azt is lehet mondani, hogy a bejelentett csalónak nagy adósságai vannak, nem akarhatják, hogy egy napon betoppanjon hozzájuk a végrehajtó.
Azt tudjuk? Ha igen mindenképp írjátok bele léccike.
adószám: 8420193771
sodipedia.sodika.org/wiki/SoDI_el%C3%A9rhet%C5%91s%C3%A9gei
kissendrevagyok
Tudjuk és Kakaspina majd beleírja.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Nszksz!
Durrogjon.
Látod endre, ha nem lennél suta szar neked is sikerülne a jogsi.
Off: egy ilyen nem tűnik fel valahol, hogy egy mazsola lassan dupla annyi órát tudott le mint a nagy átlag és még nem volt vizsgázni?
én (Kiss Endre Farkas, sodi). - egy potenciálisan italozó - munkanélküli vagyok
Egy kicsit gondolkodjunk!
Kettős adóztatást elkerülő egyezményünk van ausztriával.
A magyar szja kulcs 15 %.
Az osztrák szja kulcs:
€ 10.000 – ig – 0%
€ 25.000 – 5.750 – 23%
€ 51.000 – 17.085 – 33,5%
€ 51.000 – fölötti jövedelemre 50%
Vagyis ha megosztják az szja-t, és dupla szja-t nem fizethet, akkor ausztriában adóvisszatérítésre lesz jogosult, hiszen akkor ott több adót fizetett, méghozzá 50 % - 15% = 35 %-nyi bért kap vissza, ha itthon fizeti be a magyar szja-t.
Sajnos ez ennél komolyabb.
Ezeket a számokat, dealerek és jofogásos csalásokhoz használják.
Valószínűleg Tibor valamikor lefotózta és 1gramm cigányherbálért eladta judga összes személyes adatát, más magyarázat erre nincs.
Bravó Endre, korrekt nagyon a férfi szerelmed.
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
Olvastam, mindjárt válaszolok is bővebben.
Nem ő csinálta, képtelen lenne rá. Amikor Szegeden járt, akkor Lajura állította be neki.
Igen, már a twink boyok lájkolgatása után privátolta
puskapoj
Nem feltétlen nem pofázik a Cica 3 doboz sörért cserébe.
Nagyban egészben arról van szó, hogy adózás szempontjából kié, kihez tartozik.
Azt gondolom, hogy a mostani munkáltatója abba van', hogy Endrének még van osztrák lakcíme (ha full remote meló, ha nem, ebből a szempontból mindegy). Kicsit haza ugrott az anyjához, amíg kivesz egy másik albérletet hetyetyét sajnos beszopták a labancok.
Az egy külön dolog, hogy ezért majd beperlik e vagy sem, az az Ő bizniszük, szerintem nem kis pert lehetne ebből klopfolni.
A lényeg az, hogy a hatóságok kezdjék el az vizsgálni,hogy hova és kihez is tartozik ez az elmebeteg. Amennyiben ezt elkezdik, hamar ki fog bukni a magyar hatóságoknak, hogy "itt valami nincs rendben". Mindkét állam próbálja bizonyítani az adózó személy illetőségét, gondoljunk bele, hogy nem véletlenül használta az "osztrák illetőségű hajléktalan" kifejezést Endre.
Biztos, hogy volt már ilyen/hasonló megkeresés és onnan vette ezeket a szavakat.
A két állam közötti párbajhelyzet nagyon gyorsan eldől, ugyanis a lakóhely dönt, ez a prioritás főszabály szerint. :) Ha Endre hazudott az osztrák hatóságoknak lakóhely fonatkozásásban, akkor az nagy szopás...
Kezdjék el feltúrni, hogy hol van érvényes lakcím és hol nem, nem lennék meglepve, ha a mostani melócsá is kapna egy hivatalos levelet, hogy tudtad e, hogy úgy foglalkoztatsz egy szellemi és testi fogyatékost, hogy nincs érvényes osztrák lakcíme, hazudott nektek a szerződésben?
Gondolj bele, te mint állam olyan embert adóztatsz, akit alapvetően nem neked kellene, hanem az egyezményben foglaltak szerint Magyarországnak.
(remélem lesz osztrák állam vs sodika per).
Nem hinném, hogy ilyen átbaszósdi után adóvisszatérítést kapna Endre, de ha kicsit (is) fennáll annak a veszélye, hogy pénzt kapna, akkor nem kell leadni, majd írok más témában feljelentést. :D
Arra próbáltam rámenni, hogy egyrészt értesítsék a melócsát, másrészt az osztrák rendszer sámliját kirúgni a lába alól.
Trashvod-on fent van, szia.
Nem hinném, hogy ilyen átbaszósdi után adóvisszatérítést kapna Endre, de ha kicsit (is) fennáll annak a veszélye, hogy pénzt kapna, akkor nem kell leadni, majd írok más témában feljelentést. :D
Arra próbáltam rámenni, hogy egyrészt értesítsék a melócsát, másrészt az osztrák rendszer sámliját kirúgni a lába alól.
Elég nagy a veszélye a visszatérítésnek.
Ezt úgy értelmezem, hogy alapvetően nem nekik, hanem Magyarországnak kellett volna adóztatnia szja szempontjából.
Ebből Endre hogy láthatna egy kanyi vasat is?
Hamis papírok miatt hitték illetőségűnek, nem?
Fogd már fel, hogy kezeli
Mifaaaaaaaaaaaan
Nem ide szarta a vonatokat, hanem oda. Ennyi.
Épp takarítok és partvis van a kezemben. Nem értik itthon miért vonyítok.
nyem nyúlsz a tyeknikai eszközömhöz!
Amennyibe igaz és nem hazudik a gyagyás, hogy ennyi volt a jogsi mert az iskola vagy az oktató elhajtota a vérbe, akkor ez a reddites poszt is csak azt bizonyítja hogy menyire angyalszárny a jogsi az elmebetegnek. Mert mint itt is kiderült azért bárkit meglehet tanitani vagy bárkit lelehet húzni az órákkal. Gyagyásnál viszont ezek szerint nem játszanak ezek, amennyibe tényleg elhajtották.
Amennyibe elhajtották akkor valószínűleg annyi történt, hogy az oktató felmérte 10 óra alatt mire számíthat, akár hosszutávon is, majd kiszámolta, hogy megér e annyit a korcs lehúzása. És bizony az jöhetett ki neki hogy nem. Lásd a bejegyzést, ott is ott van hogy az oktató hozzáállása talán valahol a 30 óra körül változott meg, de még akkor se hajtotta el a diákját, hanem szenvedett vele tovább, valószínűleg a pénz miatt. Na a debilnél ilyen most nincs.
Még a lehúzható balek szintjét se éred el gyagyás sokaknál. Egyszerűen nem érdemes energiát rád pazarolni, mert reménytelen vagy.
