de minek irkalsz faszsagokat???? cselekedj "ember"!!!!!
masnap egy oran keresztul liveoltak a szabadban,akkor nem tudtal volna odamenni ???
sok a duma ....
"Anyám hibája .Ha minden összeomlik, rágyújtom a házat" KEF 2024.06.29.
Járkáljon csak nyugodtan a rendőrségre! Géza amikor legközelebb drogozni fog, ugyan ez lesz meglátod, hiába beszélsz meg vele bármit.... Ott a videó, kinyilatkozta, hogy vissza kapta a pénzét... Plusz már hivatkozhatsz, a papírokra is, amit kapott a kerítésbe dörgölőzés után..
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
Sajat tapasztalat alapjan a felvetel igy zajlik:
1. Email es vagy telefonos beszelgetes (rovid, max az elso online l, webcamos interju idopontjat egyeztetik le
2. Online interju, altalaban a HRsel, vagy a csoportvezetovel
3. Online probafeladat
4. Probanap / probahet a cegben (nem remote!)
5. 3 honap probaido
6. Veglegesites
Ezt a próbanapot IT-ban eddig csak a pedofiltól hallottam, te vagy a második :) Legális az egyáltalán, nem csak gányoldákban csinának ilyet?
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Kvóta debil a cégeknél, másra már nem lehet gondolni..
Ez egyaltalan nem igy van, inkabb a consultant/business analyst az akitol ez elvart, a fejlesztonek alapvetoen annyi dolga van hogy megertse es megertesse magat angolul, ugy ahogy. Persze nyilvan elony ha valaki folyekonyan beszeli a nyelvet, mert akkor nem feltetlen leszel egy sarokba eldugva, de Endrenek sosem voltak karrier aspiracioi, nem fontos neki hogy megismerjek, neki boven eleg ha futyizhet a sotetben.
A munka nem megoldás.
Így van, a púpos angoltudás teljesen rendben van, meg lehet érteni mit akar, meg ő is meg tudja értetni magát. (persze hibás, szar a kiejtés, stb)
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Amikor en a gyakorlati idomet toltottem egy becsi cegnel, minden nap kellett angolul beszelni es nem a sodi fele dadogos, hunglish volt az elvaras.
bolgár jeti:
Eddig minden egyes osztrak melohelyemen volt probanap. Hogy ez legalis-e, vagy sem, sosem firtattam.
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Hat azokbol a liveokbol, mikor az angolozas volt a tema, nekem nagyon nem ez jott le.
bolgár jeti:
Eddig minden egyes osztrak melohelyemen volt probanap. Hogy ez legalis-e, vagy sem, sosem firtattam.
Tuti illegális, ha nem kapsz érte fizetést, nem vagy bejelentve stb. Normális cég ilyet biztos nem csinál (mi van ha valami baj történik, stb).
Bánópénz szagot érzek a kora Szeptemberi Újszászi levegőben ... :)
Pénteken jön a Gyagyásnak a fizetés Dzsíza!
Csak szólok :)
Mutass egyet. Még itt a fórumin is volt angol nyelvű sodi hét :D
Nézd meg a masztipartis kommentet beismerős live-ot
A meg elne a trashvod tuti megtalalnam.
Aokrol beszelek, amikor angoloznia kellett, talan az ams is elkuldte, a trollok is folyamat zaklattak, hogy beszeljen angolul. Nevetseges volt.
Miert veded amugy a pedofilt ennyire?
Megint nagyon gyanus vagy te nekem. :)
Pro tipp: Ilyenkor csak unatkozik és kötözködik, engedd el ... :)
De be tudnak jelenteni egy napra is es kapsz erte penzt.
Bar ahol en probanapon voltam, ott mindig alkalmaztak is, igy a teljes ho vegeig tarto idoszakra kaptam meg a fizetest, beleszamolva a probanapot is.
Ertem en, hogy megint neveket akarsz tolem kicsalni, de en nem sodi vagyok es nem hagyom magam beharomszogelni :)
Aaah. Rendben :)
A tények makacs dolgok.
+1, engedd el tetyó.
Magához képest én is azt mondom hogy meglepően jó volt a korcs nyelftudása, de egy komoly cégnél én sem értem hogy nem basszák ki 0. nap. Szaktudás hiánya, nyelvismeret hiánya, stb stb... Hát sorban állnak a fiatal iskolából kiesett migránsok, erre felveszik a púpos korcsot. Tuti autikvóta xd
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Ebben egyetertunk. :)
Hidd el, az sem lett volna baj ha hunglisht beszelsz. Persze nem idealis, meg nem fogsz vele sok reflektorfenyt kapni, de attol meg elfogadhato. A minimumot meguti, onnantol kezdve pedig a kutyat nem erdekli amig elvegzed a dolgod.
Nem akarok enblogolni, de nekem peldaul kenyelmesebben megy az angol, mint a magyar, egyszeruen tobbet hasznaltam eletem soran mint a sajat anyanyelvemet. Na most egy multinal ez azzal jar, hogy minden szart te fogsz megkapni. Ilyen stakeholder visit, olyan customer prezentacio, workshopok meg mifaszom, ha barmi kicsit is technikai temarol kell pofazni te fogod megkapni. Szoval Endrenek kifejezett elony hogy tori a nyelvet, mert igy nyugodtan futyizhet a sarokban, senki sem fogja emberek ele allitani ahol nyilvan azonnal elverezne.
A munka nem megoldás.
Elfogadom, mondjuk en szegyelnem magam az Endre helyeben.
Senki nem mondta, hogy jó. De én pl értem mit mond, aki nem érti az nem tényleg nem tud angolul.
Ne is állj vele szóba, legfeljebb annyira, hogy visszakéred a harminc ezredet , ami nem törlesztés, hanem nagyvonalú kölcsön volt!!!!!
NE FELEJTSD: HA SODIT TÁMOGATOD, EGY PEDOFILT TÁMOGATSZ!
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
Ennek már mindegy.Egymás szájából zabálták a chipset.
