6 Ft-ig.
olyan ellenséges vagy velem
Éppen olvassa a képernyőn az üzenetet hogy "Ugorj ki az öléből Cirmi! Ez egy pedofil!"
8-10 között tarthatna egy előadásta Mayer Laura ügyről az eredménytelen beadványkészítés a legkomolyabb AI előfizetésekkel címmel.
Nagyon nevetnék, ha 1 hónap múlva, ennyi idő kellet tavaly is talán a lefoglaláshoz meg a letartoztatáshoz, visszavágnák a rácsosba a kóbor macskák érdekébe, amig tart a nyomozás.
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
De az is lehet, hogy csak működik az orruk, és egy kutyából is ilyen fejet váltana ki, csak annak nem mer a közelébe menni mert keményebb mint egy macska
Valaki könyörgöm hozza el tőle a macskát, hát egyet már kinyírt. Ne legyen az a sorsa mint Bagolykának. #freeFogolyka
És hogyan? Az én megfigyelésem szerint, minimum 3 kóbor macska is jár oda. Ez a barnás, egy fekete fehér, a harmadikra meg nem is igen emlékszem, hogy milyen pontosan. Macskás papó lesz az ócska buzi.
Konkrétan bicskanyitogató volt az ahogy a bagolykás ügyet zárták.
"ja elpusztult így már mindegy, lezárom lol"
Igazi magyar bürokretardácia.
Én már az osztrák évad alatt megmondtam, hogy ki fogja játszani a fogyikártyát, mint ahogy a buzikártyát is kijátszotta. Inkább vallja magát elmebetegnek, mint hogy vállalja a felelősséget a tetteiért.
Szerencsére teljesen beszámítható, csak debil és hülye
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
Milyen kár, hogy fél éve bombázza a bíróságot a beadványaival! Nehezen fogja elmagyarázni, hogy agyilag zokni, nulla belátási képességgel, de zugjogászkodni még pont tud.
Barátnőm bonyolult okokból terméketlen
Mondjuk ha kaját küldesz neki és ki is fizeted tényleg kibaszol vele. Jó zsíros kaja úgy rángatja a vércukrot majd mint stoki a halott pitonszt
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
Nem fizettem ki. Most nyilván a futárral pörlekedik... Mert elmebeteg Stoki a Stoki. Piszony
Ez most buzisan fog hangzani, de heteró vagyok
Elképzelem szegény futárt. Kiszállítja a szomszéd faluba az ebédet, egy gusztustalan putriba, ahol egy szatírkinézetű, demens papó fogadja az ocsmány ábrázatával. Gyorsan le akarja rendezni: "adja oda pénzt, ez a torzszülött, én meg odaadom az ebédet és dobbantok erről a lepratelepről" - gondolja magában, a Büdös meg elkezd trollokról magyarázni neki.
Ne felejtsétek, én tanárnak készültem. Félig-meddig pedagógus szakember az, aki előttetek áll.
Csak meg kell mutatnia a kiskapun a cigánymentes övezet kiírást. Empej, hogy rendelnék cigánypecsenyét cigánymentes övezetbe??
Akkor most már mindenki láthatja, még a vak is, miért trollkodódott meg Endi egy 8100 ftos 4 személyes fogással. Kóla is rendelődött neki, kísérőül. Heti kosztpénzük.
Hát, Endrét nem lenne nehéz kiszagolni :DD
Ne felejtsétek, én tanárnak készültem. Félig-meddig pedagógus szakember az, aki előttetek áll.
Ameddig a Gyagyás szabadlábon van, megígérem, elmegyek dicső Újszász falvába. És miután kigyönyörködtem magam a tájban, a lakók nevében meghajigálom majd a macskaólat pár konzervvel. Nem sodikázom el.
A Chikányok A Barátaim
Te amúgy hány éves vagy? 12?
Igen, ennek kurva sok értelme van ám. Általános iskolában még talán viccesnek tartottam.
Mármint apukád és anyukád ennyi idősek voltak amikor összehoztak téged?
Figyi részemről semmi baj. Akkor csináld az intervenciót magadtól ha annyira hasítani akarsz
A jövő pinája a fasz...
A korcsot mondjuk nem túl nehéz kiszagolni, még egy rokkantnyugdíjas rendőrkutya is megtalálná a Büdöst.
Aki ilyen hamar felkúrja magát egy jász kosárszövő fórumon, azt nem lehet komolyan venni. Majd elmegyek ezt csinálni, majd megverem, majd megdobálom, majd kamikaze drónnal felrobbantom a haciendát... Felesleges ön fasz szopkodás. Menj el, csináld meg, aztán rakj fel róla anyagot - vagy ne.
"Az egész napomat elvette az idő..."
Ittyam máj ijen shört de esz ety szhaar. Nem lehet bejúgni tőle és túl sűjű. Undimundi.
Ez is van olyan bonyolult, mint egy pár cipőfűző?
Azért a macskaólban egyébként is lehet egy masszív szaghatás, ami a gyagyást fedi, mondhatni, álcázóbűz.
a kurva anyádat, Endre
dedede hát eeember! ebbõl több shört tudsz venni nem eeeeérted eeember?
phénzkidobhás.
Ravioli-konzerven élt sneci az első berlini exodus végén, amikor már nagyon nem volt pénze. Végül ki kellett menteniük, mert kis híján éhen döglött a nyomorékja.
Akkor még derogált neki a koldulás, de manapság már az online koldus életformára rendezkedett be, elég kétséges hatásfokkal. Látod Sodrák? Még koldusnak is szar vagy.
Buszjegyet is tudjál megvenni, te nemzetvédő! :D
Tudom, de hogy tudta kibontani?
