Radar alatt csatornapatkánykodó új sodi asodi!
Harci csöves tranyót meg már a próbababák is kiröhögik.
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
vótmá? kivételesen a fedopil nem védte meg a fedopil bajtársát.
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Legközelebbi vonatozásnál majd előadja,hogy Sneci fogta le,hogy ne menjen ki agyonverni Géjzát !
már azzal elárulták magukat, hogy elkezdtek gézának sms-eket küldözgetni, hogy nincsenek otthon.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Bent lapítanak és egymást hitegetik, hogy miért nem csicska balek gecik.
Miért "nem éri meg"
Igazi csicska véglény, mind a kettő.
lesz erről pletykálás a faluban?
Ehhh...Szóval ezekben a kis zsákfalvakban már alig él valaki, azok sem nagyon tudják hogy merre van a fel meg a le. Szóval azért annyira ne számítsunk arra, hogy fáklyákkal és vasvillákkal felfegyverkezett tömeg fogja Snecit kikergetni a faluból, esetleg felnégyelni vagy keresztre feszíteni.
Ingatkanügyek
Hugyozott egyet, nincs MolMove kártyája, ingyen volt.
Én személyszerint imádom hogy ezeket a lowiq-s embereket ilyen könnyű felhergelni sodi ellen és ilyen remekművek készülnek, mint ez is. Kozma vahúr 2.0
Ez igaz lenne, ha nem a balekról lenne szó. Szóval jól csinálod sunka, a kurvaanyád.
Nekem nagyon tetszett a vége a videonak, végre beérett a sok szemétsége, és a lánya elküldi a véres faszra, más szavakkal de a lényeg érthető..
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
Ha le tudta húzni, jól tette
Az ötéves belekeverése viszont vért kívàn.
Ebben a trash szcénában mindenki egy féreg.
Nyilván mi a faszt gondol Géza, hogy amikor pénz kell akkor kéri meg jófejeskedik, aztán amikor fizetni kell akkor meg jön a "sodika, engem te ne emlegessé..".
De nyilván itt mi kifejezetten élvezzük, ahogy Sodi szenved.
Ez mi volt? Tolmácsot kérek!
Géza bár egy sunyi, tanulatlan bunkó, legalább humorérzéke vanm ezzel szerintem messze kiemelkedik a trash mezőnyből.
Fun fact: sodinak is van amúgy :)
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
PJOAKTÍFAK FAGYUNK
Nyírd ki anyád Sneci | Blekk ket csöcsképek kapcsán keress protonmailen
Újtranyó?
Ó ö Hi sztrápácská no food faszom gyere már
Akkor itt mar tenyleg banopenzek mennek.
Geyza?! Mennyit er neked a csaladod becsulete? Mennyiert lehet oket buntetlenul halallal fenyegetni?
500€ es rendben van?
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Lehet hogy,megnyugtató, amíg nem anyabaszóként emlegetik.
Igen, mert nem all fel neki, igy csak a combjara veri.
Én ilyenkor szoktam inni egy sört.
kolléga fentebb leírta, gondolom erről a fiteóról van szó
www.youtube.com/watch?v=eQEA3Xy7IvU
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Nagyon szépen köszönjük szépen a stáb nevében is! Bár a forgatókönyvírók sztrájkja továbbra is tart,bízunk abban, hogy sok örömet okozunk még idén is.
Kjokkóhoz egyszer csak beállított a lánya, hogy nála akar lakni. Két nap múlva már nem akart vele lenni, és vissza ment a nagymamához, és mindenhonnan törölte kjokkót. A videó a következő láthatáson készült, és a kislány nyomda festéket nem tűrő szavakkal zavarta el az apját, mert az a barom álmába valami videót készített róla amit a gyerek nehezményezett..
Vajon Endrének átküldésére került a felvétel, vagy miért követi ennyire az eseményeket?
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
lolbazmeg az az állat ráverte a gyereke combjára és levideózta???
Endre, miert van alz szerinted, hogy minden ismerosod elmebeteg, pedofil, alkoholista, hajlektalan, illetve ezek tetszoleges kombinacioja?
Ez a Krokko is megerett mar nemi bortonre.
Etyt kikéjem magamnak.
Bűnözők,kurvák és cigányok is vannak közöttük.
Azert van, mert endre annyi lent van, hogy ez is a felfele ismerkedes resze. Es ebben eddig tudott feljutni.
En mar javasoltam egy tanszeki dns tesztett. A koltsegekbe is szivesen beleadok.
Szerintem kjokkót valami jogi talentumnak nézheti a debil, miközben csak a segélyes szarkavaró..
Ha jól értem, Krokko genyó éppen neveli kifelé, az új generációs pszihopata sodit, a saját gyerekéből.