Punszisza a lekjopp!
Persze, lehet érteni... De képzeld el, ha egy munkatárs ilyen sebességgel, tagolással és hangsúlyozással próbálna meg valamit elmagyarázni, főleg ha komplexebb dologról van szó. Sokáig nem bírnám elviselni.. 5 percet nem bírok nézni ebből a videóból, mert szörnyű szekunder szégyenem támad.
"I try to speak to you in English
I don't know, if I be able to do that, because I didn't practice it in the last years at ebcont company.
We usually have meetings-meetings in English every morning."
ezzel mi a gond? oké, kötőjelcsá esetleg kiröhögi, mert akadozik, lassú, de teljesen érthető, amit mondani próbál a pedofil.
vérdíj target nr. 1
Az olasz sokkal, sokkal rosszabb. Nem veletlen a mondas, hogy Europa az Alpoknal er veget :)
A munka nem megoldás.
Huh, hát lehet nem hívtál még fel indiai supportot :D :D :D
háh, nem egy kollégám ezen a szinten nyomja, csak a sodival ellentétben ők tudnak programozni.
a fejlesztőnek nem feladata a gyors, pörgős, választékos angoltudás villantása. a működőképes kód annál inkább.
alapvetően bocsánatos bűn ilyenkor az akadozó, ügyetlen angol, addig, amíg érthető, mit akar mondani a kolléga. ilyenkor rajtad is áll, hogy segíts a kollégának, könnyen értelmezhető módon kommunikálj vele stb.
azt senki sem tagadja, hogy egy közel anyanyelvi szinten angolul vakeráló fejlesztő lépéselőnyben van, ha megvan a mögöttes tudás is.
vérdíj target nr. 1
Jól fan na, részeg folytam. Kujfa anyát tjojj!
Én a 2. esti macskaólas live-ot nem láttam ugyan, de az elsőnél ép az volt a fö problémája és be is volt szarva rendesen, hogy a tibi igy akár csak egy kicsi segítséget is adhat a melócsá megtalálásához. Szóval azért nem érzi ö annyira biztosnak azt, szerintem. Csak ugye egy hikomat balfasz, nulla érdek érvényesítéssel, főleg Tibivel szembe.
Én abba se vagyok biztos hogy a 2. live, Hétfön, tibitöl nem tudatos volt, hogy megmutassa a korcsnak, hogy ne higgye azt hogy ő nem tud neki ártani és bármit megtehet vele. Mert elég csak egy live-ot indítania aminek kitudja milyen következményei lesznek ha olyant mutat meg.
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Ha lenne esze ilyen helyeken tolna es menne a tappenz csalas amikor uluti a targonca. Turha Tamas utan szabadon
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
A gyagyasnak ahhoz terveznie kellene, azt meg tudjuk, hogy erre eletkeptelen. :D
☨RIP Bagolyka 2024. április - 2026. június | forum kepbeszuros segedbuzi: sodika.gay
Tibinek való melócsa!
Álmodjatok Rémeket!
Szerintem ezen értelmetlen filozofálni :D
meleg van a macskaólban, mit nyeméjtesz ezen? bikini meg csak 1 darab van, azt meg a szisza hordja....
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Bocsánat: bruttó.
Nekem másfélszer akkora.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Neked nincs kereseted! Hitelből élsz te barom!
Álmodjatok Rémeket!
Tehat akkor elmondhatjuk, hogy nagyjabol egy raktaros annyit keres, mint a szenyor felhoenek sodi? :DDD
☨RIP Bagolyka 2024. április - 2026. június | forum kepbeszuros segedbuzi: sodika.gay
Soha nem jött még ki a matek, tehát hazudsz!
nembaj edni, akkor sem jön ki a matek. szerencsére a beosztásához hülye fagy :o)
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Annyira könnyen manipulálható vagy.
És örülök, hogy végre hallgatsz a pedofilra :D
Annyit keresel mint egy kezdő postás.
És még igy is nyomorogsz 41 évesen, vagyontalanul, jogosítvány nélkül egy 6 négyzetméteres macska és tibi hugyos recskaólba.
Pedofil, a telefon elofizetest lemondtad mar?
Nem úgy volt, hogy tegnap kirúgtak?:))
És mennyi az adósság spirálod?
#50euro + kamatok
Csak a szokasos autimatek, beleveszi a 13. es a 14. havi fizetest, es azt osztja el 12-vel xD
Nem mindegy mennyit keresel?
1. leszarjuk
2. Nem tudsz bánni a pénzzel
Kereshetsz te 3 milliót havonta, akkor is egy nincstelen senki lennél. Legalább előbb megdöglenél mert többet költenél työrikére.
Buzi soDI a soDI
Gondolom ez az új "nagy a fütyim" mert mást kell keresni, ha az eredeti működésképtelen.
Nyírd ki anyád Sneci | Blekk ket csöcsképek kapcsán keress protonmailen
Minek?
2017-ben csináltatta ezt a bajnok szemöldököt, jó az még.
Szerintem Púpszászon nincs állatkozmetika, szejintem éjthető ménem viszi.
sodimatek. nem is az a baj, hanem hogy a faszba jött ki neki az 5541. Egy páros szám megszorozva egy másik páros számmal majd elosztva egy harmadik párossal :D
Etyetemen nem tanították a négy alapművelet, mi?
3 hónap próba + 3 hó felmondási időig? Hogy lesz remote melócsá német/osztrák lakcim nélkül, gyagya?
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
hát de szájtöltés meg új gumicsecs csak kéne, nem?
Elképzeltem Tibort harcsa szájjal ahogy fel van töltve... Igazi nightmare fuel...
Igazad van, a nagy melegtől megint kiserkent a bajsza.
Gumicsecs jövő héten.
Nem beszélgetünk!
* Géza fórumáról!
Megint kezded, Endre?
Bruttó, nettó, euró... legutóbb sem ment, amikor a szisza fizetéséről írtál ide.
