Hónapok alatt nem tudsz anyádnak mondani egy kétjegyű számot? Ne csodálkozzál, hogy csődbe jutottál.
Én ilyenkor szoktam inni egy sört.
az egyik a lusta, a másiknak meg fáj a térgye kalácsa
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
biztos, hogy így volt; ilyen kopás van másnak is; akár gyógyszerrel, szurival is kezelhető - dehát ugye a sörön kívül nem besz be semmit.
+ tegnap az iccakai műszak is írta, hogy gyalogolt vagy 3km-t 3 szatyorral.
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
A másik hazugsága, hogy a fiatal kora miatt nem kap protézist. Nyah, hát ez nem kor, hanem állapot függő, de a gyagya mindent bevesz. :)
Tehát te is beismered, hogy egy pénzügyi analfabéta vagy, aki sohasem fog már kikeveredni az adóssághegy alól?
bzitos vagyok benne, a munkádadat is így végzed...neked mi a picsára fizetnek?
Plánye a sekkem, na Hunyadi csá
Kvótadebil.
Tedd ki a fogyipapírt, Editke.
Ne viccelődjünk már! A tranyó idült alkoholista, gluténérzékeny, drogfüggő. Nagyon nehezen talál majd olyan orvost, aki elvállalja ezt a műtétet egyszerűen azért, mert meghalhat már az altatás alatt is, semmi sem garantálja, hogy kíméli is a frissen műtött lábát. Egy cinikusabb orvos még azt is megjegyzi mellé, hogy erre a maradék egy-két évre már ellesz a mostani lábával is.
Aminek ugyan nem szabadna számítani, de munkanélküli hajléktalan is. Minden előjegyzési lista legvégére kerül, mert seggrészegen az utcán fetrengeni egy lábbal is lehet.
Az anyja picsája jobban fáj neki, th-val. :)
Egyébként tényleg fájdalmas, egy nagyon közeli rokonomnak is ez van/volt, ő időközben kapott protézist, de ameddig nem, sokkal könnyebben közlekedett biciklivel, mint gyalog. Sőt, most is legtöbbször biciklivel jár-kel.
Neki tényleg fájt, lépni nem bírt, nem futott le egy fél maratont három telepakolt szatyorral tíz perc alatt, mint Tranyó Tibi.
2 perc alatt kibasznák őket onnan.
12-3 = 8
debil
Mifaaaaaaaaaaaan
Egyáltalán nem erről írtam, hanem arról, hogy kellett neki egy igazolás, hogy a tb rendszerében maradjon. :)
Jajj te korcs mikbe faty! Itthon is horror lesz neked a biztosítás.
Számoljunk:
- 750ért tervezel valami fost venni
- 52 ezret ki fogsz fizetni csak hogy a neveden legyen (a 2010-es évjárat elég optimista becslés, eddig 2000-es Swiftről volt szó)

- A0-ban 100k lesz a biztosítás (ha a neveden lesz. az hogy vénfasz vagy az csak olcsósítja, de a pesti kamulakcímed és a 0km-es jogsi *pr* rendesen megdobja az árát)

mondjuk ilyen vicc adatokkal nem tudom ki szerződne veled

Cascot inkább nem számoltattam xD
- szisza hetente 20 ezret ki fog autózni belőle a semmire
És akkor még a karbantartásról szó sem esett.
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Akkor meg vegyenek egy sátrat és költözzenek ki a picsába egy telefontorony alá. Akkor biztos van stabil mobilinternet 🤣
kissendrevagyok
Valójában ez lenne a legjobb :D Távol az emberektől egy torony alatt a semmi közepén :D
Dehogynem , faszt meg drogot :)
KURVArangy
StarLink, hahó! Mindenhol jönnie kell a torrentnek, lakóautó kompatibilis, nem egész 2 mihály / 2 év! Special Offer.
Nincs olyan 2010es auto ami nem két darabban van és ennyibe kerül.
Egy 2010es automata auto ami külsőre nem egy roncs kb 2m+ ahonnét indul.
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
950€ körül simán.
Gondolkozz Editke autiagyával: Fan rajta 4 kejék, tehát autó!
nem fityelsz, spórolás fan!
Nem kell mindent elhinni, amit a chat ablakba írnak.
400 eur a kártyen kamatokra, és a személyi hiteleknek is van kamata, az szerintem havonta 80-90 euró körül lehet, a 600 eurós törlesztőből.
180-200 ezer forint kamatot fizet havonta.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
* ásít *
Menj innen, te cigány
Engem keress fiacskám, én faszultattam már Endrét a bíróságon.
Ki a kurva anyádnak gondolod te magad? :D
Eladnál neki is egy kocsit negyedszerre?
Fusizós cigány * ásít *
Nem gondolnám, hogy Hahó nagyothall, nem kell kiabálni.
Keresd inkább Goldát, vagy nem is, inkább Elek Zoli bácsit, ő bármelyik videójával tudna segíteni neked.
fullfing géza eltűnhetne innen a fórumról! viszonylag sürgős!
#50euro + kamatok
Endre, időd nem volt rá vagy csak egyszerűen ekkora nagy pöcs vagy?
