És mi van az ütyfélkapus trollal?
"HALÁLT ÉRDEMELNÉL! HALÁLT HALÁLT HALÁLT!" - by SoDI
Monty phyton fekete lovag szindróma
Hetyetye ne ezt ne.
Integet.
Nem mintha ne lenne kedvem a herélt pióca orrába beletenni egy kanyart … De, Golda is bassza meg!
Hány éve ugatjuk neki mindenféle platformon, hogy a bolond fia gondokság alá való, és ő fogja megszopni a fogyatékos hülyeségeit a végén?!
Miket válaszolt? Szarik ő rá, őt nem érdekli … stb.
Az anyagostól egy nap alatt több jó szót, több ajándékot, több érdeklődést kapott mint a retardált fiától egész életében.
Mi volt a hála?! Trollgalerizés meg telefonba szirénázás.
Egye meg Golda amit “főzött”.
Tudja hol talál minket :)
Itt az idő visszatérni broni!
Nyírd ki anyád Sneci | Blekk ket csöcsképek kapcsán keress protonmailen
Van meg bevetelszerzes a csatornajan?
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
tiktikon kaphatná az oroszlánokat
Mifaaaaaaaaaaaan
@integet@
Errol jut eszembe.
Meg a masik pedofil buzi, a tojasfeju Gyuluska is sikeresebb nalad Endre! :D
Jajj már! Tibi előszedi minden sorkatona emlékét meg a villanyszerelői tudását és kihúz egy villanypásztort, ezzel is meg/kijelölve a területét.
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Mifaaaaaaaaaaaan
Es meg a Gyulusnal is retardaltabb vagy Endre! Ez shiker!
Te balfasz köcsög.
Ne haragudj, de annyiban kijavítanálak, hogy a Gyagyás soha a nyomorúságos életében nem hitt semmiben, nem volt identitása, sem elvei.
Egy alávaló mocskos kis csúszómászó, aki mindig arra angolnázik amerre az érdekei és a fütyije vezetik.
Legjobb példa a Szper straight fatászpika aki miután fajtalankodott Tiborral hirtelen “csak 100% hetero” lett. De ne legyenek kétségeink ha bebizonyosodna, hogy az “oroszlány” valójában egy orosz hím prosti fiúcska volt és azt mesélte el virágnyelven, hogyan torkozta le, na akkor “90% heteró” lenne a Sodi.
A 12 éves kislányomnak elrettentő példaként mesélem a történetedt
Szerintem ilyet senki ne csináljon egy 12 évessel.
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Hány éve ugatjuk neki mindenféle platformon, hogy a bolond fia gondokság alá való, és ő fogja megszopni a fogyatékos hülyeségeit a végén?!
Mit kéne tennie? Mégiscsak az egyetlen gyereke. Neked nincs? Mit csinálnál hasonló helyzetben?
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Mondjuk nem rakom le a nagymamához 6 évesen, hogy szenvedjen ő vele :)
Én se, de ez nem változtat semmin. Golda nem azért szar ember mert próbál segíteni a fiának úgy-ahogy (fél adag kaja, macskaól, stb), hanem amiket csinált. Saját jogon egy alávaló féreg, nem azért mert nem veri agyon lapáttal a kicsi fiát. Pedig igény volna rá :)
Nézzetek rá a terkepre hol égnek a gyertyák...Mondhatjuk,hogy ez már internacional...xD
Punszisza a lekjopp!
1-2 troll van minden országban.
sodi egy ndc npc. egy olyan npc amelyik nem vezet: non-driving.
Broni él!
O és K együtt OK és minden OK!!
Sajnos még a korcs geciék is
Punszisza a lekjopp!
Kiverne az mást is, csak nincs mit :D
KURVArangy
Egyébként én is inkább erre hajlok. Megértem Goldát. Ez a kretén az egyetlen gyereke, közeli rokonai nincsenek. Láthatóan már nyomorogva fog élni, vagyona nem maradt, a nyugdíjból csepegtetnek neki valamennyit, meg kap naponta egy menzai ebédet. Ennél jobban nem fog élni, akármit is csinál.
Az ütődött fia mégiscsak az egyetlen rokona, természetesen hagyja, hogy ott lakjon nála. Sokkal rosszabb helyzetbe nem juttatja, de legalább mégiscsak megvan valamiféle nyoma annak, hogy élt egyáltalán.
Szerintem egy visszere pattan el előbb a Sodinak, abba hal bele.
734 nap? Az se biztos,hogy a telet kihúzzák..
Punszisza a lekjopp!
Bástya elvtársat a második helyen akarták meggyilkolni!
Szerintem egy visszere pattan el előbb a Sodinak, abba hal bele.
Nem most kellene az anyai ösztöneit gyakorolnia,hanem még amikor gyerek volt a korcs geci.Most nem lenne egy abberrált hulladék föld alá való geci
Punszisza a lekjopp!
A gyagyás hamarabb döglik meg mint a zsidó kurva anyja.
Nyírd ki anyád Sneci | Blekk ket csöcsképek kapcsán keress protonmailen
Ezt mondtam, a törpekurvát elviszi az első talajmenti fagy, tyodika meg amúgy is fázós, rá fog fagyni a konvektorra. A parapeten jön majd ki a szag meg a hullalé, onnan fogjuk tudni tavasszal hogy elpusztult.
nyem nyúlsz a tyeknikai eszközömhöz!
Kizárt addig még a vénkurva gondoskodik róla.Egy patkány geci.Ha nem kap hirtelen valami strokeot vagy valamit akkor kihúzza
Punszisza a lekjopp!
Egy utolsó mocskos retek, pont mint endike. Az egyetlen férjét is kisemmizte, ott hol volt Golda máme lelkiismerete? Veja nyényit valszeg megzsarolta, hogy fogadják be a debil fiát, Schwartz nagyi kikészíttetése pedig csak hab a tortán.
