Szerencsére éppen akkora, aminek a vége a Blaha.
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Pici, ehhez képest lemondom a gecibe.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Amúgy most ha tegyük fel ezzel számolunk, mennyire érné meg nekik a Blahán csövezni? Tudom, Pesten is meg van a lowfife, de végülis olcsóbb vidéken lumpolni nem? Pesti bunkó vagyok, nem tudom hogy olcsóbbak-e annyival a vidéki spotok, hogy megérje inkább ott ketyerűzni meg biózni. (Az persze biztos h a narkót beszerezni könnyebb Bp-n)
"Ha bugyinak használnálak akkor legalább nyugodtan be tudnék fosni." - Kaffka Tibor
regen talalkoztal mar egy kemeny keritessel... mi lenne ha ujra osszehoznank titeket nemsokara ?
"Anyám hibája .Ha minden összeomlik, rágyújtom a házat" KEF 2024.06.29.
miért nincs live ?
kissendrevagyok
*lowlife
"Ha bugyinak használnálak akkor legalább nyugodtan be tudnék fosni." - Kaffka Tibor
Mennyit fizetsz most az előfizetésekre?
Mennyit sikerült csökkenteni?
Drón biztosítás ketyeg még ugye? Valld be!
John Harris?
Linked +?
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Nem úgy volt, hogy soha többé nem kommentelsz sehová? Hazudtál?
Mifaaaaaaaaaaaan
Meg egyébként mi az a fedezetlenségi hitel?
Matyarázd el mert nem értem.
nyem nyúlsz a tyeknikai eszközömhöz!
Sunka fizetett már vagy csak hiteget?
Szarvasaganccsal végezte ki a pedofilt az aggódó apa
Havi kb 300 ezret fizetsz azért, hogy "meghallgasson", aztán mégis ide kell járnod a fórumra.
Mifaaaaaaaaaaaan
Túl sok volt a várda keresű.
spájzolja csak 🤣
kissendrevagyok
Neki a magyar munkapiacon vége! Mindig lesz egy munkatars vagy ismerőse aki tudja ki ő.Ezért ne aggódj
Punszisza a lekjopp!
Ebből a pénzből vehetne sorsjegyet a fórumnak...
Fából vaskajika
Számszerűsítve? Gyerünk gyagyás, mesélj mint Májusba az AuxMoneyról. Hadd nevesünk még!
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Tény, hogy Jucifer csinálta a tranyónak a pénzt. Ezt még seggrészegen is tisztán látta.
A tranyó csak kullancs.
Önmagában, Endre szintű videós. Szart sem ér.
de még a retardált felszopóinak se csinál műsort amikor azok megvennék a tagságot + küldenék a többezer forintos donéseket.
Muki, zsóka, lencsilencsi, misskittin, zserbóca dobálná neki a pénzt de ez a retardált buzikurva még ahhoz is lusta, hogy ezért lehajoljon.
kissendrevagyok
Mostani napokba szerintem azért ír ide ennyit, hogy tibit triggerelje vele, hátha tele lesz a befordított fasza vele igy és lelép. Nem fog sikerülni, gyagyás.
Én amondó vagyok, hogy avasuk tiszteletbeli trollá tibit és állítsuk a magunk oldalára. Vagy várjunk csak, már igy is a mi oldalunkon áll. xD
Többen felvetették hogy előfizetőssé kéne tenni, csak neki. Támogatom. Lemondani úgy sem fogja, lásd Csonherrisz karkötő.
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Jozsii Busák
szarok rá.
inkább arról hetyetyézz, megtörtént-e a húgyszászi kerítés ügyében a feljelentés?
hisz téged, állításod szerint, megpróbáltak meggyilkolni. ilyenkor bizonyperelni feljelenteni kell.
a kikerülhetetlen feljelentés előkészítési fázisának elmaradása esetén joggal feltételezhetik a kommenthaverok, hogy esetlegesen már megint hazudott a sodi, és csupán részegen nekidőlt egy kerítésnek, ami legyőzte a sodit, a skarlát jelét vágva a pókujjas mancsába.
vérdíj target nr. 1
UGyanazt mint a pedofil. Ha nem figyel rá, akkor nincs is probléma, majd megoldodódik valahogy.
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Ne tedd, a legkomolyabb kamerarendszert építette ki Endre.
Ez a herélt pondró még arra is lusta, hogy live-ozzon megélhetésért.
Anno már Linzben meg Bécsben is ez volt a menetrend. Amikor volt pénze mert jött a google vagy a Gyagyásnak a fizetése akkor 1-2 hétig be se kapcsolta a kamerát csak döglött egésznap.
Mindenre alkalmatlan ócska élősködő. Ezt jól bevonzottad magadnak Gyagyás. Ez a karma ghecci :)
Tiktokra elég lenne az is, hogy fekszik az ágyban, max el kell tanulnia a bögréből ivást a nőjétől. Még erre sem képes.
Mifaaaaaaaaaaaan
Számolhatjuk még a luxus kiruccanásokat, akkor kicsit elszalad a kártyen...
Alkalmanként -20-30 000 tuti elmegy cigire, sörre, belépőkre.
Vakmeleg luxus szabad ég alatt alvások, mert a tranyó többek között a sátrat sem tudta felverni.
Nyugatra dolgozó felhőének... a dupláját is megengedhetné magának bármikor...