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Elolvastam és egy kicsit azért elborzasztó a dolog. Amikor azt írja a tanuló, hogy a 30. óránál elmulasztja sávváltásnál a tükröt és a holtteret az azért már gáz, le is írja, hogy dekoncentrált. Írja azt is, hogy sokat padkázott meg nekiverte a kocsit a szegélykőnek.. ez pl. az oktató figyelmetlensége, mert egy rutinos oktató ilyenkor rádnyomja a satuféket és inkább fulladjon le az autó csak ne legyen kár vagy baleset. Parkolást azt nálunk is nagyon a végére hagyták és csak keveset csináltuk de azt is azért mert könnyen bemagolható (nekem pl. mondott az oktatóm egy appot: "Parkolj Viktóriával" amibe szájbarágósan benne van mit, mikor, hol és hogyan kell tekerni).
Én megértem, hogy a gyerek frusztrált de szerintem az oktató helyesen járt el, hogy ilyen sokáig nem engedte vizsgázni, mert egyáltalán nem volt forgalomba való. Sokan egyáltalán nincsenek tisztában azzal, hogy nagyon könnyen lehet komoly balesetet okozni apró figyelmetlenség miatt.. néha csak legyintenek, hogy jó jó majd legközelebb de amíg nem történik valami komolyabb baj addig szarnak az egészre.
Az ilyen emberek szerintem tegyék össze a kezüket, hogy egyáltalán 110 óra után kiadják nekik a jogosítványt.
kissendrevagyok
trashcity.net/video/5374/tibi-nyers-csirkecombot-eszik
kissendrevagyok
Úgysem fog elmenni érte, az orvosi ellátást sem téríttette meg. A meló értesítése szerintem fontosabb, mert minden, amivel úgy ki tudják baszni, hogy ne kelljen 3 hónap bánópénzt fizetni, azzal előrébb vagyunk.
Viszont ügyintézésben remekel.
A JohnHarrist is időben lemondta.
Semmi gond. A diákhitel ügyében volt bejelentés, olyan is ami nem volt publikus, adatokkal alátámasztva, az biztosan célt fog érni.
És az 5 milliós tétel, végrehajtási szakban.
Még jobb. :D
Na, kóricáltok még az uraddal, Endre?
Őszintén nem tudom mit vártál egy komlói fehér cigánytól, aki 5 évesen 500 éves mamutfenyőket tépett ki gyökerestül, majd játszi könnyedtséggel a vállán elvitte a putriba ahol az öklével darabolta fel őket. Szobi szörp helyett is a dögkút vizét itta gyerekként, a patkányokat meg visszafertőzte amit megevett szőröstűl bőröstül.Ez egy főnyeremény Sodrák!
blabla
Az írja a gyerek nem is gondoltam hogy ez is elsőre meglesz,mint a KRESZ
XDDÐDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Futár Árpi is forumlakó.
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Tranyó és az árnyalt utalások.
Tranyó és a nyelvtudás.
Igazi barátnő-alapanyag, szerintem nagyon sok férfi párja ilyen.
Ingatkanügyek
Vasárnap éjfélig még ember vagy, Géza, tudtad?!
Az másik Árpi
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Tranyó és a nyelvtudás.
Ezen még mindig sírok 😂
www.tiktok.com/@red_priestessnew/video/7041689264203107590
kissendrevagyok
Off: egy ilyen nem tűnik fel valahol, hogy egy mazsola lassan dupla annyi órát tudott le mint a nagy átlag és még nem volt vizsgázni?
lófasz sem nézi, én is az átlag óraszám kétszeresét elérve tettem shikeres vizsgát. ha van is erről valami audit, az oktató simán benyögi, hogy "hát a tanuló képességei indokolták az extra órákat", aztán csókolom.
sajnos nagyon be lehet szopni, mind oktatóval, mind vizsgabiztossal.
a sodi esetében ez persze mindegy, mert soha nem jut el a vizsgáig. mivel pimaszkodott, a trollok eltiltották a gyakorlati oktatástól. ez az Univerzum akarata, mi pedig végrehajtjuk.
olvasgassa csak otthon a 70-es években írt kreszkönyveket, az való neki.
vérdíj target nr. 1
és miért írja azt, hogy "sajnos" ? 😅
kissendrevagyok
Endre bekeményített... vagy Tibinek nincs kedve új ATM-et keresni... túl fáradt, sokat dolgozott mostanában.. :)
Szarvasaganccsal végezte ki a pedofilt az aggódó apa
Integetett a jogosítványának.
SEO. Endre Farkas Kiss, criminal, assaulting women, pedophile, fraudster
simán elképzelhető, miután a szisza kipanaszkodta magát a lájvban, h púposnak má hetek óta nincs rá gusztusa....
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Endi! "Tobben kerdezik", hogy azert nem tudtad megbaszni a Tibit mert nem tudtal kimenni kekert? Becsi orvosodat hivtad mostanaban? Vagy hivjuk mi?
Ebben eddig lehetett eljutni.
uzenem neked Fikas komam,hogy abban a pocegodorbe(tibi szaja),amibe te ma este bedugod az otvaros alkoholtol erzeketlen zsido nyelvedet,nemreg egy nyers csirkecomb jart..... bizom benne,hogy a tibivel mindketten valami fertozo osztalyon fogtok kikoktni !
"Anyám hibája .Ha minden összeomlik, rágyújtom a házat" KEF 2024.06.29.
Foleg auto nelkul!
Ebben eddig lehetett eljutni.
Azért gyagyásnak a nyers csirkecomb zabálós videó után nem lesz könnyű dolga, ha Tibi szájába be akarja csempészni a pithonszt... a hideg fog futkosni a hátán minden egyes alkalommal, mivel bármi megtörténhet... :D
Szarvasaganccsal végezte ki a pedofilt az aggódó apa
Nem örül, hogy buzigőzölnie kell a kajért.
Megélhetési buzigőzölő!
Jó étvágyat a vacsorához!
Endrének már az ujja sem áll fel.
Azt mégse írhatja, hogy "sajnos Endivel kell lennem" pénz az pénz :D
Es mar bukik is a penznek nincs szaga szalloige.
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
ausztria már a bukás kezdete volt. nemmelegmárkék átcsábították labancziába, akkor indult meg a lejtőn. herr schrekk valamennyire kontroll alatt tartotta, berlinben könnyebben el tudta adni a jobb sorsra fiatalember szerepét a munkáltatóknak
Erről óhatatlanul egy trash classic shit jut eszembe trolléga, ha már a pénznek nincs szaga:
www.youtube.com/watch?v=7I1EId5ksjg
Ény eszt nyem éjtyem hetyetye
az érdemes kimaradt, de úgy is tudjátok.
endre, ez is miattad van
Teljesen változó a dolog.
Engem spec 15 éve szopat valamiért a finanzamt.
Annyi volt a bűnöm, hogy a családi pótlékot, mikor elváltam, egy retardált könyvelővel csináltatta a volt anyuka.
