sodika
Sep 28, 2012 13:59:52
<div class="quote"><div class="author">tigris</div>
és te ezt a nácit vendégelted meg....</div>
Az, hogy az alapítvány zsidó alapítvány volt, objektív tény. Benne volt még az elnevezésében is. Az, hogy a kuratórium vezetője zsidó volt, szintén tény. Az, hogy bírósági jegyzőkönyvben vallotta az illető, hogy okirathamisítást követett el a sérelmemre, szintén objektív tény. Az, hogy ebből milliós károm származott, szintén objektív tény.
Mi a fenéről beszélünk akkor tulajdonképpen? Hogy van itt a náculás?
Az, hogy az alapítvány zsidó alapítvány volt, objektív tény. Benne volt még az elnevezésében is. Az, hogy a kuratórium vezetője zsidó volt, szintén tény. Az, hogy bírósági jegyzőkönyvben vallotta az illető, hogy okirathamisítást követett el a sérelmemre, szintén objektív tény. Az, hogy ebből milliós károm származott, szintén objektív tény.
Mi a fenéről beszélünk akkor tulajdonképpen? Hogy van itt a náculás?
Sep 28, 2012 13:59:52
sodika
Sep 28, 2012 14:01:22
Ha van valami, amit az utóbbi időben a jogi eljárásokkal kapcsolatban megtanultam, akkor az az, hogy bőven elegendő az objektív tényekre koncentrálni, ezt az esetek többségében teljesen felesleges súlyosbító jelzőkkel kiegészíteni. :)
Sep 28, 2012 14:01:22
-
Sep 28, 2012 14:01:55
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">tigris</div>
Mi a fenéről beszélünk akkor tulajdonképpen? Hogy van itt a náculás?</div>
Te tulajdonképpen egy demagóg szar vagy?
Te tulajdonképpen egy demagóg szar vagy?
Sep 28, 2012 14:01:55
sodika
Sep 28, 2012 14:02:25
De egyébként az a gondolat, hogy mégis mi a francnak magyarázkodok én egy az én lejáratásomra szolgáló fórumon, legitimitást tolva ezzel mögé, valóban fontos és érdemi felvetés.
Sep 28, 2012 14:02:25
tigris
Sep 28, 2012 14:03:19
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">tigris</div>
hogy lehet tény, hogy valaki zsidót? és te miért adtad oda az összes pénzed egy zsidó alapítványnak? zsidó vagy?
"ehát, hogy a zsidók miatt keletkezett tartozásokat csak és kizárólag a zsidóktól beszedett pénzből legyek hajlandó törleszteni."
erre gondoltam a náculás alatt. azaz pétertől is elvettél volna pénzt, hisz ő is zsidó. tőlem nem, mert én nem vagyok az. származás alapján döntöttél volna, tehát náci vagy. ennyike.
na akkor megbeszéljük a kérdéseket? mikor és hol érsz rá?
hogy lehet tény, hogy valaki zsidót? és te miért adtad oda az összes pénzed egy zsidó alapítványnak? zsidó vagy?
"ehát, hogy a zsidók miatt keletkezett tartozásokat csak és kizárólag a zsidóktól beszedett pénzből legyek hajlandó törleszteni."
erre gondoltam a náculás alatt. azaz pétertől is elvettél volna pénzt, hisz ő is zsidó. tőlem nem, mert én nem vagyok az. származás alapján döntöttél volna, tehát náci vagy. ennyike.
na akkor megbeszéljük a kérdéseket? mikor és hol érsz rá?
Sep 28, 2012 14:03:19
tigris
Sep 28, 2012 14:04:03
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>De egyébként az a gondolat, hogy mégis mi a francnak magyarázkodok én egy az én lejáratásomra szolgáló fórumon, legitimitást tolva ezzel mögé, valóban fontos és érdemi felvetés.</div>
figyu! taaláld ki, hogy soha többé nem írsz ide :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd HÚZZ VALAMI VÁRATLANT!!
NA CSÁ, MELÓ!
figyu! taaláld ki, hogy soha többé nem írsz ide :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd HÚZZ VALAMI VÁRATLANT!!
NA CSÁ, MELÓ!
Sep 28, 2012 14:04:03
Latinovits
Sep 28, 2012 14:04:45
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>De egyébként az a gondolat, hogy mégis mi a francnak magyarázkodok én egy az én lejáratásomra szolgáló fórumon, legitimitást tolva ezzel mögé, valóban fontos és érdemi felvetés.</div>
igen, ezt az elmúlt tíz évedben párszor átgondolhattad volna
de szerencsére olyan retard vagy, hogy nem tetted, így garantált a szórakozásunk
igen, ezt az elmúlt tíz évedben párszor átgondolhattad volna
de szerencsére olyan retard vagy, hogy nem tetted, így garantált a szórakozásunk
Sep 28, 2012 14:04:45
banshee
Sep 28, 2012 14:07:21
Nem is fogod megtenni.
A Soha többet nem írok ide periódus többnyire napokon belül kifullad.
A Soha többet nem írok ide periódus többnyire napokon belül kifullad.
Sep 28, 2012 14:07:21
Fotelrocker_Presszócigány
Sep 28, 2012 14:10:25
Miért nem indítod el a végrehajtást púp?
Sep 28, 2012 14:10:25
banshee
Sep 28, 2012 14:14:06
Mert nincs mit végrehajtani.
Sep 28, 2012 14:14:06
Trollopata
Sep 28, 2012 14:16:26
Majd az iteletet...
Sep 28, 2012 14:16:26
Sep 28, 2012 14:20:18
<div class="quote"><div class="author">banshee</div>Mert nincs mit végrehajtani.</div>
Tudom, de tőle akarom hallani, hogy: "Igen csak adósságaim vannak és soha a büdös életben nem fogom tudni behajtani Sason a pénzemet. Maximum 15 ezer per/hó, ami édes kevés a tartozásaim fedezéséhez, így sosem török ki az adósság-spirálból és hajléktalanként fogok megdögleni jó eséllyel 5 éven belül. "
Tudom, de tőle akarom hallani, hogy: "Igen csak adósságaim vannak és soha a büdös életben nem fogom tudni behajtani Sason a pénzemet. Maximum 15 ezer per/hó, ami édes kevés a tartozásaim fedezéséhez, így sosem török ki az adósság-spirálból és hajléktalanként fogok megdögleni jó eséllyel 5 éven belül. "
Sep 28, 2012 14:20:18
?
Sep 28, 2012 14:25:28
Évek óta folyamatosan ezt teszed taknyos orrú.
Évek óta folyamatosan ezt teszed taknyos orrú.
Sep 28, 2012 14:25:28
Sep 28, 2012 14:25:52
xDDD ezt bírom amikor ilyen faszákat beírok egyből eltakarodik ez a suttyó :D menjél sírd ki magad te csóró kislány :D
Sep 28, 2012 14:25:52
banshee
Sep 28, 2012 14:25:53
"A ma esti Jobbik-vonulásról sajnos átmeneti technikai nehézségek okán nem fogok tudni élőben közvetíteni, úgyhogy azt javaslom mindenkinek, hogy vegyen részt rajta személyesen. :-)"
Hol a tripod, púp?
Hol a repcsi, púp?
Hol a tripod, púp?
Hol a repcsi, púp?
Sep 28, 2012 14:25:53
banshee
Sep 28, 2012 14:28:46
<div class="quote"><div class="author">Fotelrocker_Presszócigány</div>xDDD ezt bírom amikor ilyen faszákat beírok egyből eltakarodik ez a suttyó :D menjél sírd ki magad te csóró kislány :D</div>
Tudhatnád hogy neki érzékeny lelke van. Most épp a kibuggyanó könnyeit nyeli vissza, aztán políroz egy kicsit a makkon, később iszik némi boros teát és csak azután fog visszamerészkedni.
Tudhatnád hogy neki érzékeny lelke van. Most épp a kibuggyanó könnyeit nyeli vissza, aztán políroz egy kicsit a makkon, később iszik némi boros teát és csak azután fog visszamerészkedni.
Sep 28, 2012 14:28:46
tigris
Sep 28, 2012 14:31:15
<div class="quote"><div class="author">banshee</div><div class="quote"><div class="author">Fotelrocker_Presszócigány</div>xDDD ezt bírom amikor ilyen faszákat beírok egyből eltakarodik ez a suttyó :D menjél sírd ki magad te csóró kislány :D</div>
Tudhatnád hogy neki érzékeny lelke van. Most épp a kibuggyanó könnyeit nyeli vissza, aztán políroz egy kicsit a makkon, később iszik némi boros teát és csak azután fog visszamerészkedni.</div>
a csillámpóni és az alien baba támogatásából merít erőt! most valószínűleg a pokróc alatt játsza el, ahogy a gonosz zsidó alien ellrabolta a csillámpóni királylányt, de egy vérprofi sajtós informmatikus programozó operatőr piranha közíró krónikás megmenti majd. aztán boldogan fap fap
Tudhatnád hogy neki érzékeny lelke van. Most épp a kibuggyanó könnyeit nyeli vissza, aztán políroz egy kicsit a makkon, később iszik némi boros teát és csak azután fog visszamerészkedni.</div>
a csillámpóni és az alien baba támogatásából merít erőt! most valószínűleg a pokróc alatt játsza el, ahogy a gonosz zsidó alien ellrabolta a csillámpóni királylányt, de egy vérprofi sajtós informmatikus programozó operatőr piranha közíró krónikás megmenti majd. aztán boldogan fap fap
Sep 28, 2012 14:31:15
Echelon néni
Sep 28, 2012 14:32:29
KissEndreFarkas válasz | megnéz | könyvjelző 2009.11.05 10:34:56 © (5409)
Gépjárművem, lakásom, és létbiztonságom nekem is van.
A többi pedig magánvélemény.