Ez már fiatalon is problémát okozott neki. A Sodi szóbeli intelligenciája jóval magasabb, mint bármilyen más képessége. Régen még émelyítően modorosan is beszélt/írt. Egyszerűen első látásra nem ordított róla, hogy mennyire retardált. Akkor se kúszott nyolcvan fölé az IQ -ja, de ez csak akkor derült ki, ha kicsit kérdezgetted is, mert egyáltalán nem úgy beszélt/írt ahogy egy szellemi fogyatékost elképzelsz.
Na, ez üt most vissza, írásban nem látszik olyan hülyének, mint a hozzá hasonló értelmi képességűek. Kurva nagy hiba volt sok száz oldalnyi beadvánnyal fárasztani a bírót, mert most nehezebben veszi majd be, hogy sajnos szefós a Sodi, nem tudja mit csinál. Mert a valódi szefósok nem így írnak.
Barátnőm bonyolult okokból terméketlen
Ráadásul a lumpen segítségét kérte az internetes hajtóvadászathoz.
Endre, endre.. szerinted milyen gyorsan fog téged a malac feldobni? Nem lesz ebből baj? :)
Ki az az Endre bácsi?
Feltéve, ha igaz a történet, és nem csak a nézettségre játszanak ezzel is szokás szerint. Szóval ezt én fenntartással kezelném egyenlőre. Az Emese-sztoriból néhányan szépen bekeresnek, és minden nap előkerül valami, amivel igyekeznek fenntartani az érdeklődést.
Ezúton visszavonhatatlanul visszavonom minden korábbi bejelentésemet.
De, jöhet!
Minél több a live, annál több a terhelő piszonyíték, annál több év.
Hozom a kulcsot!
konkrétan ő dobta fel a malacot "keretezés" címen. mondtuk neki hogy nem az lesz hogy őt felmentik hanem a sertést is lecsukják
önmagában az internetes agresszió is btk-s még csak emberölés előkészülete sem kéne a rácsos szállodához. de náluk mindkettejüknél még az is megáll
ellenpélda a gombatelep tenerife brigi őt "csak" internetes agresszióért körözik ezért nem is nyúlnak utána
mejt tetetetete empej. a 7honap kevesevv mint a 12 de a 3év több
érdemi liveról már legalább egy hete nem beszélhetünk. gyakorlatilag eltakaritottuk az internetről a gyagyást. csak macskakinzo flokkokban üzengeti hogy él még és még mindig szar van az agya és fos a szive helyén
Főszabály szerint csicskulás csak a másnapi sörtök bevedeléséig van aztán kezdődik az ellenbaszó-beadványozó szakasz.
Mivel nincs szauna,!
Tetyó az egész ól egy 50 fokos szauna, ahol ugyan úgy rémisztgeti az anyját meg a macskákat a faszával
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
Jó, hát ezzel nem tudok szembemenni. :DD
Úty kültyem ej nyekety a kétyszátyetyret, hoty fajójápan nyem folt já fetezetem -sodi kobold
Sőt, Golda néha még felöntést is csinál!
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
Egy szociopopkulturális utalással élve:
"Ne ijedjen meg, Kuato egy mutáns!"
Számból vetted ki... És elég hozzá csak kikurjantania
mármint mit? a szót? xd barátnőm rögtön valami másra gondolt, nagyon perverz csaj. xd
az a hangnem ,amit megengedett maganak ez a szarkupac.... csodalkozom,hogy a trolljai meg nem juttattak a pedofil sorsara...
"Anyám hibája .Ha minden összeomlik, rágyújtom a házat" KEF 2024.06.29.
neki igazából nem trolljai hanem trashlegyei vannak. a trollok mi vagyunk
Ők nem trollok. Nem is tudom, mi a megfelelő megnevezés. Segítők? "Munkatársak"? Vannak körülötte néhányan, akik kitalálják a forgatókönyvet minden napra, és próbálgatják, milyen történetekkel lehetne még lehúzni a hiszékeny embereket. És mivel ezt rengetegen bekajálják, közösen bekeresnek ebből a Cucuval.
Szerző:
Erkelyszimulator
(
x3)
Jun 30, 2026 22:07:41
Válasz
(6)
x3)
Válasz
(6)
Hát ebben eddig lehetett eljutni xd
dogoljmegsodi
(
x5)
Jun 30, 2026 22:08:06
x5)
jobb is így
Hafré
(
x11)
Jun 30, 2026 22:08:13
x11)
Hát ebben eddig lehetett eljutni xd
6 Ft-ig.
hitelboy1
(
x2)
Jun 30, 2026 22:08:23
x2)
Gyors volt, 3 perces stream kb
PúpszásziRePont
(
x6)
Jun 30, 2026 22:08:50
x6)
Ebben eddig lehetett eljutni. Nem hívta be a Hordó, mert a Léghajóssal párbajozik, erre Endre megsértődött. "Hatyom a mai napot."
again mine the refund
(
x7)
Jun 30, 2026 22:10:10
x7)
ember egy kicsit nem néz ide és rögtön kihagy """"sajnos""" egy gyagyás streamet 🤣
hitelboy1
(
x2)
Jun 30, 2026 22:41:49
x2)
Macskás flokk sodiapu tiktokon:
www.tiktok.com/@sodiapu/video/7657290544812510486
www.tiktok.com/@sodiapu/video/7657290544812510486
dogoljmegsodi
(
x5)
Jun 30, 2026 22:41:52
x5)
macskakinzo flokk
Skynetsodi
(
x2)
Jun 30, 2026 22:57:58
x2)
Holnap úgy kéne megondolni magadat, hogy már nem is tudunk róla.
Nekem se könnyű
again mine the refund
(
x7)
Jun 30, 2026 23:00:39
x7)
szabadságot fogolykának!