Mehettem is a szönyeg szélére:-D
Azóta ha ado visszatérítést csinálok, első körben kivárják a maximális 6 hónapot,ami nekik a határidő a válaszra.
Majd bekérnek mindenféle faszságot,de olyan dolgokat amitől a mostani könyvelőm is csak pislog, de kezeli:-DD
Szoval ha egyszer a gyagyásnál is lenne valami elállás, onnantól lehet nem lenne elég csak bepötyögnie,a dolgokat a finanzonline fiokjában:-D
Unatkozik a luxusnyaraláson.
Arthur Dent
(
x1)
Aug 11, 2023 16:04:15
x1)
Fajj... Endre bazdmeg most néztem ahogy az urad zabálja a nyers csirkelábat, mindíg is tudtam hogy dögevő...
Remélem ledugta utánna a nyelvét a torkodon...
Remélem ledugta utánna a nyelvét a torkodon...
EasybankosPedo
(
x23)
Aug 11, 2023 16:05:26
x23)
Amúgy szerintem a NAV már elkapta a tőkeit és már csavarjai is. Emlékszünk rá mikor 2-3 hónapja elkezdte emlegetni, hogy ö aztán nem fizet Mészárosnak? Na ott kophatott valami értesítést talán, hogy eljárást indítottak. Majd utána nagy csönd egészen a mostani hétig, mikor ugyanúgy hirtelen elő hozta a NAV témát és elkezdte megmagyarázni hogy mértnem adó csaló ö tulajdonképpen. Nem lepődnék meg ha azért kezdte volna el emlegetni megint őket, mert megkapta a korábbi ügy miatt, hogy akkor most hogyan, mennyit kell fizetnie.
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
-
Aug 11, 2023 16:05:27
06 77 490 005
Sugar Trade
Egy búgó hangú troll felhívhatná őket, hogy baj van, ha adnak egy mail címet megmutatjuk a zárójelentést.
Lakcím fiktiválásban tudunk segíteni, illetve jelentség fel, mert a pofátlanságnak is van határa, másrészt veszélyes.
Finoman mondani kell, hogy a legjobb lenne helyben megtenni a feljelentést, ugyanis kicsit messze van. :))
Kurva anyádat fogsz te itt lakcímekkel trükközni, Endre!
Sugar Trade
Egy búgó hangú troll felhívhatná őket, hogy baj van, ha adnak egy mail címet megmutatjuk a zárójelentést.
Lakcím fiktiválásban tudunk segíteni, illetve jelentség fel, mert a pofátlanságnak is van határa, másrészt veszélyes.
Finoman mondani kell, hogy a legjobb lenne helyben megtenni a feljelentést, ugyanis kicsit messze van. :))
Azt is lehet mondani, hogy a bejelentett csalónak nagy adósságai vannak, nem akarhatják, hogy egy napon betoppanjon hozzájuk a végrehajtó.
Aug 11, 2023 16:05:27
Gólya
(
x2)
Aug 11, 2023 16:07:55
x2)
Ha már a nav-al levelezgetünk, mehetne egy adóazonosító jel is. Ugyanis az adóhatóság alapvetően ez alapján tartja nyílván.
2 napig csicskultam.
SzjaManó
Aug 11, 2023 16:11:29
Ha már a nav-al levelezgetünk, mehetne egy adóazonosító jel is. Ugyanis az adóhatóság alapvetően ez alapján tartja nyílván.
Aug 11, 2023 16:11:29
kissendrevagyok
(
x48)
Aug 11, 2023 16:12:38
x48)
adószám: 8420193771
sodipedia.sodika.org/wiki/SoDI_el%C3%A9rhet%C5%91s%C3%A9gei
Hahó
(
x135)
Aug 11, 2023 16:13:07
x135)
SzjaManó
Aug 11, 2023 16:13:41
Nszksz!
Durrogjon.
Aug 11, 2023 16:13:41
hugykoszagu pinaszor
(
x7)
Aug 11, 2023 16:14:57
x7)
www.reddit.com/r/hungary/comments/15o9xv4/forgalmi_vizsga_gyakorlati_vezet%C3%A9s_110_%C3%B3r%C3%A1n%C3%A1l/
endre, nem is baj hogy feladod a jogsit, úgy látszik szolnokon az ajánlott órák négyszerese is előfordul.
le vagy tiltva, kurva anyád
endre, nem is baj hogy feladod a jogsit, úgy látszik szolnokon az ajánlott órák négyszerese is előfordul.
kissendrevagyok
(
x48)
Aug 11, 2023 16:15:12
x48)
Még a Google is tudja, hogy egy adócsaló bűnöző 😂
kissendrevagyok
koszos
(
x11)
Aug 11, 2023 16:18:25
x11)
az a nyers csirkecomb story...
te ezt a lenyt nevezed a parodnak Fikas !!!!
NORMALIS VAGY ????
remelem megdoglik valami fertozesben a herelt buzikurva....
azt hiszem a nyers csirkecombevo jelenet eleg lesz elete vegeig a kirugascsahoz!!!!
csak gratulalni tudok az okadek tiborodhoz endibaba....
"Anyám hibája .Ha minden összeomlik, rágyújtom a házat" KEF 2024.06.29.
te ezt a lenyt nevezed a parodnak Fikas !!!!
NORMALIS VAGY ????
remelem megdoglik valami fertozesben a herelt buzikurva....
azt hiszem a nyers csirkecombevo jelenet eleg lesz elete vegeig a kirugascsahoz!!!!
csak gratulalni tudok az okadek tiborodhoz endibaba....
fütyizel
Aug 11, 2023 16:33:21
www.reddit.com/r/hungary/comments/15o9xv4/forgalmi_vizsga_gyakorlati_vezet%C3%A9s_110_%C3%B3r%C3%A1n%C3%A1l/
Látod endre, ha nem lennél suta szar neked is sikerülne a jogsi.
Aug 11, 2023 16:33:21
Hahó
(
x135)
Aug 11, 2023 16:43:57
x135)
"Tegyük fel, hogy egy magyar illetőségű magánszemély osztrák munkáltatója irodájában dolgozik, de van lehetősége home office munkavégzésre is magyarországi lakásából. Ilyen helyzetben meg kell osztani az adóztatást az érintett országok között. Azokon a napokon, amikor a magánszemély az ausztriai irodában dolgozik, akkor a bérének időarányos része után Ausztriában, viszont amikor Magyarországról, home office-ból dolgozik, akkor a bérének arányos része után Magyarországon keletkezik Szja fizetési kötelezettsége."
Ezzel hogy állunk, Endre?
Annyiban kiegészíteném, hogy "időarányosan" csak a macskaólból dolgozik, ha dolgozik. Mázli, hogy ez "nem évül el", Fifike. :))
Ezzel hogy állunk, Endre?
