ejnyeszkodi, hát illik összedobizott kenguruzsebbel megjelenni a bíróság előtt?
Az ostoba tajparaszt, egy kurva másodpercig nem nézne fel a kibaszott telefonjából...
"Nyem nyem, a sodika ilyenkor nincs itt, a sodi ilyenkor sérthetetlen, piszony, mert ilyenkor a sodi a telefonjában fan, és ha a sodi nem lát senkit, akkor a sodit se látja senki..."
Fogyatékos, nyomorék szar.
Legyen áldott a neve, aki megírta a szócikket, akár a Tanszéki Levéltáros volt, akár helyettesítő tolléga. Nagyon szépen köszönjük szépen.
3 nap a pajzstöltés ideje
főszapáj szerint
Egyrészt óriális köszönet Hafré áldozatos munkájáért, innen is MLM kipám!
A videót elnézve egyre jobban azon vagyok, hogy nem feltétlenül nem kéne szólni MC Önsertésnek, hogy Endre immár napi szinten hivatkozik az ő eseteire! Bűncselekményekkel vádolva meg őt! Állandóan azzal takarózik, hogy MC Isti így, MC Isti úgy. Neki ezt lehet, azt lehet, ha neki igen, nekem miért nem, stb.
Ezzel a saját ügyén lófasznyit sem segít, ellenben a naty haverját mószerolja be szisztematikusan nagy nyilvánosság előtt! Ha jól értem, a védekezését is erre alapozta, hogy mások mit csinálhatnak büntetlenül amit ő nem. Gyakorlatilag a saját segge védelmében másokat köp be.
Fogd már fel ELÍTÉLT, hogy amit másnak lehet, azt neked NEM!
Belenavigáltad magad 20+ év hatékony jéghideg jogászkodással ebbe a faszerdőbe, amelyből nincs kiút. Nem vagy egyenrangú. Alsóbbrendű lettél.
Imádom nézni, ahogy szenvedsz a lájfok alatt, ahogy harapdálod a picsaszádat, mert nem kéjeleghetsz véres (rendőr)gyilkosságokon, nem fenyegetőzhetsz kedvedre vigyorogva, nem őrjönghetsz, nincs több torokelvágás, megbaszás, anyja hátán megbaszás, élve elégetés, ház rágyújtás senkire. Szavak szintjén sem.
Bassza az igazságérzetedet, hú de nagyon bassza. Kaptál egy fasza kényszerönkontrollt, majd meg őrülsz, majd bele gebedsz, vért izzadsz, hogy neked nem szabad azt, amit az utolsó retkes tiktikcigányoknak igen.
De nem, nem fogadod el a sorsodat, ha nem lett volna az a pár hónap kóter, akkor még most is csinálnád, ha nem lebegnének a fejed felett a súlyos évek, még most is habzó szájjal, önkívületi állapotban gyűlölködnél.
Semmiből nem tanulsz, pedig beláthatnád végre, hogy te most itt nevelve vagy. Általunk, a társadalom egészséges immunrendszere által, a közösség szeretetének ereje által, ami képes hegyeket megmozgatni, és még a gonosz, velejéig romlott, megátalkodott, szubhumán, untermensch trash-eket is a jobb út felé terelgetni.
Ha mással nem, erővel, a törvény erejével. Nevelve vagy, az egyetemes erkölcs és morál a jéghideg jog és az állambácsi erőszakszervei által lesz beléd verve, ha már a hód kurva anyádnak nem sikerült.
Summa summárum, a Malacnak mehetne egy tényfeltárás, hogy Endre börtönbe akarja őt juttatni.
Óriási vagy orális köszönet nem mindegy, bár én mind a kettőben benne lennék. Ja a végét a barátnőm írta.. XD
Márciusba, a Szolnoki bíróságon elhangzott egy havi 150.000 kereset. Ezek után ha ma azt mondta a birónönek "hogy már nincs bevétele az anyukája nyugdíjából élnek," akkor nem lehetne megpróbálni egy baszót beadni ellene, bíróság félrevezetése miatt és kérni, hogy vizsgálják akkor meg a nevén lévő bankszámlákon a pénzmozgásokat, hogy vajon hazudót e ma a bírónőnek.
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Vádlottként azt hazudik amit akar.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Jójójójó tiltalak a gecibe - bírósági változat. :D
Nagyon nevetek te 2006-os forradalmár, az önjelölt néptribünt, példaképed, mestered és tanítód nem hoztad fel véletlen példának, vagy esetleg Soós József Titánt és az Echelon tanukat? Te gyakorló elmebeteg.
Állatkínzó, nőverő, rendőröket fenyegető, kiskorúakat bántalmazó sodi asodi
Tényleg óriálist írtam, lol, ez biza Fraud bácsi volt. Hafré megérdemel minden felajánlást, élő és égőáldozatot, fiút, lányt, barátot, barátnőt vegyesen.
Ezért mondjuk mindig, hogy hiba volt eljönni Atostól :DD
Én csak linzi évad óta követem ezt a kretént, szóval eléggé elsőéves snecológus vagyok, de a lejtőn fullgázzal, biztonsági öv nélküli száguldás kezdete, a két csöves maga mellé költöztetése volt.
Ne felejtsétek, én tanárnak készültem. Félig-meddig pedagógus szakember az, aki előttetek áll.
Egy dolog, hogy ő mit mond, a másik, hogy mi kerül a jegyzőkönyvbe. Gyanítom, hogy most is és a szolnoki tárgyaláson is csak annyit írtak le, hogy bejelentett jövedelemmel nem rendelkezik.
Azért a Kevinkés védelmet én bíróként tátott szájjal hallgatnám végig, legyen akármilyen hosszú :'D
Az majd a főügybe xDDDD
Csak kerüljön rá az inkasszó, aztán nyomhatja a tyegíttyég lájvokat
És akkor még ott a Gayzás, a Mannás, meg az osztrák ügyek. Yau lesz ez!
Amen to that!
Én biztosan nem.
Ford Fairlane mondotta, hogy: "Zuzuval társalogni olyan volt, mint egy sajtreszelővel rejszolni; enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas."
Számomra, a korcs fejtegetései a legkisebb mértékben sem szórakoztatóak, viszont kibaszottul unalmasak. Emellett egy elmebeteg katyvasz szar az egész. És időről időre egyre rosszabb.
De ami a legszarabb az egészben, hogy a fogyatékos barom rákezd a faszságaira, és mint egy szar rádió, csak pofázik, pofázik, pofázik, amíg le nem üti valaki.

Nagypofával engedélyt adsz mindenkinek, hogy felvételeket készítsenek, tudja meg az egész világ ma mekkorát fogsz győzni és oktatni, megágyazol a nagy győzelemhez és fél perc után lekevernek és elküldenek a jó kurva anyádba nyüszíteni.
Ha ez a győzelem, milyen az amikor veszítesz?
