snecigeci
Sep 14, 2012 16:16:13
{SoDI}
<i>Ha annyira akartok tartalmat, van pestpláza magazin a pestpláza.hu-n. A változatosság kedvéért Kaufmann tanár úrról szól. </i>
<i>Ha annyira akartok tartalmat, van pestpláza magazin a pestpláza.hu-n. A változatosság kedvéért Kaufmann tanár úrról szól. </i>
Sep 14, 2012 16:16:13
snecigeci
Sep 14, 2012 16:16:39
{SoDI}
<i>Lehet olvasni a JobbStart Magazin negyedik számát.</i>
<i>Lehet olvasni a JobbStart Magazin negyedik számát.</i>
Sep 14, 2012 16:16:39
asd a Régi Troller
Sep 14, 2012 16:16:48
<div class="quote"><div class="author">omfg</div><div class="quote"><div class="author">asd a Régi Troller</div><div class="quote"><div class="author">omfg</div>broni, olvasd el joe abercrombietol az első törvény trilógiát is!</div>
Igen! Azt mindenképpen! A legjobb trilógia! Hejj Véres kilences! Hejj Glokta elöljáró!</div>
Nem tudsz valami oldalt véletlenül, ahol Logentől vannak idézetek?</div>
Sajnos nem. Most így csak kettő jut eszembe: Végül is reálisan kell nézni ezeket a dolgokat.
Apám mindig azt mondta, az embernél sose lehet elég kés.
Igen! Azt mindenképpen! A legjobb trilógia! Hejj Véres kilences! Hejj Glokta elöljáró!</div>
Nem tudsz valami oldalt véletlenül, ahol Logentől vannak idézetek?</div>
Sajnos nem. Most így csak kettő jut eszembe: Végül is reálisan kell nézni ezeket a dolgokat.
Apám mindig azt mondta, az embernél sose lehet elég kés.
Sep 14, 2012 16:16:48
sodilegnagyobbrajongoja
Sep 14, 2012 16:17:10
<div class="quote"><div class="author">broni</div>varnyúk lakomája vége felé</div>
Ki tudja, talan lesz meg Buzos. :)
Ki tudja, talan lesz meg Buzos. :)
Sep 14, 2012 16:17:10
Tutenchamun
Sep 14, 2012 16:17:19
sneci, látod, te hazudós geciláda. ilyen könnyű téged lebuktatni.
Sep 14, 2012 16:17:19
snecigeci
Sep 14, 2012 16:20:00
{SoDI}
<i>Sneider, ahhoz képest, hogy nem értek a PHP-hoz, tavasz óta egymillió forint feletti összeget kerestem vele. Erről ennyit.
Na melózok. </i>
lol
<i>Sneider, ahhoz képest, hogy nem értek a PHP-hoz, tavasz óta egymillió forint feletti összeget kerestem vele. Erről ennyit.
Na melózok. </i>
lol
Sep 14, 2012 16:20:00
Lucius Malfoy
Sep 14, 2012 16:20:05
Amikor úgy volt a recskabotrány után, hogy nem blogol többet, akkor is egy pestplaza gmailes címet adott meg a búcsúposztjában, hogy ott lehet elérni, aki akarja.
<a href="http://66masodperc.blogspot.hu/2012/01/makro.html" rel="nofollow" target="_blank">http://66masodperc.blogspot.hu/2012/01/makro.html</a>
Email: pestplazagmailcom. Simple sablon. Működteti a Blogger.
<a href="http://66masodperc.blogspot.hu/2012/01/makro.html" rel="nofollow" target="_blank">http://66masodperc.blogspot.hu/2012/01/makro.html</a>
Email: pestplazagmailcom. Simple sablon. Működteti a Blogger.
Sep 14, 2012 16:20:05
sodilegnagyobbrajongoja
Sep 14, 2012 16:24:32
<div class="quote"><div class="author">snecigeci</div>{SoDI}<i>Sneider, ahhoz képest, hogy nem értek a PHP-hoz, tavasz óta egymillió forint feletti összeget kerestem vele. Erről ennyit.Na melózok. </i>lol</div>
Haha, kurva jo! Ez melyik evben is volt?
Haha, kurva jo! Ez melyik evben is volt?
Sep 14, 2012 16:24:32
snecigeci
Sep 14, 2012 16:25:00
<s>Jövő héten</s> hétvégén elkezdem írni a kommentkeresőt. A régi blogokat az archive.org-ról kell behúzni, de megoldjuk.
Sep 14, 2012 16:25:00
broni
Sep 14, 2012 16:25:47
<div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div><div class="quote"><div class="author">broni</div>varnyúk lakomája vége felé</div>
Ki tudja, talan lesz meg Buzos. :)</div>
gondolom virágot ültet, vagy ilyesmi..))
Ki tudja, talan lesz meg Buzos. :)</div>
gondolom virágot ültet, vagy ilyesmi..))
Sep 14, 2012 16:25:47
snecigeci
Sep 14, 2012 16:26:42
2010 november 17 :)
Sep 14, 2012 16:26:42
sodilegnagyobbrajongoja
Sep 14, 2012 16:28:00
<div class="quote"><div class="author">snecigeci</div>2010 november.</div>
Jol emlekszem, hogy 2010 volt a kodberes ev?
Akkor ez csak kvazi-egymillio forint lehetett, amibol a veegn egy fillert sem latott.
Akkor ez csak kvazi-egymillio forint lehetett, amibol a veegn egy fillert sem latott.
Sep 14, 2012 16:28:00
broni
Sep 14, 2012 16:28:25
ez a nyomorék inkvizitoros tényleg nem lehet rossz....
Sep 14, 2012 16:28:25
snecigeci
Sep 14, 2012 16:28:34
<i>sodika Mondja:
január 30th, 2010 at 12:33
Bolshee : El is lehetne sütni, csak némileg konszolidáltabb megfogalmazásban.
Egyébként meg anyám sara, hogy egyetem előtt évekig abban az infósuliban ragadtam, ahol: a folyamatos, és piacképes szakmai fejlődés illúziójában. Az ő sara tehát a jelenlegi életkorom is. Ha nem dug be arra a helyre, akkor már 19 évesen elkezdem az egyetemet – egy éves, középsulit követő pihenő után. A világ legtermészetesebb dolga tehát, hogy vállalja a felelősséget a saját döntései következményeiért.</i>
gec
Egyébként meg anyám sara, hogy egyetem előtt évekig abban az infósuliban ragadtam, ahol: a folyamatos, és piacképes szakmai fejlődés illúziójában. Az ő sara tehát a jelenlegi életkorom is. Ha nem dug be arra a helyre, akkor már 19 évesen elkezdem az egyetemet – egy éves, középsulit követő pihenő után. A világ legtermészetesebb dolga tehát, hogy vállalja a felelősséget a saját döntései következményeiért.</i>
gec
Sep 14, 2012 16:28:34
Echelon néni
Sep 14, 2012 16:28:56
Endre, egyszer egy nagyon bölcs barátom azt mondta, hogy mindenki viselkedjen a testalkatához és pénztárcája vastagságához mérten.
Te egy fizikálisan fos kategóriás, csóró lúzer vagy. Mit gondolsz +EV-s lépés magadra haragítani a trollokat és valódi harcot kezdeményezni?
Te tényleg nem vagy tisztában azzal, hogy hol a helyed a világban.
Te egy fizikálisan fos kategóriás, csóró lúzer vagy. Mit gondolsz +EV-s lépés magadra haragítani a trollokat és valódi harcot kezdeményezni?
Te tényleg nem vagy tisztában azzal, hogy hol a helyed a világban.
Sep 14, 2012 16:28:56
asd a Régi Troller
Sep 14, 2012 16:29:48
<div class="quote"><div class="author">broni</div>ez a nyomorék inkvizitoros tényleg nem lehet rossz....</div>
a legjobb bronikám! a legjobb!
a legjobb bronikám! a legjobb!
Sep 14, 2012 16:29:48
szeszesember
Sep 14, 2012 16:30:09
<div class="quote"><div class="author">snecigeci</div><i>sodika Mondja:
gec</div>Az ilyenekért törném össze a torz jávorszarvaspofáját.
gec</div>Az ilyenekért törném össze a torz jávorszarvaspofáját.
Sep 14, 2012 16:30:09
snecigeci
Sep 14, 2012 16:30:47
<div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div><div class="quote"><div class="author">snecigeci</div>2010 november.</div>
Akkor ez csak kvazi-egymillio forint lehetett, amibol a veegn egy fillert sem latott.</div>
2010.11.03.
{SoDI}
<i>Az igazsághoz azért hozzátartozik, hogy a munkaadóm most úgy dolgoztat, hogy időre befejezed, nagyon-nagyon faszán megfizetlek, de a késés brutál kötbér. :)
Ezért is igyekszem önfegyelmezni magam. :D</i>
Akkor ez csak kvazi-egymillio forint lehetett, amibol a veegn egy fillert sem latott.</div>
2010.11.03.
