sodika
Sep 25, 2012 15:16:10
<div class="quote"><div class="author">GIGA-Troll</div>De hat neked, mint tudositonak nem tudnak ingyen biztositani az odajutast???</div>
Tripodot is kéne szerezni valakitől, hogy értelme legyen, miegymás. Komplikált.
Tripodot is kéne szerezni valakitől, hogy értelme legyen, miegymás. Komplikált.
Sep 25, 2012 15:16:10
gennyes féregzsidó
Sep 25, 2012 15:16:16
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Vizio</div>
HOGYHOGY NINCS? nem az volt hogy 4000 forintba kerül?</div>
Ez nem összeg kérdése, hanem annak kérdése, hogy nyár eleje óta még nem mentem el pénzért.</div>
sneci, dehát ez már a 21. század, Hahó! van belföldi postautalvány. tudod, a balatonon élő megbízódtól is így kapod a pénzt.
Ez nem összeg kérdése, hanem annak kérdése, hogy nyár eleje óta még nem mentem el pénzért.</div>
sneci, dehát ez már a 21. század, Hahó! van belföldi postautalvány. tudod, a balatonon élő megbízódtól is így kapod a pénzt.
Sep 25, 2012 15:16:16
GIGA-Troll
Sep 25, 2012 15:17:25
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Vizio</div>
Dikk ma csak ennyin mulik?
Menj mar el penzert leci!!!
Dikk ma csak ennyin mulik?
Menj mar el penzert leci!!!
Sep 25, 2012 15:17:25
Trollopata
Sep 25, 2012 15:17:33
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Tripodom sincs, anélkül pedig nehézkes közvetíteni.</div>
25 napja megy a felporges, egy redves tripodot nem tudtal meg kiskalazni?! MI FAANN!?!?
25 napja megy a felporges, egy redves tripodot nem tudtal meg kiskalazni?! MI FAANN!?!?
Sep 25, 2012 15:17:33
Hitvány Patkány
Sep 25, 2012 15:17:58
Recsi, állítólag a Koppányosok szervezeti szinten hozzád se szólnak, nem foglalkoznak veled. Szerinted kitől van az értesülés?
Sep 25, 2012 15:17:58
sodika
Sep 25, 2012 15:18:10
<div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>
sneci, dehát ez már a 21. század, Hahó! van belföldi postautalvány</div>
Hurrá. Napon belül nem érne ide. :D
Hurrá. Napon belül nem érne ide. :D
Sep 25, 2012 15:18:10
sodika
Sep 25, 2012 15:18:38
<div class="quote"><div class="author">Hitvány Patkány</div>Recsi, állítólag a Koppányosok szervezeti szinten hozzád se szólnak, nem foglalkoznak veled. Szerinted kitől van az értesülés?</div>
Nem tudom, hogy kitől, de konkrétan nem igaz. :)
Nem tudom, hogy kitől, de konkrétan nem igaz. :)
Sep 25, 2012 15:18:38
GIGA-Troll
Sep 25, 2012 15:19:56
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Hitvány Patkány</div>Recsi, állítólag a Koppányosok szervezeti szinten hozzád se szólnak, nem foglalkoznak veled. Szerinted kitől van az értesülés?</div>
Nem tudom, hogy kitől, de konkrétan nem igaz. :)</div>
Szoltak neked hogy menjel kozvetiteni?
Szoltak neked hogy menjel kozvetiteni?
Sep 25, 2012 15:19:56
gennyes féregzsidó
Sep 25, 2012 15:19:58
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>
Hurrá. Napon belül nem érne ide. :D</div>
de ennek a terhére már tudsz kérni anyádtól. tudod, ahogy kajára kértél tőle egész nyáron.
Hurrá. Napon belül nem érne ide. :D</div>
de ennek a terhére már tudsz kérni anyádtól. tudod, ahogy kajára kértél tőle egész nyáron.
Sep 25, 2012 15:19:58
Hitvány Patkány
Sep 25, 2012 15:20:33
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Hitvány Patkány</div>Recsi, állítólag a Koppányosok szervezeti szinten hozzád se szólnak, nem foglalkoznak veled. Szerinted kitől van az értesülés?</div>
Akkor még egyszer megkérdezem, hátha leesik. Balogh Béla szerint a veled való együttműködés lezárt, nem foglalkoznak veled. Ezt szerinted kitől tudjuk?
Akkor még egyszer megkérdezem, hátha leesik. Balogh Béla szerint a veled való együttműködés lezárt, nem foglalkoznak veled. Ezt szerinted kitől tudjuk?
Sep 25, 2012 15:20:33
IsmeretlenJoAkaro
Sep 25, 2012 15:20:52
Sodika a fonokurnal:
- Hatyooo... csokojom.. oo... tetsziktudni jottyem a penyemejt...
- Endre, mar multkor is megmondtam neked, hogy ahhoz dolgoznod kell, hogy penzt kapj. A nyaron 10 orat dolgoztal, az 260 Ft-ot er. Kifizessem neked most?
- Hatyoo..hetyetye... nem lehetynye barterbeny megojdanyi? Kejjenye nekem ety AR Drone meg ety kamejaallvany.
- Endre, ezek nagyon draga dolgok, sajnos neked nem er annyit a munkad.
- MIFAAAAN?!!! Tessek mar megerteni, hogy a vonzas torvenye alapjan jar nekem az AR Drone es a kameraallvany.
- Na jol van, takarodj ki te autista hulyegyerek, igy is csak az ido megy el azzal, hogy talalom ki neked a pistike szintu feladatokat.
- Hatyooo... csokojom.. oo... tetsziktudni jottyem a penyemejt...
- Endre, mar multkor is megmondtam neked, hogy ahhoz dolgoznod kell, hogy penzt kapj. A nyaron 10 orat dolgoztal, az 260 Ft-ot er. Kifizessem neked most?
- Hatyoo..hetyetye... nem lehetynye barterbeny megojdanyi? Kejjenye nekem ety AR Drone meg ety kamejaallvany.
- Endre, ezek nagyon draga dolgok, sajnos neked nem er annyit a munkad.
- MIFAAAAN?!!! Tessek mar megerteni, hogy a vonzas torvenye alapjan jar nekem az AR Drone es a kameraallvany.
- Na jol van, takarodj ki te autista hulyegyerek, igy is csak az ido megy el azzal, hogy talalom ki neked a pistike szintu feladatokat.
Sep 25, 2012 15:20:52
Fotelrocker_Presszócigány
Sep 25, 2012 15:22:09
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>sneci, holnap betonozás lesz dabason</div>
Csak Pest és Dabas között oda-vissza 1680 Ft a jegy.
Ezt most épp ezért kihagyom.</div>
csak így legyen ötösöm a lottón.. megyek adok is fel egyet xDDDDDD
Csak Pest és Dabas között oda-vissza 1680 Ft a jegy.
Ezt most épp ezért kihagyom.</div>
csak így legyen ötösöm a lottón.. megyek adok is fel egyet xDDDDDD
Sep 25, 2012 15:22:09
Vizio
Sep 25, 2012 15:22:39
<div class="quote"><div class="author">Hitvány Patkány</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Hitvány Patkány</div>Recsi, állítólag a Koppányosok szervezeti szinten hozzád se szólnak, nem foglalkoznak veled. Szerinted kitől van az értesülés?</div>
Akkor még egyszer megkérdezem, hátha leesik. Balogh Béla szerint a veled való együttműködés lezárt, nem foglalkoznak veled. Ezt szerinted kitől tudjuk?</div>
várható volt, hogy ez lesz a vége.... nem kellett volna palotaforradalmat szítani a koppányban ugye? nem kellett volna béla lemondását követelni teli pofával.