Ma egy snaccident történt. Géza megpróbálta pofán csapni snecit, de véletlenül megette.
Hol
kissendrevagyok
Médiabirodalom üzenőfal
Endre te vadbarom, eppen most alaztak teged szarra. Nem igazan helyenvalo itt folenyeskedni.
Igen,ez újsodi lesz.
Semmi kétség.
Olvasta a fórumon ami nem érdekli.
Ó ö Hi sztrápácská no food faszom gyere már
Másik kapura, ráláthat a szomszéd kamerája...
Endre azt mondja nem érdekes a forum, de arra utalva próbálja a narratíváját erősebbé tenni.
Nem sikerült ez sem.
Balekasodi.
Neked ez a fétised bazmeg?
files.catbox.moe/a8t28z.jpg
hetyetye
Dehogy van. Szomszédnak van valamilyen, de amilyen jó hírük van, kétlem, hogy bármit odaadnának nekik ha úgy alakulna
Nem. Az ellentétes lenne azzal, amit ma este írtam.
Most hagyom kicsit gondolkodni, nem lenne egyszerűbb békésen törlesztgetni nekem.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
egy ilyen baleknak ?::D haromszor telibever es meg te fogsz neki fizetni :D majd meglatod,mi mar csak egy kavet kerunk fikas :DDDDDD
"Anyám hibája .Ha minden összeomlik, rágyújtom a házat" KEF 2024.06.29.
"Konkrétan jobban állnék, ha 34 évesen nem kezdek el nyugaton dolgozni."
balek vagy
"HALÁLT ÉRDEMELNÉL! HALÁLT HALÁLT HALÁLT!" - by SoDI
Szóval befostál. :D
"Nem tudunk kenyeret venni. Éhezünk"
hagyd gondolkodni a törlesztésről jövő április 15-ét követő 15. munkanap déli 12 órájáig.
de te amúgy mit keresel géza fórumán?
Ezt a kapuban is mondhattad volna neki
Hetyetye ne ezt ne.
Szerintem átgondolja, és fizetni fog. Neki sem hiányzik a balhé, láthatóan ez az új sodi tényleg mindenkit megbasz szárazon.
Te mikor kezdesz törleszteni?
Jó, szevasz! Le vagy tiltva.
Szerintünk egy időben, azt a melegedős szar sony kamerája volt a konyha asztalon, de arról hamar leszokott. Most ha lenne már tuti lennének felvételei, és itt próbálna trükközni a semmivel.. Az Attila utca szomszédnak fixen van, de ahogy mi néztük az inkább a portáját nézi mint az utcát.. Mert van aki az értékeit felügyeli ezekkel, és nem kukkolásra használja..
Betöjt Laptop
(
x39)
Aug 26, 2023 20:27:34
x39)
Radar alatt csatornapatkánykodó új sodi asodi!
Harci csöves tranyót meg már a próbababák is kiröhögik.
Bécsi hajléktalan
(
x1)
Aug 26, 2023 20:27:36
x1)
Azert en kicsit csalodott vagyok. Tobbet vartam a mindenkit megbaszo UjSoditol es a kurva kemeny UjNotol.
D_Dezső
(
x29)
Aug 26, 2023 20:28:48
x29)
Szerintem bent lapítanak a macskaólban ... ha máshol/messze lennének már a tranyó a telefonba ordítozna kit-hogy fog megölni ...
Szóval most patkánykodik mindkettő
trolléga
(
x30)
Aug 26, 2023 20:30:10
x30)
Mercis Hambi
(
x3)
Aug 26, 2023 20:30:21
x3)
Szerintem bent lapítanak a macskaólban ... ha máshol/messze lennének már a tranyó a telefonba ordítozna kit-hogy fog megölni ...
Legközelebbi vonatozásnál majd előadja,hogy Sneci fogta le,hogy ne menjen ki agyonverni Géjzát !
Hahó
(
x136)
Aug 26, 2023 20:30:45
x136)
már azzal elárulták magukat, hogy elkezdtek gézának sms-eket küldözgetni, hogy nincsenek otthon.
Betöjt Laptop
(
x39)
Aug 26, 2023 20:32:21
x39)
Bent lapítanak és egymást hitegetik, hogy miért nem csicska balek gecik.
Miért "nem éri meg"
Igazi csicska véglény, mind a kettő.
mozgositott teflontroll
Aug 26, 2023 20:32:36
Gyagyas, mond mar anyadnak, hogy legalabb egy "dogolj meg" sms-t dobjon vissza valasznak vagy valami.
Nem csoda, hogy te is ilyen kussolo geci vagy, volt kitol eltanulni...
Nem csoda, hogy te is ilyen kussolo geci vagy, volt kitol eltanulni...
