Csak nem megint gaymergépre gyűjt a pedosimogató?
Konszolidált kinézetű, középosztálybeli fehér ember
Persze, mert bagózik és nincs fedél a feje felett, mert mindenhonnan kibaszatta már magát. És akkor erre jön még rá az általános retard életmód, keserke + sörike kombók, meg kitudja még mi. De a bagó sokat nyom a latba, se Gyagya, se Lyucus nem bagózik, ezért bírják jobban.
Ingatkanügyek
pocsánat, nem éjtek egyet. ingenis endre felelőssége! nevére vette tibort; több piszonyíték, nyilvános kijelentés fan arról hogy ők élettársak, sőt, házastársak! tehát endre dolga lenne figyázni a férjére!
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Erről az jut eszembe amikor (már nem is tudom melyik) iphone elsőként jack dugó nélkül jött ki és voltak ezek az átbaszós videók hogy ha jó helyen fúrsz bele akkor megoldható :D Aztán amikor nem működött, ajánlották tovább hogy a forgácsok miatt szappanos vízbe kell tenni hogy kimossa és aztán lesz jó. Lehet hogy Endinél és Tibszinél célba érhetett volna ez a prémium tanács.
"Ha bugyinak használnálak akkor legalább nyugodtan be tudnék fosni." - Kaffka Tibor
Köszi a munkát vele. Mostanában nagyon nem érdekelnek tibi közvetítései, még annyira se hogy hallgassam ha tudom, bőven elég nekem, hogy elolvasom itt ha van valami infó tőle, róla. De mondom most megnézem ezt a összevágott videót azért , viszont 5 perc elég volt megint belőle mert egyszerűen már öklendeztem és majdnem összehánytam magam attól amit láttam, hallottam. Nekem egyszerűen rejtély hogy ki és miért kíváncsi, ne adj isten, rajong, ezért a nem is tudom micsodáért. Esetleg akik itt szokták írni hogy valaki vegye és tegye fel a tibi lájvokat az írja már le nekem, hogy mért annyira kíváncsiak erre a műsora. Tényleg szeretném érteni, hogy minek.
Gratulálok gyagyás, te elmebeteg, aberrált, szarkupac, ez tényleg a te szinted. Tényleg megfogtad az Isten lábát ezzel a szörnnyel. Én már nem is akarom, hogy megdögölj ezek után. Hosszú és szenvedésekkel teli életet a férjeddel. Nagyon remélem, hogy sose fogtok egymástól megszabadulni.
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Endre, hát hol van már a Csekonics báró, aki naponta elbaszott ennyit csak HDMI kábelekre?
Szerintem egy visszere pattan el előbb a Sodinak, abba hal bele.
Az hagyján, még tibike göcsörtös kőműves érdes marka sem tud "csodát" tenni.
Tibi markába adni a fütyit olyan lehet mint 80as smirglipapírral recskázni.
nyem nyúlsz a tyeknikai eszközömhöz!
Nem fityelsz. 6 évig járt iskolába, de ezalatt kétszer is ismételnie kellett. Ez így még mindig csak 4 osztály, tehát az elemi iskolát (írás, olvasás, alapműveletek) nagy nehezen sikerült megugrania...
"Ha bugyinak használnálak akkor legalább nyugodtan be tudnék fosni." - Kaffka Tibor
Miközben egy hónapja megszeppent impotens vagy.
Vagy mint az esztergálás.
ahhoz bezzeg van tehetsége, hogy akárhol jártak a púpossal, 2 percen belül megtalálta a drogdílert....
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
nagyol jól mondod, csak a púpos szerint választékos...
Csodával határos módon még nem.
De a májacska/tüdőcske se fogja a végtelenségig bírni a gyűrődést
Gyagyás, remélem tisztában vagy vele, hogy ezzel az életmóddal rohamtempóban jön el a díaliziscsá/kórházcsá/halálcsá epizód.
De az autipajzs mindent is blokkol,szóval így tovább :D
választékosan használja a piát, és drogokat.
KURVArangy
Bár nekem van egy olyan sanda gyanúm, hogyLauraAaron Cute kedves csak feltudná állítani legalább félárbócig azt a szürke hús darabot … :)
Javítva
🕎Endigame🕎
Sokszor át volt már beszélve, van 8 osztálya (olvass vissza)
Többször is mutatta már a jogsiját stb.
Lehet a hadseregnél csinálta meg? Neki erre volt lehetősége talán, nem úgy mint feleségének, aki ugye alkalmatlan volt erre (is).
Judka vett neki papirt a nyolc altalanosrol.
Én ilyenkor szoktam inni egy sört.
de azt is regélte már hogy műszaki szakközépbe járt..
Miskolci alvósejt
Olyat is mondott mar, hogy a konditeremben meg akarta baszni egy random kigyurt Jurgen.
Testverem az urban, hallottal mar a hazugsagrol?
Zsák a foltját: Endi meg állítólag egy orosz csajt varrt le valamelyik öltözőben...
Azt se szabad elhinni, amit kerdeznek. Mindketto elmebeteg es idult alkoholista, talan mar maguk sem emlekeznek ra, mi igaz es mi nem.
Adjál neki Tibi! Tűzijáték alatt pakold, hogy az ordítását nyomják el a pukkanások. Úgysem fogja kimenteni senki.
Az egyiknek papírja is van róla, hogy elmebeteg. Ugye, Endre?
annak a flokknak a thumbnailje is olyan igazi sodis volt. mspaint-ben igénytelenül összegányolva egy orosz és egy német zászló, a felejthetetlen nyelvét pajzánul kinyújtó smiley-val.
vérdíj target nr. 1
Ez ugy van, hogy a 4 osztályos szisza, nem képes felfogni hogy ladal alatt kell patkánykodni, hogy ne érje öt baj. Még úgy se képes felfogni ezt, hogy ö találta ki és ö tanácsolta a csicska feleségének elsőnek.
2014-ben?
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Endiii nagyon nevetek rajtad a kurva anyád! Múlt héten volt unokahúgom keresztelője, evangélikus misén voltunk, nem vagyok nagy vallásos de katolikus létemre így is felmondtam. Ostoba gyagyás alkoholista fhasz.