A KOPPÁNY CSOPORTBÓL IS KIUTÁLTAK!
az milyen már, hogy nyár eleje óta nem mentél el a pénzért ? retardált vagy?
Akkor még egyszer megkérdezem, hátha leesik. Balogh Béla szerint a veled való együttműködés lezárt, nem foglalkoznak veled. Ezt szerinted kitől tudjuk?</div>
várható volt, hogy ez lesz a vége.... nem kellett volna palotaforradalmat szítani a koppányban ugye? nem kellett volna béla lemondását követelni teli pofával.
A KOPPÁNY CSOPORTBÓL IS KIUTÁLTAK!
az milyen már, hogy nyár eleje óta nem mentél el a pénzért ? retardált vagy?
Sep 25, 2012 15:22:39
Vizio
Sep 25, 2012 15:24:05
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">GIGA-Troll</div>De hat neked, mint tudositonak nem tudnak ingyen biztositani az odajutast???</div>
Tripodot is kéne szerezni valakitől, hogy értelme legyen, miegymás. Komplikált.</div>
vegyél magadnak! mi az hogy kéne "szerezni"????
eszem megáll
Tripodot is kéne szerezni valakitől, hogy értelme legyen, miegymás. Komplikált.</div>
vegyél magadnak! mi az hogy kéne "szerezni"????
eszem megáll
Sep 25, 2012 15:24:05
sodika
Sep 25, 2012 15:24:13
<div class="quote"><div class="author">Hitvány Patkány</div>
Lezárt, vagy kizárt, nem mindegy. :)
A Varga Kata-ügy után teljes joggal számítanak rá, hogy kihangsúlyoznám, hogy a Varga Kata-ügy <b>dacára</b> vagyok ott, mert a Varga Kata-ügytől függetlenül, és attól szigorúan elvonatkoztatva fontos ez az egész.
Természetes, hogy nem hiányzik nekik, hogy a Varga Kata-ügy kerüljön emlegetésre itt is. Márpedig az sajnos előjön nélkülem is, így nem tudom nem szóba hozni.
Lezárt, vagy kizárt, nem mindegy. :)
A Varga Kata-ügy után teljes joggal számítanak rá, hogy kihangsúlyoznám, hogy a Varga Kata-ügy <b>dacára</b> vagyok ott, mert a Varga Kata-ügytől függetlenül, és attól szigorúan elvonatkoztatva fontos ez az egész.
Természetes, hogy nem hiányzik nekik, hogy a Varga Kata-ügy kerüljön emlegetésre itt is. Márpedig az sajnos előjön nélkülem is, így nem tudom nem szóba hozni.
Sep 25, 2012 15:24:13
GIGA-Troll
Sep 25, 2012 15:24:58
Sodi, ha elmesz a penzert, mennyit kapsz?
Sep 25, 2012 15:24:58
sodika
Sep 25, 2012 15:25:52
<div class="quote"><div class="author">Vizio</div>nem kellett volna béla lemondását követelni teli pofával.</div>
Követelni teli pofával?
<b>Kérdésre</b> elmondtam a véleményemet, miszerint illene megfontolnia a lemondását a teli söröskorsóval részegen nőket baszunk szájba-ügy után.
Ő viszont másként látta jónak, innentől leszálltam a témáról.
Követelni teli pofával?
<b>Kérdésre</b> elmondtam a véleményemet, miszerint illene megfontolnia a lemondását a teli söröskorsóval részegen nőket baszunk szájba-ügy után.
Ő viszont másként látta jónak, innentől leszálltam a témáról.
Sep 25, 2012 15:25:52
Sep 25, 2012 15:25:57
Ez kamu, mert ilyen szintű fogyatékosság nincs. Neked, aki állandóan filléres pénzhiánnyal küzd, anyád etet egész nyáron, és ha lenne pénzed nem mennél el érte, hanem inkább mászkálsz mindenfelé a kegyelem pizzáért? Ezt én nem hiszem el.
Ez kamu, mert ilyen szintű fogyatékosság nincs. Neked, aki állandóan filléres pénzhiánnyal küzd, anyád etet egész nyáron, és ha lenne pénzed nem mennél el érte, hanem inkább mászkálsz mindenfelé a kegyelem pizzáért? Ezt én nem hiszem el.
Sep 25, 2012 15:25:57
sodika
Sep 25, 2012 15:26:33
<div class="quote"><div class="author">GIGA-Troll</div>Sodi, ha elmesz a penzert, mennyit kapsz?</div>
A múltban egyszer már elkövettem azt a hibát, hogy beavattalak titeket az anyagi helyzetembe, és jövedelmi viszonyaimba. Többé nem fogom.
A múltban egyszer már elkövettem azt a hibát, hogy beavattalak titeket az anyagi helyzetembe, és jövedelmi viszonyaimba. Többé nem fogom.
Sep 25, 2012 15:26:33
Vizio
Sep 25, 2012 15:27:54
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">GIGA-Troll</div>Sodi, ha elmesz a penzert, mennyit kapsz?</div>
A múltban egyszer már elkövettem azt a hibát, hogy beavattalak titeket az anyagi helyzetembe, és jövedelmi viszonyaimba. Többé nem fogom.</div>
magyarul nulla forintot???
de igenis követelted béla lemondását! itt írtad, hgoy "le kell mondania"
miért hazudsz?
A múltban egyszer már elkövettem azt a hibát, hogy beavattalak titeket az anyagi helyzetembe, és jövedelmi viszonyaimba. Többé nem fogom.</div>
magyarul nulla forintot???
de igenis követelted béla lemondását! itt írtad, hgoy "le kell mondania"
miért hazudsz?
Sep 25, 2012 15:27:54
sodika
Sep 25, 2012 15:28:31
<div class="quote"><div class="author">Fotelrocker_Presszócigány</div>
Ez kamu, mert ilyen szintű fogyatékosság nincs. Neked, aki állandóan filléres pénzhiánnyal küzd, anyád etet egész nyáron, és ha lenne pénzed nem mennél el érte, hanem inkább mászkálsz mindenfelé a kegyelem pizzáért? Ezt én nem hiszem el.</div>
Akkor megyek el, ha egyszerre jut belőle telefonszámlára, tripodra, és anyám tartozására. Kurvára frusztrál a tudat, ha a kiadások között súlyozni és sorrendezni kell. Az ilyen frusztráló dilemmánál lélektanilag a nulla forint is kényelmesebb helyzet.
Ez kamu, mert ilyen szintű fogyatékosság nincs. Neked, aki állandóan filléres pénzhiánnyal küzd, anyád etet egész nyáron, és ha lenne pénzed nem mennél el érte, hanem inkább mászkálsz mindenfelé a kegyelem pizzáért? Ezt én nem hiszem el.</div>
Akkor megyek el, ha egyszerre jut belőle telefonszámlára, tripodra, és anyám tartozására. Kurvára frusztrál a tudat, ha a kiadások között súlyozni és sorrendezni kell. Az ilyen frusztráló dilemmánál lélektanilag a nulla forint is kényelmesebb helyzet.
Sep 25, 2012 15:28:31
sodika
Sep 25, 2012 15:29:12
<div class="quote"><div class="author">Vizio</div>de igenis követelted béla lemondását! itt írtad, hgoy "le kell mondania"</div>
Szerintem így nem írtam le.
Maximum sulykolt kérdésre válaszolhattam ilyesmit.
Maximum sulykolt kérdésre válaszolhattam ilyesmit.