Aug 26, 2023 20:32:36
Hektor a Traktor
(
x8)
Aug 26, 2023 20:32:59
x8)
Géza ha tökösebb lenne megállna a ház előtt s addig nem menne el a szegecselt járgánnyal amit el nem kapja valamelyiket. Sörért előbb utóbb ki kell menni. De ez is csak vezetni szeret, embernek lenni azt már nem. Balfasz vagy Gayza, s még hülye is hogy erre a kalandra így pénzt költötték. Faszkalap teleszart búvárruha.
Heki a traki
Bécsi hajléktalan
(
x1)
Aug 26, 2023 20:33:27
x1)
Endre, most mar elojohettek az agynemutartobol! Geza elment.
Galla Miki
Aug 26, 2023 20:33:50
Mi Endre kedvenc légitársasága?
Hát a Vizel!
Hát a Vizel!
Aug 26, 2023 20:33:50
Bécsi hajléktalan
(
x1)
Aug 26, 2023 20:35:08
x1)
Endre, kene egy bator ember, aki feljon a forumra arcoskodni. Vallalod?
seymour schwartz
(
x6)
Aug 26, 2023 20:35:33
x6)
Ehhh...Szóval ezekben a kis zsákfalvakban már alig él valaki, azok sem nagyon tudják hogy merre van a fel meg a le. Szóval azért annyira ne számítsunk arra, hogy fáklyákkal és vasvillákkal felfegyverkezett tömeg fogja Snecit kikergetni a faluból, esetleg felnégyelni vagy keresztre feszíteni.
géjzahergelő
Aug 26, 2023 20:36:11
Jól működött a Géjza hergelés a fórum részéről, ez is olyan hülye, mint amilyennek kinéz! :D
Aug 26, 2023 20:36:11
linziasztal01
(
x77)
Aug 26, 2023 20:37:44
x77)
Hol a "csicskám vagy" videó, Endre?
Hektor a Traktor
(
x8)
Aug 26, 2023 20:37:54
x8)
Géza ezekbe a kalandokba benne van már több ezer km vezetés, s nulla tett. Kb mint a Vekni feljelentgetései. Több óra gépelés, s soha be nem adott kereset. Ti össze illetek. Lehet, hogy ezért mérges rád a Zsebköcsög. Nem akarod te szopni a pitonszt? Jellemre azonosak vagytok. Tudod olyan Pató Pál. Ez olyan mint a Tinder match.
Heki a traki
-
Aug 26, 2023 20:38:17
Jól működött a Géjza hergelés a fórum részéről, ez is olyan hülye, mint amilyennek kinéz! :D
Hugyozott egyet, nincs MolMove kártyája, ingyen volt.
Aug 26, 2023 20:38:17
beszari sodi
Aug 26, 2023 20:38:58
Mekkora csicska vagy már sodi, nem elég hogy tartozik neked az úriember közel 3 millió forinttal, de zokszó nélkül levizelheti a gazos portádat & kiálthatja a falu közzé, hogy pedofil buzeránsokat bújtat a gyöngyi néni, mert te bújkálsz a macskaólban és nem állsz ki se a férfi kúrvádért, se magadért de még anyádért se.
Aug 26, 2023 20:38:58
-
Aug 26, 2023 20:39:43
Tényleg Géza, két hugyozás közt:
Most akkor dugtad a Tibit?
Most akkor dugtad a Tibit?
Aug 26, 2023 20:39:43
LOL
Aug 26, 2023 20:39:59
Én személyszerint imádom hogy ezeket a lowiq-s embereket ilyen könnyű felhergelni sodi ellen és ilyen remekművek készülnek, mint ez is. Kozma vahúr 2.0
Aug 26, 2023 20:39:59
bolgár jeti
(
x30)
Aug 26, 2023 20:40:41
x30)
Pedofil: mindketten az ágyneműtartóban vagytok vagy oda se enged be az élettársad?
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Simon Géjza Krisz
Aug 26, 2023 20:41:59
Tudom - tudom, nem tudok ilyen csaló aggyal gondolkozni.
DE azért pofa kell ahhoz, hogy lehúzz valakit több millió forinttal (Géjza sodit) és utána még neki álljon feljebb
Ez tuti újabb bánópénzt ért az ő logikájával, mármint sodi majd fizet mert egy balek geci
DE azért pofa kell ahhoz, hogy lehúzz valakit több millió forinttal (Géjza sodit) és utána még neki álljon feljebb
Ez tuti újabb bánópénzt ért az ő logikájával, mármint sodi majd fizet mert egy balek geci
Aug 26, 2023 20:41:59
kaffcsolatiszakerto
Aug 26, 2023 20:43:09
Ez igaz lenne, ha nem a balekról lenne szó. Szóval jól csinálod sunka, a kurvaanyád.