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Lehet légiós cica a cica
Mifaaaaaaaaaaaan
Az hogy van jogsija, nem jelenti azt hogy elvégezte a 8 osztályt. Lehet hamis a bizonyítvány.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Erre van valami forrás? Judka mondta lájvban vagy ilyesmi?
Egyébként nálunk is volt egy srác, akit elsőben meghúztak. Rossz magatartás, az alapvető összeadás és a szótagolva olvasás sem ment neki év végére sem, az iskolából is eltűnt utána.
Mondjuk legközelebb tavaly láttam, a police.hu oldalán, hogy lopásért körözik.
Most olvasom az új cikket a sodipédán, és ezt a kommentet. Ijesztő a hasonlóság.

100%
Akkor csak annyi a dolgod, hogy feltöltöd ide a bizonyítékot és Hahó már intézi is a jogsicsát :)
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Szerintem túl sokat néztek ki a tranyóból, anafabéta (ténylegesen) cigányok elvégzik a 8 osztályt simán, és utána szereznek jogosítványt.
Ha vette volna a bizonyítványát, mert füll részegen loopolt volna róla :D
Fixen nincs, végignéztem/hallgattam a tranyó lájvok nagyrészét, még a snecológia előttieket is, emlékeznék rá, vagy a trashcsoportban már mémelve lett volna.
Állítólag most pofázta ki a tegnapi lájvban,hogy csak 6 évig járt általánosba. Az hogy kussol a vásárolt bizonyítványról nem kézenfekvő bizonyíték, ez azért a védelem utolsó vonala még egy ilyen véglénynél is,pláne ha jogsicsá lehet belőle.
ezt hol hallottad? XXDD tibor meg szakközép? XXDDD vellanyszerelőnek tanult, de azt se végezte el XXDD
valaki segítsen trollégák, eddig fifit használtam
ez még az elején volt téma, Juci pofázta el valahol....ha van is róla valami, az archiveon lehet...
Mikor tanult annak? Amikor már judgával volt?
Már úgy érted, hogy te saját füllel hallottad?
Itt a forumon olvastam en is.
De amugy hogyan bukhat le valaki hamis nyolc altalanossal negyven evesen? Elmennek a Jurij Gagarin altalanos iskola jogutodjahoz es kikerik a kartonjat?
Azért nem jött elő, mert volt hamis bizonyítvány?
Ha van egy kitoltott kemenyfedeles bizonyitvanyod, soha senki sem fogja leellenorizni. Abban sem vagyok biztos, hogy konnyeden lehetseges lenne, de minek is? Ahol eleg a nyolc altalanos, ott ugysem varnak el semmit sem.
én nézem a tranyót patuska óta. vagy a Jutka mondta lájvban, vagy felszopóknak és kommentben olvastam, nem tudom. régi trash csiopisok szerintem tudják; de gyanítpm valid infó lehet. semmiből nem tudott levizsgázni, csak abból, ami kvázi pénzért megvehető.
az a baj h korai lájvszokból se lett mentve minden, pl. azokat se találom amikor a cv bujtogatta tibort, hogy májas szerelmes bele XXDD
a vill. szerelő iskolát nem kötötte jutkához, nekem nem úgy tűnt. a többit viszont igen. a vill. vezetős és az ápoló szakmánál már vele volt.
ez a baj ezzel, h voltak olyan profi hamisítók, hogy még a tablóra is rákerültél, ha kellett...
Na ez legalább vmi.
Ha vaják kivágja azt a részletet, amikor az ikeában elmondja, akkor megindulunk.
Nem nézem ki tibiből hogy ilyen extra szolgáltatást igénybe vett volna.
Ez egy szörnyeteg!!! - főnök úr Linz, Austria környékén
Persze hogy van. Kontent.
hibák:
1. ne rakd idézőjelbe a linket.
2. ne rakj >-t a link végére. (ez már nagyon kukacoskodás, de ha raktál bele >-, akkor < miért nem volt? :D)
amúgy itt van a komment mező mellett a szükséges formátum.
vérdíj target nr. 1
+ úgy elveri a gyagyást, mint a szart, mert miatta lesz oda a jogsi.
Endi, irigyellek!
kissendrefarkas életét irigyellem
azon a véleményen vagyok, h a Jucu intézte neki...mint ahogy minden mást is...ő nagyon szerette tibit, mindent elnézett neki, még a nemváltós agyrémet is, hisz vele maradt..
amíg Jutka normális volt, lehet, h ápolóként jó kapcsolatai voltak...ki tudja...
elnézést, phocsánat...ezt nagyon rosszul látod...
tibor életműve 3 dologból áll:
- a szent jogosítvány
- útlevél
- osztrák motoros sajtpapír
semmi mást nem tud felmutatni. bármelyik elvesztése felér egy újabb heréléssal.
kukkolni ment a beteg gechi.
ps, halászlét ettem ma, közben végig a fórumra gondoltam. na K(m)iért is ? :D
KURVArangy
kezdek összezavarodni, a herélést magának akarta, az jó volt neki, akkor ti most jót akartok neki?
nézd + az ide fonatkozó csidejós anyagot, amikor Jucival elmesélik az esetet :o))) dönts belátásod szerint, hogy jó volt-e neki :o)))) (szerintem amúgy nagyon nem :o))))
Ki ne hagyd!
Gumicsöcs! és női orgazmusra képes faszpina nyesedék.
Állítólag azóta felfelé szárnyal a tranyó élete.
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Végülis igen, jót.
Tud belőle őrjöngős kontentet csinálni, és elmehet esti tagozaton elvégezni az általánost. Kvázi művelt lesz.
Endreének akarunk jót.
de ezeket nem tudod elvenni tőle :o)) hát ki merne hozzáérni az orvoson meg a púposon kívül :o)))
ne is mondd, egy éves loop lenne belőle, hogy végigvitt valamit....az útlevelet is hónapokig hallgattuk...meg a motoros sajtpapírt is...
Az a véleményem, hogy a nagyondrága, nagyonminőségi, nagyonamerikai gumicsöcsöket, nem ilyen igénybevételre tervezték.
Szerintem idő kérdése és feladják a szolgálatot.