Szarvasaganccsal végezte ki a pedofilt az aggódó apa
Irigy vagy mi, troll?!
még a végén simán lehet, hogy 500k is elmegy a tranyóra.. voltak nudizni, ráckeve fürcsi, szolnoki fürcsi, mozi is volt 😅
kissendrevagyok
összesen 346 000 Ft
És ebbe még nincs benne drog, egyéb bevásárlások, nasi, dohányboltos kávé stb.
Tegye fel a kezét, akinek nem érne meg ennyi havidíjat egy hajléktalan tranyó befordított fasza.
Naugye.
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
-----------------------------
összesen 346 000 Ft
Gyagyás én nem vagyok olyan jó fej mint a trolléga, hogy ilyen matekkal segítselek. Helyette én csak azt mondom, hogy ne merd tibire fogni a nyomorod, erre a matekra hivatkozva. Addig ne, amig a zsidó bankok ugyanennyit vagy talán egy picivel többet visznek el tőled, úgy hogy szentséges tőketartozás akkor még nem is csökken.
Raadasul a becsi oduban a tranyo egyszer mar sikeresen attorte az autipajzsot a “tartott valaki pisztolyt a fejedhez” kerdessel.
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Hát nem tudom KP, szerintem a sodiapu nem jó példa, mert ha olyan apám volna, akkor szerintem én is leszarnám.
A Rocskai Vera néni már más, ő segített a gyagyásnak nem keveset, majd hálából le se szarta a fejét a rákban haldokló öregasszonynak, és szerintem már legfeljebb a kommentemből emlékszik rá, vagy a pédiáról..
Az anyjánál se lesz más a helyzet, max annyiban, hogy akkor valószínűleg neki kell elkaparni, bár itt páran örülnének, ha ez fordítva lenne.
Es gibt keinen anderen Geisteskranken auf der Welt wie Herrn Endre Kiss~https://sodipedia.sodika.org
Már írtam, hogy az önkormányzathoz fizettek be, ahogy golda is. Ha jól emlékszem amúgy pont a nyugdíjas klubban van a főzőkonyha. Hétvégre hidegételt csomagolnak ebédre (két napra). Ez 600/ft per nap, a kiszállítás 80 huf. :) Ezzel nyugodtan számolhatsz, fifi nem adna ezért többet. :)
Komolyan fikás azon a 80 forinton spóról akkor ? 🤣 Mert amikor a coopnál hugyozott a szisza akkor vitte az ételdobozokat. (ezért is tippeltem a szász étteremre)
kissendrevagyok
Végülis... a tranyó, azt sem tudja, fiú-e vagy lány akar lenni.
Endre fizet ezért is, azért is... de ahogy nézem a köztes állapotot is finanszírozza rendesen.
Dehogy nem..10 sör előtt nőnek képzeli magát,utána Terminátor favágó John Wick Rambó Bruce Lee kombónak.Ez veszélyes
Punszisza a lekjopp!
Hagyd ezt meg szerintem Hahónak, ő confirmed dezinformációkból jogtiszta excellel dolgozik.
Túl sok a feltételezés és a benézés a postodban, IQOS-t pld mikor láttál nála?
Ha iqos nem is de elfbarozott a herélt buzi
Punszisza a lekjopp!
Lehet, hogy nem látogadnád a sirját, de ahoz h ne tudd hol van eltemetve igazi szociopata retardáltnak kell lenni.
lépek ki mert hülyék vagytok
Most nézem módosítottak: 506 Ft-ra csökkent goldáé, gyagyáséké (külső étkeztetés) pedig jól megemelkedett, 986 Ft lett.
Lehet megszűnt a házhoz szállítás, mert nem látom feltüntetve.
Meg rizsikére.
Extra adag rizsikére.
De ez nem szociális alapon megy, tehát nem kell hozzá mondjuk jövedelem igazolás meg mondjuk egy lak vagy tartózkodási cím a településen?
Szerintem tranyó igényli, de van olyan hogy külső étkeztetés és nem a szociálist vettem figyelembe. De így, hogy nincs jövedelme és ha be van regisztrálva munkanélkülinek, akkor a goldás menü járna neki.
Neki nem kell igazolást vinnie, hogy púpszászon lakik, ezt igazolás nélkül is tudja mindenki, hogy golda macskaóljában tengődik a bécsi hajléktalan programozóval . :)
Nem hiszem, minél több kell annál olcsóbb :) Meg azért újszász nem egy (akkora) putri, több mint 2 milliárdos költségvetéssel bír.
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Vahúros debüt lájvba volt
kissendrevagyok
Mikbe vagy? Két hónapja meg sem baszta. 500-600 ezer forint arra ment el, hogy ott üljön mellette, és úgy tegyen, mintha meghallgatná a pedofilt.
Mifaaaaaaaaaaaan
Csúnyán csúsztatsz, geci troll.
Egyrész meg is verte többször, másrészt a seggébe is felnyúlt végre (szerintem azóta is kéri újra :D )
Itt komoly tanszéki munka folyik, tényekkel alátámasztva.
Az nem IQOS.
Ennyi erővel én is számolhatnék egy Gerbeaud-os menüvel naponta nekik, de mivel nincs infóm erről inkább nem írom be.
Érted ugye?
NSZKSZ
ez nem egy ipad töltő? :D
Crack pipa.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Az valóban olyan buta hogy fájdalmas hallgatni...
Ő is ketyerűnek nézte a power banket, mint anno Jutka, amikor véletlenül elrakta magának.
Mifaaaaaaaaaaaan
Az egy Glo. 4000-ért vesztegetik a dohányboltban.