Annyiban kiegészíteném, hogy "időarányosan" csak a macskaólból dolgozik, ha dolgozik. Mázli, hogy ez "nem évül el", Fifike. :))
Az osztrák szja kulcs:
€ 10.000 – ig – 0%
€ 25.000 – 5.750 – 23%
Vagyis ha megosztják az szja-t, és dupla szja-t nem fizethet, akkor ausztriában adóvisszatérítésre lesz jogosult, hiszen akkor ott több adót fizetett, méghozzá 50 % - 15% = 35 %-nyi bért kap vissza, ha itthon fizeti be a magyar szja-t.
Bécsi hajléktalan
(
x1)
Aug 11, 2023 16:54:25
x1)
www.reddit.com/r/hungary/comments/15o9xv4/forgalmi_vizsga_gyakorlati_vezetés_110_óránál/
Endre, egy szolnoki pok 110 ora utan szerzett csak jogsit. Megdontod a rekordjat?
Én ilyenkor szoktam inni egy sört.
Endre, egy szolnoki pok 110 ora utan szerzett csak jogsit. Megdontod a rekordjat?
A helyzet megoldása
(
x44)
Aug 11, 2023 17:00:57
x44)
jó sok száma van Lyucifernek 😂🤣😅
Sajnos ez ennél komolyabb.
Ezeket a számokat, dealerek és jofogásos csalásokhoz használják.
Valószínűleg Tibor valamikor lefotózta és 1gramm cigányherbálért eladta judga összes személyes adatát, más magyarázat erre nincs.
Bravó Endre, korrekt nagyon a férfi szerelmed.
miklos_akos
(
x1)
Aug 11, 2023 17:05:48
x1)
rtl.hu/kulfold/2023/08/11/brazil-vandorpok-penny-ausztria-erekcio
Gyagyas, pont rosszkor jottel haza! Ez lenne a megoldas a pitonsz problemadra!
☨RIP Bagolyka 2024. április - 2026. június | forum kepbeszuros segedbuzi: sodika.gay
Gyagyas, pont rosszkor jottel haza! Ez lenne a megoldas a pitonsz problemadra!
Napok óta zárva tart egy Penny üzlet az ausztriai Krems an der Donau városában egy veszélyes dél-amerikai pók miatt, aminek fájdalmas csípése órákon át tartó erekciót is okoz a férfiaknál – jelentette a helyi sajtó.
SzjaManó
Aug 11, 2023 17:06:27
Az osztrák szja kulcs:
€ 10.000 – ig – 0%
€ 25.000 – 5.750 – 23%
Az osztrák szja kulcs:
€ 10.000 – ig – 0%
€ 25.000 – 5.750 – 23%
Olvastam, mindjárt válaszolok is bővebben.
Aug 11, 2023 17:06:27
mondomkusskuss
(
x21)
Aug 11, 2023 17:22:00
x21)
Nem tudom valaki figyelte-e a Fikás TikTok oldalát de a videók kedveléseit privátra állította:

kripli figyelő
(
x12)
Aug 11, 2023 17:23:04
x12)
Aug 11, 2023 17:23:04
Nem lepődnék meg ha azért kezdte volna el emlegetni megint őket, mert megkapta a korábbi ügy miatt, hogy akkor most hogyan, mennyit kell fizetnie.
Már leírta a pontos összeget múltkor mennyit is követelnek rajta.Görbült a picsaszáj és mantrázta neki nem lehet magyar bankszámlája.Valószínűleg megkapta a következő levelet és még kapni fog párat.Az hogy nem látjuk a nagy röhögést amit a NAV pofájába tol a behajthatatlanság miatt azt jelenti keresztülhúzták valamilyen sunyi számítását. Aug 11, 2023 17:23:04
linziasztal01
(
x77)
Aug 11, 2023 17:23:37
x77)
Nem tudom valaki figyelte-e a Fikás TikTok oldalát de a videók kedveléseit privátra állította:
Nem ő csinálta, képtelen lenne rá. Amikor Szegeden járt, akkor Lajura állította be neki.
cucksodi
(
x3)
Aug 11, 2023 17:26:34
x3)
Igen, már a twink boyok lájkolgatása után privátolta
KicsiNéző
(
x13)
Aug 11, 2023 17:36:06
x13)
Endre nem hiszed el mennyire jó újranézni a 2022 elejei lájvjaid.
Egyrészt kis nosztalgia, másrészt meg az a szintű beképzeltség meg arrogancia amit mutatsz ezeken a videókon :D
Próbálnak emberek figyelmeztetni, hogy ennek hajléktalanság lesz a vége, te meg tolod, hogy "kezelem" meg szórod a pénzt hülyeségekre.
Ha visszagondolsz ezekre az időkre azért kicsit kicsordul a könnyed nem? Volt pénzed kajára, sörikére, saját lakás messze Goldától, volt munkád, pénzed :D
Ma meg egy lépést nem tudsz megtenni anélkül, hogy ott legyél a trashcsopiban, semmit nem engedünk neked és egy 6 négyzetméteres fáskamrában laksz :D
Vágod 1 év kellett a Linz - Újszász triphez, és még most is csak másfél év telt el, amibe nagyon durva belegondolni - szerintem ez valami speedrun lesz.
Egyrészt kis nosztalgia, másrészt meg az a szintű beképzeltség meg arrogancia amit mutatsz ezeken a videókon :D
Próbálnak emberek figyelmeztetni, hogy ennek hajléktalanság lesz a vége, te meg tolod, hogy "kezelem" meg szórod a pénzt hülyeségekre.
Ha visszagondolsz ezekre az időkre azért kicsit kicsordul a könnyed nem? Volt pénzed kajára, sörikére, saját lakás messze Goldától, volt munkád, pénzed :D
Ma meg egy lépést nem tudsz megtenni anélkül, hogy ott legyél a trashcsopiban, semmit nem engedünk neked és egy 6 négyzetméteres fáskamrában laksz :D
Vágod 1 év kellett a Linz - Újszász triphez, és még most is csak másfél év telt el, amibe nagyon durva belegondolni - szerintem ez valami speedrun lesz.
Ténfép
(
x5)
Aug 11, 2023 17:43:46
x5)
Zsodi, Pistike kollégádat és inkluenszer tanárodat - mert lehetne az - kibaszta a sugar daddy-je, szóval újra felveheted vele a kapcsolatot, ha engedi szophatod, pénzelheted, koldulhattok együtt.
Amúgy fun fact, hogy amikor az a barom a nőket említi, akkor vicsorítani szokott, te ilyen esetben auti-szociopata módjára vigyorogni, szerintem jól kiegészítenétek egymást. Jobb lenne az 5 centis mint a befordított, nem?
Igyunk egy sörtöt, he
Amúgy fun fact, hogy amikor az a barom a nőket említi, akkor vicsorítani szokott, te ilyen esetben auti-szociopata módjára vigyorogni, szerintem jól kiegészítenétek egymást. Jobb lenne az 5 centis mint a befordított, nem?