Lehet azért van ennyire leépülve a csöves, mert már szivárog az gumilé és belülről mérgezi... lassan apránként.
hát akkor fájna neki szerintem és arról menne loop (bár néha mintja mondta volna, h fáj neki). inkább az van, amit tán asci szokott írni, hogy rottyon van a bele, iszik és nem gluténmentesen étkezik...nem szívódik fel neki semmi...
JohnCramer
(
x1)
Aug 20, 2023 07:35:31
x1)
Azzal sincs semmi baj, hogy a jelek szerint Fifi az irgalmasságot gyakorolja. Bűnösöket javít, hat elemit se végzett tranyót tudatlanokat tanít, mezíteleneket ruház, fogságban levőket kivált a jogászisten, betegeket látogat, utasoknak szállást ad, halottakat eltemet mint az apját. Mert boldogok a lelki szegények, igaz Fikusz?
Az más.
Ez most buzisan fog hangzani, de heteró vagyok
Az más.
egynadrág
(
x2)
Aug 20, 2023 07:35:43
x2)
hallgatom Vaják összefoglalóját;
közöd menj a faszomba: "gyönyörű nő vagy" XXXDDD
közöd menj a faszomba: "gyönyörű nő vagy" XXXDDD
Csak nem megint gaymergépre gyűjt a pedosimogató?
Balogh
(
x1)
Aug 20, 2023 08:20:54
x1)
fikás! Gratulálok a telekom számla kifizetéséhez! Csak így tovább. puszi puszi
seymour schwartz
(
x6)
Aug 20, 2023 08:37:19
x6)
Rettentően le van robbanva.
Persze, mert bagózik és nincs fedél a feje felett, mert mindenhonnan kibaszatta már magát. És akkor erre jön még rá az általános retard életmód, keserke + sörike kombók, meg kitudja még mi. De a bagó sokat nyom a latba, se Gyagya, se Lyucus nem bagózik, ezért bírják jobban.
halászlé
(
x24)
Aug 20, 2023 08:55:24
x24)
Elnézve a 4-5 hónappal ezelőtti Zsebköcsög videókat, s a mostaniakat ég és föld a különbség a komlói Maugli kinézete között. Rettentően le van robbanva. Jővő évi nyári évad már nem lesz nála. Jutka jobb állapotban van, pedig idősebb, s agysérült.:) Ebben nem Endre keze van benne 100%-ban.
pocsánat, nem éjtek egyet. ingenis endre felelőssége! nevére vette tibort; több piszonyíték, nyilvános kijelentés fan arról hogy ők élettársak, sőt, házastársak! tehát endre dolga lenne figyázni a férjére!
D_Dezső
(
x29)
Aug 20, 2023 08:57:37
x29)
Csacsi, öreg, impotens Endre, hát niket hallok én itt 04:30-tól a manyecskéd szájából?!
www.bitchute.com/video/Bja4zoH0hbDn/
A fatászpika 1 hónapja nem akar fajtalankodni? Még leszopni sem tudja a herélt élettársa mert full halott a piton. Söt már nem is recskázik “szép emberek” maszturbáló videóira.
41 évesen teljesen impotens lettél Gyagyás. Ez igen!
Bár nekem van egy olyan sanda gyanúm, hogy Laura kedves csak feltudná állítani legalább félárbócig azt a szürke hús darabot … :)
Már te is undorodsz a szarszagú kopaszodó Tibitöl, igaz Endre? Miért hazudsz magadnak?
www.bitchute.com/video/Bja4zoH0hbDn/
A fatászpika 1 hónapja nem akar fajtalankodni? Még leszopni sem tudja a herélt élettársa mert full halott a piton. Söt már nem is recskázik “szép emberek” maszturbáló videóira.
41 évesen teljesen impotens lettél Gyagyás. Ez igen!
Bár nekem van egy olyan sanda gyanúm, hogy Laura kedves csak feltudná állítani legalább félárbócig azt a szürke hús darabot … :)
Már te is undorodsz a szarszagú kopaszodó Tibitöl, igaz Endre? Miért hazudsz magadnak?
Söröskorsó
Aug 20, 2023 09:08:17
Tranyókám,zseniális ötlet vizzel kimosni egy mobiltelefon(!), usb kimenetét, legalább hamarabb baszod szét a készüléket ha ezt még nem sikerült elhagyni /nem lopták még el a cigànyok.
Ennyire kell a kövi ájfon, amit majd az űrdiplomatád kifizet? *pr*
Erről az jut eszembe amikor (már nem is tudom melyik) iphone elsőként jack dugó nélkül jött ki és voltak ezek az átbaszós videók hogy ha jó helyen fúrsz bele akkor megoldható :D Aztán amikor nem működött, ajánlották tovább hogy a forgácsok miatt szappanos vízbe kell tenni hogy kimossa és aztán lesz jó. Lehet hogy Endinél és Tibszinél célba érhetett volna ez a prémium tanács.
Aug 20, 2023 09:08:17
EasybankosPedo
(
x23)
Aug 20, 2023 09:33:26
x23)
Kész az összefoglaló az elmőlt két napról:
bitchute.com/video/Bja4zoH0hbDn/
Egyedül az a kis rage live nincs meg amit ma reggel nyomott a tranyó
Jó "szórakozást" hozzá
bitchute.com/video/Bja4zoH0hbDn/
Egyedül az a kis rage live nincs meg amit ma reggel nyomott a tranyó
Jó "szórakozást" hozzá
Köszi a munkát vele. Mostanában nagyon nem érdekelnek tibi közvetítései, még annyira se hogy hallgassam ha tudom, bőven elég nekem, hogy elolvasom itt ha van valami infó tőle, róla. De mondom most megnézem ezt a összevágott videót azért , viszont 5 perc elég volt megint belőle mert egyszerűen már öklendeztem és majdnem összehánytam magam attól amit láttam, hallottam. Nekem egyszerűen rejtély hogy ki és miért kíváncsi, ne adj isten, rajong, ezért a nem is tudom micsodáért. Esetleg akik itt szokták írni hogy valaki vegye és tegye fel a tibi lájvokat az írja már le nekem, hogy mért annyira kíváncsiak erre a műsora. Tényleg szeretném érteni, hogy minek.