Mifaaaaaaaaaaaan
Golda! Engedj be!
google alapján tényleg az, hát legyen, szívjon a faszom ilyen szarokat :D legalább jó drága a tranyó. glo + bele cucc + cigi na meg a töménytelen mennyiségű pia
SUTTOGÓ HANGON BESZÉLTEM EGÉSZ VÉGIG
Még a buta tranyó azt mondta, kihaltak a Neandervölgyiek.
Dehogy, hát ott a vahúr, élő példának!
Nem iqos, hanem valami utángyártott fos. volt idő, amikor csak ezt szívta Bécsben talán, amikor nem lehetett a lakásban cigizni. (fél napig)
Az a Gloo, nagyjából annyi bele a "patron", mint egy rendes iqos vagy cigi, némileg még olcsóbb, 1900 körül lehet asszem.
bécsben elfbart vettek, a gyagyás is azt szívta úgy mint valami cohibát xd
1650, az iqos patron 1750. De lassan a 1900-hoz is eljutnak majd az árak
kripli figyelő
(
x12)
Aug 29, 2023 18:40:31
x12)
Aug 29, 2023 18:40:31
írjatok sunkának, nehogy bevegye ezt a szar kamut, és ne adjon egy fillért sem a fikásnak. hiszen már mindent visszafizetett.
Különben is azt a pénzt gyagyás már eltrollkodta. Aug 29, 2023 18:40:31
Dörpepúp
(
x7)
Aug 29, 2023 18:42:32
x7)
Mekkora hitelke lehet az aminek 20ezer forcsi a havi biztosítása?
SyntaxError
(
x24)
Aug 29, 2023 18:44:04
x24)
sodika
Aug 29, 2023 18:46:27
Aug 29, 2023 18:46:27
Söröskorsó
Aug 29, 2023 18:47:08
Amúgy most ha tegyük fel ezzel számolunk, mennyire érné meg nekik a Blahán csövezni? Tudom, Pesten is meg van a lowfife, de végülis olcsóbb vidéken lumpolni nem? Pesti bunkó vagyok, nem tudom hogy olcsóbbak-e annyival a vidéki spotok, hogy megérje inkább ott ketyerűzni meg biózni. (Az persze biztos h a narkót beszerezni könnyebb Bp-n)
Aug 29, 2023 18:47:08
koszos
(
x11)
Aug 29, 2023 18:47:44
x11)
regen talalkoztal mar egy kemeny keritessel... mi lenne ha ujra osszehoznank titeket nemsokara ?
kissendrevagyok
(
x48)
Aug 29, 2023 18:47:45
x48)
miért nincs live ?
Nemzet Krónikása
(
x21)
Aug 29, 2023 18:47:47
x21)
Pici = 1000 euró? :D
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Söröskorsó
Aug 29, 2023 18:47:52
*lowlife
Aug 29, 2023 18:47:52
Betöjt Laptop
(
x39)
Aug 29, 2023 18:48:56
x39)
Mennyit fizetsz most az előfizetésekre?
Mennyit sikerült csökkenteni?
Drón biztosítás ketyeg még ugye? Valld be!
John Harris?
Linked +?
Ásó27
(
x68)
Aug 29, 2023 18:50:28
x68)
Nem úgy volt, hogy soha többé nem kommentelsz sehová? Hazudtál?
Ásó27
(
x68)
Aug 29, 2023 18:51:38
x68)
Kiszámoltad már, hogy mennyibe kerül neked az, hogy ott van melletted a tranyó?
Mifaaaaaaaaaaaan
Dörpepúp
(
x7)
Aug 29, 2023 18:52:30
x7)
Meg egyébként mi az a fedezetlenségi hitel?
Ilyen nincs
(
x4)
Aug 29, 2023 18:53:12
x4)
Sunka fizetett már vagy csak hiteget?
Ásó27
(
x68)
x68)
Kiszámoltad már, hogy mennyibe kerül neked az, hogy ott van melletted a tranyó?
Havi kb 300 ezret fizetsz azért, hogy "meghallgasson", aztán mégis ide kell járnod a fórumra.
Dörpepúp
(
x7)
Aug 29, 2023 18:53:35
x7)
Meg egyébként mi az a fedezetlenségi *biztosítás*?
Túl sok volt a várda keresű.
kissendrevagyok
(
x48)
Aug 29, 2023 18:54:10
x48)
spájzolja csak 🤣
Pitonsz Professzor
(
x17)
Aug 29, 2023 18:55:45
x17)
Azért csak lelkesebben jön ha nincs rendszeresen lelövetve a csatornája.
Meg aztán nehogy megunja a sok lövetést és tényleg befészkelje magát valami melóba ő is. Ha nincs csatornája akkor könnyebben ráveszi Endre hogy próbálkozzon a meló kereséssel. Tudom hihetetlennek hangzik hogy meg tudjon maradni bármilyen melócsában, de neki is lehet szerencséje néha. Endréről sem gondoltuk volna általában hogy képes rá, még is befészkeli magát rendesen ha szerencséje és nyugalma van hozzá.
Meg aztán nehogy megunja a sok lövetést és tényleg befészkelje magát valami melóba ő is. Ha nincs csatornája akkor könnyebben ráveszi Endre hogy próbálkozzon a meló kereséssel. Tudom hihetetlennek hangzik hogy meg tudjon maradni bármilyen melócsában, de neki is lehet szerencséje néha. Endréről sem gondoltuk volna általában hogy képes rá, még is befészkeli magát rendesen ha szerencséje és nyugalma van hozzá.
Neki a magyar munkapiacon vége! Mindig lesz egy munkatars vagy ismerőse aki tudja ki ő.Ezért ne aggódj
Betöjt Laptop
(
x39)
Aug 29, 2023 18:56:22
x39)
Ebből a pénzből vehetne sorsjegyet a fórumnak...