Szerintem csak premier plánban akarja látni a korcs fia felfordulását, más magyarázatot nem tudok elképzelni. A linszi takarításokra/serpázásokra pont az volt a tippünk hogy a Púpszászi exodust próbálja azzal megelőzni. Hát nem jött be Gyöngyi néni.
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Ugyebár már ellőtte a buzikurva az összes fagy mentes erődöt.Nincs hova kihez mennie.Tudja is a bajszkos buzi,hogy a buzeráns az utolsó erőd.Ha annak vége akkor bizony a patkára fog fagyni
Punszisza a lekjopp!
Ezt úgy hívja a pszichológia, hogy projecting. Szerintem hívd fel anyádat és beszélj vele :)
ÁMEN!
nyem nyúlsz a tyeknikai eszközömhöz!
Korrigálni fogom. Karib elvtársat a második helyen készül meggyilkolni, jó lesz így?
Miert kellene az anyámmal beszélnem?
Punszisza a lekjopp!
se
Mert Lauramó drogdíler és Csenkét el kell venni a gyomai dögevőtől. Tyejintyem esz éjthetyő.
Ma mar beszeltem vele,de legkozelebb megemlitem neki.Nszksz
Punszisza a lekjopp!
Hogy jobban megértsd az anya-gyermek dinamikát
Miből jött le neked,hogy nem vágom mi az??
Illetve hogy a faszba tudsz eddig eljutni,hogy egy tényből én nem tudom mi az?
Punszisza a lekjopp!
ugy erzem komoly banopenzek leszek fikas :DDD te remego szardarab :DDD ezek a fenyegetesek egy ilyen legypiszoktol... nagyon nevetek :D
"Anyám hibája .Ha minden összeomlik, rágyújtom a házat" KEF 2024.06.29.
Ennyire jó vagyok :)
Plusz sok éjszaka olvastam a részeg agymenéseid
Te mindig a kispadért jössz?
Igazad van nem voltam elég pontos! Szóval nem engedem, hogy a gyagyás videóit nézze, csupán tanmeseként használom, egyszerűen nevelő célzattal. Ha belegondolsz a Grimm mesékben is van élve sütéstől a hasfelmetszésig minden :). Kell a horror a gyereknek hogy felnőjön. Bár igazad van a pedofil szart azért mozgóképen nem mutogatom egy fejlődésben lévő pszihének.
Sodi megbasznak szárazon.
Valakivel összekeversz..Szerintem ne lottózz mert bukni fogod.Jóból..:) Örülök ha duzzandsz önbizalomtól,de legyen is mire legközelebb:)
Punszisza a lekjopp!
japan,new york ,kina... ezek kocsmanevek ujszaszon ?mert te ilyen helyekre sosem fogsz eljutni :D
"Anyám hibája .Ha minden összeomlik, rágyújtom a házat" KEF 2024.06.29.
Jellemért.:)
Punszisza a lekjopp!
Hát Márk már szart sem ér ????
KURVArangy
A legkomolyabb pénzeket húzta le fikásról, de a top 3-ba sem fért bele :)))
Mifaaaaaaaaaaaan
Haho mennyi faszerdőt ültette neki, mégsem ő a námberván :)
bezzeg a géjza, meg a zasszonya !
KURVArangy
Ezek a halál listák gyorsan változnak ... a szemüveg lopásos stramben még a szemüveglopó troll volt az első második Hannes a főnöke aki kibaszatta Covid tagadás miatt és a 4.-ik meg Kaffka Tibor volt :)
Majd a legobusz utan.
Született pinás. Bibliai (Ószövetségi) idők óta, örök ellensége a tranyónak és a pedofilnak is.
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
És Kevinke anyja persze
Punszisza a lekjopp!
Féltékenység lenne?
puskapoj
Rájött hogy amikor igérget relative irracionálisan kevés idön belül akkor hamar ki is derül,hogy szájba szarja magát..(Meri-Márc 15,Jogsi-Okt 23)
Na.Ha megad 2 évet az autilogikájával akkor talán szerinte megússza ,hogy körberöhögjék milliomodszorra a faszságai miatt
Punszisza a lekjopp!
Belegondoltam, nem is olvasok/olvastam ilyet a gyerekeimnek :) Sőt, ha utánaolvasol, te is meg fogod tanulni, hogy ezeket felnőtteknek írták és nem írsz ilyen sületlenségeket.[/quote]
Hagyjuk, pökhendi és rátarti vagy. Communication off. Van egy barátom aki azt mondta, hogy a humortalan embertől mentsen meg az Isten, azok okozták a világnak a legnagyobb károkat. Közéjük tartozol. Puszi.
hát talán a mentőkocsiból fog.
SUTTOGÓ HANGON BESZÉLTEM EGÉSZ VÉGIG
Halottas kocsiból meg már mindegy lesz
Punszisza a lekjopp!
Hagyjuk, pökhendi és rátarti vagy. Communication off. Van egy barátom aki azt mondta, hogy a humortalan embertől mentsen meg az Isten, azok okozták a világnak a legnagyobb károkat. Közéjük tartozol. Puszi.[/quote]
Azért a nap végén ez még is csak egy troll fórum, ne vedd személyesre
"Jóból!" :)
fantomgolyók
Aug 24, 2023 19:32:13
Nem lehetne csak simán befalazni az ólt, amíg alszanak, mint Déva várát? Kőmíves(testű) Tibor és felesége reboot
szíjjel lesztek bombázva
Aug 24, 2023 19:32:13
sztárprogramozó
(
x2)
Aug 24, 2023 19:34:34
x2)
Velem mi a helyzet? Az én torkomat is át akartad vágni. Hogy áll a miskolci feljelentés?