Aug 26, 2023 20:43:09
linziasztal01
(
x77)
Aug 26, 2023 20:43:25
x77)
Gondolom Tibinek csak fájt a térde, megint, "jobbra balra".
Klohek
(
x12)
Aug 26, 2023 20:44:25
x12)
Nekem nagyon tetszett a vége a videonak, végre beérett a sok szemétsége, és a lánya elküldi a véres faszra, más szavakkal de a lényeg érthető..
Huszár Géjza Krisz
Aug 26, 2023 20:44:30
Ha le tudta húzni, jól tette
Az ötéves belekeverése viszont vért kívàn.
Aug 26, 2023 20:44:30
Simon
Aug 26, 2023 20:44:48
Te csöves fogatlan alkesz játékfüggő géjza!
Tényleg azt hiszed ezzel megvédted a kis Kelvinke meg a feleséged becsületét? Hát sosem volt az nektek, hisz az is egy csaló, pont mint te. Te is úgy ugrálsz ahogy mi fütyülünk szerencsére. Csak így tovább de azért ilyen műshowt, más ajtóstúl rángatta volna ki a kertkaput ha valós ilyen sérelem érné vagy a gyerekét akarnák megbaszni, ahogy sodi fogalmazott. te is már csak gurulni tudsz, bezzeg a mónika shows időkben még csak fele ekkora voltál és akkor még talán elhiszem hogy feltetted a kezedet
Tényleg azt hiszed ezzel megvédted a kis Kelvinke meg a feleséged becsületét? Hát sosem volt az nektek, hisz az is egy csaló, pont mint te. Te is úgy ugrálsz ahogy mi fütyülünk szerencsére. Csak így tovább de azért ilyen műshowt, más ajtóstúl rángatta volna ki a kertkaput ha valós ilyen sérelem érné vagy a gyerekét akarnák megbaszni, ahogy sodi fogalmazott. te is már csak gurulni tudsz, bezzeg a mónika shows időkben még csak fele ekkora voltál és akkor még talán elhiszem hogy feltetted a kezedet
Aug 26, 2023 20:44:48
A helyzet megoldása
(
x45)
Aug 26, 2023 20:45:16
x45)
A mai nap tanulsága:
Simon Géza Krisztián (bűnöző) családját bárki fenyegetheti, cserébe max a kapujába hugyoz
Kiss Endre újászuletett Farkas (homoszexuális pedofil)-nak sosem kell fizetni, egy ágynemű tartoban rettegő balek
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
Simon Géza Krisztián (bűnöző) családját bárki fenyegetheti, cserébe max a kapujába hugyoz
Kiss Endre újászuletett Farkas (homoszexuális pedofil)-nak sosem kell fizetni, egy ágynemű tartoban rettegő balek
KicsiNéző
(
x13)
Aug 26, 2023 20:45:19
x13)
Nyilván mi a faszt gondol Géza, hogy amikor pénz kell akkor kéri meg jófejeskedik, aztán amikor fizetni kell akkor meg jön a "sodika, engem te ne emlegessé..".
MaxPayne
(
x24)
Aug 26, 2023 20:46:00
x24)
Sodi a bátor elfutott,
Bátran elszaladt el ő!
A vész láttán ahogy tudott
Farkát behuzva elfutott
úgy messzire s ina szakadt
midőn nyulként bátran szaladt
előre csak lassan jutottt
mert közben töbször elcsuszott
a bátrak bátra hőőős Sir Sodi!
Nyúlként futott a hegyen is túl
Porba hasalt és talpat is nyalt
Hány embert megkúrt, hány seggbe bebújt
Leszúrta őt ki éppen arra járt
Beverve fejét s kitépve szív
Szét szaggatva máj kihuzva bél
Fülcimpa lenyírva nyelv tűzre vetve
És pénisz le!
Bátran elszaladt el ő!
A vész láttán ahogy tudott
Farkát behuzva elfutott
úgy messzire s ina szakadt
midőn nyulként bátran szaladt
előre csak lassan jutottt
mert közben töbször elcsuszott
a bátrak bátra hőőős Sir Sodi!
Nyúlként futott a hegyen is túl
Porba hasalt és talpat is nyalt
Hány embert megkúrt, hány seggbe bebújt
Leszúrta őt ki éppen arra járt
Beverve fejét s kitépve szív
Szét szaggatva máj kihuzva bél
Fülcimpa lenyírva nyelv tűzre vetve
És pénisz le!
Simon Géjza Krisz
Aug 26, 2023 20:46:29
Természetesen mivel sodiról van szó, mindent megérdemel.
