kissendrevagyok
Van, hogy havi 100e+ a számla, mert összeadódnak a különböző hitelek, amikre kihozták ezeket a készülékeket. Így azért nem egy nagy mutatvány.
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
NANA! Én is itt vagyok ám!
Annyi szép emlék. Awww
Ezt nyjem értyem
Jó de minek? Mért nem elég a tavalyi samsung, amikor az élőben hugyozást meg szarást meg retardkodást közvetiteni tökéletes minőségben lehet. Namind1.
Nem érnek meg ezeknél egy évet telefonok. Ne magadból indulj ki.
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Amikor beirtak a szuletes idopontjat.
Ebben eddig lehetett eljutni.
Topkomment sztem!
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Ezek szenny proletárok, pont ezekre utazik a szolgáltató.
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
Egyszer olvastam, h létezik az a munkakör, hogy kutya-/macskakaja kostoló :D Szerintem win-win lenne Tibinek, jobban enne, mint amikor ő főz :)
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
A 2000-es évek második felében részt vettem egy projektben az egyik magyar mobilcégnél, ami arról szólt, hogy megcsinálják a saját pénzügyi szolgáltatójukat (hogy tudják finanszírozni a mindenféle ügyfeleknek eladott eszközöket, tv-t, telefont, stb). A pénzügyi tervezésnél olyan számokat láttunk, hogy besírsz. Break-even 10 hónap után és hasonlók. Mindenkire utaznak, hisz ha kijön a matek, miért is fizetnéd ki egyben? A Tibi félék inkább a költségeket növelik inkább (kockázat, ugye).
Max beleülő munka jöhet szóba :)
KURVArangy
Az tojasGyulusnak lenne alommelo. Mar evett kutyakajat mustarral eloben.
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Meg a nagy lófaszt, lassan diplomával se vesznek fel titkárnőnek... Nem hogy érettségivel.
Ahova meg elég a 8 általános oda azért gondolom ki kell rakni a csöcsöket. Endiii tessék szépen LMBTQ-kompatibilis melócsákat keresni az uradnak!
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Kérdezzük meg erről hitelfelvevős szemléletről Endrét :)
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
Már eleve mínuszban levő hitelkártyával venni a 2.5 eurós langyos heinekent a csöves hússzelepesednek? Valaki küldje már be sodit a kiszámolóblognak :D
Projektmunkák:
Mortal Kombat
Alkalmazott nyelvek:
Lovári
Egyéb skillek:
Jogvédett táncmozdulatok
Referenciát adhat:
Dáriusz
mivel nyem kell munkába mennije a szejelmemnek ezéjt lesz idő elmenni a kékesre. ha a viktojsznak lehetett akkoj nekem is. etyépként se montyam, hogy gyajog metyünk. lakóautómmal fugunk menni bibííí
Én ilyenkor szoktam inni egy sört.
Jo, de azert erezted a trollkodast ebben. Nyilvan endre is kocsogoskodesbol mondta ezt. Most kepzeld el ahogy egesz nap ezt kellett hallgatnia, hogy igy a terdmutet meg ugy a luxusrhabilitacio meg hogy fogok lemenni cigizni.
Endre nem normalis de azert o sem annyira gecibuta, hogy ne tudna olvasni a tibit.
Valami vicceset akart o is mondani.
De azert egy tibi a tatraban uvolt, hogy sztrapacskat akarok enni mikozben az endre baktat elotte az erdoben es azt dormogi, hogy de itt nem lehet sztrapacskat kapni - az egy kurva jo flok lenne.
Valószínűleg semmi nem lesz, de ha fog is készülni akkor egy darab 10 perc 2 másodperces videó lesz. Ez a maximum amit kinézek a gyagyásból.
Ezt nyjem értyem
Nem lesz abból semmi, vagy csak hetyetye, a gayza igaz hogy bűnöző, na de nyem nagyon , és nyem gyakrany.
KURVArangy
Az nem a gammer cigány a monitoron ? :D
kissendrevagyok
a jutu is ülőmunka....
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Azt nem mondta, hogy dolgozni is szeretne, csak legyen munka és fizetés 🤣
kissendrevagyok
ulve fogja ujjazni, az egy millio futyis felhoenek szaros valagat ez a herelt buzikurva ?
"Anyám hibája .Ha minden összeomlik, rágyújtom a házat" KEF 2024.06.29.
majd endi keres neki valami hasonló fos gányoldát, amiben most melózik: ahol a vedelésért meg fütyizésért fizetnek..
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Ha lenne eszuk mar most beirnak a tibi cv-jebe, hogy irodai alkalmazott es recepcios a nembuziMark cegenel. Hat honap es maris senior buro vezeto is lehetne.
Meg nem ugy kene kinezni, hogy sugarban hanyjon, aki csak rapillant.
Nyugi pedofil, simán van remény. Én 10 évig mondogattam a csajomnak, hogy ne az excelt buzerálja, annyi erővel már programozhatna mire rájött, hogy igazam van. Talán Tibit is megtaníthatnád a chatgpt-re :D
Off: szerinted most melyik programnyelvet erdemes megtanulni?
Ez olyan mintha azt kérdeznéd melyik könyvet érdemes elolvasni :)
Hát ami érdekel, statisztikát akarsz csinálni a pedofil kommentjeiből vagy képfelismerőt, ami megtalálja a youtube stream-ekben a kivillanó pitont? :D
Nem érdemes nyelvet tanulni, szerintem. De nem pont erről beszéltem veled? Hogy az assembly-ben programozók a menők (mikor mindenki tudja, hogy lusta balfaszok, gépi kódban kell írni, az az igazi :D)
Túl hamar kipontozódsz, aztán megint nem tudsz írni egy napig. Sose éred utol a pedofilt, neki -30000 pontja van, hahó!