Jelenleg itt élsz:
Mifaaaaaaaaaaaan
6 hónapja, és folyamatosan mínuszban vagy. Soha nem jutsz ki innen.
Mifaaaaaaaaaaaan
A raktáros is az anyja picsája fáskamrájában lakik, gyagya?
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
De hisz a Sodi csak vendégségbe van 3 hónapot hahó! :D
Ő egy bécsi hajléktalan igaz Endrém?
6 hónapja hétvégente látogatja az anyját, mikbe vagy?
Számold már ki, hogy a kintléted óta mennyi volt a havi bevételed, beleszámítva a kibaszásos/segílykés/üresjáratos időszakot, had nevessünk egy kicsit! Tippre kevesebb, mint a raktárosbér. Ebben eddig lehetett eljutni.
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
koszos
(
x11)
Aug 30, 2023 09:27:29
x11)
Sodi, tudom, hogy olvasod. Nincs lejátsza még.....
Ezt az elvesztettem a munkám dumat én tanácsolta neked!!!
Es igen, igaza van a fórumnak, meg kell tenni ellened a feljelentést, a fiamat a feleségemet és engem is megolessel fenyegettel a pénzért, ha nem tudnád ez bőven kimeriti a zsarolás tényét. De javítsátok ki ha tévednek.
Es igen, igaza van a fórumnak, meg kell tenni ellened a feljelentést, a fiamat a feleségemet és engem is megolessel fenyegettel a pénzért, ha nem tudnád ez bőven kimeriti a zsarolás tényét. De javítsátok ki ha tévednek.
de minek irkalsz faszsagokat???? cselekedj "ember"!!!!!
masnap egy oran keresztul liveoltak a szabadban,akkor nem tudtal volna odamenni ???
sok a duma ....
Klohek
(
x12)
Aug 30, 2023 09:27:56
x12)
De javítsátok ki ha tévednek.
Járkáljon csak nyugodtan a rendőrségre! Géza amikor legközelebb drogozni fog, ugyan ez lesz meglátod, hiába beszélsz meg vele bármit.... Ott a videó, kinyilatkozta, hogy vissza kapta a pénzét... Plusz már hivatkozhatsz, a papírokra is, amit kapott a kerítésbe dörgölőzés után..
Dadogós Kisnyugdíjas
(
x5)
Aug 30, 2023 09:28:25
x5)
gyagyas tanult a hibaibol. a trollok mar sokszor kirugattak es emiatt milliokat vesztett. ezert most 2 kepernyoje van. a betumeretett feltolta 72-re es odaultette tibit a hatahoz hogy lajvozzon. XDDDDDDD
sodi egy ndc npc. egy olyan npc amelyik nem vezet: non-driving.
koszos
(
x11)
Aug 30, 2023 09:32:03
x11)
ez meg a msik gayza... elsimerte,hogy visszafizetted a lovet egy videoban... akkor te mi a fasznak adtal neki egyaltalan egy fillert is ?????????? felsz tole ? mert olyan nincs,hogy megsajnaltad,a te fajtadnak(csalo bunozok) nicns lelkiismerete.
remelem csak azert ment a magyarazkodas,hogy torlesztes,mert azt hitted tudsz meg penzt lehuzni rola... ha nem akkor egy igazi hulye vagy te is
"Anyám hibája .Ha minden összeomlik, rágyújtom a házat" KEF 2024.06.29.
remelem csak azert ment a magyarazkodas,hogy torlesztes,mert azt hitted tudsz meg penzt lehuzni rola... ha nem akkor egy igazi hulye vagy te is
bolgár jeti
(
x30)
Aug 30, 2023 09:32:17
x30)
Sajat tapasztalat alapjan a felvetel igy zajlik:
1. Email es vagy telefonos beszelgetes (rovid, max az elso online l, webcamos interju idopontjat egyeztetik le
2. Online interju, altalaban a HRsel, vagy a csoportvezetovel
3. Online probafeladat
4. Probanap / probahet a cegben (nem remote!)
5. 3 honap probaido
6. Veglegesites
Ezt a próbanapot IT-ban eddig csak a pedofiltól hallottam, te vagy a második :) Legális az egyáltalán, nem csak gányoldákban csinának ilyet?
Klohek
(
x12)
Aug 30, 2023 09:33:06
x12)
Plusz kiegeszites:
Bar olyan sok tapasztalatom nincs, mint itt par trolleganak, de amit en lattam az az, hogy kozel folyekonyhoz szintu angol tudast varnak el a programozoktol, hisz van amikor angolul kell kommunikalni a kollegakkal es vagy a megrendelovel.
Na most a pup se nemetul nem tud normalisan, az angol tudasat meg egy altalanos iskolas is kirohogi.
Nyem ejtyem. Mifaaaan?
Bar olyan sok tapasztalatom nincs, mint itt par trolleganak, de amit en lattam az az, hogy kozel folyekonyhoz szintu angol tudast varnak el a programozoktol, hisz van amikor angolul kell kommunikalni a kollegakkal es vagy a megrendelovel.
Na most a pup se nemetul nem tud normalisan, az angol tudasat meg egy altalanos iskolas is kirohogi.
Nyem ejtyem. Mifaaaan?
Kvóta debil a cégeknél, másra már nem lehet gondolni..
miskolcigány
(
x5)
Aug 30, 2023 09:33:51
x5)
Plusz kiegeszites:
Nyem ejtyem. Mifaaaan?
Nyem ejtyem. Mifaaaan?
Ez egyaltalan nem igy van, inkabb a consultant/business analyst az akitol ez elvart, a fejlesztonek alapvetoen annyi dolga van hogy megertse es megertesse magat angolul, ugy ahogy. Persze nyilvan elony ha valaki folyekonyan beszeli a nyelvet, mert akkor nem feltetlen leszel egy sarokba eldugva, de Endrenek sosem voltak karrier aspiracioi, nem fontos neki hogy megismerjek, neki boven eleg ha futyizhet a sotetben.
PúpszásziVámpír
(
x10)
Aug 30, 2023 09:34:45
x10)
JAjj Géjza!