Csak valamelyest átakartam ültetni a normál emberek közé a tetteket
Csak valamelyest átakartam ültetni a normál emberek közé a tetteket
Aug 26, 2023 20:46:29
ascites
(
x57)
Aug 26, 2023 20:47:07
x57)
Hektor a Traktor
(
x8)
Aug 26, 2023 20:48:01
x8)
Előbb kúrja seggbe Endre Kevinkét, minthogy Gayza adjon egy pofont neki vagy a Tranyónak. Endre! Én ezt a pontot most neked adom. Gyáva Sodi az új Sodi, de legalább egyszer nyertél. Mellesleg Géza írd meg üzenetbe a Vekninek, hogy a benzinpénzt azt vonja le a tőkéből.:)
Heki a traki
EasybankosPedo
(
x23)
Aug 26, 2023 20:48:05
x23)
Aki SMS-zik Goldával az írja már meg neki hogy azzal indult ez a mostani történet hogy a debil fia miket irt ide a fórumra 2 napja, majd tegnap milyen videót készített. És hogy ezért jelent meg ma Géza náluk. Hátha bele állítja a púpjába a villát utána.
Ti buzik meg lőjétek felfelé a live-ot, mert ha nem, azzal csak azt bizonyítjátok be végkép, hogy a recskaólba remegtetek mikor ott volt a Géza. Mivel hónap vége van és még jó eséllyel nem kapott fizetést az elmebeteg, igy esélyes, hogy nem tudtak semmilyen "luxus" helyre elmenni.
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Ti buzik meg lőjétek felfelé a live-ot, mert ha nem, azzal csak azt bizonyítjátok be végkép, hogy a recskaólba remegtetek mikor ott volt a Géza. Mivel hónap vége van és még jó eséllyel nem kapott fizetést az elmebeteg, igy esélyes, hogy nem tudtak semmilyen "luxus" helyre elmenni.
bolgár jeti
(
x30)
Aug 26, 2023 20:48:10
x30)
Géza bár egy sunyi, tanulatlan bunkó, legalább humorérzéke vanm ezzel szerintem messze kiemelkedik a trash mezőnyből.
Fun fact: sodinak is van amúgy :)
kissendrevagyok
(
x48)
Aug 26, 2023 20:49:09
x48)
Tranyó is elkezdte kitörölgetni a kiírásokat a youtubeon
kissendrevagyok
Kakaspina
(
x24)
Aug 26, 2023 20:49:48
x24)
PJOAKTÍFAK FAGYUNK
Sztrapacska
(
x6)
Aug 26, 2023 20:49:56
x6)
Újtranyó?
MaxPayne
(
x24)
Aug 26, 2023 20:51:21
x24)
Akkor itt mar tenyleg banopenzek mennek.
Geyza?! Mennyit er neked a csaladod becsulete? Mennyiert lehet oket buntetlenul halallal fenyegetni?
500€ es rendben van?
-
Aug 26, 2023 20:52:45
fikás szerinted anyádnak milyen érzés, hogy géza azt ordibálta az utcán, hogy pedofil vagy?
Aug 26, 2023 20:52:45
Bécsi hajléktalan
(
x1)
Aug 26, 2023 20:53:45
x1)
Igen, mert nem all fel neki, igy csak a combjara veri.
Kakaspina
(
x24)
Aug 26, 2023 20:55:14
x24)
Emlékszem év elején mennyire temettük a potenciális Púpszászi évadot.
Azt az egyik eddigi legjobb.
Hahó
(
x136)
Aug 26, 2023 20:57:14
x136)
fikás, kezdésnek vegyél kevinkének egy országbérletet.
trolléga
(
x30)
Aug 26, 2023 20:57:27
x30)
kolléga fentebb leírta, gondolom erről a fiteóról van szó
www.youtube.com/watch?v=eQEA3Xy7IvU
Producer
Aug 26, 2023 20:58:38
Emlékszem év elején mennyire temettük a potenciális Púpszászi évadot.
Nagyon szépen köszönjük szépen a stáb nevében is! Bár a forgatókönyvírók sztrájkja továbbra is tart,bízunk abban, hogy sok örömet okozunk még idén is.
Aug 26, 2023 20:58:38
Klohek
(
x12)
Aug 26, 2023 21:00:00
x12)
Kjokkóhoz egyszer csak beállított a lánya, hogy nála akar lakni. Két nap múlva már nem akart vele lenni, és vissza ment a nagymamához, és mindenhonnan törölte kjokkót. A videó a következő láthatáson készült, és a kislány nyomda festéket nem tűrő szavakkal zavarta el az apját, mert az a barom álmába valami videót készített róla amit a gyerek nehezményezett..
gyagyás irigye2
(
x3)
Aug 26, 2023 21:00:51
x3)
Endi!
Szerinted az, hogy az újsodi nem jött ki szárazon megbaszni a Géjzát, mennyire lelkesíti fel az ellenségeid, hogy házhoz menjenek? Golda meddig tűri majd a patáliát?