Csendesmegfigyelő
(
x6)
Aug 24, 2023 19:36:04
x6)
ezek most kajak a macskaólból pofáznak?
Monty phyton fekete lovag szindróma
Questor milliók
Aug 24, 2023 19:41:43
Vajh' mi a faszomra kellhet nekik a kert? Várják, hogy kicsírázzon a sok kőbányais flakon, ahova a zsidóarany van rejtve?
Integet.
Aug 24, 2023 19:41:43
D_Dezső
(
x29)
Aug 24, 2023 19:44:35
x29)
Szerintem goldával most már úgy kéne kommunikálni, hogy felajáljuk neki, hogy kitesszük tibort a portáról, ha ő nem boldogul.
Kvázi védelmi szolgáltatást kell neki felajánlani. Egyelőre védelmi pénz nélkül.
Kvázi védelmi szolgáltatást kell neki felajánlani. Egyelőre védelmi pénz nélkül.
Nem mintha ne lenne kedvem a herélt pióca orrába beletenni egy kanyart … De, Golda is bassza meg!
Miket válaszolt? Szarik ő rá, őt nem érdekli … stb.
Az anyagostól egy nap alatt több jó szót, több ajándékot, több érdeklődést kapott mint a retardált fiától egész életében.
Mi volt a hála?! Trollgalerizés meg telefonba szirénázás.
Egye meg Golda amit “főzött”.
Tudja hol talál minket :)
luxuskondi
Aug 24, 2023 19:46:23
Csacsi Öreg Pedofil!
A 12 éves kislányomnak elrettentő példaként mesélem a történetedt, hogy lássa azt, hogy valaki 41 éves korára hogyan tudja totálisan elbaszni az életét visszafordíthatatlanul. Hogy lásson egy olyan teljesen hiteltelen, nevetséges hangembert, aki életében egyetlen fogadalmát nem tartotta be, akin a saját anyja röhög, aki képes az egész identitását szembeköpni és mindent, amiben hitt (legyen az mégoly visszataszító számomra) elárulni, aki az egész életét hazudja, szóval hogy lásson egy ilyen valódi állatorvosi lovat, egy olyan elrettentő példát, ahol minden mozzanat együtt látható arra nézve, hogy valaki hogyan kúrhatja el az életét minden létező szinten. Te tényleg nem fogod fel hogy Tibor is utál mint a szart? Csak éppen most nincs más akin élősködhet? Gecire hülye vagy, és az a rossz hírem van, hogy olyan 80-83% esély van arra, hogy Hahót nem azért nem nyírod ki mert egy utolsó geci szardarab vagy, hanem mert kibaszottúl megmurdélsz 2025 augusztusáig. De csak így tovább, mert egy rendkívül szórakoztató kis náci pedofil geci vagy, aki mellesleg egy pasit kúrogat(na) ha állna a faszod. Nah puszi szia :)
A 12 éves kislányomnak elrettentő példaként mesélem a történetedt, hogy lássa azt, hogy valaki 41 éves korára hogyan tudja totálisan elbaszni az életét visszafordíthatatlanul. Hogy lásson egy olyan teljesen hiteltelen, nevetséges hangembert, aki életében egyetlen fogadalmát nem tartotta be, akin a saját anyja röhög, aki képes az egész identitását szembeköpni és mindent, amiben hitt (legyen az mégoly visszataszító számomra) elárulni, aki az egész életét hazudja, szóval hogy lásson egy ilyen valódi állatorvosi lovat, egy olyan elrettentő példát, ahol minden mozzanat együtt látható arra nézve, hogy valaki hogyan kúrhatja el az életét minden létező szinten. Te tényleg nem fogod fel hogy Tibor is utál mint a szart? Csak éppen most nincs más akin élősködhet? Gecire hülye vagy, és az a rossz hírem van, hogy olyan 80-83% esély van arra, hogy Hahót nem azért nem nyírod ki mert egy utolsó geci szardarab vagy, hanem mert kibaszottúl megmurdélsz 2025 augusztusáig. De csak így tovább, mert egy rendkívül szórakoztató kis náci pedofil geci vagy, aki mellesleg egy pasit kúrogat(na) ha állna a faszod. Nah puszi szia :)
Aug 24, 2023 19:46:23
SyntaxError
(
x24)
Aug 24, 2023 19:46:44
x24)
Teljes elmebaj van ma (is).
Endre! Veled azért minden rendben? Sörhöz még odaférsz?
Vagy menjenek a rendőrurak és megint a pszichiátrián kötsz ki nyugibogyókkal a szádban?
Mi legyen?
Többen kérdezik.
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Endre! Veled azért minden rendben? Sörhöz még odaférsz?
Vagy menjenek a rendőrurak és megint a pszichiátrián kötsz ki nyugibogyókkal a szádban?
Mi legyen?
Többen kérdezik.
kissendrevagyok
(
x48)
Aug 24, 2023 19:48:09
x48)
Miért van az az érzésem, hogy Golda közölte a prolikkal, hogy megunta a műsort és takarodás van ?
Szerencsétlen buta buzikurva meg abban a hitben van, hogy bármilyen jogi alapja van az ő ottlétének.
kissendrevagyok
Szerencsétlen buta buzikurva meg abban a hitben van, hogy bármilyen jogi alapja van az ő ottlétének.
Sodipatkány
(
x1)
Aug 24, 2023 19:49:10
x1)
Golda ingyen szexet fog felajánlani annak trollnak, aki kiteszi fifit és a pasiját a házból.
Tologasd, bazmeg, te a kosarat a Tesco-ban.