Gratulálok gyagyás, te elmebeteg, aberrált, szarkupac, ez tényleg a te szinted. Tényleg megfogtad az Isten lábát ezzel a szörnnyel. Én már nem is akarom, hogy megdögölj ezek után. Hosszú és szenvedésekkel teli életet a férjeddel. Nagyon remélem, hogy sose fogtok egymástól megszabadulni.
Mitokondrium
(
x7)
Aug 20, 2023 09:37:19
x7)
Most nézem, hogy a hajókázós-vacsizós augsztus 20 40-50 ezer forint fejenként... Ezt át kell még gondolni.
Endre, hát hol van már a Csekonics báró, aki naponta elbaszott ennyit csak HDMI kábelekre?
Norina
(
x2)
Aug 20, 2023 09:41:09
x2)
Vaják, köszi a feltoltest!
D_Dezső
(
x29)
Aug 20, 2023 09:41:20
x29)
Azért ez brutál szomorú Endre …
Egész nyomorúságos, sikertelen életedben egy dolog volt amire büszkén tudtál ránézni és amit nem is szégyelltél mindenhol közszemlére tenni, az a nagy fütyi volt.
Az izomsorvadásos, beteges, retardációktól tarkított testeden is ez volt az egyetlen dolog amivel dicsekedni tudtál, amire egy kicsit is büszke tudtál lenni.
És ennek van örökre vége. Nem áll többet a fütyi, nem jó már semmire. Sokat sírtál ez miatt amikor hiába valóan ráncigáltad éjszakákon áll?
Lehet lekéne neked is vágni mint az uradnak! A festett négus már úgyis megtanított ülve hugyozni ;)
Figyelj, a tranyó fejét látva, vele már hosszútávra nem terveznék, szóval te is befordítattod a pitont, varratsz két mücsöcsöt, aztán lehet találsz egy másik elkeseredett 40 éves szüz balfaszt mint amilyen te vagy. Neked még divigél sem kellene, amúgy se termel semmi tesztoszteront az a rokkant tested.
Gondolkodj el ezen ;)
Egész nyomorúságos, sikertelen életedben egy dolog volt amire büszkén tudtál ránézni és amit nem is szégyelltél mindenhol közszemlére tenni, az a nagy fütyi volt.
Az izomsorvadásos, beteges, retardációktól tarkított testeden is ez volt az egyetlen dolog amivel dicsekedni tudtál, amire egy kicsit is büszke tudtál lenni.
És ennek van örökre vége. Nem áll többet a fütyi, nem jó már semmire. Sokat sírtál ez miatt amikor hiába valóan ráncigáltad éjszakákon áll?
Lehet lekéne neked is vágni mint az uradnak! A festett négus már úgyis megtanított ülve hugyozni ;)
Figyelj, a tranyó fejét látva, vele már hosszútávra nem terveznék, szóval te is befordítattod a pitont, varratsz két mücsöcsöt, aztán lehet találsz egy másik elkeseredett 40 éves szüz balfaszt mint amilyen te vagy. Neked még divigél sem kellene, amúgy se termel semmi tesztoszteront az a rokkant tested.
Gondolkodj el ezen ;)
Mitokondrium
(
x7)
Aug 20, 2023 09:43:01
x7)
Most olvasom csak az összefoglalót. Te Endre, akkor te végül egy hat osztályt végzett csövest szedtél össze? És róla áradoztál, hogy milyen okos, képzett egészségügyi szakember? Nem csoda, hogy nem ismered föl a képzett embereket, magad csak egy műveletlen proli vagy.
Szerintem egy visszere pattan el előbb a Sodinak, abba hal bele.
Ásó27
(
x68)
Aug 20, 2023 09:44:36
x68)
Nem impotens, csak meg van szeppenve lassan 1 hónapja. A saját kezétől is.
Mifaaaaaaaaaaaan
linziasztal01
(
x77)
Aug 20, 2023 09:46:52
x77)
Nem impotens, csak meg van szeppenve lassan 1 hónapja. A saját kezétől is.
Dörpepúp
(
x7)
Aug 20, 2023 09:56:34
x7)
Söröskorsó
Aug 20, 2023 09:57:17
Most olvasom csak az összefoglalót. Te Endre, akkor te végül egy hat osztályt végzett csövest szedtél össze? És róla áradoztál, hogy milyen okos, képzett egészségügyi szakember? Nem csoda, hogy nem ismered föl a képzett embereket, magad csak egy műveletlen proli vagy.
Nem fityelsz. 6 évig járt iskolába, de ezalatt kétszer is ismételnie kellett. Ez így még mindig csak 4 osztály, tehát az elemi iskolát (írás, olvasás, alapműveletek) nagy nehezen sikerült megugrania...
Aug 20, 2023 09:57:17
linziasztal01
(
x77)
Aug 20, 2023 09:58:33
x77)
Miközben egy hónapja megszeppent impotens vagy.
Söröskorsó
Aug 20, 2023 09:59:53
Vagy mint az esztergálás.
Aug 20, 2023 09:59:53
Hektor a Traktor
(
x8)
Aug 20, 2023 10:05:49
x8)
Nem is az a lényeg, hogy 4 vagy 6 osztálya van a Zsebköcsögnek. Az az érdekes, hogy az “értelmiségi” Endre meggyőződése, hogy a Tranyó rettenetesen intelligens mert hát mennyire összeszedetten s választékosan beszél a Molnár Árpád interjújában. Hát persze, a saját hazugságait folyékonyan tudta előadni. A Havas interjút nézd meg Endre ott lejön a Zsebköcsög primitívsége és hogy egy tanulatlan hímkurva. De persze tudjuk az autipajzs mindent kibír.
Heki a traki
halászlé
(
x24)
Aug 20, 2023 10:06:55
x24)
ahhoz bezzeg van tehetsége, hogy akárhol jártak a púpossal, 2 percen belül megtalálta a drogdílert....
halászlé
(
x24)
Aug 20, 2023 10:08:00
x24)
Nem is az a lényeg, hogy 4 vagy 6 osztálya van a Zsebköcsögnek. Az az érdekes, hogy az “értelmiségi” Endre meggyőződése, hogy a Tranyó rettenetesen intelligens mert hát mennyire összeszedetten s választékosan beszél a Molnár Árpád interjújában.