{SoDI}
<i>Az igazsághoz azért hozzátartozik, hogy a munkaadóm most úgy dolgoztat, hogy időre befejezed, nagyon-nagyon faszán megfizetlek, de a késés brutál kötbér. :)
Ezért is igyekszem önfegyelmezni magam. :D</i>
Sep 14, 2012 16:30:47
snecigeci
Sep 14, 2012 16:31:48
2010.11.14. {SoDI}
<i>De arról, hogy újra meg újra kötbért (no nem sokat, összesen 100 ezer forint értékben) kellett lenyelnem mindkét helyen, amiért időhiány miatt egyszerre nem tudtam ellátni mindkét munkámat, épp ezért mostantól csak egyetlen melóra igyekszem koncentrálni, megírtam itt is kb. egy hete, így ez nem lehet újdonság. </i>
<i>De arról, hogy újra meg újra kötbért (no nem sokat, összesen 100 ezer forint értékben) kellett lenyelnem mindkét helyen, amiért időhiány miatt egyszerre nem tudtam ellátni mindkét munkámat, épp ezért mostantól csak egyetlen melóra igyekszem koncentrálni, megírtam itt is kb. egy hete, így ez nem lehet újdonság. </i>
Sep 14, 2012 16:31:48
sodilegnagyobbrajongoja
Sep 14, 2012 16:32:12
<div class="quote"><div class="author">snecigeci</div><div class="quote">
<div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>
<div class="quote">
<div class="author">snecigeci</div>2010 november.</div>Jol emlekszem, hogy 2010 volt a kodberes ev?Akkor ez csak kvazi-egymillio forint lehetett, amibol a veegn egy fillert sem latott.</div>2010.11.03.{SoDI}<i>Az igazsághoz azért hozzátartozik, hogy a munkaadóm most úgy dolgoztat, hogy időre befejezed, nagyon-nagyon faszán megfizetlek, de a késés brutál kötbér. :)Ezért is igyekszem önfegyelmezni magam. :D</i></div>
Hat nem jott ossze.
<div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>
<div class="quote">
<div class="author">snecigeci</div>2010 november.</div>Jol emlekszem, hogy 2010 volt a kodberes ev?Akkor ez csak kvazi-egymillio forint lehetett, amibol a veegn egy fillert sem latott.</div>2010.11.03.{SoDI}<i>Az igazsághoz azért hozzátartozik, hogy a munkaadóm most úgy dolgoztat, hogy időre befejezed, nagyon-nagyon faszán megfizetlek, de a késés brutál kötbér. :)Ezért is igyekszem önfegyelmezni magam. :D</i></div>
Hat nem jott ossze.
Sep 14, 2012 16:32:12
snecigeci
Sep 14, 2012 16:32:27
2010.11.17. {SoDI}
<i>sneider: Jóóóó, ezen optimalizálni kell, való igaz. :D :D
Nem vitatkozom.
Múlt hónapban alaposan megtanultam a kötbérbe belevesző 100-asból.
De hétről hétre FOLYAMATOSAN javul a munkahatékonyságom, és ez a lényeg.</i>
<i>sneider: Jóóóó, ezen optimalizálni kell, való igaz. :D :D
Nem vitatkozom.
Múlt hónapban alaposan megtanultam a kötbérbe belevesző 100-asból.
De hétről hétre FOLYAMATOSAN javul a munkahatékonyságom, és ez a lényeg.</i>
Sep 14, 2012 16:32:27
Tutenchamun
Sep 14, 2012 16:32:58
<div class="quote"><div class="author">snecigeci</div><s>Jövő héten</s> hétvégén elkezdem írni a kommentkeresőt. A régi blogokat az archive.org-ról kell behúzni, de megoldjuk.</div>
nincsenek fenn, a cicabuzinak viszont megvan mind.
nincsenek fenn, a cicabuzinak viszont megvan mind.
Sep 14, 2012 16:32:58
Echelon néni
Sep 14, 2012 16:35:13
<div class="quote"><div class="author">snecigeci</div><i>sodika Mondja:
gec</div>
Elképesztő. De Gyöngyi is megérdemli, ha én ekkora féreg lettem volna anyámmal, akkor kibaszott volna az utcára, de az tuti, hogy apámmal agyonveret.
gec</div>
Elképesztő. De Gyöngyi is megérdemli, ha én ekkora féreg lettem volna anyámmal, akkor kibaszott volna az utcára, de az tuti, hogy apámmal agyonveret.
Sep 14, 2012 16:35:13
csicskulunk-csicskulunk??
Sep 14, 2012 16:35:43
"ugyanakkor abban semmiképpen sem fogom (és soha nem is terveztem) feladni a rendíthetetlen, sziklaszilárd következetességemet, hogy "SoDI nem tesz feljelentést trollok ellen".
:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Sep 14, 2012 16:35:43
sodilegnagyobbrajongoja
Sep 14, 2012 16:37:08
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Ha nem dug be arra a helyre, akkor már 19 évesen elkezdem az egyetemet – egy éves, középsulit követő pihenő után. </div>
Rajottem. Sodi azert nem dolgozik, mert most potolja be a pihenoevet. Kamatostul.
Rajottem. Sodi azert nem dolgozik, mert most potolja be a pihenoevet. Kamatostul.
Sep 14, 2012 16:37:08
snecigeci
Sep 14, 2012 16:37:45
<i></i><div class="quote"><i></i><div class="author"><i>sneider</i></div><i>
- 0 munkahely
- Állítólagos munkaadóidnál napi fél órát gányolsz, 200ft-os órabérért, bérrabszolgaként
- Állítólagos munkaadóidnál sem tudsz helytállni (egyiknél "felmondasz" (elküldenek), a másiknál pedig kötbért fizetsz)</i></div><i>
MUNKAHELYET (alkalmazottként) soha nem akartam. Ezt már 10 éves koromban elhatároztam, és kijelentettem. :))
Az 200 Ft-os órabér éppen 2050 Ft-os, de negyedévenként 200-300 Ft-tal növelem.
A felmondás kvázi-felmondás. Nagyobb projekteket nem vállalok már.
</i><div class="quote"><i></i><div class="author"><i>sneider</i></div><i>Bazmeg, hogy kikössék a szélessávot, az már tényleg a legalja koldus szint.</i></div><i>
Annak az esélye, amit bekövetkezett, hogy hetekkel később kapok pénzt, mint a többiek, gyakorlatilag nulla volt. Mégis bekövetkezett. Ez nem lehet az én hibám. </i>
- 0 munkahely
- Állítólagos munkaadóidnál napi fél órát gányolsz, 200ft-os órabérért, bérrabszolgaként
- Állítólagos munkaadóidnál sem tudsz helytállni (egyiknél "felmondasz" (elküldenek), a másiknál pedig kötbért fizetsz)</i></div><i>
MUNKAHELYET (alkalmazottként) soha nem akartam. Ezt már 10 éves koromban elhatároztam, és kijelentettem. :))
Az 200 Ft-os órabér éppen 2050 Ft-os, de negyedévenként 200-300 Ft-tal növelem.
A felmondás kvázi-felmondás. Nagyobb projekteket nem vállalok már.
</i><div class="quote"><i></i><div class="author"><i>sneider</i></div><i>Bazmeg, hogy kikössék a szélessávot, az már tényleg a legalja koldus szint.</i></div><i>
Annak az esélye, amit bekövetkezett, hogy hetekkel később kapok pénzt, mint a többiek, gyakorlatilag nulla volt. Mégis bekövetkezett. Ez nem lehet az én hibám. </i>
Sep 14, 2012 16:37:45
Echelon néni
Sep 14, 2012 16:38:28
broni, elképzeltem, ahogy sodi meztelenül, fejére szegecslet szarvakkal, cikkcakkban szökell az erdőben, román vendégvadászok lövedékei elől.
Remélem nem izgattalak fel.
Remélem nem izgattalak fel.
Sep 14, 2012 16:38:28
Sep 14, 2012 16:38:48
"És ehhez még gyáva kerülőutakat sem választok"
"Kaufmann-anyukáék éppen most úgy döntöttek, hogy a maguk részéről nem. Egyébként eddig más sem. "
Csak en latom az ellentmondast a ketto allitas kozott?
Csicskulsz sodrony?:-))))))))))))))))))))))))
"Kaufmann-anyukáék éppen most úgy döntöttek, hogy a maguk részéről nem. Egyébként eddig más sem. "
Csak en latom az ellentmondast a ketto allitas kozott?
Csicskulsz sodrony?:-))))))))))))))))))))))))
Sep 14, 2012 16:38:48
Tutenchamun
Sep 14, 2012 16:39:44
<div class="quote"><div class="author">csicskulunk-csicskulunk??</div>"ugyanakkor abban semmiképpen sem fogom (és soha nem is terveztem) feladni a rendíthetetlen, sziklaszilárd következetességemet, hogy "SoDI nem tesz feljelentést trollok ellen".
:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))</div>
hazudós, csicskulós fos vagy, sneci:
"Leginkább az elkövetők ellen felhalmozódott, többüket személy szerint is azonosító nagyszámú bizonyíték rendszerezésében, feljelentések megfogalmazásában, és egyéb jogi utak kidolgozásában tudnánk egymás és a nyomozóhatóságok segítségére lenni."
ennyit rólad. most csak azt érted el, hogy bekeményítek. könyörögni fogsz, hogy szálljak le rólad, pont úgy, mint a malac.
