Es ezt is elbukna.
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Nekem mindig olyan a szemöldökével, mint egy bohóc.
Kicsi korom óta rettegek tőlük, és nem vagyok már mai csirke, tehát nem a mostani filmek miatt, egyszerűen gyűlölöm a bohócokat.
Rohadjon meg Tibi bohóc, undorító, torz képződmény.
Nagyon sajnálom. Tudok valamiben segíteni?Szereted a léggömböket?
2017-ben csináltatta, Editke azóta nem tudta kigazdálkodni, na.
Egyetlen mázlija, hogy biztos nem szúrják ki, hogy egy nyugati felhőének fizetéséből kizárólag hitelre telik.
KÖSZÖNJÜK A HOGYFOLTOT VIKTOR
Egyik legjobb könyv, és legszarabb film(ek)!
Fel sem fogja mi történik vele, körülötte.
Ugyanazokat éli meg, amiket itt olvasunk és a valóság mindig rosszabb, de egyszerüen már csak a bebaszáscsá a fontos.
Látványos a kognitív képességeinek leépülése.
Most azzal védi a megmaradt csöpp agyát, hogy nem azért hagyta ott a csöves, mért 4-5 napja folyamatosan foskész volt és kibírhatatlanul viselkedett, hanem azért mert felemelte a hangját az öregasszonynak.
Most Endre úgy csinál, mintha nem ő provokálná az öregasszonyát is a folyamatos értelmetlen balfaszkodásaival, meg hogy részegen baromságot csinál az anyja házában.
Most a győztes oldalra próbál helyezkedni, hogy nyugtassa magát, közben meg keresi a hurok kötő tutoriálokat a cipőhöz is meg a gázcsőről lógóhoz is.
Tranyó most kullancs, csövesprosti üzemmódba kapcsolt, de senki nem tudja elviselni néhány napnál tovább.
Patkánykodnia is kell, hogy nehogy bebukjon a helyével.
Nincs lájfsz, nincs pééz.
Tegnap már nagyon szarul nézett ki a tranyesz, a tél leg csak közeleg.
Endre meg egyedül a macskaólban, egy időzített bomba az anyjára nézve.
Már csak az a fontos neki, hogy igyon. ott van egész nap a retekben.
De legalább minden este megcsodálhatjuk a veknit.
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Hogyan tudja barhogyis kellemetlenne tenni?
Loopolassal?
Eloben ujjazza seggbe magat?
Hát ez elég szar bait volt, holnap jobban kell igyekezni.
A művészbejárónál várjuk kisbobot is
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
Addaboy olyan a snecológiában mint Xenu a szcientológiában.
Csak beavatottként tudhatsz róla, egy bizonyos szint felett.
Nincs ezzel baj, csak kérdez.
Nekem azzal van bajom, hogy nem világoskék nickről, azonosíthatóan.
Az a baj, hogy hiába van kitiltva a legtöbb csöviszállóról amint bejön az első fagy már kiadják a menhelyeknek, hogy kötelező minden szardarabot befogadni. Tibi igazi problémája akkor lesz ha most tényleg rátaposnak a szamárfaszra és bevarják snecikét a böribe. Akkor megszűnik Tranyó egyetlen pénzforrása, ugrik a telekom számla, ugrik az internet, ugrik az élőzés, ugrik az a minimális bevétel is. Attól félek, hogy magával fogja rántani Judgát. Remélhetőleg Józsi a szájába lép párszor és eltakarodik.
kissendrevagyok
Látod, mostantól egy magányos,felpüffedt,testi-szellemi roncs, falusi munkanélküli, megvetett pedobuzi leszel.
Ez a szint már foglalt, irány lejjebb.
Sodráknak mindíg van lejjebb.
Mercike TIBI bemutatkozott magától tegnap :D
Mára meg már örülne,ha csak szimplán buzi lenne, pedofil, tranyóbaszó és a többszáz egyéb aberráció nélkül.
Ó ö Hi sztrápácská no food faszom gyere már
Ez alkhol betegség teljesen le van épülve.Mikkor vahurnak szombaton szinészkedet az az volt de nem soká ilyen lesz szinészkedés nélkul is teljesen le van épülve szerintem élövel ne is probálkozon.Tranyo szintén neki sincs már sok hátra
Hivd ki a rendört.Csinálj már valami vacsorát
Próféta szóljon belőled
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Szerdan eltereles, Haho. Ha fogadni lehet, hogy az elorehozott pesti latogatas a buzipucs leverese miatt oda vezet-e, hogy a tibi megint elkurja es o megy elobb boribe akkor feltenned a havi kavepenzed ra?
Ha tenyleg meg kell jelenni valahol jozanul szerdan, szerinted menni fog?
Lehet, hogy vacott van ilyen szerelmeseknek fentartott zarka, ahol kis szivecskes ablakon at lehet uvolteni, hogy "nem igaz, hogy MIT csinalsz endiii! "
Ebben eddig lehetett eljutni.
Én tettem fel a kérdést, pont azért név nélkül mert elég megosztó témának tünt eddig is.
De már mindegy igazából, csak nincs kedvem elmenni 24 órára pihenni ezért.
Hetyetye ne ezt ne.
Szerintem a tranyo fog hamarabb kimulni.Gyagyás meg valami diliházba fog kikötni.Az ilyen alakokat mint a benke vahur tranyo gyagygás ezeket messze elkenné tiltani a világhálotol.Egy normális társadalomba ezek valami zárt intézetbe lennének messze elzárva a társadalom normálisabb tagjaitol.
Hivd ki a rendört.Csinálj már valami vacsorát
December 4 től napi géza nyugii
Mindensörtök? Höhöhö
Nem fityelsz.
"Nem december van, hanem szeptember, de ez mindegy, mert részeg vagyok xD"
Nagyon jó volt ez a szatyor lájfsz! Ráadásul már biztos, hogy az egyik kártyen mergánál van, mert a tranyónak két NAV-os inkasszója van (az egyik a bűnügyi költség).
Egy kifestett, rendbe rakott lakással le lehetett venni a lábáról. Azóta folyik a sör és a vodka gyagya pénzéből. :)
Ha fifi ezt látta, akkor egyáltalán nem lepődök meg a mai viselkedésén. :)
Ha megnézed a szócikkét a historyban még látszanak dolgok amúgy :)
Azért nem válaszolok rendesen mert a teljes kép nekem sincs meg, csak Endre videóiból meg itteni commentekből van egy képem.
NSZKSZ, már találtam is infómorzsákat:D
Hetyetye ne ezt ne.
De van önálló gondolata, az hogy igyon.
Az alkoholizmusban is az apját másolja, még Tibi nevű csövest is szerzett magának, mert az apjának is az volt.