Szarvasaganccsal végezte ki a pedofilt az aggódó apa
miattad rakták ki a tibit, szégyelld magad!
Teljesen mindegy, úgy se lesz belöpe semmi
puskapoj
Ugy emlékszem nem azt kérdezte te zsido vagy hanem te pedofil vagy?Akkor volt mikkor Maninal élözöt es lepedofilozta.Akkor mondta tranyo egyfolytába lemegyek a mazdával
Hivd ki a rendört.Csinálj már valami vacsorát
Vak vezet világtalant. Anyád mire vitte ügyvédként? Vidéki rothadó putri + zéró vagyon. Te is jó emberektől kérsz pénzügyi tanácsot, gyagya :D
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
Erre tett is megjegyzest par eve Tibor, hogy be kell Endit mindenezni, mert csak ugy birhato ki.
----
Amugy biztos orulne az iskolaigazgato, meg a szulok, ha megtudna, hogy late 40-es transzkanciganyok es pedofil szatirok zaklatjak a kozepiskolasokat.
Úgy elszomorodok ilyenkor, meglátom hogy riadó ez nem gyakorlat, és már várom cvi, haho ellenes halálliga posztját
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
[email protected] címre írj levelet, ott eléred Hahó trollégát! Nincs mit.
Na tejhabosítás, csá.
ingyen? miféle zsidó az?
Majd megint tízhónapos évekkel számol!
Minden jobb, csak a seggbetibi hiányzik nagyon ;-(
Ha nem haverkodni jöttél, vagy a gyagyás eurókat átruházni, akkor mehet is a gurula tovább Jabba
Es gibt keinen anderen Geisteskranken auf der Welt wie Herrn Endre Kiss~https://sodipedia.sodika.org
Nagyon nevetnék, ha kiderülne, hogy a Tibornak védelmi pénzt fizet az Endre.
Még mindig nem tettél le a troll fogásról, pufi?
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...

Kissendrefarkas.jpeg
Mondjuk neked a vödör sem kell már.
kikmakukk!?
Takarodj innét te cigany proletár, ezen a forumon volt már egy malacz vágás, ne akard hogy legyél a következő disznó aki a ravatalra kerül
beírod gúgliba a polgári nevét te nagy trollvadász, aztán ott van az irodája címe, telefonszáma. trashretard. lehet elgurulni endrét feljelenteni.
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Te komolyan ennyire hülyének nézel mindenkit? Már nem egyszer eljátszottad a becsületedet te pitiáner, fehércigány csaló. Már mindenki átlát rajtad hogy ameddig neked kell valami addig szépen viselkedsz, majd az első adandó alkalommal támadsz.
"Nem tudunk kenyeret venni. Éhezünk"
A 100e horror? A motoromra majdnem a triplája :)
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Tényleg Endre arra gondoltál már, hogy ha az öreglány feldobja a talpát és te öröklöd a házat akkor egyből megjelennek majd a Behajtó Brumik ? 🤔
kissendrevagyok
Jó, de a rothadó nyugaton mindennel lehúzzák az embert, ezt ne felejtsük el, hahó!
Na tejhabosítás, csá.
endrének jelenleg még egy doboz felsőpolcos sör is az, úgyhogy igen.
Uncsi vagy röfi. Inkább a fiaddal kellene törődnöd, nem pedig a pia és trollvadászatra. De lehetőleg Kevinkét ne a lopásra és csalásra neveld!
Meg a fasz sem akar, egy ilyen mongol idiótával beszélni, aki még a szünet hangot is felveszi a tv-n IS..
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
Nem, tisztán emlékszem hogy endre zsidóságát firtatta jucus
A hangulat jóindulatú és tréfás

Jó de sörre (még alsópolcosból is) ennek a hússzorosát költi :)
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Teszek rá 20 000-et, hogy megy a kanosszajárás a macskaolnál.
Tranyó fosik a rendőröktől, de a csövezéstől is.
Fikás meg hintáztatja, zsarolja jobbra-baaaaraaa.
Ha pár órán belül nem jelentkezik a csöves, szólni kell az öregasszonynak, hogy a pedofil fiacskája visszaengedte.
Hátha őt is elzavarja a kecibe.
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Horgásznak több esze van.
Ide szerelmi szerződés kell. Más már nem segít.
Rögzíteni kell, hogy ha más beleélvezett a sziszába, akkor aSodinak is jár a lefetyelés és halott piton faszpinába gyömöszölés.
Valamint hogy koszt és kvártélyért cserébe mejcica újjazással is köteles a ház urát kielégíteni.
Endre pedig a szisza társaságáért sörikével, egy fél adag étellel, és cigivel fizet.
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
"Golda mama, ne haragudjonmá a faszomat, na komolyan, jó? Béke van teswérem, leszel a teswérem?"
A macska okádás és macskabeszarásról is rendelkezni kell!
Jó lenne tistán látni, hogy mikor, kinek a feladata a sör beszerzése.
Sok itt a tisztázatlan kérdés.
Megkérhetnék Goldát, hogy írjon egy mindent egybefoglaló sajtpapírt a két buzinak.