Egyébként:
- járok nőkhöz
- eddig az egyetemek foglaltak le, ezért nem indult még be a vállalkozásom
Előzmény: (5402)
:-DDD
Gépjárművem, lakásom, és létbiztonságom nekem is van.
A többi pedig magánvélemény.
Egyébként:
- járok nőkhöz
- eddig az egyetemek foglaltak le, ezért nem indult még be a vállalkozásom
Előzmény: (5402)
:-DDD
Sep 28, 2012 14:32:29
Echelon néni
Sep 28, 2012 14:34:42
KissEndreFarkas válasz | megnéz | könyvjelző 2009.11.04 16:49:52 © (5340)
Már Hogyne lennének génrablók!
Kellett nekik a jó magyar gén, mert belterjes a család.
Ezt Kaufmann nagyon világosan leírta.
Nem hiába ideges.
Ne használják már a magyar embert eldobható tenyészbikának!
Itt összegyűjtöttem minden lényeges momentumot:
Kaufmann és a géntolvajok
Előzmény: Mocskos Féreg (5338)
Csillámpóni.
Már Hogyne lennének génrablók!
Kellett nekik a jó magyar gén, mert belterjes a család.
Ezt Kaufmann nagyon világosan leírta.
Nem hiába ideges.
Ne használják már a magyar embert eldobható tenyészbikának!
Itt összegyűjtöttem minden lényeges momentumot:
Kaufmann és a géntolvajok
Előzmény: Mocskos Féreg (5338)
Csillámpóni.
Sep 28, 2012 14:34:42
Echelon néni
Sep 28, 2012 14:35:47
KissEndreFarkas válasz | megnéz | könyvjelző 2009.12.04 15:27:43 © (6744)
A tartozásaim pontos összegéről fogalmam sincs.
Talán valahol 300 ezer és 600 ezer között lehet.
De mindenképpen jóval kevesebb, mint a kintlevőségeim kamata, és ez a lényeg.
A kintlevőségeimről pedig már írtam a blogon.
2009. október 2-i állapot
De majd rakok ki real time számlálót is hozzá. :)
Előzmény: V.2.0. (6737)
A tartozásaim pontos összegéről fogalmam sincs.
Talán valahol 300 ezer és 600 ezer között lehet.
De mindenképpen jóval kevesebb, mint a kintlevőségeim kamata, és ez a lényeg.
A kintlevőségeimről pedig már írtam a blogon.
2009. október 2-i állapot
De majd rakok ki real time számlálót is hozzá. :)
Előzmény: V.2.0. (6737)
Sep 28, 2012 14:35:47
Echelon néni
Sep 28, 2012 14:36:30
KissEndreFarkas válasz | megnéz | könyvjelző 2009.12.04 14:40:42 © (6714)
Nem azt írtam.
Azt írtam: 6 hónap alatt, tehát 2010 június környékén a cél a minimálbér.
12 hónap alatt, tehát 2011 januárjára a nettó magyar átlagkereset.
24 hónap alatt, tehát 2012 januárjára ennek a háromszorosa.
És innen 20% éves növekedés.
Előzmény: V.2.0. (6711)
Nem azt írtam.
Azt írtam: 6 hónap alatt, tehát 2010 június környékén a cél a minimálbér.
12 hónap alatt, tehát 2011 januárjára a nettó magyar átlagkereset.
24 hónap alatt, tehát 2012 januárjára ennek a háromszorosa.
És innen 20% éves növekedés.
Előzmény: V.2.0. (6711)
Sep 28, 2012 14:36:30
Echelon néni
Sep 28, 2012 14:37:31
KissEndreFarkas válasz | megnéz | könyvjelző 2009.12.04 13:42:26 © (6676)
Nincsenek felhalmozott adósságaim.
Egyáltalán nincsenek is adósságaim.
Az adósság a pénzügyi mérleg negatív állapota.
Márpedig nekem a pénzügyi mérlegem pozitív.
Sokkal több a jogerős kintlevőségem, mint a jogerős tartozásom.
Sőt, ezek mindennel együtt is a jogerősen nekem megítélt kintlevőségek kamatai alatt maradnak.
Előzmény: morbiczer (6673)
Nincsenek felhalmozott adósságaim.
Egyáltalán nincsenek is adósságaim.
Az adósság a pénzügyi mérleg negatív állapota.
Márpedig nekem a pénzügyi mérlegem pozitív.
Sokkal több a jogerős kintlevőségem, mint a jogerős tartozásom.
Sőt, ezek mindennel együtt is a jogerősen nekem megítélt kintlevőségek kamatai alatt maradnak.
Előzmény: morbiczer (6673)
Sep 28, 2012 14:37:31
Echelon néni
Sep 28, 2012 14:40:18
KissEndreFarkas válasz | megnéz | könyvjelző 2009.12.03 20:49:50 © (6603)
Bocsánat, a tömeges kivégzéseket egy törvényesen felállított nemzeti rögtönítélő bíróság eljárása nyomán képzelem el, nem csak úgy l'art pour l'art. xD
Előzmény: V.2.0. (6602)
A jó kurva anyádat kellett volna kivégezni, akkor nem szart volna a világra egy olyan hulladékot mint te.
Bocsánat, a tömeges kivégzéseket egy törvényesen felállított nemzeti rögtönítélő bíróság eljárása nyomán képzelem el, nem csak úgy l'art pour l'art. xD
Előzmény: V.2.0. (6602)
A jó kurva anyádat kellett volna kivégezni, akkor nem szart volna a világra egy olyan hulladékot mint te.
Sep 28, 2012 14:40:18
Echelon néni
Sep 28, 2012 14:42:04
KissEndreFarkas válasz | megnéz | könyvjelző 2009.12.03 19:32:36 © (6583)
Á, nem.
Én ugyanis nem vagyok operatív ember. :)
A hatalomátvétel után is max. nézni fogom a megtorlást, és rögzítem a krónikát. :))
Előzmény: elefantkillah (6582)
Nem, te csak egy gyáva korcs vagy. Egy szarember. Nemhogy magyar nem vagy, de még férfi sem.
Egy púpos, torz és gonosz élőlény.
Á, nem.
Én ugyanis nem vagyok operatív ember. :)
A hatalomátvétel után is max. nézni fogom a megtorlást, és rögzítem a krónikát. :))
Előzmény: elefantkillah (6582)
Nem, te csak egy gyáva korcs vagy. Egy szarember. Nemhogy magyar nem vagy, de még férfi sem.
Egy púpos, torz és gonosz élőlény.
Sep 28, 2012 14:42:04
Echelon néni
Sep 28, 2012 14:43:44
KissEndreFarkas válasz | megnéz | könyvjelző 2009.12.03 17:10:35 © (6569)
Egyébként meg nem tudom, miért cikiztek amiatt, hogy ma még nem tudtam elindulni azzal, amivel terveztem, és így jövő hétre tolódik a cucc. Az ilyesmi a legnagyobb profikkal is előfordul.
Schlingloff Sándorék is éppen ma akartak indulni valamivel.
Aztán nekik sem jött össze mára.
A DOLOG 24 órát késik. :)
Egyébként meg nem tudom, miért cikiztek amiatt, hogy ma még nem tudtam elindulni azzal, amivel terveztem, és így jövő hétre tolódik a cucc. Az ilyesmi a legnagyobb profikkal is előfordul.
A DOLOG 24 órát késik. :)
Sep 28, 2012 14:43:44
Echelon néni
Sep 28, 2012 14:46:20
KissEndreFarkas válasz | megnéz | könyvjelző 2009.12.03 14:22:11 © (6509)
2007. elején akartam indítani, csak aztán más dolgok miatt elakadt a projekt.
De januárban tényleg felpörgetem az eseményeket, és 2010-ben indulok a saját pártommal, melynek én leszek az elnöke. A 9 ember többsége megvan (10 ember kell az alapításhoz).
Itt megtaláltok néhány információmorzsát (alapszabály-tervezet, grafikai logóterv):
<a href="http://sodi.freeblog.hu/tags/partom/" rel="nofollow" target="_blank">http://sodi.freeblog.hu/tags/partom/</a>
Előzmény: morbiczer (6507)
Genetikai Hulladékok Pártja
Hermán,Papúcsós Tőrpe, RGL, Molnár és egyéb hazafikák.
2007. elején akartam indítani, csak aztán más dolgok miatt elakadt a projekt.
De januárban tényleg felpörgetem az eseményeket, és 2010-ben indulok a saját pártommal, melynek én leszek az elnöke. A 9 ember többsége megvan (10 ember kell az alapításhoz).
Itt megtaláltok néhány információmorzsát (alapszabály-tervezet, grafikai logóterv):
<a href="http://sodi.freeblog.hu/tags/partom/" rel="nofollow" target="_blank">http://sodi.freeblog.hu/tags/partom/</a>
Előzmény: morbiczer (6507)
Genetikai Hulladékok Pártja
Hermán,Papúcsós Tőrpe, RGL, Molnár és egyéb hazafikák.
Sep 28, 2012 14:46:20
A csiklónvágott
Sep 28, 2012 14:48:18
Én bisztos rájuk szavaznák!
Sep 28, 2012 14:48:18
tigris
Sep 28, 2012 14:49:23
<div class="quote"><div class="author">Echelon néni</div>KissEndreFarkas válasz | megnéz | könyvjelző 2009.12.03 17:10:35 © (6569)
A DOLOG 24 órát késik. :)</div>
aztakurva :DDDD
A DOLOG 24 órát késik. :)</div>
aztakurva :DDDD
Sep 28, 2012 14:49:23
Echelon néni
Sep 28, 2012 14:52:45
Mi az a sül? válasz | megnéz | könyvjelző 2009.12.13 22:28:31 © (9589)
Nahát, ebben a posztban beszélt Sodi először a webshopról.