De, ok a menok!
Azt biztos nem tudnam megtanulni. Marmint, ha az eletem mulna rajta, akkor valamilyen szinten biztos, de en maradok az angol szavak, adott logika menten, egymas melle pakolgatasanal :)
C#, JavaScript, Python - en ezeket tanultam, tanulom.
Na de az enblog vege.
Tuti azért jár ilyen keveset a korcs, mert nagyon kiröhögnénk, ha itt is megcsinálná, a -56 000-et.
Pedig vehetne fel hitelt itt is , 25%-os kamatra.
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Elmegetne ciganykallernak :D
“Nincs jegyed? Akkor szetbaszom a szadat!”
Megidézem Radírpókot
Na de az enblog vege.
Konkretan ezzel a harommal a szakmaban elofordulo problemak/feladatok 80%-at le is fedted, nagyon nem tudsz melleloni vele :D
A munka nem megoldás.
Megvolt a mai kommented is, ügyes vagy! Holnap ne gyere!
Üdvözlettel: PS - Puha Slag | LMBTQ SODI | LMBTQ Propagandista Sodi
kissendrevagyok
Pontosan. Csak nem vicceskedni akart, hanem gúnyolódni.
Mikor Szolnokról megcsinálta a tegnapi flokkot, nagyon jó kedve volt, még az sem zavarta, hogy valami dolga volt a városban és mehetett leborotvált szemöldökkel. Élvezettel mondogatta, hogy hülye, aki fizikai munkára vetemedik.
Teljesen rá vall, hogy azért nevetett mindezen, mert Tibi „cserébe” így megjárta. Mert a tranyó szarabbul járt, az biztos. Rohadtul fel van dagadva a térde, szóval ha nem is annyira, mint mondja, de tényleg konstans fájdalommal él, ami ráadásul folyamatosan romlik. Most teljes szívvel remélte, hogy nemsokára vége, ezért totál kétségbeeshetett, hogy mi lesz. A lájvot már betütükézve indította, addigra dühödött fel.
Szerintem a korcs a fájdalmán örömködött, a kékestetős poszttal pedig csak annyit üzent, hogy tudja, hogy oda viszi, ahova akarja: a favellában nem maradhat egyedül, szóval követnie kell Fifit, mint a seggéből lógó betyárkörte. Kirándulástól természetesen nem kell tartania, mert a korcsot nem érdekli se a természet, se a városok, full monomániás és csak pucérkodni szeret. + Az is egy nyomorék, még Linzben mondta, hogy már napi szinten fáj a púpja, alig bír menni vele.
Az viszont külön vicces, hogy ez a diagnózis azzal járt, hogy nem is basztathatja tovább a csövest, hogy menjen dolgozni olyan helyekre, ahol lenne esélye, hogy felveszik, vagyis annyi a kétkeresős álmoknak, amivel ő is rosszul járt. De az is a korcsra vall, hogy ha valaki más nagyobbat koppan, akkor olyan dolognak is vadul örül, amivel ő maga is megszívja.
De azóta volt John Harris karkötője, hahó!
A linzi recskaoduban, a szemetet levitte és le kellett feküdnie :D
Nem bír állni 10 percet :D
Nem csoda, hogy nem áll a cerka, az alulfejlett korcs kis teste, a kétszeresére van dagadva.
Mázsás Sodi asodi.
Tisztában van vele, de neki ez is vonzóbbá teszi a Sziszát a számára, ugyanaúgy amikor a Gyagyás Karácsonykor is mondta, hogy ő szereti ha üti és rúgja a cica, mert attól felizgul.
Hiába, na, passzív femdom függő sodi asodi!
Meg 30 kilóval könnyebb volt.
*VAN
Legutolsó próbálkozásnàl se sikerült lemondani. : D
Nem kellenek nekem pénzügyek. Legyen meg a napi sör, menjen a Netflix és kész.
Nyugi. Kezeli. Mar csak a PS5 elofizetes van (emelkedik) meg a stream szolgaltatok akik kozul mindenki arat emelt. Meg a JH de csak 3 honapig? Mennyi lehet? kB 100-110 eurocsa?
Tenyleg meg mindig megvan neki? :D
Nem hiszem el ezt a balfaszt! XD
mar nagyon hozza van szokva,hogy van... ez ertheto :DDD
"Anyám hibája .Ha minden összeomlik, rágyújtom a házat" KEF 2024.06.29.
Csak nem akar elhízni, hiszen a sodi 100 éves koráig fog élni.
Van egy régi laptopomhoz egy irgalmatlan 200 wattos félkilós töltőm, esetleg felajánlom jótékony célra Tibinek :D
Ment tényfeltárás az itt lévő formon keresztül:
www.voquz.com/en/contact/
Direkt emailt nem találtam egyelőre
Ez az osztrák:
austria@voquz.com
Ez a német:
[email protected]
kissendrevagyok
Nagyon sok mostanában a dezinformáció, a tévedés, és a pontfarmolás teljesen random agymenések alapján.
Jó lenne, ha visszatérnénk a fórum régi hangulatához, ahol korrekt tények alapján folyik a kutatómunka és csak azért mert éppen vicceskedni támad kedve valakinek nem böfög ide egy kommentet.
Nagyot esett a színvonal, bár a pontfarmolók ezzel majd biztos nem értenek egyet.
Mindegy, Andi.
forum.sodika.org/?pageNo=12870#comment-1302433

Feljöttem a járdára inkább, sok itt a drága autó. Nem akarom, hogy bajuk essen.
Hahó! Tudsz valami biztonságos parkolót a közelben? Sörtöt hoztam!