Te mindig odamész mindenkihez, feljelentesz mindenkit és a vége mindig az, hogy leszopjátok egymást. Hagyjuk már ezt a sok baromságot!
Álmodjatok Rémeket!
Te mindig odamész mindenkihez, feljelentesz mindenkit és a vége mindig az, hogy leszopjátok egymást. Hagyjuk már ezt a sok baromságot!
bolgár jeti
(
x30)
Aug 30, 2023 09:39:39
x30)
Így van, a púpos angoltudás teljesen rendben van, meg lehet érteni mit akar, meg ő is meg tudja értetni magát. (persze hibás, szar a kiejtés, stb)
MaxPayne
(
x24)
Aug 30, 2023 09:41:04
x24)
Amikor en a gyakorlati idomet toltottem egy becsi cegnel, minden nap kellett angolul beszelni es nem a sodi fele dadogos, hunglish volt az elvaras.
bolgár jeti:
MaxPayne
(
x24)
Aug 30, 2023 09:42:03
x24)
Hat azokbol a liveokbol, mikor az angolozas volt a tema, nekem nagyon nem ez jott le.
bolgár jeti
(
x30)
Aug 30, 2023 09:43:59
x30)
bolgár jeti:
Tuti illegális, ha nem kapsz érte fizetést, nem vagy bejelentve stb. Normális cég ilyet biztos nem csinál (mi van ha valami baj történik, stb).
D_Dezső
(
x29)
Aug 30, 2023 09:44:11
x29)
Bánópénz szagot érzek a kora Szeptemberi Újszászi levegőben ... :)
Pénteken jön a Gyagyásnak a fizetés Dzsíza!
Csak szólok :)
PúpszásziVámpír
(
x10)
Aug 30, 2023 09:44:29
x10)
Endre! Hogy mondod angolul, hogy "hetyete"?
Álmodjatok Rémeket!
bolgár jeti
(
x30)
Aug 30, 2023 09:44:31
x30)
MaxPayne
(
x24)
Aug 30, 2023 09:46:13
x24)
A meg elne a trashvod tuti megtalalnam.
Aokrol beszelek, amikor angoloznia kellett, talan az ams is elkuldte, a trollok is folyamat zaklattak, hogy beszeljen angolul. Nevetseges volt.
D_Dezső
(
x29)
Aug 30, 2023 09:47:38
x29)
...
MaxPayne
(
x24)
Aug 30, 2023 09:48:04
x24)
De be tudnak jelenteni egy napra is es kapsz erte penzt.
Bar ahol en probanapon voltam, ott mindig alkalmaztak is, igy a teljes ho vegeig tarto idoszakra kaptam meg a fizetest, beleszamolva a probanapot is.
Ertem en, hogy megint neveket akarsz tolem kicsalni, de en nem sodi vagyok es nem hagyom magam beharomszogelni :)
MaxPayne
(
x24)
Aug 30, 2023 09:48:35
x24)
Aaah. Rendben :)
bolgár jeti
(
x30)
Aug 30, 2023 09:48:56
x30)
A tények makacs dolgok.
trolléga
(
x30)
Aug 30, 2023 09:50:06
x30)
+1, engedd el tetyó.
Magához képest én is azt mondom hogy meglepően jó volt a korcs nyelftudása, de egy komoly cégnél én sem értem hogy nem basszák ki 0. nap. Szaktudás hiánya, nyelvismeret hiánya, stb stb... Hát sorban állnak a fiatal iskolából kiesett migránsok, erre felveszik a púpos korcsot. Tuti autikvóta xd
MaxPayne
(
x24)
Aug 30, 2023 09:50:53
x24)
A tények makacs dolgok.
Ebben egyetertunk. :)
miskolcigány
(
x5)
Aug 30, 2023 09:52:34
x5)
Hidd el, az sem lett volna baj ha hunglisht beszelsz. Persze nem idealis, meg nem fogsz vele sok reflektorfenyt kapni, de attol meg elfogadhato. A minimumot meguti, onnantol kezdve pedig a kutyat nem erdekli amig elvegzed a dolgod.
Nem akarok enblogolni, de nekem peldaul kenyelmesebben megy az angol, mint a magyar, egyszeruen tobbet hasznaltam eletem soran mint a sajat anyanyelvemet. Na most egy multinal ez azzal jar, hogy minden szart te fogsz megkapni. Ilyen stakeholder visit, olyan customer prezentacio, workshopok meg mifaszom, ha barmi kicsit is technikai temarol kell pofazni te fogod megkapni. Szoval Endrenek kifejezett elony hogy tori a nyelvet, mert igy nyugodtan futyizhet a sarokban, senki sem fogja emberek ele allitani ahol nyilvan azonnal elverezne.
MaxPayne
(
x24)
Aug 30, 2023 09:54:50
x24)
www.youtube.com/live/GS5PGX5MsXc?feature=shared
12:00 utantol indul.
Aki erre azt mondja, hogy jo a pedofil angol nyelvtudasa, az nem tud angolul.
MaxPayne
(
x24)
Aug 30, 2023 09:56:17
x24)
Elfogadom, mondjuk en szegyelnem magam az Endre helyeben.
Pitonsz Professzor
(
x17)
Aug 30, 2023 09:57:35
x17)
Hagyjuk már fullfing megint idejársz hazudni.A feleséged lekurvázhatják,a fiad egy pedofil a szájára veheti,te meg max odahugyozol a kapualjaba.Te semmirevaló hazug dagadék geciláda
Punszisza a lekjopp!
EasybankosPedo
(
x23)
Aug 30, 2023 09:57:36
x23)
Szerintem ezt a kvótás dolgot korrábi melohelyeknél kilehetne deríteni. Ugyan GDPR miatt adatot nem igen adhatnak ki de ha mondjuk jol van feltéve a kérdés akkor megerősíthetik ezt.
Pl dolgozott önöknél egy magyar youtuber, aki az önök pulóverébe nőt vert live-ba. Azt szeretném megkérdezni, hogy öt esetleg egy kvóta miatt alkalmazták? Igen/Nem!