41. sodika:
2009. 09. 21. 19:14
P: Úgy tárgyaltam, hogy az átlagárhoz képest olcsó a webshop, de jutalékot kapok az értékesítés után.
Ez egészen jó lesz így.
Vagyis közel két hónapja készült ez a szar :))
Előzmény: Karandas (9557)
Nahát, ebben a posztban beszélt Sodi először a webshopról.
41. sodika:
2009. 09. 21. 19:14
P: Úgy tárgyaltam, hogy az átlagárhoz képest olcsó a webshop, de jutalékot kapok az értékesítés után.
Ez egészen jó lesz így.
Vagyis közel két hónapja készült ez a szar :))
Előzmény: Karandas (9557)
Sep 28, 2012 14:52:45
Echelon néni
Sep 28, 2012 15:06:48
Nem tudok olyan élethelyzetet elképzelni, amelyben képes lennék sajnálatot érezni Sodi iránt.
Szerintem ha a szemem láttára nyúznák meg élve, akkor is csak a nyers undor miatt fordítanám el a fejem, nem azért mert megsajnáltam a fájdalomtól vonyító, anyját szólítgató, könyörgő korcsot.
Ez nem is ember, ez valami más. Élőlény, de kizárt, hogy homo sapiens lenne.
Szerintem ha a szemem láttára nyúznák meg élve, akkor is csak a nyers undor miatt fordítanám el a fejem, nem azért mert megsajnáltam a fájdalomtól vonyító, anyját szólítgató, könyörgő korcsot.
Ez nem is ember, ez valami más. Élőlény, de kizárt, hogy homo sapiens lenne.
Sep 28, 2012 15:06:48
A csiklónvágott
Sep 28, 2012 15:16:59
<div class="quote"><div class="author">Echelon néni</div>
Ez nem is ember, ez valami más. Élőlény, de kizárt, hogy homo sapiens lenne.</div>
Homo-nak homo az biztos de a többi.. hááát...
Ez nem is ember, ez valami más. Élőlény, de kizárt, hogy homo sapiens lenne.</div>
Homo-nak homo az biztos de a többi.. hááát...
Sep 28, 2012 15:16:59
Haim
Sep 28, 2012 15:26:48
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Sőt: tovább megyek. Ha valaki szembesíteni akar engem a trollok közül különféle állításokkal, és gondolatokkal, és van bátorsága ezt egy közös videós műsor keretében megtenni, az nyugodtan jelentkezzen, mert az, remélem, senki nem gondolja komolyan, hogy névtelen pistikék bármilyen ugrándozását is érdemben komolyan fogok venni.</div>
Jó ajánlat, de sajnos csak a masztipartis sodival vagyok hajlandó tárgyalni erről.
Jó ajánlat, de sajnos csak a masztipartis sodival vagyok hajlandó tárgyalni erről.
Sep 28, 2012 15:26:48
sodika
Sep 28, 2012 15:40:55
Továbbra is várom a kérdés-videókat, de hát csak nem jönnek.
Sep 28, 2012 15:40:55
Sep 28, 2012 15:44:01
takarodj már innen gányolni te büdös paraszt..
Sep 28, 2012 15:44:01
Echelon néni
Sep 28, 2012 15:46:06
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Továbbra is várom a kérdés-videókat, de hát csak nem jönnek.</div>
Anyádat várjad, kérjél tőle buszjegyet.
Anyádat várjad, kérjél tőle buszjegyet.
Sep 28, 2012 15:46:06
a nyul viszi a puskat
Sep 28, 2012 15:46:55
En ugy latom, hogy sok kerdes itt mar nem szukseges, eppen eleg pl. nekem mint olvasonak ezeket a 2009-es idezeteket elolvasni, vagy ezeket nem te irtad Dr.Phd.Prof Kiss Endre Farkas?
Sep 28, 2012 15:46:55
a nyul viszi a puskat
Sep 28, 2012 15:49:18
Szallj magadba, olvasd miket hordtal ossze 2009-tol, aztan kussoljal be. Szerintem rajtad 2 dolog segit mar csak, pontosabban harom: 1. Ha eltunsz a vilag szeme elol ( ez mint tudjuk nem megy " ide tobbet nem irok" ). 2. Azonnali orvosi segitseget kersz. 3. Kotel!
Sep 28, 2012 15:49:18
a nyul viszi a puskat
Sep 28, 2012 15:50:17
Sodi tenyleg mentalisan beteg vagy!
Sep 28, 2012 15:50:17
sodika
Sep 28, 2012 15:51:11
:)
Emberi érettség kérdése, hogy ma már belássam annak is a tökéletes hiábavalóságát, hogy koncepciózus, szövegkörnyezetből kiragadott idézetekre próbáljak meg válaszolgatni, amikkel kapcsolatban az évek múltával ráadásul még én magam se tudom megállapítani, hogy én írtam-e őket.
Jelen pillanatban az a helyzet, hogy mivel a sodi.freeblog.hu, valamint a blog.jobbstart.hu is oldalon jártatok behatolóként, és a saját fórumaitokat is úgy manipuláljátok, ahogy nektek jólesik, a nagy helyzet az, hogy erre a kérdésre már nem csak én nem tudok megnyugtató válasszal szolgálni, hanem ti magatok sem.
Emberi érettség kérdése, hogy ma már belássam annak is a tökéletes hiábavalóságát, hogy koncepciózus, szövegkörnyezetből kiragadott idézetekre próbáljak meg válaszolgatni, amikkel kapcsolatban az évek múltával ráadásul még én magam se tudom megállapítani, hogy én írtam-e őket.
Jelen pillanatban az a helyzet, hogy mivel a sodi.freeblog.hu, valamint a blog.jobbstart.hu is oldalon jártatok behatolóként, és a saját fórumaitokat is úgy manipuláljátok, ahogy nektek jólesik, a nagy helyzet az, hogy erre a kérdésre már nem csak én nem tudok megnyugtató válasszal szolgálni, hanem ti magatok sem.
Sep 28, 2012 15:51:11
sodika
Sep 28, 2012 15:51:54
oldalon is
Sep 28, 2012 15:51:54
banshee
Sep 28, 2012 15:52:22
Tudod púp nem mindenki akarja teleszpemmelni a jewtube -t hülyeségekkel.
Sep 28, 2012 15:52:22
Echelon néni
Sep 28, 2012 15:52:23
KissEndreFarkas válasz | megnéz | könyvjelző 2009.12.10 21:08:26 © (8043)
Az, hogy tegnap befutott néhány farokverős rendszer-értesítés a megrendelőhöz , tényleg kellemetlenül érintett (állítólag őt is, mert épp üzleti ügyben mutatott valakinek valamit a levelei között), de kimagyaráztam.
Elmondtam neki, hogy így, a támadások kiprovokálásával legalább biztos lehet benne, hogy egy biztonságos, tesztelt rendszert kap. Ha bárki más szállít neki ilyesmit, az vagy működik, vagy nem. Éles teszt előtt nem tudhatja. Nálam igen.
Előzmény: slimemold (8041)
Az, hogy tegnap befutott néhány farokverős rendszer-értesítés a megrendelőhöz , tényleg kellemetlenül érintett (állítólag őt is, mert épp üzleti ügyben mutatott valakinek valamit a levelei között), de kimagyaráztam.
Elmondtam neki, hogy így, a támadások kiprovokálásával legalább biztos lehet benne, hogy egy biztonságos, tesztelt rendszert kap. Ha bárki más szállít neki ilyesmit, az vagy működik, vagy nem. Éles teszt előtt nem tudhatja. Nálam igen.
Előzmény: slimemold (8041)
Sep 28, 2012 15:52:23
a nyul viszi a puskat
Sep 28, 2012 15:53:57
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>:)Emberi érettség kérdése, hogy ma már belássam annak is a tökéletes hiábavalóságát, hogy koncepciózus, szövegkörnyezetből kiragadott idézetekre próbáljak meg válaszolgatni, amikkel kapcsolatban az évek múltával ráadásul még én magam se tudom megállapítani, hogy én írtam-e őket.Jelen pillanatban az a helyzet, hogy mivel a sodi.freeblog.hu, valamint a blog.jobbstart.hu is oldalon jártatok behatolóként, és a saját fórumaitokat is úgy manipuláljátok, ahogy nektek jólesik, a nagy helyzet az, hogy erre a kérdésre már nem csak én nem tudok megnyugtató válasszal szolgálni, hanem ti magatok sem.</div>
Sosi az Isten szerelmere!!! Hol latsz valakit aki kerdezett teged???? Senki nem kerdezett toled semmit, beraktad altalad elkovetett nagyarcu megnyilvanulasokat!!!!
Sosi az Isten szerelmere!!! Hol latsz valakit aki kerdezett teged???? Senki nem kerdezett toled semmit, beraktad altalad elkovetett nagyarcu megnyilvanulasokat!!!!
Sep 28, 2012 15:53:57
a nyul viszi a puskat
Sep 28, 2012 15:55:08
beraktad=beraktak
Sep 28, 2012 15:55:08
a nyul viszi a puskat
Sep 28, 2012 15:56:24
Sodi te ugyanolyan beteg ember vagy mint pl. azok akik jatekgepeznek (foleg ciganyok), vagy szer fuggoek. Te faszerdo fuggo vagy, ez van.
Sep 28, 2012 15:56:24
Echelon néni
Sep 28, 2012 15:56:35
KissEndreFarkas válasz | megnéz | könyvjelző 2009.12.09 17:04:56 © (7765)
Nem tudok egy helyben állni.
Az adatrögzítéshez pedig a monotóniatűrésem nincs meg.
<b>Nekem programoznom KELL, mert ehhez értek.</b>
Előzmény: Zambian Lion (7762)
Nem tudok egy helyben állni.