EasybankosPedo
(
x23)
Aug 20, 2023 10:10:25
x23)
Na végig hallgattam azért Vaják videóját és megütötte valami a fülemet. A végén mikor a büntetésekről beszél, akkor 18:09-töl azt mondja hogy 2 napot kapott a januári atrakciójáért. Ez vajon a rakétás fenyegetőzés lehet? Ha igen akkor felmerül a kérdés, hogy mi van a nála talált droggal. Vagy a drogra kapot esetleg 2 napot? És akkor gyagyás, most akkor mi van a 96-os BH-val? Hogyhogy elitélték mégis tibit?
álbroni
Aug 20, 2023 10:17:12
meghalt sodi????????????
Aug 20, 2023 10:17:12
DonDraper
Aug 20, 2023 10:44:14
meghalt sodi????????????
Csodával határos módon még nem.
De a májacska/tüdőcske se fogja a végtelenségig bírni a gyűrődést
Gyagyás, remélem tisztában vagy vele, hogy ezzel az életmóddal rohamtempóban jön el a díaliziscsá/kórházcsá/halálcsá epizód.
De az autipajzs mindent is blokkol,szóval így tovább :D
Aug 20, 2023 10:44:14
mikedp
(
x9)
Aug 20, 2023 11:10:42
x9)
választékosan használja a piát, és drogokat.
linziasztal01
(
x77)
Aug 20, 2023 11:17:18
x77)
Endre, a hajókázós-vacsizós programból annyi fog megvalósulni, hogy a macskaólban ülsz vagy esetleg kóricáltok Szolnokon? :)
Biztos nem leszel/lesztek feltűnő a csöves férjeddel, ha az utára merészkedtek.
Biztos nem leszel/lesztek feltűnő a csöves férjeddel, ha az utára merészkedtek.
Penzmento
(
x6)
Aug 20, 2023 11:26:52
x6)
Bár nekem van egy olyan sanda gyanúm, hogy
Javítva
banshee
(
x24)
Aug 20, 2023 11:30:56
x24)
Tibornak ha nincs meg a 8 osztálya, hogy lehet jogsija?
Ahhoz kell a 8 osztály, amit a bizonyítvánnyal kell igazolni.
profitzona.hu/aktualis/37-b-kategorias-jogositvany
-
Aug 20, 2023 11:34:33
Aug 20, 2023 11:34:33
Söröskorsó
Aug 20, 2023 11:35:09
Lehet a hadseregnél csinálta meg? Neki erre volt lehetősége talán, nem úgy mint feleségének, aki ugye alkalmatlan volt erre (is).
Aug 20, 2023 11:35:09
Bécsi hajléktalan
(
x1)
Aug 20, 2023 11:37:16
x1)
EasybankosPedo
(
x23)
Aug 20, 2023 11:37:37
x23)
Gyagyás oké, hogy tibire nem áll fel, hiszen mindannyian látjuk hogy egyre nőiesebb a szisza. Na de mi a helyzet a keményen álló faszikkal. Azoknál működik még, vagy már csak a fehér négyzetek maradtak neked?
Trollok harca
(
x5)
Aug 20, 2023 11:40:39
x5)
Bécsi hajléktalan
(
x1)
Aug 20, 2023 11:44:50
x1)
Olyat is mondott mar, hogy a konditeremben meg akarta baszni egy random kigyurt Jurgen.
Söröskorsó
Aug 20, 2023 11:47:16
Zsák a foltját: Endi meg állítólag egy orosz csajt varrt le valamelyik öltözőben...
Aug 20, 2023 11:47:16
seymour schwartz
(
x6)
Aug 20, 2023 11:48:58
x6)
Gyagya, hol vagy???? Átveszi a tranyó a fórumodat!!! Egyébként nem baj, mert ő legalább csorgat infókat rólad is, de ebből már pisztosan nem lesz médiabirodalom, ha egy szakad csöves is jobb és több kottetet gyárt mint te. Javaslom fejleszd a szetápot, attól majd jobb lesz!
Ingatkanügyek
Bécsi hajléktalan
(
x1)
Aug 20, 2023 11:51:34
x1)
Azt se szabad elhinni, amit kerdeznek. Mindketto elmebeteg es idult alkoholista, talan mar maguk sem emlekeznek ra, mi igaz es mi nem.
Tibi_bácsi_feltámadt
Aug 20, 2023 11:53:47
Adjál neki Tibi! Tűzijáték alatt pakold, hogy az ordítását nyomják el a pukkanások. Úgysem fogja kimenteni senki.
Aug 20, 2023 11:53:47
linziasztal01
(
x77)
Aug 20, 2023 11:54:25
x77)
Az egyiknek papírja is van róla, hogy elmebeteg. Ugye, Endre?
-
Aug 20, 2023 11:55:29
Endre,összegezzük:
Még mindig a Macskaólban fetrengsz,esélyed sincs kitörni
Még mindig az ipartelepen bénázol
nemhogy jogosítvány, de még oktatós vezetés a forgalomban sincs a láthatáron
Immár full impotens vagy,confirmed
Tibitől sosem szabadulsz, stabil 1000 eurót visz el
A másik 1000 eurót a hitelek és az előfizetések
A maradékkal már egy Szabolcsi zsákfaluban sem tudnál dicsekedni
És még mindig ez a csúcsidőszak ha jövőre visszagondolsz
Te balek
Még mindig a Macskaólban fetrengsz,esélyed sincs kitörni
Még mindig az ipartelepen bénázol
nemhogy jogosítvány, de még oktatós vezetés a forgalomban sincs a láthatáron
Immár full impotens vagy,confirmed
Tibitől sosem szabadulsz, stabil 1000 eurót visz el
A másik 1000 eurót a hitelek és az előfizetések
A maradékkal már egy Szabolcsi zsákfaluban sem tudnál dicsekedni
És még mindig ez a csúcsidőszak ha jövőre visszagondolsz
Te balek
Aug 20, 2023 11:55:29
mikedp
(
x9)
Aug 20, 2023 11:57:03
x9)
Tibi, itt az idő rakétázz ! :)
KURVArangy
habos babafos
(
x3)
Aug 20, 2023 11:58:46
x3)
Egyik kedvenc esti mesém volt amikor a púpos rém azt próbálta beadni, hogy ő németül megfűzött egy orosz csajt. Akkor sem hittem el, de azóta akárhányszor visszanézem mindig találok egy két újabb jelet arról, hogy hazudik. Így évekkel később az impotencia és a faszpina (már nem) baszás korszakában ez még röhejesebb.