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x6)
Jun 30, 2026 23:03:17
x6)
Az miért van, hogy az összes macskának ilyen tekintete lesz tőled gyagyás?
Tiszta bagolyka lett ez is ezzel a nézéssel. Mit mutatsz te ezeknek az állatokna.. tudod mit ne mondd el.
Tiszta bagolyka lett ez is ezzel a nézéssel. Mit mutatsz te ezeknek az állatokna.. tudod mit ne mondd el.
Éppen olvassa a képernyőn az üzenetet hogy "Ugorj ki az öléből Cirmi! Ez egy pedofil!"
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x6)
Jun 30, 2026 23:04:52
x6)
Nem mész éjáj rendezvényre, púpom?
Szaros 238 ezer fütyi a VIP, ne legyél már ilyen proli!
Szaros 238 ezer fütyi a VIP, ne legyél már ilyen proli!
8-10 között tarthatna egy előadást
EasybankosPedo
(
x24)
Jun 30, 2026 23:55:35
x24)
macskakinzo flokk
Nagyon nevetnék, ha 1 hónap múlva, ennyi idő kellet tavaly is talán a lefoglaláshoz meg a letartoztatáshoz, visszavágnák a rácsosba a kóbor macskák érdekébe, amig tart a nyomozás.
öklendező szerelő
(
x4)
Jul 01, 2026 07:26:05
x4)
endre, amikor kérdezed bent az embereket, hogy "mé nem tiktokoztál inkább?", elmeséled nekik azt is, hogy akkora fogyatékos balek vagy, hogy neked adósságon és letöltendőn kívül nem sikerült elérned semmit az interneten?
Jó, szevasz! Le vagy tiltva.
76osKressz
Jul 01, 2026 07:51:46
Állítólag a macskák nagyon megijednek az uborkától, mert kígyónak nézik
De az is lehet, hogy csak működik az orruk, és egy kutyából is ilyen fejet váltana ki, csak annak nem mer a közelébe menni mert keményebb mint egy macska
Jul 01, 2026 07:51:46
Kendra
(
x3)
Jul 01, 2026 07:55:40
x3)
A hétre a beosztás a következő: Endre 3-4 napig előkészíti a terepet a munkakereséshez (jelentsen ez bármit is...) Majd, rápihen a takarításra és a következő nap (majd holnap) az egész folyamatot halasztja. Őneki sikerült a végtelenciklus jelenséget a valóságba átültetnie.
A tegnapi 3 perces live is mutatja hogy teljesen ki van égve a papó. Azért jó volt látni hogy a teljesen random éjszakai cigány is azzal fárasztotta instant hogy pedofil e "mert itt írják". Gondolom a 6 Ft keresetéből nem lesz ma üzemanyag így Depi Dezsővel max bolhásmacska ölelgetés lesz meg hempergetés a teafilterekben.
Igazán tartalmas az életed Endre. A középiskolai osztálytársaid gyerekei most egyetemisták és valószínű külföldi nyaralásokon vannak épp te meg miliomodszor is megkapod mekkora egy szardarab vagy... Este úgy tűnt kifogytál az erődből hogy bizonygasd az ellenkezőjét. Bár ez mindegy is hisz a java csak aztán jön ha már Golda nem lesz, de mi viszont itt leszünk!
A tegnapi 3 perces live is mutatja hogy teljesen ki van égve a papó. Azért jó volt látni hogy a teljesen random éjszakai cigány is azzal fárasztotta instant hogy pedofil e "mert itt írják". Gondolom a 6 Ft keresetéből nem lesz ma üzemanyag így Depi Dezsővel max bolhásmacska ölelgetés lesz meg hempergetés a teafilterekben.
Igazán tartalmas az életed Endre. A középiskolai osztálytársaid gyerekei most egyetemisták és valószínű külföldi nyaralásokon vannak épp te meg miliomodszor is megkapod mekkora egy szardarab vagy... Este úgy tűnt kifogytál az erődből hogy bizonygasd az ellenkezőjét. Bár ez mindegy is hisz a java csak aztán jön ha már Golda nem lesz, de mi viszont itt leszünk!
kérdezhetek valamit
(
x2)
Jul 01, 2026 08:04:30
x2)
Macskás flokk sodiapu tiktokon:
tiktok.com/@sodiapu/video/7657290544812510486
tiktok.com/@sodiapu/video/7657290544812510486
Valaki könyörgöm hozza el tőle a macskát, hát egyet már kinyírt. Ne legyen az a sorsa mint Bagolykának. #freeFogolyka
EasybankosPedo
(
x24)
Jul 01, 2026 08:09:09
x24)
És hogyan? Az én megfigyelésem szerint, minimum 3 kóbor macska is jár oda. Ez a barnás, egy fekete fehér, a harmadikra meg nem is igen emlékszem, hogy milyen pontosan. Macskás papó lesz az ócska buzi.
EasybankosPedo
(
x24)
Jul 01, 2026 08:40:49
x24)
És bármilyen nehéz is ezt leírni, pont ezt akarja az állatkinzó, hogy a macskákkal foglalkozunk és akár valaki meginduljon és ha úgy alakul akkor akár valami gondatlanságot is elkövesen. Bármilyen nehéz is, de ne adjuk meg ezt neki. És bár Bagolyka esete után már ebbe is nehéz hinni, de ha úgy van maradjunk meg szerveknél (önkormányzat, jegyző, rendőrség). Még az állatvédők is nagyon neccesek nála most, mivel nem ismerik úgy mint mi, ha valaki velük beszél akkor erre mindenképp hívja fel a figyelmet, hogy a hergelés a célja és igy álljanak hozzá, bár aztán a szervek nekik talán jobban megindulnak ha ők kérik, mert aztán soha nem tudhatjuk mikor mi fog majd betalálni neki, akár ebbe az ügybe is.