Le kell küldeni Békésámsomra Ádám mobilhoz kannás bort inni!
Álmodjatok Rémeket!
Olcsó, belépő szintű nick, ingyen.
Az szereti az öregasszonyokat, saját anyjával is csinálta az is...
Endi, nem akarsz rászokni a kannás borra, hogy így spórolj?
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
Olcsó vodka a legjobb, annak köszönhetjük a felejthetetlen "Párbajhelyzet" loopot.
Bécsi hajléktalan
(
x1)
Sep 04, 2023 13:15:28
x1)
Ez így nem igaz. Ígértem neki egy kimutatást arról, hogy melyik kártyán a legmagasabb a kamat, ezt várja, és ezzel adós vagyok, pedig hónapok teltek el.
Ebben kivételesen neki van igaza.
Hónapok alatt nem tudsz anyádnak mondani egy kétjegyű számot? Ne csodálkozzál, hogy csődbe jutottál.
Biztatási kár
(
x10)
Sep 04, 2023 13:16:15
x10)
Csak most láttam merga vizsgálati lapját.
Az hogy bele van írva félmondatban, hogy nem végezhet fizikai munkát ez nekem ebben a formában úgy tűnik, hogy ő kérte, hogy írják bele.
Mivel elveszítette a legnagyobb hajlesz ellátó bizalmát - a BMSZKI- így már csak a munkanélküli központ maradt, akik a TB-t és egyéb apróságokat tudják neki biztosítani.
De ahhoz, hogy hónapokig a rendszerben maradjon, az kell hogy ne tudjanak neki munkát biztosítani, de az ingyenes TB járjon neki. :)
Az hogy bele van írva félmondatban, hogy nem végezhet fizikai munkát ez nekem ebben a formában úgy tűnik, hogy ő kérte, hogy írják bele.
Mivel elveszítette a legnagyobb hajlesz ellátó bizalmát - a BMSZKI- így már csak a munkanélküli központ maradt, akik a TB-t és egyéb apróságokat tudják neki biztosítani.
De ahhoz, hogy hónapokig a rendszerben maradjon, az kell hogy ne tudjanak neki munkát biztosítani, de az ingyenes TB járjon neki. :)
A helyzet megoldása
(
x45)
Sep 04, 2023 13:17:25
x45)
Jó hír, hogy akkor ezek szerint anyádat nem fogod megölni a házért.
halászlé
(
x24)
Sep 04, 2023 13:19:31
x24)
járjatok biciklivel
halászlé
(
x24)
Sep 04, 2023 13:20:56
x24)
Csak most láttam merga vizsgálati lapját.
biztos, hogy így volt; ilyen kopás van másnak is; akár gyógyszerrel, szurival is kezelhető - dehát ugye a sörön kívül nem besz be semmit.
+ tegnap az iccakai műszak is írta, hogy gyalogolt vagy 3km-t 3 szatyorral.
Biztatási kár
(
x10)
Sep 04, 2023 13:21:14
x10)
A másik hazugsága, hogy a fiatal kora miatt nem kap protézist. Nyah, hát ez nem kor, hanem állapot függő, de a gyagya mindent bevesz. :)
Bécsi hajléktalan
(
x1)
Sep 04, 2023 13:21:57
x1)
Nem, mert elfolyik.
Merci nélkül lehet hogy lassabban, de el xDDDDDDD
Merci nélkül lehet hogy lassabban, de el xDDDDDDD
Tehát te is beismered, hogy egy pénzügyi analfabéta vagy, aki sohasem fog már kikeveredni az adóssághegy alól?
Hahó
(
x136)
Sep 04, 2023 13:21:59
x136)
tedd ki a kártyen excelt, majd én megmondom neked, hogy melyiken a legmagasabb a kamattartozás
halászlé
(
x24)
Sep 04, 2023 13:22:11
x24)
Ez így nem igaz. Ígértem neki egy kimutatást arról, hogy melyik kártyán a legmagasabb a kamat, ezt várja, és ezzel adós vagyok, pedig hónapok teltek el.
Szotyika
Sep 04, 2023 13:22:47
de a gyagya mindent bevesz. :)
Plánye a sekkem, na Hunyadi csá
Sep 04, 2023 13:22:47
linziasztal01
(
x77)
Sep 04, 2023 13:23:42
x77)
Kvótadebil.
Tedd ki a fogyipapírt, Editke.
-
Sep 04, 2023 13:24:26
Endre!
Hívd fel Tibort és most azonnal mond meg neki hogy fizetsz neki egy pár nap hotelt.
LEGYÉL FÉRFI ÉS HÍVD FEL TIBORT
Hívd fel Tibort és most azonnal mond meg neki hogy fizetsz neki egy pár nap hotelt.
LEGYÉL FÉRFI ÉS HÍVD FEL TIBORT
Sep 04, 2023 13:24:26
Bécsi hajléktalan
(
x1)
Sep 04, 2023 13:25:48
x1)
Ne viccelődjünk már! A tranyó idült alkoholista, gluténérzékeny, drogfüggő. Nagyon nehezen talál majd olyan orvost, aki elvállalja ezt a műtétet egyszerűen azért, mert meghalhat már az altatás alatt is, semmi sem garantálja, hogy kíméli is a frissen műtött lábát. Egy cinikusabb orvos még azt is megjegyzi mellé, hogy erre a maradék egy-két évre már ellesz a mostani lábával is.