Kakaspina
(
x24)
Aug 29, 2023 18:57:03
x24)
Endre mikor halt meg apád és hol van eltemetve?
Nyírd ki anyád Sneci | Blekk ket csöcsképek kapcsán keress protonmailen
Hektor a Traktor
(
x8)
Aug 29, 2023 18:57:09
x8)
Endre bazd meg. Nem azt mondtad, hogy eltűnsz a netről végleg? Akkor mi a faszt firkálsz ide? Megint van valami baj? Mesélj.
Heki a traki
tyodika
Aug 29, 2023 18:59:39
Fából vaskajika
Aug 29, 2023 18:59:39
kissendrevagyok
(
x48)
Aug 29, 2023 19:00:04
x48)
Endre mi a kifogása Tranyónak, hogy újra generáljon 250-300 ezres jutyubevételt ? Eddig éveken keresztül sikerült neki még Lyucifer mellett is.. amikor törölték a fiókját csinált másikat és vagy 4 csatornát futtatott fel bevételszerzősre.
Mi az akadálya annak, hogy a szisza úgymond "dolgozzon" a youtube-on ? A videós múltja miatt gyakorlatilag ez az egyetlen esélye a bevételszerzésre. Miért nem kényszeríted rá, hogy legalább a saját részérevalót keresse meg a neten ? Hatalmas pofával mesélted, hogy hülye lenne a szisza elmenni dolgozni amikor a youtube fizetése magasabb, mint egy átlagos magyar fizetés!
Miért nem akar youtube bevételt a szisza Endre ?
Miért hagyod magad, hogy lehúzzon ?
kissendrevagyok
Mi az akadálya annak, hogy a szisza úgymond "dolgozzon" a youtube-on ? A videós múltja miatt gyakorlatilag ez az egyetlen esélye a bevételszerzésre. Miért nem kényszeríted rá, hogy legalább a saját részérevalót keresse meg a neten ? Hatalmas pofával mesélted, hogy hülye lenne a szisza elmenni dolgozni amikor a youtube fizetése magasabb, mint egy átlagos magyar fizetés!
EasybankosPedo
(
x23)
Aug 29, 2023 19:00:32
x23)
Számszerűsítve? Gyerünk gyagyás, mesélj mint Májusba az AuxMoneyról. Hadd nevesünk még!
Betöjt Laptop
(
x39)
Aug 29, 2023 19:01:54
x39)
Endre mi a kifogása Tranyónak, hogy újra generáljon 250-300 ezres jutyubevételt ? Eddig éveken keresztül sikerült neki még Lyucifer mellett is.. amikor törölték a fiókját csinált másikat és vagy 4 csatornát futtatott fel bevételszerzősre.
Tény, hogy Jucifer csinálta a tranyónak a pénzt. Ezt még seggrészegen is tisztán látta.
A tranyó csak kullancs.
kissendrevagyok
(
x48)
Aug 29, 2023 19:05:19
x48)
A tranyó csak kullancs.
A tranyó csak kullancs.
de még a retardált felszopóinak se csinál műsort amikor azok megvennék a tagságot + küldenék a többezer forintos donéseket.
Muki, zsóka, lencsilencsi, misskittin, zserbóca dobálná neki a pénzt de ez a retardált buzikurva még ahhoz is lusta, hogy ezért lehajoljon.
EasybankosPedo
(
x23)
Aug 29, 2023 19:07:30
x23)
Mostani napokba szerintem azért ír ide ennyit, hogy tibit triggerelje vele, hátha tele lesz a befordított fasza vele igy és lelép. Nem fog sikerülni, gyagyás.
Én amondó vagyok, hogy avasuk tiszteletbeli trollá tibit és állítsuk a magunk oldalára. Vagy várjunk csak, már igy is a mi oldalunkon áll. xD
Dadogós Kisnyugdíjas
(
x5)
Aug 29, 2023 19:08:07
x5)
a bankok retardalt algoritmusa mar kiszagolta a bukast es mar vonja is le az 50 eurokat XD. nemsokara ertesitve lesz a tobbi kartyen is. lesz it meg tobb 50-100 euro levonasok. beszorzod a hitelkartyaid szamaval es az mar egy szep osszeg. XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
sodi egy ndc npc. egy olyan npc amelyik nem vezet: non-driving.
trolléga
(
x30)
Aug 29, 2023 19:08:54
x30)
Mekkora a faszod?
Mekkora az agyad?
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Nagy, ehhez képest impotens a gecibe.
Mekkora az agyad?
Pici, ehhez képest sem használom a gecibe.
trolléga
(
x30)
Aug 29, 2023 19:09:58
x30)
Többen felvetették hogy előfizetőssé kéne tenni, csak neki. Támogatom. Lemondani úgy sem fogja, lásd Csonherrisz karkötő.
seymour schwartz
(
x6)
Aug 29, 2023 19:10:39
x6)
Egyszer kellene valami Gyagyaprocessz-mutató, hogy éppen hány dolgot görget maga előtt, bár lassan az a pár számtech eszköz is elfüstölne tőlük, ami még megvan neki. Pláne a 40 fokban az ólban.