Irigyellek!
kissendrefarkas életét irigyellem
Szerinted az, hogy az újsodi nem jött ki szárazon megbaszni a Géjzát, mennyire lelkesíti fel az ellenségeid, hogy házhoz menjenek? Golda meddig tűri majd a patáliát?
Irigyellek!
A helyzet megoldása
(
x45)
Aug 26, 2023 21:01:08
x45)
Vajon Endrének átküldésére került a felvétel, vagy miért követi ennyire az eseményeket?
Hahó
(
x136)
Aug 26, 2023 21:01:25
x136)
lolbazmeg az az állat ráverte a gyereke combjára és levideózta???
Bécsi hajléktalan
(
x1)
Aug 26, 2023 21:01:35
x1)
Endre, miert van alz szerinted, hogy minden ismerosod elmebeteg, pedofil, alkoholista, hajlektalan, illetve ezek tetszoleges kombinacioja?
Bécsi hajléktalan
(
x1)
Aug 26, 2023 21:02:39
x1)
Ez a Krokko is megerett mar nemi bortonre.
újtyodika
Aug 26, 2023 21:03:29
Etyt kikéjem magamnak.
Bűnözők,kurvák és cigányok is vannak közöttük.
Aug 26, 2023 21:03:29
linziasztal01
(
x77)
Aug 26, 2023 21:05:37
x77)
Krokko az apád, Endre!
Biztos durva falunap volt, előkerült az Éva Vermouth.... a többi történelmileg így alakult.
Kvázi prosktív történelem.
Biztos durva falunap volt, előkerült az Éva Vermouth.... a többi történelmileg így alakult.
MaxPayne
(
x24)
Aug 26, 2023 21:06:50
x24)
Azert van, mert endre annyi lent van, hogy ez is a felfele ismerkedes resze. Es ebben eddig tudott feljutni.
MaxPayne
(
x24)
Aug 26, 2023 21:07:39
x24)
Krokko az apád, Endre!
En mar javasoltam egy tanszeki dns tesztett. A koltsegekbe is szivesen beleadok.
Klohek
(
x12)
Aug 26, 2023 21:08:18
x12)
Szerintem kjokkót valami jogi talentumnak nézheti a debil, miközben csak a segélyes szarkavaró..
Betöjt Laptop
(
x39)
Aug 26, 2023 21:09:29
x39)
Ha jól értem, Krokko genyó éppen neveli kifelé, az új generációs pszihopata sodit, a saját gyerekéből.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Aug 26, 2023 21:10:39
x37)
Sajnos Fullfing nem a bejáratot hugyozta le, hanem az oldalsó kaput, amit jó ideje nem használnak. Ez is olyan hülye bazmeg, hogy a sarokháznak nem nézi meg a másik oldalát, hátha onnan van a bejárás.
kaffcsolatiszakerto
Aug 26, 2023 21:10:47
Balek válasz youtubeon!!!
Aug 26, 2023 21:10:47
Autismus Maximus
(
x16)
Aug 26, 2023 21:11:12
x16)

Ma egy snaccident történt. Géza megpróbálta pofán csapni snecit, de véletlenül megette.
Kakaspina
(
x24)
Aug 26, 2023 21:12:15
x24)
Balek válasz youtubeon!!!
Hol
kissendrevagyok
(
x48)
Aug 26, 2023 21:12:49
x48)
linziasztal01
(
x77)
Aug 26, 2023 21:13:00
x77)
Hol
Médiabirodalom üzenőfal
koszos
(
x11)
Aug 26, 2023 21:13:10
x11)
persze persze :D ezek utan biztosan latni fogsz tole egy fillertr is nyomorek :DDDD
segg hulye balek :D
segg hulye balek :D
kissendrevagyok
(
x48)
Aug 26, 2023 21:13:23
x48)
sorry itt a teljes
kissendrevagyok
Betöjt Laptop
(
x39)
Aug 26, 2023 21:13:41
x39)
Endre kibújt az ágyneműtartóból.
linziasztal01
(
x77)
Aug 26, 2023 21:13:50
x77)
"... amivel lehetett sportérték visszaélni..."
Miffaan??
Miffaan??
linziasztal01
(
x77)
Aug 26, 2023 21:14:59
x77)
Eddig minden fillér kellett. Egy hugyozás után már csak a tőke fillérjei.
Holnap meg megint nem fog semmivel tartozni, megint.
Holnap meg megint nem fog semmivel tartozni, megint.
Bécsi hajléktalan
(
x1)
Aug 26, 2023 21:15:06
x1)
Endre te vadbarom, eppen most alaztak teged szarra. Nem igazan helyenvalo itt folenyeskedni.
Hahó
(
x136)
Aug 26, 2023 21:15:19
x136)
"A fórumod viszont nem érdekel."
ez még nem a forum.sunka.org, ez a te fórumod fikás.
miért hazudozol?
miért hazudozol?