Flixbus utas
(
x2)
Jul 01, 2026 11:21:24
x2)
Macskatémában én is azon véleményen vagyok, hogy taktikai nyugalmat érdemes most gyakorolnia a tanszéknek. Nekem is van macskám így engem is mélységesen felháborít amit a pedofil művelt Bagolykával, de ez most más helyzet:
-A mostani macskák látszólag egészségesek, valószínűleg az utcában vagy a környéken más családoknál van jó dolguk, a Büdöshöz csak látogatóba mennek néha
-Csatrix feljelentése alapján már zajlik a nyomozás a fogyatékos ellen állatkínzás miatt is, ha csak bármelyikre is kezet emel lájvban, azonnal fognak jönni érte a kékek.
-Ha most elkezdi az intervencionista irány ezt a témát jobban hajtani, arra tud majd hivatkozni a Büdös a tárgyaláson, hogy őt a trollok olyan szintig zaklatják, hogy már azt sem engedik meg neki, hogy egy macskája legyen
Mindent összevetve a dolgok jelenlegi állása szerint a mostani macskák nincsenek kitéve olyan veszélynek mint Bagolyka volt plusz már zajlik a nyomozás ebben az ügyben, szerintem érdemes megvárni a hatóságok mire jutnak, a következő lépéssel. Arról nem is beszélve, hogy legkésőbb ősszel úgyis megy vissza a sittre a toldalékos terrorista, mivel 3 évet ajánlottak csak fel neki, ami ha jogerőre emelkedik akkor aktiválja a már korábbi felfüggőit is.
Azt, hogy legkésőbb ősszel megy azért mondtam, mert bármikor bevihetik a Lamantin féle bűnszervezetben való részvétel miatt.
-A mostani macskák látszólag egészségesek, valószínűleg az utcában vagy a környéken más családoknál van jó dolguk, a Büdöshöz csak látogatóba mennek néha
-Csatrix feljelentése alapján már zajlik a nyomozás a fogyatékos ellen állatkínzás miatt is, ha csak bármelyikre is kezet emel lájvban, azonnal fognak jönni érte a kékek.
-Ha most elkezdi az intervencionista irány ezt a témát jobban hajtani, arra tud majd hivatkozni a Büdös a tárgyaláson, hogy őt a trollok olyan szintig zaklatják, hogy már azt sem engedik meg neki, hogy egy macskája legyen
Mindent összevetve a dolgok jelenlegi állása szerint a mostani macskák nincsenek kitéve olyan veszélynek mint Bagolyka volt plusz már zajlik a nyomozás ebben az ügyben, szerintem érdemes megvárni a hatóságok mire jutnak, a következő lépéssel. Arról nem is beszélve, hogy legkésőbb ősszel úgyis megy vissza a sittre a toldalékos terrorista, mivel 3 évet ajánlottak csak fel neki, ami ha jogerőre emelkedik akkor aktiválja a már korábbi felfüggőit is.
Azt, hogy legkésőbb ősszel megy azért mondtam, mert bármikor bevihetik a Lamantin féle bűnszervezetben való részvétel miatt.
Semper Snecifisz
(
x2)
Jul 01, 2026 12:09:34
x2)
Azért a hatóságoktól sokat ne várjon senki állatvédelmi ügyben. Ha nem éveken át csinálsz fizetős kutyaviadalokat (lásd: cigányok), akkor kapsz egy ejnyebejnyét meg valami picsányi befizetendőt.
dogoljmegsodi
(
x5)
Jul 01, 2026 12:13:28
x5)
mi van Büdös hol bujkálsz?! tudjuk hogy van söröd ma vetted ki a disznóval keresett 3ezret
Apmz
(
x1)
Jul 01, 2026 12:14:30
x1)
Azért, ha van olyan videó, amiben egyértelműen kínozza a macskákat, a Bűnvadászoknak mehetne, Vadász Gyulát is felkeresték tudtommal nemrég.
a kurva anyádat, Endre
again mine the refund
(
x7)
Jul 01, 2026 12:15:10
x7)
Azért a hatóságoktól sokat ne várjon senki állatvédelmi ügyben. Ha nem éveken át csinálsz fizetős kutyaviadalokat (lásd: cigányok), akkor kapsz egy ejnyebejnyét meg valami picsányi befizetendőt.
Konkrétan bicskanyitogató volt az ahogy a bagolykás ügyet zárták.
"ja elpusztult így már mindegy, lezárom lol"
Igazi magyar bürokretardácia.
Kendra
(
x3)
Jul 01, 2026 12:15:29
x3)
Azvintervenciónak illetve Swattolásnak most én is ellene vagyok bármennyire is jól esne, de valljok be nagyon leült az évad és uborkaszezon van a történetíróinknál is. Gondolom az ügye most nyáron nem is nagyon fog előremozdulni mert szabadságolások vannak meg átszervezések a kormányváltás véget. Szóval ettől függetlenül a tojásolások, pizzarendelések nyugodtan mehetnének. Úgy se tudja dokumentálni meg már elárasztotta a beadványaival a hatóságokat pont le fogják szarni ezeket.
De javítsatok ki ha tévedek csak így ez a 2 hónap elég hosszú lesz.
De javítsatok ki ha tévedek csak így ez a 2 hónap elég hosszú lesz.
JohnCramer
(
x1)
Jul 01, 2026 12:27:35
x1)
Fifike,finom volt a 4 személyes cigánypecsenyés tál, amit a Móricz étteremből rendeltem neked?