Pl dolgozott önöknél egy magyar youtuber, aki az önök pulóverébe nőt vert live-ba. Azt szeretném megkérdezni, hogy öt esetleg egy kvóta miatt alkalmazták? Igen/Nem!
Pitonsz Professzor
(
x17)
Aug 30, 2023 09:59:44
x17)
Mondjuk mindegy ha a csaló feleséged lekurvázzák te dagadt geci,hát amikor van pénzed amúgy is kurvázni jársz a kotláddal.Hulladék az egész családod.
Punszisza a lekjopp!
Nemzet Krónikása
(
x21)
Aug 30, 2023 09:59:57
x21)
Endre, amúgy miért nem mered magadnak beismerni, hogy meleg vagy? 2023 van, nem pedig a sötét középkor. Értelmes társadalmi körökben az ilyet totál leszarják. Neked is könnyebb lenne és talán viagra sem kéne ahhoz, hogy basszál egy másik csávóval, akinek megvan még mindene.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
bolgár jeti
(
x30)
Aug 30, 2023 10:00:10
x30)
Senki nem mondta, hogy jó. De én pl értem mit mond, aki nem érti az nem tényleg nem tud angolul.
balek
(
x10)
Aug 30, 2023 10:02:30
x10)
Géjza, egy fillért se adj a pedofilnak, mert a tartozást korábban visszafizetted már, erről videós bizonyíték is van. Bármilyen apró törlesztést (főleg ha annak is nevezed!), már a tartozás elismerésének lehet tekinteni.Ezt az elvesztettem a munkám dumat én tanácsolta neked!!!
Ne is állj vele szóba, legfeljebb annyira, hogy visszakéred a harminc ezredet , ami nem törlesztés, hanem nagyvonalú kölcsön volt!!!!!
Pitonsz Professzor
(
x17)
Aug 30, 2023 10:03:53
x17)
Géjza, egy fillért se adj a pedofilnak, mert a tartozást korábban visszafizetted már, erről videós bizonyíték is van. Bármilyen apró törlesztést (főleg ha annak is nevezed!), már a tartozás elismerésének lehet tekinteni.
mifaaan
(
x1)
Aug 30, 2023 10:04:11
x1)
Persze, lehet érteni... De képzeld el, ha egy munkatárs ilyen sebességgel, tagolással és hangsúlyozással próbálna meg valamit elmagyarázni, főleg ha komplexebb dologról van szó. Sokáig nem bírnám elviselni.. 5 percet nem bírok nézni ebből a videóból, mert szörnyű szekunder szégyenem támad.
Nemzet Krónikása
(
x21)
Aug 30, 2023 10:05:39
x21)
Én az indiai / pakisztáni angol akcentustól kapok agyfaszt, de kinek mi.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
tyodika
Aug 30, 2023 10:07:03
És fütyijéről is. De én már nem írok ide soha többet a következő fél órában. Aug 30, 2023 10:07:03
Kötőjel
(
x12)
Aug 30, 2023 10:08:01
x12)
"I try to speak to you in English
I don't know, if I be able to do that, because I didn't practice it in the last years at ebcont company.
We usually have meetings-meetings in English every morning."
ezzel mi a gond? oké, kötőjelcsá esetleg kiröhögi, mert akadozik, lassú, de teljesen érthető, amit mondani próbál a pedofil.
miskolcigány
(
x5)
Aug 30, 2023 10:08:35
x5)
Én az indiai / pakisztáni angol akcentustól kapok agyfaszt, de kinek mi.
Az olasz sokkal, sokkal rosszabb. Nem veletlen a mondas, hogy Europa az Alpoknal er veget :)
bolgár jeti
(
x30)
Aug 30, 2023 10:08:42
x30)
Persze, lehet érteni... De képzeld el, ha egy munkatárs ilyen sebességgel, tagolással és hangsúlyozással próbálna meg valamit elmagyarázni, főleg ha komplexebb dologról van szó. Sokáig nem bírnám elviselni..
Huh, hát lehet nem hívtál még fel indiai supportot :D :D :D
EasybankosPedo
(
x23)
Aug 30, 2023 10:12:08
x23)
Én ehhez a menyire jó a gyagyás angolja csak ennyit fűznék hozzá.
Tibi : A Right az angolul a balra, ugye?
Gyagyás : Igen!
youtu.be/wUI3_KoEqwM?t=192
xD
xD
Túltöltött Tejhabosító
(
x5)
Aug 30, 2023 10:12:16
x5)
Endre! Megjött az ősz, hamarosan itt a Halloween. Emlékszel még erre a műsorra? www.youtube.com/watch?v=6upy-Vq2N_4
Na ilyen kontentot kell gyártani a népnek. A macskaól pedig kiváló helyszín lenne egy felejthetetlen műsorhoz. Pár buzifény néhányszáz eurocskáért, egy kis festék és mehet a buli!
Ha megcsinálod én biztosan feliratkozom!
Na gyerünk te bohóc, induljon az őszi felpörgés!
Na tejhabosítás, csá.
Na ilyen kontentot kell gyártani a népnek. A macskaól pedig kiváló helyszín lenne egy felejthetetlen műsorhoz. Pár buzifény néhányszáz eurocskáért, egy kis festék és mehet a buli!
Ha megcsinálod én biztosan feliratkozom!
Na gyerünk te bohóc, induljon az őszi felpörgés!
PúpszásziVámpír
(
x10)
Aug 30, 2023 10:12:55
x10)
Sodi akarsz ütni?
Álmodjatok Rémeket!
halászlé
(
x24)
Aug 30, 2023 10:14:51
x24)
ha púp tényleg elveszti a melót, őrjöngős lájvok várhatóak...mivel a macsakólból is videjóznak, a melócsát nagyon pisztosnak érzi...