Ezt nyjem értyem
seymour schwartz
(
x6)
Aug 20, 2023 11:59:34
x6)
Gyagya, az hogy fan, hogy Merszisza számolatlanul tolhatja a netre a kottettet, neked meg még egy szaros Facebook oldalad sem lehet? Csicska Sodi a Sodi?
Ingatkanügyek
-
Aug 20, 2023 12:06:51
Endre akkor ez már a puhatestű éjszaka? Vonatokat szaró zaja?
Aug 20, 2023 12:06:51
Kötőjel
(
x12)
Aug 20, 2023 12:08:01
x12)
Egyik kedvenc esti mesém volt amikor a púpos rém azt próbálta beadni, hogy ő németül megfűzött egy orosz csajt. Akkor sem hittem el, de azóta akárhányszor visszanézem mindig találok egy két újabb jelet arról, hogy hazudik. Így évekkel később az impotencia és a faszpina (már nem) baszás korszakában ez még röhejesebb.
annak a flokknak a thumbnailje is olyan igazi sodis volt. mspaint-ben igénytelenül összegányolva egy orosz és egy német zászló, a felejthetetlen nyelvét pajzánul kinyújtó smiley-val.
Telebetyár_Időtelefon
Aug 20, 2023 12:09:14
Hol a kereszt, te istentelen pogány?!
8 órázó szürkeegér
Aug 20, 2023 12:09:14
EasybankosPedo
(
x23)
Aug 20, 2023 12:13:10
x23)
Gyagya, az hogy fan, hogy Merszisza számolatlanul tolhatja a netre a kottettet, neked meg még egy szaros Facebook oldalad sem lehet? Csicska Sodi a Sodi?
Ez ugy van, hogy a 4 osztályos szisza, nem képes felfogni hogy ladal alatt kell patkánykodni, hogy ne érje öt baj. Még úgy se képes felfogni ezt, hogy ö találta ki és ö tanácsolta a csicska feleségének elsőnek.
bolgár jeti
(
x30)
Aug 20, 2023 12:13:48
x30)
Lehet a hadseregnél csinálta meg?
2014-ben?
JohnCramer
(
x1)
Aug 20, 2023 12:20:09
x1)
Komolyan azt hiszed Gyagyás, hogy a szerelmetek olyan erős, hogy a férjedtől egy hurrikán se tépne szét? Látod, a tapolcai vipera, is külön ment a párjától. Ő valamit "nagy macskakörmökkel" legalább tett azért, hogy úgymond pozitív irányban ismert legyen, erős feltételes módban és fenntartásokkal persze. Egy alig ismert punkrock- bandára is többen kíváncsiak, mint rájuk.
De rátok meg a Tibire? Nem szégyelled magad amúgy? Kicsit se? Egy banit se tennék arra, hogy jövőre is együtt lesztek még. A tranyedli tuti nem fogja beérni azzal a macskaóllal, te pedofil selejt. Nyilván az is nyíró erő lesz majd, hogy csak kisgyerekek képeire tudsz elélvezni, befelé fordított faszpinára marék viagra se elég már neked. A belem forog, miközben rátok gondolok.
Ez most buzisan fog hangzani, de heteró vagyok
De rátok meg a Tibire? Nem szégyelled magad amúgy? Kicsit se? Egy banit se tennék arra, hogy jövőre is együtt lesztek még. A tranyedli tuti nem fogja beérni azzal a macskaóllal, te pedofil selejt. Nyilván az is nyíró erő lesz majd, hogy csak kisgyerekek képeire tudsz elélvezni, befelé fordított faszpinára marék viagra se elég már neked. A belem forog, miközben rátok gondolok.
trolléga
(
x30)
Aug 20, 2023 12:25:51
x30)
"-sodi te józan vagy?
-szerintem igen"
rá 10 percre az apostoli hitvallásra már az a hetyetye hogy részeg azért nem tudja felmondani :DDD aljas hazug geci
-szerintem igen"
rá 10 percre az apostoli hitvallásra már az a hetyetye hogy részeg azért nem tudja felmondani :DDD aljas hazug geci
Endiii nagyon nevetek rajtad a kurva anyád! Múlt héten volt unokahúgom keresztelője, evangélikus misén voltunk, nem vagyok nagy vallásos de katolikus létemre így is felmondtam. Ostoba gyagyás alkoholista fhasz.
Ásó27
(
x68)
Aug 20, 2023 12:28:42
x68)
2014-ben?
Lehet légiós cica a cica
sztárprogramozó
(
x2)
Aug 20, 2023 12:34:37
x2)
Első általános iskola osztályban mi a faszomból lehet megbukni? Pálcika-emberkés rajzból?
Minél többet tud az ember snecológiából, csak egyre több kérdése lesz.
"HALÁLT ÉRDEMELNÉL! HALÁLT HALÁLT HALÁLT!" - by SoDI
Hahó
(
x136)
Aug 20, 2023 12:39:57
x136)
Az hogy van jogsija, nem jelenti azt hogy elvégezte a 8 osztályt. Lehet hamis a bizonyítvány.
Hahó
(
x136)
Aug 20, 2023 12:41:00
x136)
NotFound 404
Aug 20, 2023 12:43:33
Első általános iskola osztályban mi a faszomból lehet megbukni? Pálcika-emberkés rajzból?
Egyébként nálunk is volt egy srác, akit elsőben meghúztak. Rossz magatartás, az alapvető összeadás és a szótagolva olvasás sem ment neki év végére sem, az iskolából is eltűnt utána.
Mondjuk legközelebb tavaly láttam, a police.hu oldalán, hogy lopásért körözik.
Aug 20, 2023 12:43:33
wannabe snecológus
Aug 20, 2023 12:43:50
Ha nem lett volna a Tibor, az apám háziállatként dédelgetett hajléktalanja, talán most tömném a francia útja apropóján pénzzel RGL-t, de így nem, mert az ember tanul a szülei hibáiból.