Te hiszel még a fikásnak? Xd nem tudom most a kollégák átsiklottak a Sodina komment felett vagy csak ignorálták... Felesleges erre építeni, fórumot hergelni
Prostitucio, kabitoszerkereskedelem, internetes csalasok. Egesz komoly karrierek allnak meg elotte.
kissendrevagyok
(
x48)
Sep 02, 2023 12:43:26
x48)
Nézem a tegnapi vonatleszállítós liveot. Nem tudom miért de roppant szórakoztatóak ezek a dühöngős, fenyegetős liveok. Igazi bűnös élvezet.

Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Sep 02, 2023 12:44:26
x13)
Én csak azt nem értem,hogy hogyan van ezeknek a trasheknek 3 hetente új telefonjuk?
Tiborra végképp igaz ez..trottel már megint vettél neki egy telefont ajándékként,hogy megszégyenitett élőben? Te papúcsállatka.
Tiborra végképp igaz ez..trottel már megint vettél neki egy telefont ajándékként,hogy megszégyenitett élőben? Te papúcsállatka.
Van, hogy havi 100e+ a számla, mert összeadódnak a különböző hitelek, amikre kihozták ezeket a készülékeket. Így azért nem egy nagy mutatvány.
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x5)
Sep 02, 2023 12:44:29
x5)
Jöhet mind, be vagyok baszva.
NANA! Én is itt vagyok ám!
habos babafos
(
x3)
Sep 02, 2023 12:45:43
x3)
Annyi szép emlék. Awww
kissendrevagyok
(
x48)
Sep 02, 2023 12:49:57
x48)
Tranyó ülőmunkát szeretne!
kissendrevagyok
Állásajánlat
Sep 02, 2023 12:50:07
Helye: Távmunkában otthonról végezhető
Foglalkoztatás jellege: Teljes munkaidő
Elvár végzettség: nem igényel
Kategória: segédmunka
Jelenkezéshez szükséges dokumentumok: nem szükséges
Szükséges nyelvtudás: nem szükséges
Munkakör megnevezése: Arcszobrászat
Leírás:
Teljes munkaidőben szemöldök formázó munkatársat keresünk, a szemöldokceruza üzletágunk felhuttatásához. A feladat abból állna, hogy élő internetes kövzetítés keretében szemöldököket borotvál a munkatárs. Később ha már kellő rutinra tett szert, akkor egyéb helyeken is borotválhat. Bérezés megegyezés szerint.
Foglalkoztatás jellege: Teljes munkaidő
Elvár végzettség: nem igényel
Kategória: segédmunka
Jelenkezéshez szükséges dokumentumok: nem szükséges
Szükséges nyelvtudás: nem szükséges
Munkakör megnevezése: Arcszobrászat
Leírás:
Teljes munkaidőben szemöldök formázó munkatársat keresünk, a szemöldokceruza üzletágunk felhuttatásához. A feladat abból állna, hogy élő internetes kövzetítés keretében szemöldököket borotvál a munkatárs. Később ha már kellő rutinra tett szert, akkor egyéb helyeken is borotválhat. Bérezés megegyezés szerint.
Sep 02, 2023 12:50:07
Nonbinary Gayfish
(
x1)
Sep 02, 2023 12:50:13
x1)
Jó de minek? Mért nem elég a tavalyi samsung, amikor az élőben hugyozást meg szarást meg retardkodást közvetiteni tökéletes minőségben lehet. Namind1.
bolgár jeti
(
x30)
Sep 02, 2023 12:51:29
x30)
Nem érnek meg ezeknél egy évet telefonok. Ne magadból indulj ki.
MaxPayne
(
x24)
Sep 02, 2023 12:53:34
x24)
Ulomunka = majd ulve szopok tyoproniert
Remegőszáj
(
x1)
Sep 02, 2023 12:54:03
x1)
“Az orvos egy tollvonással darabokra hullasztotta az életem”. Ez a része nyelvtanilag helyes is, azzal a tollvonással mikor jóváhagyta a herélèst.
noikabatgomb
(
x10)
Sep 02, 2023 12:54:49
x10)
“Az orvos egy tollvonással darabokra hullasztotta az életem”. Ez a része nyelvtanilag helyes is, azzal a tollvonással mikor jóváhagyta a herélèst.
Amikor beirtak a szuletes idopontjat.
trolléga
(
x30)
Sep 02, 2023 12:54:50
x30)
amúgy mi fan a Kékestetőn? buzigőz vagy nudistrand?
Edike már csak így képes a csúcsra jutni.
Topkomment sztem!
A helyzet megoldása
(
x45)
Sep 02, 2023 12:55:58
x45)
bolgár jeti
(
x30)
Sep 02, 2023 12:56:35
x30)
Ulomunka = majd ulve szopok tyoproniert
Egyszer olvastam, h létezik az a munkakör, hogy kutya-/macskakaja kostoló :D Szerintem win-win lenne Tibinek, jobban enne, mint amikor ő főz :)
noikabatgomb
(
x10)
Sep 02, 2023 12:57:23
x10)
Nagy kar, hogy a Geza nem fog feljelentest tenni. Vicces kis mellek szal lenne ahogy endre a vallalkozo oltonyeben, anyukajaval menne a birosagra magat kepviselni.
ZazÉnTévém
Sep 02, 2023 12:57:27
Edith, amikor hamarosan kihullik az összes hajad és szemöldököt, akkor hivatalosan is embrace-elheted a skinhead stílust, de természetesen téged 1 perc alatt szét is vernek emiatt. Nem csak romák, de a skinek is. Hahó!