Pitonsz Professzor
(
x17)
Aug 24, 2023 19:49:30
x17)
Te buzeráns korcs geci.Te mi a kibaszott kurva anyádat képzelsz magadról.? Hát egy herélt buzikurvának is a házi korcsa vagy.Egyedül anyádat tudod megbaszni ha hagyja magát.Mindig ígérgetsz de csak magad alatt vágod a fát.Párszor már mondtuk.De ez már tényleg az End Series neked.2025..Örülj buzeráns ha addig a rákos tüdődbe még áramlik a levegő egyaltalan
Punszisza a lekjopp!
Kakaspina
(
x24)
Aug 24, 2023 19:49:37
x24)
Golda ingyen szexet fog felajánlani annak trollnak, aki kiteszi fifit és a pasiját a házból.
Itt az idő visszatérni broni!
Golda csiklója
(
x8)
Aug 24, 2023 19:50:12
x8)
Mondjuk én nem bánom, ha vén zsidó maki kapitulál és a buzik átveszik az irányítást liánokkal benőtt kádárkocka felett...
Kezdődhet a show!
Kezdődhet a show!
linziasztal01
(
x77)
Aug 24, 2023 19:52:01
x77)
Persze nem nyomja az "élő lájvot", mert abból bevétele lenne. Hülyeség.
MaxPayne
(
x24)
Aug 24, 2023 19:53:04
x24)
Persze nem nyomja az "élő lájvot", mert abból bevétele lenne. Hülyeség.
Ásó27
(
x68)
Aug 24, 2023 19:53:29
x68)
NAV
Aug 24, 2023 19:53:57
@integet@
Aug 24, 2023 19:53:57
MaxPayne
(
x24)
Aug 24, 2023 19:54:51
x24)
Errol jut eszembe.
kissendrevagyok
(
x48)
Aug 24, 2023 19:55:28
x48)
Endre a 38 fokos hétvégén el mertek menni majd valami nudizós vízpartra vagy a 6 négyzetméteres macskaólban fogtok campelni nehogy egy lakatos troll besegítsen Gyöngyi néninek lecserélni mindenhol a zárakat ?
kissendrevagyok
trolléga
(
x30)
Aug 24, 2023 19:55:41
x30)
Várjuk a "Kert felezős" lájvot!
Jajj már! Tibi előszedi minden sorkatona emlékét meg a villanyszerelői tudását és kihúz egy villanypásztort, ezzel is meg/kijelölve a területét.
Tibi_méhe
Aug 24, 2023 19:56:11
Endre!
Milyen érzés megint azt hazudni a rendőrségnek, hogy megtámadott 3 álarcos troll és azért vagy szétverve?
Csak az a 3 álarcos férfi az 1 herélt köcsög és ki se kell menned az utcára, hogy támadjon.
Fosh Tartay
Milyen érzés megint azt hazudni a rendőrségnek, hogy megtámadott 3 álarcos troll és azért vagy szétverve?
Csak az a 3 álarcos férfi az 1 herélt köcsög és ki se kell menned az utcára, hogy támadjon.
Aug 24, 2023 19:56:11
Ásó27
(
x68)
Aug 24, 2023 19:56:41
x68)
Errol jut eszembe.
MaxPayne
(
x24)
Aug 24, 2023 19:57:41
x24)
Es meg a Gyulusnal is retardaltabb vagy Endre! Ez shiker!
Te balfasz köcsög.
Gyertyaláng
Aug 24, 2023 19:58:03
Égjenek azok a keresztek gyertyák!
www.gyertyalang.hu/szemely/156436
www.gyertyalang.hu/gyertyak.php?kiert=156436
Már Zulu is gyújtott egyet, érdemes csatlakozni!
www.gyertyalang.hu/szemely/156436
Már Zulu is gyújtott egyet, érdemes csatlakozni!
Aug 24, 2023 19:58:03
D_Dezső
(
x29)
Aug 24, 2023 19:58:15
x29)
aki képes az egész identitását szembeköpni és mindent, amiben hitt (legyen az mégoly visszataszító számomra) elárulni
Ne haragudj, de annyiban kijavítanálak, hogy a Gyagyás soha a nyomorúságos életében nem hitt semmiben, nem volt identitása, sem elvei.
Egy alávaló mocskos kis csúszómászó, aki mindig arra angolnázik amerre az érdekei és a fütyije vezetik.
Legjobb példa a Szper straight fatászpika aki miután fajtalankodott Tiborral hirtelen “csak 100% hetero” lett. De ne legyenek kétségeink ha bebizonyosodna, hogy az “oroszlány” valójában egy orosz hím prosti fiúcska volt és azt mesélte el virágnyelven, hogyan torkozta le, na akkor “90% heteró” lenne a Sodi.
mikedp
(
x9)
Aug 24, 2023 19:58:41
x9)
Mózes tengert választott szét, Sodi kertet fog.
Tehát zsidó sodi a sodi.
KURVArangy
Tehát zsidó sodi a sodi.
tibi2435645
(
x2)
Aug 24, 2023 19:58:57
x2)
Dáriuszt is be kéne költöztetni a macskaólba. Legyen aki kielégíti a faszid ha neked már viagrával sem áll fel. :D
Beszartam. - Szedunka Judit, magasan képzett egészségügyi szakápoló
bolgár jeti
(
x30)
Aug 24, 2023 20:00:12
x30)
A 12 éves kislányomnak elrettentő példaként mesélem a történetedt
bolgár jeti
(
x30)
Aug 24, 2023 20:02:56
x30)
Mit kéne tennie? Mégiscsak az egyetlen gyereke. Neked nincs? Mit csinálnál hasonló helyzetben?
D_Dezső
(
x29)
Aug 24, 2023 20:04:13
x29)
Sodronyka
(
x4)
Aug 24, 2023 20:04:30
x4)
MC Isti 5000ért sztem be vállalja....