Az adatrögzítéshez pedig a monotóniatűrésem nincs meg.
<b>Nekem programoznom KELL, mert ehhez értek.</b>
Előzmény: Zambian Lion (7762)
Sep 28, 2012 15:56:35
banshee
Sep 28, 2012 15:58:09
Púp, tudsz egy helyben állni. Kozmodisc kérdése a dolog.
Ilyen nagyon egyszerű ez.
Ilyen nagyon egyszerű ez.
Sep 28, 2012 15:58:09
broni
Sep 28, 2012 15:59:26
<a href="http://hvg.hu/itthon/20120928_polgari_baltas_gyilkossag_nyomozas_vege#utm_source=hirlista&utm_medium=aggregator&utm_campaign=hvg" rel="nofollow" target="_blank">http://hvg.hu/itthon/20120928_polgari_baltas_gyilkossag_nyomozas_vege#utm_source=hirlista&utm_medium=aggregator&utm_campaign=hvg</a>
mi ez a vádemelés , orbán azonnal engedje szabadon, majd tüntesse ki őket , hahó, evidenciákat...
mi ez a vádemelés , orbán azonnal engedje szabadon, majd tüntesse ki őket , hahó, evidenciákat...
Sep 28, 2012 15:59:26
Echelon néni
Sep 28, 2012 16:01:02
KissEndreFarkas válasz | megnéz | könyvjelző 2009.12.09 13:44:12 © (7616)
Mindig este fürödtem.
Reggel a legtöbb ember max. mosakodik.
De hogy itthoni munkához megborotválkozni?
MI A FASZNAK? :)))
Előzmény: (7614)
A legtöbb ember azért fürdik reggel is, mert este volt kivel dugnia és nem elég egy gyors kézmosás mint nálad, faszverés után.
Mindig este fürödtem.
Reggel a legtöbb ember max. mosakodik.
De hogy itthoni munkához megborotválkozni?
MI A FASZNAK? :)))
Előzmény: (7614)
A legtöbb ember azért fürdik reggel is, mert este volt kivel dugnia és nem elég egy gyors kézmosás mint nálad, faszverés után.
Sep 28, 2012 16:01:02
Echelon néni
Sep 28, 2012 16:02:55
KissEndreFarkas válasz | megnéz | könyvjelző 2009.12.09 13:35:06 © (7613)
Hetente egyszer-kétszer elmászni egy tüntetésre, vagy bíróságra. Ez még belefér.
No de hogy minden nap ÉRTÉKES ÓRÁKAT fordítani készülődésre, utazásra oda-vissza?
Gondold át.
- reggel kb. 1 óra készülődés (borotválkozás, mosakodás, öltözködés, stb...)
- 2 óra utazás (az odaút út közbeni reggelivel együtt legyen 1 óra)
(ezt nevezem én szaladgálásnak)
Ez napi 3 óra.
Heti 15 óra.
Két értékes munkanap.
Ezt távmunkában mind meg lehet spórolni.
Két nappal többet tudok dolgozni ugyanannyi idő alatt, mint az, aki bejár bárhova is.
Egyszerűen meg akarom spórolni a munkába járással járó napi rutint.
Ez még nem jelenti azt, hogy kevesebbet akarok dolgozni.
SŐT! Többet akarok dolgozni.
Ezért nem akarom, hogy hiábavalóságok foglalják le a munkaidőmet.
Előzmény: G. Greyhound (7605)
Kifogások embere.
Hetente egyszer-kétszer elmászni egy tüntetésre, vagy bíróságra. Ez még belefér.
No de hogy minden nap ÉRTÉKES ÓRÁKAT fordítani készülődésre, utazásra oda-vissza?
Gondold át.
- reggel kb. 1 óra készülődés (borotválkozás, mosakodás, öltözködés, stb...)
- 2 óra utazás (az odaút út közbeni reggelivel együtt legyen 1 óra)
(ezt nevezem én szaladgálásnak)
Ez napi 3 óra.
Heti 15 óra.
Két értékes munkanap.
Ezt távmunkában mind meg lehet spórolni.
Két nappal többet tudok dolgozni ugyanannyi idő alatt, mint az, aki bejár bárhova is.
Egyszerűen meg akarom spórolni a munkába járással járó napi rutint.
Ez még nem jelenti azt, hogy kevesebbet akarok dolgozni.
SŐT! Többet akarok dolgozni.
Ezért nem akarom, hogy hiábavalóságok foglalják le a munkaidőmet.
Előzmény: G. Greyhound (7605)
Kifogások embere.
Sep 28, 2012 16:02:55
Echelon néni
Sep 28, 2012 16:06:00
KissEndreFarkas válasz | megnéz | könyvjelző 2009.12.08 21:05:37 © (7563)
Nem figyelsz arra, amit írok.
Sose vagyok ideges, ezért a szenvedélyes blogíráshoz szükséges feszültséget sokszor mesterségesen kell felébresztenem magamban. :)))
Előzmény: V.2.0. (7562)
Nem figyelsz arra, amit írok.
Sose vagyok ideges, ezért a szenvedélyes blogíráshoz szükséges feszültséget sokszor mesterségesen kell felébresztenem magamban. :)))
Előzmény: V.2.0. (7562)
Sep 28, 2012 16:06:00
Echelon néni
Sep 28, 2012 16:06:44
KissEndreFarkas válasz | megnéz | könyvjelző 2009.12.08 21:02:11 © (7560)
Soha nem fostan össze magam.
- rám támadó bőrfejű: kibékültem vele, utána már másfél órán át mellette ugráltam a kamerával a kezemben.
- engem felrúgó tahó: 10 másodperc alatt kibékültem vele, miután Neo elmesélte neki, hogy ki vagyok, és már én igazítottam őt útba a valódi Indexesekhez
<b>- fejelős tahó - vele is nyugodtan próbáltam tárgyalni, de ő egy ember alatti, antiszociális szar</b>
Előzmény: V.2.0. (7555)
Soha nem fostan össze magam.
- rám támadó bőrfejű: kibékültem vele, utána már másfél órán át mellette ugráltam a kamerával a kezemben.
- engem felrúgó tahó: 10 másodperc alatt kibékültem vele, miután Neo elmesélte neki, hogy ki vagyok, és már én igazítottam őt útba a valódi Indexesekhez
<b>- fejelős tahó - vele is nyugodtan próbáltam tárgyalni, de ő egy ember alatti, antiszociális szar</b>
Előzmény: V.2.0. (7555)
Sep 28, 2012 16:06:44
a nyul viszi a puskat
Sep 28, 2012 16:07:19
Ugy kivancsi lennek, milyen az abrazatod most ezeket visszaolvasva.........tudom-tudom nem te irtad :)
Sep 28, 2012 16:07:19
tigris
Sep 28, 2012 16:07:56
most már ott tartunk, hogy letagadod a régi bejegyzéseidet? micsoda egy patkány vagy....
Sep 28, 2012 16:07:56
Echelon néni
Sep 28, 2012 16:08:01
KissEndreFarkas válasz | megnéz | könyvjelző 2009.12.08 20:44:25 © (7546)
"S neked az okoz örömet ha másokat idegesítesz?"
Nem.
Egyszerűen az idegességet elmebeteg állapotnak tartom.
Az ideges embereket mindig kinevetem, bármi miatt is idegesek.
Mert, bazmeg, egy normális ember ne legyen más emberek előtt ideges.
Engem se lát senki soha idegesnek. :)
Az ideges ember még idegesebb lesz, ha nem vagy hajlandó vele együtt idegeskedni.
Az ideges ember még inkább felhúzza magát, ha azt látja, hogy leszarod, és csak kineveted. De bazmeg, ha nem akarja, hogy kinevessék, ne legyen ideges!
VEGYEN PÉLDÁT RÓLAM!!!
Engem utcán vagy suliban még senki nem látott idegesnek. :)
Rendőrségi-ügyészségi kihallgatásokon viszont nagyon hamar elmegyek abba az irányba, hogy kiabálva sértegetem a rendőrt és az ügyészt, úgyhogy ilyen helyzetekbe nem a jogi segítség miatt kell mellém ügyvéd, hanem hogy leállítson, hogy ne kiabáljam, hogy "maguk, vazzeg, ezért kapják a fizetésüket?", "nem nagyon látszik bármi jele is annak, hogy Önök bármit is dolgoznának", "ez a trehány izé, amit itt előadnak, minden ám, csak nem nyomozás", stb.. :)))"
A 2006. október 23-i ügyészségi iratismertetésén is így volt.
Ügyvéd - Jó, ne kiabálj.
Én - De a francba is, nem végzik a munkájukat. Hát ez mi? Állítólag nyomozó ügyészség a nevük, erre ezt az izét hányják ide elénk? Hát nem is volt nyomozás.
:))))
Előzmény: V.2.0. (7535)
OMG
"S neked az okoz örömet ha másokat idegesítesz?"
Nem.
Egyszerűen az idegességet elmebeteg állapotnak tartom.
Az ideges embereket mindig kinevetem, bármi miatt is idegesek.
Mert, bazmeg, egy normális ember ne legyen más emberek előtt ideges.
Engem se lát senki soha idegesnek. :)
Az ideges ember még idegesebb lesz, ha nem vagy hajlandó vele együtt idegeskedni.
Az ideges ember még inkább felhúzza magát, ha azt látja, hogy leszarod, és csak kineveted. De bazmeg, ha nem akarja, hogy kinevessék, ne legyen ideges!
VEGYEN PÉLDÁT RÓLAM!!!