Sep 25, 2012 15:29:12
Vizio
Sep 25, 2012 15:30:26
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Fotelrocker_Presszócigány</div>
Akkor megyek el, ha egyszerre jut belőle telefonszámlára, tripodra, és anyám tartozására. Kurvára frusztrál a tudat, ha a kiadások között súlyozni és sorrendezni kell. Az ilyen frusztráló dilemmánál lélektanilag a nulla forint is kényelmesebb helyzet.</div>
ebből is látszik, hogy agyhalott vagy!
Akkor megyek el, ha egyszerre jut belőle telefonszámlára, tripodra, és anyám tartozására. Kurvára frusztrál a tudat, ha a kiadások között súlyozni és sorrendezni kell. Az ilyen frusztráló dilemmánál lélektanilag a nulla forint is kényelmesebb helyzet.</div>
ebből is látszik, hogy agyhalott vagy!
Sep 25, 2012 15:30:26
-
Sep 25, 2012 15:30:43
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Fotelrocker_Presszócigány</div>
Iden mar nem mesz penzert? :S
Iden mar nem mesz penzert? :S
Sep 25, 2012 15:30:43
sodika
Sep 25, 2012 15:30:59
A nulla forint és a bőség lélektanilag egyszerű helyzet. Éppen ezért, amíg nem tudom az aktuális kiadások viszonylatában a bőség szóval jellemezni a pénz átvétele után előálló helyzetet, inkább nem megyek el érte, hanem dolgozom még hozzá.
Sep 25, 2012 15:30:59
Vizio
Sep 25, 2012 15:31:18
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Vizio</div>de igenis követelted béla lemondását! itt írtad, hgoy "le kell mondania"</div>
Maximum sulykolt kérdésre válaszolhattam ilyesmit.</div>
az kit érdekel, hogy te mit gondolsz? te folyton hazudsz, szóval az számít a legkevesebbet, hogy te mit gondolsz vagy mire emlékszel. mi van a csillámpónis oktatóanyaggal?
tegnap estére ígérted
Maximum sulykolt kérdésre válaszolhattam ilyesmit.</div>
az kit érdekel, hogy te mit gondolsz? te folyton hazudsz, szóval az számít a legkevesebbet, hogy te mit gondolsz vagy mire emlékszel. mi van a csillámpónis oktatóanyaggal?
tegnap estére ígérted
Sep 25, 2012 15:31:18
Sep 25, 2012 15:31:35
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>
akkor vagy kurva sok a telefonszámla és a tartozás, vagy nagyon keveset keresel ahhoz, hogy ki tudd fizetni őket. egyik jobb mint a másik :DD
De mi van a válságban rejlő aranybányával és a skálázható jövedelmeddel?
akkor vagy kurva sok a telefonszámla és a tartozás, vagy nagyon keveset keresel ahhoz, hogy ki tudd fizetni őket. egyik jobb mint a másik :DD
De mi van a válságban rejlő aranybányával és a skálázható jövedelmeddel?
Sep 25, 2012 15:31:35
Vizio
Sep 25, 2012 15:31:53
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>A nulla forint és a bőség lélektanilag egyszerű helyzet. Éppen ezért, amíg nem tudom az aktuális kiadások viszonylatában a bőség szóval jellemezni a pénz átvétele után előálló helyzetet, inkább nem megyek el érte, hanem dolgozom még hozzá.</div>
hát te egyszerű lélek vagy, ezt nem vitatta senki.
hát te egyszerű lélek vagy, ezt nem vitatta senki.
Sep 25, 2012 15:31:53
sodika
Sep 25, 2012 15:31:54
<div class="quote"><div class="author">-</div>
Iden mar nem mesz penzert? :S</div>
Na, íme a mellékelt ábra arról, miért nem szeretek komoly hangvétellel válaszolni a feltett kérdésekre.
Mert rögtön gúny a reakció.
Na, íme a mellékelt ábra arról, miért nem szeretek komoly hangvétellel válaszolni a feltett kérdésekre.
Mert rögtön gúny a reakció.
Sep 25, 2012 15:31:54
Vizio
Sep 25, 2012 15:32:58
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">-</div>
Mert rögtön gúny a reakció.</div>
hát ha nyár eleje óta nem mentél el, akkor joggal teszi fel valaki a kérdést ősz közepén, hogy idén mész-e egyáltalán pénzért.
te jó nagy barom vagy, hogy hagyod, hogy másnál kamatozzanak a forintjaid.....
teljesen fogyatékos vagy ehhez a világhoz.
hát ha nyár eleje óta nem mentél el, akkor joggal teszi fel valaki a kérdést ősz közepén, hogy idén mész-e egyáltalán pénzért.
teljesen fogyatékos vagy ehhez a világhoz.
Sep 25, 2012 15:32:58
gennyes féregzsidó
Sep 25, 2012 15:34:48
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Kurvára frusztrál a tudat, ha a kiadások között súlyozni és sorrendezni kell. </div>
korlátlanul skálázható a jövedelmed, Hahó!
korlátlanul skálázható a jövedelmed, Hahó!
Sep 25, 2012 15:34:48
Lelki Verető
Sep 25, 2012 15:35:32
Azt bírom, hogy elindul egy diskurzus, ahol Sodi alulmarad, megszégyenül. Elkullog, csá meló. Majd amikor meglát egy számára körbeokoskodható mondatot, akkor visszakapcsolódik a diskurzusba, és nyomja újra a hülyeségeit.
Sodi, TAKARODJ EL A TESZKÓBA ÁLLÁSÉRT KÖNYÖRÖGNI. VAGY A HÁTAD MIATT NEM BÍRSZ ELVILSELNI SEMMILYEN <b>ÁLLÁST</b>?! Jellemző rád, hogy anyád tartozását is kipofáztad, pedig az ilyesmit szégyellni illik. Te gyűlölöd az anyádat is? Ha van egy kis esze, leteszi a falusi reflexeit, és nagyobbnak fogja érezni a szégyent miattad, mint a vére kitagadása miatti pampogást.
Sodi, TAKARODJ EL A TESZKÓBA ÁLLÁSÉRT KÖNYÖRÖGNI. VAGY A HÁTAD MIATT NEM BÍRSZ ELVILSELNI SEMMILYEN <b>ÁLLÁST</b>?! Jellemző rád, hogy anyád tartozását is kipofáztad, pedig az ilyesmit szégyellni illik. Te gyűlölöd az anyádat is? Ha van egy kis esze, leteszi a falusi reflexeit, és nagyobbnak fogja érezni a szégyent miattad, mint a vére kitagadása miatti pampogást.
Sep 25, 2012 15:35:32
Zulu
Sep 25, 2012 15:36:42
<div class="quote"><div class="author">Vizio</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">-</div>
teljesen fogyatékos vagy ehhez a világhoz.</div>
Be ne vegyétek! Pár hete még azt mondta, hogy nulla forint a ledolgozott egyenlege. Van egy érzésem, hogy azóta sem sokkal növekedett.
Be ne vegyétek! Pár hete még azt mondta, hogy nulla forint a ledolgozott egyenlege. Van egy érzésem, hogy azóta sem sokkal növekedett.
Sep 25, 2012 15:36:42
guny
Sep 25, 2012 15:38:04
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote">
<div class="author">-</div>Iden mar nem mesz penzert? :S</div>Na, íme a mellékelt ábra arról, miért nem szeretek komoly hangvétellel válaszolni a feltett kérdésekre.Mert rögtön gúny a reakció.</div>
Te nem hallottal meg olyanrol, hogy ha van penzed az jobb helyen van nalad mint annal aki fizetne neked? Te tenyleg nem vagy normalis!