Ingatkanügyek
Jozsii Busák
(
x5)
Aug 29, 2023 19:11:10
x5)
Aug 29, 2023 19:11:10
Tibor kezeli majd ne aggódj. Mèg most vegyèl egy bukósisakot mert ha nemfizetsz belekènyszerít verèssel! Így is jutka kettő vagy sőt mèg viccesebb mert tèged többször ès jobban elver RENDSZERESEN! KIPOFOZZA BELŐLED AZ ÖSSZES EUROCENTET! Egyszer már sikerült 0ra vernie most is hol vagy nèzz körbe! Tudom azt hiszed kezeled majd tibort mert tanultál belőle. Csak egyet elfelejtesz mert gyagyás vagy,Tibor sokkal okosabb ès rafináltabb nálad ès nem fèr vèresre verni mert tudja semmi következmènye nincs! Imádom ezt az èvadot te nyomorult buzi,úgy akarsz kijutni a macskaólból hogy tibor befèszkelte magát! Hát ekkora buta balek csak te lehetsz. Örökre ott maradsz ès napi szinten fogod ontani a KAFFKA TIBOR DÈMON liveot meg fenyegető liveokat. Ez lesz dehát hogy is tudnád mikor egy gyagyás pedofil homokos vagy akit utál az anyja! Aug 29, 2023 19:11:10
Ásó27
(
x68)
Aug 29, 2023 19:11:46
x68)
Tibor mennyit tett a hónapban a közösbe? Mennyit vett ki?
Mifaaaaaaaaaaaan
kissendrevagyok
(
x48)
Aug 29, 2023 19:12:21
x48)
Tibor excelt akar a fórum Endre!!!!!!
kissendrevagyok
seymour schwartz
(
x6)
Aug 29, 2023 19:12:32
x6)
Egyébként Golda vajon mit szól ahhoz, hogy most éppen nem ő veri az agyalágyult fiacskáját?
Ingatkanügyek
Kötőjel
(
x12)
Aug 29, 2023 19:12:58
x12)
szarok rá.
inkább arról hetyetyézz, megtörtént-e a húgyszászi kerítés ügyében a feljelentés?
hisz téged, állításod szerint, megpróbáltak meggyilkolni. ilyenkor bizony
a kikerülhetetlen feljelentés előkészítési fázisának elmaradása esetén joggal feltételezhetik a kommenthaverok, hogy esetlegesen már megint hazudott a sodi, és csupán részegen nekidőlt egy kerítésnek, ami legyőzte a sodit, a skarlát jelét vágva a pókujjas mancsába.
bolgár jeti
(
x30)
Aug 29, 2023 19:13:24
x30)
Egyébként Golda vajon mit szól ahhoz, hogy most éppen nem ő veri az agyalágyult fiacskáját?
UGyanazt mint a pedofil. Ha nem figyel rá, akkor nincs is probléma, majd megoldodódik valahogy.
linziasztal01
(
x77)
Aug 29, 2023 19:18:37
x77)
Szét piros a tenyered, Endre!
Biztos így kell ennek kinéznie?
Biztos így kell ennek kinéznie?
trolléga
(
x30)
Aug 29, 2023 19:20:14
x30)
Ha odamegyek hozzátok én is lehugyozhatom büntetlenül a kerítést meg mondjátok rád csúnyákat, mint Géza pótapád? Kipróbáljuk?
sörtötbontok
(
x8)
Aug 29, 2023 19:22:07
x8)
Ha odamegyek hozzátok én is lehugyozhatom büntetlenül a kerítést
Ne tedd, a legkomolyabb kamerarendszert építette ki Endre.
D_Dezső
(
x29)
Aug 29, 2023 19:24:27
x29)
Anno már Linzben meg Bécsben is ez volt a menetrend. Amikor volt pénze mert jött a google vagy a Gyagyásnak a fizetése akkor 1-2 hétig be se kapcsolta a kamerát csak döglött egésznap.
Mindenre alkalmatlan ócska élősködő. Ezt jól bevonzottad magadnak Gyagyás. Ez a karma ghecci :)
Ásó27
(
x68)
Aug 29, 2023 19:30:12
x68)
Tiktokra elég lenne az is, hogy fekszik az ágyban, max el kell tanulnia a bögréből ivást a nőjétől. Még erre sem képes.
kissendrevagyok
(
x48)
Aug 29, 2023 19:30:15
x48)
Tranyó a Szász étterembe járhat ebédért.. ha egész hétre veszi akkor csak 1600 forint/nap (25 napra akkor 40 ezer forint). Hétvégére számoljunk 2000 forintot mert feláras a coop kisbolt 16000 Ft
Tehát a sima ebéd 1 hónapra 56ezer forcsi és nem evett chipset, kávét, nasit stb
Naponta megiszik legalább 10 doboz sört, 480 forinttal számolva (148 000 Ft egy hónap)
Erre számoljuk rá a Winston töltős cigit + IQOSt amit úgy szív mint egy láncdohányos (3000 Ft minimum egy nap, az 93 000 Ft augusztusra)
Kellett fizetni a nyugati raktárat ami 20 000 Ft
Ki kellett egészíteni a Telekom számlát 10 000 Ft
Minden hónapban volt országbérlet ami 18 900 Ft
Jelenleg az augusztusi tranyó kiadás:
kaja 56k
pia 148k
cigi 93k
raktár 20k
telekom 10k
országbérlet 19k
összesen 346 000 Ft
kissendrevagyok
Tehát a sima ebéd 1 hónapra 56ezer forcsi és nem evett chipset, kávét, nasit stb
Naponta megiszik legalább 10 doboz sört, 480 forinttal számolva (148 000 Ft egy hónap)
Erre számoljuk rá a Winston töltős cigit + IQOSt amit úgy szív mint egy láncdohányos (3000 Ft minimum egy nap, az 93 000 Ft augusztusra)
kaja 56k
pia 148k
cigi 93k
raktár 20k
telekom 10k
országbérlet 19k
összesen 346 000 Ft
Betöjt Laptop
(
x39)
Aug 29, 2023 19:36:21
x39)
Hetyetyetye...