Sztrapacska
(
x6)
Aug 26, 2023 21:15:38
x6)
sorry itt a teljes
Igen,ez újsodi lesz.
Semmi kétség.
Olvasta a fórumon ami nem érdekli.
rezsidémon
(
x8)
Aug 26, 2023 21:16:09
x8)
Proaktív kimért csicskulás, hiszen kamatot sem kér :)))))
"Konkrétan jobban állnék, ha 34 évesen nem kezdek el nyugaton dolgozni."
KisBob
Aug 26, 2023 21:16:12
Oksa, megkerestem a Sodipédián a Norma-Addabboy-New York dolgot, elnézést amiért nem néztem rá hamarabb, mosht máj éjtem! Amúgy meg komolyra fordítva a szót, már éjfél óta új Sodi asodi , de még mindig ugyanúgy viselkedik. Miért is van de ja vu érzésem?? * ásít *
* ásít *
KisBob a nagy vonat
* ásít *
Aug 26, 2023 21:16:12
Klohek
(
x12)
Aug 26, 2023 21:16:18
x12)
Sajnos Fullfing nem a bejáratot hugyozta le, hanem az oldalsó kaput, amit jó ideje nem használnak. Ez is olyan hülye bazmeg, hogy a sarokháznak nem nézi meg a másik oldalát, hátha onnan van a bejárás.
Másik kapura, ráláthat a szomszéd kamerája...
Kakaspina
(
x24)
Aug 26, 2023 21:16:33
x24)
Géza, menj már vissza szarj is oda biztos ami biztos.
Géza, menj már vissza szarj is oda biztos ami biztos.
Betöjt Laptop
(
x39)
Aug 26, 2023 21:16:50
x39)
miért hazudozol?
miért hazudozol?
Endre azt mondja nem érdekes a forum, de arra utalva próbálja a narratíváját erősebbé tenni.
Nem sikerült ez sem.
Balekasodi.
Hahó
(
x136)
Aug 26, 2023 21:16:54
x136)
ez a bizonyíték, hogy a macskaólban vannak, és voltak a lehugyozáskor is.
ilyen hosszú szöveget nem ír telefonnal, csak faptoppal. azt meg nem cipeli magával a buzifürcsibe.
ilyen hosszú szöveget nem ír telefonnal, csak faptoppal. azt meg nem cipeli magával a buzifürcsibe.
kissendrevagyok
(
x48)
Aug 26, 2023 21:17:28
x48)
Endre amennyiben nálad van a morálfaszkorbács akkor miért törölted a tegnapi videót és miért törlitek a buzikurvával együtt a kiírásaitokat is ? 🤔
kissendrevagyok
Kakaspina
(
x24)
Aug 26, 2023 21:18:15
x24)
Oksa, megkerestem a Sodipédián a Norma-Addabboy-New York dolgot, elnézést amiért nem néztem rá hamarabb, mosht máj éjtem! Amúgy meg komolyra fordítva a szót, már éjfél óta új Sodi asodi , de még mindig ugyanúgy viselkedik. Miért is van de ja vu érzésem?? * ásít *
* ásít *
* ásít *
Neked ez a fétised bazmeg?
files.catbox.moe/a8t28z.jpg
hugykoszagu pinaszor
(
x7)
Aug 26, 2023 21:18:44
x7)
Confirmed lehet, hogy nincs kamera a házon belül, ami az utcát nézi?
Már két kézzel verné a halott faszát, hogy a felvétellel megy a rendőrségre.
le vagy tiltva, kurva anyád
sodileak
(
x1)
Aug 26, 2023 21:18:51
x1)
Jézusom mi retkes az a putri, az a kert, az a kapu!
Jobb helyeken, ezért büntet az önkormányzat.
Hogy a gecibe lehet ilyen igénytelenül élni?
sodileak
Jobb helyeken, ezért büntet az önkormányzat.
Hogy a gecibe lehet ilyen igénytelenül élni?
Arthur Dent
(
x1)
Aug 26, 2023 21:18:54
x1)
sorry itt a teljes
hetyetye
kissendrevagyok
(
x48)
Aug 26, 2023 21:20:00
x48)
Endre fel fogod jelenteni Gayzát amiért nagy nyilvánosság előtt lepedofilozott ?
kissendrevagyok
Kakaspina
(
x24)
Aug 26, 2023 21:20:04
x24)
Dehogy van. Szomszédnak van valamilyen, de amilyen jó hírük van, kétlem, hogy bármit odaadnának nekik ha úgy alakulna
Hahó
(
x136)
Aug 26, 2023 21:21:14
x136)
felejtsük el a mazdát és a többi.:)))
hát bazmeg tényleg van humora, mert ezen hangosan felnevettem.