Engem utcán vagy suliban még senki nem látott idegesnek. :)
Rendőrségi-ügyészségi kihallgatásokon viszont nagyon hamar elmegyek abba az irányba, hogy kiabálva sértegetem a rendőrt és az ügyészt, úgyhogy ilyen helyzetekbe nem a jogi segítség miatt kell mellém ügyvéd, hanem hogy leállítson, hogy ne kiabáljam, hogy "maguk, vazzeg, ezért kapják a fizetésüket?", "nem nagyon látszik bármi jele is annak, hogy Önök bármit is dolgoznának", "ez a trehány izé, amit itt előadnak, minden ám, csak nem nyomozás", stb.. :)))"
A 2006. október 23-i ügyészségi iratismertetésén is így volt.
Ügyvéd - Jó, ne kiabálj.
Én - De a francba is, nem végzik a munkájukat. Hát ez mi? Állítólag nyomozó ügyészség a nevük, erre ezt az izét hányják ide elénk? Hát nem is volt nyomozás.
:))))
Előzmény: V.2.0. (7535)
OMG
Sep 28, 2012 16:08:01
tigris
Sep 28, 2012 16:08:42
mi a fasz értelme llenne bármit meghamisítani? oylanokat csinálsz, ami épelméjű ember fejében meg se fordulna.
Sep 28, 2012 16:08:42
Echelon néni
Sep 28, 2012 16:10:08
KissEndreFarkas válasz | megnéz | könyvjelző 2009.12.08 19:34:34 © (7507)
Egyáltalán nem szoktak dührohamaim lenni, mert tudatosan távol tartom magam mindentől, ami felidegesíthetne.
Hogy mi idegesítene fel?
- ha monoton, kreativitást mellőző munkára lennék kényszerítve
- ha kortárs lakótársakkal kellene megosztanom a lakást
- ha ügyfélszolgálatos munkakörbe lennék kényszerítve, és naphosszat sok faszt kellene hallgatnom, akiket nem küldhetek el az anyjukba, ha idióták
- ha nem találnám meg a szokott helyen dolgaimat, mert valaki elpakolná (az íróasztalomat éppen ezért magam takarítom :)))
Ezek tényleg NAGYON fel tudnák baszni az agyamat.
De ezek egyike sem fenyeget.
Hosszú-hosszú hetek óta olyan kiegyensúlyozott, és nyugodt vagyok, hogy az elképzelhetetlen. A naponta mindenhova szaladgáló átlagember el sem tud képzelni ilyen magas fokú, tartós nyugalmat és harmóniát.
Előzmény: V.2.0. (7503)
Egyáltalán nem szoktak dührohamaim lenni, mert tudatosan távol tartom magam mindentől, ami felidegesíthetne.
Hogy mi idegesítene fel?
- ha monoton, kreativitást mellőző munkára lennék kényszerítve
- ha kortárs lakótársakkal kellene megosztanom a lakást
- ha ügyfélszolgálatos munkakörbe lennék kényszerítve, és naphosszat sok faszt kellene hallgatnom, akiket nem küldhetek el az anyjukba, ha idióták
- ha nem találnám meg a szokott helyen dolgaimat, mert valaki elpakolná (az íróasztalomat éppen ezért magam takarítom :)))
Ezek tényleg NAGYON fel tudnák baszni az agyamat.
De ezek egyike sem fenyeget.
Hosszú-hosszú hetek óta olyan kiegyensúlyozott, és nyugodt vagyok, hogy az elképzelhetetlen. A naponta mindenhova szaladgáló átlagember el sem tud képzelni ilyen magas fokú, tartós nyugalmat és harmóniát.
Előzmény: V.2.0. (7503)
Sep 28, 2012 16:10:08
Csak egy olvasó
Sep 28, 2012 16:10:41
<div class="quote"><div class="author">tigris</div>most már ott tartunk, hogy letagadod a régi bejegyzéseidet? micsoda egy patkány vagy....</div>
<div class="quote"><div class="author">tigris</div>mi a fasz értelme llenne bármit meghamisítani? oylanokat csinálsz, ami épelméjű ember fejében meg se fordulna.</div>
Előbb-utóbb elérünk arra a pontra is, hogy a milliónyi blogja is csak a hackerek hamisítványai, azt sem tudja, mi az internet.
<div class="quote"><div class="author">tigris</div>mi a fasz értelme llenne bármit meghamisítani? oylanokat csinálsz, ami épelméjű ember fejében meg se fordulna.</div>
Előbb-utóbb elérünk arra a pontra is, hogy a milliónyi blogja is csak a hackerek hamisítványai, azt sem tudja, mi az internet.
Sep 28, 2012 16:10:41
banshee
Sep 28, 2012 16:11:30
A legtöbb ember azért fürdik reggel is, mert este volt kivel dugnia és nem elég egy gyors kézmosás mint nálad, faszverés után.</div>
Dugás csak a mammon-imádó libernyákoknak való, blogolni kell helyette aztán ha feszít a geci, faszt kell verni, felvenni videóra is kirakni a netre, ne kelljen már evidenciákat...
A legtöbb ember azért fürdik reggel is, mert este volt kivel dugnia és nem elég egy gyors kézmosás mint nálad, faszverés után.</div>
Dugás csak a mammon-imádó libernyákoknak való, blogolni kell helyette aztán ha feszít a geci, faszt kell verni, felvenni videóra is kirakni a netre, ne kelljen már evidenciákat...
Sep 28, 2012 16:11:30
Echelon néni
Sep 28, 2012 16:19:50
KissEndreFarkas válasz | megnéz | könyvjelző 2009.12.13 01:43:45 © (9051)
"nap mint nap itt vered magad"
Jó, ez az egy valóban hiba.
Ezt az egyetlen apróságot el tudom ismerni hibaként.
"nem képzed magad"
1) éppen az abszolutóriumra készülök
2) nagyon sok időt töltök pl. Schlinloff Sándor modern marketing-anyagaival
3) éppen ma vettem ma önképzés céljából ezt a könyvet
"kretén sorozatokat nézel a tévében"
Ha a világegyetem sorsa azon múlik, hogy én megnézem-e keddtől csütörtökig, 11 és 12 óra között a Szomszédokat, akkor a világegyetem megérdemli, hogy elpusztuljon.
"28 éves korodban pedig igencsak tehetsz az egészségi állapotodról"
17 évesen lettem E kategóriának nyilvánítva a sorozáson.
Az azt jelenti, hogy polgári szolgálatra is alkalmatlan.
"lett volna lehetőséged sportolni"
Jelenleg is rendszeresen kondizok.
De az nem javítja meg a hátam.
"én még 51évesen is kacagva végig tudok dolgozni egy napot"
Mert egészséges vagy.
Mi köze van ehhez az életkornak?
Nem értem.
"még a lakásodat se vagy hajlandó kitakarítani"
Ez nem hajlandóság kérdése.
Egyszerűen amit én rendnek hívok, azt anyám nem hívja annak.
Más a fogalmunk erről. Szerintem az is rend, amit önállóan csinálok.
Más jelentést értünk ugyanazon fogalom alatt.
Én is ragaszkodom a saját értelmezésemhez, meg ő is.
Nincs is ezzel semmi gond, elvégre én vagyok ő, ő pedig nem én.
Ezért van a bejárónő.
Előzmény: karmincza (9047)
Hol van most a bejárónő? Tényleg, anyád takarít még Rocskainál? :-D
"nap mint nap itt vered magad"
Jó, ez az egy valóban hiba.
Ezt az egyetlen apróságot el tudom ismerni hibaként.
"nem képzed magad"
1) éppen az abszolutóriumra készülök
2) nagyon sok időt töltök pl. Schlinloff Sándor modern marketing-anyagaival
3) éppen ma vettem ma önképzés céljából ezt a könyvet
"kretén sorozatokat nézel a tévében"
Ha a világegyetem sorsa azon múlik, hogy én megnézem-e keddtől csütörtökig, 11 és 12 óra között a Szomszédokat, akkor a világegyetem megérdemli, hogy elpusztuljon.
"28 éves korodban pedig igencsak tehetsz az egészségi állapotodról"
17 évesen lettem E kategóriának nyilvánítva a sorozáson.
Az azt jelenti, hogy polgári szolgálatra is alkalmatlan.
"lett volna lehetőséged sportolni"
Jelenleg is rendszeresen kondizok.
De az nem javítja meg a hátam.
"én még 51évesen is kacagva végig tudok dolgozni egy napot"
Mert egészséges vagy.
Mi köze van ehhez az életkornak?
Nem értem.
"még a lakásodat se vagy hajlandó kitakarítani"
Ez nem hajlandóság kérdése.
Egyszerűen amit én rendnek hívok, azt anyám nem hívja annak.
Más a fogalmunk erről. Szerintem az is rend, amit önállóan csinálok.
Más jelentést értünk ugyanazon fogalom alatt.
Én is ragaszkodom a saját értelmezésemhez, meg ő is.
Nincs is ezzel semmi gond, elvégre én vagyok ő, ő pedig nem én.
Ezért van a bejárónő.
Előzmény: karmincza (9047)
Hol van most a bejárónő? Tényleg, anyád takarít még Rocskainál? :-D
Sep 28, 2012 16:19:50
Amerika Kapitány
Sep 28, 2012 16:20:25
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>:)
Jelen pillanatban az a helyzet, hogy mivel a sodi.freeblog.hu, valamint a blog.jobbstart.hu is oldalon jártatok behatolóként, és a saját fórumaitokat is úgy manipuláljátok, ahogy nektek jólesik, a nagy helyzet az, hogy erre a kérdésre már nem csak én nem tudok megnyugtató válasszal szolgálni, hanem ti magatok sem.</div>
Na megállj, te púpos kis hazug féreg, ezért meglakolsz.
Jelen pillanatban az a helyzet, hogy mivel a sodi.freeblog.hu, valamint a blog.jobbstart.hu is oldalon jártatok behatolóként, és a saját fórumaitokat is úgy manipuláljátok, ahogy nektek jólesik, a nagy helyzet az, hogy erre a kérdésre már nem csak én nem tudok megnyugtató válasszal szolgálni, hanem ti magatok sem.</div>
Na megállj, te púpos kis hazug féreg, ezért meglakolsz.