Most olvasom az új cikket a sodipédán, és ezt a kommentet. Ijesztő a hasonlóság.
Aug 20, 2023 12:43:50
Remegőszáj
(
x1)
Aug 20, 2023 12:46:08
x1)
Pótolva az elmúlt napokat, Endre, lenne egy kérdésem!
A 6 osztàlyos cica szerelem a “felfelé ismerkedés” szabàlyába illeszkedik?
Tehàt a szerelmed, akire több 10 millió elment màr: egy fèrfi, viccesszínű, egy hajléktalan, tanulatlan, prosztó szar! Ez lehetett a budai úrfi álma évekkel ezelőtt?
A 6 osztàlyos cica szerelem a “felfelé ismerkedés” szabàlyába illeszkedik?
Tehàt a szerelmed, akire több 10 millió elment màr: egy fèrfi, viccesszínű, egy hajléktalan, tanulatlan, prosztó szar! Ez lehetett a budai úrfi álma évekkel ezelőtt?
Hahó
(
x136)
Aug 20, 2023 12:54:02
x136)
Nem került be az összefoglalóba a 4 osztály. Az ikeában hangzott el amikor zabál.
Vaják kérhetnénk esetleg ezt kivágni külön? Nszksz.
Vaják kérhetnénk esetleg ezt kivágni külön? Nszksz.
Hajókázós vacsora
Aug 20, 2023 13:17:42

Aug 20, 2023 13:17:42
-
Aug 20, 2023 13:23:47
Lehet hamis a bizonyítvány.
100%
Aug 20, 2023 13:23:47
bolgár jeti
(
x30)
Aug 20, 2023 13:26:13
x30)
100%
Akkor csak annyi a dolgod, hogy feltöltöd ide a bizonyítékot és Hahó már intézi is a jogsicsát :)
-
Aug 20, 2023 13:29:08
Szerintem túl sokat néztek ki a tranyóból, anafabéta (ténylegesen) cigányok elvégzik a 8 osztályt simán, és utána szereznek jogosítványt.
Aug 20, 2023 13:29:08
-
Aug 20, 2023 13:30:11
Fixen nincs, végignéztem/hallgattam a tranyó lájvok nagyrészét, még a snecológia előttieket is, emlékeznék rá, vagy a trashcsoportban már mémelve lett volna.
Aug 20, 2023 13:30:11
-
Aug 20, 2023 13:37:35
Állítólag most pofázta ki a tegnapi lájvban,hogy csak 6 évig járt általánosba. Az hogy kussol a vásárolt bizonyítványról nem kézenfekvő bizonyíték, ez azért a védelem utolsó vonala még egy ilyen véglénynél is,pláne ha jogsicsá lehet belőle.
Aug 20, 2023 13:37:35
Hahó
(
x136)
Aug 20, 2023 14:04:30
x136)
Teljesen életszerű amit tibor mondott. Akkoriban 14 év volt a tankötelezettség korhatára. Évvesztes volt, 7 évesen kezdte az iskolát. 13. évét tölti amikor már másodjára járja a negyedik osztályt. Amikor elkezdi az ötödiket szeptemberben, decemberben már a 14. évét tölti, és mivel problémas volt, mondták neki, hogy már nem kell tovább szenvednie, mehet amerre lát, így az ötödiket már be sem fejezte. Utána meg buzikurva lett.
Fatászpika
(
x2)
Aug 20, 2023 14:04:50
x2)
Hát endi gratulálok a párválasztáshoz
A belem kifordul
A belem kifordul
trolléga
(
x30)
Aug 20, 2023 14:05:34
x30)
Nem azért a két fillérért de a 8 általános hiánya tényleg sokszor előjött volna már: ápolói szakképzés, villanyszerelés, jogsi, legutóbb a kórházi melócsá...
Jucu "csak" műtétet, kocsit, ápolóképzést fizette neki, nekem úgy rémlik.
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
halászlé
(
x24)
Aug 20, 2023 14:06:39
x24)
ezt hol hallottad? XXDD tibor meg szakközép? XXDDD vellanyszerelőnek tanult, de azt se végezte el XXDD
Fatászpika
(
x2)
Aug 20, 2023 14:07:03
x2)
[img src="https://i.ibb.co/xhJvwNd/tibella.png">]
Fatászpika
(
x2)
Aug 20, 2023 14:07:36
x2)
valaki segítsen trollégák, eddig fifit használtam
halászlé
(
x24)
Aug 20, 2023 14:08:48
x24)
ez még az elején volt téma, Juci pofázta el valahol....ha van is róla valami, az archiveon lehet...
Hahó
(
x136)
Aug 20, 2023 14:08:57
x136)
Hahó
(
x136)
Aug 20, 2023 14:09:43
x136)
Bécsi hajléktalan
(
x1)
Aug 20, 2023 14:12:07
x1)
Itt a forumon olvastam en is.
De amugy hogyan bukhat le valaki hamis nyolc altalanossal negyven evesen? Elmennek a Jurij Gagarin altalanos iskola jogutodjahoz es kikerik a kartonjat?
Hahó
(
x136)
Aug 20, 2023 14:12:30
x136)
Nem azért a két fillérért de a 8 általános hiánya tényleg sokszor előjött volna már: ápolói szakképzés, villanyszerelés, jogsi, legutóbb a kórházi melócsá...
Azért nem jött elő, mert volt hamis bizonyítvány?
Bécsi hajléktalan
(
x1)
Aug 20, 2023 14:15:18
x1)
Ha van egy kitoltott kemenyfedeles bizonyitvanyod, soha senki sem fogja leellenorizni. Abban sem vagyok biztos, hogy konnyeden lehetseges lenne, de minek is? Ahol eleg a nyolc altalanos, ott ugysem varnak el semmit sem.
halászlé
(
x24)
Aug 20, 2023 14:15:25
x24)
én nézem a tranyót patuska óta. vagy a Jutka mondta lájvban, vagy felszopóknak és kommentben olvastam, nem tudom. régi trash csiopisok szerintem tudják; de gyanítpm valid infó lehet. semmiből nem tudott levizsgázni, csak abból, ami kvázi pénzért megvehető.
az a baj h korai lájvszokból se lett mentve minden, pl. azokat se találom amikor a cv bujtogatta tibort, hogy májas szerelmes bele XXDD
halászlé
(
x24)
Aug 20, 2023 14:18:07
x24)
a vill. szerelő iskolát nem kötötte jutkához, nekem nem úgy tűnt. a többit viszont igen. a vill. vezetős és az ápoló szakmánál már vele volt.
halászlé
(
x24)
Aug 20, 2023 14:19:30
x24)
ez a baj ezzel, h voltak olyan profi hamisítók, hogy még a tablóra is rákerültél, ha kellett...