összesen 346 000 Ft
összesen 346 000 Ft
notre_dame
Aug 29, 2023 19:37:20
Endre! Amikor legközelebb bevisznek a pszichiátriára és anamnézis felvételre kerül a sor mutasd meg nekik ezt: www.youtube.com/watch?v=1vkKqQg8JKI
Képtelen vagyok 10 percnél tovább nézni, képernyőn keresztül kiverném az orbit rágókat a pofájából. NSZKSZ a csatorna üzemeltetőjének, top content!
Képtelen vagyok 10 percnél tovább nézni, képernyőn keresztül kiverném az orbit rágókat a pofájából. NSZKSZ a csatorna üzemeltetőjének, top content!
Aug 29, 2023 19:37:20
linziasztal01
(
x77)
Aug 29, 2023 19:37:57
x77)
Vakmeleg luxus szabad ég alatt alvások, mert a tranyó többek között a sátrat sem tudta felverni.
Ilyen nincs
(
x4)
Aug 29, 2023 19:38:09
x4)
Tranyó a Szász étterembe járhat ebédért.. ha egész hétre veszi akkor csak 1600 forint/nap (25 napra akkor 40 ezer forint). Hétvégére számoljunk 2000 forintot mert feláras a coop kisbolt 16000 Ft
kaja 56k
pia 148k
cigi 93k
raktár 20k
telekom 10k
országbérlet 19k
összesen 346 000 Ft
kaja 56k
pia 148k
cigi 93k
raktár 20k
telekom 10k
országbérlet 19k
összesen 346 000 Ft
Nyugatra dolgozó felhőének... a dupláját is megengedhetné magának bármikor...
tyodika
Aug 29, 2023 19:40:08
kaja 56k
pia 148k
cigi 93k
raktár 20k
telekom 10k
országbérlet 19k
összesen 346 000 Ft
kaja 56k
pia 148k
cigi 93k
raktár 20k
telekom 10k
országbérlet 19k
összesen 346 000 Ft
Irigy vagy mi, troll?!
Aug 29, 2023 19:40:08
kissendrevagyok
(
x48)
Aug 29, 2023 19:43:50
x48)
még a végén simán lehet, hogy 500k is elmegy a tranyóra.. voltak nudizni, ráckeve fürcsi, szolnoki fürcsi, mozi is volt 😅
SyntaxError
(
x24)
Aug 29, 2023 19:44:56
x24)
összesen 346 000 Ft
Tegye fel a kezét, akinek nem érne meg ennyi havidíjat egy hajléktalan tranyó befordított fasza.
Naugye.
Pitonsz Professzor
(
x17)
Aug 29, 2023 19:45:36
x17)
Tehat a buzikurva majd egy 1000es havonta...az évi 12000.. vannak ugyebar Sonderzahlungok,illetve rejtett kiadasok..akkor 2 év alatt egy használt 5 éves E osztály ára legurult a buzikurva torkán,illetve (f)elszívott..Gyonyoru..Irigykedek tényleg..:))
Punszisza a lekjopp!
EasybankosPedo
(
x23)
Aug 29, 2023 19:46:35
x23)
összesen 346 000 Ft
Gyagyás én nem vagyok olyan jó fej mint a trolléga, hogy ilyen matekkal segítselek. Helyette én csak azt mondom, hogy ne merd tibire fogni a nyomorod, erre a matekra hivatkozva. Addig ne, amig a zsidó bankok ugyanennyit vagy talán egy picivel többet visznek el tőled, úgy hogy szentséges tőketartozás akkor még nem is csökken.
Pitonsz Professzor
(
x17)
Aug 29, 2023 19:47:28
x17)
Ja a 40.000 Euró lemaradt.40!!! Ezer eurót használtál fel egy csöves alkoholista drogos szőrös herélt köcsögre..40ezer euró egy 5 éves AMG Pakkos jól felszerelt alacsony kmes E osztály..:DDDDD
Punszisza a lekjopp!
Hektor a Traktor
(
x8)
Aug 29, 2023 19:48:21
x8)
Nem olcsó egy Zsebköcsög. Van az havi 500.000 ft-is. Hiszen ne felejtsük el, hogy Endrének még pótolni kell a youtube pénzt is ami kiesik. Mellesleg a Tranyó népszerűsége rendesen visszaesett. Még szaros 1000 feliratkozót is nehéz volt összehoznia. Ez a vonat elment Tibike. Arra voltak kíváncsiak az emberek mikor a Jutkát verted. Most viszont alárendelt Szisza a bolhás Szisza. S soha nem is leszel már olyan aki bárki felett rendelkezik.
Hacsak nem szerzed vissza a Jutkát, akit verhetsz.
Heki a traki
Hacsak nem szerzed vissza a Jutkát, akit verhetsz.
MaxPayne
(
x24)
Aug 29, 2023 19:48:58
x24)
Raadasul a becsi oduban a tranyo egyszer mar sikeresen attorte az autipajzsot a “tartott valaki pisztolyt a fejedhez” kerdessel.
Csicsó_VOD
(
x4)
Aug 29, 2023 19:49:29
x4)
Hát nem tudom KP, szerintem a sodiapu nem jó példa, mert ha olyan apám volna, akkor szerintem én is leszarnám.