Betöjt Laptop
(
x39)
Aug 11, 2023 17:46:11
x39)
Én csak annyit kérdeznék Endrétől, hogy a véletlen műve, hogy megint fotó van a szolnoki patkánykodásról, vagy esetleg a a csövese küldött valakinek infót, mikor és hol kell lenni...
Endre?
Szerinted?
Ritka nagy balfasz balek vagy, de kicsit én túl soknak érzem a véletleneket...
Szerintem balek vagy.
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Endre?
Szerinted?
Szerintem balek vagy.
sörtötbontok
(
x8)
Aug 11, 2023 17:58:43
x8)
Szolnoki reddites ember 110 óra után vizsgázott:
Endréről lehúzhattak volna legalább 150-160 órát, bő egymillió fütyit, ha nincs az intervenció.
Endre! Spóroltak neked a trollok legalább egymillió fütyit!!
Endréről lehúzhattak volna legalább 150-160 órát, bő egymillió fütyit, ha nincs az intervenció.
Remegőszáj
(
x1)
Aug 11, 2023 18:01:53
x1)
Én csak annyit kérdeznék Endrétől, hogy a véletlen műve, hogy megint fotó van a szolnoki patkánykodásról, vagy esetleg a a csövese küldött valakinek infót, mikor és hol kell lenni...
Endre?
Szerinted?
Szerintem balek vagy.
Endre?
Szerinted?
Szerintem balek vagy.
Nem feltétlen nem pofázik a Cica 3 doboz sörért cserébe.
SzjaManó
Aug 11, 2023 18:02:31
Az osztrák szja kulcs:
€ 10.000 – ig – 0%
€ 25.000 – 5.750 – 23%
Az osztrák szja kulcs:
€ 10.000 – ig – 0%
€ 25.000 – 5.750 – 23%
Nagyban egészben arról van szó, hogy adózás szempontjából kié, kihez tartozik.
Azt gondolom, hogy a mostani munkáltatója abba van', hogy Endrének még van osztrák lakcíme (ha full remote meló, ha nem, ebből a szempontból mindegy). Kicsit haza ugrott az anyjához, amíg kivesz egy másik albérletet hetyetyét sajnos beszopták a labancok.
Az egy külön dolog, hogy ezért majd beperlik e vagy sem, az az Ő bizniszük, szerintem nem kis pert lehetne ebből klopfolni.
A lényeg az, hogy a hatóságok kezdjék el az vizsgálni,hogy hova és kihez is tartozik ez az elmebeteg. Amennyiben ezt elkezdik, hamar ki fog bukni a magyar hatóságoknak, hogy "itt valami nincs rendben". Mindkét állam próbálja bizonyítani az adózó személy illetőségét, gondoljunk bele, hogy nem véletlenül használta az "osztrák illetőségű hajléktalan" kifejezést Endre.
Biztos, hogy volt már ilyen/hasonló megkeresés és onnan vette ezeket a szavakat.
A két állam közötti párbajhelyzet nagyon gyorsan eldől, ugyanis a lakóhely dönt, ez a prioritás főszabály szerint. :) Ha Endre hazudott az osztrák hatóságoknak lakóhely fonatkozásásban, akkor az nagy szopás...
Kezdjék el feltúrni, hogy hol van érvényes lakcím és hol nem, nem lennék meglepve, ha a mostani melócsá is kapna egy hivatalos levelet, hogy tudtad e, hogy úgy foglalkoztatsz egy szellemi és testi fogyatékost, hogy nincs érvényes osztrák lakcíme, hazudott nektek a szerződésben?
Gondolj bele, te mint állam olyan embert adóztatsz, akit alapvetően nem neked kellene, hanem az egyezményben foglaltak szerint Magyarországnak.
(remélem lesz osztrák állam vs sodika per).
Aug 11, 2023 18:02:31
Nem vagyok őrült
(
x3)
Aug 11, 2023 18:05:49
x3)
Ha kap adóvisszatérítést, akkor azt úgyis a Blaha felé száguldásra fogja költeni.
Minden O és K
kaffcsolatiszakerto
Aug 11, 2023 18:08:28
Valahol van fent videó arról, ahol a fikás férje nyers húst evett?
Aug 11, 2023 18:08:28
linziasztal01
(
x77)
Aug 11, 2023 18:09:44
x77)
Trashvod-on fent van, szia.
Hahó
(
x135)
Aug 11, 2023 18:13:27
x135)
SzjaManó
Aug 11, 2023 18:16:09
Rendben, azt nee ne neee, ezt ne!
Sorry akkor mindenkitől :/
Aug 11, 2023 18:16:09
linziasztal01
(
x77)
Aug 11, 2023 18:18:25
x77)
Ezt úgy értelmezem, hogy alapvetően nem nekik, hanem Magyarországnak kellett volna adóztatnia szja szempontjából.
Ásó27
(
x68)
Aug 11, 2023 18:19:45
x68)
Fogd már fel, hogy kezeli
Trollok harca
(
x5)
Aug 11, 2023 18:22:06
x5)
a második vlogot is levetette a partvisnyél
Miskolci alvósejt
Hahó
(
x135)
Aug 11, 2023 18:24:47
x135)
Nem ide szarta a vonatokat, hanem oda. Ennyi.
Dörpepúp
(
x7)
Aug 11, 2023 18:26:12
x7)
a második vlogot is levetette a partvisnyél
Épp takarítok és partvis van a kezemben. Nem értik itthon miért vonyítok.
EasybankosPedo
(
x23)
Aug 11, 2023 18:31:32
x23)
reddit.com/r/hungary/comments/15o9xv4/forgalmi_vizsga_gyakorlati_vezet%C3%A9s_110_%C3%B3r%C3%A1n%C3%A1l/
reddit.com/r/hungary/comments/15o9xv4/forgalmi_vizsga_gyakorlati_vezet%C3%A9s_110_%C3%B3r%C3%A1n%C3%A1l/
Amennyibe igaz és nem hazudik a gyagyás, hogy ennyi volt a jogsi mert az iskola vagy az oktató elhajtota a vérbe, akkor ez a reddites poszt is csak azt bizonyítja hogy menyire angyalszárny a jogsi az elmebetegnek. Mert mint itt is kiderült azért bárkit meglehet tanitani vagy bárkit lelehet húzni az órákkal. Gyagyásnál viszont ezek szerint nem játszanak ezek, amennyibe tényleg elhajtották.
Amennyibe elhajtották akkor valószínűleg annyi történt, hogy az oktató felmérte 10 óra alatt mire számíthat, akár hosszutávon is, majd kiszámolta, hogy megér e annyit a korcs lehúzása. És bizony az jöhetett ki neki hogy nem. Lásd a bejegyzést, ott is ott van hogy az oktató hozzáállása talán valahol a 30 óra körül változott meg, de még akkor se hajtotta el a diákját, hanem szenvedett vele tovább, valószínűleg a pénz miatt. Na a debilnél ilyen most nincs.