"Leginkább az elkövetők ellen felhalmozódott, többüket személy szerint is azonosító nagyszámú bizonyíték rendszerezésében, feljelentések megfogalmazásában, és egyéb jogi utak kidolgozásában tudnánk egymás és a nyomozóhatóságok segítségére lenni."
ennyit rólad. most csak azt érted el, hogy bekeményítek. könyörögni fogsz, hogy szálljak le rólad, pont úgy, mint a malac.
Sep 14, 2012 16:39:44
snecigeci
Sep 14, 2012 16:40:12
<i></i><div class="quote"><i></i><div class="author"><i>ködbér</i></div><i>sneci, nem adtál választ. mekkora %-os mértékben a kötbér a teljes megbízási díjadhoz mérve?</i></div><i>
100.
Ha 100 fölé akarná vinni, kurvaanyáznék :D</i>
100.
Ha 100 fölé akarná vinni, kurvaanyáznék :D</i>
Sep 14, 2012 16:40:12
sodilegnagyobbrajongoja
Sep 14, 2012 16:40:24
Sodi, ha mar 3500 ft-ra novelted az oraberedet, akkor hogy lehet csak 25 Ft a zsebedben?
Sep 14, 2012 16:40:24
Sep 14, 2012 16:41:37
sodrony tudod most ott basztad el, hogy nem gondolkodtal,mielott a vak gyulolet leiratta veled azt amit leirtal!
Szvsz most kihuztad a gyufat a festoknel,mazoloknal.........de tudod mit,meg is erdemled amit kapni fogsz, hogy rohadj meg!
Szvsz most kihuztad a gyufat a festoknel,mazoloknal.........de tudod mit,meg is erdemled amit kapni fogsz, hogy rohadj meg!
Sep 14, 2012 16:41:37
Echelon néni
Sep 14, 2012 16:41:49
<div class="quote"><div class="author">Tutenchamun</div><div class="quote"><div class="author">csicskulunk-csicskulunk??</div>"ugyanakkor abban semmiképpen sem fogom (és soha nem is terveztem) feladni a rendíthetetlen, sziklaszilárd következetességemet, hogy "SoDI nem tesz feljelentést trollok ellen".
ennyit rólad. most csak azt érted el, hogy bekeményítek. könyörögni fogsz, hogy szálljak le rólad, pont úgy, mint a malac.</div>
Gyáva kis pöcs ez a Sodi, de potyázni imád. Csinálja más, majd ő most is kjónikás lesz és a háttérből "segít".
ennyit rólad. most csak azt érted el, hogy bekeményítek. könyörögni fogsz, hogy szálljak le rólad, pont úgy, mint a malac.</div>
Gyáva kis pöcs ez a Sodi, de potyázni imád. Csinálja más, majd ő most is kjónikás lesz és a háttérből "segít".
Sep 14, 2012 16:41:49
Tutenchamun
Sep 14, 2012 16:42:50
<div class="quote"><div class="author">tartarossz</div><div class="quote"><div class="author">Echelon néni</div>Endre, egyszer egy nagyon bölcs barátom azt mondta, hogy mindenki viselkedjen a testalkatához és pénztárcája vastagságához mérten.
Te tényleg nem vagy tisztában azzal, hogy hol a helyed a világban.</div> Én bevédem Sodit, szólok Bikának, Zsoltinak, a Csaposkezűnek és a Szimbiótának, Pöröly is jön és a mésztelepi romák.</div>
a sittről nehéz lesz bevédeni bárkit is. inkább gyúrjál segglyukra, mert sokan fogják használni.
Te tényleg nem vagy tisztában azzal, hogy hol a helyed a világban.</div> Én bevédem Sodit, szólok Bikának, Zsoltinak, a Csaposkezűnek és a Szimbiótának, Pöröly is jön és a mésztelepi romák.</div>
a sittről nehéz lesz bevédeni bárkit is. inkább gyúrjál segglyukra, mert sokan fogják használni.
Sep 14, 2012 16:42:50
sodilegnagyobbrajongoja
Sep 14, 2012 16:43:21
Szegeny Sodi, most egy kicsit megint megsajnaltalak.
De csak egy kicsit. :)
De csak egy kicsit. :)
Sep 14, 2012 16:43:21
snecigeci
Sep 14, 2012 16:44:57
{SoDI}
<i></i><div class="quote"><i></i><div class="author"><i>lelki nyomorék</i></div><i>ez a momentum még elő fog jönni pár év múlva, amikor snecinek tele lesz a fasza a programozással, és a 100 nettóval.</i></div><i>
A kvázi "100 nettóval" már most tele van, ezért jövő hónapban már ennek a többszöröse lesz a realitás. <b>Ne feledd, hogy eddig átlag napi 3 óra volt a napi tiszta munkám, most pedig rákényszerítem magam ennek a minimum több mint duplájára.
Ráadásul napról napra egyre jobban belejövök a gyakorlatba, és folyamatosan tanulok újabb, a munkahatékonyságot növelő - részben programozástechnikai - trükköket.</b>
Azt csinálom egyébként, hogy ahogyan fejlődök minden tekintetben, minden egyes hónapban 5 századdal (0.05) növelem azt a szorzót, amit a KSH szerinti átlagbér egy munkaórára eső részéhez alkalmazok.
Így ebben a hónapban már 2300 forintos órabérrel számolok.
KSH átlag nettó -- 140,527 Ft
KSH átlag bruttó - 204,244 Ft
Bérköltsége ------ 262,454 Ft
Költség / 160 1,640 Ft
HÓNAP ----- ÓRABÉR ---- SZORZÓ
Április ---- 1640 Ft -- 1
Május ------ 1722 Ft -- 1.05
Június ---- 1804 Ft -- 1.1
Július ----- 1886 Ft -- 1.15
Augusztus -- 1968 Ft -- 1.2
Szeptember - 2050 Ft -- 1.25
Október ---- 2132 Ft -- 1.3
November --- 2214 Ft -- 1.35
December --- 2296 Ft -- 1.4
---
A dolog másik része, hogy eközben a saját projektek indításáról sem tettem le, hosszabb távon ugyanis ezekből várom a bevételt. 40 éves korban szerintem már nagyon ciki lenne programozásból élni. :)</i>
<i></i><div class="quote"><i></i><div class="author"><i>lelki nyomorék</i></div><i>ez a momentum még elő fog jönni pár év múlva, amikor snecinek tele lesz a fasza a programozással, és a 100 nettóval.</i></div><i>
A kvázi "100 nettóval" már most tele van, ezért jövő hónapban már ennek a többszöröse lesz a realitás. <b>Ne feledd, hogy eddig átlag napi 3 óra volt a napi tiszta munkám, most pedig rákényszerítem magam ennek a minimum több mint duplájára.
Ráadásul napról napra egyre jobban belejövök a gyakorlatba, és folyamatosan tanulok újabb, a munkahatékonyságot növelő - részben programozástechnikai - trükköket.</b>
Azt csinálom egyébként, hogy ahogyan fejlődök minden tekintetben, minden egyes hónapban 5 századdal (0.05) növelem azt a szorzót, amit a KSH szerinti átlagbér egy munkaórára eső részéhez alkalmazok.
Így ebben a hónapban már 2300 forintos órabérrel számolok.
KSH átlag nettó -- 140,527 Ft
KSH átlag bruttó - 204,244 Ft
Bérköltsége ------ 262,454 Ft
Költség / 160 1,640 Ft
HÓNAP ----- ÓRABÉR ---- SZORZÓ
Április ---- 1640 Ft -- 1
Május ------ 1722 Ft -- 1.05
Június ---- 1804 Ft -- 1.1
Július ----- 1886 Ft -- 1.15
Augusztus -- 1968 Ft -- 1.2
Szeptember - 2050 Ft -- 1.25
Október ---- 2132 Ft -- 1.3
November --- 2214 Ft -- 1.35
December --- 2296 Ft -- 1.4
---
A dolog másik része, hogy eközben a saját projektek indításáról sem tettem le, hosszabb távon ugyanis ezekből várom a bevételt. 40 éves korban szerintem már nagyon ciki lenne programozásból élni. :)</i>
Sep 14, 2012 16:44:57
snecigeci
Sep 14, 2012 16:45:32
Ja, még mindig 2010-ben járunk...
Sep 14, 2012 16:45:32
Vietnami
Sep 14, 2012 16:45:37
<div class="quote"><div class="author">Tutenchamun</div><div class="quote"><div class="author">csicskulunk-csicskulunk??</div>"ugyanakkor abban semmiképpen sem fogom (és soha nem is terveztem) feladni a rendíthetetlen, sziklaszilárd következetességemet, hogy "SoDI nem tesz feljelentést trollok ellen".
Na! Ki az a malac? Es hogy konyorgott?
Na! Ki az a malac? Es hogy konyorgott?
Sep 14, 2012 16:45:37
Tutenchamun
Sep 14, 2012 16:47:43
cicabuzi, te meg kezdj el sírva könyörögni snecinek, hogy térden csúszva kérjen bocsánatot a trolloktól. főleg tőlem, mert én tervezem kicsinálni.