Csak az apja meg bírta tartani a Tibi nevű csövijét Edinek nem megy, kudarcot vallott
Gecis hányós lavór
Szerintem valószínűbb, hogy Lyudgán élősködik. Ilyenkor, ha vele van, mindig az a deal, hogy nem lájvozhat. De általában nem bírja sokáig (pár nap). Pl. tavaly karácsonykor is hasonló szitu volt, csak akkor épp varangyék voltak látogatóban nála
szíjjel lesztek bombázva
Ez a vilagoskek korszak. (=^・^=)
Attól még hogy itt bőgök, nem fogok hazamaterializálódni.
Ott volt a diploma, keresztlevél, szerelmi szerződés, Mazda adás-vételi és a Edina-Tibi házassági fénykép mellett.
a kocsi kesztyűtartójában volt.
sodi egy ndc npc. egy olyan npc amelyik nem vezet: non-driving.

Alkoholista sodi asodi
☨RIP Bagolyka 2024. április - 2026. június | forum kepbeszuros segedbuzi: sodika.gay
Ez ilyen csaladi tradicio sokgeneracios ertelmisegiek koreben. Mint amikor valaki orvosnak tanul, mert a faterja is orvos.
Én ilyenkor szoktam inni egy sört.
Ændi nem balek, csak az idorablo tevekenysegeket kiszervezi, hogy minel jobban a munkajara osszpontosithasson. Igy nem zavarja a parja, ha masnal lakik, nem neki kell a kisboltba szaladgalnia vodkaert, csak a kartyent adta Tibcedesznek. Idorablo tevekenyseg meg a fajtalankodas is, igy azt is kiszervezte egy random szexnyuggernek. Mint a Groby futaros idokben, amikor a hutobe is a futarral pakoltatja be.
Eljott az az idoszak, amikor az ivas egyetlen korlatja, hogy eszmeletlen allapotban nem tud eltotyogni a kisboltba sort venni.
Itt most a trollok elott uj lehetoseg nyilt: ha mondjuk valaki rendelne Ændinek hazhozszallitassal sort, akkor bizony napokra ki lehetne vonni a forgalombol, egyszeruen azert, mert addig iszik, amig van mit. Jelenleg azert tud peldaul a melocsaban meg megjelenni, mert egyszerre csak tiz sort bir hazahozni, igy nem lehet folyamatosan reszeg.
ebben az a vicces hogy a goldanak van jogsija, neki pedig nincs.
Mert magányos mint a rohadtélet. Pedig Sneci most "itthon" van, annyi csövest meg cigót szedhetne össze amennyit csak akar, mi a probléma? Mondjuk jobb nem lesz, mert a gép meg a cég nem engedi ki a macskaólból, pénzt kap, csak ideje meg lehetősége nem lesz elkölteni. Pedig van ott tennivaló bőven, mondjuk az ólat meg a házat kellene megmenteni az összedőléstől, dehát a nyár is elmúlt, majd Jövő évben azt is elkezdik. Snegó, te meg ne legyél annyira magányos, szokjad az egyedüllétet meg azt, hogy most már nincs osztrák állam amelyik kinyalja a seggedet csak Orbánisztán és macskaól. Ebben eddig lehetett eljutni. Lehetne és lesz rosszabb is.
Nekem nincsenek már pénzügyeim. Megvan a Netflix, a napi pár sör, és ennyi
De akik nem voltak akkor még adófizetők, annak meg a szüleik.
SEO. Endre Farkas Kiss, criminal, assaulting women, pedophile, fraudster
Ha fekete nick-kel kérdezel, akkor is pihenőre mész, hahó! :D
Tiltott tudás, a fórumon kell visszaolvasni a 7112. oldaltól kb egy évnyit.
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Sneci egy annyira unalmas senki, hogy szó szerint nincs semmilyen témája, amiröl beszélhet, ezért még a lejárató videók alanyának is fizet.
PúpszásziVámpír
(
x10)
Sep 04, 2023 22:16:32
x10)
A Mazda árát csak a himnős férjedtől lehetne behajtani te szhar, mivel ő baszta szét!
Álmodjatok Rémeket!
MaxPayne
(
x24)
Sep 04, 2023 22:16:35
x24)
nagyon magányos fagy endi, hiányzik tiborsz? XD
a gézás vergődést ne erőltesd, felesleges. géza jól mondta a mai videóban: nincs semmiről papír, így jártál...polgári perre meg nincs pénzed.
a gézás vergődést ne erőltesd, felesleges. géza jól mondta a mai videóban: nincs semmiről papír, így jártál...polgári perre meg nincs pénzed.
Es ezt is elbukna.
linziasztal01
(
x77)
Sep 04, 2023 22:17:03
x77)
Ja, hogy tibi azóta nem jelentkezett és talált valakit pesti lakással?
Mik vannak?!
Tibor is olvassa (már amennyire tud) a fórumot és biztosra veszem, hogy megértette, amikor rávilágítottunk a mai első flokkod után, te voltál az ötletgazda és tőrbe csaltad.
(Macska)szar ügy, Editke.
Mik vannak?!
Tibor is olvassa (már amennyire tud) a fórumot és biztosra veszem, hogy megértette, amikor rávilágítottunk a mai első flokkod után, te voltál az ötletgazda és tőrbe csaltad.
(Macska)szar ügy, Editke.
Hahó
(
x136)
Sep 04, 2023 22:17:19
x136)
fikás, 24 órán belül 27 percnyi kontentet gyártottál a trolloknak. jó, most hagyjuk, hogy milyen, megszoktuk tőled az okádékot, de legalább lekonyuló picsaszájjal kedveskedtél. ezen kívül nyomorban élsz, szopóágon vagy, a többi trash retard mind ellened van, és röhög rajtad.
mi már tényleg csak egy kávét kérünk.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
mi már tényleg csak egy kávét kérünk.
-.-
Sep 04, 2023 22:18:30
kaff hajnali cica 20220904 part3
gofile.io/d/NOcwz7
1. borcsere biznisz
2. Ilyen gazdag csaj vagy? akkor inkább rám költs
3. (szatyorlájv)
gofile.io/d/NOcwz7
1. borcsere biznisz
2. Ilyen gazdag csaj vagy? akkor inkább rám költs
3. (szatyorlájv)
Sep 04, 2023 22:18:30
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Sep 04, 2023 22:19:30
x11)
Endre ex házikoboldja profilkép.
Kicsi korom óta rettegek tőlük, és nem vagyok már mai csirke, tehát nem a mostani filmek miatt, egyszerűen gyűlölöm a bohócokat.
Pennywise
Sep 04, 2023 22:23:39
Sep 04, 2023 22:23:39
-.-
Sep 04, 2023 22:24:18
kaff hajnali cica 20220904 part4
gofile.io/d/lnCjbe
1. (szatyorlájv) - nyelvtan tanár - kinyalják?