Nagypofával engedélyt adsz mindenkinek, hogy felvételeket készítsenek, tudja meg az egész világ ma mekkorát fogsz győzni és oktatni, megágyazol a nagy győzelemhez és fél perc után lekevernek és elküldenek a jó kurva anyádba nyüszíteni.
Ha ez a győzelem, milyen az amikor veszítesz?De hogy még a rövidnadrág zsinorszijját sem tudja megkötni. Világi balfasz :DDD
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Ez amúgy ilyen művelődési házas vásáros cipő? Tudjátok, ahol terepmintás horgászmellényt, meg műszálas otthonkát is lehet gombokért venni.
Ezt is megmondták neki a forumon 10+ éve.
Bocsi de kiderült most valami ezzel kapcsolatban? Lemaradtam? Vagy hogy jön ez most ide?
segíteni akajtam meg bajátkozni mejt annyija egyedüj voltam.
világítós szűzmária
Egyébként gayzával kapcsolatban az a.megélésem hogy valahányszor letr volna esélye hogy kicsit javítson a karmáján amiért összesodikázta magát, aprópénzért vagy ingyen elbaszta.
Ott én gumipókot meg sniccerpengét vásárolok. Sokat.
Ha kotonnal csinálod az nem fajgyalázás. Ez fontos.
úgy is felfogható hogy 600k-s pénzbírság formájában kísérti :) ha külön nem is, de utána érte a csapás.
a stoki ezen úgy néz ki mint a prince of persia 2 ben a repülő levágott fejek akiket kurvanehéz volt legyőzni. de őt nem nehéz. az elítélt stokit. a Büdöset
MINDEN, retarddal kapcsolatban ez a megélésünk, trolléga, mindegyikkel. Legyen az akár a Gayza, akár az Anyagos, a Májviktor, az rBali (aki igazából rMáté), Blekket és még sorolhatnánk a jobb sorsra érdemes fiatalembereket és -asszonyokat. Még Zsery is kacérkodott anno a retardsággal, de időben visszavonulót fújt. Kérdés, hogy "de sikerült"-e neki.
"S elhulltanak legjobbjaink, a hosszú harc alatt" - Snecológia második főttétele.

Jenes a szabályerősítő kivétel? Neki most elég jó a character arc-ja bár fijatalabb is jó 10 évvel mint a legtöbb retard
Blekket meg hol retard? Már pocsánat
Kivélel??? OMG, dude. Ezt meg sem hallottam. A gecievő?
Na, akkor már csak 673824 párbajt kell a malaccal lenyomnod. :-DD
Úty kültyem ej nyekety a kétyszátyetyret, hoty fajójápan nyem folt já fetezetem -sodi kobold
Ebben van a +36 30 089 6695-ös telefonszám valószínűleg hiszen erről osztotta a netet az iPhone-ra
Na jó, ezt itt zárjuk rövidre, nem akarok vajazókéssel önsértést csinálni, az, hogy a Jenes meg a Blekket csináltak egyszer egy jót az életükben, az nem felmentés önnön retardságuk alól. Trashlegyek mind, Dugóval és Takács Emesével meg az egész fostos tiktikuniverzummal együtt.
Ahogyan a májviktor is az az ermátéval egyetemben. Az érdemeikkel együtt.
De mondok jobbat, még a magasságos Diplomata Úr is az.
Pocsánat, ebből nem engedek.
jenes egy érdekes figura. nem troll, de nem is ellentroll, mint köböl. megvan a saját faszsága, egy politoxikomán díszbuzi, de annak ellenére van melócsája meg albérlete.
számomra ez az egyik vízválasztó a történetben, hogy kinek van munkája és normális lakhatása. tehát ezért ilyenek mint trutymó és jenes, akik nem szentek de legalább van arra motivációjuk, hogy elmenjenek dolgozni, még az is ha ez finanszírozza azt, amit a neten csinál, tehát hogy berivózva álljon mint a budiajtó. ez helyből egy magasabb szintre helyezi őket mint a korcs.
gayza egy más tészta, a sunkáról tudvalevő hogy csalásért ült már és a fikás abban nem téved, hogy egy simlis fehércigány.
💕Vádemelés💕 + 💕AMS seggbekuki💕
Egyrészt nem értünk egyet de tiszteletben kell tartani a másik véleményét.
Másrészt, szerintem blekketet nem mentheti fel semmi alól a macskás akció, mert nem is kell semmi alól felmenteni. Nem csinált semmi rosszat.
Ez igaz, de jenes meg trutyi felé tenném mert
add1. Nem csinált egy gyereket akit felhasznált koldulásra.
add2. Változást mutat.
Jenes geci egyszerű véglény mint a többi. Nem szimpla terelés ez az egész mentegetőzés és talált egy balekot Blekk ket személyében aki befogadta és babusgatni kezdte. Tudja jól forró alatta a talaj Lauja ügye miatt mert mélyen benne volt a keze (meg merem kockáztatni jobban mint gyagyásé), de huss ez mára már teljesen eltünt mert sikerült a terve.
Mindenki úgy tekint rá mint egy jobb soru emberre aki megváltozott és jó ember lett. Azt ne feledjük el kapcsolattartó a Lamantinnal még mindig és csepegtetett infokat Sodinak is. Ha a lamantint ki rakják órával (remélem nem és lesz esze ügyésznek) Jenes el fog tünni, egyből rohanni fog fel Pester és adagolja vissza a pénzecskét és a nála lévő telefont és egyébb eszközöket amiket ő szépen elvitt magával még ház kutatás előtt.
Elnézést mondhatok valamit?? KOMMANDÓS VAGYOK!
Leszel a barátom? Gulya megbántam!!!

** Na azért tegyük helyre Matyit is. Az egy anyján élősködő gyökér aki egy gyerek életét "elbaszta" már azzal hogy megcsinálta felelőtlenül.
Anno voltak erre külön célszerszámok.

Rosszat nem, de jót sem.
Vannak polcok a retarduniverzumban, ezt egyszer már kifejtettem bővebben. Blekket ugyanúgy szégyentelenkedik a lájfokban, mint a többi jómadár. Nyilván nem egy szint Sodival, meg Vadász Gyulával, meg Brigittahóval.
De pl. egy Hafré vagy egy Hahó az miért emelkednek ki TORONYMAGASAN(!) ebből az IRL-közegből, és nem tudja őket semennyire berántani a trash mocska? Mert képviselnek egy nívót!
Ami a többiekben még nyomokban sem volt meg, és ezt a megboldogult, szépemlékű Trashvod pedró üzemeltetőjére is értem.
Sajnos (szerencsére!) ezek mind kihulltak, kirostálódtak ez évek alatt. Meg lehet nézni Szelim Etkárt, ugyanolyan trash mint az ősellenség MC Isti. Senkiháziak kezében van a trash szakma, én azt mondom.
hangsúlyozom, hogy egyik sem példakép. csak egy fokkal közelebb állnak a normális emberi léthez
💕Vádemelés💕 + 💕AMS seggbekuki💕
Majd bemérik, van rá eszközük. :D
De ebbe mi az új? :D A retek pdf nyaló kurva többször mondta liveban kint él svájcban.