SoDi fatyok ety ikazi anyagi csőőőőőd
bolgár jeti
(
x30)
Aug 24, 2023 20:06:42
x30)
Én se, de ez nem változtat semmin. Golda nem azért szar ember mert próbál segíteni a fiának úgy-ahogy (fél adag kaja, macskaól, stb), hanem amiket csinált. Saját jogon egy alávaló féreg, nem azért mert nem veri agyon lapáttal a kicsi fiát. Pedig igény volna rá :)
Gyertyás
Aug 24, 2023 20:10:47
Érdemes a kommenteket is olvasni! Van benne sok érdekesség!
Aug 24, 2023 20:10:47
Hektor a Traktor
(
x8)
Aug 24, 2023 20:11:56
x8)
Várjunk, várjunk. Annyi biztos, hogy valami gond van a Snecinél. De megint kézpénznek veszik sokan azt amit egy alkoholista, részegen kommentelő csöves firkál a youtube falára. 3-4 hónapja is szerinte ott minden az övé volt. Annyi szava van neki ott Goldánál, mint nekem. Nulla. Az más, hogy a Púpost hergeli, de nem ejtették fejére az öregasszonyt. Azért ne felejtsük el, hogy a komlói maugli igazát eddig senki nem bizonyította, az ellenkezőét viszont számtalanszor bizonyították. Azért ott tulajdona egyedül Goldának van. Nem pedig Kiss Endre Farkasnak és Zsebköcsög Tibornak.
Heki a traki
-
Aug 24, 2023 20:17:31
Oka: Jóból :D
Ez szép volt zsidó!
Ez szép volt zsidó!
Aug 24, 2023 20:17:31
Arthur Dent
(
x1)
Aug 24, 2023 20:18:51
x1)
Tibor, ha valóban te lennél ott az ÚR a házban már menne a LIVE !
De csak a pofád nagy mint mindíg !
Ha megtennéd, az öregasszony kibaszna mint macskát szarni a macskaólból !!!
De csak a pofád nagy mint mindíg !
Ha megtennéd, az öregasszony kibaszna mint macskát szarni a macskaólból !!!
Pitonsz Professzor
(
x17)
Aug 24, 2023 20:19:24
x17)
gyertyalang.hu/gyertyak.php?kiert=156436
Nézzetek rá a terkepre hol égnek a gyertyák...Mondhatjuk,hogy ez már internacional...xD
Kriptozsidó
(
x6)
Aug 24, 2023 20:19:49
x6)
Engedd be a tótot Tibort, kiver a házadból!
El fogom törni a kibaszott orrodat szilánkosra!
Dadogós Kisnyugdíjas
(
x5)
Aug 24, 2023 20:19:59
x5)
1-2 troll van minden országban.
bolgár jeti
(
x30)
Aug 24, 2023 20:20:30
x30)
nemtom ki gyújtott a nevemben gyertyát, de örök hála :) jelentkezz a sörödért ha a mocskosprüsszelben jársz!
linziasztal01
(
x77)
Aug 24, 2023 20:20:46
x77)
Géza, ma (is) Endre pénzéből tippmixezel, remélem!
Pitonsz Professzor
(
x17)
Aug 24, 2023 20:22:26
x17)
Semmi extra nincs.Valószínűleg a buzikurva megnézett egy Sztívün Szegál filmet a fárasztó munkanap után,és elhitte,hogy itt ő honfoglal.
Punszisza a lekjopp!
Golda csiklója
(
x8)
Aug 24, 2023 20:23:11
x8)
Broni él!
Propi
Aug 24, 2023 20:31:50
Nagyon nevetek Fikás! A trolljaid mindenhol ott vannak, nem tudsz elmenekülni előlünk sem New Yorkba sem Japánba, sehova. Ez shiker!
Buzi soDI a soDI
Aug 24, 2023 20:31:50
Pitonsz Professzor
(
x17)
Aug 24, 2023 20:31:54
x17)
Broni él!
Sajnos még a korcs geciék is
Pitonsz Professzor
(
x17)
Aug 24, 2023 20:32:25
x17)
Várlak vissza Ausztriába korcs geci:)
Punszisza a lekjopp!
mikedp
(
x9)
Aug 24, 2023 20:34:14
x9)
Engedd be a tótot Tibort, kiver a házadból!
Kiverne az mást is, csak nincs mit :D
Shared Car
Aug 24, 2023 20:35:40
Hahó faszulása countdown -
countingdownto.com/countdown-pages/KBM7-ESO
Mivel a recskás pontos dátumot nem tudott mondani (Aug 25-31), ezért a kettő időpont közti dátum lett.
Mivel a recskás pontos dátumot nem tudott mondani (Aug 25-31), ezért a kettő időpont közti dátum lett.
Aug 24, 2023 20:35:40
Mitokondrium
(
x7)
Aug 24, 2023 20:36:41
x7)
Egyébként én is inkább erre hajlok. Megértem Goldát. Ez a kretén az egyetlen gyereke, közeli rokonai nincsenek. Láthatóan már nyomorogva fog élni, vagyona nem maradt, a nyugdíjból csepegtetnek neki valamennyit, meg kap naponta egy menzai ebédet. Ennél jobban nem fog élni, akármit is csinál.
Az ütődött fia mégiscsak az egyetlen rokona, természetesen hagyja, hogy ott lakjon nála. Sokkal rosszabb helyzetbe nem juttatja, de legalább mégiscsak megvan valamiféle nyoma annak, hogy élt egyáltalán.