Aminek ugyan nem szabadna számítani, de munkanélküli hajléktalan is. Minden előjegyzési lista legvégére kerül, mert seggrészegen az utcán fetrengeni egy lábbal is lehet.
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Sep 04, 2023 13:26:26
x11)
Az anyja picsája jobban fáj neki, th-val. :)
Egyébként tényleg fájdalmas, egy nagyon közeli rokonomnak is ez van/volt, ő időközben kapott protézist, de ameddig nem, sokkal könnyebben közlekedett biciklivel, mint gyalog. Sőt, most is legtöbbször biciklivel jár-kel.
Neki tényleg fájt, lépni nem bírt, nem futott le egy fél maratont három telepakolt szatyorral tíz perc alatt, mint Tranyó Tibi.
kissendrevagyok
(
x48)
Sep 04, 2023 13:29:38
x48)
Nem akart fizetni neki szállást, mondván ő sem albérletben lakik.
Az nem jutott az eszedbe fikás, hogy életed szerelmével közösen távozz akkor a macskaólból és együtt kivesztek egy albérletet vagy ha még kaucióra sincs pénz akkor egy munkásszálláson basszátok a rezet amíg összejön annyi amennyiből lehet saját albit kivenni ?
kissendrevagyok
Az nem jutott az eszedbe fikás, hogy életed szerelmével közösen távozz akkor a macskaólból és együtt kivesztek egy albérletet vagy ha még kaucióra sincs pénz akkor egy munkásszálláson basszátok a rezet amíg összejön annyi amennyiből lehet saját albit kivenni ?
Biztatási kár
(
x10)
Sep 04, 2023 13:29:53
x10)
Megnéztem a Városmajori címet és két tippem van, hogy hova lehet bejelentve. Pár nap alatt lecsekkolom. Elsőre Fórizsra tippeltem, de ő a Kakukk utca. Lehet az Erzsébet krt. i vonal, de azon nagyon meglepődnék. :)
Carpenter
(
x2)
Sep 04, 2023 13:30:33
x2)
Ásó27
(
x68)
Sep 04, 2023 13:30:58
x68)
12-3 = 8
debil
Biztatási kár
(
x10)
Sep 04, 2023 13:31:09
x10)
Egyáltalán nem erről írtam, hanem arról, hogy kellett neki egy igazolás, hogy a tb rendszerében maradjon. :)
trolléga
(
x30)
Sep 04, 2023 13:31:39
x30)
(Esetleg a német rendszerám, de arra meg horror lenne a biztosítás.)
Számoljunk:
- 750ért tervezel valami fost venni
- 52 ezret ki fogsz fizetni csak hogy a neveden legyen (a 2010-es évjárat elég optimista becslés, eddig 2000-es Swiftről volt szó)

- A0-ban 100k lesz a biztosítás (ha a neveden lesz. az hogy vénfasz vagy az csak olcsósítja, de a pesti kamulakcímed és a 0km-es jogsi *pr* rendesen megdobja az árát)

mondjuk ilyen vicc adatokkal nem tudom ki szerződne veled

Cascot inkább nem számoltattam xD
- szisza hetente 20 ezret ki fog autózni belőle a semmire
És akkor még a karbantartásról szó sem esett.
kissendrevagyok
(
x48)
Sep 04, 2023 13:32:00
x48)
Akkor meg vegyenek egy sátrat és költözzenek ki a picsába egy telefontorony alá. Akkor biztos van stabil mobilinternet 🤣
Ásó27
(
x68)
Sep 04, 2023 13:32:03
x68)
Mire kiszámolod, hogy melyik kártyent kéne befizetni, addigra kamatra elmegy 3 millió. Nagyon nevetek!
Mifaaaaaaaaaaaan
A helyzet megoldása
(
x45)
Sep 04, 2023 13:32:45
x45)
Remelem anyádnak is olyan autiszámokat küldesz mint amiket nekünk hazudozol.
A kamatot a kártyán mivel a fizetésből fizeted szintén 14 hónapra fogod megállapítani
Lesz kamat/14/12honap auti művelet?
A kamatot a kártyán mivel a fizetésből fizeted szintén 14 hónapra fogod megállapítani
Carpenter
(
x2)
Sep 04, 2023 13:33:06
x2)
Valójában ez lenne a legjobb :D Távol az emberektől egy torony alatt a semmi közepén :D
Ásó27
(
x68)
Sep 04, 2023 13:33:17
x68)
Mennyi megy el kamatokra amúgy havonta?
Mifaaaaaaaaaaaan
mikedp
(
x9)
Sep 04, 2023 13:33:24
x9)
.
.
Dehogynem , faszt meg drogot :)
4dd4m
Sep 04, 2023 13:34:04
StarLink, hahó! Mindenhol jönnie kell a torrentnek, lakóautó kompatibilis, nem egész 2 mihály / 2 év! Special Offer.