Még a lehúzható balek szintjét se éred el gyagyás sokaknál. Egyszerűen nem érdemes energiát rád pazarolni, mert reménytelen vagy.
kissendrevagyok
(
x48)
Aug 11, 2023 18:31:49
x48)
Elolvastam és egy kicsit azért elborzasztó a dolog. Amikor azt írja a tanuló, hogy a 30. óránál elmulasztja sávváltásnál a tükröt és a holtteret az azért már gáz, le is írja, hogy dekoncentrált. Írja azt is, hogy sokat padkázott meg nekiverte a kocsit a szegélykőnek.. ez pl. az oktató figyelmetlensége, mert egy rutinos oktató ilyenkor rádnyomja a satuféket és inkább fulladjon le az autó csak ne legyen kár vagy baleset. Parkolást azt nálunk is nagyon a végére hagyták és csak keveset csináltuk de azt is azért mert könnyen bemagolható (nekem pl. mondott az oktatóm egy appot: "Parkolj Viktóriával" amibe szájbarágósan benne van mit, mikor, hol és hogyan kell tekerni).
Én megértem, hogy a gyerek frusztrált de szerintem az oktató helyesen járt el, hogy ilyen sokáig nem engedte vizsgázni, mert egyáltalán nem volt forgalomba való. Sokan egyáltalán nincsenek tisztában azzal, hogy nagyon könnyen lehet komoly balesetet okozni apró figyelmetlenség miatt.. néha csak legyintenek, hogy jó jó majd legközelebb de amíg nem történik valami komolyabb baj addig szarnak az egészre.
Az ilyen emberek szerintem tegyék össze a kezüket, hogy egyáltalán 110 óra után kiadják nekik a jogosítványt.
kissendrevagyok
(
x48)
Aug 11, 2023 18:33:56
x48)
trashcity.net/video/5374/tibi-nyers-csirkecombot-eszik
ascites
(
x57)
Aug 11, 2023 18:34:09
x57)
Úgysem fog elmenni érte, az orvosi ellátást sem téríttette meg. A meló értesítése szerintem fontosabb, mert minden, amivel úgy ki tudják baszni, hogy ne kelljen 3 hónap bánópénzt fizetni, azzal előrébb vagyunk.
linziasztal01
(
x77)
Aug 11, 2023 18:34:22
x77)
Vajon ma is megpróbálja becsempészni tibit a macskaólba?
linziasztal01
(
x77)
Aug 11, 2023 18:36:54
x77)
Viszont ügyintézésben remekel.
A JohnHarrist is időben lemondta.
Kakaspina
(
x24)
Aug 11, 2023 18:39:51
x24)
Gyagya, én úgy örülök annak, hogy ma is árthattam neked egy iciripicirit.
Nyírd ki anyád Sneci | Blekk ket csöcsképek kapcsán keress protonmailen
Hahó
(
x135)
Aug 11, 2023 18:40:26
x135)
Rendben, azt nee ne neee, ezt ne!
Semmi gond. A diákhitel ügyében volt bejelentés, olyan is ami nem volt publikus, adatokkal alátámasztva, az biztosan célt fog érni.
Irodalmi percek
Aug 11, 2023 18:41:07
Nyers csirkét eszik a szerelmem,
Meg kellett kicsit nevelnem.
Ő egy pelenkázó nagymenő.
Se nem férfi,se nem nő.
Moziba vittem, ez ám a luxus,
Aludni meg jó lesz a lehugyozott buxus.
Meg kellett kicsit nevelnem.
Ő egy pelenkázó nagymenő.
Se nem férfi,se nem nő.
Moziba vittem, ez ám a luxus,
Aludni meg jó lesz a lehugyozott buxus.
Aug 11, 2023 18:41:07
linziasztal01
(
x77)
Aug 11, 2023 18:41:53
x77)
Még jobb. :D
Na, kóricáltok még az uraddal, Endre?
Gunnar
(
x2)
Aug 11, 2023 18:44:12
x2)
Fajj... Endre bazdmeg most néztem ahogy az urad zabálja a nyers csirkelábat, mindíg is tudtam hogy dögevő...
Őszintén nem tudom mit vártál egy komlói fehér cigánytól, aki 5 évesen 500 éves mamutfenyőket tépett ki gyökerestül, majd játszi könnyedtséggel a vállán elvitte a putriba ahol az öklével darabolta fel őket. Szobi szörp helyett is a dögkút vizét itta gyerekként, a patkányokat meg visszafertőzte amit megevett szőröstűl bőröstül.Ez egy főnyeremény Sodrák!
SyntaxError
(
x24)
Aug 11, 2023 18:46:03
x24)
Milyen kár, hogy október 23-ig eltűnt a netről aSodi.
Vajon mi lehet most vele? Megvan már a jogosítványa? Belakták már a sziszával a lakóautót? Tervezik az európai körutat?
Megannyi kérdés...
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Vajon mi lehet most vele? Megvan már a jogosítványa? Belakták már a sziszával a lakóautót? Tervezik az európai körutat?
Megannyi kérdés...
InkasszóManó
Aug 11, 2023 18:46:04
Mizu, Endre?
Én már bepukkasztottam a bolond eperfejűt.
Én már bepukkasztottam a bolond eperfejűt.
Aug 11, 2023 18:46:04
kissendrevagyok
(
x48)
Aug 11, 2023 18:46:16
x48)
Tranyó aktivitás a tiktokon, kirakott valami vivatvs szart
kissendrevagyok
Felfele Bukás
Aug 11, 2023 18:51:22
Az osztrák adóvisszatérítésről lekésett már a felhőének nem? Legalább is én már rég megkaptam. Vagy a következőről van itt szó?
Osztrák Snecológia Hallgató
Aug 11, 2023 18:51:22
110 óra után
Aug 11, 2023 18:51:33
Elolvastam
Az írja a gyerek nem is gondoltam hogy ez is elsőre meglesz,mint a KRESZ
XDDÐDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Aug 11, 2023 18:51:33
SyntaxError
(
x24)
Aug 11, 2023 18:55:07
x24)
Tóta W. Árpád finom sodi utalása elérhető a gazdagabb, HVG előfizető trollok számára.
Azaz fifi neked nem.
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Azaz fifi neked nem.
Betöjt Laptop
(
x39)
Aug 11, 2023 18:57:31
x39)
Tóta W. Árpád finom sodi utalása elérhető a gazdagabb, HVG előfizető trollok számára.
Azaz fifi neked nem.
Azaz fifi neked nem.
Futár Árpi is forumlakó.
Nonbinary Gayfish
(
x1)
Aug 11, 2023 18:57:50
x1)
A kontent az legyen nyomva mert a kontentet azt nyomni kell mondta a shodi...endre ha nincs kontent majd megáll a forum a hahó professzor vissza adja az egyetemi végzetségét ami neked nincs vagy mit gondolsz? Na gyerünk a kamerát a pofádba majom.
kissendrevagyok
(
x48)
Aug 11, 2023 18:58:40
x48)
Ez a vivatv klip amúgy valami utalás arra, hogy ki akarja nyírni a gyagyást ? 😅
Mommy, can I go out and kill tonight?