Sep 14, 2012 16:47:43
Tutenchamun
Sep 14, 2012 16:48:34
<div class="quote"><div class="author">Vietnami</div><div class="quote"><div class="author">Tutenchamun</div><div class="quote"><div class="author">csicskulunk-csicskulunk??</div>"ugyanakkor abban semmiképpen sem fogom (és soha nem is terveztem) feladni a rendíthetetlen, sziklaszilárd következetességemet, hogy "SoDI nem tesz feljelentést trollok ellen".
Na! Ki az a malac? Es hogy konyorgott?</div>
visítva. csak sajnos nem publikus.
visítva. csak sajnos nem publikus.
Sep 14, 2012 16:48:34
Vietnami
Sep 14, 2012 16:49:31
Na es az hogy ki az a malac? Sherlock Porks?
Sep 14, 2012 16:49:31
asd a Régi Troller
Sep 14, 2012 16:50:10
<div class="quote"><div class="author">Tutenchamun</div><div class="quote"><div class="author">Vietnami</div><div class="quote"><div class="author">Tutenchamun</div><div class="quote"><div class="author">csicskulunk-csicskulunk??</div>"ugyanakkor abban semmiképpen sem fogom (és soha nem is terveztem) feladni a rendíthetetlen, sziklaszilárd következetességemet, hogy "SoDI nem tesz feljelentést trollok ellen".
visítva. csak sajnos nem publikus.</div>
miért nem?
és később sem lesz az?
sose fog kiderülni?
visítva. csak sajnos nem publikus.</div>
miért nem?
és később sem lesz az?
sose fog kiderülni?
Sep 14, 2012 16:50:10
sodilegnagyobbrajongoja
Sep 14, 2012 16:51:05
Na ne mar? Itt a cicabuzi?
Sep 14, 2012 16:51:05
snecigeci
Sep 14, 2012 16:51:24
Faszom, az atw-s kommenteket most felrakom, ez annyira jó.
Sep 14, 2012 16:51:24
Tutenchamun
Sep 14, 2012 16:51:44
sneci, te is fogsz panaszlevelet írni a szomszédba, hogy csúnya voldemort tönkre teszi az életedet? már alig várom, mert a malac levelén is kurvára röhögtünk a szomszéddal.
Sep 14, 2012 16:51:44
Vietnami
Sep 14, 2012 16:52:21
De azt mondjatok mar meg legalabb hogy ki a malac
Sep 14, 2012 16:52:21
asd a Régi Troller
Sep 14, 2012 16:52:56
Na most akkor Sherlock Porks becsicskult vagy te csicskultál be neki?
a nem publikus azt jelenti, hogy még folyamatban van?
a nem publikus azt jelenti, hogy még folyamatban van?
Sep 14, 2012 16:52:56
Echelon néni
Sep 14, 2012 16:57:22
Scall Fast De miért vannak trollok legelőszöris? Van egy csomó más nemzeti érzelmű neten publikáló, videokészítő, mégse ők A Sodi és így nincs mivel fogást találni rajtuk, de ennyire sokszor és mindig semmiképpen mint rajtad. <a href="http://www.nemenyi.net/default.asp?SID=0&AID=0&Direkt=104297" rel="nofollow" target="_blank">http://www.nemenyi.net/default.asp?SID=0&AID=0&Direkt=104297</a> Kuruc is azért van, mert az a reakció.
körülbelül egy perce
Azért, mert ilyen életképtelen, tenyérbemászó, elmebeteg faszt még nem látott a világ, mint az unokatesod.
körülbelül egy perce
Azért, mert ilyen életképtelen, tenyérbemászó, elmebeteg faszt még nem látott a világ, mint az unokatesod.
Sep 14, 2012 16:57:22
Tutenchamun
Sep 14, 2012 16:57:52
tipikusan olyan vagyok, hogy becsicskulok mindenféle malacoknak, meg sneciknek. hogy állhatnék fenn a kétágú létra tetején ha mindenféle útszéli hülyegyereknek becsicskulnék, miközben azért fizetnek, hogy másokat csicskítsak a pemzlivel? összemázolom bárkinek az arcát, ha malac, ha sneci, ha pirannya, ha paripa.
Sep 14, 2012 16:57:52
Fotelrocker_Presszócigány
Sep 14, 2012 16:58:33
<div class="quote"><div class="author">Vietnami</div>De azt mondjatok mar meg legalabb hogy ki a malac</div>
Told el a bicajt öreg..
Told el a bicajt öreg..
Sep 14, 2012 16:58:33
Echelon néni
Sep 14, 2012 16:59:16
<div class="quote"><div class="author">Fotelrocker_Presszócigány</div><div class="quote"><div class="author">Vietnami</div>De azt mondjatok mar meg legalabb hogy ki a malac</div>
Told el a bicajt öreg..</div>
Fél lábbal nehéz lesz.
Told el a bicajt öreg..</div>
Fél lábbal nehéz lesz.
Sep 14, 2012 16:59:16
sodilegnagyobbrajongoja
Sep 14, 2012 17:09:28
<div class="quote"><div class="author">Echelon néni</div>Scall Fast De miért vannak trollok legelőszöris? Van egy csomó más nemzeti érzelmű neten publikáló, videokészítő, mégse ők A Sodi és így nincs mivel fogást találni rajtuk, de ennyire sokszor és mindig semmiképpen mint rajtad. </div>
Minden a Vonzas Torvenye miatt van. En nem tudom, hogy sodi miert vonzott be maganak ennyi trollt. Talan mazochista?
Minden a Vonzas Torvenye miatt van. En nem tudom, hogy sodi miert vonzott be maganak ennyi trollt. Talan mazochista?
Sep 14, 2012 17:09:28
Bellatrix Lestrange
Sep 14, 2012 17:10:58
<div class="quote"><div class="author">Echelon néni</div>Scall Fast De miért vannak trollok legelőszöris? Van egy csomó más nemzeti érzelmű neten publikáló, videokészítő, mégse ők A Sodi és így nincs mivel fogást találni rajtuk, de ennyire sokszor és mindig semmiképpen mint rajtad. <a href="http://www.nemenyi.net/default.asp?SID=0&AID=0&Direkt=104297" rel="nofollow" target="_blank">http://www.nemenyi.net/default.asp?SID=0&AID=0&Direkt=104297</a> Kuruc is azért van, mert az a reakció.
körülbelül egy perce
Azért, mert ilyen életképtelen, tenyérbemászó, elmebeteg faszt még nem látott a világ, mint az unokatesod.</div>
Azért, mert te sosem voltál nemzeti érzelmű, csak próbáltál dörgölőzni és keménynek érzed magad a kurucos linkek posztolásától, de közben egy faszverő, ezerszer becsicskuló, köpönyegforgató elvtelen nulla vagy, aki gátlástalanul szopja cigánybűnözők és liberálisok faszát, ha érdeke úgy kívánja.
körülbelül egy perce
Azért, mert ilyen életképtelen, tenyérbemászó, elmebeteg faszt még nem látott a világ, mint az unokatesod.</div>
Azért, mert te sosem voltál nemzeti érzelmű, csak próbáltál dörgölőzni és keménynek érzed magad a kurucos linkek posztolásától, de közben egy faszverő, ezerszer becsicskuló, köpönyegforgató elvtelen nulla vagy, aki gátlástalanul szopja cigánybűnözők és liberálisok faszát, ha érdeke úgy kívánja.
Sep 14, 2012 17:10:58
snecigeci
Sep 14, 2012 17:18:51
Egyelőre ide raktam fel őket, majd csinálok rendes archívumot nekik.
<a href="http://forum.sodika.org/index.php?page=sodi-comments&pageNo=0" rel="nofollow" target="_blank">http://forum.sodika.org/index.php?page=sodi-comments&pageNo=0</a>
<a href="http://forum.sodika.org/index.php?page=sodi-comments&pageNo=0" rel="nofollow" target="_blank">http://forum.sodika.org/index.php?page=sodi-comments&pageNo=0</a>
Sep 14, 2012 17:18:51
sodilegnagyobbrajongoja
Sep 14, 2012 17:27:08
<i>SoDI (Nov 03, 2010 09:15:08) Könyvjelző Válasz () Danyiil Romanovics:
Nyelvvizsgát még középiskolás gyerekek is letesznek.
Amire még egy tizenéves gyerek is képes, az nem lehet ördöngösség. </i>
Milyen erzes, hogy nem jott ossze valami, amire egy tizeneves gyerek is kepes?
Nyelvvizsgát még középiskolás gyerekek is letesznek.
Amire még egy tizenéves gyerek is képes, az nem lehet ördöngösség. </i>
Milyen erzes, hogy nem jott ossze valami, amire egy tizeneves gyerek is kepes?
Sep 14, 2012 17:27:08
grafikus007
Sep 14, 2012 17:32:55
remélem melcsike ezt is olvasta:
"És akkor itt most Kaufmann gyermekének az anyját is figyelembe vettem. Őt is láttam már. Ha mondjuk Novák Elődné a 9, akkor Kaufmann ex-Lindája az 6 (kedves arcú csak buta és instabil), Sherlock Porks ex-Athinája a 5 (kellően okos, csak kicsit húsosnak tűnik), a mai újdonság pedig kicsivel utána jön."