2. megérkezés LIFT pianino vs zongora
gofile.io/d/lnCjbe
1. (szatyorlájv) - nyelvtan tanár - kinyalják?
2. megérkezés LIFT pianino vs zongora
Sep 04, 2023 22:24:18
linziasztal01
(
x77)
Sep 04, 2023 22:24:41
x77)
2017-ben csináltatta, Editke azóta nem tudta kigazdálkodni, na.
SyntaxError
(
x24)
Sep 04, 2023 22:27:21
x24)
Fifi, azt szerinted meg fogják tudni a bankok, hogy azért nem akarsz a nevedre venni semmit, mert félsz, hogy Inkasszó Imre és Végrehajtó Viktor ráteszik a kezük?
Kár lenne, ha egy névtelen hős tájékoztatná a pénzintézményeket, hogy így akarod elkerülni a felelősségre vonást és hogy fizess.
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Kár lenne, ha egy névtelen hős tájékoztatná a pénzintézményeket, hogy így akarod elkerülni a felelősségre vonást és hogy fizess.
linziasztal01
(
x77)
Sep 04, 2023 22:31:35
x77)
Fifi, azt szerinted meg fogják tudni a bankok, hogy azért nem akarsz a nevedre venni semmit, mert félsz, hogy Inkasszó Imre és Végrehajtó Viktor ráteszik a kezük?
Egyetlen mázlija, hogy biztos nem szúrják ki, hogy egy nyugati felhőének fizetéséből kizárólag hitelre telik.
Söröskorsó
Sep 04, 2023 22:32:00
"A kajára, meg cigire, meg sörre költött pénz az felszabadul, esetlegesen akár arra, hogy neked a lehető legkellemetlenebbé tegyem azt az élményt, hogy ma sem fizettél."
A kurva életbe Endre!
Ad 1: Kizárólag a cigire költött pénz szabadul fel, mivel vedelsz mint a göde, ha úgy van akkor ugyanannyit mint Tibszivel ketten, ezen felül zabálsz is.
Ad2: Szóval Gayzára, aki állítólag tartozik neked és várod a törlesztést, ezentúl mégtöbb pénzt basznál el.
SHIKER!
"Ha bugyinak használnálak akkor legalább nyugodtan be tudnék fosni." - Kaffka Tibor
A kurva életbe Endre!
Ad 1: Kizárólag a cigire költött pénz szabadul fel, mivel vedelsz mint a göde, ha úgy van akkor ugyanannyit mint Tibszivel ketten, ezen felül zabálsz is.
Ad2: Szóval Gayzára, aki állítólag tartozik neked és várod a törlesztést, ezentúl mégtöbb pénzt basznál el.
SHIKER!
Sep 04, 2023 22:32:00
kissendrevagyok
(
x48)
Sep 04, 2023 22:34:19
x48)
Endre mennyit szoktál utalni naponta Tranyónak ?
kissendrevagyok
-.-
Sep 04, 2023 22:35:38
kaff hajnali cica 20220904 part5
gofile.io/d/HcmhgI
1. aztamindenit - merga ájuldozik a lakástól & vodka
2. merga folyamat ájuldozik az albérlettől
3. kap kaját: pörit
4. "nagyon szép - gyönyörű" & dohányzás
5. "alkoholista vagyok és tele van a tököm.... piával" :D :D :D
6. akarsz fürdni? akkor lefürdök
7. Nagyon szép - gyönyörű - nem semmi (a lakás) loop
8. adjak kést, villát? KÉZZEL MEGESZEM! :D (pörkölt kézzel? :D)

Ezt már meg is paszták helyetted púp!
LÁTOD FIKÁS? Csak egy rohadt albérletet kellett volna kerítened Szolnokon / Pesten és a cica már ájuldozna, erre sem voltál képes csak egy kis macskaólra
szobára vitték, lefürdették és megpaszták helyetted.
Sőt még a te pénzedből vettek sörikét is
Van pénz oldjuk meg! HA van pénz akkor miért nicns egy normális albérlet a cicádnak? Se lakás, se kocsi, se pénz!
gofile.io/d/HcmhgI

LÁTOD FIKÁS? Csak egy rohadt albérletet kellett volna kerítened Szolnokon / Pesten és a cica már ájuldozna, erre sem voltál képes csak egy kis macskaólra
Van pénz oldjuk meg! HA van pénz akkor miért nicns egy normális albérlet a cicádnak? Se lakás, se kocsi, se pénz!
Sep 04, 2023 22:35:38
Sheldon
(
x2)
Sep 04, 2023 22:38:25
x2)
kaff hajnali cica 20220904 part5
gofile.io/d/HcmhgI
gofile.io/d/HcmhgI
KÖSZÖNJÜK A HOGYFOLTOT VIKTOR
-.-
Sep 04, 2023 22:38:56
kaff hajnali cica 20220904 part6
gofile.io/d/QI58yH
1. figyelj csoró vagyok
2. kevés kaja, tibi illedelmesen de elég
3. tibi dolgoztam loop
3. END meegy a paszás
gofile.io/d/QI58yH
1. figyelj csoró vagyok
3. tibi dolgoztam loop
3. END meegy a paszás
Sep 04, 2023 22:38:56
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Sep 04, 2023 22:38:59
x11)
Egyik legjobb könyv, és legszarabb film(ek)!
Balázs Padre
(
x13)
Sep 04, 2023 22:40:41
x13)
Várjuk sodrák, gayza egymás elleni feljelentéseit.
Vagy mégse?????
JA csak ÓCSKA CIRKUSZ volt.
Vagy mégse?????
JA csak ÓCSKA CIRKUSZ volt.
.
Sep 04, 2023 22:41:31
Tisztelt snecológus társak!
Szeretnék megtudni többet az addaboy témával kapcsolatban. Sajnos a pédián nincs fennt a szócikk róla. Teljesen vakfolt nekem ez a téma.. Esetleg valahol találok róla több információt?
Érdekelne ki ő és hogy kapcsolódik ide.
Köszönöm a segítséget.
Szeretnék megtudni többet az addaboy témával kapcsolatban. Sajnos a pédián nincs fennt a szócikk róla. Teljesen vakfolt nekem ez a téma.. Esetleg valahol találok róla több információt?
Köszönöm a segítséget.
Sep 04, 2023 22:41:31
Betöjt Laptop
(
x39)
Sep 04, 2023 22:43:43
x39)
Endre befostál már, hogy mész a böribe ?
Nem kéne evakuálni az országból ?
Nem kéne evakuálni az országból ?
Ugyanazokat éli meg, amiket itt olvasunk és a valóság mindig rosszabb, de egyszerüen már csak a bebaszáscsá a fontos.
Most azzal védi a megmaradt csöpp agyát, hogy nem azért hagyta ott a csöves, mért 4-5 napja folyamatosan foskész volt és kibírhatatlanul viselkedett, hanem azért mert felemelte a hangját az öregasszonynak.