Azér a településszitű beháromszögelés helikopterzaj alapján az egy szint.
De pl. egy Hafré vagy egy Hahó az miért emelkednek ki TORONYMAGASAN(!) ebből az IRL-közegből, és nem tudja őket semennyire berántani a trash mocska? Mert képviselnek egy nívót!
Maximális tisztelettel, de almát a körtével?
Én csak azt mondom, hogy ennél árnyaltabbak a dolgok. Lehet ilyeneket leírni hogy ez meg az retard és kész de ez csak feszültséget kelt. Nem lehet mindenkire aki a tiktokon ténykedik és esetleg közvetetten interaktál a gyagyással leretardozni azért mert csak. Kurvasokminden változott a világban berlin óta...
Azt meg csak úgy hozzátenném hogy az olyan(vagy épp az) a srác is el lett küldve a picsába (mert nem hagyják a betelefonálók beszélni a gyagyást) aki miatt lefoglalták az etyközeit. a többi már történelem
Flightradarral azért nem atomfizika. A gyagyást háromszögelték már be sokkal kevesebb infó alapján is. Kérem készüljön a pótvizsgára!
heló
Nyilván nem atomfizika, de valaki csak megcsinálta a leckét. Ez shiker.
Nem egyenlő, de vannak átfedések. A részhalmazok erősen metszik egymást.
Igen.. itt lett elkezdve mikor Gyagyás fasz németbe vagy osztrákoknál bújkált és hergelte trollokat nem tudjuk hol van és egy trollega berakta ott repült egy repülő és tájból be lett lőve hol van utca szintre.
Flightradaron hozzá teszem nem sok helikopterben van benyomva a követő így még könyebb dolguk volt.
Ha nem csal az emlékezetem, egyszer a szemüvegén tükröződő kép alapján sikerült azonosítani. Mintha egy kémény látszott volna, majd hamarosan meglett a pontos helyzete. Ez már tudomány
heló
A Trash Csoport a Snecológia Tanszékből táplálkozik, próbál annak a szellemi örököse lenni, ezt elkönyvelhetjük evidenciaként.
*Integet
Nem habozott az országgyűlés.
Már meg is kezdődtek a vizsgálatok!!
Úty kültyem ej nyekety a kétyszátyetyret, hoty fajójápan nyem folt já fetezetem -sodi kobold
Az Anyagos próbálta feszegetni az univerzum határait, a troll-trashlégy-retard-háromszögben próbált egyfajta szuperpozíciót felvenni. Akár több éves viszonylatban is, vissza-visszatéregetve. De végül mindig elbukott. :(
Szóval az elméleted igaz.
Nála az az extra, ha nem kéred.
Alsónadjágot sem! Jobban szellőzik!
Bubuka
(
x13)
Jun 10, 2026 17:10:57
x13)
Egyébként arra feküdt rá ezzel a vérprofi védőbaszójával szerintem, hogy az AI-al rendkívül hivatalosra próbálta megírni. Olyan volt, mintha valami első világháborús táviratot olvasott volna fel a bírónő a kiegyezés menetéről.
Kibaszott szürreális és vicces volt :D
Kibaszott szürreális és vicces volt :D
okádék
Jun 10, 2026 17:16:11
ejnyeszkodi, hát illik összedobizott kenguruzsebbel megjelenni a bíróság előtt?
Az ostoba tajparaszt, egy kurva másodpercig nem nézne fel a kibaszott telefonjából...
"Nyem nyem, a sodika ilyenkor nincs itt, a sodi ilyenkor sérthetetlen, piszony, mert ilyenkor a sodi a telefonjában fan, és ha a sodi nem lát senkit, akkor a sodit se látja senki..."
Fogyatékos, nyomorék szar.
Jun 10, 2026 17:16:11
Zámbó Jimmy zsírleszívás
(
x3)
Jun 10, 2026 17:20:43
x3)
Hazaértél már, Bagolyka gyilkosa? Remélem, azért nincs lájv, mert a mai akciód után alaposan elvert anyád, aztán rád zárta kívülről a macskaól ajtaját, és lebaszta a kismegszakítót, a routert pedig kihúzta, és éppen a rendőröket tárcsázza, hogy visszavonja a nyilatkozatot, vigyenek vissza a sittre.
Solaris Trollino
(
x1)
Jun 10, 2026 17:21:48
x1)
Milyen előrelátóak voltunk, hogy a legutóbbi tárgyalásnak a Part I címet adtuk.
Nszksz a köszfetyítyést, itt van hát a Part II:
sodipedia.sodika.dk/wiki/B%C5%B1n%C3%B6s_vagy,_Sneci_-_Part_II
Nszksz a köszfetyítyést, itt van hát a Part II:
sodipedia.sodika.dk/wiki/B%C5%B1n%C3%B6s_vagy,_Sneci_-_Part_II
Legyen áldott a neve, aki megírta a szócikket, akár a Tanszéki Levéltáros volt, akár helyettesítő tolléga. Nagyon szépen köszönjük szépen.
Bubuka
(
x13)
Jun 10, 2026 17:21:50
x13)
Természetesen a trollok és mindenki más a hibás, amiért elvesztette a kurva édes anyja telefonát, mert ő rágalmazott valakit aki fel merte jelenteni érte.
Felperes
Jun 10, 2026 17:22:57
Állatkínzó féreg. Jelents fel amiért ma állatkínzónak hívtalak. Én kérlek rá!
Jun 10, 2026 17:22:57
nmthrwwy420
(
x12)
Jun 10, 2026 17:26:18
x12)
Endre, azért ma még lesz lájv, amiben elmeséled, hogy miért tiéd az erkölcsi fölény és a mai nap miért volt győzelem?
Ki az az Endre bácsi?
dogoljmegsodi
(
x5)
Jun 10, 2026 17:28:48
x5)
Endre, azért ma még lesz lájv, amiben elmeséled, hogy miért tiéd az erkölcsi fölény és a mai nap miért volt győzelem?
3 nap a pajzstöltés ideje
főszapáj szerint
Nemzet Krónikása
(
x21)
Jun 10, 2026 17:31:15
x21)
Mi lesz a narratíva, miért lett ez (is) csak pirruszi győzelem jogi szempontból a trollok számára és hosszabbtávon asodinak ez miért jó?
?
Jun 10, 2026 17:34:20
Goldától kellene megkérdezni, hogy még mennyi anyagi kárt szeretne elszenvedni, mire végre visszaküldi a fattyát a rácsosba. Egyáltalán van határ, vagy minden belefér?