"És akkor itt most Kaufmann gyermekének az anyját is figyelembe vettem. Őt is láttam már. Ha mondjuk Novák Elődné a 9, akkor Kaufmann ex-Lindája az 6 (kedves arcú csak buta és instabil), Sherlock Porks ex-Athinája a 5 (kellően okos, csak kicsit húsosnak tűnik), a mai újdonság pedig kicsivel utána jön."
Sep 14, 2012 17:32:55
lőcs
Sep 14, 2012 17:35:48
<div class="quote"><div class="author">grafikus007</div>remélem melcsike ezt is olvasta:
"És akkor itt most Kaufmann gyermekének az anyját is figyelembe vettem. Őt is láttam már. Ha mondjuk Novák Elődné a 9, akkor Kaufmann ex-Lindája az 6 (kedves arcú csak buta és instabil), Sherlock Porks ex-Athinája a 5 (kellően okos, csak kicsit húsosnak tűnik), a mai újdonság pedig kicsivel utána jön."</div>
: DDDDDDDDDDDD
NE
"És akkor itt most Kaufmann gyermekének az anyját is figyelembe vettem. Őt is láttam már. Ha mondjuk Novák Elődné a 9, akkor Kaufmann ex-Lindája az 6 (kedves arcú csak buta és instabil), Sherlock Porks ex-Athinája a 5 (kellően okos, csak kicsit húsosnak tűnik), a mai újdonság pedig kicsivel utána jön."</div>
NE
Sep 14, 2012 17:35:48
lőcs
Sep 14, 2012 17:36:26
<a href="http://hvg.hu/itthon/20110620_duro_dora_novak_elod" rel="nofollow" target="_blank">http://hvg.hu/itthon/20110620_duro_dora_novak_elod</a>
szentséges isten hányszor verhette ki erre sneci
szentséges isten hányszor verhette ki erre sneci
Sep 14, 2012 17:36:26
snecigeci
Sep 14, 2012 17:36:28
sneider
SNECI EZ MINDENT ÜT. ANYÁD FOGYATÉKOSSÁ AKART NYILVÁNÍTTATNI SÍROK!!!!!!!!!!!!!! LEVEGŐT!!!!!!!! xDDDDDDDDDDDDDD
Nem, nem akart.
Akart = megpróbálta
Nem próbálta meg, mert pontosan tudja, hogy semmi esélye nem lenne. Meggyőztem arról, hogy bár utálom az átlagemberes dolgokat, bármilyen összetételű szakmai bizottságot képes vagyok meggyőzni arról, hogy elsődleges zsinórmértéknek az ezt jelentő normákat tartom, és életemet is igyekszem ezekhez igazítani.
Erről ennyit.
SNECI EZ MINDENT ÜT. ANYÁD FOGYATÉKOSSÁ AKART NYILVÁNÍTTATNI SÍROK!!!!!!!!!!!!!! LEVEGŐT!!!!!!!! xDDDDDDDDDDDDDD
Nem, nem akart.
Akart = megpróbálta
Nem próbálta meg, mert pontosan tudja, hogy semmi esélye nem lenne. Meggyőztem arról, hogy bár utálom az átlagemberes dolgokat, bármilyen összetételű szakmai bizottságot képes vagyok meggyőzni arról, hogy elsődleges zsinórmértéknek az ezt jelentő normákat tartom, és életemet is igyekszem ezekhez igazítani.
Erről ennyit.
Sep 14, 2012 17:36:28
tigris
Sep 14, 2012 17:36:40
<div class="quote"><div class="author">grafikus007</div>remélem melcsike ezt is olvasta:
KICSIT HÚSOS!
KICSIT HÚSOS!
Sep 14, 2012 17:36:40
Tomcat
Sep 14, 2012 17:37:52
<div class="quote"><div class="author">lőcs</div><div class="quote"><div class="author">grafikus007</div>remélem melcsike ezt is olvasta:
NE</div>
Gyagyás, ezt törlöd. Most! És tiltsd le a kommentelést!
NE</div>
Gyagyás, ezt törlöd. Most! És tiltsd le a kommentelést!
Sep 14, 2012 17:37:52
sodilegnagyobbrajongoja
Sep 14, 2012 17:38:02
<i>Szerző: SoDI (Nov 11, 2010 21:29:24) Könyvjelző Válasz () De Sade márkinak egyébként annyiban tényleg igaza van, hogy nem nagyon van motivációm a pénzkeresésre, mert abszolút nincs semmilyen megvalósulatlan vágyam, ami pénzbe kerülne. :)
Napi 9-10 órai munkával hülyére kereshetném magam, és a megrendelőim is nagyon boldogok lennének, hogy remekül haladnak a tervek, csak hát ugye tényleg: minek?
Itt lenne most előttem 3 millió forint, oszt na és?
Megvonnám a vállam, hogy mit csináljak én most ezzel. :)
Úgyhogy először valami cél kéne, ami mellett el tudom kötelezni magam.
Kéne találni egy célt. :)
(...)
<b>Igen-igen... Kéne valami cél.
De mégis mi lenne az? :)</b></i>
Segitek: mirelitpizza? minikola? vajaskenyer? buszjegy?
Napi 9-10 órai munkával hülyére kereshetném magam, és a megrendelőim is nagyon boldogok lennének, hogy remekül haladnak a tervek, csak hát ugye tényleg: minek?
Itt lenne most előttem 3 millió forint, oszt na és?
Megvonnám a vállam, hogy mit csináljak én most ezzel. :)
Úgyhogy először valami cél kéne, ami mellett el tudom kötelezni magam.
Kéne találni egy célt. :)
(...)
<b>Igen-igen... Kéne valami cél.
De mégis mi lenne az? :)</b></i>
Segitek: mirelitpizza? minikola? vajaskenyer? buszjegy?
Sep 14, 2012 17:38:02
IsmeretlenJoAkaro
Sep 14, 2012 17:38:14
SoDI te nem verprofi mernok vagy?
Ezek a sracok nem kiskalaztak egy AR Dronet, hanem epitettek egy jobbat:
<a href="http://www.origo.hu/techbazis/20120912-filmeket-fog-felvenni-a-magyar-kutaszdroid.html" rel="nofollow" target="_blank">http://www.origo.hu/techbazis/20120912-filmeket-fog-felvenni-a-magyar-kutaszdroid.html</a>
Ezek a sracok nem kiskalaztak egy AR Dronet, hanem epitettek egy jobbat:
<a href="http://www.origo.hu/techbazis/20120912-filmeket-fog-felvenni-a-magyar-kutaszdroid.html" rel="nofollow" target="_blank">http://www.origo.hu/techbazis/20120912-filmeket-fog-felvenni-a-magyar-kutaszdroid.html</a>
Sep 14, 2012 17:38:14
tigris
Sep 14, 2012 17:39:19
<div class="quote"><div class="author">Sherlock Porks</div><div class="quote"><div class="author">lőcs</div><div class="quote"><div class="author">grafikus007</div>remélem melcsike ezt is olvasta:
NE</div>
Gyagyás, ezt törlöd. Most! És tiltsd le a kommentelést!</div>
nyugi már, az excsajod kicsit húsos. az igényes sodinak nem felel meg, de neked jó lesz.
NE</div>
nyugi már, az excsajod kicsit húsos. az igényes sodinak nem felel meg, de neked jó lesz.
Sep 14, 2012 17:39:19
Tomcat
Sep 14, 2012 17:41:17
<div class="quote"><div class="author">tigris</div><div class="quote"><div class="author">Sherlock Porks</div><div class="quote"><div class="author">lőcs</div><div class="quote"><div class="author">grafikus007</div>remélem melcsike ezt is olvasta:
NE</div>
nyugi már, az excsajod kicsit húsos. az igényes sodinak nem felel meg, de neked jó lesz.</div>
Te is kussolsz, mert megkereslek.
NE</div>
nyugi már, az excsajod kicsit húsos. az igényes sodinak nem felel meg, de neked jó lesz.</div>
Te is kussolsz, mert megkereslek.
Sep 14, 2012 17:41:17
tigris
Sep 14, 2012 17:43:17
<div class="quote"><div class="author">Sherlock Porks</div><div class="quote"><div class="author">tigris</div><div class="quote"><div class="author">Sherlock Porks</div><div class="quote"><div class="author">lőcs</div><div class="quote"><div class="author">grafikus007</div>remélem melcsike ezt is olvasta:
NE</div>
Te is kussolsz, mert megkereslek.</div>
én nem vagyok lány, és húsos se vagyok!
NE</div>
Te is kussolsz, mert megkereslek.</div>
én nem vagyok lány, és húsos se vagyok!
Sep 14, 2012 17:43:17
Tomcat
Sep 14, 2012 17:45:07
Zsidók vagytok.Na meló, csá.Soha többet nem írok ideHahó!
Sep 14, 2012 17:45:07
Tomcat
Sep 14, 2012 17:48:15
<div class="quote"><div class="author">Sherlock Porks</div>Zsidók vagytok.Na meló, csá.Soha többet nem írok ideHahó!</div>
Ne irj a nevemben!