<div class="author">-</div>Iden mar nem mesz penzert? :S</div>Na, íme a mellékelt ábra arról, miért nem szeretek komoly hangvétellel válaszolni a feltett kérdésekre.Mert rögtön gúny a reakció.</div>
Te nem hallottal meg olyanrol, hogy ha van penzed az jobb helyen van nalad mint annal aki fizetne neked? Te tenyleg nem vagy normalis!
Sep 25, 2012 15:38:04
broni
Sep 25, 2012 15:38:39
<a href="http://index.hu/tudomany/brittudosok/2012/09/25/kasztralas_a_hosszu_elet_titka/" rel="nofollow" target="_blank">http://index.hu/tudomany/brittudosok/2012/09/25/kasztralas_a_hosszu_elet_titka/</a>
hahó!!!!!!
hahó!!!!!!
Sep 25, 2012 15:38:39
Vizio
Sep 25, 2012 15:40:15
<div class="quote"><div class="author">Zulu</div><div class="quote"><div class="author">Vizio</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">-</div>
Be ne vegyétek! Pár hete még azt mondta, hogy nulla forint a ledolgozott egyenlege. Van egy érzésem, hogy azóta sem sokkal növekedett.</div>
jaja, egyébként igen. ezt bevallotta, és azt is, hogy nyáron mindig elrángatták kamerázni és nem volt ideje dolgozni. tegnap a reggeli tárgyalás miatt nem dolgozott! döbbenet!
Be ne vegyétek! Pár hete még azt mondta, hogy nulla forint a ledolgozott egyenlege. Van egy érzésem, hogy azóta sem sokkal növekedett.</div>
jaja, egyébként igen. ezt bevallotta, és azt is, hogy nyáron mindig elrángatták kamerázni és nem volt ideje dolgozni. tegnap a reggeli tárgyalás miatt nem dolgozott! döbbenet!
Sep 25, 2012 15:40:15
sodika
Sep 25, 2012 15:42:22
<div class="quote"><div class="author">guny</div>
Te nem hallottal meg olyanrol, hogy ha van penzed az jobb helyen van nalad mint annal aki fizetne neked? Te tenyleg nem vagy normalis!</div>
Nem vagyok pénzfetisiszta. Amire feltétlenül muszáj, arra meg kell szerezni a fedezetet, például arra, hogy továbbra is éljen az előfizetéses mobilszámom, szívesen áldozok, no meg például normális tripodra is, de egyébként a pénznek még a létezésében sem hiszek. Ennek ellenére annyit felismertem, hogy a fasza tripod megszerzésének a leggyorsabb és legegyszerűbb módja, ha tisztességesen megdolgozom érte, és elhozom a munkám ellenértékét.
Te nem hallottal meg olyanrol, hogy ha van penzed az jobb helyen van nalad mint annal aki fizetne neked? Te tenyleg nem vagy normalis!</div>
Nem vagyok pénzfetisiszta. Amire feltétlenül muszáj, arra meg kell szerezni a fedezetet, például arra, hogy továbbra is éljen az előfizetéses mobilszámom, szívesen áldozok, no meg például normális tripodra is, de egyébként a pénznek még a létezésében sem hiszek. Ennek ellenére annyit felismertem, hogy a fasza tripod megszerzésének a leggyorsabb és legegyszerűbb módja, ha tisztességesen megdolgozom érte, és elhozom a munkám ellenértékét.
Sep 25, 2012 15:42:22
sodika
Sep 25, 2012 15:45:43
Ezért is nem értem például a bolti tolvajokat, vagy azokat a cigányokat, akik mobiltelefont lopnak, hogy utána elpasszolják a Keletinél az araboknak. Mindezt néhány ezer forintért. Ez konkrétan őrültség, ugyanis ennél még az is nagyságrendileg egyszerűbb, könnyebb, hatékonyabb, és kevesebb fáradtsággal és idegeskedéssel jár, ha kőkemény munkával becsületesen megdolgozol azért a pénzért. :D
Sep 25, 2012 15:45:43
Vizio
Sep 25, 2012 15:45:48
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">guny</div>
Nem vagyok pénzfetisiszta. Amire feltétlenül muszáj, arra meg kell szerezni a fedezetet, például arra, hogy továbbra is éljen az előfizetéses mobilszámom, szívesen áldozok, no meg például normális tripodra is, de egyébként a pénznek még a létezésében sem hiszek. Ennek ellenére annyit felismertem, hogy a fasza tripod megszerzésének a leggyorsabb és legegyszerűbb módja, ha tisztességesen megdolgozom érte, és elhozom a munkám ellenértékét.</div>
dehát mások is ezt mondták :DDD dolgozz fizetésért, és vegyél belőle trpodot. ehhez képest te csak "szerezni akarsz" egyet valahonnan. tényleg, ha nem hiszel a pénzben, akkor hogy gondolod az egészet? cserekereskedelem vagy mi?
tudod ki mondta, hogy a pénz el fog tűnni? tudod kik nem hittek a pénzben? igen, a kibaszott kommunisták!!
te anarcchokommunista vagy !
Nem vagyok pénzfetisiszta. Amire feltétlenül muszáj, arra meg kell szerezni a fedezetet, például arra, hogy továbbra is éljen az előfizetéses mobilszámom, szívesen áldozok, no meg például normális tripodra is, de egyébként a pénznek még a létezésében sem hiszek. Ennek ellenére annyit felismertem, hogy a fasza tripod megszerzésének a leggyorsabb és legegyszerűbb módja, ha tisztességesen megdolgozom érte, és elhozom a munkám ellenértékét.</div>
dehát mások is ezt mondták :DDD dolgozz fizetésért, és vegyél belőle trpodot. ehhez képest te csak "szerezni akarsz" egyet valahonnan. tényleg, ha nem hiszel a pénzben, akkor hogy gondolod az egészet? cserekereskedelem vagy mi?
tudod ki mondta, hogy a pénz el fog tűnni? tudod kik nem hittek a pénzben? igen, a kibaszott kommunisták!!
te anarcchokommunista vagy !
Sep 25, 2012 15:45:48
Lelki Verető
Sep 25, 2012 15:46:06
Érdekes, nekem eddig mindig "tovább élt" az előfizetéses mobilszámom. Egyszerű a trükk: pénzt keresek és befizetem a "sárga csekket" (valójában neten utalok át mindent). Sodinak az a shiker, hogy folyik a víz a falból?
Sep 25, 2012 15:46:06
Vizio
Sep 25, 2012 15:46:44
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Ezért is nem értem például a bolti tolvajokat, vagy azokat a cigányokat, akik mobiltelefont lopnak, hogy utána elpasszolják a Keletinél az araboknak. Mindezt néhány ezer forintért. Ez konkrétan őrültség, ugyanis ennél még az is nagyságrendileg egyszerűbb, könnyebb, hatékonyabb, és kevesebb fáradtsággal és idegeskedéssel jár, ha kőkemény munkával becsületesen megdolgozol azért a pénzért. :D</div>
de egy börtönviselt, analfabéta cigány ugyanúgy nem kap állást, mint ahogy egy lusta, megbízhatatlan, ostoba, semmihez se értő, ál programozó.
de egy börtönviselt, analfabéta cigány ugyanúgy nem kap állást, mint ahogy egy lusta, megbízhatatlan, ostoba, semmihez se értő, ál programozó.