Jun 10, 2026 17:34:20
Nemzet Krónikása
(
x21)
Jun 10, 2026 17:34:29
x21)
A Tyodicsapaty pedig készítheti a kártyent a bírósági költségek megfizetésével. Anyagos nagy bánatára kábítószerrel nem lehet kifizetni a bíróbánót, Szarnabás pedig nem tudja sörökkel sem kiváltani a pénzösszeget. :(
Utaljatok!
Utaljatok!
Solaris Trollino
(
x1)
Jun 10, 2026 17:36:09
x1)
gofile.io/d/QAMiVm
Egyrészt óriális köszönet Hafré áldozatos munkájáért, innen is MLM kipám!
A videót elnézve egyre jobban azon vagyok, hogy nem feltétlenül nem kéne szólni MC Önsertésnek, hogy Endre immár napi szinten hivatkozik az ő eseteire! Bűncselekményekkel vádolva meg őt! Állandóan azzal takarózik, hogy MC Isti így, MC Isti úgy. Neki ezt lehet, azt lehet, ha neki igen, nekem miért nem, stb.
Ezzel a saját ügyén lófasznyit sem segít, ellenben a naty haverját mószerolja be szisztematikusan nagy nyilvánosság előtt! Ha jól értem, a védekezését is erre alapozta, hogy mások mit csinálhatnak büntetlenül amit ő nem. Gyakorlatilag a saját segge védelmében másokat köp be.
Fogd már fel ELÍTÉLT, hogy amit másnak lehet, azt neked NEM!
Belenavigáltad magad 20+ év hatékony jéghideg jogászkodással ebbe a faszerdőbe, amelyből nincs kiút. Nem vagy egyenrangú. Alsóbbrendű lettél.
Imádom nézni, ahogy szenvedsz a lájfok alatt, ahogy harapdálod a picsaszádat, mert nem kéjeleghetsz véres (rendőr)gyilkosságokon, nem fenyegetőzhetsz kedvedre vigyorogva, nem őrjönghetsz, nincs több torokelvágás, megbaszás, anyja hátán megbaszás, élve elégetés, ház rágyújtás senkire. Szavak szintjén sem.
Bassza az igazságérzetedet, hú de nagyon bassza. Kaptál egy fasza kényszerönkontrollt, majd meg őrülsz, majd bele gebedsz, vért izzadsz, hogy neked nem szabad azt, amit az utolsó retkes tiktikcigányoknak igen.
De nem, nem fogadod el a sorsodat, ha nem lett volna az a pár hónap kóter, akkor még most is csinálnád, ha nem lebegnének a fejed felett a súlyos évek, még most is habzó szájjal, önkívületi állapotban gyűlölködnél.
Semmiből nem tanulsz, pedig beláthatnád végre, hogy te most itt nevelve vagy. Általunk, a társadalom egészséges immunrendszere által, a közösség szeretetének ereje által, ami képes hegyeket megmozgatni, és még a gonosz, velejéig romlott, megátalkodott, szubhumán, untermensch trash-eket is a jobb út felé terelgetni.
Ha mással nem, erővel, a törvény erejével. Nevelve vagy, az egyetemes erkölcs és morál a jéghideg jog és az állambácsi erőszakszervei által lesz beléd verve, ha már a hód kurva anyádnak nem sikerült.
Summa summárum, a Malacnak mehetne egy tényfeltárás, hogy Endre börtönbe akarja őt juttatni.
dilomalo
(
x1)
Jun 10, 2026 17:38:11
x1)
Jól értem, hogy ma nem történt tragédia? Csak írni kell egy 600k-s levelet az ams-nek és kész, nyertél is igaz gyagyás?
Nem basznám meg, tehát nem vok ratyi. -megbaszta
Laci
Jun 10, 2026 17:39:12
Egyrészt óriális köszönet
Óriási vagy orális köszönet nem mindegy, bár én mind a kettőben benne lennék. Ja a végét a barátnőm írta.. XD
Jun 10, 2026 17:39:12
EasybankosPedo
(
x23)
Jun 10, 2026 17:39:24
x23)
Mondta a bírónő, hogy a hallgatóságnak csendben kell maradni úgyhogy nem pofáztam bele, de azért lett volna kedvem jelezni amikor közölte, hogy már nincs bevétele az anyukája nyugdíjából élnek, hogy azért piára futja belőle mert most is iszonyú szaga van.
Márciusba, a Szolnoki bíróságon elhangzott egy havi 150.000 kereset. Ezek után ha ma azt mondta a birónönek "hogy már nincs bevétele az anyukája nyugdíjából élnek," akkor nem lehetne megpróbálni egy baszót beadni ellene, bíróság félrevezetése miatt és kérni, hogy vizsgálják akkor meg a nevén lévő bankszámlákon a pénzmozgásokat, hogy vajon hazudót e ma a bírónőnek.
Pillangó hatás
Jun 10, 2026 17:44:41
Nagyon vicces belegondolni, hogy mindezeket el tudta volna kerülni, ha 2025. áprilisában elszámol 10-ig, mielőtt elkezdett volna fenyegetőzni..
Hát még ha Golda beszélt volna Gézával..
Jun 10, 2026 17:44:41
Hahó
(
x136)
Jun 10, 2026 17:46:54
x136)
Az még nem volt kis szinesként, hogy a pdf belekezdett egy olyan fejtegetésbe, vagyis makogásba, hogy ő 20 éve követ ilyen rágalmazási ügyeket, és gonda lászló és takács andrás mit mondott 2006-ban a kossuth téren, de ezt már nem tudta kifejteni, mert a bíró 20 másodperc után leállította, hogy ez nem tartozik ide.
Kb ez várható a terroros ügyében is. Nem érti a logikai összefüggéseket, full hülyeség és teljesen irreleváns minden "érve".
Debilként kockázatos jogászt játszani, csak most nem volt nagy a tét.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Kb ez várható a terroros ügyében is. Nem érti a logikai összefüggéseket, full hülyeség és teljesen irreleváns minden "érve".
Hahó
(
x136)
Jun 10, 2026 17:47:58
x136)
Vádlottként azt hazudik amit akar.
Nemzet Krónikása
(
x21)
Jun 10, 2026 17:50:11
x21)
Az még nem volt kis szinesként, hogy a pdf belekezdett egy olyan fejtegetésbe, vagyis makogásba, hogy ő 20 éve követ ilyen rágalmazási ügyeket, és gonda lászló és takács andrás mit mondott 2006-ban a kossuth téren, de ezt már nem tudta kifejteni, mert a bíró 20 másodperc után leállította, hogy ez nem tartozik ide.
.
.
Jójójójó tiltalak a gecibe - bírósági változat. :D
Nagyon nevetek te 2006-os forradalmár, az önjelölt néptribünt, példaképed, mestered és tanítód nem hoztad fel véletlen példának, vagy esetleg Soós József Titánt és az Echelon tanukat? Te gyakorló elmebeteg.
Solaris Trollino
(
x1)
Jun 10, 2026 17:50:34
x1)
Tényleg óriálist írtam, lol, ez biza Fraud bácsi volt. Hafré megérdemel minden felajánlást, élő és égőáldozatot, fiút, lányt, barátot, barátnőt vegyesen.