Sep 02, 2023 12:57:27
bolgár jeti
(
x30)
Sep 02, 2023 12:59:47
x30)
A 2000-es évek második felében részt vettem egy projektben az egyik magyar mobilcégnél, ami arról szólt, hogy megcsinálják a saját pénzügyi szolgáltatójukat (hogy tudják finanszírozni a mindenféle ügyfeleknek eladott eszközöket, tv-t, telefont, stb). A pénzügyi tervezésnél olyan számokat láttunk, hogy besírsz. Break-even 10 hónap után és hasonlók. Mindenkire utaznak, hisz ha kijön a matek, miért is fizetnéd ki egyben? A Tibi félék inkább a költségeket növelik inkább (kockázat, ugye).
mikedp
(
x9)
Sep 02, 2023 13:00:02
x9)
Max beleülő munka jöhet szóba :)
MaxPayne
(
x24)
Sep 02, 2023 13:00:58
x24)
Az tojasGyulusnak lenne alommelo. Mar evett kutyakajat mustarral eloben.
trolléga
(
x30)
Sep 02, 2023 13:02:34
x30)
Tényleg Ændi, a Sziszád mit csinálna abban az irodában? Tud gépelni, lehetőleg vakon? Ért valamilyen irodai programhoz? Megformáz egy dokumentumot Wordben? Összerak egy Excel táblázatot, amin megoldja a munkaidőnyilvántartást? Vagy legalább lefőz egy kávét és nem-szaros kézzel beviszi a csészét a főnöknek? Mégis miért akarná bárki alkalmazni egy irodában? Irodai környezetben szükséges tudásban minden érettségizett tizennyolc éves köröket ver rá és azokból is annyi van, hogy Dunát lehet velük rekeszteni.
Meg a nagy lófaszt, lassan diplomával se vesznek fel titkárnőnek... Nem hogy érettségivel.
Ahova meg elég a 8 általános oda azért gondolom ki kell rakni a csöcsöket. Endiii tessék szépen LMBTQ-kompatibilis melócsákat keresni az uradnak!
kissendrevagyok
(
x48)
Sep 02, 2023 13:03:26
x48)
Endre nincs más választásod, Tibiből is pjogjamozót kell nevelned. 2 milliós fizuból talán kijöttök. A melót természetesen te gányolod majd neki is. A chatGPT-re mostantól a sajátod mellett Tiborsz munkáját is fel kell töltened.
#LearnToCode
kissendrevagyok
#LearnToCode
Remegőszáj
(
x1)
Sep 02, 2023 13:04:43
x1)
Egyèbként az mennyiee autilogika része “ha egy térd alkalmatlan a munkàra” akkor alkalmas a Kékes megmászására! :D
A helyzet megoldása
(
x45)
Sep 02, 2023 13:05:00
x45)
ha kijön a matek, miért is fizetnéd ki egyben?
bolgár jeti
(
x30)
Sep 02, 2023 13:06:45
x30)
Már eleve mínuszban levő hitelkártyával venni a 2.5 eurós langyos heinekent a csöves hússzelepesednek? Valaki küldje már be sodit a kiszámolóblognak :D
Tibi CV
Sep 02, 2023 13:06:53
Endre nincs más választásod, Tibiből is pjogjamozót kell nevelned. 2 milliós fizuból talán kijöttök. A melót természetesen te gányolod majd neki is. A chatGPT-re mostantól a sajátod mellett Tiborsz munkáját is fel kell töltened.
#LearnToCode
#LearnToCode
Projektmunkák:
Mortal Kombat
Alkalmazott nyelvek:
Lovári
Egyéb skillek:
Jogvédett táncmozdulatok
Referenciát adhat:
Dáriusz
Sep 02, 2023 13:06:53
MaxPayne
(
x24)
Sep 02, 2023 13:07:55
x24)
Buzi furcsibe vitted ma az uradat, Edina?
tyodika
Sep 02, 2023 13:09:33
Egyèbként az mennyiee autilogika része “ha egy térd alkalmatlan a munkàra” akkor alkalmas a Kékes megmászására! :D
mivel nyem kell munkába mennije a szejelmemnek ezéjt lesz idő elmenni a kékesre. ha a viktojsznak lehetett akkoj nekem is. etyépként se montyam, hogy gyajog metyünk. lakóautómmal fugunk menni bibííí
Sep 02, 2023 13:09:33
Bécsi hajléktalan
(
x1)
Sep 02, 2023 13:14:46
x1)
Nagy kar, hogy a Geza nem fog feljelentest tenni. Vicces kis mellek szal lenne ahogy endre a vallalkozo oltonyeben, anyukajaval, DE SZEMOLDOK NELKUL, menne a birosagra magat kepviselni.
MaxPayne
(
x24)
Sep 02, 2023 13:16:47
x24)
Remelem Geyza feltolt majd egy Edinan oblosen rohogo videot, ha a pedofil hetfon tenyleg csinal egy Geyzagyalazo flokkot!
kissendrevagyok
(
x48)
Sep 02, 2023 13:17:18
x48)
Gayza ne felejtsd el, hogy a hétvégére ígértél nekünk sodi böngészőelőzményeis, titkos adatokkal teli pendriveos privát lájvot!
kissendrevagyok
noikabatgomb
(
x10)
Sep 02, 2023 13:20:06
x10)
Jo, de azert erezted a trollkodast ebben. Nyilvan endre is kocsogoskodesbol mondta ezt. Most kepzeld el ahogy egesz nap ezt kellett hallgatnia, hogy igy a terdmutet meg ugy a luxusrhabilitacio meg hogy fogok lemenni cigizni.
Endre nem normalis de azert o sem annyira gecibuta, hogy ne tudna olvasni a tibit.