Most Endre úgy csinál, mintha nem ő provokálná az öregasszonyát is a folyamatos értelmetlen balfaszkodásaival, meg hogy részegen baromságot csinál az anyja házában.
Most a győztes oldalra próbál helyezkedni, hogy nyugtassa magát, közben meg keresi a hurok kötő tutoriálokat a cipőhöz is meg a gázcsőről lógóhoz is.
Tranyó most kullancs, csövesprosti üzemmódba kapcsolt, de senki nem tudja elviselni néhány napnál tovább.
MaxPayne
(
x24)
Sep 04, 2023 22:44:01
x24)
"A kajára, meg cigire, meg sörre költött pénz az felszabadul, esetlegesen akár arra, hogy neked a lehető legkellemetlenebbé tegyem azt az élményt, hogy ma sem fizettél."
Hogyan tudja barhogyis kellemetlenne tenni?
Loopolassal?
Eloben ujjazza seggbe magat?
A helyzet megoldása
(
x45)
Sep 04, 2023 22:44:10
x45)
Köszönöm a segítséget.
Köszönöm a segítséget.
Hát ez elég szar bait volt, holnap jobban kell igyekezni.
A művészbejárónál várjuk kisbobot is
-
Sep 04, 2023 22:45:03
Köszönöm a segítséget.
Köszönöm a segítséget.
Addaboy olyan a snecológiában mint Xenu a szcientológiában.
Csak beavatottként tudhatsz róla, egy bizonyos szint felett.
Sep 04, 2023 22:45:03
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Sep 04, 2023 22:48:40
x11)
Köszönöm a segítséget.
Köszönöm a segítséget.
Balázs Padre
(
x13)
Sep 04, 2023 22:51:06
x13)
Tibornak jó a baszókapcsolat teremtő képessége.
miskolcigány
(
x5)
Sep 04, 2023 22:53:11
x5)
Latod gyagya, az uradat annyival meg lehet vezetni hogy egy olyan lakasba viszed fel ahova nem jarnak be az ejszaka kozepen kobor macskak okadni. Ennyi, ez lenne a szint, de te meg ezt sem tudod biztositani xd
A munka nem megoldás.
-
Sep 04, 2023 22:57:24
Egy proaktív srác az anyján keresztül rendőrök segítségével vet véget élete első tartós szexkapcsolatának, miután rájön hogy így anyagilag sokkal jobban jár, és miután már nem áll fel neki herélt bűzölgő férfipartnere immár semmit nem tartogat a számára.
Sep 04, 2023 22:57:24
Balázs Padre
(
x13)
Sep 04, 2023 22:57:30
x13)
Soderitto.Úgy tűnik, hogy tiborszisza nélküled is jól boldogul.
Látod, mostantól egy magányos,felpüffedt,testi-szellemi roncs, falusi munkanélküli, megvetett pedobuzi leszel.
kissendrevagyok
(
x48)
Sep 04, 2023 22:58:59
x48)
hetyetye ásó megölne hetyetye
Az a baj, hogy hiába van kitiltva a legtöbb csöviszállóról amint bejön az első fagy már kiadják a menhelyeknek, hogy kötelező minden szardarabot befogadni. Tibi igazi problémája akkor lesz ha most tényleg rátaposnak a szamárfaszra és bevarják snecikét a böribe. Akkor megszűnik Tranyó egyetlen pénzforrása, ugrik a telekom számla, ugrik az internet, ugrik az élőzés, ugrik az a minimális bevétel is. Attól félek, hogy magával fogja rántani Judgát. Remélhetőleg Józsi a szájába lép párszor és eltakarodik.
Tojás platform
Sep 04, 2023 22:59:23
Sep 04, 2023 22:59:23
Balázs Padre
(
x13)
Sep 04, 2023 23:01:09
x13)
Sodráknak mindíg van lejjebb.
sírógörcs
(
x4)
Sep 04, 2023 23:01:14
x4)
Sneci te baszott gecifejü Kulás köcsög!
Jössz 10 perccel az életemből, hogy rugnálak faszon
Jössz 10 perccel az életemből, hogy rugnálak faszon
Betöjt Laptop
(
x39)
Sep 04, 2023 23:03:55
x39)
Milyen jól öregedett ez is.
trashcity.net/video/5424/sodi-merci-miatt-anyuk%C3%A1m-k%C3%A9ts%C3%A9gbe-vonn%C3%A1-hogy-heter%C3%B3-vagyok
trashcity.net/video/5424/sodi-merci-miatt-anyuk%C3%A1m-k%C3%A9ts%C3%A9gbe-vonn%C3%A1-hogy-heter%C3%B3-vagyok
HerbertLizzard
Sep 04, 2023 23:04:55
Endre.
A cigányok, egy tehetséges szorgalmas nép. Nem véletlen, hogy ezzel a népcsoportal haverkodsz, évek óta. Ők okosak, és intelligensek. Mindenben hallgass a bölcs, tanácsadókra. Ha bármikor kérdésed van, mindig egy okos cigány tanácsaira hagyatkozz,ennyi a lényeg. Olyankor minden flottul fog menni. Believe me.
A cigányok, egy tehetséges szorgalmas nép. Nem véletlen, hogy ezzel a népcsoportal haverkodsz, évek óta. Ők okosak, és intelligensek. Mindenben hallgass a bölcs, tanácsadókra. Ha bármikor kérdésed van, mindig egy okos cigány tanácsaira hagyatkozz,ennyi a lényeg. Olyankor minden flottul fog menni. Believe me.
Sep 04, 2023 23:04:55
sírógörcs
(
x4)
Sep 04, 2023 23:05:08
x4)
Sztrapacska
(
x6)
Sep 04, 2023 23:06:23
x6)
Mára meg már örülne,ha csak szimplán buzi lenne, pedofil, tranyóbaszó és a többszáz egyéb aberráció nélkül.
Badoer
(
x1)
Sep 04, 2023 23:09:10
x1)
Megnéztem, tehát Gayza!
"Ki is az a Gayza? Gyakorlatilag az, aki hajléktalanná tette ismét a Mercit! Duplán is!"
Én már sírva röhögök, és nem Géza miatt.
Tényleg nem értem hogyan lehet ilyen komoly ábrázattal belemondani ezt egy kamerába.
Itt vagyok évek óta, de tényleg ennyire leépült a vekni, vagy mindig ennyire hülye volt?
Egyszerűen nem lehet érteni az összefüggést a gondolatai között. :O
Melyik betegség tünete ez? Alzheimer kór?
"Ki is az a Gayza? Gyakorlatilag az, aki hajléktalanná tette ismét a Mercit! Duplán is!"
Én már sírva röhögök, és nem Géza miatt.
Tényleg nem értem hogyan lehet ilyen komoly ábrázattal belemondani ezt egy kamerába.