Sodi_linzi_sult_hala
Jun 10, 2026 17:51:12
Nagyon vicces belegondolni, hogy mindezeket el tudta volna kerülni, ha 2025. áprilisában elszámol 10-ig, mielőtt elkezdett volna fenyegetőzni..
Ezért mondjuk mindig, hogy hiba volt eljönni Atostól :DD
Én csak linzi évad óta követem ezt a kretént, szóval eléggé elsőéves snecológus vagyok, de a lejtőn fullgázzal, biztonsági öv nélküli száguldás kezdete, a két csöves maga mellé költöztetése volt.
Jun 10, 2026 17:51:12
Hetero Hegesztő
(
x1)
Jun 10, 2026 17:52:18
x1)
Egy dolog, hogy ő mit mond, a másik, hogy mi kerül a jegyzőkönyvbe. Gyanítom, hogy most is és a szolnoki tárgyaláson is csak annyit írtak le, hogy bejelentett jövedelemmel nem rendelkezik.
Bubuka
(
x13)
Jun 10, 2026 17:54:17
x13)
Azért a Kevinkés védelmet én bíróként tátott szájjal hallgatnám végig, legyen akármilyen hosszú :'D
Bubuka
(
x13)
Jun 10, 2026 17:56:14
x13)
E e e e egri vá vá várvédők édes faszom.
Nemzet Krónikása
(
x21)
Jun 10, 2026 17:56:54
x21)
E e e e egri vá vá várvédők édes faszom.
Az majd a főügybe xDDDD
again mine the refund
(
x6)
Jun 10, 2026 17:57:20
x6)
már várom mi lesz az új mirror borítókép meg az új cím. megint elítélt mirror leszünk?
szörnyeteg
(
x3)
Jun 10, 2026 17:59:36
x3)
Rend van, na!
Ez egy szörnyeteg!!! - főnök úr Linz, Austria környékén
Nemzet Krónikása
(
x21)
Jun 10, 2026 18:00:34
x21)
Mikor lesz a főügyének az első tárgyalása? Nagyon remélem, hogy azt is lezavarja a bíróság 30 perc alatt, ott is eléggé egyértelmű, mi a szitu.
Jonciii
(
x8)
Jun 10, 2026 18:01:00
x8)
Csak kerüljön rá az inkasszó, aztán nyomhatja a tyegíttyég lájvokat
-
Jun 10, 2026 18:02:11
Mikor lesz a főügyének az első tárgyalása? Nagyon remélem, hogy azt is lezavarja a bíróság 30 perc alatt, ott is eléggé egyértelmű, mi a szitu.
Lehet már nem is ez, hanem a lamantinos lesz az új főügy! :DÉs akkor még ott a Gayzás, a Mannás, meg az osztrák ügyek. Yau lesz ez!
Jun 10, 2026 18:02:11
Nemzet Krónikása
(
x21)
Jun 10, 2026 18:03:04
x21)
Lehet már nem is ez, hanem a lamantinos lesz az új főügy! :D
Amen to that!
buszkerék
Jun 10, 2026 18:03:55
Én biztosan nem.
Ford Fairlane mondotta, hogy: "Zuzuval társalogni olyan volt, mint egy sajtreszelővel rejszolni; enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas."
Számomra, a korcs fejtegetései a legkisebb mértékben sem szórakoztatóak, viszont kibaszottul unalmasak. Emellett egy elmebeteg katyvasz szar az egész. És időről időre egyre rosszabb.
De ami a legszarabb az egészben, hogy a fogyatékos barom rákezd a faszságaira, és mint egy szar rádió, csak pofázik, pofázik, pofázik, amíg le nem üti valaki.
Jun 10, 2026 18:03:55
Nemzet Krónikása
(
x21)
Jun 10, 2026 18:06:15
x21)
Viszont ha a Lamantinos-ügyet feltárják, akkor ott vinni fogják a Sodi-féle retardbanda igen jelentős részét. Krumpliorr, Zsu, Herélt, SoDi, a fekete hajú kurva, Tőőőőrök.
Azt is elképzelhetőnek tartom, hogy már régen bemártott mindenki mindenkit, csak azért, hogy a saját irháját mentse. Azt is elképzelhetőnek tartom, hogy majdnem mindenkinél előkerült Sodi neve is. Valamiért. De ugye tudjuk, hogy Kiss Endre Farkas saját állítása szerint nem tudott a csalássorozatról.. amikor (hErBy) VIDEÓ VAN RÓLA!! hogy arról beszél, hogy a lamantin egy csaló kurva. :D
Azt is elképzelhetőnek tartom, hogy már régen bemártott mindenki mindenkit, csak azért, hogy a saját irháját mentse. Azt is elképzelhetőnek tartom, hogy majdnem mindenkinél előkerült Sodi neve is. Valamiért. De ugye tudjuk, hogy Kiss Endre Farkas saját állítása szerint nem tudott a csalássorozatról.. amikor (hErBy) VIDEÓ VAN RÓLA!! hogy arról beszél, hogy a lamantin egy csaló kurva. :D
Bubuka
(
x13)
Jun 10, 2026 18:13:20
x13)

A TITOK CÍMŰ FILM
(
x6)
Jun 10, 2026 18:17:16
x6)
Endre!
Szerintem be kéne pejelni gyorsan a Google-t, az OpenAI-t, az Anthropicot meg amit még használtál hogy az AI termékük rossz tanácsokat adott és ezért téged kár ért.
A megnyert pénzből mindenkit is kifizetsz és felbéreled a legkomolyabb ügyfédeket Géza meg a többiek ellen.
Még paradicsomra is jut a pörtön abc-ben majd belőle!
Szerintem be kéne pejelni gyorsan a Google-t, az OpenAI-t, az Anthropicot meg amit még használtál hogy az AI termékük rossz tanácsokat adott és ezért téged kár ért.
A megnyert pénzből mindenkit is kifizetsz és felbéreled a legkomolyabb ügyfédeket Géza meg a többiek ellen.
Még paradicsomra is jut a pörtön abc-ben majd belőle!
MaxPayne
(
x24)
Jun 10, 2026 18:17:28
x24)
csakegyerdeklodo
Jun 10, 2026 18:19:25
Mikor lesz a főügyében a tárgyalás?
Pedoka
Jun 10, 2026 18:19:25
halottpiton
(
x4)
Jun 10, 2026 18:25:55
x4)
Anyád szétbaszta a kapanyéllel a fejed? Igen/nem
Elhagytál hazafelé még valamit? Igen/nem
Kaptál tojást a pofádba? Igen/nem
Sikeres volt a mai szárazon megbaszás? Igen/nem
aki nem hitelképes az nem ember
Elhagytál hazafelé még valamit? Igen/nem
Kaptál tojást a pofádba? Igen/nem
Sikeres volt a mai szárazon megbaszás? Igen/nem
Bubuka
(
x13)
Jun 10, 2026 18:27:05
x13)
Ez már az elmebeteggé nyilvánítás előszobája egyébként korcs, hogy tépőzáras cipőcskét hozott haza neked anyukád?