gézának eleve nincs semmi a nevén, tehát még a kölcsönt sem fogja visszaadni, de a mazdával mi a faszt akar??? :)))
hát bazmeg tényleg van humora, mert ezen hangosan felnevettem.
gézának eleve nincs semmi a nevén, tehát még a kölcsönt sem fogja visszaadni, de a mazdával mi a faszt akar??? :)))
kissendrevagyok
(
x48)
Aug 26, 2023 21:22:10
x48)
Gayza indíts egy tisztázós lájvot!
kissendrevagyok
sodika
Aug 26, 2023 21:22:31
Endre fel fogod jelenteni Gayzát amiért nagy nyilvánosság előtt lepedofilozott ?
Most hagyom kicsit gondolkodni, nem lenne egyszerűbb békésen törlesztgetni nekem.
Aug 26, 2023 21:22:31
koszos
(
x11)
Aug 26, 2023 21:23:05
x11)
egy ilyen baleknak ?::D haromszor telibever es meg te fogsz neki fizetni :D majd meglatod,mi mar csak egy kavet kerunk fikas :DDDDDD
rezsidémon
(
x8)
Aug 26, 2023 21:23:23
x8)
TEHÁT CSICSKULTÁL MEGINT, ÚJSODI :D Most hagyom kicsit gondolkodni, nem lenne egyszerűbb békésen törlesztgetni nekem.
sztárprogramozó
(
x2)
Aug 26, 2023 21:23:34
x2)
balek vagy
Bejlin
(
x8)
Aug 26, 2023 21:23:36
x8)
Szóval befostál. :D
gyagyás irigye2
(
x3)
Aug 26, 2023 21:23:44
x3)
Endi!
A szart is kitapossa az újsodiból valaki, figyeld csak meg!
Ma te bújkáltál, míg lehugyozták a cicaólkaput, merész a hangnem szerintem, de te mondjuk mindig jobban tudod.
Irigyellek!
kissendrefarkas életét irigyellem
A szart is kitapossa az újsodiból valaki, figyeld csak meg!
Ma te bújkáltál, míg lehugyozták a cicaólkaput, merész a hangnem szerintem, de te mondjuk mindig jobban tudod.
Irigyellek!
Hahó
(
x136)
Aug 26, 2023 21:23:49
x136)
hagyd gondolkodni a törlesztésről jövő április 15-ét követő 15. munkanap déli 12 órájáig.
de te amúgy mit keresel géza fórumán?
koszos
(
x11)
Aug 26, 2023 21:23:55
x11)
gayza ,ha ezek utan veres helyett penzt mersz adni ennek a szardarabnak,akkor az univerzum legnagyobb balekja vatgy !!!!!!
MaxPayne
(
x24)
Aug 26, 2023 21:23:56
x24)
Es megis, a mai napi es amugy altalaban a rad jellemzu csuszomaszu gyavasag alapjan, miert is kellene Gezanak a toket megadnia?
Van rola papirotok?
Tudod bizonyitani?
Es mivel ennyire bator vagy *pr* megis mi a faszt fogsz tudni tenni, hogy behajts tole barmit is?
Endre! Ugy pokerezel, hogy nem ismered a szabalyokat es kartyak sincsenek a kezedben.
Van rola papirotok?
Tudod bizonyitani?
Es mivel ennyire bator vagy *pr* megis mi a faszt fogsz tudni tenni, hogy behajts tole barmit is?
Endre! Ugy pokerezel, hogy nem ismered a szabalyokat es kartyak sincsenek a kezedben.
Csendesmegfigyelő
(
x6)
Aug 26, 2023 21:24:04
x6)
Ezt a kapuban is mondhattad volna neki
nemet mondtak
(
x4)
Aug 26, 2023 21:24:09
x4)
Szerintem átgondolja, és fizetni fog. Neki sem hiányzik a balhé, láthatóan ez az új sodi tényleg mindenkit megbasz szárazon.
öklendező szerelő
(
x4)
Aug 26, 2023 21:24:14
x4)
Te mikor kezdesz törleszteni?
Klohek
(
x12)
Aug 26, 2023 21:24:52
x12)
Szerintünk egy időben, azt a melegedős szar sony kamerája volt a konyha asztalon, de arról hamar leszokott. Most ha lenne már tuti lennének felvételei, és itt próbálna trükközni a semmivel.. Az Attila utca szomszédnak fixen van, de ahogy mi néztük az inkább a portáját nézi mint az utcát.. Mert van aki az értékeit felügyeli ezekkel, és nem kukkolásra használja..
154 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

szerinted hallották a szomszédok?
a plakátok után szerinted nem fogják úgy gondolni, hogy ezek szerint a gyöngyike fia tényleg pedofil?