Kötőjel
(
x12)
Aug 30, 2023 10:15:00
x12)
háh, nem egy kollégám ezen a szinten nyomja, csak a sodival ellentétben ők tudnak programozni.
a fejlesztőnek nem feladata a gyors, pörgős, választékos angoltudás villantása. a működőképes kód annál inkább.
alapvetően bocsánatos bűn ilyenkor az akadozó, ügyetlen angol, addig, amíg érthető, mit akar mondani a kolléga. ilyenkor rajtad is áll, hogy segíts a kollégának, könnyen értelmezhető módon kommunikálj vele stb.
azt senki sem tagadja, hogy egy közel anyanyelvi szinten angolul vakeráló fejlesztő lépéselőnyben van, ha megvan a mögöttes tudás is.
OmlosHal
(
x1)
Aug 30, 2023 10:15:45
x1)
Gyagyás! Mondd már el nekünk, hogy hogy van az hogy minden retard képes legalább a hülyeségéből fenntartani magát, még született pináshoz is sikerült jutniuk, te meg a húgyszagú penészes macskaólban rohadsz mint szenyór programozó és csak a gennyes faszpina jutott neked?!
linziasztal01
(
x77)
Aug 30, 2023 10:19:26
x77)
Endre, Géza apád megint ideges, hete.
Ilyenkor piszony fizetni kell!!
Na zörgesd meg a WU-t, menjenek a bánók, búcsúk.
Ilyenkor piszony fizetni kell!!
Na zörgesd meg a WU-t, menjenek a bánók, búcsúk.
tyodika
Aug 30, 2023 10:24:59
Én ehhez a menyire jó a gyagyás angolja csak ennyit fűznék hozzá.
xD
xD
Jól fan na, részeg folytam. Kujfa anyát tjojj!
Aug 30, 2023 10:24:59
EasybankosPedo
(
x23)
Aug 30, 2023 10:32:36
x23)
ha púp tényleg elveszti a melót, őrjöngős lájvok várhatóak...mivel a macsakólból is videjóznak, a melócsát nagyon pisztosnak érzi...
Én a 2. esti macskaólas live-ot nem láttam ugyan, de az elsőnél ép az volt a fö problémája és be is volt szarva rendesen, hogy a tibi igy akár csak egy kicsi segítséget is adhat a melócsá megtalálásához. Szóval azért nem érzi ö annyira biztosnak azt, szerintem. Csak ugye egy hikomat balfasz, nulla érdek érvényesítéssel, főleg Tibivel szembe.
Én abba se vagyok biztos hogy a 2. live, Hétfön, tibitöl nem tudatos volt, hogy megmutassa a korcsnak, hogy ne higgye azt hogy ő nem tud neki ártani és bármit megtehet vele. Mert elég csak egy live-ot indítania aminek kitudja milyen következményei lesznek ha olyant mutat meg.
linziasztal01
(
x77)
Aug 30, 2023 10:36:37
x77)
Endre, ugye nem azt akarod mondani, hogy hitelt intézel, hogy Gézának megint utalj?!
Ténfép
(
x5)
Aug 30, 2023 10:46:02
x5)
Gayza, ugye te, mint a legderekabb, csak idén 17-szer visszavonult trash geci, feljelented zsodit? Mert te rendes, törvénytisztelő állampolgár vagy, ugye nem lesz elsodikázva most már harmadjára is a feljelentés?

Remélem a kölyköd nem lesz olyan patkány mint te vagy a púpos buzipajtásod, bár erre sok esélyt nem látok. Annyiszor basszon beléd a villám, ahányszor hazugság hagyta el a pofádat. 500 Ercsi bánóért leszel te még pedofilsimogató zsodihaver...
Igyunk egy sörtöt, he

Remélem a kölyköd nem lesz olyan patkány mint te vagy a púpos buzipajtásod, bár erre sok esélyt nem látok. Annyiszor basszon beléd a villám, ahányszor hazugság hagyta el a pofádat. 500 Ercsi bánóért leszel te még pedofilsimogató zsodihaver...
bolgár jeti
(
x30)
Aug 30, 2023 11:06:56
x30)
Púpszászi napelem
(
x13)
Aug 30, 2023 11:09:25
x13)
Pedofil: 24.hu/fn/gazdasag/2023/08/30/havi-11-millios-fizetes-raktarost-osztrak-sutigyar/ :D
Ha lenne esze ilyen helyeken tolna es menne a tappenz csalas amikor uluti a targonca. Turha Tamas utan szabadon
miklos_akos
(
x1)
Aug 30, 2023 11:13:03
x1)
A gyagyasnak ahhoz terveznie kellene, azt meg tudjuk, hogy erre eletkeptelen. :D
PúpszásziVámpír
(
x10)
Aug 30, 2023 11:14:32
x10)
Pedofil: 24.hu/fn/gazdasag/2023/08/30/havi-11-millios-fizetes-raktarost-osztrak-sutigyar/ :D
Tibinek való melócsa!
KisBob
Aug 30, 2023 11:18:11
Lehet, hogy velem van a baj és csak én vagyok annyira proli, hogy nem értem Sodi elméjének a működését, de azt valaki eltudná magyarázni, hogy mégis miért jó az, hogy fürdés után a Gyagyás még fél órákig ott ül egy szál törülközőben, ahelyett, hogy felöltözne mint egy normális ember??
Ez biztos valami szuper-titkos nudista pedo dolog, amihez én nem értek....
KisBob a nagy vonat
Aug 30, 2023 11:18:11
Carpenter
(
x2)
Aug 30, 2023 11:19:09
x2)
Lehet, hogy velem van a baj és csak én vagyok annyira proli, hogy nem értem Sodi elméjének a működését, de azt valaki eltudná magyarázni, hogy mégis miért jó az, hogy fürdés után a Gyagyás még fél órákig ott ül egy szál törülközőben, ahelyett, hogy felöltözne mint egy normális ember??
Szerintem ezen értelmetlen filozofálni :D
sodika
Aug 30, 2023 11:20:24
Az a raktáros bér nettó.