Őszintén jó étvágyat kívánok PDF
Darth Tibor
(
x8)
Jul 01, 2026 12:34:34
x8)
Ha a púpos megmakkan a melegben azok a macskák fogják megrágcsálni a tetemét!
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jul 01, 2026 12:45:32
x37)
“Az állapotsúlyosbodás romlását meg tudom erősítetni”
Ez a terve, hogy nem volt beszámítható amikor mondta és azóta is romlik az állapota
Ez a terve, hogy nem volt beszámítható amikor mondta és azóta is romlik az állapota
Én már az osztrák évad alatt megmondtam, hogy ki fogja játszani a fogyikártyát, mint ahogy a buzikártyát is kijátszotta. Inkább vallja magát elmebetegnek, mint hogy vállalja a felelősséget a tetteiért.
Púpszászi napelem
(
x13)
Jul 01, 2026 12:46:53
x13)
Szerencsére teljesen beszámítható, csak debil és hülye
PúpszásziRePont
(
x6)
Jul 01, 2026 12:51:44
x6)
Magam is úgy gondolom, az állatkínzás ügyben nincs további teendő. Az Ősember beadta a baszót, bizonyítékokkal együtt. Ha a hatóságok erre nem lépnek, akkor semmire nem fognak. A helyi illetékesek hozzáállását pedig jól bizonyítja egy Púpszászon történt eset, amikor egy ló pusztult el, mert nem történt időben intézkedés. A jegyzőnek nyilván azzal a legkényelmesebb lezárni minden ilyen ügyet, hogy "az állat elpusztult".
A mindennapi kóbormacskás flokkok célja pedig csak annyi, hogy a Gyagyás ezekkel szándékozik védekezni, ha a hatóságok fölkérdeznék a Bagolykás ügy kapcsán. Ha megvádolnák, akkor kicsapja ezeket a videókat, hogy tessék, a Sodi Púpszász hőse, mert még a kóbor macskákat is eteti, és simogatja.
A mindennapi kóbormacskás flokkok célja pedig csak annyi, hogy a Gyagyás ezekkel szándékozik védekezni, ha a hatóságok fölkérdeznék a Bagolykás ügy kapcsán. Ha megvádolnák, akkor kicsapja ezeket a videókat, hogy tessék, a Sodi Púpszász hőse, mert még a kóbor macskákat is eteti, és simogatja.
Hafré
(
x11)
Jul 01, 2026 12:54:42
x11)
Szerintem Endre tökjól csinálod a lájvozást maradjon is így a nyárra. Majd ősszel úgyis lesz tárgyalótermi kontent, sokkal érdekesebb lesz akkor a lekonyuló picsaszád mint most a dögmelegben macskával hergelés.
Endre priusza
(
x11)
Jul 01, 2026 12:57:38
x11)
Milyen kár, hogy fél éve bombázza a bíróságot a beadványaival! Nehezen fogja elmagyarázni, hogy agyilag zokni, nulla belátási képességgel, de zugjogászkodni még pont tud.
Púpszászi napelem
(
x13)
Jul 01, 2026 13:12:55
x13)
Fifike,finom volt a 4 személyes cigánypecsenyés tál, amit a Móricz étteremből rendeltem neked?
Mondjuk ha kaját küldesz neki és ki is fizeted tényleg kibaszol vele. Jó zsíros kaja úgy rángatja a vércukrot majd mint stoki a halott pitonszt
Kendra
(
x3)
Jul 01, 2026 13:13:36
x3)
Vajon hol tart a GTA6 büdzsé? 🤭
JohnCramer
(
x1)
Jul 01, 2026 13:23:07
x1)
Nem fizettem ki. Most nyilván a futárral pörlekedik... Mert elmebeteg Stoki a Stoki. Piszony
Semper Snecifisz
(
x2)
Jul 01, 2026 13:27:38
x2)
A kifőzdét lehetne baszogatni endre nevében, hátha kap turha desszertet a Bata klán minden adaghoz.
Sodi_linzi_sult_hala
Jul 01, 2026 13:30:32
Elképzelem szegény futárt. Kiszállítja a szomszéd faluba az ebédet, egy gusztustalan putriba, ahol egy szatírkinézetű, demens papó fogadja az ocsmány ábrázatával. Gyorsan le akarja rendezni: "adja oda pénzt, ez a torzszülött, én meg odaadom az ebédet és dobbantok erről a lepratelepről" - gondolja magában, a Büdös meg elkezd trollokról magyarázni neki.
Jul 01, 2026 13:30:32
molos troll
(
x2)
Jul 01, 2026 13:31:06
x2)
Csak meg kell mutatnia a kiskapun a cigánymentes övezet kiírást. Empej, hogy rendelnék cigánypecsenyét cigánymentes övezetbe??
JohnCramer
(
x1)
Jul 01, 2026 13:36:45
x1)
Akkor most már mindenki láthatja, még a vak is, miért trollkodódott meg Endi egy 8100 ftos 4 személyes fogással. Kóla is rendelődött neki, kísérőül. Heti kosztpénzük.
Hafré
(
x11)
Jul 01, 2026 13:41:51
x11)
Mondjuk ha nem fizeted ki csak az étteremmel baszol ki.
dogoljmegsodi
(
x5)
Jul 01, 2026 13:41:54
x5)
megérte hergelni, Büdös?