Sep 28, 2012 16:20:25
Echelon néni
Sep 28, 2012 16:21:14
KissEndreFarkas válasz | megnéz | könyvjelző 2009.12.13 01:32:22 © (9046)
Nézzük csak.
6 okot mondok, ami alapján fogalmam van róla.
Remélem, ennyi elég lesz.
1) édesapám magna cum laude a BME-n végzett villamosmérnök
2) édesanyám ügyvéd
3) anyai nagyanyám diplomás közgazdász volt, az APEH jogelődjében személyzeti vezető
4) anyai nagyanyám gépészmérnök volt, aki MÁV középvezetőként ment nyugdíjba
5) apai nagyanyám óvónő volt, egyben a helyi óvoda igazgatója
6) apai nagyapám magyar-történelem szakos tanár volt
Erről ennyit.
Előzmény: karmincza (9040)
ikszdé
Nézzük csak.
6 okot mondok, ami alapján fogalmam van róla.
Remélem, ennyi elég lesz.
1) édesapám magna cum laude a BME-n végzett villamosmérnök
2) édesanyám ügyvéd
3) anyai nagyanyám diplomás közgazdász volt, az APEH jogelődjében személyzeti vezető
4) anyai nagyanyám gépészmérnök volt, aki MÁV középvezetőként ment nyugdíjba
5) apai nagyanyám óvónő volt, egyben a helyi óvoda igazgatója
6) apai nagyapám magyar-történelem szakos tanár volt
Erről ennyit.
Előzmény: karmincza (9040)
ikszdé
Sep 28, 2012 16:21:14
Echelon néni
Sep 28, 2012 16:23:11
KissEndreFarkas válasz | megnéz | könyvjelző 2009.12.13 01:02:18 © (9019)
Nem hazudok.
Ezt tényleg nem fogom eltűrni.
Az én nevemben ne levelezgessen senki.
Másrészt pedig mit akarsz te az én irataimmal? :)
Előzmény: SBTT_tex (9014)
Nem hazudok.
Ezt tényleg nem fogom eltűrni.
Az én nevemben ne levelezgessen senki.
Másrészt pedig mit akarsz te az én irataimmal? :)
Előzmény: SBTT_tex (9014)
Sep 28, 2012 16:23:11
Echelon néni
Sep 28, 2012 16:23:27
KissEndreFarkas válasz | megnéz | könyvjelző 2009.12.13 00:59:37 © (9012)
Na ez az.
Az én szememben a radikális véleményformálódás puszta lehetősége is annak a biztos jele, hogy a vele érintett személy csak és kizárólag egy utolsó, megbízhatatlan, csapodár szar lehet.
Én kizárólag az olyan embereket vagyok képes EMBERKÉNT tisztelni, akiket hozzám hasonlóan a rendíthetetlen következetesség vezet. Mindenki más szardarab, de semmiképpen sem ember,
Saját magadnak nem tudsz csak úgy hátat fordítani.
Ez a legnagyobb hazugság, amivel ember csak áltathatja magát.
Előzmény: SBTT_tex (9002)
Na ez az.
Az én szememben a radikális véleményformálódás puszta lehetősége is annak a biztos jele, hogy a vele érintett személy csak és kizárólag egy utolsó, megbízhatatlan, csapodár szar lehet.
Én kizárólag az olyan embereket vagyok képes EMBERKÉNT tisztelni, akiket hozzám hasonlóan a rendíthetetlen következetesség vezet. Mindenki más szardarab, de semmiképpen sem ember,
Saját magadnak nem tudsz csak úgy hátat fordítani.
Ez a legnagyobb hazugság, amivel ember csak áltathatja magát.
Előzmény: SBTT_tex (9002)
Sep 28, 2012 16:23:27
tigris
Sep 28, 2012 16:23:46
ha nem lenne ekkora faszszopó görény, én tényleg kicsit sajnálnám ezt a férget. iszonyú érzés lehet a három évvel ezelőtti hozzászólásaidat megtagadni, saját magadra nemet mondani, sőt azt kijelenteni, hogy ezt az ellenségeid írták....
ez az igazi tragédia Endre...
ez az igazi tragédia Endre...
Sep 28, 2012 16:23:46
Echelon néni
Sep 28, 2012 16:23:59
KissEndreFarkas válasz | megnéz | könyvjelző 2009.12.13 00:56:17 © (9008)
Hétfőn megy egy rendőrségi feljelentés.
Az ismeretlen tettes ellen, aki a nevemben levelezget az APEH-hal.
Előzmény: (9004)
Hogy sikerült a nyomozás, Endre? :-DDDD
Hétfőn megy egy rendőrségi feljelentés.
Az ismeretlen tettes ellen, aki a nevemben levelezget az APEH-hal.
Előzmény: (9004)
Hogy sikerült a nyomozás, Endre? :-DDDD
Sep 28, 2012 16:23:59
Amerika Kapitány
Sep 28, 2012 16:24:21
Egyébként majd a bíróságtól megnyugtató választ fogsz kapni, hogy te géntolvajoztál a blogon. Készítsd a vazelint, hazug recskás, mert a következô tárgyalásodon faszra húz a felperes.
Sep 28, 2012 16:24:21
sodika
Sep 28, 2012 16:26:43
<div class="quote"><div class="author">Amerika Kapitány</div>Egyébként majd a bíróságtól megnyugtató választ fogsz kapni, hogy te géntolvajoztál a blogon. Készítsd a vazelint, hazug recskás, mert a következô tárgyalásodon faszra húz a felperes.</div>
A "géntolvaj" jelző hivatkozásként történő használatát soha nem tagadtam. Ha a bíróságon rákérdeztek volna, mint ahogy erre eddig nem került sor erre, ott is rábólintottak volna, hogy igen, én írtam a cikkajánló címébe, hogy géntolvajok.
A "géntolvaj" jelző hivatkozásként történő használatát soha nem tagadtam. Ha a bíróságon rákérdeztek volna, mint ahogy erre eddig nem került sor erre, ott is rábólintottak volna, hogy igen, én írtam a cikkajánló címébe, hogy géntolvajok.
Sep 28, 2012 16:26:43
tigris
Sep 28, 2012 16:26:55
<div class="quote"><div class="author">Amerika Kapitány</div>Egyébként majd a bíróságtól megnyugtató választ fogsz kapni, hogy te géntolvajoztál a blogon. Készítsd a vazelint, hazug recskás, mert a következô tárgyalásodon faszra húz a felperes.</div>
ez a hülye... tartania kellett volna a pofáját, és titokban végignyomni az egész ügyet... így viszont ő szállítja a kötelet a saját akasztásához. IStenem hogy lehet valaki ennyire buta?
ez a hülye... tartania kellett volna a pofáját, és titokban végignyomni az egész ügyet... így viszont ő szállítja a kötelet a saját akasztásához. IStenem hogy lehet valaki ennyire buta?
Sep 28, 2012 16:26:55
Echelon néni
Sep 28, 2012 16:26:57
Főleg ha elküldöm neki azokat az információkat amelyek ezzel kapcsolatban a rendelkezésemre állnak.
Hatalmas lesz, a kis hülye még nem is sejti mekkorát hibázott.
Főleg ha elküldöm neki azokat az információkat amelyek ezzel kapcsolatban a rendelkezésemre állnak.
Hatalmas lesz, a kis hülye még nem is sejti mekkorát hibázott.
Sep 28, 2012 16:26:57
sodika
Sep 28, 2012 16:27:53
rábólintottam volna, na
Megint olyan dolgon ugrálsz, amit nem tagadok.
Olyan dolgon, amit kérdés nélkül is bevallottam.
A géntolvajok jelzőt nem tagadtam sose.
A géntolvajok jelzőt nem tagadtam sose.
Sep 28, 2012 16:27:53
Echelon néni
Sep 28, 2012 16:28:10
KissEndreFarkas válasz | megnéz | könyvjelző 2009.12.12 20:49:02 © (8907)
Na jó, most megyek Naruto-t nézni. :)
Lehet, hogy csak holnap leszek.
Na jó, most megyek Naruto-t nézni. :)
Lehet, hogy csak holnap leszek.
Sep 28, 2012 16:28:10
tigris
Sep 28, 2012 16:29:20
jaj tényleg Endre, elfelejtettem mesélni, hogy beszéltem egy pszichológus barátommal, aki felajánlotta, hogy elvégezhetsz nála egy hazugságvizsgálatot, ahol olyan kérdések kerülnének szóba, mint a homoszexualitásod. Ezzel szerintem a trollok orrára koppinthatnál, és egyszer s mindenkorra bekussoltathatnál minket ez ügyben. na benne vagy?
Sep 28, 2012 16:29:20
Echelon néni
Sep 28, 2012 16:29:40
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>rábólintottam volna, na
A géntolvajok jelzőt nem tagadtam sose.</div>
Hajjajjaj Sodi, lesz itt neked egy kis meglepi. Olyat fogsz koppanni, hogy azt elképzelni sem tudod.
Te, csillámpóni. :-)))
Hajjajjaj Sodi, lesz itt neked egy kis meglepi. Olyat fogsz koppanni, hogy azt elképzelni sem tudod.
Te, csillámpóni. :-)))
Sep 28, 2012 16:29:40
sodika
Sep 28, 2012 16:29:46
Főleg ha elküldöm neki azokat az információkat amelyek ezzel kapcsolatban a rendelkezésemre állnak.</div>
Küldesz bizonyítékot arról, amit én magam se tagadok?
Főleg ha elküldöm neki azokat az információkat amelyek ezzel kapcsolatban a rendelkezésemre állnak.</div>
Küldesz bizonyítékot arról, amit én magam se tagadok?