I feel, I feel like taking a life.
Please, I want to seal the kitchen knife
and feel, feel like taking a life.
kissendrevagyok
-
Aug 11, 2023 19:00:47
Ez a vivatv klip amúgy valami utalás arra, hogy ki akarja nyírni a gyagyást ? 😅
Tranyó és az árnyalt utalások.
Tranyó és a nyelvtudás.
Aug 11, 2023 19:00:47
seymour schwartz
(
x6)
Aug 11, 2023 19:01:33
x6)
Igazi barátnő-alapanyag, szerintem nagyon sok férfi párja ilyen.
-
Aug 11, 2023 19:02:19
Géza, te kis üzletelő pacni!
Herélt férfit támadt kedved bacni?
Aug 11, 2023 19:02:19
linziasztal01
(
x77)
Aug 11, 2023 19:07:02
x77)
Géza, te kis üzletelő pacni!
Vasárnap éjfélig még ember vagy, Géza, tudtad?!
max5enutálnak
(
x47)
Aug 11, 2023 19:07:08
x47)
Futár Árpi is forumlakó.
Az másik Árpi
kissendrevagyok
(
x48)
Aug 11, 2023 19:08:16
x48)
Tranyó és a nyelvtudás.
Ezen még mindig sírok 😂
www.tiktok.com/@red_priestessnew/video/7041689264203107590
Kötőjel
(
x12)
Aug 11, 2023 19:08:19
x12)
lófasz sem nézi, én is az átlag óraszám kétszeresét elérve tettem shikeres vizsgát. ha van is erről valami audit, az oktató simán benyögi, hogy "hát a tanuló képességei indokolták az extra órákat", aztán csókolom.
sajnos nagyon be lehet szopni, mind oktatóval, mind vizsgabiztossal.
a sodi esetében ez persze mindegy, mert soha nem jut el a vizsgáig. mivel pimaszkodott, a trollok eltiltották a gyakorlati oktatástól. ez az Univerzum akarata, mi pedig végrehajtjuk.
olvasgassa csak otthon a 70-es években írt kreszkönyveket, az való neki.
linziasztal01
(
x77)
Aug 11, 2023 19:19:11
x77)
Nem lesz ma lájvsz, aszongya tibi.
MaxPayne
(
x24)
Aug 11, 2023 19:19:53
x24)
Fokauvoltesz mar anyaddal, te pedofil fasz?
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
kissendrevagyok
(
x48)
Aug 11, 2023 19:21:00
x48)
Nem lesz ma lájvsz, aszongya tibi.
Ilyen nincs
(
x4)
Aug 11, 2023 19:22:56
x4)
Endre bekeményített... vagy Tibinek nincs kedve új ATM-et keresni... túl fáradt, sokat dolgozott mostanában.. :)
öklendező szerelő
(
x4)
Aug 11, 2023 19:28:19
x4)
Endre, áruld már el, hogy mért kalimpáltál a forgalomban a szembejövőnek
Jó, szevasz! Le vagy tiltva.
fogcsonkos angolna
(
x3)
Aug 11, 2023 19:29:45
x3)
Integetett a jogosítványának.
linziasztal01
(
x77)
Aug 11, 2023 19:40:16
x77)
Ezek fajtalankodnak valahol.
kissendrevagyok
(
x48)
Aug 11, 2023 19:40:40
x48)
lehet tibinél már dolgozik a szalmonella 🤞
kissendrevagyok
halászlé
(
x24)
Aug 11, 2023 19:42:28
x24)
Ezek fajtalankodnak valahol.
simán elképzelhető, miután a szisza kipanaszkodta magát a lájvban, h púposnak má hetek óta nincs rá gusztusa....
noikabatgomb
(
x10)
Aug 11, 2023 19:46:49
x10)
Vajon ma is megpróbálja becsempészni tibit a macskaólba?
Endi! "Tobben kerdezik", hogy azert nem tudtad megbaszni a Tibit mert nem tudtal kimenni kekert? Becsi orvosodat hivtad mostanaban? Vagy hivjuk mi?
koszos
(
x11)
Aug 11, 2023 19:46:55
x11)
uzenem neked Fikas komam,hogy abban a pocegodorbe(tibi szaja),amibe te ma este bedugod az otvaros alkoholtol erzeketlen zsido nyelvedet,nemreg egy nyers csirkecomb jart..... bizom benne,hogy a tibivel mindketten valami fertozo osztalyon fogtok kikoktni !
seymour schwartz
(
x6)
Aug 11, 2023 19:47:28
x6)
Gyagya, hogy merészelsz Tibi barátnődnek megtiltani bármit is???? Hogy jössz te ahhoz? Te rohadék szemét, te....
Ingatkanügyek
kissendrevagyok
(
x48)
Aug 11, 2023 19:48:23
x48)
Naturista este van a bábolnai termálba... mondjuk egy kicsit messze van Szolnoktól
www.babolnafurdo.hu/naturista-est-nezunk-mint-a-moziban-2/
kissendrevagyok
www.babolnafurdo.hu/naturista-est-nezunk-mint-a-moziban-2/
noikabatgomb
(
x10)
Aug 11, 2023 19:50:18
x10)
Naturista este van a bábolnai termálba... mondjuk egy kicsit messze van Szolnoktól
babolnafurdo.hu/naturista-est-nezunk-mint-a-moziban-2/
babolnafurdo.hu/naturista-est-nezunk-mint-a-moziban-2/
Foleg auto nelkul!
Ilyen nincs
(
x4)
Aug 11, 2023 19:54:08
x4)
Azért gyagyásnak a nyers csirkecomb zabálós videó után nem lesz könnyű dolga, ha Tibi szájába be akarja csempészni a pithonszt... a hideg fog futkosni a hátán minden egyes alkalommal, mivel bármi megtörténhet... :D
Ténfép
(
x5)
Aug 11, 2023 19:55:39
x5)
Endre, ha jók lesznek a számok, akkor lesz olyan kemény a pöcsöd mint egy telefosott koton, vagy inkább hagyod az egészet, és elintézed annyival, hogy egész este meg leszel szeppenve + a herélt fickód nem elég türelmes?
Igyunk egy sörtöt, he
NotFound 404
Aug 11, 2023 20:01:54
Véletlen nincs tippelésünk, hogy a Tranyó merre züllik Pesten? még van itt időm, elmászkálnék amíg jön az Oszkár :)
Aug 11, 2023 20:01:54
tranyókiller
(
x2)
Aug 11, 2023 20:03:48
x2)
A múltkor amikor beszéltem a balatonberényi stranddal(ami után lyukra futottak és csövezniük kellett)akkor elkértek minden adatot, pl. az ambuláns lapot is és azt mondták hogy felvették a tiltólistára helyben illetve továbbítják az infókat egy belső riadólánc féle csatornán a többi naturista hely felé is. Reméljük emiatt lesz pár kibaszáscsá még.