Sep 04, 2023 13:34:04
Ásó27
(
x68)
Sep 04, 2023 13:34:26
x68)
Már csak 7 és fél óra, és jön az első Géjzás flokk. Ne felejtsd el pedofil!
Mifaaaaaaaaaaaan
A helyzet megoldása
(
x45)
Sep 04, 2023 13:34:44
x45)
Számoljunk:
- 750ért tervezel valami fost venni.
Számoljunk:
- 750ért tervezel valami fost venni.
linziasztal01
(
x77)
Sep 04, 2023 13:35:03
x77)
950€ körül simán.
linziasztal01
(
x77)
Sep 04, 2023 13:36:04
x77)
Gondolkozz Editke autiagyával: Fan rajta 4 kejék, tehát autó!
Fullfear az eredeti
Sep 04, 2023 13:38:21
HAHÓ NEVŰ TROLL ÍRHATNA PRIVÁT MASSENGERT NEKEM, LENNE PAT KÉRDÉSEM ÉS VISZONYLAG SÜRGŐS
12345678
Sep 04, 2023 13:38:21
halászlé
(
x24)
Sep 04, 2023 13:39:29
x24)
nem fityelsz, spórolás fan!
-
Sep 04, 2023 13:41:53
HAHÓ NEVŰ TROLL ÍRHATNA PRIVÁT MASSENGERT NEKEM, LENNE PAT KÉRDÉSEM ÉS VISZONYLAG SÜRGŐS
Nem kell mindent elhinni, amit a chat ablakba írnak.
Sep 04, 2023 13:41:53
Hahó
(
x136)
Sep 04, 2023 13:41:54
x136)
400 eur a kártyen kamatokra, és a személyi hiteleknek is van kamata, az szerintem havonta 80-90 euró körül lehet, a 600 eurós törlesztőből.
180-200 ezer forint kamatot fizet havonta.
Hahó
(
x136)
Sep 04, 2023 13:43:00
x136)
* ásít *
Hahó nevű troll
Menj innen, te cigány
Czenki mama
Sep 04, 2023 13:47:10
Engem keress fiacskám, én faszultattam már Endrét a bíróságon.
Sep 04, 2023 13:47:10
sírógörcs
(
x4)
Sep 04, 2023 13:47:54
x4)
Ki a kurva anyádnak gondolod te magad? :D
Eladnál neki is egy kocsit negyedszerre?
Fusizós cigány * ásít *
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Sep 04, 2023 13:48:48
x11)
Nem gondolnám, hogy Hahó nagyothall, nem kell kiabálni.
Keresd inkább Goldát, vagy nem is, inkább Elek Zoli bácsit, ő bármelyik videójával tudna segíteni neked.
Twiccs Chat
(
x5)
Sep 04, 2023 13:51:37
x5)
fullfing géza eltűnhetne innen a fórumról! viszonylag sürgős!
Ilyen nincs
(
x4)
Sep 04, 2023 13:55:38
x4)
Endre, időd nem volt rá vagy csak egyszerűen ekkora nagy pöcs vagy?
Kakaspina
(
x24)
Sep 04, 2023 13:55:56
x24)
🚨🚨🚨 FIGYELEM EZ NEM GYAKORLAT, CIGÁNY A FÓRUMON, ISMÉTLEM, CIGÁNY A FÓRUMON!🚨🚨🚨
Nyírd ki anyád Sneci | Blekk ket csöcsképek kapcsán keress protonmailen
bojlertestű piton
(
x1)
Sep 04, 2023 13:56:41
x1)
miattad rakták ki a tibit, szégyelld magad!
linziasztal01
(
x77)
Sep 04, 2023 13:57:08
x77)
Nem, nem érdekel okosba' sem egy autó, "teswérem".
De tudok valakit.
De tudok valakit.
cucksodi
(
x3)
Sep 04, 2023 13:57:24
x3)
Elmagyaráztam neki, hogy az egyetlen megoldás, miután megvan a jogsi, hogy anyukám a tulajdonos, és én vagyok az üzembentartó. Nincs más megoldás a kocsira. (Esetleg a német rendszerám, de arra meg horror lenne a biztosítás.)
Teljesen mindegy, úgy se lesz belöpe semmi
Badoer
(
x1)
Sep 04, 2023 13:58:11
x1)
Egyik nagy kedvenc jelenetem még linzből, mikor a wannabe muszlim judka a kommentek hatására kérdezte soditól: TE ZSIDÓ VAGY???
Endre meg heherészve tért ki a kérdések elől :D
Ezt valaki nem tenné fel csak így külön trashcityre? Esetleg még a végére lehetne bevágni mikor jucus ököllel orrba küldi zsodit
Endre meg heherészve tért ki a kérdések elől :D
Ezt valaki nem tenné fel csak így külön trashcityre? Esetleg még a végére lehetne bevágni mikor jucus ököllel orrba küldi zsodit
Ugy emlékszem nem azt kérdezte te zsido vagy hanem te pedofil vagy?Akkor volt mikkor Maninal élözöt es lepedofilozta.Akkor mondta tranyo egyfolytába lemegyek a mazdával
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Sep 04, 2023 13:58:53
x13)
Vak vezet világtalant. Anyád mire vitte ügyvédként? Vidéki rothadó putri + zéró vagyon. Te is jó emberektől kérsz pénzügyi tanácsot, gyagya :D
kissendrevagyok
(
x48)
Sep 04, 2023 14:01:05
x48)
tegnap Gayzát a chaten beszopatta egy tudjukki nevű troll aki azt állította Hahó néven van fent ezen a fórumon és ,hogy pro bono vállalja Gayza Fikás elleni ügyét és bármikor kérhet jogi tanácsokat tőle.