Nekem 4750*14/12 = 5541 euró a havi bruttóm.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Aug 30, 2023 11:20:24
halászlé
(
x24)
Aug 30, 2023 11:20:26
x24)
meleg van a macskaólban, mit nyeméjtesz ezen? bikini meg csak 1 darab van, azt meg a szisza hordja....
sodika
Aug 30, 2023 11:21:49
Az a raktáros bér nettó.
Nekem másfélszer akkora.
Aug 30, 2023 11:21:49
PúpszásziVámpír
(
x10)
Aug 30, 2023 11:22:13
x10)
Az a raktáros bér nettó.
Neked nincs kereseted! Hitelből élsz te barom!
miklos_akos
(
x1)
Aug 30, 2023 11:22:23
x1)
Az a raktáros bér nettó.
Tehat akkor elmondhatjuk, hogy nagyjabol egy raktaros annyit keres, mint a szenyor felhoenek sodi? :DDD
4dd4m
Aug 30, 2023 11:22:31
Nekem másfélszer akkora.
Nekem másfélszer akkora.
Soha nem jött még ki a matek, tehát hazudsz!
Aug 30, 2023 11:22:31
halászlé
(
x24)
Aug 30, 2023 11:23:12
x24)
Nekem másfélszer akkora.
Nekem másfélszer akkora.
nembaj edni, akkor sem jön ki a matek. szerencsére a beosztásához hülye fagy :o)
bolgár jeti
(
x30)
Aug 30, 2023 11:23:36
x30)
Nekem másfélszer akkora.
Nekem másfélszer akkora.
Annyira könnyen manipulálható vagy.
És örülök, hogy végre hallgatsz a pedofilra :D
-
Aug 30, 2023 11:23:54
Endre, Endre kereshetnél te havi 4 milliót is az is kevés lenne......
Aug 30, 2023 11:23:54
Streamer Koldus
(
x2)
Aug 30, 2023 11:24:21
x2)
Az a raktáros bér nettó.
Annyit keresel mint egy kezdő postás.
EasybankosPedo
(
x23)
Aug 30, 2023 11:25:33
x23)
Az a raktáros bér nettó.
És még igy is nyomorogsz 41 évesen, vagyontalanul, jogosítvány nélkül egy 6 négyzetméteres macska és tibi hugyos recskaólba.
miklos_akos
(
x1)
Aug 30, 2023 11:25:50
x1)
Nekem másfélszer akkora.
Nekem másfélszer akkora.
Pedofil, a telefon elofizetest lemondtad mar?
hazug geci
Aug 30, 2023 11:26:54
Az a raktáros bér nettó.
Nem úgy volt, hogy tegnap kirúgtak?:))
Aug 30, 2023 11:26:54
Twiccs Chat
(
x5)
Aug 30, 2023 11:27:37
x5)
Nekem másfélszer akkora.
Nekem másfélszer akkora.
És mennyi az adósság spirálod?
linziasztal01
(
x77)
Aug 30, 2023 11:28:01
x77)
4750*14/12, ez miféle matek, te elmebeteg?
Nagyon nevetek!!
Nagyon nevetek!!
csicskovics
Aug 30, 2023 11:28:28
Számomra még mindig elképesztő és nevetséges, hogy kint szenior munkakörben 14 hóval számoval keres annyit, mint itthon egy medior valaki 12 hónap alatt 3-5 év tapasztalattal.
De persze asodinak az is elég, ha egy postásnál és egy raktárosnál többet keres.
De persze asodinak az is elég, ha egy postásnál és egy raktárosnál többet keres.
Aug 30, 2023 11:28:28
Shared Car
Aug 30, 2023 11:29:01
Nagyon nevetek!!
Nagyon nevetek!!
Csak a szokasos autimatek, beleveszi a 13. es a 14. havi fizetest, es azt osztja el 12-vel xD
Aug 30, 2023 11:29:01
halászlé
(
x24)
Aug 30, 2023 11:29:02
x24)
endddiii...vidd el a sziszát kozmetikába, fodrászhoz, körmöshöz stb. akkor elhiszem, hogy fan pénzed :o)))
Propi
Aug 30, 2023 11:29:20
Az a raktáros bér nettó.
Nem mindegy mennyit keresel?
1. leszarjuk
2. Nem tudsz bánni a pénzzel
Kereshetsz te 3 milliót havonta, akkor is egy nincstelen senki lennél. Legalább előbb megdöglenél mert többet költenél työrikére.
Aug 30, 2023 11:29:20
Kakaspina
(
x24)
Aug 30, 2023 11:29:38
x24)
Nekem másfélszer akkora.
Nekem másfélszer akkora.
Gondolom ez az új "nagy a fütyim" mert mást kell keresni, ha az eredeti működésképtelen.
linziasztal01
(
x77)
Aug 30, 2023 11:29:44
x77)
endddiii...vidd el a sziszát kozmetikába, fodrászhoz, körmöshöz stb. akkor elhiszem, hogy fan pénzed :o)))
Minek?
Endi Vajna
(
x11)
Aug 30, 2023 11:29:46
x11)
Szerintem Púpszászon nincs állatkozmetika, szejintem éjthető ménem viszi.
bolgár jeti
(
x30)
Aug 30, 2023 11:29:54
x30)
Nagyon nevetek!!
Nagyon nevetek!!
sodimatek. nem is az a baj, hanem hogy a faszba jött ki neki az 5541. Egy páros szám megszorozva egy másik páros számmal majd elosztva egy harmadik párossal :D
Etyetemen nem tanították a négy alapművelet, mi?
PúpszásziVámpír
(
x10)
Aug 30, 2023 11:30:05
x10)
Amúgy minek számol éves fizetést? 2 hónapnál nem igazán szoktál gányolni egy munkahelyen hülye.
Álmodjatok Rémeket!
trolléga
(
x30)
Aug 30, 2023 11:30:30
x30)
Az a raktáros bér nettó.