Itt vagyok évek óta, de tényleg ennyire leépült a vekni, vagy mindig ennyire hülye volt?
Egyszerűen nem lehet érteni az összefüggést a gondolatai között. :O
Melyik betegség tünete ez? Alzheimer kór?
Ez alkhol betegség teljesen le van épülve.Mikkor vahurnak szombaton szinészkedet az az volt de nem soká ilyen lesz szinészkedés nélkul is teljesen le van épülve szerintem élövel ne is probálkozon.Tranyo szintén neki sincs már sok hátra
sírógörcs
(
x4)
Sep 04, 2023 23:10:09
x4)
Próféta szóljon belőled
Dadogós Kisnyugdíjas
(
x5)
Sep 04, 2023 23:10:56
x5)
tanulgatod a kreszt? mikor tudunk indulni megvasarolni a kocsit? gondolkoztal mar hogy milyen szinu kocsit szeretnel?
xray
(
x21)
Sep 04, 2023 23:11:46
x21)
Sep 04, 2023 23:11:46
tanulgatod a kreszt? mikor tudunk indulni megvasarolni a kocsit? gondolkoztal mar hogy milyen szinu kocsit szeretnel?
rózsaszínűt Sep 04, 2023 23:11:46
noikabatgomb
(
x10)
Sep 04, 2023 23:13:30
x10)
Szerdan eltereles, Haho. Ha fogadni lehet, hogy az elorehozott pesti latogatas a buzipucs leverese miatt oda vezet-e, hogy a tibi megint elkurja es o megy elobb boribe akkor feltenned a havi kavepenzed ra?
Ha tenyleg meg kell jelenni valahol jozanul szerdan, szerinted menni fog?
Lehet, hogy vacott van ilyen szerelmeseknek fentartott zarka, ahol kis szivecskes ablakon at lehet uvolteni, hogy "nem igaz, hogy MIT csinalsz endiii! "
Ratyirambó
Sep 04, 2023 23:15:07
A sokat megélt veterànt rendőrök kiutasítjàk a kisvárosból mire ő egyszemélyes háborút indít mindenki ellen.
Sep 04, 2023 23:15:07
Csendesmegfigyelő
(
x6)
Sep 04, 2023 23:16:08
x6)
Én tettem fel a kérdést, pont azért név nélkül mert elég megosztó témának tünt eddig is.
Dadogós Kisnyugdíjas
(
x5)
Sep 04, 2023 23:16:29
x5)
gyagyas megint olyan penz utan szalad amit soha nem fog visszakapni a balek impotens seggbeujjazott kocsog. ekozben mejszike a kocsogsodi hitelkartyajaval fizet ki maganak mindent sot meg mas csoveseknek is fizet. teljesen elitta az agyat.
Badoer
(
x1)
Sep 04, 2023 23:17:08
x1)
Próféta szóljon belőled
Szerintem a tranyo fog hamarabb kimulni.Gyagyás meg valami diliházba fog kikötni.Az ilyen alakokat mint a benke vahur tranyo gyagygás ezeket messze elkenné tiltani a világhálotol.Egy normális társadalomba ezek valami zárt intézetbe lennének messze elzárva a társadalom normálisabb tagjaitol.
Púpszászi napelem
(
x13)
Sep 04, 2023 23:17:41
x13)
te seggbeujjazott buzi, milyen hónap van?
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
sírógörcs
(
x4)
Sep 04, 2023 23:18:33
x4)
December 4 től napi géza nyugii
tyodina
Sep 04, 2023 23:18:57
Mindensörtök? Höhöhö
Sep 04, 2023 23:18:57
Betöjt Laptop
(
x39)
Sep 04, 2023 23:19:16
x39)
Nem fityelsz.
"Nem december van, hanem szeptember, de ez mindegy, mert részeg vagyok xD"
Biztatási kár
(
x10)
Sep 04, 2023 23:19:56
x10)
kaff hajnali cica 20220904 part6
gofile.io/d/QI58yH
1. figyelj csoró vagyok
3. tibi dolgoztam loop
3. END meegy a paszás
gofile.io/d/QI58yH
1. figyelj csoró vagyok
3. tibi dolgoztam loop
3. END meegy a paszás
Nagyon jó volt ez a szatyor lájfsz! Ráadásul már biztos, hogy az egyik kártyen mergánál van, mert a tranyónak két NAV-os inkasszója van (az egyik a bűnügyi költség).
Egy kifestett, rendbe rakott lakással le lehetett venni a lábáról. Azóta folyik a sör és a vodka gyagya pénzéből. :)
KicsiNéző
(
x13)
Sep 04, 2023 23:20:39
x13)
Azért nem válaszolok rendesen mert a teljes kép nekem sincs meg, csak Endre videóiból meg itteni commentekből van egy képem.
MaxPayne
(
x24)
Sep 04, 2023 23:20:40
x24)
A ven pedofil kocsogot, pont ennyire lehet komolyan venni, mikor okosnak hiszi magat es fenyegetozik:
youtube.com/shorts/ED7iPIu0pXQ?feature=shared
youtube.com/shorts/ED7iPIu0pXQ?feature=shared
noikabatgomb
(
x10)
Sep 04, 2023 23:24:38
x10)
Ekkora a tkom tartozas, endi, hogy a tibi mar nem is lajvozik ha nincs wifi a szallason?
Ebben eddig lehetett eljutni.
Csendesmegfigyelő
(
x6)
Sep 04, 2023 23:25:14
x6)
NSZKSZ, már találtam is infómorzsákat:D
Lenin atomjégtörő
Sep 04, 2023 23:28:24
Kiss Endre Farkas az Újszászi Városi Óvoda előtt, 2023
Sep 04, 2023 23:28:24
miskolcigány
(
x5)
Sep 04, 2023 23:31:37
x5)
Egyebkent mar csak azert is kibaszott nagy retard vagy endre, mert mig a rongybatekert nyomorult vlogjaidra milliokat koltottel, most csak annyit kellett volna tenned hogy beallitasz egy liveot a sarokba es otthagyod a gecibe. Konkretan semmi dolgod nem lett volna csak az amit egyebkent is csinalsz: iszol es veszekszel az uraddal. Ennyi, ez a te szinted, ez lehetett volna a shajat megoldasod, de meg ehhez is egy kibaszott BALFASZ vagy.
A munka nem megoldás.
SyntaxError
(
x24)
Sep 04, 2023 23:54:38
x24)
Endre megint másokat utánoz. Pesty László is elkezdte kiteregetni a NER bűnöket, de ő sem győzi hangsúlyozni, hogy Orbán jó, csak félre van vezetve.
Fifi is ezt a taktikát választotta. Előbb felsorolja Gayza ""pozitív"" tulajdonságait, hogy aztán ne történjen semmi.
Gyagya! Nincs egyetlen önálló ötleted sem.