Gayza bizony troll merénylet áldozata lett.
kissendrevagyok
Arthur Dent
(
x1)
Sep 04, 2023 14:02:59
x1)
Endre, akkor most új férfi után nézel vagy mi lesz ?
Púp Pinata
Sep 04, 2023 14:03:57
Egyébként abból tudni, hogy állandóan leszedálva éli napjait a vekni, hogy nincsenek a megszokott ideggörcsök
Erre tett is megjegyzest par eve Tibor, hogy be kell Endit mindenezni, mert csak ugy birhato ki.
----
Amugy biztos orulne az iskolaigazgato, meg a szulok, ha megtudna, hogy late 40-es transzkanciganyok es pedofil szatirok zaklatjak a kozepiskolasokat.
Sep 04, 2023 14:03:57
A helyzet megoldása
(
x45)
Sep 04, 2023 14:05:33
x45)
🚨🚨🚨 FIGYELEM EZ NEM GYAKORLAT, CIGÁNY A FÓRUMON, ISMÉTLEM, CIGÁNY A FÓRUMON!🚨🚨🚨
Úgy elszomorodok ilyenkor, meglátom hogy riadó ez nem gyakorlat, és már várom cvi, haho ellenes halálliga posztját
Túltöltött Tejhabosító
(
x5)
Sep 04, 2023 14:06:32
x5)
[email protected] címre írj levelet, ott eléred Hahó trollégát! Nincs mit.
Hahó
(
x136)
Sep 04, 2023 14:06:34
x136)
tegnap Gayzát a chaten beszopatta egy tudjukki nevű troll aki azt állította Hahó néven van fent ezen a fórumon és ,hogy pro bono vállalja Gayza Fikás elleni ügyét és bármikor kérhet jogi tanácsokat tőle.
ingyen? miféle zsidó az?
Bécsi hajléktalan
(
x1)
Sep 04, 2023 14:07:32
x1)
Remelem anyádnak is olyan autiszámokat küldesz mint amiket nekünk hazudozol.
Majd megint tízhónapos évekkel számol!
öklendező szerelő
(
x4)
Sep 04, 2023 14:08:46
x4)
látom endre ma is jol haladsz a melóval
Jó, szevasz! Le vagy tiltva.
bojlertestű piton
(
x1)
Sep 04, 2023 14:10:55
x1)
andi, valld be, hogy jobb az életed tibi nélkül!
mikedp
(
x9)
Sep 04, 2023 14:11:46
x9)
Itten valami lehet a háttérben , mert fikás csak úgy nem meri bekockáztatni hogy a tranyó nyelve megered .
Melócsá
Perek állapota
Buzi titkok
KURVArangy
Melócsá
Perek állapota
Buzi titkok
tyodika
Sep 04, 2023 14:11:53
andi, valld be, hogy jobb az életed tibi nélkül!
Minden jobb, csak a seggbetibi hiányzik nagyon ;-(
Sep 04, 2023 14:11:53
Csicsó_VOD
(
x4)
Sep 04, 2023 14:11:59
x4)
Ha nem haverkodni jöttél, vagy a gyagyás eurókat átruházni, akkor mehet is a gurula tovább Jabba
kissendrevagyok
(
x48)
Sep 04, 2023 14:13:06
x48)
kissendrevagyok
sörtötbontok
(
x8)
Sep 04, 2023 14:14:06
x8)
Itten valami lehet a háttérben , mert fikás csak úgy nem meri bekockáztatni hogy a tranyó nyelve megered .
Nagyon nevetnék, ha kiderülne, hogy a Tibornak védelmi pénzt fizet az Endre.
Klohek
(
x12)
Sep 04, 2023 14:15:13
x12)
Még mindig nem tettél le a troll fogásról, pufi?
SyntaxError
(
x24)
Sep 04, 2023 14:17:13
x24)
Endre! Neked akkor lesz jogsid, amikor tibinek munkája.
Ez evidencia.
Ahogy az is, hogy egyáltalán nem kell aggódnod az adósságaid miatt. Előbb kerülsz az IMEI-be, börtönbe, vagy a föld alá, minthogy vissza kelljen fizetned egy fillért is.
Úgyhogy csinálj mindent úgy ahogy eddig. Ez a jó irány.
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Ez evidencia.
Ahogy az is, hogy egyáltalán nem kell aggódnod az adósságaid miatt. Előbb kerülsz az IMEI-be, börtönbe, vagy a föld alá, minthogy vissza kelljen fizetned egy fillért is.
Úgyhogy csinálj mindent úgy ahogy eddig. Ez a jó irány.