Ne irj a nevemben!
Sep 14, 2012 17:48:15
Luna Lovegood
Sep 14, 2012 17:48:33
<div class="quote"><div class="author">Sherlock Porks</div>Zsidók vagytok.Na meló, csá.Soha többet nem írok ideHahó!</div>
Várj még, előbb kérj snecitől védelmi pénzt. MOST!
Várj még, előbb kérj snecitől védelmi pénzt. MOST!
Sep 14, 2012 17:48:33
sodilegnagyobbrajongoja
Sep 14, 2012 17:52:14
<i>Szerző: SoDI (Nov 18, 2010 19:36:06) Könyvjelző Válasz () Azt sem árulom el, hogy milyen cégnél dolgozom.
A saját cégem nevét úgyszintén nem.
Ki ellen teszünk feljelentést a kamu-feljelentések miatt TC-vel és hol?
Indult-e eljárás ellenem a Hermán Péteres ügyben, vagy sem?
Hát egyéb ügyben a blogom miatt?
Ki az a hölgy, akihez nagyjából kéthetente eljárok?
Pontosan ki a lakásmaffiás tanár úr?
A fontos dolgok rejtve maradnak.</i>
Na nezzuk csak.
A ceg neve, ahol dolgoztal: Groteszk. (mas helyek is be lettek azonositva, de mar nem emlekszem)
Sajat ceged neve: Bidpower, Batali
Feljelentes TC-vel: passz, de szerintem ez is ismert
Herman-ugy: igen, indult eljaras
egyeb ugy: igen, indult eljaras
lakasmaffias tanar: dr. Sas Peter
szexnagyi: hat sajnos ez meg nem jott ossze
Latod Sodi, minden egy folyamat.
A saját cégem nevét úgyszintén nem.
Ki ellen teszünk feljelentést a kamu-feljelentések miatt TC-vel és hol?
Indult-e eljárás ellenem a Hermán Péteres ügyben, vagy sem?
Hát egyéb ügyben a blogom miatt?
Ki az a hölgy, akihez nagyjából kéthetente eljárok?
Pontosan ki a lakásmaffiás tanár úr?
A fontos dolgok rejtve maradnak.</i>
Na nezzuk csak.
A ceg neve, ahol dolgoztal: Groteszk. (mas helyek is be lettek azonositva, de mar nem emlekszem)
Sajat ceged neve: Bidpower, Batali
Feljelentes TC-vel: passz, de szerintem ez is ismert
Herman-ugy: igen, indult eljaras
egyeb ugy: igen, indult eljaras
lakasmaffias tanar: dr. Sas Peter
szexnagyi: hat sajnos ez meg nem jott ossze
Latod Sodi, minden egy folyamat.
Sep 14, 2012 17:52:14
Sep 14, 2012 17:59:00
"Kaufmann tanár úr egy cikke miatt, és Hermán Péter egy rendőrlistája miatt folyik ellenem eljárás"
Segitsen valaki, most akkor van eljaras vagy nincs eljaras?????
Segitsen valaki, most akkor van eljaras vagy nincs eljaras?????
Sep 14, 2012 17:59:00
Sep 14, 2012 18:00:07
"valamiért egyre többek szemében lettem én a második számú „internetes náci”, Sherlock Porks után"
mar megint Sherlock Porks moge bujva vedekezel,ejnye.
mar megint Sherlock Porks moge bujva vedekezel,ejnye.
Sep 14, 2012 18:00:07
Sep 14, 2012 18:01:22
"Ahogy telt az idő, ez a rám nehezedő nyomás egyre erősebb lett, annak ellenére, hogy személy szerint továbbra sem akadt egyetlen egy ember sem, akinek ártottam volna "
te nem szoktal ideges lenni, teged nem lehet kihozni a sodrodbol, akkor ez mi?
Vagy nem mondtal igazat?
te nem szoktal ideges lenni, teged nem lehet kihozni a sodrodbol, akkor ez mi?
Vagy nem mondtal igazat?
Sep 14, 2012 18:01:22
Sep 14, 2012 18:02:52
"Kivétel nélkül mindegyik áldozat válasza az volt, hogy köszöni szépen, ő ebbe nem akar belekeveredni"
talan nem veletlen, tudod van az a vicc az autopalyarol, ahol mindenki szemben jon, csak te haladsz jo oldalon, vagy megsem?
talan nem veletlen, tudod van az a vicc az autopalyarol, ahol mindenki szemben jon, csak te haladsz jo oldalon, vagy megsem?
Sep 14, 2012 18:02:52
Sep 14, 2012 18:04:55
"Egy békés ember története, aki még akkor sem védi meg magát, amikor a helyében már mindenki más így tenne."
bekes ember, aki masok tragediajan (Holocaust) gunyolodik, aki masokat megsert, soroljam???
megerdemled amit kapni fogsz, latod-latod,most ezt is azert irtad, mert atgondoltad, mekkora ecsetje is lehet a mazolonak, de remelem mar keso!
bekes ember, aki masok tragediajan (Holocaust) gunyolodik, aki masokat megsert, soroljam???
megerdemled amit kapni fogsz, latod-latod,most ezt is azert irtad, mert atgondoltad, mekkora ecsetje is lehet a mazolonak, de remelem mar keso!
Sep 14, 2012 18:04:55
sodilegnagyobbrajongoja
Sep 14, 2012 18:05:07
"Kivétel nélkül mindegyik áldozat válasza az volt, hogy köszöni szépen, ő ebbe nem akar belekeveredni"
Vagy csak senki sem akar kozoskodni veled. Budos vagy, vagy mi?
Vagy csak senki sem akar kozoskodni veled. Budos vagy, vagy mi?
Sep 14, 2012 18:05:07
Hitvány Patkány
Sep 14, 2012 18:11:32
A csúnya trollok báncsák a jószívű hazafit.
Depi van.
<div class="quote"><div class="author">wordpress</div>Tudom, hogy sokan nagyon unják, hogy folyamatosan a trollokról írok, és egyesek már úgy tekintenek rám, mint arra a furcsa fickóra, aki beleőrült, hogy néhány névtelen ember fórumozni merészel róla, esetleg pizzát rendel a nevében.
Emiatt ünnepélyesen megfogadom, hogy ez az utolsó alkalom, hogy a témával traktálom a közönséget. Egyetlen írásban, röviden összefoglalok mindent, amit egyáltalán érdemes róluk elmondani, és a jövőben csak ennél érdekesebb témákkal foglalkozom.
A történet nagyon röviden arról szól, hogy 2006-tól kezdve kezdtem el vezetni a sodi.freeblog.hu oldalon az első blogomat. Korábban az sg.hu politika rovatban fórumoztam, de ott megszűnt erre a lehetőség, amikor a Blaha Lujza téri rendőrautó felgyújtásáról publikáltam friss videókat. Az üzemeltetők nem akartak azzal a hírekbe kerülni, hogy ők az a közeg, ahol a rendbontók egyeztetnek egymással.
A SoDI-blog témája szerint az aktuális peres ügyeim alakulását követte nyomon, szkennelt dokumentumokkal.
2006-ban a rendőrök kitalálták, hogy kővel dobáltam őket
egy zsidó alapítvány vezetője hamisított papírokkal milliókkal vert át
alperesi oldalon beavatkoztam a Gárda-perbe
Emellett érdekesebb tüntetésekről, bírósági tárgyalásokról készítettem egyetem melletti szabadidőmben rövid videós tudósításokat, és egyfajta sajtófigyelés keretében esténként leírtam a véleményem a világról.
Nemzeti radikális értékrendem miatt (mely mellé manapság a hazaszeretet jegyében minden ötödik magyar ember odaáll) valamiért egyre többek szemében lettem én a második számú „internetes náci”, Sherlock Porks után. Emiatt az általános, csak politikai szereplőket, és társadalmi jelenségeket érintő, de személy szerint soha senkit nem bántó írásaim apropóján megjelentek azok az emberek, akik már a személyemet kezdték támadni. Ahogy az természetes, az ember a csúfolódás hallatán visszaszól.
Azonban amíg én kezdetektől fogva névvel és arccal vállaltam a véleményemet, a csúfolódók szerettek arc nélkül maradni, ezért jobb híján csak úgy tudtam visszaszólni nekik: hogy az „olyan emberekről” írtam, mint ők. Ebből alakult ki sorban, hogy én állítólag mindenkit csak sértegetni tudok: csoportban a zsidókat, a panellakókat, az első generációs értelmiségeket, másokat.
Ahogy telt az idő, ez a rám nehezedő nyomás egyre erősebb lett, annak ellenére, hogy személy szerint továbbra sem akadt egyetlen egy ember sem, akinek ártottam volna (mi sem jellemzőbb erre, mint hogy jelenleg is csupán mások által gyártott tartalmak miatt: Kaufmann tanár úr egy cikke miatt, és Hermán Péter egy rendőrlistája miatt folyik ellenem eljárás).