De azert egy tibi a tatraban uvolt, hogy sztrapacskat akarok enni mikozben az endre baktat elotte az erdoben es azt dormogi, hogy de itt nem lehet sztrapacskat kapni - az egy kurva jo flok lenne.
habos babafos
(
x3)
Sep 02, 2023 13:20:10
x3)
Remelem Geyza feltolt majd egy Edinan oblosen rohogo videot, ha a pedofil hetfon tenyleg csinal egy Geyzagyalazo flokkot!
Valószínűleg semmi nem lesz, de ha fog is készülni akkor egy darab 10 perc 2 másodperces videó lesz. Ez a maximum amit kinézek a gyagyásból.
mikedp
(
x9)
Sep 02, 2023 13:21:44
x9)
Nem lesz abból semmi, vagy csak hetyetye, a gayza igaz hogy bűnöző, na de nyem nagyon , és nyem gyakrany.
balek
(
x10)
Sep 02, 2023 13:23:08
x10)
Mintha ezen múlna... Lassan három éve sodi elő adásban ismerte be hogy pedofil és meztelen gyerekeket ábrázoló nudioldalakra jár, miközben a faszát veri, azért nem ér rá forráskódot nézegetni.
Tök mindegy milye van Gézának, ha nem börtönt erő bizonyíték, nem oszt, nem szoroz.
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
Tök mindegy milye van Gézának, ha nem börtönt erő bizonyíték, nem oszt, nem szoroz.
balek
(
x10)
Sep 02, 2023 13:24:08
x10)
Mije na, pátyi ujjszászi grammatika
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
-
Sep 02, 2023 13:25:59
Sunka, miért nem azt hozos nyilvánosságra, milyen titkos megállapodás volt köztetek?
Kevinkéről képcsere a három ezer euróért, pénzért közös nudiszaunázás, ahol Endi kedvére játszhat a meztelen Kevinkével?
Vallj színt Sunka! Juttasd börtönbe a pedofilt!
Kevinkéről képcsere a három ezer euróért, pénzért közös nudiszaunázás, ahol Endi kedvére játszhat a meztelen Kevinkével?
Vallj színt Sunka! Juttasd börtönbe a pedofilt!
Sep 02, 2023 13:25:59
Sodimap
Sep 02, 2023 13:32:34
Sep 02, 2023 13:32:34
kissendrevagyok
(
x48)
Sep 02, 2023 13:36:28
x48)
A kiss Endre Farkas terror fenyegetőző
Ime a videó:
youtu.be/WM8J-i_dtMY
Ime a videó:
youtu.be/WM8J-i_dtMY
Az nem a gammer cigány a monitoron ? :D
halászlé
(
x24)
Sep 02, 2023 13:37:46
x24)
a jutu is ülőmunka....
kissendrevagyok
(
x48)
Sep 02, 2023 13:38:49
x48)
a jutu is ülőmunka....
koszos
(
x11)
Sep 02, 2023 13:39:43
x11)
ulve fogja ujjazni, az egy millio futyis felhoenek szaros valagat ez a herelt buzikurva ?
Nemzet Krónikása
(
x21)
Sep 02, 2023 13:40:09
x21)
OF-re lenne kereslet, de ahhoz tudni kéne angolul.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
A helyzet megoldása
(
x45)
Sep 02, 2023 13:42:19
x45)
Géza, az emberek undorodnak tőled, és soha az életben nem lesz egy napod amikor nem egy nyomor proletárként kell élned.
halászlé
(
x24)
Sep 02, 2023 13:42:56
x24)
majd endi keres neki valami hasonló fos gányoldát, amiben most melózik: ahol a vedelésért meg fütyizésért fizetnek..
noikabatgomb
(
x10)
Sep 02, 2023 13:45:38
x10)
Ha lenne eszuk mar most beirnak a tibi cv-jebe, hogy irodai alkalmazott es recepcios a nembuziMark cegenel. Hat honap es maris senior buro vezeto is lehetne.
Bécsi hajléktalan
(
x1)
Sep 02, 2023 13:54:32
x1)
OF-re lenne kereslet, de ahhoz tudni kéne angolul.
Meg nem ugy kene kinezni, hogy sugarban hanyjon, aki csak rapillant.
bolgár jeti
(
x30)
Sep 02, 2023 13:54:33
x30)
Nyugi pedofil, simán van remény. Én 10 évig mondogattam a csajomnak, hogy ne az excelt buzerálja, annyi erővel már programozhatna mire rájött, hogy igazam van. Talán Tibit is megtaníthatnád a chatgpt-re :D
bútorboltban
Sep 02, 2023 13:54:47
"Lehet állítani a háttámla dőlésszögét..."
Szegény eladó nem tudta, miért kezdek röhögni:(
Szegény eladó nem tudta, miért kezdek röhögni:(
Sep 02, 2023 13:54:47
ZazÉnTévém
Sep 02, 2023 13:57:59
Nem baj Sneci, ahogyan te szoktad mondani: " A gép forog, az alkotó pihen, Endi pedig Edina lett és meleg sodi asodi!
Sep 02, 2023 13:57:59
MaxPayne
(
x24)
Sep 02, 2023 13:58:02
x24)
KisBob
Sep 02, 2023 14:01:10
"lyómában minty a Lyómaiak, macskaólyban minty a koszozs matykák!"