Apmz
(
x1)
Jul 01, 2026 13:45:21
x1)
Endre, remélem, te se leszel rest elbújni a rendőrök elől majd (meg persze közvetíteni a műsort):
kekvillogo.hu/agynemutartoba-bujva-probalt-egerutat-nyerni-a-rimoci-tolvaj-a-nogradi-zsaruk-azonnal-kiszagoltak/
a kurva anyádat, Endre
kekvillogo.hu/agynemutartoba-bujva-probalt-egerutat-nyerni-a-rimoci-tolvaj-a-nogradi-zsaruk-azonnal-kiszagoltak/
Kendra
(
x3)
Jul 01, 2026 13:51:32
x3)
Mondjuk azon a kiskapun elférne még egy A.C.A.B. felirat 🤣
Sodi_linzi_sult_hala
Jul 01, 2026 13:51:37
>kekvillogo.hu/agynemutartoba-bujva-probalt-egerutat-nyerni-a-rimoci-tolvaj-a-nogradi-zsaruk-azonnal-kiszagoltak/
Jul 01, 2026 13:51:37
JohnCramer
(
x1)
Jul 01, 2026 13:58:24
x1)
Ameddig a Gyagyás szabadlábon van, megígérem, elmegyek dicső Újszász falvába. És miután kigyönyörködtem magam a tájban, a lakók nevében meghajigálom majd a macskaólat pár konzervvel. Nem sodikázom el.
Matyarázaty
Jul 01, 2026 14:17:21
Mondjuk azon a kiskapun elférne még egy A.C.A.B. felirat 🤣
A Chikányok A Barátaim
Jul 01, 2026 14:17:21
Púpp
(
x1)
Jul 01, 2026 14:22:50
x1)
A púpos új macska áldozattal hergel akkor jöjjön egy kis viszont hergelès.
Beültünk már a klímás autóba ès várakoztunk pár napot (napi fèl -egy órát) a helyszínen, közben átbeszèltük a magánèletünk...
Hát kit fújt arra a 40 fokos sivatagi szèl, na kit?
Sikerült pár szót váltani a púpos előző kedvenc cicájával.
Na nem a Duna parti 8-9 èvesekkel, hanem amelyiknek pár ève mèg hombálóztak a golyói.
Nem volt túl kedves, átkozza a meleget is, de azèrt örült a sörnek ès látványos megvetèssel ès fintorral beszèlt valakiről aki èpp házi őrizetben van ès a hosszú börtönèvek elè nèz.
Ha jól èrtettem örülne, ha visszavinnèk ès már csak tepsibe hoznák ki.
A lènyegi rèszt majd akkor írom meg, ha már lènyegèt vesztette.

Púpp a púp hátán
Beültünk már a klímás autóba ès várakoztunk pár napot (napi fèl -egy órát) a helyszínen, közben átbeszèltük a magánèletünk...
Hát kit fújt arra a 40 fokos sivatagi szèl, na kit?
Sikerült pár szót váltani a púpos előző kedvenc cicájával.
Na nem a Duna parti 8-9 èvesekkel, hanem amelyiknek pár ève mèg hombálóztak a golyói.
Nem volt túl kedves, átkozza a meleget is, de azèrt örült a sörnek ès látványos megvetèssel ès fintorral beszèlt valakiről aki èpp házi őrizetben van ès a hosszú börtönèvek elè nèz.
Ha jól èrtettem örülne, ha visszavinnèk ès már csak tepsibe hoznák ki.
A lènyegi rèszt majd akkor írom meg, ha már lènyegèt vesztette.

Konzervatív Honpolgár
Jul 01, 2026 14:28:53
Jul 01, 2026 14:28:53
Konzervatív Honpolgár
Jul 01, 2026 14:30:02
Igen, ennek kurva sok értelme van ám. Általános iskolában még talán viccesnek tartottam.
Jul 01, 2026 14:30:02
Meterológus Mihály
Jul 01, 2026 14:39:38
Az elmúlt pár nap szörnyű melegek voltak Újszászon (nem csak az Attila út 4. szám alatt), ma éjjeltől pedig péntekig elszórva zivatarok várhatóak. Minden toldalék és macskaólllakó készüljön a tákolmányaik beázására, a falak penészesedése és dohosodása várható.
Jul 01, 2026 14:39:38
JohnCramer
(
x1)
Jul 01, 2026 14:41:25
x1)
Figyi részemről semmi baj. Akkor csináld az intervenciót magadtól ha annyira hasítani akarsz
Debil felügyelő
Jul 01, 2026 14:59:19
Ha a púpos megmakkan a melegben azok a macskák fogják megrágcsálni a tetemét!
Csak a bazilikakilincs orrabol degeszre zabalnak magukat hetekig.Mondjuk percenket jarnanak ki okadni. Jul 01, 2026 14:59:19
Zámbó Jimmy zsírleszívás
(
x3)
Jul 01, 2026 15:05:35
x3)
Endre, remélem, te se leszel rest elbújni a rendőrök elől majd (meg persze közvetíteni a műsort):
A korcsot mondjuk nem túl nehéz kiszagolni, még egy rokkantnyugdíjas rendőrkutya is megtalálná a Büdöst.
-
Jul 01, 2026 15:21:47
Napi visszahergelès 2.0

Jul 01, 2026 15:21:47
Semper Snecifisz
(
x2)
Jul 01, 2026 15:23:51
x2)
Aki ilyen hamar felkúrja magát egy jász kosárszövő fórumon, azt nem lehet komolyan venni. Majd elmegyek ezt csinálni, majd megverem, majd megdobálom, majd kamikaze drónnal felrobbantom a haciendát... Felesleges ön fasz szopkodás. Menj el, csináld meg, aztán rakj fel róla anyagot - vagy ne.
tyodika
Jul 01, 2026 15:25:22
Napi visszahergelès 2.0
Ittyam máj ijen shört de esz ety szhaar. Nem lehet bejúgni tőle és túl sűjű. Undimundi.