A Rocskai Vera néni már más, ő segített a gyagyásnak nem keveset, majd hálából le se szarta a fejét a rákban haldokló öregasszonynak, és szerintem már legfeljebb a kommentemből emlékszik rá, vagy a pédiáról..
Az anyjánál se lesz más a helyzet, max annyiban, hogy akkor valószínűleg neki kell elkaparni, bár itt páran örülnének, ha ez fordítva lenne.
Pitonsz Professzor
(
x17)
Aug 29, 2023 19:52:04
x17)
A párom nem iszik nem cigizik és összesen naponta megiszik egy 2 euros Rauch Eistee-t az havonta 60 euró..de legyen 70 ha belendül..Azt hiszem rá kell szólnom..xDDDDDD
Punszisza a lekjopp!
Biztatási kár
(
x10)
Aug 29, 2023 19:52:22
x10)
Tranyó a Szász étterembe járhat ebédért.. ha egész hétre veszi akkor csak 1600 forint/nap (25 napra akkor 40 ezer forint).
Már írtam, hogy az önkormányzathoz fizettek be, ahogy golda is. Ha jól emlékszem amúgy pont a nyugdíjas klubban van a főzőkonyha. Hétvégre hidegételt csomagolnak ebédre (két napra). Ez 600/ft per nap, a kiszállítás 80 huf. :) Ezzel nyugodtan számolhatsz, fifi nem adna ezért többet. :)
linziasztal01
(
x77)
Aug 29, 2023 19:52:29
x77)
"A trjollok kiszámolták", igen, Endre, egyedül te nem mered kiszámolni vagy kitenni az excelt, mert leesnél a kis hokedlidről, mennyibe is kerül az, hogy esténként loopolhass valakinek.
Vasaltheréspatkány
Aug 29, 2023 19:52:52
Endre mi a baszott kurva anyád ez a horpadozó bojlertest? Hogy az anyádba nézel ki te szardarab? Lassan a shunkának jobb fizikuma lesz mint neked.
Aug 29, 2023 19:52:52
Pitonsz Professzor
(
x17)
Aug 29, 2023 19:53:59
x17)
Még 2 év és 80k eurónál tartunk egy csöves buzikurvára..ha még 4 akkor meglesz a 100k is...egy új E osztály ára zsebből kpra...:DDDDDDDDD
Punszisza a lekjopp!
kissendrevagyok
(
x48)
Aug 29, 2023 19:54:31
x48)
Komolyan fikás azon a 80 forinton spóról akkor ? 🤣 Mert amikor a coopnál hugyozott a szisza akkor vitte az ételdobozokat. (ezért is tippeltem a szász étteremre)
Betöjt Laptop
(
x39)
Aug 29, 2023 19:54:48
x39)
Endre fizet ezért is, azért is... de ahogy nézem a köztes állapotot is finanszírozza rendesen.
linziasztal01
(
x77)
Aug 29, 2023 19:56:44
x77)
Tibitől kapott kártyaadatok miatt feljelentést teszel, de 2x50 euróért meg írsz egy boldozott levelet, ez hol arányos, Endre?
Pitonsz Professzor
(
x17)
Aug 29, 2023 19:57:08
x17)
Dehogy nem..10 sör előtt nőnek képzeli magát,utána Terminátor favágó John Wick Rambó Bruce Lee kombónak.Ez veszélyes
-
Aug 29, 2023 19:58:55
Hagyd ezt meg szerintem Hahónak, ő confirmed dezinformációkból jogtiszta excellel dolgozik.
Aug 29, 2023 19:58:55
Pitonsz Professzor
(
x17)
Aug 29, 2023 19:59:51
x17)
Ha iqos nem is de elfbarozott a herélt buzi
Hafré
(
x9)
Aug 29, 2023 20:03:10
x9)
Lehet, hogy nem látogadnád a sirját, de ahoz h ne tudd hol van eltemetve igazi szociopata retardáltnak kell lenni.
Biztatási kár
(
x10)
Aug 29, 2023 20:03:34
x10)
Most nézem módosítottak: 506 Ft-ra csökkent goldáé, gyagyáséké (külső étkeztetés) pedig jól megemelkedett, 986 Ft lett.
sörtötbontok
(
x8)
Aug 29, 2023 20:04:07
x8)
Meg rizsikére.
Extra adag rizsikére.
EasybankosPedo
(
x23)
Aug 29, 2023 20:05:42
x23)
De ez nem szociális alapon megy, tehát nem kell hozzá mondjuk jövedelem igazolás meg mondjuk egy lak vagy tartózkodási cím a településen?
Biztatási kár
(
x10)
Aug 29, 2023 20:09:06
x10)
Szerintem tranyó igényli, de van olyan hogy külső étkeztetés és nem a szociálist vettem figyelembe. De így, hogy nincs jövedelme és ha be van regisztrálva munkanélkülinek, akkor a goldás menü járna neki.
Neki nem kell igazolást vinnie, hogy púpszászon lakik, ezt igazolás nélkül is tudja mindenki, hogy golda macskaóljában tengődik a bécsi hajléktalan programozóval . :)
bolgár jeti
(
x30)
Aug 29, 2023 20:12:21
x30)
Nem hiszem, minél több kell annál olcsóbb :) Meg azért újszász nem egy (akkora) putri, több mint 2 milliárdos költségvetéssel bír.
kissendrevagyok
(
x48)
Aug 29, 2023 20:14:11
x48)
IQOS-t pld mikor láttál nála?