KisBob a nagy vonat
Sep 02, 2023 14:01:10
bolgár jeti
(
x30)
Sep 02, 2023 14:04:14
x30)
Hát ami érdekel, statisztikát akarsz csinálni a pedofil kommentjeiből vagy képfelismerőt, ami megtalálja a youtube stream-ekben a kivillanó pitont? :D
Nem érdemes nyelvet tanulni, szerintem. De nem pont erről beszéltem veled? Hogy az assembly-ben programozók a menők (mikor mindenki tudja, hogy lusta balfaszok, gépi kódban kell írni, az az igazi :D)
Betöjt Laptop
(
x39)
Sep 02, 2023 14:08:48
x39)
Vajon Endre megy szemceruzát venni, vagy a hapsikurvát küldi el, azzal a csámpás rajzolt szemöldökével?
bolgár jeti
(
x30)
Sep 02, 2023 14:08:49
x30)
hetyetye
Túl hamar kipontozódsz, aztán megint nem tudsz írni egy napig. Sose éred utol a pedofilt, neki -30000 pontja van, hahó!
MaxPayne
(
x24)
Sep 02, 2023 14:09:22
x24)
De, ok a menok!
Azt biztos nem tudnam megtanulni. Marmint, ha az eletem mulna rajta, akkor valamilyen szinten biztos, de en maradok az angol szavak, adott logika menten, egymas melle pakolgatasanal :)
Na de az enblog vege.
Trollok harca
(
x5)
Sep 02, 2023 14:10:36
x5)
a vonatozás is ülőmunka
Miskolci alvósejt
Betöjt Laptop
(
x39)
Sep 02, 2023 14:11:49
x39)
Tuti azért jár ilyen keveset a korcs, mert nagyon kiröhögnénk, ha itt is megcsinálná, a -56 000-et.
Pedig vehetne fel hitelt itt is , 25%-os kamatra.
MaxPayne
(
x24)
Sep 02, 2023 14:12:23
x24)
a vonatozás is ülőmunka
Elmegetne ciganykallernak :D
“Nincs jegyed? Akkor szetbaszom a szadat!”
A helyzet megoldása
(
x45)
Sep 02, 2023 14:13:51
x45)
Megidézem Radírpókot
miskolcigány
(
x5)
Sep 02, 2023 14:15:50
x5)
Na de az enblog vege.
Konkretan ezzel a harommal a szakmaban elofordulo problemak/feladatok 80%-at le is fedted, nagyon nem tudsz melleloni vele :D
Nemzet Krónikása
(
x21)
Sep 02, 2023 14:18:07
x21)
Fikás, 6 hónapon belül kijön az Apple Vision Pro, az Apple első AR sisakja. Lesz róla teszt? :D Felhőénekként nem akarsz rá írni valami fasza programot, amit az AppStoreban tudnál legalább x150% áron árulni a hipsztereknek?
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Puha Slag
(
x7)
Sep 02, 2023 14:19:12
x7)
Megvolt a mai kommented is, ügyes vagy! Holnap ne gyere!
Arthur Dent
(
x1)
Sep 02, 2023 14:21:40
x1)
Endre !
Írok neked egy diagnózist ingyen, hogy miért nem áll fel már a faszod a sziszádra:
Mivel finoman szólva nagyon szarul mennek a dolgaid és érzed a vesztedet, akár ténylegesen csöves lehetsz...
Ezért a szisza aki idáig ki volt és jelenleg is (még) ki van szolgáltatva neked ő a csicskád akibe csak úgy beleverheted a faszodat....
De ez a szerep ha utcára kerülsz te is, egyből meg fog változni, és te leszel a komlói köcsögnek a csicskása aki téged fog begbaszni amikor csak akar, ki leszel szolgáltatva neki mert egyedül nem fogod bírni az utcát, piszony...
Írok neked egy diagnózist ingyen, hogy miért nem áll fel már a faszod a sziszádra:
Mivel finoman szólva nagyon szarul mennek a dolgaid és érzed a vesztedet, akár ténylegesen csöves lehetsz...
Ezért a szisza aki idáig ki volt és jelenleg is (még) ki van szolgáltatva neked ő a csicskád akibe csak úgy beleverheted a faszodat....
De ez a szerep ha utcára kerülsz te is, egyből meg fog változni, és te leszel a komlói köcsögnek a csicskása aki téged fog begbaszni amikor csak akar, ki leszel szolgáltatva neki mert egyedül nem fogod bírni az utcát, piszony...
Nemzet Krónikása
(
x21)
Sep 02, 2023 14:23:43
x21)
off: Ki ez a KisBob amúgy?
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
A Trójai Tranyó
Sep 02, 2023 14:25:12
off: Ki ez a KisBob amúgy?
Ahogy nézem a napok óta tartó kommentámokfutása alapján Dadogó Kisnyugdíjas skizoid kivetülése lehet Sep 02, 2023 14:25:12
kissendrevagyok
(
x48)
Sep 02, 2023 14:26:00
x48)
Fikás, 6 hónapon belül kijön az Apple Vision Pro, az Apple első AR sisakja. Lesz róla teszt? :D Felhőénekként nem akarsz rá írni valami fasza programot, amit az AppStoreban tudnál legalább x150% áron árulni a hipsztereknek?
ascites
(
x57)
Sep 02, 2023 14:29:46
x57)
Pontosan. Csak nem vicceskedni akart, hanem gúnyolódni.
Mikor Szolnokról megcsinálta a tegnapi flokkot, nagyon jó kedve volt, még az sem zavarta, hogy valami dolga volt a városban és mehetett leborotvált szemöldökkel. Élvezettel mondogatta, hogy hülye, aki fizikai munkára vetemedik.
Teljesen rá vall, hogy azért nevetett mindezen, mert Tibi „cserébe” így megjárta. Mert a tranyó szarabbul járt, az biztos. Rohadtul fel van dagadva a térde, szóval ha nem is annyira, mint mondja, de tényleg konstans fájdalommal él, ami ráadásul folyamatosan romlik. Most teljes szívvel remélte, hogy nemsokára vége, ezért totál kétségbeeshetett, hogy mi lesz. A lájvot már betütükézve indította, addigra dühödött fel.