Jul 01, 2026 15:25:22
Gabonatároló
(
x2)
Jul 01, 2026 15:33:32
x2)
Napi visszahergelès 2.0
Apmz
(
x1)
Jul 01, 2026 15:45:33
x1)
Azért a macskaólban egyébként is lehet egy masszív szaghatás, ami a gyagyást fedi, mondhatni, álcázóbűz.
again mine the refund
(
x7)
Jul 01, 2026 15:49:52
x7)
Napi visszahergelès 2.0
dedede hát eeember! ebbõl több shört tudsz venni nem eeeeérted eeember?
phénzkidobhás.
Zámbó Jimmy zsírleszívás
(
x3)
Jul 01, 2026 15:50:32
x3)
Fel kell tennem végre a kérdést:
Sneci, te vagy büdösebb, vagy a recskaodú?
Sneci, te vagy büdösebb, vagy a recskaodú?
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jul 01, 2026 15:55:21
x37)
Ravioli-konzerven élt sneci az első berlini exodus végén, amikor már nagyon nem volt pénze. Végül ki kellett menteniük, mert kis híján éhen döglött a nyomorékja.
Neten találtam
Jul 01, 2026 16:19:45
Jul 01, 2026 16:19:45
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jul 01, 2026 16:23:27
x37)
Akárki is csinálta ezt, az nem ismeri Snecit.
-Ért a technikai dolgokhoz? Na ne röhögtessetek, egy pénzbedobós mosógépet nem volt képes használni, a cipőjét nem tudja megkötni.
-Hűséges? Mégis kihez? :D :D :D A markához?
-Ért a technikai dolgokhoz? Na ne röhögtessetek, egy pénzbedobós mosógépet nem volt képes használni, a cipőjét nem tudja megkötni.
-Hűséges? Mégis kihez? :D :D :D A markához?
Sodragon legendája
(
x2)
Jul 01, 2026 16:24:23
x2)
Akkor még derogált neki a koldulás, de manapság már az online koldus életformára rendezkedett be, elég kétséges hatásfokkal. Látod Sodrák? Még koldusnak is szar vagy.
Gabonatároló
(
x2)
Jul 01, 2026 16:26:55
x2)
Tudom, de hogy tudta kibontani?
Endre priusza
(
x11)
Jul 01, 2026 16:37:11
x11)
Ez már fiatalon is problémát okozott neki. A Sodi szóbeli intelligenciája jóval magasabb, mint bármilyen más képessége. Régen még émelyítően modorosan is beszélt/írt. Egyszerűen első látásra nem ordított róla, hogy mennyire retardált. Akkor se kúszott nyolcvan fölé az IQ -ja, de ez csak akkor derült ki, ha kicsit kérdezgetted is, mert egyáltalán nem úgy beszélt/írt ahogy egy szellemi fogyatékost elképzelsz.
Na, ez üt most vissza, írásban nem látszik olyan hülyének, mint a hozzá hasonló értelmi képességűek. Kurva nagy hiba volt sok száz oldalnyi beadvánnyal fárasztani a bírót, mert most nehezebben veszi majd be, hogy sajnos szefós a Sodi, nem tudja mit csinál. Mert a valódi szefósok nem így írnak.
Kakaspina
(
x25)
Jul 01, 2026 17:01:15
x25)
Büdös, vigyek neked egy supot?????

A tiédre már rá van írva Hahó neve úgyis xddddd
OAAAAAAAAAARGHHHHHHHHHHHHHH

A tiédre már rá van írva Hahó neve úgyis xddddd
Tourist
Jul 01, 2026 17:20:33
Féloff: Takács Emeséék szerint cucu a rendőrségen van kihallgatáson ugyanazért, amiért stokit is megmérni fogják.
Ezt vehetjük kedvezőtlen előjelnek gyagyás? Idáig úgyis az volt a baj, hogy nincs a tiéshez hasonló példa!
Ezt vehetjük kedvezőtlen előjelnek gyagyás? Idáig úgyis az volt a baj, hogy nincs a tiéshez hasonló példa!
Jul 01, 2026 17:20:33
nmthrwwy420
(
x12)
Jul 01, 2026 17:25:25
x12)
Féloff: Takács Emeséék szerint cucu a rendőrségen van kihallgatáson ugyanazért, amiért stokit is megmérni fogják.
Endre, endre.. szerinted milyen gyorsan fog téged a malac feldobni? Nem lesz ebből baj? :)
PúpszásziRePont
(
x6)
Jul 01, 2026 17:28:48
x6)
Feltéve, ha igaz a történet, és nem csak a nézettségre játszanak ezzel is szokás szerint. Szóval ezt én fenntartással kezelném egyenlőre. Az Emese-sztoriból néhányan szépen bekeresnek, és minden nap előkerül valami, amivel igyekeznek fenntartani az érdeklődést.
Jonciii
(
x8)
Jul 01, 2026 17:46:13
x8)
Ha igaz, a lumpen büdösbácsi cinkostárs és bűnsegéd!
Trollok harca
(
x5)
Jul 01, 2026 17:49:12
x5)
(az azóta is mosatlan macskatál még simán fertőzhet)
Miskolci alvósejt
again mine the refund
(
x7)
Jul 01, 2026 18:11:11
x7)
macskás gyagyás, NE indíts lájvot.
-
Jul 01, 2026 18:15:29
De, jöhet!
Jul 01, 2026 18:15:29
Nemzet Krónikása
(
x21)
Jul 01, 2026 18:16:25
x21)
Vigyék már vissza a kecibe'.
Állatkínzó, nőverő, rendőröket fenyegető, kiskorúakat bántalmazó sodi asodi
-
Jul 01, 2026 18:18:21
Jul 01, 2026 18:18:21
Golda
Jul 01, 2026 18:19:38
Vigyék már vissza a kecibe'.