Azt tudtuk, hogy már 5 éve sem tudtad befűzni a cipőfűzőcskédet, de ennyire előre haladott már az állapotod?

Azt tudtuk, hogy már 5 éve sem tudtad befűzni a cipőfűzőcskédet, de ennyire előre haladott már az állapotod?
Zámbó Jimmy zsírleszívás
(
x3)
Jun 10, 2026 18:30:49
x3)
Ez már az elmebeteggé nyilvánítás előszobája egyébként korcs, hogy tépőzáras cipőcskét hozott haza neked anyukád?
Ez amúgy ilyen művelődési házas vásáros cipő? Tudjátok, ahol terepmintás horgászmellényt, meg műszálas otthonkát is lehet gombokért venni.
-
Jun 10, 2026 18:30:52
Ezt is megmondták neki a forumon 10+ éve.
Jun 10, 2026 18:30:52
NBVNG
(
x1)
Jun 10, 2026 18:33:31
x1)
Endre! Emlékszel még, amikor azokban az időkben, amikor a Maurát bevitték, miről loopoltál minden lájvodban? Mi emlékszünk. "Csúnya dolog gyerekek pénzét elcsalni, az a karácsonyi pénzük volt, szegény gyerekek sírtak." Most meg kiderül, hogy te is ebből a pénzből borítottad a sört a picsaszádba? Hát, a kurva anyádat!
Bocsi de kiderült most valami ezzel kapcsolatban? Lemaradtam? Vagy hogy jön ez most ide?
linziasztal01
(
x78)
Jun 10, 2026 18:34:55
x78)
tudunk indulni, stoki?
mármint mobilnetről, höhöhh.
mármint mobilnetről, höhöhh.
cstúúúri
Jun 10, 2026 18:37:54
BubukaEz már az elmebeteggé nyilvánítás előszobája egyébként korcs, hogy tépőzáras cipőcskét hozott haza neked anyukád?
világítós szűzmária
Jun 10, 2026 18:37:54
Kendra
(
x3)
Jun 10, 2026 18:38:07
x3)
Szegény bagolyka nem élhette meg hogy elítéljék ezt a szemétládát!
NBVNG
(
x1)
Jun 10, 2026 18:39:50
x1)
Lehet már nem is ez, hanem a lamantinos lesz az új főügy! :D
Egyébként gayzával kapcsolatban az a.megélésem hogy valahányszor letr volna esélye hogy kicsit javítson a karmáján amiért összesodikázta magát, aprópénzért vagy ingyen elbaszta.
Tibi vagyok de nemtranyó
(
x1)
Jun 10, 2026 18:43:38
x1)
Ott én gumipókot meg sniccerpengét vásárolok. Sokat.
again mine the refund
(
x6)
Jun 10, 2026 18:45:44
x6)
Szegény bagolyka nem élhette meg hogy elítéljék ezt a szemétládát!
úgy is felfogható hogy 600k-s pénzbírság formájában kísérti :) ha külön nem is, de utána érte a csapás.
hitelboy1
(
x2)
Jun 10, 2026 18:46:17
x2)
Ha jól látom akkor a Honor x5c-ben is Telekomos kártya van, akkor ez vagy feltöltőkártyás vagy ez is előfizetéses:
dogoljmegsodi
(
x5)
Jun 10, 2026 18:48:43
x5)
a stoki ezen úgy néz ki mint a prince of persia 2 ben a repülő levágott fejek akiket kurvanehéz volt legyőzni. de őt nem nehéz. az elítélt stokit. a Büdöset
Bubuka
(
x13)
Jun 10, 2026 18:48:52
x13)
Van vagy 15 előfizetés Lamantin jóvoltából a neveden pedofil. Menj be és kérdezd meg melyikre tudsz kihozni egy A56-ot. Tibor szerelmed is betárazott telefonokkal. Mit neked pár új csalás és lopás.
Kuru Béla
Jun 10, 2026 18:49:47
Jó helyen van anyád telefonja stoki, kezelem
Jun 10, 2026 18:49:47
Solaris Trollino
(
x1)
Jun 10, 2026 18:50:14
x1)
MINDEN, retarddal kapcsolatban ez a megélésünk, trolléga, mindegyikkel. Legyen az akár a Gayza, akár az Anyagos, a Májviktor, az rBali (aki igazából rMáté), Blekket és még sorolhatnánk a jobb sorsra érdemes fiatalembereket és -asszonyokat. Még Zsery is kacérkodott anno a retardsággal, de időben visszavonulót fújt. Kérdés, hogy "de sikerült"-e neki.
"S elhulltanak legjobbjaink, a hosszú harc alatt" - Snecológia második főttétele.
-
Jun 10, 2026 18:50:24
már várom mi lesz az új mirror borítókép meg az új cím. megint elítélt mirror leszünk?

Jun 10, 2026 18:50:24
NBVNG
(
x1)
Jun 10, 2026 18:53:32
x1)
Jenes a szabályerősítő kivétel? Neki most elég jó a character arc-ja bár fijatalabb is jó 10 évvel mint a legtöbb retard
NBVNG
(
x1)
Jun 10, 2026 18:54:35
x1)
öklendező szerelő
(
x4)
Jun 10, 2026 18:55:06
x4)
megint rajtad röhög mindenki, te örök vesztes, tipikus balek
Jó, szevasz! Le vagy tiltva.
Solaris Trollino
(
x1)
Jun 10, 2026 18:55:31
x1)
Kivélel??? OMG, dude. Ezt meg sem hallottam. A gecievő?
Eazy
(
x11)
Jun 10, 2026 19:01:11
x11)
Megrovást kapott. 578k bűnügyi költséget fizessen meg.
Na, akkor már csak 673824 párbajt kell a malaccal lenyomnod. :-DD
hitelboy1
(
x2)
Jun 10, 2026 19:01:22
x2)
Ha jól látom akkor a Honor x5c-ben is Telekomos kártya van, akkor ez vagy feltöltőkártyás vagy ez is előfizetéses:
Ebben van a +36 30 089 6695-ös telefonszám valószínűleg hiszen erről osztotta a netet az iPhone-ra
Solaris Trollino
(
x1)
Jun 10, 2026 19:01:25
x1)
Na jó, ezt itt zárjuk rövidre, nem akarok vajazókéssel önsértést csinálni, az, hogy a Jenes meg a Blekket csináltak egyszer egy jót az életükben, az nem felmentés önnön retardságuk alól. Trashlegyek mind, Dugóval és Takács Emesével meg az egész fostos tiktikuniverzummal együtt.
herr_schwechater
(
x8)
Jun 10, 2026 19:04:10
x8)
jenes egy érdekes figura. nem troll, de nem is ellentroll, mint köböl. megvan a saját faszsága, egy politoxikomán díszbuzi, de annak ellenére van melócsája meg albérlete.
számomra ez az egyik vízválasztó a történetben, hogy kinek van munkája és normális lakhatása. tehát ezért ilyenek mint trutymó és jenes, akik nem szentek de legalább van arra motivációjuk, hogy elmenjenek dolgozni, még az is ha ez finanszírozza azt, amit a neten csinál, tehát hogy berivózva álljon mint a budiajtó. ez helyből egy magasabb szintre helyezi őket mint a korcs.
gayza egy más tészta, a sunkáról tudvalevő hogy csalásért ült már és a fikás abban nem téved, hogy egy simlis fehércigány.