Sep 25, 2012 15:46:44
IsmeretlenJoAkaro
Sep 25, 2012 15:47:02
SoDI nem ugy volt, hogy csak a szurkeegerek frusztraltak az olyan hulyesegek miatt mint villanyszamla meg bevasarlas? Nem ugy volt, hogy te mint vadaszbika vallalkozo nem hagyod, hogy ilyen aprosagok frusztraljanak?
Sep 25, 2012 15:47:02
Lelki Verető
Sep 25, 2012 15:47:12
Sodi, költözz le a kiskuntarhonyai cigány családhoz.
Sep 25, 2012 15:47:12
guny
Sep 25, 2012 15:48:47
<div class="author">guny</div>Te nem hallottal meg olyanrol, hogy ha van penzed az jobb helyen van nalad mint annal aki fizetne neked? Te tenyleg nem vagy normalis!</div>Nem vagyok pénzfetisiszta. Amire feltétlenül muszáj, arra meg kell szerezni a fedezetet, például arra, hogy továbbra is éljen az előfizetéses mobilszámom, szívesen áldozok, no meg például normális tripodra is, de egyébként a pénznek még a létezésében sem hiszek. Ennek ellenére annyit felismertem, hogy a fasza tripod megszerzésének a leggyorsabb és legegyszerűbb módja, ha tisztességesen megdolgozom érte, és elhozom a munkám ellenértékét.</div>
nem lehetsz ekkkora fasz, ha en megdolgotam valamiert akkor az a penz legyen nalam, nem az akinek dolgoztam! nem penzfetisiszta vagy te, csak szimplan fasz:)
<div class="author">guny</div>Te nem hallottal meg olyanrol, hogy ha van penzed az jobb helyen van nalad mint annal aki fizetne neked? Te tenyleg nem vagy normalis!</div>Nem vagyok pénzfetisiszta. Amire feltétlenül muszáj, arra meg kell szerezni a fedezetet, például arra, hogy továbbra is éljen az előfizetéses mobilszámom, szívesen áldozok, no meg például normális tripodra is, de egyébként a pénznek még a létezésében sem hiszek. Ennek ellenére annyit felismertem, hogy a fasza tripod megszerzésének a leggyorsabb és legegyszerűbb módja, ha tisztességesen megdolgozom érte, és elhozom a munkám ellenértékét.</div>
nem lehetsz ekkkora fasz, ha en megdolgotam valamiert akkor az a penz legyen nalam, nem az akinek dolgoztam! nem penzfetisiszta vagy te, csak szimplan fasz:)
Sep 25, 2012 15:48:47
sodika
Sep 25, 2012 15:49:00
<div class="quote"><div class="author">IsmeretlenJoAkaro</div>SoDI nem ugy volt, hogy csak a szurkeegerek frusztraltak az olyan hulyesegek miatt mint villanyszamla meg bevasarlas? Nem ugy volt, hogy te mint vadaszbika vallalkozo nem hagyod, hogy ilyen aprosagok frusztraljanak?</div>
Nem is frusztrál semmi, csupán a pár perce feltett kérdésekre válaszoltam.
na csá
na csá
Sep 25, 2012 15:49:00
Vizio
Sep 25, 2012 15:51:00
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">IsmeretlenJoAkaro</div>SoDI nem ugy volt, hogy csak a szurkeegerek frusztraltak az olyan hulyesegek miatt mint villanyszamla meg bevasarlas? Nem ugy volt, hogy te mint vadaszbika vallalkozo nem hagyod, hogy ilyen aprosagok frusztraljanak?</div>
na csá</div>
most hova köszöngetsz? nem frusztrál, hogy nincs 1500 forintod, hogy segítsd az otthonvédelem holnapi harcát? engem felbaszna!
na csá</div>
most hova köszöngetsz? nem frusztrál, hogy nincs 1500 forintod, hogy segítsd az otthonvédelem holnapi harcát? engem felbaszna!
Sep 25, 2012 15:51:00
Lelki Verető
Sep 25, 2012 15:51:26
na csá = homokos vagyok, penetráljatok, amúgy maradtam
Sep 25, 2012 15:51:26
IsmeretlenJoAkaro
Sep 25, 2012 15:51:59
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>
na csá</div>
vs
"Kurvára frusztrál a tudat, ha a kiadások között súlyozni és sorrendezni kell. Az ilyen frusztráló dilemmánál lélektanilag a nulla forint is kényelmesebb helyzet."
LOL
Na ennyit a kovetkezetessegedrol, Recskaboy! :D
na csá</div>
vs
"Kurvára frusztrál a tudat, ha a kiadások között súlyozni és sorrendezni kell. Az ilyen frusztráló dilemmánál lélektanilag a nulla forint is kényelmesebb helyzet."
LOL
Na ennyit a kovetkezetessegedrol, Recskaboy! :D
Sep 25, 2012 15:51:59
guny
Sep 25, 2012 15:52:43
sodrony gondolkozz el 2 percig, szerinted mi kell neked ahhoz, hogy belasd azt, hogy klinikai eset vagy, beteg vagy es segitsegete kell kerned hozzaerto orvostol? Tenyleg kerdezem, sajat velemenyed szerint a te elmed tokeletes?
Sep 25, 2012 15:52:43
Vizio
Sep 25, 2012 15:52:52
<div class="quote"><div class="author">IsmeretlenJoAkaro</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div>
na csá</div>
vs
LOL
Na ennyit a kovetkezetessegedrol, Recskaboy! :D</div>
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
na csá</div>
vs
LOL
Na ennyit a kovetkezetessegedrol, Recskaboy! :D</div>
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Sep 25, 2012 15:52:52
sodika
Sep 25, 2012 15:53:01
<div class="quote"><div class="author">Vizio</div>
most hova köszöngetsz? nem frusztrál, hogy nincs 1500 forintod, hogy segítsd az otthonvédelem holnapi harcát? engem felbaszna!</div>
Béla eddig még nem adta tanújelét, hogy öltönyös beszélgetésen túlmutatna a holnapra várható ellenállás.
Ha érkezne hír konkrét füstgépes vagy betonozós előkészületről, valahogy erőmön felül is megoldanám a lejutást Dabasra, de így nem tűnik kiemelkedően fontos eseménynek a cucc.
most hova köszöngetsz? nem frusztrál, hogy nincs 1500 forintod, hogy segítsd az otthonvédelem holnapi harcát? engem felbaszna!</div>
Béla eddig még nem adta tanújelét, hogy öltönyös beszélgetésen túlmutatna a holnapra várható ellenállás.
Ha érkezne hír konkrét füstgépes vagy betonozós előkészületről, valahogy erőmön felül is megoldanám a lejutást Dabasra, de így nem tűnik kiemelkedően fontos eseménynek a cucc.
Sep 25, 2012 15:53:01
Lelki Verető
Sep 25, 2012 15:53:07
Amúgy ilyenkor vajon már tényleg nem emlékszik rá, hogy nem is olyan rég még az otthonvédelem volt a leghazafiasabb tett? Aztán ebből az lett, hogy ha lesz betonozás, ott lesz. Most, hogy betonozás lesz, most meg ööö "na csá, meleg vagyok".
Sep 25, 2012 15:53:07
sodika
Sep 25, 2012 15:53:42
<div class="quote"><div class="author">IsmeretlenJoAkaro</div>
Na ennyit a kovetkezetessegedrol</div>
Következetes is vagyok. Ez a tudat frusztrálna, ezért elkerülöm az ilyen helyzeteket.
Na ennyit a kovetkezetessegedrol</div>
Következetes is vagyok. Ez a tudat frusztrálna, ezért elkerülöm az ilyen helyzeteket.