Amíg ezek a nyomások megmaradtak az internetes csúfolódás szintjén, szimplán visszaszóltam, azonban amikor sorban megtalálták rokonaimat, munkatársaimat, barátaimat, harcostársaimat, és különféle aljas trükkökkel próbáltak meg összeugrasztani velük, ráadásul ennek érdekében többször az informatikai rendszereimet is megtámadták, a helyemben bárki a rendőrségre rohant volna.
Én azonban még ekkor sem.
Nem tettem a mai napig, és nem is fogom soha.
Az egyetlen dolog, amit ilyenkor teszek, hogy felajánlom az aktuális áldozatnak: a rendelkezésére bocsátok minden birtokomban lévő információt az elkövetőkről, ha van ideje és kedve: rendszerezze őket, és lépjen fel ellenük, még talán azt is elmesélem, én hol kezdeném.
Kivétel nélkül mindegyik áldozat válasza az volt, hogy köszöni szépen, ő ebbe nem akar belekeveredni, illetve ilyesmi miatt nem akar rendőrségre mászkálni, jobb dolga is van ennél.
Nekem szintén akad értelmesebb elfoglaltságom is annál, mint hogy feljelentgetések töltsék ki a napjaimat, ez az oka annak, hogy a részemről semmiféle eljárás nem indult meg a trollok ellen. És nem is fog. Ha más nem akar erre időt szánni, márpedig senki nem akar, én sem fogok.
Ennyi a történet.
Egy békés ember története, aki még akkor sem védi meg magát, amikor a helyében már mindenki más így tenne.
Ez SoDI története.</div>
Depi van.
<div class="quote"><div class="author">wordpress</div>Tudom, hogy sokan nagyon unják, hogy folyamatosan a trollokról írok, és egyesek már úgy tekintenek rám, mint arra a furcsa fickóra, aki beleőrült, hogy néhány névtelen ember fórumozni merészel róla, esetleg pizzát rendel a nevében.
Emiatt ünnepélyesen megfogadom, hogy ez az utolsó alkalom, hogy a témával traktálom a közönséget. Egyetlen írásban, röviden összefoglalok mindent, amit egyáltalán érdemes róluk elmondani, és a jövőben csak ennél érdekesebb témákkal foglalkozom.
A történet nagyon röviden arról szól, hogy 2006-tól kezdve kezdtem el vezetni a sodi.freeblog.hu oldalon az első blogomat. Korábban az sg.hu politika rovatban fórumoztam, de ott megszűnt erre a lehetőség, amikor a Blaha Lujza téri rendőrautó felgyújtásáról publikáltam friss videókat. Az üzemeltetők nem akartak azzal a hírekbe kerülni, hogy ők az a közeg, ahol a rendbontók egyeztetnek egymással.
A SoDI-blog témája szerint az aktuális peres ügyeim alakulását követte nyomon, szkennelt dokumentumokkal.
Emellett érdekesebb tüntetésekről, bírósági tárgyalásokról készítettem egyetem melletti szabadidőmben rövid videós tudósításokat, és egyfajta sajtófigyelés keretében esténként leírtam a véleményem a világról.
Nemzeti radikális értékrendem miatt (mely mellé manapság a hazaszeretet jegyében minden ötödik magyar ember odaáll) valamiért egyre többek szemében lettem én a második számú „internetes náci”, Sherlock Porks után. Emiatt az általános, csak politikai szereplőket, és társadalmi jelenségeket érintő, de személy szerint soha senkit nem bántó írásaim apropóján megjelentek azok az emberek, akik már a személyemet kezdték támadni. Ahogy az természetes, az ember a csúfolódás hallatán visszaszól.
Azonban amíg én kezdetektől fogva névvel és arccal vállaltam a véleményemet, a csúfolódók szerettek arc nélkül maradni, ezért jobb híján csak úgy tudtam visszaszólni nekik: hogy az „olyan emberekről” írtam, mint ők. Ebből alakult ki sorban, hogy én állítólag mindenkit csak sértegetni tudok: csoportban a zsidókat, a panellakókat, az első generációs értelmiségeket, másokat.
Ahogy telt az idő, ez a rám nehezedő nyomás egyre erősebb lett, annak ellenére, hogy személy szerint továbbra sem akadt egyetlen egy ember sem, akinek ártottam volna (mi sem jellemzőbb erre, mint hogy jelenleg is csupán mások által gyártott tartalmak miatt: Kaufmann tanár úr egy cikke miatt, és Hermán Péter egy rendőrlistája miatt folyik ellenem eljárás).
Amíg ezek a nyomások megmaradtak az internetes csúfolódás szintjén, szimplán visszaszóltam, azonban amikor sorban megtalálták rokonaimat, munkatársaimat, barátaimat, harcostársaimat, és különféle aljas trükkökkel próbáltak meg összeugrasztani velük, ráadásul ennek érdekében többször az informatikai rendszereimet is megtámadták, a helyemben bárki a rendőrségre rohant volna.
Az egyetlen dolog, amit ilyenkor teszek, hogy felajánlom az aktuális áldozatnak: a rendelkezésére bocsátok minden birtokomban lévő információt az elkövetőkről, ha van ideje és kedve: rendszerezze őket, és lépjen fel ellenük, még talán azt is elmesélem, én hol kezdeném.
Kivétel nélkül mindegyik áldozat válasza az volt, hogy köszöni szépen, ő ebbe nem akar belekeveredni, illetve ilyesmi miatt nem akar rendőrségre mászkálni, jobb dolga is van ennél.
Nekem szintén akad értelmesebb elfoglaltságom is annál, mint hogy feljelentgetések töltsék ki a napjaimat, ez az oka annak, hogy a részemről semmiféle eljárás nem indult meg a trollok ellen. És nem is fog. Ha más nem akar erre időt szánni, márpedig senki nem akar, én sem fogok.
Ennyi a történet.
Egy békés ember története, aki még akkor sem védi meg magát, amikor a helyében már mindenki más így tenne.
Ez SoDI története.</div>
Sep 14, 2012 18:11:32
Trollopata
Sep 14, 2012 18:12:02
sneci, ma volt meleg etel, vagy a vajaskenyer projekt porog ezerrel? ugye megmutatod az uj tripodot, LOL?!
Sep 14, 2012 18:12:02
tigris
Sep 14, 2012 18:14:13
<div class="quote"><div class="author">Hitvány Patkány</div>A csúnya trollok báncsák a jószívű hazafit.
Depi van.
Ennyi a történet.
Ez SoDI története.</div></div>
még hiányolom ahogy a marci meglopta sezgény endrét.
Depi van.
Ennyi a történet.
Ez SoDI története.</div></div>
még hiányolom ahogy a marci meglopta sezgény endrét.
Sep 14, 2012 18:14:13
snecigeci
Sep 14, 2012 18:15:47
Sneci, kit is tudnál te feljelenteni, "törzsgyökeres"-t, vagy "Béla"-t? :D haggyuk már, ha akarnál se tudnál mit csinálni ellenünk.
Sep 14, 2012 18:15:47
Trollopata
Sep 14, 2012 18:18:09
<div class="quote"><div class="author">snecigeci</div>Sneci, kit is tudnál te feljelenteni, "törzsgyökeres"-t, vagy "Béla"-t? :D haggyuk már, ha akarnál se tudnál mit csinálni ellenünk.</div>
"Aaron Cute-ot feljelenthetem! Hetyetye az nem biztos, hogy o kommentelt, de az o videojara vertem a faszom, es ez kiderult. Ez az o sara, egyertelmu!"
"Aaron Cute-ot feljelenthetem! Hetyetye az nem biztos, hogy o kommentelt, de az o videojara vertem a faszom, es ez kiderult. Ez az o sara, egyertelmu!"
Sep 14, 2012 18:18:09
snecigeci
Sep 14, 2012 18:20:42
Te is tudod, hogy ha elkezdesz szórakozni a szlovák ügyvéddel, vagy a rendőrrel, meg elkezded gyanusítgatni őket, akkor olyan faszt kapsz a szádba, amilyet még soha. Torkodon akadna az a péló, púposkám, lehet hogy bele is fulladnál.
Sep 14, 2012 18:20:42
Sep 14, 2012 18:21:58
"valamiért egyre többek szemében lettem én a második számú „internetes náci”, Sherlock Porks után"
jol ertem? lenaciztad Sherlock Porkset?szerinted mit szol hozza ha "veletlenul" olvassa amit irsz?
jol ertem? lenaciztad Sherlock Porkset?szerinted mit szol hozza ha "veletlenul" olvassa amit irsz?
Sep 14, 2012 18:21:58
Csendes Többség
Sep 14, 2012 18:22:55
halálosan unjuk már a trollokról szóló vinnyogásodat. kurvára unalmas, hahó! talán túl tudsz lépni azon, hogy EGYSZER pizzát rendeltek a nevedben és kiküldtek pár emailt a nevedben. nem lesz könnyű, de túl fogod élni, hidd el. ha még egyszer írsz a trollokról, soha többet nem nézzük a mindás pereket!