Erkelyszimulator
(
x2)
Jun 10, 2026 19:04:46
x2)
NSZKSZ a köszfetítést trollégák!
Legkozelebbi publikus megjelenesekor viszont vinni kellene zollstockot, illetve meroszalagot, hogy a vekni merete megorokitesre keruljon xd
Legkozelebbi publikus megjelenesekor viszont vinni kellene zollstockot, illetve meroszalagot, hogy a vekni merete megorokitesre keruljon xd
Magyar Péter
Jun 10, 2026 19:04:51
Köböl Anitát basznám. Púzóba, szárazon.
Jun 10, 2026 19:04:51
NBVNG
(
x1)
Jun 10, 2026 19:05:09
x1)
Egyrészt nem értünk egyet de tiszteletben kell tartani a másik véleményét.
Másrészt, szerintem blekketet nem mentheti fel semmi alól a macskás akció, mert nem is kell semmi alól felmenteni. Nem csinált semmi rosszat.
NBVNG
(
x1)
Jun 10, 2026 19:07:29
x1)
Ez igaz, de jenes meg trutyi felé tenném mert
add1. Nem csinált egy gyereket akit felhasznált koldulásra.
add2. Változást mutat.
kurvales
Jun 10, 2026 19:11:50
Jenes geci egyszerű véglény mint a többi. Nem szimpla terelés ez az egész mentegetőzés és talált egy balekot Blekk ket személyében aki befogadta és babusgatni kezdte. Tudja jól forró alatta a talaj Lauja ügye miatt mert mélyen benne volt a keze (meg merem kockáztatni jobban mint gyagyásé), de huss ez mára már teljesen eltünt mert sikerült a terve.
Mindenki úgy tekint rá mint egy jobb soru emberre aki megváltozott és jó ember lett. Azt ne feledjük el kapcsolattartó a Lamantinnal még mindig és csepegtetett infokat Sodinak is. Ha a lamantint ki rakják órával (remélem nem és lesz esze ügyésznek) Jenes el fog tünni, egyből rohanni fog fel Pester és adagolja vissza a pénzecskét és a nála lévő telefont és egyébb eszközöket amiket ő szépen elvitt magával még ház kutatás előtt.
Jun 10, 2026 19:11:50
Nemzet Krónikása
(
x21)
Jun 10, 2026 19:13:28
x21)
Személy szerint nekem azokkal a korábbi, sokadrangú mellékretardokról, akik végső soron belátták, hogy a Gyagyás tényleg egy bűnöző geci és végleg felszívódtak, nekem azokkal sincsen problémám.
Nem sok ilyet tudnék felsorolni, de van egy-kettő, főleg Tikfosról. Az Anyagosról pl. azt hittem, hogy végső soron felhagyott az egésszel, viszont mint kiderült, aktívan hozzátesz a dolgokhoz a mai napig, csak a háttérből mahinál a kedves mamával. Ádámkának is lett volna esélye kiszállni, de kurvára nem élt a lehetőségével.
Nem sok ilyet tudnék felsorolni, de van egy-kettő, főleg Tikfosról. Az Anyagosról pl. azt hittem, hogy végső soron felhagyott az egésszel, viszont mint kiderült, aktívan hozzátesz a dolgokhoz a mai napig, csak a háttérből mahinál a kedves mamával. Ádámkának is lett volna esélye kiszállni, de kurvára nem élt a lehetőségével.
Matyi vaok!
Jun 10, 2026 19:14:41
tehát ezért ilyenek mint trutymó és jenes, akik nem szentek de legalább van arra motivációjuk, hogy elmenjenek dolgozni

** Na azért tegyük helyre Matyit is. Az egy anyján élősködő gyökér aki egy gyerek életét "elbaszta" már azzal hogy megcsinálta felelőtlenül.
Jun 10, 2026 19:14:41
linziasztal01
(
x78)
Jun 10, 2026 19:15:37
x78)
Legalább az órád nem veszett el.
Ocsmány vekni
Jun 10, 2026 19:16:59
NSZKSZ a köszfetítést trollégák!

Jun 10, 2026 19:16:59
Solaris Trollino
(
x1)
Jun 10, 2026 19:17:23
x1)
Nem csinált semmi rosszat.
Rosszat nem, de jót sem.
Vannak polcok a retarduniverzumban, ezt egyszer már kifejtettem bővebben. Blekket ugyanúgy szégyentelenkedik a lájfokban, mint a többi jómadár. Nyilván nem egy szint Sodival, meg Vadász Gyulával, meg Brigittahóval.
Ami a többiekben még nyomokban sem volt meg, és ezt a megboldogult, szépemlékű Trashvod pedró üzemeltetőjére is értem.
Sajnos (szerencsére!) ezek mind kihulltak, kirostálódtak ez évek alatt. Meg lehet nézni Szelim Etkárt, ugyanolyan trash mint az ősellenség MC Isti. Senkiháziak kezében van a trash szakma, én azt mondom.
Rufus
(
x1)
Jun 10, 2026 19:20:21
x1)
Szerintetek hazaért már a gyagyás? Egy elhagyott telefon után, ismerve a navigációs képességeit, nem vagyok benne biztos :D
heló
herr_schwechater
(
x8)
Jun 10, 2026 19:20:50
x8)
hangsúlyozom, hogy egyik sem példakép. csak egy fokkal közelebb állnak a normális emberi léthez
linziasztal01
(
x78)
Jun 10, 2026 19:21:58
x78)
Szerintetek hazaért már a gyagyás? Egy elhagyott telefon után, ismerve a navigációs képességeit, nem vagyok benne biztos :D
Majd bemérik, van rá eszközük. :D
Find My Gyagyás
Jun 10, 2026 19:23:40
Jun 10, 2026 19:23:40
-
Jun 10, 2026 19:26:23
trashcity.net/video/24270/
De ebbe mi az új? :D A retek pdf nyaló kurva többször mondta liveban kint él svájcban.
Jun 10, 2026 19:26:23
Geoguessr
Jun 10, 2026 19:28:20
Jun 10, 2026 19:28:20
NBVNG
(
x1)
Jun 10, 2026 19:29:25
x1)
Maximális tisztelettel, de almát a körtével?