Szerintem a korcs a fájdalmán örömködött, a kékestetős poszttal pedig csak annyit üzent, hogy tudja, hogy oda viszi, ahova akarja: a favellában nem maradhat egyedül, szóval követnie kell Fifit, mint a seggéből lógó betyárkörte. Kirándulástól természetesen nem kell tartania, mert a korcsot nem érdekli se a természet, se a városok, full monomániás és csak pucérkodni szeret. + Az is egy nyomorék, még Linzben mondta, hogy már napi szinten fáj a púpja, alig bír menni vele.
Az viszont külön vicces, hogy ez a diagnózis azzal járt, hogy nem is basztathatja tovább a csövest, hogy menjen dolgozni olyan helyekre, ahol lenne esélye, hogy felveszik, vagyis annyi a kétkeresős álmoknak, amivel ő is rosszul járt. De az is a korcsra vall, hogy ha valaki más nagyobbat koppan, akkor olyan dolognak is vadul örül, amivel ő maga is megszívja.
Sodimap
Sep 02, 2023 14:35:30
Lepelezzük le terroristát!
Írjatok a rendőrségnek: [email protected]
Írjatok a rendőrségnek: [email protected]
Sep 02, 2023 14:35:30
Hektor a Traktor
(
x8)
Sep 02, 2023 14:36:44
x8)
Tegnap megtudtuk, hogy Tibor beás cigány. Azt már előtte is hangoztatta, hogy cigány, s azt is hogy beszél cigányul. Amint megtudhattuk, hogy a Santa Maria cigányul azt jelenti, hogy kurva anyád. (Ha ezt Kolombusz Kristof tudta volna biztos más nevet ad a vezérhajójának)
trashcity.net/video/5323/tibi-santa-maria-az-k-rva-anyád-cigányul
Nos mit tudunk eddig a Zsebköcsögről. Harcművész, beás cigány, komoly sportoló aki egy sérülés miatt szerzett térdsérülést. Illetve perfekt a cigány nyelv területén. Képzett egészségügyi szakember. Komoly jogi képesítései vannak, hiszen az europai bírósággal levelezik (ezek szerint az angol vagy a francia nyelvnek is a mestere). ADHD-s akikre a drogok nyugtato hatással vannak, vagy hatástalanok rá. Saját magát herélte ki úgy hogy nem vérzett el. Illetve a komlói alvilág elismert alakja, akit az utca nevelt fel, hiszen komlói.
Nos ezekből annyi igaz, hogy egy herélt komlói.
Heki a traki
trashcity.net/video/5323/tibi-santa-maria-az-k-rva-anyád-cigányul
Nos mit tudunk eddig a Zsebköcsögről. Harcművész, beás cigány, komoly sportoló aki egy sérülés miatt szerzett térdsérülést. Illetve perfekt a cigány nyelv területén. Képzett egészségügyi szakember. Komoly jogi képesítései vannak, hiszen az europai bírósággal levelezik (ezek szerint az angol vagy a francia nyelvnek is a mestere). ADHD-s akikre a drogok nyugtato hatással vannak, vagy hatástalanok rá. Saját magát herélte ki úgy hogy nem vérzett el. Illetve a komlói alvilág elismert alakja, akit az utca nevelt fel, hiszen komlói.
Nos ezekből annyi igaz, hogy egy herélt komlói.
banshee
(
x24)
Sep 02, 2023 14:39:46
x24)
Kékestető? A kappányos időkben az 5. emeletre mikor felcaplatott is majd a tüdejét köpte ki.
JohnCramer
(
x1)
Sep 02, 2023 14:39:48
x1)
Tudod mi a különbség Trottel közted meg Gigi Becali közt? A világon semmi... Ugyanolyan antimagyar vagy mint ő, csövesek élnek belőled mint belőle, ugyanúgy azt hiszed hogy vakok közt félszemű vagy és azáltal félisten is... Pula
Ez most buzisan fog hangzani, de heteró vagyok
Dörpepúp
(
x7)
Sep 02, 2023 14:40:03
x7)
nyem nyúlsz a tyeknikai eszközömhöz!
Igazmondó Juhász
(
x2)
Sep 02, 2023 14:42:39
x2)
Fikás ugye tisztában vagy azzal, hogy a szisza semmilyen munkát nem fog csinálni? Eltartod amíg ég a kártyen utána lekopik és más gazdatest után néz!
Sörike
(
x3)
Sep 02, 2023 14:43:29
x3)
Tibornak marad a púpszászi chaturbate
Gecis hányós lavór
ascites
(
x57)
Sep 02, 2023 14:44:15
x57)
Kékestető? A kappányos időkben az 5. emeletre mikor felcaplatott is majd a tüdejét köpte ki.
Betöjt Laptop
(
x39)
Sep 02, 2023 14:44:51
x39)
A linzi recskaoduban, a szemetet levitte és le kellett feküdnie :D
Nem bír állni 10 percet :D
Nem csoda, hogy nem áll a cerka, az alulfejlett korcs kis teste, a kétszeresére van dagadva.
Mázsás Sodi asodi.
ZazÉnTévém
Sep 02, 2023 14:44:53
Fikás ugye tisztában vagy azzal, hogy a szisza semmilyen munkát nem fog csinálni? Eltartod amíg ég a kártyen utána lekopik és más gazdatest után néz!
Tisztában van vele, de neki ez is vonzóbbá teszi a Sziszát a számára, ugyanaúgy amikor a Gyagyás Karácsonykor is mondta, hogy ő szereti ha üti és rúgja a cica, mert attól felizgul.
Hiába, na, passzív femdom függő sodi asodi!