Sep 14, 2012 18:22:55
sodilegnagyobbrajongoja
Sep 14, 2012 18:24:21
<div class="quote"><div class="author">snecigeci</div>Te is tudod, hogy ha elkezdesz szórakozni a szlovák ügyvéddel, vagy a rendőrrel, meg elkezded gyanusítgatni őket, akkor olyan faszt kapsz a szádba, amilyet még soha. Torkodon akadna az a péló, púposkám, lehet hogy bele is fulladnál.</div>
Erzi ezt o is, ezert akar masok rabirni a feljelentesek megtetelere.
Nagyon fifikas a Fifi!
Erzi ezt o is, ezert akar masok rabirni a feljelentesek megtetelere.
Nagyon fifikas a Fifi!
Sep 14, 2012 18:24:21
spoilerező rohadék
Sep 14, 2012 18:27:12
<div class="quote"><div class="author">broni</div>aki olvassa a trónok harcát:sajnos bűzös nem sokat szerepelt, pedig ő volt a kedvencem...</div>
egy pillanatig ne aggódj, bronikám lesz még bűzös bőven, olvasgassál nyugodtan
egy pillanatig ne aggódj, bronikám lesz még bűzös bőven, olvasgassál nyugodtan
Sep 14, 2012 18:27:12
Tutenchamun
Sep 14, 2012 18:27:43
na mi van, kicsi zsidó, tele lett az orrod takonnyal? azt hiszed ezzel a bejegyzéssel bármit is megoldottál?
te nagyon kevés vagy ahhoz, hogy melcsikével vagy akárkivel is szövetkezve elérj ellenünk valamit. így a fenyegetésednek semmi jelentősége nincs a mi szempontunkból. a te szempontodból van jelentősége. mégpedig az, hogy kicsit morcosak lettünk rád. legalábbis én. miközben itt hazudozol, hogy te nem is akarsz semmit a trollok ellen, eközben írogatod a leveleket, hogy másokkal együttműködj az ellenünk szóló feljelentések megírásában.
nem tudod hol a helyed, így kénytelen leszek megtanítani neked.
te nagyon kevés vagy ahhoz, hogy melcsikével vagy akárkivel is szövetkezve elérj ellenünk valamit. így a fenyegetésednek semmi jelentősége nincs a mi szempontunkból. a te szempontodból van jelentősége. mégpedig az, hogy kicsit morcosak lettünk rád. legalábbis én. miközben itt hazudozol, hogy te nem is akarsz semmit a trollok ellen, eközben írogatod a leveleket, hogy másokkal együttműködj az ellenünk szóló feljelentések megírásában.
nem tudod hol a helyed, így kénytelen leszek megtanítani neked.
Sep 14, 2012 18:27:43
Troll Force One
Sep 14, 2012 18:30:14
*komótosan a levegőbe emelkedik, több tucat faszcsemetével a fedélzetén*
Sep 14, 2012 18:30:14
Tutenchamun
Sep 14, 2012 18:35:24
"Már én magam is nagyon unom, hogy állandóan a trolljaimról írok, ezért ez az utolsó alkalom. Ezzel a témát lezárom."
szerintem még sokat fogsz írni a trolljaidról, mivel a trollok nem zárták le a témát.
szerintem még sokat fogsz írni a trolljaidról, mivel a trollok nem zárták le a témát.
Sep 14, 2012 18:35:24
faszerdő, hahó!
Sep 14, 2012 18:37:39
kár volt ármánykodnod, recskaboj. kiderült, hogy sutyiban egy rakás embert próbáltál ráuszítani a trollokra válogatás nélkül. ezzel elérted, hogy akik eddig semlegesek vagy jóindulatúak voltak, most már azok is ellenségnek tekintenek.
EZ SIKER!!!
EZ SIKER!!!
Sep 14, 2012 18:37:39
Tutenchamun
Sep 14, 2012 18:40:30
eljátszod nekünk a békemacit, és közben levelezőlistát szervezel a trollok elleni feljelentésekre? és amikor kiderül, akkor megint hazudozol, hogy te nem is, csak mások, hátha ők akarnak feljelenteni, te csak segíteni akartál nekik, de még azt sem. hát a kétszínű, gerinctelen, hazudós kurva anyádat! most majd meglátod milyen az amikor haragszom valakire. eddig csak egy hülyegyerekként kezeltelek, de most majd szakítok rád időt és energiát, mint az ellenfeleimre szoktam, akiket mások pénze miatt meg kell fingatni.
Sep 14, 2012 18:40:30
sodilegnagyobbrajongoja
Sep 14, 2012 18:43:45
Sodi olyan, mint a jo uttoro: ott segit, ahol tud.
Csak azt nem ertem, miert nem segit apjanak vagy anyjanak rendet rakni a haz korul.
Csak azt nem ertem, miert nem segit apjanak vagy anyjanak rendet rakni a haz korul.
Sep 14, 2012 18:43:45
Tutenchamun
Sep 14, 2012 18:47:44
banshee írtam a nemlétező levlistára faszerdő ügyben.
Sep 14, 2012 18:47:44
Tutenchamun
Sep 14, 2012 19:11:26
Szerző: sodika (Sep 04, 2012 11:16:39) Könyvjelző Válasz vote up vote down (-2)
Egyébként ez az atlatszo.hu adott néhány érdekes ötletet.
Ezek a múltbeli változások például nagyon érdekesek lehetnek.
<a href="http://kepfeltoltes.hu/120904/historia_www.kepfeltoltes.hu_.jpg" rel="nofollow" target="_blank">http://kepfeltoltes.hu/120904/historia_www.kepfeltoltes.hu_.jpg</a>
Ez kombinálva azzal, hogy ki nézegette a pátyi ház tulajdoni lapját, mely adatot még mindig lusta voltam kikérni, vicces eredményre vezethet.
Ha Voldemort főhadiszállásának bárki köze lesz hozzá, A2-es plakátok fognak születni róla. :D
Egyébként ez az atlatszo.hu adott néhány érdekes ötletet.
Ezek a múltbeli változások például nagyon érdekesek lehetnek.
<a href="http://kepfeltoltes.hu/120904/historia_www.kepfeltoltes.hu_.jpg" rel="nofollow" target="_blank">http://kepfeltoltes.hu/120904/historia_www.kepfeltoltes.hu_.jpg</a>
Ez kombinálva azzal, hogy ki nézegette a pátyi ház tulajdoni lapját, mely adatot még mindig lusta voltam kikérni, vicces eredményre vezethet.
Ha Voldemort főhadiszállásának bárki köze lesz hozzá, A2-es plakátok fognak születni róla. :D
Sep 14, 2012 19:11:26
Tutenchamun
Sep 14, 2012 19:12:25
aztán csodálkozik, hogy odabaszok neki egyet. vagy kettőt. vagy többet.
Sep 14, 2012 19:12:25
Amerika Kapitány
Sep 14, 2012 20:40:42
<div class="quote"><div class="author">tigris</div><div class="quote"><div class="author">grafikus007</div>remélem melcsike ezt is olvasta:
KICSIT HÚSOS!</div>
Egy piranha nem eszik medvehúst.
KICSIT HÚSOS!</div>
Egy piranha nem eszik medvehúst.
Sep 14, 2012 20:40:42
grafikus007
Sep 14, 2012 20:43:17
<a href="http://hvg.hu/itthon/20120914_varga_bela_eltunt" rel="nofollow" target="_blank">http://hvg.hu/itthon/20120914_varga_bela_eltunt</a>
"2010-ben az Athina Intézet kiderítette"
WTF??
WTF??
Sep 14, 2012 20:43:17
Amerika Kapitány
Sep 14, 2012 20:57:15
<div class="quote"><div class="author">grafikus007</div><a href="http://hvg.hu/itthon/20120914_varga_bela_eltunt" rel="nofollow" target="_blank">http://hvg.hu/itthon/20120914_varga_bela_eltunt</a>
WTF??</div>
Sherlock Porksológus detektid.
Helyesen természetesen Athena Intézet:
<a href="http://www.athenaintezet.hu/index/" rel="nofollow" target="_blank">http://www.athenaintezet.hu/index/</a>
WTF??</div>
Sherlock Porksológus detektid.
Helyesen természetesen Athena Intézet:
<a href="http://www.athenaintezet.hu/index/" rel="nofollow" target="_blank">http://www.athenaintezet.hu/index/</a>
Sep 14, 2012 20:57:15
Amerika Kapitány
Sep 14, 2012 21:00:53
<div class="quote"><div class="author">grafikus007</div><a href="http://hvg.hu/itthon/20120914_varga_bela_eltunt" rel="nofollow" target="_blank">http://hvg.hu/itthon/20120914_varga_bela_eltunt</a>
WTF??</div>
"Ide kap tehát a hirdetésekért pénzt a kuruc.info. Ki az, aki ezt itt lekönyveli és adót fizet?
Azt nem tudom."
Feljelentô Ferinek nincs amerikai unokatestvére?
WTF??</div>
"Ide kap tehát a hirdetésekért pénzt a kuruc.info. Ki az, aki ezt itt lekönyveli és adót fizet?
Azt nem tudom."
Feljelentô Ferinek nincs amerikai unokatestvére?
Sep 14, 2012 21:00:53
102 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Lehet, hogy a következő lépés egy videóinterjú lesz. :) </i></div>
mondtam én, hogy saját szellemi termékeként adta elő.