Ebű faszulás lesz, more. Jóból mondom, tetyó.
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Fifi is ezt a taktikát választotta. Előbb felsorolja Gayza ""pozitív"" tulajdonságait, hogy aztán ne történjen semmi.
Betöjt Laptop
(
x39)
Sep 05, 2023 00:01:23
x39)
Endre megint másokat utánoz. Pesty László is elkezdte kiteregetni a NER bűnöket, de ő sem győzi hangsúlyozni, hogy Orbán jó, csak félre van vezetve.
Kóser Szalonna
Sep 05, 2023 00:05:01
Az alkoholizmusban is az apját másolja, még Tibi nevű csövest is szerzett magának, mert az apjának is az volt.
Sep 05, 2023 00:05:01
Golda csiklója
(
x8)
Sep 05, 2023 00:11:18
x8)
fikás! Kérdezd meg tibitől, hogy hol laknak a cigányok, ahol legutóbb aludt Újszászon és menj le te is! Hátha megbasznak téged is.
O és K együtt OK és minden OK!!
Púpszászi macskahányás
Sep 05, 2023 00:15:46
Reménykedek egy őszi melócsában. * ásít *
(Kicsit fura is,hogy még nem tudódott ki a munkahelye vagy csak le vagyok maradva.)
Hátha akkor az utcán újra egymásra talál az álompár.
A technikai ezközömhöz nem nyúlsz ! hetyetye
(Kicsit fura is,hogy még nem tudódott ki a munkahelye vagy csak le vagyok maradva.)
Hátha akkor az utcán újra egymásra talál az álompár.
Sep 05, 2023 00:15:46
Ásó27
(
x68)
Sep 05, 2023 00:16:22
x68)
Tessék mondani, ez még az úgynevezett kék korszak?
Mifaaaaaaaaaaaan
Sörike
(
x3)
Sep 05, 2023 00:22:12
x3)
Csak az apja meg bírta tartani a Tibi nevű csövijét Edinek nem megy, kudarcot vallott
fantomgolyók
Sep 05, 2023 00:41:53
Szerintem nagy a csend.
Tranyónál is, és Endre is bekussolt.
Lehet, megint buzipuccs van?
Tranyónál is, és Endre is bekussolt.
Lehet, megint buzipuccs van?
Szerintem valószínűbb, hogy Lyudgán élősködik. Ilyenkor, ha vele van, mindig az a deal, hogy nem lájvozhat. De általában nem bírja sokáig (pár nap). Pl. tavaly karácsonykor is hasonló szitu volt, csak akkor épp varangyék voltak látogatóban nála
Sep 05, 2023 00:41:53
démondémon
(
x2)
Sep 05, 2023 01:14:38
x2)
Tessék mondani, ez még az úgynevezett kék korszak?
Ez a vilagoskek korszak. (=^・^=)
Púp Pinata
Sep 05, 2023 02:34:09
Andi nyelftanilag kirakta a squattert, de nem szamolt azzal a lehetoseggel, hogy mar csak kibaszasbol is visszautazik. Mar ugyis be van gyakorolva, segg reszegen is megy neki. :D Visszajo a rab!!!
Gayzat meg addig provokalod, amig valoban fel nem kapja a hajas segget es lasd nevem
Gayzat meg addig provokalod, amig valoban fel nem kapja a hajas segget es lasd nevem
Sep 05, 2023 02:34:09
Kovi
(
x2)
Sep 05, 2023 02:50:48
x2)
Valaki látta a jogsit a flokkban?
Ott volt a diploma, keresztlevél, szerelmi szerződés, Mazda adás-vételi és a Edina-Tibi házassági fénykép mellett.
Dadogós Kisnyugdíjas
(
x5)
Sep 05, 2023 02:56:49
x5)
Valaki látta a jogsit a flokkban?
a kocsi kesztyűtartójában volt.
A helyzet megoldása
(
x45)
Sep 05, 2023 03:44:07
x45)
Endre, mivel sajnos a leépült agyi állapotod miatt a jelenlegi videóid konkrétan nézhetetlenek, kicsit nosztalgiaztam a linzi időkön.
Őszintén, hogy lehettél akkora barom, hogy kijött a rendőr, judga Tibi magyaráz mindent, te meg a semmiből kozlöd a rendőrrel, hogy Ja ich habe 44000€ bruttó xd, már akkor fel se fogtad mi történik körülötted.
Egyszerűen szánalmas, hogy meg a linzi másfél évvel ezelőtti állapotod, is mennyire vállalható volt a mostani agy károsult Endre bácsi szerephez képest.
És az, hogy minden szempontból mélyebb helyzetben vagy, mint amikor a judkát bántalmaztad üvöltve az is hihetetlen, utólag vissza nézve érthetetlen, miért nem az volt a mélypont. Minden normális ember ott állt volna fel és kezdett volna új életet, de te a jelenlegi életed alapjának választottad, a linzi üvöltős gyilkos liveokat, hiszen az életedet jelenleg is érzelmileg 100%ban irányító személyel ott szereztétek az első komolyabb közös emlékeket.
De nem írok többet mert tudom már úgysem tudsz ennyi szöveget egyben elolvasni, a tanszék meg tud mindent amit leírnék.
A linzi Jutka gyilkosságos vagy kicsit korábbi idők óta eltávozott trollégák akik közül lehet páran azóta sem nézték rá a veknire, és még mindig azthiszik linziben él, irigylem kicsit azt a fajta comfort képet ami az ő fejükben még Endréről van, nekünk maradt Endre utolsó évei, seggbeujjazva, leborotválva, 0-24 részegen, aludni csak ájulás formájában tudó, NAV végrehajtás alatt, végleges impotenciával, ősz öregember akit a vonaton már csak úgy hívnak “A bácsi”
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
Őszintén, hogy lehettél akkora barom, hogy kijött a rendőr, judga Tibi magyaráz mindent, te meg a semmiből kozlöd a rendőrrel, hogy Ja ich habe 44000€ bruttó xd, már akkor fel se fogtad mi történik körülötted.
Egyszerűen szánalmas, hogy meg a linzi másfél évvel ezelőtti állapotod, is mennyire vállalható volt a mostani agy károsult Endre bácsi szerephez képest.
És az, hogy minden szempontból mélyebb helyzetben vagy, mint amikor a judkát bántalmaztad üvöltve az is hihetetlen, utólag vissza nézve érthetetlen, miért nem az volt a mélypont. Minden normális ember ott állt volna fel és kezdett volna új életet, de te a jelenlegi életed alapjának választottad, a linzi üvöltős gyilkos liveokat, hiszen az életedet jelenleg is érzelmileg 100%ban irányító személyel ott szereztétek az első komolyabb közös emlékeket.
De nem írok többet mert tudom már úgysem tudsz ennyi szöveget egyben elolvasni, a tanszék meg tud mindent amit leírnék.