Ásó27
(
x68)
Aug 29, 2023 20:14:20
x68)
Mikbe vagy? Két hónapja meg sem baszta. 500-600 ezer forint arra ment el, hogy ott üljön mellette, és úgy tegyen, mintha meghallgatná a pedofilt.
Kakaspina
(
x24)
Aug 29, 2023 20:15:09
x24)
Amúgy a hétvége legnagyobb meglepetése számomra az volt, hogy Vahúr tud olvasni.
Nyírd ki anyád Sneci | Blekk ket csöcsképek kapcsán keress protonmailen
bolgár jeti
(
x30)
Aug 29, 2023 20:16:02
x30)
Csúnyán csúsztatsz, geci troll.
Egyrész meg is verte többször, másrészt a seggébe is felnyúlt végre (szerintem azóta is kéri újra :D )
-
Aug 29, 2023 20:17:31
Itt komoly tanszéki munka folyik, tényekkel alátámasztva.
Az nem IQOS.
Ennyi erővel én is számolhatnék egy Gerbeaud-os menüvel naponta nekik, de mivel nincs infóm erről inkább nem írom be.
Érted ugye?
NSZKSZ
Aug 29, 2023 20:17:31
bolgár jeti
(
x30)
Aug 29, 2023 20:18:17
x30)
vladrl
(
x8)
Aug 29, 2023 20:18:49
x8)
ez valami elfbar lesz szerintem
Hahó
(
x135)
Aug 29, 2023 20:18:58
x135)
Crack pipa.
Arthur Dent
(
x1)
Aug 29, 2023 20:19:51
x1)
Amúgy a hétvége legnagyobb meglepetése számomra az volt, hogy Vahúr tud olvasni.
Ásó27
(
x68)
Aug 29, 2023 20:19:58
x68)
Ő is ketyerűnek nézte a power banket, mint anno Jutka, amikor véletlenül elrakta magának.
NotFound 404
Aug 29, 2023 20:20:23
ez valami elfbar lesz szerintem
Aug 29, 2023 20:20:23
Ásó27
(
x68)
Aug 29, 2023 20:20:37
x68)
Mack
(
x1)
Aug 29, 2023 20:22:26
x1)
Ezen a képen olyan Frankeisteines lapos a feje... tipp snecológus kreatívoknak. ;-)
vladrl
(
x8)
Aug 29, 2023 20:22:42
x8)
google alapján tényleg az, hát legyen, szívjon a faszom ilyen szarokat :D legalább jó drága a tranyó. glo + bele cucc + cigi na meg a töménytelen mennyiségű pia
kissendrevagyok
(
x48)
Aug 29, 2023 20:23:26
x48)
2:30-tól van a rész ahol szívja azt az elektromos cigit. gondolom abba is meg kell venni a patront még ha nem is IQOS
youtu.be/FzQUuC4p-7Q?t=150
kissendrevagyok
Betöjt Laptop
(
x39)
Aug 29, 2023 20:23:59
x39)
Még a buta tranyó azt mondta, kihaltak a Neandervölgyiek.
Dehogy, hát ott a vahúr, élő példának!
Sztrapacska
(
x6)
Aug 29, 2023 20:25:11
x6)
Endre,anyádnak mennyi marad a saját ebéd előfizetéséből ha te is rendelsz?
Ó ö Hi sztrápácská no food faszom gyere már
Betöjt Laptop
(
x39)
Aug 29, 2023 20:25:24
x39)
2:30-tól van a rész ahol szívja azt az elektromos cigit. gondolom abba is meg kell venni a patront még ha nem is IQOS
Nem iqos, hanem valami utángyártott fos. volt idő, amikor csak ezt szívta Bécsben talán, amikor nem lehetett a lakásban cigizni. (fél napig)
Hektor a Traktor
(
x8)
Aug 29, 2023 20:25:26
x8)
Tibor! Ne hagyd, hogy a feleséged visszaéljen anyagi fölényével. Izzítsad a koreográfia és tánctanári tudásodat.
Heki a traki
linziasztal01
(
x77)
Aug 29, 2023 20:26:15
x77)
Az a Gloo, nagyjából annyi bele a "patron", mint egy rendes iqos vagy cigi, némileg még olcsóbb, 1900 körül lehet asszem.
vladrl
(
x8)
Aug 29, 2023 20:27:06
x8)
bécsben elfbart vettek, a gyagyás is azt szívta úgy mint valami cohibát xd
NotFound 404
Aug 29, 2023 20:27:55
1650, az iqos patron 1750. De lassan a 1900-hoz is eljutnak majd az árak
Aug 29, 2023 20:27:55
kissendrevagyok
(
x48)
Aug 29, 2023 20:29:00
x48)
Tranyó privátolta az élőt amit szarrájelentettünk
kissendrevagyok
Trollok harca
(
x5)
Aug 29, 2023 20:29:04
x5)
jövőre chipet is kell ültetni a cicádba mehet az excelbe!
Miskolci alvósejt
Hahó
(
x135)
Aug 29, 2023 20:29:13
x135)
Fikás tedd ki a tibor excelt!
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Hektor a Traktor
(
x8)
Aug 29, 2023 20:29:52
x8)
Azért Tibor és Endre tud valamit. 1 év alatt 6 évet öregedni. Ezt cíirkuszba kellene mutogatni. Igazi freak show világszám. Endre meg hatványozottan. Púpos, meg majdnem sikerült homárfiúvá válni a keze ketté hasításával.
Heki a traki
65 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Púp nem hálós narancsot fog neki vinni, ha 6-os gyűjtőt. Sakál részegen nehéz altatni, de inkább vigye el a sör, melyet a gyógyszerre ráisz.