Sep 25, 2012 15:53:42
Lelki Verető
Sep 25, 2012 15:54:40
Sodi, hallgass Fluor Tomit, magadhoz képest már azzal is művelt emberré válhatsz. Egy csomót tanulhatsz róla az emberi szocializációról, amiben szemmel láthatóan hendikeppel indultál.
Sep 25, 2012 15:54:40
sodika
Sep 25, 2012 15:54:47
<div class="quote"><div class="author">Lelki Verető</div>Amúgy ilyenkor vajon már tényleg nem emlékszik rá, hogy nem is olyan rég még az otthonvédelem volt a leghazafiasabb tett?</div>
A hatékony, vagy legalább annak látszó otthonvédelem. Öltönyben elbeszélgetni a végrehajtóval, majd beengedni már önmagában kevesebb lelkesedést érdemel.
A hatékony, vagy legalább annak látszó otthonvédelem. Öltönyben elbeszélgetni a végrehajtóval, majd beengedni már önmagában kevesebb lelkesedést érdemel.
Sep 25, 2012 15:54:47
Lelki Verető
Sep 25, 2012 15:55:12
Nemnem, te egy ritka következetlen "ember" vagy.
Sep 25, 2012 15:55:12
Vizio
Sep 25, 2012 15:55:26
Ha érkezne hír konkrét füstgépes vagy betonozós előkészületről, valahogy erőmön felül is megoldanám a lejutást Dabasra, de így nem tűnik kiemelkedően fontos eseménynek a cucc.</div>
azt írtad nyáron, hogy számodra az otthonvédelem a fontos. Béla leírta, hogy minden otthonvédőnek ott a helye!!!!
Ha érkezne hír konkrét füstgépes vagy betonozós előkészületről, valahogy erőmön felül is megoldanám a lejutást Dabasra, de így nem tűnik kiemelkedően fontos eseménynek a cucc.</div>
azt írtad nyáron, hogy számodra az otthonvédelem a fontos. Béla leírta, hogy minden otthonvédőnek ott a helye!!!!
Sep 25, 2012 15:55:26
guny
Sep 25, 2012 15:55:52
sodrony, leviszlek ingyen es bermentve Dabasra (ingyenkajat nem fizetek!), na hova menjek erted reggel 6-ra?
Sep 25, 2012 15:55:52
Lelki Verető
Sep 25, 2012 15:56:01
Te tudod mit érdemelsz? Egy baszott nagy pofont az élettől. Ja, hogy az egész életed egyetlen kurvanagy pofon...
Sep 25, 2012 15:56:01
sodika
Sep 25, 2012 15:56:15
<div class="quote"><div class="author">guny</div>sodrony gondolkozz el 2 percig, szerinted mi kell neked ahhoz, hogy belasd azt, hogy klinikai eset vagy</div>
Kóros depressziós tünetek, hiányos emlékezet, kényszeres cselekvésekre való késztetés, vagy hallucinációk. :D
Kóros depressziós tünetek, hiányos emlékezet, kényszeres cselekvésekre való késztetés, vagy hallucinációk. :D
Sep 25, 2012 15:56:15
sodika
Sep 25, 2012 15:57:43
<div class="quote"><div class="author">guny</div>sodrony, leviszlek ingyen es bermentve Dabasra (ingyenkajat nem fizetek!), na hova menjek erted reggel 6-ra?</div>
:)
sehova, troll vagy
:)
sehova, troll vagy
Sep 25, 2012 15:57:43
Lelki Verető
Sep 25, 2012 15:58:48
Dehát te súlyosan sérült vagy.
Sep 25, 2012 15:58:48
guny
Sep 25, 2012 15:59:27
<div class="author">guny</div>sodrony gondolkozz el 2 percig, szerinted mi kell neked ahhoz, hogy belasd azt, hogy klinikai eset vagy</div>Kóros depressziós tünetek, hiányos emlékezet, kényszeres cselekvésekre való késztetés, vagy hallucinációk. :D</div>
Pontosan, ez nalad mind megtalalhato, tehat? Nem valaszoltal, szerinted az elmed rendben van?
<div class="author">guny</div>sodrony gondolkozz el 2 percig, szerinted mi kell neked ahhoz, hogy belasd azt, hogy klinikai eset vagy</div>Kóros depressziós tünetek, hiányos emlékezet, kényszeres cselekvésekre való késztetés, vagy hallucinációk. :D</div>
Pontosan, ez nalad mind megtalalhato, tehat? Nem valaszoltal, szerinted az elmed rendben van?
Sep 25, 2012 15:59:27
sodika
Sep 25, 2012 15:59:52
azt írtad nyáron, hogy számodra az otthonvédelem a fontos. Béla leírta, hogy minden otthonvédőnek ott a helye!!!!</div>
A hatásos, vagy legalább annak látszó otthonvédelem.
Most nincs hír ütős készülődésről.
azt írtad nyáron, hogy számodra az otthonvédelem a fontos. Béla leírta, hogy minden otthonvédőnek ott a helye!!!!</div>
A hatásos, vagy legalább annak látszó otthonvédelem.
Most nincs hír ütős készülődésről.
Sep 25, 2012 15:59:52
-
Sep 25, 2012 15:59:57
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>kényszeres cselekvésekre való késztetés</div>
Recskazas?
Recskazas?
Sep 25, 2012 15:59:57
sodika
Sep 25, 2012 16:00:27
<div class="quote"><div class="author">guny</div>
Pontosan, ez nalad mind megtalalhato, tehat? Nem valaszoltal, szerinted az elmed rendben van?</div>
Ezek bármelyike megfelelő. :D
Egyébként persze, 100%-osan rendben vagyok mentálisan.
Pontosan, ez nalad mind megtalalhato, tehat? Nem valaszoltal, szerinted az elmed rendben van?</div>
Egyébként persze, 100%-osan rendben vagyok mentálisan.
Sep 25, 2012 16:00:27
guny
Sep 25, 2012 16:00:41
<div class="author">guny</div>sodrony, leviszlek ingyen es bermentve Dabasra (ingyenkajat nem fizetek!), na hova menjek erted reggel 6-ra?</div>:)sehova, troll vagy</div>
miert is tudtam, hogy ez a valasz jon :-))))))))
<div class="author">guny</div>sodrony, leviszlek ingyen es bermentve Dabasra (ingyenkajat nem fizetek!), na hova menjek erted reggel 6-ra?</div>:)sehova, troll vagy</div>
miert is tudtam, hogy ez a valasz jon :-))))))))
Sep 25, 2012 16:00:41
guny
Sep 25, 2012 16:02:26
ha a nagykepuseged es a szerencsetlenseged egyenes aranyban lenne a magassagoddal, te ulve nyalnad a holdat b+.
Sep 25, 2012 16:02:26
Lelki Verető
Sep 25, 2012 16:02:37
Sodi, mit szólnál, ha kitöltenél egy CPI-t? Az egy szabadon felhasználható személyiségleltár. Nem elemezzük ki, csak felteheted a profilodat, ezzel igazolva, hogy rendben vagy.
Sep 25, 2012 16:02:37
Vizio
Sep 25, 2012 16:05:14
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">guny</div>
Egyébként persze, 100%-osan rendben vagyok mentálisan.</div>
dehát a tárgyalás előtt nem tudtál aludni! szerinted ez rendben van?
Egyébként persze, 100%-osan rendben vagyok mentálisan.</div>
dehát a tárgyalás előtt nem tudtál aludni! szerinted ez rendben van?
Sep 25, 2012 16:05:14
sodika
Sep 25, 2012 16:06:44
dehát a tárgyalás előtt nem tudtál aludni! szerinted ez rendben van?</div>
Éjjel 2-ig dumáltam RGL-lel, utána pedig eszembe jutott valami, amivel meg tudom erősíteni a csillámpónit, ezért megírtam.