Én csak azt mondom, hogy ennél árnyaltabbak a dolgok. Lehet ilyeneket leírni hogy ez meg az retard és kész de ez csak feszültséget kelt. Nem lehet mindenkire aki a tiktokon ténykedik és esetleg közvetetten interaktál a gyagyással leretardozni azért mert csak. Kurvasokminden változott a világban berlin óta...
Azt meg csak úgy hozzátenném hogy az olyan(vagy épp az) a srác is el lett küldve a picsába (mert nem hagyják a betelefonálók beszélni a gyagyást) aki miatt lefoglalták az etyközeit. a többi már történelem
Rufus
(
x1)
Jun 10, 2026 19:29:46
x1)
Flightradarral azért nem atomfizika. A gyagyást háromszögelték már be sokkal kevesebb infó alapján is. Kérem készüljön a pótvizsgára!
Darth Tibor
(
x8)
Jun 10, 2026 19:30:21
x8)
Astoki gondosórájában van valami bio érzékelő? Vagy tudna menekülni, ha levágja a kezét?
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
Geoguessr
Jun 10, 2026 19:31:33
Jun 10, 2026 19:31:33
halottpiton
(
x4)
Jun 10, 2026 19:32:31
x4)
Bocsi bocsi, csak, hogy tisztázzuk.
Retard nem egyenlő trashlégy
Trashlégy nem egyenlő retard
Solaris Trollino
(
x1)
Jun 10, 2026 19:33:11
x1)
Bocsi bocsi, csak, hogy tisztázzuk.
Nem egyenlő, de vannak átfedések. A részhalmazok erősen metszik egymást.
-
Jun 10, 2026 19:33:38
Igen.. itt lett elkezdve mikor Gyagyás fasz németbe vagy osztrákoknál bújkált és hergelte trollokat nem tudjuk hol van és egy trollega berakta ott repült egy repülő és tájból be lett lőve hol van utca szintre.
Flightradaron hozzá teszem nem sok helikopterben van benyomva a követő így még könyebb dolguk volt.
Jun 10, 2026 19:33:38
halottpiton
(
x4)
Jun 10, 2026 19:33:49
x4)
Igen, ezt kifelejtettem.
Tehát az egyik nem zárja ki a másikat, egyszerre lehet valali mindkettő is
Tehát az egyik nem zárja ki a másikat, egyszerre lehet valali mindkettő is
Solaris Trollino
(
x1)
Jun 10, 2026 19:35:16
x1)
Igen, és az átjárás is igencsak intenzív. :( Ezt amúgy nem is feltétlen kritikaként, hanem jóból mondom.
Rufus
(
x1)
Jun 10, 2026 19:36:03
x1)
Ha nem csal az emlékezetem, egyszer a szemüvegén tükröződő kép alapján sikerült azonosítani. Mintha egy kémény látszott volna, majd hamarosan meglett a pontos helyzete. Ez már tudomány
Bódi Ábel Ánuszrózsája
(
x7)
Jun 10, 2026 19:37:32
x7)
Rakjátok már be Livi adatlapját!!! Segget nyale!!!! Oaarrgghhh
A jó portás csak baszik!
Solaris Trollino
(
x1)
Jun 10, 2026 19:38:21
x1)
A Trash Csoport a Snecológia Tanszékből táplálkozik, próbál annak a szellemi örököse lenni, ezt elkönyvelhetjük evidenciaként.
Imre bácsi hagyatéka
Jun 10, 2026 19:38:51
*Integet
Jun 10, 2026 19:38:51
dogoljmegsodi
(
x5)
Jun 10, 2026 19:40:47
x5)
a retard saját jogán is retard, jenes vastagon ide tartozik. a trashlégy meg a trash nézőközönségének levés okán retard.
van átjárás de csak trashlégyből retarddá visszafele nincs
Eazy
(
x11)
Jun 10, 2026 19:43:14
x11)
Nem habozott az országgyűlés.
Már meg is kezdődtek a vizsgálatok!!
Solaris Trollino
(
x1)
Jun 10, 2026 19:45:47
x1)
a retard saját jogán is retard, jenes vastagon ide tartozik. a trashlégy meg a trash nézőközönségének levés okán retard.
Az Anyagos próbálta feszegetni az univerzum határait, a troll-trashlégy-retard-háromszögben próbált egyfajta szuperpozíciót felvenni. Akár több éves viszonylatban is, vissza-visszatéregetve. De végül mindig elbukott. :(
Szóval az elméleted igaz.
Zámbó Jimmy zsírleszívás
(
x3)
Jun 10, 2026 19:46:20
x3)
Aki szokott Goldával telefonálgatni, nem kérdezne rá, hazaért-e már a büdös, továbbá mit szól a telefon elhagyáshoz, illetve a pénzbírsághoz? Tuti van még működő száma, mert a korcs is fel tudta hívni valahogy.
Rosszlányok admin
Jun 10, 2026 19:48:52
Rakjátok már be Livi adatlapját!!! Segget nyale!!!! Oaarrgghhh
Nála az az extra, ha nem kéred.
Jun 10, 2026 19:48:52
sodifingszagúhálózsákja
Jun 10, 2026 19:49:52
Nem hord cipőhöz zoknit az elmebeteg vádlott állatkínzó.

Teljes a téboly!

Teljes a téboly!
Jun 10, 2026 19:49:52
Tyodika
Jun 10, 2026 19:51:38
Nem hord cipőhöz zoknit az elmebeteg vádlott állatkínzó.
Teljes a téboly!
Teljes a téboly!
Alsónadjágot sem! Jobban szellőzik!
Jun 10, 2026 19:51:38
129 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Miben segítene?
* Beszámíthatóságot nem korlátoz.
* Azt hogy öt támadják nem tudja bizonytani. Ezt arra akarja alapozni, hogy ö - mint közszereplö!!! - kritikákat kap egy weboldalon, ás ott ahol élözik, hááát nem tudom ki nem röhögne árkot eköré az érv köré.
* Azt is szokta loopolni, hogy a hasonló személyiségzavarok lehetöséget adnak a bírónak a korlátlan enyhítésre, ami önmagában igaz, de ugye vannak az úgynevezett (astoki egyik kedvenc okoskodó szavával) deklaratív kivételek. Ezek között az elsö, hogy annak a büntetése nem csökkenthetö személyiségzavar miatt, aki azt maga indukálta, vagy erösítette tudatmódosító szerekkel (alkohol integet).
* Szokta mondani azt is, hogy neki az jó, hogy kettö papírja van két különbözö idöpontból a paranoiájára, ami szerinte azért jó, mert a második erösebb paranoiát mutat ki, így az nött az idök folyamán. Ami természetesen hülyeség, söt, ha valami, akkor további súlyosbító, hisz annak tudatában ivott továbbra is, hogy tudta az elsö papírból hogy paranoid.
El lehet baszni még jobban, pedig úgy tünik, már eléggé szar? Stoki annyit mond, hold my beer!