Azért a NAMASZ által kérek majd erre holnap egy megerősítést.
secretary[kukac]fenhu.hu
+36 20 313 9170 (Viber is)
Más is jelezze nyugodtan ha úgy gondolja.
Achtung!!
Azért a NAMASZ által kérek majd erre holnap egy megerősítést.
secretary[kukac]fenhu.hu
+36 20 313 9170 (Viber is)
Más is jelezze nyugodtan ha úgy gondolja.
ascites
(
x57)
Aug 11, 2023 20:06:23
x57)
Nemzet Krónikása
(
x21)
Aug 11, 2023 20:14:07
x21)
Gyagyás,
Elkövettél egy történelmi hibát, a már meglévők listája mellé. Nem lett volna szabad Gémeskútországba költöznöd. Ausztriában rosszabb esetben mehettél volna überleben unter den Brücke mit RGL (bár ő is egy beteg pedofil állatnak gondoln), viszont voltál olyan idióta barom, hogy hazamenekültél. Oda, ahol van legalább 200 aktív trollod. Oda, ahol adótartozásod van. Oda, ahová nem fizettél TB-t.
Nem baj, történelmileg így alakult. Ausztriában elodázhattad volna a bukásod egy darabig, de a Tranyó miatt rákényszerültél, hogy hazamenekjül.
Következés képpen egy levágott faszú hajléktalan okozta Sodi bukását.
Tóta W., tapsolj!
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Elkövettél egy történelmi hibát, a már meglévők listája mellé. Nem lett volna szabad Gémeskútországba költöznöd. Ausztriában rosszabb esetben mehettél volna überleben unter den Brücke mit RGL (bár ő is egy beteg pedofil állatnak gondoln), viszont voltál olyan idióta barom, hogy hazamenekültél. Oda, ahol van legalább 200 aktív trollod. Oda, ahol adótartozásod van. Oda, ahová nem fizettél TB-t.
Nem baj, történelmileg így alakult. Ausztriában elodázhattad volna a bukásod egy darabig, de a Tranyó miatt rákényszerültél, hogy hazamenekjül.
Következés képpen egy levágott faszú hajléktalan okozta Sodi bukását.
Tóta W., tapsolj!
linziasztal01
(
x77)
Aug 11, 2023 20:16:57
x77)
Megélhetési buzigőzölő!
sörtötbontok
(
x8)
Aug 11, 2023 20:21:34
x8)
Előző este megujjazta a faszpinát és hát annak az illatát szellőztette a körme alól.Jó étvágyat a vacsorához!
SnecológusHallgató
(
x4)
Aug 11, 2023 20:22:26
x4)
Endre!
A nem hőkezelt, nyers csirkecombtól az urad fosik már, mint a murányi kutyája? Többen kérdezik.
Ény eszt nyem éjtyem hetyetye
A nem hőkezelt, nyers csirkecombtól az urad fosik már, mint a murányi kutyája? Többen kérdezik.
-
Aug 11, 2023 20:23:48
Előző este megujjazta a faszpinát
Endrének már az ujja sem áll fel.
Aug 11, 2023 20:23:48
Endi Vajna
(
x11)
Aug 11, 2023 20:24:40
x11)
MaxPayne
(
x24)
Aug 11, 2023 20:25:41
x24)
technikai_proba
(
x1)
Aug 11, 2023 20:28:01
x1)
Nem lett volna szabad Gémeskútországba költöznöd. Ausztriában rosszabb esetben mehettél volna überleben unter den Brücke mit RGL (bár ő is egy beteg pedofil állatnak gondoln), viszont voltál olyan idióta barom, hogy hazamenekültél.
ausztria már a bukás kezdete volt. nemmelegmárkék átcsábították labancziába, akkor indult meg a lejtőn. herr schrekk valamennyire kontroll alatt tartotta, berlinben könnyebben el tudta adni a jobb sorsra fiatalember szerepét a munkáltatóknak
SnecológusHallgató
(
x4)
Aug 11, 2023 20:28:10
x4)
Erről óhatatlanul egy trash classic shit jut eszembe trolléga, ha már a pénznek nincs szaga:
www.youtube.com/watch?v=7I1EId5ksjg
technikai_proba
(
x1)
Aug 11, 2023 20:30:08
x1)
a jobb sorsra fiatalember szerepét a munkáltatóknak
az érdemes kimaradt, de úgy is tudjátok.
endre, ez is miattad van
gyagyás irigye2
(
x3)
Aug 11, 2023 20:31:25
x3)
Endi!
Hiába titkolod, merre jársz hétvégén, kicsi a gémeskútország, utálód meg túl sok van, széphazádban ladal alattiság nincs neked.
Irigyellek!
kissendrefarkas életét irigyellem
Hiába titkolod, merre jársz hétvégén, kicsi a gémeskútország, utálód meg túl sok van, széphazádban ladal alattiság nincs neked.
Irigyellek!
Ahmed von der WU kasse
(
x8)
Aug 11, 2023 20:42:42
x8)
Az osztrák adóvisszatérítésről lekésett már a felhőének nem? Legalább is én már rég megkaptam. Vagy a következőről van itt szó?
Teljesen változó a dolog.
Engem spec 15 éve szopat valamiért a finanzamt.
Annyi volt a bűnöm, hogy a családi pótlékot, mikor elváltam, egy retardált könyvelővel csináltatta a volt anyuka.
Mehettem is a szönyeg szélére:-D
Azóta ha ado visszatérítést csinálok, első körben kivárják a maximális 6 hónapot,ami nekik a határidő a válaszra.
Majd bekérnek mindenféle faszságot,de olyan dolgokat amitől a mostani könyvelőm is csak pislog, de kezeli:-DD
Szoval ha egyszer a gyagyásnál is lenne valami elállás, onnantól lehet nem lenne elég csak bepötyögnie,a dolgokat a finanzonline fiokjában:-D
linziasztal01
(
x77)
Aug 11, 2023 20:57:14
x77)
Csipog a kártyen rendesen, Endre?
kissendrevagyok
(
x48)
Aug 11, 2023 21:01:57
x48)
Tranyó aktív a youtubeon, visszarakta privátból a tegnapi élőt
kissendrevagyok
linziasztal01
(
x77)
Aug 11, 2023 21:04:44
x77)
Tranyó aktív a youtubeon, visszarakta privátból a tegnapi élőt
Unatkozik a luxusnyaraláson.
EgyetemistaSrác
(
x1)
Aug 11, 2023 21:04:48
x1)
Mekkora az esélye annak hogy Endre a Tranyóval Sziget fesztiválon van vagy el fognak menni a hétvégén?
Jó, csak én ilyenkor általában szoktam inni egy sört.
128 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Sugar Trade