Éjjel 2-ig dumáltam RGL-lel, utána pedig eszembe jutott valami, amivel meg tudom erősíteni a csillámpónit, ezért megírtam.
Sep 25, 2012 16:06:44
Vizio
Sep 25, 2012 16:07:32
Éjjel 2-ig dumáltam RGL-lel, utána pedig eszembe jutott valami, amivel meg tudom erősíteni a csillámpónit, ezért megírtam.</div>
?? tárgyalásod van reggel 8-kor, és te 2ig beszélgetsz a szerelmeddel? aztán jut eszedbe valami? és szerinted te normális vagy?
Éjjel 2-ig dumáltam RGL-lel, utána pedig eszembe jutott valami, amivel meg tudom erősíteni a csillámpónit, ezért megírtam.</div>
?? tárgyalásod van reggel 8-kor, és te 2ig beszélgetsz a szerelmeddel? aztán jut eszedbe valami? és szerinted te normális vagy?
Sep 25, 2012 16:07:32
sodika
Sep 25, 2012 16:08:51
<div class="quote"><div class="author">Lelki Verető</div>Sodi, mit szólnál, ha kitöltenél egy CPI-t? Az egy szabadon felhasználható személyiségleltár.</div>
Ami a szürke egérrel való korreláció hiányosságait méri, számomra irreleváns.
Ami a szürke egérrel való korreláció hiányosságait méri, számomra irreleváns.
Sep 25, 2012 16:08:51
sodika
Sep 25, 2012 16:10:05
?? tárgyalásod van reggel 8-kor, és te 2ig beszélgetsz a szerelmeddel? aztán jut eszedbe valami? és szerinted te normális vagy?</div>
Arra is hivatkozni terveztem, hogy kurvára meg vagyok fázva, de reggelre sajnos pont tök jól lettem.
?? tárgyalásod van reggel 8-kor, és te 2ig beszélgetsz a szerelmeddel? aztán jut eszedbe valami? és szerinted te normális vagy?</div>
Arra is hivatkozni terveztem, hogy kurvára meg vagyok fázva, de reggelre sajnos pont tök jól lettem.
Sep 25, 2012 16:10:05
Vizio
Sep 25, 2012 16:10:33
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Lelki Verető</div>Sodi, mit szólnál, ha kitöltenél egy CPI-t? Az egy szabadon felhasználható személyiségleltár.</div>
Ami a szürke egérrel való korreláció hiányosságait méri, számomra irreleváns.</div>
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
szegény szürke egerek .//// nem olyan sikeresek, mint te, a híres programozó, akinek nincs 1500 forintja buszjegyre :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdd
Ami a szürke egérrel való korreláció hiányosságait méri, számomra irreleváns.</div>
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
szegény szürke egerek .//// nem olyan sikeresek, mint te, a híres programozó, akinek nincs 1500 forintja buszjegyre :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdd
Sep 25, 2012 16:10:33
sodika
Sep 25, 2012 16:10:39
Gondoltam, a kialvatlanság rátesz még egy lapáttal a beteg jellegre, de szerencsémre a betegség akkor már elmúlt.
Sep 25, 2012 16:10:39
-
Sep 25, 2012 16:10:56
<div class="quote"><div class="author">Vizio</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Vizio</div>
Nem ertitek, hogy Sodin kulul itt mindenki hulye. Csillamponi Hahó!Hahó!
Nem ertitek, hogy Sodin kulul itt mindenki hulye. Csillamponi Hahó!Hahó!
Sep 25, 2012 16:10:56
sodika
Sep 25, 2012 16:12:07
Pontosabban: szerencsétlenségemre. :D
Pedig most jól jött volna, ha hétfőn ugyanolyan szarul lettem volna, mint amennyire pénteken voltam. :)
Pedig most jól jött volna, ha hétfőn ugyanolyan szarul lettem volna, mint amennyire pénteken voltam. :)
Sep 25, 2012 16:12:07
Vizio
Sep 25, 2012 16:13:03
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Gondoltam, a kialvatlanság rátesz még egy lapáttal a beteg jellegre, de szerencsémre a betegség akkor már elmúlt.</div>
ez mi??? ezt mmire írtad? mi van a színvonalas jogi oktatóanyaggal te hazug fasz?
ez mi??? ezt mmire írtad? mi van a színvonalas jogi oktatóanyaggal te hazug fasz?
Sep 25, 2012 16:13:03
Zulu
Sep 25, 2012 16:15:24
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Pontosabban: szerencsétlenségemre. :D
Pedig most jól jött volna, ha hétfőn ugyanolyan szarul lettem volna, mint amennyire pénteken voltam. :)</div>
Nekem ugyan nincs Ducato-m, de te komolyan arra akartál hivatkozni a bíróságon, hogy meg vagy fázva? És mutogattad volna a taknyos nózidat, hogy mennyire?
Te tényleg idióta vagy...
Pedig most jól jött volna, ha hétfőn ugyanolyan szarul lettem volna, mint amennyire pénteken voltam. :)</div>
Nekem ugyan nincs Ducato-m, de te komolyan arra akartál hivatkozni a bíróságon, hogy meg vagy fázva? És mutogattad volna a taknyos nózidat, hogy mennyire?
Te tényleg idióta vagy...
Sep 25, 2012 16:15:24
sodika
Sep 25, 2012 16:16:43
ez mi??? ezt mmire írtad? mi van a színvonalas jogi oktatóanyaggal te hazug fasz?</div>
Na, mindjárt megírom.
ez mi??? ezt mmire írtad? mi van a színvonalas jogi oktatóanyaggal te hazug fasz?</div>
Na, mindjárt megírom.
Sep 25, 2012 16:16:43
sodika
Sep 25, 2012 16:17:22
Illetve nekem nem is kell, ami lényeges, azt én is innen tudtam meg:
<a href="http://doktori-iskola.law.pte.hu/files/tiny_mce/File/Archiv/Parti_Phd.pdf" rel="nofollow" target="_blank">http://doktori-iskola.law.pte.hu/files/tiny_mce/File/Archiv/Parti_Phd.pdf</a>
<a href="http://doktori-iskola.law.pte.hu/files/tiny_mce/File/Archiv/Parti_Phd.pdf" rel="nofollow" target="_blank">http://doktori-iskola.law.pte.hu/files/tiny_mce/File/Archiv/Parti_Phd.pdf</a>
Sep 25, 2012 16:17:22
Vizio
Sep 25, 2012 16:17:34
Sodi, te már belegondoltál, hogy az egész életed olyan, mint egy jelmezbál? amíg a szürke egerek szenvednek, te voltál már krónikás, paripa, vérprofi programozó, gazdag üzletember, játékfejlesztő, sikeres egyetemista, csődőr, vadászbika, piranja, sajtós stb. az egész életed egy farsang!
Sep 25, 2012 16:17:34
Vizio
Sep 25, 2012 16:18:34
<div class="quote"><div class="author">Zulu</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div>Pontosabban: szerencsétlenségemre. :D
Te tényleg idióta vagy...</div>
:DDDDDDDDDDDD nem követtem el becsületsértést, mert most beteg vagyok?
Te tényleg idióta vagy...</div>
:DDDDDDDDDDDD nem követtem el becsületsértést, mert most beteg vagyok?