Hahó
(
x136)
Aug 20, 2023 14:22:10
x136)
Na ez legalább vmi.
Ha vaják kivágja azt a részletet, amikor az ikeában elmondja, akkor megindulunk.
szörnyeteg
(
x3)
Aug 20, 2023 14:22:44
x3)
öklendező szerelő
(
x4)
Aug 20, 2023 14:24:07
x4)
endre, manapság már wc-re sem lehet nyugodtan menni a magadfajta elmebeteg nyomorultak miatt
Jó, szevasz! Le vagy tiltva.
-
Aug 20, 2023 14:24:49
egyébként van értelme ezen a bizonyítvány dolgon pörögni? sztem esetlegesen bevonatni tibor jogsiját akkora veszteség lenne neki, mint kitilttatni örökre az összes fodrásztól...
ettől még persze nyomjátok nyugodtan, ez csak 1 vélemény a sok közül...
Aug 20, 2023 14:24:49
Hahó
(
x136)
Aug 20, 2023 14:25:32
x136)
egyébként van értelme ezen a bizonyítvány dolgon pörögni? sztem esetlegesen bevonatni tibor jogsiját akkora veszteség lenne neki, mint kitilttatni örökre az összes fodrásztól...
Persze hogy van. Kontent.
Kötőjel
(
x12)
Aug 20, 2023 14:26:01
x12)
hibák:
1. ne rakd idézőjelbe a linket.
2. ne rakj >-t a link végére. (ez már nagyon kukacoskodás, de ha raktál bele >-, akkor < miért nem volt? :D)
amúgy itt van a komment mező mellett a szükséges formátum.
gyagyás irigye2
(
x3)
Aug 20, 2023 14:32:57
x3)
+ úgy elveri a gyagyást, mint a szart, mert miatta lesz oda a jogsi.
Endi, irigyellek!
halászlé
(
x24)
Aug 20, 2023 14:33:59
x24)
azon a véleményen vagyok, h a Jucu intézte neki...mint ahogy minden mást is...ő nagyon szerette tibit, mindent elnézett neki, még a nemváltós agyrémet is, hisz vele maradt..
amíg Jutka normális volt, lehet, h ápolóként jó kapcsolatai voltak...ki tudja...
halászlé
(
x24)
Aug 20, 2023 14:35:49
x24)
- a szent jogosítvány
- útlevél
mikedp
(
x9)
Aug 20, 2023 14:39:32
x9)
endre, manapság már wc-re sem lehet nyugodtan menni a magadfajta elmebeteg nyomorultak miatt
kukkolni ment a beteg gechi.
ps, halászlét ettem ma, közben végig a fórumra gondoltam. na K(m)iért is ? :D
-
Aug 20, 2023 14:40:11
- a szent jogosítvány
- útlevél
- a szent jogosítvány
- útlevél
kezdek összezavarodni, a herélést magának akarta, az jó volt neki, akkor ti most jót akartok neki?
Aug 20, 2023 14:40:11
halászlé
(
x24)
Aug 20, 2023 14:41:44
x24)
nézd + az ide fonatkozó csidejós anyagot, amikor Jucival elmesélik az esetet :o))) dönts belátásod szerint, hogy jó volt-e neki :o)))) (szerintem amúgy nagyon nem :o))))
Betöjt Laptop
(
x39)
Aug 20, 2023 14:41:46
x39)
- a szent jogosítvány
- útlevél
- a szent jogosítvány
- útlevél
Ki ne hagyd!
Hahó
(
x136)
Aug 20, 2023 14:42:25
x136)
Végülis igen, jót.
Tud belőle őrjöngős kontentet csinálni, és elmehet esti tagozaton elvégezni az általánost. Kvázi művelt lesz.
Betöjt Laptop
(
x39)
Aug 20, 2023 14:42:32
x39)
Endreének akarunk jót.
halászlé
(
x24)
Aug 20, 2023 14:42:40
x24)
Ki ne hagyd!
de ezeket nem tudod elvenni tőle :o)) hát ki merne hozzáérni az orvoson meg a púposon kívül :o)))
halászlé
(
x24)
Aug 20, 2023 14:43:46
x24)
Végülis igen, jót.
ne is mondd, egy éves loop lenne belőle, hogy végigvitt valamit....az útlevelet is hónapokig hallgattuk...meg a motoros sajtpapírt is...
Betöjt Laptop
(
x39)
Aug 20, 2023 14:47:25
x39)
Az a véleményem, hogy a nagyondrága, nagyonminőségi, nagyonamerikai gumicsöcsöket, nem ilyen igénybevételre tervezték.
Lehet azért van ennyire leépülve a csöves, mert már szivárog az gumilé és belülről mérgezi... lassan apránként.
halászlé
(
x24)
Aug 20, 2023 14:51:35
x24)
hát akkor fájna neki szerintem és arról menne loop (bár néha mintja mondta volna, h fáj neki). inkább az van, amit tán asci szokott írni, hogy rottyon van a bele, iszik és nem gluténmentesen étkezik...nem szívódik fel neki semmi...
Vaják
(
x6)
Aug 20, 2023 14:51:37
x6)
Sorry uraim, nincs már meg az live, illetve részlet amiben mondja az osztályos dolgokat.
Tegnap este a vágás után leszedtem a gépről mert annyira felnyomta a pumpám
Valószínűleg más is felvette, de nekem már nincs meg
Elnézésüket kérem
Tegnap este a vágás után leszedtem a gépről mert annyira felnyomta a pumpám
Valószínűleg más is felvette, de nekem már nincs meg
Elnézésüket kérem
163 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™