Ásó27
(
x68)
Sep 04, 2023 14:17:23
x68)
Géjza, holnap mész a rendőrségre, emlékszel?
Mifaaaaaaaaaaaan
Szhivárványos Buzigurtni
(
x2)
Sep 04, 2023 14:18:11
x2)

Kissendrefarkas.jpeg
Mondjuk neked a vödör sem kell már.
A helyzet megoldása
(
x45)
Sep 04, 2023 14:19:01
x45)
Takarodj innét te cigany proletár, ezen a forumon volt már egy malacz vágás, ne akard hogy legyél a következő disznó aki a ravatalra kerül
koszos
(
x11)
Sep 04, 2023 14:19:16
x11)
a tibi sz9okott vodrot huzni a fejedre pedokam ?
"Anyám hibája .Ha minden összeomlik, rágyújtom a házat" KEF 2024.06.29.
trolléga
(
x30)
Sep 04, 2023 14:19:48
x30)
beírod gúgliba a polgári nevét te nagy trollvadász, aztán ott van az irodája címe, telefonszáma. trashretard. lehet elgurulni endrét feljelenteni.
Bejlin
(
x8)
Sep 04, 2023 14:19:49
x8)
Te komolyan ennyire hülyének nézel mindenkit? Már nem egyszer eljátszottad a becsületedet te pitiáner, fehércigány csaló. Már mindenki átlát rajtad hogy ameddig neked kell valami addig szépen viselkedsz, majd az első adandó alkalommal támadsz.
EasybankosPedo
(
x23)
Sep 04, 2023 14:26:26
x23)
Gyagyás te ugye már elfogadtad azt, hogy soha nem tudod, fizeted vissza az adóságaidat. Erre bizonyíték az, hogy egy szaros autót se mersz a nevedre íratni, mondván ne tudják azt majd elvinni a Behajtó Brumik. A Kérdés akkor már csak az, hogy mért nem hagyod tényleg bedölni az adóságaidat? Ja és még az is kérdés, hogy ezek után, hogy mered elvárni, hogy mássok fizessék neked vissza az adóságaikat?
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
bolgár jeti
(
x30)
Sep 04, 2023 14:26:42
x30)
kissendrevagyok
(
x48)
Sep 04, 2023 14:27:53
x48)
Gyagyás te ugye már elfogadtad azt, hogy soha nem tudod, fizeted vissza az adóságaidat. Erre bizonyíték az, hogy egy szaros autót se mersz a nevedre íratni, mondván ne tudják azt majd elvinni a Behajtó Brumik. A Kérdés akkor már csak az, hogy mért nem hagyod tényleg bedölni az adóságaidat? Ja és még az is kérdés, hogy ezek után, hogy mered elvárni, hogy mássok fizessék neked vissza az adóságaikat?
Tényleg Endre arra gondoltál már, hogy ha az öreglány feldobja a talpát és te öröklöd a házat akkor egyből megjelennek majd a Behajtó Brumik ? 🤔
Túltöltött Tejhabosító
(
x5)
Sep 04, 2023 14:27:55
x5)
Jó, de a rothadó nyugaton mindennel lehúzzák az embert, ezt ne felejtsük el, hahó!
trolléga
(
x30)
Sep 04, 2023 14:28:20
x30)
Kovi
(
x2)
Sep 04, 2023 14:29:11
x2)
Uncsi vagy röfi. Inkább a fiaddal kellene törődnöd, nem pedig a pia és trollvadászatra. De lehetőleg Kevinkét ne a lopásra és csalásra neveld!
Klohek
(
x12)
Sep 04, 2023 14:29:44
x12)
Meg a fasz sem akar, egy ilyen mongol idiótával beszélni, aki még a szünet hangot is felveszi a tv-n IS..
sírógörcs
(
x4)
Sep 04, 2023 14:31:38
x4)
most nézem a Nyomorflokkot
" remekül elvoltunk, suttogtunk , lábujjhegyen jártunk"
Endre bäzme' hát mi van veled 40 évesen ez a remekül elvagyunk?
" remekül elvoltunk, suttogtunk , lábujjhegyen jártunk"
Endre bäzme' hát mi van veled 40 évesen ez a remekül elvagyunk?
kissendrevagyok
(
x48)
Sep 04, 2023 14:35:50
x48)
Tranyónak végül elvitték a bidámbidámok a telefonját, hogy semmi életjel ? Se komment, se élő, se semmi ? Endre fel tudod hívni a sziszát ?
kissendrevagyok
Sodmány a tokmányorrú
(
x4)
Sep 04, 2023 14:36:10
x4)
Nem, tisztán emlékszem hogy endre zsidóságát firtatta jucus
trolléga
(
x30)
Sep 04, 2023 14:37:40
x30)

Sodmány a tokmányorrú
(
x4)
Sep 04, 2023 14:39:42
x4)
Fullfing te meg takarodjál púpszászra elégtételt venni! Semmi keresnivalód nincs a fórumon, a saját családod mellett se vagy képes kiállni... Kevinkét verbálisan bárki faszra húzhatja mert te képtelen vagy bàrmit is tenni és megmozdulni!