Sep 25, 2012 16:18:34
sodika
Sep 25, 2012 16:18:36
<div class="quote"><div class="author">Zulu</div>
Nekem ugyan nincs Ducato-m, de te komolyan arra akartál hivatkozni a bíróságon, hogy meg vagy fázva? És mutogattad volna a taknyos nózidat, hogy mennyire?</div>
Ha önhibámon kívül tárgyalásra alkalmatlan állapotba kerültem volna tárgyalás időpontjára, az halasztó ok lett volna.
Nekem ugyan nincs Ducato-m, de te komolyan arra akartál hivatkozni a bíróságon, hogy meg vagy fázva? És mutogattad volna a taknyos nózidat, hogy mennyire?</div>
Ha önhibámon kívül tárgyalásra alkalmatlan állapotba kerültem volna tárgyalás időpontjára, az halasztó ok lett volna.
Sep 25, 2012 16:18:36
Vizio
Sep 25, 2012 16:20:15
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Zulu</div>
Ha önhibámon kívül tárgyalásra alkalmatlan állapotba kerültem volna tárgyalás időpontjára, az halasztó ok lett volna.</div>
dehát miért lett volna ez jó? azt hallgatjuk hónapok óta, hogy te egy profi jogi szakértő vagy, aki sziporkáival alázza majd a halálba a bíróságot.
ennek semmi értelme így!
Ha önhibámon kívül tárgyalásra alkalmatlan állapotba kerültem volna tárgyalás időpontjára, az halasztó ok lett volna.</div>
dehát miért lett volna ez jó? azt hallgatjuk hónapok óta, hogy te egy profi jogi szakértő vagy, aki sziporkáival alázza majd a halálba a bíróságot.
ennek semmi értelme így!
Sep 25, 2012 16:20:15
sodika
Sep 25, 2012 16:23:03
<div class="quote"><div class="author">Vizio</div>azt hallgatjuk hónapok óta, hogy te egy profi jogi szakértő vagy, aki sziporkáival alázza majd a halálba a bíróságot.</div>
Hogy minden szabályos legyen.
Hogy minden szabályos legyen.
Sep 25, 2012 16:23:03
Zulu
Sep 25, 2012 16:23:08
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Zulu</div>
De vinned kell róla papírt (nem taknyos papírzsepit!), te szerencsétlen! Orvosnak nézted azt a szerencsétlen bírósági titkárt? Úgy gondoltad, felkapja a sztetoszkópot, meghallgatja a tüdődet, és rögtön kiállít egy igazolást?
Mekkora show lett volna, ha megpróbálkozol vele! Te fogyatékos autista nyomorék!
De vinned kell róla papírt (nem taknyos papírzsepit!), te szerencsétlen! Orvosnak nézted azt a szerencsétlen bírósági titkárt? Úgy gondoltad, felkapja a sztetoszkópot, meghallgatja a tüdődet, és rögtön kiállít egy igazolást?
Mekkora show lett volna, ha megpróbálkozol vele! Te fogyatékos autista nyomorék!
Sep 25, 2012 16:23:08
Vizio
Sep 25, 2012 16:25:19
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Vizio</div>azt hallgatjuk hónapok óta, hogy te egy profi jogi szakértő vagy, aki sziporkáival alázza majd a halálba a bíróságot.</div>
Hogy minden szabályos legyen.</div>
miylen szabályos? azt állítottad, hogy azért nem kell ügyvéd, mert egyedül is megoldod. most meg már ott tartunk, hogy csak azt szeretnéd, hogya bíróság szabályos körülmények között ítéljen el? védekezni nem is fogsz?
pazar ötlet :D
Hogy minden szabályos legyen.</div>
miylen szabályos? azt állítottad, hogy azért nem kell ügyvéd, mert egyedül is megoldod. most meg már ott tartunk, hogy csak azt szeretnéd, hogya bíróság szabályos körülmények között ítéljen el? védekezni nem is fogsz?
pazar ötlet :D
Sep 25, 2012 16:25:19
sodika
Sep 25, 2012 16:26:06
<div class="quote"><div class="author">Zulu</div>
De vinned kell róla papírt (nem taknyos papírzsepit!), te szerencsétlen!</div>
Papír arról kell, ami nem evidens.
Papír arról kell, ami nem evidens.
Sep 25, 2012 16:26:06
Vizio
Sep 25, 2012 16:28:47
Papír arról kell, ami nem evidens.</div>
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
kész geci
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
kész geci
Sep 25, 2012 16:28:47
guny
Sep 25, 2012 16:29:04
<div class="author">Zulu</div>De vinned kell róla papírt (nem taknyos papírzsepit!), te szerencsétlen!</div>Papír arról kell, ami nem evidens.</div>
betenned a jogszabalyt ami ezt megerositi ugyved ur?
<div class="author">Zulu</div>De vinned kell róla papírt (nem taknyos papírzsepit!), te szerencsétlen!</div>Papír arról kell, ami nem evidens.</div>
betenned a jogszabalyt ami ezt megerositi ugyved ur?
Sep 25, 2012 16:29:04
Vizio
Sep 25, 2012 16:29:44
<div class="quote"><div class="author">Zulu</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Zulu</div>
Mekkora show lett volna, ha megpróbálkozol vele! Te fogyatékos autista nyomorék!</div>
tyéjem tyépem, tyokojom, betyek vatyok sájnos! betyek! tettyék engemet ejengednyi!
Mekkora show lett volna, ha megpróbálkozol vele! Te fogyatékos autista nyomorék!</div>
tyéjem tyépem, tyokojom, betyek vatyok sájnos! betyek! tettyék engemet ejengednyi!
guny
meg mindig allitod, hogy az elmed tokeletes?
Zulu
Sep 25, 2012 16:30:41
Mégis mit gondoltál? Látja, hogy piros az orrod, és tüsszögsz, erre elhalasztja a tárgyalást? Vagy ott a helyszínen beléddug egy lázmérőt, hogy nem allergiád van-e?
Komolyan ennyire hülye vagy?
Mégis mit gondoltál? Látja, hogy piros az orrod, és tüsszögsz, erre elhalasztja a tárgyalást? Vagy ott a helyszínen beléddug egy lázmérőt, hogy nem allergiád van-e?
Komolyan ennyire hülye vagy?
Sep 25, 2012 16:30:41
Vizio
Sep 25, 2012 16:32:21
<div class="quote"><div class="author">Zulu</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Zulu</div>
Komolyan ennyire hülye vagy?</div>
szerintem örömmel felkínálta volna a hátsóját!
"tyettyék tyépem bejetukni a lázméjőt! tyettyék, csak jó mélyre bíró új!"
Komolyan ennyire hülye vagy?</div>
szerintem örömmel felkínálta volna a hátsóját!
"tyettyék tyépem bejetukni a lázméjőt! tyettyék, csak jó mélyre bíró új!"
Sep 25, 2012 16:32:21
?
Sep 25, 2012 16:36:19
A vérprofi jogász.
A vérprofi jogász.
Sep 25, 2012 16:36:19
Zulu
Sep 25, 2012 16:38:46
És ez akart ügyvéd lenni!
"Tessék csak tyüsszögnyi hangosany, akkor majd elhalasztyák a tyárgyalásty!"
"Tessék csak tyüsszögnyi hangosany, akkor majd elhalasztyák a tyárgyalásty!"
Sep 25, 2012 16:38:46
snecigeci
Sep 25, 2012 16:40:43
<b>Facebookos troll! Kérdezd már meg a Kappány csoport oldalán, hogy mennyire komoly ellenállást terveznek! Öltönyös cigizgetés lesz-e?</b>
Sep 25, 2012 16:40:43
58 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Mint a múltkori öltönyben beszélgetős ellenállás? :D