A linzi Jutka gyilkosságos vagy kicsit korábbi idők óta eltávozott trollégák akik közül lehet páran azóta sem nézték rá a veknire, és még mindig azthiszik linziben él, irigylem kicsit azt a fajta comfort képet ami az ő fejükben még Endréről van, nekünk maradt Endre utolsó évei, seggbeujjazva, leborotválva, 0-24 részegen, aludni csak ájulás formájában tudó, NAV végrehajtás alatt, végleges impotenciával, ősz öregember akit a vonaton már csak úgy hívnak “A bácsi”
Tourist
Sep 05, 2023 04:58:19
Én a Mayer Laurás időknél csatlakoztam be és elég sokat kellett visszalapoznom ahhoz, hogy felismerjem, az amit én történelmi mélységnek gondoltam egy ember életében, Gyagyásnak semmi több egy átlag napjánál. Egy száguldó vonatra ugrottam fel, ami sebesen halad a saját végzetébe.
Sep 05, 2023 04:58:19
banshee
(
x24)
Sep 05, 2023 06:17:19
x24)
Én meg régi snecológus vagyok, a freeblogos időkből, volt némi síszünet, kb egy éve tértem vissza, akkor már Linzben volt, az első pár hétben csak a fejem kapkodtam.
linziasztal01
(
x77)
Sep 05, 2023 06:36:40
x77)

miklos_akos
(
x1)
Sep 05, 2023 06:39:46
x1)
Alkoholista sodi asodi
Propi
Sep 05, 2023 06:49:26
Most néztem vissza a tegnapi Gayza flokkot, 1.5x-ös sebességgel "nézhető" :D
Undorító vagy Editke.
Buzi soDI a soDI
Undorító vagy Editke.
Sep 05, 2023 06:49:26
Bécsi hajléktalan
(
x1)
Sep 05, 2023 06:50:56
x1)
Ez ilyen csaladi tradicio sokgeneracios ertelmisegiek koreben. Mint amikor valaki orvosnak tanul, mert a faterja is orvos.
Bécsi hajléktalan
(
x1)
Sep 05, 2023 07:07:05
x1)
Ændi nem balek, csak az idorablo tevekenysegeket kiszervezi, hogy minel jobban a munkajara osszpontosithasson. Igy nem zavarja a parja, ha masnal lakik, nem neki kell a kisboltba szaladgalnia vodkaert, csak a kartyent adta Tibcedesznek. Idorablo tevekenyseg meg a fajtalankodas is, igy azt is kiszervezte egy random szexnyuggernek. Mint a Groby futaros idokben, amikor a hutobe is a futarral pakoltatja be.
öklendező szerelő
(
x4)
Sep 05, 2023 07:08:53
x4)
A 200 éves nyugger anyját (akinek ki van szolgáltatva) kérdezgeti, hogy érdekli-e a grand turismo. Ennek komolyan elmentek otthonról
Jó, szevasz! Le vagy tiltva.
Bécsi hajléktalan
(
x1)
Sep 05, 2023 07:11:36
x1)
Eljott az az idoszak, amikor az ivas egyetlen korlatja, hogy eszmeletlen allapotban nem tud eltotyogni a kisboltba sort venni.
Itt most a trollok elott uj lehetoseg nyilt: ha mondjuk valaki rendelne Ændinek hazhozszallitassal sort, akkor bizony napokra ki lehetne vonni a forgalombol, egyszeruen azert, mert addig iszik, amig van mit. Jelenleg azert tud peldaul a melocsaban meg megjelenni, mert egyszerre csak tiz sort bir hazahozni, igy nem lehet folyamatosan reszeg.
Dadogós Kisnyugdíjas
(
x5)
Sep 05, 2023 07:34:56
x5)
A 200 éves nyugger anyját (akinek ki van szolgáltatva) kérdezgeti, hogy érdekli-e a grand turismo. Ennek komolyan elmentek otthonról
ebben az a vicces hogy a goldanak van jogsija, neki pedig nincs.
keserke
(
x4)
Sep 05, 2023 07:50:24
x4)
Mert magányos mint a rohadtélet. Pedig Sneci most "itthon" van, annyi csövest meg cigót szedhetne össze amennyit csak akar, mi a probléma? Mondjuk jobb nem lesz, mert a gép meg a cég nem engedi ki a macskaólból, pénzt kap, csak ideje meg lehetősége nem lesz elkölteni. Pedig van ott tennivaló bőven, mondjuk az ólat meg a házat kellene megmenteni az összedőléstől, dehát a nyár is elmúlt, majd Jövő évben azt is elkezdik. Snegó, te meg ne legyél annyira magányos, szokjad az egyedüllétet meg azt, hogy most már nincs osztrák állam amelyik kinyalja a seggedet csak Orbánisztán és macskaól. Ebben eddig lehetett eljutni. Lehetne és lesz rosszabb is.
kissendrevagyok
(
x48)
Sep 05, 2023 08:09:28
x48)
van Gayza reakció
gofile.io/d/ysSUKF
Gayza te meg egészítsd ki a bizonyítékokat ezzel a 17. képpel meg a linkes txt-t ezzel a sorral
17 www.youtube.com/post/UgkxhgDl20oLUmaaoonl5wnGXAWbNZDXu7Vg
kissendrevagyok
gofile.io/d/ysSUKF
Gayza te meg egészítsd ki a bizonyítékokat ezzel a 17. képpel meg a linkes txt-t ezzel a sorral
17 www.youtube.com/post/UgkxhgDl20oLUmaaoonl5wnGXAWbNZDXu7Vg
fogcsonkos angolna
(
x3)
Sep 05, 2023 08:09:59
x3)
Nagyon nevetek Endre, hogy már papíron nem lehet semmi tulajdonod!
Ha a kurva anyád megdöglik, kire fogod íratni a dolgaidat, Géjzára? :DDDD
Ha a kurva anyád megdöglik, kire fogod íratni a dolgaidat, Géjzára? :DDDD
Vaják
(
x6)
Sep 05, 2023 08:10:50
x6)
Géjza flokk archiválva:
Géjza: Reakcijó (2023.09.05)
www.bitchute.com/video/Ma5WwA7YGe3Q/
Illetve van arra igény hogy a tegnapi liveok teljes hosszadalmukban felkerüljenek?
Géjza: Reakcijó (2023.09.05)
www.bitchute.com/video/Ma5WwA7YGe3Q/
Illetve van arra igény hogy a tegnapi liveok teljes hosszadalmukban felkerüljenek?
fogcsonkos angolna
(
x3)
Sep 05, 2023 08:11:14
x3)
Fizesd csak vissza szépen nekünk a Diákhiteled, az a MI pénzünk!
Csicska hopp!
Mi szartuk oda neked a diákhitelt!