3 hónap próba + 3 hó felmondási időig? Hogy lesz remote melócsá német/osztrák lakcim nélkül, gyagya?
mondomkusskuss
(
x21)
Aug 30, 2023 11:30:37
x21)
Takarodj Fikás a jó kurva anyádba a fórumról! 😡
halászlé
(
x24)
Aug 30, 2023 11:30:54
x24)
Minek?
Ásó27
(
x68)
Aug 30, 2023 11:31:12
x68)
Soha nem kommentel már sehova, de a fizetése az kivétel.
Mifaaaaaaaaaaaan
Endi Vajna
(
x11)
Aug 30, 2023 11:31:49
x11)
Elképzeltem Tibort harcsa szájjal ahogy fel van töltve... Igazi nightmare fuel...
linziasztal01
(
x77)
Aug 30, 2023 11:31:51
x77)
Igazad van, a nagy melegtől megint kiserkent a bajsza.
Gumicsecs jövő héten.
Klohek
(
x12)
Aug 30, 2023 11:32:08
x12)
Nekem másfélszer akkora.
Nekem másfélszer akkora.
Nem beszélgetünk!
trolléga
(
x30)
Aug 30, 2023 11:32:45
x30)
Takarodj Fikás a jó kurva anyádba a fórumról*! 😡
* Géza fórumáról!
linziasztal01
(
x77)
Aug 30, 2023 11:33:15
x77)
Nekem másfélszer akkora.
Nekem másfélszer akkora.
Megint kezded, Endre?
Bruttó, nettó, euró... legutóbb sem ment, amikor a szisza fizetéséről írtál ide.
miklos_akos
(
x1)
Aug 30, 2023 11:33:28
x1)
Fikas, nem sokara jon az uj iPhone, mikor lesz a sziszanak iPhone 15 Pro Max veve?
Endi Vajna
(
x11)
Aug 30, 2023 11:33:33
x11)
Endre amúgy a sziszádnak tudok egy olcsóbb gumicsecs pótlást. Fogtok ez régi csepel gumi belsőt, beletömöd mint ahogy a pitonszt szoktad, a szelepet kint hagyjátok és bármikor fel lehet fújni mint Linzben a matracot.
Ásó27
(
x68)
Aug 30, 2023 11:33:50
x68)
Nekem másfélszer akkora.
Nekem másfélszer akkora.
Jelenleg itt élsz:
Klohek
(
x12)
Aug 30, 2023 11:34:24
x12)
endre, mint kompetens! Mennyi a kvóta debilek havi keresete?
Ásó27
(
x68)
Aug 30, 2023 11:34:33
x68)
Jelenleg itt élsz:
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Aug 30, 2023 11:35:05
x13)
Nekem másfélszer akkora.
Nekem másfélszer akkora.
A raktáros is az anyja picsája fáskamrájában lakik, gyagya?
Endi Vajna
(
x11)
Aug 30, 2023 11:35:13
x11)
Ő egy bécsi hajléktalan igaz Endrém?
linziasztal01
(
x77)
Aug 30, 2023 11:35:51
x77)
6 hónapja hétvégente látogatja az anyját, mikbe vagy?
EasybankosPedo
(
x23)
Aug 30, 2023 11:35:52
x23)
Gyagyás, milyen érdekes hogy már 2 éve is havi 4750-röl álmodoztál és most azt állítod hogy annyit keresel. Nagyon beakadt neked ez a 4750. Vajon miért?
A Legjobb viszont az, hogy szerinted már 2 éve is 4800 kellet volna keresned, hogy annyit keres mint Berlinbe.

A Legjobb viszont az, hogy szerinted már 2 éve is 4800 kellet volna keresned, hogy annyit keres mint Berlinbe.

Nyergesi_Predátor
(
x2)
Aug 30, 2023 11:36:12
x2)
Istenem, ez a Géyza mindig megindul valahová...:D
Mindig előkerül ha balhé van, pont úgy mint bolhás Vahúr..
Feleségét kurvázzák, gyerekét megöléssel fenyegetik.. Jajj Géyza.. Jól kibasztál velük, hogy lehugyoztad a kaput.. :D
Normális ember már felrakta volna a gyagyás videóját egy adathordozóra, és besétált volna a legközelebbi rendőrségre.. Nem YouTuben üzenget, meg a trolloknak írogat..
Élvezed, hogy így legalább foglalkozik veled bárki is.
Pont olyan beteg fasz vagy mint ez a két degenerált ott púpszászon.. Kb annyival van több eszed, hogy családod van és autód.. Amúgy meg.. Pont annyira vagy egy semmirekellő szar mint ők.
Anno Turbó Titánt is annyira megfenyegetted, hogy élőben adtál neki egy tálca sört és 5000 forintot. Ez vagy te Géyza.
Puncicája van a cicának.
Mindig előkerül ha balhé van, pont úgy mint bolhás Vahúr..
Feleségét kurvázzák, gyerekét megöléssel fenyegetik.. Jajj Géyza.. Jól kibasztál velük, hogy lehugyoztad a kaput.. :D
Normális ember már felrakta volna a gyagyás videóját egy adathordozóra, és besétált volna a legközelebbi rendőrségre.. Nem YouTuben üzenget, meg a trolloknak írogat..
Élvezed, hogy így legalább foglalkozik veled bárki is.
Pont olyan beteg fasz vagy mint ez a két degenerált ott púpszászon.. Kb annyival van több eszed, hogy családod van és autód.. Amúgy meg.. Pont annyira vagy egy semmirekellő szar mint ők.
Anno Turbó Titánt is annyira megfenyegetted, hogy élőben adtál neki egy tálca sört és 5000 forintot. Ez vagy te Géyza.
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Aug 30, 2023 11:36:40
x13)
Nekem másfélszer akkora.
Nekem másfélszer akkora.
Számold már ki, hogy a kintléted óta mennyi volt a havi bevételed, beleszámítva a kibaszásos/segílykés/üresjáratos időszakot, had nevessünk egy kicsit! Tippre kevesebb, mint a raktárosbér. Ebben eddig lehetett eljutni.
125 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Nyem ejtyem. Mifaaaan?