Sep 28, 2012 16:29:46
tigris
Sep 28, 2012 16:30:00
hát esküszöm úgy emlékszem, hogy hónapokkal ezelőtt ezt teli pofával tagadtad itt...
hát esküszöm úgy emlékszem, hogy hónapokkal ezelőtt ezt teli pofával tagadtad itt...
Sep 28, 2012 16:30:00
Amerika Kapitány
Sep 28, 2012 16:30:48
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Amerika Kapitány</div>Egyébként majd a bíróságtól megnyugtató választ fogsz kapni, hogy te géntolvajoztál a blogon. Készítsd a vazelint, hazug recskás, mert a következô tárgyalásodon faszra húz a felperes.</div>
A "géntolvaj" jelző hivatkozásként történő használatát soha nem tagadtam. Ha a bíróságon rákérdeztek volna, mint ahogy erre eddig nem került sor erre, ott is rábólintottak volna, hogy igen, én írtam a cikkajánló címébe, hogy géntolvajok.</div>
...meg a hozzászólások között is zsidóztál és géntolvajoztál, te gyáva hazug szardarab.
De tudod mit, megkapja a felperes a trolloktól az anyagot, aztán majd a bíróság eldönti, ki hazudik.
Ha már ekkora a pofád.
A "géntolvaj" jelző hivatkozásként történő használatát soha nem tagadtam. Ha a bíróságon rákérdeztek volna, mint ahogy erre eddig nem került sor erre, ott is rábólintottak volna, hogy igen, én írtam a cikkajánló címébe, hogy géntolvajok.</div>
...meg a hozzászólások között is zsidóztál és géntolvajoztál, te gyáva hazug szardarab.
De tudod mit, megkapja a felperes a trolloktól az anyagot, aztán majd a bíróság eldönti, ki hazudik.
Ha már ekkora a pofád.
Sep 28, 2012 16:30:48
sodika
Sep 28, 2012 16:31:30
Te, csillámpóni. :-)))</div>
Van teljes mentésed a blogról?
Hurrá, nekem is. És a bíróságnak is lesz, mert be fogják kérni a rendőrlistás ügyemből. Egyéb? :)
Hurrá, nekem is. És a bíróságnak is lesz, mert be fogják kérni a rendőrlistás ügyemből. Egyéb? :)
Sep 28, 2012 16:31:30
a nyul viszi a puskat
Sep 28, 2012 16:33:01
<div class="quote"><div class="author">tigris</div>ha nem lenne ekkora faszszopó görény, én tényleg kicsit sajnálnám ezt a férget. iszonyú érzés lehet a három évvel ezelőtti hozzászólásaidat megtagadni, saját magadra nemet mondani, sőt azt kijelenteni, hogy ezt az ellenségeid írták....ez az igazi tragédia Endre...</div>
Stimmel, en is megsajnalom, de aztan eszembe jut a naci oldala es huss a sajnalat mar el is illant.
Stimmel, en is megsajnalom, de aztan eszembe jut a naci oldala es huss a sajnalat mar el is illant.
Sep 28, 2012 16:33:01
sodika
Sep 28, 2012 16:34:41
Bizonyítani tudod Twitter és Indavideo alapján, hogy igenis "géntolvajoztam"? Hurrá, sose tagadtam.
Van teljes mentésed a blogról? Hurrá, a bíróságnak is.
Egyéb? :)
Van teljes mentésed a blogról? Hurrá, a bíróságnak is.
Egyéb? :)
Sep 28, 2012 16:34:41
tigris
Sep 28, 2012 16:35:44
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Echelon néni</div>
Hurrá, nekem is. És a bíróságnak is lesz, mert be fogják kérni a rendőrlistás ügyemből. Egyéb? :)</div>
hát akkor nem értem mire építed a védekezésed.... ha te is bevallod, hogy legéntolvajoztad őket, akkor valószínűleg meg fogják kapni a kártérítést.
Hurrá, nekem is. És a bíróságnak is lesz, mert be fogják kérni a rendőrlistás ügyemből. Egyéb? :)</div>
hát akkor nem értem mire építed a védekezésed.... ha te is bevallod, hogy legéntolvajoztad őket, akkor valószínűleg meg fogják kapni a kártérítést.
Sep 28, 2012 16:35:44
Csak egy olvasó
Sep 28, 2012 16:37:01
(Sep 26, 2012 21:19:09)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Olyan, hogy én szigorúbb büntetést kapjak, mint Kaufmann, elképzelhetetlen. :)
Én csak linkeltem a cikkére.</div>
vs.
(Sep 28, 2012 16:27:53)
Nem egészen másfél nap telt el csak a két hozzászólás közt. Most akkor bevallottad, hogy leírtad a géntolvajt, vagy csak linkelted?
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Olyan, hogy én szigorúbb büntetést kapjak, mint Kaufmann, elképzelhetetlen. :)
Én csak linkeltem a cikkére.</div>
vs.
(Sep 28, 2012 16:27:53)
Nem egészen másfél nap telt el csak a két hozzászólás közt. Most akkor bevallottad, hogy leírtad a géntolvajt, vagy csak linkelted?
Sep 28, 2012 16:37:01
sodika
Sep 28, 2012 16:38:18
<div class="quote"><div class="author">tigris</div>ha te is bevallod, hogy legéntolvajoztad őket, akkor valószínűleg meg fogják kapni a kártérítést.</div>
Nem. Az az álláspontom, és ezt a videóban is elmondom, hogy a történet objektív tényeit tekintve ez igenis egy helyénvaló újságírói fordulat volt Kaufmann tanár úrtól.
Nem. Az az álláspontom, és ezt a videóban is elmondom, hogy a történet objektív tényeit tekintve ez igenis egy helyénvaló újságírói fordulat volt Kaufmann tanár úrtól.
Sep 28, 2012 16:38:18
sodika
Sep 28, 2012 16:39:25
<div class="quote"><div class="author">Csak egy olvasó</div>Most akkor bevallottad, hogy leírtad a géntolvajt, vagy csak linkelted?</div>
Linkeltem, fél mondattal leírva, miről szól a cikk.
De nem pont azzal a konkrét félmondattal, amit becsatoltak.
Linkeltem, fél mondattal leírva, miről szól a cikk.
De nem pont azzal a konkrét félmondattal, amit becsatoltak.
Sep 28, 2012 16:39:25
tigris
Sep 28, 2012 16:40:39
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">tigris</div>ha te is bevallod, hogy legéntolvajoztad őket, akkor valószínűleg meg fogják kapni a kártérítést.</div>
Nem. Az az álláspontom, és ezt a videóban is elmondom, hogy a történet objektív tényeit tekintve ez igenis egy helyénvaló újságírói fordulat volt Kaufmann tanár úrtól.</div>
?? hogy jön ide Kaufmann tanár úr? ezt te mondtad/írtad. az előbb jelentetted ki.
hiába Kaufmannt besározni ez a te ügyed innentől.
Nem. Az az álláspontom, és ezt a videóban is elmondom, hogy a történet objektív tényeit tekintve ez igenis egy helyénvaló újságírói fordulat volt Kaufmann tanár úrtól.</div>
?? hogy jön ide Kaufmann tanár úr? ezt te mondtad/írtad. az előbb jelentetted ki.
hiába Kaufmannt besározni ez a te ügyed innentől.
Sep 28, 2012 16:40:39
?
Sep 28, 2012 16:41:21
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">tigris</div>ha te is bevallod, hogy legéntolvajoztad őket, akkor valószínűleg meg fogják kapni a kártérítést.</div>
Te egyáltalán fel tudod fogni ,hogy mit művelt a haverod? Egy kultúrember nem így intézi a magánügyeit.
Te egyáltalán fel tudod fogni ,hogy mit művelt a haverod? Egy kultúrember nem így intézi a magánügyeit.
Sep 28, 2012 16:41:21
Echelon néni
Sep 28, 2012 16:41:53
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Echelon néni</div>
Küldesz bizonyítékot arról, amit én magam se tagadok?</div>
Endike, egy csomó minden van itt nálam, olyasmi is ami a legrosszabb rémálmaidban jut csak eszedbe.
Egy jogász ma átnézte és azt mondta, hogy nem lenne a helyedben.
Ami azt illeti, nem akartam így kibaszni veled, de aztán elgondolkodtam azon, hogy egy olyan mocsok mint te miért érdemelne kegyelmet?
Igen, ez egy roppant geci és aljas ármánykodás lesz ellened, de részedről védhetetlen.
Az egészet köszönd annak, ahogy Marci dolgait kezeled. Én nagyon nem csípem azt a faszt, egy ugyanolyan retardált hazafika mint a többi. Azonban a fizikai teljesítménye az elismerésre méltó, és az ahogy te ezt szarba sem véve, nem törödve és közömbösen kezeled, miközben komoly kötelezettségeid lennének, engem kibaszottul felháborít.
Először azon gondolkodtam, hogy felhívom azt aki a tartozós ügyeimet intézi, de rájöttem, hogy ha neked eltörik a kezed, akkor abból Marcinak nem lesz pénze és én is el tudok költeni 3 kilót másra.
Aztán véletlen rábukkantam egy mappára, amelyben csuda dolgok vannak. Egyelőre ezek nem publikusak, de majd a bíróságon megmagyarázhatod. Ha tudod.
Persze ebből sem lesz lóvé, de legalább legálisan úgy ki tudok veled baszni, hogy abba belesápadsz majd.
Megérdemled. Régen megért ez már neked.
Küldesz bizonyítékot arról, amit én magam se tagadok?</div>
Endike, egy csomó minden van itt nálam, olyasmi is ami a legrosszabb rémálmaidban jut csak eszedbe.
Egy jogász ma átnézte és azt mondta, hogy nem lenne a helyedben.