Hozom a kulcsot!
Jul 01, 2026 18:19:38
dogoljmegsodi
(
x5)
Jul 01, 2026 18:23:00
x5)
konkrétan ő dobta fel a malacot "keretezés" címen. mondtuk neki hogy nem az lesz hogy őt felmentik hanem a sertést is lecsukják
önmagában az internetes agresszió is btk-s még csak emberölés előkészülete sem kéne a rácsos szállodához. de náluk mindkettejüknél még az is megáll
ellenpélda a gombatelep tenerife brigi őt "csak" internetes agresszióért körözik ezért nem is nyúlnak utána
mejt tetetetete empej. a 7honap kevesevv mint a 12 de a 3év több
dogoljmegsodi
(
x5)
Jul 01, 2026 18:24:39
x5)
érdemi liveról már legalább egy hete nem beszélhetünk. gyakorlatilag eltakaritottuk az internetről a gyagyást. csak macskakinzo flokkokban üzengeti hogy él még és még mindig szar van az agya és fos a szive helyén
molos troll
(
x2)
Jul 01, 2026 18:44:39
x2)
Azért privátban megy a csicskulás a buzipéknek?
Hafré
(
x11)
Jul 01, 2026 18:48:01
x11)
Azért privátban megy a csicskulás a buzipéknek?
Főszabály szerint csicskulás csak a másnapi sörtök bevedeléséig van aztán kezdődik az ellenbaszó-beadványozó szakasz.
Eazy
(
x11)
Jul 01, 2026 19:40:41
x11)
Most már ideje volna elgondolkodni a jövődön sneci..
Ez fontos. Nem húzhatod tovább.
Mivel nincs szauna, vagy rendelkezésre álló hitelkeret, így a kolduspénzből rendelhetnél egy dildó szettet, mert nagyon rá fogsz phaszni, hogyha nem kezded el edzeni magadat odalent, és ennek fényében még lassan is gyógyulsz..
Most képzeld el, hogy megvicceled a kótergazdádat azzal, hogy kiesik belőled a hancúrléc, mondván hogy te már rég felkészültél.
Eszméletlenül pimasz húzás volna ez a soditól!!
Úty kültyem ej nyekety a kétyszátyetyret, hoty fajójápan nyem folt já fetezetem -sodi kobold
Ez fontos. Nem húzhatod tovább.
Mivel nincs szauna, vagy rendelkezésre álló hitelkeret, így a kolduspénzből rendelhetnél egy dildó szettet, mert nagyon rá fogsz phaszni, hogyha nem kezded el edzeni magadat odalent, és ennek fényében még lassan is gyógyulsz..
Most képzeld el, hogy megvicceled a kótergazdádat azzal, hogy kiesik belőled a hancúrléc, mondván hogy te már rég felkészültél.
Eszméletlenül pimasz húzás volna ez a soditól!!
A helyzet megoldása
(
x46)
Jul 01, 2026 19:42:11
x46)
Napi színes:
Asszony egyik barátnője eljött velünk enni, és arról magyarázott hogy jó hogy itt van Magyaroszágon mert még nem is látott gáz pasit, és hogy nem is tudok neki mutatni.
Megmutattam ezt a képet, amire magyarra fordítva ez volt a reakció:
“Ezen most lehet nevetni, vagy ez ilyen ágyban fekvő beteg izé?”
Na sebaj Endre, a sitten nem ilyen válogatós ukrán csajok lesznek, ott S.Sándor első nap feleséggé tesz.

Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
Asszony egyik barátnője eljött velünk enni, és arról magyarázott hogy jó hogy itt van Magyaroszágon mert még nem is látott gáz pasit, és hogy nem is tudok neki mutatni.
Megmutattam ezt a képet, amire magyarra fordítva ez volt a reakció:
Na sebaj Endre, a sitten nem ilyen válogatós ukrán csajok lesznek, ott S.Sándor első nap feleséggé tesz.

A helyzet megoldása
(
x46)
Jul 01, 2026 19:43:16
x46)
Mivel nincs szauna,!
Tetyó az egész ól egy 50 fokos szauna, ahol ugyan úgy rémisztgeti az anyját meg a macskákat a faszával
Eazy
(
x11)
Jul 01, 2026 19:45:01
x11)
Darth Tibor
(
x8)
Jul 01, 2026 19:46:35
x8)
Gabonatároló
(
x2)
Jul 01, 2026 19:48:31
x2)
Egy szociopopkulturális utalással élve:
"Ne ijedjen meg, Kuato egy mutáns!"
76osKressz
Jul 01, 2026 20:03:46
Jul 01, 2026 20:03:46
LaCI
Jul 01, 2026 20:10:33
mármint mit? a szót? xd barátnőm rögtön valami másra gondolt, nagyon perverz csaj. xd
Jul 01, 2026 20:10:33
koszos
(
x11)
Jul 01, 2026 20:27:54
x11)
az a hangnem ,amit megengedett maganak ez a szarkupac.... csodalkozom,hogy a trolljai meg nem juttattak a pedofil sorsara...
dogoljmegsodi
(
x5)
Jul 01, 2026 20:36:25
x5)
neki igazából nem trolljai hanem trashlegyei vannak. a trollok mi vagyunk
PúpszásziRePont
(
x6)
Jul 01, 2026 20:44:33
x6)
Ők nem trollok. Nem is tudom, mi a megfelelő megnevezés. Segítők? "Munkatársak"? Vannak körülötte néhányan, akik kitalálják a forgatókönyvet minden napra, és próbálgatják, milyen történetekkel lehetne még lehúzni a hiszékeny embereket. És mivel ezt rengetegen bekajálják, közösen bekeresnek ebből a Cucuval.
104 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™