Sep 02, 2023 14:44:53
SyntaxError
(
x24)
Sep 02, 2023 14:45:33
x24)
Endre! Kifizetted a sziszának, hogy felnyúlt a végbeledbe és análisan elégített ki?
Na látod! Pedig az is munka, hahó!
Elő a kártyenekkel és füstöljnenek azok az Eurocsák!
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Na látod! Pedig az is munka, hahó!
Elő a kártyenekkel és füstöljnenek azok az Eurocsák!
Trollok harca
(
x5)
Sep 02, 2023 14:52:35
x5)
indián neve lehetne Ülőcica
Miskolci alvósejt
banshee
(
x24)
Sep 02, 2023 14:52:52
x24)
Meg 30 kilóval könnyebb volt.
Remegőszáj
(
x1)
Sep 02, 2023 14:56:17
x1)
*VAN
linziasztal01
(
x77)
Sep 02, 2023 14:59:03
x77)
Editke, ha nem mondtad le a John Harrist és a rokkant csövesed ezt megtudja, akkor tuti elver.
Púpszászi Fosórém
Sep 02, 2023 15:00:30
Sep 02, 2023 15:00:30
noikabatgomb
(
x10)
Sep 02, 2023 15:05:53
x10)
Editke, ha nem mondtad le a John Harrist és a rokkant csövesed ezt megtudja, akkor tuti elver.
Nyugi. Kezeli. Mar csak a PS5 elofizetes van (emelkedik) meg a stream szolgaltatok akik kozul mindenki arat emelt. Meg a JH de csak 3 honapig? Mennyi lehet? kB 100-110 eurocsa?
MaxPayne
(
x24)
Sep 02, 2023 15:12:18
x24)
*VAN
koszos
(
x11)
Sep 02, 2023 15:14:54
x11)
bolgár jeti
(
x30)
Sep 02, 2023 15:15:33
x30)
Csak nem akar elhízni, hiszen a sodi 100 éves koráig fog élni.
-
Sep 02, 2023 15:16:21
Endre, Tibi egyetlen dologból látott pénzt, saját szintjén komoly pénzt, amíg el nem vetted tőle, ez pedig a videózás. Most,hogy már tényleg csak ez az egy esélye maradt a pénzsszerzésre, ha tippelned kellene, kivel/mivel fogja biztosítani a nézettséget?
Sep 02, 2023 15:16:21
bolgár jeti
(
x30)
Sep 02, 2023 15:18:51
x30)
ha tippelned kellene, kivel/mivel fogja biztosítani a nézettséget?
Van egy régi laptopomhoz egy irgalmatlan 200 wattos félkilós töltőm, esetleg felajánlom jótékony célra Tibinek :D
wannabe snecológus
Sep 02, 2023 15:26:19
Próbálom keresgélni tovább a melócsát, ha esetleg nem a qubicon és keresés közben feljött egy szoftverfejlesztő cég a VOQUZ Bécsben aminek szintén zöldes logója van.
www.voquz.com/en/contact/
Sep 02, 2023 15:26:19
kissendrevagyok
(
x48)
Sep 02, 2023 15:28:07
x48)
voquz.com/en/contact/
voquz.com/en/contact/
Ez az osztrák:
austria@voquz.com
Ez a német:
[email protected]
A Fórum Színvonala
Sep 02, 2023 15:30:10
*VAN
Nagyon sok mostanában a dezinformáció, a tévedés, és a pontfarmolás teljesen random agymenések alapján.
Jó lenne, ha visszatérnénk a fórum régi hangulatához, ahol korrekt tények alapján folyik a kutatómunka és csak azért mert éppen vicceskedni támad kedve valakinek nem böfög ide egy kommentet.
Nagyot esett a színvonal, bár a pontfarmolók ezzel majd biztos nem értenek egyet.
Mindegy, Andi.
forum.sodika.org/?pageNo=12870#comment-1302433
Sep 02, 2023 15:30:10
tyodika
Sep 02, 2023 15:31:58

Feljöttem a járdára inkább, sok itt a drága autó. Nem akarom, hogy bajuk essen.
Hahó! Tudsz valami biztonságos parkolót a közelben? Sörtöt hoztam!
Sep 02, 2023 15:31:58
Teknővájó cigány
Sep 02, 2023 15:42:50
Jól hallotam ülő munkát keresel? Mit is tudnék ajánlani….
Sep 02, 2023 15:42:50
MaxPayne
(
x24)
Sep 02, 2023 15:52:39
x24)
Mikor indul a mai nyomorstream?
Oddsos troll?
Oddsos troll?
Bécsi hajléktalan
(
x1)
Sep 02, 2023 15:55:48
x1)
Egy megoldas maradt: a Szisza stricikent helyezkedik el, Ændi testnyilasait arulja par fillerert.
Sörike
(
x3)
Sep 02, 2023 15:58:46
x3)
Tibonak a nyomorpornó közvetítés az egyetlen lehetősége. 4 általánossal még wc pucoló sem lehetne
Gecis hányós lavór
trolléga
(
x30)
Sep 02, 2023 15:59:12
x30)
https://forum.sodika.org/?pageNo=12870#comment-1302433
Te hiszel még a fikásnak? Xd nem tudom most a kollégák átsiklottak a Sodina komment felett vagy csak ignorálták... Felesleges erre építeni, fórumot hergelni
Bécsi hajléktalan
(
x1)
Sep 02, 2023 16:02:59
x1)
Tibonak a nyomorpornó közvetítés az egyetlen lehetősége. 4 általánossal még wc pucoló sem lehetne
Prostitucio, kabitoszerkereskedelem, internetes csalasok. Egesz komoly karrierek allnak meg elotte.
168 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Részletfizetés, 0 FT kezdővel.