Csicska hopp!
fogcsonkos angolna
(
x3)
Sep 05, 2023 08:12:42
x3)
Putrilakó milliófütyis nincstelen
keserke
(
x4)
Sep 05, 2023 08:12:54
x4)
Mondjuk ha beüt a hideg idő azért Merszisza nem feltétlenül nem fog megpróbálni visszasomfordálni.
Nekem nincsenek már pénzügyeim. Megvan a Netflix, a napi pár sör, és ennyi
fogcsonkos angolna
(
x3)
Sep 05, 2023 08:13:30
x3)
Fizesd csak vissza szépen nekünk a Diákhiteled, az a MI pénzünk!
Csicska hopp!
Csicska hopp!
De akik nem voltak akkor még adófizetők, annak meg a szüleik.
Dadogós Kisnyugdíjas
(
x5)
Sep 05, 2023 08:21:21
x5)
igy baratkozzon, szopjfon fel barki is a sodinak. ha nincs rad tobbe szuksege akkor kirug az utcara, fenyeget, videokat keszit rolad, stb.
MaxPayne
(
x24)
Sep 05, 2023 08:30:34
x24)
Edina!
Inditsd a reggeli sor mellol az Ezert nincs igaza a Gezanak betelefonalos lajfszot!
Mas dolgod ugy sincsen.
Inditsd a reggeli sor mellol az Ezert nincs igaza a Gezanak betelefonalos lajfszot!
Mas dolgod ugy sincsen.
Sodmány a tokmányorrú
(
x4)
Sep 05, 2023 08:31:58
x4)
Hát sotyika… geci erőtlen volt ez a flokk amit kifostál magadból. Remélem a feljelentéssel legalább a gayza faszra húz. Anyád meg verje szépen tovább a veknit!
A hangulat jóindulatú és tréfás
bolgár jeti
(
x30)
Sep 05, 2023 08:34:57
x30)
Ha fekete nick-kel kérdezel, akkor is pihenőre mész, hahó! :D
Tiltott tudás, a fórumon kell visszaolvasni a 7112. oldaltól kb egy évnyit.
Streamer Koldus
(
x2)
Sep 05, 2023 08:35:17
x2)
Endre, ennek a dagadt cigány Géjza flokknak semmi értelme, se eleje se vége.
Sztrapacska
(
x6)
Sep 05, 2023 08:36:07
x6)
Egy rendőrlistát készítő srác rendőrséggel viteti el a házibuziját.
Ó ö Hi sztrápácská no food faszom gyere már
kissendrevagyok
(
x48)
Sep 05, 2023 08:39:57
x48)
Gayza nem felejted el megemlíteni a bűnügyi osztálynak, hogy szándékosan a hatóságok megvezetésével nem hajlandó kifizetni az 5 milliós NAV tartozást, szándékosan nem irat semmit a nevére (a most tervbe vett mazdát és lakóautót is Golda nevére akarja íratni ("Mit szeretnék legszívesebben?
" flokk), külföldön rendszeresen csalással, masnis önéletrajzzal veri át a cégeket (Btk. 345. § Hamis magánokirat felhasználása), baszik fizetni szochot, szjat és tb-t amikor fél éve itthonról gányol. Valószínű, hogy a bejegyzett magyar lakcíme lejárt/hamis: (1117 Budapest Nándorfejérvár köz 3. 1. emelet 2.) és még mindig a (1080 Wien Blindengasse 1A/top 9) van hamisan bejelentve amit ugye a sziszával okirat hamisított anno. (osztrák főbérlő: Oussama Dhaya Tel.:+06801207922 Email.: [email protected])
kissendrevagyok
" flokk), külföldön rendszeresen csalással, masnis önéletrajzzal veri át a cégeket (Btk. 345. § Hamis magánokirat felhasználása), baszik fizetni szochot, szjat és tb-t amikor fél éve itthonról gányol. Valószínű, hogy a bejegyzett magyar lakcíme lejárt/hamis: (1117 Budapest Nándorfejérvár köz 3. 1. emelet 2.) és még mindig a (1080 Wien Blindengasse 1A/top 9) van hamisan bejelentve amit ugye a sziszával okirat hamisított anno. (osztrák főbérlő: Oussama Dhaya Tel.:+06801207922 Email.: [email protected])
bojlertestű piton
(
x1)
Sep 05, 2023 08:40:33
x1)
andi, milyen érzés, hogy tegnap a tibit megdugták?
Streamer Koldus
(
x2)
Sep 05, 2023 08:41:40
x2)
Endre auti logika:
Géjza tartozik neki X összeggel, de nem fog fizetni. Erre ő elindít a Géjzáról szóló flokk sorozatot és ami abból bejön pénz, levonja a cigány tartozásából. Vagyis Endre saját maga kifizeti Géjza tartozását. Hallod pedofil, te egy igazi funkcionális analfabéta vagy, nagyon röhögök rajtad :D. Visszafizeted saját magadnak a Géjza tartozását, hisz a videót te magad csinálod, te magad gyártod, a cigánynak semmi köze hozzá :D:D:D.
Egy igazi balek vagy!
Géjza tartozik neki X összeggel, de nem fog fizetni. Erre ő elindít a Géjzáról szóló flokk sorozatot és ami abból bejön pénz, levonja a cigány tartozásából. Vagyis Endre saját maga kifizeti Géjza tartozását. Hallod pedofil, te egy igazi funkcionális analfabéta vagy, nagyon röhögök rajtad :D. Visszafizeted saját magadnak a Géjza tartozását, hisz a videót te magad csinálod, te magad gyártod, a cigánynak semmi köze hozzá :D:D:D.
Egy igazi balek vagy!
Klohek
(
x12)
Sep 05, 2023 08:43:37
x12)
Géyza, jutkás úgy legyen a zászlós hajó, a legrosszabb esetben is, szerintem egy hónap IMEI-t lehet vele intézni.. Onnan meg nincs home office..
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
ascites
(
x57)
Sep 05, 2023 08:51:42
x57)
Visszafizeted saját magadnak a Géjza tartozását, hisz a videót te magad csinálod, te magad gyártod, a cigánynak semmi köze hozzá :D:D:D.
Egy igazi balek vagy!
Egy igazi balek vagy!
Sneci egy annyira unalmas senki, hogy szó szerint nincs semmilyen témája, amiröl beszélhet, ezért még a lejárató videók alanyának is fizet.
Dadogós Kisnyugdíjas
(
x5)
Sep 05, 2023 08:54:42
x5)
gayza helyeben en nem is reagalnek ezekre a napi gayza lejaratos videokra. ezeket csak a trollok nezik. ezeknek akkor lenne hatasuk ha lenne neki tobbszazezer feliratkozoja. de 6k feliratkozoval meg 2k megtekinessel ezek nem jutnak el a trollokon kivul senkihez sem.
147 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™