Pitonsz Professzor
(
x17)
Aug 24, 2023 20:37:11
x17)
Hahó faszulása countdown -
Mitokondrium
(
x7)
Aug 24, 2023 20:38:44
x7)
Velem mi a helyzet? Az én torkomat is át akartad vágni. Hogy áll a miskolci feljelentés?
Bástya elvtársat a második helyen akarták meggyilkolni!
Pitonsz Professzor
(
x17)
Aug 24, 2023 20:39:02
x17)
Nem most kellene az anyai ösztöneit gyakorolnia,hanem még amikor gyerek volt a korcs geci.Most nem lenne egy abberrált hulladék föld alá való geci
Pitonsz Professzor
(
x17)
Aug 24, 2023 20:40:40
x17)
Amugy tök mindegy srácok..Golda meghal a buzeráns követi őt éveken belül..
Van az a mondás,hogy a szellemek néha magukkal visznek valakit..
Punszisza a lekjopp!
Kakaspina
(
x24)
Aug 24, 2023 20:41:09
x24)
Amugy tök mindegy srácok..Golda meghal a buzeráns követi őt éveken belül..
Dörpepúp
(
x7)
Aug 24, 2023 20:42:07
x7)
Ezt mondtam, a törpekurvát elviszi az első talajmenti fagy, tyodika meg amúgy is fázós, rá fog fagyni a konvektorra. A parapeten jön majd ki a szag meg a hullalé, onnan fogjuk tudni tavasszal hogy elpusztult.
Pitonsz Professzor
(
x17)
Aug 24, 2023 20:42:23
x17)
Kizárt addig még a vénkurva gondoskodik róla.Egy patkány geci.Ha nem kap hirtelen valami strokeot vagy valamit akkor kihúzza
Dadogós Kisnyugdíjas
(
x5)
Aug 24, 2023 20:43:30
x5)
októberbe már lesz neki lakókocsija... ja nem. XD
trolléga
(
x30)
Aug 24, 2023 20:44:09
x30)
Egy utolsó mocskos retek, pont mint endike. Az egyetlen férjét is kisemmizte, ott hol volt Golda máme lelkiismerete? Veja nyényit valszeg megzsarolta, hogy fogadják be a debil fiát, Schwartz nagyi kikészíttetése pedig csak hab a tortán.
Szerintem csak premier plánban akarja látni a korcs fia felfordulását, más magyarázatot nem tudok elképzelni. A linszi takarításokra/serpázásokra pont az volt a tippünk hogy a Púpszászi exodust próbálja azzal megelőzni. Hát nem jött be Gyöngyi néni.
Pitonsz Professzor
(
x17)
Aug 24, 2023 20:44:48
x17)
Ugyebár már ellőtte a buzikurva az összes fagy mentes erődöt.Nincs hova kihez mennie.Tudja is a bajszkos buzi,hogy a buzeráns az utolsó erőd.Ha annak vége akkor bizony a patkára fog fagyni
bolgár jeti
(
x30)
Aug 24, 2023 20:46:38
x30)
Ezt úgy hívja a pszichológia, hogy projecting. Szerintem hívd fel anyádat és beszélj vele :)
Dadogós Kisnyugdíjas
(
x5)
Aug 24, 2023 20:46:44
x5)
ragasz négy kereket a macskaólra es guruljatok el a tibivel.
Dörpepúp
(
x7)
Aug 24, 2023 20:47:03
x7)
a patkára fog fagyni
ÁMEN!
Snecológia szövegíró
Aug 24, 2023 20:47:10
Korrigálni fogom. Karib elvtársat a második helyen készül meggyilkolni, jó lesz így?
Aug 24, 2023 20:47:10
Pitonsz Professzor
(
x17)
Aug 24, 2023 20:48:23
x17)
Nem tudom hogy vagytok vele de én hányok a kitartott életképtelen nőktől...De van az a helyzet mikor olyan teste meg feje van,hogy naponta bosszankodva is de állófasszal megy haza az ember..Viszont..
Számomra végtelen debilség ha valaki egy herélt dögszagú buzikuvát képes pénzelni..Gratulálok te korcs geci
Punszisza a lekjopp!
Számomra végtelen debilség ha valaki egy herélt dögszagú buzikuvát képes pénzelni..Gratulálok te korcs geci
Pitonsz Professzor
(
x17)
Aug 24, 2023 20:49:22
x17)
ascites
(
x57)
Aug 24, 2023 20:49:23
x57)
Mindig a halállistából kell kiindulni. Ha V.Balázs rajta van, a kártyacsé is szerepet játszik.
Dadogós Kisnyugdíjas
(
x5)
Aug 24, 2023 20:50:42
x5)
Dadogós Kisnyugdíjas-t már meg sem akarják gyilkolni? Én már szart érek?
Golda csiklója
(
x8)
Aug 24, 2023 20:51:07
x8)
Dadogós Kisnyugdíjas-t már meg sem akarják gyilkolni? Én már szart érek?
se
trolléga
(
x30)
Aug 24, 2023 20:51:13
x30)
Mert Lauramó drogdíler és Csenkét el kell venni a gyomai dögevőtől. Tyejintyem esz éjthetyő.
Pitonsz Professzor
(
x17)
Aug 24, 2023 20:51:45
x17)
Ma mar beszeltem vele,de legkozelebb megemlitem neki.Nszksz
bolgár jeti
(
x30)
Aug 24, 2023 20:52:02
x30)
Pitonsz Professzor
(
x17)
Aug 24, 2023 20:53:50
x17)
gyagyás irigye2
(
x3)
Aug 24, 2023 20:54:20
x3)
Endi!
Betelefonálóst felpukkanthatod, ha már úgyis anyád maradékán élsz, legalább a médiabirodalmat kezdd el felépíteni!
Irigyellek!