A hangulat jóindulatú és tréfás
bolgár jeti
(
x30)
Sep 04, 2023 14:40:24
x30)
Jó de sörre (még alsópolcosból is) ennek a hússzorosát költi :)
Betöjt Laptop
(
x39)
Sep 04, 2023 14:40:53
x39)
Tranyónak végül elvitték a bidámbidámok a telefonját, hogy semmi életjel ? Se komment, se élő, se semmi ? Endre fel tudod hívni a sziszát ?
Ha pár órán belül nem jelentkezik a csöves, szólni kell az öregasszonynak, hogy a pedofil fiacskája visszaengedte.
kripli figyelő
(
x12)
Sep 04, 2023 14:44:18
x12)
Golda a legjobban akkor járna ha eladná a putrit és odaköltözne a horgászhoz,a pénzt meg lassan felélik és élnek mint maci hevesen.
Betöjt Laptop
(
x39)
Sep 04, 2023 14:45:30
x39)
Golda a legjobban akkor járna ha eladná a putrit és odaköltözne a horgászhoz,a pénzt meg lassan felélik és élnek mint maci hevesen.
Horgásznak több esze van.
A helyzet megoldása
(
x45)
Sep 04, 2023 14:45:44
x45)
Egyébként az éjszakát reggel utókronikázótól vagy bárki aki tudja kérdezem, amit irt hogy csövesmaratás, az mi a faszomat jelent?
kissendrevagyok
(
x48)
Sep 04, 2023 14:45:48
x48)
Golda tud róla, hogy a szisza tegnap zaklatással fenyegette meg ?https://gofile.io/d/C0p1wb
kissendrevagyok
SyntaxError
(
x24)
Sep 04, 2023 14:46:52
x24)
Rögzíteni kell, hogy ha más beleélvezett a sziszába, akkor aSodinak is jár a lefetyelés és halott piton faszpinába gyömöszölés.
Valamint hogy koszt és kvártélyért cserébe mejcica újjazással is köteles a ház urát kielégíteni.
Endre pedig a szisza társaságáért sörikével, egy fél adag étellel, és cigivel fizet.
linziasztal01
(
x77)
Sep 04, 2023 14:48:46
x77)
"Golda mama, ne haragudjonmá a faszomat, na komolyan, jó? Béke van teswérem, leszel a teswérem?"
Golda
Sep 04, 2023 14:48:51
Eladom a putrit, Endit pedig berakatom egy öregek otthonába.
Sep 04, 2023 14:48:51
Betöjt Laptop
(
x39)
Sep 04, 2023 14:49:28
x39)
A macska okádás és macskabeszarásról is rendelkezni kell!
Jó lenne tistán látni, hogy mikor, kinek a feladata a sör beszerzése.
Sok itt a tisztázatlan kérdés.
Megkérhetnék Goldát, hogy írjon egy mindent egybefoglaló sajtpapírt a két buzinak.
Golda
Sep 04, 2023 14:50:22
Megkérdezték miért költöztettem a horgászt a macskaólba. Mondtam ez egy másik bácsi, a fiam.
Sep 04, 2023 14:50:22
PúpszásziVámpír
(
x10)
Sep 04, 2023 14:50:25
x10)
Eladom a putrit, Endit pedig berakatom egy öregek otthonába.
Bécsi Bácsi
Sep 04, 2023 14:51:31
Megkérdezték miért költöztettem a horgászt a macskaólba. Mondtam ez egy másik bácsi, a fiam.
Olcsó, belépő szintű nick, ingyen.
Sep 04, 2023 14:51:31
linziasztal01
(
x77)
Sep 04, 2023 14:51:42
x77)
Az szereti az öregasszonyokat, saját anyjával is csinálta az is...
Horgász
Sep 04, 2023 14:54:43
-Gyöngyi, betehetem a horgászbotom a melléképületbe?
-Inkább ne, ott van a fiam, ki tudja mit csinálna vele…
HORGÁSZBOTTAL SEGGBEKURÁS
-Inkább ne, ott van a fiam, ki tudja mit csinálna vele…
HORGÁSZBOTTAL SEGGBEKURÁS
Sep 04, 2023 14:54:43
balek
(
x10)
Sep 04, 2023 14:57:49
x10)
Viccen kívül a kannás bor nagy pénzügyi segítség lenne.Endi, nem akarsz rászokni a kannás borra, hogy így spórolj?
linziasztal01
(
x77)
Sep 04, 2023 14:59:34
x77)
Viccen kívül a kannás bor nagy pénzügyi segítség lenne.
Olcsó vodka a legjobb, annak köszönhetjük a felejthetetlen "Párbajhelyzet" loopot.
112 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Igen, minden életerős férfi így él 42 évesen, az anutájának ígérget hónapok óta kimutatást, hogy a hét-nyolc hitelkártyája közül melyiken a legmagasabb a kamat.
Amit mellesleg a mai napig az üszkös picsájú, átműttetett buzikurvájára költ, de nem ám arra, hogy jobb élete legyen, szigorúan csak italra, cigire és némi kajára (éppen annyira, hogy ne haljon éhen), a többit oldja meg, jó idő van.
Szennyedék, álszent geci...!