Ami azt illeti, nem akartam így kibaszni veled, de aztán elgondolkodtam azon, hogy egy olyan mocsok mint te miért érdemelne kegyelmet?
Igen, ez egy roppant geci és aljas ármánykodás lesz ellened, de részedről védhetetlen.
Az egészet köszönd annak, ahogy Marci dolgait kezeled. Én nagyon nem csípem azt a faszt, egy ugyanolyan retardált hazafika mint a többi. Azonban a fizikai teljesítménye az elismerésre méltó, és az ahogy te ezt szarba sem véve, nem törödve és közömbösen kezeled, miközben komoly kötelezettségeid lennének, engem kibaszottul felháborít.
Először azon gondolkodtam, hogy felhívom azt aki a tartozós ügyeimet intézi, de rájöttem, hogy ha neked eltörik a kezed, akkor abból Marcinak nem lesz pénze és én is el tudok költeni 3 kilót másra.
Aztán véletlen rábukkantam egy mappára, amelyben csuda dolgok vannak. Egyelőre ezek nem publikusak, de majd a bíróságon megmagyarázhatod. Ha tudod.
Persze ebből sem lesz lóvé, de legalább legálisan úgy ki tudok veled baszni, hogy abba belesápadsz majd.
Megérdemled. Régen megért ez már neked.
Sep 28, 2012 16:41:53
tigris
Sep 28, 2012 16:41:55
tényleg az a leggusztustalanabb, ahogy a "barátodra" próbálod rákenni a szart.
Sep 28, 2012 16:41:55
sodika
Sep 28, 2012 16:42:41
<div class="quote"><div class="author">tigris</div>
?? hogy jön ide Kaufmann tanár úr? ezt te mondtad/írtad. az előbb jelentetted ki. </div>
Ha csillámpónis weboldalra linkelsz, azt írod, hogy ott csillámpónikról írnak. Sajnos a mama és az egyértelműség kedvéért kénytelen leszek a védekezésemet ilyen nagyon gyerekes példákra és analógiákra építeni.
?? hogy jön ide Kaufmann tanár úr? ezt te mondtad/írtad. az előbb jelentetted ki. </div>
Ha csillámpónis weboldalra linkelsz, azt írod, hogy ott csillámpónikról írnak. Sajnos a mama és az egyértelműség kedvéért kénytelen leszek a védekezésemet ilyen nagyon gyerekes példákra és analógiákra építeni.
Sep 28, 2012 16:42:41
banshee
Sep 28, 2012 16:43:16
Na, csak eljutottunk oda hogy beismerted a bűncselekmény elkövetését.
Na, csak eljutottunk oda hogy beismerted a bűncselekmény elkövetését.
Sep 28, 2012 16:43:16
sodika
Sep 28, 2012 16:45:22
Aztán véletlen rábukkantam egy mappára, amelyben csuda dolgok vannak. Egyelőre ezek nem publikusak, de majd a bíróságon megmagyarázhatod. Ha tudod.</div>
Troll vinyóján troll mappa.
Már látatlanban is nagyon hitelesnek hangzik. :)
Aztán véletlen rábukkantam egy mappára, amelyben csuda dolgok vannak. Egyelőre ezek nem publikusak, de majd a bíróságon megmagyarázhatod. Ha tudod.</div>
Már látatlanban is nagyon hitelesnek hangzik. :)
Sep 28, 2012 16:45:22
tigris
Sep 28, 2012 16:45:35
Ha csillámpónis weboldalra linkelsz, azt írod, hogy ott csillámpónikról írnak. Sajnos a mama és az egyértelműség kedvéért kénytelen leszek a védekezésemet ilyen nagyon gyerekes példákra és analógiákra építeni.</div>
???? hogy jön ide a csillámpóni. téged azért pereltek be, mert azt állítottad melindáról (többek között), hogy "géntolvaj zsidó". most beismerted, hogy ezt tényleg te írtál. szerintem ez innentől bukó. én ugyan nem vagyok jogász, de ez védhetetlen pozíciónak tűnik. jöhetsz mindenféle kislányos állattal, felvonultathatod az én pici pónim hadtestedet, sőt elviheted az alien babát si a tárgyalásra, azok se fognak segíteni rajtad.
elbuktál.
Ha csillámpónis weboldalra linkelsz, azt írod, hogy ott csillámpónikról írnak. Sajnos a mama és az egyértelműség kedvéért kénytelen leszek a védekezésemet ilyen nagyon gyerekes példákra és analógiákra építeni.</div>
???? hogy jön ide a csillámpóni. téged azért pereltek be, mert azt állítottad melindáról (többek között), hogy "géntolvaj zsidó". most beismerted, hogy ezt tényleg te írtál. szerintem ez innentől bukó. én ugyan nem vagyok jogász, de ez védhetetlen pozíciónak tűnik. jöhetsz mindenféle kislányos állattal, felvonultathatod az én pici pónim hadtestedet, sőt elviheted az alien babát si a tárgyalásra, azok se fognak segíteni rajtad.
elbuktál.
Sep 28, 2012 16:45:35
szpítsopp
Sep 28, 2012 16:46:18
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>:)
még szerencse, hogy nekem nincsenek memória-gondjaim, és emlékszem, hogy ezeket te írtad te kis hazudós patkány :D
még szerencse, hogy nekem nincsenek memória-gondjaim, és emlékszem, hogy ezeket te írtad te kis hazudós patkány :D
Sep 28, 2012 16:46:18
sodika
Sep 28, 2012 16:47:30
<div class="quote"><div class="author">banshee</div>
Na, csak eljutottunk oda hogy beismerted a bűncselekmény elkövetését.</div>
Azt, hogy Kaufmann cikkeire azok eredeti címe alapján hivatkoztam, helyénvaló döntés volt a részemről, és ezt a döntésemet a bíróság előtt is meg fogom védeni.
A jelző használatának indokoltságát az objektív tények tükrében kell nézni. Ez egy olyan történet, aminél a videók és az iratok alapján objektívan nem alkalmas közmegegyezés szerint arra, hogy sértőnek számítson.
Na, csak eljutottunk oda hogy beismerted a bűncselekmény elkövetését.</div>
Azt, hogy Kaufmann cikkeire azok eredeti címe alapján hivatkoztam, helyénvaló döntés volt a részemről, és ezt a döntésemet a bíróság előtt is meg fogom védeni.
A jelző használatának indokoltságát az objektív tények tükrében kell nézni. Ez egy olyan történet, aminél a videók és az iratok alapján objektívan nem alkalmas közmegegyezés szerint arra, hogy sértőnek számítson.
Sep 28, 2012 16:47:30
sodika
Sep 28, 2012 16:48:07
<div class="quote"><div class="author">tigris</div>azt állítottad melindáról (többek között), hogy "géntolvaj zsidó". most beismerted, hogy ezt tényleg te írtál.</div>
Nem, ilyet nem írtam.
Nem, ilyet nem írtam.
Sep 28, 2012 16:48:07
szpítsopp
Sep 28, 2012 16:48:20
<div class="quote"><div class="author">Echelon néni</div>1) éppen az abszolutóriumra készülök
</div>
Endre, ha már úgy is meg van (lol), elmondanád, mi a faszt kellett 'készülni' az <i>abszolutóriumodra</i>? :DDD
Elmondjam, én hogy készültem rá? Elszívtam egy cigit, aztán bementem a TO-ra és kikértem :D
</div>
Endre, ha már úgy is meg van (lol), elmondanád, mi a faszt kellett 'készülni' az <i>abszolutóriumodra</i>? :DDD
Elmondjam, én hogy készültem rá? Elszívtam egy cigit, aztán bementem a TO-ra és kikértem :D
Sep 28, 2012 16:48:20
Echelon néni
Sep 28, 2012 16:49:44
Már látatlanban is nagyon hitelesnek hangzik. :)</div>
Nézd, a helyedben átgondolnám hány ilyen hozzászólást engedek meg magamnak.
Persze te tudod, meg az egód, hogy mi a fontosabb; most nagy arccal pofázni itt, vagy megoldást keresni, hogy kisebb legyen a baj.
Már látatlanban is nagyon hitelesnek hangzik. :)</div>
Nézd, a helyedben átgondolnám hány ilyen hozzászólást engedek meg magamnak.
Persze te tudod, meg az egód, hogy mi a fontosabb; most nagy arccal pofázni itt, vagy megoldást keresni, hogy kisebb legyen a baj.
Sep 28, 2012 16:49:44
sodika
Sep 28, 2012 16:49:46
Egy apa mégis mire gondoljon, ha a szülés után hirtelen nem akarnak tőle semmit? Hogy amolyan tenyészbikának kellett, nyilván az a logikus gondolat a részéről.
Sep 28, 2012 16:49:46
szpítsopp
Sep 28, 2012 16:50:12
sodi azzal próbál védekezni, hogy 2010-ben bementek a hekkerek a freeblogra, átállították a belső dátumrendszert, írtak pár mocskolódó hozzászólást, visszaállították az órát, aztán kiléptek. Teljesen hihető, hisz a Samsungot is feltörték!
Sodi, ennél csak akkor fogok jobban röhögni, amikor megpróbálsz majd bújkálni a börtön elől.
Sodi, ennél csak akkor fogok jobban röhögni, amikor megpróbálsz majd bújkálni a börtön elől.
Sep 28, 2012 16:50:12
75 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Semmi különös.
BKV, mobil, T-Online...
Olyan elmaradások, melyek azután keletkeztek, hogy a zsidók kiraboltak.
Tök természetes tehát, hogy a zsidók miatt keletkezett tartozásokat csak és kizárólag a zsidóktól beszedett pénzből legyek hajlandó törleszteni.
Előzmény: V.2.0. (5774)</div>
péter figyelsz?
és te ezt a nácit vendégelted meg....