Goldán meg ne csodálkozzatok, hogy megtűri az üszköcspicsájút, minden portán jól jön egy férfi! Majd hasogatja a fát, meg hordja be!
kissendrefarkas életét irigyellem
Betelefonálóst felpukkanthatod, ha már úgyis anyád maradékán élsz, legalább a médiabirodalmat kezdd el felépíteni!
Irigyellek!
Goldán meg ne csodálkozzatok, hogy megtűri az üszköcspicsájút, minden portán jól jön egy férfi! Majd hasogatja a fát, meg hordja be!
koszos
(
x11)
Aug 24, 2023 20:54:25
x11)
Mert az első az autósiskola vezetője, utána a somi Balázs, és HARMADIKKÉNT jön, hogy a Beáta ingatlan -és járműcsaló kurvádat, meg a szaros Kevinke fattyadat pusztítsam el.
A harmadikak vagytok a sorban.
Várjatok türelemmel.
A harmadikak vagytok a sorban.
Várjatok türelemmel.
ugy erzem komoly banopenzek leszek fikas :DDD te remego szardarab :DDD ezek a fenyegetesek egy ilyen legypiszoktol... nagyon nevetek :D
bolgár jeti
(
x30)
Aug 24, 2023 20:54:27
x30)
.
Aug 24, 2023 20:55:04
Aug 24, 2023 20:55:04
linziasztal01
(
x77)
Aug 24, 2023 20:55:53
x77)
Golda!
Utolsó felhívás, soha többet nem lesz ilyen alkalom, nekem elhiheti!
Kössünk egyezséget, ami mindenki érdekét szolgálja.
Nagyon egyszerű a helyzet, mindenki megérti az Ön sértettségét, de ez nem mehet így tovább. Elhiszem mennyire fáj az Aranyifjak klub vezetésének elvesztése, nem először és talán nem is utoljára volt része puccsban.
Amit kínálunk:
Eltávolítjuk a birtokról az elmebeteg fiát és annak hajléktalan, élősködő férjét, Önnek csak nyitva kell hagynia éjjel a kaput és nem tárcsázni a rendőrséget. Természetesen ezt megelőzően a szokásos módon vegye el Endrétől este az összes telefonját!
Amit adunk:
Visszaszerezzük a képen látható Baluga klán embereitők az Aranyifjak klub vezetői székét az Ön számára, így ismét kedvére gyárthat fiktív számlákat titokban.
Az időnk fogy, talán az Öné méginkább!
24 órát kap!
Utolsó felhívás, soha többet nem lesz ilyen alkalom, nekem elhiheti!
Kössünk egyezséget, ami mindenki érdekét szolgálja.
Nagyon egyszerű a helyzet, mindenki megérti az Ön sértettségét, de ez nem mehet így tovább. Elhiszem mennyire fáj az Aranyifjak klub vezetésének elvesztése, nem először és talán nem is utoljára volt része puccsban.
Amit kínálunk:
Eltávolítjuk a birtokról az elmebeteg fiát és annak hajléktalan, élősködő férjét, Önnek csak nyitva kell hagynia éjjel a kaput és nem tárcsázni a rendőrséget. Természetesen ezt megelőzően a szokásos módon vegye el Endrétől este az összes telefonját!
Amit adunk:
Visszaszerezzük a képen látható Baluga klán embereitők az Aranyifjak klub vezetői székét az Ön számára, így ismét kedvére gyárthat fiktív számlákat titokban.
Az időnk fogy, talán az Öné méginkább!
24 órát kap!
luxuskondi
Aug 24, 2023 20:56:41
Igazad van nem voltam elég pontos! Szóval nem engedem, hogy a gyagyás videóit nézze, csupán tanmeseként használom, egyszerűen nevelő célzattal. Ha belegondolsz a Grimm mesékben is van élve sütéstől a hasfelmetszésig minden :). Kell a horror a gyereknek hogy felnőjön. Bár igazad van a pedofil szart azért mozgóképen nem mutogatom egy fejlődésben lévő pszihének.
Aug 24, 2023 20:56:41
Pitonsz Professzor
(
x17)
Aug 24, 2023 20:56:43
x17)
Valakivel összekeversz..Szerintem ne lottózz mert bukni fogod.Jóból..:) Örülök ha duzzandsz önbizalomtól,de legyen is mire legközelebb:)
koszos
(
x11)
Aug 24, 2023 20:57:46
x11)
Fogadj testőröket. te nyomorék.
2025 augusztus 25 és augusztus 31 között fog megtörténni.
És nekem valahol Japánban, New York-ban vagy Kínában tökéletes alibim lesz.
Te meg meggöglesz,
Addig intézd el a folyó ügyeidet.
Jóból.
2025 augusztus 25 és augusztus 31 között fog megtörténni.
És nekem valahol Japánban, New York-ban vagy Kínában tökéletes alibim lesz.
Te meg meggöglesz,
Addig intézd el a folyó ügyeidet.
Jóból.
japan,new york ,kina... ezek kocsmanevek ujszaszon ?mert te ilyen helyekre sosem fogsz eljutni :D
Pitonsz Professzor
(
x17)
Aug 24, 2023 20:58:18
x17)
Jellemért.:)
mikedp
(
x9)
Aug 24, 2023 20:59:37
x9)
seymour schwartz
(
x6)
Aug 24, 2023 21:01:04
x6)
Namivan Gyagya? Beütött a kaszablokka? Most már ez lesz, jobb ha hozzászoksz. Ha nincs terved hogy hogy fogsz kijönni a macskaólból, akkor nem fogsz, ott fogsz megrohadni, persze csak addig amíg ki nem rúgnak. Szerintem tarts éjféli szemináriumokat, ha már Broni professzor úr nászúton van Barbival és Soha többet nem ír ide. Szokj rá a black metálra, jót fog tenni, mert ennél már csak nyugimentesebb stressz jön.
Ingatkanügyek
Ásó27
(
x68)
Aug 24, 2023 21:01:17
x68)
mikedp
(
x9)
Aug 24, 2023 21:04:04
x9)
Haho mennyi faszerdőt ültette neki, mégsem ő a námberván :)
bezzeg a géjza, meg a zasszonya !
Pitonsz Professzor
(
x17)
Aug 24, 2023 21:04:50
x17)
Mi koze Sunkánénak ehhez?
Punszisza a lekjopp!
bolgár jeti
(
x30)
Aug 24, 2023 21:05:03
x30)
[quote=luxuskondiHa belegondolsz a Grimm mesékben is van élve sütéstől a hasfelmetszésig minden :). Kell a horror a gyereknek hogy felnőjön. [/quote]
Belegondoltam, nem is olvasok/olvastam ilyet a gyerekeimnek :) Sőt, ha utánaolvasol, te is meg fogod tanulni, hogy ezeket felnőtteknek írták és nem írsz ilyen sületlenségeket.
Belegondoltam, nem is olvasok/olvastam ilyet a gyerekeimnek :) Sőt, ha utánaolvasol, te is meg fogod tanulni, hogy ezeket felnőtteknek írták és nem írsz ilyen sületlenségeket.
cucksodi
(
x3)
Aug 24, 2023 21:06:17
x3)
Imádom, ahogy endre fenyegetözik:D 2025ben lesz revans. Addig mit csinálsz púpos, hogy ennyire elfoglalt vagy?
puskapoj
D_Dezső
(
x29)
Aug 24, 2023 21:06:19
x29)
Ezek a halál listák gyorsan változnak ... a szemüveg lopásos stramben még a szemüveglopó troll volt az első második Hannes a főnöke aki kibaszatta Covid tagadás miatt és a 4.-ik meg Kaffka Tibor volt :)
Erkelyszimulator
(
x2)
Aug 24, 2023 21:06:51
x2)
Majd a legobusz utan.
Betöjt Laptop
(
x39)
Aug 24, 2023 21:06:56
x39)
Mi koze Sunkánénak ehhez?
Született pinás. Bibliai (Ószövetségi) idők óta, örök ellensége a tranyónak és a pedofilnak is.
Pitonsz Professzor
(
x17)
Aug 24, 2023 21:07:29
x17)
És Kevinke anyja persze
Ásó27
(
x68)
Aug 24, 2023 21:07:50
x68)
Laumó egy álommelóból segített kibaszatni, aztán ő sem fér oda. Csak szegény Kevinke és Géjzané.
Mifaaaaaaaaaaaan
cucksodi
(
x3)
Aug 24, 2023 21:08:03
x3)
És Kevinke anyja persze
Féltékenység lenne?
Pitonsz Professzor
(
x17)
Aug 24, 2023 21:09:57
x17)
Imádom, ahogy endre fenyegetözik:D 2025ben lesz revans. Addig mit csinálsz púpos, hogy ennyire elfoglalt vagy?
Rájött hogy amikor igérget relative irracionálisan kevés idön belül akkor hamar ki is derül,hogy szájba szarja magát..(Meri-Márc 15,Jogsi-Okt 23)
Na.Ha megad 2 évet az autilogikájával akkor talán szerinte megússza ,hogy körberöhögjék milliomodszorra a faszságai miatt
luxuskondi
Aug 24, 2023 21:10:05
[quote=luxuskondiHa belegondolsz a Grimm mesékben is van élve sütéstől a hasfelmetszésig minden :). Kell a horror a gyereknek hogy felnőjön.
Belegondoltam, nem is olvasok/olvastam ilyet a gyerekeimnek :) Sőt, ha utánaolvasol, te is meg fogod tanulni, hogy ezeket felnőtteknek írták és nem írsz ilyen sületlenségeket.[/quote]
Hagyjuk, pökhendi és rátarti vagy. Communication off. Van egy barátom aki azt mondta, hogy a humortalan embertől mentsen meg az Isten, azok okozták a világnak a legnagyobb károkat. Közéjük tartozol. Puszi.
Aug 24, 2023 21:10:05
Pitonsz Professzor
(
x17)
Aug 24, 2023 21:13:10
x17)
Az oktatóm azt mondta anno mikor csináltam a jogsit,hogy a világi balfasz emberek,ha kihagynak időt akkor utána teljesen kifordítva térnek vissza és egész ügyesek lesznek..Ki tudja..Lehet a korcs jövőre már nem fog integetni a szembejövőnek
Punszisza a lekjopp!
vladrl
(
x8)
Aug 24, 2023 21:13:35
x8)
Az oktatóm azt mondta anno mikor csináltam a jogsit,hogy a világi balfasz emberek,ha kihagynak időt akkor utána teljesen kifordítva térnek vissza és egész ügyesek lesznek..Ki tudja..Lehet a korcs jövőre már nem fog integetni a szembejövőnek
Pitonsz Professzor
(
x17)
Aug 24, 2023 21:15:11
x17)
Halottas kocsiból meg már mindegy lesz
D_Dezső
(
x29)
Aug 24, 2023 21:20:37
x29)
Hagyjuk, pökhendi és rátarti vagy. Communication off. Van egy barátom aki azt mondta, hogy a humortalan embertől mentsen meg az Isten, azok okozták a világnak a legnagyobb károkat. Közéjük tartozol. Puszi.[/quote]
Azért a nap végén ez még is csak egy troll fórum, ne vedd személyesre
"Jóból!" :)
151 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Még a Kevinke is előtted áll.
Te majd parkoklóban pusztulsz el, átvágott torokkal.
De nem ma.
2025 augusztusra terveztek.
Addig várj türelemmel.